Panáček v reality show

Nová nákupní show Popelka (17.8. – 21. 8.): Oblékni se do květů

17. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

[singlepic id=11062 w=615]
Nová reality show Popelka je vlastně jen barrandovská verze známých Nákupných maniaček. Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna.
Nesnadný úkol ženám neulehčí ani jejich manžel nebo přítel, který se svou drahou polovičkou utrápeně a s nechutí obchází všechny obchody. Jedna nakupuje, zbytek „Popelek“ šmejdí v šatníku. Hodnocení soupeřek ve finále doplní svými body stylista Libor Komosný a vítězka odchází s výhrou deset tisíc korun. Téma prvního týdne – Oblékni se do květů! Peníze na nákup mají Popelky na kartě, což se mi zdá dost nepraktické, u hotovosti se rychleji hlídá zůstatek.

TV Barrandov má placený archiv, pouze Televizní noviny a pár vyvolených pořadů lze sledovat zdarma. Zda mezi nimi bude i Popelka zjistíme až po odvysílání prvních dílů.

Novou reality show sledujte na TV Barrandov každý všední den v 16.15.Reprízy jsou vysílány mezi 1 – 2 hodinou ranní!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Radek
Reagovat

Takže to bude něco ala, nemáme peníze na licenci, tak si to trochu ohneme, tzv. vylepšíme dle svého a nazveme to Popelka? :-)

Reagovat

@Radek: Přesně tak. Podle upoutávek to jsou Maniačky jak vyšité, záleží jak moc bude afektovaný komentář a stylista, s tím má Barrandov problémy i u Soudkyně Barbary (Súdna sieň). Upoutávky na Tchýni jsou přímo tragické, Štiková je nepřirozená, umělá… Problém bude i v tom, že jsem zvyklá na slovenské verze, třeba ti co nemají s čím srovnávat budou nadšení.

3
Radek
Reagovat

@Ajda: počkat, Tchýně je Svokra? :-) Jinak dle mě má Barandov problém i s názvem. Nákupné maniačky je trochu lepší název než Popelka. To zní na nějakou seznamovací reality show, jak chudá holka ke štěstí přišla :-)

Reagovat

@Radek: Jj, Tchýně je Svokra. Jen nevím co může Štiková poradit, když ji vlastní dcera „odkopla“, když se jí až moc montovala do života, rozvádí se (prý naoko), má na krku exekuce, fakt kvalitní poradce :-)
Název Popelka je idiotský. Klasika, jen pořad začal, hned je tam reklama. Ale první sestava vypadá výživně a stylista divně.

Tak styliostou je Libor Komosný a téma – oblékni se do květů.
Popelky se samy líčí a češou. Fio karta, úžasná karta, Fio, Fio, Fio! Prostě reklama asi na hlavního sponzora musí být u každého placení a kartu pěkně do záběru.
Při bližším pohledu mě zarazilo místo k bodování. Tváří se jako studio, ale jsou tam jen nepovedené kulisy, podlaha z nerovného betonu a přes ni pruh pomačkaného růžového igelitu.

První model? Všude kam to jde, nacpeme umělou kytku (4 ks za cca 1300,-)! Děs a 18 bodů.

5
Radek
Reagovat

@Ajda: Můžeme se těšit na nějaké shrnutí? :-)

6
Johana
Reagovat

Než se člověk dopracuje k tomu nejzajímavějšímu z pořadu, teda k představení modelu, musí se vydržet nekonečné přehrabávaní šatníkem soutěžící, zmatené pobíhání nákupním centrem a rádobyvtipné komentáře divně mluvícího fešngurua – není jeho materštinou jazyk slovenský ? Odpovídal by tomu i seznam nakoupených věcí…halenka, topánky…

Dnešní Popelka to pojala doslovně a do květů se zahalila, nakoupila docela pěkné kousky ( teda až na tu umělou květenu ), ale nějak mi to dohromady nesedělo stylem, materiálem a dokonce ani barvou a vzorem.
Čekala jsem, kdy se na improvizovaném molu shrne ten růžový igelit a modelka zakopne, nebo ztratí střevíček.

