Panáček v reality show

Popelka (17.4. – 21.4.): Mikina

17. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017, Popelka

Titulpopelka1

Moderní, svěží a hlavně zajímavá musí být mikina, kterou soutěžící zařadí jako hlavní kousek do svého outfitu. Ano, téma týdne zní – MIKINA!

Nákupné maniačky se nám trošku vrátí v čase, mají téma – Aby zima nebyla nudná! V outfitu musí být jeden dominantní kousek s výrazným vzorem, měly by se vyhnout nudným barvám – šedá, černá, tmavě modrá.

Popelky

popelky

Tento týden nakupuje Šarlota (20), Martina (22), Jolana (27) a Iveta (44).

Pondělí – Šarlota

SARLota

22 bodů

Úterý – Martina

martina

24 bodů

Středa – Jolana

jolana

20 bodů

Čtvrtek – Iveta

iveta

15 bodů

Pátek – FINÁLE

tabulka

Hodnocení stylisty

U žádné soutěžící neviděl „módu“, jejich outfitům chyběl styl. Pojaly to jako klasickou mikinu a on by raději viděl elegantní modely, protože to je zrovna aktuálně v kurzu.

Šarlota – tanagerský styl, ten věk už překročila, i když vypadá mladě. Z modelu nadšený nebyl, ale neměla v něm stylové chyby a mikina byla jediná trošku trendy, jen zbytku chybělo víc kreativity.
Martina – celý outfit zabila bundou, taška měla mít jinou barvu i tvar.
Jolana – lodičky nuda a mikina měla být přes hlavu. Tu co zvolila je za zenitem, přímo řekl sto let za opicemi, strašně mu vadila. Zkritizoval na ní vše, včetně aplikace písmen.
Iveta – Moc pruhů i šperků. K šatům, které zvolila, se nehodí žádná mikina. Stylově mu celý outfit neladil.

Modely stylisty

stylista

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
Reagovat

Outfit ulice, nic extra, slečna milá, barvy příjemné, takže výsledek hezký, ale v soutěži bych čekala něco originálnějšího.
Měli by konečně stanovit limit na šperky a hodinky a zrušit tu pitomost, že musí utratit 8 500 Kč. Když neumí utratit peníze smysluplně, tak si holt nakoupí za méně peněz a ušetří se. Však ono by je to přinutilo začít přemýšlet.

2
Mila
Reagovat

holčičce to slušelo.na její drobné postavičce bude slušet vše.koupila si takové běžné oblečení pro mladé.ale ta pálka za hodinky-ta mě dostala.už to říkám dávno-limit na šperky a doplňky.ale jestli budou končit tak už je to jedno.

3
Tempera
Reagovat

Mladá a hezká, slušivé, ale nic světoborného. Hodinky přes čáru. Už mě štvou ta hodnocení, nejen dnes, ale celkově. Jestliže se mi to líbí míň, dám míň bodů. A ty kecy, že si musí schovat body, mi přijdou trapné. Stejně jako strhávat body za to, že slečna nemá náušnice. Vždyť jí snad ani nebyly vidět uši. A slečna vizážistka jede jako podle šablony. Hlavně co nejvíc zdůraznit obočí. Chudák Šarlota, nalíčení jí neslušelo.

Reagovat

@Tempera: Splnila jsi na 100%, nemám co vytknout, šup a boduje sedmičkou :D

Martina mi lezla na nervy, jak pořád porovnávala kolik věcí má ona v šatníku a kolik Šarlota.

5
Mali
Reagovat

Dnešní outfit- naprosto mimo můj styl. Ale sluší jí to, oceňuji, že vypadá sportovně, a růžová dodává něžný akcent. Mikina je dominantní.
Pálka za hodinky postrádá smysl.
Kecyy hodnotících- sou srandovní. dojala mne blondýna, která vymyslela novou taktiku. Nejprve tajně řekne kupu věcí, co jí vadí a tm docílí snížení bodování ostatních a před soutěžící, mi vadí jen jedn věc- a dá o bod víc než ostatní, aby vyypadala dobře.

6
veramala
Reagovat

Tak jsem se po pár týdnech opět podívala. Shrnu soutěžící: mrchy, mrchy, mrchy. Takže žádná změna.

7
jajas
Reagovat

Téma je divné….. To mohou za týden dát téma TENISKY a na závěr celé slavné Popelky by se hodilo téma: HODINKY! Jinak to slečně sluší, ale není to nic moc zajímavé, prostě mladá holka se oblékla tak, jak se obléká spousta lidí. Důležité je, že má hodinky!!!!!!

8
anapro
Reagovat

Nuda, nuda, nuda – myslím pořad. Žádné rady, ždáné informace. Není to o módě, ale asi o sledovanosti. To bodování z minulého týdne bylo děsné, jak mohl dát FV tolik bodů té paní ireně nechápu, čekala jsem, že šla do pořadu proto, aby jí někdo poradil, jak se oblékat a co se sebou dělat… pro mne hrůza (paní irena), asi tu píše sama pod přezdívkou nebo nějaký její přítel, protože to co jsem četla za názor by mohl napsat jen slepý…. a jetli bude FV takhle pokračovat, tak to nemá cenu, aby vůbec něco bodoval…

9
Hana
Reagovat

Stěžejní kousek outfitu – mikina za nejméně peněz?! A nebylo v zadání, že to má být fashion? Ale je otázka, jak si svým životem bude téma (mimochodem „to“ téma, nikoliv „ta“ téma!) celý ten týden žít. Mohly by to být klidně i mikinové šaty-je otázka, jak to zase stylista myslel (případně jak dodatečně dovysvětlí).

