Panáček v reality show

Popelka (10.4. – 14.4.): Business look

10. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017, Popelka

Titulpopelka1

Nový týden nákupní show Popelka a s ním i nové zadání. Stylista Filip Vaněk touží vidět soutěžící v kancelářském outfitu a téma zní – Business look!
Téma pro Popelky je zdánlivě lehké, to Nákupné maniačky to budou mít podstatně těžší, ale i zajímavější. Musí sestavit outfit inspirovaný širokou paletou odstínů rtěnek – od klasické červené, přes bordó, hnědou, až po růžovou. Extravagantní odstíny mají stopku, stylista Marián Hornyak trvá na klasických odstínech a inspirovat se mohou třeba francouzskou klasickou elegancí.

Popelky

popelky

V pondělí nakupuje Markéta (23), v úterý to bude Irena (43). Ve středu se nám předvede Jana (23) a jako poslední Hana (41).

Pondělí – Markéta

marketa

26 bodů

Úterý – Irena

IRENA

25 bodů

Středa – Jana

jana

22 bodů

Čtvrtek – Hana

hana

27 bodů

Pátek – FINÁLE

tabulka

Hodnocení stylisty

Markéta – bez připomínky, mohla být větší kabelka, ale konkrétní psaníčko se mu líbí.
Irena – moc konzervativní, zbytečné jsou náušnice.
Jana – lem u knoflíkové légy košile mu přijde kolotočářský.
Hana – tvar tašky se mu nelíbí, ale do kanclu se hodí.

Modely FV

STYLista

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 97
Reagovat

Krásná slečna, ale výsledek usedlý, psaníčko zrovna není byznys kabelka, stylista zkritizuje dlouhé rukávy u kabátku. Celek hezký, ale na tak mladou holku nee.

2
Johana
Reagovat

Nelíbí se mi to – nemám ráda tak kontrastní kousky oblečení pohromadě. Je to nudné, bez nápadu, přidává ji to roky a nevím proč, při pohledu na dnešní popelku se mi vybaví závodní oslava MDŽ za socializmu.
Rukávy mohla provizorně ohrnout dovnitř, vypadá to hrozně.

3
Enaz
Reagovat

https://static.wixstatic.com/media/28b8f7_6e32f691b76645bc930fd5264cd9606f~mv2.jpg/v1/fill/
w_411,h_597,al_c,q_90,usm_1.20_1.00_0.01/
28b8f7_6e32f691b76645bc930fd5264cd9606f~mv2.jpg
… něco takového by se mi na ní líbilo.

5
Enaz
Reagovat

A ta sukně se zapínáním na zip vzadu se mi zdá velmi nešťastná, taková hloupě provokativní. Psaníčko se opravdu nehodí.

Reagovat

Sjela jsem Maniačky a jednak pěkné téma, povedený outfit (až na boty) a bodování super. Žádné nechám si rezervu, líbí, šup a desítka.

7
Mila
Reagovat

já nevím proč se ty mladé holky oblékají tak usedle.tahle slečna je kočka ale oblečení 40+ ale líbí se mi že šperky+hodinky měla opravdu jako doplněk a neutratila polovinu rozpočtu

8
Enaz
Reagovat

@Ajda: Teď se na NM dívám a souhlasím. Ale Slováci vybírají soutěžící jinak, ne? Jsou to prostě štíhlé ženy/dívky, Nebo je to někdy i jinak?
U nás soutěží dámy všech rozměrů v jenom tématu … to se pak nedá srovnávat.

Reagovat

@Enaz: Teď to jsou nějaké modelky, umělkyně atd., ale běžně tam jsou různé postavy, jen těch starších soutěžících je tam méně. Nevím, jestli je to pudem sebezáchovy dam, či výběrem na castingu.
Líbí se mi, jak stylista téma vysvětlí a pak to jeho komentování při nákupech. To u Popelky zrušili a nastoupily trapné komentáře.

10
Panda
Reagovat

Nikdy nepochopím. Slečna, která si může vybírat úplně ze všeho, protože jí to bude sedět,
nemusí přemýšlet nad typem postavy…Žádný odvaz, celé je to nuda. Barvy se mi nelíbí – asi je to moc kontrastů nebo co.

11
Kačka K.
Reagovat

Markéta je hezká, tak jí oblečení sluší. Ale taky bych měla výhrady k té sukni vzadu na zip a k tomu psaníčku, ale stylista něco říkal, že to nemá být nudné, tak to možná projde.

