Panáček v reality show

Popelka (16.5. – 20.5.): Námořnický styl

16. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016, Popelka

pop1
Folkový koncert, nóbl restaurace, opera, bude zadání v nákupní show Popelka pro tento týden konečně trochu civilnější? Zahajovací party nového jacht clubu, tam tentokrát Osmany vyšle Popelky. Tato akce vyžaduje jachtařský, čili námořnický styl oblečení, ale bodrou námořnici si nepředstavujte, stylista touží po eleganci.
Sledujte denně kolem 16.10 na TV Barrandov.

Popelky
popelky
Tento týden nakupuje jako první daňová poradkyně Lucie (30). Další den vyrazí po obchodech její jmenovkyně ze Slovenska, maminka na plný úvazek Lucia (28). Ve středu uvidíme operátorku Janu (19) a jako poslední policistku Helenu (34)

Pondělí – Lucie
luciee
20 bodů

Úterý – Lucia
Luciaaa
26 bodů

Středa – Jana
Jana
23 bodů

Čtvrtek – Helena
helena
26 bodů

Pátek – FINÁLE
fin1

finaleee

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 45
Reagovat

Málem se počurají od radosti z dokonalosti outfitu, vše je úžasné, pak klasika bodují šesti a sedmi body a hledají chyby. Nechápu jejich nadšení z naprosto otřesných bot, kabelka hezká, ale na jinou příležitost, to si v ní ponese zbytky z rautu nebo nač jinak ta velikost?! Kalhoty aktuálně moderní, ale na starší, zařezané spodní prádlo, triko nezajímavé … já bych dala sotva 4 body, téma úžasné a výsledek totální propadák.

Jinak námořnický styl jsme tady už měli s Liborem, tehdy se nám dámy poštěkaly kvůli červené, kterou pak všechny stejně okopírovaly.

Díl opět ještě není v archivu :-(

2
andromeda
Reagovat

První soutěžící – naprostá katastrofa. Štíhlá hezká holka, ale… Proč si nevzala ty šaty??? A když už ty „kraťásky“ (to jim kdo radil takhle nazvat capri kalhoty?), tak k tomu měly být espadrilky nebo sandály na klínku. A ten šátek – to jako fakt? Navíc v přírodně bílé, která se s křídovou bílou kalhot bila. Kabela jak na nákup. Max. 4 body.

3
Janica
Reagovat

Takové pěkné téma, – a ano, už zde bylo, a tak to sympatická Lucie zvrzne. Zkoušela moc pěkné proužkové šaty (možná o číslo menší by to chtělo), červený pásek by jim dodal šmrnc. K tomu červené botky nebo červenou kabelku, malou, třeba psaníčko.
Proužkované tričko s tmavým sedlem k bílým kalhotám vypadalo taky pěkně, určitě lépe než to obyčejné s pomalu neviditelnými kotvičkami. Škoda, škoda….

4
Evik
Reagovat

Achjoo…já nevim proc si nevzala ty saty,udelala by mnohem lip… obyč bile kalhoty,naprosto nudne a obycejne tricko,jak na doma nebo na prochazku se psem…. hlavne,ze ma kabelku za 5litru….

5
Janica
Reagovat

NM – právě jsem dokoukala slovenské maniačky. Dnešní poradkyně dost přes čáru.
Stále poukazovala na Barbořiny tvary a navlékla ji do nemožné sukně, tedy sukně pěkná, ale naprosto se nehodící pro Barboru. Téma někde vyšumělo. Starší Michaela stále vypichovala Barbořino sebevědomí, no na mne B. působila dost nesměle a stydlivě. Dnes nepovedené.

