Panáček v reality show

Popelka (6.3. – 10.3.): Ochutnávkový večírek bílého vína a sektu

8. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Tento týden se nekoná žádná večeře, opět zde máme téma večírek. Na něm se budou prezentovat značková bílá vína a sekty, proto je předepsaný dress code – white. Nezapomeňte, že pořad změnil vysílací čas a Popelka začíná již v cca 15 h.

Popelky

popelka

Tento týden nakupuje jako první Andrea (28). Další Popelky jsou Lucie (35), Stefanie (23) a Silvia (24).

Pondělí – Andrea

and

25 bodů

Úterý – Silvia

silvia

22 bodů

Středa – Stefanie

stefanie

20 bodů

Čtvrtek – Lucie

lucie

20 bodů

Pátek – FINÁLE

1. Andrea 25 + 10
2. Lucie 20 + 10
3. Stefanie 20 + 6
4. Silvia 22 + 2

Hodnocení stylisty

Andrea
Správně volila kombinaci bílé a stříbrné, mohla být i zlatá. Materiály ladí, náušnice a prstýnek stačí, psaníčko je vhodné na tuto příležitost.

Silvia
Kombinace barev dobrá, boty tvarem babkovské, nic sexy. Stylově nesedí klobouk a kombinace stříbrné a zlaté barvy. Její postavu je škoda navlíkat do kalhot, šaty jsou víc sexy.

Stefanie
Náhrdelník je zbytečný. Modrá barva nevadí a náramek vypadá lacině.

Lucie
Pochvala za to, že téma zvládla i se silnější postavou. Kombinace barev je vtipná.

Modely stylisty

STYL1A

STYL2AB

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
Reagovat

Opět nešvar v podobě svítícího prádla. Nechápu, jak někdo ještě neví, že pod bílou jedině tělové prádlo. Celé to byla nuda, kalhoty předražené, zase stříbrné boty, to bude Vaněk spokojený.
Archiv opět bez dílu, poslední dobou dost nestíhají.

2
Mila
Reagovat

na popelku blbý čas.to ještě nejsem doma z práce.tak jsem při vybalování nákupu viděla jen hodnocení.zase tak přiblblé téma:(( kam na ty nápady chodí?asi soudě podle sebe žije v představě že všechny chodíme jen na večírky. no jo a my zas od 5.hodin od rána flámujeme:))

3
Johana
Reagovat

Sama se sebou jsem se dnes sázela, jestli bude téma opět nějaký večírek a vyhrála jsem.
Pokud jsou ta témata z hlavy FV, neoplývá zrovna moc velkou fantazii, což by mohl být i důvod jeho nudných outfitů pro popelky.
Dnes to nebylo špatné, akorát mi vadily příliš dlouhé kalhoty a příliš lesklé boty. Tento typ bílé podprsenky pod bílou průhlednou halenu by mi až tak nevadil, ale chtělo by to silikonová ramínka.
Bodování šišlavé Silvie mě rozesmálo…všechno moc pěkné, elegantní a buch…7 bodů.

4
jajas
Reagovat

Ten posunutý čas je fakt na nic. Také jsem viděla jen bodování a tak jsem si jen tipovala, že téma bude bílá barva (tedy podle FV určitě white color). Teď, když téma znám jsem překvapena, když tedy ochutnávka bílého vína-dres code white-a opět večírek tak se jen směju…přesně jako Mila, já také pořád chodím na večírky a večeře…jen si ten neuvědomuju, kde na to pořád beru….. Myslím, že FV je tak trochu mimo mísu, patrně nepochopil, že většina z nás máme spoustu jiných povinností, vzdálených večírkům a předraženým večeřím v restauracích. No ale on žije úplně někde jinde…. Jinak té bílé bylo na mne docela dost, spíše až přehnaně moc.

Reagovat

Archiv prázdný, fotky doplním ráno.

6
Inbezka
Reagovat

Souhlasím s tím, že témata jsou pro normální ženské k ničemu. A navrhuji vymyslet téma, které by nám něco dalo. Např. jedu několik hodin na pracovní zasedání a potřebuju přežít několik hodin v autě a pak z něj vystoupit a vypadat dobře a reprezentativně… Nebo zahradní slavnost v růžové zahradě (zahrada s růžemi:-) a koncertem pod širým nebem… :-)

7
Ludmila 1
Reagovat

Tak za ty kalhoty to byl ranec ,taky by potřebovala o číslo větší,nevím proč si koupila bílé spodní prádlo ,aby nebylo vidět ,tak vždycky tělové barvy ,lodičky se mě nelíbily ,tak trochu nuda.

8
Tempera
Reagovat

Dnes to bylo – nenadchne, neurazí. Už jsem psala, že když se mi líbí boty a kabelka ve stejné barvě, klidně si to koupím, ale nechápu, že Popelky už dávno nepochopily, že OL i Vaněk to nemají rádi. Tak proč pořád „musím to sladit“? Dnes jsem koukala na staré NM, soutěžící jsou asi stejně chytré tam jako tady, ale stylista a průvodce něco úplně jiného. Jo a kdybyste té bílé měly málo, koukněte, jak bydlí Filip Vaněk se svým manželem. Samá bílá.

https://www.novinky.cz/bydleni/jak-bydli-vip/431094-stylista-filip-vanek-ma-domov-vyladeny-do-posledniho-detailu.html

9
Hana
Reagovat

Kalhoty vůbec nesedí!Přes zadek příliš těsné,od kolen se krabatí, délka hrozně dlouhá. Chápu,že není čas si je nechat upravit, ale mohla je zkusit aspoň dole zahrnout. Kdyby končily nad kotníky, bylo by to lepší. Stříbrné boty a kabelka – děs. Pochopila jsem téma tak, že základ oblečení je bílá ( v tomto případě třeba kalhoty) a zbytek může mít i nějaký vzor, nebo jiné barvy – pokud budou všechny bílé od hlavy až k patě, budou vypadat jako parta zdravotních sestřiček na večírku! Ještěže už nestihla sehnat ten stříbrný skřipec do vlasů – to by se Vaněk zjevil.
Nechápu popelky, které se do pořadu hlásí a asi se na něj pořádně nepodívaly – že stále opakují stejné chyby. :-(

10
Mali
Reagovat

Díky za fotky.
Z mé strany bez velkých výhrad, dala bych tak 8 bodů.
Vadí mi upnuté kalhoty a přidala bych jeden barevný akcent ( kabel, něco na krk?).

