Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Co nového nám přinesli soutěžící nebo porotci pěveckých reality show? (6)

30. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020, X Factor Australia, X Factor UK

[singlepic id=9527 w=615]

Po delší době se opět hlásím s novinkami ze světa reality show. Dnes se vydáme po stopách soutěžících třeba z české SuperStar nebo britského X Factoru. A na konci čeká na fanoušky American Idol malé překvapení. Tak si opět užijte tyto novinky, snad se vám bude něco líbit. A taky vám děkuji za návrhy, určitě posílejte dál, alespoň tak narazím na věci, na které bych sám od sebe asi ani nenarazil.

Nejprve pár novinek.

Jerguš Oravec z 2. Česko Slovenské SuperStar vydal CD Aries a ukázky z něho si můžete poslechnout na http://www.jergusoravec.com/store/

 

Vítězka Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková zazpívala své singly Ty, já a kytara a Skřítek na předávání ceny Hokejista Tipsport extraligy sezony 2013/14. Můžete ji slyšet ve 20. a 67. minutě.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10856700201-hokejista-tipsport-extraligy-sezony-2013-14

 

Několik novinek u Elly Henderson (X Factor UK). Nejenže se její singl stal Nr. 1 v Británii, ale vydržel tam i další týden a třetí týden klesl jen o jednu příčku. Navíc se Ghost začal hrát i u nás a vy můžete hlasovat např. v hitparádě tady http://www.kissdelta.cz/kissparada/. Ella také natáčí video ke druhému singlu a připravila nám ukázku k písni The First Time http://instagram.com/p/pGiHOpE5nH.

 

Janet Devlin (X Factor UK, 8. řada) vydala své druhé CD Running with Scissors a to se umístilo na 43. příčce oficiální hitparády. V rozšíření hitparády, UK Indie Breakers, byla dokonce první.

 

Little Mix (X Factor UK) vyšplhaly se svým singlem Salute až na 6. místo a tím se stal jejich šestým TOP 10 singlem a devátým TOP 20 singlem.

 

A teď se můžem opět pustit do videí:

Martin Harich – Keby náhodou

Česko Slovenská SuperStar, 2. řada

Martin si písničky skládá sám a musím říct, že jsem příjemně překvapený jeho dosavadní tvorbou.

 

Mamba Dasha – Goodbye boy

X Factor

Dáša ihned po vypadnutí přišla s tímto singlem, snad se jí povede se prosadit.

 

Altiyan Childs – Girl

X Factor Australia, 2. řada

Altyian zkouší štěstí s dalším singlem, který je první ze čtyř, které vydá před vydáním druhého alba Before The Sun.

 

Kristína Debnárová – Ráno

SuperStar 2013

 

Itcho Pčelár & Jamestown – Máj

SuperStar 2013

Itcho se svým Jamestownem připravili další příjemný singl.

 

The Collective – Burn the Bright Lights

X Factor Australia, 4. řada

Tomuto novém singlu The Collective se sice dařilo lépe než předchozímu, ale stejně se dostalo „pouze“ na 34. místo.

 

Alex & Sierra – Scarecrow

X Factor USA, 3. řada

Alex a Sierra konečně vydávají první singl a musím říct, že se jim hodně povedl. I lyric video je jedno z nejpovedenějších, co jsem kdy viděl. Jen škoda, že nemají dostatečnou propagaci, jejich singl je na iTunes už z TOP 100, což je velká škoda.

 

Nicole Scherzinger – Your Love

X Factor UK/USA, porotkyně

Nicole se vrací s novou písní, tentokrát trocha změna, ale mně se líbí. Po pár posleších ji pořád nemůžu dostat z hlavy.

 

Cheryl Cole – Crazy Stupid Love ft. Tinie Tempah

X Factor UK, porotkyně

I Cheryl chystá velký návrat. Ze začátku se mi píseň moc nelíbila, přišlo mi, že tu Cheryl až příliš ukazuje svůj slabý hlásek, ale stejně jako u Nicole mi teď pořád hraje v hlavě.

 

Demi Lovato ft. Cher Lloyd – Really Don’t Care 

X Factor USA, porotkyně; X Factor UK, 7. řada

Na této energické písni spojila Demi síly s Cher Lloyd. Ta se mi líbí, videoklip o dost méně.

