Panáček v reality show

Popelka (26.10. – 30.10.): Krajka

28. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

[singlepic id=11062 w=615]

Čtyři nové Popelky a zbrusu nový „drsný“ stylista Pavel Filandr. Zaráží vás označení drsný? To proto, že je známý jako český stylista, který nejde pro ostré slovo daleko. V pořadu Drsný Stylista skoro neznámé TV Harmonie nevybíravě kritizoval každé kilo navíc u těch, kteří se do pořadu přihlásili za účelem vylepšení vlastního vzhledu. Sám Filandr má ale k dokonalému vzhledu daleko. Možná právě proto podstoupil liposukci.
A zpět k tématu – krajka. Pomocí krajky zvýraznit ženskost, ladnost, nesmí to sklouznout k lacinosti až vulgaritě. Líbí? Uvidíme, jak se s tím poperou naše soutěžící.
Sledujte denně na TV Barrandov vždy od 16.15.

[singlepic id=11442 w=615]

Popelky tohoto týdne

První den nakupuje matka nedávné soutěžící – punkerky s korunkou Ellen – policistka Janette (39). Dvě Lucie, obě dvacet let, z nichž jedna studuje a druhá je zdravotní sestra. Čtveřici uzavírá ředitelka neziskovky Hana (37).

Pondělí – Janette

[singlepic id=11443 w=615]
23 bodů (Lucie 9, Lucka 7, Hana 7)

Úterý – Lucie

[singlepic id=11446 w=615]
17 bodů (Janette 6, Lucka 5, Hana 6)

Středa – Lucka

[singlepic id=11455 w=615]
18 bodů (Janette 8, Lucie 4, Hana 6)

Čtvrtek – Hana

[singlepic id=11461 w=615]
23 bodů (Janette 9, Lucie 7, Lucka 7)

FINÁLE

[singlepic id=11469 w=615]

[singlepic id=11470 w=615]

[singlepic id=11471 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
1
Martina
Reagovat

To mě mrzí, že dnešek neuvidím- jsem zvědavá na stylistu, pak musíte napsat jaký je.
Krajka je zajímavé téma, už se těším na foto.

Reagovat

@Martina: Zatím je příjemným překvapením. Stačí klik na jeho jméno, je tam o něm víc :-)

3
Náhlice
Reagovat

Pro mě teda nový stylista děs, vůbec mi nesedí, je takový nudný a navíc mě docela naštval s jeho prohlášením, že jedna ze soutěžících nerozumí módě, když prohlásila, že se jí nelíbí jedny boty dnešní nakupující a stylista ji hned odsoudil, že tyto boty byly hitem světových přehlídek. To neznamená, že když to vymyslí nějaký světový návrhář, že se mi to musí líbit ne???

4
Janina
Reagovat

@Martina: Bože to je takové policejní tele,že Vás to nemusí ani mrzet,že to neuvidíte.Jediná krajka je černá podprsenka pod bílou halenku.A tahle soutěžící kašle na zadání o krajce jak sama říká bylo by to pro ni jak do hrobu.No blbka!!!Nakoupila si krávovoviny a příšerný nevkus.Poradkyně je také na nic.Šatník měla …ubohost,a ty hloupé kecy při nákupu si mohla v jejím věku a postavení taky odpustit.Jen ukazuje,že u policie se schová každý ???-nevím jaký slušný výraz použít.

5
Xaveraj
Reagovat

Já jsem asi nemocná, stále to zapínám s nadějí, že uvidím bomba styl, ženu, která konečně ukáže jak se umí obléct. Bohužel mne zase posadily zpět na zem. Krajka je kámen urazu paní policistky, zas mne to utvrzuje v tom, že si tam jdou za cenu nohsledù jen a jen nakoupit. Krajka je buď noblesní, nebo ve špatné kombinaci vulgární. Já sama ji neumím nosit, ale je fakt, že pokud bych to zadání dostala, tak se překonám a půjdu do toho s noblesou anglické lady a prostě najdu kousky o kterých bych nemohla říci, že nejsou pro mme.

6
dejna
Reagovat

:D Bezva policistka, podle ní bych si to mohla na dálnici drandit čtyřicítkou (nebo na kole), protože jet stovkou (nebo autem), to bych nebyla já. ;) :D
Pokud jde o stylistu, dám mu čas. Na Libora jsem si začala zvykat a pochopila jsem to tak, že se budou střídat. Jsou rozdílní, možná nám tu vznikne zajímavá dvojice. :)

Reagovat

@dejna: Libor si to včera odfrčel vlakem první třídou z Brna do Prahy a z opačného směru dorazila posila :D
(Tím vlakem včera fakt prý jel, taky vím dobře, že je to předtočené, jsem to použila tak nějak obrazně k té výměně.)