11
didii
Reagovat

Ahoj, tak nevím, ale popelka jde vážně pomalu a jistě do kopru.. nejdřív ten ropný moderátor, pak OL, fčil totok… :) No nevím. Přes zimu jsem občas ujela a strávila sobotu zíráním na maniačky. Úroveň se opravdu nedá srovnat… Bohužel zrovna tuhle sobotu jsem je nemohla dokoukat, tak nevím, jak dopadly, ale včera když začala popelka, šla jsem do kolen už jen z účinkujících… Nechápu. Je to čím dál nuznější, pouze si nakoupit za desítku, o ničem jiném to není. Slovenky aspoň vypadají trochu módou a zájmem a vkusem jakž takž políbené…. ty naše jak máničky…ááááchjo…. včerejší bělice – bože, to nemyslela vážně, že by takhle opravdu někam šla????????? PS: Nevíte někdo, kde lze zhlédnout aktuální maniačky – např. právě z uplynulé soboty? Nikde jsem se nedopátrala…

12
panda
Reagovat

Žádný šmrnc, žádný nápad. Poučení – i drahé kalhoty nemusí vypadat nejlépe.
A k tomu ty plechové lodě.

13
Ananas
Reagovat

Na Andree je dobře vidět, že vystavět večerní model v bílé barvě není snadné. Ona se to snaží zvečernit stříbrnou kabelkou a botami (stříbrné lodičky – velký hit momentálně, mimochodem.) Ale ty kalhoty společenské-večerní nejsou a ta blůza už vůbec ne. No a o bílé podprsence už jste psaly. Doufám, že stylista o prádle pod bílé oblečení pohovoří, jak vidno, osvěty pořád není dost.

14
panda
Reagovat

Stříbrné lodičky jsou krásné, ale nelíbí se mi k těmto kalhotám. Nemůžu přijít na to, co je na tomto outfitu divného.

15
Ajda
Reagovat

@panda: Andrea :D

Tři krutihubky, nedá se na ně dívat, natož je poslouchat. Ofrňovat se nad bydlením, když sama svoje neukážu, je hodně ubohé.

Chytrolínka Silvia by šla na večírek v nátělníku, který se hodí sotva v letních vedrech na zahradu. Šperky bez ladu a skladu, má dost peněz a kombinuje stříbro a levnou bižu. Boty příšerné, kabát a kalhoty fajn, jen by to musela doplnit zcela jinými kousky.

Stefanie měla dnes v té čapce hroznou prdu :-)

16
Panda
Reagovat

@Ajda: Dík. Jednomu se uleví, když má o problém míň.

17
Mila
Reagovat

dnes jsem stihla o pár minut víc než včera ale o nic jsem nepřišla.dnes ta rozvalená na konci to byl mazec,jsem zvědavá na její ohoz. zatím obě ok ale jen na letní běhání.jinak u té první popelky se snad spletly v nule.to se fakt prodávají takhle drahé kalhoty???

18
Janica
Reagovat

@didii: Minulý týden běžely slovenské maniačky ze
4.serie 14.-18.9. 2015 s tématem Mixuj vzory – Barbora, Jana, Lucie, Petra.
Najdeš v archivu tv JOJ.

19
Janica
Reagovat

Téma opět nic moc, předvedené oblečení na večírek? v nátělníku? v kalhotech, které nesedí? a to oběma?
Do kolen mě dostala tělnatá Lucie svým astmatickým smíchem. Příšerné, ty holky nemají žádnou soudnost.

20
Ludmila 1
Reagovat

nudné téma ,nudné ohozy ,ta včerejší ta se dnes ale rozkecala :-), jak bylo už napsáno výše 3 krutihubky ..

21
Tempera
Reagovat

Popelku si nahrávám a pak ji jen tak prolítnu. Dnes jsem ale náhodou viděla celou a všimla jsem si, že ty boty si Silvie prosadila. A když jí je holky kritizovaly tak pokrytecky řekla, že bohužel, že ona je taky nechtěla, ale…. Dnešní model by mohl vyhrát, protože mně se nelíbí vůbec. A co mi hodně vadí u všech, ale u té dnešní to bylo hodně viditelné. Taky se různě hrbím, ale když jdu před kameru, tak se snad narovnám, ne? Má malé poprsí a ta nahrbená a ohnutá postava ještě víc zdůraznila takovou tu rachitickou horní část těla. Tři grácie si daly toho šampáňa asi trochu víc, jak se pořád chechtaly. A ta Lucie vyvalená na sedačce, nemohla jsem odtrhnout oči od těch bílých kalhot.

22
Johana
Reagovat

Bez toho kabátku vypadá Silvia jak rehabilitační pracovnice, nebo lázeňská.
Opět se na ni pořádně vyřádila vizážistka – tvrdé černé líčení očí a hromada nezdravě vypadajícího zdravíčka.
K šatníkům popelek se nezvyknu vyjadřovat, ale růžovo-černá košilka z sex-shopu a okopané boty na platformě s kovovými hroty ( prý zajímavý dizajn ) mě budou strašit ve snech.

23
J.
Reagovat

Díky za fotky i diskuzi s názory. Já od 15 hodin neuvidím nikdy, takže buď musím nahrát nebo koupit archív. Jinak podle fotek se mi docela líbí úterní kabát.

