Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Představení porotců X Factor 2014 (video)

20. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8505 w=615]
Fakt nevím, kam dříve skočit. Co pár hodin vydá nějaké promo video či fotky Hlas či X Factor. Tentokrát to je X Factor, který přinesl promo videa s jednotlivými porotci. Jak se Vám líbí? Čekali jste lepší videa nebo to takto stačí?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
james73
Reagovat

Mě se to líbí, ale myslí si, že těch upoutávek bude ještě více, takže ještě uvidím, jestli mi to celkově stačí :)

2
Ludvík
Reagovat

Stačí, hlavně ať už to začne!!!! xD UŽ JEN 17 DNÍ!!! xD

3
Honzad
Reagovat

Za mě trošku zklamání, tohle už jsme mnohokrát viděli, není to ničím originální ani zajímavé, byť to samozřejmě (ostatně jako u Talentu) vypadá velmi dobře. Byť Hlas pravděpodobně vynechám, jejich hlavní video se soubojem porotců se mi líbí více… ale třeba tohle opravdu není jediné videopromo :)

4
hihi
Reagovat

Oto Klempíš :D Jinak Klempíř má nejlepší spot a určitě bude i nejlepší porotce, on je dobrej showman!

5
bezík
Reagovat

„Žádnej zpěv, jenom rap“ :D Oto je jasnej !

6
Ixuxu
Reagovat

Tohle nejsou všechna promo videa. JOJ, protože má „Neokoukané“ tváře, tak je musí nejprve představit (Tyhle proma by měla trat asi týden) až pot se dočkáme, těch spotů, které od Primy a JOJky známe! ;)

Reagovat

@hihi: No ty jména porotců jsou pro slováky za trest :-D Klempíš a Ondřřřej to si vylámou jazyk :-D

Jinak asi lepší než Hlas, ten má všechny čtyři upoutávky podle jednoho kopyta i se stejnými záběry (plus záběry otáčení křesel z loňska mi fakt otáčí kufr) tady je to sice podobné, ale pokaždé trochu jiné. navíc čekám, že čím to bude blíž, tím víc a lepší to bude, zátím musí představit porotu, kdo to tam vůbec bude ;-)

8
Lucas
Reagovat

Tady je ta Sisa, jak zpívala při koncertu Celeste :) před tím jsem to hledal a nemohl najít, snad to sem už někdo nedal :)) http://www.youtube.com/watch?v=6_Is9rXP5Z0

9
map
Reagovat

Tento pořad je jedna velká katastrofa+ děsné spojení s porotou Klepíř +Sklovská tomu ještě dali korunu!Nesledovatelné.

Přidat komentář