Panáček v reality show

Popelka (20.3. – 24.3.): Pánský styl

20. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Stylista Filip Vaněk tentokrát vsadil na módní jistotu, téma zní – pánský styl. Žádné bližší upřesnění nezaznělo, jsem zvědavá, jak soutěžící toto zadání pochopí a zvládnou.

Popelky

popelky

První den nakupuje Petra(37). Po ní se v obchodech vystřídají Kamila (20), Michaela (30) a Margareta alias Meggie (24)

Pondělí – Petra

Petra

21 bodů

Úterý – Kamila

kamila

25 bodů

Středa – Míša

MÍsa

22 bodů

Čtvrtek – Meggie

megiie1

23 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Hodnocení stylisty

Petra – nedodělaný look. Babkovské, ošklivé, nemoderní boty na nízkém podpatku. Motýlek na holém krku = styl striptér.
Kamila – kapesníček se tluče s mašlí, pásek zbytečný, psaníčko nevhodné.
Míša – bez výtek, nejlepších z modelů co v Popelce zažil, dostala 10 bodů.
Meggie – košile za zenitem, svým vzorem vhodná do cirkusu nebo pro kolotočáře. Její outfit nemá styl, není cool, jeden bod!

Modely stylisty

stylista

Černé figuríny, černé modely

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 127
Reagovat

Takových peněz a výsledek průměr, ještě bez kabelky. Hlavně že má drahé brýle a černou podprsenku pod košilí neřeší. Chtělo to upravit vlasy.

Téma skvělé, snad to ostatní zvládnou líp, tahle vypadá jak hosteska nebo barmanka na firemní akci.

2
Ester
Reagovat

@Ajda: Při tomhle tématu byla výhoda nakupovat první, ale vůbec toho nevyužila. A ty brýle mi přijdou jako naprostá zbytečnost.

3
Julie
Reagovat

Boty a košile, ostatní vyměnit ! A kritika jedné z popelek – lesklý motýlek a matné lodičky – jsem zvědavá na její outfit.

4
Johana
Reagovat

Dnes by to bez poradce nebyl ani ten průměr.
Arsov už v Popelkách skončil? Každá chce mít asi co nejdelší vlasy, ale ty konečky vlasů pak opravdu vypadají hrozně neupraveně.

5
Mila
Reagovat

pánský styl už měl jednou Osmany.uvidíme jak se s tím holky popasují.neviděla jsem pořad jen koukám na obrázek.tady mi připadá 1 popelka jak na flámu ve 3 ráno:))

6
Panda
Reagovat

Košile zastrčená do kalhot jí nelichotí. Kalhoty do pátku zkrátí, podprsenku bude mít jinou.Možná si vzpomene na Osmanyho – bryle nepátři na chlava.

7
Panda
Reagovat

Košile zastrčená do kalhot jí nelichotí. Kalhoty do pátku zkrátí, podprsenku bude mít jinou.Možná si vzpomene na Osmanyho – bryle nepátři na chlava. Celý outfit mi připadá nedotažený. Chtělo by to kabelku.

9
Kačka K.
Reagovat

Petra vypadá docela dobře, jen mi chybí kabelka. Možná místo halenky by byla vhodnější košile. Tak drahé brýle bych si asi nekoupila , ale tlačil ji čas. Jsem zvědavá na ostatní Popelky, taky si pamatuji, že už tady to téma bylo.

10
Tempera
Reagovat

Dlouhé kalhoty, divný motýlek, brýle na hlavě (a ještě za tu cenu) nechápu. Líbily se mi hodinky. Jak se mi normálně moc nelíbí ty jejich věčné bobky na hlavě, tahle si měla radši vyčesat drdol, vlasy má docela zničené. Dnes mi unikl kadeřník? Šatník jeden z nejošklivějších, co jsem v Popelce viděla. Nevkus a nesoudnost. Začátek pořadu jsem moc nesledovala, spíš poslouchala a pak jsem se vyděsila, když jsem viděla tu krátkovlasou blondýnu v jejím oblečku. Já jsem nejdřív myslela, že je to přítel dnešní Popelky a že utekl ze zkoušky baleťáků v Národním. A ještě ta divná kožešina!!!

11
Hana
Reagovat

Souhlas s výše uvedenými názory: nedotažené, neslušivé, zase nejvyšší položka za doplňky (!), proč místo hodinek a brýlí raději nedotáhla outfit sakem, nebo vestou?! Takhle vypadá tlustě a do toho ta černá podprsenka… ty adeptky se fakt na předcházející díly asi fakt nedívají, pořád dokola ty stejné chyby!
Hodně sympatická Michaela – doufám, že mě nezklame. Takový pěkný, jednoznačný téma, nemůže přece pokazit! :-)

12
Mali
Reagovat

Téma pěkné. Popelka – nápad dobrý, realizace kulhá, nějak jí to nepasuje, bud jsou ty kalhoty velké nebo neforemné, motýlek jí nesluší- taková parodie na dobrý nápad.
Za fotky děkuji.

13
Hana
Reagovat

@Ajda: Ajdo,děkuji za odkaz, já jsem tenhle díl neviděla. Je tam spousta inspirace, stačilo by, kdyby dámy starší díly sledovaly, poučily se z nedostatků a případně přidaly vlastní kreativitu. Ale tudy (kam se vydala pondělní Popelka) cesta nevede…

14
Mila
Reagovat

jsem na rozpacích.popelce Kamile to slušelo ale nebyl to pánský styl.měla vysloveně dámský kostým.Filipovi se bude líbit. nedával ho na figurínu na vánoční večírek?myslím i podobnou halenkou(to si nejsem jistá-už mám taky němce)).ale chtělo to kostým rovného střihu třeba s proužkem a klasickou košili.pak by ani ta mašle nevadila.ale ty boty byly na mě hrozné.ty bych určitě v obchodě minula.jsem zvědavá na páteční hodnocení.

15
Kačka K.
Reagovat

Podle mne to Kamile moc slušelo. Mně ten kostým připadal v pánském stylu, jen si myslím, že by mohly být problém ty boty, moc pěkné, ale hodně lesklé. V porovnání s Petrou se mi Kamila líbila víc, Petře by to asi víc slušelo s nějakou vestičkou. Šatník Kamily se mi taky líbil mnohem víc než šatník Petry, myslím, že by Petra měla změnit svůj styl. Je sympatická, pohledná a ten šatník jí to kazí.

