Panáček v reality show

Popelka (13.2. – 17.2.): Valentýnská večeře

13. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Vypadá to, že stylista Filip Vaněk je muž bez nápadů. Jeho zadání jsou si často velmi podobná. Takže pokud nejedou soutěžící z jakéhokoli důvodu na hory, posílá je na slavnostní večeře. Tentokrát se téma vztahuje k aktuálnímu svátku – Valentýnská večeře. Popelky mají být krásné, ženské, sexy a moderní. Samozřejmě nesmí působit lacině, což znamená, že si opět mohou koupit v podstatě cokoli a je jen na nich, jak si to před ostatními obhájí.

Popelky

A
V pondělí nakupuje jako první Gabriela (19). Další dny se předvede Denisa (20), Miluše (36) a jako poslední vyrazí do nákupního centra Kristýna (20).

Pondělí – Gabriela

gabriela

23 bodů

Úterý – Denisa

denisa

23 bodů

Středa – Miluše

miluse

18 bodů

Čtvrtek – Kristýna

kristyna

20 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Hodnocení stylisty

Gábina

Kabát měl mít kratší rukávy, materiál šatů je od pohledu laciný, nemoderní boty, celé to působí jako na starou bábu, která nežije ve velkém městě a nesleduje módní trendy. Inspiraci má příště hledat v hollywoodských filmech, teď vypadá jako holka z Horní Dolní. Psaníčko vhodné na ples a šperky zbytečné, raději by volil jeden výrazný kus.

Denisa

Její outfit vypadá jako styl blogerky, což je špatně, protože ty módě vůbec nerozumí. Volil by dlouhou pouzdrovou sukni do půl lýtek a body by nechal. Místo lodiček kozačky. Psaníčko opět nemoderní. Outfit o ničem, vypadá jako šedá myš.

Miluše

Klasika, kterou nemůže nic pokazit, je to základ šatníku. Volil by raději široké džíny, červené lodičky do špičky. Ty její jsou nemoderní. Na jejím outfitu by vyměnil džíny a tašku, zbytek dobrý.

Kristýna

Opět kabelka jak pro starou bábu. Když má výrazné náušnice, nemá už mít další šperky. Šperky, které má vypadají, že jde na ples. Svetr vypadá jako župan a boty mají nemoderní kulatou špici. Vypadá jako stará mladá.

Modely od stylisty

FILIP

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 107
Reagovat

To je zase sestava :-(

Dnešní model – neurazí, nenadchne. Barevně velmi hezké, ale boty bych volila jinou barvu.

2
Johana
Reagovat

Boty opravdu moc svítily, ale ještě víc mi vadily ty silné punčocháče. I jejich barva byla hodně tmavší, než zbytek kůže a dost to kazilo celkový dojem. Šaty možná mohly být o malinko delší. Kabelka se k tomu nehodila a šperk na krku bych vyměnila za perličky.

3
Tempera
Reagovat

Souhlasím s Ajdou, neurazí, nenadchne. Víc jí slušel účes z rozpuštěných vladů, ten drdůlek byl sice hezký, ale přidal jí na věku. Možná měla mít něco trošku výraznějšího, vzhledem k pleti a vlasům. Ovšem co mě šokovalo, to byly ty tři kvokající slípky v čele s Miluší. To se fakt nebudou stydět, že ty jejich hnusné komenty Gábina uvidí? Kritizovat ano, ale lze to udělat s grácií. Jsem fakt zvědavá na jejich modely, obzvláště na Miluši se moc těším.

4
maya
Reagovat

Je fakt, že tímhle outfitem díru do světa neudělá, ale slušelo jí to. Gábina s těmi blond vlasy vypadá jemně, i její vystupování je (snad ne jen dnes) kultivované. Klasickými lodičkami nic nezkazí, ale barevně to vypadalo dost násilně, opravdu moc svítily a pak i ty punčochy vypadaly o to tmavší. Kabelka také nebyla vhodná. Jako šperk na krk zvolila srdíčko? Nedávala jsem zrovna moc pozor, soudím podle fotky, tak to asi kvůli tomu Valentýnu…..?
Moc se mi nelíbily řeči, posměšné poznámky, ostatních Popelek u Gábinina šatníku. Zřejmě si neuvědomují, že je ještě studentka a sama si nevydělává. A nebo má prostě jen odlišný vkus. Připadá mi, že některé soutěžící to mají jako „předváděčku“ toho, co si mohou dovolit a nad tou, která má šatník skromnější, pak ohrnují nos.

5
maya
Reagovat

@Tempera: než jsem dopsala svůj koment, naskočil ten váš – naprosto s vámi souhlasím, jsou to hrozné kvočny. Také jsem zvědavá na všechno kolem nich – šatníky, outfity. Někteří lidé prostě neznají slovo „takt“.

6
Hana
Reagovat

Na druhé straně, je to soutěž, tak si pořád nemusí hrát na to, jaké jsou kámošky. Kritika by měla zaznít. Když se pořád navzájem chválí – to mně nepřipadá moc reálné.
Dnešní popelka vypadá jako udržovaná čtyřicátnice. To proboha chodí devatenáctiletý holky takhle na rande?! Zírám!
A souhlasím s názorem, že témata jsou nudná, nekonkrétní a pořád se opakují stejné variace.

7
Mali
Reagovat

Hodnotím podle fotek a děkujiza ně.
Celkově pěkná, paselové tóny jsou fajn.Jak bylo už napsáno: mohly být delší šaty, perly na krk- ale to jsou drobnosti, které toleruji. Boty mi nevadí.
Nelíbí se mi kabelka – moc tmavá a moc sváteční. Pak mi přijde, že šaty jsou malé, vypadá to blbě. A taky bych jí řekla o 10-15 let více, ale může to být blbým nasvícením.

8
Ludmila 1
Reagovat

Promě veklá nuda , taková mladá holka a vypadá jak stará mladá, čekala něco mladistvého..témata celkem nudná ,chtělo by to nějakou změnu.

9
Tempera
Reagovat

Gábina vypadá starší, ale může to být fotkou. Rozpuštěné vlasy ji omlazují. A navíc znám tyto typy žen, ve dvaceti vypadají na 40, ale potom už se jejich vzhled v podstatě nemění a v 60 pořád vypadají na 40. Kámošky soutěžící být nemusí, jistě mají i právo hodnotit šatník, ale měly by sdělit svůj názor a ne se vysmívat. Jsem zvědavá, jak se budou chovat dneska, když Gábina bude s nimi. Doufám, že Gabča nezklame a zůstane svá.

10
Kačka K.
Reagovat

Já jsem pondělní vysílání neviděla, takže můžu hodnotit jen podle fotky. Líbí se mi šaty s kabátkem , jak střihově tak barevně. Ty pastelové barvy Gábině sluší. Boty jsou opravdu moc svítivé, asi by to chtělo nějaký béžový nebo šedý odstín. Jinak podle fotky nic špatně nevidím.

