Panáček v reality show

Popelka (27.2. – 3.3.): Matějská pouť + večeře

27. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Areál Holešovického Výstaviště, vůně cukrové vaty, grilovaných klobás a hudba z kolotočů a atrakcí. Tradiční zábavní událost roku – Matějská pouť. Přesně za touto zábavou pošle Filip Vaněk čtveřici soutěžících Popelek, a když budou mít žaludek dostatečně „obrácený“ z nejrůznějších atrakcí, čeká je ještě večeře s partnerem. Doporučení stylisty – vkusně a moderně!

Popelky

POPELKY

Tento týden soutěží maminka a dcera, bude zajímavé, jak se budou hodnotit. Jako první nakupuje Daniela (42), Andrea (18) je její dcera. Ještě se můžeme těšit na Hedviku (23) a Štěpánku (27).

Pondělí – Daniela

Daniela

24 bodů

Úterý – Andrea

ANDREA

24 bodů

Středa – Hedvika

hedvika

24 bodů

Čtvrtek – Štěpánka

stepanka

24 bodů

Pátek – FINÁLE

1. Hedvika 24 + 9
2. Daniela 24 + 2
Andrea 24 + 2
Štěpánka 24 + 2

Modely stylisty

VANek

Hodnocení stylisty

Daniela
Černá barva se mu na ní líbila, boty ve spojení s legínami nohám neškodily. Nevadila mu ani černobílá kombinace pod šedým kabátem, ale ten spolu se šálou se mu nelíbil.

Andrea
Modré džíny a černé kotníkové boty jsou při její výšce nevhodné, zkracuje jí to nohy. Krajkové triko nezapadá do outfitu.

Hedvika
Pochválil bundu a pochopil vtip s halenkou (Kočkovi). Pochválil zastrčení košile, roztrhané džíny, malé výhrady k barvě batohu.

Štěpánka
Outfit hozený do elegance, i když barevný = starý outfit, přidal jí roky. Ladit kabelku a boty je maloměstské, dokonce český nešvar, ve světě (celebrit) se to dávno nedělá. Punčocháče jsou úplně špatné. Hodinky s kamínky rovněž nevhodné, český styl, doporučuje se mu vyhýbat.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 89
Reagovat

Nevím, jestli je to dobrý nápad nechat v jednom týdnu soutěžit matku s dcerou.
Hned na začátku byl vidět jeden z jeho pátečních outfitů – parka, pruhované triko a džíny.

Dnešní outfit celkem šedočerná nuda. Neumím si představit v tom kabátě absolvovat pouťové atrakce, volila bych něco sportovnějšího a hlavně pohodlného. A večeři bych brala nejraději v KFC :D

2
Johana
Reagovat

Jen malá oprava úvodního článku – dnes nakupovala Daniela, ne Dominika.
Paní vypadá zatraceně dobře a i dnešní outfit ji sekl..
Šálu bych neměnila, není potřeba vždy, všechno a za každou cenu ,,rozbíjet barvičkami“.

Reagovat

@Johana: Díky :-)
Jj, souhlas, vypadala skvěle, mohla se víc odvázat. Nemám ráda legíny a tyhle byly jak silnější punčocháče. Připomínala mi herečku Andreu Čunderlíkovou za mlada.

4
Johana
Reagovat

@Ajda: jo, trefa…já přemýšlela, koho mi připomíná…je to jiná káva, než o víc, než deset let, mladší umělotina z minulého týdne,
Legíny taky nesnáším. Já to dnes totiž viděla jen z rychlíku a zdálo se mi, že kupovala slimky.

Reagovat

@Johana: Právě že džíny vrátila a vzala legíny a k nim celkem krátkou halenu, to mi vadí u legín nejvíce. Myslím, že si to uvědomovala a pořád držela na boku kabelku.

6
Ananas
Reagovat

Teda, to je zase téma! Vemte si, co chcete, a já vám pak stejně řeknu, že jsem to myslel jinak.
Dnešní model by se mi moc líbil, kdyby si paní Daniela nezapomněla přes ty punčocháče vzít sukni. Takovéhle legíny, to prostě NENÍ svchní oděv!

7
Panda
Reagovat

Legíny vyměnit za džíny, kabát za bundu nebo parku. Taky si nejsem jistá jestli boty (i když pěkné) se hodí k legínám. No jo, ale co by z toho zbylo?

