Panáček v reality show

Popelka (20.2. – 24.2.): Myslivecký večírek

20. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Docela by mě zajímalo, kam si chodí Filip Vaněk pro soutěžní zadání. Jsou opravdu z jeho hlavy? Od módního stylisty bych čekala zcela jiný okruh témat. Takže milé Popelky tento týden nemají doma vysněného prince, ale myslivce v kamizole. Ten má v plánu jít se bavit a jeho doprovod s ním musí ladit. Kam půjdou? Na myslivecký večírek, ano, to je téma pro tento týden. Žádné bližší upřesnění nezaznělo. Opět si tak mohou zvolit cokoli, důležité bude si outfit správně zdůvodnit před soupeřkami. Na stylistovo hodnocení si počkáme do pátku, zda se s Popelkami shodne je jako vždy ve hvězdách.

Popelky

aaa

V pondělí nakupuje Kristýna (27),jako druhou uvidíme Renatu (26). Další dny to bude Radka (30) a Marika (35).

Pondělí – Kristýna

kristyna

27 bodů

Úterý – Renata

Renata

23 bodů

Středa – Radka

radka

25 bodů

Čtvrtek – Marika

marika

21 bodů

pátek – FINÁLE

FINALE

defile

Modely stylisty Vaňka

stylistaaa

Hodnocení stylisty

Kristýna
Overal lichotí její postavě. Boty jsou hezké a moderní. Také náušnice jsou vhodně zvolené. Kožešina evokuje myslivost. V podstatě jí nic nevytkl.

Renata
Barevnost outfitu je nudná, vynechat punčochy a nechat vyniknout nohy. Lodičky měly mít vyšší podpatek. Kabelka není večerní, mohla být ona v lesku.

Radka
Střih šatů je správný, pásek by šel, ale on by volil černý. Nesedí mu stylově perličky. Vynechal by kožešinu, čelenku a náušnice. U bot se mu nelíbí zelený odstín, neladí s myslivcem.

Marika
Odstíny hnědé mu nevadí. Věci ale nejdou k sobě materiálově a stylově (boty + kabelka). Barevně by s uniformou ladila. Sukni by volil s vysokým pasem a rozparkem. Outfit je víc na denní nošení než na večírek

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 155
Reagovat

Když jsem slyšela téma, tak jediné co mě napadlo bylo … a do pr****! Nic bližšího nezaznělo, jen že má ladit s soutěžící s myslivcem. Tón v tónu? Se zelenou mi jde hezky červená, že by Karkulky?! Khaki se dá v podstatě kombinovat s každou barvou. Fakt by mě zajímalo, kam na ty kraviny chodí.
Jaro na krku, nabízí spoustu aktuálních zadání a on mladé holky cpe na zábavu pro starší a pokročilé. Omlouvám se mladým nadšeným nimrodům a nimrodkám :D

2
Valamin
Reagovat

Na mysliveckém plese jsem byl několikrát a jako jo, myslivecké uniformy u chlapů k tomu samosebou prostě patří, ale aby s nimi ladily dámy? Ty jsou naopak jejich ozdobou a čím elegantnější, byť na plese s myslivci, tím vyvažují toho myslivce. Takže sladěné zelené a červené za každou cenu budou vypadat blbě, no… To jsem teda zvědavej, ač se na tohle obvykle nedívám. Amen.

Reagovat

@Valamin: Je otázka, zda večírek = ples. U Vaňka není nic jisté. Já si myslivce na večírku představit neumím, ples je v pohodě, podobně třeba zábava.

4
anapro
Reagovat

Kristýna je hezká, ale chybí mi tam pásek… připadá mi to takový nějaký divný….jako nedokončený, to boa se mi tam nějak nehodí, když si vedle ní představím chlapa v myslivecké kamizole, tak ona mi k němu tedy nepasuje….

5
Kačka K.
Reagovat

Myslím, že to téma není moc lehké, docela Popelky lituju. Kristýna je hezká, sympatická, má dokonalou postavu, takže jí to oblečení slušelo. Jen mám obavy,jestli jí stylista nezkritizuje ten overal, který stál jen tři stovky, takže to asi nebude kvalita. Ale k jejímu sportovnímu typu to šlo.

6
Johana
Reagovat

Ten overal je laciný a i neskutečně lacině vypadá, jak elasťáky s tričkem z vietnamské tržnice a nic z toho dalšího, co koupila, se k tomu hadru nehodí.
Za mně jeden z nejhorších outfitů za éru Popelky. Skoro až vulgární líčení tomu jen dodalo korunu.
Teď vážně začínám být zvědavá na názor FV na dnešní miš-maš.

Reagovat

@Kačka K.: Ale má pravé chlupy, známka luxusu, to bude Filip chrochtat blahem :D

Ples nebo večírek? Pro mě na každý jiný outfit, tak jsem zvědavá, jak to Filip vlastně myslel. Nechápu myšlení holek. Proč by měly mít na sobě něco, co souvisí s myslivostí?

OT – článek k pořadu Nůžky, prosím, přidám ráno :-)

8
Ludmila 1
Reagovat

Mám stejný názor jako Johana…

9
anapro
Reagovat

@Ludmila 1:
já mám taky stejný názor! jen jsem znejistěla po hodnocení ostatních popelek… buď jsou tak tolerantní, nebo nemají vkus?

10
Iva
Reagovat

Tak zase nic co bych okoukala.Ale synek bude mít pravého plyšáka-mazlíka do postýlky

11
Hana
Reagovat

Souhlas s výše uvedeným hodnocením: základní kus oblečení -laciný hadřík nevalného vzhledu a mizerné kvality. Na blbém základě dům nepostavíš…
Ostatní popelky zřejmě trochu taktizují (je teprve hodnocení čeká), protože kombinace laciného overalu s nesmyslnou kožešinou a zlatými botami je tak děsivá, že tomuhle žádný příčetný člověk nemůže dát tolik bodů (Vaňka tipuju opět na čistou nulu).
Nejvíc mě pobavil poradce s nápadem, že zaběhne ven pro nějakou větev jako doplněk, aby to bylo „myslivecké“ :-))
A vyzážistka to úplně dorazila s tím tvrdým líčením a agresivní rtěnkou- aneb jak udělat z mladé hezké holky zachovalou čtyřicítku. Co mě hodně překvapilo, bylo konstatování, že si ve 27 letech musí barvit vlasy, protože má polovinu vlasů už šedivých?! :-0

12
Julie
Reagovat

Mám pocit, že jsem ten ovelral už u nějaké popelky viděla, jen si nemůžu vzpomenout na téma. Já mám s overaly prostě problém a tenhle mi příjde jako cvičební trikot. Na mysliveckém večírku jsem nikdy nebyla a nedovedu si představit, co bych si oblékla, ale do zelené by mě nikdo nedostal. Jsem zvědavá, jak to stylista myslel…

13
Mali
Reagovat

Overal je jednak hnusný a jednak se na danou akci nehodí.
Proč má na hlavě stejný bobek jako všechny holky minulý týden ( kterým šel uvázat)? To je nová podmínka?
Asi zvítězí, FV vždy vybere tu největší hrůzu.

14
maya
Reagovat

Myšlenkové pochody stylisty se ubírají bůhví kudy. Téma jedno lepší než druhé, bez bližšího upřesnění jeho představ, s možností širokého pojetí. Bohužel, při konečném hodnocení, i jeho (té šířky pojetí).
Vzpomínám si, že ve vesnici poblíž Prahy, kde jsem žila, měli „nimrodi“ „klubovnu“, kde se čas od času scházeli a dost se veselili. Říkali tomu „večírky“. Veselí se zúčastňovaly i jejich drahé polovičky, ale ty rozhodně neřešily, co si obléci. Je otázka, co si tedy pod tím pojmem „večírek“ představuje FV.
Souhlasím s tím, že myslivci a jejich partnerky, bývají většinou starší lidé, jak už psala Ajda. Pro Popelky to bude dost oříšek, co vybrat, pokud budou chtít ladit s lesníkem. Ukázkou toho je Kristýna, která téma vyřešila kromě kožešiny (pravou!, což určitě bude kvitováno jako plus) zelenými nehty. Cena overalu hovoří sama za sebe, psaníčko se zlatem, zlaté lodičky k tomu, s prominutím, hadru, působily rozporuplně. Líčení bylo strašně tvrdé, nechápu, že profesionální vizážiska nemá cit pro líčení. V minulém týdnu mi líčení připadalo zdařilejší.
Jsem zvědavá, jak se k tématu postaví ostatní. Ale stejně si myslím, že ve výsledku úplně jinak, než FV.