11
anapro
Reagovat

Já neviděla celý díl, ale je to svatý valentýn, pokud se nemýlím, a ten je 14. února, to je dneska, já bych tedy zmrzla! letní šaty a lodičky jsou podle mne mimo téma…. i ten jarní kabátek… v ostatním souhlasím s předchozími názory, ty posměšky těch 3 byly velmi ošklivé, vyjádřit svůj názor a vkus se dá přece i bez zesměšňování druhého, který se nevíc nemůže bránit…. ostatně často si říkám, kde na to ty mladý holky berou, takový arzenály bot, kabelek a značkových hadříků…

12
míla
Reagovat

Gábina mi připomíná porcelánovou pannu.spíš to bylo jak na svatbu než Valentýna.jinak ty ženské se chovaly fakt jak slepice.

13
Mila
Reagovat

u dnešní popelky mi kombinace rebelie s elegancí nevadila.celkem pěkné.možná bych vyměnila ty stříbrné botky za barvu shodnou se sukní.bylo to dnes hezčí než včera u Gabči.

14
Ajda
Reagovat

Nesnáším koženku, takže místo šperků bych investovala do kvalitní bundy a dost mě tam vadí to šněrování.

15
Kačka K.
Reagovat

Mně se dneska Denisa moc nelíbila . Připadá mi, že k sobě neladila horní a dolní část. Ta horní část tričko a bunda mi připadaly na jinou příležitost, bylo to moc sportovní. Sukně a boty bych řekla, že se k sobě i na Valentýnskou večeři hodily, ale taky to asi chtělo doladit barevně. Možná je to takhle v pořádku, ale můj vkus to není.

16
Mali
Reagovat

Úterní Popelka – je to hrozně nesourodé, “ každý pes jiná ves.“ Srřihově celkem O.K., barvy neladí vůbec. Jakoby poslepu sáhla do šatníku a co náhmátne, to vytáhne a natáhne.

Nevíte, proč si Popelky tento týden vyrobí ten „kobzol na hlavě“- to bylo v zadání?

17
Tempera
Reagovat

Počítám, že stylista bude asi z tohoto modelu nadšený, protože mně se nelíbí vůbec. Sukně a bunda dvě mdlé a navíc hrozně nesourodé barvy, o materiálu nemluvě. Boty mi k tomu vůbec neseděly a to šněrovací triko, no nevím. Proč si Denisa stáhla všechny vlasy, to jsem taky nepochopila. Miluše dnes účes, jako když si odskočila od úklidové služby, ale hlavně, že všechno ví, všechno zná a je supermódní odbornice. Na 9 bodů dnešní model podle mne nebyl.

18
Camilla
Reagovat

Souhlasím také s hodnocením dnešního modelu, jak zde píšete. Drdůlek jí skutečně dělal starší,chvílemi mi přišla jako Carrie ze Sexu ve Městě..Já bych klidně volila i nápadnější náušnice a dekolt měla docela odhalený, možná i sem by se dal dát nějaký jemnější šperk. Stříbrné boty spíš ne. Tedy ty kvákavé slepice mě také dostaly do kolen,Miluše je neskutečně oprsklá..Uvidíme,jak se dáma předvede, když je taková ta „paní Chytrá“..Ale hodnocení dala dobré. Jinak mi byl sympatická patrně vietnamský přítel dnešní Popelky, pěkný chlapec, určitě schopný a je vidět, jak Denisu hodně miluje, jako jeden z mála byl opravdu velmi vstřícný a měl šmrnc, na rozdíl od otrávených a nervozních „strýců“,, či mladíků, tento mě opravdu potěšil. Uvidíme, co na dnešní model poví stylista,ale ještě máme před sebou dvě Popelky.

19
Janica
Reagovat

Outfit se mi vůbec nelíbí. Ta šněrovací trika se nosila v šedesátých, sportovní část oděvu. K té sukni se to vůbec nehodilo – materiál šifón? A stříbrné botky jak pěst na oko. Občas přemýšlím, jako už se zde objevuje, kde berou (studující a začínající pracovnice) Popelky finance na tak ohromné šatníky. viz dnes. Z platu číšnice?

20
maya
Reagovat

Denisa to tedy dnes určitě moc „nevychytala“. Sukně se mi líbila, stříbrné boty k tomu byly přehnaně slavnostní, bunda a triko mají spíš sportovní charakter. Proč si utahují vlasy do těch šílených drdůlků, to nechápu. Denise to vůbec neslušelo.
Miluše byla opět sarkastická, nevím, odkud je ona, ale Uhříněves je vlastně Praha, tak nevím, proč se o místě vyjádřila jako o „díře“.
Ad Janica – taky mě tato otázka napadne vždy, když se děvčata producírují svým šatníkem, napěchovaným značkovými kousky od oblečení přes boty ke kabelkám. Myslím, že ne všechny jsou dotovány rodiči. A nejvíc mě štve jejich nevybíravé hodnocení „slabšího“ šatníku, jde to říct i taktně.
Ad Mali 14.2. 0:30 hod. – Gábina z pondělí sice vypadá starší než 19 let, ale myslím, že je milá. Někdo to tak má, že vypadá v mládí starší, ale pak se během let až tak moc nemění.

21
Mali
Reagovat

@maya: souhlasím, že je Gábina milá. Včera jsem hodnotila jen z fotek a dnes jsem viděla, z těch tří bodujících mi přišla nejsympatičtější

22
míla
Reagovat

dnešní popelka šla na valentýnskou romantickou večeři?ne že by jí to neslušelo ale na to jaká byla kritická tak byla jak kdyby šla rovnou z práce s holkama do kavárny.

23
anapro
Reagovat

Dneska se mi Miluše líbila! A líbila se mi víc než předchozí nevkusné – podle mne – modely! A byla velmi hezká, učesaná nalíčená. Už včera jsem si říkala, že je sice příliš sarkastická, ale boduje vysoko…. že asi není zlá… já jí po dnešku fandím!

24
Janica
Reagovat

Souhlasím s anapro, dnes to byla úplně jiná Miluše. Jen toho synka sebou neměla vláčet, evidentně otrávený kluk. A vůbec jsem nepochopila výtku kabátu Denisou, že
je zbytečný. Kabát je pěkný, slušel jí a hlavně – je únor. A to bodování?

25
Ajda
Reagovat

Na Valentýna moc obyčejné. Na denní nošení v pohodě, až na ty boty. K džínům se mi líbí cokoli, jen ne lodičky. Pouzdrové šaty by jí slušely, klidně malé černé, ať jde za dámu, ne jako z práce na kafe.
Pro poradce by měl být stanoven věkový limit. Než tahat sebou otráveného synátora, je lepší jít sama. Už by měli tuhle praštěnou podmínku mužského poradce zrušit.

26
Johana
Reagovat

Ne, žeby to Miluši dnes neslušelo, ale na valentýnskou večeři moc pošmourné a nudné. Jak byla předchozí dny jízlivá, sarkastická a posměvačná, čekala jsem něco víc od soutěžního outfitu i od jejího šatníku.
Kabát mi nevadil, ale měla si dát pozor na přetočený pásek vzadu.
No, a ten její puberťák slušně okomentovat nejde, takže radši nic.