 

Ewa Farna – Leporelo

SuperStar 2013, porotkyně

Ewa celkem dlouho čekala s vydáním české verze Znaku, ale ta je konečně tady a teď vyhrála už potřetí hitparádu na Evropě 2.

 

Mafia Corner – Jsem Tu Sám feat. Jaro Smejkal 

SuperStar 2013

Jaro sliboval nový singl v češtině a ten je tady. Pohodový letní singl s jeho krásným hlasem.

 

Kingsland Road – Dirty Dancer 

X Factor UK, 10. řada

I když nám, jak si tak pamatuji, přišli Kingsland Road spíše slizcí, o jejich talentu se pochybovat nedá. Tak uvidíme, jak si povedou s tímto singlem.

 

Vlasta Horváth – To máme znát

Česko hledá SuperStar, 2. řada

Vítěz druhé SuperStar přichází s příjemnou novinkou.

 

Nicki Minaj – Pills N Potions live

American Idol, porotkyně

A nakonec takové překvapení pro fanoušky American Idol. Nicki včera vystoupila živě na předávání cen BET a vzala si s sebou speciálního hosta, tak se podívejte, myslím, že budete mít radost.

http://www.hiphopdx.com/index/videos/id.16841/title.nicki-minaj-chiraq-pills-n-potions-2014-bet-awards-performance-

SuperStar 2020, X Factor Australia, X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 76
1
Earl
Reagovat

Debnárová prekvapila. Čakal som, že vydajú single iný než ona takže má za to +. Škoda toho, že z poslednej SuperStar takmer nikto nič nevydáva. Sabina je zatiaľ sklamanie, Stýblová o tej ani počuť. Na ostatných si ledva spomínam takže Debnárová prekvapila. Smejkal mal jeden hviezdny moment ale znova zapadol do toho priemeru.

2
jab
Reagovat

@Earl: Tak takový Itcho vydal rovnou celé album, i když u něj se jedná spíše o alternativní muziku. Na druhou stranu, i tak má na albu několik vkusných popových věcí, které by se imho klidně uchytily v rádiích, např. tenhle duet: http://www.youtube.com/watch?v=P0NcOJI5aok.

3
priznivec.obecny
Reagovat

Hm, Vlasta tady prostě nemá šanci…:-(

4
libena
Reagovat

dovolím si lehce upřesnit název alba altiyana childse, bude se jmenovat born before the sun, a 4.7.vydá druhý singl celebrity

jinak mi to chvilku potrvá než se prokoušu tou spoustou hudby, z těch co znám mi opravdu taky nejde z hlavy cheryl cole, ella henderson, little mix nebo cher lloyd s demi

5
Lucas
Reagovat

@priznivec.obecny: Aaa, omlouvám se, doplním, mám to v tom článku připravený, jen jsem to nedodal sem :)

@libena: Už to vidím, na wikipedii jsou oba názvy a já použil ten kratší :D

6
-bé-bé-
Reagovat

Itcho tu na Panáčkovi už bol mapovaný??? Prekvapilo ma, že len Máj je tu spomenutý…

7
bezík
Reagovat

@jab: To si fakt myslíš , že Divadlo bláznů je „alternativa“ ? To snad každá muzika v čechách či na slovensku , která není stupidní a sračkpopová je alternativa ? Podle mě je to normální mainstream … anebo já už nejsem normální :D

8
jab
Reagovat

@bezík: Jak jsem psal, třeba takoví Dvaja blázni nebo i některé další věci zní mainstreamově, jiné mi přijdou přece spíš jako alternativa, třeba Divadlo bláznov (myslím píseň) nebo V sade. Zvláštním případem je Rieka, která zní taky spíše alternativněji, ale podle mne má potenciál se prosadit podobně jako mnoho zahraničních „antihitů“, které se prosadily v zahraničí a následně uspěly i u nás. Před prá měsící už se dostala i na Óčko, kde ji byl sám Itcho odprezentovat.

