Panáček v reality show

Popelka (16.11. – 20.11.): První republika v pastelových barvách

20. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

titl.
Libor Komosný dostal volno a tento týden se můžeme těšit na drsného stylistu Pavla Filadra. Jaké si připravil pro Popelky zadání? První republika v pastelových barvách! Šaty s nabíranými rukávy, dvouřadé zapínání, rukavičky, punčochy, stylové doplňky, tak zní Pavlova nápověda. Tohle téma je úžasné, uvidíme, jak ho holky zvládnou. Výsledky nakupování sledujte denně od 16.15 na TV Barrandov.

Popelky

První den nakupuje maminka na mateřské dovolené Jarka (32). Další dny uvidíme studentku Terezu (20), přípravářku zakázek Evu (28) a jako poslední vyrazí do obchodů obchodní zástupkyně Karolína (23).

Pondělí – Jarka
Jarkaaa1
16 bodů (Tereza 4, Eva 5, Karolína 7)

Úterý – Tereza
Terezaaa
22 bodů (Jarka 7, Eva 7, Karolína 8)

Středa – Eva
evaaa
25 bodů (Tereza 6, Jarka 10, Karolína 9)

Čtvrtek – Karolína
karolinaaa
15 bodů (Jarka 5.Tereza 5, Eva 5)

Pátek – FINÁLE
Jarka za porušení pravidel (překročila finanční limit) sama odstoupila.

finále1

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 106
1
Paja
Reagovat

Hrozné slepice ty tři co se prohrabují šatníkem Jarči.

2
phoebe
Reagovat

@Paja: souhlas. Trochu to i zavánělo šikanou – jak se vysmívaly jednotlivým kouskům oblečení. Prý: „Snad jedině se psem….ani na doma….chlupatina jak pro medvěda…“. Hlavně ta tlustá, s tou prdelí narvanou v riflích je vyloženě empatická a outlocitná. Na tu se těším :.)

3
Kiki
Reagovat

Dnešní outfit se mi líbil. Jen na dobu první republiky by podle mě, ty šaty měli být delší a hlavně ty holá ramena něčím zakrýt. Třeba šátkem nebo nějakým kabátkem. Jinak se to Jarce docela povedlo, jen ten rudý klobouček, mi tam nějak neseděl. Chtělo to ještě něco v té barvě.

A také mi nějak nepadli do oka, zbylé účastnice. Jako by vše věděly a jen kritizovaly.

4
myron
Reagovat

Dnešní model se mi líbil,ale proboha-co tam dělá ta Slonice?!! ta nemá sebekritiku,vždyt´ta na sebe v normálním krámu nesežene nic, leda jít do obchodu s nadměrnými velikostmi!To už je otřes, kdo všechno se do pořadu o módě, kde se bude předvádět v šatech,hlásí,prostě tyto nemají ani za mák sebekritiky,taková postava se taky běžně nevidí,to je KOLOS. A troufalost obrovská od ní.

5
myron
Reagovat

@phoebe: tak na tu se výslovně netěším, protože kdo se má na tu horu masa a sádla dívat?Otřesný pohled,ta na sebe ani nic nekoupí, to je velmi nadměrná velikost a její velká drzost.

6
Xaveraj
Reagovat

Já se na ni zas pro změnu těším, budu asi škodolibý škarohlíd, protože na sebe nic nesežene… Aspoň ne ve vybraných krámech. Možná v ,, Cáčku,, nebo v Takku, tam mají nad… velikosti, tak jí bude, držet palce,protože to natuty zmatlá. Jen tak mimo, ta moravanda… teda nic moc, prirovnala bych ji k nevyloupnutému buráku… fakt jen béžová. Ten klobrc si narazila sakra hkuboko, a to má brýle, to chce eleganci, ale to je fuk, stejně jim nikdo pořádně neporadí..a mi si tu jen tak plácáme a plácáme…

7
Ludmila
Reagovat

@Xaveraj: Taky se škodolibě těším už jen proto že k její figuře se ty léta nehodí. No dnes to byl takový těžkopádný pokus, ta doba v sobě nese přece naopak lehkost, oprostění od tradic, ženy začaly nosit široké kalhoty, jela divoká hudba, ženy byly uvolněné a svobodné, přitom pořád ženy, super téma

8
Ludmila
Reagovat

ale jinak šaty i boty nebyly špatné, škoda že nesundala brýle, nicméně chyběla v tom ta lehkost

9
ola
Reagovat

Tak bych řekla, že dnes největší prdu měl módní stylista. Jakýsi hadr značky AJ uvolněně kolem krku , bílý opasek se sponou se značkou Guess – příšerné na chlapovi, košile o číslo menší, která mu dělala šponovací faldy v podpaží, to jsou prvky, které přece Libor nesnáší. Bohužel bych řekla, že na téma první republika bude hodně těžké sehnat vše do 10.000 Kč. Jsou to elegantnější prvky chce to lepší materiály. Uvidíme.

10
Dan Richter
Reagovat

souhlasím s hlasy některých, že dané tři „grácie“, co „šmejdily“ po domě (resp.po šatníku) byly příliš kritické, místy až „nezdravě rýpavé“. A tak jsem zvědav, čím se ony budou chlubit ve svých šatnících, když toho tolik ví, tolik tomu rozumí a tolik si umí dělat legrácky z druhých šatníků :).

Co se týče soutěžící kyprých tvarů, myslím, že soutěži nijak neškodí. Naopak, vnímám to jako zajímavou konfrontaci s těmi ostatními. Bude zajímavé sledovat, jak se s tím dotyčná popere, co vymyslí zajímavého na dané téma, a jak dopadne v konečném hodnocení. Osobně v tomto bych neřešil, zda má dobrou postavu nebo ne – když se dobře vyladí, může klidně být ze všech nejlepší. Akorát by dotyčné soutěžící neuškodilo více skromnosti a soudnosti.