8
Pestrobarvec
Reagovat

Na stylistu bych si dávala pozor, měl vlastní pořad na TV Harmonie a bohužel to byla tragédie (viz video https://www.youtube.com/watch?v=UQ-D9NyQZX4 nebo článek http://www.modnipeklo.cz/clanky/drsny-stylista-3/).

9
Inbezka
Reagovat

Ahoj, koukla jsem na kousek… a žasnu a pláču, kde je Libor!?.-)))
A poradkyně té dnešní nakupující, je to Elen, která soutěžila nedávno?

10
Janica
Reagovat

@Pestrobarvec: No, tak jsem zkoukla pana stylistu a nepřijde mi ani tak drsný, jako děsně neomalený. Zřejmě chce mít takovou image.
A dělá si reklamu, jako i OC Smíchov. Za mne palec dolů.
A dnešní maniačka a krajka? Jen kousek na botkách, podprsenka není vidět. Takže jen nákup za pěkné prachy.

11
Pinky
Reagovat

Libor mě teda štval s jeho „ropnými produkty“ ale dneska jsem ho postrádala. Ať je jaký je, mě se líbí- a doufám, že příští týden tam bude. Dnešní nákup-katastrofa-paní si nakoupila nějaké kousky do svého šatníku a aby splnila zadání koupila krajkové boty-za mně nesplnění zadání a hned bych ji vyřadila. Tak jak moc jsem ráda za tento pořad, obávám se, že pokud se bude nést v podobném duchu, kdy si soutěžící hlavně doplní šatník, tak pořad brzy zanikne. Škoda no.

12
Paja
Reagovat

Vůbec podle mě nebylo splěno téma. Nevím, proč to WOW od dalších soutěžících. Paní se úplně normálně hezky oblékla. Nic zvláštního na tom outfitu nevidím. Podobné svršky nosím běžně. A nepřipadám si jako hvězda.

13
Ludmila
Reagovat

No popravdě dnes jsem nedokoukala. chybí mi původní stylista a za dnes. paní to slušelo ale nesplnila téma

14
Martina
Reagovat

Mi se nový dtylista líbí- chování nemohu hodnotit, neviděla jsem Zkoukla jsem 3 díly Drsný stylista- je otázka, zda je to scénář nebo jeho vlastní iniciativa – ty trapné kecy.
Ale všechnyy proměny + fotky na jeho www mají moc pěkný styl, líbí se mi jeho vkus. Líbí se mi i jak se obléká on sám.

15
Ajda
Reagovat

Liborovi většina tady od prvního dílu nemohla přijít na jméno a zvyklo se. Změna je za mě po prvním díle fajn, dva rozdílné pohledy, u Maniaček jsou taky dva a ještě občas totálně odlišná Zuzana. Oproti Liborovi má jistější projev, je vidět, že je na kameru zvyklý.

@Inbezka: Ano, je :-)

16
dejna
Reagovat

@Ajda: vnímám to stejně, snad ten Libor brzy přifrčí tím vlakem zpět. :)

Videa jsem zkoukla, ve srovnání s nimi se včera stylista asi ještě krotil.

17
Ajda
Reagovat

Jsem to sjela podruhé a opět mám pocit, že dámy téma zrovna dvakrát nechápou. Jasné zadání – podtrhnout ženskost a ladnost krajkou. Na botách a schovaném prádle? No nevím, navíc k tomu kabátu se boty nehodily. Tvrdit, že obléci se do většího krajkového kusu by bylo popření jí samé (Janette a Hana), nechápu. Jdu do soutěže a musím splnit zadání bez ohledu na můj styl a vkus. Musím zaujmout, chci vyhrát, nic jiného by tam nemělo platit. Tak nějak doufám, že tenhle stylista jim dá nesplnění zadání pěkně sežrat.

