Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor – začátek kampaně a nový web TV JOJ!

19. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8497 w=615]

Do zahájení prvního federálního X Factoru zbývá už jen 18 dní, televize JOJ a Prima zahajují mediální kampaň na jeho vysílání jak v televizích, tak na internetu.

Slovenská TV JOJ spustila k soutěži nový, propracovaný a graficky přehledný web. Sám o sobě se myslím povedl. Zvláštností je, že jej stále JOJka prezentuje jako X Factor Slovensko, i na hlavičce nového webu, TV Prima zůstává pouze u názvu „X Factor„. Adresa webu zůstala stejná, k nahlédnutí ZDE.
PrintScreenem z tohoto webu je i hlavní obrázek k tomuto článku.

TV JOJ také dnes vpustila do televizního vysílání nové video upoutávky, a to přesně 4, každou z nich zaměřenou na jednoho konkrétního porotce. Celeste Buckingham je zabrána na diskotéce, mezi svými mladými vrstevníky, Sisa Sklovská ve slavnostní róbě, Ondřej Brzobohatý za klavírem při skládání hudby a Oto Klempíř vystupujíc ze svého luxusního vozu. Upoutávky lze najít i na výše jmenovaném webu Jojky.

TV Prima se speciálním webem poněkud zaostává, ovšem i tak vydala na tom svém „provizorním“ delší článek o samotném formátu soutěže, jednotlivých fázích, pravidlech a porotcích. Zmiňuje i spousty zahraničních jmen, které z X Factoru vzešly. Také zveřejnila fotografie prázdné scény z natáčení X Factoru, které jsem zatím nikde jinde neviděl (k nahlédnutí níže).
Odkaz na mnou zmíněný článek naleznete ZDE.

[singlepic id=8498 w=615]

[singlepic id=8499 w=615]

TV JOJ i TV Prima propagují soutěž také na facebooku, na zvlášť samostatných stránkách, TV JOJ také na Twitteru a dalších sociálních sítích.
Jak se vám líbí nový web TV JOJ? A co říkáte na první TV upoutávky na zahájení vysílání?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Ludvík
Reagovat

Klasické X Factorovky, jako všude jinde na světě… na diváky tady v Česku asi víc zapůsobí ty příběhové z Hlasu…

3
Bedy
Reagovat

@james73: Jj koukal jsem, že si hodili vlastní facebookovou stránku.., zatím tam moc lidí není.., SK je na tom trochu lépe.. uvidíme no.

4
Ludvík
Reagovat

@Bedy: SK má tu stránku už od roku 2011 :D

5
Bedy
Reagovat

@Ludvík: aha.. tak tj.. to mají slušný náskok :D

6
Ludvík
Reagovat

@Bedy: Mají to už z dob kdy dávali, teď už nebožku :D X Factor USA :D

7
Kuba
Reagovat

No většinou fanoušků na slovenském facebooku je hlavně z X factor USA, které bylo na Plusce, spojili slovenský X factor s tím, takže tam měli náskok několik tisíc.
A je ten facebook X Factor Česko oficiální?

8
james73
Reagovat

Kuba: Odkázali na něj v článku na iprima.cz, je oficiální.

9
Kuba
Reagovat

@james73: Díky, už jsem ten článek četl, tak jsem si toho všiml, pozdě, ale všiml. :) No tak facebook jim funguje měsíc, ale dnes je to snad poprvé, co na něj nějak poutali.

10
Lucas
Reagovat

Jsou tam někde i videa ostatních porotců? Mně tam vyskakuje jen Celeste… Jinak se na to fakt těším, vypadá to parádně :)

11
Ludvík
Reagovat

kdy myslíte že spustí oficiální web i Prima?

12
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Ludvík: Zatím zvládli dnes pustit FB stránku k X Factoru https://www.facebook.com/xfactorcesko?fref=ts

13
hihi
Reagovat

Web JOJ mi nějak nejede. Jinak nechápu, proč jsou na promo fotkách Sisa se Celeste v hokejových dresech? Já teda nevím, ale u slovenskýho hokeje nějak nevidím důvod se s tím chlubit :D

Přidat komentář