Jinak dnešní pondělní soutěžící sice nic nepokazila, ale ani ničím neohromila. Myslím, že na výhru to stačit nebude. Vítěze si ovšem netroufám tipovat, protože soudím, že dotyčné tři „grácie“ budou hodně taktizovat v bodování. Takže to tam může dopadnout všelijak :).

11
myron
Reagovat

@ola: Souhlas,měl teda prdu,včetně toho hadru kolem krku,který předešlý stylista tvrdě odsuzoval jako plenu, i košile mu byla nějaká pomenší,teda jako stylista se moc nevystajloval a taky souhlas s názorem na tu nadměrnou soutěžící,že si těžko na sebe vůbec něco vybere,protože její velikost těžko budou někde mít.

12
Paja
Reagovat

Silná slečna chytla pro ni špatné téma. Jiná předchozí témata by se i dala…ale první republika? Pochybuji, že na toto téma na sebe něco kozpí. Zajímavé je, že když si představím ženy z té doby, tak se mi žádna takovéto postavy nevybaví.

13
Martina
Reagovat

Holky, nevíte, jestli MN skončily napořád? Jsem se včera po práci těšila na video a houby,houby a v programu na příští týden taky ni.Brek, brek :-((

14
Ajda
Reagovat

@Martina: Psali, že na „krátkou chvíli“ si dávají pauzu. :-)

15
dejna
Reagovat

@myron: ta je tam pro tebe.

16
Slámka
Reagovat

@Ajda: Co je to “ na krátkou chvíli“? Nestačilo, že už to nikdo nekomentuje? Mně se ten pořad líbil víc, Slovenky mají větší šmrnc (nebo lepší témata?) Určitě lepší stylisty. Taky pláču.

17
Slámka
Reagovat

Jo, a včerejší naše maniačka vybrala bezva šaty a botičky. Klobouky se v té době nosily v jiném tvaru a kabelka!, i kdyby ji stihla koupit v časovém a finančním limitu, tak zcela určitě nebyla prvorepubliková.

18
Ajda
Reagovat

@Slámka: Taky smutním. Popelka NM nenahradila.

19
Martina
Reagovat

Vččera jsem neviděla – musíte mi odpustit: “ Bože, to jsou krávy.“

20
Paja
Reagovat

Přijde mi zvláštní, co mají takhle mladé holky dnes v šatníku. Hlavně boty na šílených podpadcích, elegantní značkové kabelky a psaníčka a u dnešní soutěžící dokonce mega klobouky. V mém okolí vidím slečny nejčastěji v džínách, mikině či sáčku, na nohách tenisky nebo baleríny. Někdy mi přijde, že si ty šílené boty od někoho půjčují jen na natáčení😀 Všimla jsem si, že často vypadají jako nové. Můj podpatek vypadá po pár nošení jinak 😀

21
Licka
Reagovat

@Paja: to máš pravdu, také nikoho na ulicích nevidím v takových podpatcích,v tom se totiž nedá chodit.,leda tak sedět,taky mi přišlo, že většina bot byla nenošených,ale úterní model se mi líbil a slečně slušel.Nejhůř na tom bude ta 150ti kilová,která nemá šanci na sebe něco koupit,v jejích velkostech to je problém,to se opravdu těším, co na sebe navlékne, kritická je hodně a nesebekritická rovněž.

22
myron
Reagovat

@dejna: Jo, tak na tu se fakt těším!!!

23
Martina
Reagovat

Holky, mi se asi nejvíc líbí drsný stylista- včera nebyl ani nějak vulgární. Vnesl do soutěže svěží vítr, ženská témata a hlavně má vkus, cit pro krásu. Dokonce se mi líbí víc než Slováci, není sice tak vtipný a atmosféra je stále dusná, ale to není v jeho moci. Jeho názory a představy outfitů se mi líbí hodně, má vytříbený přístup, jak podtrhnout ženskost, cit pro eleganci.

24
Lady XL
Reagovat

Jo, tento stylista je pro mne lepší právě v tom, že poukazuje na modely, které by byly vhodné (Libor to dělal jen občas), pak holkám říká, co jim jde typově atp. Také celkem vhodně včera komentoval domácí šatník („módní nerovná se vždy praktické“ atp.) i komentáře šmejdilek. A taky že konečně vyjádřil to, co si myslíme i my o nákupu hodinek a jiných „důležitých“ doplňků!
Včerejší Popelka má u mne velké plus za kreativitu! Barevně jí to moc sedlo, jen ta sukně fakt měla být delší a měla mít silonky. Pondělní Popelka má klobouk moc naražený. Viděla jsem, bohužel, až téměř konec, ale musela jsem se smát, jak, tuším Eva, litovala, že se soutěžící přiznala k faux pas s kabelkou a odložila ji. Že by jinak byla příležitost ji vyřadit… Navíc mne tato soutěžící (Eva) štve tím rozebíráním 30.let… A z toho, jak přiznává sama, že má nastudované téma, jde na mne opět dojem předčasného vyzrazení tématu…. Sice mají internet, ale že by za tu chvíli si pamatovala tolik detailů k jednotlivým časovým úsekům 30.let… něco tady smrdí…. :-)

25
Slecna X
Reagovat

@Lady XL:
Predcasne vyzrazeni tematu? Ano.. vsechny soutezici se to dozvi v jeden den (pondeli) a pote jdou vsechny nakupovat ve stredu, tedy maji dva dny na promysleni a nastudovani tematu

26
Hanča
Reagovat

Té slečně z úterka to slušelo,byla i šikovná, že si model uměla přetvořit k obrazu svému, ona měla i hezký šatník doma,ty další mají tu výhodu,že mají větší čas na přípravu a nastudování si tématu,ale stylista málo radí, málo se vyjadřuje,viděla jsem slovenský pořad a tam to bylo lepší, stylista více hodnotil a i více radil.