27
Kačka K.
Reagovat

Miluši to moc slušelo, vše k sobě ladilo. Ani ten kabát mi nevadil . Ale na Valentýnskou večeři se to podle mne vůbec nehodilo. Možná to stylista zase pojme tak, že jdou
Popelky na večeři rovnou z práce , takže Miluše vyměnila zimní boty za lodičky a bude nejlepší. Nic proti ní, slušelo jí to, ale na slavnostní večeři za mne ne.

28
Vlaďka
Reagovat

Na paní Miluši jsem byla hodně zvědavá, po její neustálé kritice ostatních, jsem byla zvědavá, jaký ona bude mít doma šatník. A kromě toho sáčka nebo bundy, to bylo opravdu hrozné. Být jí, nekomentuji takhle kriticky druhé. Kromě toho si paní Miluše myslí jak není vtipná, to si ale myslí asi jen ona sama. Jejího poradce nekomentuji, jak již tu bylo řečeno, asi by měl být nějaký věkový limit. Chlapec si to asi pěkně „vyžere“ od s vých spolužáků, pokud se na to někdo z nich koukal, chudák kluk. Nechápu ty soutěžící, které si tyhle puberťáky jako poradce s sebou vezmou, naposledy zpívající policistka, to taky bylo něco. Lituju ty děti, jsou znuděné, otrávené a nedivím se jim, nevím proč jim to matky dělají.

29
Vlaďka
Reagovat

To nejdůležitější jsem nenapsala. Dnes to paní Miluši velice slušelo, myslím tedy po nalíčení a učesání, předtím ten její účes hrozný. Ale pak opravdu úplně jiný člověk. I oblečení jí slušelo, jen mi to přišlo jako když si odskočí z práce někam na dvojku. Džíny mi až tolik nevadí, ty se dnes nosí skoro na všechny příležitosti, jen třeba ten vršek nějaký jiný, trošku šmrncovnější, takhle docela nudné.

30
Tempera
Reagovat

Nechápu proč Miluše dává vlasy za uši a nebo chodí v tom hrozném culíku, co byla dneska nakupovat. Má problematickou pleť, ale po nalíčení a rozčesání vlasů vypadala hezky. Až na ten model, moc valentýnsky nevypadal. A to předvádění sebe a synátora rádobyvtipnými komentáři si mohla odpustit, jenom se ztrapnila. Šatník jsem čekala úplně jiný, podle toho, jak kritizovala ostatní.

31
maya
Reagovat

@Tempera: Naprosto souhlasím s Vaším hodnocením, řekla bych totéž.
Podmínka mít při nákupech mužského poradce určitě není zpestřením, ale v případě jako dnes, spíš ztrapněním pořadu. Bylo by opravdu dobré buď zrušit tuto podmínku nebo dát věkový limit. Otrávený puberťák není tak úplně to pravé.
Jinak se mi paní Míla přes moje očekávání líbila, i když , popravdě, model moc „valentýnsky“ nevypadal. Měla by asi opravdu dát přednost nakupování v běžných obchodech, ne v sekáčích. Možná, že se tam dají najít slušné kousky, ale mně připadají ošuntělé. Postavu má dobrou i na slušnou konfekci, kde se dá pořídit oblečení poměrně levně.

32
anapro
Reagovat

@maya:
slušná konfekce, která se dá pořídit levně, podle mne nestojí za nic, tedy pokud to nechcete jako v seriálu návštěvníci vyhazovat po jednom nošení do koše…. nebo já ji tedy neumím nakupovat nebo neumím prát nebo nosit….

33
Mali
Reagovat

Paní Miluši hodnotím jen z fotek: neurazí, nenadchne, na Valetýnskou večeři slabé

34
maya
Reagovat

@anapro: myslela jsem to vzhledem k jejím nákupům v sekáčich, protože tam nakupuje zřejmě z úsporných důvodů. Já také dávám přednost tomu mít méně věcí, ale kvalitních. Méně někdy znamená vice.

35
Hana
Reagovat

Souhlasím, že Miluše velmi prokoukla po nalíčení, ale za ten střih vlasů bych kadeřnici žalovala!
Nechápu ty lodičky (v únoru, ke kabátu) a to ještě takhle hnusný a humpolácký s kulatou špičkou. Kotníkové boty by s úzkými džíny a kabátem korespondovaly lépe. Přestože má hezkou postavu, tak vyšisované obtažené džíny jí nelichotí a i kabát ji značně rozšiřuje. Basic triko do saka dobrý, ale jen do chvíle, kdy by si nedejbože v přetopené restauraci chtěla sako odložit.
Jako myšlenka to celé ale není špatné, mně osobně se líbí k určenému tématu (valentýnské rande) víc, než předcházející načančané modely, ve kterých popelky vypadaly, jakoby šly do divadla, kam si odskočily ze svatby.

36
panda
Reagovat

@Hana: líp bych to nenapsala.

37
Kačka K.
Reagovat

@Hana: Mně se zase líbí víc ty předchozí dva modely, i když u toho druhého jen dolní část. Myslím si, že se oblečení Miluše na slavnostní večeři nehodí, takhle by mohla jít oblečená kamkoliv s kýmkoliv , klidně do kanceláře. Původně mluvila Miluše o červených šatech, to by podle mne byla trefa do černého. I barevně by se jí hodily k vlasům.

38
anapro
Reagovat

@Kačka K.:
je to asi opravdu věc názoru… a asi věku… pro mne je valentýn skoro obyčejný den, za mého mládí se to neslavilo, nikdo mne nezve…. tak kdyby mne náhodou někdo pozval, tak já bych šla asi taky obyčejně,… není to svatba, ples, zásnuby, představení rodičům, první sex, je to JEN valentýnská večeře! ale asi za mne mluví stáří….

39
Ajda
Reagovat

V zadání zaznělo sexy a moderně, což u Miluše není a u předchozích dvou by se o tom sexy dalo diskutovat. Pro mě zatím ani jeden model není to pravé ořechové.

40
Ajda
Reagovat

Opět nákup prádla bez zkoušení, bez prodavačky. Velikost 90A bych na ni fakt ráda viděla. A zase drdol! Poradce pitomec, co chtěl být zajímavý a byl jen trapný.

41
Kačka K.
Reagovat

Mně se Kristýna líbila ze všech Popelek k danému tématu nejlíp. Jen ta kabelka je opravdu moc veliká , jinou nestihla, ale to tak mají všechny , že musí někdy vzít, co nechtějí. Je dobře, že mění šatník, tyhle kousky se jí tam hodí.

42
Tempera
Reagovat

Tento týden nemohu ani jeden model hodnotit jako super. Kristýnin šatník se mi nelíbil, ale fakt to neopravňovalo paní Chytrou, aby opět byla jedovatá. Včera, když jí vizážistka udělala „na ksicht obličej“ a rozčísla vlasy, tak vypadala dobře. Dnešní kombinace obrovských náušnic, brýlových obrouček a umaštěných rousů trčících z culíku byla hrozná, vypadala jako ze střelnice. Její jízlivé kecy mi tento týden zkazily vlastně každý soutěžní den, doufám, že takovéto milky už v pořadu neuvidíme.