8
marta
Reagovat

jak muze vypadat dobre nekdo s nastřelenýma vlasama, zvyraznenym obocim???? leda houby Andrea Cundrlíkova spis jedna z E55

9
peta
Reagovat

Paní je velmi milá, ale souhlasím s martou, že mi svým účesem a líčením přijde jako vystřižená z osmdesátek – nebo jako Olivia z Pomády po proměně -takže ze šedesátek. Na to, jak je hezká, začíná připomínat stárnoucího diblíka – a zbytečně. Co bych dala za to být tak hezká a mít postavu jako ona – jsme stejně staré. Košile a svetr, kabát a šála se mi líbí, legíny prostě nejsou kalhoty, a celek pro mě vypadá lacině – ale to celý šatník té paní, účes i líčení, bohužel.

10
Wally
Reagovat

Proč se oblékla jakoby 24.2. Matějská končila? Já na ni chodila v pláťákách a tričku s krátkým rukávem. V dubnu je i přes 25°C. :D

@marta: Naprostý souhlas. Hlavně, že vlasový mág nepozná prodloužené vlasy. A víc lacině než vypadá už být nemůže.

11
Johana
Reagovat

@Ananas: s tím se už počítá, že FV bude v pátek téma doplňovat a rozvíjet podle toho, co se bude hodit jemu, nebo štábu…tipuji, že pokud Popelka nebude mít kočku kolem krku, dostane od něho 1 bod:)

12
Ludmila
Reagovat

Nelíbí se mi leginy, a na takovéhle nehty jsem přímo alergická. Jakoby prodávala u střelnice. Nesnáším nastřelené vlasy,. nevadí mi dlouhé vlasy u žen jejího věku, taky je nosím. Ale buď mám dobré vlasy, abych si tu délku mohla dovolit, nebo zvolím kratší účes, rozhodně ne nastřelený chemlom. Kabát se mi naopak líbí. U nás ve městě bývá na Velikonoce tradičně velká pouť. Mnohdy bývá pěkná kosa, to se pak kabát přes zadek hodí, aby na atrakcích nebyla zima.

13
Ludmila
Reagovat

Jinak teda, fakt debilní téma. No, ale vlastně ke stylistovi se hodí.

14
Ananas
Reagovat

@Johana:
Nebo Kočku?:-)))

15
Mila
Reagovat

holky neviděla jsem dnešní popelky.zajímalo by mě jak hodnotila dcera mámu.na druhé fotce mi popelka přijde jak umělá panenka.k těm leginám fakt chybí sukně nebo hodně dlouhý svetr.

16
Tempera
Reagovat

Paní má velice hezkou postavu, to závidím. Má hezké oči. Ale tím to končí. Nastavené vlasy, kadeřník je sice pochválil, mně se ta černá zdá dost tvrdá a dělá ji starší. Vždycky jsem nosila nalakované nehty (svoje, ne umělé), experimentovala jsem, ale ty modré drápy, to fakt ne. Nevím proč si nenechala ty původní džíny, vypadala by v nich super. To síťované cosi se mi moc nelíbilo. A jinak celkem nuda,.

17
Johana
Reagovat

@Ananas: přesně tak:)

18
Ajda
Reagovat

Pořiďte si včas tento aktuální hit, ať jste v létě trendy a sexy. Já doporučuji i Obag tašku :-)

https://www.novinky.cz/zena/styl/430371-navrhar-sokoval-modelky-na-molo-poslal-v-kontroverznich-gumovych-botach.html

19
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Shodou okolností jsem včera ve městě „potkala“ tento model, a měla jsem silný pocit, že halucinuji.:) A to ještě není léto. Dáma k tomu měla pěkný kabát, na hlavě klasický klobouk a na nohou tohle, v té třpytivé formě, a teplé ponožky. A nebylo jí už …“cet“, ale spíš…“sát“.Myslela jsem, že si zranila nohu a vyřešila to takhle. Ona je to zatím móda… Nedá se na to zapomenou, ale Vańkovi by se asi líbila. Já jsem se tímto uklidnila, protože, když je to módní trend, najdou se i nositelé. Což já nebudu.:) Nejsem stádní typ prostě, a na „Vaňky“ a jemu podobné kašlu. :)

20
Tempera
Reagovat

@Ajda: Díky za odkaz, fakt jsem se pobavila. A ty „modelky“ se snad ani nedají komentovat.