15
maya
Reagovat

@Julie:
Asi to nebyl tentýž overal, ale určitě hodně podobný. Myslím, že ho měla ještě za Osmanyho paní ředitelka z MŠ někde ze Západních Čech a myslím, že tehdy i vyhrála. Ale napadá mě, že to nemohl být stejný už z toho důvodu, že u OL by takový hadr neprošel.

16
Ajda
Reagovat

B

Vypadá to na stejný overal, jen byl už ve výprodeji. Bylo to v týdnu Večeře na usmířenou, ještě s Osmanym. Byla jsem tehdy na dovolené, tak jsem cenu dohledala v archívu a původní cena je 999,- Paní učitelka tehdy vyhrála.

http://reality-show.panacek.com/46473-popelka-29-8-2-9-vecere-na-usmirenou-po-manzelske-hadce.html

17
Alena
Reagovat

Téma zase děs, sledovala jsem delší dobu nákupní maniačky a nedá se to srovnat. Na tento pořad jsem se těšila, ale nebaví mne. Zajímalo by mě, jestli stylista nakupuje ve stejných obchodech jako Popelky. Nezdá se mi to. Takové věci, které on nakoupí nejsou z obchodů kde nakupují holky. Jestli mohou nakupovat jen v laciných vybraných obchodech není to o ničem Potom utrácejí peníze za bižuterii místo toho aby si pořídily něco kvalitního na oblečení.

18
maya
Reagovat

@Ajda:
Děkuji za připomenutí a fotku. Vzpomněla jsem si i na téma, ale už se mi v noci nechtělo hledat.

19
Tempera
Reagovat

Úvodem – neznám myslivecký večírek, jen myslivecké plesy. Overal na takovou událost by se mi líbil s širšími volnými nohavicemi, takhle to vypadalo, jako když má trikot do fitka. Nepoznala jsem materiál, ale ten bílý díl vypadal jako hrozný hadr. Kožešina příšerná. Vůbec mi celý model připadal, jako kdyby si nějak zapomněla obléknout sukni. Minulý týden jsem chválila líčení, ale včera byla asi jiná vizážistka, líčení tvrdé a ta tmavá rtěnka jí přidala minimálně 15 let. Nechápu jak za tohle mohla dostat po 9 bodech.

20
Ajda
Reagovat

@Tempera: Na fotce to tak vidět není, ale overal jí v partii zadku zrovna nelichotil, způsobeno je to i tenkým materiálem. Mně tam vadí ta od pohledu laciná aplikace z krajky a kožešinový límec je k tomu úlet.

Jedna má chlupy, kdyby alespoň z červené lišky, co jí její myslivec střelil, další může mít štětku za kloboukem, třetí větvičku do pusy a poslední aby se šla rovnou zastřelit.

21
Mila
Reagovat

co je myslivecký večírek?schůze ve vesnické hospodě?jo jak tam by pasovala.ale spíš vypadala že z něj odchází.cestou ztratila pásek na overal a kocour tam zbyl od minule z bálu.

22
Valamin
Reagovat

@Ajda: Pravda, večírek… moment, cože? Večírek? Automaticky jsem to bral jako nešťastné synonymum k plesu. Jinak teda myslivecký večírek neznám, pokud se tím nemyslí myslivecká chlastačka po lovu.

23
Ajda
Reagovat

Za tu nemožnou umělinu by ji měl její myslivec odstřelit. Unylá Kristýny a zmalovaná Radka se nedají poslouchat.

24
Kačka K.
Reagovat

Mně připadá Renata dost usedle v těch šatech a tmavých punčocháčích. Určitě to od stylisty schytá za tu umělou kožešinu. Ale upřímně řečeno, taky bych nevěděla , jak ladit na večírku s myslivcem. Jsem zvědavá na další dvě Popelky a hlavně pak na stylistu.

25
anapro
Reagovat

@Ajda:
zase paní chytré, škoda že se holky nevidí jinýma očima, obě…
dneska mně ty šaty i punčocháče i boty i slečna přišly dobrý, kdyby si proboha nekoupila tu příšernou umělinu a tu děsnou kabelku, jestli se tomu vůbec tak dá říkat…. v obchodě bloudila, škoda že utratila peníze za šperky místo kvalitního doplnění šatů něčím zajímavým…

26
anapro
Reagovat

@Valamin:
haha, vlastně jo, normální chlastačka, jenom v zeleným!

27
maya
Reagovat

@Ajda:
Ale hlavně, že si „sedly“. Kristýna si svoje odsoutěžila, získala od soupeřek dost bodů – i když nevím za co, takže se dnes projevovala dost nepříjemně, dá se říci i nadřazeně.
Modelem, který dnes zvolila Markéta, se striktně držela „lesní“ barvy, bylo to až dost zelené. Boa – jedním slovem – hrůza. Kristýna měla včera také boa, ale alespoň z pravé kožešiny. Už proto bych si vybrala něco jiného. Je vidět, že soutěžící se přihlašují do pořadu, ale asi ho nikdy nesledovaly, protože kdyby ano, neřešily by to, aby kabelka s botami byla ve stejné barvě. Ale jinak mi připadá, že Markéta nic moc neřeší, ani šatník, ani úklid. Nevím, proč se do pořadu vlastně přihlásila.

28
Johana
Reagovat

Vaněk bude nejspíš z tohoto modelu zděšen, ale já to dnes brala jako recesi, aneb jak se blbě obléct na blbé téma.
Radce se nelíbí umělá kožešina…a ty černé chlupy, co má přilepené na víčkách jsou pravé?

29
Poštovní holub
Reagovat

@Valamin: Pokud se večírkem myslí večerní setkávání a posezení, tak to znám i v „mysliveckém“ provedení.:) Neliší se nijak zvlášť od běžných večírků, jen pánové mají trochu monotematický rozhovor. O zvěři. Připraví se moc dobré jídlo (většinou skvělá zvěřina) a pití (většinou skvělé červené víno), brnká se na kytaru a zpívá, v krbu praská (pokud je k mání) a většinou tam nikdo nemá výrazné chlupy kolem krku.:) Dámy jsou oblečeny ležérně a nikdo by nepoznal, že patří k myslivcům. To je myslivecký večírek, na kterém pan Vaněk evidentně nikdy nebyl.:)

30
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Hlavně, že bude vědět, jak to chodí v Holywůdu u celebritních nimrodů. Třeba tam místo chlupů letí peří :D

31
jajas
Reagovat

Chtěla jsem poděkovat za ukázku modelů od stylisty na téma Valentýnská večeře. Možná by se měly objevovat vždy po ukončení dílů. Snad nejen mně padne do oka, že jde o velice tmavé modely, což se mi k tomuto tématu nezdá. No a k FV jen to, že žije úplně v jiném světě, pokud se diví, že Popelky nesledují trendy, nekupují si módní časopisy, neví, co se nosí v Hollywoodu! Možná by to chtělo nějakého normálního stylistu, který ví, co se dá koupit v Česku a také vidí, že postavy Popelek mnohdy nemají rozměry hollywoodských hvězd, takže ty jeho modely, které navleče na tu rachitickou pannu i kdyby si chtěly koupit, tak nemůžou, protože by jim vyčítal, že jsou v tom „narvané“ a tím pádem tlusté. Už by to chtělo změnu stylisty. Těším se na jeho modely, které se budou hodit k partnerovi v mysliveckém obleku!

32
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: :))) Peří je fajn vždycky! Já bych ho stylistovi neodepřela, aspoň pírko za kloboučkem. ať to má ten světový šmrnc.:)
Já jsem tak ráda, že nežijeme v Holywůdu. :)

33
Ajda
Reagovat

@jajas: Občas když mě zaujmou modely stylisty zveřejním. Záleží taky na čase, pátek večer je dost hektický, někdy :-) Ale když vidím odezvu, budu se snažit vyhovět, možná až během víkendu.

34
Janica
Reagovat

Protože jsem „vesničanka“ téměř kmetovského věku, zažila jsem mnoho Mysliveckých plesů či Mysliveckých bálů. Výzdoba sálu je ze smrkových větví, na podiu stůl s pečeným kancem, občerstvení jak uvádí Poštovní holub. Muzikanti ve společenských oblecích, myslivci ve slavnostních uniformách a ženy ve společenských šatech dle svého uvážení. Převládají dlouhé plesovky. A samozřejmě tombola. A na konci večera už je úplně jedno kdo v čem oblečený přišel.