24
Hana
Reagovat

No vida, dají se koupit kalhoty i za 400,- a dokonce vypadají i o trochu lépe, než ty za 4.000,- (aspoň na pohled, materiál na obrazovce neposoudíme a co to udělá po prvním vyprání je také otázka). Mně se hodně líbí sako a pozvedlo celý outfit o level. Když ho sundá, je to obyčejné tílko hodně neslušivé, zvlášť u takového držení těla (doporučuji cvičit, i když má štíhlou postavu, zjevně povolené všechny zádové svaly) – společně s klátivou chůzí to poslalo celý outfit opět o level níže.
Hompolácké boty, podivný klobouk ( na večírek?!) – alespoň zakryl ty fakt děsivě odbarvené vlasy s odrosty. Podle mého názoru zatím mimo téma obě soutěžící, oblečení na večírek si představuji jinak, i když je limitovala ta bílá barva, pořád si myslím, že ji tak úzkostlivě nemusely na všem dodržovat.
Jinak k hodině, kdy se pořad vysílá:fakt nevím, pro koho! Ani ženy na mateřské, které by v tu dobu mohly být doma, nemají čas (zrovna se jim vzbudilo dítě). Řeším to tak, že pořad nahrávám a kouknu se někdy večer, někdy až další den, kdy mám čas a hlavně z toho mohu vynechat tu vatu (švitoření nad šatníkem, reklamy atp.) a kouknu se s minimální ztrátou času jen na to podstatné.

25
Vlaďka
Reagovat

Nejsem odborník, ale myslím si že není nutné se striktně držet bílé barvy na každém kusu oblečení. Řekla bych, že bílá barva by měla být ta hlavní, ale ne, aby každá z Popelek byly jak doktorky nebo pracovnice v lázních. Úterní Popelka do toho aspoň dala ten krémový kabátek a boty, i když boty se mi nelíbily. Ta krémová barva jí ale byla ostatními vytknutá. Tak nevím. Když se podívám na ostatní soutěžící, tak Stefanie včera v té hrozné kšiltovce s oškubanými vlasy – hrůza, Andrea si asi myslí, že má vítězství v kapse a ta Lucie, když jsem jí viděla rozvalenou v bílých kalhotech na gauči, s jejími nepochopitelnými záchvaty smíchu, k tomu se snad nedá nic slušného říct. A ještě k tomu mě moc pobavila hláškou, když Silvii dala stranou mini sukni, že tu by vyřadila, protože to není její styl:o)) Lucie, jestli to čtete, tak ona taková sukně vypadá jinak na štíhlé dívčině než na těch vašich stehnech, takže to opravdu nemůže být váš styl.

26
Adalim
Reagovat

Úplně náhodně jsem objevila tuto adresu – moc povedené, profesionální, smekám. Slušná a věcná disuse, máte můj obdiv.

27
Johana
Reagovat

A ještě jedna věc mě na Popelkách neskutečně štve – za Osmanyho to bylo povinné hádání které popelce patří který stylistův outfit a teď jsou to nekonečné diskuze ve studiu co bude mít asi popelka na sobě – prostě nudná a hlavně zbytečná vata.

28
Ajda
Reagovat

@Johana: Souhlas.
Dříve bylo krásně vidět, co vše nakupující zkoušela, k tomu komentář stylisty a dalo se hodnotit, co měla, či neměla koupit. Pak osekali nákupy, zmizel stylista a komentátor je tak trapný, že se stydím za toho, kdo mu ty žvásty píše. Stejně tak mi vadí ty osobní příběhy, to do módní show nepatří. A hlavně by měli zrušit podmínku pánského poradce a vrátit tajné bodování.

29
jajas
Reagovat

Já jsem velice zvědavá, co si oblékne Lucie, protože, bohužel, taková prostorově výrazná postava v bílém oblečení……….to se fakt bojím. Ony už ty její včerejší kalhoty mně docela vyděsily. Holka má holt smůlu, že kápla na „bílé téma“. Jinak souhlasím s tím, že na konci týdne se ve studiu sejde „parta“ zdravotníků a tak jsem tak trochu zvědavá, jaký „outfit“ bude mí FV!

30
Ajda
Reagovat

@jajas: On je to mýtus, že bílá rozšiřuje. Naopak, umí být lichotivější než černá. Jen se musí volit kvalitní materiály a padnoucí střihy. Tenké kalhoty odhalí každý ďolík celulitidy. Bohužel zakrýt desítky kilo nadváhy nedokáže žádná barva. Kdyby byl k dispozici M&S, tam by měla Lucie šanci něco většího sehnat. Jsem na ni zvědavá. Osobně si nemyslím, že musí být celé v bílém, nějaký barevný akcent bych tam klidně snesla. Samotná bílá je dost nuda.

31
didii
Reagovat

@Janica: Moooooc díky!!!!!! :)

32
Iva
Reagovat

Po včerejší kšiltovce dnes mile překvapila.Pěkné a konečně ne jak masérka.I líčení ji sedlo.Oceňuji,že si koupila kvalitní prádlo a vyzkoušela si jej.Ty dvě nehodnotily podle modelu,ale aby jí vrátily její nízké bodování.Od vyřechtané Lucky jsem čekala,že dá 10.Měla pravdu,že to se na večírek hodí!

33
jajas
Reagovat

@Ajda: No já nevím, jestli mýtus, protože včera ji v těch bílých kalhotách prostě nešlo přehlédnout a bylo to to první, co mně upoutalo a stále jsem se na to musela dívat a málem jsem tomu ani nevěřila, a to už tam seděla předtím a i když si nešlo nevšimnout, že je hodně silná, tak ty bílé kalhoty byly nepřehlédnutelné. Tedy aspoň pro mne. Bude to mít holka zítra těžké, ale asi už je na to zvyklá. Dnes se mi moc nelíbil ten šál přes šaty a ty aplikace na šatech….moc velké, navíc nemám ráda květy na oblečení (vlastně vůbec na ničem), takže za mně – ne.