21
Tempera
Reagovat

@Poštovní holub: Taky zastávám podobné názory. Když se mi líbí kabelka a boty ve stejném odstínu, tak si je koupím a kašlu na to, že to zrovna není in. Však ono třeba zase za rok bude. Točí se to pořád dokola a kdyby měl člověk žít přesně podle módních trendů, tak nedělá nic jiného než vyhazuje a nakupuje. My moudřejší nevyhazujeme a počkáme si, až to zase přijde do módy. :)

22
Marta
Reagovat

@Tempera: Tak pod tohle se také podepisuju.

23
Julie
Reagovat

Téma je celkem nudné, ale alespoň si mohou popelky nakoupit praktické věci, které vynosí. Už se zase nosí síťované svetry ?? A všimli jste si těch černých šatů s velkým červeným květem, který měla Daniela v šatníku ? Mám pocit, že ty samé si koupila popelka Vlasta v tématu Vánoční večírek. Bylo to někdy začátkem prosince. Jinak ze včerejšího outfitu se mi líbí jen kabátek.

24
Mila
Reagovat

Ajdo díky za odkaz.tak tyto boty mám také.dobře se mi v nich ťape když jdu po dvoře večer nakrmit psa,nebo k vynést koš do popelnice to mi ani sníh nevadil :))))

25
Mila
Reagovat

jen jsem zapomněla dodat že jsou plné a od ťamanů:))

26
evka
Reagovat

Zdravim vsechny a moc dekuji za tyhle komentare…tyhle crosky s koziskem mam uz minimalne 10 let,jsou original Crossky,tenkrat byly dost drahy strasne se mi libily jen do chvile nez se mi vysmala parta mladych devcat….pote probehl letecky den a boticky letely do sklepa kde jdou dodnes….takze kdyby mel nekdo zajem…….

27
Ajda
Reagovat

Sraz – poznávací znamení ala crocsy v jakémkoli provedení :D

Dnešní díl jsem neviděla, jdu si pustit alespoň závěr kvůli fotkám.

28
Mila
Reagovat

včera jsem hodnotila podle fotky dnes viděla až bodování. Andejka vypadala dobře. lépe než mamka.obě si to pěkně ohodnotily vysokými body-ale to by udělala každá z nás:)
jinak zdravím z Tábora:)

29
Johana
Reagovat

Nevím, nějak moc záhybů a skladů vepředu. Bundička s šátkem se mi líbí, rifle této barvy a svetr ne.

30
Mali
Reagovat

Zdravím všechny ve spolek z Beskyd.
Téma na nic- o ničem.
Podělní Popelka- pěkné, na zábavu hodně konzervativní. Úterní Popelka – hezčí, kalhoty hodně upnuté- až moc.

K tomu být in – Vaňkovy modely potvrzují to, že “ být in = být fádní, průměrný a nezajímavý.“ Podíváte – li se na jeho modely, jsou v podstatě stejné jako přes kopírák, v řadě vedle sebe splývají.

31
Jajas
Reagovat

Téma na houby…FV stejně bude hodnotit jako by Matějská pouť byla v „Holyvůůůdu“ :). A pak na večeři…no to asi taky bude mít FV vyhlédnutý svůj „restoran“ na úrovni. V pondělí „mamka“ zbytečně černá, šedá-tmavá, taková tvrdá. Nic příjemného. Nechápu, proč se všichni oblékají do takových barev-nebarev. Dneska „mladá“ docela dobré, až na tu jak říkala „vestičku“, Ta mi tam neseděla. A upnuté kalhoty…no kalhoty…opět rifle. Nechápu, proč jsou obchody zahlceny takovými úzkými riflemi, které většině ženských postav „nelichotí“. Kolem kotníků málem 10 cm a kolem boků 90-100 cm. Lidi v tom vypadají jako „véčko“, postava je nesouměrná, naopak ještě více zdůrazňuje zadek, stehna a boky a pokud jsou v tom „narvané“ (jakože většina je), stejně jako dneska „mladá“, není to nic hezkého. Proto také nesnáším legíny, a když tak pod dlouhou tuniku nebo dlouhý svetr. Už to tak „nežeru“, mrknu na to, posoudím podle svého a v pátek si vyposlechnu FV a jeho skutečné představy o tématu, které asi málokterá Popelka kdy pochopila. Vyhrává ta, kterou bych nikdy nečekala. Klasika…..Hlavně že on je oblečený jako borec. Někdy si říkám, z kterého kontejneru ty hadry pro sebe vytahuje…..Nelíbí se mi, když lidi vypadají někdy jako bezďáci, ale hlavně, že je to značkové! Značkové oblečení nebo boty a kabelky málokdo pozná, ale každý vidí, jak blbě to kolikrát vypadá. Vůbec neznamená, že značkové zboží je nejhezčí nebo nejlepší nebo já nevím co…pro mně je to blbina.

