Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013 (10.2.): 1. casting: Nejlepší start v historii Superstar !

11. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5765 w=420]

SLEDOVANOST: Úvodní díl šesté řady SuperStar sledoval včera na Nově 1 milion diváků v obecné skupině diváků starších patnácti let, s podílem na sledovanosti 23,6 %.

Dnes večer začíná celkově šestý ročník pěvecké soutěže Superstar na našem území. Třikrát Česko hledalo svou star samo a potřetí Česko hledá společně se Slovenskem. Třetí federální hledání nových pěveckých hvězd se dnes vydává na novou cestu. V novém kabátě a s velkým očekáváním. Celý ročník, vás čtenáře, bude provázet ostřílený odborník na formát Superstar DJ Vlado, a kriticky nabroušenou klávesnici bude mít také Merťas. První casting už klepe na obrazovky, jak se vám líbí?

Kristína Barkociová

Merťas: Jako první se nám v letošním ročníku představila sympatická slečna, která si vybrala Feeling Good. Ošlehaná skladba, která musí zaznít ve většině pěveckých soutěží na světě. Od začátku nasadila dobrý tón, barva hlasu byla vcelku zajímavá, ale vyloženej sedák na židli to nebyl. Slečna má dobrý hlas, vystoupení bylo poslouchatelné, i když to na konci trochu zaskřípalo, ale chybí další krok na vrchol. Prostor pro nástavbu tam je, ale to uvidíme v divadle. Označil bych to za lepší průměr. Jako otvírací číslo? Důstojný začátek.

DJ Vlado: Kristína byla jako první uvržena do jámý lvové, což bývá ošidná pozice, protože většinou v minulých sériích bylo zvykem začínat nějakým zoufalcem. Tím však Kristína rozhodně není, protože má opravdu hlas jako zvon a Feeling Good zazpívala velmi dobře, i když to rozhodně nebylo bez chyby. Bohužel se však musím přiznat, že barva jejího hlasu mi není zrovna moc příjemná, což je ovšem můj problém. Za svůj výkon si Kristína právem vysloužila postup do divadla.

Jacqueline Káhlová

Merťas: Alias sestra slavnější zpěvačky Debbi. Hlas Jacqueline mi nepřišel ničím zajímavý ani zapamatovatelný. Průměrný hlas s nevýraznou barvou, která nedokáže zpěvačku identifikovat. Slabší vystoupení, které nebylo katastrofální, ale ani to nebyl kdoví jaký šlágr. K postupu ji očividně pomohlo rodinné pouto a spíše sympatie k sestře než samotné pěvecké vystoupení. Ale třeba se ještě budeme divit, co nám Jacqueline předvede. Debbi ji předá nějaké rady a ono to bude všechno fungovat.




DJ Vlado: Už jsme se v našich soutěžích často setkali s tím, že sourozenci účastníků starších soutěží se snaží jí ve šlépjejích svých slavnějších bratrů a sester. Někdy jejich stín překročí (viz. Klára Zaňková z druhé české SuperStar), jindy nikoliv (viz. Adam Pavlovčin z Hlasu). U Jacqueline si osobně myslím, že se zařadí spíše do druhé kategorie, protože i když nezpívá špatně a dobře vypadá, tak její barva hlasu není zdaleka tak signifikantní jako u její sestry, což Paľo Habera velmi dobře vystihl. Pokud se dostane do semifinále (o čemž v silné dívčí konkurenci přesvědčen nejsem), tak především jako sestra Debbi.

Martin Holubec

Merťas: 16letý Martin je milovníkem hudby jako takové a svou lásku k ní v žádném případě neskrývá. Když se bude snažit, tak by se hudbou mohl i živit, a nejen díky entuziasmu. Jeho hlubší hlas se specifickou barvou hlasu by mohl stvořit pěkné písničky. Co však stvoří Martin určitě, tak to budou ukřičené puberťačky, které si pokoje tapetují plakáty z Bravíčka. V případě postupu do finále zcela určitě, ale to je ještě dlouhá cesta. Hlasově je na tom Martin velmi dobře, a pokud bude v takovýchto výkonech pokračovat dál, tak další postup v soutěži ho určitě nemine. Ewa Farna se odvázala a musela se zchladit svou sklenicí vody. Vtipné gesto, možná okoukané od Martina Dejdara z Talentu, možná spontánní, přesto trefné a vtipné.

DJ Vlado: V prvním díle jsme mohli vidět hned dva potenciální idoly puberťaček a Martin byl tím lepším z nich. Ve vyšších tónech má zaděláno na slušný chraplák, ale jinak mi jeho zpěv přijde v této chvíli ještě hodně jalový a především to „I know I know I know“ znělo dost amatérsky. Ewa však byla Martinem unešena (přičemž se musela zchladit vodou) a oba pánové si ho už kvůli ní netroufli zaříznout, proto se s ním uvidíme minimálně ještě v divadle.

Ladislava Maničková

Merťas: 21letá Ladislava by měla být pěvecky dokonale vycvičená, minimálně co se týče technického provedení samotného zpěvu, protože je učitelkou na umělecké škole, kde právě zpěv vyučuje. Tady mě moc mrzelo, že pánská část poroty si ze vzhledu Ladislavy téměř cvrnkávala do kalhot a po pár vteřinkách zpěvu ji okamžitě nadělili postup. Její hlas totiž zněl skvěle, i ten útržek mě stačil zaujmout. Opět specifická a neoposlouchaná barva hlasu. Těším se na její zpěv v divadle.

DJ Vlado: Krásných dívek je sice v SuperStar plno, ale takových, které k tomu ještě výborně a zajímavě zpívají, zas tak moc není. A Laďka k nim rozhodně patří, protože je nejen krásná, ale má i velmi zajímavou barvu hlasu. Navíc zaujala i neotřelým výběrem písně, z nějž se dalo vyčíst jazzové založení. Mrzí mě ale, že jí Paľo s Ondřejem nechali zpívat jen tak krátce, protože její výkon bych si býval rád vychutnal v plné délce. Naštěstí jsem to mohl dohonit na youtube, kde má Laďka pár svých písní, pročež se tak zařadila mezi mé favoritky a hrozně rád bych ji viděl v semifinále.

Ľubomíra Hanušicová

Merťas: 18letá dobrovolná hasička porotě i divákům zazpívala skvělým hlasem písničku od Jany Kirschner. Tóninu sice položila mnohem výše než originál, ale porota nehledá originál nýbrž novum, a tak i Ľubomíra si vybojovala či spíše vyzpívala zasloužený postup. V hlase potenciál určitě leží, jen s ním pohnout někam dál.

DJ Vlado: Další slovenská kráska na scéně. Na rozdíl od Laďky mě však hlasově příliš nezaujala. Zpívat bezpochyby umí, ale barva hlasu mi nijak specifická nepřijde. Pány v porotě podle mě spíše zaujala svým zjevem než samotným zpěvem, který byl sice dobrý, ale nikoliv výjimečný. V dalších fázích soutěže to bude mít dost těžké, protože podle Haberových slov je konkurence mezi děvčaty dost silná.

Aleš Petrželka

Merťas: 28letý muž se vzhledem dřevorubce juniora podle vzrůstu vousů přišel na casting zazpívat jakousi podobu Včelky Máji. Aleš je sympatický, je s ním určitě sranda, ale zpívání bylo špatné (ale ne tragické), a metalová podoba dětské písničky byla zkouškou mikrofonů, kolik decibelů asi vydrží. Pro mě vcelku zbytečný postup, jen tak pro srandu. Divadlo asi nepřežije. I když mám trochu obavu, aby z něj porota nedělala tlačenku díky podobnosti se Šepsem.

DJ Vlado: První postup z recese. Aleš předvedl crossover metalu a Nightwork, od nichž si vybral cover Včelky Máji, přičemž jsem si říkal, že tohle je na hodně vysokou šajbu v Hvězdné pěchotě. Ovšem bác ho, porota ho nechala postoupit do divadle. Podle mě to ale nový Šeps nebude, protože ten uměl i zpívat (když se oprostil od své milované jamajské stylizace), o čemž u Aleše velmi silně pochybuju. Divadlo pro něj bude zřejmě konečná.

Štefan Pčelář

Merťas: Mladý Štefan si na casting přinesl kytaru a pro dámy velmi sladký a přesto mužný vzhled. To bylo první plus zejména u Ewy. Zbytek plusových bodů nabral za zpěv, protože Štefan odzpíval výborné vystoupení, disponuje s krásnou barvou hlasu, se kterou bude moci čarovat a mohl by být díky ní zapamatovatelný. Další příslib do budoucna. Po celou dobu, co byl Štefan na značce se Ewa skoro roztekla blahem.

DJ Vlado: Štefan patří k těm soutěžícím, které nám už média nabízela před samotným začátkem SuperStar, neboť jsme už mohli sledovat příběh, kterak se do něj Ewa zamilovala. Ale teď k jeho výkonů. Objektivně by se Štefanovi nedalo nic vytknout, zazpíval velmi dobře, má příjemnou barvu hlasu a je to muzikant. Bohužel si však vybral „Tuleně“ (neboli Apologize od OneRepublic), což, jak jistě víte, je píseň, na kterou mám totální alergii. Jak si Štefan povede dál je zatím ve hvězdách, jelikož kategorie kluků s kytarou se zdá letos být dost našlapaná.

Sabina Křováková

Merťas: Už teď můžu s jistotou říct, že to byl nejlepší ženský pěvecký výstup v prvním díle televizního castingu. Nenápadná a tichoučká Sabina nejevila mimo castingovou místnost známky vyčnívání z davu, ale jak se postavila na značku tak z hrdla ji vyletěl tank a totálně sejmul všechno, co stálo před Sabinou. To byla hotová lavina. Výborný, silný a hlavně specifický hlas ji vynesl zasloužený postup. Pokud si Sabina v další fázi soutěže nepokazí reputaci, tak by se mohla stát finalistkou. Minimálně já si zaškrtávám jako první možnou finalistku.

DJ Vlado: Ač se to zdá neuvěřitelné, tak to vypadá, že i tato řada SuperStar bude mít svou Gábinu Gunčíkovou, ač její proklatě vysoko nasazenou laťku je nemožné překonat. Sabina se na první pohled nezdá, protože mluví tichým hláskem jako malá holčička, ale jakmile začne zpívat, tak je jasné, že jí pánbůh chrstl zlato do hrdla lopatou. Skvělý rockový hlas, který zní perfektně jak ve vypjatých výškách, tak ve střední a nižší poloze. Není co řešit, vypadá to, že máme co do činění s první jasnou finalistkou a favoritkou soutěže.

Meng Shuan…

Merťas: Tímto se omlouvám Mengovi, ale nestihl jsem si zapsat celé jeho jméno a ani jsem ho nikde na vyhledávačích nenašel, takže do nadpisu dávám pouze fragment, třeba byl DJ Vlado pohotovější. 17letý Meng pochází z Číny, do České republiky se s maminkou přistěhoval v sedmi letech a smekám klobouk před tím, jak umí dobře česky. Není to dokonalá čeština, ale je mu mnohem lépe rozumět než jiným cizincům ba dokonce i jiným Čechům v jeho puberťáckých letech. Jeho zpívání nebylo nejhorší ze všech, ale zde vážně hodí slovo karaoke. Šlágr od Adele byl odzpívaný se zvláštním nezájmem a hlavně strašně rychle. Tempo se snad stupňovalo. O snad nadějném zpěvu se dalo mluvit pouze na začátku Someone Like You, ale nadšení po chvilce padalo rázem dolů. Těžce na zem dopadlo při písničce od Ewy Farne. Pro mě další postup z recese. Pěveckou hvězdou Meng nebude.

DJ Vlado: Tak bohužel ani já jsem nebyl pohotovější a nestačil jsem si zaznamenat celé Mengovo jméno (v mých poznámkách je pouze „poďobanej Číňan“). Nicméně tohle byl další postup z recese, protože Meng vážně zpívat neumí a to, co předvedl, byl výkon na úrovni pouličního bezdomovce brnkajícího na kytaru. I Marek Lacko byl mnohem lepším zástupcem šikomooké menšiny (a to taky nebyl žádný extra zpěvák). Meng podle mě jen těžko přežije první rozstřel v divadle.

Michaela Tučková

Merťas: Jestli mě něco na federální Superstar drásá nervy, tak to jsou postupové karty za nezpívání. Hergot, je to soutěž o zpěvu a ne o příbězích či sázkách a slibech na truc. Třeba Michaela neumí zpívat a zbytečně tak zabere místo někomu jinému, kdo pobral více talentu. Porota možná vybírá více soutěžících než jen 100, ale tahle prezentace mi vadí. Já chci vidět dobré zpěváky s kvalitním hlasem, kteří si postup zaslouží. Míša je v tom nevinně, ale porota mě s tím vážně dráždí. Díky tomuhle humbuku na obrazovce s prazvláštním milostným příběhem si vyvolený Míšu snad vezme. Tadá, zpěv až v divadle.

DJ Vlado: Na postupy bez zpěvu jen skrze příběh jsem už za ta léta zvyklý, takže mě to ani tak nepohoršuje jako Merťase. Počet postupujících do divadla není myslím nijak striktně daný, takže Míša nemusí nutně zabírat místo někomu lepšímu. Jestli Míša umí zpívat nebo ne, to zjistíme až v divadle. Pokud neumí, tak poletí hned v prvním kole.

Karolína Vrbová

Merťas: Adele hýbe hudebním světem a bude jím ještě nějaký pátek hýbat a věřím, že se její skladby staly na castingu nejvíce zpívané kusy. Bohužel až to někdy písničky zhnusí. Pamatuji třeba v britském X Factoru, kdy Gary Barlow prohlásil, že nenávidí díky castingům ani jednu její písničku. Karolína však akcie slavné Adele netáhne dolů, ale nahoru. Důstojně zazpívala Rolling in the Deep, hlasem jistým, silným a pevným. Karolína nám v budoucích fázích určitě ještě ukáže zač je toho loket.

DJ Vlado: Karolína původně přišla na casting se svou kamarádkou Katkou, kterou však porota poslala domů. To, že by svou kámošku následovala, se Karolíně rozhodně stát nemohlo, protože její podání megahitu Rolling In The Deep od Adele bylo opravdu výborné a Karolína zde výborně prodala svůj silný hlas. Další soutěžící, jejíž další postupové šance jsou dost vysoké.

Vojtěch Zakouřil

Merťas: 16letý student konzervatoře se mi vzhledem nezdá vůbec jako zpěvák, ale jako spíše člověk v pozadí koncertu, který se stará o chod světel. Sympatický mladík si na casting vybral Feeling Good. Napadají mě dvě věci. Něco ve Vojtovi je, potenciál 100% má, ale druhá věc, jeho hlas je ještě nevyzrálý a je to úplně neopracovaný diamant, na kterém když se bude pracovat, tak by za pár let mohl udělat díru do světa. Na postup dobré a zasloužené, ale nemyslím si, že v letošním ročníku bude slavit extrémní úspěch.

DJ Vlado: Jestli něco v semifinále fakt nechci, tak je to český klon Justina Biebera, ještě ke všem navíc velmi průměrný. Vojta zjevně nějaký ten talent má, ale v současnosti je to ještě absolutně nezralé ucho, kterému by SuperStar spíš ublížila než pomohla a ničím jiným než plyšákem pro puberťačky by se v současnosti nestal. Proto by měl v jeho vlastním zájmu skončit svoji pouť v divadle a taky si myslím, že to tak dopadne, protože v kategorii dívčích idolů mu konkuruje Martin Holubec, který je celkově o něco lepší.

Martin Šafařík

Merťas: 22letý student operního zpěvu opět utrpěl tím, že ho porota velmi rychle utnula a poslala ho dál do divadelních kol. Přitom Martin má perfektní hlas a celkový rozsah. Vždyť jednu chvíli dával operní kus a druhou zase zněl jako hotový mladý zpěvák přímo střižený do naší doby. Doufám, že nás do příště nikdo o jeho hlasový projev neochudí.

DJ Vlado: Zase si tak trochu zamachruju se svou pamětí, jelikož Martina si pamatuju ze třetí české SuperStar, kde vypadl v divadle v Top 60. Od té doby výrazně změnil image (tehdy vypadal jako Jindřich z pohádky Princezna ze mlejna) a především výrazně zapracoval na zpěvu. Studuje totiž operu, z níž nám také kousek vystřihl v předtočeném medailonku. Na castingu pak předevedl pěkný chraplák, díky němuž ho porota utnula brzo a poslala do divadla. Trochu škoda, že jsme si nemohli vychutnaz celý Martinův výkon, ale věřím, že nám to vynahradí v divadle.

Adam Kukačka

Merťas: 16letý Adam tvoří tandem se Sabinou Křovákovou toho nejzajímavějšího, co nám první díl ukázal, a s přehledem by oba mohli jít do finálových kol. I Adam na castingu těžce zářil se svou neskutečnou muzikálností a takovým dojmem, že hraní a zpívání je totální brnkačka. Elvisem i R.E.M okouzlil porotu a myslím i nejednoho diváka u obrazovek. I angličtina zněla moc dobře. Prostě Adam je zpěvákem, který vlastní celkově perfektní hlasové a projevové charisma a byl dokonalou tečkou za prvním televizním castingem.

DJ Vlado: Zlatý hřeb castingu obstaral tento nenápadný mladík, do kterého by na první pohled nikdi neřekl, jak moc je muzikální. Jakkoliv je chrapláků mezi mužskými zpěváky v soutěži převaha, i tak mezi nimi však Adam vyčnívá, především tedy lehkostí, jakou svůj hlas ovládá (lehce mi tím připomněl Petra Cmoríka). Jeho podání Elvise i R.E.M. bylo natolik osobité, že by je Adam mohl klidně v budoucnu zařadit na své CD. Po Sabině je Adam druhým jasným finalistou.

TOP 3 zoufalců podle Merťase

1, Adéla Polcová
Asi nikdo si nemůže pro dnešní večer utrhnout první pozici v zoufalcích než cukrářka Adéla. Její zpěv byl zoufalý, tragický a nesrozumitelný. Do hvězdné pěchoty se hodí jako zadnice na nočník. Ale na druhou stranu bych u ní vyzdvihnul to, že se nesnažila být egoistická a namyšlená, ale pravdu přijala s pokorou aniž by vyváděla, prostě verdikt vzala se vztyčenou hlavou a v reakcích zachovala dekor a tím se nestává sebestřednou kravkou.
2, Karolína Vápeníková
Stejně jako Ondřej Soukup jsem očekával pořádnej vodvaz ve znamení punku, i kdyby to měla být hrůza. Tetování fixou už ale značilo cosi o jejím drsňáctví a rebelii. Otřesně zpívaní Andělé od Kerndlové byla studená sprcha. Tato kombinace k sobě prostě nešla, to je jako kdyby jste si dali kousek chilli papričky a mázli ji nutelou. To je tak nesmyslná a nechutná kombinace, že to nejde do pusy.
3, Tonda z Thajska
I Thanakritovi se musím omluvit, že jsem si nestihnul poznamenat celé jméno, tudíž do nadpisu pouze pseudonym. Tonda absolutně nezajímavě a bez melodie zpíval cosi jako Raise Me Up, ale já jsem to tak do půlky vůbec nepoznal. Až poté jsem začal poznávat, co vlastně zpívá. Ať Tonda masíruje své zákazníky dál rukama, ale hlavně ať jim nezpívá, to by klientela utekla.

