Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Prima ohlásila X FACTOR, přesouvají se české castingy!

12. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

Z důvodu vstupu televize Prima do projektu, se casting X Factor Víkend v České republice přesouvá na lednový termín. Zpěváci s faktorem „X“, tak získají více času na přípravu a výkon, který jim může zásadně změnit život!“ uvádí televize JOJ na svém webu Víkend s X Factorem v České republice se přesouvá na 18. a 19. ledna 2014! Seznam castingů najdete uvnitř článku.

Čas a místa castingů v Českej republike:

Přihlaš se, stačí vyplnit online formulář!

18.1. 2014 09.00 – 14.00
Jihlava (Křesťanská ZŠ, Nám. Svobody 1369/3)

18.1. 2014 09.00 – 14.00
Brno (Základní škola Husova 17)

18.1. 2014 09.00 – 14.00
Plzeň (Benešová ZŠ a MŠ, Doudlevecká 35)

18.1. 2014 15.00 – 21.00
Praha 1 (VOŠ a SPŠ dopravní, Masná 18)

19.1. 2014 09.00 – 13.00
(ZŠ a MŠ, třída Svornosti 37/900)

19.1. 2014 16.00 – 19.00
Ostrava (SŠ elektrotechnická, Na Jízdárně 30)

19.1. 2014 09.00 -12.00
Liberec (ZŠ s r. výukou jazyků‎, Husova 142/44)

19.1. 2014 15.00 – 18.00
Ústí nad Labem (OA, Pařížská 15)

Přihlaš se, stačí vyplnit online formulář!

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
Ludvík
Reagovat

Ano, ano, ano!!!!!!!!

2
priznivec.obecny
Reagovat

Jsem docela napnutá. Mohlo by to vyjít. Doufám, že srdíčková Lucka bude jediná a nedostane se to na šikmou plochu (moderování, porota). Lákadlo v podobě 200 000 EUR by mohlo zabrat, produkovat to nebude Nova, .. a kdyby tam byla Banášová třeba… V lednu už budu asi vědět po ohlášení poroty. Ale zatím můžu doufat, že se mám na co těšit :)

3
T.M.
Reagovat

Tak to bude zajímavé. Hlas Československa a X Factor proti sobě. Nechtěl sem koukat ani na jedno a nakonec asi jak se tak znám budu koukat stejně na oboje, ono taky stejně nic jiného pořádně v té TV ani není. Ale X Factor má podle mě mnohem lepší vyhlídky. Tak jen aby se našlo ještě dost talentů po všech těch talentovkách a může se začít.

4
Elko
Reagovat

Všetko o X Factore sa má komunikovať v lednu ;-)

5
priznivec.obecny
Reagovat

Ono vlastně to napětí není na škodu :). Mě to vlastně takhle vyhovuje :-). Aspoň mám trochu naději, že porota, moderování atd.. není něco, co je hned někomu dané, že je snaha vše zvažovat a připravit tak, aby to mělo kvalitu. Na jedné straně je to poněkud naivní si to myslet, ale přesto mám i dojem, že se Faktor neuspěchává a může se dobře připravit, protože je tu ten čas, který pro kvalitu je většinou dost důležitý. Tak uvidíme…

6
Jerremy
Reagovat

Podle vseho to teda vypada na souboj Hlas versus X-factor i na televizich. Uvidime jak to bude se sledovanosti…
Myslim, ze dulezite bude, kdo zacne …

7
Michal
Reagovat

Ještě bych to radši měl vše potvrzené ze strany Primy.. pořád je to vše od Jojky a Prima mlčí.. :D abysme nakonec ještě nebyli zklamaní :D

8
priznivec.obecny
Reagovat

5 Já nevím. Mě se moc nelíbí, že Hlas je až moc rychle vpřed. Jako s tím příslovím, že práce kvapná málo platná…

10
priznivec.obecny
Reagovat

Bouček bude moderovat, Kerndlová… Néé. Proč? Dyk mě nic neříká. Ale tak já ho vlastně neznám. Neumím posoudit. Tak alespoň někdo pro mě nový a později zjistím, jak se tvůrci strefili. Pořád mít pocit, že jsou všichni dávno v pp na dobu neurčitou coby moderátoři a porotci, nic moc veselýho. Ta tlačenka mě hodně štve a zde je prostě šance pro mladého člověka. A mě neubíjí nekonečný koloběh s Darou,MD, Marešem… Raději zkoušet i s tím rizikem, že občas něco neklapne, viz. moderátorská dvojice v SS. Nejhorší je pro mě totiž stojatá voda se závanem protěžování.