10
panda
Reagovat

@anapro: @anapro: Mluvíte mi z duše.
Nejlepší na celé Popelce je tahle diskuze. Jednomu se uleví, když si nebrblá sám.

11
Ludmila
Reagovat

Byla bych z tohohle tématu nešťastná, nebyla jsem mikinová ani za mlada.

COmě udivilo, tématem je mikina, nakonec je mikina nejlevnějším kouskem v nákupu slečny. Ale slečně to slušelo, to zas jo.

12
Ajda
Reagovat

Všechny kousky dohromady vytvoří kolotoč nevkusu. Laciné hadry, boty i kabelka a drahé šperky! U bundy si měla alespoň ohrnout rukávy.

Díl v archivu není, proto zatím jen provizorní fotka z fb, doplním ráno.

13
Tempera
Reagovat

8 bodů za tento model se mi zdá moc. Sukně se mi nelíbila, mikina obyčejná, kabelka hrozná, jednak barva a potom to cosi chlupatého. Boty by se mi líbily, ale k úplně jinému modelu. Náramek už ani nekomentuji.

14
adalim
Reagovat

Jak pejsek s kočičkou pekl dort: bambule, obojek, drahé šperky, mikina, bunda a páskované boty naboso,…… No není to nuda, opravdu ne.

15
jajas
Reagovat

Prostě zmatek! Nechápu ten černý pásek na krku, když má mikču také až ke krku a vypadá jako udušená. Takže má mikču a bundu a letní páskové botky? Ta chlupatá koule mi taky nepřipadá jako ozdoba, spíše jak pěst na oko, zvlášť k takové barvě tašky. Ten ozdobný náramek rozhodně nejde k tomu obojku. Prostě každý pes jiná ves. Nemá to nápad (spíše hodně nápadů splácaných do sebe), není to hezké na pohled.

16
Ludmila
Reagovat

Dnes se mi líbí pouze boty. Nechápu bodování.

17
Ludmila
Reagovat

Na úvodním fotu má Martina také něco jako mikinu. To už bych si dokázala představit k sukni a botám na podpatku.

18
Mali
Reagovat

Hrozné!! Něco tak hnusného jako je tato mikina, bych si nevzala ani místo tepláků nebo na vytírání.

19
Mila
Reagovat

ježíšmarjá 24 bodů za co?? uf to je kompletek. jinak ty boty a bunda jsou hezké.nevím za kolik nakoupila ale vymustrovala se hrozně.místo sukně si měla vzít kalhoty a sundat obojek.kabelka jak z totálního výprodeje u ťamanů. jsem mikinová a nápisy mi na nich nevadí ale k téhle si měla vzít džíny a sportovní tašku že jde do fitka.

20
Ajda
Reagovat

@Mila: Zrovna jsem doplnila fotku s cenami :-)

21
Hana
Reagovat

Nechápu, co mají pořád s tím „rozbíjením“ pomocí „barviček“ ? Těmito botami+děsivou kabelkou to spíš zabila!
A bodování také nechápu, tolik bodů ve srovnání s první popelkou, která to aspoň pojala kompaktně-sportovně…
Ty myšlenkové pochody soutěžících jsou pro mě úplně nepochopitelné. Když se to vůbec nehodí, navlečou na sebe legíny a zrovna v tomto případě, když by koupily trochu delší a objemnější mikinu, tak by to šlo. Džíny dobrý( i když jsem alergická na tu plísňovou úpravu), ale pouzdrová sukně – to se slečna zasekla asi na business stylu z minulého týdne?!

22
panda
Reagovat

Horší už to snad ani nemohlo být. Že by vítězství?

24
adalim
Reagovat

@Hana: to nemá chybu, nádhera…

25
Mila
Reagovat

@Ajda: proč vrátila ty džíny?byly by určitě lepší než sukně na pohřeb.hlavně že si koupila drahý náramek.
za tohle by jí stylista měl dát 1bod za splnění úkolu-koupila mikinu

26
Ajda
Reagovat

@Mila: Džíny taky hrůza, jakési vyšívané rudé kytky na bocích (v místech předních kapes). Ona šla od začátku po sukni, tak kompromis džíny, ale pak uviděla sukni ve výloze. Měli ji ještě v červené barvě. Vrátit džíny byl problém, protože hotovost nevrací, jedině platbu zpět na kartu (běžný postup, ale trvá cca 2 dny). Tak je vyměnila za podprdu a bundu.

27
Janica
Reagovat

Tak ani včerejší popelka nepředvedla nic zajímavého a pěkného.
Viděla jsem NM, tam došlo ke změnám, maniaček je 5. Téma Aby zima nebyla nudná.
Marián vysvětlil a během nákupu za maniačkou do obchodu přišel, poradil jak nejlépe
outfit sestavit (dominantní kousek by měl být výrazně vzorovaný). No, rady nepadly na úrodnou půdu a nakupující to tvrdě zvrzla. Od 4 soupeřek 20 bodů.
Účtenka byla na necelých 300 euro a maniačka ukázala 300. Ale nikde jsem nečetla zmínku o snížení rozpočtu. Nebo jsem tak mizerně viděla?

