Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, Superfinále: Korunování krále Adama Pavlovčina

21. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Adam Pavlovčin

Třináctý ročník královny všech talentových soutěží došel v neděli večer do cíle a nyní už víme, že po deseti letech poprvé vyhrál kluk, kterým nemohl být nikdo jiný než ostřílený harcovník našich talent shows Adam Pavlovčin. Co všechno jeho vítězství předcházelo? Jak se naposledy předvedl on i ostatní tři superfinalisti? Jak moc jednoznačné bylo Adamovo vítězství? Co zase prováděli stylisti? A jakých bonusových vystoupení jsme se dočkali? To všechno se dočtete v letošním posledním rekapu, který je navíc exkluzivní tím, že ho poprvé letos nebudu psát sám, ale přizval jsem si hned dva hosty. Někteří už nejspíš tuší, o koho půjde. A samozřejmě nezapomínám ani na rituál v podobě slova, které se jako červená niť táhne celým rekapem stejně jako v minulých letech Hujerbus, duchna, mutant, žížala a potomek (to slovo navíc souvisí s našimi hosty) .

Následovníky, respektive následovnicemi Věry Chytilové a Stanislava Zindulky (alias Josefa Pumplmě), které jsem vyvolal ze záhrobí, nemůže být nikdo jiný než zrzavá dvojčata Annie James a Hallie Parker, která obě hrála tehdy ještě nefetující Lindsay Lohan (kterou jsem zatím ze záhrobí vyvolávat nemusel) v kultovní rodinné komedii Past na rodiče. Tyhle dvě malé veverky nás jako červená niť provázely celým ročníkem, a jaký by to tedy byl superfinálový rekap bez jejich osobní účasti.

Annie a Hallie

Ewa Farna

zpívala: Verze 02

DJ Vlado: Už když Ewu před prvním finále oznámili jako moderátorku, tak bylo jasné, že nezůstane jen u moderování a že nám i zazpívá, zvlášť když nedávno vydala nové album Umami. Píseň Verze 02 je celkově výraznější textově než melodicky, ale text je hodně emotivní a u klipu jsem (řečeno slovy Ondřeje Hejmy) bulel málem jako předčasně senilní rekapista. O zpěvu Ewy se ani bavit nemusíme, ten byl jako vždycky vynikající, navíc do toho dala tolik emocí, jako kdyby čekala dvojčata (pohyb po pódiu jejím stavu téměř neodpovídal).

Hallie Parker: No když jsem čuměla na ten klip, bulela jsem podobně, jako když jsme s Annie zjistily, že jsme dvojčata.

Annie James: Je to taková česko-polská Adele. Je ovšem pravda, že naše britská Adele má takových emotivních balad vícero.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Bruno Mars – It Will Rain

DJ Vlado: Ty slzy v medailonku si Elizabeth mohla opravdu odpustit. Náš diskutující Jai Kudo správně připomněl Gábinu Gunčíkovou, která deset let zpátky byla těsně před Superfinále na obstřiku hlasivek, ale rozhodně takhle nefňukala. A ve srovnávání budu pokračovat i u samotného vystoupení, jelikož jsem si nemohl nevzpomenout na tehdy jen třináctiletou Carly Rose Sonenclar z amerického X Factoru, která tuto píseň před devíti lety vystřihla tak fantasticky, že tím rozplakala nejen všechna americká dvojčata. Elizabeth tím maximálně tak probudila svá kůzlátka ze spánku (za tohle mě hyperkorektní moralisti ukamenujou). Hlas se jí místy klepal tak, jakoby spolkla vibrátor, a ke konci už nestačila s dechem. Tohle nebyl výkon hodný Superfinále. A bude hůř.

Annie James: Ačkoliv je to jmenovkyně naší maminky, svým dekoltem mi připomněla spíš „Kruelu“, která se téměř stala naší macechou.

Hallie Parker: Haha, pamatuješ, ségra, jak jsme Kruelu hodily do jezera? To byla fakt prča.

Nikolas Bitkovskij

zpíval: Backstreet Boys – I Want It That Way

DJ Vlado: A taky že hůř bylo. Když jsem v diskusi napsal, že Nikolas je vývarem z Drdy a Haricha, přičemž má z obou to horší (z Drdy unylost a z Haricha přediblíkovanost), tak jsem si už myslel, že toto vystoupení bude toho esencí, čemž výběr hitu nepopulárnějšího boybandu 90. let dost napomohl. Aby však trápení nebylo málo, tak Nikolas byl navíc ještě rozladěný jako pokakaná dvojčata. Ačkoliv jsem si dosud myslel, že na tomto relativně lehkém rozpočítávadle není co zkazit, tak Nikolas mě přesvědčil, že se to dá.

Hallie Parker: Jestli je Spejbl jeho táta, znamená to, že on a Hurvínek jsou bratři.

Annie James: Bratři? Hallie, oni jsou dvojčata jako my dvě!

Adam Pavlovčin

zpíval: Duncan Laurence – Arcade

DJ Vlado: Adam sám sobě nasadil laťku tak vysoko, že každý jeho výkon, který je jen trochu slabší než ty předchozí, je hned mírným zklamáním. A to platí i o tomto vystoupení, ve kterém zejména falzety připomínaly pláč čerstvě narozených dvojčat. Přesto však první kolo jednoznačně vyhrál, jakkoliv byl tentokrát spíše jen jednookým králem mezi slepými. A abych byl spravedlivý, tak stejně jako Elizabeth i Adam si ty slzy v medailonku mohl odpustit.

Hallie Parker: No tě pic, jeho vohoz je stejně pikantní jako mexickej guláš, kterej nám furt vaří Chessy a táta se po něm může utlouct.

Annie James: Ovšem u nás v Londýně je podobná móda zcela běžná, akorát americký venkov a postkomunistická východní Evropa jsou sto let za opicema.

Katarína Stohrová

zpívala: Mettalica – Nothing Else Matters

DJ Vlado: Přestože je tato ikonická rocková balada mojí srdcovkou, tak jsem už po přečtení playlistu pochyboval, že Kataríně sedne. Můj odhad se bohužel ukázal jako správný. V hloubkách, které zde převažují, zněla jako dvojče sovy pálené. Lepší momenty přišly, jakmile se dostala výš, ale celkově to nebyla žádná sláva. Bylo bohužel jasné, že se toto vystoupení stane Kataríně osudným.

Hallie Parker: Měla dát spíš nějaký americký country, to by jí sedlo líp.

Annie James: Já bych jí spíš viděla v nějaké Joss Stone, kterou jí doporučoval sir Paul Habera.