11
Packa
Reagovat

Doufám v nové osobnosti. Na to by mohla Prima nalákat diváky – na nové tváře porotců i moderátorů. Nova vsadila na „klasiku“, takže všichni vpodstatě ví, jací budou. Ale Prima by tímhle mohla bodovat. Docela se těším. :)

12
Michal
Reagovat

Dyk v porotě by mi nevadil…

Kuli, Dyk, Michal Horáček a Celeste Buckingham (Debbi, M. Čirová)… pro mě ideál složení.. :)

Co se moderování týče, L. Boučka mam docela rád, ale na tenhle typ soutěží on není…, nejradši bych viděl Pyca případně Adélu.

13
dalibor.durcak
Reagovat

No toto trvalo, ale rozhodně skvělá zpráva!

14
priznivec.obecny
Reagovat

Bouček je mi někdy sympatický, někdy ne. Ale jsem raději pro ozkoušení nových lidí – on v takovém pořadu nebyl a přímo proti nejsem. Ať si konkurují a hledají se další dobří – souhlasím. Oni se sami budou hodně snažit, když nebudou protěžovaní a vědět, že nemají jistotu do dalších Hlasů, SS, ČSMT apod…. Kerndlová, tu si ale moc neumím představit… Ale je fakt, že taky je nová a může překvapit. I tady jsem raději za šance a ne přihlížet rutině.

11 Adéla, Tereza, Brzobohatý…

15
priznivec.obecny
Reagovat

Ale teď si vzpomínám, že jsem zhlédla nějaké video z jednoho vystoupení a tam Bouček moderoval. Asi Miss Hasička a několikrát jsem se i zasmála. No, jsem zvědavá :-)

16
n-t
Reagovat

Kdy to chtějí spustit? To budou terpve pre-castingy s produkcí než natočí casting s porotci než to sestříhají no nevím… Hlas pravděpodobně odstartuje na začátku či v půlce února. Vše bude záležet na soutěžících ale celkově si myslím že Hlas má momentálně výhodu v tom, že už má reálné obrysy

17
haha
Reagovat

Další souboj Primy a Novy a další vítězství pro Primu. V těhle soubojích stejných show vždycky vyhrála kvalitou i sledovaností. Podle mě se bude ještě dost čachrovat s datem startu a tipuju, že ani den před spuštěním nebudem vědět, že to už třeba zítra začíná :D

18
Honzad
Reagovat

Na jednu stranu jsem rád, na druhou stranu si uvědomuju, jak moc touhle soupeření tak kvalitnímu pořadu, jakým X Factor bezesporu je, škodí.

Je to stejné jako tenkrát v souboji ČSMT vs. Talentmánie. Nebyl pochyb o kvalitě obou show, o obsazenosti poroty (tenkrát skvělá Bílá, Kraus i neznámý Slávik), úrovni zpracování – ale sledovanost, byť relativně slušná i na tu dobu, byla na Primě o něco málo nižší.

Myslím si, že talentové show jsou v Česku aktuálně vyprázdněné, talentů je málo a na nich to stojí. Bez nich to může být jakkoliv kvalitně zpracováno, ale stejně to bude stát za nic. Takhle se kvalitní zpěváci rozmělní do obou show a výsledkem bude jeden kvalitní paskvil díky skvělému originálu a druhý nekvalitní paskvil díky neschopnosti sebereflexe celé stanice Nova. Přitom jeden takový druh pořadu na český televizní trh naprosto stačí – a druhá stanice, která by se s ní rozhodla soupeřit, by měla mnohem větší šanci, kdyby přišla s něčím odlišným, naprosto jinou alternativou. Takhle se zase může stát, že z toho bude těžit ČT, protože české diváctvo bude mít prostě už dost dalších a dalších talentů.