16
Ajda
Reagovat

@Mila: Na vánočním večírku byl tenhle kostým z Manga – http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/obleceni/kabatky/saka-a-blejzry/sako-se-strukturou-a-puntiky?id=81045016_69&n=1&s=prendas.chaquetas

Ten dnešní kupovala v P&C.

U pánského stylu mi nesedí boty na podpatku. V obchodech je mraky oxfordek a ony berou lodičky pro dámičky. Dnes určitě lepší než včera, stužka je in a určitě ji Filip za ni pochválí.

17
Tempera
Reagovat

Dnešní Popelka se mi docela líbila, až na ty boty. K tomu pánskému stylu se nehodí. Nakoukla jsem na FB Petry, má tam starší fotky ještě s normálním obočím a moc jí to tam sluší. Teď je hrozně zmalovaná.

18
Johana
Reagovat

Možná kdyby kalhoty a sako nebyli tak vypasované a místo té mašle dala nedbale uvázanou kravatu, bylo by to lepší. Ta černá mašle ( za mých mladých let sametka a vrchol elegance ), se k tomu nehodí. Pak dámská kabelka, dámské lodičky, dámská halenka a v podstatě i dámské hodinky…no, nic pánského tam dnes nevidím. Je to spíš byznys styl.

19
Julie
Reagovat

Pánský styl a sako (nebo i kalhoty) s puntikama ? A jak už uvádí ostatní – kabelka a lodičky :) Dnes tam toho pánského moc není.

21
Iva
Reagovat

@Johana: právě,že teď ta stužka pod krkem zase frčí

23
Mali
Reagovat

Dnešní Popelka – pěkné slušivé, mám jeen dvě výhrady: lodičky- neéé,stylově se metal ke kostýmku nehodí, jsou spíše na více slavnostní příležitost. Další výhrrada – střih saka, nosí se to je ještě vůbec? Není to zastaralé, „de moed“- jak říkal O.L.?

24
Mali
Reagovat

Ještě poznámka off topic: protože u nás toho o módě pro vyšší ročníky není, zabrousím občas na polské blogy. Kostýmky se pro ženy nad padesát a výš nedoporučují, působí usedle a přidávají roky. A když už- tak z rozdílných vzorů, třeba květovaný vršek a červená sukně.

25
Tempera
Reagovat

@Panda: Prohlédla jsem si ty modely a říkám si, proč se všechny modelky tváří, jako by šly spáchat teroristický čin? Úsměv se už nenosí?

26
darina
Reagovat

Ono nejen výraz modelek,ale i některé modely jsou dost teroristické.

27
janica
Reagovat

Pracuji u zahraniční firmy,která na nás vyžaduje nosit kostýmy v pánském stylu,ale k tomu lodičky,abychom splnovaly i eleganci.

28
Ludmila
Reagovat

Kamile to velmi sluší, ale nepříjde mi to vůbec jako pánský styl. Petry styl mi příjde jako roztomilý klučina, včetně těch jakoby nepadnoucích kalhot. Pokud by je měla kratší, tak má v podstatě podobné kalhoty jaké nosí FV (jakoby nepadnoucí), jen by se mi k tomu líbily pánské boty, ne lodičky.

29
Mila
Reagovat

@Panda: jukla jsem na odkaz.měla jsem několik let podobný černý proužkatý kostým jako na prostředním obrázku(jen ne tak plandavý).byl universální.s obměnou halenek a doplňků jsem v něm odbyla maturity dětí,pohřby,divadla.byl pořád jak nový akorát že mi ho ty potvory ve skříni zmenšily. tak letos putoval dál:((

30
Johana
Reagovat

@Iva: já proti mašlím u krku nic nenamítám, jen se mi ta černá mašle nehodí k modrému puntíkovanému saku a myslím, že se nehodí ani do pánského stylu.

31
Blanka
Reagovat

Zítra bude perlit ten „nej“ kousek tohoto týdne.

32
Ajda
Reagovat

https://www.jenzeny.cz/obleceni/pansky-styl-utoci-na-nase-satniky

Opravdu přející holky. Petra taktizuje a pořádný názor nemá. Margareta nad vším kroutí pusou, mele o značkách, vzorech, unyle kuňká svá moudra, jsem na ni zítra zvědavá. Přijde mi celá jakási zpomalená, umělkyně.
Dnes se mi to líbilo, až možná na kabelku, ale slušelo jí to.

33
Mila
Reagovat

popelce to dnes slušelo.kdyby měla kalhoty dlouhé tak fakt to bylo úplně pánské:)hlavně neměla černobílou klasiku.ta Meggi mi nějak nesedí.nějaká upjatá nebo co.je mi povědomá.nebyla už v popelkách?nebo nějaká jí podobná?zítra mám volno tak se musím podívat na celý díl jak to vychytá.

34
jajas
Reagovat

Myslela jsem si, že ta Megí se nelíbí jen mně, a tak jsem ráda, že nejsem sama. Vzhledově nic moc, nic se jí nelíbí a když mluví, tak z ní mám pocit, jako by se ostatních holek snad štítila nebo co….. Tváří se, jako by byla o několik „levlů“ výš než ty tři. Je strnulá, skoro se nehýbe a sotva mluví…..íNo ale dnešní model se mi líbil. Se vším všudy. Je vidět, že se nemusí jen opakovat bílá a černá a přesto to mělo prvky pánského stylu. Já byla spokojená a to i s tou úspornou kabelkou. Klobouk bezva! Skryté zapínání na košili taky. A mám pocit, že jakkoliv je ta Megííííí divná, tak vidí určitě dobře a zjišťuje, že do dnešní Popelky má tedy hóóódně daleko.

35
Ajda
Reagovat

@Mila: Mně připomíná Martinu Sáblikovou :D

36
Ajda
Reagovat

Meggie: “ Tento pořad mi vychválil můj nejlepší kamarád, a když jsem zjistila konkrétní parametry, že je dost nízká částka vlastně i časový limit, tak jsem to vzala jako výzvu.“

Studuje malbu, je zasnoubená, tak buď je skrytý Picasso, nebo je její snoubenec milionář, jinak si její povýšené vystupování neumím představit.

37
Kačka K.
Reagovat

Dneska se mi Míša líbila, všechno jí ladilo k sobě, asi se ani nedá nějaká chyba najít.

