Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: Sledovanost v obou krajinách na svém standardu (sledovanost)

5. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

X Factor včera završil předtočená kola 2. částí Domů porotců. Od příštího týdne nás čekají živá kola. I přes to, že byl díl velmi kvalitně zpracovaný, se bohužel show v ČR nedaří znovu překonat půl milionovou hranici diváků. Na Slovensku se show pohybuje na svých standardních číslech. Čtěte dále.

Zatímco osmý díl X Factoru sledovalo jen 381 tisíc diváků starších 15 let, druhá část tzv. Judges Houses si opět o něco málo polepšila. Sledovalo jej 451 tisíc diváků starších 15 let, což znamená návrat ke svým průměrným číslům. Od 20:00 skončil tedy X Factor opět až na 3. místě, a to za nováckým seriálem Doktoři z Počátků (1419 tisíc diváků starších 15 let) a za českým filmem Poslední cyklista na ČT1 (642 tisíc diváků starších 15 let). V kategorii mladších diváků zvítězil tradičně seriál na Nově (share v kategorii 15-54 27 %), X Factor uhrál procent jen 14.

Sledovanost X Factoru na Slovensku

Na Slovensku se X Factor pohybuje stále na svých průměrných číslech. Tentokrát dosáhla show na JOJce podílu 22,6 % ve skupině 12-54 při ratingu 8,9 %. Jedná se však o 2. nejslabší výkon letošní série.

Sledovali jste 9. díl federálního X Factoru? A jak si soutěž povede příští týden, při nástupu živých přenosů?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!