Panáček v reality show

Popelka (27.3. – 31.3.): Květinový vzor a romantika

27. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Stylista pořadu Popelka Filip Vaněk pro tento týden vybral konečně jarní zadání – Květinový vzor a romantika. Jak téma zvládnou soutěžící Popelky sledujte denně kolem 15 h na TV Barrandov!

Popelky

popelkyyy

Tento týden nakupuje jako první nejmladší Veronika (18). Po ní to bude Barbora (34), Michaela (29). Jako poslední uvidíme nejstarší Lenku (59)

Pondělí – Veronika

Veronika

24 bodů

Úterý – Barbora

barbora

b

21 bodů

Středa – Michaela

Mísa

21 bodů

Čtvrtek – Lenka

lenka

23 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Hodnocení stylisty

Veronika – bunda trendy, sukně blogerkovská, což Filip nemá rád, ale zase barevně ladí. Šála mu nevadí, ale volil by buď ji, nebo náhrdelník.
Bára – není to vzor, který on v zadání chtěl, ale ladění tón v tónu mu nevadí. Kytky tam jsou, proto ji nediskvalifikuje. Boty hezké, luxusní a obojek je také moderní, jen by už vynechal náušnice. Výhrady ke tvaru kabelky.
Míša – střih šatů je správný, ale měly být delší ke kolenům. Boty a kabelka špatná barva, měla volit odstíny modré, aby ladily s kardiganem. Věneček pěkný a díky němu nebylo třeba další šperky.
Lenka – nevhodná kabela a kamínky na riflích jsou přežitek.

Modely stylisty

styl1A

styl2aaa

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 104
Reagovat

Moc hezky zvládnutý outfit, jen šála byla navíc, zbytečně moc lesku. Škoda, že ovace na začátku se neodrazily v bodování.

2
Mila
Reagovat

viděla až bodování.tento týden by ty ženské mohly být fajn.popelce to moc slušelo.bez šály se mi líbila víc.nevím proč jí 1. vytkla malou kabelku.že do velké strčí svetr.tahle byla akorát.nevím jak se bude líbit Filipovi.minule měla holčina taky tuto sukni a krátkou bundičku.řekl že je jak blogerka-ty nerozumí módě.

3
Johana
Reagovat

Dnes se to povedlo, šála opravdu nemusela být.
Co se mi nelíbilo, bylo líčení…pro tak mladou holku příliš výrazné, zbytečně ji přidalo pár let a navíc se k tomu outfitu ani nehodilo.

4
Tempera
Reagovat

Šála určitě zbytečná, navíc podle mne byla i bižuterie, hlavně ta na krku. Sukně už asi v Popelce jednou byla a už tenkrát se mi nelíbila. Takže myslím, že Filipovi se to bude líbit. Já si pořád nemůžu zvyknout na to spojení takřka plesová sukně a tenisky, jsem holt stará škola, vím, že mladí to takhle nosí.

5
Ludmila
Reagovat

Taky mám problém s konbinací tenisek a tímhle typem sukně. To bych ale jako hlavní problém neviděla. Problémem je pro mne bunda bunda ,sice pěkná, ale měla být kratší a vypasovanější, takhle to z děvčete ve spojení s tou sukní dělá kapku kredenc

6
Panda
Reagovat

Sukně v outfitu je nemožná. Sama o sobě ano, ale takto nee. Já vážně tento mix materiálů nemusím. Čtyřka na úvodní fotce má nejspíš nakročeno do lesa na brigádu. Z toho nic poučného nekouká.

7
Mali
Reagovat

Taky si myslím,že bunda se střihově k sukni nehodí a kočku rozšiřuje. Chtělo to něco do pasu nebo jen bolerko.
Jinak téma bezvadné, Popelka taky. Tenisky, k sukni se mi líbí- je to takové rozpustilé. Nebýt malá stará koule, nosím to taky.

8
Julie
Reagovat

Šála není zas až tak špatná, ale špatně „namotaná“. Spousta holek si neumí uvázat šálu a tím skazí celý dojem z jinak dobrého outfitu.

9
Kačka K.
Reagovat

Dnešní Popelku jsem neviděla. Téma se mi moc líbí. Veronice to na fotkách moc sluší, bez té šály bych řekla, že je to lepší.

10
Mali
Reagovat

Ještě jednou jsem se dívala na fotky ( za ně díky moc). Líbí se mi barevné sladění – nic černého ani nic křikavě nevkusného, přesto tam má kontrasty a výsledek není nudný.

11
jajas
Reagovat

Mohu posuzovat jen podle fotek a nemohu říct, že by se mi to nějak moc líbilo. Mladá slečna a celkový dojem je takový divný. Ta sukně je příliš široká, nařasená a její délka vzhledem k nízkým teniskám není pro její nohy nijak lichotivá. Navíc si vzala krátkou rovnou bundu, která ji z postavy, společně se širokou sukní „vyrobila“ neforemnou postavu. Je to mladá holka, tak by měla zvýraznit to hezké na své postavě. Třeba k té rovné bundičce nějaké úzké kvítkované kalhoty a ne sukni, která ji dělá „boky jako skříň“. Nebo pokud trvá na té sukni, tak bych vršek řešila vypasovaným krátkým kabátkem, aby byl aspoň naznačený pas. No prostě mi tento outfit na slečnu moc nesedí. Kabelka je hezká a nedávala bych větší.

12
anapro
Reagovat

@jajas:
fotky hodně klamou, na kameře to vypadá trochu jinak, slečna vypadla v telce o hodně líp, než na těch fotkách… no vzdala jsem to nedívání se (abych tomu nepřidávala sledovanost dokud nezmění režii, případně stylistu…) zase už se dívám, když to stihnu….

