Panáček v reality show

Popelka (24.4. – 28.4.): Svatební host

24. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017, Popelka

Titulpopelka1

Tento týden nás v nákupní show Popelka čeká hodně nesourodá čtveřice soutěžících. Věkový rozdíl mezi nejmladší a nejstarší Popelkou je skoro padesát let. Bude zajímavé sledovat, jak si poradí se zadáním pro tento týden – Svatební host. Nic víc, jen obyčejný host na svatbě.

Nákupné maniačky budou tento týden mít také velmi příjemné, hlavně hodně variabilní téma – Naštvi tchýni. Outfit může být rebelský, přesně proti vkusu tchýně. Může být i velmi elegantní, aby záviděla. Stylistou týdne je Marián Hornyak a tajná poradkyně Alexandra Orviská.

Popelky

popelky

Tento týden nakupuje jako první Irena (48). Po ní se v obchodech vystřídají Rozeta (63), Jaroslava (77) a poslední nakupuje nejmladší Hana (28)-

Pondělí – Irena

irena

23 bodů

Úterý – Rozeta

rozeta

23 bodů

Středa – Jaroslava

jaroslava

22 bodů

Čtvrtek – Hana

hana

25 bodů

pátek – FINÁLE

tabulka

Hodnocení stylisty

Irena – bunda je k šatům tvrdá, rovněž náhrdelník je sporný.
Rozeta – barva bot nezapadá k outfitu, vadí mu zip na saku.
Jaroslava – velká pochvala za podpatky, celkem žádné připomínky, oblečení se mu líbilo.
Hana – plastový náramek se stylově nehodí, malinko váhal nad odstínem modré u bot.

Modely stylisty

stylta

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 77
Reagovat

Na Barrandově spali a spali, doufám, že se brzy vzbudí a doplní archiv a fb.

Dnešní Popelka se mi nelíbila. Šaty z NY mi na ni neseděly, i když je štíhlá. Při bližším pohledu podivný model. Bunda už vůbec ne, působila tvrdě až nepatřičně. Metalické boty jsou letos u Bati hit sezóny, nechci vidět v nich vydržet celý den, ale hezký tvar. Opět oblečení za pár korun a pět tisíc za hodinky a šperk. Jako první byla v Mohito, tam zrovna byl vidět celkem výběr.

2
Julie
Reagovat

Tento týden se FV nějakého modního „odvazu“ zřejmě nedočká. Téma skvělé.

3
didii
Reagovat

Tipuju největší oříšek týdne…ROZETA. To bude přímo kokosák! :D A vůbec, ta věková sestava v tomto týdnu…ach jo. Irena to mohla zvládnout líp.

Reagovat

Fotky ráno, snad už bude díl v archívu.

5
ok2
Reagovat

Téma super, Irena štíhlá jako proutek a ve věku, kdy si ještě může dovolit se předvést !
A nepředvedla ! Šatečky jako do tanečních za pár korun, černou, obepnutou bundičku , ale hlavně hodinky. Lodičky byly úžasné ! Nešťastné nalíčení, strašně se leskla a přidalo jí roky!! Škoda, s takovou postavou mohla být za dámu…
Rozeta ? To bude kousek…:))))

6
Inbezka
Reagovat

Moc se mi líbí téma, škoda, že tento týden nestihám se dívat. Oblečení na svatbu jsem už řešila tolikrát!
Mohlo by to sednout starším dámám, je to jako jim ušité na tělo. Irena příležitost promarnila, škoda. Možná budou ostatní ale ještě horší, to se tady stalo několikrát! Těšim se na fotky dalších soutěžících a na vaše postřehy:-)
Znovu díky Ajdě za obrazové i slovní zpravodajství:-))

Reagovat

Byla jsem navedena na článek od redaktorky Hanky (čtvrtek). Je o natáčení, samé pochlebování, stojí za přečtení. Nedám vám sem zatím odkaz (až v pátek), protože v článku sice vítězku neuvedla, ale na fotkách výsledné outfity a je i lehké poznat, která vyhrála. Co na to Barrandov? Nechci vám kazit překvapení, ale kdo je moc zvědavý (jako já), stačí trošku pátrat. Nápověda: Deník, kultura a hledat známou tvář.

Kdo si článek přečte, neprozrazujte výsledky ostatním!!!!! Díky!

