Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Česko Slovenská SuperStar 2: finalisté, jaké bude konečné pořadí?

7. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Druhá řada Česko Slovenské SuperStar vstupuje do finálové části. Já se už teď však pokusím odhadnout, jak by to mohlo celé dopadnout a na kterých místech by jednotliví soutěžící mohli skončit. Samozřejmě, že bude hodně záležet na tom, co s kým udělá velké pódium (pokud nějaké větší ještě bude, protože to semifinálové je už dost velké), ale na základě zkušeností zminulých řad jsem sestavil svůj tip na pořadí, kde jsem zohlednil všechny faktory včetně národnosti soutěžících. Můj odhad vypadá následovně.




12. Klaudia Pappová – Tady myslím není co řešit. Klaudia je jednoznačně nejslabším článkem celé finálové dvanáctky. Pěvecky je naprosto průměrná, navíc je většině lidí nesympatická. Zabodovat může jedině tehdy, pokud stejně jako ve druhém semifinále předvede podbízivou estrádu a ani tak si nejsem jistý, zda totéž zafunguje podruhé a v mnohem větší konkurenci, než Klaudia měla dosud jen v kategorii Slovenek. Upřímně by mě hodně překvapilo, kdyby přežila první kolo.

11. Celeste Buckingham – Zatímco Klaudia svou zbytečností pro finále připomíná finalistku druhé řady české SuperStar Moniku Šramlovou, Celeste zase připomíná jinou finalistku stejné řady Janiku Kolářovou, a to nejen jistou exotičností, ale i tím, že svůj talent zatím nedokáže tak dobře prodat. A myslím, že tady se bude historie opakovat a stejně jako Janika vyprovodila v prvním finále Šramlovou, vyprovodí i Celeste Klaudii. A protože si nedokážu představit, že by v prvním kole vypadl kterýkoliv z kluků nebo některá ze čtyř zbývajících holek, je vypadnutí těchto dvou dívek téměř sázkou na jistotu.

10. Monika Povýšilová – Ve druhé půlce startovního pole často dochází k překvapením a myslím, že prvním z nich bude vypadnutí Moniky, která je po technické stránce zřejmě nejlepší zpěvačkou soutěže. Technika ovšem není všechno, pokud zpěv postrádá nějakou extra jiskru navíc. A to je přesně případ Moniky. A proto si myslím, že vypadne stejně brzo jako typově podobné zpěvačky Kristýna Peterková nebo Tereza Najdekrová.

9. Martin Kurc – Přestože bookmakeři Martinovi hodně věří, já mu příliš velké šance nedávám. I když zpívat bezpochyby umí a je to i největší fešák z šestice kluků, tak je pořád oproti ostatním málo výrazný. Navíc přesně zapadá do kategorie „nekontroverzní idol“, který se ženám líbí, ale mužům výrazně nevadí, proto pro ženy postrádá příchuť zakázaného ovoce. A myslím, že podobně brzo jako Petr Poláček či Michal Chrenko, kteří byli typickými „nekontroverzními idoly“, skončí i Martin.

8. Alžběta Kolečkářová – Dalším velkým překvapením by podle mě mohlo být vypadnutí jedné z nejvýraznějších zpěvaček soutěže. Na stejné pozici v minulé řadě vypadla Leona Šenková, které se Alžběta dost typově podobá. Je možné, že lidem může vadit její výstřední image a také poněkud „parníválcový“ zpěv. Bětka se navíc bude s největší pravděpodobností přetahovat o hlasy s Gábinou Gunčíkovou, která podle mě zaujme mnohem víc lidí. V případě Bětky se ale mohu klidně mýlit a ona to může dotáhnout mnohem dál.