12
Sara
Reagovat

Temata jsou hrozny a nudny!! je to porad na jedno brdo,a me to prestava bavit….kazdej tejden to samy! :-( Holce to celkem sluší,ale (diky tomu tematu ze) vypada starsi a usedle….taky se mi nelibi,kdyz mlady holky kolem 18-23let oblikaji jako starsi damy,ale vzhledem k tématu?

13
jajas
Reagovat

No…..já si také myslím, že už je to o ničem…….Měli by to ukončit.

14
Inbezka
Reagovat

Jsem strašně zklamaná. Na rozdíl od ostatních si myslím, že toto téma se může ledaskomu hodit. Ale co se sebou provedlo to děvče? Taková krásná holka a já v ní viděla dámu mezi čtyřicítkou a padesátkou. Za mě rozhodně ne bílé sáčko a toho střihu už vůbec ne. Zip na sukni divný, ale u mladé holčiny bych to odpustila. Ale mohla mít různé krásné odstíny šedé nebo béžové s bílou, nebo i růžovou, pokud nepotřebuje vypadat zrovna autoritativně. Každopádně místo kabelky dámskou aktovku nebo tašku na notebook. A zrovna u tohoto stylu bych určitě nezapomněla na hodinky.

15
Mali
Reagovat

Téma fain, neutrální, široké možnosti.
Holky, nezlobte se, ale takto by se neoblékla ani čtyřicítka nebo padesátka. Tak se snad oblékala moje maminka,když potřebovala být šik a to je mi 53. Střihy sukně, saka- velmi nelichotivé a hlavně zastaralé, tak z padesátých let odhadem. Dívčina mi připomíná komunistickou funkcionářku na sjezdu strany.
Barevné řešení – hodě tvrdné,nedá se říct, že barvy k sobě nejdou, ale ani neladí.
Psaníčko mi nevadí, ráda ho také nosím. Ale spisovka nebo aktovka by se hodily víc.

16
Mali
Reagovat

Na toto téma by se mi líbily třeba kalhotové variace FV z minulého týdne.

17
Tempera
Reagovat

Souhlasím se všemi, už jste to napsaly za mne. Slečně by to slušelo i v pytli od brambor, ale je zbytečně usedlá, chybí tomu nějaký šmrnc. A témata ani nekomentuji, příště bude téma „jdu na nákup do supermarketu“?

18
Mila
Reagovat

dnes-neurazí nenadchne.přesně takhle jsem si paní představovala.prostě kancelářský všední komplet. odpovídá to jejímu šatníku.taky pro starší dámy.

19
Ajda
Reagovat

To je zase universální model – pro učitelku, úřednici, na svatbu, kamkoli. Nuda bez nápadu.

20
Mali
Reagovat

Úterý: šaty pěkné, boty taky, sako ne-éé, kabelka fuj. Náušnice zbytečné ( ikdyž je to set).
Líbilo se mi červené sako, které zkoušela- bylo kratší a mělo šrncovnější střih.

21
Panda
Reagovat

Hmmm, tak to je způsob, jak ze sebe ve čtyřiceti udělat důchodce.

22
Kačka K.
Reagovat

Dneska Irena téma určitě splnila, nechci ji urazit, ale mně se v tom oblečení nelíbila. Je sympatická, má pěknou postavu, ale myslím si, že si přidává zbytečně roky. To oblečení je sice vhodné do kanceláře, ale pro mnohem starší ženu, je to hrozně tmavé, usedlé . Ona je světlý typ, mohla by mít třeba pastelové barvy, nemyslím nic křiklavého. Já bych jí změnila i účes, nechala trochu dorůst vlasy na mikádo. Je pohledná, ještě mladá, mohla by se obléci mladistvěji. Včera mi u Markéty vadil zip na sukni a nepříliš vhodná kabelka, ale když takhle můžu Popelky porovnat, tak je to lepší než něco usedlého.

23
Johana
Reagovat

Dnes paní Irenu nebudu kritizovat, protože mi připomněla babičku, když se vždy v neděli ráno vyštafírovala do kostela – bohužel, bylo to před padesáti lety.

24
inbezka
Reagovat

Tak já asi přestávám rozumět zadání. Představovala bych si něco, v čem přijdu ráno do kanclu, dopoledne mám jednání se zahraničním zákazníkem, případně s ním absolvuju pracovní oběd, pak jdu třeba dělat prezentaci, a můžu stihnout i pracovní večeři. To co si koupila paní na sebe, je pro sekretářku po padesátce, upravenou precizní paní, která ráno přijde, obětavě pracuje do konce směny, a pak cestou z práce se zastaví pro chleba a rohlíky a něco na večeři – do té tašky se jí to krásně všechno vejde. Škoda, paní měla určitě na víc.