27
Ajda
Reagovat

@Hanča: Tak to jsi asi neviděla Libora :-))

28
dejna
Reagovat

@Slecna X: ahoj, tak to je zajímavé. Jen mi zase nejde do hlavy, proč té první říkají, že je v nevýhodě, protože se to dozví těsně před nákupem. Nebo to říkají jen v Maniačkách? Už mám v tom guláš. :D
A jak to je u Maniaček jste se nedozvěděly? Protože mám pocit, že Maroš při komentování neměl vždy stejné oblečení. Ale fakt jen pocit a teď se mi zrovna nechce se na to podívat. :)

29
Mia
Reagovat

Díky za fotky, pořady jsem nestíhala zkouknout. Pondělní paní neví, co to jsou pastelové barvy a navíc kombinace brýlí a klobouku jí spíše hyzdí :o) Úterní slečna se mi líbí. Téma je fajn.

30
Ajda
Reagovat

Myslela jsem ,že jsem to na konci minulé diskuse napsala jasně (63,68), ale vidím, že asi ne dostatečně. Začaly se vyskytovat příspěvky pod různými nicky, ale z jedné IP. Tyto praktiky nemám ráda, takže dotyčnou upozorňuji naposledy! Jsem dost dlouho „hodná“, ale nic se nemá přehánět. A na náhody nevěřím, z malého města hned několik jmen a jedna IP? Nevěřím a neuvěřím, navíc jste tak hloupá slečno/paní, že vyplňujete opakovaně stejný mail u různých jmen! Teď už to snad je k pochopení.

Dnešní foto tu možná bude opět až ráno, nevím kdy díl uvidím.

31
Náhlice
Reagovat

Já mám tedy mnohem raději Libora, ale třeba jde o zvyk. Včerejší model se mi líbil, ale v pondělí mi Tereza moc sympatická nebyla, uvidíme, jak se projeví teď po svém nakupování. A ta Eva včera? Bože, to je slepice… Takhle si hrát na chytrou, s tím zařazením roků to bylo vysloveně ubohé, chtěla Terezu dostat, ale sama se ztrapnila. Jsem na tu nádheru zvědavá dnes… No a zítřejší Karolína? O tom už tu bylo řečeno dost, nezbývá, než se nechat překvapit :)

32
Lady XL
Reagovat

@Slecna X: Díky za upřesnění, už jsem si nepamatovala, jak jsi to tu popisovala, jak je to dlouho po tom, co ví téma a jdou nakupovat. Ale prostě to u mne dělalo trochu dojem, že je Eva „něčí známá“. Není to tak dávno, co jsme řešili jednu bývalou modelku, u které bylo patrné, že se s Liborem zná ona i její stylista… a taky to, bohužel, vyhrála. Tehdy se ale podřekla už před uvedením tématu… Možná tedy Eva byla jen velice pilná soutěžící a má dobrou paměť. Každopádně – byla mi včera velice nesympatická… Ale musím uznat, že celkem slušně známkovala, na to jak kritizovala.

33
Alena
Reagovat

@Martina: a. NP neskončily, opakují starší díly a připravují nové díly např. 4 kamarádky, kolegyně ….

34
Kačaba
Reagovat

Tak sebevědomí zítřejšího vorvaně bych chtěla mít. A to jsem zdaleka nedorostla do takových rozměrů. Uvidím, co zítra oblékne.

35
Náhlice
Reagovat

Ooo můj bože, ta Eva je tak přechytračelá… Není nad to, se pořádně pochválit. Jako hodnotila ten vzor a barvy a kytky, nezapomínala používat spojení „krásně jsem sladila“ apod. Pro mě teda sukně příšerná, ale asi se to hodí. No a Karolína? Ta má taky sebevědomí na rozdávání, zítra se uvidí.

36
Náhlice
Reagovat

Co ty slepice pořád řeší, že to neunosí??? To snad nemyslí vážně, hlavně ta prostorově výrazná asi pořád nepochopila, že jde o téma, ne o doplnění šatníku!

37
Paja
Reagovat

Dnešní outfit byl možná k tématu nejlepší, ale povaha této slečny je hrozná…hotová pyšná princezna. Asi vyhraje, ale výhru nepřeji.

38
Slecna X
Reagovat

@dejna:
Nevim jak je to v maniackach..ale v Popelce se to vsechny dozvi hned v prvni den. Takze reci ze je nwkdo v nevyhode anebo ze nekdo kopiroval, jsou pouze na kameru aby to vypadalo;)

39
Slámka
Reagovat

Jak včera řekla Terezka, že to dnešní Evě spočítá, tak udělala. Eva je sice pyšná pávice, ale téma dala. A zřejmě vyhraje.
@ Náhlice: Ano, jsou úplně mimo, měly předvést prvorepublikovou módu a ne doplnit šatník. Asi by jim to stylista měl znovu vysvětlit. Oproti různým videím je Pavel velice mírný.

40
Licka
Reagovat

@Kačaba: Tak to máš pravdu, sebevědomí má vorvaň,jak jsi tu kolosální holku označila, opravdu obrovské,přitom jí nic díky té figuře slonice nesluší a taky těžko co na sebe koupí,i jak se obléká dosud, to je katastrofa, ještě ji oblečení rozšiřuje,místo toho,aby se snažila nějak tlouštku schovat.