18
Lady XL
Reagovat

Včera jsem viděla až závěr – promenádu. Jo, paní policistka (to jsem netušila), vypadala pěkně, ale krajka? Abych si vzala lupu na televizi… Slyšela jsem její vyjádření o krajce a docela mne to dožralo. Měla bych takový návrh pro produkci, co kdyby těm, co evidentně nesplní zadání z osobních důvodů, prostě celé oblečení sebrali a vrátili ho do obchodu? Takhle se jim tam budou rozšiřovat zástupy těch, co si prostě půjdou nakoupit za 10 tisíc i za cenu,že budou vyřazeny. Za ten nákup to přeci stojí? ne? Stačí se domluvit s obchody…. Koneckonců to mohou přeci udělat i nakupující, vyměnit si pak nakoupené za jiné, mě bližší…

19
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Šmajrá! To je, jak kdyby po nich chtěli, ať si dají vytetovat svastiku přes celá záda! „Drsného stylistu“ nemusím, ale tady bych mu řekla „trhej!“

20
Martina
Reagovat

@Lady XL: sebrané věci nemusí dávat do obchodu, mohou to dát do charity

21
Lady XL
Reagovat

@Martina: i to je řešení., máš pravdu.

22
Ajda
Reagovat

@Ananas: Myslíš, že by vůbec věděly, co to je (svastika)? Na zádech je riziko, že by to zjistily až dodatečně :D

23
Lennie
Reagovat

Kazdy tyden zapinam tv a cekam, ze se show nekam posune, a nic. Davala jsem tomu par tydnu hajeni, jako ze je to novy porad a ze se to trochu rozjede, ale nic. Porad stejna provincni upachtenost. Zadny vtip, zabava, natoz pak inspirace. Cerne kalhoty, bila kosile a poutovy nahrdelnik, co je na tom „wow“, proboha? A za nesplneni zadani jednoznacne body dolu. Takhle to je, jako kdyby v kucharske soutezi ucastnici dostali za ukol uvarit gulas, jeden upekl kure s vysvetlenim, ze gulas neji, a ostatni by to povazovali za uzasnou originalitu. To pak cele zadani ztraci smysl.

24
Slecna X
Reagovat

Vymenit obleceni nelze, nedostanete uctenky, aspon my je nedostali.. a vratit obleceni s odstrihnutyma cedulkama do obchodu asi neni stastne reseni.

25
Lady XL
Reagovat

@Slecna X: To vám účtenky nedali schválně? Asi je dávali Barrandovu, který to vyúčtovával jako náklad… Nevím, někde by se snad dalo domluvit na výměně…, je mi jasné, že vrácení by nechtěli v obchodě akceptovat…

26
Ananas
Reagovat

@Lady XL:
Přiznám se, že kdybych se dozvěděla, že účastnice smějí po soutěži vybrané kousky chodit vyměňovat (natož vracet!), dost by mě to otrávilo.

27
Náhlice
Reagovat

Včera mě ty dvě nakupující šíleně rozčilovaly, policajtka vysloveně dala najevo, že jí jde o doplnění šatníku. A dostala tolik bodů, že si z toho zasloužila tak maximálně půlku. Doufám, že tohle stylista pořádně rozebere a podle toho ji oboduje tak třemi body.

28
Slecna X
Reagovat

@Lady XL: Myslim, ze uctenky se nedavaji nikomu a to hlavne aby urcite damy nechodily (jak uz se tady nekdo zminil) zbozi vracet, nebo vymenovat za jine co se jim vic hodi nebo libi…jelikoz si ale odstrihnete cedulky, protoze na promenadu pred ostatni to s cedulkama asi neni to prave, tak je vymena vlastne nemozna..z meho pohledu bych ocenila z praktickych duvodu pouze uctenku na boty, ktere se obcas rozlepi nebo rozbije zip atd. a treba v ccc vam to vyreklamuji bez problemu ani neceknou. Bouzel uctenky si ponechava stab, davate je pri nakupu bokem a pak hned do rukou redaktorky.

29
Martina
Reagovat

Tak jsem si odpoledne přeorganizivala,abych borce viděla live- tůdle-nejde signál:-(

30
Kamila
Reagovat

Vraťte nám Libora

31
ludmila
Reagovat

jsem ráda, že je Libor pryč ,ty jeho blbé keci mě šly na nervy ,doufám ,že tento bude lepší,ale asi se budou střídat.Mě se pojicistka líbí,téma moc nesplnila ,ale příjemná…

32
Náhlice
Reagovat

Tak beru zpět, jestli se týden ponese v téhle vlně, tak beru zpět svá slova ze včerejška a musím včerejší oblečení pochválit,… Dneska to bylo fakt strašný. Může mi někdo vysvětlit, co je tak super na růžově namalovaný puse? Tim ten svůj podivný nudný outfit završila k „dokonalosti“.

33
Janica
Reagovat

@Slecna X: Logické, že účtenky si nechává štáb,
protože ty peníze musí vyúčtovat přesně na korunu.