Přitom, kdyby se u nás nějaký čas počkalo, zase by se objevily kvalitní tváře, které by lidi přitáhly k obrazovkám a oni opravdu věřili, že ta soutěž má nějaký smysl. Takhle mám pocit, že to zase nebude ono.

Dalším faktorem je pak samotné zpracování X Factoru (Hlas neřeším a sledovat nehodlám, formát jako takový mi nic neříká, zatímco britskou verzi X Factoru zbožňuju, ta americká je příliš umělá a nepřirozená). Uznávanost, energie a přitom chemie sestavy porotců, velká hala s velkým počtem aktivních a fandících diváků na první auditions (to nevěřím, že je u nás možné, když i na první roční ČSMT museli být nabírání komparzisté do poměrně malého divadla – jak to bude asi vypadat v případě větší haly? – jinou variantu přijmout nechci, protože audition v divadlo, či pouze slepé castingy, nemají s X Factorem nic společného). Svižný a zábavný bootcamp, odlišený od klasických středních kol Superstar. Jinak to lidem bude splývat. Atraktivní lokality pro Domy porotců, žádné divadlo, tohle musí bavit i samotné účastníky. No a pochopitelně poté slušný výběr témat na jednotlivé živé přenosy (proboha, jen žádný muzikál! a co nejvíce současných písní!) a schopnost coachů z toho udělat trošku víc než jen karaoke zábavu. S tím souvisí i výprava jednotlivých vystoupení, žádná estráda, ale vkusné a nápadité.

Tvrdím, že když už do toho Prima s JOJkou jdou, je třeba to udělat pořádně! Věřím tomu, že v případě zábavnosti, modernosti a ojedinělému a v československých poměrech novému zpracování by si to lidé mohli říct mezi sebou a kvalita by tentokrát nad Novou zvítězila. Ale nevěřím tomu, že mnou výše uvedená kritéria budou splněny, bohužel, asi jsem příliš naivní a pesimistický.

Každopádně jsem v očekávání a dávám jim velkou šanci, uvidíme, jak ji chytnou – plusové mají už teď za ohromnou výhru, kterou pravděpodobně nalákají větší, a snad i pěvecky zajímavější, masy.

19
Honzad
Reagovat

Ještě k sestavě poroty – Vojta Dyk by mi nevadil vůbec, je oblíbený, populární, uznávaný, něco opravdu umí a přitom to není žádný prvoplánový bavič, ale rozumně uvažující člověk. Na jeho mentorování bych byl moc zvědav. Podobnost s ním bych viděl i u Ondry Brzobohatého.
Dále porota stoprocentně potřebuje nějakého uvážlivého staršího člena, ideálně už ne aktivně vystupujícího, třeba jenom producenta nebo skladatele – klidně někdo neznámý, totálně nová tvář by aspoň zvýšila zvědavost. Nicméně na mysl mi stále přichází Michal Horáček, to je můj favorit číslo jedna, dále taky Michal Dvořák, případně na slovenské straně Lučenič.

Ve slovenském hudebním průmyslu se příliš neorientuju, takže se mi jména loví jen těžko. Proto mě napadají jen další kandidáti z české strany, u nichž uznávám jak jejich úspěch, tak bych očekával i skvělé porotcování a pak mentorování – Krajčo, Klus, Bárta, Koller (nikdo z nich do toho ale nepůjde), případně dost spekulovaný Ruppert. V této souvislosti mě napadla třeba Tonya Graves, trocha exotiky by neuškodila, ale na ní by byla taková show asi příliš mainstream.