32
evka
Reagovat

Tema o nicem…proste si nakupte co chcete….nejlip lacine hadry,k tomu za 5000kc hodinky nebo zviratko….dnesni slecnu jsem nepochopila,strasne tam zduraznovala jak nenosi podpatky a na chozeni po pouti si koupi takovy hruzy,ktery vubec nejdou k jejim silnym nozkam…nebo se mi to zda???myslim ze pekne polobotky by ji poslouzily daleko vice……

33
maya
Reagovat

Včera i dneska jsem pořad viděla jen po chvilkách, tak mohu posuzovat jen částečně. Každopádně souhlasím s tím, že Daniela má pěknou postavu, mohla se víc odvázat, ale toto, co si vybrala ona, může být také. Zrovna tak cokoliv dalšího, podle toho, jak to která zase pojme, jestli z kolotočů půjdou do Mekáče nebo jiného fastfoodu, nebo si půjdou sednout do slušné restaurace. Pochybuji, že by šli do špičkového „restoránu“. Dneska se mi Andrea docela líbila, připadalo mi, že při nákupech šla poměrně najisto za tím, co chtěla. Maminka ji asi tak trochu vybavila svými zkušenostmi. Džíny se mi také nelíbily, dělaly ji silnější než je. Ten kabátek pod bundu je dost nepraktický, mě by to určitě znervózňovalo, protože to pod zapnutou bundou nebude dělat moc dobrotu. Celkem se mi líbil i její nákupní partner. Co se týká líčení, připadalo mi, že Daniela byla ke svému typu a věku nalíčená přiměřeně, ale Andreu vizážistka nalíčila podle mého mínění moc, v 18 letech není potřeba tak silné líčení v případě, že je dívka sama o sobě dost výrazná. A to Andrea určitě je. Líčení mi připadalo takové jakoby dožluta – nebo jestli to bylo nasvícením ve studiu? Každopádně na pouť a následně večeři „někde“ není potřeba výrazné líčení, není to výjimečná událost. Myslím si, že Andreu to udělalo starší.
Zase tam padla poznámka, myslím od Štěpánky, že Andreiny šaty „viděla už včera“. Ta televize mi tím dělá pěkný zmatek v hlavě! ;-)
Ad Ajda: díky za odkaz na nové módní trendy, kdo to nezná, jakoby ani nebyl.
Ad Julie: když jsem viděla černé šaty s velkým červeným květem, řekla jsem si, že v těch obchodech nabízejí pořád stejné šunty – viz i ten minulý týden overal.

34
Janica
Reagovat

@Ajda: hurááá, můžu na sraz i s mužem, oba máme
„crocsy“ už několik let a jsou perfektní na běhání po zahradě, zvláště je-li po dešti.
Zdravíme ze západní hranice – pevné hráze socializmu, z Kraslic.
Už nic nehodnotím, moc mě to nebaví, hlavně čtu.

35
Tempera
Reagovat

Dneska to bylo trochu živější než včera, ale souhlasím s vámi. Džíny až moc upnuté a ta podivná vesta pod bundu mi taky moc neseděla. Ale já stejně pořád nevím, co si vlastně stylista představuje, tak počkám na pátek. Mimochodem, jsem dost zvědavá na šatník Štěpánky, přijde mi jako taková stará mladá. Ta pletená sukně co měla dnes na sobě, to se nosilo snad před 30 i více lety.

36
Iva
Reagovat

@maya: Ty šaty viděla den předem na fotce,kterou jí Andrea ukazovala.Tak to říkala.

37
Ajda
Reagovat

Vrátím se k minulému týdnu. Petra Janů podle Francky, kámošky Filipa, vidí Petru Janů spíše na jeden z karlovarských večírků než na Ples upírů. A já říkám ANO!, jedině na myslivecký, splňuje normu Vaňka – chlup, overal, lesklé boty :D

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-modni-policie/452672/echo-plesu-upiru-kdo-selhal-pil-z-tepny-kultivovanosti-krev.html

38
Tempera
Reagovat

@Ajda: Ajdo, před chvílí jsem na to narazila a nestačila jsem zírat. Všechny ty fotky byly pokoukání k popukání.