Pořadí prvního kola podle DJ Vlada:

1.Adam Pavlovčin, ostup, 2.Katarína Stohrová, 3.Elizabeth Kopecká, 4.Nikolas Bitkovskij

Pořadí prvního kola podle Annie James:

1.Adam Pavlovčin, 2.Nikolas Bitkovskij, 3.Elizabeth Kopecká, 4.Katarína Stohrová

Pořadí prvního kola podle Hallie Parker:

1.Nikolas Bitkovskij (i když do krásnýho Lea DiCapria má daleko, ale je to tátův jmenovec), 2.Katarína Stohrová, 3.Adam Pavlovčin, 4.Elizabeth Kopecká

4.místo: Katarína Stohrová

DJ Vlado: Tohle se bohužel dalo čekat. Katarína byla na rozdíl od ostatních víc závislá na výkonu, jelikož její fanouškovská (respektive fajnšmekrovská) základna je sice nadšená, ale nepočetná. V minulých kolech výrazně překvapovala, což jí dostalo do Superfinále, ale rozhodující vystoupení jí bohužel nevyšlo. Katarína toho ale nemusí ani v nejmenším litovat, jelikož je muzikantka tělem i duší a nebylo pro ni důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Její budoucnost bude bezpochyby hudební, jakkoliv to tipuji spíš na fajnšmekrovskou než masovou záležitost (přičemž popularita a kvalita nejsou vždycky dvojčata).

Hallie Parker: U nás v American Idolu by dopadla asi stejně. Je sice trochu oplácaná, ale do prdelaté Grace Kinstler má daleko, takže by ji naši hamburgrožrouti zas tak moc nežrali.

Annie James: Ovšem v našem X Factoru by dopadla ještě hůř, my Britové tvrdohlavě hlasujeme pro kluky, hlavně pro popové baladiéry s hezkým kukučem, takže takto nekomerční holka by byla zcela bez šance.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Jana Kratochvílová – V stínu kapradiny

DJ Vlado: Tuto českou klasiku mám spojenou s podáním dvou finalistek české SuperStar – Petry Páchové a Báry Zemanové, které ji obě vystřihly fantasticky, i když každá jinak. Elizabeth se k nim ani zdaleka nepřiblížila a jiným slovem než čestná prohra (včetně popleteného textu) její vystoupení nazvat nemůžu. Její fanklub (nebo fanklub Jardy Jágra?) jí to zaváhání evidentně odpustil, přestože se chovala jako dvojče Jana Nice a opět nezapomněla zmínit svou nemoc (tím mě celý večer dost štvala).

Hallie Parker: To jiná Elizabeth, naše máma, by to zazpívala o dost líp.

Annie James: Tak to rozhodně, zvlášť když se zlinkovala před tím, než se měla po letech setkat s tátou.

Nikolas Bitkovskij

zpíval: Mirai – Anděl

DJ Vlado: Hodně zvláštní situace. Nikolas není rozhodně můj favorit, navíc zpíval píseň skupiny, na kterou mám kvůli její obehranosti totální alergii (a po letošní StarDance mám alergii i na jejich fanynky, které se chovaly jako dvojčata někdejších fanynek Sámery Issy a vyhrožovaly Miraiově tanečnici Lence Noře Návorkové podobně jako kdysi sámerovky Šárce Vaňkové), ale tady musím uznat, že to byl jeho nejlepší výkon v live show. Nebyl to samozřejmě žádný touchdown, který bych si pouštěl pořád dokola, ale rozhodně se za tento výkon nemusí stydět a ze soutěže odchází se ctí.

Hallie Parker: Ty jeho uši mi připomínají Oreos, na které si s Annie mažeme arašídovou pomazánku.

Annie James: Ségra, už zase myslíš jenom na žaludek? Ale jo, taky mi děláš chutě.

Adam Pavlovčin

zpíval: Marcel Palonder – Láska

DJ Vlado: Adam i v tomto kole dost výrazně přejel Elizabeth i Nikolase, ale tentokrát nebyl jen jednookým, králem. Tohle byl první skutečně výborný výkon hodný Superfinále. Adam v této nádherné baladě, kterou v Česku zpopularizovala Anna K, výborně prodal svůj baryton i obrovské emoce, kterým rozplakal i Moniku, za což mu děkuju, jelikož má bohyně se slzami v očích působila jako dvojče svého mladšího já (abych parafrázoval Ewin klip), když se onehdá v prvním semifinále, kde věnovala píseň nemocné sestřičce, při hodnocení poroty rozplakala a já se do ní tehdy bezhlavě zamiloval.

Annie James: Lady Bagárová pláče podobně jako Chessy, když jsem jí prozradila, že jsem Annie.

Hallie Parker: Tos neviděla Martina, když jsem mámě vysypala, že jsem Hallie. Ten bulel jak mimino.

Pořadí druhého kola podle DJ Vlada:

1.Adam Pavlovčin, 2. Nikolas Bitkovskij, 3.Elizabeth Kopecká

Pořadí druhého kola podle Annie James:

1.Adam Pavlovčin, 2.Nikolas Bitkovskij, 3.Elizabeth Kopecká

Pořadí druhého kola podle Hallie Parker:

1.Nikolas Bitkovskij, 2.Adam Pavlovčin, 3.Elizabeth Kopecká

3. místo: Nikolas Bitkovskij

DJ Vlado: Nikolasova pozice byla vůbec nejhůř odhadnutelná. Nebylo totiž jistě, jestli se jeho fanklub omezuje jen na puberťačky, nebo jestli oslovil širší spektrum podobně jako Zbyněk Drda, ke kterému jsem ho často přirovnával. Jako správná se ukázala první možnost, jelikož ani se svým nejlepším výkonem nedokázal porazit Elizabeth, která to naopak dost zkazila. Jinak si ale myslím, že Nikolasových pět minut slávy včerejškem skončilo, jelikož jemu podobnými chlapeckými typy je česká popová scéna v současnosti přecpaná a pro dalšího tu není místo. Ale pokud by někdo napsal muzikál Hurvínek, měl by o hlavní roli postaráno, stejně jako o plné hlediště dětí včetně všech dvojčat.

Annie James: V Británii by ho lidi milovali, ostatně jednoho Nicholase jsme v X Factoru taky měli skončil druhý za neporazitelnou superfavoritkou Sam Bailey.

Hallie Parker: Pro Američany mu chybí kytara na krku, ale ty jeho vzlyky by se do country taky docela hodily. A navíc je to jmenovec našeho táty.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

DJ Vlado: Rozhodně to nejlepší od Elizabeth za večer. Tato rihannovská poloha jí jakožto hlasovému dvojčeti originální interpretky sedne a nemoc přidala jejímu hlasu na sex-appealu. Jen mě opět štvala tím hraním na city. Na to, co krátce po ní předvedl Adam, to však ani zdaleka stačit nemohlo.

Annie James: Konečně se aspoň jedním vystoupením přiblížila své jmenovkyni, naší mamince.

Hallie Parker: No nevim, „Stay“ měl spíš zpívat táta, když mu máma hned dvakrát (podruhé s tebou) vzala roha do Londýna.