9
Monika
Reagovat

Itcho me v soutezi nezaujal, ale zpetne musim uznat, ze jeho vlastni tvorba patri k tomu lepsimu, co se tu vyskytlo. Dala bych ho v zebricku vlastni tvorby vsech rocniku SS hodne vysoko. Neslysela jsem uplne vsechno, ale jeden song se mi libi a poustim si ho obcas, je to Because of you, za me jednoznacne to nejlepsi od nej, z tech ktere znam:-)

10
jab
Reagovat

Tak jsem se dneska koukl na věci vzniklé v CZ/SK, všechny zní alespoň slušně, není tam žádný vyložený průser :-)

Martin Harich – Takový ten jeho teen pop rock, začátek mi dost evokoval Use Somebody od Kings of Leon, jediné, co mi trochu vadilo, že mu v refrému bylo trochu hůř rozumnět – jako by dal vzpomenout na účast v soutěži a své problémy se slovenskou výslovností. Jinak si umím představit, že si tuhle píseň užiju někde na open air, naživo z něj imho musí jít neskutečná energie.
Mamba Dasha – tenhle singl už jsem jednou zaslechl i na Evropě 2, manažer se evidentně činí. Jinak poslouchat se to dá, za mne celkem slušný singl, byť to není tak úplně můj styl. Ale každopádně musím poznamenat, že Mambin hlas se mi hrozně líbí, vlastně mě dostala už její pradávná verze asi nejslavnějšího hitu Beáty Dubasové ;-).
Kristína Debnárová – slušný pop, zajímavé je, že se v článku „setkali“ oba úspěšní zástupci liptovského regionu :-). Jak jsme se v jiné diskuzi shodli s bé-bé, ocenil bych méně taneční styl (sloky), refrém je pro mne naopak výborný a velmi dobře zapamatovatelný, nemluvě o tom, že v něm lépe vynikne Kristínin hlas. Btw., v plánu je klip a v září další singl.
Jamestown – v kontextu jejich tvorby mi přijde jako spíš taková „jednohubka,“ ale pořád se jedná o vkusnou a kvalitní romantickou píseň, ke které Itcho otevřeně poznamenal, že když jí skládal, měl vidinu, že někde nablízku je jeho budoucí spřízněná duše, člověk, který na něj čeká :-D. U něj se fakt nikdy nenudím :-D.
Ewa Farná – podle mne velmi příjemný singl definitivně mě utvrzující, že Ewa se hudebně posunula o pořádný kus cesty dále. Pěkná skladba, pěkná moderní aranž, nemluvě o tom, že rým „jsi můj v šeru ukazatel směru“ je v mých očích prostě boží, palec nahoru pro autora ;-).
Jaro Smejkal – zajímavý letní počin, kombinace stylu moderních světových letních (disko)hitů s Jardovým hlasem a ještě k tomu v češtině, myslím, že by to opravdu mohl být slušný letní hit. Jinak i zde je v plánu klip.

Zahraniční věci si nechám na zítra, ale už teď předesílám, že nejvíce jsem zvědav na Altiyana Childse (jehož hlas mě v jedné ukázce kdysi velmi zaujal) a samozřejmě na své oblíbené „hrdličky“ Alexe & Sierru, jejichž debutový singl mě z nedávno zveřejněné ukázky rovněž navnadil :-).

11
VojtaP
Reagovat

Souhlasím, Crazy Stupid Love se mi z počátku moc nelíbilo, ale nakonec mě chytl (asi mě přesvědčil až vizuál :D) a hraje mi to v hlavě, taková letní hitovka. Scarecrow od A&S mě chytl už z ukázky, myslím, že jim tento styl sedne, jen škoda té propagace. Z domácí, potažmo česko-slovenské tvorby se mi asi nejvíc líbí Itcho,

Rád slyším, že se Ella začíná hrát i u nás, Ghost je kvalitní hit, což potvrzuje i to umístění v britské hitparádě, už se těším na další singly a hlavně na celé album. Doufám, že se k nám Ella dostaví brzo i osobně ;)

12
Monika
Reagovat

Ten vas optimismus bych chtela mit nebo snad radsi ne:-))) Co to tak ctu tak hodnotite osm z deseti skladeb na vybornou. No na zaklade vasich nazoru by se v radiu muselo uchytit snad uplne vsechno co kdo slozi:-)) Komercni posluchac je jiste mnohem narocnejsi nez ty ody tady….Cizi songy jsem neposlouchala, z ceskych neco ujde aspon na tri, neco je otres, kazdopadne zadna Cesta, Jednoho dne se vratis, Promeny, Pokoj v dusi, Divam se divam, se tu nekona. Takovych songu jako nazpivali ucastnici SS jsou tucty, pokud se neznamy interpret chce uchytit potrebuje nazpivat naprostou bombu, hitovku, aby ho posluchaci zaregistrovali. Ty songy zde jsou sotva prumerne.
Co mi hlava nebere je obdiv k mecivemu kozlovi Horvathovi. To uz tenkrat byl velikej omyl a kazdym novym songem to ten no name interpret jen potvrzuje. Tak neprijemnej hlas se malokdy vidi. az tu Vlado nekdy vyhlasi anketu o nejhnusnejsi hlas, Horvath je pro me jeho jasnej vitez. Mam skodolibou radost, ze tenhle hnus zmizel z povrchu zemskeho, uz tehda jsem ho nesnasela:-)))

