Panáček v reality show

Novinky na TV Barrandov: Popelka, Tchýně, Babica vs. Sapík, Podvodníci…

11. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka, Tchýně

[singlepic id=11047 w=615]

TV Barrandov plánuje ještě před koncem prázdnin přilákat nové diváky pořady Popelka a Tchýně. Vysílat se začnou již od 17. 8. Popelka denně, Tchýně ve středu večer. Pro stálé i nové návštěvníky Panáčka to bude skvělá možnost porovnat staré známé reality show v novém kabátě. Tím to nekončí, jsou zde i další horké novinky.

Přiznávám, jsem závislá na jojkařské Súdnej sieni, ale její českou verzi Soudkyni Barbaru (bude se vysílat celý podzim) nedokážu sledovat déle než do první reklamy, která naštěstí začíná zhruba ve třetí minutě pořadu. Mám obavu, že s avizovanými novinkami na tom budu obdobně. Moje zvědavost mi však nedovolí je ignorovat jako Barbaru, tak snad to srovnání vyzní pozitivněji. Určitě si pořady najdou i své věrné diváky.

Bohužel zdarma jsou v archivu TV Barrandov k dispozici pouze videa Hlavních zpráv a některých dalších vybraných pořadů, označených růžovým symbolem. Přejme si, aby tohle růžové razítko získala i Popelka a Tchýně, osobně tomu moc nevěřím.

Žhavé novinky TV Barrandov

Popelka

Jojka má Nákupné maniačky, na Barrandově to bude stejný formát, jen nakupovat budou Popelky. Nebude jim radit moudrá sova, ani jim nebudou pomáhat nosit tašky holoubci, k tomu mohou mít své vlastní poradce. Čtyři nakupující, omezený čas, finanční limit a zadané téma, v tom všem je shoda s Maniačkami. Vítězka získá 10 tisíc.
Přemýšlím, proč zrovna název Popelky?! Představuji si jejich skříň, v té visí pár obnošených kousků, jen to nejnutnější a nejnuznější, maximálně od charity nebo ze sekáče. Nad tím vším ostatní Popelky ohrnující své nosíky. Přitom tahle umouněná holka byla skromná, pracovitá, rozhodně nepoletovala po nákupním centru. Jména hodnotících stylistů zatím neodtajněna, ale kdysi se v souvislosti s tímto formátem psalo o Simoně Krainové. Start je v pondělí 17. 8. od 16.15 na TV Barrandov.

Tchýně

Další novinkou je reality show Tchyně. Moderovat ji bude kontroverzní Monika Štiková, která se zatím objevovala hlavně na stránkách bulvárních deníků se svou dcerou Ornellou, nebo když se probíralo množství exekucí, kterými je zavalena její rodina. Tvůrce pořadu obhajuje volbu pohublé Štikové tím, že ona má širokou škálu životních zkušeností, proto bude dokonalá poradkyně. Na několik dní přijde přímo do nové rodiny, které zápasí s různými problémy, a pokusí se vše vyřešit. Je vám to povědomé? Ano, je to Svokra od sousedů ze Slovenska. Gizka Oňová vs. Monika Štiková, jak dopadne srovnání? Tchýně se bude natáčet celý podzim a mají údajně stovky zájemců. První díl sledujte ve středu 19. 8. od 21.20.

Babica vs. Sapík

V novém kulinářském pořadu Babica vs. Sapík se na obrazovky vrací kuchař Jiří Babica. Pořad by měl být neotřelý zejména tím, že ukáže dva zcela odlišné gastronomické přístupy současně. Oba kuchaři budou pracovat s totožnou sadou surovin, z nichž však vzniknou naprosto jiná jídla. „Bude to souboj receptů a postupů při vaření, Jardův precizní a můj trochu lehkovážný, ať si lidé vyberou,“ prozradil Jiří Babica.

Dalšími novinkami jsou například seriál Podvodníci plný detektivních zápletek ze světa pojišťovacích podvodů natočený podle skutečných případů a komediální seriál Bezdružice v němž se objeví třeba Václav Vydra, Daniel Rous, Alice Bendová nebo Dáda Patrasová.



Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka, Tchýně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
evík Rambousková
Reagovat

Kulajda od Sapíka mně dostala-běs-do kulajdy-sádlo?-vše smažené a k tomu vývar?To ne!Jihočeská kulajda-dát vařit na kostky brambory,pak přidat pokrájené houby-osolit a dát-bobk.list,pepř.nové koření.Když je to měkké,rozkvedlat šlehačku a hladkou moukou a polévku zahustit.Dále přidáme ocet-ale musí být teplý aby se kulajda nesrazila.Pak rozkvelat vajíčko a vlít do kulajdy.ˇUplně nakonec dáme kopr a už nevaříme.Na talíři ozdobíme vařenými půlky vajec.To je podle nás jihoč.kulajda.

2
Gregorová Mária
Reagovat

Pořady Popelka,Tchyně,největší propadáky co kdy FTV Prima na svým kanálu uvedla.

Reagovat

@Gregorová Mária: Vysílá je Barrandov

4
Mirka Bártů
Reagovat

Komentář k programu „Babica vs. Sapík“

Vážený pane Sapíku, velice si Vás vážím jako perfektního Mistra ve svém oboru.- O to více je mi líto, kdy při posledním pořadu (dne 18.10.2015), kdy jste vařili s kolegou jehnečí, jste prohlásil, že skopové i jehnečí je v současné době všude dostupné, jak to dříve nebývalo. Dříve toto maso bylo za pár korun a v podstatě se to bralo za podřadné maso.
Já jako důchodkyně si nemohu tuto pochoutku dopřát, protože toto maso je přiliš drahé. Já ho mám moc ráda, ale takových 15 let jsem si nemohla dopřát. Moc mě to mrzí, zrovna tak s „telecíma drštkama“. Dříve hovězí drštky byly za 4,- Kč, dneska za 100,- Kč. Kolik pak musí stát telecí? Pokud vaříte jen pro ty, kteří nemají hluboko do kapsy, pak jsem se spletla, že na tento pořad koukám. Myslela jsem, že vaříte pro lidi všech kategorií. Omlouvám se za upřímnost, ale musela jsem Vám to napsat.
S pozdravem Mirka Bártů

Přidat komentář