Podívám se i zítra, přestože mě Barrandov irituje značným rozdílem mezi avizovaným a reálným začátkem pořadů – dnes rekordních 23 minut.

Reagovat

@Johana: **Podívám se i zítra, přestože mě Barrandov irituje značným rozdílem mezi avizovaným a reálným začátkem pořadů – dnes rekordních 23 minut.** Tak musí nějak využít a zpeněžit to, že se na ně i někdo konečně dívá :-)

Reagovat

@Radek: Nemůžete, zítra to (snad) ještě uvidím a od čt dovolená!

@Johana: Mně se jako jediná z celého outfitu líbila halenka. V začátku vysílání sekyra, ale hned cca třetí minutu mrsknou reklamu.

Když srovnám s maniačkami, tak ze začátku holky utrácely za kosmetiku klidně 200 Eur, pak jim to utnuli a najali profíky, podobně jako si kupovaly drahé parfémy. Teď když neví co, koupí hodinky.

9
Anna
Reagovat

@Johana: studoval na slovensku, proto se mu tam pletou slovenské výrazy. Ale halenka je normální české slovo :)

10
Johana
Reagovat

@Anna: ty slovenské výrazy se mu tam ani tak nepletou, gramaticky mluví celkem správně, ale ta intonace je slovenská…spíš bych řekla, že je původem Slovák, ale působí i v České republice, tak se snaží mluvit česky…není to podstatné, ale mně to kroutí zvukovody.
Halenka a topánky jsou slova z toho včerejšího nákupního seznamu – jedno české, druhé slovenské – takže to psal člověk, který nevládne dokonale druhým jazykem.

11
Ajda
Reagovat

Ukázat na závěr konečný model následující soutěžící je hodně inteligentní nápad.

O módě ví houby, ale radit druhým umí. To je poznávací znamení celé skupinky. Pomlouvačné, bez vkusu, bez pořádného názoru. Kritizují jen aby kritizovaly. Klasika, na to už jsme z Maniaček zvyklí, málokdy se sejde pohodová skupinka. Za celou dobu vysílání málokterá pochopila, že její vkus není středobodem pořadu, ale že by měly hodnotit s nadhledem a hlavně ohledem na majitelku daného šatníku.
Šokovala mě hrabárna pondělní „módní“ návrhářky. Její nevkusné, okopané, zničené boty patřily do popelnice, ne je vystavovat. Boty jsou pro mě vizitka a péče o ně dokonce povinnost :D

12
P.
Reagovat

tak ten chlap, čo číta komentár, je podľa môjho názoru herec Jiří Štěpnička… inak teda je to dosť chudobná verzia Nákupných maniačiek, ale to už mám taký dojem, že patrí k Barrandovu – prinášať dosť nevydarené verzie slovenských programov… najsmutnejšie ale je, že túto jeseň pravdepodobne JOJ nebude vysielať novú sériu

13
Tea
Reagovat

Tak já jsem tedy dost zklamaná… Nejvíc mě irituje údajný stylista. Nejen, že neumí vůbec mluvit, je hroznej, neumí pracovat s kamerou – zřejmě vybrali tu největší hrůzu co měli! Jinak – černé nebo bílé tričko si umí obléknout každý chlap! Čekala jsem, že se trochu předvede. Ale je fakt, že tu tragédii co tam předvádí by stejně oblečením nezachránil. Proboha ať vyberou někoho, kdo má charisma a ne ušláplého chudinku, který ani neumí dát dohromady větu. Brrrrrr.

14
Ajda
Reagovat

Ony se oblékají a líčí na veřejných toaletách?

15
Johana
Reagovat

@Ajda: Olympie má dobrou reklamu, ráda poskytne i veřejné prostory k natáčení :)

@P.: já v tom příjemném mužském hlasu, který čte komentáře, slyším komisaře Woffa z Wolffova revíru, takže myslím, že je to Daniel Dítě.