35
Poštovní holub
Reagovat

@Janica: Myslivecký bál, to je událost a dámy se rozhodně hodí do gala, ale večírek je trochu neformálnější a uvolněnější. A v jiném prostředí. Teď je otázka, jestli tyto nuance stylista vůbec zaznamenal.:)

36
Ila
Reagovat

Já bych asi začala nákupem granátů na krk….. a pokusila se vypadat jako panenka, pak bych snad k tomu myslivci mohla pasovat :-)

37
Kačka K.
Reagovat

@Ila: Stylista by určitě nepřehlédl, že mezi těmi granáty nemáte dukáty.

38
Tempera
Reagovat

Souhlasím s vašimi komentáři ohledně včerejší Popelky. Jinak na Novinky Pro ženy další článek s fotkami „Módní trapasy známých žen“. Na radu stylisty teď sleduji hollywoodské trendy.

39
Julie
Reagovat

V tom, co si zvolila popelka Renáta jít na večírek ? Spíše jít o státním svátku položit věnec… Doufám, že dnes už nebude žádná kožešina !!!

40
Ajda
Reagovat

@Julie: Podle komentáře Mariky to vypadá, že bude :D

41
Ajda
Reagovat

@Tempera: Tak ony i ty hollywůdské sélebrity mají nějaký kaz na kráse? Copy z článku: I slavným módním domům se totiž občas podaří vyrobit něco absolutně nelichotivého… Ví to Vaněk?

https://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/v-satniku-hvezd/50856-modni-trapasy-znamych-zen-pretekajici-dekolt-i-viditelne-pradlo

42
Wally
Reagovat

oblíbený modní návrhář FV, kde nakupuje on i Frantina :D

http://www.marekmichal.com/he.html

43
maya
Reagovat

@Wally:
Díky za inspirující odkaz. Snad se dopracujeme i k takovým modelům.

44
Ajda
Reagovat

@Wally: Vidím, že návrháře ještě Vaněk nestihl zbuzerovat za dlouhé rukávy! Možná dojel návrhář z Horní Dolní a teprve se nám v té Praze rozkoukává :-)

45
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Tak to je kouzelný! Řekla bych, že tam se asi nedá nakupovat bez halucinogenů.:) Ovšem tento módní návrhář je zcela připraven, navštívit myslivecký večírek. Má zelenou šešulku.

48
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Už mi nejde ten odkaz otevřít, prý je stránka nedostupná, doufám, že to není osobní a nenaráží tak na mé finanční možnosti, protože ta pěkná šatovka, ve které my, z Horní Dolní, chodíme popravovat krávy, stála hříšné peníze. Ale nevadí! Z hlavy už mi to nikdo nevymaže. Viděla jsem to. A je mi jasné, odkud svěží vítr vane. Z Holywúdu to teda není. A jen, aby nám teď naši chlapi nevybrakovali šatníky!

49
Mila
Reagovat

ježiši co ta popelka blbla?to je příšerné.ale kdyby sundala umělého kocoura a na drdůlek nasadila brigadýrku tak může stát u pomníku čestnou stráž.kabelka jak chlebník.jinak doufám že dnešní popelka chlupy už nekoupí.

50
anapro
Reagovat

@Ajda:
já bych se taky přimluvila za to, jestli bys našla čas a dala sem modely stylisty, je to fajn……
teď se zase dívám a ty lodičky s gumovou špičkou už vidím asi po desátý, těhotná se oblíká do vypasovaných šatů, doma 250 párů bot, já žiju asi úplně v jiný zemi….vizážistka jí nechává ty hrozný linky i to hrozný obočí….
no nevím, zase nevím, celkové to vypadá divně, jak je v těch šatech pro její matku narvaná, u krku obrovská tou kožešinou a dole lodičky do deště…. za mne zase ne, to se mi líbila víc ta zelená, možná je to tím, že mi je nejsympatičtější, zato ta první, tu bych nechtěla potkat ani na ulici…

51
Ajda
Reagovat

@anapro: Budu se snažit :-)

Pravá kožešina (proč zase), gumové boty, černé šaty a asi vzhledem k těhotenství silnější paže. Pro mě model Filipovy staré báby z HD, rozhodně ne třicítka, která má barák nacpaný značkovým oblečením. Levné šaty, levné boty, čekala bych lepší orientaci v obchodech.

52
Ajda
Reagovat

Dnešní foto nevím kdy, nějaký umělec dal do archívu místo Popelky Nůžky, prosím!

53
Poštovní holub
Reagovat

Kouknu se až v pátek, pokud mi to vyjde, ale… i ta dnešní měla chlupy kolem krku?! To jako fakt? Není to už recese?

54
Kačka K.
Reagovat

Dneska je to těžké hodnotit. Radka nevypadala špatně, ale levné šaty a levné boty dohnala kožešinou, jakou měly dvě předchozí Popelky, i když jedna umělou. Myslím, že na to zítra Marika půjde jinak. Možná je i výhoda být poslední a tím se vyvarovat chyb těch předchozích Popelek.

55
Ajda
Reagovat

@Kačka K.: Jenže ty dvě se považují za dokonalé, tak mám obavu, že ať si obleče cokoli, budou hledat chyby.

56
Hana
Reagovat

@Poštovní holub: není to recese, zcela vážně koupi kožešiny vysvětlila tím, že potřebovala přece „nějaké zvířátko“ v outfitu! :-))
Začíná mě to bavit…

57
anapro
Reagovat

@Hana:
teď jsi pobavila mne, dokonce rozesmála!

58
Vlaďka
Reagovat

Já ty Popelky nechápu, jako kdyby neměly svůj mozek. První si dá na rameno chlupatou mrchu a ostatní si ji musí dát taky. To téma je hrozné, moc bych si s tím rady nevěděla, protože nevím jak se jinak mám obléct na myslivecký večírek než na jiné večírky, to si mám dát do pusy kančí zuby nebo do ruky flintu? No až bude téma rybářský večírek, tak se budou asi oblékat do sítě na ryby. Opravdu nechápu co tím FV nebo dramaturgie sledují. Je ale hrozné, že Popelky si nakoupí laciné hadry a pak neví jak utratit zbytek peněz, tak na sebe navléknou kožešinu. Nechci dnešní Popelce moc nakládat, je těhotná, ale v první řadě by si měla smýt ten šílený make-up a sundat příšerné umělé řasy, vypadá strašně a přitom je to asi velice hezká mladá paní. No a nalíčení od „profesionální“ vizážistky nechápu, hrůza.

59
Poštovní holub
Reagovat

@Hana: :) Takže ta čtvrtá už je může trumfnout jedině kancem na vodítku. :)

60
jajas
Reagovat

Tak dneska jsem už dostala málem záchvat smíchu! Jako přes kopírák! Drdol na hlavě, kočka na ramenou a ostatní doplňky nic moc. Já vím, že s prominutím „blbé téma=“blbý výsledek“, ale o to více jsem zvědavá na modely FV. Teď jen doufám, že poslední popelka nebude mít drdol ani kočku a že ji tam nezmalují jako klauna. Strašně jí držím palce, i když je mi jasné, že ty tři (trojčata) jí to osolí, protože bude asi dost „jiná“. Tak mně taky napadl třeba hasičský večírek – červené šaty a hadice omotaná místo náramku, vojenský večírek = zelený kostýmek a náušnice ve tvaru tanku, zahrádkářský večírek = jedině květované oblečení, věnec květů ve vlasech a náušnice ve tvaru nějakého ovoce nebo zeleniny. Proč, když chce FV radit ženám, jak se obléci, si nevybírá témata běžná, které nás, ženy, rozhodně potkají častěji než taková hloupost! Myslivecký večírek = pomóóóc!

61
Tempera
Reagovat

Dnešní Popelku snad ani nekomentuji. Jinak mě odrovnaly modely z Michal Marek Atelier, to fakt myslí ti lidé vážně?