13
dorka
Reagovat

@Monika: Mono :-))) ty se s tím nepářeš :-))) a souhlas, Horváth mečel, mečí a mečet bude a basta. Jinak pro mě nejvíc zviditelněný Harich, protože ho hrají na rádiu co poslouchám. A fakt je, že zazpívá 2 noty a okamžitě ho poznám. Tož tak.

14
Jai Kudo
Reagovat

Z těch zpěváků CZ/SK je ještě tak nejvíc zajímavej kupodivu ten Oravec…blues je sice dnes už trochu “out of time“, ale…..
Nevím, čím koho potěšil Harich, Mamba, Smejkal, Debnárová, Itcho, Horváth….mě ničím….
U Sabiny jsem bohužel podobný vývoj čekal, vzhledem k podmínkám a okolnostem, ale nevěřilo se mě tenkrát….
Ještě se zastavím u Ewy, mé jinak oblíbené zpěvačky, kdesi říkala, že by ráda dělala „dospělou muziku“ a ne jen pro puberťáky – to se jí tady moc nepovedlo a jak muzikou, textem tak zpěvem je to návrat o x let zpátky, kdy zpívala právě hlavně pro ty puberťáky. Velké zklamání! To je tak hudebně a textově na úrovni Lucky Vondráčkové. Navíc ten klip snad už nemohl být lacinější a plácat přes celou obrazovku ten text (verš „jsi v šeru můj ukazatel směru“ je podle mě zhovadilost…) je snad nějaká zvrhlá móda dnes. Člověk by si jinak snad ani moc nevšiml, jak jsou ty texty splácaný, o ničem, ale když si musí číst celý klip velkými písmeny na obrazovce celý text slovo od slova, je to někdy utrpení……

15
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: Ještě k té Ewě – už je mi to jasný, proč to zní jak před x lety, podle OSY tu písničku složila Ewa s Marcusem Tronem, s tím už není hodně dlouho, takže asi vyhrabali něco ze šuflíku a šup to na nový CD :(

16
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Hlavně musíme pro Ellu a Ghost hlasovat, ať je alespoň první :D :))

17
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Tak mě to právě žas tak staře nezní, možná je to tím, že jsem to srovnával se všemi těmi Božími mlejny, Zapadlými krámy a Měls mě vůbec rád…Z Ewiných nových věcí jsem jinak slyšel (jednou) Oblíbenou věc, melodii si už téměř nepamatuju, ale zaujalo mě to spojení „jsem tvá oblíbená věc“ v refrému. Jinak stále si stojím za tím, že rým „jsi můj v šeru ukazatel směru“ je prostě geniální už jen svou neotřelostí a jakousi hravostí, já bych nic takového nejspíš nevymyslel :-D.
Nemluvě o tom, že nevím, co tomu vytknout formálně, ani se tam neopakují slovesné tvary (protože jimi ostatně verše ani nekončí), ani není použit klišoidní rým typu den/sen.

18
jab
Reagovat

@Monika: Tak jeho songy rozhodně nejsou špatné, aspoň ty novější. Neříkám, že je něco objevného, ale poslouchá se to příjemně, rozhodně nic, z čehož bych si měl bouchat hlavou o klávesnici. Mírný mečák sice má, ale u něj mě to kupodivu moc neirituje, proti takovému Zolovi nebo Relichovi…

19
Lucas
Reagovat

Jinak Mamba a Good Bye Boy byla podle oficiální IFPI CZ hitparády 74. nejhranější písnička :)

20
jab
Reagovat

Tak ze zahraničních singlů u mne jasně vedou Alex & Sierra, perfektně jim tam zní hlasy dohromady a refrém má příjemně pozitivní náboj. Ještě mě celkem zaujal i Altiyan a ani singly Collective a Kingslandů nejsou zrovna špatné.

