Panáček v reality show

Ewa Farna ovládla Fórum Karlín hlasem i humorem

4. Listopad 2022 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Ewa Farna

Reportáž z koncertu úřadující české Slavice Ewy Farne, která v SuperStar zářila hned dvakrát, poprvé v roce 2013 jako porotkyně, podruhé vloni jako moderátorka.

Celou reportáž si přečtěte zde. Na blogu za tento týden najdete rovněž průlet filmovou hexalogií legendárních Básníků. Tento měsíc se rovněž můžete těšit na šestý díl seriálu Sweet 90’s, tentokrát z roku 1995 s Michaelem Jacksonem na titulce, a také na reportáž z koncertu další české zpěvačky – Lenny.

Foto/zdroj: (c) Lukáš Zima, iReport.cz

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!