Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Celeste Buckingham je skutečně porotkyně X Factoru CS

4. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8243 w=615]
Celeste Buckingham se nechala zlomit zprávou na Aktuality.sk, že je porotkyní X Factoru 2014 a oficiálně to potvrdila i na svém FB profilu. Co na tom, že tato informace se již den předtím objevila na českém Super.cz. Ten holt Celeste Buckingham nečte :) Je to dle vás dobrá volba porotkyně? Chytne se v této roli v rámci X Factoru CS?

P.S.: nadále se spekuluje do poroty o Jakubu Prachařovi a Lucii Bílé. Oficiálně to ještě nikdo nepotvrdil a od TV Prima to ani neočekávám, to mnohem dříve s touto informací přijde JOJ. Role TV Prima v projektu X Factor 2014 je i nadále velmi pochybná, i když před Vánoci byla potvrzena :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 114
Reagovat

Mimochodem, až teď po postování článku jsem si všiml, že Celeste tu soutěž stále nazývá X Factor SK :)) Že by ani ona ještě nevěděla, že bude federální? :)

2
james73
Reagovat

1- V době když s ní podepisovali smlouvu, tak se asi stále počítalo, že to bude jen na Slovensku a potvrzené to je teprve před vánocemi.

3
james73
Reagovat

1- Mimo nás nadčenců co hltají sebemenší informaci to neví nikdo :D

4
Lucas
Reagovat

Už aby oznámili i ty ostatní :) taky ty všechny informace hltám :D :D na CZ nebo SK X Factor čekám už tolik let! :D

5
lukefry21
Reagovat

Jsem zvědav, Celeste by mohla překvapit… Na její účinkování v porotě se opravdu těším, lepší než Darinka v Hlasu… :P

6
VojtaP
Reagovat

@Lucas: Já bych chtěl taky už vědět ty ostatní a taky hlavně termíny natáčení live castingů, ať se můžu jet podívat. Doufám v rozumné termíny :D

7
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Lucasi, já si tenhle X Factor už taky dlouho přeju. Mě se ten minulý docela líbil. A těším se už zase o trochu víc, hlavně po té zprávě s Celeste. Totiž i kdyby ona jediná tam byla z té naši nedinosauří éry, tak alespoň jedna. Zvolala bych „jupíí“, ale budu distingovaná, ať to tu neznevážím (…ale potichu si říkám „jupíí“).

8
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Bude pak z téhle události rekápek, že?

9
Bedy
Reagovat

Tak moje ideální porota:

Celeste Buckingham
Kuli
Lucie Bílá
Michal Horáček (případně V. Dyk nebo M. Ruppert)…

Co myslíte, splní se mi toto přání? :D

10
Lucas
Reagovat

já myslím, že nic horšího než Michal David a nic nudnějšího než Darinka bejt nemůže, tak aspoň tak :))

11
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Shoda. Vojtek může být sice fajn, ale co jako dál? Marta jediná OK.

12
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Tak to budeme hlídat a mohlo by nás jet třeba i víc někdy, pokud by to šlo :D

@priznivec.obecny: Ten první X Factor měl ale ta stará pravidla, která se mi moc nelíbila, bylo to až moc jako SuperStar. Jinak největší progres vidím u Davida Gránského, nedávno jsem ho slyšel naživo a fakt dobrý :))

Reagovat

James73 (3) jj, ale tohle je docela smutné konstatování. Dle mě diváci TV Prima vůbec netuší, že nějaký X Factor bude, potažmo to kromě nadšenců do těchto pořadů neví asi nikdo v ČR. Nevím proč mám pořád dojem, že to TV Prima svoji účastí leda pokazí a kdyby to dělala TV Joj sama, že to dopadne mnohem lépe. Jasně, proč malovat pověstného čerta na zeď, když to ještě nezačalo :)

14
Bedy
Reagovat

Viděl jsem pár fotek ze SK castingů, všude samí mladí :).. prý měli ohromný nával, tisíce zájemců.., když se k tomu připočte ještě CZ.. tak snad vzejde pár dobrých zpěváků :)

15
Lucas
Reagovat

@priznivec.obecny: Přesně, stejně mě mrzí, že Marta není v X Factoru :/

Kamarád popisoval Daru u prvního Hlasu a děláme si z toho dodnes srandu – že většinou řekla jen něco jako „akože wow“ :D

16
james73
Reagovat

9 – Taky bych bral spíše Dyka, ale spíš si myslím, že tam bude i Prachař, když se portvrdila Celeste. Ale díval jsem se na stránky Desmodu a začali rušit některé jarní koncerty, možná právě proto, že bude Kuli v porotě, uvidíme…

17
priznivec.obecny
Reagovat

@Bedy: Nebylo by to vůbec špatné. Přání, … no, doufat se musí… takže doufej.. Já mám ráda Laca Lučeniče a Griborova, nevím jaký dneska ten Robo je, ale jestli je alespoň tak osobitý, jako dříve… Jenže na takové akce on nebude…

Reagovat

Bedy (13) to by o tom ti mladí z CZ museli vědět, ty se už dávno nahlásili na Hlas :) Takže Hlas vyhraje Čech a X Factor někdo ze Slovenska :))

19
VojtaP
Reagovat

@priznivec.obecny: o to bych přece nemohl naše čtenáře ochudit ;) Záleží na těch termínech a taky trochu i na místu konání, Brno by bylo úplně ideální, tam se nabízí Výstaviště, divadlo se na toto moc nehodí. Bratislava je ale taky pro mě docela sjízdná…

@Bedy: Kuliho bych bral všemi deseti do poroty. Dyka nebo Rupperta určitě místo Prachaře.

20
priznivec.obecny
Reagovat

@SUNíčko: Podobný pocity. Co, jsem shlédla Move Up (přeposlední díl se mi zasekl, ještě mi tudíž zbývá 1,5 dílu…), tak bych spíše SK verzi.

Mimochodem reklamní tahák : mrkněte na ten Move Up, kdo ho neviděl.. fakt to stojí za to…Jojka Plus, archiv, tuším…

21
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Tak to je fajn :-). Předem díky.

