Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

Slovenský X FACTOR má prvé promo, pozná aj moderátora show!

17. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=5757 w=420]
Televízia JOJ v piatok oficiálne potvrdila, že na jar chystá svetovú show X FACTOR. Už v piatok nasadila do vysielania prvé promo! X FACTOR na Slovensku ešte nikdy nebol a preto televízia JOJ chystá bombastickú kampaň. Podľa prvých informácií má Jojka vybraného moderátora a už sú známe aj prvé mená porotcov, o žiadnom mene však dopredu nechce hovoriť.

„Prípravy už začali. Pripravené sú priestory na natáčanie, rokujeme už s porotcami a známy je už aj moderátor. Nemyslím si, že tá veľkosť určuje to či je to zaujímavé, ide o formu ako sa to stvárni, o spracovanie jednotlivých spevákov, ich príbehy o to, čo sa deje v zákulisí, v backstageoch.“ Povedal Jeffo Minařík, režisér projektu.

Pravidlá sú jednoduché – prihlásiť sa bude môcť každý bez ohľadu na vek, a to prostredníctvom internetových stránok televízie. Castingové výzvy by mala televízia zverejniť už tento týždeň.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Kuba
Reagovat

Ještě bych doplnil, že v TopStaru se Jeffo o porotě rozmluvil víc, prý nás čeká velmi zajímavá a překvapují porota a minimálně jeden člen bude ze zahraničí.

2
Miloš
Reagovat

Ze zahraničí = z Česka :DDD

3
Kuba
Reagovat

2- může být, ale taky nemusí. :)

4
Ludvík
Reagovat

Cheryl Cole xD

Reagovat

Tak může to být člověk odkudkoli, ale bude to muset být buď rodilý slovák žijící v zahraničí nebo cizinec žijící na Slovensku, aby uměl ten jazyk. Asi není možné, aby tam porotcoval někdo, kdo je sice slavný, rozumí tomu, ale neumí slovensky ani pozdravit. V castinzích by to možná ještě utitulkovali, ale v živých přenosech by bylo po srandě :-D
Tak jsem zvědavý jak to dopadne. předpokládám, že strčí superstar do kapsy.

6
Kuba
Reagovat

5- tak to určitě, to by tak muselo být, ale nemám takový přehled o Slovácích a zvlášť o těch, kteří třeba žijí v zahraničí, ale třeba někdo takový významný na Slovensku je.

Přidat komentář