13
jajas
Reagovat

Já vím, že fotky klamou, nicméně tak, jak je oblečená, je ta silueta nehezká. Beztvaré tělo a z nohou je vidět snad ta nenezajímavější část. Ty bílé tenisky a sukně pod kolena jí fakt ty nohy zkracují. Podle mne ta fotka nebude o moc horší než skutečnost… Jsem zvědavá na dnešní Popelku, i když ji patrně opět nestihnu. Ještě že tady máme možnost, mrknout aspoň na fotky. Fakt jsem nepochopila, proč změnili vysílací čas. Asi Barrandov nechce, aby se na to lidi dívali?????

14
Ajda
Reagovat

@jajas: Kamera ve studiu a nasvícení je děs běs. Holka se hrbí, ale když se procházela, vypadala dobře. Je to takové dívčí, barevné, k ní mi to celkem sedí, konečně něco veselého.

15
jajas
Reagovat

@Ajda: To jo, barvy tam jsou. Hezké, jemné, které prvoplánově „neřvou“ do okolí. Nakonec na toto téma si outfit bez barev ani neumím představit. I jednotlivé kusy oblečení jsou hezké a mladistvé. Ale jako celek….“nevym, nevym“. Nějak mi to nesedí, ale to je jen můj názor.

16
Ajda
Reagovat

@jajas: Jasně, každému se líbí něco jiného, o tom to je :-) Mně se to líbí na té slečně, jedině tričko bych volila i pro sebe. Možná i tenisky, ale i ty vidim spíš do botníku mé dcery. Mně se třeba líbí, že bunda je volná, což třeba na fb mnozí kritizují. K slim džínům skvělá.

17
panda
Reagovat

Nejenom jednotlivé kusy jsou pěkné. Dokážu vytvořit i pěkné dvojice. Halenka – sukně, halenka – bunda, sukně – tenisky, šála – kabelka, tenisky – bunda… Co mi vadí nejvíc je kombinace sukně – bunda. Šálu bych vynechala. No a kdybych si to mohla dovolit, (taky
jsem malá stará koule), tak bych to brala všemi deseti.

18
Ajda
Reagovat

Dneska usedlé, víc společenské, než romantické. Kytky sice na sukni jsou, ale u zadání květinový vzor, bych je čekala výraznější, barevnější. Kytka v pase a ruce to nezachrání, obojek úplně mimo. Tady bych volila perly nebo nic. Slečna vedoucí prodejny si moc věřila a výsledek tomu neodpovídá.

http://www.expres.cz/ceska-miss-anorexie-04m-/celebrity.aspx?c=A170314_194304_dx-celebrity_ren

http://www.expres.cz/filip-vanek-svantnerova-valka-dk7-/celebrity.aspx?c=A170320_145009_dx-celebrity_ren

19
Johana
Reagovat

Všechno k sobě ladilo, ale ve výsledku to bylo mdlé, v podstatě, krom kabelky, nezajímavé a nejsem si jistá, jestli kytkou v ruce, u pasu a na uších splnila zadání.
Co to dnes bylo s moderátorem, měl permanentní stání? Až jsem se občas začervenala…v mém věku!!

20
Johana
Reagovat

@Johana: chudák Filip…my si ani nedovedeme představit, jak některé popelky ( s velikostí M a výše ) musí traumatizovat jeho estetické cítění a jeho traumatizované oko a duši

21
Mila
Reagovat

šaty kabelka-vlastně celý komplet by se mi na společenskou událost líbily.elegantní.jen bych odpárala tu kytku.klidně bych si je na sebe vzala. ale mě je 55!! mladá štíhlá holka a přidala si tolik let.byla strašně usedlá.docela jsem byla zvědavá když je z oboru.ale zklamalo mě to hodně.jinak nejsem žádná puritánka ale dnes mě komentátor svým nevhodným komentováním vytáčel.kolik je mu?16??

22
Kačka K.
Reagovat

Já bych řekla, že Barbora zadání splnila, bylo to romantické i nějaká kytka by se našla. I to k sobě dobře ladilo. Ale souhlasím s tím, že to bylo celé takové mdlé, nevýrazné. Včerejší Veronika vypadala líp.

23
Kačka K.
Reagovat

@Mila: Na komentátora asi leze jaro. Nebo na toho, kdo mu to píše.

24
jajas
Reagovat

Tak nevím, tento outfit se mi nelíbí. Mdlé, kytku aby pohledal (pokud by nemávala tou v ruce ta v pase), bez nápadu. Evidentně však byla spokojená. Já bych téměř řekla, že nesplnila hlavní zadání – květinový vzor., ten by měl být, podle mne, patrný na první pohled. Tak bezva téma to je, ale skutečnost mne zklamala.

25
Ludmila
Reagovat

Pondělní slečna pěkné jednotlivé kousky, ale dohromady to nesvědčilo postavě. Sukně super, nicméně v téhle délce se to nehodilo ke keckám, zazdilo to nohy. Bunda by potřebovala být více vypasovaná a kratší.
Úterní slečna naopak zvolila oblečení, kde pěkná postava vynikla. Slušelo jí to, o tom žádná. Jenže bylo to takové mdlé, vzhledem k zadání.

26
Mali
Reagovat

Úterní Popelka- slušivé, decentní nuda.

Jsem zvědavá, jestli někdo dorazí v květovaných kalhotech- to by byl dobrý „vodraz.“

27
luciash
Reagovat

@jajas: Naprostý souhlas… napadlo mě, jak se dá úplně zkazit bezvadné téma.

28
Tempera
Reagovat

@Ajda: Podívala jsem se na váš odkaz, vyskočil na mne Vaněk v zeleném triku, já jsem se v první chvíli lekla, že obnovili pořad Kriminální ústředna pátrá.

