Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor 2014: Razantní pokles sledovanosti (sledovanost)

22. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8129 w=615]

Velikonoce postihly také pěveckou show X Factor. V neděli se vysílal tzv. Bootcamp, fáze následující po castinzích. Oproti předchozím dílům si však, i přes absenci nováckého drtiče, Doktorů z Počátků, razantně pohoršil. Na Slovensku show propadla zatím nejvíce. Čtěte dále.

Zatímco šestý díl X Factoru sledovalo 546 tisíc diváků starších 15 let, tzv. Bootcamp si dosti pohoršil. Sledovalo jej jen 427 tisíc diváků starších 15 let, což je dosavadní druhý nejhorší výsledek show. Od 20:00 skončil tedy X Factor opět až na 3. místě, a to za tradiční pohádkou Šíleně smutná princezna na ČT1 (1010 tisíc diváků starších 15 let) a za nováckým filmem Unesená (696 tisíc diváků starších 15 let). V kategorii mladších diváků tentokrát zvítězila pohádka na Jedničce (share v kategorii 15-54 29 %), X Factor uhrál procent jen 13.

Sledovanost X Factoru na Slovensku

Na Slovensku se X Factor dostal zatím na svá nejhorší čísla. Pěvecká show na JOJce dosáhla na velmi slabý podíl 20,6 % ve skupině 12-54. X Factor se tak dostal na podprůměrná čísla vyrovnaná sledovanosti seriálu Panelák. Celkem shlédlo X Factor v kategorii 12-54 jen 247 tisíc diváků.

Sledovali jste 7. díl federálního X Factoru? A jak si soutěž povede příští týden, při očekávaných Domech porotců?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!