Top 3 zoufalců podle DJ Vlada

Tentokrát se na Bottom 3 ze včerejška absolutně shodnu s Merťasem i včetně pořadí, takže nemá smysl k tomu cokoliv víc dodávat. Snad jen ke Karolíně Vápeníkové musím poznamenat, že jsem si při jejím vystoupení vzpomněl na semifinalistu druhé české SuperStar Josefa Živčáka, který se rovněž nejdřív prezentoval jako punker, ale poté vystřihl píseň Michala Penka a stal se tak tvůrcem hesla „Penk´s Not Dead“. A Tondovi z Thajska musím poděkovat minimálně za to, že jsme už v prvním díle mohli vidět nahá záda krásné moderátorky Zorky. A jelikož navzdory špatnému zpěvu postoupil do divadla, mohl by příště namasírovat i Ewu.

TOP 3 nejlepších výkonů podle Merťase

1, Sabina Křováková
2, Adam Kukačka
3, Martin Šafařík

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada

1.-2.Sabina Křováková a Adam Kukačka (za boha jsem nemohl rozhodnout, koho z nich dát výš, a tak to u mě skončilo plichtou)
3.Ladislava Maníčková

Hodnocení 1.castingového dílu podle Merťase a DJ Vlada

Moderátoři

Merťas: Tady produkce sbírá mnoho plusů. V pěveckých show bylo vyloženě přemarešováno a Zorka s Romanem jsou obřím krokem kupředu. Nová vlna moderátorů má dostatečnou chemii, oba jsou velmi sympatičtí, zatím nenucení, příjemně se na ně kouká a oba mají pěkný hlas pro vedoucí slovo. Jednotlivé vstupy jsou decentně přiměřené, scénky jsou i vtipné. Například se jim povedla scénka na záchodcích a Zorce masáž Tondy z Thajska. Sázka na tuto dvojice se produkci určitě vyplatí. U mě mají kladné body. Doufám, že nadšení bude pokračovat i v dalších dílech.

DJ Vlado: Zatím nedostali moc velký prostor, ale už toho mála je jasné, že nejspíš naplní moji předstartovní prognózu, že to sice nebudou noví Adela a Pyco (ty už nikdy nikdo nepřekoná), ale naštěstí ani noví Něrgešová a Holík. Oba dva působí velmi příjemně a jako dvojice jsou vcelku kompaktní. Už dopředu se však musím vám čtenářům omluvit, jelijkož v hodnocení Zorky asi nebudu moc objektivní, jelikož je to skutečně nádherná dívka a pro ty mám obvykle slabost, na kterou jste u mě už ale za ta léta určitě zvyklí, tak doufám, že mi to odpustíte.

Porota

Merťas: Habera je už vyhlášený svým extrémně ostrým jazykem. Jeho reklamní spot na Superstar vyloženě podtrhával jeho osobnost porotce a v 1.castingu dostál své role upřímného kata, i když to nebyla ještě ta nejsilnější káva. Stále však dokáže soutěžící krutě sejmout. Mně na Haberovi vadí, že je někdy až moc drsnej, snad až za každou cenu musí říct něco strašně urážlivého, že už to ani nepůsobí autenticky, ale promyšleně vymyšlená hláška pro televizi, aby to bylo prostě drsný. Ale i tak je Habera jeden z nejlepších porotců Superstar. Soukup je také otřelá klasika poroty, od které víme co očekávat. Občas bizarní formulace střídají konstruktivní kritiky a celkově v porotě na mě působí jako hodný dědeček Hříbeček, který umí kopnout, ale taky obejmout.
Největší vášně bude budit Ewa Farna. Už jen podle komentářů je zřejmé, že tu budou dva tábory. Jeden ji bude bytostně nesnášet a druhý milostně snášet. Mně Ewa vůbec nevadí, naopak. S jejím angažováním jsem spokojený, protože panelu porotců dodává koření, zastupuje ženský element a je mladou krví českého showbyznysu, která se vypracovala sama. Sice občas někdy přehrává, ale celkově její chování odpovídá chování dospívající 19leté slečny, která se ocitá na prahu puberty a mladé dospělosti. Ruku na srdce, kdo z nás takový v mládí nebyl? Telecí chování, afektované reakce, expresivní gesta, jedinečné vyjadřování. Mně to nevadí, protože to pokládám za koření a je to určitě lepší než jednotvárná Dara a nafoukaná Jandová.

DJ Vlado: I zde reálný stav naplnil očekávání. Paľo Habera už seděl v porotě tolikrát, že už ho známe jak své boty, takže je zbytečné k němu cokoliv navíc dodávat. Mně na rozdíl od Merťase Paľova drsnost nevadí, už je prostě takový a jelikož drsoň je v porotě zapotřebí, tak si nikoho lepšího (s výjimkou Jána Ďurovčíka, který by se však mnohem víc hodil do Talentu) na jeho místě nedokážu představit podobně jako u Simona Cowella (a vzhledem k tomu, že v britském a australském X Factoru sedí na Simonově místě pohrobci boybandů Gary Barlow a Ronan Keating, tak z představy, že by Paľa nahradil Vašek Jelínek nebo Jirka Koběrský, se mi dělá „little šoufl“). Ondřej Soukup se do poroty vrací po delší pauze a vypadá to, že on bude letos „lidoveckým porotcem“, který bude střídat role, chvíli bude drsný jako například u Karolíny Vápeníkové, jindy bude naopak mužskou verzí Vendulky utěšitelky z Básníků, což nám předvedl u plačící Pavly Filipové, kterou dokonce nazval „kočičkou“. Doufám, že tentokrát se nedopustí podobného faux pas, jaké předváděl ve druhé české SuperStar vůči Petrovi Bendemu, kterého neoprávněně shazoval. Nováček poroty Ewa Farna přesně potvrdila to, co jsem napsal ve své sobotní prognóze, že bude rozdělovat publikum na dva antagonické tábory. Já se řadím do stejné skupiny jako Merťas, mně Ewa absolutně nevadí, její potřeštěnost je roztomilá a jako mladá krev je pro porotu velkým oživením. To chcete radši nějakou další zbytečnou Darinku nebo Zeťovku? Doufám však, že jakmile soutěž začne přituhovat a budou v ní jen dobří zpěváci, tak od Ewy uslyšíme více seriózních hodnocení. V této fázi, kdy jde hlavně o postup / nepostup, má však Ewa na blbnutí ještě právo.

1.castingový díl

Merťas: Nevěřil jsem vlastním očím a ani ve snu by mě nenapadlo, že by se produkční tým obou televizí mohl nějak poučit a ve zpracování Superstar posunout ji z té historické hloubky do pěkné, fungující, svižné, navoněné a moderní show. Vážně mi padla brada k zemi. Epický úvod show perfektně otevřel, snad jen mohla být ještě blesková a stejně epická rekapitulace předešlých vítězů. Znělka přebraná z American Idol vůbec nevadí, jen ji produkce mohla také vylepšit obrázky předešlých vítězů na pozadí jako to bylo tuším v Americe. Svižný a přehledný úvod nám řekl a ukázal vše podstatné a naznačil to nejdůležitější. Vážně celkové technické zpracování dílu mělo téměř kvalitu světových show. Produkčnímu týmu velký palec nahoru a velký dík, že se poučili. Ono to jde, když se chce.
Co se týká talentovaných soutěžících, tak tady budu ještě střízlivý. 15ti postupujícím lidem bylo věnováno více času. Z toho minimálně třem byl postup darován téměř bez zpěvu, dva mají postup z recese, pět soutěžící trčí v lepším průměru, jeden nemá pořádný hlas, dva mají pěknou barvu hlasu s příslibem do budoucna a dva můžeme označit za skutečné klenoty a kousky hodící se do finále. Takže cca čtyři lidi mají na to, aby v letošním ročníku uspěli. Věřím, že kvalitních zpěváků ještě pár přijde, ale v této koláži prvního dílu bylo více poslouchatelných než těch horších. Devět tragédů proti patnácti lepším je dobrý poměr. Soudit talentovou obec budeme moci až po castinzích. Celkově se mi díl moc líbil a považuji to za nejlepší start soutěže Superstar, které jsme mohli v České republice a asi i na Slovensku vidět.

DJ Vlado: Vzhledem k tomu, že letos nás čekají castingové díly jenom tři, tak jsme mohli přeskočit úvodní seznamovací díl, který obvykle bývá o ničem, a mohli jsme se tak vrhnout rovnou střemhlav mezi soutěžící. A musím tak konstatovat, že to byl nejlepší úvodní díl, jaký jsme v historii SuperStar mohli vidět. Mělo to spád a švih, přičemž to rozhodně působilo jako moderní show z roku 2013. Medailonky soutěžících nebyly nijak zvlášť natahované, takže se jejich vystoupení dostalo většího prostoru. Jedinou výtku mám stejnou jako k Talentu, protože neustálé přeskakování z castingu na castingu (i když letos byly jenom dva – v Praze a Bratislavě) mi nepřijde zrovna šťastné. Mnohem radši vidím jednotlivé castingy odděleně, díky čemuž se dá mnohem lépe pracovat s tokem času. Co se týče soutěžících, tak minimálně pět velmi nadějných se mezi nimi objevilo, přičemž u dvou z nich předpokládám už v této chvíli jasné finále. První díl se tedy opravdu povedl a dá se tedy hovořit začátku o nové éry SuperStar. Doufejme tedy, že si tuto úroveň Nova s Markízou udrží i v dalších dílech.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 339
1
Nofux
Reagovat

No, zatim dost velký zlepšení oproti poslední Superstar ;) uvidíme jak to bude pokračovat :D

2
sos
Reagovat

Holky dost dobré.

3
Aria
Reagovat

Vadí někomu Farna tak jak mně? O_o

4
sos
Reagovat

Mně Farná nevadí.

5
dolores
Reagovat

Sabina !!!

6
VLT
Reagovat

Mě se naopak Farna moc líbí – proti těm unylým věšákům na šaty bez názoru je pro mě fakt příjemným osvěžením.

7
Anta
Reagovat

Tak konečně mě dnes někdo zaujal – Sabina

8
Ludvík
Reagovat

Jo Sabina zatím nejlepší… Farna je super… :-D

9
dolores
Reagovat

mne sa paci, ze uz presla dost dlha doba a este nebola na Mrkvize reklama :O

10
+-
Reagovat

Mě Farna taky neva, spíš bych tam dal někoho věkově mezi Haberou a Farnou, aby to bylo vyvážené, takhle to trochu vypadá, jak když vyvedli dědové vnučku na procházku :o) Byť jsou samozřejmě oba odborníci ve svém oboru

Jinak doteď nechápu, když mají 8000 soutěžících, jak jim rozdávají ty papíry Top100, jak to vypočítají aby to vyšlo? To když napočítají 100, pošlou zbytek domů, nebo jich rozdají víc a pak je obvolávají, že jich mají moc a neberou je? Co kdyby jich bylo třeba v poslední 1000 – 15-20 dobrých? To řeknou těm předchozím: Máme tu lepší, vraťte nám ty papíry… To mi nešlo do hlavy pokaždé když nějaká SS běžela

11
Anta
Reagovat

9 dolores – já ji čekám každou chvíli už asi půl hodiny :D

12
Ivana
Reagovat

Jsem naprosto v šoku… Co to ta Eva tam předvádí?!? Proč jí ti dva trošku neusměrní??? Kdo se chce dívat na pubertální výlevy a její harašení??? Navíc se opravdu místy chová pohrdavě. Kde je ta příjemná mladá dáma? Ondřeji, zakroč už!!! Paľo, kde je tvoje úroveň? Je to ještě vůbec soutěž o zpěvu?…

13
W
Reagovat

myslím, že ich vždy berú viac
Inak, som prekvapený, lebo ukážky ma vydesili, ale Farná mi tu príde ako porotkyňa dosť v pohode
a reklama – no, kiežby to tak bolo po celý čas :D

14
Nofux
Reagovat

12 – Chová se úměrně věku 19 leté holky. Mnohem lepší než se dívat na nějakou pecku která tam bude celý dny sedět a nudně tam plácat nějaký nesmysly.

15
Ifča
Reagovat

Farna je trapná !!! Kdysi jsem ji měla ráda, teď se mi z ní chce zvracet…

16
VLT
Reagovat

12 – Proč by ji, proboha, měli usměrňovat? Super Star není konkurz na místo do opery, je to reality show a Ewa dělá show. Spíš by se ti dva mohli víc odvázat :-)

17
Majka
Reagovat

Mě se taky Eva Farna nelíbí! Myslím, že tam neměla být. Spíš někde v nějaké ,,Marmeládě“… :((

18
Ludvík
Reagovat

Dneskaasi bez reklam… a Farna mi vzhledem strašně připomíná Martu Jandovou :-D

19
+-
Reagovat

Jinak já už tu mám taky připravený skoro hodinu vysavač, že v rychlosti vyluxuju až půjde reklama a ono nic. Tak buďto televize zapoměly a nebo že by se rozhodly tam nedat žádnou?

20
Dan
Reagovat

Tak to je hnus! Nejen Farna – celé je to HNUS!!!!

21
Anta
Reagovat

10 – dědové a vnučka ? tos přehnal :-D
15 – zvracet ?? dost silná slova :D

No, koukám se asi na nějakou jinou SS, mě to zatím baví, i s Ewou, chová se úměrně věku, jen jsem trochu zmlsaná na talenty :)

22
Víťa
Reagovat

Dejte reklamu nebo se počůrám!!

23
JURA
Reagovat

7384…Konečně se sleduje zpěv! (Jinak Farna je fakt trapná!)

24
+-
Reagovat

21/Anta – tak jasně, byla to trochu nadsázka, ale v dnešní době by to možnáí i věkově šlo – ale dobře, beru zpět, taťkové a dcera :o)))

25
dolores
Reagovat

14 – suhlas

Ewa je fajn. mne ani trochu nevadi. je spontanna ako ma byt baba v jej veku. co by ste chceli, aby tam sedela ako bifloska, co prehltla pravitko alebo ako neposkvrnena voskova babika?

26
Líba
Reagovat

No, co říct, asi to dnes přetrpím a počkám, jestli další kola budou lepší. No a v klidu se jdu i vyč..at, protože i bez reklamy o nic nepřijdu.

27
Kája
Reagovat

14,25 – JDE O TO, PROČ TAM JE ONA… PROČ TAM NENÍ NĚKDO, KDO UŽ MŮŽE DRUHÉ POSOUDIT. Jinak mě osobně je ukradená -jako i vždy byla.

28
přiznivec.obecny
Reagovat

Nový kabát Superstar se mi líbí.S Ewou nemám problém. Naopak. Nikdo ze soutěžících mě zatím napoprvé moc nenadchl. Počkám…

19 Já zase s věšením prádla :-(

29
René
Reagovat

27 – souhlas…

30
Nofux
Reagovat

28 – Řekni mi jedinej důvod proč by Ewa Farna nemohla posuzovat zpěv ostatních? :)

31
Anonymní
Reagovat

No Farna sice zas tolik zkušeností nemá, i když několik let zpívá, ale pořád lepší ona, než kdyby šla do poroty Helenka V. nebo Ivetka B. které sice mají odzpíváno víc než dost, ale!!!

32
René
Reagovat

Šafařík – dobrý!

33
Anta
Reagovat

24 – věkově by to moc nešlo, leda tak ve středověku nebo ještě dál :-D
Mě ta věková hranice nahoru dolů nahoru nevadí a jak psal Nofux, je lepší než seriózní nudná paní umělkyně.

34
Nofux
Reagovat

Proč některý dobrý zpěváky nenechaj aspoň chvíli zpívat? Z toho fakt nic nemám když je po pár vteřinách utnou…

35
René
Reagovat

Kukačka – dobrý!

36
lada
Reagovat

19 – :DD pobavilo.

ja se u te superstar smeju ani nevim cemu. to bude asi tim vinem co tu piju :)) jinak ewa je strasne zmalovana.

37
dolores
Reagovat

z chlapov ma zatial zaujal ten operny spevak a teraz ten mlady bluesman s gitarou

38
Anta
Reagovat

Jak se jmenoval ten poslední s kytarou ? Ten mě taky zaujal a to dost.

39
přiznivec.obecny
Reagovat

33, 36 Souhlas… Líbí se mi, co ten Kukačka si vybral za songy…

40
lada
Reagovat

me kdyz bylo 15 tak jsem taky strasne chtela modry vlasy. ted kdyz to vidim tak si uvedomuju jak to bylo trapne.

41
Jackolo
Reagovat

První díl byl rozhodně dobrý.

gorilla.cz/article/13036-rozbor-superstar-2013-nov-zatek-nebo-plan-kecy.html

42
f1gurk4
Reagovat

Tak dnešní Superstar fakt dobrý, bavilo mě to moc. Doufám, že to vydrží :) .

43
libena
Reagovat

souhlas – kukačka skvělý!!!!
a jinak jsem se bavila dost dobře, dnes spokojenost…

44
přiznivec.obecny
Reagovat

Jinak Vojtěch, je to asi mamánek, ale to se ukáže později… Možná je jen slušnej kluk typu Eben… Blondýnka co učí ty malý holky zpívat, Vránová, příště si snad vzpomenu. Která je ta Sabina?

45
Karel
Reagovat

Já na to nekoukal a nic mi nechybí :D ani nehodlám to nějak sledovat

46
ash
Reagovat

Mně se nová superstar líbí. V předchozí řadě byly castingy jen o exhibování Dary a Rytmuse, navíc tato porota je nějaká mírnější, žádné laciné ztrapňování, jak v předchozích dvou řadách.

Co mi zatím vadí, tak je Kepková – naivní holčička bez kapky osobnosti… vedle Juraška asi bude jen do počtu, ten je hodně sympatický.

47
Evi
Reagovat

Jak se jmenovala ta druhá písen, co zpíval Adam Kukačka? Je to strašně známé, ale nevím název ani zpěváka, ale nebudu mít pokoj, dokud to nezjistím :D

48
Ája
Reagovat

tak docela se mi to líbilo, párkrát jsem se zasmála, a poslední 2 kluci byli fakt dobří, plus ještě ta holka, co jinak mluví a zpívá :-)

ale pořád mám problém s Farnou, když hodnotí, tak mi nevadí, ale ve chvíli, kdy se začne předvádět, tak mám chuť přepnout, holt mám ještě několik měsíců, abych si na to zvykla, ale doufám, že až bude po castinzích, tak už nedostane takový prostor…

49
jab
Reagovat

Tak mě se dneska líbily ty první dvě, pad Laďka, Lubka, Sabina (cítím tam i jistou lehoulilinkou podobnost s Aničkou :-D) a z kluků hlavně ti poslední dva s kytarama, i když zajímavých lidí tam bylo celkově víc. Jen mě teď mnohem víc mrzí, že již do živáků projde jen 15 :-(. Letošní formát zatím v pohodě, občas docela valím bulvy co se tam děje, ale aspon se člověk zasměje :-D. Jinak moderátoři zatím hodně dobří, uvidíme co dál za týden.

50
přiznivec.obecny
Reagovat

48 Není to od Soul Asylum? Podívám se… Já si ji občas pouštím, krásná :-)

51
Anta
Reagovat

45 přiznivec.obecny – Sabina byla ta, co mluvila vysokým tenkým hláskem, ale když zpívala, tak hlas byl posazený normálně, taky si šla půjčit kytaru, aby mohla zazpívat svou věc.

52
Nofux
Reagovat

48 – R.E.M.-Losing My Religion

První díl dobrý a velký zlepšení oproti předešlým řadám. Víc se rozepíšu asi až zítra, protože teď se musim zase vrátit k učení :( :D ..