29
Tempera
Reagovat

Sice to úterní Popelce sluší, ale nějak mi to nesedí se zadáním. Ta kytka v ruce byla trapná. A obojek se mi taky nelíbil, i když jsem podobné kdysi jako náctiletá nosila. Prostě to tehdy frčelo.

30
Panda
Reagovat

@Tempera: Já jsem otevřela flašku.

31
Mali
Reagovat

@Panda: uúú – já chci taky:-))

32
Camilla
Reagovat

Také souhlasím..Dnešní Popelka to vzala až moc „tón v tónu“, Možná by to šlo kdyby se jednalo o výraznější kombinace barev..Takto to bylo opravdu mdlé, včera to mělo lepší „náboj“…Ale stále čekám, že někdo přijde s něčím opravdu šmrncovním, neb toto téma mi opravdu nepřipadá špatné. Ano, moderátor poněkud přitvrdil,, jsem se tomu zasmála, bylo to celkem vtipné tak nebuďme tak prudérní, v TV jsou horší věci.

34
Mali
Reagovat

@Ajda: v článku mě pobavila fotka u moře. Na to jak FV pořád propaguje anorektičky, se mu tam docela rýsuje pupek:-))

35
jajas
Reagovat

@Ajda: No kdo by to byl řekl, jaké „eso“ svolilo k účinkování na Popelce? Já jej vůbec neznala, vzhledem k tomu, že mne stylisté nezajímají a mám pocit, že co stylista, to jiný styl :), takže se stejně nezavděčím a ani nechci a proto si kupuji a chodím v tom, co mi vyhovuje a co se mi líbí a v čem se cítím dobře, protože je prostě taková doba….nosí se vše (hlavně aby to bylo čisté :)) a je mi ukradené, jestli se to líbí nebo nelíbí.

36
Ajda
Reagovat

@jajas: Souhlas! Já má heslo, že člověk musí mít dobrý pocit sám ze sebe, miluji barvy a černá mě ubíjí. Barvy zvedají náladu a je mi jedno kolik let mi je. Mladice se halí do černé, já už po třicítce objevila barvy a těch se roky držím. Dokonce jsem léta bojkotovala i černé boty (jedny nadčasové + kabelku mám pro všechny případy). Až vloni jsem si pořídila černé perka a to jen kvůli tomu, že se mi líbila vsadka z gumy v pepito vzoru. A tím s černou zase na dlouho končím. Móda mě baví snad odjakživa, ale ne každý trend je pro všechny, a to je moc dobře.

37
Julie
Reagovat

Obávám se, že tenhle typ květinového vzoru, jako má Bára na šatech, FV při zadávání tématu na mysli zrovna neměl. Ale uvidíme, třeba to uzná :) Jinak šaty jsou moc pěkné a celý outfit sladěný. A její šatník … jako malý butik :)

38
Ajda
Reagovat

Nepadnoucí šaty přímo řvou po kvalitní podprsence. Díky většímu hornímu obvodu má pas u šatů přímo pod prsy. Boty pěkné, ale na ní nelichotivé. Holky by si měly pamatovat, co kdy řeknou. Míša v pondělí chtěla u Veroniky větší kabelku, aby si do ní dala svetr, až jí bude v tenké bundě zima. Ona v těch letních šatech měla koupit rovnou kufr a ne malou kabelku. Celkově za mě dnes hrůza. To, jak zacházela v obchodě se sukněmi bylo na pořádné seřvání. Věnec jak na dožínky, možná u boho stylu, tady šílenost. Polovina rozpočtu za náušnice raději už bez komentáře.

39
Denisa
Reagovat

@Ajda: Souhlas ve všem. Nechápu jak si mohla fandit a sahat po kouskách S, M, když má nejméně XXL. V těch šatech vypadala jako kombinace zápasnice + jinýho stavu. Boty jí dělaly „prasečí nožku“. Měla si raději koupit kvalitní podprsenku a volnější šaty s rukávy. A věneček je tak na dožínky!

40
Tempera
Reagovat

Luční víla? Ale nějaká přerostlá.

41
Mila
Reagovat

šaty byly hezké ale na drobnou postavu.má hendikep velkých prsou.tyhle jí neseděly.potřebuje jiný střih šatů.věneček na hlavu-v tom si myslím že by normálně nešla.botky a kabelka by se mi líbily.svetr mi na to neseděl.vzala bych krátkou bundičku nebo sáčko.

42
Janica
Reagovat

Dnes jsem zapla tv pozdě, právě ve chvíli, kdy Míša házela sukně kam padne, tam padne. Že nějaká prodavačka nezakročila, asi proto, že tam byla „televize“. A rvát se s její postavou do sukní velikosti S,M,L? – nemožné. Nevím, kolik jí zbylo peněz, ale zcela určitě si měla koupit pořádnou podprsenku. V necelých 30ti prsa na břiše? Ne, nelíbila se mi.
Trochu jako selka.

43
Mali
Reagovat

Bože se je to?!! Toje hrozná sranda. Myslím, žče FV bude mít vc pátek co dělat, aby se „nepočůral smíchy.“ Navíc s jeho preferovanou velikostí 34. Bych chtěla být muškou malou, až to poprvé uvidí.

44
Julie
Reagovat

Ty šaty ji fakt nesluší. Měla jít raději do kalhot a tuniky.

45
Kačka K.
Reagovat

U Míši se mi šaty, boty a kabelka docela líbily, i když do těch šatů nemá ideální postavu. Ale nejde mi k tomu ten svetr, možná jiná barva nebo radši sako. Ta čelenka je pěkná, ale podle mne tak na desetiletou holčičku . Náušnice za tu cenu asi v pořadku. Já mám pořád favoritku pondělní Veroniku.Jsem zvědavá na Lenku, ta mi přpadá, že by mohla mít vkus.

46
Kačka K.
Reagovat

@Julie: To mne hned nenapadlo. Ale je fakt, že by byla lepší nějaká květovaná tunika a k tomu užší kalhoty. Sladit k tomu boty a kabelku, nějaký šperk a vypadala by líp.

