Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

TV Prima spustila speciál k X Factoru 2014

22. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor

[singlepic id=8323 w=615]
A ne, nenajdete ho na MujXFactor.cz. Tato doména je stále směrovaná na přihlašovací formulář na casting, který je umístěn na webu TV Joj. Ano, je dost možné, že ten současný Prima X Factor speciál je pouze provizorní. Uvidí se. Prohlédnout si ho můžete na http://www.iprima.cz/specialy/x-factor Co na něj říkáte?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
fx
Reagovat

To jim nekdo spichnul behem pauzy na obed, ne :-D?

Reagovat

@fx: jsem asi pošuk, ale mě tam nejvíce trhá oči ta pomlčka v názvu X – Factor. To mají nějaký divný manuál :)

3
okkvp
Reagovat

Já mám tedy na obou prohlížečích pozadí bílé, ale ten scan je přímo boží – bo to je pozadí k Máme rádi česko :-))))
Že je to strašný jsem psala už vedle

4
james73
Reagovat

Je to jenom provizorium, protože to je v té sekci speciály, kde nejsou nikdy plnohodnotné stránky, to je třeba u akvizičních seriálů nebo u pořadů kde by to bylo zbytečné. Podobné to bylo u vyvolených, nejdříve měli jen speciál a teprve potom vytvořili standardní stránky.

Reagovat

@okkvp: jj, mohli by v podobných hadrech být oblečeni moderátoři X Factoru. Co by ne :)))

6
okkvp
Reagovat

@SUNíčko: jj, a ještě to mají dokonce na dva různé způsoby – s mezerama a bez. Z Gruntu povedené :-)))

7
Jakub
Reagovat

Ježiš proč o tom vůbec píšete? To není web k X factoru, to je jen vytvořený speciál k tomuto formátu, aby články o něm mohli být na jednom místě, to nemá s webem nic společnýho, tento článek je tedy špatně označen.

8
Radek
Reagovat

@Jakub: ty snad pracuješ v Primě, že tě to tak trápí :))) a proč o tom píšeme? Protože TV Prima konečně někde dává najevo, že se na nějakém X Factoru podílí:-)

9
Jakub
Reagovat

@Radek: Díky za úpravu článku. Ne spíš mě zaráželo, jak prostě hned „plivete“ na Primu za to, jaký udělala web, když nevíte co to je a jaký to bude.

10
Radek
Reagovat

@Jakub: ty tam fakt musíš pracovat :-))

11
okkvp
Reagovat

@Jakub: Pardon, ale ta webová stránka je po stránce webdesignu skutečně strašná a občasně naskakujícím pozadím k úplně jinému pořadu i zavádivá – i jako stránka speciálu pro souhrn článků o tématu. Proč bychom to nemohli komentovat? Nejsme sice stránkami o webdesignu, ale chování Primy k tomuto tématu – pořadu je celkově hodně zvláštní a nutí k zamýšlení, vede ke kritice i takových „drobností“ jakou je např i webová stránka speciálu. I ta je přece součástí propagace. Zatím pěkně zpackané.

12
hihi
Reagovat

Ten nový ředitel Primy asi hodně brzo poletí, jestli se XF nebude dařit, je to jen a jen jeho chyba, že tohle dopustil. Nejdražší show a takovej ignor??? Těším se na plnohodnotnej web k soutěži, protože tady ani nedokázali dát pozadí XF tak široké, aby přesně zaplnilo prostor, kde jsou články. Ty na pravé straně přeskakují do pozadí Máme rádi Česko. Ale to samotné pozadí mi tam nevadí, je to modré jako XF a ladí to. Lidi mají rádi barevné věci, ne bílé, takže to shodou náhod vypadá aspoň na první pohled dobře. Jinak jsem zvědavej na Albína z VV, vyskakuje tam ve videu. To bude asi daší člověk, kterej proleze všechny naše reality show :D Proč tam jsou ale zpěváci z prvního XF, kterej byl těžce nepovedenej a finalisti jakbysmet, to nechápu. Nejen že jde o konkurenci, ale hlavně bych se moc nesnažil ten hnus z Novy připomínat, tohle bude trochu jinší show. Lukáš Franta a Minařík se o to postaraj! Jinak z finalistů první řady bych tam přivítal tu jednu provokativní skupinu, jak si museli změnit jméno. Mladý kluci, nejdřív se jmenovali nějak podobně jako Al-Kaida a pak to museli změnit. Vzpomene si někdo na název? Já si pamatuju jen Zonygu, Gránskýho a Ungrovou.

Reagovat

@hihi: Myslíš asi All X http://www.youtube.com/watch?v=-L8iMP8ECzg

Ale že někdy udělali číslo spolu s Evou a Vaškem, tak to mě trochu zaskočilo :)) http://www.youtube.com/watch?v=uNQbVTY3DWY

Přidat komentář