Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Bude Celeste Buckingham porotkyní X Factoru 2014?

2. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8105 w=615]
TV Joj na svůj facebookový profil dnes postnulo zajímavou fotografii z natáčení upoutávky na X Factor 2014. Čím je zajímavá? Je na ní Celeste Buckingham, účastnice konkurenční Česko Slovenské Superstar. Bude Celeste Buckingham jedním z koučů v X Factoru?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Lucas
Reagovat

Hmm, to by mi možná ani nevadilo.

2
Michaela
Reagovat

Celeste fandím, je tím nejlepším, co česko/slovenské pěvecké soutěže stvořily, ale nevím, nevím. Má už na to někoho koučovat? Myslím si, že je to pouhá reklama … Uvidíme.

3
Lucas
Reagovat

Právě, těžko říct. Třeba Demi v USA je taky mladá, ale ta má zase více zkušeností a zase je spíš lepší porotkyně než mentorka. Ruby Frost na Novém Zélandě byla milá, ale taky to mentorování moc nezvládala. Tak těžko říct.

4
Michaela
Reagovat

Právě, Demi má více zkušeností … A navíc, jak říkáš, lépe porotcuje, než-li koučuje …

Navíc má Celeste pořád zafixovanou spíše jako stydlína …

5
Nofux
Reagovat

No kdo ví, třeba použijou Celeste jenom v promu, jakožto příklad úspěšné zpěvačky, která se proslavila díky účinkování v talentové show :) ale ani jako kouč by mi nevadila, uvidíme…

6
haha
Reagovat

Nee, jen to ne, Farna jasně ukázala, že malé holky jsou v porotě průšvih jako vrata. Prima se kdysi ptala v dotazníku koho by lidi chtěli v porotě X Factoru a v nabídce měli Matěje Rupperta. Dejte tam jeho a je vystaráno!

7
Kapi
Reagovat

Tahle slecna je umele udrzovana v mediích a myslích divaku jen mastnym PR. neumi nic co kazda druha holka s jejim zazemim. To se s ni tahne uz od tlacenkoveho castingu do nejake te show kde se ukazala.

MMch to rikal i ten bulvarni pisalek ve vile. Na to jaky to byl vypatlanec, tohle celkem verim, protoze je to videt uz delsi dobu. Vse si proste… zaplati.

8
Lucas
Reagovat

Farna byla náhodou jedna z nejlepších porotců u nás. Tu bych tam bral všema deseti.

9
Michaela
Reagovat

Kapi – No, Celeste doopravdy neni umele udrzovana celebritka. Je to mlada, talentovana zpevacka a jeste nadanejsi skladatelka … Je jen spetka lidi, kteri se podobnou soutezi proslavili …

10
Honzad
Reagovat

7 – tak já nevím, holka má na youtube přes 13 milionů zhlédnutí, což v dnešní době něčemu bezpochyby odpovídá (kdo to v Česku nebo na Slovensku má?), aktivně pracuje a nahrává v Americe, v rádiích je prakticky nerozeznatelná od nejslavnějších zahraničních zpěvaček, její písničky prostě odpovídají současným trendům a očividně to slaví úspěch. Že v SS nezpívala nijak úchvatně, o tom žádná, že by ale její současná veleúspěšná cesta byla vlivem protěžování, to je teda sakra velká předpojatost a ignoranství očividného úspěchu.

Debata o jejím případném porotcování je věc druhá, ani já bych z toho nebyl příliš nadšený, byť si myslím, že mladá krev do poroty patří (a v mých očích to potvrdila, až na pár slabších míst, i Ewa). Celeste je sice právě díky výše zmíněnému úspěchu dokonalou ukázkou toho, že i u nás mají tyto soutěže smysl, ale stále je za ní moc málo práce na to, aby mohla ostatním předávat zkušenosti.

11
KK
Reagovat

7 – ???? nemyslím si, že máš pravdu.. peníze v tomhle případě samozřejmě můžou pomoct na nějakou propagaci, ale rozhodně nejsou všespásný.. pokud někdo nemá talent, x-faktor (;-)), tak může použít všechny peníze světa, ale koncert nevyprodá.. Celeste není ten případ

12
Packa
Reagovat

Souhlasím se „zastánci“ Celeste – je opravdu jednou z mála lidí, kteří po skončení soutěže něco dokázali. To není o protěžování nebo tak, ona (nebo její tým?) prostě ví, co a jak dělat. A funguje jí to.
Ano, mohlo by být zajímavé dát do poroty někoho mladého, ale je rozdíl v porotcování a koučování. I když – třeba by překvapila. Když umí pracovat se sebou, proč ne s ostatními? Nechme se překvapit, třeba to je jen reklama (nebo třeba bude Celeste MODEROVAT! :D ).

13
DJ Vlado
Reagovat

Jestli je to pravda, tak jsem na Celeste hodně zvědavý a těším se ní. Z mladých Slovenek by se mi tam sice trochu víc hodila Dominika Mirgová, která je o 4 roky starší a má tím pádem i trochu víc zkušeností, navíc je nejen skvělá zpěvačka, ale i tanečnice a choreografka, což by zvláště pro skupiny bylo dobré, ale zase chápu, že pro Čechy je úplně neznámá (kdyby to byl jen slovenský XF, tak by to problém nebyl). No a mým snem je v porotě vidět mou bohyni Moničku, která by teoreticky mohla být takovou křehkou porotkyní jako Cheryl nebo Nicole z britského XF, ale to je asi opravdu nereálné :-) Celeste se z těchto děvčat proslavila nejvíc a doufám, že pokud tam bude Slávik (jakože doufám, že tam nebude), tak do něj bude rýt jako Demi do Simona v americkém XF.

14
Tomáš H16
Reagovat

Do poroty by som určite dal Majka Spirita a možno aj Celeste…

15
Tereza
Reagovat

slyšela jsem, že by tam v porotě měla být taky Lucie Bílá…. =)

16
SiSka
Reagovat

Celeste nesedí na riti keď je v Amerike.. chodí na americkú hudobnú školu, kde sa práve takéto veci učí.. má toho veľmi veľa za sebou.. človek by nestačil veriť.. ale je to tak. Celeste je skvelá osoba, strašne ju mám rada.. Ak by bola koučkou, tak sa hneď hlásim :D ale nemyslím si, že bude.. má predsa v USA školu, ktorú nemôže len tak nechať..

17
Ellie
Reagovat

Ja sa myslím že to nie je najlepší nápad..ona sa proste nevie vyjadriť … no v angličtine povedzme….

18
Adams
Reagovat

Taak už je to 100%-né, sama to potvrdila na facebooku, twitteri, instagrame, proste na všetkých sociálnych sieťach :D

Přidat komentář