38
Tempera
Reagovat

Prosím, nevíte jaké značky je ta unylá Meggie? Řekla bych, že značka Blbaňa. Mám pocit, že na Barr. zaměstnávají nějakého psychologa, který jim páruje Popelky, protože skoro v každé partě je nějaká ta exotka. Dnešní model asi vychytaný, ale i když vím, že Vaňkovi se to bude líbit, já bych radši dala dlouhé kalhoty a ty boty s ponožkami. Ale chápu, že nejsem zas až tak cool. Prostě stará škola. Hrozně se těším na zítřek. Ještě k poradci. Byl docela sympatický a i dost pomáhal, ale nevím, co vede mužského k tomu, aby si navlékl růžovou mikinu a na hlavu si dal mrtvou krysu.

39
Ajda
Reagovat

@Tempera: Já bych ty kalhoty brala o kousek delší, ale určitě nad kotník. Škoda že nezvolila káro ponožky. Chápu, že s tímhle trendem má mnoho lidí problém, od manžela slyším pořád, že mám kalhoty jak kdybych z nich vyrostla :D

40
jajas
Reagovat

@Ajda: Teď když koukám na tu fotku, tak se mi ty kalhoty zdají opravdu moc krátké v poměru s delším kabátem, to je fakt. A kabát….to že je delší nevadí, jen není poznat, zda je vypasovaný nebo rovný, protože lepší by byl spíše rovný střih. Nicméně nápad výborný, a to i barevně.

41
Panda
Reagovat

@Tempera: Mohla by to být třeba Kateřina Brožová – mistr světa v tvoření párů.

42
jajas
Reagovat

@Ajda: Tak podle toho, co Megííííí říkala o pořadu mi dochází, že vzala jako výzvu nakoupit celý outfit za malou částku, pouhých 10.000,00Kč. Což znamená, že je finančně zajištěna až móc dobře (určitě ne svépomocí), patrně za pouhých 10.000,00 Kč si je normálně schopna koupit kabelku.

43
Hana
Reagovat

Míša je mi od začátku nejsympatičtější, ale její výběr mě úplně nenadchl. Taková krásná vysoká holka zazdí nohy krátkýma kalhotama a delším kabátem, na takový krásný vlasy vrazí tak nepěknou hučku…ale pořád je z toho, co už nakupovalo nejšmrncovnější, umí prodat i ty né úplně povedený hadry.
Jenom mě pobavilo to její poněkud naivní podivení nad hodnocením soupeřek. Vzhledem k tomu, že studovala speciální pedagogiku, tak by měla něco vědět o chování skupiny – když mezi obyčejný holky vpluje takový zjev, zákonitě se skupina semkne a začne konkurenci „likvidovat“. Argument té zmalované soupeřky, že „tyhle barvy fakt nesnáší“ … kdyby jí to nebylo úplně blbý, tak jí dá jeden bod. :-)) Měli by zavést tajný hlasování, tam by se teprve ukázaly charaktery!

44
Tereza
Reagovat

Já nechápu,když ta Petra řekne,že se jí to nelíbí,protože tyhle barvy nemá ráda. Má hodnotit,zda splnila téma a jestli to sluší. Její červený motýlek byl tak trochu jako na maškarní.

45
Tempera
Reagovat

@Tereza: Připomíná to, jak jsem kdysi sledovala Prostřeno. Otrávilo mě právě to hodnocení „já dám málo bodů, protože já tohle jídlo dělám jinak“, popř. „já nejím maso a tohle jídlo je z masa, tak dávám málo bodů“. Přitom podle mne jde o to, jak dotyčný/á to jídlo uvaří. A stejně to platí i v Popelce.

46
Mali
Reagovat

Středeční Popelka – úžasná!! Přála bych jí výhru.

47
Mila
Reagovat

@Ajda: někdo bere 10 000k. jako výzvu jak jí utratit. my ostatní jak s ní vyjít celý měsíc:)))

48
Jarmila
Reagovat

Přiznám se,že už to moc nesleduji,protože mi čas absolutně nevyhovuje a také mě rozčilují řeči soutěžících i samotného Vańka. Když ho vidím oblečeného,tak si vždycky říkám,že jestli takoví nám budou určovat módní trendy tak potěš Pánbůh! Včera jsem ale velkou část viděla a musím říct,že se mi Míša moc líbila. Svou roli také hraje to,že je to opravdu krásná holka a vzhledem k její vysoké štíhlé postavě jí pánský styl moc sluší. Dnes to bohužel neuvidím,tak jsem zvědavá jak si s tím poradí Margareta,která je mi krajně nesympatická a ty její povýšenecké kecy mě pořádně štvaly. Já si myslím,že ne každá i drahá značka za ty peníze stojí a je o tolik lepší než třeba jiná ne tak profláknutá.

49
Hana
Reagovat

@Tempera: ze stejné kategorie je úchylka „paní umělkyně“ na proužky a puntíky: „tady ti prostě musím strhnout body za ty puntíky!“ Tak v tomto mě pobavila Míša, když zvažovala, zda se má četně přiznat, že má někde na sobě také proužky! :-))

50
anapro
Reagovat

Dívám se jen na fotky, líbí se mi Kamila, ty červený lodičky jsou k tomu krásný a ta vázanka taky! Tak má podle mne pánský styl vypadat, žena má pořád zůstat ženou, ne se obléknout jako chlap. U té včerejší mi něco chybí, ale nevím co, no néjsem stylistka….

51
Michaela
Reagovat

zdravím, nevíte, prosím, ve kterém obchodě Míša pořídila kabát? Moc děkuji za info :-)

52
Poštovní holub
Reagovat

Zatím jsem viděla jen útržky a fotky, ale dnes se dívám. A musím to sem neprodleně napsat: To je taková krááva! Uf, omlouvám se, ale ulevilo se mi.:)

53
Ajda
Reagovat

Vyznavačka všeho pouze značkového a doma má Guess, MK a Pandoru. Hlavně mít certifikáty, ty asi nosí na krku. Vadí jí proužky a puntíky, ale značkové zvířecí vzory v pohodě. Chtěla bych ji vidět, kdyby jí vše neplatil otec, to by frňák letěl k zemi, nána snobská. Snoubenec by měl zdrhat, až nebude papínek, ona bude v pr****!

Pánský styl – košile zapnutá až po krk, žádná rozhalenka.