22
priznivec.obecny
Reagovat

@SUNíčko: Co se týče ztráty těch talentů díky „tiché poště“ Primy – to je fakt legitimní úvaha a bohužel k nas…

23
Lucas
Reagovat

Mohli bychom někdy udělat nějakej sraz fanoušků X Factoru a pokecat :D

24
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Dara je pro mě zklamáním. Mě se kdysi dávno docela líbila. Ale spíš si myslím, že jsem na ní něco chtěla najít a asi nebylo co…

25
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Víš, že mě poslední dobou napadá stejný úlet? Tak já si myslím, že se to možná někdy stane. Ne každý je třeba z Prahy, já myslím, že to bude to místo, ale kdyby se něco takového dělo nějak pravidelněji, tak se můžeme čas od času uvidět :-)

26
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Už zájezd do UK je na tenhle rok v plánu :D :D

27
DJ Vlado
Reagovat

Na Celeste jsem v roli porotkyně a především mentorky hodně zvědavý. Hrozně bych si přál, aby ke koučování dostala holky, protože bych byl opravdu nerad, kdyby tuto pro mě zásadní kategorii dostala do spárů Bílá (kterou v tuto chvíli tipuju na Overs).
Co se týče ostatních porotců, tak z Bílé samozřejmě radost vůbec nemám (kéž by se nepotvrdila), Jakub by mi nevadil a tipuju, že dostane skupiny, a jako čtvrtého bych bral Kulyho, na nějž by vycházeli kluci a u nějž by byla naděje, že by vybíral rockery a muzikanty místo jednočlenných Lunetiků a klonů Biebera :-) Hlavně ať to není Slávik!!! To už by v kombinaci s Bílou byla hotová tragédie, v XF bych je oba snášel ještě mnohem hůř než v Talentu, asi jako kdybych byl v jedné místnosti zavřený s Rathem a Kalouskem (oba bytostně nesnáším, přestože jsou z opačných částí politického spektra).

28
VojtaP
Reagovat

@Lucas: a to vůbec není špatný nápad! :) Druhý nejlepší od zájezdu do Londýna na live show :D

29
priznivec.obecny
Reagovat

@DJ Vlado: Slávi ne, prosím ne. Stejná obava.. až hrůza. Ale ty jsi asi psal, tuším, že bude nějak v produkci… a ne, tohle taky ne…

30
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: :D :D

31
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: Neboj, Slávik nehrozí, potvrdil na svém twitteru, že s porotcováním sekl nebo spíš sekla JoJ s ním…

32
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Uff!

33
james73
Reagovat

26- Slávik už potvrdil na twitteru, že v porotě nebude.

34
DJ Vlado
Reagovat

30, 32 – To jediné mě uklidňuje :-)

35
Lucas
Reagovat

To je hodně dobře, že ten Slávik tam nebude, to už by bylo fakt utrpení :) ale tý Bílý se fakt bojím, že bude vybírat podle osudu toho člověka.. Snad se fakt nepotvrdí..

Vojta: :D :D tak alespoň ten sraz by se uskutečnit mohl :)) rád bych vás poznal všechny, u někoho ani nemám představu, kolik mu třeba je :D

36
VojtaP
Reagovat

@priznivec.obecny: Dobrý, jsme na stejné vlně :D stále s tím počítám, kdyby to vyšlo, to by byl teprve zážitek :D Zatím doufám, že vyjdou ty castingy, no…

37
priznivec.obecny
Reagovat

Jinak Bedy, ještě kopíruju svůj příspěvěk z minulého článku. Co ty na to? Samozřejmě, ale čas… nejdřív rodina :-)

@Bedy: Ale tak přeci to svoje pojednání nezahodíš ! Promiň za vykřičník, ale to by byl škoda :-).Tak to pošli do komentu… Díky :-)

38
Honzad
Reagovat

Byť mám Celeste rád a její úspěch je nepopiratelný, souhlasím s obavou, že je na nějaké mentorování ještě příliš mladá a nezkušená. Projeví se to imho v respektu soutěžících vůči ní. Rozdíl s Ewou je tady přeci jen velký, Farna začínala už jako dítě a na české scéně se pohybuje dlouho, na rozdíl od stále velmi čerstvého úspěchu Celeste. Paradoxně se může stát, že někteří účastníci budou mít za sebou mnohem víc koncertů než samotná porotkyně :-) Přesto mi její volba zásadně nevadí, do poroty může zapadnout, o tom žádná.

Vynechám nadávání na Primu, to je snad škoda mluvit, jak svou nečinností i pro mě prakticky vysněný CS projekt ničí. S federální verzí ale zřejmě souvisí i výběr Celeste – ta je totiž podstatně známá díky Superstar i u nás. Taková snaha je vidět i u konkurence, dříve za Slováky ve federálních porotách seděl Habera, Rytmus, Dara, teď Majk Spirit – tedy interpreti v Česku velmi známí. Takových Slováků zase příliš není, opačně se slovenské publikum v české tvorbě orientuje o poznání lépe, řekl bych. Výjimkou tak byl prakticky jen u Talentu Slávik, ale ten nebyl populární ani na Slovensko, takže byl tak nějak mimo kategorii.
I proto příliš neočekávám angažování Kuliho, Desmod v Česku příliš populární není. Mně osobně by ale v porotě vůbec nevadil.

39
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Určitě. Ono kecat a kecat a uznejme, že si tady prostě umíme v pohodě pokecat. A UK, Praha, Panáček .. vlastně jedno kde. Jde o to si popovídat. Lukas má dobrý nápad – no, hozená rukavice to teda je… Jestliže se setkává tým Panáčka na konci roku, no tak co by ne … je to nabíledni, logika…

40
Honzad
Reagovat

A dejte pokoj s Bílou, to už raději Slávika, který si aspoň na porotce zahraničního formátu snaží hrát, přestože nepříliš úspěšně. Bílá má slušný základ, co se týče zkušeností, úspěchů a slávy, bohužel jej kazí svým „sluníčkovým“ charakterem, kdy bude obdivovat všechny, milovat všechny, v klíčových momentech se nedokáže rozhodnout a nějaké soupeření mezi porotci ani náhodou uznávat nebude.

