Panáček v reality show

Popelka (2.11. – 6.11.): Rande se sportovcem

2. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

POPELKY2

Stylista Libor Komosný je minimálně pro tento týden zpět a s ním i nová čtveřice Popelek. Z Brna se přesouváme do Olympie Mladá Boleslav. Nevím, jakými myšlenkovými pochody došel k dnešnímu tématu, ale za mě docela děs – Rande se sportovcem! Libor by rád viděl sportovní outfit líznutý elegancí. Sportovci vyžadují sportovní módu? Pokud vím z bulváru, ti známější randí s elegantními modelkami. Uvidíme, jak se s tím poperou soutěžící.

Popelky

Jako první nakupuje účetní Vladimíra (38), Victoriya (27) je na mateřské dovolené, Viki (18) a Tereza (21) ještě studují.

Pondělí – Vladimíra

Vladimíraaa
15 bodů (Viki 5, Viktoriya 5, Tereza 5)

Úterý – Tereza

Terezaa
19 bodů (Viktoriya 6, Vladimíra 6, Viki 7)

Z šatníku Viktoriye
Libor1a
Libor: „…Šaty nejsou v pořádku. Potisk na nich vypadá jako patika (ano, řekl patika) z nedělní školy umění, na které se realizují děti, kterým je maximálně šest let.“
Souhlasíte s tímto názorem?

Středa – Viktoriya

Viktoriyaaa
16 bodů (Vladimíra 7, Viki 3, Tereza 6)

Čtvrtek – Viki

vikiaa

19 bodů (Viktoriya 7, Tereza 5, Vladimíra 7)

Pátek – FINÁLE

FINALEaa

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 71
1
zdenka
Reagovat

Sako a sněhule?tak to jsem ještě neviděla a Libor Komosný je skvělý,jsem ráda že je zpět

2
Xaveraj
Reagovat

Bože.. to jsou telata… hlavně,že něco urvu pro sebe…zůstává mi rozum stát nad tím, co české ženy dovedou na sebe navléci!!!!

3
Johana
Reagovat

Divné téma tento týden…možná měl Libor upřesnit, zda s tím sportovcem jdu randit na Sněžku, nebo do vinárny.

4
dejna
Reagovat

Dnes jsem souzněla a soucítila s Liborem a sněhule jsou pro mě zatím největším úletem.

5
Ananas
Reagovat

Tak ono zadání „sportovní outfit líznutý elegancí“ po nějakém tom průšvihu přímo volá. Jestlipak některá soutěžící uloví takové ty krásné vkusné sportovně-elegantní Adidy (značka není podmínkou)na podpatku? :-)))
PS: v sobotu jsem jásala, že už nemusím pořád dokola vyplňovat přihlašovací údaje. Tak už zase musím, ach jo.

6
Ludmila
Reagovat

@zdenka: ano, taky jsem bla ráda,když jsem ho dneska viděla

7
Ludmila
Reagovat

@dejna: škoda, že nepoužila ty kecky, pěkné hadrové klasické kecky, sako taky úplně nesedělo, nicméně ohledně sněhulí byl strašné, nicméně právě tohle mě napadlo, nebylo řečeno kde, takže to mohla obhájit setkáním na horách

Reagovat

Libor: „Musíte se připravit na rande se sportovcem. A aby to nebylo tak jednoduché, chci aby jste kombinovaly vrcholně sportovní prvky s dávkou ženskosti, elegance a nadčasovosti. Buďte sexy, ženské a těším se co vytvoříte.“
Co je vrcholně sportovní prvek? Ta kapuce co měl na hlavě? Sportovní plavky a lodičky? Tepláky a kožich? Ten sportovec se pozná podle čeho? Ten půjde v čem? Oblek a tretry? Základní chyba Libora (vůbec mi nechyběl!), že téma nerozvede a pak se diví. Možná myslel tím vrcholně sportovním prvkem metání kotoulů v koktejlkách.