53
Honzad
Reagovat

EVI – nebylo to něco od R.E.M.? :)

54
Monika
Reagovat

Nemohli by Farnou do konce SS zavrit do sklepa? Je primo otresna, chova se jako pipina, a to jsem se na ni tesila:-((( Nestravitelnej primitiv, cemu se porad tak chychota, z ni dostavam psotnik….Kdyby aspon byla neco platna a hodnotila zpev….Nejslabsi clanek celeho poradu…

55
Cihi
Reagovat

me to teda pripada o dost horsi jak minuly rocniky… jak kdyby jsme se vratili tak do roku 2005 .. jediny co je na „nove“ superstar v pohode.. jsou moderatori… jinak slabota… a ti zpevaci? jaci? mozna jeden ten posledni .. jinak absolutni hruza

56
přiznivec.obecny
Reagovat

53 Tak to jsem spletla. Nevím proč mi naběhli Asylum.

57
dolores
Reagovat

male zhrnutie:

myslim, ze o nude sa neda hovorit. malo ta spad a vtip. porota v pohode, Farna je fajn a mily bol aj Soukup. Habera standart- na kastingoch mi nikdy nevadil. moderatori sterilni, ale Zorka mi je sympaticka. este jedna vytka – prilis vela mikrostrihov.
palec hore za nulovu reklamu. =)

sutaziaci –

baby : jednoznacne Sabina a ta ucitelka, co postupila za krasu. mna ale zaujala vyberom jazzovej klasiky od Diany Krall. sice takmer nespievala, ale ten kratucky uvod bol ok.
chalani – operny spevak, potom 16r typek s gitarou a zvedava som aj Holubca, co predvedie dalej

58
Evi
Reagovat

53, 54 – je to ono, děkuju moc! :)

59
přiznivec.obecny
Reagovat

56 Tak mě se to provedení fakt líbilo. Ale zatím z těch zpěváků jsem si na zadek taky nesedla, to souhlasím. Až na konci se objevili ti dva kluci, ale taky zatím nevidím mimořádný talent.

60
+-
Reagovat

Anta/34 tak dneska mají děti i 15ti leté děti, takže Ewa 19 (a např.+16+16) a máme tu dva dědy :o)

Jinak to docela šlo, Leoš Mareš mi tam ani moc nechybí a radši mám, když moderátoři nestrhávají tolik pozornosti na sebe a hlavní jsou ti „účinkující“ – což tak bylo, jen je fakt škoda, že těm, co zpívají dobře, šetří hlasivky na divadlo…

61
Ludvíkův fanda
Reagovat

V celém pořadu nebyla žádná reklama!!! A já se z toho málém počůral:-) Jinak jsem z nové řady absolutně nadšený. Odsýpá to, zajímavé prostřihy,nenudí to, no samé superlativy. Čekal jsem další unylou sérii,ale tohle mě dostalo.100% spokojenost. A konečně bez Leoše a jeho věčného honění vlastního ega.

62
pimpa
Reagovat

Mě to bavilo a s Farnou je náhodou prča! :-) Nejlepší byl ten týpek, co zpíval Včelku Máju ve všech podobách! :D

63
Anta
Reagovat

přiznivec.obecny – já toho posledního neslyšela celýho, ale nebyla to věc od Chrise Normanaze Smokie ?

64
Ludvík
Reagovat

Tak mě to zase malinko nudilo, a moc zpěváků mě nezaujalo, nevím no…to kouzlo první ČSS se nějak vytratilo :-/

65
dolores
Reagovat

pozeram, ze co priespevok, to iny nazor. ale prispevok dna je 46 :)))))))))))

48 – takze on sa vola Adam Kukacka? nooo, tak si teda na neho posvietime. dufam, ze to zase nebude ten pripad, co ohuri na kastingu a potom v divadle to nezvladne

66
Ivana
Reagovat

49 – přesně moje pocity i moji favorité…

67
přiznivec.obecny
Reagovat

64 Anto, už tu psali, že tu druhou píseň vzal z dílny REM :-) Ale jo, je to podobný hlas :-) A teď, co to bylo za tu první věc?! No, mě to vypadlo…

68
Anta
Reagovat

64 – zpět, Nofux měl pravdu :)

69
irena
Reagovat

Taky jsem spokojená a zaujali mě ti už tady zmiňovaní – z holek Sabina a ta učitelka, a poslední dva kluci. Farna mi zatím nijak výrazně nevadí a celé to mělo spád. Jediný kdo mi nesedí je moderátorka, narozdíl od jejího slovenského kolegy, který je sympatický moc.

70
Anta
Reagovat

68 přiznivec.obecny – taky nevím, proč mě to naběhlo, ale já jsem ten konec pořádně neslyšela, takže co byla ta první už teď nevím, jsem už pěkně domotaná :-)

71
Nofux
Reagovat

To první co zpíval kukačka je Elvis Presley – Heartbreak hotel :) hehe, ještě že jsem si to nahrál :D si to tu můžu teď hned pustit. Vygooglil jsem to podle textu.

72
přiznivec.obecny
Reagovat

72 Hehe Nofux. Hlavně, že to mám na CD. To bych ale nesměla být takový sklerotik a pamatovat si zpíval! :( Jenže já jsem hroznej sklerotik. Dík…

73
přiznivec.obecny
Reagovat

66 Dolores, ty se nám tu pasuješ na porotce :-) No, pozoruju u tebe jistý talent… ;)

74
dolores
Reagovat

72 -vdaka, aj ked mi to nieco hovorilo, nikdy by som nato neprisla. mala som pocit, ze to nieco cernosske z 50tych rokov

75
Prochor
Reagovat

Ewa byla skvělá. Mně se tyhle blázni líbí. Trochu mi připomíná Niki Trojanovou.

76
Anta
Reagovat

72 Nofux – no já už si to taky pustila :)

Martin Šafařík a Adam Kukačka vypadají slibně. Martina hned utli, což mě nakrklo :-D
Holt si budeme muset přetrpět castingy s útržky a návnadami, než je uslyšíme pořádně.
Z holek mě zaujala Sabina potom Karolína Vrbová, no malý Vojta by mohl překvapit.

77
Ája
Reagovat

v případě Kukačky beru zpět, že mě šestnáctileté děti nebaví, z toho kluka by mohlo něco být :-)

btw. jaká je věková hranice pro soutěžící?

78
přiznivec.obecny
Reagovat

77 Z těch útržků taky nic moc nepoznám/neoblíbím si.

Nepochopila jsem „pustit si Heartbreak hotel“ :-), nu což.
I když mě namotivoval samotnej Presley, mám si zítra co přehrát v práci. Kukačka je typ soutěžícího, který umí a ještě předává dobrou muziku. Takový jsou fajn…

79
Nati
Reagovat

kde se prosim da sledovat online? Krome voya, to nefunguje mimo uzemi CR a SR. Prosim kdo vi, poslete odkaz, dik moc

80
Monika
Reagovat

S favority se shodnu, z divek si nejvice vybavim Sabinu a z protejsku Adama s Martinem, specialne na Kukacku jsem zvedava. Tenhle antisuperstarovskej koblih vetsinou nemiva v nasich koncinach velke sance, tezko se stane idolem nactiletych pubin, jsem hodne zvedava, zda se mu podari prolomit barieru:-))))

81
Anta
Reagovat

79 přiznivec.obecny – myslela jsem tím, že jsem si pustila díl z archívu (no mám voyo no :))
Jó, Kukačka, i když teprve 16 letý je sympoš a má fajn energii a i výběr se mi líbil, teda v jeho podání :)

82
dishy
Reagovat

Tak uz tu mame protipoly ohledne Ewicky:)
Za me:
– kvalitu jeste hodnotit nebudu, po jednom dile je to malo, ale pro novu vyhra spojeni se Slovaky, ti to totiz umi…
plus i po prumerne zpracovane zahranicni verzi mi nova porad pripada, jak nedouk…
– moderatori moc prostoru nemeli, ale uvidime, prisli mi jeste nesehrani; tesim se na zivaky
– soutezici: holky davaj zatim klukum na frak
– porota je fajn, Soukupa mam rada, Habera mi nevadi, s Farnou se pripojuji do klubu Nelibi se mi, je ji 19 a vzdy jsem ji mela za rozumnou holku, ovsem chova se tam strasne a prehrava! dnes jsem s ni cetla rozhovor, kde rikala, ze proste rada dela show a tak, ale pokud se vidella dneska v TV, jak se poleva vodou, tak se doufam stydela, bylo to trapne a celkove me zklamala…
zlata Demi, radsi mohla byt ostrejsi ve slovech, mit vic projevu, nez se chovat jako pubina/pipina

Jinak plus za bezreklamove vysilani, to asi dlouho nevydrzi:D A prijde mi to v podstate porad stylove stejne, ja nevim…uvidime za par:)

83
přiznivec.obecny
Reagovat

82 Anto, já vím, já popleta jsem nepochopila, že jde o Heart.. s Kukačkou. Voyo, no ty si žiješ :-))) Sice mám přehrávač, to by taky šlo, ale zatím nejsem až takový nadšenec. Třeba se nakazím… Navíc si myslím, že postoupí. Ten má fakt dobrý jméno…. Dík za označení tý Sabiny.No, nebyla špatná, ale nevím, na mě moc křičela. Takže na první dojem mě se nelíbila.

84
Ája
Reagovat

84 – u ní byl spíš zajímavý ten kontrast mezi až pipinkovskou mluvou a zpěvem, ale já jí šance dávám, přišla mi pěvecky docela zajímavá

85
Prochor
Reagovat

Z dneška mi připadá nejnadějnější Kukačka, který zazpíval čistě navzdory totálně rozladěné kytaře.
Ještě Štefan Phčelár (jestli jsem nezvoral jméno) – ten, co rozpálil Ewičku:-))

86
Sabina Křováková
Reagovat
87
přiznivec.obecny
Reagovat

85 Že jí pustili dál, je bez debat dobře. Na první dojem mě nesedělo to forte a nejsem si jistá, jestli zpívala nosem. Ale fakt nevím to určitě, jestli zpívala nosem, nebo nějak neměla otevřené samohlásky…. Nebo se mi to zdálo? Něco prostě ještě mě nesedělo. Jsem na ni zvědavá příště. Z těch útržků, jak psala Anta, je to někdy pro mě těžký se hned orientovat …

88
přiznivec.obecny
Reagovat

87 Zrovna píšu, že bych chtěla slyšet víc. Něco lítá vzduchem… :-)

90
Belisana
Reagovat

Tomas Klus uspel, protze ma dobre texty, je to zpevak se sdelenim, proste pisnickar. Ne vynikajici zpevak. Tak moc se porota nesekla.
Jinak dnes se mi nejvic, a to hodne, libil bluesman Adam.

91
Fialka09
Reagovat

Tak první díl aspoň z mého pohledu super! Mělo to spád, navíc ta absence reklam bylo hodně milé překvapení :-) Porota se mi líbí, ta Ewa mi tam nijak nevadí, je s ní sranda, moderátoři se zatím zdají v pohodě, hlavně on (ježiš, teď mi vypadlo jméno) je sympaťák. Ohledně soutěžících víceméně souhlasím s Merťasem, akorát nejsem zas až tak nadšená ze Sabiny, z holek je mi jednoznačně nejsympatičtější ta hezounká učitelka zpěvu, sice jí moc prostoru nedali, ale hlas má senzační. Z kluků mě nejvíc dostal Kukačka, to je prostě parádní hlas, a podobně jako Ewa jsem se celá tetelila u Štefana, krásnej chlap :-) Jen ještě maličkost, Merťasi – ten bláznivý metalista nezpíval „jakousi včelku Máju“, ale docela známou verzi od Nightwork :-)
Těším se na další díl, zatím jsem nadšená.

92
Merťas
Reagovat

92 – Vím, že je to od Nightwork. :) To ,,jakousi“ je narážka na podání songu. :)

93
Milena
Reagovat

Bavilo mne to, hlavně pár kluků zaujalo -nejlepší je Budulínek, chtěla jsem, aby zpíval dál a dál…

94
DJ Vlado
Reagovat

První pětice mých hodnocení přidána :-)

95
DJ Vlado
Reagovat

Tak už jsem přidal komplet všechna hodnocení postupujících. Zbytek přidám zítra během dopoledne, teď jdu spát :-)

96
marek
Reagovat

no a já zas nic neviděl já usnul

97
martin
Reagovat

Vím, že to se Superstar nesouvisí, ale Tv Barrandov, taky připravuje jakou si pěveckou show. http://mediamania.tyden.cz/rubriky/televize-radio/televize-barrandov-chysta-vrazedne-karaoke_260849.html

98
Kenny
Reagovat

Slušný začátek ,,Nové Éry,, nejenom za obvykle kvalitní práci štábu , kopy talentů i netalentů , ale také kvůli absenci reklam :) panebože ,na tohle jsem čekal u všech talentů i superstar, kdy konečně poběží castingy bez reklamy .. u přímáků tohle určitě nebude, protože ,,čůrací,, přestávky se musí dodržovat , ale u castingových kol mě to více než potěšilo . Jentak dál Novo a Markízo . Jediné co mě trošku mrzí , že pořad není vysílán nativně v HD kvalitě jako třeba Farma . Přišlo mi to spíš na SD rozlišení a na moje zmlsané oko to nepůsobilo moc dobře :).

99
T.M.
Reagovat

Tak to včera dopadlo nad očekávání. Ewa mi nakonec překvapivě v porotě vůbec nevadila, takže myslím že to bude v pohodě. Co se týče soutěžících, tak i pro mě jsou Sabina a Adam absolutní TOP, oba dva se mi vyloženě trefili přímo do vkusu a už teď je mi jasné že tohle budou moji favoriti. Ve finále bych je viděl strašně moc rád a snad se tam i dostanou, i když samozřejmě v těchhle soutěžích není nic jisté ( viz. Petr Ševčík nebo J. Hnilica), takže bych zatím nepředbíhal dokud tam opravdu nebudou. Ale potenciál je u nich obrovský, tak věřím že ho porotci ani diváci snad tentokrát nezašlapou. Ještě si myslím že bude dobrá Laďka a možná Štefan a Martin Šafařík. A už mám i jasného antifavorita – a tím je jednoznačně Vojtěch. Stejně jako Vlado, ani já rozhodně v této Superstar nového Justina Biebera nechci a obávám se že pokud se Vojtěch dostane do finále tak neskončí dříve než v Top 6 a to díky náctiletým fanynkám. Proto nezbývá než doufat že ho porota zařízne skutečně už v divadle. Je ještě moc dětský a mě osobně i nesympatický, vidím na něm něco arogantního…..Martin Holubec je o něco menší zlo ale rozhodně to taky není žádný zázrak. Zatím ani jeden z nich na tuhle soutěž nemá. Jinak na první díl to byl slušný rozjezd a já už se těším jak to bude pokračovat dál :-)

100
T.M.
Reagovat

78: Taky to beru zpět. Adam je výjimka.

101
Prochor
Reagovat

Dva nesporné plusy letošní řada má:
1) absence reklam
2) absence Mareše
takže začátek dobrý.

103
T.M.
Reagovat

To Superstar co začíná teď v 9.50 na Nově je předpokládám opakování včerejšího dílu nebo ne?

104
Anta
Reagovat

104 T.M. – tak tak opakování :)

105
Jai Kudo
Reagovat

MYslím, že Šafu si ještě užijeme, dostane se hodně daleko.
A tady je ta písnička celá……
https://www.youtube.com/watch?v=w0n6_0i0H5o&feature=player_embedded

106
LOL Phirae
Reagovat

Někdo by měl Ewě pořídit řádné dildo, už jí to leze na mozek.

107
Anta
Reagovat

106 – nádhera :)
Na YT jsou i videa Martina s Davidem Spilkou a ty dva hlasy spolu se mi moc líbí. David holt vždy zpívá s dobrými zpěváky viz GG :)

108
Mia
Reagovat

+ není tam Mareš
+ nebyly tam reklamy
+ vyvážený poměr umělců a katastrof

– hormonální výkyvy Farné

Nečekám, že tam bude sedět jak puťka, ale i „show“ se dá dělat inteligentně. Jestli je slintání nad každým použitleným chlapem v místnosti „show“, tak já teda fakt nevím. Vždycky mi přišla docela inteligentní …

Jinak zatím fakt dobrý, to jsem nečekala :) Sabča zněla super, holka se nezdá, snad postoupí co nejdál! a pak taky Budulínek byl hodně dobrej :)

110
Anta
Reagovat

Merťas, DJ Vlado – dobré shrnutí, top 3 mám stejnou s Merťasem, i když zatím bez pořadí :)

S prvním castingovým dílem jsem spokojená, takže to vypadá, na rozdíl od předešlých řad, že tuto budu sledovat pozorně již od začátku :)
Nikdy bych nevěřila, že bych byla ráda za reklamu, ale téměř dvě hoďky bez pauzy ? Pak to u mě dopadá jako včera, kdy jsem část konce prošvihla, a že zrovna ten konec vůbec nebyl špatnej ! :)
Za mě by stačila jedna maličká pauza v polovině :DDD

113
Crazy lady
Reagovat

109 Mia – souhlas . Ty mi čteš myšlenky ?

Nejlepší dojem : Kukačka
Nejhorší dojem : Farna

114
Anta
Reagovat

113 – chytráku, ta pauza nemusí být pouze za tímto účelem :DDD

115
Baruš
Reagovat

Sabina má hlas moc hezký. Spolupráce s pány Hladíkem a Mazačem už asi něco napoví: http://www.aku-aku.cz/profil5/, nahrála s nimi CD.

116
Mila
Reagovat

Mne se Ewa libi, je sice cakla, ale ohromne to ozivuje. A mozna i proto, ze i na mne pusobilo kouzlo Štefana Pčeláře. Ale nejvíc mne z tohoto dílu dostal Adam Kukačka, hlavně tím, že ohromně překvapil

117
T.M.
Reagovat

106: A pak že jsou holky letos o hodně silnější. Už si myslím že to zase tak jednoznačný nebude. Kukačka a tenhle týpek můžou obrátit karty ve prospěch kluků, takže začínám vidět šance obou pohlaví vyrovnaně. Jsem rád že se i letos našli talenti.

118
Anta
Reagovat

118 T.M. – no jen aby oni dva ještě se Štefanem nebyli jediní :-)))

119
Mila
Reagovat

a co se tyce te absence reklam, obavam se, ze to byl jen tah, jak nalakat lidi a ze v dalsich dilech bude opet reklamy pozehnane..:-(

120
T.M.
Reagovat

119: Já myslím že snad ne, pár zajímavejch kluků se objevilo už v tom sestřihu fešáků a ti ještě v televizi nebyli. Podle mě i letos to bude nakonec hodně nabitý.

Mimochodem jakým způsobem se bude hlasovat v semifinále? Bude to nějaké oddělené na kluky a holky nebo už tam pojede hlasování dohromady a prostě tři s nejmenším počtem hlasů z těch patnácti vypadnou? A bude tam mít ještě nějaké slovo porota nebo už tam to bude čistě na divácích? Taky by mě zajímalo jestli jsou v té vile už teď i s těmi třemi semifinalisty a nebo jestli se tam nastěhuje až konečná finálová dvanáctka? Jestli to tady někdo ví, tak to kdyžtak objasněte. Mě zatím ohledně semifinále vyplývají určité nejasnosti……

121
T.M.
Reagovat

120: Tak reklamy budou, to je jasný. Už dneska v repríze reklamy byly. A nedokážu si nějak představit pozdější živý přenosy bez reklam :-D Ale i reklamy jsou potřeba, nevím kdo by u toho vydržel sedět dvě a půl hodiny bez hnutí.

122
Prochor
Reagovat

121 – Nejdřív se budou palcovat ve Vile Vyvolených a kdo zůstane, jde zpívat :-)

123
Mila
Reagovat

123 – to se budou soutezici palcovat navzajem?