34
anapro
Reagovat

Mně se ten novej chlápek líbí, připadá mi dokonce vtipnej… jsem zvědavá, jak ocení ty nudný a skoro nevkusný modely

35
Ajda
Reagovat

@Slecna X: Pro reklamaci by mělo jít kontaktovat produkci a chtít kopii dokladu, který je účetně evidovaný, nebo podle reklamačního řádu lze v krajním případě doložit koupi i svědeckou výpovědí. Každá má poradce, tedy svědka, nebo mě napadá, že se dá předložit i video s nákupem.

36
Ludmila
Reagovat

Hm, no po pravdě dnes jsem byla zklamaná, vzhledem k jejímu šatníku,dnes si přidala pár let, škoda

37
anapro
Reagovat

@Ludmila: souhlasím s tebou… takový tmavý, usedlý, mně se líbily jen ty kozačky, ale už ne k těm kalhotám… kabelka podle mne hrozná a to body taky. Nechápu proč si koupila něco s odhalenýma zádama, který pak nechce ukazovat a kouká tam podprsenka…

38
Jarmila
Reagovat

Podle mne nejlíp splnila zadání Lucka ve středu. A také jí to nejvíc slušelo. Díl jsem, bohužel, neviděla, tak nechápu to špatné hodnocení. Ta včerejší kabela se k oblečení vůbec barevně nehodila. Bodyčko má asi místo spodní košilky :). No a ten pondělní outfit – bez komentáře. Nechápu, proč ty dvě dostaly tolik bodů :(. Doufám, že aspoň stylista to svými body napraví.

39
Janica
Reagovat

No ta kabelka, ač za 4.000!! je děsná sama o sobě, natož ke zvolenému outfitu.
Zase to svádí k myšlence nakoupit, jen abych utratila prachy. Ani tento týden se mi nelíbil.

40
Lennie
Reagovat

Me se nejvic libila druha Lucka. I kdyz vsechno uplne neladilo, aspon se zasnazila o trochu originality, outfit byl hravy, mladistvy, odpovidajici jejimu veku, klobouk ji moc slusel. Janette nesplnila zadani, prvni Lucie vypadala jak sicilska vdova, Hana se stylizovala do jakesi dominy a priznam se, ze mi vadilo jeji prehnane sebevedomi. Holky tvrdi, ze maji rady barvy, a nakonec z toho vzdycky vyjde cernobezova nuda. Stylista radoby vtipny, ale ve skutecnosti trapny, milion reklam, fakt nevim, jestli tomu poradu dam sanci i pristi tyden.

41
Ajda
Reagovat

@Jarmila: Podle toho jak byl stylista z Hany nadšený se bojím, že je to vítězka. I když ono je těžké tento týden vybírat, není z čeho.

42
Lennie
Reagovat

A jeste mi vadilo, ze stylista Hane neskryvane fandil, ale dvacetiletou holku, ktera se cerstve osamostatnila od rodicu, sepsul za „netrendy“ bytove vybaveni.

43
anapro
Reagovat

Mně se taky líbila ta druhá Lucka. Konečně něco jinýho, hezkýho, moc jí to slušelo. Je jasný, že když se teď osamostatnila, tak nic moc nemá a nemá ani peníze. A když má, tak se oblíct dokáže…

44
Martina
Reagovat

Mi se nejvícc líbí kočkave ve světlých šatech, je jiná – žádná černá můra a téma splnila. K jejímu věku pěkný celkový mix. Celkově mi přidou holky bez fantasie- krajka je pěkné ženské téma a ani jedna není za elegantní frajerku. Začínám mít podezření, jestli do nákupu štáb fakt nekecá moc, jak tu už jednouněkdo zmínil.

To NM se tento týden vyvedly- téma neutrální a spíše pánské a dvě kočky z toho vytáhly mimořádně pěknou kombinaci.

45
Paja
Reagovat

Tý jo..tak stylista jim teda dává.

46
dejna
Reagovat

@Martina: Taky se mi ty Slovenky moc líbily.

A příště je tu zase Libor. :)

47
anapro
Reagovat

tak já jsem zklamaná hodnocením stylisty, celkový pohled na všechny modely hovořil jednoznačně pro Lucii v bílém, Žaneta podle mne nesplnila téma a nejlépe hodnocená stylistou vypadá nejhůř – no asi nemám vkus…. jsem ráda, že nejsem sama..

48
Paja
Reagovat

Lucie 2 by se mi líbila v jiných botech. Nějakých jemných, ženských. Taky bez klobouku a samozřejmě s jinou kabelkou…možná nějakým psaníčkem. Ten kovbojský styl se mi nelíbil.