Samozřejmě to chce i nějakou mladici, takže se nabízí někdo ze sestavy Debbie, Celeste (risk je zisk?) nebo Ewa (ale tomu bych zase tolik nakloněný nebyl), spíše bych se ale přimlouval v rámci ženských zástupkyň k tomu, aby byla ze Slovenska – myslím, že tam v tomto ohledu je mnohem lepší materiál :)

Šokovat by se dalo i naprosto nečekanými, byť strašně nepravděpodobnými výběry – Marta Kubišová, Radúza,… Osobně bych neměl radost z rockera nebo rappera v porotě, mám u nich vždycky pocit, že do své „role“ až příliš nepřirozeně stylizují.

20
Prochor
Reagovat

Jasná výhoda X-Factoru je, že moderátor nebude Leoš ani Zorka. Ještě mít tak kliku aby v porotě neseděla Bílá a všechno bude v pořádku.

21
Packa
Reagovat

Honzad (17,18) – oba příspěvky přesně vystihují moje pocity a názory, souhlasím ve všem. :)

22
hollyoaks
Reagovat

zase českosovenské ja som dúfal že aspoň x-factor bude slovenský tak to budem sledovať ked nebude šport v tv (nhl nba ms me olympiada) možno si to pozriem v repríze hlas 100%nebudem sledovať nesedoval som ani ked bo prvýraz …urobte si vlastný x-factor ved prima má licenciu …..a zabudol som v čechách málokedy uspeje nejaká novinka…..

23
Mila
Reagovat

jupí, vidím známé nicky – T.M., priznivec, Prochor a další a vlastně se nejvíc těším na debatování s vámi! :-)

24
W - ten správny
Reagovat

:/ Sice som to cakal, ale i tak to cloveka mrzi, ze opat federalne :/

No kazdopadne, za slovensku stranu mi potom napada, aby to bolo vyvazene aj po nejakej zanrovej stranke (aby pritiahli aj mlade publikum) – Robert Burian (DJ, producent, na svedomi ma najvacsi hit minuleho roka – Zijeme len raz)

len prosim nie Kulyho ani Slavika

25
slitom
Reagovat

Boucek? Nieeeee… Ako keby to bol SenziTV Factor tak potom ano, ale on mladych ludi nedokaze oslovit… Len nech to nedose%}… Ja by som ako moderatorov strasne chcel vidiet Adelu a Pyca… To je stara dobra klasika, a nie velmi okukana, vzhladom na dlhu prestavku, ktoru si Adela zobrala… Porota?…hmm… Dyk bude fungovat na neznejsie pohlavie 12-20 rokov urcite, Gott by fungoval na starsie rocniky, ale pamatuju si ho aj mladsie rocniky, Peter Byc by nebol odveci, mohli by sa pokusit preplatit Rytmusa, vsak ten by prilakal ludi k obrazovke…mna mrzi, ze Majk Spirit siel do Hlasu, skor by som ho chcel vidiet v X-Factore… Deby, Celeste by mohli byt tiez lakacom, ale rola mentora, tym som si nie isty… obe mi skor pridu, ze potrebuju mentora… Bila by mohla byt fajn, ale neverim tomu, ze bude v X-Factore… len aby tam nakoniec neskoncil aj Slavik

26
W - ten správny
Reagovat

Tak na strategiach je clanok, ze sk porotcom bude Vilo Rozboril, co je pre mna znamenim, ze nedelne vecere mam volne.
Ale skoda dobrej show, ak je to pravda. (co asi bude, kedze Strategie nezvyknu mat bulvarne info)

27
james73
Reagovat

http://mediaboom.sk/nezaradene/rozboril-v-x-factore-sok-alebo-kacica/

Tak prý to jen kachna na upoutání pozornosti a věřil bych tomu, jojka je tím známá.

28
W - ten správny
Reagovat

27 – fuuu, tak to ma obrovsky dostalo potom a plus pre JOJku :D

29
VojtaP
Reagovat

26, 27 – možná bych té zprávě dal šanci, kdyby to mělo být na pozici moderátora, ale do poroty ne, ten nemá s hudbou nic společného. Být to pravda, vykopali by si tím hrob.