9
Ludmila
Reagovat

@Ajda: samozřejmě, že to mohl rozvést lépe, nicméně, mohla použít kousek vlastní představivosti, ale dnesní paní to pohřbila,co si vzít dobré úzké kalhoty po kotníky (na váběr v těhle obchoďácích jsou i jiné kalhot než džíny (le to není problém jen téhle paní),k tomu pěkné plátěné kecky (sportovní prvek), klidně sáčko (sport je i tenis nebo jachting), výrazné tričko na tělo, tohle zadání nebylo tak složité, ve chvíli kdy se ji snažil navést, vůbec nepochopila a běžela do sportu (obchodu)

10
Ludmila
Reagovat

@Ajda: ale metání kotoulů v koktejlkách, dobrý nápad, hlavně po posledním týdnu mám pocit, že na oblečení snad ani nezáleží

11
Martina
Reagovat

Hodnotím jenom z fotek a děkuji za ně. Boty mi přijdou nezvyklé,ale nevadí mi. Hnusná mi přijde kabelka .A Sako – má takový starobabský střih, lepší by bylo kratší do pasu. Barevné ladění celku se mi líbí moc.

12
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Už by mohl vědět, že má před sebou totální amatérky a hlubší rozvedení tématu, pěkně po lopatě, by předešlo problémům. Nechci už srovnávat s NM, ale třeba tento týden je téma kostým, pěkně vysvětleno, k tomu prvek s třásněmi, minule polo triko, super modely. Tady je to trága už téma a výsledné modely to jen potvrzují. Stačilo zadat elegance se sportovním prvkem, na co to rande se sportovcem? Mohly si aspoň losovat místo, kde bude rande. Už jen ta kravina, že sportovec musí mít sportovně oblečenou partnerku. Před pár lety běhali městy lidi v šusťákovkách, kdo ji neměl, byl podezřelý :D

13
mia
Reagovat

Nemyslím, že by téma bylo špatné, spíš dává široké možnosti… sukně a kecky, tepláky a lodičky, oblečení ala jezdecké… prostě elegance a sportovní prvek, to může být cokoli. Paní to snad vůbec neřešila, měla prostor si outfit promyslet??? Když už sněhule, tak rande na horách k tomu bundu s kožíškem a čepici… nebo vlněný svetr. Nechápu tu kombinaci, opravdu bez hlavy a paty. Jsem zvědavá na další dámy…

14
dejna
Reagovat

@Ludmila: no jo, jenže ona „ty kecky nedá“. Nechápu to, není stará, není to žádná vyšlechtěná dáma, tenisky by jí sedly…

@Ajda: zase jsi vystihla jádro pudla, včetně NM

15
Lady XL
Reagovat

Ahoj. Vrátím se k minulému týdnu. Stihla jsem hlavně pátek a musím říct, že se mi ten „nový“ líbil. Tak nějak by podle mne mělo vypadat jeho hodnocení. Myslím tím, že jim radil, jaké vlasy k jejich typu, jaké šperky – zlato/stříbro. Prostě byl to opravdu stylista. Samozřejmě hodnocení je jeho subjektivní názor. Ale prostě to osobní hodnocení osobnosti se mi zamlouvalo.
Nyní – téma fakt dost neurčité. Vlastně když ji bude chtít Libor „zkoupat“, tak ji zkoupe (každou)… Podle mne když jde o r a n d e, tak se holka musí chtít líbit a tudíž by měla chtít vypadat sexy i když ne nafintěně. Nesedí mi v tom zadání formulace „vrcholně sportovní prvek“…, to si má s sebou vzít činky? či kruhy? Tak buď jdu na rande ven, nebo ať řekne, že mají sraz v posilovně… Podle postavy bych prostě volila užší pouzdrovou sukni či klasické kalhoty ke kotníkům, efektní tenisky či jiné sportovnější pohodlné botky, nahoru navrch třeba „klokanku“ s kapucí, nebo lehké sáčko a lehký šátek na hlavu a brýle… :-) a do ruky permanenku do fitka – haha.

16
Lady XL
Reagovat

Mimochodem včera to bylo šílené – nákup i model. Fakt, vzít si dcerku, kterou vždy okřiknu a mám ji vlastně jen za pomocnici k podávání obleků…. :-(. Jejímu stylu nákupu dost odpovídal pak ten šatník…. Ale ty ostatní Popelky byly zase nesoudné, když hodnotily šatník soutěžící, která je o generaci starší…., navíc neznají její finanční situaci.

17
mia
Reagovat

@Lady XL: :o) navíc dcerka nebyla vůbec „mimo mísu“. Mamince vybírala tenisky a odrazovala od saka, které jí vůbec nesedělo :o)

18
ola
Reagovat

Tak mně se téma líbí, i to, jak je ničím neohrazené. Záleží na fantazii každé, z kterého úhul pohledu to vezme sobě za vlastní. Rozhodně pro soutěžící lepší, než téma punk, pro starší a těžkotonážní ředitelku. K tématu rande se sportovcem by se mohla dobře obléct žena jakéhokoliv věku a postavy.