41
Bedy
Reagovat

@priznivec.obecny: Ono toho zase tolik není, spíš jsem začínal, když jsem si tu zprávu přečetl, mám načatý ještě 1 delší článek., ten snad vydám dneska.. :) ale díky za zájem :)

42
priznivec.obecny
Reagovat

@Honzad: Mám trochu menší obavy ohledně její zralosti, resp. dojem. Jaký impuls mi k tomu dojmu pomohl… posílám kopii příspěvku z minulého článku. Zkus mrknout na ten díl u Krause :-). Třeba se budeš těšit s menšíma obavami, ale opakuji… bude se jednat jen o domněnku…byť s nějakým už střípkem z reálu…

„Za Celeste jsem ráda. Viděla jsem ji u Krause a i tam zpívala. Zaujala mě. Takže se podle toho můžu domnívat, že porotcování dá jako osobnost, byť je to vlastně ještě pískle a navíc ona dělá muziku ve světovém měřítku a je možné, že nebude hodnotit z pohledu našeho zastaralého podivného popu a to bych brala :-). Prachaře nemám ráda, nějak je mi nesympatický od pohledu na rozdíl od jeho dědy, který se mi jako herec hodně líbil (Trautenberg neměl chybu, např.:D). To je ale subjektivní a budu zkoušet ho moc nekritizovat – alespoň to tak mám v plánu :-).“

43
priznivec.obecny
Reagovat

@Bedy: Dobrá. Tak příště :-). Nebudu sama, ono čím víc autorů tím lépe… víc podnětů :-). A vo vo tom to je…

44
Lucas
Reagovat

Jinak – budete někdo koukat na polský X Factor s Ewou? Já asi mrknu na pár videí, i když asi moc rozumět nebudu :D

45
Honzad
Reagovat

@priznivec.obecny: Já nezpochybňuju její zralost, je mi taky dost sympatická, v hlavě rozhodně něco má a neočekávám, že její účast v porotě by měla být průšvih. Nicméně vnitřně cítím, že je úspěšná prostě příliš krátce na to, aby mohla ostatní kolem sebe učit. Má strašně dobře našlápnuto, z pohledu zahraničí a současné hudby asi nejlépe ze všech současných československých interpretů, ale sama se teprve učí. V Superstar by měla své místo jistější, protože tam porotci „pouze“ rozhodují a v případě špatného úsudku (který od ní ale v rámci hodnocení stejně neočekávám) by ji stačilo přehlasovat. Ale tady na ni soutěžící budou spoléhat. Jistě, otázkou je, do jaké míry nakonec bude produkce ovlivňovat finální výběry skladeb, ale nějak naivně věřím, že slovo porotců bude v tomto velmi důležité. Celeste má zatím poměrně úzce směřovaný rozhled, na svou hudbu, svůj žánr a svou, zatím skvěle, stanovenou cestu. Nejsem si ale jistý, jakým směrem dokáže popostrčit ty, kteří se od jejího vidění budou odlišovat. To chce totiž čas a zkušenosti, které ona prostě zatím nemá, stejně jako na to třeba v Americe nikdy neměla má oblíbená Demi… Ale rád se zmýlím ;)

46
DJ Vlado
Reagovat

37 – Ano, to je moje jediná obava ohledně Celeste, ty malé zkušenosti. Už dřív jsem psal, že z mladých slovenských zpěvaček bych preferoval Dominiku Mirgovou, která má těch zkušeností přece jen trochu víc (vlastně podobně jako Ewa zpívá a koncertuje od raného dětství a už v době SuperStar to byla v podstatě hotová zpěvačka). Bohužel její angažování bylo od začátku nereálné, jelikož je v Česku neznámá, což mě mrzí, jelikož ji považuju za jednu z nejtalentovanějších zpěvaček v našich dvou státech.
To, že Češi jsou neinformovaní o slovenské hudbě je bohužel smutná pravda. Už to, že nejpopulárnější slovenskou skupinou jsou u nás No Name, kteří jsou ze slovenských mainstreamových kapel imho jedni z nejslabších, zatímco o dost lepší Desmod či IMT Smile Češi neznají, o něčem svědčí. Přitom je to škoda, jelikož si myslím, že Kuly by byl dobrý porotce. Na druhou stranu ani Majk Spirit mi nepřijde v Česku nijak zvlášť profláklý a přesto v porotě Hlasu zasedne, takže by to ani u Kulyho nemusel být problém.

47
Lucas
Reagovat

@DJ Vlado: Já myslím, že Majk Spirit je u mladých u nás hodně profláklý :))

48
priznivec.obecny
Reagovat

@Honzad: Tak je mladá, to je pravda. Její směrování… ještě tě jednou čtu… no, nebezpečí tu bude, já ale po našich českých „retro“ porotách snad tohle nebezpečí i skousnu, ale to je zatím jen předběžný postoj a uvidí se v reálu :-). Co se týče Lucie – víš, ona tam už prostě je a jak jsi výstižně napsal ohledně jejich úspěchů a že tudíž umí…třeba ji nakopnou ostatní a stáhne se. Pro mě je důležitý, co ten člověk umí a pak ten rozhled – teda většinou. Nevím, jestli se nepletu. Třeba nudu nadávat jak špaček, ale zatím doufám… Ale její kritiku beru jak píšeš, jen holt hledám nějakou berličku :-(. A snad bude v porotě jediným kámenem úrazu :-(. No, moc objektivity teď v téhle mojí odpovědi nevidím, ale co už… Nechám tohle téma i na dalších tady. Já vím, že mi tohle prostě nevyšlo :-( a zatím to nechám tedy na tom doufání.

@Lucas: Já nevím. Když se budeš koukat a bude to dobrý a pohodíš tady podnět, možná… Asi tak :-)

49
VojtaP
Reagovat

@Honzad: Mám z ní stejný pocit, zkušeností na předávání by měla dost, hlavně co se týče technické stránky zpěvu, ale to by taky musela ten zpěv nejdřív hodnotit a ne zůstat u „si úžasná zpěvačka“, to totiž nikoho nikam neposune, o čemž ta soutěž taky z velké části je.