Adam Pavlovčin

zpíval: Rag N Bone Man – Skin

DJ Vlado: Adam dal tuto píseň výborně už na castingu, ale tímto vystoupením svůj casting posklal totálně do zapomnění, jelikož od chvíle, kdy vstal od klavíru, byl jednoduše fantastický. Rag N Bone Man je pak zpěvák, kterém je téměř nemožné se vyrovnat, ale Adam se mu velmi přiblížil, přestože postavou není rozhodně jeho dvojče. Letos jsem tímto slovem šetřil, ale tady ho použít musím, jelikož tohle byl jednoznačný TOUCHDOWN!!!

Annie James: Ovšem toto vystoupení bylo rovno našemu britskému X Factoru.

Hallie Parker: Na mě jako na americkou venkovanku je sice „too much“, ale je výbornej.

Pořadí druhého kola podle DJ Vlada, Annie James i Hallie Parker:

1.Adam Pavlovčin, 2.Elizabeth Kopecká

Lenka a Barbora Piešovy

zpívaly: Pokoj

DJ Vlado: Aby mohlo proběhnout symbolické předání štafety (když už vloni bylo vynecháno kvůli pandemii), musela vystoupit vítězka minulého ročníku, která si k vystoupení přizvala svou sestru, která však není jejím dvojčetem, ale je o pár let starší (mohli jsme ji vidět v Talentu i v SuperStar, konkrétně v letech 2010 a 2013). Bára předvedla tak nějak svůj standard, ale překvapila mě Lenka, která mě onehdá v Talentu vůbec nezaujala (a v SuperStar se jenom mihla), ale tady předvedla moc pěknou barvu hlasu i velkou muzikálnost. Píseň je lehce šansonového charakteru a rozhodně je zajímavější než většina songů z Bářina debutového alba.

Hallie Parker: Jé, ony jsou taky dvojčata jako my.

Annie James: Ne, Hallie, jsou jen různě staré sestry.

2. místo: Elizabeth Kopecká

DJ Vlado: V Top 2 už byly karty rozdané a dalo se čekat, že „první dáma“ soutěže si domů odnese stříbro. Navíc v Superfinále podělala, co mohla, takže je druhé místo v podstatě úspěch. Pro mě osobně je obří popularita Elizabeth trochu záhadou, jelikož podobné „modelkovské“ typy, pokud nejsou vyloženě famózní zpěvačky, nikdy v minulosti u diváků v takové míře nebodovaly. Ale doba se mění a s ní i složení hlasujících, přičemž mladší diváci jsou méně vyzpytatelní a předvídatelní (mohly jsme v publiku vidět, že Elizabeth měla fanynky i mezi malými holčičkami, z nichž nejspíš mnohé byly dvojčata, což znamená dvojnásobek hlasů). Elizabeth je už v současnosti profesionálka, takže u ní čekám, že se ze své kapely přesune do televizních estrád, přičemž myslím, že v příští Tváři ji uvidíme stoprocentně. Sólovou kariéru však u ní vidím skepticky, jelikož je jen zpěvačka a nikoliv muzikantka.

Annie James: Jakožto jmenovkyně naší maminky si zaslouží uznání.

Hallie Parker: Stejně je prča, že oba naši rodiče mají jmenovce v takovém zapadákově.

Vítěz: Adam Pavlovčin

DJ Vlado: Věčný kverulant Tomáš může slavit, konečně mu po deseti letech vyhrál kluk. Naštěstí pohlaví nebylo tím hlavním, co Adama dovedlo k vítězství, na prvním místě je především jeho
obrovský talent, krásný sytý bas-baryton a neotřelá osobnost. Přestože jeho extravagance nemusí sedět každému, Adam to dokázal svým talentem přebít, takže mohl klidně vystupovat i pytli od brambor a bylo by to jedno. O Adamovu budoucnost se myslím nemusíme bát, jelikož on je whole-package, který je pro showbyznys přímo stvořený. Až si odkroutí povinné šaškování ve slovenském dvojčeti české Tváře, tak bude třeba zapracovat na repoertoáru. A jelikož je nejen zpěvák, ale i muzikant, tak by mohl nabídnout kvalitní materiál. V každém případě jsem rád, že když už letos musel vyhrát kluk, čemuž byl podřízen výběr Top 10, tak je to ten nejlepší možný a titul je ve správných rukou. A taky je dobře, že se narušilo střídání podle národnosti.

Hallie Parker: Cože? U vás celých 10 let nevyhrál kluk? U nás American Idol vyhrálo z 19 ročníků 12 kluků a jen 7 holek.

Annie James: V našem X Factoru to bylo podobné, my jsme měli 10 mužských vítězů (z toho dva Overs a jedna skupina) a jen 5 ženských (z toho byla jedna Over a jedna skupina).

Hodnocení Superfinále a celého ročníku podle DJ Vlada:

Za poslední ročníky to bylo nejen nejhorší, ale i nejméně napínavé Superfinále. Jediný Adam v něm opravdu zářil. Elizabeth byla limitována nemocí (na což se pravidelně vymlouvala) a zvorala, co se dalo. Nikolas sice bojoval, ale jeho fanklub se ukázal být omezený na puberťačky závislé na kapesném od tatínka. No a Katarína zastupovala fajnšmerky a doplatila na nevhodný výběr písně, který se jí stal osudným už v prvním kole. Jsem hodně zvědavý na výsledky hlasování, ale jsem přesvědčen, že Adam musel mít skutečně mohutný náskok. Se slzou v oku jsem si vzpomínal na vyrovnané finálové klání Emmy Drobné a Štěpána Urbana z roku 2015 či na čistě dívčí finále z roku 2018, které neuvěřitelně zdramatizovala Eliška Rusková, koneckonců i v minulé řadě to mezi Bárou Piešovou a Dianou Kovaľovou bylo dost vyrovnané. Oproti tomu letošní finále působilo jako detektivka, ve které dopředu známe vraha. Nemůžu nezmínit ani zcela katastrofální práci stylistů, kteří z Ewy udělali dvojče Včelky Máji křížené s Teletubbies (sorry za opisování z diskuse, ale oba příměry se mi velmi líbily) a Báru navlékli do minišatů, ve kterých kdyby se víc hýbala, tak by mohla skončit nahá. Filip Vaněk a spol mají jediné štěstí, že Moniku tentokrát oblékli i upravili celkem přirozeně.

