Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Moderátorem X Factoru 2014 je Pyco!

21. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8318 w=615]
Tak a spekulacím o tom, kdo se stane moderátorem X Factoru 2014 je už konec. Žádný Vilo Rozboril apod. Dnes všechny spekulace utnul přes svůj facebookový profil Martin „Pyco“ Rausch, když odhalil, že jím bude on a v zápětí tuto informaci rovněž na FB, ale i webu, potvrdila samotná TV Joj.

Otázka tedy nyní zní, bude to jediný moderátor, nebo si k němu TV Prima prosadí českou polovičku, ať muže či ženu? Postačí čtenářům Panáčka v RS jen Pyco?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Packa
Reagovat

Jo! Dobrá zpráva, volejme sláva. :) Pokud to teda Prima nepokazí nějakým špatným výběrem partnera/partnerky… Mně by možná stačil i sám, tady by ani nemuseli být dva. Hlavně – prosím prosím, ať to Prima nepokazí! Zatím do toho moc nekecá, tak ať se toho drží!

2
fx
Reagovat

Ať je tam Pyco sám… Je to kus, je zábavný a má s pěveckými show bohaté zkušenosti… Takže za mě ano :D

3
Tomík
Reagovat

Ale jo, tak moderátor je fajn. Není naštěstí tak vlezlej a trapnej jako Mareš takže to bude co se týče moderátorů dobrá konkurence pro Novu. Já bych byl raději kdyby k němu přece jen doplnili ještě někoho druhýho aby to bylo takový pestřejší ale i pokud bude sám tak je to ok.

4
Michal
Reagovat

Super, tak nějak už jsem s tím počítal.. ještě nedomrvit to složení poroty..

5
Packa
Reagovat

@Michal: [ikzektly]!

6
Packa
Reagovat

@Michal: [ikzektly]! Ale tak ty nejhorší už si vychytala Nova na Hlas (např. Michal David), tak by to mohlo být fajn. :)

7
hihi
Reagovat

Už to potvrdila i Prima na FB, takže je to oficiální!!!. Ale asi bude sám, XF většinou mívá jednoho moderátora ne?

8
fx
Reagovat

6: Naprostý souhlas… Nova už tam narvala ty největší průsery z českých pěveckých show… Teda když nepočítám ještě Osvaldovou, Soukupa, Hejmu… :-D Ale takoví sebevrazi snad na JOJce nedělají :-D

Hlavně ať se jim do toho Prima moc ne**re… Protože Češi prostě RS neumí…

Celkově jsem zatím spokojený… Jestli tam bude Celeste, Matthew Ruppert a Pyco, tak velký palec nahoru :-)

9
fx
Reagovat

7: Může mít i dva… Třeba v Americe druhou řadu moderoval Mario Lopez s Chloe Kardashian… Ale pak jí vykopli, ačkoliv bych to býval raději opačně (vykopnout Maria)… Obecně ale jo, mívá to spíš jednoho moderátora, jako Talent…

10
james73
Reagovat

gorilla.cz/2014/01/pyco-potvrdil-bude-moderovat-x-factor.html
Prý jméno, které ještě v mediích nezaznělo, jsem na to moc zvědavý :)

11
fx
Reagovat

Já bych třeba v porotě podobného pořadu rád viděl Radka Bangu (Gipsy.cz), který v minulosti složil třeba i song pro SuperStar finalisty…

„Gipsy.cz si jako první a zřejmě jediná česká kapela zahrála na největším festivale na světě Glastonbury. Videoklip k singlu Romano hip-hop se hrál hojně na MTV a kapela doposud hraje po celém světě. Gipsy.cz se zúčastnilo také dvou národních kol Velké ceny Eurovize a jednoho mezinárodního“ – to by znělo dobře v medailonku o porotci ;-)

Výřečný je, zkušenosti z showbyzu má taky a mohl by tam být za toho, kdo jim to řekne bez obalu ;-)

12
priznivec.obecny
Reagovat

1, 6 a 8 : Souhlasím. Jenom ten Soukup mi nevadí, ale to už je detail…

13
Tomík
Reagovat

11: To není vůbec špatný nápad, škoda že my o tom nerozhodujeme. Radek by to tam hodně oživil. Snad aspoň ten Ruppert vyjde a ta Bílá tam teda bude nebo nebude? Lepší by bylo kdyby tam nebyla.

14
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Mě nevadil Soukup ani Hejma, ani Osvaldová, pokud si zrovna nenašla nějakého obětního beránka :-D.

15
Tomík
Reagovat

14: Mě taky nikdo z nich nevadil, všichni byli rozhodně daleko lepší než MD a Darinka na Nově.

16
hollyoaks
Reagovat

stále je to x-factor slovensko joj to už promuje aj na začiatku reklamneho brejku všetko sa bude natáčať na slovensku takže porota bude asi čisto slovenská

17
Tomík
Reagovat

16: Tak ale podle toho nemůžeš dělat závěry, Prima to v upoutávkách pokud vím taky prezentovala jako X Factor Česko. Kdyby byla porota čistě slovenská tak mě by to ani nevadilo akorát by mě teda mrzelo že tam není ten Ruppert.

18
Lucas
Reagovat

Hurá, tak i druhé jméno potěšilo :) tak uvidíme, co dál :D

19
Radek aka SUNicko
Reagovat

Mimochodem, zkuste někdo najít nějakou zmínku o tom, že Pyco bude dělat moderátora X Factoru v českých médiích. Já nic nenašel, těžký nezájem českých médií, ale opravdu těžký.

20
Jakub
Reagovat

@Radek aka SUNicko: Nezájem je hodně velký, ale bude to i tím, že Pyco i přesto, že Českým diváků je dobře známý, tak mediálně v Česku tolik znát zase není. Nepamatuju si moc článků českých novinářů, že by o něm někdo někdy psal (jako třeba o Adéle se často píše (psalo) o soukromí atd.).

Reagovat

@Jakub: Jasný, ale má přeci jít o CS show. Třeba o Celeste Buckingham a jejím porotcovství vyšel článek alespoň na Super.cz :)

Přidat komentář