124
W
Reagovat

122 – bez reklam je to super, aj Slovensko hlada SuperStar 1 a 2 bolo bez reklam a ludia to vydrzali.

125
T.M.
Reagovat

Jak se jmenuje ta písnička od Elvise kterou zpíval Adam?

126
Rena
Reagovat

Adama Kukačku jsem neviděla, musela jsem na chvíli odejít… dá se někde najít odkaz na jeho vystoupení ?

Včera se mi to moc líbilo, ocenuji, že nebyly reklamy… člověk, jak s nimi už roky žije, z toho byl až skoro „nervozní..“
Ewa by se mohla trochu uklidnit, přece jen to nesledují jen pubertáci, mám syna 15tiletého a ten také chvílemi kroutil hlavou.. Rozhodně je ale lepší než Darina, ale nic se nemá přehánět a chvílemi bylo znát, že TO MÁ VE SCÉNÁŘI, že to není přirozené.. Tak snad se ted vyblbne a od divadla už to nebude tak přehánět. Asi to jediné mi včera vadilo, jen tak dál!!

128
Radim
Reagovat

Já to teda tipuju tak že porota vybere do semifinále 7 kluků a 7 holek. Národnostně to rozřeší tak že třeba kluci budou 4 z Česka a 3 ze Slovenska a holky budou 4 ze Slovenska a 3 z Česka. A nebo obráceně ( podle toho v kterém kraji budou talentovanější kluci a v kterém holky). Výběr patnáctého semifinalisty bude pak na divokou kartu ( ta už pak ve finále nebude) a bude už jen a čistě na rozhodnutí poroty jestli vyberou čecha, češku, slováka nebo slovenku. Pak se v semifinále pojede rozdělené hlasování na kluky a holky, s tím že vypadne v jedné skupině jen jeden soutěžící a ve druhé 2 ( a tady už se nabízí zásadní otázka jestli nechají vypadnout nadbytečného soutěžícího podle pohlaví a nebo podle národnosti). Tím se zredukuje celkový počet finálových soutěžících na standartní počet 12. Jde teda o to jestli dají přednost genderové nebo národnostní vyváženosti. Pokud bude v dvanáctce třeba o jednoho slováka více než čechů, tak si toho ani nikdo nevšimne ale kdyby tam bylo třeba 7 holek a jen 5 kluků, tak by to vypadalo trochu divně….ale to jsou jen moje domněnky. Já fakt nevím jak tohle chtějí udělat.

129
Jana
Reagovat

Kluci krásně ste to shrnuli, přesně tak to bylo … chvilkama sem se nedívala, ale unikla mi snad reklama ? Byla tam vůbec nějaká ? Nova v dobrém překvapila, jak to svižně ubíhalo …

130
Zuzana
Reagovat

– Farna je super! spravne svihla, moc se mi libi…
– Sabina uzasna a za kluky Adam, to uz je normalne „hotovej“ zpevak…
– a sok vecera- zadna reklama:-)) (ja potrebovala umyt nadobi :D )

131
Jai Kudo
Reagovat

2Anta 108: Tahle sestava (Šafa+Daily) je především ZAJÍMAVÁ. A kdo to neví: Šafa+Daily+Gabča budou dělat předskokany na vystoupeních Erica Martina (Mr. Big) v Olomouci a v Praze – velká pocta….. (už se těším)
JInak za mně 1. casting nejlepší Křováková, Kukačka, Šafa (bez pořadí).

132
Cihi
Reagovat

me to tedy vubec nepripadne jako „nejlepsi start“ pripada mi to jakoby se show vratila tak do roku 2005.. kdezto my uz jsme ve 2013

133
Rena
Reagovat

CHI CHI – A JAK BY SIS TO PŘEDSTAVOVAL?

134
Rena
Reagovat

oprava – 133 Cihi

135
T.M.
Reagovat

Já myslím že to odstartovalo dobře a že je fakt pravděpodobné že už sme včera viděly několik budoucích finalistů, ne – li přímo vítěze ? Ale fakt je potřeba dávat si pozor na unáhlené soudy…..i když je někdo megatalentovaný, tak pořád to ještě neznamená že ho třeba z nějakého důvodu v divadle neodstřelí produkce a nebo mu třeba nebudou nakloněni diváci. Takových případů už v minulosti byly spousty.

136
Cihi
Reagovat

135 – v pohode .. no nevim.. spis je to o takovym pocitu.. prece jen druha serie.. na me pusobila vic moderne…. jde tady taky videt.. ze asi bude o dost mensi rozpocet

137
Luce
Reagovat

Farna je děsná!!!! Nechová se vůbec profesionálně, ale jako praštěná puberťačka. To co tam předváděla pokaždé, když přišla na řadu pěkná holka, bylo opravdu trapné. A rozdávání telefonního čísla soutěžícím je taky dost ubohé… prostě HRŮZA!!!!

138
Anta
Reagovat

132 Jai Kudo – já už to taky četla :)

139
Ludvík
Reagovat

Já taky jaksi nechápu „nejlepší start v historii Superstar“ podobně jako Cihi… nevím asi už těch soutěží je moc, ale pro mě byla nejlepší Superstar 2009, se vším (kromě vítěze teda). Včera ten úplný začátek, ta hudba prostě celý ten styl byl á la X Factor… ten slovenský moderátor je mi lehce nesympatický, trochu mi připomíná toho z X Factoru USA (1. série) a celé hodnocení soutěžících od Farne je takové… neosobní, jako kdyby to měla ze scénáře… možná právě Leoš Mareš byl ten, který tu naší Superstar dělal tou Superstar… ale zase neříkám že to bylo strašné, určitě lepší než všechny Superstar od roku 2004 do 2007, ale pořád tam něco chybělo… a to mi konkurzy nikdy nevadily, možná by to chtělo více těch špatných zpěváků, když od divadla uvidíme jenom ty dobré a ti úplně špatní jsou aspoň zábavní… a třeba ještě o 15 minut delší když to je 1x za týden

140
Anta
Reagovat

138 Luce – oprava, Ewa číslo nerozdávala, ona si jej naopak vyžádala :)

141
pimpa
Reagovat

138 No to právě bylo dobrý! Umí si ze sebe udělat srandu. A to mám na lidech ráda, když se sami nežerou. :-)

142
DJ Vlado
Reagovat

140 – I já považuju za nejlepší SuperStar 2009, tedy pokud nepočítáme ty čistě slovenské řady (z nichž by feredální jednička předběhla jenom dvojku), ale vybíráme jen z těch, které běžely v Česku. ČSS1 byla zpracováním nejvíc slovenská, jelikož ji dělal štáb Markízy v čele s Petrem Nuňézem, a proto byla nejlepší. Letošní řadu po jednom dílu ještě úplně hodnotit nemůžeme, ale ten úvodní díl se imho povedl víc než v předchozích letech právě proto, že nebyl jen klasický pilotní díl, ve kterém je rozvlekle představována porota a moderátoři. Zatímco minulé ročníky opravdu začaly vždycky druhým dílem, tento začal už tím prvním.

143
T.M.
Reagovat

Pokud jde o soutěžící, tak považuju za zcela jednoznačně nejlepší Superstar 2005. Pokud jde o celkovou dramaturgii a to jak byl ten pořad udělán, pak ano – 2009.

144
Lukas
Reagovat

decka vcera mi to uniklo, je ten prvni dil nekde ke sledovani na netu? dikes

145
Rena
Reagovat

Nebude se opakovat 1. díl v sobotu, či neděli dopoledne?

147
pimpa
Reagovat

147 Přehrála jsem si tam i tu Sabinu, protože mi včera nějak splynula s ostatními. Ta první skladba byla na můj vkus děsně uřvaná, ta její vlastní už OK.

148
Scalex
Reagovat

148 Ta první skladba byla uřvaná proto, protože je to jedna z nejuřvanějších ženských písniček vůbec. A není vůbec jednoduché ji zazpívat se ctí. Ta písnička má teda i něžné pasáže, dynamicky je hodně náročná, ale bez silného hlasu se prostě uzpívat nedá a Sabina ji dala s přehledem. Na tuhle písničku musí mít i zpěvačka taaaaaakovýhle koule. 8^)

149
dolores
Reagovat

147 -pri tej prvej – elvisovke – som si normalne zamaskrtila, ako keby to ani nebol kasting, ale nejake klubove vystupenie. u songu od REM to uz bola trochu nuda, ale stale nadpriemer . ten chalanisko je taky pubertaly macko s baculatymi lickami, ale ked sa usmeje, tak to je zrazu krasny chlap. vidim ho tak o 20 rokov ako zreleho sexy-muzikanta :)) -teda ak nebude priberat ..

150
Belisana
Reagovat

1čá pimpo jj, mela jsem stejny dojem

151
Belisana
Reagovat

dolores jo, taky se mi bajecne poslouchal… zpiva uplne prirozene jako kdyz nekdo dycha…

152
Scalex
Reagovat

150 – len nech si priberá, aj tak bude sexy! (napísal stodesaťkilový Scalex)

153
dolores
Reagovat

149 .suhlasim, prave som chcela napisat, ze ano posobilo to, ze to bolo naozaj pre nu privysoko, ale zvladla to so ctou, a musim dodat, ze v tej vlastnej skladbe ukazala skvele stredne polohy a aj so spodnymi nema problem.

trochu nechapem Vlado tvoje prirovnanie Sabiny ku GG…? mna teda pri nej Gabina nenapadla ani na sekundu . ja myslim, ze je to celkom ina parketa. aj ked obidve maju silne hlasy, Sabina ma maksi prejav a ovela zdravsie hlasivky a citi hudbu inak. mam dojem, ze je to ozajstna muzikantka, piesne sklada sama (aj texty) co je pre nu velka deviza do buducnosti. okrem toho ju nebude rusit krasa ako GG,.. mala by namotat hlavne normalnych fanusikov, a vyhnut sa nadrzanym chlapom, a tym aj urcitym trapasom a zneuzivaniam v soubiznise. (vid duet s Kajou) .ja som prekvapena, ze u vas v cechach existuje takyto talent! waw

154
jenkaa
Reagovat

Farna ano ci ne? Nijak mi nevadila……Moderatori , tak tady jsem myslela, ze mi budou vadit, pac ortodoxne jako ze Pyco a Adela, ale ono to slo, nijak mi neiritovali, porovnavani a vykriky, bleeeee, po prvnim dilu…..no ja nevim, vemte si USA, jaka to velika zeme a posledni xfactor, bavil, ale ve vysledku? No zlaty Josh,Rene atd.:-))) Proti gustu zadny disputat:-))) verim, ze se budu bavit, jak tim, co uvidim, tak tady:-)))a vykriky ve smyslu, nekoukal jsem, nechci, nezajem…..to k tomu patri:-))))))

155
dolores
Reagovat

153 -pokial bude umerne k priberaniu aj rast, tak 110 kilo nam vadit nebude :)) (ani u Scalexa)

156
pimpa
Reagovat

149 Jasně, tu skladbu samozřejmě znám, ale v podání Sabiny mi to přišlo už takové překřičené. Ovšem kontrast s tím kuňkavým hláskem při hovoru je fakt dokonalý. :-)

153 Ano, můj 110 kilový manžel je též přesvědčen, že je sexy! :D

157
pimpa
Reagovat

151, 154 Nazdar Bel, nazdar dolores, tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo měl ten dojem. Ale děvče jinak bude fakt dobré. Uvidíme, kdo se nám tam ještě vyklube! :-)

158
Belisana
Reagovat

ono je hlavne jeste brzy… se ukaze
jo, Sabiny mluveny projev a zpev je opravdu kontrast
jeste se mi libila jedna, nechce se mi hledat jmeno, ale Budulinek, to bylo takovy … takovy proste mily… mne je ten kluk taky sympaticky, je to skoro jeste dite, ale zjevne vi, co chce a tak si myslim, ze i nekam dojde. I kdyby to mel byt zaver, ze hudbu delat nebude.

159
dolores
Reagovat

pokial ide o Farnu, tak po vcerajsich zdeseniach z jej spravania tu na diskusii, som ju dnes na voyo pozorne odsledovala a musim povedat, ze ju mam este radsej :)) sorry, mne pride prirodzena, aj ked to mozno vyzera, ze afektuje, ale je to normalne crazy spravanie jej veku a naturelu. okrem toho ma nadherne oci, na ktore sa neviem vynadivat. a vobec nemusi ohurovat vystrihom, ako Dara, Marta, ci Helena.

z dievcat sa mi este zapacila Karolina Vrbova, ktora mi vcera ani neviem preco unikla (predsa len clovek je zvyknuty na reklamy a ked nieco ide v kuse, tak obcas straca pozornost :D ) naozaj to dievca je zaujimave, dufam, ze v divadle nevypadla.

160
dolores
Reagovat

159 -bel, aj mna bavia spevaci, ktori spievaju s chutou, hraju sa piesnou a uzivaju si to. mozno jeho vyhoda je aj v tom, ze nebol stremovany. lebo toto moze niekedy poriadne znicit aj velky talent. trochu bol ostychavy, ale to je prave velmi roztomile :)

zdravim pimpu ;)

161
Belisana
Reagovat

mne je vzdy lito, kdyz se ukaze, kolik je tu hudebniku a nikdo o nich nevi, a oni pak jdou do techhle RS
viz Simona Feherova z Hlasu… tu sleduju
tahle Sabina – pracovala s Hladikem, legenda! a nic, nevedela jsem o ni… Safarik, proste tady muzikanti jsou, jen ty podminky jsou strasne nepriznive…
ja tady zpropaguju jednu stranku, o ktere si myslim, ze ma smysl, protoze se taky domnivasm, ze jeden z ukolu CT by mela byt informovani o hudebnich projektech, ktere tady vznikaji… jen je to asi moc prace a hlavne je to zabehany, jak je to zabehany, a v CT je v soucane dobe nula hudebnich poradu
https://www.facebook.com/pages/Chceme-hudebn%C3%AD-po%C5%99ad-na-%C4%8CT/548615241816048?fref=ts

162
Belisana
Reagovat

dolores pimpo taky vas zdravim:-))

163
Belisana
Reagovat

jsem treba nadsena z viteze letosnich hudebnich cen Apolllo – Borise Carloffa, jehoz album The Escapist se mi libi, klip se mi libil, ale libi se mi i jeho prace producenta, kterou odvedl treba s PeterPanComplex na jejich EP Unholy

hodim sem klip… asi to jde se prosadit, ale jde to ztuha a samozrejme se neprosadi vsichni, ale … kdybych se nezajimala sama, nikdy nemam sanci se o nich dovedet, a to o hromade dalsich ani nevim

http://www.youtube.com/watch?v=F81Qmg70xHc

164
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 154 – Nejsem v tom sám, i Scalex použil toto srovnání :-) Ono se to nabízí vzhledem k tomu, že se jedná o blondýny se silným rockovým hlasem. Co se týče mě, tak Sabina má navrch v muzikantství, ale chraplák GG je pro mě holt nepřekonatelný. A učitelka Laďka mi pro změnu hlasově lehce připomíná mou bohyni Moničku :-) takový podobný hladivý saměťáček, i když Laďčin hlas není až tak čarokrásný jako Moničin :-)

165
Belisana
Reagovat

DJ Vlado kdyz te tak vidim, kolika tema castingovejma kolama se musime prokousat? O_O

166
DJ Vlado
Reagovat

Bel – castingy budou 3, potom z divadla tuším 2 + dlouhá cesta, živáků by ale prý mělo letos být víc :-)

167
DJ Vlado
Reagovat

respektive teď už ty castingy budou jenom dva :-)

168
Belisana
Reagovat

DJ Vlado to jsem si oddechla
ja to vidim letos poprvy, takze jsem u vytrzeni, ze by to mohlo bejt jeste horsi a nudnejsi, nez to je :-))) moderatory si nepamatuju ale vubec, videa z neciho domova me neberou taky vubec, naky vlaky taky, hvezdna pechota pro me utrpeni, zvlast ty vcerejsi dve chudery ani nevim, jestli si to zaslouzej… dost mam problem si predstavit neco horsiho…

169
Belisana
Reagovat

dlouha cesta to je takovy to jak nekudy jdou a tam jim pak porotce neco rekne? No… zbytecnejsi dil si taky umim predstavit jen ztuha O_O

170
Rena
Reagovat

147 Belisana – DĚKUJI..

171
Saldo
Reagovat

Tak nevím, co si mám o pánech Marťasovi a DJ Vlado myslet. Jejich superkladné hodnocení kolotočového a nezajímavého prvního vydání je vskutku úlet. Tolik zbytečné a nezajímavé vaty aby v pořadu podobného typu jeden pohledal. Přidám-li k tomu pitvoření diblíka Farny, v řadě případů nesmyslné verdikty, naprosto fádní moderátory, někdy krátké střihy a jinde zase zbytečně dlouhé a otravné sekvence, tak není divu, že jsem asi po první třetině pořadu přepnul. Myslím, že jsem o nic nepřišel a počkám si, až se to proseje a zpívat se bude s hudbou. A technika pánové – to je snad u takových bombastických pořadů v současnosti už samozřejmost.

172
Rena
Reagovat

169 -172, JOJO, DŘÍVĚJŠÍ CASTINGOVÉ DÍLY BYLY HORŠÍ A TO PODSTATNĚ, na tohle se dalo dívat, u dřívějších jsem také přepínala. Také bych uvítala, kdyby to vysílali až od divadla a nebyla tam Hvězdná rota – těch lidiček je mi líto, nebo za ně stydno…ale to asi nelze. Moderátoři moc vidět nebyli, ale nevadilo mi to. Pořád lepší než Leošek – ne že by byl až tak špatný, ale ten je zas „výrazný“ až moc a lidi jím už jsou přesyceni. Farná to docela osvěžuje, ale aspon od přímáků by se měla už trochu uklidnit… Souhlasím – někdy byly příliš krátké střihy a jindy zase zbytečně dlouhé

173
T.M.
Reagovat

Já nevím kde se tady ty nespokojené odezvy pořád berou ale pro ty které to nebaví a kterým se to nelíbilo opravdu neexistuje nic jednodušího než přepnout ovladačem. Až tady nad některými příspěvky kroutím hlavou, jakože třeba by to chtělo více špatných zpěváků……já naopak na hvězdnou pěchotu nijak zvlášť zvědavý nejsem a myslím že od takové zábavy by měly být úplně jiné pořady. Proti Ewě jsem měl předtím taky výhrady ale že by mi ležela v žaludku tak jako některým to teda ne….rozhodně uznávám že je fakt lepší porotkyní než Dara Rolins, Helena Zeťová i Marta Jandová….akorát na Osvaldovou samozřejmě nemá. A když to srovnám s loňským Hlasem……už po prvním dílu je jasné že se to absolutně srovnávat nedá. U téhle Superstar je už po prvním dílu zcela jasné že je jednoznačným krokem dopředu a Hlas byl oproti ní s prominutím absolutní sračka s trapným Marešem, strašnou porotou a naprosto nudnými, nezáživnými a nesympatickými soutěžícími z nichž už si většinu díky bohu ani nepamatuju a to už o něčem svědčí. Hlas byl prostě totální omyl a propadák a pokud ještě někdy nějaký bude tak já to už z principu sledovat nebudu. A vy máte stejnou možnost nesledovat Superstar – já jsem rád že tu Superstar je. S moderátory i porotou spokojenost a výběr soutěžících vypadá hodně slibně. Heartbreak Hotel v podání Adama Kukačky se mi líbil daleko víc než originál od Elvise. Pokud si pořad tuhle laťku udrží a nebude postupně upadat tak jako se to stalo v Superstar 2011, tak potom to bude fakt paráda.