21
Mila2
Reagovat

zahraniční zástupce nehodnotím
z našich (pořád beru české a slovenské jako naše) se mi moc líbí Oravec, ale to jsem věděla už v Superstar, že tenhle lehce arogantní týpek je dobrý…
Jarova nová písen – no není špatná, ale Nevermind nesahá ani po kotníky, ale Jarův hlas miluju, takže pro mne je každá jeho písen svátek
no a u Haricha musím říct, že mne mile překvapil, být pubina, tak mám jeho plakát v pokojíčku, takový nástupce Elanu a Haberova Teamu pro ty nejmladší fanynky..

22
libena
Reagovat

no a co říkáte na nový singl leah mcfall z britského voicu? will.i.am jí ohromně fandil, já jsem docela byla taky přesvědčená že vyhraje, no a teď jí will i vypomáhá v singlu
docela slušný to je

https://www.youtube.com/watch?v=hfoDQHr7HGI

23
-bé-bé-
Reagovat

libena…podobá sa na GG…vypočula ale nevrátim sa k tomu

24
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Musím souhlasit s Oravcem. Jedním slovem, sice prd tomu rozumím, ale zdá se mi, že jde o jiný level.

25
priznivec.obecny
Reagovat

Lukasi díky za Vlastu. Ale raději už jeho novinky sem nebudu iniciovat, viz. výše komenty o mečení :))).

@libena: No, budu zvědavá. Nesnaží se o styl INXS?

26
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Těch komentů si nevšímej, nestojí to za to ;-)

27
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: U Oravce mě navíc zaujal název alba – podle mne je pojmenováno podle Jergušova znamení zvěrokruhu :-).

28
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Jabe, díky :-). Nestojí to za to ani tomu Vlastovi, jeden z mála, který umí zpívat songy, a velmi dobře, od Goťáka :-).
Jerguš : je to i pěkná malůvka, dívala jsem se…

29
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Jo, malůvka fakt pěkná. :-). Btw. co říkáš na Kristínu? Pamatuju si, že se ti loni (hlasově) docela líbila :-).

30
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Zajímavé téma. To je o nočních sovách, snílcích? No, mix je hodně výrazný a její zpěv zase málo. Pokud to bude někdy zpívat s živou kapelou nebo unplugged, tak by to asi chytlo úplně jiný ráz. Tady měla být víc energičtější. Song jako takový je dobrý. A ještě to vibrátko ubrat, nejsem si ale jistá, jestli to není přikrášlená hudebním softwarem. No, tady je Jarda v téhle věci lepší, je slyšet, že umí ten přednes udělat opravu výrazný, přirozený a uvěřitelný. Ten song mi zase ale naopak přijde u Kristýny sladěnější. O té hudební vsuvce (jedna část) mi u Jardova songu neladí, viz koment jinde v minulých článcích. Na to jsi se mě sice neptal, ale z týhle holky možná vyroste krásná ženská, taková lady…už opakovaně napíšu, že mi chováním a takovým celkovým visuelním dojmem připomíná Rottrovou.

31
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Jo, je to o nočních sovách nebo též denních spáčích :-). Taky si myslím, že je to něčím upravené, což mi přijde u Kristíny trochu škoda, ale evidentně je to dnes v kurzu (viz jiné současné nahrávky). Jardova nahrávka je postavená tak, že je tam část, kde má prostor výhradně zpěvák a pak ta insturmentální disko část, proto to (nejen mně) připomíná toho Aviciiho, ten taky kombinuje párty aranže s výraznými vokály (Aloe Blacc, Audra Mae – i když tihle dva jsou narozdíl od Jardy majiteli silných hlasů). Nezlobil bych se, kdyby ti ta poslední predikce vyšla, Rottrovou mám hodně rád i proto, jak vystupuje – některé její vrstevnice (nebudu jmenovat) se snaží jít s dobou různými pódiovými kreacemi v rozporu s jejich věkem, ona si oproti tomu pozve na rozlučkové turné Charlie Straight :-).