34
Ajda
Reagovat

@jajas: No jak píšu, nadváhu neschová ani bílá, tam spíše naopak. Na takové šunky nepatří vůbec. Lucie kdyby vzala šaty z pevnějšího materiálu střižené princesem, 3/4 rukáv, délku těsné pod kolena. Klidně od boků lehce rozšířené, vysoké podpatky, tak vypadá líp, než v jakýchkoli kalhotách.

Dneska to nebylo špatné, ale vzor moc velký, lodičky laciné, kabelka podobná pondělní a k tomu spousta zbytečností, včetně brýlí. Vypadá to, že jim asi zakázali hodinky.

35
Janica
Reagovat

Mně se dnešní Stefanie líbila. Nebyla vůbec fádní, pouze bych odstřihla zbytečné cancourky na šále. Kabelku asi jinou, ale takovou doma nemá, tak proč ne? Zase tolik nevadila. Děvčata, k dnešnímu MDŽ vám všem krásné a pohodové dny. A ať se nám tento pořad zase líbí.

36
Johana
Reagovat

Tak Silvia splnila, co včera slíbila, Stefanii si podala a ani ji nevadilo, že ze sebe udělala hloupou mstivou trubku.
Škoda, že Stefanie nekoupila jeden dražší a elegantnější šperk a model zadupala ohromným množstvím masivní bižu.
Zítra se těším na Lucku…mně je sympatická a už včera jsem se přistihla, že se usmívám, když se chechtá.

37
Mali
Reagovat

Úterní Popelka- bez kabátu havarijní, měla si vzít košili a vázanku, jak ji doporučoval manžel. Bylo by to šmrncovnější.
Dnešek celkem dobré, modrá mi vůbec nevadila- naopak. Vadil mi vzor na šatech jako taový- vesnický kolorit. Pěkně nalíčená. Kabelka hezká, lodičky tak. Neumím se rozhodnout, jestli šála jo nebo ne, vypadala nezvykle.
Korále na krku zbytečné, překážely.

Zatoužila jsem po růžoýh botech z minnu,ého týdn a byla jsem si je dnes u bat prohlédnout. ani jsem je n nohu nala. Vzadu špičky šupinek u vystavené boty odstávaly ( asi od častého zkoušení), byly rozježené a kazily celistvost barvy, neyblo to pěkné. Předpokládám, že časem udělají šupinky nad nártem totéž- v místech, ke se bota při došlapu ohýbá.
Tak – pane vaňku, prosím koukat při hodnocení i na kvalitu a nedoporučovat boty na jedno pužití, jako stylista by jste o materiálech měl něco vědět, děkuji.

38
Tempera
Reagovat

Aplikace na šatech byly moc velké, korále na krku příšerné. Někdo tu chválil nalíčení, mně naopak oči připadaly, jako by tím nalíčením úplně zapadly. A toho, kdo jí vyrobil to obočí, bych snad, být Stefanií, zažalovala. Jsem hrozně zvědavá na šatník a model Lucie, to co zas měla dneska na sobě, to bylo neskutečné.

39
Ajda
Reagovat

Dnešní foto bude se zpožděním, ozvala se mi návštěva.

40
Julie
Reagovat

Pro splnění tématu dle mého postačí mít jeden kus oděvu či doplněk v bílé barvě. Hned po zadání tématu jsem si říkala, že to v pátek bude vizita jak vyšitá. Naštěstí to popelka Stefanie „rozbila“ šatami i lodičkami. Za mě Stefanie zatím nejlepší.

41
Vlaďka
Reagovat

Souhlasím s Julií , podle mého názoru byla včera zatím nejlepší a asi i bude, nedovedu si představit, že by Lucie byla lepší. Stefanie nebyla alespoň jak lazebnice v bílých kalhotách a triku, šaty byly určitě lepší, i když tenhle vzor už asi není to nejmodernější, ale mě se líbila. Jak jsem jí kritizovala s tou kšiltovkou, že vypadala hrozně, tak tentokrát jí to opravdu slušelo.

42
Mali
Reagovat

Prosím, prosím – můžete napsat po odvysílání, jaký dnešní díl byl? Jsem na soutěžící moc zvědavá, má atypickou postavu a je smíšek. Bohužel dnes neuvidím a zvažuji zaplatit na týden archiv. Tak abych věděla, jestli to stojí za o.
Děkuji.

43
Janica
Reagovat

Dnešní díl – žádný zázrak. Lucie oblékla bílé džíny a bílou košili přes kalhoty. Doplnila vínově červeným motýlkem, shodné barvy mokasíny a blyštícím se psaníčkem. Podle mne jako číšník. Šperky žádné, za ty považuje své děti. Musím napsat, že děti má krásné, míšence a vypadají velmi šťastné. Holčička asi 5 r. a chlapeček něco přes rok?
Její soupeřky prohrábly skromný šatník, dost se jim líbil. Vyřadily pár kousků oblečení, určitě se mi nelíbilo, jak ty kousky házely po zemi. Ohodnotily cca 20ti body.
Lucie zkritovala své „špeky“, tak nechápu, proč si jako první nekoupila stahovací prádlo. Určitě by se hodilo i při jiných příležitostech. Poradcem byl cizinec, snad Iránec, nerozumněla jsem při představování. Vypadal sympaticky, štíhlounký, mluvil trochu česky.

44
Johana
Reagovat

Dnes jsme si zdrobnělinek užili až-až, ale k Lucii to tak nějak patří, protože je určitě zvyklá takto mluvit se svými roztomilými dětmi.
Její outfit nebyl myšlen špatně, akorát ty vínové baleríny už byly moc. Já bych radši zvolila tělové, možná i bílé lodičky alespoň na nízkém podpatku, když už nechtěla vysoký.
Kalhoty méně upnuté a dole trochu rozšířené by zamaskovaly víc toho, co chtěla skrýt.