30
W - ten správny
Reagovat

29 – no to je celkom jasne, ale priznajme si, ze nase TV maju v takomto niceni formatov celkom slusnu prax :D

31
Monika
Reagovat

Co mate s tou Debbie? Jak muze bejt v porote clovek, kterej nic nedokazal? Jedine cim se trochu dostala na vysluni je vykradenej song, pak se po ni slehla zem. Neumistuje se v anketach oblibenosti (slavik), nema respekt ani u hudebnich kritiku, vzdyt je to naprosta nula, kterou ani pomalu nikdo nezna. Ewa, Celeste maji mnohem vetsi uspech.

No a Boucek moderator, to by bylo nadeleni…. Tenhle paprda pro duchodce, nemastnej, neslanej a hlavne trapnej suchar jako moderator poradu pro mlade lidi pecka:-))) To tam muzou rovnou poslat Pepicka Zimu.

32
priznivec.obecny
Reagovat

23 Ahoj Mílo :) To, jo. Už se tu zase slézáme :).. Určitě přijdou další. Já se taky těším. A asi taky víc na Panáčkovce než na samotnou soutěž… Doby, kdy jsem sledovala SS sama bez Panáčka, mi přijdou chudší o xx procent.

33
jab
Reagovat

32 – Zdravím příznivče, musím říct, že mě taky přijdou chudší :-).

34
slivtom
Reagovat

velmi by som si prial aby tu sou nepokazili… a Rozboril v porote? to by v JOJ nepreslo… ten nebude ani moderator… myslim si, ze si dobre uvexomuju fakt, ze tam potrebuju niekoho mladejho, kto to potiahne dopredi, ako som uz povedal, kym sa da budem snivat o Adele a Pycovi…

35
priznivec.obecny
Reagovat

33 Ahoj Jabe:) Já vlastně začala krafat na stránkách Superstar a za cca dva měsíce jsem přešla na Panáčka. Pořád se tam někdo o něm zmiňoval. To mě hodně potěšilo, že takové stránky existují. Když skončí soutěž, tak i diskuze a na Panáčkovi nic takového nehrozí :)

36
Merťas
Reagovat

!!!!!!!!!!!!! HALELUJA !!!!!!!!!!!!!

Na pátek třináctého se občas objeví i dobrá zpráva. :)

No a už teď vám můžeme oznámit, že s rekapy u těchto velkých show to bude na jaře vypadat pravděpodobně následovně:

CS X Factor bude psát Merťas a VojtaP

CS Hlas bude v rukách DJ Vlada

37
Michal
Reagovat

36 – Hola Merťasi.. už se těšíme… a jen dodám opět otázečku (už určitě otravnou) :D … jak to vypadá s tím US X Factorem? Semifinále za námi.. poslední týden před námi a skluz asi 5 týdnů.. :D

Reagovat

37 – Otravné to není, neboj. Ani nevíš jak mě to štve, pač X Factor je moje vlajková loď, ale prostě za psolední měsíc nemám vůbec čas a jsem akorát rád, že dám dohromady britskou verzi. Minulý týden jsem ti sliboval, že s tím něco udělám, bohužel nevyšlo. Teďka radši nic slibovat nebudu a pak budeš třeba příjemně překvapený. :-D Ale k finále se určitě dostanu. ;-)

39
priznivec.obecny
Reagovat

36 Těším se.
Tak. A esli v SK Faktoru dosadí nějaký dinosaury apod.. tak mě mě pěkně naštvou.

40
Michal
Reagovat

38 – jasný… :D .. klidně můžeš nějaké týdny vynechat a udělat rekap třeba jen za poslední 2.. nebo nvm.. aby se to tu vrátilo do kupy.. jak chceš .. :)

41
T.M.
Reagovat

31: S tou Debbie to vidím úplně stejně jako ty. Navíc je pro mě absolutně nezajímavá, nudná, unylá osoba….a její hudební zaměření je mi taky totálně cizí. A k tomu aby byla v porotě a někoho koučovala mi taky připadá že vůbec nic nedokázala. Že se jeden její hit hrál v rádiu to nic neznamená. A mě se ani vůbec nelíbil. To už ta Celeste Buckingham by asi byla lepší ale doneslo se ke mě že prý chodí s Harichem což mě teda u ní hodně zklamalo. Chtělo by to zkrátka někoho víc zkušeného.