25
Ludmila
Reagovat

Jako sekretářky mi přišly obě. Jenže v době tak před 30 lety. Pondělní je ta mladá a úterní je ta, co na té pozici zůstala. Škoda že zabily tak v podstatě lehké téma.

26
jajas
Reagovat

@inbezka: Souhlasím. Podle mne měl FV na mysli nejen běžné oblečení do kanclu (kdy šéfovi uvařím kafčo, projdu poštu, vyřídím telefony nebo mejly atd.), ale už podle slova business (byznys) jde o něco na vyšší úrovni , třeba i u firmy se zahraniční účastí a proto i oblékání zaměstnanců by mělo být na vyšší úrovni. Přesně, jak jste to napsala, jednání s partnery, prezentace, pracovní oběd…. Jinak s tou kabelou se Vám to povedlo, úplně vidím, jak se tam vejde menší nákup :)! Ale myslím, že je to tím, že se tady pořád tak nějak držíme při zemi, hlavně nevyčnívat…..! A ty, co se jindy snaží vyčnívat, tak je to mnohdy, bohužel trapné (oranžové vlasy, piersingy, tetování atd.) a k smíchu, protože neznají mez a nemají soudnost. Jinak paní skutečně šperkama nešetřila, to by se hodilo, když už, tak na pracovní večeři, ale zase s jiným oblečením. Ach jo…..

27
Ananas
Reagovat

Pondělní slečnu omlouvá, že s „byznys lookem“ možná nemá žádnou zkušenost, možná měla pocit, že musí vypadat dospěle, spolehlivě. Ale v podstatě zadání přesně naplnila, až na to psaníčko. Neurazí, nenadchne. Dnešní Irena se obléká neinvenčně a, jakjentořícianeurazit, nemladistvě i v civilu, to, co si nakoupila, jistě unosí, ale je to oblečení pro paní za přepážkou, nakoli „byznyswoman“

28
Inbezka
Reagovat

@jajas: Vzpomínám, jak u kteréhosi tématu řekl Osmany jedné Popelce, že se oblékla sice hezky, ale v davu by splynula s ostatními. A tohle je pořad o módě, ona se má obléct krásně a módně, tak aby si jí každý všiml., Takže vyčnívat, ale tak, aby bylo radost se podívat. A tohle by ženy, které se do Popelky hlásí, měly snad umět.:-(

29
Tempera
Reagovat

Zase už nemám co dodat. Paní Irena by se mi víc líbila, kdyby neměla ten chlapský účes, možná by jí prospěla i změna barvy. Dovedu pochopit, že s jemnými rovnými vlasy toho moc dělat nejde, byla bych zvědavá, jak by ji hodnotil Arsov.

30
Ester
Reagovat

@Tempera: S těmi Ireninými vlasy máte pravdu, tentokrát je opravdu škoda, že tam nebyl Arsov, taky by mě zajímalo, co by jí poradil, protože tenhle účes jí vůbec nelichotí. Možná by to chtělo i jiné brýle.

31
adalim
Reagovat

Paní má na účtence dvoje náušnice – kde ty druhé měla? Pokud je neměla někde na těle, měla by je asi vrátit, ne?

32
Ajda
Reagovat

@Ananas: Holka studuje ekonomku, tak by měla mít trošku představu, ale asi se inspirovala šatníkem o dvě generace starších bab z Horní Dolní.

@Tempera: I jemné vlasy jdou upravit, dokonce, když jsem si je nechala dorůst na polodlouhé, tak daleko lépe než krátké. Jen to chce čas a péči, samo nejde nic.

33
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Nedělala bych si o studentkách ekonomky žádné iluze. Běžně chodí, tak jako jiné, džíny, tenisky nejspíš, no a pokud by se chtěla vyfiknout na zkoušku, tak nejspíš zrovna takto. Možná se inspirovala nějakou vyučující:-))) Vidím to běžně na gymplu, pokud potřebují a musí být holky „v parádním“, pořeší to nějak takhle. Když to jde, půjčí od maminky, vlastní by neunosily, škoda peněz…

34
panda
Reagovat

Třeba paní Ireně soutěž pomůže najít odvahu na změnu. Opravdu jí stačí jen malinký krůček (týká se vnějšího vzhledu).
Vyměnila bych u ní i typ brýlí.

35
Lady XL
Reagovat

Koukám jen na zdejší fotky – včerejší paní bych změnila barvu účesu a i ten krátký bych trochu změnila.Že je krátký ani tak nevadí, jen jinak zastřihnout, vytvarovat. Sama mám jemné vlasy, které plihnou. Mám proto kratší, ale musím mít trvalou, aby mi nelehly k hlavě a i tak si je pokaždé pochopitelně musím pečlivě česat. A jelikož jsem také brýlatá, tak jí rozhodně radím vyměnit brýle a to za výraznější, vhodné k typu obličeje a celkovému typu. Je to o zvyku a jí to zvýrazní obličej. Tyhle „profesorské či úřednické“ ji dělají starší.