39
jajas
Reagovat

Tak jsem chtěla reagovat na Tempera a „klouzlo mi to“…. Jen jsem chtěla podotknout, že bychom na ty naše cééélebrity měly nasadit FV, aby jim to náležitě vysvětlil, což? :)

40
Ajda
Reagovat

@Tempera: Je vidět, že ani naše célebrity nějak nesledují hollywůůůdské premiéry. Ty peskuje Františka, na Popelkách se realizuje Vaněk :D

@jajas: Já myslím, že Francka jim nakládá dost, holt kámoška a vzor Filipa :D

41
Denisa
Reagovat

„Stylista“ Vaněk mi přijde jak z Marsu! Má sám zálibu v „připosranejch“ kalhotách nad kotníky. Je nudný, žádná zábava. Se slovenskými protějšky z maniaček se nedá srovnávat, ti jsou elegantní a mají dobré hlášky.
Jinak samotné popelky jsou nudné, bez nápadů, ale jejich slovník, to je tedy bomba – např. má tam hodně botů, šišlavý slovník, zdrobnělinky (botičky, páseček), zvláště když je slečna jako almara, což je v posledních dílech asi normou.
A navrch Arsov – poradce neporadce.

42
Tempera
Reagovat

Dávám ještě jeden odkaz. Doporučuji nahlédnout i do diskuze, mně se to docela líbilo.

https://www.prozeny.cz/komentare/krasa-a-moda/modni-radce/50974-modni-prohresky-kterym-se-vyhnete-aneb-jake-silonky-zvolit-na-vecer

43
Ajda
Reagovat

Když nefrčí v drdolech, tak mají na krku ubrusy.

Dnes se mi to líbilo barevně i stylově. Kromě šály a batohu bych vše unosila. Hlavně boty, přesně můj oblíbený styl.
Jsem docela zvědavá na Štěpánku, ohrnuje nos nad vším, hvězda.

44
jajas
Reagovat

Tak dneska to bylo docela hezké. Nejvíce se mi líbilo, že nebyla šedo-černá a že zařadila krásnou pudrovou barvu. Zítra jsem také zvědavá na Štěpánku. Ta se docela vymyká jak svým oblečením tak názory. Nejvíce mne „odrovnala“, když Hedvice při hodnocení vytkla, že se oblékla ve svém stylu a že od ní očekávala něco úplně jiného!!! Přitom obě předchozí popelky se také oblékly ve svém stylu, a o tom se Štěpánka nezmínila.
Tak uvidíme zítra šatník i „styl“ Štěpánky a také uvidíme, jak moc by styl změnila, kdyby šla na Matějskou pouť. Na to, že se od dvou Popelek věkem moc nevzdaluje, její názory na oblečení jsou docela blízko stylu „stará-mladá“.

45
Mila
Reagovat

dnes se mi to docela líbilo.pěkně sladěné. zatím se mi líbila nejvíc takže asi nevyhraje:)) uvidíme jak se zítra vyvrbí poslední popelka.

46
Panda
Reagovat

Dnes se mi na Hedvice nelíbí šála. První dojem je : má zdravotní límec – asi si pohnula krkem. Nebo želví hlavička co vykukuje z krunýře.

47
Tempera
Reagovat

Pando, přesně to samé jsem teď chtěla napsat – ortopedický límec. Jinak se mi to líbí, konečně na Matějskou sportovní oblečení. Ani ten batůžek mi nevadil. Jenom nechápu co je krásného na děravých džínách (ale ty dnešní byly celkem decentní). Když někdy koukají celá kolena ven, to se mi nelíbí. No, jsem holt starší generace. Daniela měla dnes strašnou kabelku.

48
Panda
Reagovat

Ještě jsem chtěla napsat, že všechno ostatní se mi moc líbí.

49
Mali
Reagovat

Středeční Popelka- moc hezká,nejvíce se mi líbí boty. Batoh mi nevadí, ani šála- je praktická proti větru. Popelka vypadá věže sportovně, vusně, nic přehnaně elgantního ani strarobabského. Tak akorát.

