Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor – nový web TV Prima

28. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8553 w=615]

Do zahájení prvního federálního X Factoru zbývá už jen 9 dní, televize JOJ a Prima pokračují v mediální kampani na jeho vysílání jak v televizích, tak na internetu. V nedávných hodinách se s novým webem připojila k JOJce také TV Prima.

Slovenská TV JOJ spustila 19.2. k soutěži nový, propracovaný a graficky přehledný web. Adresa webu zůstala stejná, k nahlédnutí ZDE.

Dnes se ke slovenské televizi připojila i česká Prima, kdy místo svého dosavadního Speciálu vytvořila hlavní web k soutěži. Dle mého názoru není tak originální jako slovenský, i zde je opět vidět, která TV se projektu věnuje pilněji. Web je k nahlédnutí ZDE

TV JOJ i TV Prima již týden promují show v televizích prostřednictvím upoutávek představujících jednotlivé porotce, v následnujícím a zároveň posledním týdnu před startem by podle dosavadních informací měly televize najet na poslední propagační fázi, vč. nových televizních spotů.

TV JOJ i TV Prima propagují momentálně soutěž také na facebooku, na zvlášť samostatných stránkách, TV JOJ též na Twitteru a dalších sociálních sítích.

V posledních dnech také vyšlo najevo, že nakonec zápolení soutěží zahájí TV Nova s TV Markízou, které start Hlasu přesunuly již na středu 5.3., čtyři dny před zahájením X Factoru.

Jak se vám líbí nový web TV Prima? Líbí se vám více než web TV JOJ?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
Reagovat

MujXFactor.cz však stále směruje na slovenskou verzi. Se stane :-)

2
Milan
Reagovat

První ukázka z X Factoru!! Naprosto výborně zpracovaný!
http://www.youtube.com/watch?v=0Dt-8KW6Bsg&list=UU-8JPQtfKPLxzHSEG0zmK7Q&feature=c4-overview

Přidat komentář