62
maya
Reagovat

@jajas:
Také jsem včera přemýšlela o hornickém večírku, kde by byl povinný doplněk kahan, eventuálně nějaká ta černá šmouha.
ad Anapro – 250 párů bot, make-up, obočí, řasy – jak z jiné planety. Myslivecký look naplnila tím, že měla zelené gumovky a zvíře kolem krku. Ale jak tady píše jajas – blbé téma, blbý výsledek. Sama nevím, kdybych byla jednou z nich, jak se obléci, abych splnila téma a pak ani, jak bych mohla hodnotit ty druhé.

63
Wally
Reagovat

Nevím jaký ámerický film by holky musely shlédnout.Ale z našich luhů a hájů mě napadly Slavnosti sněženek, Poslední leč Alfonse Karáska a Pytlákova schovanka. Kdyby si z každého filmu něco vzaly tak by možná podle FV byly dostatečně ála Halyvůd.

64
Ajda
Reagovat

@maya: Na hornický ples by Radka byla perfektně připravená i bez kahanu. Díky zmalovaným očím vypadá, že právě vyfárala.

Na fb není foto, v placeném archivu pořád Arsov (vše pro diváka!), pokud to opraví, doplním fotku zároveň s tou dnešní.

65
Hana
Reagovat

Opět musím přiznat, že na tomto pořadu mě nejvíc baví zdejší komentáře, u některých se fakt směju! :-))
Jinak souhlas se všemi výše uvedenými postřehy. A mně z toho plyne jediné: ať už je téma večírku jakékoliv, pořád je to „jenom“ večírek, tak bych se při skládání outfitu nenervila sháněním lištiček, peříček a jiných kravinek a oblékla se jako ženská na večírek. Co je na tom za problém!
Pořád přemýšlím, co je to za fluidum, které způsobí, že popelky , které do jisté doby vypadají jako hezké a příjemné ženy, totálně zpanikaří, vypnou mozek a začnou se chovat nepříčetně, oblékat si nepochopitelné hadříky a nakupovat nesmyslné doplňky?!

66
Julie
Reagovat

Taky mám ten pocit, že je těm popelkám celkem jedno, co si koupí. Snaží se „splnit“ téma někajou chlupatinou a něčím zeleným, už chybí jen klobouk a flinta…. Stylista jim nakonec řekne, že se měly obléknout prostě jen „večírkově“, protože tématicky budou vyzdobeny prostory, kde se večírek bude odehrávat :) Zaujalo mě, že všem zbylo dost peněz, ale místo šperků si koupí bižutérii. A jak už tu někdo psal – levné boty, kabelky- proč ???

67
anapro
Reagovat

@Julie:
přesně to si říkám pokaždý – proč si nekoupí něco pořádnýho, drahýho, stačil by jeden kousek a ten doplnit,… třeba mají nařízeno chodit jen do nějakých obchodů, jinak si to neumím vysvětlit…. overal ve výprodeji za 300,- kč byl pro mne zatím nejhorší…

68
maya
Reagovat

@Julie:
Ptáte se proč nakupují tak nesmyslně? Myslím, že jim chybí fantazie a je v nich nějaká jakoby malost nebo utáplost nebo jak to nazvat. Většinou ta první dostane nápad a ty ostatní se na tom zaseknou, tento týden toho je jasným důkazem – kožešina. Minulý týden to byl bobek na hlavě (nevšimla jsem si, že by to bylo v zadání). Málokterá si koupí kvalitní kabelku nebo boty – ale takové, aby to vypadalo (ne jakože okázalé, ale aby to nevypadalo jako šunt). Také se divím, že kupují předraženou bižuterii.

69
Julie
Reagovat

@maya:
Překvapuje mě to proto, že mi tyhle popleky nepříjdou jako nějaké „puťky“, které se do nákupního centra dostanou jednou za uherský rok. Ŕekla bych, i podle jejich šatníků, že nakupovat umějí. Asi je zblblo to téma… :):):).

70
anapro
Reagovat

@Julie:
já si myslím, že není známkou vkusu, když někdo chodí nakupovat do nákupních center…. mně při kontrole šatníků připadalo, nevím u které, že se jim líbí jen to, co je za výlohou v běžných obchodech… když se nějaký kousek liší, už ho sepsou…. takže pro mne – jsou to jen konzumentky stádové, móda je pro ně to, co visí ve výloze… fantazie, schopnost kombinovat věci, to jim většinou chybí.. když jsem koukala zpět, jediné, co se mi opradu líbilo, byl ten minimalismus, ta holčina co dostala od vaňka 10, i ta co dostala 9, tentokrát se s vańkem ztotožňuji – ovala

71
anapro
Reagovat

musím se hned svěřit – to jsou ale krá…..! nepřipadá jim to dost myslivecký! a kdo řekl, že mají jít v mysliveckém?
mně se líbí nejvíc ta dnešní, tak jsem zvědavá, jak to dopadne….

72
Ajda
Reagovat

@anapro: Souhlas! V čem ony byly myslivecké? Asi v tom, že jsou to pěkné zmije lesní!

Chtěla bych ty dvě afektované a zmalované paničky vidět za dvacet let. Už teď vypadají o deset let starší a unylé chování z nich dělá fakt krá**, jak už je psáno o post výš. Marika byla nejpřirozenější, vel. 50 u topu mě děsila, ale nakonec to nebyla taková hrůza. Nadšení a pak se kroutí jak zmije a hází sedmičky, fuj velebnosti!

73
Iva
Reagovat

Za mě dnešní Popelka Marika jednoznačně nejlepší!Celý týden příjemně upřímná.Ty tři si myslí,že zvíře kolem krku znamená myslivecký,chuděry…Právě tento model mi jde k panáčkovi v uniformě nejlépe.

74
Kačka K.
Reagovat

Mně se dneska Marika líbila, taky bych ji ohodnotila nejlíp ze všech.

75
jajas
Reagovat

Také si myslím, že dnešní Popelka to zvládla nejlépe, vzhledem tématu. Jedná se o „VEČÍREK“, což patrně nebylo až dokonce jasné Kristýně, která dnes v jednu chvíli polemizovala, že: Jedná se o večírek, bál nebo ples….nebo co. Tak to se, podle mně, holka spletla. Je rozdíl mezi večírkem (maturitním, narozeninovém, nebo maškarním, či večírkem po nějaké oslavě nebo akci). Ale bál nebo ples se snad od večírku přeci jen odlišuje, pro mně alespoň tím, že jsou to akce slavnostnější a tím pádem by i oblečení mělo být nevšední, společenské až slavnostní. Já bych dnešní Popelku pochválila. Na Myslivecký večírek se opravdu hodila.

76
luciash
Reagovat

Tak doufám, že Marika vyhraje. Ale vzhledem k tomu, že se „stajlistou“ nemám stejný vkus, tak má Marika asi útrum :-)

77
Janica
Reagovat

Největší chybu udělal Filip Vaněk. Popelky sice vědí, že jdou na večírek, ale už nevědí kde se bude konat – v luxusní restauraci či mysliveckém klubu? Podle toho lze volit oblečení. A proč by měly mít na sobě něco mysliveckého? To zase byla blbina.
A hodnocení Popelek odpovídalo jejich IQ. „Wow, …ale nevypadáš myslivecky…“

78
anapro
Reagovat

já jsem tak šťastná že vás tady mám! v práci jsem s chlapama a nemám se s kým podělit o ty dojmy! díky všem

79
anapro
Reagovat

a jasně že nejvíc díků patří Ajdě!

80
Poštovní holub
Reagovat

Hodnotím zatím jen z fotek, ale pokud bych šla na myslivecký večírek, nejraději bych tam potkala tu dnešní. Líbí se mi. :)

81
Poštovní holub
Reagovat

@Poštovní holub: Ještě doplním:… i když je dost „nalehko“ a víc, než polovinu rozpočtu opět utratila za hodinky a bižú, místo něčeho přes halenku. Ale i tak se mi líbí nejvíc. :)

82
Ajda
Reagovat

@anapro: Díky, ale je to kolektivní, bez vás bych se tady sama ukousala nudou : D

83
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Tentokrát raději šperky než další chlupy. Ani jedno ale neni ideální.