6
Martina
Reagovat

@Janica: přesně, máš pravdu- líp bych to nenapsala. Holku odrovnala poradkyně- která ji neustále předhazovala, že je tlustá a vnutila ji trapnou a navíc pro ni nevhodnou image. Celé to podtrhla soutěžící, která manipulovala celou dobu druhé holky proti ní.
Bylo mi kočky líto – 18-letá holka, je to ještě děcko, teprve se hledá, hledá svůj styl, nejistá- potřebovala poradit a oni ji dost ztrapnili. Jí samotné se outfit nelíbil, to bylo vidět, sukni se bránila. Ale byla na to slabá, prosadit se proti poradkyni.
Jinak téma moc pěkné

Reagovat

NM, téma super, ale ty poradkyně mi po prvním nadšení začínají vadit. Tentokrát jí vyloženě uškodila a Barbora ze soutěže odstoupila. Blogerky jsou stejná blbost jako pánský poradce v Popelce.

8
Evik
Reagovat

Az ted jsem si toho vsimla-proc ma pani Jana pulku toho trika zastrcene do kalhot?? to jako nechapu,jak nejaky blb…. jesteze ty kalhoty s tim zastrcenym trikem,nema az k prsum… :))) achjoo,snad dnes to bude lepsi…:)))

9
andromeda
Reagovat

@Martina: Díky za shrnutí. Já viděla jen posledních pár minut a skutečně mi v tom outfitu nepřišla soutěžící šťastná a sebevědomá. Pokud je to „práce“ poradkyně, tak by potřebovala profackovat. Takhle to totiž vypadá, že jí do toho navlíkla schválně :-(

10
evina
Reagovat

Holky je mi 60, ale včera to byl absolutní děs se vším všudy. Tento týden jsou všechny bez jakéholiv šmrncu, nemyslíte.

11
Martina
Reagovat

@Janica: teď jsem v archivu viděla pondělní díl a zase mám úplně stejný názor- těch šatů je škoda, kdyby je vytunila červenýmidoplňky…jinak vše odstatní už tu bylo řečeno víckrát ( velká kabela, boty…).
Nechci moc kritizovat, sama nevím, jestli bych v reálu a stresu nedopadla hůře. Ale u tanečnice se přece jen předpokládá větší vytříbenost a vkus.

12
Martina
Reagovat

@evina: mi je velmi sympatická nejmladší Jana – i se tak pěkně kultivovaně vyjadřuje

13
andromeda
Reagovat

@Martina: šaty by byly o 100% lepší (i když měly špatně sesazený vzor pruhů na hrudníku). Zdůraznily by štíhlý pas a pomohly by i k plnějšímu dekoltu. Nedivila bych se, kdyby je Osmani vytáhnul v pátek při hodnocení jako svůj tip.

14
Ajda
Reagovat

@Martina: Jana mi připomíná Verešovou.

Pustím dnešní díl v archivu a hned první záběr je finální outfit, to snad nemyslí vážně! Daleko lepší než včera, ale tak nějak moc klasický, prvoplánově sestavený, nic překvapivého. Na party nevím, na denní nošení super. Všechny chtějí vidět šatičky, jsem zvědavá, která si je sama oblíkne.

15
Janica
Reagovat

@Ajda: Souhlasím, vidět hned na začátku výsledek je
patrně vymyšleno skopovou hlavou. Dnešní Lucia pěkné, na párty chudé. Je-li pozvaná na otevření nové jachty, tak předpokládám, že přátelé jsou movití a tak trochu luxusu
nezaškodí. Vteřinový střih na zítřek ukazuje Janičku, jak zkouší overal v barvě moře.
Snad ji v něm uvidíme.

16
Ajda
Reagovat

@Janica: Overal byl hodně zajímavý, jen nevím jak sedne do zadání, pokud ho teda zvolí.
Na fb je model, asi tip Osmanyho a ten má k požadované eleganci daleko.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13226828_521138218069534_8335310043110200989_n.jpg?oh=8eaf357e6a36a106f1c1a06519db5616&oe=57D9AF02

NM super nakupování, pěkný šatník, tady to s poradkyní fungovalo, ale dala by to i bez ní.