43
Johana
Reagovat

Kristýnka je milá holka, ale dnešek se ji moc nepovedl. Možná kdyby zvolila místo kabátku to krátké pudrové sáčko, udělala by líp. Boty bych vyměnila za jemnější lodičky s otevřenou špičkou. Kabelu, náušnice a hvězdu na temeni pryč.
Taky mě překvapila velikost podprsenky, co kupovala – obvod devadesát ji vůbec nemůže sedět.
Za poradce mi bylo trapně už když začal vysvětlovat pravidla oblíbené hry…nadržený macho.

44
Mali
Reagovat

Kristýnka- za mne tento týden nejlepší. Vynechala bych řetízek- s náušnicemi je toho moc.
Kableka velká, ruší celkový dojem. Boty- v zásadě mi nevadí, koutfitu se hodí, jen mi připomínají filmy pro pamětníky.

45
Mali
Reagovat

Ještě drdol – na Kristýnce mi nevadí, sluší ji. Předchozí Popelky v něm nevypadaly dobře.

46
maya
Reagovat

Kristýna si vybrala hezké šaty, jen místo tohoto kabátku, který ve mně evokuje svetr, si měla vybrat sako nebo jiný typ kabátu. Jak už bylo uvedeno, kabelka byla dost velká, lodičky působí téměř humpolácky díky jakoby masivní kulaté špičky. Ozdoba ve vlasech už byla přes míru. Z hodnocení mi připadala trochu zklamaná, ale když jsem si sama typovala, kolik dostane bodů, dala bych totéž.
Miluše je kapitola sama pro sebe, nemá smysl se o ní více zmiňovat. Jen bych docela chtěla vidět, jak se asi tváří ty „holky“ z „dobré party“, když se tento týden dívají na pořad. Co asi říkají na komentáře při hodnocení šatníků a doplňků té které právě nakupující Popelky?
A zítra už je zase pátek a s ním hodnocení stylisty. Tak to jsem zvědavá, jak on si představuje krásné, ženské, sexy a moderní outfity.

47
hana
Reagovat

@anapro: tak lépe bych to neřekla – o co jde, JEN o valentýnskou večeři, takže klidně i džíny! :-))
K dnešní Kristýně musím opravdu důrazně pochválit vizážistku – dokázala vytvořit z obyčené holky téměř modelku. To se fakt povedlo a hodně to Kristýně pomohlo, včetně účesu, do kterého schovala ty děsně obarvený vlasy.
Uchýlka směrem k humpoláckým lodičkám je v této partě zřejmě nakažlivá. Škoda, že zabila docela hezké šaty děsivým svetrem. O cingrlátkách v uších a okolí ani nemluvím. Dokonce bych jí tentokrát tolerovala nějaký luxusní hodinky, když už potřebovala utratit peníze.

48
Mila
Reagovat

podle fotky-šaty jí slušely.svetr hezký ale ke kalhotám,chtělo to kratší sáčko nebo bundičku do pasu.do tašky si dá zbytek večeře?botky na starší paní.jinak pochvala maskérce.odvedla dobrou práci.

49
anapro
Reagovat

prosím prosím napište mi co bude dneska říkat vaněk, jedu na hory a jsem zvědavá, jestli to uvidí jako my nebo úplně jinak….

50
Ajda
Reagovat

@anapro: Pokusím se, ale možná až zítra. Stručné hodnocení napíšu pod výsledné bodování. Třeba v diskusi bude někdo rychlejší.

51
Tempera
Reagovat

Já bych to tipla na to, že nakonec to vyhraje Miluše. Když to beru podle sebe tak zatím skoro vždy jsme byli se stylistou za opačné straně.

52
Mali
Reagovat

@Tempera: já to mám úplně stejně jako Ty – se stylistou naopak

53
Johana
Reagovat

Myslím, že stylista vytkne Miluši nesplnění zadání…alespoň já v tom jejím outfitu nevidím nic, co by napovědělo, že jde na valentýnskou večeři a tipuji dnes na výhru Denisu.

54
maya
Reagovat

Každá z nich má něco „valentýnskeho“ kromě Miluše. I když se mi docela líbí její model, džíny myslím v dnešní době nejsou na závadu, vizážistka zapracovala opravdu dobře, tak by stejně asi nemohla vyhrát, protože má nízké bodování od soupeřek. Upřímně – jí bych to ani moc nepřála kvůli její rýpavosti, divnému způsobu humoru a sarkasmu. Za chvíli se to dozvíme, koho FV vybere.

55
Pavlína
Reagovat

Už mě ten stylista přestává bavit, většinou se s jeho názorem neshodnu. Pořád jen trendy…. Já třeba boty do špičky nosit nemůžu.

56
Popelka
Reagovat

Taky prosím o hodnocení stylisty-na horách nemají Barrandov…..
.

57
Ajda
Reagovat

Přidala jsem výjimečně hodnocení stylisty + jeho modely.

Tentokrát se mi žádný jeho model nelíbí, hodnocení zvláštní, nějak ho hocha přestávám dávat. Na začátku se mi líbil, ale týden od týdne horší a horší. Zadání jim pořádně nevysvětlí a pořád chce vidět americké celebrity, ať jde někam. Jeho útočení proti blogerkám je už trapné.

58
Tempera
Reagovat

Dneska mě tedy pan stylista pěkně naštval. Za prvé mi připadal, jako když si snad před hodnocením dal něco na kuráž, choval se děsně. Překvapily mě výrazy „vyprdni se na to“, „jsi jak z Horní Dolní“ apod. Jak jsem tipovala, nejvíc u něj bodovala Miluše, i když oficiálně vyhrála Denisa. Ani jeden z jím navrhovaných modelů se mi nelíbil a ty jeho rady už vůbec ne. Oblékejte se podle celebrit a časopisů, odborníci se tomu smějí…. Tak mě napadlo, kam to došlo, když kdosi napíše, že letos se bude nosit toto a tamto ne a všichni se tomu musí přizpůsobit. Myslela jsem, že teď je právě trendy takový volný styl, kdy se dá zkombinovat všechno (pochopitelně s citem). A sám pan stylista? Neustále vytýká kotníčkové boty, že zkracují nohy. Tak teď zhodnotím já jeho. Bunda otřesná, pod tím jakési tílko. Snížený pas a snížený sed a navíc pan Vaněk není moc urostlé postavy, takže vypadal, jako když má nohy zaražené do betonu. A to ještě podtrhoval jeho oblíbený postoj – rozkročené nohy a kolty proklatě nízko. Omlouvám se za delší výlev, ale nedalo mi to. A jak jsem sledovala komentáře na FB, tam se na to spousta diváků kouká stejně.

59
Ajda
Reagovat

Když dostanou nulu, to nesplnily zadání, proč jim tedy neseberou všechno co koupily?