84
Inbezka
Reagovat

Zaprvé moc děkuji Ajdě za články a fotky, a vám všem co sem píšete, za názory. Moc mě baví sem chodit – buď utišit zlost z nějaké hrůzy, nebo sdílet radost z hezkého oblečení.
Určitě musí jít o večírek a ne bál, jinak si myslím, že by neobstály.
Dnešní Popelka se mi moc líbila, její chování, nakupování i její poradce. Pro mě je jednička!
Na druhém místě mám Renatu, nosí khaki barvu běžně, proto se nebála do ní jít. Když si odmyslím tu hnusnou rádoby kožišinu a představím si nějaký zlatý šperk, líbila by se mi, i když jsem neviděla pořádně střih šatů… Zlatá k myslivcům myslím patří. Viděla jsem spoustu mysliveckých šperků – všelijaké zuby a drápy zasazené do zlata a ponejvíce s motivem dubového listu. Moje známá měla tatínka myslivce a takové šperky nosila běžně:-) Ale to jen na okraj, myslím, že v nákupním centru by nic takového nesehnala.. A jistě může na večírek i bez drápů a v jiné než zelené:-)
Šaty Radky se mi vůbec nelíbily a kožešina jí neslušela – aspoň v naší TV ne. Jak tady kdosi psal, když vyjádřit vztah k naší myslivosti, tak liškou obecnou, nebo kunou třeba..
No a krásná Kristýna – jak si mohla koupit takový hadr – overal, nechápu. Kožešina k tomu vůbec nešla a celek nebyl hezký.
Dnešní bodování bylo víc než trapné. Úplně jsem viděla, jak pod mejkapem bledly závistí. A Renata se přidala.
Myslím ale, že Filip bude všechno vidět úplně jinak. Jestli jim vybere ty hadry, které bral do rukou v ukázkách, tak to nebude na večírek, ale k táboráku.. ale možná jsem špatně viděla:-))

85
jajas
Reagovat

Dámy, víte čím by mně zítra ten „stajlista“ dostal? Kdyby řekl, že přestože bylo téma „Myslivecký“ večírek, je jedno, co si dámy oblečou,, hlavně aby se v tom cítily dobře! :))
No ale to neřekne…… takže zítra bude asi masakr FV. Protože on ví, do čeho by na tento večírek navlékl Simonu Krajinovou! A také by mně zajímalo, co by vzal na sebe on, když není myslivec, takže by uniformu neměl mít! Prostě už teď mám hodně otázek. A i když to holky tentokrát (snad až na tu poslední) nezvládly, nedivím se jak se namaškařily. Já sama ještě doteď netuším, co bych si vzala. Ale ty kecy od prvních tří Popelek, byly děsné, s IQ sněhuláka v Africe!

86
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Další chlupy bych už fakt vidět nechtěla.:) A mohla to tak pěkně dotáhnout, peníze na svrchní část zbyly. Ale můžeme to brát tak, že myslivecký večírek bude za horké letní noci. :)

87
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Horká noc s lehkým deštěm, aby využila klobouk. Chtělo to krátkou bundu, sako, kůže v přírodní barvě. Nebo může klobouk použít na losování tomboly.

88
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Přesně, taky to tak vidím a určitě by něco vhodného našla. Ale i tak mezi tou haldou zapšklých chlupů září.:)

89
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Takové pěkné lištičky a ty kozy jim tak zkazily pověst. Tu umělou ohavnost by holka měla za trest nosit každý den.

90
jajas
Reagovat

@Poštovní holub: Ano, září, ale nevyhraje díky pouhých 21 bodů, které ji dámy s drdůlky a kočkou kolem krku „nadělily“. Pochopily totiž, že je Marika nejlépe oblečena a nepatří do jejich „klubu“. FV nedává moc bodů, takže pokud by Marika měla vyhrát, nebude stačit od FV 6, když třeba Krista dostane 1 bod. Musí dostat nejvíce v konečném součtu. (To jsem zase chytrááááááá!) A protože má Kristýna 27 bodů, tak nevím……Bude to fakt škoda. Marice bych to přála. Tak zítra!

91
Hana
Reagovat

Mně se líbí, jak za ten týden žije téma svým životem! Dnes už žádná neví, zda je to večírek, ples nebo bál a jestli je myslivecký, lesní nebo rovnou zvířecí?!(Při troše tolerance by se tam to zmiňované safari taky dalo zahrnout).
Ovšem tolerance dnes k soupeřce na bodu mrazu (se divím, že jí některá z těch divoženek neflákla rovnou nulu za nesplnění tématu – které ovšem už žádná nedokáže definovat.
Marice poklonu za to, jak naložila s tím oversize trikem a podprsenkou, kterou jen tak letmo přiložila – to byl majstrštyk! :-))
Ne, že bych neměla výhrady (klobouk, zbytečné hodinky, sukně nicmoc), ale poprala se s nákupem nejlépe a hlavně výsledek jednoznačně nejlepší ve srovnání s tou kožešinovou hrůzou u soupeřek. Bohužel taktický boj nejlépe zvládla první popelka Krystýna a velmi pochybuji, že to FV bude chtít „vybodovat“ svým hlasováním. Budu se ráda mýlit, Marice bych to také moc přála.

92
Camilla
Reagovat

Ajda – nelze než s tebou souhlasit..Ty oči má strašlivě namalované, vůbec jí do nich není vidět..a nevím,proč vizážistka neporadí..
Jinak máš pravdu ve všem.
První Popelka také tedy chování nic moc a opět jedna Paní Chytrá…No, tato také občas zabodovala..Fakt nechápu, jak se děvčata občas neumějí chovat a kritizují opravdu neskutečně neférově a také nechápu, proč někomu radit, co má vyhodit ze šatníku a co ne..Tak mě by to mohly říci jen jednou a dostaly by kapky..

93
Mali
Reagovat

Také se mi nejvíce líbí čtvrteční Popelka. Kloubouk mi přijdena večírek nevhodný,leda že by se konal někde vhájence a chodilo se i ven. K outfitu se však hodí bezvadně a Marika působí svěžím dojmem. Skládám ji hlubokou poklonu na za triko vel. 50.
Také mě rozesmálo, když jí Popelky kritizovaly letní šaty na ramínka – jako že jsou nemožné a nedá se v tom jít ven. Její odpověď “ to mi vybraly stylistka“ byla úžasná!!
Ostatní Popelky byly za staré usedlé báby. Na druhé straně sama nevím, jak bych se s tématem poprala.

Hodně mi vadí vulgární narážky komentátora. Všimla jsem si toho vícekrát. Konkrétně uším v úterý říkal ke krátkým šatům v šatníku: “ v to mchdí ven…vždyť jí v tom nastydne a po odmlce – jako ta stehna..“ Nejsem purista, ale to je skutečně nechutné a do pořadu, který by měl mít určitou grácii, to nepatří už vůbec.

Také by mne zajímalo, jestli FV předem zná bodové hodnocení Popelek. Přjde mi, že spíše ne.

94
anapro
Reagovat

předpokládám a doufám, že stylista není úplný budižkničemu, něco o módě ví, má vkus, ostatně se tím živí a asi dobře, tak se ho snažím respektovat, i když mi nesedí – a tak doufám, že dá té první popelce nulu! je to tak strašný, že ni horšího si ani neumím představit! té zelené by mohl dát tak 3 body a té těhotné 1 bod, kloboukové 7 bodů… co myslíte vy? pojďte si typnout?

95
jajas
Reagovat

Tak jsem ještě jednou prohlédla všechny „modely“ a ujistila jsem se, že ten poslední je nejlepší. Sukně hezká, barvou se na toto téma hodí. Lodičky a bílá košile model rozsvítí a napoví, že se nejedná jen o nějakou schůzi myslivců, ale o něco slavnostnější příležitost, tedy o večírek. To že nemá na sobě sako, kabát, svetr nebo „kočku“ kolem krku je dobře, protože pokud je třeba večírek pořádán na Den myslivosti, pak ten se slaví 2.7.2017, takže „outfit“ přesně vychytaný. S tím kloboukem si nejsem jista….. Těm třem bych asi taky nedala žádný, maximálně jeden. Poslední Popelce bych dala tolik, aby vyhrála. Otázka je, jestli FV zná bodování Popelek, protože podle zkušeností nedává hodně bodů, takže když dá těm třem po jednom a poslední Popelce třeba pět bodů, bude se mu to zdát až moc a vyhrává pak ta první………

96
Julie
Reagovat

Včerejší díl jsem nestihla a proto moc děkuji Ajdě za fotky. Marika má i dle mého nejlepší outfit. Jde o to, zda to bude pro FV dost „večírkové“. Klobouk jí zcela jistě vytkne.