50
maya
Reagovat

Včera jsem bohužel pořad neviděla, díky Ajdě za fotky. Hedvika se mi na nich líbí, myslím si, že téma pojala zatím nejlíp. Musím trochu oponovat ohledně šátků na krku. Matějská probíhá převážně v době, kdy je ještě chladno, až půjdou večer domů, můžou se pěkně zachumlat. Taky batůžek je praktický, nebude jí překážet v rukách. Souhlasím s Mali, Hedvika vypadá svěže a elegantně, boty jsou fakt super.
Všechny mají 24 bodů. Nedohodly se na tom, aby to za ně rozhodl v pátek Filip? Možná už poznaly, že ať bodují jak bodují, stejně je to v konečném výsledku jinak.

51
Ludmila 1
Reagovat

tak včera se mi Hedvika moc líbila,doufám ,že vyhraje..

52
Iva
Reagovat

Dnešní Štěpánka jako šla Nanynka do zelí.A jak poleze v těch šatech do labutě?Na kolotoče s tak velkou kabelou?Dnes úplně mimo!Včerejší Popelka jasná vítězka!Aspoň pro mě

53
Ajda
Reagovat

To bodování mi zavání domluvou. Desítka? To Daniela přehnala. Šaty jí lezly z kabátu, kabela jak na zbytky z celé restaurace. Černé silonky děs. Na pouti by byla sama za atrakci :D

54
evka
Reagovat

Takove bodovani od Daniely jsem cekala,vzdyt sama ma od tehle znacky obleceni plny satnik vcetne bot a kabelek….

55
Mila
Reagovat

doufám že vyhraje Hedvika.ale asi ne protože je nejlepší.dnes popelka jak fakt od kolotočů.

56
Johana
Reagovat

Za mě nejhorší outfit týdne, takže nejspíš vítězný.
Viděla se vůbec Štěpánka v zrcadle celá? Zepředu ty cípy šatů jak špatně uvázaná plína, zezadu jak kdyby si zapomněla i tu. Kabát se mi nelíbí a další nesmysly, jako obří tašku a punčocháče s proužkem do balerín jste už zmínily.

57
Ajda
Reagovat

@Mila: Já myslím, že má šanci. Má zkrácené džíny, které nosí i Vaněk (já taky), a na hadr na krku si hoch podle fotek také potrpí. Třeba nás překvapí a konečně se s ním shodneme.

58
Iva
Reagovat

@Mila: Jo FV vyčítá velké tašky a nemá rád Desguel.Boty co měla Hedvika už sám doporučoval jedné popelce,takže tentokrát by to mohlo vyjít!

59
Ludmila 1
Reagovat

Daniela: botičky,šatičky,naušničky,kabátek..taková trošku afektovaná..dnes docela mimo mísu,ten cíp v předu byl hrozný,kabelečka taky..

60
Tempera
Reagovat

Teď jsem Popelku prolétla letem světem. Dala bych 10 bodů, pokud by téma bylo „prodávám papírové růže v maringotce“. Ty otřesné šosaté šaty, obrovská kabela. Takže počítám, že by tato Popelka mohla vyhrát,

61
Mali
Reagovat

Dnešní Popelku bych vyřdila – mimo téma. Jít v krátkých šatech na pouť je nesmysl, na atrakcích ji bude vidět až do krku. Taky ji bude na ta holá stehna zima.
Možná by se dala tolerovat dlouhá sukně, ikdyž je nepraktická.
BarevněO.K.: růžová s modrou oc pěkné. Kabela – nevím, nemám ráda takové velké. Ale na pouti se lecos kupuje- a je třeba to někam strkat.
Moc pěkný kabátek – na pouť riskantní, někdo se o něj otře s hoddogem nebo zmrzlinou – a jaký byl.
Za mně jednonačně první = středa.

62
Mali
Reagovat

Ještě cípy šatů vykukující zpod kabátu – to mi nevadí.

63
Panda
Reagovat

Slaďoučké cukrátko.
Myslela jsem že taková barevná kombinace je jen v kreslených pohádkách jako jsou třeba Simpsonovi, ale on to fakt někdo asi nosí. Nejhorší jsou snad punčochy se švem k růžovým ťapkám.