Lucas – asi taky nějaké videa, zajímalo by mě, jak na tom jsou v Polsku s talenty. Polština je pro mě taky problém, ale někdy jde pochopit aspoň ten smysl, ale člověk se musí zaposlouchat :D

50
priznivec.obecny
Reagovat

@DJ Vlado: Mě se zdá, že Slovensko je modernější v té muzice, ale taky jejich hudbu vlastně neznám. Jenže já vůbec moc neposlouchám CS muziku, není to ono. Už se ale trochu snažím, zatím ale trochu, např. chodit na koncerty – zvednout to svoje líný pozadí a vypadá to, že možná jsem nedostala až tak hloupý nápad :-) a zjistím, že přeháním s nízkou úrovní ?

51
Jai Kudo
Reagovat

46 – S Kulim je náhodou sranda, byl by dobrej. A Tásler z IMT by byl taky dobrej, myslím. Máš pravdu, že Desmond a IMT Smile v Česku zná málokdo a jsou lepší než profláknutí No Name…..Nis zásadně proti Celeste, ale proti Ewě v SS má minimální zkušenosti, nevím, jestli tam nebude jen do počtu.

52
DJ Vlado
Reagovat

47 – Jak pro koho :-) Bavil jsem se s některými ze svých přátel, kteří jsou v mnoha případech i mnohem mladší než já, o tom, že Majk bude v Hlasu, přičemž na to reagovali otázkou „Kdo to je?“ :-) I když je tedy fakt, že to jsou (na rozdíl ode mě) spíš sportovní než hudební fanoušci… :-)

53
priznivec.obecny
Reagovat

To jsem se teda rozkecala. Mě ta zpráva prostě potěšila a je to tu navíc hezky rozjeté. Musím odběhnout, ale asi se ještě vrátím :-) Mějte se hezky a těšte se na ten Factor :-)

54
Honzad
Reagovat

Pro mě pořád než porota zůstává zásadnější ono zpracování. Jestli se totiž televizím nepodaří naplnit alespoň nějakou menší halu (tedy nutné odlišení od divadla), jakože k tomu zatím díky nulovému promu a stále zatajeným porotcům nemají vůbec nakročený, prvotní a klíčový prvek bude fuč a máme z toho kombinaci Superstar a Talentu. A to už vůbec nemluvím o Bootcampu, Domech porotců (na atraktivních lokalitách) a přenosech, které budou produkčně zvládnuty, a nebudou jen nablýskanou estrádou.

55
Honzad
Reagovat

A o aktivitě publika se snad ani není třeba zmiňovat. To je snad nejtěžší úkol, který před sebou produkce má. Vzpomenu-li si na zívání drtivé většiny účastníků natáčení Talentu, ustrašené a rozpačité rozhodování, zda se u největších talentů k potlesku postavit, a jejich znuděné pohledy, mám docela obavy. Nevím, jak to vnímáte vy ostatní, ale právě onen moment, kdy má účastník možnost poprvé v životě zakusit atmosféru opravdového koncertu (která díky nadšení diváků a tleskání už prakticky při prvních tónech v UK i US verzi funguje) a překvapivý jásot porotců a diváctva vůbec nejraději :))

56
jab
Reagovat

46 – Je sice pravda, že No Name se hudebně dost opakujou a čistě po hudební stárnce jsou Desmod a IMT Smile dál, ale zas mě se u No Nameů hodně líbí jejich texty. Mají myšlenku, jsou to fakt takové povedené texty „ze života.“ Desmod ani IMT moc naposlouchané nemám, ale to málo co znám taky nezní špatně :-). Jinak souhlasím, že slovenská scéna je na tom lépe než naše když nebudu počítat folk, tam máme imho pořád navrch my ;-).

57
Lucas
Reagovat

@Honzad: To souhlasím.. No, doufám, že to dají aspoň nějak předem dobře vědět, abychom tam mohli přijít alespoň my fanoušci :D

58
DJ Vlado
Reagovat

55 – Texty nemají špatné, to je fakt, ale hudebně se totálně zasekli (a to se mi od nich kdysi hodně líbila Večnosť), stejně jako naši Chinaski.

59
jab
Reagovat

55 – S Chinaskama naprostý souhlas, stále častěji u mne sílí podezření, že je dost položila Grohmanova smrt :-(. Od té doby se mi od nich líbil jen Spáč a Šatna, pak už mi přijde, že jsou čím dál tím stejní.

60
jab
Reagovat

58 bylo na 57 :-)

61
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Tak tenhle tvůj koment jsem přehlídla, hlavně zmínku o Davidovi. David, totiž, se mi líbil skoro nejvíc už ve Factoru a to je teda super, co píšeš.

62
priznivec.obecny
Reagovat

@Honzad: Tak u mě je nejdůležitější objevování těch talentů a když se na nějaký ten narazí a on pravidelněji dává touchdowny… Tyhle soutěže, byť nejde o ryzí soutěže, ale přinejmenším je to tu o šanci se zviditelnit, ozkoušet si síly atd… ty talenty přitáhne a máme před sebou početnější skupinku najednou, jednou víc úspěšně jednou méně. Objevují se týden co týden a těšení je pak na kratší dobu, de facto kontinuelně se člověk těší :-)))). A do toho ještě je možnost poslechnout si oblíbence v super sonzích (zase s dodatkem někdy výběr může být i neúspěšný, ale potenciál tu už k téhle super kombinaci prostě je…). Tak to je moje troška do mlýna, co mě na těhle pořadech přitahuje. Ono je to u mě znát i ze zdejších diskuzí, že až tak moc se v porotcích a pravidlech neorientuju. Dobře, tohle hledání skvělých interpertů může být i u profíků a taky, že je, ale důvod je v tom „shluku“ talentů, v častějším objevování se na pódiu a možností si zazpívat hity živě. Pokud je publikum o ničem tak to musí hodně pokazit celkový dojem, to asi ano, ale u mě je tenhle pohled až další….Určitě to u mě taky hraje roli, ale v paměti mám vždycky jak mi v hlavě se objevilo, že ten/ta to je super, pak střih, nepřemýšlím a natěšeně poslouchám :-)