8
didii
Reagovat

@Ajda: supr návod, díky… :)

9
Panda
Reagovat

@Ajda: Díky za info – zítra odjíždím na dovolenou, tak už jsem obraze. Zase klasika…

10
Johana
Reagovat

Včerejší šatičky jak pro balerínu z hrací skříňky, boty hezké, ale něčím se do toho outfitu, zvlášť k bundě, nehodí…úplně jiný styl. Kabelka nehezká, hodinky zbytečné.
Co s ní vizážistka udělala?! Na začátku jsem si říkala, jak vypadá paní mladě na svůj věk a na molu zmalovaný šedesátiletý diblík s neupravenými vlasy.

11
Ajda
Reagovat

@Panda: Zázraky děláme skoro na počkání, přece neodjedete neinformovaná :D

12
Denisa
Reagovat

@Ajda: Díky, koukla jsem. Nehodnotím soutěžící, ale konečně se F. Vaněk zbavil těch kalhot s rozkrokem u kolen. Vypadal hrozně!! V minulém díle – téma mikina – měl na sobě mikinu jako chodící reklama od benzínové pumpy, navíc evidentně velikost pro chlapa!! Při jeho postavě by si mohl u kalhot spíš prodloužit délku nohavic, neboť má krátké nohy. Slovenští „kolegové“ z maniaček jsou opravdu frajeři a těm se dá věřit, když hodnotí módu. S Vaňkem nuda, lepší byl vtipný Osmany.

13
Ajda
Reagovat

Dnešní Rozeta průměr, vadila mi barva bot a halenka měla být delší, aby zamaskovala břicho. Hana a její ladění světa je už trapné, když neví co vytknout, začne míchat barvy a ve finále radí vyměnit i dioptrické brýle. Kritika šátku od Jaroslavy taky blbost, přeci si ho u jídla může sundat.
Dnes nakupovala v Mohito, včera tam hned v úvodu vlezla i Irena a nic nevybrala, přitom tam byly vidět rozhodně zajímavější kousky než v NY.

Archiv opět bez videa, už druhý den problémy, asi nový pracovník :(

14
ok2
Reagovat

@Denisa: Souhlasí s Vámi ve všem..:)

15
ok2
Reagovat

@Ajda: Souhlasím s Vámi ve všem.

16
Johana
Reagovat

Tak na oufity a aufity jsme už u popelek zvyklí, ale Irenin dreskůd mě pobavil.
Dnes mě u Rozety nic moc nenadchlo, ale ani nic moc nerušilo…celkem slušný obleček na svatbu.

17
Ajda
Reagovat

Foto až ráno.

18
Tempera
Reagovat

Včerejčí Popelka taková rozpačitá. Hezké boty, šaty se mi zdály na její věk moc holčičkovské. Včera jsem myslela, že jsem se přehlédla, ale dnes to na fotce vidím. Ty růžové šaty mi zezadu připadaly, jako by paní na sobě měla nějaký zdravotní korzet. Kytka ve vlasech a závěs na krku za mne ne. Sleduju vždycky tak jedním okem, měla jsem pocit, že Rozeta říkala, že kalhoty moc nenosí, tak jsem nechápala, proč dnes šla zrovna do nich. Kostýmek mi připadal spíš jako na procházku po lázeňské promenádě. Takové nenadchne a neurazí. Ono taky záleží na tom, jak je laděná celá ta svatba. Jestli je to „velká bílá“ nebo „civilní“. Ta slečna co pořád řeší počet a ladění barev je na zabití.

19
Ajda
Reagovat

Video v archivu pořád není, zatím jsem použila fotku z fb.

20
Ester
Reagovat

@Ajda: Početla jsem si. Nechápu, proč Hanka nemohla s článkem pár dní počkat. Určitě měla někde ve smlouvě, že nesmí nic prozrazovat dopředu.