174
Merťas
Reagovat

172 – Tak myslet si o nás můžeš cokoliv. :) Naše řádky a názory nikomu nenutíme.

Pokud si porovnáme všech šest začátků Superstar, které byly v ČR vysílané, tak aktuální verze s prvním dílem je jasně na vrcholu. A bohužel dokonalé technické zpracování právě Superstar chybělo. Ovšem vše bude jasné až při živých show (jak bude vše vypadat). Snad se taky produkce něco naučila od týmu z Talentu, protože ti letos vytvořili absolutně nejlepší stage a k tomu režie na něm dělala skvělou show. Ale nezbývá mi nic jiného než si stát za svým, za šest ročníků to byl nejlepší start, ač jak jsem to i psal, ohledně talentovaných zpěváků to nebyl extrémní zásek, ale po stránce zpracováni určitě.

175
Merťas
Reagovat

174 – Ty ohlasy, že někteří chtějí více špatných zpěváků taky nechápu. Když byl Talent, tak tu skoro každý řval jak lev, že proč tam produkce cpe 15 špatných zpěváků na díl. V prvním díle byl poměr 15 dobrých ku 9 špatných, a to je dobrý poměr.

176
Anta
Reagovat

Tak abych vyrovnala poměr, mě se nedělní první díl líbil a já jej sledovala celý !!!! :)
Souhlas, že nedělní díl má prim, v dřívějších řadách jsem castingy téměř neviděla, hvězdné pěchoty tam bylo tolik, že se to nedalo ani sledovat. Jsem ráda za včerejší poměr zajímavých, průměrných a trapných vystoupení.

177
Mila
Reagovat

174 – souhlasim, Hlas byl traparna. Uz tim, ze skoro o vsem rozhodovali kouci (viz Davidova poprava Hnilicy na ukor holky, na jejiz jmeno si ted uz nejak nevzpominam). V porote byl normalni jenom Vojtek a i ten ke konci ztracel gule.. asi ho to uz nudilo. Oproti tomu letosni Superstarova porota mi prijde velice dobre vybrana a prirozeny projev Ewy ho velice ozivuje. Stejne tak se mi libi moderatori – Zorku znam ze Snidane s Novou a prisla mi tam vzdy velice prirozena.. K tomu je to pekna baba, takze mozna proto na zdejsim foru vadi nekterym pisatelkam? :-)

178
jab
Reagovat

178 David byl kapitola sama pro sebe…on by ten formát nebyl zas tak špatný kdyby tam byli normální koučové (nevím jak to vypadá v zahraničních Hlasech, jestli je situace lepší nebo se tam děje totéž co jsme mnohdy museli sledovat v tom našem)

179
přiznivec.obecny
Reagovat

162 Ahoj, Bel. Dé ses toulala?
Já zrovna před nedávnem prudila ohledně nový Supestar, že nepříspívá k odstranění překážek na naší hudební scéně. Že i ta Supestar dává umělce, který už jsou nesoučasný a i když už to dávno není třeba, tak stále jsou upřednosťovaní. Lidi si pak nakonec začínají myslet (průser je, že i mladý), že opravdu tihle umělci udávali základ naší hudební scéně a tím vlastně i udávají „směr“ dnes. Tím sílí brzda i pro současný mlaďase… Nějak už jsem si říkala, že na to peču. Takže tenhle link se mi líbí.

180
T.M.
Reagovat

Budou se díly z divadla vysílat i v sobotu tak jako u předchozích SuperStar a nebo to budou tentokrát jenom neděle?

181
yeey
Reagovat

Ahoj vsichni, to mi nebudete verit, ale videl jsem prvni dil az dneska :-))) a mam z toho podobne pozitivni pocity jako vetsina
– moderatori zatim skveli, oba pusobi opravdu velmi sympaticky a prirozene… uvidime, jak to s nimi bude dal, moc prostoru nedostali, ale to mi ani tak nevadi, myslim, ze budou fajn… zkratka – jde to i bez Leose!
– porota je jedna z nejlepsich, co jsme kdy v ČR meli… Palo je standartni, Soukup rovnez (pusobil na me daleko lip nez v ukazkach)… a Ewa? ta je super, akorat bych si poslechl radsi vic jejich nazoru, jsem si celkem jistej, ze je ma a ze je bude umet v zivacich prezentovat… a trochu si zareju – ti co na ni nadavaji jsou podle me vesmes upjati paprdove, co by stejnak kritizovali vsechno, sami se nedokazou trochu odvazat, tak to Ewe vycitaj…;-)))
– davkovani soutezicich mi taky prislo super – mnohem min exotu… vetsina tech co tak nejak „regulerne“ postoupili, se mi zdala celkem super vcetne 2 Justinu Bieberu- prizrak Sabinka ovsem rulezzz (tu sem fakt nezral, TOP! :DD)
– kazdopadne vsechno se terpve ukaze, mozna jsem prehnane pozitivni, ale mame za sebou prvni dil, ktery podle me dopadl skvele – obzvlast, kdyz prihledneme k tomu, ze to dela Nova :-)

P.S. Mertasi, tyjo mel sem te docela rad a je mi lito, ze sis to u me musel pohnojit hned po prvnim dile, ale to vis, tu „nafoukanou“ Jandovou ti hned tak neodpustim :-DD

182
Prochor
Reagovat

154 – Gabi – naprosto soyuhlasím GG se jen tak hned neobjeví. Pro mně je Gunča velkej objev.

183
Ája
Reagovat

182 – já ti dám upjatýho páprdu, věkem bych se mohla SS zúčastnit, ale Ewa šla vždycky mimo mě a zatím mě nepřesvědčila, abych ji začala brát vážně, má na to čas do června nebo kdy to končí :-D,

184
Prochor
Reagovat

ˇAjo – každý, kdo dokáže rozdělit lidi na dvě poloviny si zaslouží nejméně pozornost. I když v případě Evičky je to třeba jen postpubertáln přirozenost nebo jen snaha si to užít (a za prachy samozřemně). A proč ne.

185
yeey
Reagovat

184 – :D tak promin, zlato;-) ja Ewu taky nikdy neposlouchal, ale presne jak pise Vlado, u ni ta serioznost casem urcite prijde, vsadim se, ze i k soutezicim mluvila vecne, akorat se to do sestrihu nedostalo…
(jooo to bych btw uvital, kdyby tam nebylo milion strihu a ten casting by tam byl cely nebo aspon dodrzoval casovou posloupnost udalosti:-))

186
Anta
Reagovat

182 yeey – až dneska ?? :D

183 Prochor – souhlas :)

187
yeey
Reagovat

185 uzit si – a za prachy?? zajimavy :-DD

(ok, jsem podobnej postpubertalni pripad jak Ewa:D)

188
yeey
Reagovat

187 az dneska :-) neco mi do toho vlezlo, ale tak hlavne ze sem nebyl zklamanej…

189
Ája
Reagovat

185, 186 – když mě ani jako puberťačku zpěvačky nikdy moc nebraly (ani jako vzor) :-D, takže Ewa není výjimka, můžu ji respektovat jako porotkyni, pokud překousnu její projev, ale jako zpěvačku ji zatím nějak moc neuznávám…

stále se slzou v oku vzpomínám na Klezlu a jeho urážení s grácií a úsměvem :-))

190
Monika
Reagovat

No, zlatej Klezla, v kazde rade doufam, ze se vrati a porad nic:-(( Farna mi vadi uplne maximalne, mam co delat, abych byla schopna ten porad dokoukat, az tak me irituje. To, ze mi nesedi jeji projev, trapne a pubertalni vyjevy, zastineni soutezicich o ktere by imho melo jit v prve rade ok. Ovsem mnohem vetsi pruser je absence nazoru. Je sice skvelej napad, ze pocet porotcu byl zredukovan na tri, bohate staci, ale o to vic je treba okomentovat vykony od vsech porotcu. Farna tady silne pokulhava, zatim se nezmohla na vic nez jen suche konstantovani nepostupujes, postupujes a odevzdani ruzoveho papirku, dost malo….

191
yeey
Reagovat

191 Moniko, nezlob se na me, ja se te nechci dotknout, ale ty by ses nemela asi koukat na vubec nic, protoze se ti vubec nic nelibi, vsechno jen vzdy zkritizujes a pomluvis a z tvych prispevku cisi maximalni lidska otravenost… poradil bych ti tedy, aby si to skutecne nesledovala, protoze ti to akorat zpusobi zaludecni vredy nebo podobnou lapalii ;-))

192
Monika
Reagovat

192-pane chytry nech si sve rady pro sebe jo:-)))) Farnou kritizujou mraky lidi, takze klid :-))))))))

193
Rena
Reagovat

Jak se ta soutěž jmenuje správně? Superstar nebo SuperStar? Mě připadá že u toho Star tam to velký S dřív nebylo nebo se pletu ?

194
yeey
Reagovat

193 vsak dobre vis, ze to neni jen o Farny, ale o tvym celkovym extremne negativnim pristupu… ale tak zakazovat ti tu soptit nemuzu (a ani nechci), jen jsem te chtel upozornit, ze moznost zmacknout ten (vetsinou cervenej) knoflik na ovladaci tu je :-DDD na to nemusim byt „pan chytry,“ abych na tuto moznost prisel :-DD

195
Nofux
Reagovat

191 – Ono je taky dost možný, že Ewa ty názory má, akorát nám je neukázali. Ty castingy jsou sestříhané a neukazujou nám všechno.

Jinak tohle byl opravdu zatim nejlepší start Superstar vůbec. Ti co to kritizují si asi vůbec nepamatují na úvodní díly předešlých řad. Jsem strašně rád, že představování porotců věnovali co nejmenší čas a že i moderátoři dostali prostoru tak akorát – ne jako v minulých řadách kde jsme třetinu pořadu koukali na šaškujícího Leoše. Prostě ubrali tý různý vaty kolem a mělo to spád, což oceňuju. Stále se ale produkce Novy a Markízy má co učit – na kvalitu zpracování Talentu ještě zdaleka nemaj.

Co mi vadilo, že někteří dobří zpěváci se tam jen mihli a ani nám neukázali jejich jména – ocenil bych kdyby nám vystoupení dobrých zpěváků ukazovali v celé délce.
Jsem si jistej, že lidi by to ocenili víc než se koukat na černocha co se drží za rozkrok apod. A Paľo by ty dobrý zpěváky taky nemusel hned po několika vteřinách zastavovat – je sice hezký, že hned pozná dobrýho zpěváka, ale tak co z toho divák má, když si nemůže ten zpěv užít? ;) S tim už se ale nic dělat nedá no, když už jsou castingy natočený.

Jo a ta úvodní scénka, jak tam ta ženská nadávala že nepostoupila – to bylo tak nahraný až mi bylo trapně :D jasná inspirace Idolem, akorát tam to zinscenovaný většinou neni ;)

196
Anta
Reagovat

196 – no jo, když ona druhá Anička Dajdou už není :-))))

197
Monika
Reagovat

196- Castingy jsou predtocene, domnivam se, ze Nova zkousi co divak u Ewy snese. Predpokladam, ze na zaklade znacne kritiky ji bude doporuceno v zivych prenosech ubrat ze sveho cukrblikovani a afektovanosti…
Ja teda si nemyslim, ze letosni uvodni dil byl lepsi nez ty predchozi. Mozna tim, ze ho Nova odvysilala bez reklam pusobil svezejsim a novejsim dojmem. Imho vata tam byla jako kdykoliv predtim, jak zminil Nofux ten nahranej zacatek s tou slecnou byl vylozene trapny, vlak s Benem taktez, medailonky lidi, kteri mozna ani nepostoupi do semifinale, naprosto zbytecne…Moderatori prostor dostali, ale byli tak nevyrazni a slabi, ze se bojim primych prenosu….Zlata Tina, o Adele ani nemluve…

198
Prochor
Reagovat

190 – Eda Klezla byl nejlepší porotce. Ještě si pamatuju na jeho hlášku o „nepatrně“ mrtvém Drdovi.
Potom mně překvapilo, když Tereza Najdekrová dozpívala My immortal, tak jsem byl nadšený ale Klezla slyšel „špičaté“ výšky, což jsem neslyšel. Takže má určitě dobrý sluch. Škoda že není v porotě.

199
T.M.
Reagovat

Nevíte někdo jestli budou mít letos učitele zpěvu popřípadě kdo to bude?

200
Mila
Reagovat

198 – co se tyce moderatoru, nevim, proc je kritizujes hned po prvnim dile. A vychvalovat Tinu? Moc dobre si vzpominam, jak zacinala a prisla mi tehdy dost slaba. To, ze se postupne vypracovala na docela slusnou moderatorku, chtelo cas. Tak proc ho nedoprejes temhle dvema, kteri mi zrovna v tomhle dile vubec spatni nepripadali..

201
Scalex
Reagovat

V období mezi dvěma gilotinami jsem spíchnul ještě jeden malý článek o porotách: http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/jak-sel-cas-s-porotami-superstar.html

202
Scalex
Reagovat

Ad „někteří dobří zpěváci se v prvním díle jen mihli“ – v minulých řadách dost často ti, kteří se v jednom díle jen mihli (slyšeli jsme jen pár tónů nebo jsme je jen viděli vyjít ze dveří s postupovým papírem), byli ukázáni v nějakém dalším castingovém sestřihu a nebo jim bude věnován větší prostor v divadle. Nezapomínejte, že nejdřív se natočí castingy a divadlo a pak se všechno stříhá a dramaturg s režisérem vybírají, koho ze soutěžících kdy použijou. A pokud mají někoho, kdo bude peckou v divadle a kdo tam dostane hodně prostoru, tak je jasné, že ho pak nebudou tolik předvádět v castingových dílech.

Dost často je to tak, že v castingových dílech se přednostně ukazují lidé, kteří u castingu zářili a v divadle pohořeli. Neplatí to samozřejmě o všech, ale SuperStar je hodně o diváckých emocích, takže nejdřív nechají u castingu člověka natěšit se na Petra Ševčíka, aby ho pak vyrazili z divadla (mluvím o té jeho první účasti v SuperStar).

203
jab
Reagovat

203 Pravda, ostatně Chodúra jsem si taky poprvé všiml až v divadle

204
Merťas
Reagovat

Jinak ještě k té roadshow s vlakem. Mně se ten nápad líbí. Pokud jsem dobře viděl, vagony byly uvnitř vyzdobené stylově, nebyla to jen klasika ČD a jako stmelení soutěžících to byl dobrý nápad. Myslím, že investice do renovace interiéru vagonu nebyla veliká a jako materiál pro televizi mi to přijde dobré. Vcelku jako takový inovativní nápad než jen klasický autobus. :)

205
Pedro
Reagovat

182: to není schopnosti se odvázat. To je o tom, že když to ukazují v zábavném pořadu, mělo by to být zábavné a to podle mě není. Takovýhle výstupy jsou obvykle vtipný, jen když seš přímo u toho. Ze záznamu to na mě působí trapně. Každý člověk občas v dobré náladě trošičku blbne, ale to z něj nedělá komika vhodného do televize :P

206
T.M.
Reagovat

203: Já mám právě obavy aby podobně jako Ševčíka v první ČSS a Hnilicu v Hlasu letos produkce neodstřelila v divadle nebo při dlouhé cestě Adama. Teď sice vypadá jako favorit, na youtube má taky pozitivní ohlasy ale já už po zkušenostech z minula nevěřím ničemu a tak by mě vůbec nepřekvapilo kdyby se do toho finále nedostal i když mu to Habera předpověděl. Jak už tu někdo psal tak hlavní slovo má fakt produkce a porota se většinou musí rozhodovat podle nich nebo jim aspoň svoje rozhodnutí přizpůsobit. A Adam se jim právě může zdát pro tenhle typ pořadu málo komerční i když má hudební vkus super ale nevím jestli nebudou chtít někoho modernějšího. Ale jsou to jen moje obavy, já doufám že se pletu a že castingový favorit tentokrát konečně ve finále bude protože jinak by mě to dost mrzelo. U Sabiny takové obavy ani moc nemám, tu si myslím že finále nemine i když stát se může samozřejmě úplně všechno.

207
Scalex
Reagovat

207 – Ševčíka IMHO odstřelili právem a v další řadě si to vynahradil.

Co se týká odstřelení někoho, kdo se divákům zalíbí, ale porotě ne, na to by podle mě měl existovat nějaký „divácký opravný prostředek“. Tj. něco jako „divoká karta diváků“, která umožní poslat do živých semifinálových kol někoho, koho porota vyhodila. A klidně by se to mohlo týkat i několika lidí, ne jen jednoho. Podle mě by to vyřešilo právě tenhle problém, kdy se „vzedme celý internet“ proti rozhodnutí poroty.

Co se týká vyhazování málo komerčních typů, v tomhle by byli tvůrci sami proti sobě. Ostatně je to vidět i v hlasování diváků, že dál se dostanou tradičnější rockeři než nějací vyladění trendy-týpci. A lidé typu „neřekl bys to do něj, ale zpívá božsky“ jsou pro show přímo požehnáním. Viz Paul Potts nebo Susan Boyle.

A ten Kukačka teda není žádnej ošklivák. Je jen lehounce oplácanej a není to prvoplánový hezounek – ale zase je to sympaťák a má to v hlavě srovnaný.

Sabina zase bude trošku typ a la Anna Veselovská, akorát teda Anna byla uzavřená, zatímco Sabina tak jen působí tím kuňkáním, ale jinak to asi bude docela číslo.

Každopádně pořád (už asi 5-6 let) musím trvat na tom, že jestli tahle země něco opravdu potřebuje, tak je to soutěž „Česko hledá hitmakera“. Každá SuperStar zviditelní spoustu šikovných talentovaných lidí, kteří mají krásný hlas, ale nemají co zpívat. Takže máme zástupy výborných zpěváků, kteří zpívají neskutečné sračky. Bylo by strašně potřeba, aby se zviditelnili autoři. Dobří textaři a špičkoví, nápadití skladatelé. Aby vznikaly dobré skladby. Žádná klišé, ani hudební, ani textová. Prokomponované melodie, originální harmonické postupy, texty, ze kterých si sednu na zadek. A až bude takových lidí aspoň 20-30, tak PAK můžeme hledat talentované zpěváky.

208
yeey
Reagovat

202 – zajimavy clanek, jen by me vzdy zajimal Scalexuv nazor, kdyby nebyl pripichnuty na stranky Novy :-))

ale kdyz uz jsme u porot-jsme na zacatku, ale mne tato opravdu pripada snad nejlepsi, co jsme kdy meli, hlavne po 2 letech s Rytmusem… vim, ze vsichni adorujou porotu z ČHS 2, ale ja zas ve svym veku tak uplne naladu poslouchat bandu ctyr 50+ nemam… profesora Klezlu ke stesti nepotrebuju, uz jsme to tu s Vladem resili, ze se umi v podstate zasednout daleko hur nez Osvaldova a Soukup dohromady… osobne bych letos jen pridal Martu Jandovou (uz kvuli Mertasovi:-)) a byla by z toho hvezdna porota – Soukup za ČR, Palo za Slovensko, Ewa slavna v Polsku, Marta velmi uspesna v Nemecku… (samozrejme kdyz odhlednu od toho, ze ty dve by se divakum dost pletly)

209
Karin
Reagovat

Pokud si správně pamatuji, žádný z vítězů castingem hladce nepostoupil. Langerovou málem vyhodili, nebýt Osvaldové, tak se ani nedostala do divadla. V. Horváth též dostlal velkou sodu. Drdu si nepamatuji, ale pochynuji, že by mu předpovídali vítěztví. Z Chodúra taky nebyli nadšeni. Habera mu tenkrát řekl, že zpívá staře. A Lukáše Adamce pro změnu vůbec neukázali, jen se tam pár vteřin mihl v prvním díle. Jak to u něj probíhalo na castingu ukázali až v Grandfinále. V X factoru Zonyga nebo Ruml také nebyli ze začátku favoriti soutěže. Zatím to vždy vyhrál někdo, u koho to na začátku nikdo nečekal.
Pokud to Adam vyhraje, bude první v historii této soutěže, kdo hodně zaujal už na castingu a taky nejmladší. Protože pokud jsem si správně všimla, většinou vyhrávají ti, co jsou nejstarší nebo patří k nejstarším ve finálové 12.