36
Ajda
Reagovat

Dnešek se mi líbil nejvíc (styl), ale na první pohled – svazačka, jen kravata chybí :D
Bohužel jí to nesedí, sukně vysoko, košile o číslo menší.

37
Janica
Reagovat

@adalim: maličké zlaté kuličky píchnuté asi 1cm nad
visacími. Taky jsem je hledala. Jinak se mi nelíbila ani jedna. Běžné oblečení. Na poslední Popelce to chtělo asi o číslo větší košili. Barevně nudné

38
jajas
Reagovat

@Ajda: Toto mne napadlo okamžitě, jakmile jsem najela na foto! Místo brože svazácký odznak a červená kravata a je to. Možná s jinou barvou nebo třeba jemnými proužky, ale tato modrá košile = SSM! :) No aspoň jsem si zavzpomínala…. :))

39
Kačka K.
Reagovat

Mně taky ta košile u dnešní Popelky Jany připadala jako svazácká. Ostatní se mi docela líbilo ,slušela jí i ta modrá barva, ale asi by to chtělo nějaký jiný střih nebo barevný odstín, drobný vzor. Zkrátka, aby to nevypadalo tak svazácky. Ty brýle jí k tomu šly, ale když je nemusí nosit, tak bych je nedávala.

40
adalim
Reagovat

Košile malá, taška velká, podprsenka žádná – dobrý nápad, špatné provedení

41
Ludmila
Reagovat

No dnešek. Pod byznys stylem si představuji, že z toho má jít sebejistota, profesionalita, respekt atd. Dnes se mi sice líbila sukně, boty, mám ráda košile, ale připadalo mi to jako amatérské divadlo, nešla z toho opravdovost, jako když se dítě oblékne na maškarní ples. Takové falešné brýle si moje dcera kupovala v 10 letech.
Nejsem spokojená ani s jednou soutěžící, nicméně nejlépe asi zatím vychází pondělní.

42
Ludmila
Reagovat

@adalim: Taška šílená, jako pro mou 80.letou tchýni. Tam se dává nákup, ne spisy. Z kabelek zatím k tématu nejlepší úterní.

43
Panda
Reagovat

1. den – Milé děti, přišla jsem vás pozvat na výchovný koncert…
2. den – Dobrý den. Zahajuji kontrolu České obchodní inspekce…
3. den – Vážení voliči, představuji vám program naší strany…

44
Ludmila
Reagovat

Navíc naušnice za 110 Kč. Mít s ní obchodní jednání, nevěřím ji ani nos mezi očima. Byznys by se mnou neudělala.

45
Ludmila
Reagovat

@Panda: Přesně. Jsem si říkala, co mi dnešek připomíná, Volební akce studentů.

46
Johana
Reagovat

@Panda: výstižné :)))

47
Tempera
Reagovat

Tenhle model ne. Košile jí byla malá, nepochopila jsem tu brož a měla nějakou divnou podprsenku, pokud to ovšem nebylo tou malou košilí. Kabela spíš na nákup, rtěnka jí sice ladila s barvou bot, ale hrozně jí neslušela. V brýlích vypadala jako masařka a k tomu ucourané vlasy. Tak si byznys look nepředstavuji. Paní (nebo slečna?) je na můj vkus velice upovídaná, měla jsem co dělat, abych v té její kulometné palbě postřehla, co vůbec říká.

48
Hana
Reagovat

S většinou zde uvedených komentářů vřele souhlasím, k dnešku jen připomínka: škoda, že popelka tak rychle opustila myšlenku na kalhoty, protože další sukně nic originálního nepřinesla a s dobře vybranými kalhotami ( mohly být splývavé, široké, nebo naopak slimky) by krásně doplnila košili ( neskutečná mánie mnoha popelek mít vše „obtažené“ zde dovedena do dokonalosti – měla jsem strach, že v košili neohne ruku, o splácnutých ňadrech ani nemluvím).Brýle neslušivé, líčení agresivní, vlasy neupravené, kabela celkový dojem dorazila.
Zatím žádná z popelek neoslnila – pokud nepočítám oslnivě krásnou tvář první popelky. A od té poslední nečekám žádné velké zázraky (podle toho, v čem se dosud prezentovala), takže opět týden o ničem…
Škoda, že nechytám slovenské Nákupné maniačky. :-(

49
E
Reagovat

@Ananas: A co ta sukně s rozepínáním vzadu po celé délce? :)?