19
Lady XL
Reagovat

@ola: tak to máš určitě pravdu :-), ale docela by mne zajímalo,jak by se ředitelka oblékla…
@mia: ano, občas měla pravdu, ale právě že neměla šanci ji prosadit,protože „maminka má vždy pravdu“… Chvílemi mi málem připomínala tahle soutěžící jako ta uklízečka (jméno už nevím), co pokřikovala po prodavačkách a byla dost hnusná.
Jsem zvědavá, jak bude ostatní komentovat a to včetně šatníku doma….

20
Ajda
Reagovat

@ola: Bohužel, právě ta fantazie tam většinou chybí, proto po zkušenostech bych je víc „nakopla“. Většina nemá žádný styl a toho se drží ať je téma jakékoli, hlavně si zase nakoupit podle sebe a nejlíp to, co už mám ve skříni.

@Lady XL: Konečně někdo, komu se Pavel taky líbil. Jeho rady v závěru byly konkrétní, občas tvrdě vyslovené, ale rozhodně lepší než mletí o ropě a zklamání :-)

Mám dotaz – výhra je poukázka na nákup, nebo hotové peníze? Daní se? Zaráží mě, že ji chtějí použít tu pro děti, tam na dluhy.

21
Ajda
Reagovat

Včera Libor radil přírodní kožešinu a hned mě napadla tahle bundička, kterou jsem si nedávno zkoušela (KARA).

http://kara.cz/image/cache/data/product/konf_pz15/1076-800×800.jpg

Je to norek zpracovaný jako oboustranná pletenina, heboučký, teploučký ale hnusně drahý, bez koruny dvacet tisíc! Docela bych ráda viděla tu přírodní kožešinu + zbytek outfitu, na které by jim stačil rozpočet.

22
Martina
Reagovat

@Ajda: bundčika je moc pěkná,ale neslušela by každé postavě

Já bychna rande rozhodně volila v prvé řadě eleganci se sexy nádechem- první co mě napadlo, je polotričko ( jednznačně sportovní prvek) jako minulý týden v NM a ladit do sukně, elegantně.

23
Slecna X
Reagovat

@Ajda:
Ano penize se dani, takze vyhra ve skutecnosti je 8500,- dostanete je na ruku v obalce, jdou pouzit na cokoliv, nejsou urceny jen k nakupu na obleceni

24
Ajda
Reagovat

@Martina: Málo co sluší všem, bohužel :(

@Slecna X: Děkuji, ta výhra fakt nic moc.

25
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Ohledně stylistů – já bych si právě představovala, že nejenže jim ohodnotí zvolený model, ale že jim doporučí, co by jim sedělo… V tom se mi ten minulý stylista zamlouval. Byl nekompromisní, ale v typech měl pravdu. Myslím, že některé vůbec netuší, jaký jsou typ (zimní, jarní,letní…) a tudíž jaké barvy upřednostňovat zejména na horní polovinu těla. Hodně to bylo vidět v pondělí, když probírali šatník jediné tmavovlásky mezi nimi. Ona je tudíž naprosto jiný typ než ony (zimní) a tudíž nemůže nosit barvy, které by šly např.té ze včera…to samé se šperky (zlato/stříbro).
Včera ten kabátek se mi líbil víc v obchodě než pak na mole. Nějak mi na ní taky neseděl, i když se mi líbil. Možná o číslo menší? Snad by byl lepší…

26
Martina
Reagovat

@Lady XL: s tím stylistou to máš naprostou pravdu. osobní doporučení stylisty je víc než mizerná výhra- byl by to bonus pro každou soutěžící.

27
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Kabát byl skvělý, i velikost, jen ta slečna ho neuměla nosit. Hlavně ho úplně zabila těmi džínami.
Typologii barev moc nemusím, protože to málokdo umí skloubit i s dalšími faktory. Individuální doporučení je pro soutěžící skvělé, v tom mi stylista sedí. Jsou tam zrovna typy, co fakt tápou kterým směrem. A je vidět, že dělá i vlasy, dobře radil. Měl by poradit produkci, aby investovali konečně do profíků, na některé holky se nedá dívat. U NM účes a líčení kolikrát zachrání nemožný model.