17
Janica
Reagovat

@Ajda: Tak ten model dobrý odpoledne k rybníku.
Ten overálek měl krásnou modrou barvu moře. Nechala bych si ho odložit a mazala hledat náhrdelník a náramek z mušliček. Kdybych sehnala, tak overal určitě. Páskové sandály na podpatku, jen jakou kabelku? V opačném případě šaty, ty pruhované se mi líbily. Ale jistě by se tam našly i jiné elegantní v tématu.

18
Janica
Reagovat

NM – Ani se nedivím, že včerejší Barborka odstoupila. Jednak její poradkyně ji oblékla naprosto nevkusně, i když Barbie se bránila. Bohužel, velmi chabě. A zřejmě její spolu-
soutěžící nebyly vůbec příjemné vůči ní. Slovenka Michaela snad v každé větě poukázala na postavu Barbory a výši sebevědomí (podle mne nízké). A dnes z hovoru maniaček o nepřítomnosti B. jen ukapával falešný úsměv a falešný údiv, proč se nedostavila. Marian nevysvětlil. Ty bloggerky jsou naprosto zbytečné, anebo by to měla být soutěž pro ně.
Dnešní Miška velmi pěkně, slušelo jí to. Ani jsem nepostřehla, že je to noční košilka.

19
Martina
Reagovat

Dnešní model moc šik, na párty je to ale málo.

NM – zajímavé, pěkné. Toto by moc slušelo i včerejší kočce.
Marián byl z odstupu paf- zřejmě došlo k velkému konfliktu. Pravděpodobně jej vůbec dřív nenapadlo, že by si toto mohl někdo vůbec dovolit. Řekl “ toto jsme ještě v NM nezažili, ale všecko je jednou poprvé.“ A v zbylých soutěžících se buď ozvalo svědomí nebo dostali zdupec od šťábu – tak vysoké hodnocení nebylo i při lepších outfitech. Stát se toto ještě jednou, tak se jim už moc lidí hlásit nebude ze strachu před ztrapněním.

20
dejna
Reagovat

Když už je řeč o podobnosti, pak mi pondělní Lucie připomíná herečku Kristýnu Podzimkovou:
http://ulice.nova.cz/clanek/postavy/nekonecna-theodora.html
Pokud jde o bloggerky, čekala jsem od nich víc – většina mi splývá, jsou si podobné jak vejce vejci a většina jede podle šablon. Byla jsem už dřív překvapena některými prodavačkami, Jessica samozřejmě v čele, jak dovedou poradit a jak se trefují do tématu.
U včerejší Barbie bloggerka podle mě neměla ani šajnu, o co jde. Kdyby jí vybrala nějakou delší košilku, k tomu džíny a bundičku, nebyl by to takový průšvih jako toto. Barbie potřebovala zřetelně podepřít a ne se jí sluníčkovým úsměvem omílat, jakou má postavu.
Co jste k modelům napsaly, to si myslím i já. Já ale námořnický styl moc nemusím, protože se všichni pohybují v barvách bílá, modrá, červená, větší či menší pruhy – pro mě je to nuda a nuda ( i Osmanyho outfit), klidně bych tam šla v čemkoliv jiném, pokud by mi pozvánka nenařizovala jinak.

21
Lady XL
Reagovat

Mě se včerejší model docela líbil, ale je to i z důvodu postavy soutěžící :-). Ovšem na večerní párty… to je málo. Kabelka mi nesedí, spíš bych brala hladkou. Pondělní model je pro mne zabitý tím šálem – uff, vidím 70.-léta…,kdy to nosila každá… Když nechtěla sáčko, tak mohla něco kratinkého pod prsa… Ale stejně prohloupila, že nevzala ty šaty. Fakt byly úžasné a pokud někde nesedly a jiné číslo by nebylo lepší, tak stačil malý zásah švadleny. Byly efektní.
Námořní styl se mi líbí, ale když už ho vidím potřetí, počtvrté… :-). Asi bych nehledala úporně pruhy tuhle, nebo támhle…, klidně když má holka postavu, tak bílé oblečení – např. overal, efektní šortky s tunikou přes atp. a pak to doplnit nějakou barvou v dalších doplňcích… Jo a podpatky, já nevím, ale na lodě se snad moc nenosí ne? Někde dokonce nesmí… :-) rozhodně bych se na to vymluvila, když bych nesehnala takové boty :-D.