21
Hana
Reagovat

Zrovna paní Rozeta měla významnou část rozpočtu věnovat na opravdu kvalitní ( a stahovací ) spodní prádlo. Souhlasím, že delší halena by vypadala lépe. Jako zakrývací element zřejmě slouží šátek, ale spíš přidává objem. Paní by měla rozhodně navštívit kadeřníka, to co měla na hlavě mě strašně rušilo, možná dobře zvolený „klobouček“ by to aspoň schoval, nebo „rozbil“ ? :-)

22
Julie
Reagovat

Taky jsem neodolala o článek si přečetla :)
Popelka Rozeta je dle mého spíš „sukňový nebo šatový“ typ. Outfit, který si vybrala není nejhorší, ale ani ty mdlé barvy k ní prostě nejdou…

23
Ajda
Reagovat

Dnešní paní na svůj věk zajímavý šatník. Irena pobavila, když viděla Jaroslavy model jako „hozený do mlada“ :-) S ohledem na věk paní mi ta černá nevadila, i tu délku bych tolerovala. Sako materiálem mimo, šperk na krku se tloukl s ozdobou na lemu výstřihu. A opět stejný problém, za šperky z nouze pět tisíc.

Nevím, co se děje, včerejší díl v archivu není, ale starší díl, který reprízují na family barrandov, ten tam je. Dnešní díl opět chybí, skoro to vypadá, že už na vše kašlou, poslední týden.

24
Julie
Reagovat

Paní Jaroslava to zvládla skvěle. Mít více času, tak možná místo toho saka zvolí něco jiného. Za mně nejlepší boty hohoto týdne.

25
Mila
Reagovat

dnešní popelka je ve věku mé mamky:) zvládla to na svůj věk úplně skvěle.Rozetě se to moc nezdálo na svatbu.ale myslím že to bylo lepší než její kalhotový komplet.ten by se hodil třeba na sraz spolužáků… ap.nevím co měly holky proti černé sukni.ta mi nevadila.že se černá nehodí na svatbu?tak nevím-měla jsem jako host na menší svatbě „malé černé“ + bílé doplňky a problém s tím nebyl:)) koukala jsem na ty Ireniny šaty.fakt to vypadá jak korzet a je v tom nějaká hrbatá?nesmí sundat tu bundu.jsem zvědavá na Hanku.viděla jsem jen chviličku hodnocení přišlo mi že blbě pindá.

26
Janica
Reagovat

@Ajda: Když šperk zkoušela v prodejně, taky jsem viděla, že se to tluče s lemem, ale při promenádě na koberci měla ten šperk omotaný
kolem zápěstí + náramek (souprava). Slušelo jí to, elegantní dáma, šatník výborný.
Volila bych jen elegantnější halenku.

27
rosien
Reagovat

Teda, ta paní redaktorka je mi nesympatická až to bolí. Oproti soupeřkám má výhodu věku, kdy může obléct kratší/upnutější/barevnější šaty, ale výhru bych přála paní Jaroslavě, v jejím věku jí to hodně slušelo.

28
Tempera
Reagovat

Paní Jaroslava to zvládla dobře, jen bych asi volila jiný materiál sukně. Tato byla nějaká průhledná. Nakonec si myslím, že černou v kombinaci s jinými barvami se nikdy nic nezkazí. Jenom toho náramku bylo nějak moc. Jinak tiše závidím, jsem o víc než deset mladší a zdaleka nemám takovou vitalitu jako paní Jaroslava.

29
Mali
Reagovat

Díky moc za fotky, zvlášť teď, když archiv je kaput.
Před včerejší Popelkou se hluboce skláním. Dámy, přiznejme si, v jejím věku už některé z nás chodit nebudou a mn ho nebudou ani rozumně mluvit, natož hopsat v Popelce. Takže cokoliv, co není vyloženě odpudivé, na ní vypadá dobře.

Ajdo – a jak to bude dál. Diskusi zrušíš nebo se přesune na NM ? Zmínila jsi, že Popelku koupila jiná TV.

30
Ajda
Reagovat

@Mali: To, že Popelku koupila jiná tv tady psal Adam. Licenci může koupit kdokoli, souběžně se vysílá ve více státech, víc tv stanic, viz Maniačky, takže to tipuji spíše na pravidelnou pauzu kvůli natáčení. Uvidíme, co v pátek k tomu ne/řeknou.
Myslím si, že Adam to popletl, protože v čase o kterém psal vysílá NM JOJ family (cca 17.50). Už ten čas mívaly dříve.

Teď je to na vás, chcete články o NM v čase, kdy je vysílá JOJ a musíte koukat z archívu, nebo se budeme řídit českým pokrytím JOJ family, kde jsou tuším o týden opožděné?!