63
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: On asi nemá CDéčko… Teď ho poslouchám, hm je dobrý, trošku to lkaní, no…ale hezký. A že pořád fešáček o tom žádná… Jen vím, že je někde v seriálu? .. to je dobře… Tak dík za tip:-)

64
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Tak poslední reakce k Davidovi. To je dobré, co?

http://www.youtube.com/watch?v=vFSvHwuxGaA

65
Lucas
Reagovat

@priznivec.obecny: CD nevím.. Ale hrál v Gymplu, kde byl fajn a zpíval tam pár písniček, všechno by to mělo být na Youtube :))

66
n-t
Reagovat

Uvidíme ale Celeste je jediná čs zpěvačka kterou poslouchám takže fajn

67
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Něco už jsem viděla. No, chytla jsem se slušně :-)))

68
Monika
Reagovat

Ja bych s angazovanim Cel do poroty byla opatrnejsi, ma velmi slibne rozjetou karieru a pripadny neuspech v porote X factoru by ji mohl dosti zbrzdit a ohrozit tu dobrou povest, kterou zatim ma. I ucast v porote Superstar by stala silne za zvazeni, tady je navic k tomu mentorovani, pekelne tezka vec. Ja si uprimne teda nedokazu Cel ani predstavit, jak tam hodnoti soutezici nejak smysluplne, odborne a odlisne. Trochu se bojim, aby nebyla jen prikyvovackou do poctu… Kazdopadne je to obrovska vyzva, jsem zvedava, zda tu tezkou kladu zdola. pevne doufam, ze ten skvelej managment, kterym je obklopena vi co dela a cel to neublizi v dalsi kariere.

69
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: No, to by jsem asi taky nebyla ráda.

70
Honzad
Reagovat

@priznivec.obecny: Chápu, jak to myslíš. Já jsem ale v první řadě obrovský fanoušek RS (a až poté hudby jako takové, kdy z interpretů, jež prošli soutěžemi, v podstatě neposlouchám nikoho – jen slintám z Nicol Sherzinger, ale to jaksi s hudbou nemá moc společného, což? :P), takže řeším nejprve to, jak soutěž vypadá a jak je zpracována. Poté, co u nás minimálně jednou ročně (letos tedy bohužel i na dvou frontách proti sobě) talentová soutěž koná, si nedělám o soutěžících příliš velké iluze. Hrozně rád budu nadšen a překvapen, ale stejně jsem přesvědčen o tom, že talentovaní lidé budou velmi brzy, ne-li už teď, vyčerpáni. Souhlasím s tím, že na nich ta show stojí – ale v momentě, kdy mě kromě u nás za poslední roky, snad s výjimkou suverénní Gábiny Gunčíkové, nikdo na zadek neposadil, jsem v tomhle dost smířený a raději se soustředím na formát než na samotný obsah v jednotlivých účastnících. Jsme prostě příliš malé země…
Což je v kontextu kvality zpěváků docela zvláštní – to, že mají v UK a US mnohem více obyvatel ještě zákonitě neznamená, že u nás nebudou zajímavější talenty. Logicky jich u nás bude méně, ale proč by nemohla být jedna, dvě výjimky? Věřím, že po velkém boomu na počátku všech Superstar v Česku poklesla důvěra opravdových muzikantů v tyto show, jsou v jejich očích vnímány často dost negativně, zeshora se na ně dívají i samotní úspěšní zpěváci (namátkou skvělí Koller, Krajčo, Klus…). Což je škoda, protože to pak ničí renomé celé show. Chybou bylo nadšení obrovského počtu producentů vytěžit ze všech účastníků co nejvíce – s minimálním úspěchem jsme tady pak měli akorát tucty rychlokvašek, ze kterých se výrazně prosadila jen hrstka. Díky nim se zapomíná na ty, kteří právě díky soutěži mezi ty úspěšné pronikly – Aneta, jednu dobu Bende, aktuálně Celeste (jistě jsem na další zapomněl). V zahraničí, konkrétně třeba X Factor v Británii, vnímán úplně jinak. A podle toho vypadá i nasazení a účast těch, kteří opravdu umí.

71
priznivec.obecny
Reagovat

@Honzad: Já vím, že jde o hlavně přístup a že já jsem ten hledač talentů a ty jsi ten RS fanda a díky za obojí. Ono se to totiž doplňuje. A věděla jsem, když budu psát svoje vnímaní, že je to přesně díky jiné kategorie, z který nějak tak pocházím. To, čeho se teď dotýkáš, resp. rozvíjíš, je smutná pravda. Vystihl jsi to zkažené renomé a je to prostě pech. Co na to říct pozitivního? Jde o naše lidi. No, snad jenom to, že možná se stane zázrak a někteří tvůrci nebudou tak nad věcí a začnou si všímat těch, kteří sledují i zahraniční show a řeknou si, že do toho praští a pozvou na pivo některé z vás, kteří ví prostě něco navíc – nemůžu si pomoct. Ale nevěřím. Jsem idealista, ale odsud potud… Ale třeba se situace zlepší. Není možný, aby do nekonečna se jela show na úrovni Televarieté, zase takový pesimista nechci být. Asi to bude na delší trať.

72
priznivec.obecny
Reagovat

71 Ještě k posoutěžnímu období. To je o samotných talentech a jmenovaná Gábina se dobře pere s naší „zajímavou“ hudební produkcí. Venku je to s tou hudební produkcí určitě lepší, ale jde o samostatné rozhodování, zodpovědnost ke svýmu talentu a výdrž. To platí všude. Je možné, že u nás je to horší.. Že u nás je zakořeněná totalita, individualita stranou… A i ti potomci to ještě mají v genech, jiný důvod mě nenapadá… Nevím. Proto se mi líbí například Jerguš, Horváth. Dělají svoje věci a s rozmyslem a ctí kvalitu. Víc mě už nenapadá. To, že ti naši zpěváci „šijou“ do nováčků… No, nelíbí…

73
Jai Kudo
Reagovat

@Honzad: Dobrý příspěvek, skoro se vším souhlasím. Myslím, že produkce Novy v posledních ročnících SS tuto soutěž totálně zdiskreditovala jak v očích veřejnosti, tak hlavně v očích muzikantů a publicistů. Je to samozřejmě nespravedlivé, ale je to tak. Když zpěvák uspěje v American Idol tak je to pro tamní produkce a vydavatelství bonus, předpokládají, že je opravdu dobrej. U nás se produkce nad úspěšnými absolventy SS jen ušklíbnou – no jo, zase nějaká rychlokvaška ze Superstar (Hlasu, X-faktoru…)…… a hudební publicisti si ještě rádi kopnou nebo plivnou…. a zavedení muzikanti zase samozřejmě nestojí o novou konkurenci, mají rádi zavedený „smrádek a tepličko“…….