22
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Na jachtě by je majitel nechal před vstupem vyzout, to je běžné, ale holky by měly jít na zahájení nového jachtclubu, tam by podpatky vadit neměly. Volila bych jednobarevný elegantní kus a k němu vzorované doplňky. Zatím oba dny hodně civilní, klasika na všední den. Až na tu třpytící se kabelku.

23
Ajda
Reagovat

Jana chtěla pořád vidět šatičky a sama sklouzla do totální nudy, kopie předešlých dní. Otřesné boty, špička se zvedala, laciný šunt. Tričko a boty dohromady 650 a za nevýrazné šperky utratila skoro 6 tisíc! Kabelka jak pro montéra a její poradce? Vůl jak lampa!!! Hlavně že má Tibor vše nafocené a ona změřený počet kroků a kalorií atd. Holka mě zklamala, od pondělka vypadala na favoritku a byl to propadák. Bože, tak variabilní zadání a jedou jak přes kopírák, bez nápadu, šmrncu, elegance je pro ně tabu :-(

NM super model, sexy, elegantní, ale bodování soupeřek na pár facek. Češka se předvedla jako pěkná blbka.

24
Janica
Reagovat

U popelky Jany jsem měla celkem velké očekávání. O to víc mě zklamala. Naprosto všedni outfit. Rozumněla jsem Osmanymu, že jde o slavnostní zahájení NA JACHTĚ. A jachtu mám spojenou s velkým jezerem nebo mořem. Protože se jedná o jachtklub, zřejmě někde u rybníka nebo řeky, tak potom outfity odpovídají. A zítra už nečekám nic,
další stejné triko…..

25
nika
Reagovat

Ahoj Jani, tvůj outfit mohl být daleko lepší, kdyby ses nenechala ovlivnit tím machrem Tiborem. Ten první pruhovaný kousek byl super, škoda, že sis ho nechala zakázat. Jestli je Tibor tvůj partner, tak tě lituju, vedle něj budeš vždycky za blbce. Zdrhej od něj, i kdyby měl miliony, shazoval tě v přímém přenosu.

26
dejna
Reagovat

Souhlas s Ajdou, i pokud jde o NM.
Když jsem si dnes představila, v čem bych šla já, bylo by to něco v barvách zelené (peprmint), zelenomodré a modré. Třeba dlouhé šaty nebo dlouhá sukně a tílko, něco přes ramena (krátká bundička nebo bolerko), sandály a třeba perly – žádné pruhy, žádná červená, žádné kostýmy alá kapitán či hosteska. Jen barva by připomínala vodu, that´s all.
Myslím si, že tento červeno-modro-bílý styl je čistě evropský (max. severoamerický), že všude jinde by se oblékli jinak. Jen můj názor.

27
andromeda
Reagovat

@nika: Tibor je prý kamarád – Jana žije s přítelkyní. Trošku mě zarazilo, že Janě je teprve 19, pracuje jako operátorka (takže ve fabrice u pásu) a přitom si bydlí velice dobře a šatník taky super. Aby zase bulvár něco nevyštrachal, jako u tý rakouský uklízečky… Každopádně ta sukně byla skvělá. Kdyby to doplnila třeba ostře žlutým sakem, tmavě modrým upnutým topem s větším výstřihem a bílými doplňky – nemělo by to chybu a byla by jiná než ta modro-bílo-červená uniforma.

28
Janica
Reagovat

NM – Michaela velmi pěkná, elegantní. Ale to bodování!?