28
Ajda
Reagovat

@Janica: Taky jsem si té změny všimla. Pět jich bývalo na začátku, pak udělali pátky celé jen hodnotící. Nový stylista zatím v pohodě, chce to si zvyknout, holt Kočišík je jen jeden. A opravdu je jen 300 Euro, to jsem ale zaznamenala až na fb. Vadí mi zatím výběr soutěžících, samá modelína, chce to normální baby :D

Dnešní Popelka za mě super. Konečně kvalitní, pěkná mikina, cenou dominantní kousek outfitu. Krásná holka (taky taktik), uměla nákup prodat na promenádě. Bodování na pár facek, závist a taktika. Na zítřejší majitelku mega všeho jsem zvědavá. Dneska pomlouvala zašedlou bílou barvu a ona mi přitom od pondělka přijde taky celá ušmudlaná, neupravená, zašlým zlatem ověšená, staře vypadající. Jsem zvědavá na její obsáhlý a značkový šatník, jak od pondělka slibuje. Vidět to na ní není.

29
Tess
Reagovat

Jak se jmenuje Jolanka příjmením?

30
Ludmila
Reagovat

Ano, konečně byla dominantním kouskem mikina. Nemám ráda potrhané džíny, ale to je můj problém. Holce to slušelo. Bodování v porovnání se včerejškem nepochopitelné.

31
Pe.pa
Reagovat

Jolana je holt moc hezka a navic ma vkus – a to se neodpousti 😊 (nechavam stranou jeji chovani v minulych dilech). Pro me krasne, nepreplacane, proste super.

32
Ajda
Reagovat

@Tess: Jolana Bláha

33
adalim
Reagovat

Chválím i dnešní líčení. Je pravdou, že syté rtěnky jsou pro letošek IN, ale k mikině mi ty rudé rety moc nejdou. Moje babička by řekla, že obě předešlé dívky vypadaly jak SEKLÉ KOSOU.

34
Janica
Reagovat

No to je závisti od soupeřek. Jolanka dnes bezva. Moc se mi líbila. Taky nemusím roztrhané džíny, no mládí má jiný pohled.

35
Tempera
Reagovat

Tak mi někam zmizel dnešní komentář, ale možná, že jsem ho zapomněla odeslat. Tak zkusím znova. Dneska se ty tři pipky vyznamenaly, samé wow, krásné… a proto dávám šest bodů. Mně se dnešní model líbil, i když tedy nemusím ty roztrhané džíny. Ale to je můj (generační) problém. Dnes byla jiná vizážistka, takže Jolaně nalíčení moc slušelo. Jsem zvědavá na zítřejší Popelku, hlavně na její šatník, když u Jolany tolik kritizovala. Včerejší Martina má na FB přes 120 komentářů, hlavně záporných.

36
Tempera
Reagovat

Jejda, teď jsem odeslala druhý příspěvek a najednou se mi tu objevil ten první s poznámkou, že čeká na schválení. Tak tomu nerozumím.

37
Mila
Reagovat

Jolaně to slušelo.až na ty odrbané džiny(můj problém) bych si to vzala na sebe vše. zaráží mě hodnocení.té maškaře daly 24 téhle která vypadala šmrncovně 20?že by závist?nevidím je na živo nemůžu hodnotit chování a komentáře.koukám že neutratila polovinu rozpočtu za hodinky…a koupila si do limitu spoďárky.:)dobře udělala.

38
Hana
Reagovat

Taky se mi zatím nejvíc líbila Jolana, i když je jako modelka ve výhodě – prodala by na sobě i pytel od brambor. Ale pokud to pravidla dovolují, tak mají ostatní smůlu a ani modelíně nezaručuje její vkus a zkušenost, že se to potká se stylistovým hodnocením ( i když v tomto případě bych si na ni vsadila, vypadá jako mladší a sympatičtější klon Simony Krainové).
Nejvíce mi učarovala ta splývavá košile, střídmost v doplňcích, nadhled při nákupech a vysoká částka za mikinu, která se tímto stala opravdu dominantním kusem outfitu. Doufám, že FV její opravdu nespravedlivě nízké bodování hravě dorovná!

39
Ajda
Reagovat

@Tempera: Systém má nastavené některá slova na černé listině a „pipiny“ patří mezi ně. Proto ta schvalovačka :-)

40
adalim
Reagovat

@Tempera: Prosím, jak se jmenuje příjmením Martina?

41
paní Ef
Reagovat

Trochu se bojím přiznat, že se mi zatím nejvíc líbí druhá popelka (mínus kabelka a šperky), popř. smontovat vršek jedničky a sukni dvojky. U té třetí se mi nelíbí, co dělá košile a mikina u krku a chtělo by to jinou kabelku.

42
adalim
Reagovat

@paní Ef: Je to váš názor, na něj máte právo. Dovoluji si však oponovat: celkový dojem je deformovaná postava – dlouhé ruce (rukávy u bundy), krátké nohy (kotníčková obuv a délka sukně), krk ji zkracuje obojek, bambuli na kabelce vůbec nekomentuji. V pase přeříznout a ke spodku dát jiný vršek a ke zbylému jiný spodek, vytvořit dvě bytosti.

43
Tempera
Reagovat

@Ajda: Ajdo, díky za vysvětlení. Ale myslím, že ty p….. se tady použily víckrát a prošlo to. Ale jo, dám si pozor.

@adalim: Adalim, to fakt netuším. I když jména komentátor uvádí, nepamatuji se.

44
Ajda
Reagovat

@Tempera: Technika je nevyzpytatelná jako současné počasí, bohužel :D

45
Ajda
Reagovat

@adalim: Martina Šlosáriková

46
Julie
Reagovat

Za mně zatím Jolana nejlepší. Jen nechápu proč si kupuje náušnice v bižuterii, když ji zbylo tolik peněz ???