74
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: No, tahle linie je opravdu směrovaná k problému No 1, že by ale byla radost z „diskuzního souznění“ .. ani ne… Snad ti talenti pochopí, že smrádeček a teplíčko musí obejít a utvořit frisch skupinku mimo tuhle oblast? Těžký počin, ale sloužit takovým lidem asi je ze začátku pohodlnější, ale pak riskantní. O jinou aktivitu než službu za mini výslužku asi nepůjde.

75
VojtaP
Reagovat

@Honzad: No, jak jsem si všiml, tak se produkce X Factoru vydala i do menších měst, což by se ve finále mohlo oplatit, ty větší města to nemuseli vždy stáhnout úplně všechno. No, je fakt, že nějaký ten kredit už talentové soutěže ztratily, takže by se někdo třeba nepřihlásil, i kdyby se casting konal přímo u něj doma. Je to smutné, dost možná po tomto jaru dlouho žádná soutěž nebude, což bude možná ku prospěchu, protože je tu dost zajímavých formátů, které by mohly generovat slušnou sledovanost a po čase by se i ty pěvecké soutěže mohly s úspěchem vrátit.
Osobně by mi nevadilo, kdyby zkusili So You Think You Can Dance nebo něco jako Move Up na JoJ či zkusit se schopnou produkcí obnovit Survivor nebo i toho Big Brothera, samozřejmě obojí na americký způsob.

@priznivec: Myslím, že u nás to ani není o tom, že by chyběla chuť, spíš je to o nedostatku hitů, schopných skladatelů, kteří by těmto mladým talentům napsali pár hitů, je tu jako šafránu. U nás je určitě bonus, když si zpěvák i sám skládá, pak třeba dělá kvalitní hudbu, ale dojede zase na management. To, že tu chybí něco jako oficiální singlová hitparáda ani nezmiňuju.
Že ti ostřílení zpěváci hážou špínu na tyto soutěže a tím tak i na ty mladé, kteří se snaží prorazit a dělat to, co je naplňuje, je bohužel smutné, přitom jsou ty soutěže mnohdy psychicky náročnější než obíhat studia s demem. Ta náhlá popularita sice může dát dojem rychlokvašky, ale i bez soutěží jsme tu měli pár one hit wonderů a nikdo nenadával. U nás je to s hudbou holt složíté…

76
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Vojto, neber to tak, že se budu striktně držet svýho napsanýho… V hodně věcech se shodujeme, ale fakt, ten smrádeček a teplo cítím na všech frontách u nás… Nevím jak Jai to myslel, ale já dostala směr k tomu, co si dlouho myslím. Počátek je v chuti, něco „opravdu“ chtít a toho u nás cítím jako šafránu. Pak nejsou samozřejmě podmínky. To znamená nekvalitní hudební prostředí; to spíše vidím jako důsledek. S těmi našimi talenty, jak se musí poprat v krátkém času v soutěži a fakt bojovat – svatá pravda :-)

77
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Move Up, musím opakovat. Měla jsem oči navrch… Tvůrce téhle soutěže… To už mě taky napadlo :-)

78
VojtaP
Reagovat

@priznivec.obecny: Já to ani nemyslel nijak hádavě, ono je to složité téma a je těžké se při tom držet na uzdě :D Jai to asi myslel v tom smyslu toho kopání do těch soutěží a soutěžících, že v nich vidí hrozbu a tak si kopnou a lidi na ně dají, protože už jsou zavedení. Ale i ten druhý smysl dává smysl, taky mám pocit, že se tu nikdo nepokouší o něco fresh a kvalitního a když už, tak o tom v podstatě nikdo neví, což se třeba v zahraničí neděje. Stačí se podívat k těm Britům, co se u nich za relativně krátkou dobu urojilo. Někde je tady u nás chyba, no… jen na to asi nedojdeme a už vůbec to nezměníme :/

79
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Taky záleží na tom, jaké kdo má z těch talentů ambice a potenciál. Jestli mu stačí zpívat po klubech pro 20 lidí za mini výslužku, nebo se snažit prosadit se na velké scéně. Pak už nastupuje potřeba zapojit se do „systému“ a tam už jde do tuhého. Vydavatelství, produkce, agentury, manažeři…..Těžká cesta, kterou málokdo dojde k cíli…..

80
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Já taky ne, jen jsem raději napsala, že nejde o tvrzení, ale vnímání – podezření. Jen s vámi přemýšlím. Jo, je to tak, jak píšeš (ten konec).

Jinak všem dobrou noc :-).

81
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Tak trošku jsem to myslela jinak. Tak příště probereme. Asi jsem tě špatně pochopila, ale to neznamená vadu i tohle je zajímavé téma :-)

82
Jai Kudo
Reagovat

81 – @priznivec.obecny: Ok, já jsem to jen rozváděl dál, nereagoval jsem přímo na tebe, ale rád si příště pokecám. :-)

83
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Samo, že vím, že to nebyl koment na mě, ale k věci.

Tak díky za pokec a mějte se :-)

84
VojtaP
Reagovat

@Jai Kudo: To je fakt, ale ambice má asi každý, málokterý muzikant nemá ambice zpívat před vyprodanou arénou a taky se tím v neposlední řadě finančně zajistit. Bohužel kvůli tomu špatnému „systému“ musí vzít zavděk i těm malým klubům.
Taky neříkám, že by tu fázi měli přeskočit, začít se někde musí, ale je potřeba tvořit asi postupně, ale u nás, jak se zdá, se na všechny hned zanevře. Pak to tak nemá dopadat.