Tak nám skončil již třináctý ročník SuperStar a ta číslovka 13 byla skutečně příhodná, jelikož tento ročník byl zatím absolutně nejhorší. A přitom po stránce talentů špatný nebyl, ale především SuperVýběr a následně i semifinále se mu staly osudným, jelikož zde vypadlo velké množství talentů, tentokrát hlavně holek (a vzhledem k tomu, že holek se hlásí víc a je mezi nimi logicky i více talentovaných, je ten masakr pak bolestivější). Ať už to byla charismatická quirkina Erika Reindlová, temperamentní hvězda jevišť Felicita Victoria Prokešová, „frankistka“ Kristína Oríšková, která svým silným hlasem mohla lámat skály, či zřejmě největší letošní ženská adeptka na vítězství a potenciální miláček národa Natálie Zbuzková, letos jsme zažili ten nejtěžší holčičí masakr EVER. Z kluků pak byla největší škoda rockera Martina Dufka, který by finálovou sestavu výrazně zpestřil a mohl napodobit svou expřítelkyni Elišku Ruskovou v černokoňství. Do finále jsme tak vstupovali s převahou kluků, kde opravdu jediným silným mužským hráčem byl Adam. Potenciál měl i Filip Svoboda, ale ten dojel na malou osobnostní výraznost. Nikolas sice není špatný zpěvák, ale jeho fanouškovský potenciál je omezený, o čemž jsme se mohli přesvědčit v Superfinále. Petr Jiran je sice majitelem originálního hlasu, ale finálová kola nezvládl pěvecky ani psychicky. Adam Janota byl coby třetí romantik víceméně do počtu a Ladislav Hunka neměl ve finále vůbec co dělat. Co se týká holek, čokoládová Nikita byla zbytečná úplně (a navíc bez náhrady odstoupila), talentovanou Mariettu zabil špatný výběr písní a osobitá muzikantka Katarína, která se dlouho jevila jako černý kůň, rovněž dojela na špatný výběr písně v nejnevhodnější chvíli. Zbyla tak jenom Elizabeth, která je antityp vítězky a navíc finále podělala, takže pro Adama byla lehkou soupeřkou. Tlačení na vítězství kluka bylo zkrátka ve finále nápadné a zbytečné, Adam by nejspíš vyhrál tak jako tak, ale s některými vypadlíky (a hlavně vypadlicemi) v SuperVýběru a semifinále by to býval mohl být napínavější souboj, u kterého by se nejedna dvojčata objímala napětím.

Zklamáním byla v závěrečné fázi i porota, která víceméně jen chválila, což přikládám hodně tomu, že vybírali finálovou sestavu a snažili se stírat máslo na hlavě. Do příští řady bych už z této poroty nechal jenom Haberu (bez kterého to nejde) a Moniku, která sice taky vyměkla (možná pod vlivem kauzy Řezník začala být opatrnější, podobně jako já po éře Hujerbusu), ale její nebeská krása mi to vynahradí a ve svých vrcholných momentech (mimo finále) byla i tentokrát skvělá. U Čekyho by mi návrat nevadil, ale ve finále bývá už celkem zbytečný a myslím, že jako korepetitor by soutěžícím byl prospěšnější. Za sebe bych příště rozhodně oželel ultrazbytečnou Patrícii a po minulém týdnu i Leoše, který mě svým ovlivňováním výsledků neskutečně naštval, pročež bych ho (řečeno slovy Karla Heřmánka alias Lucifera z pohádky S čerty nejsou žerty) „degradoval na králíka“, respektive zpátky na moderátora. V této roli však letos získal silnou konkurenci v Ewě Farné, která roli moderátorky zvládla více než se ctí. Větší výbuchy smíchu jsem sice letos měl v konkurenční StarDance u Marka Ebena, který svým nekorektním humorem zdařile provokoval pokrytecké moralisty, ale s takovým moderátorským bardem není Ewu fér srovnávat, zvlášť když uvážím její požehnaný stav, tak musím před ní smeknout svůj statson (a pokud by náhodou čekala dvojčata, tak ho smeknu ještě hlouběji).

Případný příští ročník SuperStar bych dal stejně jako u jejího tanečního dvoičete StarDance přesně za dva roky, ne dřív, ne později. A to z jednoho poněkud sobeckého důvodu, že srdcovky mi vyhrávají v osmiletém intervalu a v roce 2023 to bude přesně osm let od vítězství Emmy Drobné.

Pro tento ročník se s vámi tedy loučím, přeji Vám krásné Vánoce, všechno nejlepší do nového roku a nezapomeňte, že každá Annie má svou Hallie, stejně jako každá Hallie má svou Annie. Snad i Casey Bishop má někde své dvojče, které bych si přál vidět jako již čtrnáctou SuperStar.

Hallie Parker: My dvě se s vámi rozloučíme takovou malou sázkou. A kdo prohraje, skočí do jezera. A bez plavek. Já tipuju, že příští SuperStar vyhraje holka Slovenka. Co tipuješ ty, ségra?

Annie James: Já myslím, že příště vyhraje kluk z Česka. Svlíkej se, Parkerová!

Hallie Parker: Pomalu, pomalu, Jamesová! Nezapomeň na DJ Vlada a jeho osmiletou periodu, přes tu nejede vlak.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 43
1
RAINMAN
Reagovat

Ewa Farna špatně frázovala a špatně intonovala. Velmi dobrá byla až ta část ke konci. Písnička sama o sobě hrozná.
————
Kopecká zpívala upravenou verzi. Hlas hrozný, takže jsem Bruna Marse skoro ani nepoznal. Ke konci to začínalo být falešné.

Nikolas: předbíhal hudbu, falešné to bylo! Pouze cizí vokály byly velmi dobré. Ještě horší než Kopecká!

Pavlovčin: špatně intonoval, ve výškách hlas nekvalitní. Afektované a přesto nudné vystoupení.

Stohrová: začala to zpívat moc nízko, mírně upravená verze. Úplně obyčejné, průměrné a nudné vystoupení to bylo! I Monika Bagárová byla ze Stohrové znuděná.

Kopecká: výborný hlas pro tuto písničku Jany Kratochvílové. Z nouze ctnost… ta její hlasová indispozice! První refrén špatný, druhý refrén o něco lepší, třetí refrén na závěr taky nic moc.

Nikolas: špatně intonoval, zpěv ve výškách nebyl dobrý. Vytí bylo hezké, ale taky nebylo intonačně správné.

Pavlovčin: začátek špatný, pak to bylo lepší. Nudná intonace, tudíž průměrné vystoupení to bylo.

Kopecká: nejlepší písnička celého ročníku! Z nouze ctnost. Mírně si to upravila. Píseň od Rihanny. Parádní zpěv! To se zapíše do análů… a nejen díky čípkům.

Pavlovčin: intonace špatná, drobné chyby především v refrénu… takže horší než Kopecká!