41
Licka
Reagovat

Dnešní model se mi velmi líbil tak ,jak ho slečna pojala a slušel jí opravdu,myslím, že vyhraje a právem.

42
Wally
Reagovat

@Slámka: Tak já si zas myslím, že by si měly doplnit šatník. Není to o tom dojít si do „fundusu“ a dát „tému“.

43
myron
Reagovat

@Ajda: Když už něco píšete veřejně,tak bez pravopis.chyb,viz Váš text:Příspěvky se začali-to je ale pořádná hrubka,pak se navážejte do lidí a psát si,co kdo chce a pod jakým jménem, je dovoleno,tady nejsou předem daná nějaká pravidla,jak psát a co psát,atd.Takže se starejte o sebe,to uděláte opravdu nejlíp a pokud máte problém,tak to je Váš problém.Pište si své názory na pořad,tečka a ne na to,co kdo píše

44
eva
Reagovat

Nevíte někdo v jakém obchodě v úterý nakupovala ty růžové šaty?

45
Ajda
Reagovat

@myron: Fajn, beru, i mně se vloudí chyba, nebyla první a asi ani ne poslední, vymlouvat na spěch se nebudu, nikdo není neomylný. Když někdo ostatní nazve potrefenou husou a sám používá šest jmen, to je potom co? Podvod? Porucha osobnosti? A od toho tu máme pravidla. Já na ně upozornila. Několikrát. Můžete se vztekat a napadat mě jak chcete, šest jmen (Irena, Iveta, Lena, Licka, myron, Hanča) tu nikomu tolerovat nebudu.

46
Slámka
Reagovat

@myron: Zaznamenala jsem pouze tuto chybu, občas se stane v zápalu psaní. Zde by to mělo být pouze o módě a slušnosti. A pravidla slušnosti známe snad všechny, ne? Zatím vybočujete jen Vy.

47
Ajda
Reagovat

@eva: F&F

48
eva
Reagovat

Díky za info a tento díl byl asi z Brna že?Vůbec nevím,jak bych je měla sehnat,když každý obchod nemá úpně stejné modely.

49
eva
Reagovat

Díky za info.Docela ráda bych je sehnala,ale už asi nikde nebudou.

50
dejna
Reagovat

A že se tu nikdo nezmínil o profesionálním líčení! Konečně!

51
Ajda
Reagovat

@eva: Teď už je všude zimní kolekce, ale až začnou koncem roku výprodeje, tak vytahují i zbytky letní a podzimní kolekce a zkusila bych to v této době.
Ještě mě napadlo, že bych fotku šatů poslala mailem přímo na centrálu F&F a poprosila o pomoc. Fotku jsem ochotná poslat na mail, stačí vyplnit při přihlášení funkční adresu.

52
ola
Reagovat

Tento týden se všechny a oblékají tak, že oblečení doma hodí do skříně a víckrát neoblečou. Nemělo by to téma být spíše jen vodítkem , ale model by přitom měl být v souladu s dnešní dobou? Aby to bylo nositelné i po odvysílání pořadu. Docela pochybuju, že Eva si to někdy ještě obleče, Tereza rozstříhané šaty taky ne a první soutěžící ty babičkovské šaty taky ne. Je to škoda vyhozených peněz.

53
Ajda
Reagovat

Tereza neovládla závist a tak obvinila Evu, že nezapojila hlavu :-) No nevím, řekla bych, že ji zapojila docela slušně. Možná slečna myslela, že nezapojila ruce, tedy nestříhala, nepárala. Eva si myslí, že je dokonalá, ale jen takový detail – zadní otevřený rozparek kus nad kolena by neprošel. V té době by tam byl použit protizáhyb, nebo nějaká vsadka se sklady. Ale to je drobnost, sukně je aktuální, ne sto let stará :-)

54
Lady XL
Reagovat

@Ajda: jojo, mám stejný názor o Tereze. Sice Evu nemusím, jak už jsem psala, ale musím uznat, že to zvládla dobře. Viděla jsem ji, bohužel až na molu, neviděla nákup, ale výsledek vypadá dobře jako celek.
@ola: já si myslím, že to nějak unosí. Taková Terezka je schopná to celé přešít (myšleno v dobrém) a barvy jí moc slušely. U první Popelky jde o nějaké doplnění šatů něčím efektním, vzít si k tomu moderní botky a ne ten klobouk.,,., ten zase vzít k něčemu jinému… Jen ta sukně u Evy, počkám si na foto, už si ji dobře nevybavuji, ale moc se mi ten vzor nelíbil…

55
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Taky mám pocit, že nosit se to dá. Nepochopila jsem, proč nechce nosit kabát. Sukně fajn, nevím jaká je v ní podšívka, ale hodně pomůže, když se klasika vymění za elastickou, pohodlí hned o 100% vyšší.

@dejna: Ano, líčení je super, hlavně k tomuto zadání. Snad jim ho nechají trvale.

56
Martina
Reagovat

Mi se včerejší Eva líbí ( na foto, ne při komentáři ve vysílání). Věci jsou pěkné – i sukně jue fajn, akorát jako celek je to nějaké „divné“, zvlášť jsou ty věci až na čepku unositelné.
A hlavně – konečně jsou na molu ženské!!! Paráda.

57
Slámka
Reagovat

@ola: Myslím, že zakoupené oblečení se dá použít všechno. Stačí jinak zkombinovat, vyměnit doplňky a jsem zpět v naší době. Evě outfit slušel, líčení bezva díky vizážistce (už snad zůstane). Jen Tereza a Eva jsou takové závistivé jezinky. A tak jsem zvědavá jak dopadne dnešní prostorově hodně výrazná.