28
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Máš pravdu, ten kabátek rozbíjí ty džíny, jak na to znovu koukám… Já se typologií neřídím programově, ale nakonec stejně zjistím, že tíhnu k barvám, které jdou k mému typu (zimní). A vím, že je důležité hlavně odhadnout ten odstín na to, co máme blízko obličeje, protože to nás může rozzářit, nebo i „pohřbít“, i když to bude „blbý“ šátek. Včerejší Popelka by zrovna potřebovala určit typ, doporučit odstíny barev a případně vyladit barvu vlasů a líčení.
@Martina: a co takhle dát poslední Popelce cenu útěchy návštěvu stylisty u ní doma :-), bylo by to milé.

29
babu
Reagovat

@Ajda: Musím souhlasit,za mě je děsnej!!!

30
Ajda
Reagovat

Dnešní nákup i Libor je jedno velké peklo, teda pro mě.

31
Martina
Reagovat

Jsem dnes koukla zas jen na fotky a myslela jsem, že zelené šaty jsou výsledkem odpoledního nákupu. Docela se mi šaty s bundičkou líbí a zdají se mi na rande se sportovcem bezva. Akorát ty černé punčochy jsou k nim dost tvrdé.
Dnešní outfit- hodně sportovní, nic elegantního, dobrý do posilovny – ale na rande určitě ne. Anebo jsem už stará a nemám cit pro vkus mladých holek, ale vůbecse mi tento týden holky nelíbí.

32
Ajda
Reagovat

@Martina: Ty zelené šaty má na fotce před sebou, to černé jsou leginy. Jen je ukazuje a Libor kritizoval. Pak je měla na sobĕ se sandály. Blbě to zabrali. Já tu kritiku nepobrala, šaty pěkné.

33
Lady XL
Reagovat

Včera jsem si při promenádě všimla, že holky z po a út měly své modely na sobě…. Tzn. že se všechny nákupy odehrávají v jednom dni? Mohla by nám to vysvětlit „Slečna X“? Mám v tom guláš… Předtím jsem si totiž nevšimla, že by měly na sobě své soutěžní modely krom pátku…. Ne že bych nesouhlasila, dokonce by mi přišlo fér, kdyby se předvedly právě v jeden den po sobě, aby nemohly od sebe „opisovat“, tj. brát inspiraci, jako to už bylo vidět jindy. Ono by to pak i vysvětlovalo to, že i když v tomto týdnu za něco kritizují soupeřku, tak to pak mají ještě horší… (sportovní zaměření).
Včerejší model podle mne mimo část zadání (elegance, ženskost)…. a peněženka? No prostě ji už potřebovala…

34
Slecna X
Reagovat

@Lady XL: ano, uz jsem to psala v nejake debate driv.. nataceni probiha tak, ze se nataci 4 dny zpravidla po-ct. V po dopoledne se jde natacet satnik jedne a odpoledne druhe z divek, v utery je to stejne rano satnik 3ti z dam a odpoledne 4ta zoutezici. Ve stredu jdou vsechny nakupovat (navzajem se nemaji sanci videt, nevedi co si koupila ta pred nima, kdyz by dve soutezici chtely stejnou vec stab je na to upozorni, kdyz ale obe pujdou do rifli a bile halenky, a nebudou to ty sama totozne kusy obleceni, divky se nedovi nic) z toho plyne, ze na konci tydne hlavne v tv to pak vypada jako by se tyhle soutezici opicili) a pak ve ctvrtek se toci jen studia, holky se vzajemne boduji a hodnoti, pritom se vidi prvne v tom co si koupili) a nakonec se toci dil, ktery se vysila v tv v patek, jak je hodnoti Libor a finale.

35
Slámka
Reagovat

@Slecna X: No a jak je organizované každodenní ranní setkání před odchodem na nákup?

36
mita
Reagovat

Nevím jestli se to neliší díl od dílu, před samotným nákupem se „setkání“ natočí na parkovišti před obchodním centrem

37
Ajda
Reagovat

Pokud prvně nakupují a pak bodují, tak nechápu proč se obviňují (občas) z kopírování. U NM se vždy v autě probírá, co měla před ní, co chce tato, vždy stejné auto. Holt, každý si to natáčí po svém a bohužel NM pořád vedou v úrovni pořadu. Možná se styl natáčení upravil, ale třeba u námořnického týdne určitě nenakupovaly v jeden den, pondělní odsoudily a pak všechny sháněly podle ní červenou a omlouvaly se za kritiku a málo bodů.