47
Johana
Reagovat

Míša je nesoudná, co se týká vidění sama sebe. Nevím proč radši nezkusila ty tmavší šaty a narvala se do světlých, které zdůraznily všechny nedostatky její postavy a že je jich požehnaně. Při pohledu na vše co přetékalo a viselo mi ten svetr a věnec vadil nejméně. Půlku rozpočtu, kterou uvalila za skoro neviditelné náušnice, měla radši investovat do podprsenky a stahovacího prádla.

48
jajas
Reagovat

Odborník se diví, laik žasne!!!!!!! Co to, probůh, je? Vidím opět jen fotky, které, jak jsem se tady dozvěděla , zkreslují, ale nevěřím tomu, že jí tento outfit sedí!!! A také nevěřím, že v tom ta Popelka vyjde mezi lidi?! Tohle mi připadá, jako vtip. Nechápu. Na svou XXXL postavu potřebuje šaty volnější a hlavně delší a neukazovat ta , s prominutím, vepřová kolínka! To není vůbec hezké ani sexy…Ale to už jsem si všimla dávno, že ženy při těle se domnívají, že pokud si obléknou šaty aspoň o jedno, dvě čísla menší, mají pocit, že i ony jsou štíhlejší a hezčí. Ale je to omyl, Malé šaty jim okopírují každý fald na těle (o velkých prsou nemluvě), takže naopak vypadají ještě silnější než opravdu jsou. Málokterá z nás má ideální postavu, zvláště po té čtyřicítce, ale dá se to zkorigovat právě oblečením. Nevím, kdo jí radil, ale také by si zasloužil jednu do brady. Takové parádní téma a tak zfušované! Holky, holky, co to tam provádíte? Botky se mi líbí, kabelka také, věneček zbytečný a náušnice nejsou vidět. Myslím, že FV bude mít co dělat, aby se neuchechtal k smrti… :)

49
Ajda
Reagovat

Naštěstí neměla čas na ten plánovaný klobouk s věnečkem okolo. Už takhle je to tragédie.

50
helena
Reagovat

A měla ta dnešní dívčina na sobě vůbec podprsenku? Pro mne je to tragický „květovaný“model.

51
Johana
Reagovat

@helena: když zkoušela ty šaty, co měly jen šňůrku kolem krku, bylo vidět ramínka černé podprsenky…snad ji pak nesundala…i když všechno je možné, i ten věnec ji měl vydržet do druhého dne. Bůhví, jak to s tím natáčením je.

52
Panda
Reagovat

Jestli tohle myslí vážně a projde jí to, tak by soutěž měli přejmenovat. To je snad parodie, výsměch a ukázka všech chyb, které lze předvést.

53
helena
Reagovat

Viděla jsem model ,záda ,je to taky moc fajnové

54
jajas
Reagovat

Nepředpokládám, že by v obchodě neměli zrcadla. Určitě měli, takže mi z toho vychází, že se sama sobě líbila natolik, že si troufla s tímto „modelem“ vyjít na světlo boží. Některé holky a ženy fakt nemají soudnost. Jinak…..teď jsem si všimla ceny za ty „neviditelné“ náušnice. Pamatuji, že když tam byl Osmany, tak v jednom díle všem Popelkám vzal všechny šperky za docela dost peněz, protože uznal, že tak drahé nebyly k outfitu nezbytné. Nevím jak FV, nevím, zda zná ceny jednotlivých nakoupených částí outfitu, ale tady bych postupovala stejně. Dívčina má sice koupené šaty a věneček, ve kterém snad, probůh, nevyjde na ulici, ale hlavně má náušnice za čtyři a půl táců, což je téměř polovina financí určených k nákupu. Nezávidím, to vůbec, na šperky nejsem, ale toto bych prostě neuznala….Pořád na to koukám a nechce se mi věěěěěěěřit!

55
maya
Reagovat

@helena:
Když jsem viděla cenu za náušnice, bylo první, co mě napadlo – bože, proč si nekoupila raději pořádné prádlo!? Mám také problém s větším poprsím, kupuji si „minimizer“, čili zmenšující podprsenky. Se stahovacím prádlem mám trochu problém, těžko snáším těsné věci, ale když přijde na věc, vydržím to také. Už mi dáááávno není …cet, ale pořád mi přijde blbé vyjít z domova, aniž bych se cítila v oblečení přijatelně (nejen pro sebe, ale i pro okolí).
K pondělnímu outfitu – mně se líbí u mladých děvčat, když kombinují tenisky se vzdušnou sukní, jen ji měla mít kratší. U všech tří děvčat se mi líbily kabelky. Úterní soutěžící měla hezkou kombinaci, ale moc fádní, na jaro se hodí výraznější květinové vzory. Dnešní model skutečně tragédie. Na její postavu nelichotivý střih, špatná délka sukně, na ni moc „drobné“ boty. Svetr absolutně nevhodný. Jak jsem napsala výše, velmi špatné prádlo (jestli vůbec nějaké, protože ve 30 snad ještě nemá prsa v pase?). Chování při nakupování strašné, arogantní, neomluvitelné ani tím, že neměli moc času. Rozesmálo mě, že se se svými XL chtěla nacpat do sukně S a M. Vílí čelenka – no comment. Klobouk, který si doma nasadila na hlavu při ukázce, byl strašný, pochybuji, že se na sebe podívala do zrcadla, protože takhle by přeci vůbec nemohla vyjít mezi lidi. No, myslím, že u Filipa to je tak neprojde- nemá jím preferovanou velikost a k tomu všemu se ani nesnažila špíčky zamaskovat a byla sama se sebou spokojená.