60
maya
Reagovat

Tak to tedy byl nářez!!!! Hodně mi bylo líto Gábiny, při hodnocení jí bylo do pláče. Drsné hodnocení FV téměř hraničilo s urážkami. Říct jí, že vypadá jak bába z Horní Dolní bylo hnusné. Ani mně by to nebylo milé a to už nejsem žádná mladice. Modely, které připravil on, nebyly špatné, ale opět jejich výběrem popřel sám sebe a nesplnil u všech zadání, a to je vypadat romanticky.
Jeho doporučení čerpat inspiraci a trendy tipy mimo jiné i z amerických filmů mě docela dostalo. Kolik těch filmů s úplně „čerstvými“ trendy u nás běží? Většinou jsou natočeny před jedním i více lety. Nehledě na to, že Američanky nijak zvláštním vkusem neoplývají a běžné ženy se filmy neřídí (vím, o čem mluvím, určitou dobu jsem tam žila). FV má samozřejmě zkušenost s lidmi z oboru módy.

61
Tempera
Reagovat

@Ajda: Já jsem to pochopila tak, že hodnocení Filipa Vaňka je součástí celkového hodnocení, takže i když on dá nulu, tak Popelka na nule není.

62
Johana
Reagovat

Vaněk opět nezklamal…i když tentokrát bych s ním docela souhlasila v tom, že tento týden to žádná sláva nebyla ani u jedné z Popelek, nicméně, jeho modely se mi líbily ještě daleko méně. Obzvláště model pro Denisu se mu povedl…okamžitě se mi vybavila Blažena od Škopků, když ke konci posledního dílu hnětla na dvorku těsto v díži.

63
Martina
Reagovat

Tka k oukám, že jsem dnes zas tak o moc nepřišla, Vaše komentáře mi prběh Popelky zcela objasnily.
Nevíte, jaké má ten Vaněk vůebc vzdělání? Určitě nemá pro módu cit.
všechny dnešní modely jsou hnusné- ale hlavně jsou stejné, žádný nápad, žádné oživení.

aktěm jho nápadům, oblékejte se podle celebrit a Holywoodu, to snad nemoh vypustit “ z huby“ odborník. Ženy se nikdy neoblékaly podle modelek, reespektive přebíraly ojediněle prvky. Si pamatuji z dětsví, když u nás byly mamčiny kamrádky, jak se modelům smály a později mi co by dospívající holce, mamka vysvětlila, že slušná žena se jako modelka neobléká. Budila by nežádoucí pozornost. Je to jiná ategorie.
TV Baradnov Pořad volbou FV pořádně pohnojil a měl by nám platit za ztracený čas odškodné, je to jako by ušař operoval srdce nebo ruštinář učil matiku. FV rozumí kategorii, kde se pohybuje, nerozumí běžné každodenní módě. Oblékat se dle jeho rad znamená být za nevkusnou trapačku.

64
Kačka K.
Reagovat

Já jsem z toho stylisty dneska v šoku a to už jsem si zvykla, že téměř všechno vidí jinak než já. Jak tam na ty první dvě Popelky spustil, to bylo neskutečné. Téma bylo Valentýnská večeře, tak nechápu, proč Gábina a Kristýna měly nulu, téma splnily a když viděl nějaké chyby, tak měl body strhnout, Ani Denisa si nezasloužila jen jeden bod, Miluši toho moc nevyčetl, tak proč jí dal jen tři body. Podle mne tam nějaké chyby byly, Miluše byla málo slavnostní , ale takové bodové hodnocení bylo nespravedlivé u všech. Jeho to téma snad vůbec nezajímalo, jen chtěl, aby Popelky byly trendy. Jeho modely už vůbec nechápu, model pro Denisu jak na procházku v létě k rybníku, Gábina budiž, Miluše a Kristýna jak na pohřební hostinu.

65
Ajda
Reagovat

@Tempera: Osmany když dal kdysi nulu, sebral věci. Stylista má hlavní slovo a bodování soutěžících nerozhoduje o splnění. Oni si pravidla používají jak se jim hodí, celá Popelka směřuje do kopru.

66
Popelka
Reagovat

Dekujeme Ajde za kompletní páteční hodnotící servis…Na Streamu byl porad s FV a Fr.Cizkovou o módě-jestli někdo viděl-a teda FV tam taky nebyl příjemný-nevedela jsem co přesně me nesedělo a teď už si to podle komentářu dávám dohromady-ano,je stylista ať má svůj postoj,názor,ale třeba na tom streamu byl až takový vzteklý, hodnotili celebrity a taky dost urážel-i docela Karla Gotta,nelíbil se me jeho styl vyjadřovani-jo a že opět aby se inspir.u amerických hvězd-že někteří čeští umělci neviděli posilovnu ani z dálky!To nebráním celebr.,ale byl jizlivy-myslím,že např.zrovna u Karla Gotta nikdy nebyla podminka,aby byl oblíbený,že se musí potit v posilovně…..Takze taky nevím jak si vázit názoru FV…A jeho outfity????Musí taky vzít v potaz,že jdeme na tu Valent.večeri s ‚normálními mužskými‘,a ti zrovna nějaké zvláštní kreace neocení(což samozřejmě pro FV není argument-naopak,chlapi se taky neumí ustrojit☺

67
Tempera
Reagovat

@Johana: Ano, model pro Denisu, připomnělo mi to šatové zástěry našich maminek či babiček. Gábinu si v tom jeho modelu vůbec nedovedu představit a ty další dva modely, vždyť je to jak „černá Máry“, kde je ta romantika?

68
Ajda
Reagovat

@Tempera: Černé hadry na černých figurínách vypadaly hrozně. Mladé holky a on jim vybere modely jak na pohřeb. Kozačky na jedno brďo. Sexy model ani jeden.
Po dnešku mám pocit, že Vaněk si myslí, že je jen Praha, pak dlouho nic a potom teda ta Amerika plná dokonalých celebrit.

69
maya
Reagovat

@Tempera: To jsem právě také kritizovala, že v zadání byla „romantika“, ale z jeho modelů se jaksi vytratila. Snad jen u té „šatové zástěry“ byly volánky místo rukávků – asi měly představovat romantický prvek – na to upozornil. Ale chtěla bych vidět, jak budou volánky vypadat, až sundá tu těžkou džínovinu – tedy džínovou bundu. Ta už mi tedy romanticky nepřipadá vůbec. Vzhledem k tomu, že mám ráda černou barvu, docela by se mi líbil model pro Miluši, ovšem na slavnostní večeři asi zrovna ne. Šaty pro Kristynu mi připadaly jako pytel s volány, barva opravdu vhodná tak na smuteční hostinu.

Takhle necitlivé hodnocení jsem vůbec nepochopila. Pro soutěžící to bylo tvrdé a myslím i dost překvapivé. FV přistupoval k hodnocení tak, jako by to byly modelky. Už jsem psala ve svém dřívějším příspěvku, obyčejní lidé se oblékají jinak než celebrity. Se dvěma z nich navíc šli jejich životní partneři, kterým se výběr oblečení líbil, podíleli se na něm. Popelky přece měly jít na valentýnskou večeři s nimi, tak o co stylistovi šlo? Zadání bylo jako vždy vágní, takže v podstatě měl možnost kritizovat jen to, co bylo „de mode“ a nebo poradit, co by bylo lepší. Pak by mě docela i zajímalo, jestli viděl v zrcadle sám sebe? Je to změna od prvních dílů, kdy byl uťápnutou obětí štěken, teď jako by to těm dalším vracel. Už končím, rozčílil mě a i můj manžel, který viděl částečně jen dnešní díl, hodnotil nepublikovatelným výrazem.