@priznivec: dobrou :) zase někdy

85
yeey
Reagovat

cau pratele, protlitl sem to tu jen zbezne a mam 2 poznamky

a) Cel jako porotkyne – nevim, nevim… byl bych opatrenej, ona neni tak prurazna osobnost jako Ewa, ma sice velky kouzlo a dosahla na svuj vek nebyvalych uspechu , ale na druhou stranu mela urcite velky stesti a cely se ji to stalo (dle meho nazoru neboli imho:-)) tak trochu nahodou… za jejim uspechem, ktery trva sotva rok dva stoji predevsim sikovni producenti… nechci syckovat, ale neee, nemyslim si, ze je dostatecne zkusena pro roli at uz mentorky nebo porotkyne… jen pro doplneni a zamysleni – u Ewy bych i pred SuperStar nepochyboval…

b) souteze jako XF-UK bych az tak nevelebil… jako jasny, taky to sleduju a je to super a urcite na lepsi urovni nez u nas, ale myslite, ze je to tam obycejnym smrtelnikum po 10 sezonach o moc min u p*dele nez nam v ČR/SK??? co par Britu znam, na X-Factor se tam uz taky moc nehraje…. pro nas ta soutez vypada buhvijak (velkolepost, hvezdy v porote, hvezdni hoste atd.), ale je to dany predevsim britskym hudebnim trhem, ktery ma tradicne celosvetovy potencial, jinak jdou pevecky souteze nekam a jejich sledovanost klesa rapidne vsude – at uz v ČR, na Slovensku, v UK nebo US…:-) sorry za prehnanou strizlivost a pesimismus;-))

86
Honzad
Reagovat

@yeey: Já si teda stojím za svým a s tvým druhým bodem převážně nesouhlasím. Jistě, že ono renomé je tak nějak neměřitelné – existuje spousta Britů, která show nesleduje a její vítěze neřeší, nicméně napříč tomu je pak obrovská spousta těch, pro které má show stále smysl. I prvotní zájem o vítěze bývá veliký, samozřejmě že u každého nakonec s rozdílným výsledkem.

Co ale měřitelné je, to je sledovanost – v UK sice pochopitelně klesla (suverénně nejúspěšnější byla 6. a 7. série), ale rozhodně to není žádný rapidní skok, která třeba nastal u nás v rámci srovnání prvních a posledních Superstar nebo Talentu. Desáté série měla dokonce lepší sledovanost než série předešlá, s výjimkou první řády ještě průměr diváků nikdy neklesl pod osm miliónů, což je na britský televizní trh úspěch. A, co je hlavní, show ve svém vysílacím čase stále mívá share nad 40%, takže suverénně vítězí a nemá konkurenci. Nezdá se tedy, že by (alespoň ten televizní) zájem v UK klesl, spíše se dost stabilizoval a dosahu číselně mnohem lepších výsledků než v početnější Americe. I Talent se v Británii stále velmi slušně drží.

Tam samozřejmě show nikdy vlastně neuspěla, poráží ji American Idol i The Voice, poslední sezóna klesla už úplně na dno a upřímně nechápu její obnovu.

87
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: V podstatě souhlasím, ono s tou klubovou scénou je to ještě trochu složitější „zásluhou“ našich hudebních publicistů a kritiků, ale to je už na delší povídání….. Jenže v těch malých klubech apod. můžou být dobří jak chtějí, nikam se nedostanou, nikam se nepohnou, nikoho důležitého nezajímají a časem je to vyčerpá, pohltí. Proto se snaží jít do těch souitěží, většina nechce nic víc, než aby si jich lidi všimli a oni se konečně mohli prosadit s tím, co dělají. A když třeba uspějí, o to horší je pak to procitnutí do brutální reality českého šoubyznysu….

88
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: S tvými pochybnostmi ohledně (ne)kompetentnosti Celeste jako porotkyně se v podstatě ztotožňuji. Ewa je asi jediná z těch mladých, kdo má určité „právo“ hodnotit a kritizovat ostatní zpěváky.

89
yeey
Reagovat

@Honzad: No na tom prvnim odstavci neco je, ale bohuzel, v tom druhym odstavci vice mene nemas pravdu, staci si najet na wikipedii stranky 9. a 10. rady UK XF a uvidis, ze ta sledovanost obou rad byla plus minus stejna, rating kolem 30-35 % a XF je pravidelne porazen britskou obdobou Star Dance, takze X-Factor bohuzel nevitezi a konkurenci ma :-/

90
Honzad
Reagovat

@yeey: Okey, špatně koukám, máš pravdu. Tak to je potom i pro mě docela zklamání. Omlouvám se všem za mystifikaci :-))

91
VojtaP
Reagovat

@Honzad: yeey mě předběhl, ona opravdu ta sledovanost je sice na pořád docela dobrá na udržení show, ale produkci to trápí. Jednou z uvažovaných variant byla i změna vysílacích dní, ale to ITV asi neriskne, ty soboty jsou příliš zavedené. Spíše se v tomto směru se docela spoléhají na návrat Simona, což ale taky ještě není potvrzené, ale více než pravděpodobné. Těžko říct, jestli to pomůže, je to ale logické, když tam byl naposled, tak show byla na svém maximu.

92
Luke
Reagovat

Jak já bych si přál aby byla v porotě Markéta Jakšlová z Verony, ale toho se asi nedočkám….:-( byly by tam dvě krásně kočky, když už tam je Celeste….Jsou populární i v zahraničí a jako mentor skupin ideální volba…

93
hihi
Reagovat

No, snad nenastane Farna faktor a nebude to další trapas. Lucku Bílou bych nechal pro Talent, X Factor bych udělal s úplně novou porotou. Hlavně ať dopadne ten Matěj Ruppert, kterýho Prima proklamovala už před pár lety, kdy s JOJ koupila licenci. Jeho hostování v QI a silvestrovský Partičce dává tušit, že je teď s Primou velmi blízko.

94
Honzad
Reagovat

Hlavně by měli jména už oficiálně odhalit. Porota táhne a, pokud soutěžící budou vědět, před která jména nakonec možná předstoupí, hned jich může být mnohonásobně více. Tohle otálení už je opravdu podezřelé a zatím hraničí s amatérismem… Doufám, že důvod čekání plyne ze stále trvajícího jednání s nějakým velkým jménem, jinak tomu opravdu nerozumím.