97
Kačka K.
Reagovat

Těžko odhadnout, co udělá stylista. Možná se zastydí za minulé bodování a bude tentokrát štědrý. Ale spíš se zase bude chovat podle hesla já jsem stylista a kdo je víc. Podle mne dá Kristýně 1 bod, Renatě tak 3 body, Radce 2 body a Marika by mohla dostat 6 bodů. Já bych těm prvním třem dala za snahu 4 body a Marice tak 9. Ale chtěla bych, aby vyhrála Marika, tak bych těm ostatním musela ubrat. Asi to není jednoduché být objektivní.

98
Ajda
Reagovat

Stylista má pro typy jako je Kristýna a Radka slabost. Mají pro něj luxusní záležitost – pravé chlupy. Navic nadstandardní šatník, který zřejmě soupeřky neopomenou pochválit při jeho “ výslechu“. Strašně ráda bych se mýlila, přála bych jim srazit hřebínek. Bylo by výjimečně dobré zopakovat neurvalé chování stylisty z minulého týdne, jen aby to neodnesla Marika s Renatou.

99
Johana
Reagovat

Já doufám, že stylista bude tentokrát soudný a Kristýně ta černobílá hrůza neprojde. Radčiny černé šaty za čtyři stovky taky nebudou žádný zázrak – nějaká syntetická umělina…no prostě dvě báby z HD, co si myslej, že když nahodí drahou kožešinu na levné kousky z výprodeje, budou vypadat luxusně. Snad to Vaněk patřičně ,,ocení“ a nenechá se zmást mrtvým zvířetem kolem krku.
U Renaty by stačilo vyměnit zelené punčocháče za obyčejné silonky a šaty oživit místo umělé kožešiny třeba nějakým dřevěným náhrdelníkem v přírodních barvách
Marika jednoznačně nejlepší, její outfit byl nepřeplácaný, sexy a vlastně mi nevadilo nic, ani ten klobouk. Já v tom žádné safari nevidím, nevím, jak na to Renata přišla, no a ty dvě můry se toho hned chytly.

100
Tempera
Reagovat

Taky jsem hrozně zvědavá, jak to dnes dopadne, ale už předem se připravuji na zklamání. Kristýna jak dostala těch 9 bodů, tak má od té doby frňák nahoru a myslí si bůhvíco. Radka taky a divím se, že Renata, které se ony dvě posmívaly, se k nim přidala. Marika podle mě nejlepší, jednoduchá, přirozená. Vždy sleduji i hodnocení na FB a tam teda dostala Kr. a Radka (potažmo i Renata) naloženo. Někdo napsal Radce, že by si měla ten ksicht smýt z obličeje a nalíčit se úplně jinak. Jak má ty strašné řasy a tlusté černé linky, tak to vypadá, že má zapadlá prasečí očička. Ach jo, už to vidím, že se večer zase rozčílím. Ráda bych se ale mýlila.

101
maya
Reagovat

Podle toho co při svém bodování stylista říkal, bodování holek nezná. Ačkoliv to Marice slušelo, určitě bude mít výhrady ke klobouku. Marika by potřebovala dostat hodně bodů a ostatní holky málo, aby se dostala na první místo. A že by se zastyděl za minule, s tím se nedá počítat. Jak je uvedeno výše – „jsem stylista a kdo je víc“.
Také už jsem několikrát chtěla napsat, že jsem moc ráda, že sem mezi vás můžu chodit. Od první řady Výměny manželek jsem se žádné diskuze nezúčastňovala, protože jsem nevydýchala takovou míru vulgarity. Opravdu veliký dík Ajdě za to, jak se o diskuzi stará. Baví mě číst všechny ty názory, současně si ověřuji ten svůj, protože si nemám s kým podiskutovat. A taky mě některé příspěvky pěkně pobaví. I když samotný pořad občas není nic moc, diskuze k němu je fajn.
Za chvíli tu budeme mít FV, tak jsem zvědavá, který z našich tipů asi vyjde.

102
Mila
Reagovat

hodnotím jen podle fotek.pořad jsem stíhala v týdnu sem tam minuty,hodnocení a včera nic.ale Marika byla normální a přála bych jí výhru.ty dvě meluzíny jsou závistivé asi nevydýchaly její oblečení.sluší jí to holce.škoda že nevyhraje.ale přála bych jí to.nikdy se se stylistou neshodnu tak to vyhraje asi overal:((

103
Vlaďka
Reagovat

Po shlédnutí včerejšího dílu jsem nabyla přesvědčení, že ptačí = slepičí chřipka dorazila do Popelky. Jedna slípka zakdákala, že jedině kožešina je to pravé ořechové na myslivecký večírek a další se přidaly. Poslední, která se oblékla nejlépe, tak byla vyklována a ohodnocena nejnižším počtem bodů. Nakažené hejno se vybíjí, tak jsem zvědavá, co s tím udělá Filip Vaněk.

104
Inbezka
Reagovat

Jsem hodně zvědavá, jak se bude dívat Vaněk na pondělní overal. Legrace by byla, kdyby tento kus oděvu, který kdysi vyhrál, Vaněk odsoudil na poslední místo. Opravdu se těším.

105
Wally
Reagovat

Taky to přeju Marice. A vzhledem k tomu, že FV má rád takovou tu ženskou zralost a šmrnc tak tam jiskřička naděje na její vítězství snad je. :D

106
Zdenka_P
Reagovat

Tenhle týden jsem po dlouhé době vlezla na diskusi Prostřeno a taktéž velmi děkuji místnímu osazenstvu za kultivovanou formu.

107
anapro
Reagovat

jsem příšerně naštvaná! FV je slepej? nebo podplacenej? jak mohl dát 9 tomu šuntovýmu overalu, který nemá s mysliveckým večírkem, tj. normální chlastačkou, nic společnýho! když už zadává téma, tak by mělo být jasný a on by měl alespoň vědět, co zadává, nebo si to zjistit, proboha! chápu, že taková sélebrita na chlastačky nechodí, ale pak ať nezadává a nehodnotí! zuřím! nemůžu si pomoci, to je maloměšťák v negativním slova smyslu…. nehledě na to, že jeho modely by na mysliveckým večírku v hodnocení těch dnešních nafoukaných trubek vůbec neuspěly! hrůza! a to nemluvím o jeho vystupování, které pravidelně přetrpím jen kvůli modelům, co vybral, abych se inspirovala a kvůli bodům… mně se líbil OL, ten měl šmrnc! ach jo!

108
Johana
Reagovat

Holky, já to nejspíš vzdávám, největší hrůznost vyhrává. Beru si ale z dneška poučení – tepláky s gumou nad pupek prodlužují nohy, tudíž vhodné na jakoukoliv slavnostní příležitost. P.S. lišku po prababičce mám.

109
Ajda
Reagovat

Filip vypadal jak houmelesák, strašný hadry! Ani jeden jeho model mi nějak extra neseděl k myslivcům, klasické outfity na denní nošení. Materiálově nesourodé. Jediné co evokovalo myslivost byla šála s jeleny u prvního modelu.

110
Jana
Reagovat

Mám úplně stejný názor,….. a jen ještě dodám, že pan Filip Vaněk je tam úplně na ho*no, …jeho hodnocení je úděsné,..já vždy, když vidím jeho vybrané outfity, ..tak říkám
zlatý OSMANY, jemu se nikdo nevyrovná, ale bohužel byl asi tak dobrej, že ho z Popelky vyhodili :-((((, smutné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111
Jana
Reagovat

Já budu pořád doufat, že tohoto „rádoby stylistu“ brzy nahradí nějaký jiný, ..ptotože na toto se nedá dívat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112
peta
Reagovat

Nedá mi sem nenapsat. Mám úplně stejný názor – overal byl příšerný včetně doplňků -boty ošklivé, bižuterie jak z osmdesátek – liška docela hezká, ale barevně ani stylově mi tam vůbec neseděla. Modely FV se mi většinou moc líbí, i když nevím, jak by vypadaly v reálu. Na panně o velikosti 34 a s nekonečnýma nohama vypadá dobře všechno. Simonu Krajnovou považuji za asi nejlíp oblékanou ženu u nás, jestli je to zásluha FV – smekám, ale to jak hodnotí nechápu.

113
Janica
Reagovat

Před hodnocením dnešního pořadu už jsme všechny tušily, jak to asi dopadne. A fakt jo, děsnej mazec. Vůbec jsem se nedokázala soustředit na Popelky, oči mi tahaly
Filipovy kalhoty, jak může tento člověk vystupovat jako módní guru? Dnes jeho nejpříšernější outfit. Pro mne vítězka Marika.
P.s. ani FV nevěděl, kam na ten večírek jdou, dost tápal.