32
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Rottrová se nikdy nepodbízela a taky byla schopná sladit osobní život s kariérním. A tohle se asi i odráží na jejím stylu -je elegantní, ale zároveň i působí přirozeně, tak nějak obyč lidsky. Jinak u Jardova songu chápu, že de o taneční styl, ale třeba ta the one od S. Mafie slyšíš, že jde o určité napětí až temnotu, tady melodicky to naskočí a nesedí s tématem a přitom The One je super taneční song… To se perfektně povedlo v Nevermindu a už Party of Love je obdobný problém s napojením na text, taneční vsuvky a přitom mi Party of Love melodií připomíná hit od Thomson Twins a to je ale taky sladěné… Je to škoda, oba songy mají pěkné melodické části a i interpretovi se pak špatně vyjadřuje… podle mě to ani není možné dostat do dokonalého celku.

33
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Charlie Straight se mi taky líbí. Tak tahle zpěvačka je prostě osobnost, umí – není co řešit.

34
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Nevím, jak to má Jarda teďka s CHM. Ještě nedávno jsem myslel, že se stále starají i o Debbie, ale ta už je teď pod Ledvinou. Takže asi jí jen pomohli se rozjet a totéž nejspíš i Jardovi. Mám z něj dojem, že zatím jen tak zkouší různé spolupráce s kdekým, ne ze zoufalství, ale protože takhle ho to zatím napojuje, asi je to takový hudební dobrodruh :-). Nicméně dřív nebo později se asi bude chtít „usadit“ a pak jsem zvědav, jestli si založí kapelu a začne pracovat na CD?

35
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Fakt je, že mě opravdu baví jeho vkusný a výborný přednes. Tam je slyšet jaký je to talent – přesně splňuje Haberův koment, že kdyby se nechytil, mohl by chodit předzpívávat songy, s kterými si autoři nebudou jistí a on je ozkouší, že většinu toho zazpívá vkusně a po svém. O hlasu nemá se smysl bavit a o zajímavé osobnosti včetně jeho schopnosti bavit… To co si myslíš, by mu i odpovídalo. Podle mě hledá vhodné skladatele a i kámoše. Ten nebude chtít asi jen oficiální statut – přijde mi až příliš společenský/šoumen. Ale vaříme z vody a necháme se holt překvapit. Do šuplíku prý pořád něco dává a CD a kapelu zatím neplánuje… Bude to holt asi na dýl… Třeba ho uvidíme v zákulisí příští SS jako moderátora ;).

36
priznivec.obecny
Reagovat

@priznivec.obecny: A ještě k CHM a k Mafii Corner. Mix se mi líbí mnohem víc od CHM. Moc se v tom nevyznám, ale přijde mi ten mix od Mafie Corner dost studený? Ale říkám, moc se v tom nevyznám, tak můžu jen posuzovat podle pocitu. Text a hudba, až na tu jednu pasáž, se mi líbí.

37
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Jestli se nepletu..Jergušův táta je akademický malíř? Pak se Jerguš asi vyzná :-)…

38
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Akademický malíř…..kam ty na ty informace chodíš :) Mohla bys vydat encyklopedii, máš to tak nastudovaný….(y)

39
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Já jsem četla jeden rozhovor a vzpomněla jsem si. A ta malůvka bude jeho táty, podle mě… Maluje krásně…
http://www.topvip.cz/alba/jergus-oravec-zazpiva-na-vernisazi-obrazu-sveho-otce

40
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Hm, já jen obdivuju, jak ty si dovedeš tyhle věci vyhledcat, že máš tu trpělivost ;) Já jsem zase dnes trochu pročítal ask.fm Lenky Hrůzové a……………….no, radši nic, když tak na fb….

41
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Víš, informace a informace. Jerguš je už od pohledu takový ten ukázkový šmrncovní štramák a zajímavý svými názory, takový jakoby elegantní intoš. Dobrý bonus k muzice, co dělá… A taky jsem vyčetla, že jeden rok studoval skladbu, nebo dva?… Taky si ho všimli v té Americe a i odborníci… Na svém fbc má i článek o svém bytě a evidentně je už tam cítit ta „estetika“. Jak mám hledat nějaký nick na sledování Voice a probírám se xp..sssu.. jdi zpět,.. in your country is not available(nebo jak).. error, tak hned jsem otrávená… Takže takový info se mi najdou samy, protože mě se líbí takoví lidi – je to ispirující, že takovej mlaďoch už má svůj styl,ne? Co všechno někteří mají nastudovaný nebo promyšlený…. on prostě přemýšlí po svém, nekopíruje. Ty rozhovory nejsou hloupý. Zkus se na jeho nějaké rozhovory, nebo na fbc mrknout, možná taky tě zaujme…

42
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Diky za tip, ask.fm jsem si tez precetla, no zda se mi, ze ta holka je jeste vic vypatlana nez jsem si myslela.