Včera mě „bavil“ Libor, když radil k tomu outfitu zlaté nebo stříbrné psaníčko a zlaté šperky, štras atd., tak jsem hned viděla ruské turistky ve značkové teplákovce, ověšené zlatem a s LV kabelkou, které vídám při dovolené na Kypru :(

38
haha bimbi
Reagovat

Tento týden jsem viděla asi 2x maniačky a 2x popelku. Úroveň obou poŕadů je prostě nesrovnatelná, a to v neprospěch popelek. Nejde jen o to, že témata v P. jsou zmatená, nejednoznačná a stylista je nedokáže patřičně popsat. Mě to připadá i tak, že Slovenky vybírají mnohem sofistikovanější a nápaditější modely, chovají se k sobè hezky, pochválí se navzájem a při hodnocení vyzdvihnou to pěkné, bodují od sedmi bodů výš. Popelky: strhávají body nejen za nakoupený outfit, ale i za to, co vyštrachaly dotyčné doma ve skříni, hledají každičký detail, ktetý by se dal zkritizovat, i pěkný outfit radši strhají, než aby pochválily… Samozřejmě to neplatí všeobecně, ale zkrátka mám pocit, že jsou Popelky takové druhé Prostřeno.
Outfity tohoto týdne jsou víceméně otřesné všechny. Ikdyž to téma je opět tak prapodivně blbé, že není fivu, že si s tím ženy a dívky bez nápadu i stylu neporadily

39
Ludmila
Reagovat

Tak stylista Libor, někdy s ním souhlasím, někdy ne. No ale zas se na něj docela hezky kouká kluka ušatýho. Dneska mě rozsekl s tou košilí pro golfistu, za mne byla otřesná. Pak s ním nesouhlasím ohledně kritiky těch šatů, mně přišly úžasné. Zas jsem s ním souhlasila třeba ohledně toho kožíšku (myslím vesta), to by celkem pěkně rozsvítilo vhodný model. No a z holek se mi nakonec nejvíc líbila ta poslední, bylo to sportovní i elegantní.

40
Slecna X
Reagovat

@Slámka: setkani se nataci v jeden den (treba ctvrtek) kdy soutezici nakupuji po sobe a jedna zacina v 10 a dalsi treba ve 12 svuj nakup, kdyz je soucasti i Libor tak se prevleka. Takze to nejsou ranni setkani, vse v jeden den.

41
Mia
Reagovat

Tento týden teda Libora lituju. Nemá co pochválit… Bylo by fajn, kdyby předvedl nějakou svou představu k tématu. Kombinace elegance a sportovních prvků podle mně splnila poslední slečna ale hodila se tak pro její mámu. Prostě zase nuda. Ať si holky aspoň prolistují nějaký módní časopis, když už jdou s kůží na trh. Přidávám se k názorům, že konkrétní rady na závěr by byly fajn.

42
Johana
Reagovat

Mně by se líbilo, kdyby Libor vždy v pátek oblékl figurínu do něčeho, co by na sto procent splňovalo jeho představu o tématu. Přiznám se, že tento týden mi vůbec není jasné, co vlastně chce. Buď je to usedlé, nudné, nebo příliš sportovní.
Jak je to u NM, taky nakupují luxusní hodinky, aby vyčerpaly rozpočet?

43
Ajda
Reagovat

@Johana:Taky :D

44
dejna
Reagovat

@haha bimbi: pokud jde o chování Slovenek, chce to zabrousit trochu víc do historie (stačí třeba do týdne s perlami a podívat se na páteční hodnocení Maroše), kdy se hodně tvrdě hodnotily šatníky, kdy některé dopředu říkaly, že dají málo bodů, protože chtějí vyhrát, párkrát se dokonce hodnotilo občerstvení. Poslední dobou to jejich stylisté dost kritizovali a začali hodnotit týden i z hlediska chování účinkujících.
Poslední dva týdny jsou skutečně příjemné, na druhou stranu zase skoro zmizely z webovek NM komenty. :)

45
Suzy
Reagovat

Tak já už jsem na Popelku přestala koukat. Vždycky akorát mrknu na výsledek sem a jsem ráda, že jsem neztrácela čas. Zato Maniačky sleduju z archivu a poslední dobou super, příjemná atmosféra, občas mají opravdu hezké věci doma i nápady v soutěži a hlavně komenty obou stylistů se mi líbí, jsou vtipné, ale ne urážející a někdy si říkám, že si z toho i něco vezmu, protože vždycky vysvětlují proč ano, ne, dávají přiklady, co by bylo lepší. Libor oproti nim působí jak amatér, co se snaží za každou cenu zaujmout a zrovna vyšel ze střední.