50
Enaz
Reagovat

První popelka: Špatná kabelka, špatná sukeň (sukeň – sukně, zajímavé krajové variace:).
Druhá popelka: Kdyby zvolila jednobarevné šaty a na to sako/kabátek se vzorem, tak by udělala lépe,
Třetí popelka: Ta se ani nesnažila, ta nešla do byznys, ale do „neposlušné“ sekretářky :).

Zatím zlatá první popelka. :/

51
Enaz
Reagovat

@Hana: NM jsou na netu. Není třeba je chytat. Jsou lepší. Úroveň Popelek je bohužel horší. O hodně.

52
Adam
Reagovat

Popelka bude zrušena. Teda aspoň dočasně. V týdnu od 1. května už není, místo toho je nový zpravodajský magazín.

53
Ester
Reagovat

@Adam: Ani se nedivím.

54
Ajda
Reagovat

@Hana: https://www.joj.sk/nakupne-maniacky/archiv/2017-04-12-nakupne-maniacky

@Ester: Třeba Vaněk zdrhnul :D
Už mám Popelky dost, docela se na pauzu těším :(

55
Inbezka
Reagovat

Třetí Popelka by se podle mě hodila do tématu Šprtky. Do bysnysu ani náhodou. Nechápu, co holky v těch hlavách mají. Proč některá nehledá např. nějaký nevšední kalhotový kostým, nebo prostě kalhoty a sako, aby vypadaly profesionálně? I když i sukně jsou dobré, ale musí to budit trochu respekt a důvěru. Nedivila bych se Vaňkovi, kdyby zdrhl, protože na tohle se nedá koukat. Myslím, že se naštval tehdy u Valentýna nebo co to bylo za téma, a pak už jen pasivně dojel poslední díly.
Škoda, mohl to být super pořad. Ale aspoň nás – nebo aspoň mě – přiměl víc přemýšlet nad tím, co si na sebe beru:-) Budu se tedy dívat na Maniačky, i když jen do archívu. Ale když tady nebude článek a možnost si číst komenty, tak mě to nebude tak bavit.

56
Mali
Reagovat

Včera jsme byli na večeři, ob dva stoly byla společnost 10 lidí mluvících anglickyy, evidentně bchodní jednán í. Pak šla jedna angličanka telefonovat –a byla ob lečena prfektně do tématu Slušné úzké riflle ( žádné díry, nášivky,střapce apod.).Do riflí zasunutá pastelově laděná květovaná košile a na tom růžové sáčko- krátký střih do pasu, bez fazonky. Bomba – šmrncovní ženská.

Pozn.: každopádně kdyby jste se někam přesouvaly po ukočení Popellky- dejte vědět, nerada bych o možnost této diskuse přišla.

57
Ajda
Reagovat

Budu sem určitě dávat Nákupné maniačky, pokud bude zájem. A díky jejich archívu si outfity může každý prohlédnout sám a pak vesele diskutovat.

58
luciash
Reagovat

Tak za mě dneska super. Takhle si představuji business styl, který nenudí. Pro mě vítězka týdne.

59
Mila
Reagovat

dnešní popelka překvapila a slušelo jí to ze všech popelek nejvíc až na ty boty.
jinak nevěděla jsem že popelky končí.
holky budete mi chybět na diskusích.s váma jsem se krásně odreagovala a zasmála. já na popelky jukla jedním okem v tv a když to nestíhala díky Ajdě koukla na fotky a byla v obraze.díky holka:)
tak mé oblíbenkyně a nejen vám:) přeji krásné velikonoce plné pohody. mějte se krásně.pa Míla

60
Johana
Reagovat

Nevím, patří tyhle nákupní kabely do byznys stylu? Ani jedna z popelek nezvolila elegantní dámskou aktovku, která by přímo evokovala tento styl.

61
Ajda
Reagovat

@Mila: Třeba nekončí trvale, občas mají pauzu všechny pořady, nové díly, noví sponzoři….. nový stylista :D
Popelka už měla několikrát pauzu.

62
Ludmila 1
Reagovat

taky nevím, že Popelky končí..a od kdy? to mě překvapilo..