43
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: No a cim dal to ctu, tak dochazim k nazoru, ze se mi to ani nezda:-)))) Ty drogy ji silne poznamenaly, ma to v hlave uplne vygumovane a ty naivni odpovedi, marja….

44
Monika
Reagovat

Prave jsem mela pustenou stanici Telka a byla tam upoutavka na dalsi dil Rozjezdu pro hvezdy-pondeli 20:50 a nekdo tam silene mecel ale ukrutne to trhalo usi, rikam si kdo to je, at ukazou zaber zblizka no a on to Horvath:-))) Jsem ani netusila, ze neuspel v teto soutezi…V pondeli doporucuju mecouna obecneho pustit, ukazka byla vylozene desiva….

45
Lucas
Reagovat

Už jste někdo viděl to vystoupení Nicki Minaj na Bet Awards? :) smazali to z Youtube, ale tady je odkaz :) http://www.hiphopdx.com/index/videos/id.16841/title.nicki-minaj-chiraq-pills-n-potions-2014-bet-awards-performance-/

46
jab
Reagovat

@Monika: Neuspěl? Jestli si dobře, pamatuju, on to tehdy vyhrál. Díky tomu jsem si na něj při ČHS2 vzpomněl. Jinak to, že je ti jeho hlas nepříjemný, mu nic neubírá na tom, že to je velmi kvalitní zpěvák.

47
libena
Reagovat

@Lucas: dík, tak jsem už viděla….hm. nic neříkám. zato ale video vedle – jennifer hudson! no to byla paráda, je skvělá!

48
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Raději se podívat na Nicki od Lukase. To bude aspoň něco nového :))).
@Lucas: Jak se ti líbil Trevor? Já jsem na něj málem zapomněla. Ten je dobře divný, co? :))) Ale o tom to vlastně je… Myslím si, že má největší potenciál na herectví.

49
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Hm… Kam se hrabe Trevor z XF Auditions… Ale hodila by se do muzikálu o Sněhurce, že ještě na to nepřišla…

50
priznivec.obecny
Reagovat

@libena: Taky „hm“. Asi co jiného k tomu říct.

51
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Tak show a celková pódiová prezentace super, ale ten Nickiin „rap“? :-D. Jinak ten obrýlený černoch není špatný, není to Burnell?

52
Lucas
Reagovat

O to vystoupení Nicki mi právě vůbec nešlo, jen o začátek Pills and Potions :D a je to právě Burnell :)

53
Monika
Reagovat

@jab: Tak to jsem zvedava, jestli s tim mekotem vyhraje. Ukazka znela silene, zehlila jsem a jen diky tomu neprijemnemu hlasu jsem se donutila podivat, kdo to tak bejka. No a kvalitni zpevak co meci se ponekud vylucuje.

54
jab
Reagovat

@Monika: Teď teda nevím, jestli tam nebyl víckrát (pokud to samozřejmě pravidla umožňovala), ale vím, že jednou opravdu vyhrál.

55
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: A jo :-))). Já ho vůbec nepoznala. Ale divíš se nám?

56
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Fakt? Super :-). No, ty jsi poznal Burnella? Já vůbec :-(…

57
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Já myslím taky, že jednou vyhrál, jestli si dobře vzpomínám :-).

58
Monika
Reagovat

Tak to si vzpominate spatne, Horvath nevyhral, skoncil druhej.

59
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Každopádně, Nicki je akční a schopná, možná Burnell prorazí.

60
Monika
Reagovat

No hned se mi nezdalo, ze by to byl vitez:-))))

61
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: A kolik že tam bylo celkově soutěžících? Jako druhý taky není špatný, na to že tak mečí…

62
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Černoch s oldschool brýlema? Hned mi bylo jasno a to jsem loni American Idol téměř nesledoval :-).
@Monika: Myslím, že tam to bylo na kola. Že vítězové se pak střetli v dalším kole až dokud nebyl nějaký absolutní vítěz za danou rundu. Ale už si to fakt nepamatuju, možná to bylo jinak, dokonce mám pocit, že Horváth tam byl víckrát.

