Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Televízia JOJ bola počas X Factoru interaktívna: Otázky, grafy a komentáre z Facebooku!

9. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8597 w=615]
Televízia JOJ ukázala nový prvok, ktorý sme doteraz nevideli v žiadnej slovenskej či českej televízií. Sledovať sme ho len v zahraničí napr. v Amerike, v Británii alebo v Austrálii. Televízia JOJ sa tak postarala o skvelé prepojenie sociálnych sietí a televízie. Na začiatku celej šou položila otázku „Páči sa vám hodnotenie poroty!“ s odkazom na Facebook. Počas vysielania X Factoru sme mohli vidieť priebežný stav vo forme grafu. Divákom počas živého vysielania prezentovala aj komentáre z Facebooku, ktoré písali fanúšikovia počas celej šou X Factor.

[singlepic id=8600 w=615]
[singlepic id=8598 w=615]
[singlepic id=8599 w=615]
[singlepic id=8603 w=615]
[singlepic id=8601 w=615]
[singlepic id=8602 w=615]

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
Reagovat

No neviděli, správně by asi mělo být, že neviděli u žádné reality show či talentové show. Protože tyhle prvky jsou zcela běžné u politických debat, tedy alespoň kdysi byli, teď už je nijak nesleduji, ale vím, že jsou v podstatě každodenní součástí např. HydeParku na ČT24 :)

Ale jo, příjemně to zpestřilo sledování, které jsem absolvoval přes online stream TV Joj. Poprvé, co jsem se takto snažil sledovat živě nějakou show, se nesekal, což oceňuji ještě více :) Tedy konektivita Praha – Bratislava zdá se pořešena :)

2
okkvp
Reagovat

joj, že bych se kukala příště raději na jojku a ne na primu? Asi to zkusím.

Reagovat

@okkvp: fakt doporučuji, už nejen kvůli tomuto. Ani ty reklamní bloky v rámci X Factoru mně nepřišli tak tragicky dlouhé, jako si pamatuji třeba u primáckého Talentu. Navíc člověk vidí nějaké nové, neomleté reklamy :-)))

4
okkvp
Reagovat

reklamy byly kratší i na Primě – až mi to skoro zaskočilo ;-)

5
VojtaP
Reagovat

@SUNíčko: V našich končinách je to fakt rarita, alespoň v rámci reality show. Jinak americký Voice zobrazuje live tweety porotců během pořadu už od samého začátku a australský Factor i tweety diváků. Je to zajímavé zpestření, zvlášť, když zobrazují i ty negativní komenty. Příště se kouknu na JOJ, škoda, že Prima nic podobného nemá…

6
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Je to škoda.. příště taky budu koukat na Joj

7
kakaa
Reagovat

No Prima má očividně jediné řešení – zavést to od příštího týdne taky, jinak jdou lidi na JOJ. Uvidíme, jestli se tam na to ti důchodci zmůžou :D Nechápu, proč když s tím JOJ přišla, že se Prima nezapojila taky? Pochybuju, že by to před něma utajili. ČT24 je interaktivní se sociálními sítěmi celá, navíc v politických debatách to už tady existuje snad deset let – názory a ankety v liště. Primo, haló, už se kuwa prober.

8
galadriel
Reagovat

No sledovanie na JOJ má aj svoje nevýhody. Vy už ste tu veselo komentovali, keď na JOJ šlo ešte počasie :)) takže….všetky talenty som mala dopredu okomentované tu a po 15 min som ich videla v TV :)
Ale každopádne chválim, bolo to kvalitné, malo to spád, určite lepšie ako HLAS, Sisa fajn (solárko už neovplyvní, ale účesmi ju krotia – našťastie).

9
Compact
Reagovat

SLEDOVANOST v Česku
418 000 15+ ( 9% ) 15 – 54 ( 13% )

pořady před X-Factorem: Doktoři z Počátků, Střepiny, Na druhý pohled, 168 hodin, X Factor

Reagovat

Jsem na tohle narazil až po skončení na FB, takže od příště asi taky budu sledovat Jojku… Vypadá to, že máme před sebou dokonalou show, škoda, že jen na Joj a ne na Primě :-( Plus škoda mála výrazných osobností, ale tak to je jiná pohádka.

11
okkvp
Reagovat

@galadriel: aha, tož možná zůstanu u včerejšího postupu – jojka s lištami z archivu

12
Pattrick
Reagovat

Tady je vidět, jak je prima v tomhle ohledě fakt zaostalá a servíruje tuctovku, škoda jejich laxního přístupu, místo aby si s tím trochu pohrála, právě jako JOJ.

13
talent
Reagovat

Cisla neboli nejake extra ani na jojke

Přidat komentář