58
Martina
Reagovat

Holky a můžu se zeptat, kolik máte kabelek a botů? Už začínám mít pomalou mindráky- mám dva kabelky + večerní a boty dvoje na sezonu ( s podpadkem a bez), někdy tři.
Tak někdo má asi víc, ale to množství mi přijde, že to posbírají po rodině a sousedkách.

59
Náhlice
Reagovat

@Martina: Vůbec neměj trauma, u mě by se nějaký závistivý potvory vyřádily :D Bych dostala tak dva body za šatník :D Přijde mi i divný, že studentky mají deset kabelek a dvacet bot, to si nedovedu představit, že bych na to na studiích měla.

60
Náhlice
Reagovat

@Ajda: Díky za upozornění na více nicků, aspoň si na ni už budeme dávat pozor… A to, že Myron řve a útočí, jenom vypovídá o tom, že potrefená husa se vždycky ozve :D

61
eva
Reagovat

Nevěděla jsem v jakém přihlášení a tak ji píši rovnou.Předem děkuji za poslaní.

62
Ajda
Reagovat

@eva: Vidím ji „vzadu“, na skle jsem ji smazala :-) Jak bude chvilka, tak ti ji stáhnu a pošlu.

@Náhlice: Tři varování, ze čtyř jmen bylo už šest, tak jsem ji zablokovala. Nepochopím, proč někomu nestačí jedna identita. Vletěla sem jako Irena, urazila soutěžící i diskutující… Měla šanci to pochopit, ale vy pak diskutujete s několika osobami a ona to pořád jedna a ta samá. Nechápu.

@Martina: Ani nevím, jestli vůbec mám odpovídat. Jsem odjakživa botařka. Jsem schopná si koupit kabelku nebo boty třeba jen k jedné sukni či tričku :D Mně strašně trhá srdce, když vidím, v jakém stavu mají soutěžící boty. To ty moje mají škatuli kosmetiky, pěkně hajají mimo sezónu v krabicích, patřičně ošetřené.
Při tom množství se to nedá najednou unosit, ale stejně pořád musím mít vždy aspoň jedny nové. Ale dokud jsou moderní je prostřídávám. To asi znáte každá, některé si oblíbím jedno jaro a podzim už zahálí v botníku, abych je na jaře zase měla ráda. Co ale dnes bota vydrží? I kvalitní kožená má kolikrát životnost rok – dva. Pokud nejsou úplně k ničemu, jen mě přestanou bavit, dávám je na charitu.
Boty mám ráda kožené, což u kabelky pro mě není nutnost, ty klidně odložím dál, u kožené kvůli ceně musím víc přemýšlet o využitelnosti. Nemám ráda loga, viditelné značky, kolikrát se platí jen značka a kvalita hrůza. I neznačková věc dokáže udělat kopec parády.
Kabelek mám co tak počítám asi 12 + 2 společenské. No a bot celkově cca bez sportovních a plážových tak min. 30 párů?! Hodně? Málo? Pořád se nové hodí :D Podobnou úchylku mám na sukně :D
Ne vždy však tomu tak bylo, při škole nebo po svatbě jsem měla dva tři páry na sezonu a jak jsem byla ráda. Ani nabídka v obchodech nebyla taková jako dnes.

63
janaxxx
Reagovat

Ahoj, nevíte někdo, v kterém obchodě byly ty šedé šaty s volány, jak na ně stylista upozorňoval a i Eva je měla v ruce, ale nakonec je nekoupila? Díky.

64
Ajda
Reagovat

@janaxxx: Bez záruky – Peek & Cloppenburg

Foto ze dneška opět asi až ráno.

65
janaxxx
Reagovat

@Ajda: Díky, tak nějak jsem si to myslela. Ještě jsem teda tipovala New Yorker, protože jsem ji pak zahlídla jet dolů eskalátorem a ten je v Olympii v NY co vím.

66
Paja
Reagovat

Zajímalo by mě kolikrát měla červené lakovky na sobě :-) Myslím, že do nich snad ani nestrčí nohu. Nevim, zda by to by vůbec vydržel ten podpatek (nemyslím to nějak zle). Soutěžící mají vždy spousty, dle mi mého názoru, nepoužitých bot.

67
Kačaba
Reagovat

Ač se bráním tomu, být nezaujatá, u Karolíny Vorvaňové mně to jaksi nejde. Hezký má pouze obličej, jinak souhlasím s Jarkou, navrh huj, vespod fuj.
Vtipný mi připadal i komentář „šéfa“, (jeho jméno mi uniklo. ). Vzhledem k její postavě si nemůže obléct vše , co se jí líbí. Bohužel .

68
Khajka
Reagovat

Prosím vás, co provedla Jarka, že jí hrozí vyloučení? Pondělní díl jsem bohužel neviděla.

69
Xaveraj
Reagovat

Ajta..krajta.. jsem zkoukla, co si to nešťastné děvče koupilo.. to je právě ono. Když už kousek, tak za velké prachy..a pak už jen paběrkovat. Nějak si stále opakuji, že se už na to nemám dívat a furt to dělám. Co dodat, šaty celkem v poho, to že chybí doplnky a třeba i šál je diskutabilní.. to jí prostě neprojde. Že má doma zvířátka mi fakt nevadí, my máme dva velikánské hafy a čtyři kočky, to jde prostě mimo mne. Tak jsem zvědavá, co na to v pátek stylista. Jinak já mam lodičky pouze dvoje a stejně mi jsou k ničemu, bydlíme na samotě, bot ostatních mám jinak asi dost, spousty kotníčkových, pak nějaké šněrovací, na motorku mám troje, atd a kabelek nooo, tak těch mám fakt hodně, na jaro, na léto, na podzim, na zimu… a taky mám brýle, mam dioptrické a těch mám asi 20 kousků, dokonce mám své první sluneční dioptrické, to dříve vůbec nebylo možné.. jsou značkové a jsem za ně šťastná…

70
Jarka
Reagovat

Já jsem naopak zvědavá co se dá v té velikosti pořídit. Ona je nejen korpulentní, ale i dost vysoká. Nevím jakou má velikost,televizní kamery hodně přidávají.Myslím,že je dobré když jsou v pořadu o módě různé typy žen,silné,hubené,malé či vysoké a také starší nejen mladé dívky. Přece každá žena chce být hezky oblečená.