42
jab
Reagovat

31, 41 – Debbi, pokud vím, měla v rádiích minimálně tři hity (jeden docela nedávno). Kromě toho cca před rokem vydala poměrně vysoko hodnocené album a teď vydává další – akustické. Takže s tím, že nic nedokázala bych byl lehce opatrný (i když některým zavedenějším kolegům se stále ještě tak úplně rovnat nemůže).
Celeste by mi tam nevadila, sice mě hudebně absolutně neoslovuje, ale to neznamená, že by musela být špatná mentorka (akorát mám trochu strach o její schopnost vést soutěžící, přece jen je příliš mladá a není tak dlouho na scéně jako Ewa).

43
Lucas
Reagovat

38 – a co alespoň vytvořit krátký článek, abychom mohli diskutovat? :)

45
jirin
Reagovat

Nejlepší by přeci je nbylo, kdyby se dohodli a jeden pořad jel sobotu a druhý neděli. Protože takhle nebude vítěz ve sledovanosti ani jeden:(

No a Bouček jako moderátor to snad ne… Nevím proč tam nedat klasiku Pyca s Jakubem…

46
Jai Kudo
Reagovat

41 – nevím v čem je Debbie horší než třeba Celeste…:-(

Ale třeba Ewa mně přesvědčila v SS, že je pro tuto pozici už dostatečně zkušená a dobrá muzikantka….myslím, že by to zvládla dobře.

47
james73
Reagovat

https://www.facebook.com/hlasczsk
Doporučuji si přečíst komentáře o castinzích, lidi jsou dost naštvaný.

48
cedarin
Reagovat

Souhlasím s Monikou v názoru na Boučka. Slyším jeho jméno a dostávám kopřivku. A Kerndlová k němu? To už mám pocit, že na mě někdo chce spáchat atentát. Pak už chybí do poroty jen Lucinka Vondráčková a je pro mě dokonáno.
Kdepak, my se z toho fakt nikdy nevyhrabem. V Hlasu zase Dara a Ovarová hlava. Jako by to už jednou nestačilo.

49
jab
Reagovat

48 – Tak když se chlapec vecpal i do fotbalu na Primě…ale tak snad to bude nakonec moderovat Pyco :-)

50
cedarin
Reagovat

49 – on se cpe všude, ale nikde se ne a ne chytit :-)
Pyco by byl super!!!!!!

51
Michal
Reagovat

47 – docela masakr no.., já jen doufam že se tím zvedne příliv zpěváků do X Factoru… a tam bude ten přístup trochu lepší :)

52
Lukas Franta
Reagovat

Co se talentu tyce, mate pravdu, je tezke je najit. Podle me porad jsou, ale nemaji duveru v tyto show a nehlasi se do nich, coz je velky problem. Nova s Markizou na druhou stranu mocne s castingy tlaci, nemaji ale odvahu a energii jit lidem naproti do mensich mest, coz delame my a po vcerejsku muzu rict, ze se to opet vyplatilo:-) Vojta Dyk v porote velmi nepravdepodobny, nepatri mezi nejvetsi fanousky talentovych show – pokud ja vim.

53
kames73
Reagovat

Lukas Franta: A nebudou castingy v Česku ve více městech? Je trošku divné, když jsou castingy na Slovensku ve 12 městech a v Česku jen v 8 :) A s tím Dykem, je to fakt jistota, že tam nebude? Protože v bulváru se psalo o docela vážných jednáních, takže to není pravda?

54
T.M.
Reagovat

Mě Bouček vůbec nevadí ale hodil se do Vyvolených tak jak tam byl. Pro tento typ velké show se jako moderátor nehodí vůbec, na to je až moc nevýrazný. A Kerndlová to je snad jen špatný vtip který ani nemá cenu komentovat. V tomto případě by tedy co se týče moderátorů měla jasně navrch Nova.