29
Martina
Reagovat

Jana mě zklamala- stejný styl, z outfitu se stává tuctovka, která nezaujme. Kdyby neměla z čeho vybrat, tak mlčím. Ale ta pruhovaná sukně byla fakt moc pěkná. Škoda.
Tibor mi připadal jako sjetý koksem.

NM- jsem si pustila jen závěr, outfit byl moc pěkný.

30
Martina
Reagovat

NM – se mi zdá,že to dost lidí sleduje. Tento týden jsem potkala už dvě puberťačky s čelenkami, slušelo jim to ( jedna s květy a jedna s velký motýlem).

Marián a Maroš mají dost velký přehled o trendech, vždyck nahodí téma ( růžová, střapce,atd..) a pak jsou toho za půl roku plné obchody.

31
Lady XL
Reagovat

@Ajda: No jo, když já myslela, že půjdou na jachtu :-D.
Všechno je fakt hodně civilní i ta včera. Navíc mají holky slušné postavy, tak se mohly odvázat… Takhle to vypadá, že jdou někam k rybníku. Nejspíš volí to, co pak unosí. Kabelka opět velká, nehodící se. I když mě se veliké líbí, ale musí být příležitost, kdy ji vzít. Vidím teď vždy až posledních 15 minut (včetně reklamy…) a tak jsem neviděla, co si nevybrala… Ale co mne dostává, jsou ty řečičky hodnotitelek – no Janí, tobě to sekne, jsem z toho wow, není tam chybička, to jsem čekala, to jsem nečekala…atp. s malinkými obměnami každý den. A pak nastává „hodnocení“ bez ní a pak před ní a najednou – šup bodík dolů – „nebylo to wow“, „bylo to takové, jak jsem čekala“, „nebylo to takové, jaké jsem čekala“, „neměla jsi sukni (a proč ji tedy kruci neměla ta dotyčná sama?)“, měla jsi moc barev, málo barev ….. Ale aspoň body nesundávají už tak moc dolů. Píšete, že Jana má hodně věcí a lepších v šatníku. Jestli nebudou té její přítelkyně, s kterou bydlí, nebo jestli jí to nekupuje někdo jiný. Ona nevypadala, že běžně nakupuje hodnotnější věci…

32
evina
Reagovat

Moje řeč sukně perfektní, hned mne zaujala, Tibor totální namachrovaný debil. Jestli je jen kamarád tak se zavřenýma očima možná.Jestli je partner tak holka okamžitě po skončení pořadu nohy na ramena a pryč.
P.S. ani jako kamarád

33
Ajda
Reagovat

@evina: Tibor je kamarád a i ona ho měla chvílemi dost. Totálně jí to pokazil a ona si za to může sama, nechala ho o všem rozhodovat. Eva žije s přítelkyní dva roky, s tím se od začátku netajila.

@Lady XL: Těžko posoudit, ale kabelky (nejen ony), dle stavu přes obrazovku zaváněly fejky, boty podobně laciné jako si koupila. Neskutečně málo a nehezkých bot, ale tvrdila, že jí boty vydrží tak měsíc dva a jsou zničené. V obchodě sahala jednou po moc hezké sukni, bílá s širokými modrými pruhy, ale poradce ji zamítnul. Pak overal, ale ten mně osobně do zadání moc neseděl. Podle toho, kde nakupovala a jak levné věci volila, tak ani její šatník nemůže ukrývat nic značkového, nebo přehnaně drahého, spíše naopak. I kabelku kupovala tam, kde jsou pouze kusy určené k rychlé spotřebě. To se někomu nemusí líbit, ale boty a kabelky z oděvního řetězce vysokou životností neoplývají. To už bohužel často ani ty kvalitnější, kožené či značkové :(