56
Pe.pa
Reagovat

No dneska to byl děs… taky se nasoukám do oblečení 36 -38 , ale kupuju si 40 – 42, protože to je moje velikost a nepřetékají mi špeky. Tyhle šaty by slušely včerejší popelce, jsou docela hezké, jen měly být o dvě čísla větší a alespoň o 10 cm delší. Při zkoušení sukní jsem čekala, že to sukně S a M nevydrží :-) a jak to házela zpátky, to jsem ještě neviděla :-) a taky jsem nepochopila chválu holek. Bodování jsem už neviděla, ale 21 bodů je moc na to, jak v tom vypadala. Ty šaty na ní jsou tak narvané, že nechápu, jak může dýchat.

57
Panda
Reagovat

Tahle katastrofa by možná vypadala lépe, kdyby si svetr oblékla a nechala ho rozepnutý.
Tím by získala svislou linii, která by odpoutala pozornost od neforemných tvarů. Kdyby…
Myslím ale, že sama sebe vidí jako modelku.

58
Ajda
Reagovat

Dnes jsem z modelu rozpačitá. Líčení jí hodně ublížilo. Mně se to celé nějak nelíbilo a to mám barvy ráda. Taška jako na pláž, kabát na paní nějaký podivný, nelichotil, boty kolotoč. Mít jen halenku, rifle, k tomu jednobarevné boty a kontrastní kabelku, bylo by to lepší. Bižuterie opět kytky, už bylo překytkováno. Ale klidně tipnu, že u FV zvítězí.

Zdrobněliny jsou asi na TvB povinné, už i v přehledu nákupu máme „botičky“ :D

59
Mila
Reagovat

já nevím.paní hodnotím podle mé věkové kategorie.co bych brala.halenku a džíny ano.s kabátem si nejsem jistá.nevím něco mi na něm vadilo.asi bych ho nekoupila.možná bych místo kabátu volila delší sako nebo dlouhý splývavý svetr.kabelku určitě jinou.boty zahodit.dala bych klidně botasky nebo sportovnější polobotky.asi mojí favoritkou bude Veronika.jo a jinak dnes se to líčení se nějak nepovedlo.

60
Johana
Reagovat

Dnes se mi to nelíbilo. Boty papouščí, košile jak vršek od pyžama a vrcholem byla ta nákupní kabela – příšerný tvar, materiál i barva. Kabát by nebyl špatný, ale ta červená je až moc červená.
Přijde mi, že vizážistky líčí všechny typy žen všech věkových kategorií jedním stylem. Vrásky spadená víčka a pytlíky pod očima se s kouřovým líčením ne moc snáší. Paní vypadala, jak kdyby brečela a přitom si rozmazala oči.

61
Ester
Reagovat

Taky mi to dneska přišlo divné. Kabát paní nelichotil ani střihem, ani barvou – a to mám přitom červenou ráda. Přišlo mi to celé jakoby laciné nebo jak to říct … Nebýt paní nalíčená, považovala bych ji možná s tou velkou taškou i za bezdomovce.

62
Kačka K.
Reagovat

Dneska se mi Lenka taky moc nelíbila. Za to nalíčení nemůže, ale neslušelo jí. Červenou mám taky ráda, kabát by se mi líbil, ale taky mi k tomu nějak nešel. Já bych Lence oblékla jen tu halenku a rifle, ostatní bych vyměnila, Takže pro mne je vítězka Veronika, ale myslím, že vyhraje Bára, protože je taková dokonale sladěná, i když mdlá a nevýrazná.

63
Ajda
Reagovat

Vypadá to, že jim včera a dnes zabavili podprsenky.

64
Ester
Reagovat

@Ajda: Jooo, taky se mi to zdá :-D

65
jajas
Reagovat

Pro mne opět překvapení. Koukám na fotky a nevím co říct. Barvy tam jsou, moc výrazné a je jich hodně. Boty se podle mne k tomu kabátu nehodí. Kabela je tedy úžasná!!!! Do té si může pak dát třeba ten kabát a ještě nakoupit v Tesku. :) Ke kytičkované haleně (nebo co to je) se podle mne už nehodí ten kytičkovaný náhrdelník. Takže kytky tam jsou, romantika se tak nějak vytratila (stejně jako včera u Michaely). Tento týden jsem zklamaná. Ne z tématu, to bylo bezvadné a nabízelo spoustu možností, ale jsem zklamaná z jeho realizace. Pokud toto je vzorek oblékání nás žen a dívek, tak je to pro nás, dámy, velice špatné! Jak jsem byla v pondělí nespokojena z toho, že mladá holka s hezkou postavou nakonec ukáže pouze holeně, nandá na sebe bundu a řasenou sukni, čímž úplně „zabije“ svou postavu, tak musím říct, že právě Veronika použila alespoň moderní kousky. i když jejich kombinace jako celek , pro mne, nevypadaly zrovna romanticky a hezky. Nicméně, Veronika to asi vychytala nejlépe. Jinak je to fakt bída…. Škoda.

66
Mali
Reagovat

Jste mne zaskočilyy, mi se dnešní Popelka líbí stejně jako Pondělní. Je to nositelné. Některé věci bych změnila, ale základ dobrý.
Konkrétně: boty bych dala snakersky, náhrdelník je pryč -je navíc, podkasala bych rukávy – i u kabátu nebo ohrnula do půlky předloktí, kabellka- veelké placaté psaníčko A4 -nebo obal na NB třeba květovaný

67
rosien
Reagovat

Achjo, tenhle týden jsem zklamaná. Takové dobré téma a tak nudné outfity! Nejlepší je hned první slečna, ale ani z ní nejsem úplně nadšená. Achjo, fakt zazděné téma.