31
Ajda
Reagovat

@Tempera: Kecy o nevhodnosti černé jsou blbost. Sice je model od FV překrytý, ale je vidět, že pro Jaroslavu nachystal celočernou variaci s pudrovou kabelkou.
Obdivovala jsem, jak paní bez problémů běhala po obchodech na podpatcích.

32
Jarmila
Reagovat

Vůbec to teď nestíhám sledovat,tak vidím vždycky jen fotky. Podle těch se mi zatím jeví jako nejlépe oblečená paní Jaroslava. Její model je vhodný pro svatebního hosta a hodí se i k jejímu věku a postavě. Paní Rozeta je podle mě oblečená málo slavnostně,je to spíš vhodné na nějakou menší oslavu. Co se týče černé barvy na svatbu,není vhodné když je někdo celý v černém včetně doplňků,ale v kombinaci s jinými barvami je černá v pořádku.Zrovna tak je možná bílá nebo smetanová ale opět v kombinaci s jinou barvou. V nedávné době jsem ženila syna a vdávala dceru,tak jsem si o tom dost načetla.

33
Ajda
Reagovat

Doplnila jsem konečně fotky. U Jarky jsem si až teď všimla, že lem u halenky jí leze ze saka a je to takové divné.

@Jarmila: Kamarádka přijela před lety na Slovácko v černém modelu na svatbu a vyvolala zděšení. Tam byly skoro všechny dámy převážně v bílé. Ona je ze Slovenska a tam u nich v kraji je to přesně naopak, všichni v černém. Myslím si, že černý kousek nemůže vadit, celočerně už je moc.

34
Hana
Reagovat

Paní Jaroslava zaslouží obdiv za svou vitalitu, ale nelíbí se mi její sako. Divný, levný materiál a ty zipy na dlouhých rukávech v sousedství s poměrně drahými šperky ( a kde má ty náušnice a náhrdelník?!).
Problém se pořád opakuje: levné, nekvalitní hadříky, více jak polovina rozpočtu utracena za podivné a k outfitu nepoužitelné šperky…

35
Ajda
Reagovat

@Hana: Náhrdelník nakonec namotala na ruku.

36
Mali
Reagovat

@Ajda: díky za odpověď. Mi je jedno, ke kterému týdnu budou články aktuální. Přizpůsobím se ostatním. Jen by mi bylo líto, kdyby diskuse zanikla.

37
Hana
Reagovat

@Ajda: takže náhrdelník na ruku a náramek s náušnicemi schované do kabelky? 5 tisíc Kč vyhozeno zbytečně! Kdyby raději investovala do kvalitnější halenky a saka, tak to mohlo být docela dobrý. Černá sukně mi nevadí, délka je přiměřená věku i postavě. Ale to sako se zipy na rukávech je fakt děsivý!!!

38
Ajda
Reagovat

@Hana: Je to divné, ale paní měla na závěr chvilku uši s náušnicemi (opravdu koupené a jiné než ve kterých vyšla z domu) a jiné záběry jsou bez náušnic – vše při závěrečném defilé a komentování hodnocení. Ověřila jsem si to na videu. Náhrdelník i náramek měla společně namotané na zápěstí. Za tolik peněz by to chtělo asi lepší prezentaci.

39
ola
Reagovat

Nechápu, jak si někdo může koupit tak levné oblečení, ještě k tomu na slavnostní příležitost. To teda musí být kvalita. Raději do těchto obchodů ani nechodím, je to tak na jedno použití a ještě nekvalitní, stále pomačkaný, nesedí to. Vyloženě šunty. To stejné boty za 500 Kč, všechny mají nekvalitní podešev, každý kamínek je v tom cítit. Paní šla lépe oblečená na nákup, než byl pak výsledek. Poprvé jsem si pustila včera NM a byla jsem teda překvapená. Naprosto jiná kategorie nakupujících. Za tento týden všechny 3 nakupující proti našim Popelkám „Mistři“.

40
Ajda
Reagovat

Strhávat body za to, že je mladá a štíhlá je ubohé. Měly si stěžovat hned na začátku, že chtějí skupinku důchodkyň.
Unylý, patlavý projev Hany mi celý týden kazil celkový dojem z ní. Outfit hezký, ale nic závratného nepředvedla, bolerka tohoto typu nemám ráda, přijdou mi už za zenitem.