54
Mila
Reagovat

@Poštovní holub: předběhla jste mě s tím titulem.uf to tu ještě nebylo.to jsem si říkala hned jak otevřela s odpuštěním hubu.Míša to vystihla má zkažený charakter.drahé hadry.za kabelku co nemám ani ve výplatě.ty certifikáty:)))ale není to závist.přála bych jí to kdyby se nechovala jako p…že to vyhazuje a nedá to na charitu? co bude dělat až jí papínek nebude dotovat?ale my obyčejné ženské to asi neumíme posoudit.dnes se oblékla divně hvězda.chudák partner.ale asi sní je že s ní profituje.u mě to vyhrála na celé čáře Míša.hlavně se mi zdá že to má v hlavě srovnané.

55
Mila
Reagovat

@Mila: uf mám tam hrubky.))byla jsem moc rychlá a nečetla to po sobě.jinak si myslím že Filip bude „uplacený“a dá jí nejvíc bodů.

56
Ajda
Reagovat

Bože, do čeho jsi to dal rozum?! Mě až bolelo tuhle blbku sledovat, bylo mi hanba za ni. Nepřeji nikomu nic zlého, ale ona by potřebovala pořádně padnout na hubu a škrábat se nahoru vlastními silami.

Bodovala jako potvora, strhávala za pitomosti a po druhých chce přesné zdůvodnění? Jejím myšlením viděla samé desítky, včetně té od Filipa a pobrat všechny značkové ceny. Tu od Bati a předplatné by mu asi hodila pod nohy :D

https://www.facebook.com/margrit.fisinger?fref=ts

Nedělám to ráda, ale z jejího profilu copy –

Úvodní informace
hloupí, zakomplexovaní, tlusti, zavistivi , nudni a obyčejní-tak s takovými se nekamarádim:)) (copy včetně hrubek)

57
Zdenka_P
Reagovat

@Ajda: To s padnutím na hubu jsem si přesně říkala. Slečna umělkyně zcela překonala má negativní očekávání. Kdyby to drahé bylo alespoň vkusné, ale kritizovat proužky a puntíky a mít doma půlku skříně s levhartem…

58
Eva původní
Reagovat

Dnes jsem si udělala čas a dívala se na tu exotku. No jsem v úžasu a říkám si kdo tu holku vychoval… „vyhazuji i drahé věci a do popelnice, nechci je dávat na charitu“ být má dcera, tak se za ni stydím … Takovou mladou nafrněnou holku jsem ještě nepoznala, teda teď už jo :-)

59
Zdenka_P
Reagovat

@Ajda: Aha, mystická bytost, co maluje léčivé obrazy. Bakalářská práce doporučena k přepracování.

60
Ajda
Reagovat

Myslíte, že dá k popelnici i certifikáty? Jinak všechno značky, které jsou nejčastěji fejky a tmavší spoluobčané v Krpoli se jistě radují i bez certifikátu :D

61
Janica
Reagovat

Margareta, Margareta, ach jo! Už včera jsem na ni zírala, v jaké poloze seděla při hodnocení. Strnulá záda, ruce a lokty, připravená na zteč, napětí z ní jen kapalo.
Puntíky a proužky nesnáší, dnes její průvodce sako se strukturou proužků. A zřejmě byl chlapec poučen, že má zmínit ceny. No, trapná, arogantní holka.
Její outfit se mi nelíbil, především upnuté kalhoty. Vlastně nic pánského. Růžová kravata mi chlapská nepřijde. Ale Vaňkovi se asi bude líbit.
Líbila se mi Kamča a krásná Míša měla volit jiné kalhoty. Tak uvidíme zítra.

62
Kačka K.
Reagovat

U Margarety se mi nelíbila velká kabelka a ty barevné ponožky. Ty kalhoty mi taky nepřipadaly moc pánské ani ta růžová barva. A už vůbec se mi taky nelíbilo, že vyhazuje drahé věci do popelnice, měla by si najít čas někam je odnést na charitu.

63
Johana
Reagovat

Že to dnes bude díl plný snobizmu, nadřazenosti a opovržení k jiným lidem jsem čekala. Papá má mraky peněz, tak dceru dotuje…to je v pořádku. Tato slečna je ale zhmotněním bezcitnosti a to už v pořádku není. I ty kočky má doma jen proto, že jsou šlechtěné, což nám nezapomněla sdělit
Zařízení bytu není můj styl, ale upoutaly mě nádherné kytice živých květů ve vázách…bez vody!…asi služebná, která odnáší pytle s hadrama do popelnice, mění ty kytky dvakrát denně.

64
Vlaďka
Reagovat

Tak dnes se ta blbka Megíííí ukázala v celé své „kráse“. Blbka je snad slabé slovo. Na co si to hraje? Ona si myslí že je ta nejkrásnější, neúžasnější umělkyně. Kdyby aspoň byla hezká, když už je tak blbá.
U všeho komentář kolik co stálo, certifikáty atd., přitom zvířecí potisky jsou asi „IN“ hlavně že jsou značkové, i když nevkusné. To co si dnes vybrala se mi nelíbilo, kalhoty byly podle mého moc upnuté, skoro jako legíny a v pánském stylu mi tedy nepřišly. No hlavně že chtěla bližší vysvětlení proč dostala 7 bodů. Petra mi přijde, že k ní vzhlíží, Kamila je fajn a v úterý se mi líbila a Míša je krásná žena s milým a příjemným chováním. Taky to dnešní umělkyni řekla, co si o ní myslí, slušně, s úsměvem, výstižne. No a dnešní úporadce, zvláštní chlapec, na to že mu je 15 let, tak svým vystupováním takový mladý starý.

65
Tempera
Reagovat

Bože, to byla sebestředná milka, ne žádná milka, kráááááva je to. Ty certifikáty mě úplně dorazily a vůbec proč u všeho musela říkat, kolik to stálo? Doufám, že papínek si to všechno nahrával, aby se mohl kochat, jakou má milou, skvělou a chytrou dcerunku. Zajímavé, že na FB má i skupinku, která ji chválí. No asi svůj k svému. Petra z ní taky byla celá paf, ale ona na to, kolik je jí let, mi připadá jako takové ovlivnitelné telátko. Poradce byl taky na ránu, to nebyl ani chlap ani dítě, no vlastně chlap z toho asi už nevyroste. Ještě, že mám normální děti i vnoučata. Ale u F.V. by mohla zabodovat, ten v ní asi ucítí svoji možnou klientku. I když nevím, jestli by nad ním tahle mařena neohrnula nos. Omlouvám se, muselo to ven.