68
jajas
Reagovat

@Mali: Souhlasím, nositelný určitě je. S menšími obměnami. Třeba ty botky by si paní určitě normálně nekoupila, má je jen proto, aby (docela násilně) vyhověla tématu „květinový vzor. Ta kabela ale i s oběma zavřenýma očima nositelná pro mne není. To ani náhodou. Kabát si vybrala v dobrém stihu. Je rovný a její postavě určitě vyhovuje, ale barva je na mne moc křiklavá. Náhrdelník z kytiček se mi nelíbí (podobný měla v pondělí Veronika. Je spíše pro mladší holky a k té květované haleně fakt nejde. Takže neříkám, že se v tom nedá chodit (na rozdíl od outfitu Michaely), ale to téma „květiny a romantika“ tam prostě nevidím.

69
maya
Reagovat

@rosien: Škoda, takové krásné téma, široké možnosti. Nevím, s jakým časovým předstihem jsou jednotlivé díly natáčeny, ale květinový vzor se snad dá v obchodech najít i mimo jarní sezónu. Opět se ukázalo přízemní (ne)módní myšlení, bez fantazie. Děvčata nakupují většinou v obchodech pro teenagery, čili levné věci, bez větší kvality.
Paní Lenka alespoň kupovala oblečení nehledě na cenu, jen aby ušetřila na nějaké šmuky jako jiné účastnice. Blejzr by nebyl špatný nápad, ale jí vůbec nesedí. Barva moc jásavá, i když má ráda „barvičky“, v šedesáti už by měla volit sice barvy, ale v tlumenějších odstínech. Měla moc dlouhé rukávy, neseděl jí v zádech a to jsem si nevšimla, jestli ho měla alespoň chvíli zapnutý – myslím, že by se jí na zádech od průramků dělaly příčně „faldy“. Vzhledem k tomu, že je menší „zakulacené“ postavy měla by mít jiný střih. Boty moc barevné, asi by nebylo od věci, když chtěla outfit ladit do elegance, kdyby zvolila boty s nízkým podpatkem, sportovní boty by asi moc nešly ke kabátu. Kabelka – no spíš taška – mi přišla úplně mimo. Přitom doma má většinu kabelek menších. Téma sice bylo květinový vzor – ale čeho je moc, toho je příliš. V tomhle smyslu byla nejstřízlivější Bára, ale zas až moc.
Sexista, který doprovází pořad svými komentáři, asi dostal upozornění, že některé komentáře už jsou přes čáru a není to ani moc vtipné. Fakt nejsem prudérní, ale někdy to fakt bylo jak od puberťáka.

70
Ajda
Reagovat

Většinou ty komentáře píše někdo jiný, on jen čte a čte, nevidi, co komentuje, podobně jako Boušková s Vydrou u Prostřena. Občas ho ani správně nenapasují k danému obrazu. Tenhle hlas čte i komenty u Nůžky, prosím! a tam je celkem v pohodě.

71
anapro
Reagovat

Slečna z pondělí je pro mne vítězka, úterý pro mne nesplnila téma, středa nemá soudnost, čtvrtek splácaný, vyhodila bych ten kabát s tou kabelkou… Tak jsem zvědavá na FV. Každý ráno mám puštěný ke vstávání staré NM a je to o hodně zábavnější. Rozhovor s FV na MBPFV mluví za vše, nechápu, jak může nějaký stylista říct (i když nepřímo), že se mu líbí konfekce a když oblečení nevyniká z řady…. no ne každej teplouš může být stylistou, jak se k tomu dostal tenhle, to vážně nevím….

72
Mali
Reagovat

@anapro: ono tomu odpovídají i ty jeho navrhované modely, takové nijaké, všechny stejné, bez nápadu, nedotažené.
FV asi ženy nesnáší, tak jim intuitivně bere vše, co je ženské. Kdežto OL miluje život a chce, aby vše kolem něj bylo pěkné a pestré.

73
Mali
Reagovat

@jajas: s hodnocením paní Lenky máš úplně pravdu.
Já ji nadržuji, protože mám jen o chloupek méně, mám +- stejnou postavu a podobně se oblékám ( úzké kalhoty + tunika na kolena = moje nejoblíbenější kombinace)

75
Julie
Reagovat

Já nemám moc ráda kombinaci červené a modré. Navíc k popelce Lence mi „jdou“ spíše studené barvy. Takže k těm riflím bych volila spíš kabát v některém s modrých odstínů… a když už ten červený kabát, tak rozhodně černé kalhoty.Halenka byla lepší ta, co skoušela jako první. Kabelka a boty se mi bohužel taky nelíbí. Lodičky na podpatku by ji seděly líp. Jako vítězku taky vidím Veroniku.

76
panda
Reagovat

Boty měly být plné a na vyšší podrážce. Tyhle k její postavě vypadají jako ťapky. Najít padnoucí podprsenku by už dneska neměl být problém. Potom by všechno vypadalo jinak.

77
Ajda
Reagovat

Já bych předpokládala kvalitní a padnoucí prádlo jako samozřejmost, se kterou už vstoupí do módní soutěže a půjdou v něm nakupovat. Dokoupit prádlo bych volila, pokud je model nějaký atypický nebo je potřeba tvarující prádlo kvůli materiálu, to se týká i štíhlých.

78
jajas
Reagovat

@Ajda: S tím prádlem souhlasím. I já mám koupené vyšší kalhotky (málem až pod prsa), přestože měřím 175 a vážím 64 kg, kde se vzaly tu se vzaly nad pasem nějaké pneumošky, které se mi rýsují u vypasovaných šatů nebo přiléhavějších triček. No ale co taky můžu chtít v šedesáti…….cvičit se mi nechce. Tak se snažím na to neupozorňovat právě jak střihem a tak barevností oblečení.

79
adali m
Reagovat

@panda: „Ťapky“ nejdou hlavně k tomu kabátu, ten vyžaduje úplně jinou obuv. Paní Lenka chodila každý den lépe oblečená než v ten rozhodující, soutěžní – škoda.