41
jarka
Reagovat

Hanka má nejhezčí outfit, konečně trocha romantiky, která na svatbu patří. Boty jsou za mne příliš výrazné, lesklé, volila bych matnější. Paní Rozeta opět „perlila“, že prý čekala něco více. Na to měla dbát u sebe a paní Jaruška si také neodpustila rýpnutí a to, že na sebe těžko něco shání věděla ještě před přihlášením se do Popelky, tak měla účast zvážit.

42
La guerra
Reagovat

Dnešní Popelka Hanka se mi nelíbila, asi to bude tím, že nemám ráda kytičkované šaty (no vlastně jakékoliv oděvy se vzorem kytek) a navíc mi přišlo, že se to k jejímu typu stejně vůbec nehodí. Orsay považuji za pochybnou kvalitu, zejména pokud jde o ušití, no i materiály a střihy, takže asi celkově, no… Světle růžová, kterou šaty doplnila, se mi zdá s prominutím vyblitá a jako celek to prostě nebylo nic moc… Možná někomu typově úplně jinému by to slušelo… Dívka se snaží být očividně elegantní, což je velmi chvályhodné, ale ještě by měla vychytat, jaké jí lichotí barvy, přestat se hrbit, vymyslet nějaký pěkný účes místo těch roztřepených řídkých rousů a celkově se zamyslet, jak se začít malovat a taky tvářit, aby v obličeji nevypadala tak utrápeně a „ušmudlaně“…Jinak sebevědomí má zdá se dost, takže už jen zamakat na tom vzhledu a bude to dobrý :-D

43
La guerra
Reagovat

Ale jinak teda z toho výběru asi nejlepší model na svatbu, to zas jo…

44
ok2
Reagovat

Šaty ke krku bez náznaku ženskosti , nepadnoucí a špatně ušité bolerko, neupravený účes a v obličeji výraz utrápené a strhané mámy….Nepříjemná osůbka vzhledem i projevem…

45
Ludmila 1
Reagovat

Jaroslavo to jste si měla uvědomit než jste do soutěže šla, že se na Vás bude hůř nakupovat a ne to vytýkat mladé a štíhlé že měla výhodu ..

46
Tempera
Reagovat

Je pravda, že z tohoto týdne asi nejlepší, jen to bolerko vypadalo, jako by jí bylo nějaké těsné, malé. Boty hezké a ta kombinace růžová a modrá (kabelka a boty) mi přišla vtipná. Kyselé obličeje dalších dam mě naštvaly a že Jaroslava bude strhávat bod za to, že je soupeřka štíhlá a líp se jí hledaly modely, to mě překvapilo. To si měla rozmyslet před tím, než do soutěže šla. Už mě unavují ty hovory (já vím, určené režií) na téma – „Tak co říkáš na holky? Já myslím, že jsou fajn.“ Těším se na NM.

47
Mali
Reagovat

Dnes jsem koukala na NM. Soutěžící byyla úžasná, sice mimo můj styl – ale bylo to vtipné, svěží, téma splnila.

48
Poštovní holub
Reagovat

Včera jsem kus viděla a slečna redaktorka, „doktorka, Zorka Horká“ mi moc neseděla. Bydlí v podstatě ve větší skříni, v knihovně má boty, těch pár knih se krčí kdesi u stropu. Je mi jasné, že místa je nedostatek, ale zřetelně bylo vidět, čemu dává přednost. Zušlechťovala bych raději více ducha.To množství „hader“ rozhodně nevylepší její písemný projev, kterým se chce živit. Šatník obsáhlý, k jejímu věku až zbytečně, investovala bych možná raději do dobré kadeřnice a kosmetičky. Ostatní Popelky nějak víc hodnotit nemohu, protože jsem jen koukala tady na fotky a četla si komentáře, ale řekla bych, že takhle namíchat soutěžící, je blbost. Žádná mě nijak neoslnila, nic z toho bych si sama nevybrala. Včera, na mladou holku snad únosné, jen mi to nesedí k typu Popelky, vypadala divně.:) Já bych tu výhru rozdělila mezi všechny čtyři, zhasla světla a za celou Popelkou zamkla dveře. :)

49
Julie
Reagovat

Růžová Hance nesluší, ale boty má nádherné. Paní Jaroslava mě svým hodnocením překvapila. Škoda, že Popelka končí :/

50
Ludmila 1
Reagovat

@Tempera: no tomu už se musím smát ,sotva vylezou z baráku tak hned „tak co říkáš na holky ,“jo já myslím že dobrý…strašný…jestli to opravdu bude končit, tak mě to vadit nebude.