63
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: V každém díle byli tři.

64
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Tak to mám úplný okno. I jsem se dívala na nějaký videa… Tím, jak už na tu naši televizi nekoukám, tak všechno se mi rychle vykouřilo z hlavy. A Vlastu si pamatuju a že se mi líbil a že ho chválili…

65
Mila2
Reagovat

@Monika, @Jai: tak jsem se taky mrkla na ask.fm a pokud to opravdu píše Lola, tak je to s ní horší než jsem si myslela

66
libena
Reagovat

tak z jiného soudku – nový klip taylora hendersona, přesně mu sedí, zajímavý začátek – zkouška falzetů :-))
http://www.youtube.com/watch?v=3u25uDlHSYU
album burnt letters vyjde 11.7.

taky vydala nové cd vítězka loňského us voicu tessanne chin – count on my love

67
jab
Reagovat

@libena: Hodně pěkná věc, jinak hezký název pro album. :-)

68
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Oni rockeří bývají všeobecně dost sprostí, ale to neznamená, že musí být vulgární, což je pro mě ten rozdíl..:(

69
Mila2
Reagovat

Jai: ano, přesně… tak jak moc jsem ji fandila a jak moc mám ráda její barvu hlasu, tak moc mi je líto, že se takhle prezentuje

70
Monika
Reagovat

Ja si zprvu rikala, jestli to fakt pise ona, nejak jsem tomu nechtela uverit. Bejt sprostej je vec jedna, ale ty vulgarity z ust Loly jsou sila.

71
Monika
Reagovat

Procetla jsem si FB Loly, s nejvetsi pravdepodobnosti tam odpovida sama, a je to dost sila nazvat fanousky svinemi, jenom proto, ze se jim nelibi piercing ci hola hlava. Myslim, ze jsem se v te holce vubec nespletla, ta jeste svym fanouskum ukaze, az dostane svoji vyhru.

72
J
Reagovat

@Monika: Ak mas pravdu, tak ma Lola velmi sklamala. Ja som ju brala skor ako take naivne stvorenie tazko skusane zivotom, ktory prezila. Ale toto je sila. Prilis vulgarne vyjadrovanie. A pritom jej posielali hlasy normalni ludia. Ked isla do sutaze, tak ako aj ostatni jej superi, musela predsa ratat s tym, ze sa jej ludia budu na vselico vypytovat. Odpovedat aj na prilis doterne otazky sa da aj slusne.

73
MajMaj
Reagovat

Zaujímavé by bolo vedieť, ako hodnotia Lolu ostatní účinkujúci v Hlase. Jediná, ktorá si dovolila povedať na ňu názor v jednom časopise ako o manipulátorke, bola Simona. Najlepšie to ukáže čas, optimistom v Lolinom prípade však nie som.

74
Frantiszek
Reagovat

Fifth Harmony – Boss… Udělali z mladých holek 17/18/19 atd trošku lehké divy, což mně ovšem vůbec nevadí, ale tou hudbou jsem trochu zklamán. Takhle si jejich cestu nepředstavuju https://www.youtube.com/watch?v=Y4JfPlry-iQ

75
Jarda
Reagovat

V tomto přehledu by neměla chybět zmínka o skvělém novém CD Cher Lloyd s originálním názvem „Promiňte, že jdu pozdě“ (Sorry I’m Late). Zde se posunula Cher o dost velký kus dopředu, jak pěvecky tak výběrem skladeb, mně se např. líbí 8 z 11 skladeb na tomto CD. K asi nejúspěšnější skladbě Sirene natočila Cher úžasný klip, jeden z nejlepších jaký jsem letos viděl. Pojednává o jejím dětství a otci – dealerovi drog. Kromě bezvadného zpěvu je tam i velmi dobrý herecký výkon Cher (ostatně to ani nemusela hrát, stačilo si vzpomenout co s matkou prožívaly).
Kromě této písně stojí za poslech ještě druhá krásná skladba s názvem Human. Všechny písně i to video jsou na You Tube. – doporučuji!!

76
Jarda
Reagovat

@Frantiszek: Máš pravdu, to video se mi nelíbí, ale po pěvecké stránce se holky stále zlepšují a i když je to studiová nahrávka tak je to skoro dokonalé.

Přidat komentář