71
Náhlice
Reagovat

Karolíny sebevědomí bych opravdu chtěla mít… Zvířata v bytě chápu, ale to, že je čuník, bylo vidět, i kdyby si člověk odmyslel ty zvířátka… Ale stejně si bude pořád vést tu svou, je to prostě špindíra a už jí to nikdo neodpáře… A k tomu modelu… Jako celkem pěkný, ale bohužel nedotažený.

72
Johana
Reagovat

@Jarka: myslím 52, několikrát to tam padlo.
Šaty pěkné, ale zdály se mi dost předražené. Kolem osmi tisíc stály i ty dlouhé, hedvábné v dílu na téma šaty.

73
phoebe
Reagovat

Chudáci zvířátka, že musí žít v takovém chlívku….
Celkem by mě i zajímalo, jak vypadá Karolína ve fitku nebo na snowboardu a co jí to vlastně máme všichni závidět? Kromě toho, že je tlustá je nehorázně blbá a líná. Ale s inteligencí v tomto týdnu nevybočuje mezi soutěžícími z průměru, když žádnou z nich netrklo, že ty šaty jsou Karolíně malý.

74
Elinor
Reagovat

@Khajka: Jarka překročila rozpočet o 16 Kč, které zaplatila ze svého. Takže asi porušila pravidla.

75
Khajka
Reagovat

@Elinor: Děkuji, jsem zvědavá, jak to zítra podají.

76
dejna
Reagovat

@Johana: a nebyly ty šaty ve velikosti 48? Vím, že komentátor říkal, že si kupuje šaty, které měly být o dvě čísla větší. A i ten růžový kabát, který nakonec nebrala, měl být větší.
Celkově mě to dnes zklamalo, při tomto rozpočtu mi šaty za 8.500,- přijdou jako pitomost.

77
dejna
Reagovat

Jo, a chválím stylistu.

78
jarka
Reagovat

Jestli má Karolína 52,tak to už je dost.To se fakt blbě shání. Já mám 46,vršek 42 a také už mám problém. Jsem z menšího města,takže se dost naběhám. Tedy, ne, že by ty velikosti nebyly k mání ale jsou takové starobabské. Kamery ale tedy přidávají opravdu hodně,myslela jsem,že Karolina má tak 56. Co se šatů týká byly hodně drahé,zřejmě nějaká značka,na téměř 9000 nevypadaly. Do 48 se vlezla zřejmě proto,že byly s elastanem. Seděly jí vcelku dobře,pouzdrovky mají být obepnuté,ale ty levné boty a kabelka to dost shodily. To,že chodí do fitka a na brusle mě docela pobavilo.Kdyby to bylo pravda,nevypadala by takto. Jinak mně ale její postava nevadí.

79
Kačaba
Reagovat

Já si myslím, že jí zítra holky nepodrží a bude diskvalifikována.

80
Johana
Reagovat

@dejna: ano, šaty byly ve velikosti 48, byly ji těsné, ale ve zkušební kabince to vypadalo hůř, než na molu. Možná si pod ně vzala stahovací prádlo. Škoda, že byly tak drahé, docela by mě zajímalo, jak by to ještě dokombinovala, kdyby měla dost peněz.

81
Lady XL
Reagovat

Viděla jsem jen začátek… Ty šaty co měla doma,bych na její postavu nedala. Bylo to hrozný. A klidně může mít i 54vel. Znala jsem i silnější,která taky chodila cvičit a stejně nevyšla schody…Před námi dělala, že jí malinko,ale byla tajný noční jedlík. Čím bude starší,tím to s pohybem bude těžší -odejdou klouby.

82
Jarka
Reagovat

Šaty byly na její postavu dobré,v nějakých rozevlátých by vypadala hůř.Je jí ale 23?! To tedy vypadá mnohem starší. Tenhle týden mi není sympatická ani jedna soutěžící,všechny jsou protivné a urýpané. Snad to bude příští týden lepší.

83
Paja
Reagovat

Mě se zdá, že má dokonce jen 20 let.

84
Martina
Reagovat

Milé dámy, děkuji všem za odpověď týkající se počtu kabelek a botů.
Od té doby,co sleduji P. a NM, je vnímám citlivěji.

Já ujíždím na šátcích, proto se přede mnou Libor svým projevem o plenách totálně odepsal.
Šátky jsou všeobecně uznávaný elegantní doplněk. Mám jich třicet, možná víc. Nosím je terpve dva roky- původně mi měly zakrýt jizvy na krku po operaci. A protože už mám za sebou pět křížků, schovají i „rapatiny“ kůže a hlavně nesmírně oživí. Živá barva u obličeje ubere i 10 let, oživí každý outfit včetně černého monolitu, který bych si už vzhledem k věku nemohla dovolit.