66
Poštovní holub
Reagovat

Poradce a Megera měli stejnou kadenci hlasu. Asi se to líhne tam, kde je zlatá kolébka. Chlapec si taky nekupoval žádné levné věci, prý. Ovšem, úplně oba zapomněli na to, že nejlevnější ze všeho, to úplně nejlevnější, jsou oni. Uf, dnes mě to nadzvedlo. Fuj, fuj, fuj. Strašně bych se styděla, kdybych něco takového vychovala.:(

67
Mali
Reagovat

Tento týden jsem viděla naživo poprvé a jen jsem zírala, co je to za kreaturu.
Tu pohádku o papínkovi i nevěřím ani náhodou, ještě mohla přidat tu o Červené Karkulce..
Dělá společensský tanec, ta hraje v psteli určitě první liu- to je bezh diskuse, dá si nohu za hlavu a chlapi vyvalí oči a zkoprní a jsou štěstím bez sebe, že sypou. z toho pramení i ta sebevědomost a přehlížení. Žádný chlap by nerozmazloval až tak vlastní dceru.

Šatník – tolik nevkusných hader jsem po hromadě nikdy neviděla, se nedivím, že je vyhazuje. Značku Guess nesnáším, je stejně nevkusná jako Desigual. Kabelky, velké a hnusné, všechny stejné. Líbily se mi akorát taneční šaty jinak nic, ani ten křivák se zlatými zipy- taky mi přišel nevkusný.

Outfit dnešní Mahuleny nespnil zaání. Tmavě růžové skorolegíny by si nevzal žádný chlap, ani ten 4%. Kableka velká, plandavá. Kravata byla navíc- nehodila se ke vzoru podšívky na košili.

Nicméně vítěz asi jasný- z pro mne záhadných důvodů, pokud se objeví někdo, z koho srší arogance a padaj z něj prachy – bere první cenu. Pokud najde FV odvahu a zkritizuje ji, je frajer.
A Petra – nevím, jestli jak tak hloupá a slepá, spíš je možné, že ji Mahulena píchla nějaké všimné 20-30 ( pro ni spropitné).

68
Inbezka
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, napsala jsi to krásně – „úplně nejlevnější jsou oni‘! Já se dívala jen místy, ale slyšela jsem, jak se Margareta představuje: Jsem UMĚLKYNĚ atd. To se málokdy slyší od opravdových umělců. Většinou řeknou – jsem malíř, sochař, architekt.. Ale tohle? a na facebooku si říká Marča Neuvěřitelná. Ale život je dlouhý a třeba holka jednou procitne.
Z tohoto týdne se mi líbí nejvíc úterní a středeční Popelka, Jen se obávám, že že Kamilin kostým je hodně dámský.
Michaela má kalhoty na fotce hodně krátké, ale ony se jí trochu zkrabatily chůzí a šle je asi taky povytáhly nahoru, takže je má kratší, než možná chtěla.
Ale co, stejně rozhodne Filip podle sebe:-).

69
Mila
Reagovat

@Ajda: dík za odkaz na FB. je to mazec.to je fakt sebestředná ….myslí že každý před ní padne na pr…no zítra si udělám čas a kouknu na Filipa.Tempero já být tatíček tak asi po dnešku budu chodit kanálama.

70
jajas
Reagovat

Megi nepřekvapila. Čekala jsem to, ale tak trochu jsem tomu nechtěla věřit, ale stalo se. Mladá, arogantní, sebestředná, narcistická a absolutně materiálně zaměřená holka, která za to vše může poděkovat svému papínkovi. Jak peníze dovedou lidi zprznit. Kdo ví, možná, že kdyby pocházela z běžných poměrů, mohla to být pohodová a oblíbená holka (i když není moc hezká). Vzhledem k tomu, že v životě ještě nic moc nedokázala, tak to její urputné sebevědomí musí logicky pocházet z nadměrného přísunu finančních prostředků. Jak je malé postavy, tím z větší výšky pohlíží na ty obyčejné (spíše nemajetné) lidičky pod sebou, se kterými nechce nic mít. Jak tragické! Zajímalo by mne, zda jí její snoubenec nedělal poradce, protože je ze stejného „těsta“ nebo prostě jen nechtěl, aby s ním byla veřejně spojována. Asi se snažil vydělávat na nová trička za ty vyhozené. No je toho hodně, co by mne zajímalo, myslím že psychologové by ji pěkně rozebrali. Ale ke jejímu outfitu….barevně – pánský styl to každopádně není. Možná pánský-gay styl. Barva kalhot a ponožek (kravaty a vzoru na košili) se zásadně „se sebou bily“. Kabela jako na větší nákup. Nevím, kde v tomto outfitu vidí naše „umělkyně“ (jak se sama nazvala) pánského. Možná právě proto, že je to „umělkyně“, tak to vidí, zatímco já, „neumělkyně“ to tam prostě nevidím. Ráda bych věděla, zda je „oblíbená“ v kolektivu (pokud v nějakém kolektivu je schopna setrvávat. Jak říkám, tragédie.

71
Ajda
Reagovat

Peníze má od otce, ne od rodičů, tak to vypadá, že jí s nimi něco kompenzuje.

72
Zdenka_P
Reagovat

@Mali: Já vím, že tohle už je jedovaté, ale našla jsem taneční videa. A tedy žádná sláva na takové mládí, velmi pomalé nohy a limitovaná pružnost v pánvi. V podstatě to partnerovi kazila.

73
jajas
Reagovat

Zítra to opět „rozsekne“ FV. Už vidím, jak na ty rachitické hnědé panny hází vytahané svetry (možná kárované), kolem krku jim otočí nějakou šálu (to by se možná hodilo na naši „umělkyni“), rozdrbané rifle, tenisky nebo mokasíny na nohy…….Teď mne napadlo nové téma pro Popelky:“ Outfit Filipa Vaňka“!! Sice by to nebylo moc náročné, oblečení by se dalo docela dobře v obchodech sehnat, ale aspoň bychom se všichni dobře pobavily.

74
Ajda
Reagovat

Zítra se FV Megoušky zeptá, zda by si vzala na sebe jeho outfit a ona zamrká a odměřeně prohlásí, že nee, protože to nejsou její oblíbené značky.