47
adalim
Reagovat

@Ajda: Moc děkuji – dokonalý servis, potlesk…

48
anapro
Reagovat

holky díváte se? teda tý jolany je mi líto! to je chuděrka! ta musí mít problémy, když neukopne drobnou kritiku a tak hrozně se zesměšňuje, když viditelně oplácí

49
anapro
Reagovat

mně se nezobrazují komentáře? proč?
ale je to dneska zábavný… je zakázáno jít do obchodu před nákupem?

50
Ajda
Reagovat

@anapro: Kdysi jsem si četla pravidla a tam tehdy bylo přímo uvedené, že soutěžící nesmí do OC před svými nákupy. Povolen byl jen vstup s doprovodem někoho z produkce za účelem natáčení. O časovém sledu víme své, takže toto nepřekvapí. Natáčely se tam často upoutávky se všemi Popelkami.

Komentáře – nic zadrženo není. Občas stávkují prohlížeče, pomůže aktualizovat stránku. I já to musím občas dělat, nebo má technika svůj den, pořád mě odhlašuje, to je pak o nervy :D

51
anapro
Reagovat

to se nesmí, do obchodu mimo natáčení?

52
Ajda
Reagovat

Být téma proužek, tak se mi to stejně nelíbí. Ověšená zlatou bižuterií, bez ladu a skladu. Čekala jsem ještě kus řetězu na kotník. Nepochopím, proč některé musí vzít kabelku a hned si ji narvat na rameno. Ona měla vyloženě kabelku do ruky. Taška přes rameno, ruky v kapsách, strašné nohy díky blbé délce šatů, líčení voskové figuríny, už jí jen chybělo přežvykovat jako její manžel, to bylo děsné.
Na to, jak pořád mluvila o svém šatníku v superlativech, tak to byla slabota. Čekala jsem luxusní značky a pomalu tržnice.

53
adalim
Reagovat

@anapro: Slečna Jolana toto neměla vůbec zapotřebí, odkopala se, škoda…..

54
Tempera
Reagovat

Dneska se mi zdálo přeproužkováno a přezdobeno (myslím bižu). Délka šatů Ivetě nelichotila, navíc měla nějaké flekaté nohy. Při líčení jsem zahlédla, že si něco na ty nohy patlá, že by špatně rozetřený samoopalovací krém? Ten výstup na konci si mohla Jolana odpustit, prostě jen říci – nelíbí, dávám 4 body. Ale na rozdíl od kohosi tu si nemyslím, že v šatnících měla hlavní slovo Jolana, naopak, nejchytřejší a všechnovědoucí byla Martina. A šatník Ivety mě překvapil, na to, jak o něm mluvila jsem čekala něco úplně jiného, tohle připomínalo tak trochu věšák s oblečením v sekáči. A ještě jsem nepochopila ten její dnešní divný účes, hlavně tu klikatou ofinu. Když měla doma vlasy rozpuštěné tak vypadala o moc mladší.

55
Julie
Reagovat

Tak to byl „mazec“, pěkně to Iveta schytala. Nicméně, pokud to nemají doslova zakazané, tak proč ne ? Stejně tak každá z nich může před svým nákupem sednout k netu a každý z těch obchodů má svůj eshop…. a kdo na to příjde ? Mikinu měla dle mého nejhezčí.

56
Ajda
Reagovat

@Tempera: Natřela se tělovým make-upem. Jen zapomněla na nárty a vypadá jako cyklista, když se vyzuje :D

57
Ajda
Reagovat

@Julie: Ono nešlo Jolaně o to, že tam byla, ale že jim tvrdila, že tam nikdy nebyla a Olympii vůbec nezná. Vědomě lhala, to je jádro konfliktu. A podle narážky komentátora, zítra by mělo být taky dusno.

58
Jana
Reagovat

Iveta vypadá na šedesát, nesympatická od prvního dne. K jejímu modelu chyběl ještě proužkovaný klobouček. Vezme si krátké šaty, aby vynikly její tlusté nohy, hrůza. Co měla znamenat ta brož na mikině. Nejvíce splnila zadání Jolana a Šarlota, holkám to moc slušelo.

59
Janica
Reagovat

Ach jo, jak se mi včera Jolana líbila, tak to dnes svým výpadem zkazila. Neumí být nad věcí? Mohla si to děvčata vyřešit v zákulisí nebo to byl záměr režie? Díky všem RS se stávám hodně nedůveřivá.
A ta dnešní námořnice to taky moc nevychytala. Tak uvidíme zítra, co na to Filip.

60
Hana
Reagovat

@Janica: taky to tak vidím, že produkce potřebovala pořad trochu „oživit“. Asi se jim zdálo, že hra na „myjsmeskvěláparta“ už diváky nudí! Jolana si roli domovnice docela užila, ale mě to teda taky moc nepobavilo.
Poslední popelka koupila dobrou mikinu, ale ten zbytek za moc nestál a hlavně jí to vůbec neslušelo. Dodnes jsem si nevšimla, jak má silné a nehezké nohy, tady to vyloženě chtělo tmavší úzké kalhoty, kterými by je zakryla. Kdyby pod mikinu ještě navrstvila delší triko, tak to mohlo být docela dobrý. A ta věc, kterou si přípíchla na mikinu (špendlík/brož) , mě přímo irituje!