210
Scalex
Reagovat

209 – pokud někde vychází můj článek, je to můj názor. To jsem si už kdysi vymínil, že buď budu psát pro Novu svůj názor, nebo nebudu psát vůbec. Pokud mi Nova do něčeho sáhne, tak je to občas titulek a takové ty vkládané linky se souvisejícími články. Do textu ne.

Nemyslím si, že by moje články vypadaly jinak, kdyby byly publikovány jinde. Ostatně neplatí to jen o mně. Na stránkách Novy je například k vidění videorozhovor s Haberou, ve kterém říká, že se mu celý ten koncept s vilou a společným bydlením nelíbí.

Když mají lidi ve vedení projektu rozum a koule, tak vědí, že umělé zakrývání chyba negativních věcí vede jen k tomu, že se o nich začne víc a víc mluvit. Je lepší slabiny otevřeně přiznat a slíbit poučení se z chyb. Je to sebevědomější přístup, který nakonec diváci a čtenáři ocení.

211
Monika
Reagovat

Karin- Kdepak Drda byl jasnej favorit od zacatku, dostal od Klezly na castingu obrovskou poklonu a druhy den se v novinach psalo, ze mame viteze SS:-))))

212
yeey
Reagovat

211 – jj pamatuju si, ze o tom, jak pro Novu pises uz tu byla rec… kazdopadne tu tenkrat padlo, ze o celkove kvalite zpracovani poradu nebo o kvalite poroty a moderatoru psat nemuzes, pokud se nepletu – a verim, ze bys k tomu mel co rict…:-) to nebylo mysleno jako kritika, ja v tvych clancich verim kazdemu slovu… jenom, ze tady by Vlado k takovymu clanku pripojil 5 druhu zebricku porotcu podle oblibenosti, prisnosti apod. – samozrejme s patricnym peprnym komentarem :D:D a to se samozrejme na stranky Novy nehodi, coz respektuju…

jinak to, ze zverejnili Paluv nazor na tu vilu, jsem kvitoval a prijemne me to prekvapilo…

213
Scalex
Reagovat

213 – hele, já mezi každými dvěma gilotinami budu vydávat 1-2 podobné články, tak si nemůžu všechno (např. žebříčky porotců) vyplácat hned v tom prvním. 8^)

215
yeey
Reagovat

214 okay to ja si rad jeste poctu ;-)

216
Jai Kudo
Reagovat

208 – Scalex – totální souhlas s těmi „hitmakery“. Je to přesně, jak říkáš. Už roky není nikdo schopen v Česku složit pořádnou muziku, o textech ani nemluvě…..vždť už i ten Gott musí vydávat CD starých coverů, protože ani jemu už nikdo kvalitní původní písničku nenapíše……

217
přiznivec.obecny
Reagovat

Je to hodně starý článek a ještě za života K.Svobody…
Chtěla jsem totiž ještě napsat, že náš zakonzervovaný hudební průmysl o hity ani nestojí. Když už někdo skládá, tak je pro něj lukrativnější muzikál, nebo reklama. Samotní interpreti se plácají v muzikálech, nebo obráží republiku a my se o nich dovídáme horko těžko, pokud nejsme jejich skalní fanoušci… Televize si vybírá svoje staré známé a vyvolené (zase prudím), takže tady by se aspoň skladatelé trošku blýskli, jenže se spíš „blýskají“ ti in memoriam… když neustále dokola v telce jedou Legendy popu, Hity dekád. Vše je vzpomínání a nic nového, nebo muzikály a trošičku Bílá, Gott, ale to je zase spíš už průřez jejich tvorby, takže zase zpátky v čase… Mě tohle např. tohle neláká…. Takže prý je nejlepší, když autor hudby a textu si to i odzpívá. Kdyby to platilo i dnes, což je dost dobře možný, tak by byla ideální soutěž, kde se bude hodnotit vše dohromady, zpěv, autorství. Ale co po tý soutěži….
Ale třeba by ta soutěž se skladateli ukázala, že se průmysl o ně bude hodně zabývat, když tenhle problém je popisovaný v 2001.
Taky může být už úplně jiná situace, ale na druhou stranu reklama v televizích, rádiích na nové umělce a muziku je vlastně v bodě nula (např. link od Bel)…

Tak jsem se dívala ještě na jeden článek z 2010 a je tu opět něco o malé ziskovosti… Takže otázka, co by taková soutěž se skladateli vůbec vyřešila…

http://kultura.idnes.cz/cesti-hitmakeri-na-vymreni-d08-/hudba.aspx?c=A010802_093413_hudba_kne

219
yeey
Reagovat

218 tema hitmakeri – asi by bylo potreba, aby se nasel nekdo, kdo to tady dokaze ozivit…. priznam se ale, ze pro me ma stejnak hit, kvuli kteremu je nekdo slavny, pritom mu ho napsal nekdo jiny, urcitou pachut… ne kazdy je muzikant a umi skladat songy urcite kvality, ale nejakym zpusobem by se interpret na tvorbe skladby podilet mel… z toho duvodu osobne preferuji spise kapelove zpevaky nebo zkratka a dobre kapely… takovy to, jak se zpevaka ptaji na ten a ten megahit a on jen povida „noo hudbu slozil Frantisek , otextoval Jarousek, v klipu se mnou tanci uzasna dance skupina…,“ no trochu se mi to prici a chybi mi tam jakykoliv osobni vklad… (a to uplne odhlizim od peveckych soutezi, kde se samozrejme zpivaji prevzate hity)

220
přiznivec.obecny
Reagovat

220 Yeey, to je pravda. Jsou super zpěváci a zároveň nejsou hitmakeři. Superstar vlastně v naší době „vyrábí nezaměstnané“., navíc se nedostanou za ty „hradby“ TV, rádio, produkce… A už jsme kolikrát psali, že se prosadí ten, co bude skládat a tak to vlastně se i dneska děje. Takže vlastně máš obdobný názor, který je v článcích a i můj… Soutěž skladatelů asi dneska už by byla rizikem…

221
yeey
Reagovat

221 – ahoj, souhlas… faktem ovsem je, ze uspech kohokoliv ze Superstar je v podstate nepredvidatelny :-)) at uz si sklada nebo mu to nekdo pise, je to holt vabank po tyhle soutezi ….

jinak nasla sis v prvnim dile nejaky favority? :-)

jo a jeste jedna vec – co se tyka Lubomiry Hanusicove (dobrovolna hasicka, co v Ewe vyvolala neovladatelny zachvat zarlivosti:-)), na castingu predvedla podle me daleko lepsi cislo, ktere ovsem Nova v sestrihu neodvysilala – http://tn.nova.cz/zpravy/superstar/ewa-farna-neustala-krasnou-soutezici-diky-za-komplexy-vzkazala-ji.html – a mam dojem, ze Vlado by ji mohl na zaklade tohoto vystoupeni ohodnotit mnohem pozitivneji, nez ucinil vyse, nebot mne osobne jeji hlas v teto pisni chvilemi silne pripomina jeho top-oblibenkyni :-)

222
přiznivec.obecny
Reagovat

222 Ahoj :-) No, vlastně hasička.. Uváděl ji tady vůbec někdo? Je zajímavá, pěkný hlas a zpívá dobře – hezká jako obrázek… :-) a líbil se mi tady poťouchlík Habera, ten to zabil : ..a eště vie spievať, ty bláho“ . To jsem se fakt smála :-DDD

Jinak, líbí se mi Kukačka, Šafařík, Vránová a ještě ta učitelka zpěvu. A zaujala mě pojídačka malých dětí brutální Včelka Mája :-DDD Mám podezření, že (přinejmenším) se o něm aspoň uvažovalo kvůli jeho možném neotřelém působení ve vile… :-)

Tak Vlado určitě nedával pozor (sice je to u něj hodně divný), jinak mu nemohla takhle ujít…

223
T.M.
Reagovat

Moje favoritka hasička nebude. Zpívá dobře ale není to hold šálek mého čaje ( to ostatně ani Bagárová nebyla ) a navíc na mě působí jako dost nevýrazný typ. Jestli se dostane do hlasování diváků, tak vypadne mezi prvními.

224
yeey
Reagovat

223 u me jednoznacne vede Sabina Křováková :-)) takovy strevo a takovej hlas :D :D ale i ty co jmenujes – Šafařík, Kukačka a zminovana hasicka (za to neodvysilany vystoupeni, jo a za vzhled ale pšššt) se mi hodne libili… nechci to zakriknout, ale malokdo me v minule Superstar pri castingu zaujal jako oni… jsem dokonce i zvedav na ty dva benjaminky, jejich vyvoj by mohl byt velmi zajimavy, obzvlast u Martina Holubce… koho naopak prilis nepobiram je Štefan s telefonnim cislem, ptze mi jeho vystoupeni prislo znacne amaterske a jediny, co me u nej pri jeho zpevu zaujalo bylo, jak vyprsknul v pulce songu smichy…:-))

u brutalni Vcelky Maji me trochu vydesil Habera prirovnanim k Sepsovi, takze sem u nej opatrnej, ale metal samozrejme 1000x radsi nez reggae… navic by Aleš doufam nemel k soutezi tak otresny pristup jako Šeps…

225
přiznivec.obecny
Reagovat

225 Zapomněla jsem na Vojtěcha.. Že má umělecký jméno Matt?.. ani se mu nedivím :-DDDDD Yeey, pššt…, já teda budu mlčet, umím mlčet (byť se mi musí zdůraznit mlčnlivost, jinák vykecám všechno…).
Na Sabinu si musím počkat. To je divný, ale napoprvé jsem u prvního kousku cítila určitý rušivý momenty :-( Zdál se mi její zpěv ukřičený a jakoby nosem, nebo nějak přiškrcený,ale nevím co přesně z toho to mohlo na mě tak působit. Takže ještě si ji musím poslechnout… Podle jejího hudebního vkusu ale s velkou pravděpodobností se přiřadím k drtivé většině s rázným ANO. Holubec se mi nelíbil, hlavně u toho I know..
Já myslím, že „použil“ Šepse ve smyslu, že jde o dalšího týpka z určitýho žánru a že má rád srandu. Aleš mě přišel ale víc otevřený a energický. Šeps byl spíš lážo plážo. Tam bych viděla ten rozdíl. Regge můžu, ale jen od krále… Klidnější metálek mám ráda, to už jsem psala, protože se v tomhle žánru objevují zajímavý interpreti. Kapely typu VADER? to už ale nedávám. Jednou jsem zkoušela koncert na dvojce a zvládla jsem jenom úvod, což byla puštěné klasika a pak jsem s maximální pozorností zkoušela pochopit jejich sdělení, ale po třech minutách jsem se vzdala a přepla… Mě by nevadilo něco i třeba od Voivodů, Tool, Masterplanů, FW. Ale Vader, Opeth (kromě jedné balady) to už ne..

226
přiznivec.obecny
Reagovat

224 Třeba se ti zalíbí. Já to neumím posoudit, ale kdybych takhle vypadala a byla takhle usměvavá a příjemná a i takhle uměla zpívat, hasit ještě – já bych nic nenamítala
:-DDDD Ale jasně, každý má svůj pohled, poslech:-)

227
jab
Reagovat

225 Štefan má IMHO pěknou barvu hlasu, ale muzikantů s chraplákem je tam víc. V divadle nejspíš bude muset přidat, jinak to bude mít s postupem dooost těžké.

224 Nebyl bych si tak jistý. Kromě kvalitního zpěvu a již zmiňovaných fyzických předpokladů má hasička i velmi příjemné vystupování (je veselá, bezprostřední, lehce ztřetěná), které jsem minulý rok obdivoval i na své oblíbenkyni Zakuciové ;-)

228
T.M.
Reagovat

Já myslím že daleko by se v soutěži mohli dostat Sabina, Adam ( pokud ho nepotká osud Hnilici a já doufám že nepotká ), Šafařík a učitelka Laďka (té zase u diváků možná bude hrozit osud Terezy Najdekrové a navíc by se mohla přetahovat o hlasy s výraznější Sabinou, která těch hlasů pobere víc ). Možná se daleko dostane i Štefan i když u něj jsem měl taky pocit vcelku amatérského zpěvu. Zatím sme toho ale od něj slyšely málo a tak se asi teprve ukáže jak na tom vlastně je. On ale může sbírat body i za vzhled a hezkých pár bodů mu přihrála Ewa svým vzplanutím a z toho on bude nějakou dobu těžit pokud neskončí v divadle. Na benjamínky nejsem já vůbec zvědavý ale je jasné že minimálně jeden z nich daleko dojde aby byly uspokojeny všechny divácké věkové kategorie. Když už bych si musel vybrat tak Holubce protože Vojtěcha fakt těžce nedávám ale nelíbí se mi ani jeden. Vojtěch na mě navíc působí jako narcis, už jen to že si dá přezdívku Matt a ať má jméno jakékoliv, nemám tyhle typy prostě rád. Metalový Aleš mi nevadí vůbec ale myslím že na finále to asi nebude.

229
T.M.
Reagovat

228: Tak samozřejmě, jisté není nikdy nic. Nakonec to může třeba i vyhrát a už by mě to po minulé Superstar a po Hlasu asi ani moc nepřekvapilo :-)

230
Anta
Reagovat

Mě kromě Sabiny a Adama hodně zaujal Martin Šafařík – Šafa. Moc ho neukázali vlastně vůbec, tak předpokládám, že postoupí i z divadla ;-)

231
yeey
Reagovat

226 u Sabiny mi to prislo tak, jak Haberovi, bylo to na ni vysoko a prislo mi ze to zbytecne az moc napalila, taky sem to citil, ale uz tam byl slyset ten rockovy hlas a chraplak… ale jinak by vazne mohla byt jakousi „nasledovnici“ GG, coz bych vubec necekal, ze se vubec nekdo takovy objevi… navic je rovnez hodne hezka, jeste kdyz si ji vezmou do parady stylisti… bude me hodne mrzet, jestli to nedotahne do semifinale…

ja to s tim Alešem pochopil, jak to Habera myslel, ale to vis, predstava neceho byt jen vzdalene podobnyho Sepsovi se mi vubec nezamlouva… :D (resp. pro me za me par kol, ale ne top3)… jinak ja hustejsi metal uplne nejedu, ale jako kulisa v hospode mi to nevadi…:-) poradne ten rozdil mezi hard-rockem a metalem vetsinou nechytam (dokud neslysim takovy to klasicky metalovy tempo a kytary:-)), ale z hudby co posloucham, je pro me co do tvrdosti hranicni asi tak toto – http://www.youtube.com/watch?v=XVFDfvFeZCA … kapely co ty uvadis znam jen velmi zbezne, spis podle nazvu, ale nijak mi to nevadi, sam bych to asi neposlouchal :-) bud jak bud, nic z toho asi v Superstar neuslysime :-/

232
yeey
Reagovat

231 no ja myslim, ze my dva to budeme mit jako vzdy podobny :-)

233
pelmel
Reagovat

232 Yeey – Sabina prošla mezi finalisty a půjde v březnu do vily…. jednou ji ale musel zachránit Soukup, měla namále…

234
yeey
Reagovat

234 dik za potesujici spoiler :-)

235
shs1
Reagovat

Tak jsem si tady pročetl celou diskusi a z ní mi vyšla jedna konstanta – NIKDO (kromě Anety) se NEPROSADIL. Tak už by snad bylo načase se zklidnit a brát to jako zábavu a všechna ta pimprlata jako pimprlata, ne? :-))))

236
shs1
Reagovat

… myslím samozřejmě z finalistů… ti, co se nedostali dál, jsou dnes o mnohem dál… :-)

237
T.M.
Reagovat

234: A nemohl bys nám prosím prozradit i to jak dopadnul Adam? :-)

238
přiznivec.obecny
Reagovat

232 Hodně mi připomínají Guano Apes, ty mám ráda. Upřímně, rovnou bych si pustila je. Něco z těch kapel absolutně nepřipadá v úvahu v tomhle pořadu, jsou to povětšinou hledačský kapely typu Rush. A die Happy asi taky ne.
U tý Sabiny pravda, mohlo to být tím, že byla mimo svůj přirozený rozsah. Odpovídalo by to mýmu dojmu, že je zpěv přiškrcený, což ale by bylo dobrý, protože stačí jen upravit tóninu…

231 Ahoj Anto. Šafařík, taky doufám, že postoupí :-)

229 T.M. Já vím, že Vojtěch tady bude mít hodně odpůrců. Já zatím jen tak „oťukávám“. Nafoukaný mi zatím nepřišel. Nevím jen jestli nebude „mouchy snězte si mě“ a nebo (už jsem psala) kluk typu Marek Eben. Já takový osobnosti mívám v oblibě. Ale, říkám, je to první dojem…

228 Taky na mě takhle působí a a zdá se mi, že má takový hezký ženský styl.

239
Anta
Reagovat

233 – no uvidíme ;-) viděli jsme teprve první casting

240
Anta
Reagovat

239 – ahoj pšížnivče tě zdraví vnučka :-)

241
T.M.
Reagovat

Mě Vojtěch nějak připomíná Filípka od Lucie Bílé a to je u mě hodně špatný :-D Ale je to první dojem no.

242
přiznivec.obecny
Reagovat

240 Asi radši počkáme :DDD Dneska už jsme je umisťovali do showbyznysu po soutěži, trošku napřed :-D

241 Tak to je pěkný. Maličká, a já mám tak těžký jméno, viď? Ahoj :-) Taky tě zdravím :-)

243
přiznivec.obecny
Reagovat

242 T,M. Ne! Teď si mě vyděsil.

244
leňa
Reagovat

ten s tou bíbrovskou patkou je po kukuču celý Foret

245
yeey
Reagovat

239 vsak to uz je udel Die Happy, ze jsou vecne prirovnavani ke Guano Apes… no po pravde, jsou tam znacny paralely (hudebni zamereni, 4 clenove, Nemecko, v cele pekna zpevacka s drsnym hlasem, ktera si i vyzkousela porotcovani v hudebni soutezi… no neni se cemu divit:-)) … GA u nas v Superstar odzneli jednou, ale zrovna to je jedna z nejmekcich pisni http://www.youtube.com/watch?v=Cwf7T7G2fxk, tusim ze sem pak taky videl video, jak od nich GG na svych koncertech zpiva You Can’t Stop Me… ale myslim ze nejrockovejsi zenskej odvaz bude letos opet Alanis a You Oughta Now :D:D

co se Vojtecha tyce, tak nemam potrebu nekoho hned nesnaset jen proto, ze vypada jako Justin Bieber… co ze zpevu tyka, neni to marny, ten chlapec ovsem vypada, ze bude hodne „chtit,“ pusobil lehce krecovite, ale to se treba odboura, jen aby mu ta jeho ambicioznost nebyla spis na obtiz… hlasove mi nepripada spatny, jeho barva mi celkem sedla a porad lepsi, kdyz bude preslazene vypadat nez zpivat…

246
T.M.
Reagovat

244: Mě to taky vyděsilo ale určitá podoba v chování i ve vzhledu tam fakt je :-D

247
yeey
Reagovat

240 – to vis, je to jen zbezne statisticke setreni, treba tu budem na kordy a stanou se z nas arch enemies :-)

248
yeey
Reagovat

T.M., priznivec – no po tomhle postrehu sem taky znejistel…:-)) ale ponechavam muj odstavec ve 246 o Vojtovi zatim v platnosti… jestli se potvrdi tva teorie o synovi Lucie Bile, tak ma tvrzeni o nem asi brzo anuluju :D:D

249
T.M.
Reagovat

246: Tak možná je to ambicióznost a ne arogance co jsem u něj zaznamenal….hlasově mi přijde těžkej průměr, pro mě nemá zajímavou barvu hlasu. Ale tak každej to vidí jinak no. Největší roli asi vždycky hrajou osobní sympatie nebo nesympatie.