63
Kačka K.
Reagovat

Dneska se mi Hanka líbila, tedy až na ty zlaté boty, ty do kanceláře nepatří. Halenka a sako moc hezké. Kdybych chtěla hodně šťourat, tak by možná byly vhodnější kalhoty stejné barvy jako sako a ta kabelka také trošku víc kancelářská. Ale moc jí to slušelo,

64
Ajda
Reagovat

Středa a čtvrtek = shopper bag, žádný byznys styl. Také mám problém s botami, zlatá mi tam i s ohledem na pásek nesedí. Délka kalhot hrozná, ale zítra je bude mít určitě podhrnuté :-)

65
Ludmila
Reagovat

Dnešek by nebyl špatný pokud:
1. zlaté boty opravdu ne, nepůsobí to do obchodu seriozně
2. kabelka drahá, ale opět nevhodná, co to ženský mají s těmahle kabelkami, nejen že nejde do tématu, ale aspoň za mne tenhle střih kabelky nikdy
3. kalhoty zkrátit, pak budou OK

No jsem zvědavá co na to stylista, já bych nejspíš vybírala mezi dnešní a pondělní. Ale měla bych u toho špatný pocit, že každý výběr je špatný.

Proboha, to ty ženský žijí v nějakém vzduchoprázdnu, že nedokážou dát tenhle úkol dohromady? Já to prostě nechápu. Za mne je to jeden z nejlehčích úkolů.

66
Inbezka
Reagovat

Mně se dnešní Popelka líbí – viděla jsem kousíček , jak vykládala, že miluje kamínky a třpyt – takže oceňují, že se kamínků tentokrát zřekla. Ovšem zas má blyštivé boty, které do tématu nezapadají. A kabela také ne, i když je trochu lepší než ty co měly soupeřky.
Některé holky jsou schopné si obout zlaté boty kamkoliv. Do kanclu, na večírek, do divadla, na ples, do lesa asi taky…:-) Tak uvidíme, co na to řekne zítra stylista.

67
Ajda
Reagovat

Je pravda, že tuto sezónu jsou zlaté i stříbrné, celkově metalické barvy trendy, tak proč ne i do kanclu.

68
Tempera
Reagovat

Dnešní Popelka se mi líbila, slušelo jí to, ale jestli splnila zadání, to se dozvíme až od stylisty. Ty zlaté boty se mi kanclu moc nelíbí. Jinak barevně i stylově hezké, ale volila bych jiné kalhoty, ne tyto bederní, mně vždycky připadají takové neženské. Nevím proč zrovna u tohoto stylu vizážistka všechny zmalovala stylem Marfuša. Tmavé obočí a příšerné barvy rtěnek. No asi jsem něco zaspala a nevím co je trendy.

69
Mali
Reagovat

Dnešní Popelka jednoznačně nejlepší. Zlaté boty mne zarazily, ale dají se. Kabelka hnusná. Celkově – kočka.

70
Panda
Reagovat

Nevím, jak přísný bude stylista, ale to, že někomu něco sluší, ještě neznamená, že je splěno téma. Podlé mého bílá barva kalhot (střih i materiál) nepatří do business dress codu. Zrovna tak jako výstřih na halence je příliš velký. Na fotce není moc dobře vidět tvar výstřihu – takové špičky nahoře – neladí příliš s fazonkou kabátku. Dneska se těším na modely FV.

72
Zdenka_P
Reagovat

S výsledky jsem spokojená. Co ale byla hrůza, byl první a poslední model FV. První z formálního hlediska, poslední halenka byla vysloveně šeredná.

73
Panda
Reagovat

Z tématu business look je najednou téma oblečení do kanclu. Mezi tím je sakra rozdíl.

74
Ajda
Reagovat

@Panda: Mají v tom guláš. V pondělí tvrdil byznys – kancelářský styl, pak na fb uvedli oficiální téma – business look, tak jsem to upravila, abych jako nebyla mimo a stejně….

75
Petra
Reagovat

@Panda:No já nevím, mám takový dojem, že v pondělí zadával téma oblečení do kanceláře, bussiness styl se z toho udělal tady. Takže pokud je můj dojem správný, tak jsou jeho modely fajn.

76
Ajda
Reagovat

Co firma, to jiný styl. Zažila jsem v bance prádlové mini i zpocenou paní v mikině s nápisem. Na radnici u nás zakázali džíny a nikdo si z toho nedělá hlavu dodnes. Jinak v reklamce a jinak u právníků. Opět široké téma a bez upřesnění od stylisty to vždy budou jen dohady, co je a není ještě k zadání. Stačí sledovat Maniačky, tam jim to kolikrát stylista vysvětluje dopodrobna, jiná věc je, že to často pojmou po svém.

77
Kačka K.
Reagovat

Asi se to tak musí brát, že to téma je volné a není kancelář jako kancelář. S hodnocením Popelek bych docela souhlasila, modely od stylisty se mi taky docela líbí. Jen ten první pro Markétu mi moc vhodný nepřipadá, ale ona je typ, že by si ho mohla do kanceláře dovolit, tedy ne všude.