85
Lady XL
Reagovat

@Martina: souhlasím s tebou ohledně šál, šátků… Nepochopila jsem, proč to tak Libor zobecňoval, když se mu hlavně nelíbil ten konkrétní šátek na jedné Popelce?? Správně zvolený odstín k typu pleti naopak model ještě víc vylepší, nositelku omladí! Jiná věc je, když máme krátký krk – což je můj případ. Líbí se mi šátky apod., ale musím s tím opatrně….
@Jarka: Mě se tedy ty šaty fakt nelíbily. Připadaly mi o číslo či dvě menší. Jo je to můj subjektivní názor, ale tak nějak to beru i podle sebe… Už podle nicku – nejsem drobek…:-( a vím,že takovýto model bych si nevzala a ani vzít nemohla. Ale rozevláté? Ty nenosím taky, ty může opět jen určitý typ silnější a která to navíc umí nosit! Viz Naďa Konvalinková. Prostě nosím projmuté, či nějak vrstvené…
Čekám na fotku, abych mohla „kritizovat“, co si koupila :-). Ne, vážně – doufám, že nakoupila dobře, určitou míru vkusu má.

86
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Protože je to Libor :D

87
XaveraJ
Reagovat

Milá Martino,
se šátky s Vámi naprosto souhlasím. Šátky prostě k ženě patří. Co se týče černé, tak i když už jste po ,,sátce,, vůbec se jí nebojte, správná kombinace jen vše doplní, já mám černou ráda, trika mám skoro všechny v černé i s aplikacemi i s nápisy i bez, různé střihy atd. Je to jen o odvaze nezavrhovat černou a i tmavě modrou, ta zrovna letí mezi celebritami.. Já šátky miluji už od raného mládí, tenkrát se nosily hodně s třásněmi, no a mně to zůstalo, takže když vidím krásný šátek a ještě k tomu hodně velký s třásněmi – je můj. Ale za co by mne stylista sepsul, tak to je za bílou košili, tu prostě ve svém šatníku nemám a to proto, že ať už je udělaná sebezajímavěji, tak v ní stejně vypadám jak pomocná síla v kuchyni a to samé mám s bílými kalhotami, nesluší mi, a že jsem si jich už vyzkoušela přehršle.. a tak se mi líbí…bohužel na mě děs běs.. holt to máme každá jinak, tak to vlastně má být.. v každém případě tam musí být nějaká ta soudnost k vlastní osobě, postavě atd.

88
Lady XL
Reagovat

Díky moc za fotku poslední Popelky!! Neviděla jsem ji v tom a tak jen zírám!! Za tohle dala kolem těch 8tisíc??!! Za tento výtvor?? Nedala bych to nikdy…, to tam je snad vamberecká krajka či co. Nebudu zlá, vím, jak je to těžké něco sehnat, ale měla takových řečí a skutek utek…

89
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Omyl, ta krajka vypadala hodně lacině, tipla bych na obyč, polyesterku, možná lehce pružná, cenu tam dělala oděvní značka. Totální blbost investovat do tak nemožného modelu. Kdyby šla do M&S, tak koupí šaty za třetinu.

90
Mia
Reagovat

Ať se na mě poslední Popelka nezlobí ale koupit jen šaty a ještě malé a ještě v barvě, která podněcuje asociaci růžového prasátka, to teda byla trefa mimo… šatník neměla špatný, to co bylo kolem šatníku komentovat nebudu :o)

Stylista – vtipný, doporučení „Udělat si pořádek v životě“ bylo výstižné. Minulé díly jsem neviděla ale ostatní Popelky na mě působily jako „pavlačovky“ bez nadhledu :o(

@Martina: Taky mě překvapuje počet kabelek a bot u náctiletých. O tom se mi tenkrát ani nesnilo.
Přiznám se, že na boty jsem trochu blázen, takže ani nespočítám, kolik párů mám ale 30 to bude určitě. Kabelek mám pár, za loga peníze nevyhazuju.

91
Ludmila
Reagovat

@ola: Tak nesouhlasila bych úplně. Pokud vezmu soutěžící, co byla nejlíp vyladěná do tématu, tak za mne naprosto úžasná sukmě která se dá nosit i dnes (jinak by ji neprodávali), stejně tak se dnes unosí i boty a halena, no a pokud jde o pokrývku hlavy, tak přesně tohle už dlouho scháním

92
Lady XL
Reagovat

@Ajda: tak to nechápu tu cenu…, značku na šatech stejně není vidět… a málokdo je takový znalec, aby už při pohledu na šaty vystřihl hned autora modelu… Fakt, na úkor šatů má tak nehotový úkol. Chtělo to nějaký kabátek, klobouček…
Doma měla bordel? Něco jsem zahlédla v ukázce a to vypadalo na nutnost znovu vyštukovat atd. No je mladá a tak se jí podle mne nechce zatím asi dávat peníze na úpravu jiného interiéru než jejího. .. :-).

93
Martina
Reagovat

Děkuji za poslední foto, je mi líto – že dnešek neuvidím ( práce).
Nevím, jestli se smát, al spíš je mi té holky líto. Kamery zkreslují, ale trocha soudnosti by neškodila. Možná mám i rochu škodolibou radost za ty blbé řeči, které měla ( viděla jsem úterý).
A právě v úterý stylista ukazoval černé šaty s bílými puntíky vekými jak dlaň a růžovou mašlí – ty byly moc pěkné!! A téhle kočce ( s mašlí upravenou jinak – třeba vzadu nebo pod prsy) by sekly.

94
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Ono ani nejde u této konfekce o autora nebo kvalitu, ale NEO móda prodává konfekci německých firem a bohužel kupní síla české a německé ženy je trošku rozdílná.

95
frank
Reagovat

Dneska jsem viděl v reklamě, že v Popopelkách bude učínkovat pan Lafita. Chápu,že se tomuto tématu věnuje, ale nevím zda jeho česko-kubánské huhlání nebude na škodu pořadu, vždyť mu není rozumět.

