Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a královna Hvězdné pěchoty (výsledky)

7. Leden 2023 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Celý týden jste mohli hlasovat v tradiční silvestrovské anketě, ve které jste tentokrát volili ty nejvýraznější tváře z opačného spektra oproti finalistům. Kteří dva pěchoťáci se stávají královským párem? Vyhráli očekávaní favoriti, nebo došlo k překvapení? To všechno se dozvíte níže.

Král Hvězdné pěchoty:

1. Ivan Kandráč

2. Marián Severín Weiss

3.-4. Štěpán Turek a Tomáš Konečný (Barbar Mamut)

Král Hvězdné pěchoty

Mužská kategorie byla poměrně vyrovnaná, za mírného favorita jsem však považoval autora legendární Stávky dýdžejů Štěpána Turka, ten nakonec skončil na sdíleném třetím místě s „mimozemšťanem“ Barbarem Mamutem. Vítězství jiného geniálního „textaře“ Ivana Kandráče však není nijak velkým překvapením vzhledem k tomu, že se SuperStar účastnil víckrát (a navíc byl i v Talentu). Kandráčovo vítězství a druhé místo metalového Darth Vadera Mariána Severína Weisse opět dokazuje, jak výjimečný byl první federální ročník.

Královna Hvězdné pěchoty:

1. Adéla „Šakira“ Hrčová

2. Samuela Troblová

3. Anna „Dajdou“ Gleisnerová

Královna Hvězdné pěchoty

Mnohem překvapivější jsou výsledky ženské kategorie. Zde jsem za jednoznačnou favoritku považoval historicky první generálku Hvězdné pěchoty Annu Gleisnerovou, které nikdo neřekl jinak než Anička Dajdou. Tato legenda však nejen, že nevyhrála, ale získala pouze bronz (zřejmĕ jsou její fanoušci, řečeno slovy Zdeňka Svĕráka, „buď senilní, anebo mrtví“). Z vítězství se nakonec těšila autorka nejdelšího úvodního monologu Adéla Hrčová přezdívaná Adéla Šakira, která soutěžila ve čvrté federální SuperStar. Stříbro získala opět poměrně překvapivě Samuela Troblová z druhého federálního ročníku, která nebyla typickou pěchoťačkou jako spíš recesistkou.

Jen pro připomenutí si na závěr dáme videa obou vítězů:

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!