Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

„Vyzobaná slunečnice“ Sklovská poslala odkaz Pavlovi Novotnému! (video)

18. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8495 w=615]

Po sérii drsných slov na Sisu Sklovskú, hlavne od bulvárneho novinára Pavla Novotného, prišla vtipná odpoveď. Na rozdiel od českého bulváru však nepoužila hrubé slová ani urážky, reagovala svojsky. Do Česka teda nechala poslať svoje fotky so slnečnicou. Čo s nimi spravil šéfredaktor bulvárneho webu Pavel Novotný zatiaľ nie je známe. Video spracovala a vypublikovala TV JOJ na svojom webe.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Merťas
Reagovat

Ještě by ho ta Pančochová mohla přetáhnout prknem. :-D

2
okkvp
Reagovat

Samospouštění videa je poněkud otravné, ale jinak dobrý – zdá se, že bychom si letos mohli pošťuchování konkurencí dost užít. Doufejme také, že stejnou invenci štáb věnuje i samotnému X-factoru

3
Tomík
Reagovat

Tak Sisa si aspoň umí udělat legraci sama ze sebe. Já stejně ty útoky na ni moc nechápu. Ona nemusí být špatný kouč, může být naopak dobrá a může být i lepší než Celeste. To všechno se teprve uvidí ale proč soudit před začátkem? No ale od Pavla Novotného mě to nepřekvapuje, to je takové prostořeké bulvární prasátko o kterém nechápu jak se v tom mediálním světě vůbec může uživit. :-D

Reagovat

To musela být teda drahá sranda :-D Ale sranda je to dobrá…. jen a’t do sebe jedou a pošťuchují se, lepší než mít jisté, že jste jediní :-)

5
Prochor
Reagovat

Sisu tady znají lidi jen díky negativní reklamě spratka Novotného. Takže Novotný má pravdu. Do RS jí určitě protlačil ten její cukrouš. Nechápu proč místo ní není v X-factoru třeba Kristína Peláková. Tu alespoň slyšíme z rádia a známe jí. Siso- jsi céčková zpěvačka a vyzobaná slunečnice, potvrzuju. To už mohli obsadit rovnou Noru Mojsejevovou-tu alespoň známe:-)

6
Elko
Reagovat

Pavel Novotný miluje Slovensko: http://www.extra.cz/10-veci-ktere-nevite-o-slovensku-divna-zeme-co-ji-sfoukneme-v-hokeji-jako-svicku – bulvárny hnoj, čo na to povedať :-)

7
VojtaP
Reagovat

@Elko: je to hnus. Vidím v tom pouze další ubohou snahu o zviditelnění, nic jiného. Pokud vážně někdo souhlasí s některým s těch bodů, tak to musí být chorá mysl. To, že si vzal do huby ještě Demitru je úplná ubohost, k tomu už fakt není co dodat…

8
jab
Reagovat

@Elko: Tím se ani nemá smysl zabývat, stačí si vzpomenout, jak nechutně občas psali o slovenských finalistech loňské SuperStar :-/.

9
Ludvík
Reagovat

@Elko: Novotného bych neřešil… je to obrovská troska a nahání si ego tím, že si hraje na českého Pereze Hilton, ale vůbec mu to nejde….

10
Bobby Brown
Reagovat

@Elko: Ale notak… Elko. To jsem vážně jediný, kdo se tomu zasmál? Já vím, že do Nitry mám ban, ale v Trnavě jsou ke mě shovívaví. To bude tou zvýšenou pobožnosti asi. ;-)

11
Poštovní holub
Reagovat

@Elko:
Ani za mávnutí křídlem to nestojí. :) Ani za malé pousmání, ani za velké rozčílení. Není to, nula, vzduchoprázdno. Milujem Slovensko, rodiče mě tam dokonce počali.:))) A rozhodně si myslím, že na Slovensku jsou krásní chlapi, žije tam i má první velká láska.:) Prostě srdeční záležitost. :)

12
Bobby Brown
Reagovat

Pro mě tam zase žije moje poslední láska, a co jako, stejně jsem se zasmál. :-D

13
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
No, nic jako.:)

14
DJ Vlado
Reagovat

@Elko: Už jsem to četl včera a neskutečně mě ten článek nasral, jelikož vás Slováky mám opravdu rád (mj. i proto, jak skvělou SuperStar jste měli, ale samozřejmě nejen proto:-). Novotný je imho zvrácené egoistické prase, které by si bez svého papínka v showbyznysu ani neškrtlo. Je přirozené, že v hokeji každý fandí svému národu a i lehčí fórky na druhý národ se snesou, ale co předvedl tenhle nácek s prasečím ksichtem, to je těžce přes čáru. A souhlasím s Vojtou, že brát si do huby nebohého Demitru je fakt hnus.

A jakkoliv jsem Sisu nikdy nemusel, tak tím, že si ze sebe dokázala udělat legraci a zároveň kontrovala tomuto egomaniakovi, u mě hodně stoupla (podobně jako Macek po facce Rathovi:-).

15
Jai Kudo
Reagovat

@Elko: Myslím, že fa facka, co tomu protekčnímu spratkovi slibovala Pančochová, by se měla realizovat přinejmenším baseballovou pálkou…..a pořádně!

16
janina čechová
Reagovat

ráda bych se dostala k meilu pana pavla novotného,né nejde o sisu, děkuju

Přidat komentář