114
Ajda
Reagovat

Kristýna chtěla být světačka a dopadla jako buranka. Nechápu, proč neměla panáka i pro Filipa.

115
Poštovní holub
Reagovat

Žádné pozitivní překvapení se nekonalo. Taky si z dnešního hodnocení něco odnáším, a to, že s panem Vaňkem se zkrátka neshodneme. Jeho zanícení pro Holywúúdský styl nesdílím, nemám ani v oblékání a módě ráda mělkost a pozlátko. Mé kořeny asi spíš sahají hluboko do evropské kultivovanosti a té se držím. Proto je pro mě jednoznačnou vítězkou Marika. Mělo to lehkost, svěžest a jednoduchost. Stylista u ní kritizoval různorodost materiálu kabelky a bot. U různorodosti materiálu katastrofálního hadru v podobě overalu a pravé lišky na něm, se ovšem nepozastavil. Jeho hodnocení bylo opět zmatené a dát stejný počet bodů Marice a té umělohmotné paní s bříškem, to mě vážně až pobavilo. Ale jeho dnešní milé chování chápu, našel možná další dvě klientky. :) Jedou na stejné vlně a budou na to mít. :)

116
Ajda
Reagovat

Další téma je zase ujeté. Matějská pouť + večeře! To si dají párek u stánku? Nebo s obráceným žaludkem půjdou do luxusní restaurace?

117
Hana
Reagovat

@Ajda: no,asi tak…právě mě to celé přestalo bavit :-(

118
Iva
Reagovat

Tak nevím,FV vadí levné věci z nekvalitních materiálů a to overal byl,už podle toho,že to vypadalo jako tepláky a dělalo to Kristýně nepěkný zadek.Ona si dozadu nevidí,ale měla by jej dát někde hluboko do skříně,nelichotil jí!Líbil se mi jeho model dva a tři

119
Johana
Reagovat

@Poštovní holub: to bude ono, protekce v hodnocení pro potencionální klientelu mě nenapadla:)
Já už ničemu nerozumím…minulý týden FV zkritizoval Gabriele levný materiál meruňkových šatů za 299 Kč, tento týden overal z podobného materiálu za 300 Kč skvělá volba. .
To, že boduje podle sympatií bych mu možná odpustila, ale že si u toho protiřečí a nestojí si za svým názorem se mi nelíbí…definitivně pro mě ztratil charisma, které jsem v něm viděla na začátku.

120
Ludmila 1
Reagovat

tak dnes jsem si myslela že si dělá srandu ,to přeci nemohl myslet vážně to vítězství..vždyt ta byla úplně mimo,mám dojem, jako by to bylo všechno zmanipulované a domluvené předem, přestává mě to bavit..a je to škoda ,dřív jsem se ráda dívala. ZLATEJ OSMANY !!!

121
Kačka K.
Reagovat

Taky mi připadá zvláštní, že stylista pochválil Kristýně levný overal a před týdnem to schytala Gabriela za levné šaty. Kristýna s Radkou mi připadaly tak na stejné úrovni. Nechápu hodnocení Renaty, že nemá večerní kabelku a myslím, že jí vytkl i že nemá společenské boty, ale ty jeho modely to také neměly. Marika neměla u něj šanci, asi vypadala moc normálně. Alespoň že se tentokrát choval slušně, měla jsem strach , aby nekřičel na těhotnou Radku, protože posledně byl jak nepříčetný.

122
Tempera
Reagovat

Na dnešní hodnocení mohu reagovat jen „Filipe, fuj!“.

123
Mila
Reagovat

teda holky to je pecka co?souhlasím s vámi-vyměnit stylistu.čekala jsem že to vyhraje ta nafrfňaná:(( taky mu mohla dát štamprdličku. bylo to trapné jako bodování-9bodů za co??.Filipe neber úplatky! modely co vybral se mi na večírek vůbec nehodily.asi jsem nemoderní.ze začátku jsem mu fandila ale zklamal mě.příští týden matějská.bunda džíny mikina a večeři na hamburgera pokud jim to rozhoupaný žaludek a prázdná peněženka po atrakcích dovolí. včera jsem byla na maškarním bále tam by ten jeho ohoz zapadl.byl by v těch kalhotách krásný skřet.myslela jsem si že mi ten pořad něco dá.už mi dávno není ….cet tak že najdu inspiraci.bohužel.jinak manžel dal tomuto pořadu pracovní název BLBKY a to viděl dohromady tak 2minuty:)))

124
helena
Reagovat

Bohužel tento pořad v takovém stylu jak se prezentuje,je špatný.Jak říkáte zlatý Osmany

125
Ajda
Reagovat

@Mila: Já už delší dobu doma nepoužívám Popelky, ale popelnice :-)

126
anapro
Reagovat

vyhraje overal z výprodeje, který už není trendy, trendy jsou široké nohavice, spolu s neslučitelnými materiály – levnou krajkou a pravou liškou… protože mám naistalovaný peopelmeter, už se nedívám… sice tu sledovanost asi sama nezměním, ale z principu… kouknu se sem, přečtu si, jak to vypadá, ale jestli toho pozéra nevymění, tak se k pořadu nevrátím! a proč vyhodili toho osmanyho? kde jste se dozvěděly, že ho vyhodili?

127
Ajda
Reagovat

@anapro: O Osmanyho konci psal bulvár, skončil údajně na hodinu. Potom strohé vyjádření Barrandova. Osmany se k „vyhazovu“ vyjádřil na svém fb. Je na tobě, kterou verzi si vybereš. Mimochodem, Osmany je vyhlášený svým agresivním chováním k modelkám, ale v Popelce příjemně překvapil.

http://bleskove.cz/celebrity/4925-hysterickeho-laffitu-vyrazili-z-televize-nahradi-ho-tenhle-modni-guru

Na Fb bylo i vyjádření Laffity, ale smazal si ho. Prý ho naštvaly podmínky natáčení v Brně. Uveřejnila jsem to určitě i tady, jen nemám tolik času to teď hledat.

128
Mali
Reagovat

Ahoj- zdravím všechny. Včera jsem se nedívala, Vaše komentáře jsou plně dostačující a z toho co vidím, souhlasím.
Začínám mít podezření, žeTv Barrandovne platí FV, ale naopak platí FV Byrrandou, aby měl reklamu.

Jeho modely: první ujde pro starší paní do kanceláře, ale díru do světa by s ním neudělala. Druhý – fuj, moc t, nevhodné. Třetí – FUJ barva už od pohledu, proto dál ani nepřemýšlím. Poslední – není špatnýý ( vadí mi kozačky)- takový neurazí, nenadchne na běžný den.

129
Mali
Reagovat

a ještě ke Krajinové, rozhodně si nemyslím, že je nejlépe oblékaná. Chodí moc fádně, mdlé barvy- takový lepší průměr.

130
Wally
Reagovat

Myslím, že toto mluví za vše.

Má štěstí, že už má jméno a celebrity ho vyhledávají. Sám však uznává, že je v současné době v Česku stylistů až příliš.
„To je takový nešvar. Každý gay si myslí, že může dělat stylistu,“ řekl Vaněk.
Zdroj: http://revue.idnes.cz/stylista-filip-vanek-nakupni-den-d4z-/lidicky.aspx?c=A140131_100918_lidicky_nh

131
Marta
Reagovat

Holky mám nápad! Uděláme si vlastní Popelku! Sejdeme se, okoukneme šatníky a navzájem si poradíme co nechat a co vyhodit 😀 A vykašleme se na stylisty, dramaturgy a režiséry, kteří by nás tlačili do konfliktů. Kamery a mužské poradce taky potřebovat nebudeme 😀

133
Mila
Reagovat

@Marta: jo to beru.občas mám sentimentální pocity a nechce se mi něco vyhodit i když s tím nemám až tak problém:))mít nějakou parťačku by nebylo špatné i to občerstvení by bylo i panáček:))co vyhodím si může některá odnést:))

134
Ajda
Reagovat

@Wally: On i Osmany vybírají většinu oblečení jedině v Mangu.

OT – Od 6. 3. jsou na Primě nové díly Jste to, co jíte. Tentokrát bez doktorky Cajthamlové, jen s Havlíčkem.