80
jajas
Reagovat

@adali m: Ty boty jsou fakt úlet. Předpokládám, že pokud má dceru nebo spíše vnučku, tak by jim je měla darovat. Stály docela dost na to, aby ležely v botníku.

81
jajas
Reagovat

Jen jsem chtěla poprosit, protože opět nestihnu Popelku, hlavně tedy posouzení outfitů Vaňkem, jestli by se kromě modelů FV mohlo jen heslovitě uvést, co které Popelce vytýkal nebo chválil. Tak jak to bylo u tématu „Pánský styl“ (i když něco určitě vyplyne z Vašich komentářů). Děkuji. :)

82
Ajda
Reagovat

@jajas: :D jj, mám to opět v plánu.

83
Kačka K.
Reagovat

Podle mne chodila paní Lenka také vkusně oblečena. Jen asi chtěla splnit téma s tak to překombinovala, Ale ta halenka a rifle jí sluší. Jsem zvědavá na stylistu.

84
sagiti
Reagovat

Mně je FV jako člověk hodně sympatický,ale jak mohl říct,že „móda není vždycky pohodlná“ to teda nechápu.Móda má sloužit nám a ne my jí.
Jinak Veronika vyhrála správně.

85
Sara
Reagovat

Pondělní slečna se mi líbila nejvíc tak je fajn,že nakonec vyhrála… i když šála kolem krku dle mýho úúplně zbytečná a brejle to samý…… Jinak by bylo fajn kdyby to bylo věkově trochu vyvažené-např.dvě starší paní a dvě mladší-mladé nebo tak…ono dát jednu starší paní,dvě popelky okolo třicítky, a jednu sotva zletilou slečnu-nevím ale ono je to to tak trochu i schválně :)))

86
Mila
Reagovat

Veronice jsem to přála.asi nejlépe vystihla téma.jinak až na ten první model na Verču-ty žluté šaty-ty se mi nelíbily bych ty 3 ostatní komplety brala všechny tak jak jsou:))

87
Ajda
Reagovat

@Mila: Ty žluté šaty se mně zase líbily nejvíc :D Pak i ty druhé šaty a zbytek není můj styl (nekamarádím s halenami), ale hezké.

88
Johana
Reagovat

Televize a fotky určitě přidávají kila navíc a Míša asi v reálu vypadala o něco líp, nicméně prsa dnes měla snad ještě níž, než ve středu a to se okecat nedá. Chtěla bych ji vidět v té bílé halence od Filipa…myslím, že výšivka by zdůraznila mohutnější ramena a vypadala by jak Rambo v kroji.

89
Kačka K.
Reagovat

Jsem ráda, že vyhrála moje favoritka Veronika. Míšu a Lenku jsem viděla kritičtěji než Filip. Lenka tu kabelu , boty a náhrdelník může nosit v pohodě u moře. Ten Míši věneček nějak nemůžu skousnout, asi je to tím, že jsem si jako hodně malá pletla věnečky z pampelišek a Míša mi už připadá na to odrostlá. Ale Filip byl nadšený, Modely od něj se mi hodně líbily, myslím, že by Veronice ty žluté šaty slušely . Jen ty druhé šaty se mi na Báru zdály moc tmavé, ale to je zase možná tou černou figurínou.

90
Panda
Reagovat

Nezdá se vám, že FV nějak ubral na kritičnosti a spoustu věcí přehlíží? Přidělí body, obleče černošky, řekne pár vět a jde. Vždycky v pátek čekám, že se něco dozvím, ale je toho jak šafránu.

91
Ludmila
Reagovat

Nevím zda stylista ubral na kritičnosti, v TV nesleduji, nicméně s hodnocením jsem tenhle týden spokojená.

92
Hana
Reagovat

Filipovy modely se mi líbily, s vítězkou nemám problém, ale znovu musím konstatovat, že největší handikap v této soutěži není věk soutěžících, ale jejich tloušťka. I paní kolem 60. let může být šmrncovní, ale když si na malou zavalitou postavu obleče křiklavě červený kabát, ve kterém vypadá jako oblečená skříň, tak se to prostě nedá nijak okecat. Zajímavé, že Filip její kabát raději vůbec neřešil. Ano, také se mi zdá, že se snaží být hodně vstřícný a některé hrůzy ( např, absence padnoucího prádla) raději nekomentuje. Pokud kritizuje jen kabelku nebo boty, nemusí být až tak osobní.

93
Ester
Reagovat

Podle mého názoru je Filip opravdu hodně mírný v kritice. Myslím, že např. absenci kvalitního prádla je mu trapné komentovat, ačkoliv ta prsa u pasu atd. nemohl nevidět. Prádlo je základ, bez toho bude sebedražší a sebehezčí oblečení vypadat na Popelkách blbě.

94
jajas
Reagovat

Od té doby, co nemohu sledovat celý průběh pořadu a jsem odkázána jen na fotky a Vaše postřehy mne už tento pořad nějak přestal zajímat. Po přečtení Vašich komentářů k hodnocení FV a po prohlédnutí fotek Popelek ( Veronika vyhrála správně) jsem zjistila, že FV dal stejný počet bodů jak Veronice tak paní Lence, což mne docela překvapilo a nemyslím si, že je to objektivní. Souhlasím s názorem Hany, že patrně nelze stejně hodnotit ženy (dívky) různého věku v jednom pořadu. Podle komentářů mám pocit, že FV už to také moc nebaví a podle mne by pořad neměl hodnotit takový VIP stylista, protože ten se pohybuje úplně v jiném světě a jsem si jista, že by mimo pořad smetl všechny Popelky do jednoho pytle. Patrně se musí dost držet… Mně osobně to nic nepřineslo, jen sem tam údiv nad hodnocením a hlavně nad tím, co si jsou schopny Popelky na sebe, v rámci tématu, všechno navlíknout. Určitě se ještě na tyto stánky sem tam mrknu, ale to jen tak, abych viděla vkus a představy dalších Popelek. Jó a taky si nemyslím, že by součástí hodnocení od Popelek měl být jejich šatník. Je možné, že se do Popelky přihlásily i ty ženy, které prostě nemají prostředky na módní kousky a kdyby je měly, tak si je prostě koupí. Šatník může jen ostatním Popelkám přiblížit styl oblékání , ale neměl by mít vliv na body od Popelek. Vždyť i FV nehodnotí šatník, ale splnění tématu.