70
Tempera
Reagovat

@Popelka: S tím hodnocením by měl začít nejprve u sebe. Zatím jsem na něm neviděla jediný slušný model. Pořad na Streamu jsem viděla a naprosto s vámi souhlasím.

71
Wally
Reagovat

FV je stylista sněhové královny Krainové, takže byla jen otázka času, kdy začne být pořad reklamou na „Simču“. Podle vyjadřování, postoje a nervozity měl taky hezky naváto.
A podle jeho modelů, poslední film (seriál) z „Halyvůdu“, který viděl, byl Sex ve městě.

72
maya
Reagovat

@Wally: Chování stylisty dnes bylo opravdu neúnosné. Podívala jsem se na celý díl znovu a říkám si, že jestli by jeho vystupování v pořadu mělo být i nadále v tomto duchu, měla TVB snad uvažovat o nějaké změně. Nevidíme sice do zákulisí natáčení, ale asi by to nebylo od věci.

73
Mila
Reagovat

stylista mě včera úplně zděsil.to hodnocení bylo tak tvrdé až mi holek bylo líto.vím že nebyla ani jedna za hvězdu ale dát jim nulu tak to si nezasloužily.modely hrozné.maximálně pro Miluši ale bez těch kozaček a pro Denisu úplná hrůza.nehodilo se nic k ničemu.to si dělá srandu?k oblečení k vodě dát kozačky a jít na slavnostní večeři.říkám že už se nebudu dívat ale pořád mi to nedá.ještě že mám televizi v kuchyni alespoň to u vaření nebo žehlení není taková ztráta času.

74
veramala
Reagovat

@Kačka K.: Přesně jak píšete. K bavlněným letním šatům dá kozačky, taktéž ten smuteční model. No, a sám vypadá jako když mu dávají hadry na charitě.

75
maya
Reagovat

@Mila: Mám to stejně, jak jsem si celý týden říkala, jaké to jsou slípky, při těch nelítostných slovech mi jich bylo opravdu líto, hlavně Gábiny, ta vypadala, že se každou chvilku rozpláče. Každý pátek zvažuji, jestli se mám v pondělí opět dívat, ale tentokrát vím, že budu chtít vidět, jak se bude FV chovat po tom úletu.

76
Mali
Reagovat

@veramala: charita – :-))

Dívala jem se na pořad na streamu (nevím jestli stejný, o kterém mluvíte) a mikina s tygříkem FV byla naprosto úžasná – tak pro 7. třídu. Moji kluci už by v tom několik let nešli ( mají kolem 20 let), protože by z nich měli ostatní srandu.

Kdybych věděla, do které charity FV chodí, ráda bych mu udělala radost a nějaké věci po dětech tam poslala.

Možná se vyjadřuji příliš sprostě, ale je to styl FV.

77
Tempera
Reagovat

Tak dámy, příště na oslavu Valentýna, ale vlastně vůbec kamkoli – jedině v pyžamu. Jak nám poradil pan stylista, poohlédla jsem se po módních trendech, a to je nejnovější hit émerických celebrit. Mimochodem, pana Vaňka v rubrice Pro ženy na Novinkách čtenářky pěkně zrubaly, to my jsme ještě byly v našich hodnoceních docela mírné.

78
Ludmila
Reagovat

Sice se li tento týden nelíbila ani jedna popelka, ale to hodnocení je mazec, a výběr černých kozaček děs. Nevzala bych na nohy ani jedny.

79
Hana
Reagovat

Trochu vám tady to všeobecné souznění musím narušit – s většinou výtek stylisty musím souhlasit a myslím, že popelkám naložil ještě docela mírně!
Snažím se nepřihlížet k sympatiím k jednotlivým soutěžícím (Gábina milá, Miluše na facku) a dívat se čistě na výběr outfitů a ty byly většinou fakt hrozný – laciný (proč nekupují opravdu kvalitní a z dobrých materiálů šaty a kvalitní, drahý boty ?), konzervativní (mladý holky a oblékají se jako jejich matky, některé spíše jako babičky ), prvoplánový (hlavně obtažený, na slovo „barvičky“ jsem tady získala trvalou alergii), křečovitý ( neustálé „ladění barviček“ – boty-kabelka-pásek, zipy-stříbro) a ověšování „cingrlátky“ (místo jednoho dominantního a zajímavého šperku).
Píšu tady o tom dlouhodobě a tento týden to nabídl v opravdu koncentrované podobě (také díky tomu, že téma bylo zdánlivě jednoduché a hodně volné), tak se Vaňkovi ani moc nedivím, že z toho dostal amok.
Na druhou stranu si myslím, že je to boj s větrnými mlýny, každá tzv. „obyčejná žena“ (tak na tohle spojení jsem také alergická, protože každá z nás může být originální a neobyčejná, aniž by musela nutně být modelka) má svoje ustálené představy a nikdo jim je nevyvrátí (navíc někteří partneři je v nich ještě utvrzují-viz ten, co by si přál,aby ta jeho vypadala stále jako lehká děva)- je to vidět podle reakcí popelek a nakonec i podle příspěvků zde. Spíš obdivuji Vaňka, že ho to ještě baví a nevykašle se na ten marný boj. :-))

80
Ajda
Reagovat

@Hana: S výtkami stylisty by se dalo i souhlasit, ale ta forma, jakou to tentokrát podal, byla dost přes čáru. Každé jeho téma je tak volné, že si mohou koupit v podstatě cokoli. Dokud nestanoví podmínky, které outfit musí splňovat, bude to i nadále každý týden to samé. Jeho ohánění celebritami je ubohé, právě celebrity často chodí jako strašáci, ale holt u nich je to trendy. „Staré báby“ chodí často daleko lépe oblečené, než mladice, jeho příměr byl až urážející. Vlastně, kdo spadá do kategorie „stará bába“? Stejně tak vyzdvihování Prahy oproti zbytku menších měst. A to jsem mu od začátku tak fandila, týden po týdnu mě však nadšení ze změny opouští.
O kvalitě oblečení z NC se nemá cenu bavit, většina je určena k rychlé spotřebě, na lepší obchody nemají rozpočet. Ať je pustí nakupovat do Pařížské, sice se většina obleče zase blbě, ale bude to značkové, luxusní, tedy asi správně celebritní :-)

https://www.stream.cz/mezi-nami/10015725-ceske-celebrity-neumeji-se-oblekat-a-nestaraji-se-o-sebe-svetovou-uroven-maji-jen-vyjimky

https://www.stream.cz/mezi-nami/10015726-bonus-ktere-bezne-kousky-obleceni-satnikem-neprojdou

81
Wally
Reagovat

@Ajda: Přesně to mě napadlo s tou Pařížskou :D. Mně připadá FV jako snob, který za kvalitu uznává jen to, na čem může ukázat, že na to má. A ostatními pohrdá.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210621629289591&set=gm.1324408580984099&type=3&theater

PS: Cena jeho rady při nákupu je 16 000Kč. :D

82
maya
Reagovat

@Hana:
Souhlasím s Ajdou. Kritika, rady a tipy určitě každá očekává, ale způsob, jakým se to dá říct není ten, který užil v pátek FV. Některé výroky byly až ponižující. Jinak naprosto souhlasím s tím, že 10 tisíc není částka, za kterou by se dala pořídit bůhvíjaka kvalita. Ale soutěžící nakupují jakoby bez fantazie, nedokáží „překročit svůj stín“. A kde si všechny nacpaly do hlavy ty různé barvičky, vzájemné ladění? Stejně se jim to většinou nepovede, podle mě je to o individuálním přístupu.
Souhlas i s Wally.