61
Camilla
Reagovat

Iveta to dnes přeproužkovala..dokonce i ten šperk měl proužky..Mikina byla hezká a i jí slušela, zbytek barevně velmi mdlý, sukně v této délce jí opravdu nelichotla. Je do pasu štíhlá, dlouhé tělo, ale zadek má velký a silné nohy, takže tento outfit jí nijak nepřidal na půvabu..Souhlasím s názorem na vlasy, ofinu jsem nepochopila,ohon udělaný jen aby se neřeklo…a vlastně celou dobu chodila nenalíčená a to poslední nalíčení od vízážistky,zejména rty, si zrušila, měla jen jakýsi světlý odstín,původní jí slušel víc..K černým vlasům-nevím,zda si je barví, či ne- by snesla výraznější nalíčení..Jolaně se nedivím,že jí to tak nějak „dala sežrat“..Proč by si nemohla říci svůj názor a nadto ještě když porušila pravidla? Myslím, že se zachovala ok.

62
Camilla
Reagovat

Jinak za mě nejlepší Šarlota a Jolana..Mladinká pěkně vynikla a tak nějak roztomile rošťácky s tou kšiltovkou, růžová jí moc sluší..Jolana se mi líbila v té jednoduchosti a naopak ta mikina byla zajímavě pojata, což Popelky nechápaly, prý – že jí nemohly najít- právě v tom se mi zdála být kreativní a měla šmrnc.. K Martině – nic moc, také taková trochu paní Chytrá, ta barevnost jejích vlasů, rádoby asi ombré, hrozně tvrdé, jak by asi řekl pan Arsov, barevné přechody..Nechat jednolitou barvu na celých vlasech by jí určitě více slušelo..No,když si myslí,jak jí to sluší…Outfit nenadchl,ani nepobouřil..TIpuji na vítězku nejspíš Jolanu, ev. ŠArlot,.No a Iveta, to ještě uvidíme, jak jí „sprdne“ či ne, stylista FV.

63
Mila
Reagovat

ach jo.miluji proužky.ale tohle už je na mě moc. kompletek alá výlet na pramici.taška dobrá k jednobarevnému oblečení k vodě.ty šaty mají nelichotivou délku.leda tak na běhání po zahradě.na fotce to vypadá že nemá oholené nohy nebo měla?ale mikina je fakt pěkná.byly by k ní hezké úzké 3/4 džíny.zbytek vyměnit.na nohy třeba bílé tenisky.jinak bych asi nechala vyhrát Šarlotku.

64
Mali
Reagovat

Za mě na prvním místě Šarlota. Jolana vypadá dobře a sluší jí to- je to ale taková tuctovka bez nápadu, chybí “ koření“, jak říká Marián na NM.
Jenže takové mdlé kde nic tu nic se FV právě líbí, taky mi Jolana připomoná styl Krainové.

65
Mali
Reagovat

Při pohledu na poslední Popelku začínám Ajdu podezřívat, jestli ty fotky občas neupraví ve fotoshopu- přece není možné, aby 40-letá ženská měla tak málo soudnosti ( u mladé holky neřeknu, ta se ještě hledá).

66
Ajda
Reagovat

@Mali: A jsem odhalena :D

67
Ajda
Reagovat

@Mila: Pokud džíny, musela by mít něco delšího, má dost velký zadek k poměru těla. Ještě takový kulatý tvar, vyboulený do stran, nakupovala v riflích a krátkém triku a bylo to hodně nelichotivé.

68
Julie
Reagovat

@Mila: Souhlasím, na fotce vypadají ty nohy opravdu „děsivě“, v tv jsem si toho nevšimla. A tu pěknou mikinu bohužel „zabi“ ten zbytek outfitu, škoda.

69
anapro
Reagovat

@Julie:
teprve teď jsem si toho všimla, na tý fotce vážně strašný…. chudák, určitě se tak snažila s tím samoopalovákem….

70
Mila
Reagovat

musím do práce.pak mi holky napište jak to bylo s těma chlupama na nohou jestli je bude dnes mít:))))
ten opalovák si natřela blbě.pod sukní jí čumí světlá kůže a nemá natřené nárty.radši si měla koupit punčochy.

71
paní Ef
Reagovat

@adalim: Jj, ty rukávy jsou dlouhé a „čoukr“ mimo (jak jsem psala), ale pro tenhle typ sukně mám slabost a s těmi podpatky to není tak hrozné,i takže je to pro mě pořád nejzajímavější outfit týdne.

Na Ivetu jsem se zlomyslně těšila celý týden a nezklamala. Nějaký konflikt na konci? Neviděla jsem, páč přepínám na Maniačky.

72
Ajda
Reagovat

To byl tělový make-up, dala jí ho vizážistka při líčení, jen Iveta se s nim natřela jak tele. Mně připomíná cyklistu,sundala boty a šortky :D

73
ok2
Reagovat

Škoda, že Filip neumí poradit sám sobě! Kalhoty s rozkrokem téměř nad koleny z něj udělaly trpasličí figurku v infantilní mikině…..Děs a běs!

74
ok2
Reagovat

První Popelka se oblékla jako 10letá holčička , druhá se mi celkem líbí, třetí potvora a čtvrtá by nebyla špatná, kdyby se vybodla na samoopalovák a zakoupila silonky….
Popelák se nepovedl vůbec ! Měl by se poradit s O. Lafitou! To je jiný elegán!

75
ok2
Reagovat

To je tedy nářez! Tak to toho pan stylista ještě hodně málo v životě viděl !!!
Tak, jako dnešní POPELKA chodí ráno na základku každá druhá holka. Jen s tím rozdílem, že má kvalitnější mikču a čepici!! Filipe, Filipe…..čím si to ta dívka ve fádních džínách, obyčejných teniskách a nepadnoucí čepici zasloužila???? Nebo mi něco uniklo a začal jste hodnotit hodinky téměř za pět tisíc???? Osmany by jí je sebral a dal by jí pořádnou sodu!!!! Je dobře , že už končíte….