2
RAINMAN
Reagovat

Já napsal, že písnička Ewy je po hudební stránce hrozná, DJ Vlado to napsal o něco kulantněji: „Píseň Verze 02 je celkově výraznější textově než melodicky.“

3
Iv. Sa.
Reagovat

Vtipné a většinou desítka na terči 👍😉

4
Tomáš
Reagovat

Podle mého dobrého zdroje, který nemůžu prozradit, porazila Elizabeth Nikolase pouze o 510 hlasů ! Takže velmi těsné a moc mě mrzí že jsem do toho nezainvestoval ještě víc, mohl jsem mít Nikolase v Top 2. :( Adam prý vyhrál s docela dost velkou převahou a Elizabeth ho nemohla ohrozit. Víc toho bohužel nevím, škoda že Nova s Markízou zřejmě opět nezveřejní výsledky hlasování.

5
Jai Kudo
Reagovat

Já bych chtěl Vladovi poděkovat za skvělé a zábavné rekapy (jako vždy). K tomu, co bylo napsáno výše nemám co dodat, jen snad, že to byl aspoň pro mě nejslabší ročník SS ever a ani Pavlovčin to nezachránil.
Jinak jen pro znalce off topic – předvčírem zemřel Ron Anderson, asi nejslavnější hlasový kouč který školil takové zpěváky jako např. Axl Rose, Myles Kennedy, Matt Shadows, Ozzy Osbourne, Lzzy Hale, Adele……a mnoho dalších.

6
Violete
Reagovat

Dekuji DJ Vladovi za rekapy. Zaujal me napad Cekovskeho jako korepetitora a je fakt, ze minimalne by mu mi povolit nejake miniklavesy na porotcovsky stolek, byla by vetsi sranda. Ewe Farne chci vyseknout poklonu za to, jak ustala ty navrharske ulety a vubec si ji vazim za to, ze se snazi ve sve tvorbe o poselstvi a aktualni temata. Nikolas mel pro me nakonec nejvetsi potencial showmana a na rozdil od DJ Vlada si myslim, ze by mohl uspet. Katarina byla pro me zpevackou, jaka tady jiz dlouho nebyla, s bohatym vnitrnim svetem az lyrickym snovym projevem. Pritom v Metallice tam byl naznak dracice. Kdyby bylo vice kol, urcite by se dostala vyse. Adamovi vitezstvi preji, snad trochu tim modernim smrncem a svojskosti rozproudi stojate hudebni vody.

7
RAINMAN
Reagovat

Tajné slůvko DJ Vlada: DVOJČE… dvojčata, dvojčat, dvojčeti, dvojčetem… 23x. To je rekord!

8
Jai Kudo
Reagovat

Jinak, lidi, neberte tuhle show moc vážně, mějte dobrou náladu a užijte si svátků. Ani muzikanti se někdy neberou moc vážně a když je zavřou do lockdownu vyprodukují třeba tohle :-D
Ve videu účinkují:
Gabriela Gunčíková – vocals, guitar
Rudy Sarzo (Whitesnake, Ozzy Osbourne, DIO) – bass guitar
Ken Mary (Flotsam & Jetsam) – drums
Gary Schutt (Panic Fire, Jeff Scott Soto, Gary Schutt Music) – guitar, keyboards
Scott Van Zen (Van Zen Music) – guitar solo (ten s tím kloboukem)
Patrick Bradley – keyboards (jazzový muzikant)
Mějte se…

https://www.youtube.com/watch?v=NXf1Az4dylA

9
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Humor je nejdůležitější, to je fakt. Přeji také krásné Vánoce a zasílám trochu recese https://www.youtube.com/watch?v=-CDR5AxqE-8&t=195s. Kdo by chtěl hádat, tak hned na úvod je tam jedna spojitost s letošní Superstar.

10
Iv. Sa.
Reagovat

@Jai Kudo:
8
Tedy, to je jízda 👍😅
GG je pro mě dokonalá Supersuperstar, i když titul nezískala.

11
Patrik
Reagovat

Já bych byl pro rozdělení na Českou Superstar a Slovenskou Superstar to prostě bude nejlepší at si to každý dělá po svém

12
Tomáš
Reagovat

Pro mě byl nejlepším výkonem celého SuperFinále Bitcoinův Anděl. Tím u mě Nikolas porazil i Adama, byť za celkové působení v soutěži si objektivně zasloužil Adam výhru víc. A je strašná škoda že se Nikolas nedostal do Top 2 místo Elizabeth. A to nejen proto že by si to tímto výkonem víc zasloužil ale i proto že by se tím finále daleko víc zdramatizovalo. Kdyby to dokázal, bylo by to mnohem napínavější potom. S Elizabeth to bylo víceméně jasné i když já sem se hlavně kvůli národnosti až do poslední vteřiny bál, že zvítězí ona.

13
DJ Vlado
Reagovat

@Patrik: Tak to jsem rozhodně proti, protože už takhle se šetří a rozdělené SS by byly ještě ošizenĕjší 😒 Navíc pro soutěžící je lepší, když je znají ve dvou státech, osloví tak širší publikum a můžou si vybudovat širší fanouškovskou základnu 😉

14
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Byla by to škoda rozdělovat, tahle nás hudba stále spojuje. A doufám, že si konečně produkce do příště vezme k srdci naše stesky, že je málo kol naživo a příště se polepší :-)

15
Bezík
Reagovat

Vydařený rekap, jak se říká, nejlepší nakonec ;-) No a teď vlastně nevím, co bych měl. Všichni už něco napsali, ne že bych to viděl stejně, to se mi letos nějak nestává, asi že už jsem vyléčen, a nebo taky to tím vůbec není. Vlastně to pro mě byl ten nejdivnější ročník Superstar a pořád nemůžu tak úplně přijít na to proč. Přijde mi nějak, že to na nás tvůrci SS od určité chvíle (minimálně od TOP 20 ale spíš už dřív) hráli hodně semknutě a tvrdě. Porota byla semknutá, produkce byla semknutá, a výběr soutěžících byl takový, aby nedovoloval nějaké velké stupně volnosti v přemýšlení diváků.
Přitom to mohla být tak dobrá SS ! Takových talentů … a nic z toho. Tedy skoro nic. Možná tu letos bylo nejvíc talentů za celou dobu trvání SS, ale všechno bylo nemilosrdně vymeteno dřív, než by to mohlo začít vypadat divně. Je to náhoda (na ty moc nevěřím), je to cíl s tím, že všechno si posichrujeme 4x a nedovolíme nikomu, aby křížil produkční plány ? Přišlo mi to celé strašlivě přeprodukované, svázané, utažené, prvoplánové, prostě tak jak to být nemá ale jak to čím dál víc všechno je. Někteří prskali, že jsem ve svých komentářích nadužíval pojmy jako freak show …, no jo, ale ona to produkce pojala jako jedno velké freak show. Asi ne úplně cíleně, ale tenhle patvar jí z toho vylezl. A přesně pro tento formát si vybrala do finále i soutěžící. Vymykaly se jen dvě osůbky, Katarína a Marietta. Otázkou je vlastně proč, vždyť produkce mohla mít obsazení obludária stoprocentní. No, těžko říct, možná že i jim to přišlo příliš, možná že chtěli těm pár nespokojeným divákům nabídnout něco trochu jiného ovšem s tím, že těmto dušičkám budou od začátku do konce házet klacky pod nohy a nakonec kverulantům ukážou, no vždyť se podívejte, vy je zase tak moc nechcete.
Hodnotit finále se mi vůbec nechce, Katarína byla opět odstřelena šikovným výběrem mimo její rozsah, (ano, Miley to dává, ale ta má rozsah směrem dolů na ženu brutální), zbytek bylo čistokrevné freak show, a to včetně Bětušky, o které jsem si na začátku trochu myslel, že by do něj patřit nemusela, ale konec ukázal, že stoprocentně. Kdo to vyhraje bylo vlastně úplně jedno. Ano, neuhodl jsem, myslel jsem že převáží konzervativní české hlasy a vyberou Bětušku, ale asi SS sledují mnohem mladší diváci, než dříve.
No a co na závěr, abych nebyl jen negativní, určitě SS vygenerovala řadu tipů na to, koho po ní sledovat (a členové freak show klubu to rozhodně nejsou :-D ), za mě minimálně Katarína, která je údajně též tvůrkyně obsahu (jsem velmi zvědav) ale především Lara Abou Hamdan, velice všestranná umělkyně, zpěvačka, kytaristka, skladatelka (a výtečná), která kdyby v produkci neseděla banda polodementních pitomců, tak ji finále nemohlo minout, a snad nám tito skuteční talenti oživí naši hudební scénu.