45
adalim
Reagovat

Kdyby si u košile rozepla dva knoflíčky, místo motýlka vzala kravatu „na půl žerdi“ nebo jenom jako šálu jiné barvy než je vínová – vypadala by velice dobře. Všechny nejsme dlouhonohé modelky, geny jsou potvory….

46
222
Reagovat

Lucie vypadala dost dobře, kdyby u košile rozepnula dva knoflíčky, motýlka dala na holý krk, nebo raději vzala kravatu a uvázala na volno, případně nechala jako šálu, byla by super. Hlavně je třeba rozbít velkou bílou plochu na prsou, udělat výstřih do “ V“ a také ta vínová barva doplňků je moc tvrdá, hnědá, béžová, šedá by byla vhodnější. Jinak tleskám.

47
maya
Reagovat

Konečně jsem se dostala k tomu, abych se přidala k diskuzi. Pročetla jsem si komentáře a s většinou se ztotožňuji, tak nemá smysl se víc rozepisovat. Zatím se mi nejvíce líbila Stefanie. Představovala jsem si ji v šatech, jen ten květový vzor je podle mého vkusu dost velký. Jinak si také myslím, že pokud je podmínka dress code white neznamená to, že to v pátek bude vypadat jak „na vizitě“. Když jsem slyšela jaké je zadané téma, napadly mě krátké úzké šaty s dlouhým nebo tříčtvrtečním rukávem, s vodou nebo bez rukávů na jedno rameno. V úterý se mi líbil béžový kabátek, béžová barva s bílou ladí úžasně, takže některé doplňky laděné do béžové event. do jiné teplé barvy by určitě nebyly špatné.
Barva kabelky sladěná s botami – to je celkem obtížné téma. Jednak se to tak nosilo celá dlouhá léta, jednak to člověka tak nějak láká tyto dva kousky barevně sladit. Teď je to holt faux pas, připomínal to OL, říká to FV, ale soutěžící buď se do pořadu jen hlásí, ale nesledují ho a nebo pořad nesledují pozorně. I když při tom věčném omílání tohoto tématu by to už bylo dost divné.

48
maya
Reagovat

Stačil jeden nekoordinovaný pohyb – a zpráva „uletěla“. Chtěla jsem se jen ještě zmínit o nalíčení Stefanie – mně se tentokrát líbilo, její typ tvrdší nalíčení očí snese.
Luciiny děti jsou krásné, nedivím se, že je označila jako svoje šperky. Určitě z nich má radost, moc jí to přeji. K jejímu dnešnímu výběru: určitě má smůlu, že je zrovna téma „bílá“. U košile měla určitě nechat rozepnuté knoflíčky u krku, kravatu – jak už je tady uvedeno – měla dát „na půl žerdi“, určitě by to vypadalo líp. Červené doplňky, hlavně kabelka – nééééé, vypadala hóóódně lacině.
A co bude mít zítra na sobě stylista? Kdyby to byl Osmany, určitě by se oblékl tematicky. Ale FV? Asi zase něco šokujícího. Tak si počkejme do zítřka.

49
evka
Reagovat

Kravatu slecna schanela nejdriv,ale bohuzel nesehnala nic podle svych predstav….jak uz bylo receno kdyby kosili rozepla a motylka dala na holy krk urcite by to bylo hezci….mozna bych nohavice ohtnula jeste vys jak radil poradce a vymenila kabelku…ale myslim ze se s tematem poprala na vybornou….

50
Ajda
Reagovat

Čekala jsem, že to dopadne hůř. Mokasíny krásné, jen k její postavě bych volila silnější podrážku nebo malý klínek. Když jsem ji viděla poprvé, tak mě napadlo, že už jí chybí jen červený klaunský nos. Přála bych jí výhru, ale to je asi nereálné.

51
Tempera
Reagovat

Dnešní díl jsem neviděla, takže nejsem ovlivněna Lucčinými dětmi, či jejím chováním. Určitě kouknu na díl o víkendu. Takže soudím podle fotky a podle mne je to katastrofa. Lucie vypadá jako obsluha v restauračním zařízení. V roce asi drží kabelku-psaníčko, na první pohled to vypadá, že nese hostům jídelní lístek.

52
Alice
Reagovat

@maya: no čím FV překvapí ohrnuté světlé džíny a nějaké to in triko nebo mikina to téma už snad produkce zadala schválně vzhledem k těm tmavým modelům které FV vybíral ale bohužel toto tma se vůbec nehodilo pro dnešní Popelku a věřím tomu že na pražském Zličíně sehnat nadměrné oblečení musela být fuška a asi šaty,které by možná byly lepší předpokládám že neměla šanci najít

53
Inbezka
Reagovat

Já jsem viděla většinou jen závěrečnou promenádu a fotky tady. .
1. Na prvním místě mám Stefanii. Líbí se mi, že není celá bílá a velikost vzoru na šatech mi zas až tak nevadí. Nelíbí se mi její šperky a to, že má holé nohy. Nebo nemá?
2. Andrea. Docela se mi líbí až na nesedící kalhoty, ale k tomu se tady už všechno napsalo.
3 – 4. Mezi zbylými dvěma se neumím rozhodnout. Lucie se sympaticky poprala s tématem. Myslela jsem, že s její postavou se v tomto ročním období prostě neobleče. A vida – zvládla to. Na fotkách ovšem vypadá hrozně. Mohla mít třeba nějaký dlouhý náhrdelník, když sesehnala kravatu, rozeplou košili a boty na podpatcích.. ale taky asi všechno neobuje..
Silvia – Bez kabátu se mi to nelíbí vůbec a v kabátě na večírku snad nebude? S její štíhlou postavou se s tím mohla poprat úplně jinak.
Myslím ale, že Filip bude mít docela jiné pořadí:-)

54
Ajda
Reagovat

Taky se mi nejvíc líbí Stefanie. Jsem dnes hodně zvědavá na modely stylisty. Taky na to, zda měla být striktně bílá nebo ne. Vždyť stačilo říci o větu víc a téma upřesnit. Nejen Popelky, i diváci tápou co vlastně básník chtěl říct a v pátek zjistí, že většinou je povoleno vše, jen to musí mít nádech luxusu a celebritnosti.