75
Johana
Reagovat

@Ajda: a jestli se na nějakém kousku vyskytnou puntíky, nebo proužky, to se teprve Meggie bude otřásat hnusem.

76
Panda
Reagovat

Když si Megi představím jako Natašu, tak mi to začíná dávat smysl.

77
Hana
Reagovat

Nedospělé děcko, které je zvyklé dostat každou hračku, na kterou si ukáže. Pokud už používá umění jako zástěrku, pak bych čekala mnohem větší kreativitu ve variaci na téma pánský styl. Největší kamarád – 15leté přemoudřelé děcko ( od kterého se navíc nechala docela snadno dirigovat) – tak to o něčem taky vypovídá.
Celé vystupování je podle mne součást určité hry, snaha provokovat. Cílem zjevně není materiální výhra, asi se potřebovala ukázat a prezentovat, potvrdit si svou vlastní výjimečnost-k tomu jí posloužil pořad dobře.
Musí jenom doufat, že tatínkovy(snad) zdroje nikdy nevyschnou, protože uměním se neuživí (ani kdyby byla dobrá) a normálně žít už se taky nenaučí. Docela smutný případ…

78
Ester
Reagovat

@Ajda: Koukám, že se Marfuša, teda chci říct Megi, na facebooku schovala … asi se umělkyni
nedostalo takového ohlasu a takových reakcí, jaké očekávala :-D

79
Mali
Reagovat

Je to sice podpásovka- ale tak jsem si našla už tady dříve zmíněný posudek na dizertační práci Marfuši se závěrem nevyhovující, neobhájeno- duben 2015, od té doby to znovu nezkusila.
Člověk by řek, že po takové lekci trocha sebekritiky naskočí. Ale i tací jsou mezi námi.

80
Poštovní holub
Reagovat

Pocit, který z toho mám, je smutek. I z toho, že takhle mělký a prázdný člověk má své obdivovatele. Četla jsem na FB komentáře, většina je zděšených a v podstatě nevěřících, ale pak je tam i skupina lidí, kteří její způsob života, její způsob chování a prezentace, i to, čím se obklopuje, vnímají pozitivně.Tím víc si vážím toho „svého světa“ a budu se ho držet.:) Za peníze si určitě uspořádáte výstavu, za peníze se protlačíte kamkoliv, vystudujete cokoliv, ale blbem, kterého zajímají jen „věci“ zůstanete.

81
Hana
Reagovat

@Mali: sebereflexe, sebekritika – to jsou disciplíny, ke kterým by vás měli vést už rodiče, tohle dítě žilo zjevně bez jakýchkoliv mantinelů a rodiče co zanedbali, v dospělém věku nedohoní…tady už to bude na slečně, jestli je schopná se nad sebou ještě nějak konstruktivně zamyslet.

82
Ester
Reagovat

@Poštovní holub: Ano, taky jsem četla na FB komentáře a nechápu ty, kterým se zdá chování Marfuši v pořádku a ještě ji snad za to obdivují. Přitom ta holka je divná už jen sotva hubu otevře.

83
Ajda
Reagovat

@Mali: Já večer našla novou verzi, opět výtky, dokonce opět špatně uváděná jména, slabý obsah, ale připuštěna, hodnocení uspokojující. Letos ji tedy na druhý pokus obhájila. A teď je na dráze umělkyně. Nějak mi uniklo, jestli měla někde doma svoje dílo, ani na fb nic neni, jen ona a zase ona.

84
Wally
Reagovat

Je zajímavé, že na FB za ni kope chlap, který tam komentuje dost dlouho a vždy celkem nestraně. Neznat jeho názory dřív, tak si myslím, že to je ona. A je z Brna! :DD

85
Zdenka_P
Reagovat

@Wally: Taky jsem se divila, přišel mi vždycky celkem rozumný.

86
Ajda
Reagovat

@Wally: On zase až tak nestranný není, pěkný snob je taky. Uznává hlavně P&C, přitom to zase taková sláva není, ale jsou to značky, i když často outlet. Přijde mi divné, že vždy tvrdí, jak to sleduje jen u práce a pak zase, že si to nahrává, zná to do detailů, holt divný týpek.

87
Julie
Reagovat

Dneska tipuji na vítězku Míšu :)

88
Tempera
Reagovat

@Ajda: Taky jsem našla tu schválenou (s odřenýma ušima) verzi, nakoukla jsem jen na začátek práce 1.1 Synestézie, dost jsem o tom kdysi četla, takže text mi byl hodně povědomý, moc práce si s tím nedala.
@Wally: Taky mě překvapilo hodnocení toho chlapa (tuším Kouba).

89
Mila
Reagovat

megii maus dostala sprchu:))) ale stejně to hodí do popelnice je to pro ní levné zboží a nechá si jen šperky.supr bodování.vyhrála moje favoritka a ta umělkyně bod.dobře jí tak.tu prohru nesla těžce.

90
Zdenka_P
Reagovat

Dnes jsme se snad poprvé shodly se stylistou. S bodováním jsem moc spokojená, s navrženými modely už méně.
Na slečně umělkyni byla vidět stoupající tenze, jak s ní FV nesouhlasil. Nakonec to tedy tak nějak ustála, což oceňuji. Myslím, že s „názorným příkladem toho, jak to nedělat“ asi vůbec nepočítala.

91
sagiti
Reagovat

FV byl opravdu spravedlivý.Míše vítězství moc přeji a Marfuše tu malou ťafku také.Aspoň trošku uvidí,že se za peníze vše koupit nedá.
Jen tak mimochodem.Už od začátku mě zarážel její zahořklý výraz v obličeji.Ústa stažená,občasný úsměv s námahou.Nechci ji vidět v 50 letech,zvláště pokud by byl život spravedlivý a nadělil jí i to horší a jak jsem psala,za prachy se vše nekoupí.

92
Wally
Reagovat

Vítězka spokojenost, sprdunk megery spokojenost. :D Ale proč neukázali ty trendy boty od FV?

Nechápu, proč se Megii tak angažovala na FB, když věděla jak dopadla.