78
gabba
Reagovat

U posledního modelu FV byly luxusní brýle……najdu někde, co FV vybral za značku??? Díky Gabba

79
Mali
Reagovat

Filiipovy modely jsou všechny moc pěkné i s detaily. První a druhý podle mne nesplňuje téma ( holá ramena,délka, hluboký výstřih košile).
Vadí mi jeho hodnocení Popelky v modré košili- outfit ji celou feormuje a FV dělá, že to nevidí.

80
Ajda
Reagovat

@gabba: Položte dotaz na fb, třeba vám některá popelka odpoví.

81
Johana
Reagovat

Shrnu to s ohledem na první Filipův model, který snad ani nemohl myslet vážně – pokud si popelka neobleče šortky s žabkami, dá se všechno s trochou benevolence považovat za byznys look.

82
Mila
Reagovat

ten první model to je co? noční košile?ani tu první kočku si v tom neumím představit.ten poslední taky nee .ty zbývající 2 by ušly.no jo já to hodnotím z pohledu mého dress codu. dnes jsem ho v práci taky měla.krásný bílý model -montérky:)))

83
Panda
Reagovat

Nechce se mi věřit, že byl FV spokojený s modely a neměl v podstatě co vytknout. Samozřejmě chyby vidí, ale mám pocit, že se mu nechce (nebo nemůže) kritizovat.

84
Hana
Reagovat

Zdravim. Pokud vim tak FV nakupoval vse v Mangu. Ale prece uz jen je to natocene mesic. Tezko rict jestli tam jeste budou. 😊

85
Ludmila
Reagovat

Njn. s hodnocením jsem tak nějak spokojená. Stylista je stylistou pro lidi ze show bysnysu. Pokud vezmu jeho modely, líbí se mi všechny. Nicméně jako s obchodním partnerem v byznysu bych obchodovala leda s 3. modelem.

86
ok2
Reagovat

Takovou pecku, jakou měla Jana v košili o dobrou jednu velikost menší a Filip to neviděl??? Nechtěl vidět ?? Celkový dojem byl hodně pod průměrem toho, co se dnes
do kanceláře nosí….Ani Markéta, ač velmi krásná neuměla vybrat to pravé ořechové, navíc nevím, proč tak urputně každou soutěžící vychvalovala. Za mě byla nejlepší Irena, to co si vybrala a to co měla doma svědčí o tom, že módě rozumí a má hodně vytříbený vkus. Navíc krásná a ty kratinké vlasy jí dělají mladší. Naopak Hance dlouhé přidaly alespoň 10 roků navíc…Ono tedy po čtyřicítce jsou už dlouhé vlasy dilema….
A Filip si tak trochu nevidí do úst. Nedávno se dušoval, že lakované lodičky za žádnou cenu, jen a jen semišové jsou ty pravé a teď to úplně přehodnotil…:) No, ale nejde o život , ovšem u jiné profese by to mohl být pěkný průšvih ….:) :) Pokud jde jen o hadry ….

87
Kačka K.
Reagovat

@ok2: Já si naopak myslím, že si Irena tím účesem a oblečením ubližuje. Podle mne by jí slušely delší vlasy, možná i nějaký přeliv, ne tmavý, jenom oživit tu její barvu. Delší vlasy by působily víc žensky.To, co si oblékla, považoval i Filip za konzervativní. Svůj styl by si samozřejmě měla zachovat, ale podle mne by se měla oblékat výrazněji . Nemyslím si, že by Hance dlouhé vlasy přidaly 10 let, ona působí mladistvě. Ten její šatník není vůbec podle mého vkusu, ale jde to k ní a neubližuje si tím .Ale je to jen můj názor. Markétu a Janu nedokážu posoudit , jsou hodně mladé a těm sluší všechno.

88
Ester
Reagovat

@Kačka K.: Irena si podle mého názoru ubližuje především účesem a tvarem brýlí.

89
Mali
Reagovat

Paní Irena má vlasy velmi jemné (podlee fotek) a ty nic nevydrží.
Líbily by se mi na ni účesy,jaké nosí Asterka – přjdje mi, že má vlasy stejné kvality. A brýle také nosí zajímavé.

90
Iva
Reagovat

Pondělní popelka-krásná holka od přírody.Úterní Irena,moc se omlouvám,pro mě babochlap.Nemá absolutně žádný šmrnc.Vypadá jako moje šedesátiletá švagrová.Jemné vlasy jsou problém,ale o to víc to chce si s nimi pohrát.Snad nějaký rozcuch nebo naopak trochu delší a ulíznout vše dozadu na ramena a samozřejmě nějaké nápadné brýle,které zaujmou a udělají ji zajímavou.Je sama o sobě kus ženské,nemyslím tlustá,ale vysoká a pevnější,proto by měla vyházet všechny volnější modely,to takovým ženám nelichotí,vypadají jako chodící almary i když se pod tím skrývá docela dlušné tělo.Neomlouvá ji ani to,že je právnička a pracuje v kanceláři.Moje teta má stejné povolání,je daleko starší a takhle usedle oblečenou jsem ji nikdy neviděla.

