Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor si opět polepšil (sledovanost)

31. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8556 w=615]

Čtvrtý castingový díl X Factoru si ve sledovanosti opět o kousek polepšil. Pořád je ale až za všim, co nabízí konkurence. Na Slovensku měl oproti tomu X Factor opět vysokou sledovanost.

Sledovanost skoro 600 tisíc diváků

Zatímco minulý týden sledovalo v ČR X Factor 501 tisíc lidí, včera to bylo už 582 tisíc diváků. Což je více než dobrý nárůst a pokud by se sledovanost ustálila a už neklesala, sice by to nebyl kdovíjaký úspěch, ale asi by to nakonec nebyl až takový propadák.

Smutná stránka věci ale je, že jej předběhy asi všechny pořady konkurence. Vítězem opět byli Doktoři z Počátků na Nově s 1,532 milionu diváků. Za doktory pak Střepiny následované ČT1 filmem Všichni musí zemřít a pořadem 168 hodin. Až na pátém místě byl X Factor.

Sledovanost X Factoru na Slovensku

Televízia JOJ odvysielala v nedeľu 30. marca 2014 ďalšiu časť najväčšej speváckej šou X FACTOR. V poradí štvrté kastingové kolo si pozrelo 351 000 divákov a zaznamenalo rating 10,7% a podiel 26,5%. Spevácke talenty najviac zaujali ženy v cieľovej skupine 15 – 24 s rekordným podielom 42,3%, ale aj ženy 25 – 34 s podielom 35,1%.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Ludvík
Reagovat

S takovým tempem by na konci konkurzů mohlo být i 700 – 800 tisíc :D… ale i tak je to poměrně úspěch vzhledem ke konkurenci… Navíc Hlas už taky není lídrem večera, ale minulý týden ho předběhly Cesty Domů…

Reagovat

@Ludvík: Jj, pokud si těch 600 tisíc udrží do konce, tak to bude tak průměrně úspěšný pořad. Pokud to začne zase klesat, tak už to asi nezachrání nic.

3
Ludvík
Reagovat

@Nick Flyer: Ono konkurzy jsou poměrně nezajímavé a nudné a Bootcamp o nic lepší, Judges Homes a Live show jsou pak více atraktivnější, takže tam by mohl být i nárust, ale obávám se že s celkovým počtem přímých přenosů to půjde spíš dolů…

Reagovat

@Ludvík: tak přenosy, pokud budou fakt tři, tak ty to moc nevytrhnou. mě třeba konkurzy bavívají nejvíc, ale tady je to tak přepříběhované, že jsou fakt slabé. Bootcamp, pokud bude mít dobrou grády, tak může být taky super. Judges homes to asi podle řeči bude nejlepší, ale taky se jim to může krutě vymstít a nepovést. Já už moc nárůst nečekám. Spíš doufám, že se to ustálí.

5
gogo
Reagovat

No jako sorry, ale X Factor měl včera podíl 18% a na Slovensku má 26%. To je rozdíl 8%, navíc na Slovensku si konkurují jen dvě televize. Psát, že v jedné zemi je to propadák a v druhé nadprůměrně sledované, je vzhledem k ani ne 10% rozdílu v sharu docela směšné.

Přidat komentář