93
Poštovní holub
Reagovat

Vyhrála Míša! Moc jsem jí to přála a jsem ráda, že Filip to viděl stejně. Hodně často se s ním v hodnocení rozcházím, o to víc mě ta dnešní „stejná vlna“ potěšila. :)
A vlastně jsem se přistihla, že je mi toho ubohého smutného mimozemšťánka skoro líto. Opravdu té Margaretě nepřeju nic zlého, ale měla by se hodně rychle vrátit nohama na zem. On by ten pád, z imaginární bubliny jedinečných, mohl být hodně bolestivý.
Míša byla super! :)

94
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ten divný týpek na FB, protože, který chlap by tam takhle exhiboval :),mě nejdřív dostal tím, jak se mu vlastně líbila ta první Petra. Zmalovaná, až do zohyzdění, šatník halucinogenní, bodování podvraťácké. :) Jeho zanícení pro Megeru bych už pochopila, možná ho oslnily prachy,prachy,prachy… :)

95
jajas
Reagovat

@sagiti: Možná by Megí měla dostat ten poukaz do Yes visage, aby jí tam spravili ten její pokřivený obličej (no ale za 10.000,00 se zázraky dělat nedají….). S výsledkem jsem, samozřejmě, spokojena. Modely od FV nic moc, hlavně mně u něho vždycky štve, že používá moc černé barvy. Kdybych měla mít šatník s jeho modely, tak jsem černo-šedo-khaki-hnědo-béžová. Jako by ani jiné barvy neexistovaly. A pobavila mne Petra, když FV vysvětlovala, že nemá ráda ty barvičky (viz.outfit od Míši-tedy hnědá a béžová) a přitom chválila Vaňkovi tu károvanou košili, která ty barvy také měla. Dokonce říkala něco ve smyslu, že by si tu košili klidně vzala. Ta holka nemá svůj vlastní názor. Jinak spokojenost!

96
Janica
Reagovat

Megiin strnulý postoj po celou dobu hodnocení vyjadřuje – já k nim nepatřím. Studená sprcha jí neuškodí. Ale i když jen jen slzy v očích, konec ustála. Aspoň něco.
Míše gratuluju a přeju.

97
Ajda
Reagovat

Jednu chvíli jsem měla pocit, že Filip parodoval mluvu Megguše, rychle si to uvědomil a změnil tón. Snad holka alespoň od tatínka dostane pytlík bonbónů.

98
Kačka K.
Reagovat

Vítězství Míše přeji, zaslouží si ho. Hodně se mi líbila i Kamila. Modely, které vybral Filip, bych taky hodnotila kladně, jen mi připadaly hodně tmavé. Ale to možná zkreslují ty figuríny.

99
adalim
Reagovat

@jajas: Já jsem se přistihla, že Petra je mi mnohem méně sympatická než Meggie, ta je aspoň svá, Petra, i když je učitelka, je strašně jednoduchá a podbízí se.

100
adalim
Reagovat

@Kačka K.: Druhý a čtvrtý model FV je skoro stejný, ta černá mi nevadí, mám ráda šedou, béžovou i hnědou.

101
Tempera
Reagovat

Děvčata, představte si, chybička se vloudila, já jsem si zapomněla nahrát dnešní díl. Sice už vím, jak to dopadlo, ale ujít si ho nenechám, už má naprogramováno na nedělní reprízu. Ta černá figurína je fakt hrozná, na normální panně s růžovou „pletí“ by ty modely vypadaly daleko líp, zrovna ty dnešní úplně zanikají. Já si myslím, že mají strach tu figurínu vyměnit, aby je někdo nenařknul z netolerantnosti k jiné rase, fakt se tady už nedivím ničemu.

102
Ajda
Reagovat

Na fisingerka.cz jsou obrazy umělkyně.

103
Tempera
Reagovat

@Ajda: To mám za to, že jsem zvědavá. Já snad nebudu strachy spát, aby se mi o tom umění nezdálo.

104
Panda
Reagovat

@Ajda: A to je teprve v larválním stadiu!

105
sagiti
Reagovat

@Ajda:
Na to jsem se neměla dívat.A ještě teď před spaním.:-((
Ta holka nemůže být šťastná.

106
Mila
Reagovat

@Ajda: první co bylo že jsem se lekla.nemám ráda hohor.název obrázku „mám ráda bolest“ tak holčička je na SM?ten pták na posledním taky pěkně děsí.pak se nemůžeme divit jak se tváří a chová.nemá šťastné období.značkové hadry,certifikáty a peníze bych za šťastný život nevyměnila.jsem ráda v jak žiju.když člověka potká bolestná ztráta tak mu nic takového stejně nepomůže.

107
Mali
Reagovat

Udělala jsem si čas a koukala včeraa na Filipa. Moc se mi líbil, spravedlivé hodnoení, něěkolik dobrých rad. Kritikou neurážel, jeho vystupování mělo včera noblesu hodnou povolání stylisty. Navrhované modely se mi pořád zdají nic moc, bez šťávy a károvaná košile je hnusná.
Marfuša: převapila mne, kritiku přijala s pokorou a nevypouštěla z pusy ta svá moudra.

A na obrazy teprve kouknu.

108
Johana
Reagovat

Mám dojem, že i ty obrazy jsou jen Margaretina póza a stylizace se do něčeho, o čem nemá ani páru. Můžu se mýlit, ale nezdála se, že by její život byl už v tak mladém věku plný smutku, utrpení a bolesti. Mít její dílo doma, závislosti na antidepresivech se nevyhnu.

109
Kačka K.
Reagovat

já jsem byla zvědavá, tak jsem si ty obrazy Margarety taky prohlédla a taky na mne působí hrozně depresivně. Ona mi taky připadala podle ostatních taková zvláštní, třeba je jenom nešťastná a ten tatínek jí něco vynahrazuje těmi penězi. Někdy působila i odevzdaně, když se nechala dirigovat tím mladým poradcem a celkem pokorně přijala i tu Filipovu kritiku. Možná v sobě má nějakou bolest a před okolím si jen na něco hraje. Je mi jí spíš líto.

110
evka
Reagovat

Zdravim vsechny,rekla bych ze tenhle tyden byl nejvydarenejsi po hooodne dlouhe dobe…..a vitezstvi Misi bylo na miste…ale neda mi to zminit v souvislosti se slecnou umelkyni jinou reality a to na Prime Prostreno….tenhle tyden tam byli manzele,proti jejchz chovani,aroganci a sebestrednosti bylo chovani slecny umelkyne v nasem poradu jen velice slaby odvar….tim jen chci rict,ze ve vsech reality asi opravdu musi byt nekdo kdo svym chovanim zajisti sledovanost…..