76
Ajda
Reagovat

@ok2: A mně se zrovna dnes FV líbil, svěží model, ty kalhoty už na něm beru, prostě on vždy bude vybočovat, je to jeho reklama, vkus, styl? Mně se krátké kalhoty, barevné ponožky, na boso, prostě líbí a on má smůlu na blbou postavu, ty nohy opticky nenatáhne v žádném střihu.

77
Ajda
Reagovat

@ok2: Osmany by jim taky nic nesebral, byl vyznavačem „kýče“ a zdobnosti, absolutně odlišný styl a tak by to asi u stylistů mělo být.

Filip jasně řekl, že Šarlota jediná měla jakžtakž trendy mikinu, i když na ten styl už má hraniční věk. Jediná neudělala žádnou stylovou chybu. A mikina bylo téma, tak proto vyhrála. Tipla bych si, že Filip toho viděl v módě asi víc než my :D :D :D

Nevěřím, že Popelka končí, tipuji na pauzu, natáčí se nové díly, pořád lákají na casting.

78
Panda
Reagovat

@ok2: @ok2:
Kalhoty jsou boží!!!

79
Panda
Reagovat

@ok2: Desetiletá by si to na sebe nevzala, ale u dvacetileté je to takové rošťácké. No a punčochy do otevřených bot? To už tady bylo mockrát, že dnes nee.

80
Ajda
Reagovat

@Mila: Schválně jsem si pustila včerejší záběry z líčení a hlásím – nohy měla depilované. Nesvlíkla si kalhoty, jen je vyhrnula co to šlo a nohy kromě nártů si natřela makeupem. Zákon schválnosti, šaty byly o kus kratší než končilo natření. Světlo ve studiu bylo k flekatým nožkám hodně nelichotivé.

81
Tempera
Reagovat

S výsledkem jsem spokojená, téma bylo mikina a to opravdu nejlíp splnila Šarlota. Jolana se mi celkově líbila, ale ta černá mikina moc ne. Filip a i ostatní hodně chválili mikinu Ivety, přiznám se, že mě to přišlo jako bunda od tepláků. Filipovy modely mě neuchvátily, nemám zas takový přehled, abych věděla, že tomu, co on navlékl na firuríny, se taky dá říkat mikina. Zase je to možná problém generační, ale pro mne šperk a bižuterie jsou dvě různé věci.

82
Adam
Reagovat

Tak Popelka se v dohledné době určitě nevrátí. Po licenci hned sáhla Joj Family, a Nákupné maniačky se budou výsilat nově i oficiálně v Česku, od 8. května v 18:00.

83
Hana
Reagovat

Opět se ukázalo, že vlastně nikdo nerozumí zadání stylisty. Myslím, že by ho měl formulovat podrobněji, trochu téma rozvést. Když potom předvede své návrhy, většina popelek připustí, že pokud by lépe chápaly zadání, volily by jinak.
Mně osobně se mikiny s volány také vůbec nelíbí ( v tom souhlasím s Jolanou) i když chápu, že je to asi momentální hit, ne každá postava to unese. Že chodíme v běžném životě „nudně“ oblékané, to o sobě většinou víme – je to pohodlné a ne každá máme odvahu ( nebo postavu) na nějaký neotřelý, případně provokativní outfit.
Tak pořád přemýšlím, jaký další přínos takový pořad má – kromě pobavení…

84
Ajda
Reagovat

@Adam: Nákupné maniačky jsou oficiálně v Česku od září 2016, kdy začala vysílat tv JOJ family. Nyní tam vysílají premiérové díly s týdenním zpožděním oproti JOJce.

85
Panda
Reagovat

Jsem bába stará, přijala jsem orvané džíny, ale co nemůžu skousnout je jejich kombinace
s lodičkami. Navíc při Jolanině výšce to z ní dělá obryni.

86
Hana
Reagovat

@Panda: být malá je dnes handikap! Aspoň první dvě popelky to neustále zdůrazňovaly jako nevýhodu. Na vysoké (a samozřejmě štíhlé) postavě lépe vypadá oblečení. A každá chce mít co nejdelší nohy, tak proto ty podpatky. To jsou ale pořád úvahy, jakoby všechny chtěly být modelky. V normálním životě bývají velmi žádané naopak drobné dívky – pořád je hodně mužů, kteří příliš nevyrostli a neunesou vedle sebe o hlavu vyšší ženu.

87
Ajda
Reagovat

@Hana: Ty vysoké podpatky si za pár let u holek vyberou svoji daň, známe to skoro každá.
Já jsem vysoká a podpatky se mi vždy líbily, ale na nich jsem mívala nepříjemný pocit, že jaksi všechny převyšuji. Postupně vítězilo pohodlí (chodit na jehlách po kočičích hlavách je výkon), bota musí být kvalitní, moderní a hlavně vypadat dobře na noze. I nízké podrážky umí vypadat k sukni elegantně. K džínům lodičky nesnáším snad odjakživa.