55
W - ten správny
Reagovat

47 – nebral by som to nejak vazne, tych komentov tam zase ktovieako vela nie je a je to od ludi, ktori nepresli predkolami.
Nie som fanusik Hlasu ale nejake reci na fb/oficialnych strankach treba brat podla mna s velkym odstupom.

56
jirin
Reagovat

tak už je to potvrzené, že jde prima jako rovnocenný aprtner, i-li žádná částečná spolupráce. http://www.digizone.cz/clanky/x-factor-bude-vysilat-na-jare-slovenska-joj-s-ceskou-primou/

57
T.
Reagovat

Nevíte,kde se dá zaregistrovat duel??

58
Michal
Reagovat

Pro budoucí X Factor jsem založil na Wiki stránku o soutěži, budu tam doplňovat veškeré údaje a info o show, songy, soutěžící atd.
Tady je kdyžtak odkaz, kdo by chtěl, po startu se pokusím o co nejrychlejší doplňování informací.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Česko_Slovenský_X_Factor

59
Michal
Reagovat

Proč mi tu někdo maže příspěvky? :X

Reagovat

@Michal: můžeš mně prosím tě napsat na sunicko@centrum.cz? Měl bych pro tebe možná jistý druh spolupráce. Díky.

62
Lucas
Reagovat

Tak Celeste už to potvrdila. Za ní jsem celkem rád.. Ale ta Bílá.. A Prachaře si moc představit jako porotce neumím.

63
priznivec.obecny
Reagovat

Za Celeste jsem ráda. Viděla jsem ji u Krause a i tam zpívala. Zaujala mě. Takže se podle toho můžu domnívat, že porotcování dá jako osobnost, byť je to vlastně ještě pískle a navíc ona dělá muziku ve světovém měřítku a je možné, že nebude hodnotit z pohledu našeho zastaralého podivného popu a to bych brala :-). Prachaře nemám ráda, nějak je mi nesympatický od pohledu na rozdíl od jeho dědy, který se mi jako herec hodně líbil (Trautenberg neměl chybu, např.:D). To je ale subjektivní a budu zkoušet ho moc nekritizovat – alespoň to tak mám v plánu :-).

64
VojtaP
Reagovat

Tak nakonec přecijen Celeste, zajímavé, jsem hodně zvědavý a těším se, snad překvapí.
@priznivec.obecny: Něco na tom bude, opravdu se nechám překvapit, jak bude hodnotit, bude to zajímavé i ze souvislosti, že ona sama dostávala svého času docela čočku za zpěv. Snad je produkci jasné, že musí dostat do live shows dívky, cokoliv jiného by působilo divně.
S Prachařem jsem na tom stejně, nějak si nedovedu představit jeho mentoring a nejspíš budu mít problém ho brát vážně i při hodnocení, ani mi nepřijde jako zpěvák velká osobnost, stále doufám, že ho nepotvrdí a zůstane to jen u toho, že ho zvažovali.

65
Bedy
Reagovat

Za Celeste jsem taky rád.., zrovna jsem to tu přečetl, když mam předpřipravený článek o porotcích XF .., kde by se diskutovalo aktuálně :D

66
Lucas
Reagovat

@Bedy: Tak šup :D :D přesuneme se tam :))

67
Bedy
Reagovat

@Lucas: Dělám na tom…, jen mě tu odvádí pozornost a čas roční pobíhající synovec :D .. tak mmt :)

68
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Ahoj Vojto, už jsem se dlouho „neviděli“. Doufám, že se tenhle Factor rozjede a budeme se tu všichni zase setkávat a doufám opět v hezký pokec :-)
Posílám Celeste z toho pořadu, když už se zmiňuješ o kritice Celeste, kterou taky registruju. Já, co jsem viděla tenhle kousek, který sem posílám, se domnívám, že Celeste umí a že je to prostě jen o tom, že ona se asi potřebuje jen dostat do nálady a že u ní je to ne o technice, ale o té náladě – tuším něco tady bude souviset hlavně s její silnou kreativní stránkou. Ale pracuje na sobě, přeci. Studuje tu hudební školu. Uznejme, ale že určitě ona není taková hrůzná zpěvačka, co ta Kate Perry. Tady té kritice stopro rozumím ;)
http://www.youtube.com/watch?v=T3q0cybUNeI