16
Lucas
Reagovat

Děkuju za rekap, i když Vladův humor mi nikdy nesedl a části s Annie a Hallie jsem musel přeskakovat :D

Pro mě nejlepší vystoupení bylo to Ewino, krásná písnička a krásně zazpívaný. Jinak se i našly fajn výkony, ale na Adama prostě nikdo neměl a jsem rád, že vyhrál. Jen mě mrzí, že není víc finálových kol, takhle se mi ty lidi do paměti tolik nevryjou.

17
Tom
Reagovat

Prečo niekto napíše že 14.1 začína Survivor Česko Slovensko?
Nejako ste asi pozabudli !!!

18
Ally
Reagovat

Taky děkuji za fajn rekap

Odkazy na US /UK X factor se bohužel moc nechytám, ale je fakt , že jsem si říkala ,že by poslední vystoupení Adama se ani tam asi neztratilo..
No a opravdu – z toho, co jsem letos ze SS viděla – asi jediný touchdown
Zato se svými outfity by se možná v Londýně na ulici se ztratil :)

Tož musím si pustit Rihannu pro srovnání s Elizabeth:)

@Bezík:
Já myslím, že do poroty a možná i soutěžící vybírají podle kritérií : Kolik máte sledujících na instagramu? Jste ochoten si na sebe obléci cokoliv , zdůrazňuji cokoliv ? :))
No přeháním..já nezačala :)
A pak ještě speciální úkol hlavně pro Haberu (když nemusí splňovat ty hadry a instagramy : )
Zadání : Do finálového kola se musí dostat následující 4 soutěžící . Dále máte k dispozici 4652 ks :) ostatních soutěžících , na tabuli předveďte jak se svým týmem dosáhnete toho ,aby na konci zůstali tito 4 finalisté s přesně danými charakteristikami..přičemž vyhrát musí tentokrát vyjímečně muž, nebo nemůžeme mít na svědomí jistého Tomáše :)

Já to vážně taky neberu :) Hezký adventní čas všem

19
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
15
Vcelku podepisuji, cítila jsem manipulaci produkcí už v minulém ročníku, image Barbory na začátku … a na konci /a teď :-o/, jakože vyloupnutí se z ošklivého káčátka, pak občas nějaké to srdceryvné story, někteří v minulé topce se už dávno znali – domnívám se, že většinu těch nakonec „nejlepších“ si vytipují ještě před konkurzy a na kameru je pošlou cíleně, podle toho jede základní scénář poroty a výběr písniček, kdo se má ztrapnit v předkolech, ten se ztrapní echt, ať je i nějaká antišou, co více vyzdvihne ty předvybrané, a když proklouzne někdo dobrý mimo původni plán, tak už se nějaká hůl na psa pak najde. Ano, důležitý počet sledujících na instáči mě také napadnul, už u té mladičké influescerky, kterou vlastně ke sledovanosti SS využili, když umí i trochu zpívat. Oboustranně výhodné ;-)
Celé je to jedna velká, ale docela zábavná
habaďůra na diváka, protože Mundus vult decipi /svět chce být klamán ;-)
Spoustu věcí nelze brát vážně, nejen SS, většinou dělím deseti ;-)
Čeho si ale vážím, když oddělím zrno od plev /od trollů, frustrátů a jiných psycho/, jsou diskuse. Škoda, že je ČT zařízla. Asi nemají prachy na řádného admina. Do Knihy ksichtů se zapsat nehodlám, tak se musím uskromnit ;-) Snad se sejdeme na Panáčku u Survivalu. Všem pohodu na těle i na duši přeje Iva ♥️🍀

20
Iv. Sa.
Reagovat

@Iv. Sa.:

Oprava: Survival hraji v mobilu, Survivor od 12.1. na VOYO /nemám/, od 13.1. na TV NOVA, tak papa tam ;-)

21
Violete
Reagovat

Moc jsem si s vámi diskusi tady užila, díky tomu je ta Superstar tak nějak barvitější. A koneckonců jsme si tady vytvořili i paralelní finalisty, tak můžeme sledovat, jak se jim bude dařit po soutěži. Inspirativní a radostné Vánoce všem.

22
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tak vážení a milí přátelé co dodat závěrem snad jen že tu bylo fajn a určitě se uvidíme nejen při Superstar ale i při dalších pořadech bude jich víc než dost a poslední aktuální info nova na březen 2022 vrací Tvoje tvář má známý hlas a první jména už jsou venku Monika Absolonová Denisa Nesvačilová Mishala Orth z Love island a pozor Taky Leoš Mareš a v neposlední řadě stříbrná ůčastnice Elisabeth kopecká takže proto musel vyhrát Pavlovčin říkal jsem si že došlo k dohodě televizí a to se stalo mé potvrzení bylo správné ale upřímně mě to tentokrát nevadí když vím že má panna marie bude excelovat v Tváři no nic tak všem přeju krásné požehnané Vánoční Svátky a do Nového roku 2022 Nashledanou při Survivoru nebo další Superstar která se vrátí jen se neví kdy

23
Bezík
Reagovat

@Violete: Tož krásné vánoce princezno a hlavně neztrať ten křovinořez ! ;-)

24
Violete
Reagovat

@Bezík: To je jasné, křovinořez je drahocenný klenot :-) Na Vánoce ho ale uzamykám do skříňky, aby se náhodou neutrhnul ze řetězu a neposekal stromeček :-))) A přeji nějaký hezký trendový klobouk s třásněmi, abys našel pod stromečkem.