91
vlaďka
Reagovat

Souhlasím s těmi, které píšou, že paní Ireně by slušel jiný účes i malinko výraznější přeliv, dělá ze sebe zbytečně nenápadnou šedou myš. Její oblečení taky zbytečně usedlé, vždyť je jí 43 roků, to je mladá ženská a obléká se jak sedmdesátiletá. Nepíšu šedesátiletá, protože mně je dost přes 60 a v takových usedlých modelech ani náhodou. Samozřejmě ze sebe nebude dělat diblíka v minisukni, to že je právnička taky neznamená, že nemůže být šmrncovnější. Jinak velice příjemná paní.
k Janě – taky mě zarazilo, že FV nepoukázal na malou košili,hlavně přes prsa, vypadalo to jako by neměla podprsenku, taková nějaká zdeformovaná. Přitom mladá hezká holčina. Obě zbývající Markéta a Hanka, k těm není co dodat, uměly se obléknout, teď myslím celkově jejich šatník, nejen k tématu, tady bych u Hanky řekla, že měla zbytečně dlouhé kalhoty, těsně nad kotníky by to bylo hezčí, Markéta, jak už tu bylo psané krásná holka, i když k tématu žádný zázrak, ale slušelo jí to.

92
maya
Reagovat

@Iva:
Cítila jsem to stejně – babochlap, nejen stylem účesu, ale v podstatě i chováním a vyjadřováním, přístupem (podle jejího vyjadřování až odporem) k prvkům v oblékání, vyjadřujícím ženskost. Ve 43 letech stylem oblékání ze sebe udělala minimálně šedesátnici. Jejímu výběru se v podstatě nedalo téměř nic vytknout – ale na 43 roků? Také mě udivuje, že při jejím právnickém vzdělání neví, že žena při podávání ruky muži zůstává sedět (není ale sama). V těchto pořadech je vidět, jaké mezery mají lidé ve společenském chování.
Hanka se mi líbila nejvíce, myslela jsem si, že asi vyhraje. Jinak ke všem soutěžícím bylo už dost napsáno výše.
K tomu, že stylista už není kritický ani k tomu, co by kritizovat měl. Už to, že tento týden hodnotil 8 a 9 body, mi přišlo dost podezřelé. Říkám si, jestli náhodou nebude v pořadu končit. Pořad jako takový už dříve měl přestávky, tak snad nekončí a je to zase jen přestávka před natočením dalších dílů. Je fakt, že už není vysílaná výzva k přihlášení se do soutěže. Tak uvidíme. Leccos mě rozčilovalo, ale vždycky jsem si ráda zašla sem do diskuze, to by mi tedy, upřímně řečeno, dost chybělo.

93
Panda
Reagovat

Chci zmínit ještě jednu věc, která mi v pořadu vadí, a to je všeobecné tykání. Jistě je to záměr tvůrců pořadu, ale na mne to působí násilně až nepříjemně.

94
ok2
Reagovat

Nemohu si pomoci, ale když se zadívám na tu čtveřici žen, kráčejících po chodníku, tak je paní Irena výrazně svěží, mladistvá a nejupravenější dáma mezi ostatními. Krásná postava a krásná pleť jí dělá mnohem mladší než je její vrstevnice Hana, která působí dost vyžile.
Její postavení právničky jí přímo předurčuje k tomu, aby se vyjadřovala právě tak, jak se lidé s vyšší inteligencí vyjadřují. Není jí vůbec co vytknout, kdekoliv bych potřebovala něco zařídit a měla bych si vybrat s kým se poradím a nebo kdo mi pomůže, moje kroky by směřovaly právě k ní. Svým vzhledem vzbuzuje důvěru , sympatie a diskrétnost.

95
Janica
Reagovat

Rozpočet 10.000.- a téma „Mikina“? To kdo vymýšlí? Opět polovina peněz na hodinky.
Běžný denní outfit mladé dívky, nic zvláštního.

96
Poštovní holub
Reagovat

@ok2: Jako ironie opravdu dobré. Pobavila jste mě.:)

97
anapro
Reagovat

@Poštovní holub:
teď jsem se od srdce zasmála! díky! takhle bych to okomentovat nedokázala!

Přidat komentář