64
Wally
Reagovat

Nebyla Štěpánka ta, které pořád chyběly boty na podpatku? A pak si k zimnímu kabátu a šále vybere skoro letní bez podpatku? :D

65
Iv.
Reagovat

Ad 60 Tempera
@Tempera:
Naprostý souhlas.
Pro mě zatím vše děs běs hrůza…

66
Iv.
Reagovat

@Iv.:
Dodatek ad 65
Dobrá hláška z jiné diskuze:
Pravdu ti povědí jen děti, opilci a legíny…

67
jajas
Reagovat

Podle oblečení je hlavní téma pro Štěpánku – večeře, nikoliv Matějská pouť. Nevím, co by na té pouti tak chtěla dělat, hodinku poťapkat v těch ťapkách a pak rychle sednout k „papu“. Ty cípy šatů mi ruší celkový dojem, punčocháče se švy-k tématu nechápu, Ještě že si nestačila koupit do vlasů nějakou růži, jak to měla v úmyslu, i když by to možná byl úplný vrchol jejího outfitu a FV by mohl být spokojený na stopro!

68
maya
Reagovat

Nechci být zlá, ale včerejší Popelka byla naprosto mimo. Dokážu si představit, jak budou fungovat ty krátké šaty třeba na horské dráze a jiných podobných atrakcích. Punčochy se švem – proč? V balerínách to na dlouhé chození taky není. Nejhorší outfit týdne, doufám, že i FV uzná, že to není úplně to pravé a jednou nás taky překvapí.

69
Ananas
Reagovat

I kdyby chtěla jen postávat u cukrové vaty, je to děsné. Takhle krátké šaty (kvůli těm cípům působí ještě kratší, jak kdyby jí z pod kabátu vykukovala zástěra) jsou přijatelné leda v létě. Černé neprůhledné punčocháče jsou k nim totálně mimo. Totéž platí o těch černých punčocháčích do růžových bot, uááá. A doufám, že jí stylista otluče o hlavu urputně sladěnou tašku a boty. Obvykle mi to nevadí, ale tady je to pěst na oko.
Nejvíc se mi líbila Hedvika – ani ten šál by nebyl špatný, kdyby ho omotala ležérněji, takhle si opravdu vyrobila ortopedický límec.

70
Mila
Reagovat

jé já se trefila a vyhrála ta nejlepší.hurá:))
jinak popelka mě donutila zamyslet se nad svým šatníkem.tak jsem redukovala skříně.něco si vzala kamarádka něco šlo na charitu. nějakou bižu sousedovic holkám na princezny.ale nad něčím ještě váhám.v zápalu boje šly i ručníky a povlečení manželovi na hadry do práce:)jeho skříň přijde na řadu hned jak odjede do lázní.to bude lítat:)))

71
Mila
Reagovat

že jsem se trefila byl for:))fakt jsem tomu nevěřila čekala jsem že vyhraje Daniela. model na Hedviku síla ale ten poslední docela ušel.

72
Panda
Reagovat

Dnes to Filip Vaněk vyřešil šalamounsky, ale i spravedlivě.
Jedna věc mě úplně vyděsila. Začínají se mi líbit jeho kalhoty!!!?

73
Ajda
Reagovat

Poučení z dnešního hodnocení – vyhýbat se českému stylu!!!

S vítězkou tentokrát spokojenost. Štěpánka se krásně bránila – pruhované triko je letní, to nikdy pod kabát. A letní šaty bez rukávu jsou naprosto v pohodě :D Holka si hodně věřila.

74
ludmila
Reagovat

Vyjimečně s komentáři stylisty souhlasím. Jen mě překvapilo, že u Hedviky moc nekritizoval a přesto dostala také jen 2 body, tam bych přidala. Nicméně s výsledkem jsem spokojená.

75
Panda
Reagovat

@ludmila: Hedvice dal 9 bodů :-)

76
jajas
Reagovat

Jsem ráda, že Hedvika vyhrála. Když se zase podívám na modely FV (je to fajn, že máme fotku všech modelů takhle vedle sebe), opět si uvědomuji, že ani u FV nemají barvy šanci (nebýt toho kanárkového svetru, což je na mně docela moc). Modely opět velice tmavé a také by měli vyměnit ty šílené panny, nechápu, proč jsou černé proč nejsou v přírodní barvě. Takhle na nich nikdy nevyniknou ty jeho tmavé modely. Jinak se mi velice líbily kalhoty z prvního modelu, ty bych si na sebe vzala. Konečně kalhoty v tom pravém slova smyslu. Ale k nim určitě světlejší bundičku. Jinak ….ty bílé tenisky zářily až moc. Dneska spokojenost, uvidíme co vymyslí FV na další týden. Nejvíce se mi prozatím líbilo téma minimalismus. Nejnepochopitelnější pro mne bylo téma Moderní Sněhurka. Dodnes jsem nepochopila, co chtěl vidět. A ty jeho věčné plesy, večírky a večeře jsou na jedno brdo…..