16
Minka
Reagovat

Já se tak těšila, že i u nás bude tahle reality show.
Nákupní maniačky na JOJ a WAU sleduji od jejich začátku a jsem nadšená. Hlavně komentáře stylistů jsou neskutečné. Pořad má spád, čtený komentář bývá vtipný a nejlepší jsou prostřihy na stylisty. Jejich poznámky k jednotlivým kouskům oblečení, či k výběru outfitu jsou prostě neskutečné. Oba jsou pohotoví a vtipní. (Ač občas kousaví, ale o tom to je…) To se nedá říci o tom člověku, co se objevuje v Popelce na Barrandově. Kde ho vzali? Co to tam blekotá? Vždy jedna holá věta a dost. Dle mého je tento pořad založen z velké části právě na přítomnosti stylisty a jeho komentářích.
To, co dávají na Barrandově je hrůza a děs. V podstatě nekoukatelné. Pokorně se vrátím na slovenské kanály.

17
Lucie
Reagovat

Bože, ať tomu, kdo čte ten komentář, vysvětlí, že outfit se nečte tak, jak se píše!

18
Tea
Reagovat

Tak teď se smíchy za břicho popadám! TV Barrandov má zpoplatněný přístup k videím RS Popelka :-))) To jsem se fakt pobavila. I kdyby to stálo 2 halíře, tak za TOHLE bych to vážně nedala. A ještě v tom mají takový zmatek, že na vás hned vyskočí, že původní tel. čísla pro registraci už neplatí, že mají nová. Kocourkov hadr!

A to líčení na těch toaletách je celkem nechutné. Vůbec je to tak laciné, že tomu pořadu čouhá sláma z bot.

Zlatí stylisté na Slovensku!!! Už aby se „tvůrci“ (jestli se jim tak vůbec dá říkat, protože tohle s tvorbou nemá nic společného) chytili za nos a vzpamatovali se. Dávám šanci ještě dalšímu týdnu a pak na to kašlu.

19
Lucie
Reagovat

Tea: Dá se najít i na youtube

20
Johana
Reagovat

Bude dnes napínavé sledovat, která z dam si odnese výhru….Barrandov nám totiž zatím prozradil jen to, že vítězka získala celkově 31 bodů…
…nebo mi něco z pravidel uteklo a módní poradce může přidělit bodů tolik, kolik se mu zamane, třeba i víc než deset…no a to by teda pořádně zamíchalo kartami :)

21
Ajda
Reagovat

Prosím,napište někdo trochu infa o novém týdnu, jsem mimo a nemám možnost nic vidět :-( Dík!

22
Jančí
Reagovat

Nákupné maniačky sleduji celkem pravidelně, tak jsem byla zvědavá, jak bude vypadat česká obdoba… nečekala jsem nic ohromujícího, takže nepřekvapila. U Slováků to má v rámci možností nějakou úroveň, kdežto česká Popelka opravdu zaostává… nejvíc mě dostávají komentáře stylisty… všechny. Zůstanu na slovenském programu. Děkuji. Již nikdy více.

23
Hanka
Reagovat

Nestihla jsem odpoledne středeční díl ,26.8.,tak jsem čekala do1.30 h.večer,že se podívám na opakování,ale místo toho byl „Explozív“. Na programu i podle infa v televizi ale bylo uvedeno,že běží POPELKA…….

24
Alena
Reagovat

Dívám se na Nákupné maniačky na televizi JOJ, proto jsem byla zvědavá, na českou verzi. Jsem velmi zklamaná. Vizážista děs a to, že se děvčata líčí a češou sama někde v nákupním centru na záchodě je vrchol. Dnešní hádka mezi dívkami byla trapná, není to přece pořad o pomlouvání, ale měl by být o módě a vkusu. Televize Barandov do toho holt musí více investovat.