88
anapro
Reagovat

mikiny s kanýrama jsou úžasný! ale už se mi zase nelíbilo, jak to vaněk zkombinoval skoro všechno do tmava, nenápadna… zajímavej netradiční kousek pro jistotu nějak zazdí, aby zase moc nevynikal celý model oproti jiným lidem na ulici. mně se ty jeho modely prostě nelíbí, i když z nich pobírám jistou inspiraci…. a jolany lodičky byly podle mne hrozný, obzvlášť k těm kalhotám…. jo a opravdu bych také nepochopila téma, tričko a halenka je mikina, to jsem nevěděla….

89
Janica
Reagovat

V dobách mé mladosti před 45ti lety jsem přečnívala nejen mezi děvčaty, ale i kluky. Při výšce 175cm jsem podpadky obula jen vyjímečně. A tolik se mi to líbilo! Těšila jsem se, že až zestárnu, páteř se seschne, budu menší (jako všechny mé současnice) a pak si ty podpatky užiju. No nestalo se, výška mi zůstala, už nepřečnívám (dnešní děvčata jsou vysoká), ale podpatky z pohodlnosti neobouvám.
Filipovy modely se mi nelíbily, všechny moc tmavé a mikyny všeobecně moc elegance nepobraly.

90
Mila
Reagovat

koukám na ty fotky.brr nevzala bych si to na sebe. max.1model. dnes jsem jukla do sekáče-něco podobného se tam válelo. zjištuji že chodím nudně oblékaná.ale holky pěkně sepsul.jestli to stihnu juknu zítra na opáčko.
jinak Ajdo vy nezklamete:) díky za info o depilaci:)))

91
Jana
Reagovat

Ještě bychom měly posoudit modely pana Vaňka navržené pro Popelky, které bohužel nesplnily jeho zadání „Aby zima nebyla nudná!“. 2 figuríny měly pantofle, jedna letní páskové „botičky“. První figurína triko s krátkým rukávem a 3/4 džíny, třetí figurína průsvitnou sukni. Nepostradatelné brýle měly ale všechny. Myslím, že TV Barrandov by mohla zajistit pro tento pořad figuríny tělové barvy a ne černé, na kterých vypadá oblečení smutně a nevynikne.

92
ok2
Reagovat

@Ajda: …doufejme , že budou se stylistou, který nebude kázat vodu a sám pít víno :)))))

93
Ajda
Reagovat

@Jana: Ne, ne, zimní téma se týká konkurenčních Nákupních maniaček. Spojila jsem oba pořady v jeden článek. Dají se sledovat z archívu, nebo příští týden na JOJ family.
Modely FV jsou k zadání – mikina. On nám prý ukazuje jiné pojetí než je klasika, nové aktuální :D

94
Ajda
Reagovat

@ok2: Myslíte NM? Tam jsou stylisté naprosto skvělí celou dobu vysílání.

95
ok2
Reagovat

@Panda: Ano, jsou…bohužel ale ne na něm. To by musel ještě pořádný kus povyrůst a potom by to bylo super!

96
ok2
Reagovat

@Ajda: Myslím Popelky..

97
Ajda
Reagovat

@ok2: Nechápu, ale to je jedno. Pokud reagujete na odpověď Adamovi, tak ten píše o NM, to je zcela jiný pořad a v tuto dobu byl už i dříve uváděn, žádná novinka.

U FV hodnotím hlavně jeho názory, rady a kritiku. On za svoji výšku nemůže, délku noh neovlivní ani žádným střihem, to už píšu výše, tak holt chodí jak chodí. Beru to tak, že k jeho profesi extravagance patří.

98
ok2
Reagovat

@Ajda: Prostě ty kalhoty na jeho postavu nejdou, to si nechte vysvětlit. Ať si chodí, jak chodí…je to jeho věc, ale ne v případě , když se živí tím, že radí ostatním, čeho se mají vyvarovat a co nenosit, když na to nemají proporce. Takže asi tak….Prostě mele něco jiného, než sám činí.

99
Ajda
Reagovat

@ok2: Já nic vysvětlovat nepotřebují, svůj názor nezměním. Ale vy mi teda prosím řekněte, které kalhoty by na něm vypadaly přirozeně a lichotily jeho problematické postavě.

100
R§ža
Reagovat

Opět jsem se nasmála…osoby žen.řodu, které absolutně nejsou ,,IN A JAKOBY SE SNAŽÍ UZMOUT, CO SE DÁ- VIZ ZMINOVANÉ KLENOTNICTVÍ,,. V překladu- žádný nápad ani osobitý vkus. Asi proto, že málo studovaly doporučovaný tisk o modním trendu hahaha. Já myslím, že stačí pohled na stylistu. Jak by řekl můj 5letý vnuk ,, budu vypadat jak blázen,,.( To, když jsem mu chtěla dát mikinu s proužky). Mimochodem vysoce chválím obuv se suchými zipy- výborné.Mikina se změtí vzorů by určitě vypadala dobře po chvilce hraní s barvičkami a držení těla napovídá, že se bude chytat v bráně nebo střílet jedenáctka? Zkrátka téma- ,,jak do školky,, fajn, ale doporučuji řídit se myšlenkou,, ty mne soudíš, jiný tebe, dej si pozor sám na sebe,,. PS: oblékám se ráda a oblékám se dobře, NE ? MODERNĚ !!

101
adalim
Reagovat

Stále se příliš zabýváme postavou FV a o tom tento pořad není. FV má hodnotit a ne předvádět modely. A svou práci dělá, jak nejlépe umí. Osmany byl na barvičky, FV má rád tlumené odstíny – každý má svůj styl a o tom móda je. Jistě by byl rád o pár cm vyšší, ale není (vím o čem píši, také jsem proklatě malá a velmi mne to mrzí), s tím nic nenadělá. Proto se budeme raději věnovat soutěžícím, ty do toho jdou dobrovolně a musí počítat s kritikou, jak jeho tak naší. Nemám ráda útoky na kohokoliv, kdo se nemůže bránit a nic zlého nedělá.