55
Hana
Reagovat

Paní Lucie by měla něco dělat se svou obezitou (v jejím případě již nejde „jen“ o nadváhu), její zadýchávání při každém kroku svědčí již o jistých zdravotních problémech, ke kterým obezita asi přispěla. Přesto je mi sympatická její veselá, bezstarostná povaha. Možná ta je příčinou, že se do tohoto pořadu vůbec přihlásila, protože její vzhled ji předem limituje a šance na úspěch je pro ni minimální.
V bílé vypadá opravdu katastrofálně a asi by bylo jedno, i kdyby téma bylo jakékoliv, vypadala by hrozně v čemkoliv.
Za mě splnila nejlépe Stefanie, škoda, že to zabila tím skřipcem do vlasů. Soutěžící ten pořad asi vážně nesledují, dobře si pamatuju, jak Vaňka rozlítil skřipec u jiné soutěžící a důrazně upozornil, že skřipec patří maximálně do sprchy! :-))

56
Ludmila 1
Reagovat

@Ajda: tak na hodinky jsem taky myslela, jestli jim je nezakázali, jinak vždycky každá hodinky a ted peníze neutratí a pro hodinky nejdou:-) já bych raději pak ivestovala do dražších šperků..a né nějakou bižu.

57
adalim
Reagovat

@Inbezka:
Absence punčoch prý je dnes na večírcích a hlavně plesech podmínkou (už Osmany Popelkám trhal punčochy). Jsem ročník 1939, za našich dob se za to málem ukřižovalo, bez punčoch si nedovolila přijít žádná z nás ani při 30°C. Nerozumím tomu, ani tomu, že pánové nosí boty naboso – no jiná doba……..

58
Hana
Reagovat

@Ludmila 1: mně jako dobré řešení přijde také investice do opravdu kvalitního spodního prádla a také bych vybírala raději kvalitní koženou obuv. Tam všude se dá smysluplně utratit přebytek peněz, ale v zásadě by měla nejvyšší částka padnout na základní kusy samotného oblečení.

59
maya
Reagovat

@Ludmila 1:
Lucka si nakonec hodinky koupila, tak zákaz asi nebyl. Jinak souhlasím s Hanou (8.13), že vzhledem ke své postavě by Lucka měla problém v každém tématu, ale její povaha je asi taková, že se nestresuje. Vzhledem k tomu, že je mladá, mohla a měla by se svojí váhou něco udělat (pokud to jde). Má malé děti, budou ji ještě dlouho potřebovat.
Doufám, že Vaněk dnes nebude mít jizlivé poznámky, vyhrát bych přála Stefanii. Skoukla jsem včera nějaké tipy na toto téma na internetu, nebyly tam jen celé bílé modely, tak snad by mohla uspět.

60
anapro
Reagovat

Já se nedívám, kvůli peopelmetru, tak až dnes jsem zhlédla tu tlustou na fotkách – já s vámi nesouhlasím! podle fotek je to hrozný! vypadá jako číšník, portýr…. vůbec se mi nelíbí…. možná fotky klamou, ale ochutnávka vína je běžná záležitost, mně se líbí i ta první i ta druhá, ta třetí ne a tehle čtvrtá vůbec ne…. i tlustice může vypadat dobře, ale o na to nezvládla… tak jsem zvědavá, asi jí dá dneska FV první místo….

61
Tempera
Reagovat

@adalim: Taky se mi nelíbí ta móda „naboso“. Onehdy jsem viděla záběry z nějako plesu sérebrit a pánové v obleku a bez ponožek vypadali jako šašci. A u Stefi jsem si všimla, že měla flíčky na těch holých nohách, punčochy tohle všechno krásně skryjí a sjednotí barvu. Ale i tak Stefi z toho, co nám bylo nabídnuto, je pro mne nejlepší.

62
Johana
Reagovat

Mně by takový večírek, kde jsou všichni hosté povinně od hlavy k patám v bílém, připadal absurdní a směšný. Světlejší barvy oděvů v dress codu bych chápala, ale ne přehlídku pracovních oděvů pro zdravotníky. Koneckonců ani bílé víno, ani sekt nejsou čistě bílé. V zadání to sice bylo, ale nevyložil si to FV a následně i popelky špatně? Bohužel, jak to bylo vlastně myšleno se dozvíme až dnes.

63
Ananas
Reagovat

@Tempera:
Souhlasím. Bílé téma bylo zrovna pro ni hodně nešťastné.
Ad punčochy: v tom už se delší dobu pere mnohý dress code a módní diktát, první velí bez punčoch ani ránu, druhý je zakazuje. Kvalitní tenké punčochy bez lesku můžou nohám dost pomoc. Bez nich se dá leccos vylepšit „punčochami ve sprayi“.

64
Ajda
Reagovat

Viděla jsem jen posledních pár minut a archiv opět prázdný. Dopadlo to jak jsem čekala, ale druhé místo Lucie potěšilo. Poslední věta Filipa mě utvrdila v tom co si myslím už dávno, že to není on, kdo vymýšlí téma týdne.

65
Panda
Reagovat

Andrea stihla kalhoty zkrátit nebo vyměnit. Dnes vypadaly jinak než v pondělí.