34
Ajda
Reagovat

Na závěr máme delegátku cestovní kanceláře, už je i zbytečné to komentovat. Dát 7 tisíc za hodinky a náušnice mi přijde nesmysl, má to být o oblečení, asi by mohl Osmany opět zasáhnout. Osmanyho navržený model, který bylo vidět v ukázce taky žádná převratná elegance, tak vám nevím, asi jsem fakt divná, ale ani jedna ničím nepřekvapila :(

35
Evik
Reagovat

Já nechci bejt hnusná a kritická,ale mě to všechno přijde takové obyčejné… nudné…. námořnický nádech to má,ale spíš,než na párty na jachtu,tak spíš na denní běžný nošení… všechny obyč trika za stopade, kalhoty,v tomhle případě nic moc sukně…. Nic z čeho bych si sedla na zadek… :(((

36
Martina
Reagovat

@Ajda: tak já jsem si říkla konečně něco jiného, ale vrtalo mi hlavou, odkud tu holku znám – a ty mi hned zkazíš radost:-))

NM- to snad bylo ješttě horší než pondělek. Vadilo mi, že bylo jasné ,že je to spodní prádlo, tak by normální ženská ven nešla- určitě ani Jana Berger ( a ta tomu rozumí)

37
Janica
Reagovat

Popelky – nic nového, opět nuda.
NM – na pyžamovou párty dobrý.

38
Lady XL
Reagovat

Včera jsem nestíhala tv a tak koukám sem na foto a jsem opět v šoku… Jo mise sukně splněna, ale takhle může ta delegátka tak akorát vítat turisty u Baltu… To jako myslí vážně? Díky jejímu povolání bych čekala tedy něco jiného. A opět utratit vše za šperky/hodinky? Fakt by měl OL zasáhnout, jinak půjdou příště do sekáče a za zbytek „vykoupí“ klenotnictví… Když už z té nudy mám vybrat vítězku, tak je to pro mne Lucía.

39
Martina
Reagovat

Teďbudu za přechytřelou- udivuje mne, že žádná nemá tzv. boat shoes. Vzpomněla jsem si na ně, protože kluk si je před 2 roky pořídil, je z nich stále nadšen a tehdy mi dělal přednášku o původu, účelu, praktičnosti asi měsíc vkuse.

40
andromeda
Reagovat

@Martina: Myslím, že měly jít do jacht klubu. Ne na jachtu.

41
Reagovat

Overal modrý blankyt byl totálně super, škoda že si ho ta pěkná brunetka nevybrala… dal by se doladit… a byla by určitě na jiném levelu, než ostatní dámy…

42
Ajda
Reagovat

Osmany chtěl vidět eleganci, žádné bodré námořníky, tak je má rovnou 4x! Po opeře mám obavu, že ani jeho modely do yacht clubu nebudou zrovna to, o čem tady sníme :D

43
Evik
Reagovat

Moc nechapu,co se Osmanymu libilo na jejich modelech…tema sice vicemene vsechny splnily,ale prislo mi to vsechno takove nudne…cekala bych vetsi odvaz…. jinak vyhrala nejlepsi,tak aspon neco… :))) zbytek nic moc-hlavne ta pondelni des…

44
Ludmila
Reagovat

za mne – vcelku nic originálního ani u jedné nicméně
pondělí – pro mne mimo, nelíbilo, O.L. možná ocenil jinakost díky šátku, nevím neviděla jsem hodnocení
úterý- žádný výbuch ale nejlepší (také i díky figuře a fakt pěkným botám)
středa- jio holčina byla vyfiknutá, ale model nesvědčil její postavě, boty se mi nelíbily, bylo to takové nějak upachtěné
čtvrtek – no delegátka s tím souhlasím, ale seklo jí to, vedle středeční byla oblečena civilně, ale já být na té jachtakci, asi by se mi nakonec líbila, že jí to sekne v jenoduchosti

45
Jana P
Reagovat

@nika:
Chtěla jsem úplně něco jiného , ale měla jsem nejhoršího poradce co jsem mohla mít .. A né do všech obchodů se smělo :)

Přidat komentář