95
Ajda
Reagovat

V tichosti vycouval Arsov, za jak dlouho asi uteče i Vaněk?

96
Kačka K.
Reagovat

@jajas: Souhlasím s tím, že by se neměl bodovat šatník. Proto jsou to Popelky, že nemají co na sebe a dostanou deset tisíc, které mohou za určitých podmínek utratit za oblečení. Taková Popelka, která má 250 párů bot nebo celý butik oblečení , mi moc jako Popelka nepřipadá. Filip má asi nařízeno, jak moc může kritizovat. Hodně zlý byl asi jen jednou u toho Valentýnského večírku, tam hodně zkritizoval ty mladé Popelky.

97
maya
Reagovat

@Ajda:
Teď byl pořad vysílaný 2x za sebou z Moravy, tak jsem si myslela, že Arsov třeba nemohl do Brna cestovat. Uvidíme, až vysílání bude zase z Prahy, jestli to fakt nevzdal. Mezi námi děvčaty – pomohla jeho přítomnost a jeho hodnocení něčemu? Vždycky mi připadalo, že to vyznívá naprázdno. Ale třeba to tak jen vypadalo na obrazovce.
Od hodnocení Popelek na Valentýnský večírek se Filip hodně mírní, mluví se soutěžícími kamarádským tónem, kolikrát přehlíží vyloženě hrubé nedostatky u vybraných outfitů. I když s jeho výběrem oblečení pro Popelky často nesouhlasím, vím, že je ve světě módy uznávaným stylistou. Takže je docela možné, že si říká, že jeho kritika stejně už nic nezachrání.
ad Ester: Myslím, že důležitost použití správného prádla Filip zmínil hned někdy na začátku, kdy do Popelky přišel, takže problém mluvit o tomto tématu nemá.

98
Camilla
Reagovat

Toto téma bylo fajn, ale Popelky se moc nevytáhly..Souhlasím, že to vyhrála ta, kterou označil Filip. Jinak k té Míše, také dost kritizovala ostatní, ale chování v obchodech hrozné a ten outfit na závěr, opravdu nepochopím..Přece si to zkouší před zrcadlem! Místo drahých šperků kdyby zainvestovala do pořádné podprsenky a prádla, jak zde mnohé píšete,šaty by přece jen vyzněly o něco lépe, hlavně, pokud by byly delší, pod kolena, prsa by byla ve správné výšce a přece jen by to bylo o něčem jiném Filip jí to měl dle mne decentně vytknout, Osmany to již kdysi u jedné také hodně prsaté slečny udělal-měla přesně stejný problém,rvala se do těsných svetříků a krátkých sukní – tyto dámy asi mají pocit,že jsou hodně sexy, ale to by ta prsa nesměla být jako po více dětech..Přitom se tomu dá předejít a být pak sexy, vůbec nevadí, má-li dívka či žena prsa velká a event.i pár kilo navíc, když to umí správně nosit a umí své přednosti zdůraznit tak, aby opravdu vynikly a nepůsobily uvadle a trapně…to ty dámy nemají doma manžela,neb přítele, přece by jim to musel vytknout..Inu, kdo ví..Každopádně tentokrát se moc nepředvedly. Jo a poslední paní s tím nalíčením, tak to jí tedy vizážistka dala ránu! Nechápu,jak takto může někdo starší paní nalíčit.
Uvidíme, co to zase bude příští týden za dámy a za téma.

99
Ajda
Reagovat

@maya: Mně Arsov vůbec nechybí :D Ztráta času, ale v Nůžky, prosím, je celkem fajn.

100
maya
Reagovat

@Ajda:
Jak jsem psala, nepřišlo mi, že by byl nějakým přínosem, Nůžky jsem viděla bohužel jen jednou – z Plzně – a taky se mi tam líbil. Ale nějak nestíhám vidět všechno, co bych chtěla. Teď k tomu ještě přibyl Farmář – no je to honička :-)!

101
Ajda
Reagovat

@maya: Já nemít kvůli Popelce archiv, tak taky nestíhám. Něco i nahraju, ale časově to naháním všelijak. Jsem asi jedna z mála, komu vyhovuje dřívější čas u Popelky.

102
Mali
Reagovat

Viděla jsem až teď záznam páteřního dílu, FV ubral na kritice. Zdá semái, že jde od extrému k extrému a teď přechází nedostatky, aby neurazil.
Jeho modelky- první dva moc pěkné, třetí mne neoslovil, čtvrtý pěkná tuctovka. Nelíbí se mi kabely- ne tvarem, ale materiáem. Vypadají jako z plastu a překvapuje mne, že se FV líbí.
TZajímjavá je kombáinace žluté šaty, červené boty- to by mne nenapadlo ( bála bych se křiklavého dojmu), vypadá to pěkně. Někdy kombinaci žlutá a červená zkusím ( jiné kousky, žluté šaty a červené boty nemám a pořizovat je neplánuji).

104
Mali
Reagovat

@Ajda: dík za info.
Možná MN jsou důvodem posunutého vysílání Popelek, kdyby to bylo ve stejném čase, TVB je asi jasné- že na Popelky by nikjdo nekoukal.

Přidat komentář