66
Mila
Reagovat

tak jsem to zas neuhodla.myslela že by mohly vyhrát šaty.vypadala nejlíp.neviděla jsem celý týden celé popelky jen po pár minutách konec.,včera vůbec a dnes mi u poslední popelky naskočilo-vrchní prchni.měla jsem pocit že je jí košile malá a upnutá jí ještě zmohutněla.chtělo to delší s rozhaleným výstřihem a jiné boty.ale ten poslední komplet který Filip vybral se mi celkem líbil-bez bot.za to ty kalhoty co měl dnes na sobě ty by letěly do popelnice.jo prostě nejsem moderní.

67
adalim
Reagovat

@Panda: Také jsem si toho všimla, myslím, že celkově ji seděly kalhoty mnohem lépe, vypadala velice dobře. I Lucie je měla kratší.

68
evka
Reagovat

Dnesni bodovani Filipa me moc potesilo,hlavne 10 bodu pro Lucku,ktera to mela nejtezsi a poprala se s tim moc dobre….a te sislave krasce tu kritiku a 2 body ze srdce preji….

69
Inbezka
Reagovat

Viděla jsem jen druhou polovinu hodnocení s Filipem a moc se mi to líbilo. Byl milý, vstřícný, empatický, radil.. copak to tak nemůže být pokaždé?? Moje favoritka sice nevyhrála, ale budiž.. Andrea vypadala dnes dobře, také jsem si všimla hned, že má kalhoty zkrácené. Škoda, že jsem neslyšela, co říkal Silvii. Také mě potěšilo, že pro Lucii navrhl náhrdelník, jaký jsem si pro ni představovala i já. Ona v té košili vypadala upnutě i kvůli motýlkovi, který jí byl těsný kolem krku a stahoval i košili.
Filip sám nezklamal, místo bílé naopak, trochu jako Mrakomor, ale byl fajn, tak budiž mu odpuštěno:-)

70
Jája
Reagovat

Ajdo, prosím , nenašel by se někdo, kdo otevře vlákno k farmě 8?

71
maya
Reagovat

@evka:
Lucka se vzhledem ke svému handicapu s tématem vyrovnala docela dobře. Ale opravdu jen „docela“, na 10 bodů od stylisty to určitě nebylo. I v této diskuzi padala kritika na divné psaníčko, na košili zapnutou až ke krku, motýlkem stažený límeček. FV se – pokud mi to neuniklo – vůbec o doplňcích nezmiňoval. I můj syn, který má k módě na hony daleko, se vyjádřil, že Lucka vypadá jako číšnice. Tomu, že by košile mohla být větší, nasvědčuje na prsou se rozevírající zapínání. Hodnocení mi tak trochu zavánělo „pozitivní diskriminací“.
Panda 16.21: Andreiny kalhoty stoprocentně vypadaly jinak než v pondělí, určitě je měla zkrácené, škoda, že se dnes neprošla před kamerou zády. Protože v pondělí v nich byla dost natěsno, bylo by vidět jestli je nevyměnila. Také se mi potvrdilo, že sladěné boty s kabelkou nejsou vždy prohřešek ženy z Horní Dolní.
FV také dnes poznamenal, že v tomto období není výběr v bílém oblečení. Proto nechápu, proč bylo zadané toto téma právě teď. Pokud témata nejsou z jeho hlavy, snad na to mohl upozornit tu chytrou hlavu, která vše vymýšlí.
S punčochami je to taky ošemetné. Je pravda, že jsem zažila dobu, kdy to bez punčoch nešlo ani v létě. Myslím, že obecně jsou punčochy užitečné a to nejen, že chrání před umrznutím, ale také proto, že vyrovnávají barvu pokožky na nohou. Snad žádná z žen nemůže říct, že pokožku na nohou má bezchybnou – snad jsem se teď žádné z vás nedotkla.

72
Mali
Reagovat

Jsem ráda, že byl Fillip fain – hned se na to jinak kouká.
Moc se mi líbil jeho rpvní moel ( až na bory- tyteda ne-ééé) a pak ten poslední ( to je přesně můj styl- úzké klahotya něco do půl stehen).
Taky jsem ráda že poslední místo dostala ta , která vypadala nejhůře.
Třeba už budou jenom pěkné díly – minule byl Filip taky pohodový.

73
Mali
Reagovat

Jsem ráda, že byl Fillip fain – hned se na to jinak kouká.
Moc se mi líbil jeho rpvní moel ( až na bory- tyteda ne-ééé) a pak ten poslední ( to je přesně můj styl- úzké klahoty a něco do půl stehen).
Taky jsem ráda že poslední místo dostala ta , která vypadala nejhůře.
Třeba už budou jenom pěkné díly – minule byl Filip taky pohodový.

74
Ajda
Reagovat

@Jája: Splněno, ale musíte se spokojit s tímhle provizoriem, víc nestihnu.

75
Tempera
Reagovat

Tipovala jsem spíš Stefi, ale budiž. Ale 10 bodů pro Lucii bylo trochu přehnaných. Ano, snažila se, měla to těžké a kdyby našla něco, jako vybral FV, bylo by to dobré. Ale jak jí Vaněk chválil to, co si dnes oblékla, s tím nesouhlasím. Motýlek a psaníčko děsné, boty vypadaly jako rozrajdané papuče, košile byla těsná a při pózování pro kameru se jí rozvírala na prsou. Dívám se teď na nějaké staré NM a moc se mi líbí, že skoro každý počin nakupující komentuje stylista. Zrovna dnes tam byla žena a mluvila o tom, že takřka všechny maniačky kupují hodinky. Že by bylo lepší nešetřit na oblečení, aby bylo kvalitní a ne potom dohánět útratu hodinkami.

76
Jája
Reagovat

@Ajda: Hodná, děkuji. To nám bude určitě stačit. :)

77
Mali
Reagovat

@Ajda: já si taky myslím, že Tvé reference jsou hodně vyčerpávající a děkuji.