25
Bezík
Reagovat

@Violete: No kdybych něco takového nedejbože pod stromečkem našel, tak ho s vlastnoručním podpisem a věnováním daruji DJ Vladovi !!! :-D

26
Violete
Reagovat

Ještě bys ho mohl věnovat Mrakomorovi, pánovi všeho nečasu, tomu by se určitě hodil :-))) Doufám, že přes svátky vyženu Teletubbies z hlavy. No, nic, vzhůru do nových zítřků za notování této písně https://www.youtube.com/watch?v=2mXFDrAmXl8

27
BarBora
Reagovat

Tiež sa rozlúčim, tešilo ma.
Prajem všetkým pokojné Vianoce a šťastný Nový rok, hlavne zdravíčko.
Začiatok Survivora si určite pozriem a ak sa to bude dať pozerať aj zostanem. Tak „dovi“.

28
Violete
Reagovat

Na závěr ještě posílám Barboru Piešovou a mějte se krásně. https://www.youtube.com/watch?v=GY_GDH7YCls

29
verunka_26
Reagovat

Čaute :D tak poslednykrát hodnotenie tohto ročníka :D

Ewa Farná spievala veľmi pekne a jej album Umami sa mi veľmi páči, hudba zaujímavá a texty s ktorými sa stotožní asi každá žena :D

Elizabeth Kopecká -Bruno Mars – It will rain

Tak ten začiatok som vôbec nepoznala :O efekty sa mi páčili (ale je mi jasné, že niekomu mohli ísť na nervy) mne sa furt páči keď Elizabeth stojí na mieste a aj napriek tomu dominuje celému pódiu :D a krásne to zaspievala, jej hlas zas nádherne vynikol :) a aj sa mi páčilo ako bola nalíčená aj oblečená :) (čož je v tomto ročníku výnimočnosť :D :D )

Nikolas Bitkovskij – Backstreet Boys – I Want It That Way

Nikolasove 1. tanečné číslo, po ktorom už dlho túžil :D myslím, že sa mu to podarilo veľmi dobre :) veeľmi sa mi to páčilo :) jedine kus ku koncu bol trošku udýchaný ale tak to je normálne úplne :) a nesúhlasim s Haberom, podľa mňa na javisku je úplne ako doma :) ale keď povedal, že bude namiesto Ewy moderovať taaak myslím, že je to ceelkom možné a aj by sa na to hodil podľa mňa :) a áno oblečený bol veľmi vkusne :)

Adam Pavlovčin – Duncan Laurence – Arcade

Tak zaspievané to bolo dobre len nejak som nespadla na zadok z toho :D hmm ale tak to asi preto lebo mi chýbal pri spievaní aby hral interprét aj na klavír ako som zvyknutá
:) inak čo sa týka spevu neviem čo mám hodnotiť u Adama :D proste buď niekomu sedí aj osobnostne aj hlasovo alebo niekomu nesedí :) u mňa to je tak, že osobnostne sedí aj hlasovo, len niektoré piesne sa mi v jeho podaní páčia viac niektoré menej top je celé _D :) ale opäť musím pochváliť, že celkom fajn bol oblečený :D :D akoo som rada, že dneska nikto nemá parochňu, že ani porotkyne ani Ewa ani nikto :D :D (a aj ich pekne učesali tak ako im pasuje :) )

Katarína Stohrová – Mettalica – Nothing Else Matter

Čo sa týka medailónika, tak to, aký ma prejav tak to viem už dávno a nevadí mi to i keď niekedy vytknem, že mi chýba viac javiskový prejav u nej, ale ja beriem každý má inú povahu a meniť sa je blbosť, to by bola len pretvárka takže asi ako u Adama alebo aj Elizabeth niekomu sa páči niekomu nie. Ja obdivujem jej hlas a ako bola aj v medailóniku tak Cry baby zaspievala neuveriteľne krásne :) (a mala som aj zimomriavky vtedy ale tak myslím, že už som to tu písala..) čo sa týka Nothing Else Matter tak od začiatku som kričala, že vyššie vyššie vyššie :O bolo to nízko :/ ale potom keď už zdvihla hlas tak už to bolo ok, no potom išla zas dole a nebolo to veľmi ok, ale potom hore a tie výšky boli veľmi pekné :) takže u mňa také rozporuplné vystúpenie :O niektoré časti sa mi nepáčili a niektoré páčili :) koniec bol pekný tam už to nebolo nejako nízko :D a inak aj ona vyzerala veľmi dobre :D :)

No máme koniec 1. časti aaaa mrzelo ma, že tak skoro zastavili hlasovanie po jej vystúpení však to nespravodlivé :O :( a ešte aj dačo štrajkovali s tým :( :D takže toto nebolo dobré hlasovať by sa malo ako v Eurovision, že keď každý dospieva potom to pustiť na pár minút alebo riadne ako predtým nech ľudia hlasujú celý čas oni nech spievajú všetko zaradom a na konci nech vyhodnotia.

Poradie prvého kola podľa mňa:

1. Nikolas Bitkovskij
2. Elizabeth Kopecká
3. Adam Pavlovčin
4. Katarína Stohrová

Elizabeth Kopecká – Jana Kratochvílová – V tieni paprade

Hmm bolo trochu počuť, že je chorá čo ten jej hlas ešte viac zvýraznilo ale tak lepšie je to keď je zdravá jasné :D :D neviem Adele minulý týždeň sa mi za posledné kolá od nej páčila najviac :) ale ako ani toto nebolo zlé len nejak nenadchlo.

Nikolas Bitkovskij – Mirai – Anjel

Taak ako nečakala som, že Nikolas postúpi až sem, myslela som že bude štvrtý :D takže veeľmi som sa tešila, že si vypočujem túto krásnu pieseň od Miraia v jeho podaní :) (ináč Miraia mám veľmi rada a aj v StarDance som mu fandila a mrzí ma, že kvôli korone musel odísť..) Nikolas zaspieval túto pieseň ozaj nádherne :) bolo na ňom vidieť, že do výkonu dáva všetko :) ale to aj Adam aj Elizabeth a tak to má byť :D proste zaspieval ešte lepšie ako som si myslela, že zaspieva a ďalší hlas preňho putoval (tento večer už druhý :O čož na to že nezvyk vôbec posielať hlasy..dobree len Piešovej minulý rok :D ale tak to hlavne kvôli tomu že Leoš veľmi chcel aby vyhrala a brečel :D :D tak ma to ovplyvnilo :D :D a áno práva som sa prezradila že mám fest rada Leoša Mareša :D :D) jednoducho veľmi som spokojná s týmto vystúpením, Nikolas pekne zabojoval a páčilo sa mi, že aj porota (nielen ja) by boli spokojní keby to aj vyhral :) :D A Habera povedal, že najlepší výkon v súťažiiii :O ♥ paradááá :D