102
Mali
Reagovat

@adalim: nesuhlsím s Vámi. Jestliže někdo někomu radí, kritizuje ho nebo houčí- měl by vystupovat tak, aby bylo jasné, že dané oblasti rozumí. Stylista by se měl tedy oblékat vkusně. Vypadá-li někdo jako strašák, jsou jeho rady zcela bezcenné- bez ohledu na to, zda módě rozumí či ne.

103
ok2
Reagovat

@R§ža: @Ajda:
Určitě by mu nezkracovaly nohy džíny klasického střihu, to snad není až tak neznámý fakt.
Navíc je to víceméně móda pro ….náctileté, což on tedy rozhodně nespadá do této věkové kategorie.

104
ok2
Reagovat

@Mali:
Nechtěla jsem se až tak tvrdě k jeho osobu vyjádřit, ale souhlasím s Vámi.
Vždy je nejlepší jít osobním příkladem a to se také nejlépe zapamatuje…….

105
ok2
Reagovat

Opravuji se – k jeho osobě.

106
ok
Reagovat

@adalim:
Filipovi není ubližováno, ale i on nese svojí kůži na trh! Živí se módou a neměl by tedy podávat zavádějící informace. A i on musí zrovna tak jako Popelky počítat s kritikou na svoji osobu…Na tom není nic špatného a už úplně na závěr – představím-li si na ulici dámu v mikině a plisované, nebo nabírané sukni ,kterou vybral jedné z Popelek on sám…….tak to mi už hlava vůbec nebere:)))))To je opravdový úlet !!! S prominutím…

107
anapro
Reagovat

@ok:
úlety, to já miluju! asi byste se zděsila, kdybyste mne potkala….
tady vidíte, že každý má jiný názor a to je krásný, protože je to kolem nás všechno pestrý a vzájemně se můžeme inspirovat….

108
Ajda
Reagovat

@ok: Já si tu dámu klidně umím představit. Ale musí mít šarm a umět model nosit, to pak může mít i pytel a zaujme.

@anapro: Tak, tak. Taky ráda vybočuji z šedi nudy a klasiky :D

109
Panda
Reagovat

Jsem ráda, když stylista předvede modely neotřelé, zvlášní, ulítlé. Není důležité, jestli se mi líbí, ale je to inspirace, co všecko je možné kombinovat. No a styl pana Vaňka je takový , jaký je on sám. Troška provokace neuškodí. Krátké nohy x dlouhé nohy – to je přece fuk.
Zbožňuju, když někdo umí nenosit klasiku.
Pak nastávají situacce, kdy si dámy kritizují věci, které ony by nenosily a věci, které nejsou podle většinových představ.

110
Ajda
Reagovat

@Panda: To hodnocení ala to není můj styl, to bych nenosila, proto nelíbí, to mi rve nervy. Líbí se mi spousta věcí a stylů, jen ne vše je pro všechny. Spousta věcí oblečená, obutá vypadá úplně jinak, než na věšáku.

111
Panda
Reagovat

Právě jsem spáchala trestný čin. Ustřihla jsem nohavice na kalhotách. Polehčující okolnost – nechala jsem se vyprovokovat. :)

112
Ajda
Reagovat

@Panda: Kým? :D Záleží jak vysoko jste je šmikla, celé až pod zadek? :D

113
Růža
Reagovat

Já jsem docela kritická, nebot měřím 158cm a vážím 52kg, ale právě proto nemusím studovat modní časopisy , které opravdu pan stylista vnucuje, ani se nikdy neřídím doporučeními ohledně barev, vzorů apod. Stačí se podívat do zrcadla a mít vkus. Ostatně přesvědčila jsem se, že šaty z Orsay za 1200Kč- made in China, mají u Vietnamců za 300Kč.Takže v OC jsem nakoupila snad 4 věci ve slevě, posledně v Newyorkeru- či jak se to jmenuje, sukni za 29 Kč, opravdu pěknou a sedí mi vel. M. Pořad by měl změnit pravidla, at se všechny soutěžící obléknou v jeden den za částku 3 ooo,-Kč. To by byl mazec a hlavně kdekoliv, třeba i v sekáči. Takto by se ukázalo, jak jsou ženy šikovné, šetrné a šik…a bez make upu. Za celých 58let jsem kromě krému na obličej a rtěnky nikdy nic nepotřebovala!!

114
Mali
Reagovat

@Panda: a čí kalhoty? svoječnebo manželovy, v tom druhém případě by u ná byla sranda – mého muže by pepka klepla:-))

115
Mali
Reagovat

Jinak mi se kombinace mikina + letní sukně líbí moc – ale ne v podání FV, v některých obchodech to umí pěkně naaranžovat

116
Panda
Reagovat

@Mali: Kalhotám jsem musela vystrojit pohřeb :(
Ale v tržnici prý mají nové a šik za 29,- i se zrcadlem.

117
Michele
Reagovat

@Růža: Tak pokud vypadate jako Doutzen nebo Candice Swanepoel, tak verim, ze se skutecne licit nepotrebujete a mate nadhernou plet, vyrazne oci a rty a perfektne rostle oboci. Ja beru liceni jako naprosto nedilnou soucast pece o sebe, asi kazda normalni zena chce, aby pohled na ni byl prijemny pro ni i okoli….

Přidat komentář