78
Vlaďka
Reagovat

Souhlasím, že Filip Vaněk byl tentokrát milý. Nechápu ale 10 bodů pro Lucii, taky mi to tak trochu přišlo jako „pozitivní diskriminace“. Chápu, že to Lucie měla hodně těžké, na druhou stranu, pokud se do takového pořadu hlásí, musí vědět, že to těžké bude mít vždycky a tak by pak neměla být zvýhodňována nad ostatními. Nechápu toho motýlka, upnutou narvanou košili rozevírající se na prsou (a to mám dojem že se ptala ještě po menším čísle). Kdyby si dala kravatu nebo nějaký delší náhrdelník, jak už se tu psalo, tak by jí to opticky zúžilo. Kdyby půl hodiny se nehonila za motýlkem, mohla mít víc času na lepší boty a to lesklé nevzhledné psaníčko taky děs.

79
Panda
Reagovat

Jsem naopak velmi ráda, když se do pořadu přihlásí nekonfekční postavička. Právě ty potřebují nejvíce poradit. Mladá, krásná a štíhlá to má opravdu jednodušší.

80
Inbezka
Reagovat

Já bych Vaňkovi 10 bodů pro Lucii neobrblávala. Místo druhé až čtvrté je honorováno stejně, takže o nic moc nejde. Myslím, že chtěl ocenit, že jim neutekla, když uslyšela o jaké téma jde a statečně šla do toho. Jistě, že by měla zhubnout, ale z nějakého důvodu je momentálně taková jaká je – a i tyhle ženské se musí nějak obléct.

81
Ajda
Reagovat

@Inbezka: Lucie na fb psala, že se vyžrala vlastní pohodlností. V současné době prý hubne, aby dle jejich slov byla z prasete seletem :-)

82
Vlaďka
Reagovat

Jen na vysvětlení. Já jsem taky ráda, když se do Popelek přihlásí někdo s kily navíc nebo starší žena, sasmé mladé a štíhlé, to by byla asi nuda. Myslím si ale, že nikdo by neměl být upřednosňován kvůli svému handicapu. Je to přece jen soutěž. Ještě bych chtěla říct, že nechápu, proč silnější soutěžící nezainvestuje do kvalitního stahovacího prádla, které by alespoň částečně zakrylo ta kila navíc. Není to o penězích, že by jim pak peníze scházely, často vidím, že soutěžící si koupí stěžejní část oblečení za 300 nebo 400,- a pak zbytek peněz utratí za zbytečnou předraženou bižuterii. To je můj názor.

83
Inbezka
Reagovat

Ajda, Já si také nemyslím, že Lucka nemůže za to, jaká je. Znám to, také nesmím sníst co a kolik bych chtěla a celý život zápasím s kily navíc. Třeba ji soutěž nakopne, a zhubnout se jí podaří – ale nevím nevím. Když už ji nenakoplo nakoplo vědomí, že jde do TV. Jenom jsem chtěla říct, že když ji Vaněk ocenil 10 body, tak se toho tolik nestalo, protože v této soutěži vyhrává jen jedna. Kdyby byla díky Vaňkově desítce první, to by se mi také nelíbilo.

84
Ajda
Reagovat

Je pravda, že desítka byla dost nadsazenå. Jindy rozdával nuly a přitom to zase takový propadák nebyl. Ale ani Andrea nebyla na desitku.

85
Ludmila
Reagovat

@Inbezka: Nevím, jestli jsem dobře pochopila, má partnera tmavé pleti. Nezhubne, takhle je pro něj krásná.

86
Tempera
Reagovat

Protože mi v týdnu Lucie utekla, tak jsem se dívala dnes. Musím se přiznat, že jsem trpěla už na začátku – šatičky, legínky, tílečka, svetýrek, kraťásky, topíček – v jejích velikostech to tedy sedělo. Taky mám silnější postavu, nedovedu si představit, že bych manželovi oznámila, že si potřebuji koupit novou bundičku nebo botičky, nedejbože topíček. Asi by to s ním seklo. Takže ani po shlédnutí dílu svoje hodnocení neměním. Ono je to vlastně jedno, zítra už nové tváře, nová těla, nové téma (určitě zase děsně originální).

87
Ananas
Reagovat

@Vlaďka:
Peníze jim nechybí, čas ale často ano. Vybrat bižuterii jim zabere sotva pět minut v prvním krámě, který potkají. Vybrat správné prádlo není jen tak, zvlášť pokud s tím nemají zkušenost. Navíc by ho pak musely veřejně prezentovat (byť ne třeba přímo ukazovat) v televizi a do toho se asi chce málokteré. Plus samozřejmě leckdo je přesvědčen, že za prádlo není třeba vyhazovat velké prachy, když není vidět:-/

88
maya
Reagovat

@Ajda:
Ano, ani tentokrát to podle mě nebylo na desítku ani pro Andreu. Nesouhlasím s tím, že u Lucky to je jedno, že dostala plný počet bodů, protože to konečné pořadí stejně neovlivnilo. Na deset bodů to prostě nebylo, znova se opakuji, ale FV podle mě ani nerozebíral doplňky, které fakt byly hodné kritiky. Tím nechci říct, že by mi Lucka byla nesympatická, ale bodování by se sympatiemi nebo antipatiemi nemělo mít nic společného. Co si pak máme myslet o hodnotě bodů udělovaných FV.
Souhlasím s Ludmilou ohledně Lucčina hubnutí. Typ mužů jako je její přítel opravdu milují kypré tvary. Možná, že shodí nějaké to kilo, když to bude sama pociťovat za potřebné.

89
jitka.z
Reagovat

Díky za super fotky – dost mě baví modely stylisty škoda že nejsou u všech dílů!! i tak díky moc -dobrá práce

90
Ajda
Reagovat

@jitka.z: Díky :-) Vše je to o čase, bohužel.

91
Marie
Reagovat

Nejhezčí oblek měla Stefanie . Moc jí to slušelo. Vůbec.mi nevadil ani její náramek ani řetízek. Prostě úžasný oblek. U mé tuto Popelku vyhrála. Těším se na další 😊

Přidat komentář