51
La guerra
Reagovat

Tak jsem přečetla ten Hančin článek v Deníku…No nechci být přehnaně kritická, ale nic extra to nebylo, mě to přišlo takové horko těžko sesmolené jak školní slohovka… Nezdá se, že by vládla slovem zrovna s lehkostí…Jak tady někdo zmiňoval, její priority jsou asi jasné z poměru knihy : hadry v jejím minibytě, teď mě napadá, možná se vzhlídla v Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, tam byly hadry taky až na prvním místě :-D

53
Ajda
Reagovat

Filip asi ani nevěděl, že Popelka má minimálně pauzu, ale podle komentátorova loučení to vypadá, že jde k ledu.

Vítězku jsme my zvědavé díky článku znaly, bodování mi dnes přišlo takové odfláknuté. Hana po dnešku ještě protivnější, líbilo se mi, jak ji Filip setřel to její věčné ladění.

54
Ajda
Reagovat

@Wally: FV dnes zmínil, že on měl podmínku pro své svatebčany černo bílé oblečení, proto i dámy mohly mít bílé šaty :-)

55
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Tak na jeho svatbě si těžko mohl někdo splést dámu v bílém s nevěstou.
Jinak obecně mi toto pravidlo přijde celkem směšné, vůbec nevím, co měl na mé svatbě kdo na sobě, ale na „Beremku“ a podobných webech lze vyčíst, že některé panny nevěstinky to dost řeší.

56
Wally
Reagovat

@Ajda: Já to dnes viděla až od Rozety, kdy právě tu bílou kritizoval. :D Takže se omlouvám.

57
Ajda
Reagovat

@Wally: Omluva je zbytečná, on i řekl, že bílé šaty by dámy měly mít jen když si to nevěsta přeje. Rozetě bílé sako pochválil, jeden kousek prý být může, kritizovaly ho soupeřky.

@Ananas: Ty, které to řeší nejvíc, mají ve finále ze svatby pěkný kýč. Pár takových jsem zažila.

Kdo ještě nečetl reportáž vítězky, má možnost – http://www.denik.cz/film/televizni-popelkou-se-strevicky-za-odmenu-20170421.html

58
Aloha
Reagovat

No já myslím, že je to jasné. Filip Vaněk se sice loučil slovy, že se na nás těší příští pátek a v pondělí nová sada Popelek, ovšem komentátor pořadu to řekl zcela jasně:
„Výherkyni ještě jednou z celého srdce gratulujeme a ostatním děvčatům děkujeme, že přišly, soutěžily a zkoušely jaké to je nakupovat v časovém presu s omezeným množstvím peněz. Děkuji vám děvčata za účast a vám u televizních obrazovek, že jste nás v tom nikdy nenechaly a že jste se dívaly. Pořadem vás provázel Martin Hájek a to byl pořad Popelka.“

59
Marta
Reagovat

Takže holky- je to na nás :-) Navazuji na moje únorové hecování k nějakému setkání. Jak jsem zaznamenala, ve hře jsou Popelky z Prahy, Kutné Hory, Tábora a Beskyd :-D

60
Mali
Reagovat

Holky a co říkáte na modely FV? Zase mi přijdou všechny moc do tmava. Třetí je moc pěkný ( červené šaty), první je fajn, druhý teda fuj-fuj a čtvrtý- takkový moc retro, starobabský vzor

61
Mali
Reagovat

Dneska snad poprvé se mi nelíbil Marián v NM- měl kravatu, kostkovanou vestu, na to hnědé sako, růžový kapesníček a ještě ozdobu do klopy (kolo), všechno pěkné, ale ohromady přeplácané.

62
Tempera
Reagovat

Zvítězila slečna Sladěná, ale stylista vlastně nikoho nepohanil a dal všem hodně bodů. Bylo vidět, že už to bere hákem, takže vynechal 4., 3., 2. místo a rovnou vyhlásil vítězku. V programu už Popelka není, takže buď pauza nebo konec.

