Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

První společné foto X Factor partičky, je kompletní?

3. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8397 w=615]
Včera si Martin Pyco Rausch na svůj facebook, ale i twitter, potažmo instagram vyvěsil společnou fotku X Factor partičky. Tedy 4 porotců a sebe, jako moderátora. A divák si klade otázku, je sestava tedy již kompletní nebo v rámci federální vyváženosti se ještě přidá nějaký český moderátor? Ať žijí spekulace :-))

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Jakub
Reagovat

Žádný český moderátor není, Pyco moderuje sám.

Reagovat

Vypadá to, že to bude jen na Pycovi (škoda, Kuba byl super) ale určitě to není pro show žádné mínus ;-)

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Jakub: Oficiálně to někde napsané je? :-) Když se na to někdo ptal Pyca v komentářích u této fotky, tak otázka zůstala bez reakce.

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Nick Flyer: jj, já s tím jsem taky spokojen. Nemám žádný problém s tím, že moderátor v show na české televizi mluví jen slovensky.

5
Jakub
Reagovat

Myslím si, že to je logický. Tato fotka je z oficiálního setkání všech, kteří budou pracovat na X factoru, focené to bylo včera, dnes začalo natáčení. Takže je víc než jasný, že kdyby tam měl být druhý moderátor, tak už by byl s nimi na té včerejší večeři.
A je dobře, že bude jenom Pyco, on to zvládne skvěle. Kdyby tam měl Jakuba, tak by ho zbytečně musel „hlídat“, takhle se víc předvede. Pro Jakuba to není, na X factoru musí být trochu větší moderátorský talent, Kuba v Talentu spíš předváděl svůj herecký talent.

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Jakub: jj, souhlasím. I s tím, že Jakub by tam jen překážel.

7
hihi
Reagovat

Já mám s Pycem problém jen ten, že je někdy až moc gay (ví to všichni, jen on to nikdy nepřizná) a že postupem času stárne a už není moc zábavnej. Ale jako moderátor je profi furt. Jinak doufám, že v tomhle oblečení nenatáčeli. Klempíř má bejt kat a jestli bude mít ten černej svetr a z toho mu bude vylejzat červenej límec od košile (ne, tahle britská móda je hnus a díky bohu se u nás nikdy nevžila), tak nevím jak moc respektu bude vzbuzovat.

8
james73
Reagovat

7 – Na jojce byla ukázka z natáčení a měl normálně sako a košili.

Přidat komentář