25
romana
Reagovat

je to boží pořat líbísemi ale mato mímt meze od tolika do tolika let ale jinak nema chibu

26
Dusan
Reagovat

Vysvetlite mi prosim vas, co vas tak strasne irituje na tych zachodoch? To akoze ked idete na rande a odskocite si prepudrovat sa, tak idete do kadernictva? alebo co? Co je na tom?????? Sest sekund z celeho poradu a vy z toho robite halo ako keby o to islo

27
alex teichmannová
Reagovat

Musím velice vyzdvihnout Váš nový pořad Popelka, je jasné, je to obdoba nákupných maniaček, ale konečně se našel někdo, kdo takovou šou vysílá i u nás v čechách! Díky! Každým dílem si Popelka získává nejen mou oblibu, ale i mých kamarádek. Šou má spád, nápady, výběr stylisty Libora je skvělý, nejenom, že je to mezi námi ženami“ pěkný kousek“, ale jeho rady a komentáře během celého pořadu jsou vtipné, trefné, ale hlavně pravdivé a sedí.! Jen tak dál! Ještě jednou díky!
Alex

28
Justy
Reagovat

Tak teď se bavím. To si snad ten předchozí komentář musel napsat stylista Libor sám :-) Protože Libor je příšernej! Ani oblečení nemá nic extra. Pisklavý hlas se do televize prostě nehodí a tečka.

29
ilona
Reagovat

@Ajda:
Mám stejný názor. Vadí mi ale tři věci… 1. Libor mluví nepřirozeně a arogantně.
2. V popelce není vizážista/ka. (Docela trapas, ha?)
3. V NM jsou holky/ ženy, které mají slušně vybavené šatníky se základními prvky, ale do popelky pustí kohokoliv s šatníkem, ve kterém je průvan. Měly by se pro výběr uchazeček stanovit nějaké podmínky. A ne, že vezmu kdejakou kozu co se venku pase.

30
Petr
Reagovat

Sleduji popelky přestože jsem muž,chci Vám napsat že ten Libor a jeho názory jsou vyloženě vrchol nevkusu,co jemu se líbí je vyloženě hnusné,naopak co on kritizuje je na té ženě nebo děvčeti krásné,podle mne je on nevkusný blb.

31
Petr
Reagovat

Tedy ta dnešní vítězka byla oblečená jak socka tu potkat venku tak jí dám na polévku,ten Libor má opravdu vkus je to blb sportovec který by sní šel na rande a viděl by jí takto ustrojenou by se asi k ní nehlásil,jak mohla vyhrát to nechápu,jsem jak jsem psal již sem muž starší přes 50let.

32
Ajda
Reagovat

@Petr: Každý týden má svůj vlastní článek a diskusi, bylo by lepší psát přímo k aktuálnímu týdnu

33
krista001
Reagovat

Copak mladé holky nemají jinou starost než to,co na sebe?Kdyby aspoň měly vlastní rozum,ale když vidím,jak je peskuje ten nemožnej vykloubenej Lojza a ony jsou z toho celé špatné,tak je mi těch chudinek líto.Co se přihodilo když už ne v r. 1968 tak aspoň 17.listopadu 1989 to neví,ale zda mají správný oufit,tak to je „NESMÍRNĚ DŮLEŽITÉ“.Nevím,nevím……………….

34
Slámka
Reagovat

@Ajda: 32 – to máš pravdu, jen zde nebyl pro to prostor. Diskuze zde i na NM je velmi slabá.

35
Martina
Reagovat

@Petr: to máte naprostou pravdu, už to psalo více lidí.
Bohužel libor nemá estetické cítění – možná má odborou školu a snaží se, ale ten základ tam chybí. Naprostá absence jakéhokliv vkusu. Jako když někdonemá hudební sluch, nemůže se živit hudbou.
V pondělí se ukážou jakž takž slušné kočky, někdy i krásné a v pátek narukuje čtveřice strašidel

36
Ajda
Reagovat

@Slámka: Myslela jsem to tak, že tady mu názor zapadne, u aktuálního týdne, ke kterému se vyjadřuje, by měl větší prostor. Ale vidím, že i tady se ještě najdou opozdilci :-))
Libora beru od začátku s velkou rezervou, ale ten drsný stylista se mi vyloženě líbil. Ten má alespoň široký záběr – je kadeřník, vizážista, kdežto Libora beru jako vystudovaného návrháře a je velmi limitovaný svým stylem, což je pochopitelné, ale pro tuto soutěž nevhodné. U NM je jeden šperkař a druhý tuším divadelní producent co z vlastní vůle zběhl do módního světa.

37
sofie
Reagovat

Docela by chtela prihlasit ale ne vim jak.Poradite?

Přidat komentář