49
Ajda
Reagovat

@anapro: Lucka měla málo bodů od soupeřek, stylista neměl šanci ji dostat výš.

50
Martina
Reagovat

Holky nevíte, jakou barvu vlasů doporučil Žanetě? Jsem to chytla pozdě.Dík.

51
Lenka
Reagovat

Ahoj holky, tento tyden jsem bohuzel nestihla. Aproto na vas mam dotazek:). Poradi mi nektera kde kupovala v pondeli Janette ten kabatek co ma na sobe? Moc diky

52
Ajda
Reagovat

@Lenka: Mango

53
Jana
Reagovat

@Martina: Hloubku odstinu 5 az 6 ….je to svetle hnědá

54
Martina
Reagovat

@Jana: dík za info.

Myslela jsem,že s Pavlem bude větší sranda, že nebude tak upjatý.
Jsou s Liborem úplně jiný, bylo by někdy zajímavé, kdyby nezívisle na sobě hodnotili jeden týden.
Libor má víc fantasie, ocení kreativitu, ale potřebuje dozrát. Pavel zas více tíhne k elegantnímu stylu, má o oblečení více ženskké představy , ale je moc uniformní a nudný.

55
Ludmila
Reagovat

Tenhle týden já sama nemám vítězku.
pondělí – paní to slušelo, sice tam byla ladnost ženskost, nesklouzlo to k lascivnosti, ale mělo to být pomocí krajky, téma nesplnila
úterý-krajka byla, nebyla lehkost, byla ženskost ale i lascivnost a šílené galoše, takové sadomaso nižší kategorie, mít k tomu čtvrteční kozačky, mohla by natočit nějaký film
středa – líbilo by se bez klobouku, jiné boty a kabelka, bunda do pasu, takhle ta bunda dělala špatnou siluetu, nicméně bylo to hravé
čtvrtek – ženskost tam byla, špatně kabelka /(hrozná a vůbec se nehodila), boty nad kolena v černé barvě v kombinaci se světlými kalhotami moc tvrdé. po sundání saka top ze kterého vzadu kouká podprsenka, na ramenech ramínka od podprsenky jestli se nepletu to je přece špatně, špatně ,špatně

56
Mili
Reagovat

Ahoj prosím nevíte přesně v jakém obchodě kupovala soutěžící ve středu ty bílé krajkove šaty?

57
Ajda
Reagovat

@Mili: Peek & Cloppenburg

58
trish
Reagovat

SHow Popelka bohužel skutečně nesahá NM ani po paty. V zásadních třech bodech se liší, a je to škoda, Barrandov asi šetří a pak to tak dopadá. Stylista Libor- kde probůh tohoto odborníka vyhrabali? Rádoby vtipné pošklebky hodné 13letého kluka, strašlivá čeština s prvky slovenštiny (důkaz toho, že přes své občasné úvahy jede podle daného scénáře) – „tuto tému jsi nesplnila“, otřecná mimika a vzhled posledního hrabače u popelnic. STylista par excellance. SLovenští hoši dávají těm našim v tomto ohledu na frak. Jjeich příměry jsou adekvátní a vtipné, nežvaní nesmysly, jako Libor a nový pan stylista, vypadají dobře a hlavně jsou sečtělí a inteligentní. Přirozeně, vyzařuje jim to z tváře. To, že naše soutěžící na konci neupraví stylistka a kadeřnice, je obrovské mínus této verze, sebelepší ohoz pak zanikne, když se dotyčná přikrášlí nasliněnou tužkou a nevhodnou rtěnkou, a zlakuje si vlasy ala „nedělní hody“.

59
Smoulinka
Reagovat

Dobrý den, nestihla jsem finále. Můžu se zeptat, kdo vyhrál? Děkuji

61
dejna
Reagovat

@trish: po Liborovi sáhli asi pro toto:
http://natallipa.com/libor-komosny/
http://fashion-map.cz/cs/libor-komosny
http://www.liborkomosny.com/
Jinak mě ale jeho projev taky iritoval, dnes už se mu víc směju. Víc mi vyhovuje ten druhý (Pavel), ale pořád věřím, že se oba nějak ještě vyvinou. Taky mám zatím raději slovenské stylisty a souhlasím s tím, že působí líp – proč, to neposoudím, snad tím, že jsou zaběhlejší.
Souhlasím s tím, že Barrandov na pořadu šetří a že je to na škodu (a Popelka možná na to i dojede).

Přidat komentář