111
Ajda
Reagovat

@evka: Myslíte Lindu? Viděla jsem kousek v pondělí. Ta byla v Maniačkách, dokonce vyhrala, týden playmate, téma kasino. Jestli sledujete Robinsonův ostrov, tak Petra tam soutěžila taky a strašně Lindu nesnášela. Pak jsem viděla, že tam byl nějaký chlap místo ní, to byl ten manžel?

112
evka
Reagovat

Presne tuhle megeru myslim a ten exot byl opravdu jeji manzel Viktor….ten tam byl ve ctvrtek a v patek misto ni a byl opravdu na pest…..

113
evka
Reagovat

Jo a byl tam proto ze jeho tehotna manzelka nahle onemocnela aby se s vidinou samozrejme vyhry nahle v patek pred vyhlasenim viteze zazracne uzdravila a pro tu vyhru si dosla….bohuzel ji sklaplo….

114
Johana
Reagovat

@Ajda: já si nemohla vzpomenout, kde jsem ji viděla :) Už v Maniačkách byla sebevědomá, nepříjemná a nafoukaná, ale od té doby na sobě ještě zapracovala.
Z prostřena jsem na doporučení okolí viděla z minulého týdne jen jeden díl, i to velmi obezřetně, ze záznamu a opravdu stačilo. Člověku, který má jen trochu soudnosti, se z tohoto párečku musí zákonitě udělat velmi nevolno.

115
Ajda
Reagovat

V Maniačkách mně byla celkem příjemná, v pondělí jsem jen zírala, co je z ní za kozu namyšlenou.
Kýčovité fotky ze svatby v cizině a už jsem to vypínala :-) Pak jsem ještě některý den viděla, jak vše kritizoval ten jeji manžel.

116
Tempera
Reagovat

Tak jsem se šla taky podívat na tu krasavici z Prostřeno. Namachrovaná, nehezká ženská, měla by si nechat něco udělat s chrupem, když je ta playmate. I když chápu, že v těch pánských časopisech vystrkovala něco jiného než zuby. A všimla jsem si, že její způsob požívání stravy je strašný, tak nějak divně mele tou pusou, jako kravička nebo kozička. Takže závěrem – exoti a exotky jsou všude, nejen v Popelce.

117
Poštovní holub
Reagovat

@Tempera: Popelka by byla mnohem lepší bez nich. Zkouším hrát s „tvůrčím týmem“ tu hru na realitu, ale co je moc, to je moc. To už mě nebaví. A jsem ráda, že ten model chování a styl života, který teď divákům nabídli, velká většina odmítla. Korně divných týpků ovšem.:)

118
Mila
Reagovat

@Poštovní holub: taky bych se radši podívala na „normální“ soutěžící.asi se bojí že by nebyla sledovanost.mě tam některé chování vyloženě ruší.viz tento týden:(radši bych byla kdyby komentoval moderátor kousky které holky ukazují a nakupují jako to bylo dřív.nabízené modely aby holky vyzkoušely,poradit co k sobě ladí ap.na figurínách to vypadá jinak.já bych radši brala pohodovější verzi a ponaučení.asi toho chci moc:))

119
Poštovní holub
Reagovat

@Mila: Taky bych si to takhle představovala.:) Normální pořad o módě, bez toho pindání a kramaření soutěžících a pavlačových konfliktů a úplně zbytečných exotů. Většinou možná „umělecky“ dosazených. To už mě nebaví ale vůbec. Jsem stará konzerva, která preferuje minimalismus a už má svůj styl.ale moc ráda bych se podívala, co je třeba v trendech zajímavého, v reálu posoudila nové a neobvyklé kombinace, ráda bych viděla modely, vybrané stylistou, přímo na Popelkách, spolu s odborným resumé. To už se tady zmiňovalo mnohokrát. :) Pořad v této podobě myslím spíš diváky ztrácí a rozhodně ztrácí i soutěžící, které by se do „normálního“ pořadu klidně přihlásily.

120
Panda
Reagovat

Při hledání četnosti příjmení Fisinger jsem zjistila, že je v ČR jediné. To vyvolalo množství dalších otázek o záhadném otci sponzorovi.
http://www.prijmeni.cz/Fisinger

121
Janica
Reagovat

Děvčata, 3. dubna začínají Nákupné maniačky. Provází opět Marian Hornyak, Maroše Kočišíka vystřídal Michal Sabo.

122
Ajda
Reagovat

@Janica: Rychlejší :-) Mám obavu, aby ty inovace nebyly k u NM k horšímu. Tajná poradkyně Plačková zavání průšvihem.

123
anapro
Reagovat

@Ajda:
Michal sabo měl moc hezký modely na týdnu módy…. jsem tedy zvědavá, jaký bude v maniačkách…
jinak jsem se v popece vzdělala, opravdu jsem nevěděla, že pánský styl může být i křivák s džínama a s tričkem… ono to bude k něčemu dobrý!

124
Ajda
Reagovat

@anapro: Michal Sabo mi nevadí, taky jsem na něho zvědavá. Ale tu krásně kousavou ironii jako měl Kočišík asi nikdo nenahradí, ten mě bavil. Spíš mě děsí ti tajní porotci, Plačková snad nikdy nebyla vkusně oblečená, aby to změnami nezabili jako Popelku.

125
Janica
Reagovat

@Ajda: Že bude tajná poradkyně Plačková jsem netušila. V NM jsem ji viděla, no žádná sláva. A od prvého spatření v HP děsně nesympatická. Tak snad mi nezkazí potěšení z NM.

126
Ajda
Reagovat

@Janica: Já to četla na FB a viděla upoutávku na JOJce (naštěstí jede live vysílání), je tam úplně strašná. On ten první týden bude nějaké sexy téma, zkouší si korzety a podvazkové pásy a právě Plačková tam hodnotila i šatníky a hrozná blbka, oblečená a zmalovaná jako vždy nevkusně. To mě právě děsí, protože už blogerky mi hodně vadily. Taky není jasné, zda tam bude pořád ona, nebo se budou střídat. Mají tam být jako oživení i hosté.

127
jssv
Reagovat

@Panda:

Fisinger není její rodné příjmení, změnila si ho, jmenovala se Bečáková, takže její tatínek je Bečák

Přidat komentář