46
Janica
Reagovat

@Slecna X: Měla jsem na mysli ranní pohoštění.

47
Slecna X
Reagovat

@Janica: tak to se odehrava zrovna tak, rano se jde k jedne, tam je uvitaci scenka + pohosteni a jak odchazi na nakup (zustava doma, treba ve vedlejsim pokoji) pak se probere satnik a odpo se jde k dalsi.

48
mita
Reagovat

Jak se děvčata k sobě chovají je především věcí celé dramaturgie. Jedná se o otázky, které jsou pokládány, sestříhání odpovědí, komentářů, vytvoření nálady při natáčení apod. Osobně mám dojem, že Popelka je mnohem více reality show v negativním slova smyslu, než pořadem o módě

49
Ajda
Reagovat

@mita: Popelka, Tchýně, Soudkyně B., Podvodníci a další, to všechno jsou rychlokvašky za málo peněz. Načančaná bída, která má minimální úroveň jako celá TV Barrandov.

50
mia
Reagovat

@mita: Taky si to myslím a je to škoda :o(

51
Lady XL
Reagovat

@Slecna X: Děkuji ti za vysvětlení! Konečně se v tom trochu orientuji :-). Včera jsem to neviděla a tak koukám na foto… Fakt bych si tentokrát nevybrala komu přát vítězství. Tedy pondělní určitě ne, ta mi je nesympatická. Sama nákup nezvládla a hodně „odborně“ kritizuje.
@Johana: Ano, přesně bych viděla ráda, jak jim předvede třeba i na plátně, když ne na figuríně, model, který by si na ně představoval. Tj. každé model pro ni…
@dejna: Tohle by měli praktikovat i tady – hodnotit i chování ke konkurenci, k prodavačkám, podpásovky….

52
mita
Reagovat

ještě k tomu zadání: jsem opravdu zvědavá, jak bude rozhodnuto, protože zadání se tak nějak nepovedlo od obecného rande se sportovcem přes sportovní outfit s prvky elegance (vyhověla 1. a 2.) až po elegantní se sportovním prvkem (vyhověla pouze 4.)

53
Janica
Reagovat

@Slecna X: Díky za info.

54
haha bimbi
Reagovat

@Ajda: asi tak…

55
Ividol
Reagovat

Zdravím, můžete mi,prosím, vysvětlit, co je tak úžasného na těch roztrhaných džínách? Nechápu to a nelíbí se mi to. A nezdá se mi, že by to třeba Liborovi v nich slušelo.

56
Paja
Reagovat

Musim teda rict, ze to co ma vyherkyne na sobe se mi vubec nelibi. Kabat mi prijde velky….taky se v nem slecna hrozne hrbi. Jeany, kosile a kabelka…nic moc. Na druhou stranu ji zase vyhru preji…takze jsem spokojena.

57
Jarka
Reagovat

Všechny reality show,které vysílájí slovenské stanice jsou neporovnatelně lepší. Ať už se jednalo o Superstar,Výměnu manželek nebo Nákupné maniačky. Už to,že tam soutěžící mají delší čas a líčí je profesionální vizážistka hraje velkou roli. Většina vizážistů má vkus podivný a na tom nic nemění ani absolvování Oděvních škol. Je to prostě o vkusu. Když vidím vysoké podpatky,tak si říkám,že sice protáhnou nohy,ale většina žen chodí do práce,pak ještě nakoupit. Navíc mi někdy přijde,že čím je kdo“vyhastrošený“,tím je podle nich kreativnější. Viděla jsem kolekce Libora a jsou podle mě velmi málo nositelné. Navíc i jednotliví stylisté si odporují,stačí prolistovat pár časopisů.

58
Janica
Reagovat

No to byl zase týden. Vítězka – nechápu, kabát (ač pěkný) je jí velký, neumí ho nosit, je v něm jaksi „vražená“, no děs. A Libor dnes zřejmě byl za „drsného stylistu“.
Na NM Marian nádherně oblékl figurínu – kostým, zakomponovat třásně. Soutěžící byly nic moc.