63
Mila
Reagovat

už jsem neslyšela Filipovo komentování při bodování.ale podle všech 8 se s tím nepáral:)
líbily se mi šedé šaty s kohoutí stopou. Filip byl konečně normálně oblečený.že by na oslavu toho že mu skončila řehole:))
jinak přidávám se k Martě na setkání.ani nemusíme hadrovat. zkomentujeme cestovní oblečení -džíny tričko botasky a na zádech batoh se svačinou:)) hlavně aby to bylo stylové a barevně sladěné:)) místo bodů budeme na baru rozdávat panáčky:)

64
Marta
Reagovat

@Mila: :-)

65
ok2
Reagovat

Poslední díl? No comment!

66
Ajda
Reagovat

@Mila: A co takhle obléknout se dle zadání a vítěz platí útratu všem :D

Od pondělka sem dám článek k NM, budu se držet programu JOj family, protože od 8. 5. by se měly vysílat až od 17.50 v premiéře a po 12 h druhý den repríza. Uvidím, jaký bude zájem.
Děkuji za přízeň u Popelky a jedeme dál :D

67
Mali
Reagovat

@Ajda: oblečení na téma je dobrý nápad

Já vůbec nevím, jestli Joj family chytnu musím zaúkolovat mládež

68
Ajda
Reagovat

@Mali: Zaúkoluj, běžně se da naladit od loňského podzimu.

69
Ludmila
Reagovat

Pořad sleduji jen tady z fotek, takže malá otázka, ty modely stylisty jsou seřazené postupně, jak šly jednotlivé soutěžící?

70
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Ano ;-)

71
Ludmila
Reagovat

Modely se mi i líbí, jen ne pro typy účastnic. V podstatě jediné modely nad kolena jsou tedy určeny pro dvě nejstarší účastnice. Kolena v jejich věku a při jejich váze obvykle už nebývají zrovna ke koukání. Navíc ta nejstarší paní je sice čupr, ale ty podpatky co vybral stylista jsou podle mne opravdu vysoké.

72
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Paní Jarka chodí jedině na podpatcích, byla z bot nadšená. Ona na podpatcich i nakupovala. Filip jednou říkal, že figuríny jsou hodně vysoké, takže na postavě jsou modely delší než vypadají na nich.

73
Ludmila
Reagovat

@Ajda: OK neviděla jsem, tak se asi mýlím. Paní sice běhá v podpatcích, ale třeba ty boty co si koupila, mi připadají nižší, než ty stylistovi. Moje mamka taky ráda podpatky, je v podobném věku, ale na ty stylistovi by si už netroufla i když by se ji určitě taky líbily.

74
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Jaroslava měla neuvěřitelně bohatý šatník, plno šatů a opravdu spousta bot, většina na podpatcích, některé se možná vyrovnali i těm stylistovým. On jí v podstatě nic nevytkl, kdyby ji obodovaly lépe, měla vyhrát.

75
Ajda
Reagovat

Čerstvá zpráva z Fb Popelka Barrandov:

V pátek jste viděli poslední díl pořadu Popelka 👏 Děkujeme za vaší přízeň a že jste nás sledovali ❤ Budeme se na vás těšit u dalších pořadů, které pro vás připravujeme :) 🎬 💋

76
Michele
Reagovat

S Nakupnymi maniackami na Slovensku se tohle proste neda srovnavat. Vetsina soutezcich pri bodovani vypada jako by si odskocila pro maslo do blizke samosky, ne jako hodnotici ucastnice poradu o mode… Tento tyden se obzvlast tre bida s nouzi.
Prvni pani OK, ale Rozeta – vcelku fajn outfit, ale opet prislo na kecy „kdybych se mohla vystrojit jako na svatbu u nas v Italii, to by vypadalo jinak“ no tak proc to neudelala? Mohla nas inspirovat.
Jaroslavu si pamatuju z nahodne shlednuteho dilu poradu Prostreno. Tam prozmenu strhavala body slecne, ktera mela hezky prostreno a originalne navareno, jen pro to, ze hostitelka byla svobodna, pracujici, sebevedoma. Tady prozmenu opet bodovala podlym zpusobem kvuli postave….
Hana prozmenu typicka osklivka-chytrolinka, o mode vi uplne vsechno, ale vlasy kadernika nevidi a make-up taky neresi. Doporucuji ortopeda na tu nahrbenou pater.
Bida je tento porad.

Přidat komentář