135
Marta
Reagovat

@Mila: No vida! Tak kdo další? ;-)

136
Tempera
Reagovat

@Wally: To je zajímavé, mne už mockrát napadlo, proč si každý gay myslí, že má patent na to, aby nám holkám radil, co máme nosit a co nám sluší. :)

137
anapro
Reagovat

@Ajda:
díky za info k osmanymu…
když jsi tak pěkně vypsala hodnocení FV, k tomu přidala jeho modely, tak z toho úplně křičí jak si protiřečí! jestli si to barandov představuje takhle, tak se nedivím, že to OL nedal… jen mne překvapilo, že na fb se ten overal někomu líbil….

138
anapro
Reagovat

@Ajda:
připadá mi to smutný – přečetla jsem si článek o vyhazovu ol…. s ním to přece kvalitu získalo, ne ztratilo!
další šupka – ty modely z manga! to taky není fér – navíc byly nudný, tamvý…
ach jo!

139
Mali
Reagovat

@Marta: já si nedovedu dost dobře představit, jak navrhovanou soukormou formu Popelky zrealizovat. Jezdit od jedné k druhé stovky km mi přijde nereálné.
Jinak bych určitě ostatní ráda poznala a na nějaký sraz v létě bych přijela. Možná vzít sebou pár hadříků, nad kterými stojím vždycky v rozpacích.

Ještě k výběrům šatů stylisty. Ol i FV vybirahí v Mangu ( špatná kvalita oblečení), ale o obchodě to není. Ol vybral vždy outfity, které z 70-80% byly pěkné a nositelné,někdy se mi líbily všechny. FV- jedna katastrofa vedle druhé,které udělají z mladých holek černé staré báby.

140
Mila
Reagovat

@Mali: to byl byl docela bezva nápad udělat setkání.docela bych vás holky ráda poznala .některé bychom jeli na stejné vlně:))už podle zdejšího povídání tady mám pár oblíbenkyň:)

141
Marta
Reagovat

@Mila: Já to mám taky tak. Líbí se mi vaše komentáře a názory, dostala jsem tu už pár odpovědí na svoje otázky a ráda sem chodím virtuálně, tak by bylo zajímavé setkání naživo. :-)

142
Mali
Reagovat

@Mila: sranda by byla tak z hecu pozvat i OL (jako že se nám stýská a tak), asi by nepřišel, ale určitě by ho to potěšilo- Popelky měl rád a rozchod s Tv Barrandov bral jako podraz

143
Marta
Reagovat

@Mali: No to by byla bomba :-D

144
Tempera
Reagovat

Myslím, že při zkvalitňování pořadu by v první řadě bylo potřeba vyměnit tu strašnou černou figurínu za něco, co tam měl Osmany.

145
Mila
Reagovat

@Mali: Osmany mi taky chybí. ale aby nám říkal“to mi neber to je mojí babičky….ap..“ :))) jeho čeština mě vždy rozesmála.natočil byl ze setkání nějaký šot a poslal by ho na Barrandov aby viděli jak se to dělá:))) to by byly ty správné popelky.:)a z kabelky by každá vytáhla štamrdličku i pro něj:)))

146
Johana
Reagovat

Díky Ajdě za fotky Vaňkových modelů. Takto vedle sebe to vypadá ještě víc smutně a ponuře. To stejné bylo minulý týden a to se jedná o modely na veselé příležitosti pro mladé holky, či ženy.
Na fotce overalu je nekompromisně vidět ubohá kvalita materiálu…chtěla bych vidět ten vytahaný zadek a kolena po třech hodinách sezení na večírku.
Nostalgicky vzpomínám, jak Osmany přišel v pátek upravený a nastrojený do tématu. Vaněk by na mysliveckém večírku zapadl jen v roli hejkala.
.

147
maya
Reagovat

Dva dny jsem tu nebyla a rozvinula se pěkná diskuze k návrhu někdy se setkat naživo. Určitě je to zajímavý nápad a s eventuální účastí OL by to tedy opravdu byla pecka.
Ještě se vrátím k pátku. Všimly jste si, jak si Kristýna postěžovala Vaňkovi, že ona koupila kožešinu o tisícovku dráž než Radka tu samou v SOBOTU! Jak je to tedy ve skutečnosti, já jsem si naivně myslela, že opravdu nakupují jednotlivě den po dni. Asi Ajda o tom bude vědět víc, prosím o vysvětlení.
A ještě jedna poznámka ke stylistovi

148
maya
Reagovat

Dva dny jsem tu nebyla a mezitím se tady narodil zajímavý nápad na setkání naživo a s eventuální účastí Osmanyho by to byla pecka.
Ještě se vrátím k pátku. Všimly jste si, jak Kristýna říkala, že ona koupila kožešinu o tisíc korun dráž než Radka tu samou v SOBOTU? Já jsem si naivně myslela, že soutěžící nakupují jedna po druhé den po dni, ale ono to asi bude jinak? Ajdo, vy asi o tom budete vědět něco víc, můžete napsat, jak to chodí?
A ještě kritika k Vaňkovi – tento pátek jeho zjev předčil všechna předchozí vystoupení. Asi to je světové, nosí se to v Holyvůdu, ale mně v těch kalhotách připomněl kresbu z nějaké staré knihy, kde byl obrázek chudého chlapce někde z Podkarpatské Rusi z doby za první republiky. Navíc byl udělaný záběr na boty k jednomu jím vybraných modelů a hned vedle nich byly nohy v těch krátkých kalhotách a , omlouvám se za ten výraz, v bagančatech. A opět jsem si musela vzpomenout na Osmanyho, který – jak už napsala Johana – přišel v pátek hodnotit vždy oblečený k tématu. Také jsem měla ráda jeho poznámky během nákupů Popelek, které pak televize vynechala. Bylo to osvěžující.

149
Ajda
Reagovat

@maya: Ono se asi natáčí podle potřeb produkce. Vím, že z Brna kdysi Popelky psaly, že se třeba nakupovalo i během jediného dne nebo dvou, předtáčely se návštěvy, rozhodně se to časově netočí tak, jak vidíme v televizi. I Arsov se určitě točí pouze jeden den. Osmany ani Libor by si denně do nákupního centra neodbíhali. Po změnách před rokem už najednou stylista při nákupech není. Často se dá postřehnou, jak se holky baví a padne tam něco, co by vlastně neměly ještě vědět. Dost často mají na návštěvě jiné oblečení, než později ve studiu.

150
maya
Reagovat

@Ajda:
Děkuji za odpověď, toho oblečení jsem si všimla. A teď jste mi připomněla i to, že někdy se Popelky baví o něčem, co pro nás teprve bude. Omlouvám se za ten dotaz, příště to chce dřív přemýšlet než – v tomto případě – psát. Bohužel se mi to stává i když mluvím, většinou si to uvědomím, když už slovo vyletí. No, nikdo není dokonalý!

151
Marta
Reagovat

Jednou byla při natáčení s OL vidět cedule v obchoďáku, že se tam bude ve středu a ve čtvrtek natáčet Popelka. Do té doby jsem taky předpokládala, že se točí denně.

152
Marta
Reagovat

A ještě mi to nedá s tím setkáním. Původně jsem to napsala jako legraci, ale jak na to Mila, Mali a Maya zareagovaly, řekla jsem si – proč tomu nedat ani minimální šanci. Možná se tu ztrapním, ale jak se znám, litovala bych, že jsem to aspoň nezkusila. Tak tedy: tohle je moje adresa – banitram@seznam.cz a můžeme si aspoň napsat, odkud která jsme.

153
maya
Reagovat

@Marta:
Klidně se eventuálně ztrapním s vámi, adresu už mám uloženou v paměti. Určitě by to bylo dost zajímavé setkat se s lidmi, kteří sem chodí do diskuze. Ovšem – nebude úplně jednoduché to zorganizovat. Každá jsme z jiného konce republiky, uvidíme, kdo se ozve. Když jsem to říkala manželovi, myšlenka se mu líbila. On sám se občas setkává s několika lidmi z jednoho diskuzního fóra. Pro začátek – já jsem z Prahy.

154
Ajda
Reagovat

Mně postačí, když holky vyplníte jako mail reálnou adresu (občas tam jsou od pohledu nesmysly) a já si vás pak uložím.

155
Marta
Reagovat

@maya: Tak to nejsme tak daleko od sebe. Napište mi, prosím.

Přidat komentář