96
Ajda
Reagovat

@frank: Reklamu mají masivní už druhý týden. U této stanice platí, že čím větší „hvězdu“ seženou, tím větší je to pak propadák. Za mě Laffita žádná hvězda není, spíše arogantní snob.

Terezka měla co dělat, aby se nerozbrečela. Holčina je asi zvyklá být pouze jednička :D

97
Ananas
Reagovat

Opravdu jsem nečekala, že se stylista bude nad Kájinými šaty rozplývat! Pochvala účesu, líčení, bot, to vše chápu, ale vždyť jí byly malé! K tomu naprosto nevhodná barva!
Dost mne otrávilo, že u Evy řešili, jestli to unosí. Wtf, snad mají nakupovat k tématu, ne to, co unosí. I když u spousty soutěžících to druhé vítězí. Lepší vrabec v hrsti, že.

98
Náhlice
Reagovat

Mohl by mi někdo napsat, jak to dopadlo, případně jak finále probíhalo? Já se vrátila domů až teď, tak mě mrzí, že jsem neviděla hodnocení stylisty. Koho ohodnotil on nejlíp a nejhůř? Předpokládám, že Evu už z trůnu nikdo nesesadil.

99
Ananas
Reagovat

@Náhlice:
Jarka neunesla výčitky svědomí z porušení pravidel a odstoupila, přestože ostatní jí byly ochotny odpustit.
Eva první, Kája třetí, protože neměla komplet outfit, jinak zahrnuta komplimenty.

100
Náhlice
Reagovat

@Ananas: Díky moc :-) S tou Kájou mě to teda moc nepotěšilo… :(

101
Ananas
Reagovat

@Náhlice:
Terku pochválil za odvahu improvizovat, celek byl prý na halloween, protože nezačištěné. Absence punčoch neodpustitelná.
Evě vytkl v podstatě jen lesklé punčochy a příliš hluboký výstřih.

102
jarka
Reagovat

Šaty hrozné nebyly a malé taky ne. Barva taky seděla ke Karolíninu typu. Jenom byly hrozně předražené. Karolína mi sice moc sympatická nebyla ale v těchto šatech vypadala dobře,samozřejmě v rámci možností své postavy. Kdyby měla dalších 10 tisíc asi by to doladila skvěle. 10 tisíc na všechno není moc a půldruhé hodiny,to už je opravdu masakr. Já bych to asi za tu dobu nezvládla,takže vlastně všechny ty holky obdivuju.

103
Ajda
Reagovat

@jarka: Stačí se podívat, jak je v místech, kde by měl být pas, přeštíplá vázačkou jak špekáček. Tam to způsobuje i její tělesná disproporce. Minimálně jedna velikost tam chybí. Šaty jí moc táhnou přes boky a při chůzi ji nehezky zvýraznili partii třísel a břicha. U předního dílu se jí krabatili nad prsy směrem do průkrčníku, evidentně malý přední díl.
Tuto slečnu tipuji na vel. 52, spíše 54. Zkoušela kabát velikost 20, což je u nás 50 a jak se do něj narvala, tak jsem čekala, kdy vyrve knoflíky i s látkou. Tam chyběly dvě velikosti. Každý výrobce se trošku liší ve velikostech, ale víc je to znát u menších čísel.

104
Filip
Reagovat

@Dodo: Tak se zase uklidníme Miss Slovensko. Ponožky v sandálech jsou náhodou supr retro alá 90. léta. Podle mě jsme předstihly s tímhle celý módní svět, jednou to budou nosit všichni. A je to hrozně pohodlné a zdravé, pokud zvolíte 100% bavlnu. Snad je to jen slovenský troling od vás.

105
Ajda
Reagovat

Filip stihnul zareagovat na Doda, kterého jsem zatím já už odmázla. Aby jste byli v obraze, překopíruji vám jeho post,víc už prudit nebude.

Dodo: Neda mi, to ale to ste celi vy Cesi, vsetko viete, vsade ste boli a pritom ste voli! Sedite si v svojich sandalkach s ponozkami doma pred telkou a listujete casopisom Kvety a tvarite sa, ze vsetko viete a vsetkemu rozumiete. Sprotsi ste a este k tomu ste burani vsetci do jedneho! Bohuzial aj zeny! A vzdy nimi zostanete, nemate ani trochu vkusu a o niecom ako bonton sa u vas hovori iba, ak sa hovori o tom stupidnom radiu, co tam mate. A vy idete hodnotit nejaku fashion show? :D:D:D:D smiesni ste jak santaclausova bielizen!

106
Lady XL
Reagovat

Omlouvám se, ale dostala jsem se k pc až dnes… Pátek jsem bohužel viděla jen kousek a to, když chválil Karolínu a to tak, že mi to přišlo až přehnané. Oceňuji její sebevědomí, ale zároveň jí chybí i kus sebekritičnosti, občas je totiž až přehnané, čímž zakrývá nejspíš svůj pocit méněcennosti, když ji někdo pohaní postavu. Má výhodu, že má přítele a tak se má o koho opřít. Být sama, tak takto sebevědomá asi nebude. Ale přeji jí, ať se jí daří a je šťastná.
Souhlasím s Ajdou, že šaty měla minim. o číslo menší a zajímalo by mne, jak by to vše vypadalo s nějakým kabátkem, rukavičkami…
Neslyšela jsem kritiku Terezy a mrzí mne, jak to ohodnotil… Barevně to splnila a vlastně mi vadila jen délka sukně… A začištění? Na to, co stihla za tu chvíli s oblečením udělat, se dalo nad tímto přimhouřit oko…
Konečný výsledek je spravedlivý.

Přidat komentář