Co se týče hudebního vkusu, tak tam je mi nejblíž z toho co jsme zatím viděly fakt Adam. Elvis, R.E.M. ….. to je přesně můj šálek čaje. A hned za ním Sabina a Šafařík. A z těchto tří už tady jak vidím pomalu vykrystalizovala neoficiální finálová trojka :-) Asi nás ale čeká ještě dost talentů a bohužel i letos se hodně talentovaných lidí do toho finále určitě nevejde.

250
přiznivec.obecny
Reagovat

246 Vlastně jo, Bára je zpívala. Zpívala jen jednu? Mě to přišlo, že víckrát. Jinak já bydlela u Stříbra (takže poblíž Svojšína) a mám silný pocit, že jsem znala její mamku, dokonce už s ní, ještě schovanou :-) Roky odpovídají… a vzhled trošičku taky. Přeci jen Svojšín má okolo 100 čísel, tak možná ta moje známá byla její mamka.. Ale berte to hodně s rezervou, mohla jsem se opravdu hodně seknout. Jestli šlo o její mamku, tak by to měla být strašně fajn ženská… Já ji viděla naposledy těhotnou a v kontaktu s ní nejsem…

251
přiznivec.obecny
Reagovat

250 R.E.M. ani ne, vlastně vůbec. Presley, naopak toho mám hodně ráda, ale všechno od něj neznám. Líbí se mi hodne ten něco..Dog

249 Yeey, to nevypadá vůbec dobře… :-) T.M. nám dal zásah :DDDDDD

252
yeey
Reagovat

250 ja myslim, ze toho tam bude daleko vic, ale uz jen tyhle talenty z 1. dilu vypadaji vazne slibne:-) v ukazkach jsem videl i dalsi velmi slibne vypadajici zpevaky/zpevacky… namatkou me napada ten (tusim) Honza, co hral na kytaru a byl posledni v tom sestrihu „nejvetsi fesak“ nebo jak se to jmenovalo… muzeme jen doufat, ze porota ty zrna od plev spravne oddelila, ptze vybrat 15 lidi je podle me mnohem tezsi, nez vybrat 24ku, preci jen tech opravdu talentovanych lidi se skutecne nehlasi tolik a 9 lidi rozdil udela v porovnani s minulym rocnikem svoje, z toho muze pramenit to Palovo horekovani nad talentovanymi devcaty, co museli poslat domu…

Vojtech – ambiciozni? arogantni? netusim, snad to prvni…:-)) ale mamanek asi jo, libilo se mi jak prisel s tim ruzovym papirem, maminka tak cekala, co dal, aby ho neztrapnovala pred kamerama a on se na ni vrhl :D:D

251 ne pokud me pamet neklame, to byli one and only Guano Apes v Superstar…:-) ale stalo to za to… a rodacce od Stribra jsem vzdy hodne fandil a do dneska se drzi :-)

253
Anta
Reagovat

243 – ty seš ještě v poho, ale takovej yeééýýý :D

248 – hele, víš že já být na kordy a ještě k tomu s tebou, to už by muselo být….. :D
Je pravda, že nás spojuje především názor na GG, v Hlase si ale „někam“ zběhl :D Ale jo, máme to asi, co se týká soutěžících, hodně podobné.

Vojta – musela jsem se podívat, co že jsem to o něm vlastně v neděli napsala – „mohl by překvapit“, to sedí, LB syna jsem v něm zatím neviděla, že je hodně snaživý je fakt, no uvidíme :)

254
pelmel
Reagovat

238 to nevím, vím jen Sabinu

255
Prochor
Reagovat

254 – příspěvků po prvním castingu? To bude dobrý věřte mi . Budou určitě lepší adepti. Třeba Ostrava nikdy nezklamala (Chodůr) ani Morava (Gunčice) ani Košice (Šmajda). Takže vzdržať a budeme se královsky bavit. Kam se hrabe Hlas nebo Talent :-)))

256
yeey
Reagovat

254 – o néé, nezbehl, leda Ivanna, ta me trochu zahadne zaujala, ale jinak jsme to meli celkem nastejno (hh i ve Farme), ne? :-)

257
yeey
Reagovat

256 zadna Ostrava, KOsice ani Brno letos nebyly… resp. byly, ale s porotou se natacelo pouze v Bratislave a Praze!

k tomuto tematu me napada – je pravda, ze castingy v jednotlivych mestech byly fajn v tom, ze se obcas tvurcum podarilo lehce nakousnout mistni atmosferu, ale ja sem vlastne za ten letosek rad – na valby o Kosicich jsem byl diky Tine alergickej :D a vzhledem k tomu, ze v polovine jejich rozhovoru s Lukasem Adamcem se diskuze stocila k vychodoslovenske metropoli, clovek se pomalu nemohl divit, ze jeho vitezstvi trochu smrdelo :-) – a tohle k tomu nebylo jediny voditko :-)

258
yeey
Reagovat

:D ale jinak se moc tesim, az Kosice konecne nekdy navstivim, nejak sem to jeste v zivote nedotahl za Poprad :-)

259
přiznivec.obecny
Reagovat

254 To je pravda, přeci jen jsem se držela tý češtiny a věrně, co nejvíc háčků, čárek a je tam „ř“ . Pro maličkou úžasné procvičování výslovnosti. Už má všechny zoubky :DDDD ? Yeey je opravdu rafinovaný…. Vyslovujeme Jej? Správně vyslovuju? Nebo Jéj?
253 Mamánek, to jsem psala taky. Když popojedeš nahoru a pročteš cca 100 komentů, tak se ujistíš :DDDDDDDDD
Ale vážně. Vojta si určitě zaslouží trochu času , aby nás přesvědčil.

260
Anta
Reagovat

257 – tak na farmě shoda s finálovou dvojkou, ale favority jsme stený neměli ;)
A Ivannka tě vážně uhranula :D I když ono to bylo stejně jinak viď ? :))))

256 – ještě lepší ? To budu mít asi problém, koho svou přízní (sms) oblažit :D
A když už jsme u té Moravy, tak Adam je tuším z Brna a Martin z Uničova :)

261
přiznivec.obecny
Reagovat

256 To by bylo dobrý. Vyloženýho favorita zatím nemám, kdo by mě opravdu nadchl.

262
Anta
Reagovat

260 – by nám tu výslovnost mohl nastínit yeey né ? :)

263
přiznivec.obecny
Reagovat

263 Pokud už nespí na klávesnici. Dneska jsme hodně psali, psala?…

264
yeey
Reagovat

260 ja ani nevim jaxem to kdy vymyslel, takze ti v tomhle problemu asi nepomuzu :-) ale Jej dejme tomu (???)

a btw mamanek – no jo, je to tam!! :D to sem rad, ze nejsem jedinej, kdo vsiml… ale tak co, je mu 16, vzdyt je to hezky :-))

261 jak jinak by to bylo? :-) mam pocit, ze na neco narazis…:-) (a na Farme mi to v tom finale bylo vlastne jedno, fandil jsem oboum stejne… pokud si dobre vzpominam, tento porad jsem uz uspesne zapomnel:-))

265
Ája
Reagovat

260 – yeey vyslovujeme „rybízek“ ;-))

266
přiznivec.obecny
Reagovat

236 Já jsem klidná bavím se taky, akorát někdy člověk občas přemýšlí, to snad není zakázaný. Ne, určitě.
Jsem nějak přehlídla tuhle výzvu, tak dodatečná odpověď…

267
yeey
Reagovat

266 :D:D a helemese kdo se nam tu pohotove ozval….:D:D

268
přiznivec.obecny
Reagovat

265 Ty sis vážně dal tu práci :D .. taky jsem ještě psala, že je možná jen prostě typ Ebena. Jo, je to hezký, to je pravda. Uvidí se.

269
přiznivec.obecny
Reagovat

266 Vypadá to, že je tu na výběr, aha…

270
Anta
Reagovat

Ája má pravdu – rybízek (čili rybížek pro malou :D)

265 – nebudem vyvolávat duchy ;)

264 – jestli nepadl na klávesnici tehdy a s výsledkem si teď lámeme hlavu :D

271
Ája
Reagovat

268 – holt jsi jednou rybízek, tak se s tím smiř, vždyť je to roztomilý :-D

272
yeey
Reagovat

272 – pockej te taky jednou otituluju :-)

273
Anta
Reagovat

273 – cedarin měl dobrej nápad :)

hledala jsem a …
http://www.youtube.com/watch?v=ii2JCdZey_Y

274
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 246 – Pro mě není i Vojtěcha hlavní problém ta „bieberovitost“ (i když český Bieber by byl poslední, koho bych v našem popu chtěl), ale především to, že Feeling Good zazpíval strašně utahaně a cajdákovitě, zvlášť pak ve srovnání s tím, jak tutéž píseň dala Anička v Hlasu nebo Carly v americkém X Factoru. Ale taky ho úplně neodepisuju, hlas má slušný, ale obávám se, že vzhledem k nezralosti by neměl šanci stát se ničím jiným než plyšákem. Třeba takový Harich na mě už v době SS působil mnohem vyzráleji.

275
dolores
Reagovat

156 -Vlado, dala som si tu namahu vyhladat nieco na tube od tej ucitelky Ladislavy Manickovej, ale bolo to strastiplne patranie, kedze vystupuje pod umeleckym menom Lilly. (dokonca Lilly May)-ale ty si to asi vedel. Poviem ti, drahokam v hrdle ako tvoja Monicka urcite nema, ale zase svoju vsednu farbu dokaze rozziarit tym ako s hlasom pracuje a pravdepodobne jej to dobre spieva aj na velkom podiu. niekedy mi prisla prilis dokonala. niektore jej piesne su fajn, ine prilis obycajne, staromodne aranze k tomu… o gycovitych fotoklipoch sa radsej nevyjadrujem, napokon moze to ist aj bez obrazu. na Czech talente bola naozaj velmi dobra, posobila na mna vyzreto ako nejaka skusena muzikalova spevacka. len aby nedopadla ako ucitelka spevu Julia Smolkova v prvej SHS, ktoru divaci v semi neposlali dalej kvoli prilis akademickemu prejavu. paradoxne aj Julia na kastingu zaspievala asi len prvy vers a Habera ju ihned poslal dalej a paradoxne tiez pochadzala z presovkeho kraja :))

medzitym som si precitala aj Scx. Gilotinu a ihned vyhladala Sabinu s Hladikom, a hovorim SKVELE!, od toho momentu, ak si tie dve damy porovnam, tak Sabina u mna vyhrava na body (o dost od Lilly) . ten grunge, alebo neviem teda presne aky styl rocku to je, ci s prvkami bluesu, ci? .. (nech ma znalci opravia) zaspievala ohromne! a tiez ma umelecke meno : Sabina Jopli
mrzi ma, ze ju chceli vyhodit, ale ja som vedela, ze postupila, ved sama tu v nedelu poslala link na FBstranku- teda ak to vobec bola ona (prispevok c.87)

276
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 276 – Mně barva hlasu Lilly úplně všední nepřijde, respektive ty sametové hloubky mi znějí hodně příjemně, i když na Moničku samozřejmě nemá (btw. pořád mě hrozně mrzí, že my dva jsme se nepotkali už při ČSS1, jak my bychom si bývali notovali). Jako muzikálovku bych Lilly neřadil, přijde mi naopak jako čistokrevná jazzmanka. Ale taky mám obavu, aby neskončila ve škatulce „chladná akademička“ á la Najdekrová, Povýšilová nebo ta Smolková.
Sabinu s Hladíkem jsem ještě neslyšel, co nejdřív to napravím :-)

277
dolores
Reagovat

208 -tie autorske talentove sutaze, aspon u nas na Slovensku (Coca-cola pop star, ci Kosicky zlaty poklad) …su pre TV asi marketingovo nezaujimave, kedze sa nikdy nevysielaju ani len zo zaznamu. ak by takato sutaz naozaj mala byt uspesna, (Cesko hleda hitmakera), to by museli tie piesne, porotou vybrane, aspon pol roka dopredu rotovat v celoplosnych radiach, aby si na nich ludia zvykli a potom v zivakoch urcili, co z toho je pre nich hitom. inak si to neviem predstavit. pretoze ucho ak pocuje prvykrat nejaky song, vobec ho nemusi zaujat, a ak ano, vacsinou je to prvoplanova odrhovacka. nejak tak to bolo u nas aj s Eurosongom, ale to bolo zase ine, kedze to spievali znami interpreti, tak hlasovanie sa nieslo v duchu : kto ma silnejsi fanklub, a nie ktora piesen je najlepsia :)

ale asi si to myslel len obrazne s tou sutazou, .. a urcite nie si sam, kto vyrazne pocituje nedostatok hitov a prebytok spevakov. ale som si ista, ze hity su niekde v suflikoch, garazoch, v pocitacoch, len im stoji v ceste prilis vela prekazok, aby vysli na svetlo bozie

278
DJ Vlado
Reagovat

Jinak to podle slov pana režiséra vypadá, že Lilly v semifinále je: http://superstar.markiza.sk/clanok/novinky/nova-era-superstar-tvorcovia-prezradili-horuce-novinky.html
a taky je tam jakýsi chovatel koní, takže až některého soutěžícího takto představí, tak budeme vědět, že je to jasný semifinalista :-)

279
dolores
Reagovat

277 -isty jazzovy feeling ma, to nepopieram, ale cistokrvnu jazzmenku v nej nevidim. to u mna splna skor Zuzka Mikulcova ;)

280
yeey
Reagovat

275 – tak ja taky asi nic jinyho, nez ze se stane plysakem nepredpokladam :-)) vzhledem k jeho vzhledu to jinak nevidim, ale to jeste neni duvod ho odepisovat, ale vsak on treba ani nepostoupi do seminafile….

jinak doufam, ze sem te darkem v prisp. 222 potesil :DD

281
yeey
Reagovat

279 tahle souvislost mi taky dosla a taky se trochu desim, co za „konarku“ tam bude :D:D http://www.1000vecicomeserou.cz/156-lide-od-koni/

282
DJ Vlado
Reagovat

280 – Zuzku bych spíš zařadil někam na pomezí jazzu a soulu, což je ale taky super. Když už jsi zmínila Hlas, tak tam pro mě byla nejčistokrevnější jazzmanka Esterka Wiesnerová, která mi ve finále chyběla snad ze všech úplně nejvíc. Kdyby eMDý nebyl „komunistický prase“, tak by ji nemohl zaříznout tak dementním výběrem písně a nevybral by na její úkor ultrazbytečnou Repetenku, velká škoda :-(((

283
dolores
Reagovat

279 -tak to je super, ze je v patnastke:) uz sa tesim, bolo by fajn keby jej dovolili zaspievat song od Bjork v slovenskej verzii, ako to predviedla na Czech talent :DDD

283- ked ja som ti uz na tu Esterku, ci Repetenku aj zabudla :D

284
dolores
Reagovat

mimochodom Vlado Zuzka Miklucova v jeseni ucinkovala ako hostka na Bratisl.jazzovych dnoch ;) a pred 3 ropkmi vyhrala sutaz Nove tvare slov. jazzu ;)

285
Prochor
Reagovat

258 – Ano castingy nemusí být všude ale adepti ze všech koutů republiky ano. Konečně – uvidíme.

286
Rena
Reagovat

Jak Moniku Bagárovou neznáme: sexy pózy a válení se po chlapech..
V novém videoklipu Let Me Love U se představuje jako božsky vypadající r’n’b diva. Dramatická hádka, vzpomínky na chvíle štěstí a sexy tanečníci, po nichž se hlavní aktérka plazí.

http://revue.idnes.cz/monika-bagarova-0ia-/lidicky.aspx?c=A130212_113428_lidicky_ved

287
DJ Vlado
Reagovat

287 – Už jsem ten klip i viděl a jak klip, tak píseň je úplně super :-) Oproti debutovému albu je tam patrný posun blíž k modernějšímu soundu (tu píseň má produkčně na svědomí stejný tým jako u Celeste). A i když mi u Moničky nevinná princeznovská image byla bližší, tak i jako sexy dračici jí to neskutečně sluší :-)
http://www.youtube.com/watch?v=6oMkyMnwf1Y

289
Erika
Reagovat

Myslíte že ještě někdy Česko a Slovensko budou hledat SuperStar každá země zvlášť a nebo už to takhle dohromady zůstane napořád? Mě to takhle připadá jak kdybychom byly zpátky v Československu……..

290
Ludvík
Reagovat

290 – Stejně za chvíli budeme v Československu znova :DD
A každý země už hledat zvlášť nebude určitě… Česko by mohlo tady je aspoň těch 10 000 000 ale takoví Slováci s 5 000 000, ti by na těch show prodělali…

291
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=bLiiqNnCkVg&playnext=1&list=PLhG7vmupU_Q1WKIgk9wDrzL_C53YTlg-s&feature=results_video Doufám že takhle nedopadnou i letošní superstáristi. A to jsem Kutheila považoval za jednoho z mála zajímavých soutěžících v Hlasu. Ještě že se letos M.D. pěvecké soutěže žádným způsobem neúčastní…..

292
Anta
Reagovat

292 – legendy popu jsou převážně o tomhle, nedá se na to dívat.

293
T.M.
Reagovat

293: Ale zrovna u něj mi vadí že je člověk dvou tváří. S kapelou Votchi dělá výbornou muziku ale zároveň dělá mizukály a kdo se zaprodá tomuhle tak to už je hodně špatný. Cvičená opička Michala Davida snad není a myslím si že má na víc. A co se týče muzikálů tak ty jsou tady asi potřebné aby se soutěžící vůbec nějak uživili ale zároveň podle mě zabíjejí jejich osobnost. Většina lidí co jde do SuperStar tam jde proto aby mohli dělat vlastní muziku ( až na pár výjimek který do muzikálu chcou) ale nakonec v muzikálech a v televizních šaškárnách skončí většina z nich a jsou za to ještě rádi protože jinak by po nich ani pes neštěknul. Je to smutný ale u nás to asi jinak nejde. Když vidím jak ho M.D. nadšeně povzbuzuje jako svýho loutkovýho maňáska tak to na mě fakt nedělá dobrej dojem…..

294
Anta
Reagovat

294 – nadšeně ho nepovzbuje jen MDý, jinak máš pravdu, bohužel :-(

295
přiznivec.obecny
Reagovat

294 Přesně tak to vnímám, taky jsem to už psala. Ale nedá se s tím hned něco dělat, třeba později se situace pro zpěváky zlepší. Doufejme, že Supestáristi si poradí a zvyknou si na to, že všechno je většinou jen na nich a že štěstí přeje připraveným, tj. že jdou do soutěže už s vizí, co budou dělat po…

296
Scalex
Reagovat

T.M. – no jo, ale co když někoho fakt baví víc velmi protikladných žánrů? Například já jsem v mládí hrával jak jazz, tak v progressive metalové kapele, tak v klasické zábavovce. Každá věc z toho mi dělala radost, protože to bylo pokaždé o něčem jiném. V jazzu mě bavila ta náročnost, v metalu energičnost, v zábavovce zase to, že jsem si zapidlikal Hrobaře a nenáročnému publiku to dělalo radost.