77
Ludmila
Reagovat

@Panda: jj blbnu

78
LeonaG
Reagovat

Z kterého obchodu jsou ty dlouhé, proužkové šaty z návrhu stylisty?

79
Tempera
Reagovat

Tak konečně jsem se jednou trefila do stylistova gusta. Tedy spíš se trefila Hedvika, které jsem fandila. Štěpánka byla nemožná, na konci řekne dotčeně, že ono se to hodnotilo podle toho, co se líbilo stylistovi a jak se to teda mělo hodnotit? Snad když se v televizi uvidí, tak se nad sebou trochu zamyslí, ale spíš asi ne, je velice sebevědomá. Daniela od 18 let nosí jenom podpatky, hm, nepřeji jí to, ale jsem zvědavá, co jí to udělá s nohama a vůbec s tělem, až bude starší. Filip byl dneska na dvě půlky, spodek zase – čekáme velkou vodu a vršek jako ředitel cirkusu, ale ten snad na Matějské není. Nebo jo? Já už jsem tam nebyla ani nepamatuji.

80
Mali
Reagovat

Jseem ráda, že vyhrrála Hedvika- slušelo jí to. Z Filipových modelů se mi líbí nejvíc právě ten pro Hedviku. Ostatní modely-dobré, taková tuctovka z ulice, na stylistu moc fádní, bez nápadu.

81
Ananas
Reagovat

@Tempera:
Štěpánka mne taky pobavila – nejdřív si dají dámy stejně bodů (nevěřím, že to byla náhoda) a pak brblá, že rozhodl on. Přitom ona by zrovna mohla být ráda, že jim nevyhlásil pořadí, sjel ji od hlavy k patě. A klidně mohl víc.

82
evka
Reagovat

Konecne po dlouhe dobe vyhrala podle vetsiny ta nejlepsi….a chtela jsem upozornit na zmenu vysilaciho casu,od pondeli je Popelka jiz od 14.55……hezky den

83
Mali
Reagovat

Nevíte, kddo radí Stašové ( jestli to taky není Ol jako u Bohdalky)? Na Lvu měla včera moc krásnou kombinaci, fakt super.

84
Ajda
Reagovat

@Mali: Pochybuji, že to byl model OL. Naopak, neví se, kde ho pořídila a Lafita by si reklamu nenechal ujít, podobně jako u županu Bohdalky ve Varech. On má hodně zdobný styl u všeho co navrhuje (móda, šperky, porcelán). Bohdalová to zase moc nevychytala, hlavně o dvě čísla větší boty a šaty taky nic moc.

http://ona.idnes.cz/cesky-lev-2017-modni-policie-zuzana-kronerova-zuzana-stivinova-anna-geislerova-1xg-/spolecnost.aspx?c=A170305_091714_spolecnost_zar

85
anapro
Reagovat

Dívám se na fotky – obhájil FV nějak svoje modely? 3x stejný tenisky, 2x džíny, bundičky, trika – žádný nápad? a navíc mi nepřijde, že to vybírá tak, aby se to hodilo k jednotlivým dívkám, ženám….. a samá tmavá barva, a aby se neřeklo tak ta strašná žlutá…. moc výrazná i na mne, a věřte mi, to je co říct!

86
Mali
Reagovat

@Ajda: Ahoj – díky moíc za odkaz. Názory autora článku tak nějak souzní s tím, co se mi líbí, tak jsem našla i nějaké jiné jeho starší recenze a myslím, že jo – jeho styl mi sedí.

87
J.
Reagovat

@evka:
No teda tak od 15 hodin už Popelky neuvidím vůbec nikdy. Takže se budu těšit na článek, fotky a diskuzi.

88
Iva
Reagovat

Tak nevím pro koho budou vysílat od 15 hodin,když je většina lidí v práci.Já bych uvítala kdyby to spíš o hodinu posunuli později,tak od 17.00.

89
Sara
Reagovat

ta pani vypada lip,nez kdejake 18-22leté pipky :))

Přidat komentář