69
priznivec.obecny
Reagovat

@Bedy: No, jasně, čekáme ;)

Reagovat

@Bedy: Sorry, že jsem tě předběhl :) http://reality-show.panacek.com/35131-celeste-buckingham-je-skutecne-porotkyne-x-factoru-cs.html A to tu ještě přitom vylaďuji na Panáčkovi s kamarádem detaily nové šablony :)

71
Bedy
Reagovat

@SUNíčko: Jasné.. v pohodě.., já tu mam rozdělané 2 články, esej do školy a ještě mě tu běhá dítě.., tak nějak nestíham :D .. tak tedy jdeme diskutovat tam.. :)

72
priznivec.obecny
Reagovat

@Bedy: Ale tak přeci to svoje pojednání nezahodíš ! Promiň za vykřičník, ale to by byl škoda :-).Tak to pošli do komentu… Díky :-)
@SUNíčko: Dík :-)

73
Monika
Reagovat

Můžou se tam jít podívat diváce nebo tam žádně hlediště nebude?
A jestli ano… kolik se asi platí? :)

74
Bedy
Reagovat

@Monika: Myslím, že tohle jsou teprve producentské castingy, tudíž neveřejné a bez ofiko poroty. :)

75
dfghj
Reagovat

Jenom by mi zajímalo..v Plzni jsou castingy teda od 9 do 12 nebo od 9 do 14 ???? Díky

76
Ucho
Reagovat

Termíny castingů:

Sobota 18. 1. 2014

09.00–12.00 Jihlava, Křesťanská základní škola, Nám. Svobody 1369/3
15.00–19.00 Brno, Základní škola Husova 17
09.00–12.00 Plzeň, Benešova základní škola a mateřská škola Doudlevecká 35
15.00-21.00 Praha 1, Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola dopravní, Masná 18

Neděle 19.1.2014

09.00–13.00 Olomouc, Základní škola a Mateřská škola logopedická, třída Svornosti 37/900
16.00–19.00 Ostrava, Střední škola elektrotechnická, Na Jízdárně 30
09.00–12.00 Liberec, ‎Základní škola s rozšířenou výukou jazyků,‎ Husova 142/44
15.00–18.00 Ústí nad Labem, Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Pařížská 15

77
Fanda
Reagovat

Ahoj X-faktor, v Jihlavě probíhá masivní casting na Vysočina hledá talent http://www.vysocinahledatalent.cz

78
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Fanda: Jako, že tato lokální soutěž je převlečený casting na X Factor nebo jen konkurence televizního X Factoru? :)

79
jezek
Reagovat

pozor vsem postoupil jsem v kast.a v divadle jsem chtel spivat s muzikou s cd.ale p.asis.rez.misa francova mi to rozmuv.ze spev.maji moc ze chce spev s kitarou a ja vul souhlasil a mnel jsem jen 1 podminku,odposlech kitary a slib.mi to ale pak mi to zvukar nedovolil takze jsem neslisel co hraju.hruza proc tolik podrazu od nich jsem nepochopil.chtel jsem spiv.stin katedral s cd a musel jsem hrat na k.a sp.od m.zbirky bylo to samoz.suche a slabe a v narodim divadle to bylo malo jak rekla porota ale mila poroto tohle mi vybrala rezie a ne ja.prosim nedelejte podrazy na ucinkujici a naopak jim podekujte za ucast anestrap.je na internetu kdyz za to nemuzou.tim urcite sledovanost nezv.ja od te skusenosti na tuto tv nekoukam.s pozdravem vsem milan

80
veronika
Reagovat

Kolik mi musi byt

Reagovat

@veronika: Veroniko, musí ti být alespoň 15 let.

82
Jindra
Reagovat

Nejméně 72 a nesmíš mít zubní protézu.

Přidat komentář