Takže si dovedu představit i člověka, který se na jednu stranu věnuje rockové kapele, na druhou stranu plytkým muzikálům a přitom ho oboje baví. Pravověrný rockový fanoušek to může brát jako zradu poctivé muziky a dělání čehokoliv pro prachy, ale ten fanoušek ví prd, jak to má nastavené ten zpěvák.

Tobě můžou muzikály připadat nablblé a nehodnotné, ale své publikum mají a ta radost publika tam často není o nic menší, než radost rockového publika na rockovém koncertu. A pokud je pro interpreta odměnou radost publika, pak můžes chutí hrát pro obě zmíněné skupiny a užívat si to – i když členové těch skupin pro sebe navzájem nemusí mít pochopení.

297
T.M.
Reagovat

297: Jako samozřejmě, v případě Kutheila sem asi použil blbej příklad protože ten dělal muzikály už před soutěží a evidentně ho muzikály baví. Taky nechci házet všechny muzikály do jednoho pytle a pokud to někoho baví, tak samozřejmě nic proti tomu. Měl sem na mysli spíš ty soutěžící co jdou do soutěže s tím že se pak budou moct živit vlastní hudbou ale prostě jim to nějak nevyjde a tak se raději upíchnou někde v muzikálu a nebo objíždí různý televizní estrády a taškařice aby jim to aspoň něco sypalo a dělají to vlastně jen pro peníze protože jinak by se v tý branži vůbec neuživili. To je pak vždycky smutnej pohled a mám dojem že takhle dopadlo hodně zpěváků z těchto soutěží. Takže když to někoho baví tak nic proti ale jak to někdo dělá jenom z nouze tak je to škoda jeho talentu…i když to není chyba jenom těch soutěžících protože trh je tady malej a prosadit se čím dál těžší. Snad už sem to upřesnil :-)

298
Scalex
Reagovat

Jo jo, já to naprosto chápu a taky si říkám, že pro hodně těch soutěžících to musí být děsný rozčarování, že byli obletovaní a puberťačky pištěly a tak podobně, a najednou jsou v nějaké pochybné agentuře, která nabízí třicet let vyčichlé umělce a jejich největším kšeftem je vystoupení při otevírání nového supermarketu. 8^)

Proto jsem hodně zvědavej, jestli si Adam Kukačka udrží svůj střízlivý pohled i poté, co projde (jestli projde) celou soutěží. Jestli „nezpychne“ a nepřehodnotí svůj pohled a neřekne si (pod vlivem toho hype, co kolem SuperStar je), že by se tím přeci jen živit mohl.

Oni teda ti 16letí jsou na tom lépe, protože musejí dodělat školu a tak. Nejhůř jsou na tom ti, kteří už mají po škole, kvůli účasti v SuperStar opustili zaměstnání a všechno vsadili na jednu kartu. Takové pak ukecá nějaký mluvka z oné pochybné agentury a když se pak po roce-dvou podívám na oficiální web toho soutěžícího, tak je to v sekci „Akce/Koncerty“ hodně smutná podívaná.

299
dolores
Reagovat

293 -trochu s tebou nebudem suhlasit – je sice pravda, ze v Legendach popu je vela dost pofidernych vystupeni, ale zrodili sa tam aj skvosty, napr. v epizode s Petrom Lipom to bol jeden absolutne vydareny profi hud-zabavny program s vynikajucimi vykonmi ludi aj z talentovych sutazi (Simona Feherova, Zuzka Mikulcova). dobre boli legendy aj s Hanou Hegerovou. potom aj niektore jednotlive vystupenia v inych dieloch sa vydarili nad ocakavania, napr. exsemifinalista SHS Adam Durica ma momentalne asi najvacsi pocet prehrati zo vsetkych spevakov z Legiend na tube za vykon, ktory ja povazujem za skvely hlavne po vyrazovej stranke http://www.youtube.com/watch?v=U8Qk7nSFHlo

292 – Legendy s MD som nepozerala, lebo mam voci jeho hudbe istu averziu, ale Kutheila som videla v posledny piatok spievat na pocest Legendy Karla Svobodu nejaky duet, ale bolo to dost zle. myslim, ze ten Soumen, co si tu postol je este znesitelny, oproti tomu co predviedol naposledy :/

300
přiznivec.obecny
Reagovat

300 Dolores, souhlasím s Antou. Peter Lipa 5. nej v Evropě svýho času a Hegerová, geniální zpěvačka, ty jsou zrnkem v písku v Legendách. Zbytek je neustálé omílání šedého normalizačního popu. Uvedu ti jako ukázku jedno vystoupení ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=WwFCKdm_08U

301
Anta
Reagovat

300 – proto jsem napsala převážně, nesleduji cz ani sk, to jen když jsem na to narazila při přepínání, tak jsem si téměř vždy řekla uf a přepla jinam, měla jsem smůlu. Ale asi máš pravdu, že se tam dají slyšet i dobré věci, ale ani tak nemám v úmyslu sledovat.
Pamatuji si ale na tvůj odkaz na Zuzku i Simonu (snad byl tvůj :)), kdy Balada o štyroch koňoch v podání Zuzky byla výborná, já si to i ztáhla, abych mohla poslechnout častěji, dodatečně díky :)

302
dolores
Reagovat

297 znamy hlasovy pedagog Frantisek Tugendlieb raz v jednej relacii povedal, ze kedysi si myslel, ze tak ako existuje dobro a zlo, rozdeluje sa aj hudba na dobru a zlu, pricom ti spravni pocuvaju len tu dobru hudbu, a tou zlou opravnene pohrdaju. lenze prave ta zla hudba dalsim milionom ludi prinasa radost a uspokojenie. takze na sklonku svojho zivota si zapochyboval o existencii zlej hudby:) kazdy druh hudby je tu pre niekoho ;)

303
přiznivec.obecny
Reagovat

Dolores, tak potom je vlastně všechno v pořádku. Já bych ti nabídla různé ukázky z tohoto skvělého pořadu, ale myslím, že by mě tady za chvíli vynesli v zubech….

304
přiznivec.obecny
Reagovat

302 Anto, líbilo? :-)

305
dolores
Reagovat

301 -priznivce, tak to si nemohla lepsie vybrat :))) ale ber to tak, ze spievala pre radost tatinka :D aj ja by som mohla tu vypichnut tych „podarenych“ videi na mraky, ale ja radsej tie fajnee…….. :D

302-ano Anta, kedysi som to sem davala pre Bel, neviem, ci si to vobec vsimla. ozaj, tusim, ze ty si fandila,okrem GG aj Lukasovi Adamcovi? alebo to bola Aja? uz neviem, ale ak ano, tak ti postnem jeho novinku : http://www.youtube.com/watch?v=IX7rc99WmqM

306
Anta
Reagovat

305 přiznivec.obecny – líbilo a to dost, jsem si to i zpívala :-) a teď si nejsem jistá, kdo že ten odkaz vlastně dával ?

307
přiznivec.obecny
Reagovat

306 Dolores, já jsem taky maminka, ale svýho syna, pokud by takhle zpíval, bych určitě nenutila národu. Promiň, ale nepřesvědčila si mě o tomto karaoke vmíchaném do pár podařených kousků…

308
přiznivec.obecny
Reagovat

307 Anto. Já posílala Kličkovanou… Dost lidí je z ní zoufalých a na…

309
Anta
Reagovat

303 dolores – tak to už je na filosofickou debatu :)

308 dolores – já jsem jednoznačně fan bod G :) Lukáš mi nevadil, líbili se mi spolu, než to celé vyhrál, nesla jsem to tenkrát dost nelibě :)

309 přiznivec.obecny – tak tu neznám, myslím.

310
přiznivec.obecny
Reagovat

Obecně Legendy popu slouží vyvoleným a to, že se objeví pár dobrých umělců je sice fajn, ale drtivá většina songů je tady po milióntý. Lidi neuvěřitelně štve, že se poslouchá něco, co už dávno mělo být pouštěné občas, ne-li to rovnou dát do archivu. Máme rok 2012 a pořád v tom jedeme na plný plyn. Mě udivuje, když někdo vůbec říká, že je to v pořádku. Tyhle typy pořadů zabírají místo novým a to v nekonečné smyčce… A můžeme si to zdůvodňovat citáty a pěknými vystoupeními, které se střídají s hrozivými, ale pořád žijeme v 1980 …. Nejde mi uvěřit, že někdo na tohle trendu vidí ještě něco pozitivního…

311
přiznivec.obecny
Reagovat

Anto, Dolores, ještě jsem vypustila filozofický plk :DD Ale evidentní je, že každý máme svý hranice a holt, my nic nepořešíme, ledaže si budeme zde oponovat, notovat, nic se dít nebude…. Zatímco v rádiu jede Dívka s citrónovou šálou….

312
dolores
Reagovat

308 -o nicom som ta nemala v umysle presviedcat. smajliky co som pouzila mali napovedat, ze som skor o tom zartovala. sorry, nevedela som, ze to vezmes tak vazne :D

samozrejme, ze to bolo zufale. aj ten Kutheil naposledy a dalsie a dalsie. spievaju nazivo, takze aj to je jeden z dovodov biednych vykonov. ale ja si z toho odpadu vyberiem tie klenoty a tesim a z nich. inak s tym nic nenarobim, nemam moc to zastavit, ma to sledovanost, takze z marketingoveho hladiska to RTVS vyhovuje vysielat. a na FB stranke Legiend si ludia stale zelaju pocut svojich oblubenych normalizacnych spevakov. preco im to nedopriat? mozno bude raz dopriate aj nam, co mame iny vkus :)

313
Anta
Reagovat

přiznivec.obecny – že já blbec si ten tvůj odkaz na Kličkovanou vůbec pouštěla ! Víš jak se mi teď bude usínat ! :-)))

314
přiznivec.obecny
Reagovat

313 Dolores, já bych se tě ani nikoho nikdy nechtěla dotknout. To jsem zápolila s tvojí oblibou a ne s tebou. Vážně to trošinku beru, mě to mrzí, že mi uchází muzika, která je hraná někde skoro až ve sklepech. Tenhle maras tomu brání. Tolik času člověk nemá a hlavně ne každý je talentovaný hledač…Možná proto jsem nechtěně na tebe i přes moje přesvědčení přenesla zlobu. Ták promiň!….. A kdyby i ostatní měli možnost, tak, si myslím, že by i emigrovali, ale to je právě ono, proto jsou držený v kleštích bez volby. To mě štve…

Ale já jdu od toho, že mě to tak vždycky bere…

315
přiznivec.obecny
Reagovat

314 Tak si to pusť ještě jednou, já taky a pokecáme do rána… Už vím, až budu přesčas, tak to použiju jako Redbull…

316
Anta
Reagovat

316 přiznivec.obecny – když já jsem přesčas, tak musím nějakej nářez něco co mě i pozitivně naladí nabudí ! :-D
Při tomhle sice neusneš, ale seš akorát rozladěná nebo ještě lépe nas… :-)))

317
přiznivec.obecny
Reagovat

317 Já jsem si to pustila ještě jednou a zaujala mě ta jemně vložená basová „linka“, to mě baví nejvíc. A to varhaní intro je …. já nemám slov…

Tak třeba AC/DC? Tak je budu muset spokojit s nima, mám sice vnitřní boj, ale holt, co mám dělat.

318
přiznivec.obecny
Reagovat
319
Anta
Reagovat

318 – tak jasně ac/dc, i když momentálně ujíždím na LMFAO Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett :-)
Nejsem tak vyhraněný typ, i když moje srdcovka je stále rock a jeho varianty, tak jsem schopna si užít i jiné styly. Ono mě to za čas přejde a bude to zas něco jiného jako třeba This Means War od Nickelback či Stronger od Kelly.

320
yeey
Reagovat

320 to Party Rock Anthem to sem taky mysim mel jeden cas jako guilty pleasure :D zato tenhle tyden sem nekde chytl ten znamej refren tohohle a nemuzu se toho ku*va zbavit – to je teprv guilty :D:D http://www.youtube.com/watch?v=4oYp3AQqG1U

321
Jai Kudo
Reagovat

294,298,299 a další – jeden přípěvek ohledně uplatnění/neuplatnění absolventů SS po skončení:
„Lidé tyhle soutěže odsuzují proto, že jich byla spousta, a proto, že se nikomu nepovedlo prorazit. Myslí si, že je to chyba interpretů. Ale ona to není jejich chyba. Interpreti se snaží. Jsou pořád stejní. Nezměnili se. Oni chtějí, ale pomoc lidí okolo nich je slabá. Takže to vypadá tak, jak to vypadá….“ (GG)

322
Anta
Reagovat

321 yeey – a máš problém se zrakovým nebo sluchovým vjemem ? :-D

323
yeey
Reagovat

323 – zrejme jen sluchovy vjem, ptze ten klip sem videl vseho vsudy jen 2x, i na zaklade toho si tu prdel budu pamatovat do konce zivota :DD

324
přiznivec.obecny
Reagovat

321 Pop nejpopovatější… Je to hodně známý. Já přitom rádia neposlouchám, tak to je zajímavý. Ta se musí hrát asi hodně v televizi, protože jak jinak bych ji znala…
Asi se na to dobře tancuje? Záměrně bych si ji nepustila. Stejně to je opravdu barbína. To je ve světě určitý styl, ne? A to se tomu říká „Barbie“? By mě zajímal Ken
:-)Nemyslím tím kritiku, jen by mě zajímalo jestli se jim tahle móda líbí a proto chodí na plastiku atd…. Jako třeba předělávky na ještěrku a jiné bytosti… Protože je jedna už dost postarší a je přeplastic a taky blond a taky celá v růžovém. No, to mám zase starosti….
:-DDDDDDD

325
přiznivec.obecny
Reagovat

320 Anto, to taky znám, ale já nikam nechodím! No, to je mi záhadou a v práci mi nic nepouštějí. Začínám věřit na Zednáře :-( Musím na rentgen…

326
yeey
Reagovat

325 tak ono je to takovy rap-electro-cosi, za pop bych to ani snad neoznacil… mysim ze Nicki je dost neidentifikovatelna :D ja taky nevim, odkud to znam, minuly rok sem ale tak 3x zabloudil na diskoteku, takze to bude asi ono, radio jedu zridkakdy, televizi v podstate taky… a jestli se na to dobre tancuje? rekl bych, ze ve 2 rano na slupky zajiste :D

a co se tyka jejiho stylu – staci videt ty kreace, co predvadi v kazdym dile American Idolu … to je zkratka totalni extravagance nebo spis exhibicionismus :-) vem si ze bys takovouhle zmalovanou maskaru potkala nekde v MHD :D:D:D

327
přiznivec.obecny
Reagovat

320 No, víš, zjišťuju, že vlastně pop neposlouchám, já se ještě kolikrát musím posunout o pár kroků zpět a zinventurovat věci, které mi ušly, ale pop snad vůbec zatím propíraný nebyl. Alespoň si teď nevzpomenu, neuvědomuju… No, proto i možná jsem sem šla. Ale neznamená to, že bych měla s popem problém. Ráda jsem tancovala, hodně ráda, takže určitě i moderní věci, který mi sednou taky bych neodmítala. Teď se chci přes víkend. Ne projít nominace Grammy, něco jsem tam zhlídla. Jinak i jazzrock, rnb, hard rock a hodně alternativu. Ale s tím tady nebudu otravovat, to už musí být na to člověk zvyklej a nevím, kdo to tady poslouchá, ale většina by mě asi vypoklonkovala :DDD Navíc moc toho neznám. Ale snažím se, no… Já rada i Rottrovou.. Taky nemám problém…byť inklinace k progresu už u mě asi nikdy neskončí… Jo a ty krásný hlasy, jímavý interpretace, atd…, jak jsme plesaly nad Vinem apod…

328
přiznivec.obecny
Reagovat

327 Yeey, fakt je, že jsem se nad tou elektronikou zamyslela, jestli to je ještě pop, ale pak jsem neřešila, protože název pro tohle neznám a trápila bych se :-D
Přemýšlím, jestli jsem někoho takovýho potkala. No, občas jsem potkala dámy, které mluvili rusky a byly taky hodně barevný. Ale jinak ne.
No, já bych už na to netancovala, já jsem myslela na teenagerovský věk. Hm, tak nevím, to už asi neodhadnu. Dnes spíš z recese v neznámém městě, ale se hodně dobrými známými, co by mě „chápali“.. .(

329
Anta
Reagovat

326 přiznivec.obecny – no tak já už taky moc ne, ale tak někdy na něco natrefím, pak si najdu na YT a ztáhnu a pouštím, mám tu možnost, ale většinou v přesčase, jinak to ani nejde :))) kolegyňka je sice tolerantní, ale….. :)

Myslím, že nejsem sama kdo to má tak, že pro určité nálady, rozpoložení a čas poslouchám různé věci, takže to mohou být i různé styly. Ano, jsem u vytržení nad Zuzkou s jazzem, nad Vinem a jeho Sober, ale jedno neposlouchám nikdy, dechovku :-)

330
yeey
Reagovat

329 tak to vis, ze bych na to asi netancil jinak nez z recese, v ty 2 rano je uz dost veci, co delas tak trochu z recese…. no hele je patek vecer a ja za chvili vyrazim z domu, jestli se zatoulam nekam, kde bude hrat Nicki Minaj, tak ti tu zitra povim jestli a jak moc z recese jsem na ni tancil :D:D:D

a nikoho takovyho asi fakt nepotkas, Rusky v ČR sou sice hrozny zlo snad za vsech okolnosti, ale na Nicki ve vrstve make-upu nemaj :-)

331
přiznivec.obecny
Reagovat

Yeey, hezkou zábavu :-) A dej report…

332
Anta
Reagovat

331 yeey – tak pozor, máme tam vzdálenou přízeň :)

333
přiznivec.obecny
Reagovat

33 Anto, to je jako všude. Určité Češky nás taky hážou do ne zrovna lichotivýho obrazu :-( , anpř. Jinak měla jsem kolegyni z Ruska a bezaměnitelná, správňácká ženská :-)

334
přiznivec.obecny
Reagovat

nezaměnitelná..jsem samý překlep

335
T.M.
Reagovat

http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?id=771232#utm_source=xchat.centrum.cz&utm_medium=widget&utm_campaign=widget Tak to jsem zvědavej jestli jim tahle předpověď vyjde. Ale bral bych to :-)

336
gabi
Reagovat

konecne zase nieco, co si rada pozriem :)
heeeeeeej…..je to o superstar alebo o nasom vybere hudby? hehe

337
přiznivec.obecny
Reagovat

337 promiň :-)

338
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak teda striktně se držím tématu :-)

Jinak mě zaujal, ani nevím proč, viz naše komenty o fešácích Superstar. Tak nějak úplně typický fešák asi ne, ale zaujal mě nějakým X… Někomu zase neseděl hódně, tak uvidéme :-) Mimochodem dneska uvidíme asi víc…

http://www.super.cz/151021-pokerovany-pankac-zaskocil-porotu-superstar-podivejte-se-na-nezne-vystoupeni-tohoto-rozeneho-drsnaka.html

339
martina
Reagovat

jedna velká trapárna ,hlavně ta Farná na co si tam jako hraje .Sama nic neumí

Přidat komentář