83
Johana
Reagovat

@Hana: souhlasím a jak jsem už psala výše, souhlasím i s názorem FV na Popelky minulého týdne. Ono však ani tak nejde o jeho výtky, ale o drsné výrazivo, které použil…a o modely, které sám vytvořil – z mého pohledu nevkusné, pro holky kolem dvaceti nevhodné a o vhodnosti na veselou valentýnskou večeři by se taky dalo polemizovat.
Já bych nezkombinovala lehké puntíkované syntetické hedvábí s koženým obojkem na krk ve tvaru květů, nebo černé krajkové šaty s černými holinoidními kozačkami…nelíbí se mi to, ať to navrhne kterákoliv stylistická sélebrita.

84
Ajda
Reagovat

K barvičkám, šatičkám, botičkám nám tento týden přibyla i mapička :D

85
Ludmila
Reagovat

@Hana: Pozor, nekritizuju, že stylista kritizoval popelky. Kritizuju jak to podal. Osmany taky dokázal kritizovat, ale s grácií, slušně. Tenhle byl na facku. A když už tam pronáší něco o těch starých babách, já bych si třeba jako v jeho očích stará baba nevzala ty jeho vybraný černý kozačky. Přišla bych si v nich strašně usedlá.

86
Poštovní holub
Reagovat

Už se dívám minimálně, protože z Popelky se stal velmi smutný pořad, raději si tady jen čtu a prohlížím fotky. A trpím.:))) V pátek jsem se koukla a možná jsem ani neměla.
Jsem moc ráda, že většina zdejších příspěvků vypovídá o tom, že odmítáme stádnost a diktát stylistů, a že máme dojem, že evropské ženy rozhodně nemají proč kopírovat emerické hérečky, modelky barevných časopisů a jiné zvláštní druhy. A že se „odborníci“ běžným ženám smějí? Vždyť jim se taky ostatní smějí. Stačí se podívat na Francku a je veselo. I Vaněk mě v pátek rozesmál, protože jeho modýlek byl prostě legrační. A je mi úplně jedno, že v jeho očích cool.:)
Čím mě ale vůbec nerozesmál, byl způsob, jakým se prezentoval. Byl zjevně indisponován a štáb s ním neměl vůbec točit. Jeho arogance je nestravitelná a velmi hloupá. Obal není to nejdůležitější na světě, je to jen obal! A on je tam jen z toho důvodu, aby těm, které svůj styl nenašly, poradil. Poradil. Kromě zesměšňování jsem žádnou přínosnou radu nezaznamenala a jeho účinkování mě znechutilo. Do pořadu se samozřejmě nehlásí příliš často ženy, které mají osobnost, svůj vyhraněný styl, nepotřebují rady, ani si za 10.000,- nakoupit. A to vůbec neodsuzuji. Ale ty, které se hledají, módě příliš nerozumí, chtějí se zviditelnit, nebo třeba pobavit. A pan Vaněk je tam pro ně, ne ony pro něho. Dostává honorář za práci, která je podle mě špatná. Běžnou módu „neumí“, neobléká tam sélebrity, jak je zvyklý, ale třeba ženy i z té Horní-Dolní. To, co v pátek vybral, nebylo pro ně. A myslím, že ani pro ty filmové divy z Ameriky. :)
Mohl by to být fajn pořad, ale to, co z něho zbylo, nestojí ani za psí štěk.

87
Iva
Reagovat

Filip byl při hodnocení drsný.Když pominu,že to byla tento týden slabota,v obchodech nic moc a holky byly mladé,takže to ještě tak neumí,a zdají se mi málo odvážné.Tak mě napadá jestli to FV nedostal úkolem v TV,aby byl přísnější a drsnější.Takový pan Pohlreich když hodnotí restaurace,to je přece hrůza jak je drsný a lítají slova,která musí vypípávat.Ale to proto,že to má v zadání.Já jsem jej zažila na kurzu vaření a byl velmi příjemný a nepadlo žádné nevhodné slovo či urážka.Jinak já jsem si při tématu představila večeři s přítelem,kterého chci překvapit,oslnit a aby i noc byla sexy!Takže krásné prádlo,kvalitní punčochy!Šaty,střevíce,malá kabelka,náušnice co měla poslední Popelka,ty se mi líbily.Líčení bylo pěkné.Prostě,když vejdu do restaurace,aby byl na mě partner pyšný a ostatní návštěvníci řekli waw!Jakápak běžná večeře,to si můžeme uvařit doma.A nemusím to chodit ukazovat do televize,když to divačkám nic nedá.

88
Hana
Reagovat

@Iva: také to tak vidím-stylista tam není od toho, aby laskavě radil, ale aby moderoval zábavný pořad a postupuje asi podle zadání (pochybuji, že produkce takových pořadů dávají svým účinkujícím nějaký volný prostor).
@Wally: nemyslím si, že je Vaněk snob, naopak v příspěvku, co poslala Ajda zdůraznil, že máme kupovat kvalitní věci – kvalita samozřejmě něco stojí, takže jeho rada: pokud nemáte na kvalitu, kupujte levnější, ale vkusné náhražky, které si zbytečnou zdobností nehrají na kvalitu (demonstroval to na tom růžovém bomberu). A univerzální rada – méně je někdy více! Tyhle názory mi nepřipadají snobské a jsou cílené právě na nás – „obyčejné ženy“ :-))

89
Inbezka
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, krásně jsi to napsala. Tak to cítím také já. V pátek v poledne jsem hleděla na hodnocení NM na Jojce (určitě je to prastarý díl, ale já sledovala málokdy). Tam byla stylistka laskavá i přísná, moc se mi to líbilo. No a odpoledne předvedl Vaněk to co předvedl:-(

90
Tempera
Reagovat

Dovolím si oponovat dvěma posledním dámám. Nevadilo by mi, kdyby byl stylista drsný, ale když už tak ke všem. Ze začátku ho tam Popelky skoro slovně utloukly, proč nechal projít taková zvěrstva jako třeba mrtvá Sněhurka? A najednou jakoby ho něco koplo a začne se chovat jako vozembouch? Všechno to, co řekl, se dalo říci jinak a přitom stejně úderně. Když jste zmínily Pohlreicha, ten člověk je strašně sebestředný. Sledujeme s manželem pořady Ramseyho, kterého se snaží Pohlreich (dost blbě) kopírovat. Ramsey dovede použít i tvrdší slova, když chce někoho vyprovokovat k akci, ale vše probíhá tak nějak „s úsměvem“. Pohlreich otevře ústa a slyším nesmírnou aroganci a sprostotu. Takže ano, souhlasím s obsahem Vaňkovy kritiky, ale nesouhlasím s jejím podáním. Vlastně ze všech, které nebydlí v Praze udělal blbky, které nerozumějí módě a vůbec máme si brát vzor z amerických filmů a našich „sérebrit“. I když Miluše mi byla v pořadu neskutečně protivná, na závěr to shrnula dobře ve smyslu, že nejde o to, abychom se my podřizovaly módě, ale podřídit tu módu sobě, aby nám to vyhovovalo a bylo nám v tom dobře. Ostatně ta móda v podání Vaňka je spíš módnost a o samozvané kritičce Františce ani nemluvím.