59
haha bimbi
Reagovat

Jsem ráda, že nevyhrála ta přeslazená frcnička s přeslazenou matinkou.
Jinak co se týče vizážistů, ani oni se s těmi z maniaček nemůžou moc srovnávat, způsobem vystupování, komunikace se soutěžícími a v neposlední řadě i svým vlastním stylingem

60
mita73
Reagovat

@haha bimbi: v osmnácti jsem taky byla sladká :-))))

61
haha bimbi
Reagovat

@mita73: to asi každá :-), tahle byla ovšem právě přeslazená

62
Kuk
Reagovat

Nevíte jaké značky byly ty kozačky co měla viky?děkuji

63
Martina
Reagovat

Tak dnes očekávám od Libora nějaké duchaplné téma, ktžeré tu ještě nebylo- třeba „jdeme na ples v papučích“

64
dejna
Reagovat

@Martina: :D :D

65
cabiria
Reagovat

U Viki tak trošku porucha osobnosti, ne?

66
Helena Ševčíková
Reagovat

V tomto pořadu mě udivuje neskutečně neurvalé chování některých soutěžících dam.
Jakmile začnou být v časové tísni,zapomínají na slušné chování ,svoje přání pouze jaksi vyštěknou kamsi k prodavačce a o nějakém poděkování,vlídnosti a rozloučení se nemůže být ani řeč.Myslím si,že Liborovi musí být hodně trapně a omlouvá se mimo kamery za jejich chování.
Také nemohu pochopit ty dámy při těle,proč se navlékají do malých,často až o dvě velikosti menších oděvů ? Bundy a saka raději ani nezapínají,protože tam leckdy chybí i 10 cm.
Palec nahoru patří ode mě Liborovi. Podle mě jsou jeho zadání srozumitelná,výstižně naznačí,oč mu jde a je pochopitelné,že rozum a cit musí zapojit také soutěžící…
Jako průvodce je nezastupitelný kýmkoliv jiným.Je úspěšným odborníkem ve svém oboru a dnes už sklízí mnohá ocenění. Umí okomentovat vtipně a slušně počínání soutěžících a na něho osobně je radost pohledět.Žije ve světě módy a on sám jí umí nosit…

67
Helena
Reagovat

Peklo není Libor,ale soutěžící,neschopné se při nakupování zklidnit a používat rozum…Chovají se jak utržené ze řetězu a míjejí na stojanech fakt super kousky a nakonec sahají po opravdovém průšvihu.Ve svých letech už mají vědět,co ano a co ne!!!

Ajda:

68
Helena
Reagovat

@Ajda:

Proč by Libor nemohl mít kapuci na hlavě? On přece na rande nešel…..A že jsou holky fakticky kopyta,to on nemůže ovlivnit…..Podle mého úsudku lepší téma nemohl pro ně zvolit,že se s tím nedokázaly poprat není jeho problém…

69
Helena
Reagovat

Souhlasím plně s Vámi. Jak už víc měl Libor oné paní přiblížit, oč se jedná ? Po zakoupení kalhot nabyla dojmu, že to ostatní už je brnkačka, přikoupila pracovní tričko a první sako, které uviděla. Výběrem bot tu hrůzu završila a letěla honem pro zlato, které jí zřejmě doma chybělo. Vůbec jí nevadilo , že se chovala jako trhovkyně, neznající kouzelná slovíčka – prosím a děkuji ! Odlétla tedy pro hodinky, které už jen doplnily vše to, co jí doma scházelo…..Hlavinku si rozhodně nelámala tím, jaké téma bylo zadané…
Libor je, jako vždy výborný a je poznat, jak trpí , když se setká s primitivním chováním některé dámy. Když ta dnešní začala v obchodě volat na všechny strany – haló, byl by se asi nejraději propadl ……

70
Romča N.
Reagovat

Ten červený kabát je tzv. Oversize – proto je velký, kdyby někdo nevěděl :-p Jinak ta první nejstarší paní byla nesympatická o vkusu ani nemluvím, hrůza a děs. Vyhrála to ta pravá :-)

71
ok2
Reagovat

Viky – hrozný spratek! Ten falešný ksicht jí prozradil !!!!

Přidat komentář