95
lukefry21
Reagovat

@Honzad: Myslím, že porota je již smluvená, ale produkce čeká… Šéf JOJky František Borovský psal na Twitteru, že nechápe krok konkurence oznámit všechna jména tak dopředu… Já už bych je taky rád viděl, i když je pravda, že jestli se show nasadí až v březnu, není asi dobrý nápad začít okolo toho dělat haló dřív jak v druhý půlce ledna…

96
VojtaP
Reagovat

@lukefry21: Já bych právě řekl, že nechápu, proč už to neoznámili před castingy, Nova s Markízou bych řekl, že udělali dobře, že odhalili porotu, když se rozjížděli castingy. Porota je všude hlavní tahák, v US a UK oznamují porotce už v květnu, skoro dva měsíce před začátkem. Nevím kdy plánují XF nasadit, ale Hlas tipuju, že začne jako loni SS v druhé polovině února maximálně na začátku března, pokud nechce JoJ ztratit, tak by to neměli podcenit a začít stejně.

97
lukefry21
Reagovat

@VojtaP: Já očekávám oznámení jmen během následujících dvou, tří týdnů, déle už s tím asi čekat nebudou. Ale jako lákadlo funguje celkem dobře těch 200 000 €… :)

98
Honzad
Reagovat

Mimochodem, aby toho tajnůstkaření nebylo málo, pokud se dobře dívám, Celeste zprávu o svém porotcování z FB stáhla…

99
Lucas
Reagovat

@VojtaP: no ale třeba v UK začínají castingy už v březnu, tam taky nikdo neví, kdo bude v porotě..

100
priznivec.obecny
Reagovat

@Honzad: Hm. Super :-)))

101
VojtaP
Reagovat

@Lucas: no jo, to jsem si neuvědomil. I tak je to oznámeno s velkým předstihem :D To nadšení diváků a soutěžících by bylo určitě větší, kdyby už dali vědět a hlavně, kdyby to Prima začala konečně nějak promovat…

@Honzad: to není dobré, to samé z twitteru. Here we go again…

102
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Určitě by to natáhlo víc lidí no, to je pravda :) nevím, proč to dělaj takhle, ale mám pocit, že je to tak skoro všude :)

Na twitteru jsem si toho taky všiml, těžko říct, proč to musela stáhnout.

Reagovat

@Honzad: hehe, já vím, proč se v takových případech dělají rychle screenshoty :)) Už je pro budoucnost na Panáčkovi zaznamenáno :)

105
VojtaP
Reagovat

@Lucas: mega těšing! :) To, co zatím vypustila ven je kvalitka, uvidíme, co zbytek alba. Jsem rád, že jí dali volnost v tvorbě, měla štěstí, jen doufám, že ji Sony stejně tak podrží v propagaci.

106
Bedy
Reagovat

I když Celeste stáhla zprávu z Facebooku o účinkování v X Factoru, její účast prý potvrdil i zástupce z TV JOJ:

„Celeste Buckingham sa objaví v jednom zo štyroch porotcovských kresiel X Factor Slovensko. Patrí medzi mladé úspešné speváčky s jednoznačným faktorom „X“ a počas pôsobenia na hudobnej scéne si neustále získava rešpekt, uznanie a obdiv. Navyše bude Celeste obklopená medzinárodným tímom, s pomocou ktorého sa uchopí zverenej kategórie spevákov,“ povedal PR manažér TV Joj Michal Pilip.

Převzato z cas.sk, jen je divné, že opravdu všude udávají jen X Factor Slovensko.., aby to nakonec vážně nedopadlo tak, že se Prima bude podílet jen okrajově (podpora při castinzích v ČR, nějaký porotce z ČR, vysílání na Primě – ale nebude hlavním partnerem.) – dosavadní tajnůstkaření a chování Primy by tomu i nasvědčovalo.

108
Lucas
Reagovat

Nova píše o Ewě a jejím porotcování v Polsku :D ale jak tam nepíšou moc hezky o X Factoru, je vtipný :D http://prask.nova.cz/clanek/novinky/farna-vdeci-superstar-za-novou-karieru-vraci-se-do-porotcovskeho-kresla.html

109
Honzad
Reagovat

K Nově škoda mluvit (nebyla to ona, kdo první X Factor, byť s jinými pravidly, přivedla do ČR?), u Celeste jsem docela překvapen tím, že bude mentorovat kluky. Hlavně příliš nerozumím tomu, proč dopředu odhalují (když ještě ani nevíme jména dalších mentorů) přidělené kategorie? Možná si to někteří porotci vyžádali dopředu znát, každopádně by i pro ně bylo zajímavé napětí, pokud by se přidělené skupiny dozvěděli až během soutěže (viz efekt otevřených dveří v zahraničí) ;)

110
Bedy
Reagovat

@Honzad: Nova je trapná až to není normální.. prý „Samozřejmě to není Superstar.. nedá se čekat že bude ta soutěž tak úspěšná..“… trapas :D …

Jinak kde jsi vzal, že Celeste bude mít kategorii Boys? :)

111
VojtaP
Reagovat

@Bedy: je to v tom článku „…, s pomocou ktorého sa uchopí zverenej kategórie spevákov“. Není ale jasné, jestli to nebylo myšleno nějak obecně a není to jen PR překlep, taky se to ještě může změnit, natáčení ještě nezačalo. Každopádně by mě spíš k ní sedly zpěvačky.
Novu komentovat nebudu, takových narážek/urážek z obou stran ještě bude…

112
Lucas
Reagovat

Tak já nad tou větou vůbec nepřemejšlel a přišlo mi hned, že to myslí obecně.

113
Tomino
Reagovat

práve som objavil menší trapas, ktorý sa jednému sk webu podaril :D http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/joj-taji-obsadenie-x-factoru-porotcovia-sa-prezradzaju-sami.html

zverejnili info, že porotkyňou v XF bude ewa vraj to potvrdila jej manažérka :D škoda lenž e ide o poľský x factor

114
hollyoaks
Reagovat

stále je to x-factor slovensko nie x-factor cs

Přidat komentář