91
Tempera
Reagovat

Než jsem dopsala příspěvek, přibyl tam příspěvek Inbezky, tak aby nedošlo k omylu – tím poslední dvě dámy myslím Ivu a Hanu.

92
Hana
Reagovat

@Tempera: souhlasím, že Vaněk začal hodně nesměle – buď se v posledních dílech rozjel sám a nebo dostal pokyny od produkce, to asi nezjistíme. Že ho iritovaly už první popelky bylo vidět, jenom si to nedokázal dost razantně obhájit. Pokud už bych se přihlásila do takového pořadu, pak bych počítala s tím, že mě stylista setře a snažila bych se z toho spíš poučit, než začít hodnotit, co má on sám na sobě a jestli třeba neměl ruce v kapsách (mimochodem to mi taky vadí). Nejsem z Prahy a jeho hodnocení mě nijak neurazilo, asi nejsem moc přecitlivělá a snažím se přijímat informace hodně racionálně.
Možná největší problém je v tom, že tuto práci by měl dělat nejen odborník na módu ( což Vaněk bezpochyby je), ale i trochu šoumen a charismatický člověk, který umí před kamerou (což Vaněk moc nenaplňuje). Nejvíc tato disproporce vynikne na paní Františce, která dokáže napsat brilantní komentář, ale má-li mluvit před kamerou, tak je to fakt katastrofa. Ale najít takového člověka, při zjevně omezeném rozpočtu, je asi velký problém…

93
Ajda
Reagovat

V Popelce byl kdysi stylista Pavel, který měl svůj pořad na jiné tv Drsný stylista. Tam byl fakt hustý, ale v Popelce byl fajn, slušně kritizoval a uměl poradit. Škoda, že tam byl jen chvilku. Vaňka jsem měla od začátku ráda, ale mně v pátek přišel jak sjetý nebo po flámu. Kritika oprávněná, ale nevhodně podaná. Kdyby tak rázný byl od začátku, nebylo by to tak překvapivě. Uvidíme tento týden, jestli to byl úlet nebo ne.

94
Poštovní holub
Reagovat

Na rozdíl od Hany, já zase naprosto souhlasím s Wally, že pan Vaněk působí jako snob. Snob, oslněný „výdělky“ těch nejlépe oblečených. Mám to naopak, pokud mě někdo oslní, tak většinou vůbec nevnímám, co má na sobě, protože důležitější je jeho jedinečnost a osobnost. Ale u pana Vaňka to chápu, protože mezi sélebritami se příliš často nenarazí na jiskřivý intelekt. :)

95
Iva
Reagovat

@Tempera: Pohlreich nekopíruje Ramseyho pro svoji zábavu,ale má to v zadání.Je to přímo podle něj dělané.Když koupíte práva na zahraniční pořad,tak si to nemůžete upravovat.A Vaněk se produkci zdál asi moc hodný,tak řekli přitvrdit.Tak to vidím já.A upřímně,dámy,ženské,holky!To co si kupují a navlečou Popelky na sebe,má to pro vás nějakou hodnotu?Že byste si řekly,tak takhle jóóó!Takhle to taky zkusím,to si koupím?To mě nenapadlo zkombinovat a vypadá to skvěle!Já čekám každý týden kdy to konečně příjde,a zatím nic.

96
Ajda
Reagovat

@Iva: Já už dávno od Popelky nic nečekám. Možná ukončení pořadu :D

97
Mali
Reagovat

Já jsem se hodně pobavila, když jsem četla diskusi, na kterou tu někdo upozornil ( novinky- Pro ženy, článek o pyžamech)

98
anapro
Reagovat

@Hana:
prosím kdo je františka?

@Ajda:
moc děkuju za hodnocení, to je tolik emocí od všech, že mne mrzí, že jsem toho diblíka divnýho neslyšela….

99
Iva
Reagovat

Františka Čížková,dříve módní návrhářka,dnes se hlavně vyjadřuje a hodnotí jak se oblékají naše takzvané celebrity.Je velmi kritická a pro ně postrach.Nedávno s ní byla 13.komnata.Sama svým stylem nepřehlédnutelná

100
anapro
Reagovat

@Iva:
díky za osvětu, kouknu na to

101
Pavlína
Reagovat

Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu, zda-li někdo nevíte, kde byl koupen model č. 1 – tmavé šaty s velkými koly.
Děkuji za pomoc
Pavlína

103
Janica
Reagovat

Nákupné maniačky, 2.5.2017, téma „malé černé“
Dnes nakupovala 18tiletá něžná příjemná dívka, jen téma pochopila po svém jako krátké černé šaty. Přes šaty růžový bomber, teplá šála se svislými pruhy, tenisky bílo-stříbrné a modrý ruksak. Získala 7-7-8 bodů. Všem se moc líbila, ale ….
A to se radila se stylistou Sabo, ale neklaplo to.

104
Pavlína
Reagovat

Dobrý den Ajdo, děkuji moc za informaci. Měla bych ještě jeden dotaz na koženou bundu křivák na 3. modelce. Sháním něco podobného, prošla jsem toho spoustu, ale nemohu si vybrat.
Děkuji moc
Pavlína

105
Ajda
Reagovat

@Pavlína: Tento týden byla většina modelů z Manga, oblíbený obchod Vaňka i Osmanyho (i můj).
Pustila jsem si archiv, přesně stejný model v nabídce není, ale třeba se inspirujete. Pořad je natáčený s předstihem a zboží už nemusí být skladem.

http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/obleceni/kabatky/motorkarske-bundy/motorkarska-bunda-se-zipy?id=83073012_99&n=1&s=prendas.chaquetas

Celá nabídka bundiček – http://shop.mango.com/CZ/zena/obleceni/kabatky

106
Pavlína
Reagovat

Děkuji moc, jste zlatá

107
Ludmila
Reagovat

Dobrý den

Prosím mohu se zeptat zda by jste mi nemohly říci…Alex Orviska která je opravdu krasne oblečená ma na sobě červený krátký svetr chlupatý dá se říci nebo pletená a také černý ve kterém jsem ji viděla ted naposled v nak.maniackach tyto modely kupuje velmi děkuji za odpověd

Přidat komentář