Adam Pavlovčin – Marcel Palonder – Láska

Ooooooo zatiaľ najlepší výkon večera (aj jeden z top v celej súťaži) úplne mu to sadlo k jeho hlasu a bolo to veľmi emotivné, všetko sa na mňa prenieslo čo malo, proste dokonalé tu nie je čo riešiť a počas tejto piesne som pochopila, že isto Adam je tam topka a zaslúži si vyhrať ozaj :) no proste presne taký tip piesne a ešte po slovensky mu veeľmi sedí a pristane :) ( aj pred týždňom Pár dní mu fest sedelo) prosto vynikajúci výkon ! :)

Moje poradie po 2 kole:

1. Adam Pavlovčin
2. Nikolas Bitkovskij
3. Elizabeth Kopecká

Hmm asi je jasné, že som chcela mužské finále :D
taak vypadol Nikolas :( ale tak mal obrovských konkurentov :D (ktorý aspoň pre mňa už od duetov boli jasní, že skončia v TOP 2jke) aaa takže skončiť 3. v SuperStar však to je úžasné! :) :)

Elizabeth Kopecká – Rihanna – Stay

Akože dosť rýchlo po rozhodnutí mala ísť spievať :O :D ale tak jej verzia Stay sa mi veľmi páči takže tu nemám čo hodnotiť :D len mi bolo ľúto, že je chorá a že už tretí výkon musí podať :o ale nižšie čižmy jej ohli dať :D :D ale čo bolo najlepšie je to, že išla z nej emócia a to nielen pri tejto piesni ale pri každej dnešný večer ♥

Adam Pavlovčin – Rag N Bone Man – Skin

Mňa vždy keď spevák nielen spieva ale zároveň aj hrá na nejaký hudobný nástroj veľmi baví takže to oproti Elizabeth vnímam ako plus i keď nehral vkuse len na začiatku. Bolo to veľmi dojemné vystúpenie a výborne zaspievané. Účes sa mi moc páčil :P A bolo vidno, že je dojatý ako Barbora minulý ročník a vyzerá to tak, že víťaz stále plače pri spievaní poslednej piesne :O :D :D ♥

Moje poradie po 3.kole:

1.Adam Pavlovčin
2.Elizabeth Kopecká

To, že Adam vyhral som čakala a som s tým spokojná :D :D lebo fakt je to kráľ ♥

Prajem vám všetkým krásne sviatky plné pohody :*

30
Ally
Reagovat

@verunka_26: Děkujeme:)
Ještě mě napadlo, jestli minule- jakože kluk-nevyhral taky díky klavíru Lukáš Adamec, když dal famózne Patejdla..nebylo to myslim finále, ale dost tím zabodoval..

31
Bezík
Reagovat

@Ally: Takže myslíš, že pan předseda vyhrál díky tomu, že zasedl za klavír ? :-D

32
Ally
Reagovat

@Bezík: No něco na tom bude? Ale myslím, že by vyhrál tak jak tak..zasedl sis na něho jen ty;))

No hele Tomáš se roky nervuje, jak zařídit, at vyhraje kluk.. a přitom je to tak jednoduché, stačí klavír a jmenovat se Adam nebo Adamec;)

33
Bezík
Reagovat

@Ally: No zasedl, zasedl, vždyť jsem ho vystřelil na pana předsedu ! Takže jak, zasedl ? :-D Nebo myslíš, že v předsednické funkci měl být někdo jiný ? A kdo ?

34
Elizabeta Pavlovcinova
Reagovat

Tehle web zaslouzi zapis do Guinessovy knihy rekordu jako nejdelsi neuspesny pokus o vtip v historii. Ta letita snaha byt ve clankach vtipny bez toho, aby se u toho nekdy nekdo nad necim zasmal, me proste bavi.

35
Kája
Reagovat

Hmmm, takže víme že vyhrál Pavlovčin. Ale ví vůbec někdo kolik dostal celkově během celého Finále hlasů a o kolik porazil svoje soupeře? A kolik měli ti ostatní? Jak to bylo v ostatních kolech? Ví vůbec někdo něco? Nechápu proč vůbec někdo posílá hlasy. Nedozví se ani po konci soutěže ani počty hlasů a rozdíly, které soutěžící od sebe dělí, nedozví se nyní už ani procenta a mnohdy už ani přesné konečné pořadí soutěžících. Prostě vůbec nic. Je to jen stroj, do kterého hodíte své peníze ale žádné informace se nikdy nedozvíte. Docela by mě pobavilo kdyby takto probíhala i volba prezidenta nebo jakékoliv ostatní volby. To by si asi každý rozmyslel, zda svůj hlas vůbec dá. Tam je to navíc zadarmo, zde stojí sms 13 kč a stejně nemáme právo znát průběh hlasování a podrobné výsledky. To mi přijde opravdu zarážející ale už to asi nikomu moc nevadí, lidi si na neochotu a neúctu televizí bohužel zvykli.

36
ales winner Elisabeth
Reagovat

Hmm tak to netrvalo moc dlouhou dobu Nova a Markíza potvrdili další řadu Superstar na obrazovky se vrátí v roce 2023

37
ales winner Elisabeth
Reagovat

s tím hlasováním souhlas taky by mě konečně výsledky jednotlivejch kol zajímali škoda že nova a markíza nereaguje

38
Pattrick
Reagovat

Tak a Survivor casting je venku, jak nečekané, 12 celebrit (Pazderková, Drahokoupil, Shopaholic Nicol, GogoMan, Chilli atd..) Chápu produkci, chtějí instagram dosah, ale tvl.. pokud teda budou hru ovlivňovat diváci, tak co chudáci obyč soutěžíci, ještě že jsem dostal covid během castingu :D

39
ales winner Elisabeth
Reagovat

Pattrick ale tyto jména nejsou ůplně kompletní dalšími jmény jsou Tereza Mašková a taky Pavlovčín nebo Háma

40
Pattrick
Reagovat

@ales winner Elisabeth: A Bagárová :D tož ani bych se nedivil, kdyby je tam ještě přidávali do hry :D

41
dolores
Reagovat

reziser Majesky nielen o Superstar, ale napr aj o Janeckovom Slavikovi

https://www.youtube.com/watch?v=Dg5Rkqr1-AY

42
ales winner Elisabeth
Reagovat

o dalších případných vyřazováních nebo návratů do hry bude částečně rozhodovat produkce a diváci sms hlasy a vzhledem k tomu že se bude vysílat půl roku bych očekával že nic není nemožné já bych Bagárovou bral všemi deseti

43
Bezík
Reagovat

@dolores: Strašnej chlap ten Majesky. Vzhledem k tomu, že je i „kreativní producent“, tak se nelze divit, že to vypadá, jak to vypadá. Freak show. No aspoň víme, kdo za to může ;-)

Přidat komentář