7. Martin Harich – Martin je v soutěži po vypadnutí Lukáše Ondruše a Noaha Ellenwooda jediným zástupcem kategorie plyšáků, proto se může v prvních kolech pohybovat na předních místech podobně jako Michael Foret v ČHS2 nebo David Gránský v X-Factoru. Jak se však již několikrát ukázalo, finanční možnosti puberťaček nejsou nevyčerpatelné a i když je Martin bezesporu talentovaný, tak při jeho nezralosti nevěřím, že bude mít vyrovnané výkony. Proto očekávám konec někde kolem středu pole.

6. Michal Šeps – Největší šoumen soutěže už v této době rozděluje veřejnost na dva antagonické tábory, jedni ho pro jeho zábavnost milují, druzí mu naopak nemohou přijít na jméno a tvrdí, že do finále nepatří, protože je to spíš šoumen než zpěvák. Jeho umístění je vůbec nejneodhadnutelnější. Může se lidem brzy přejíst a rychle skončit, stejně tak však může přicházet s novými nápady a lidi bavit docela dlouho. V současnosti má jeden z největších fanklubů ze všech finalistů a je jedním z nejdiskutovanější soutěžících, proto se dá předpokládat, že hned tak nevypadne. Šesté místo však vidím jako jeho strop.

5. Simona Fecková – Pátá v minulé SuperStar skončila majitelka nejkrásnější barvy hlasu Monika Bagárová a letos touto předností oplývá právě Simona. Její sametový alt je zřejmě největším protipólem rockového chrapláku favoritky Gábiny, proto si myslím, že jí bude největší konkurentkou mezi děvčaty. Simona má navíc tu výhodu, že je jedinou silnou zástupkyní Slovenek, a tím pádem se s nikým nebude přetahovat o hlasy. S hlasy z Česka však nemůže moc počítat, takže páté místo vidím jako maximum.




4. Lukáš Adamec – Původně jsem si myslel, že je nereálné, aby se na přední místa podařilo dostat silnou pánskou trojku v kompletním složení, ale když jsem si vzpomněl na druhou řadu české SuperStar, kde se „tři veteráni“ Vlasta Horváth, Petr Bende a Michal Hudček dostali do Top 4 společně s Gábou Al Dhábbou, tak mě napadlo, že by tomu tak mohlo být i tentokrát. Lukáš navíc zastupuje typ tvrdého chlapa, jaký na české straně chybí, takže může klidně dostávat hlasy z obou států. Navíc se ukázal jako velmi spolehlivý zpěvák, který zároveń málokomu vadí, proto se může dostat hodně daleko. Oproti dvojici Ševčík-Piňák se však jeví pěvecky jednostrunnější, proto tipuji, že mu připadne bramborová medaile.

3. Petr Ševčík – Bývá už zvykem, že největší favorit soutěže vypadává před branami finále (s výjimkou überfavoritů Petera Cmoríka a Martina Chodúra, kteří měli nad svými konkurety mílový náskok) a nejinak tomu podle mě bude i tentokrát. Petr je bezpochyby výborný zpěvák, ale je to zároveň velmi kontroverzní osobnost, která má v současnosti řadu odpůrců a obávám se, že postupem soutěže jich bude stále přibývat. Navíc si myslím, že oba soutěžící, které v umístění tipuji před Petra, nejsou rozhodně horší zpěváci než on, takže to vypadá, že nás čeká možná nejvyrovnanější souboj v historii české a slovenské SuperStar.

2. Matej Piňák – Pokud mě něco opravdu překvapuje, tak je to pozice, jakou má jeden z největších talentů letošní SuperStar v anketách i internetových diskusích. Velká část diskutujících tipuje Mateje na jednoho z prvních vyřazených a nepřesvědčil je ani jeho touchdown z posledního semifinále. Je ale možné, že Matejova cílová skupina se rekrutuje spíše z řad starší generace, která tolik nechodí na internet a Matejova pozice je tím pádem silnější než si většina lidí myslí. Je tedy jasné, že jestli je někdo černým koněm soutěže, tak je to právě Matej. Je to vlastně trochu podobný případ jako Petr Bende, kterého mnoho lidí odepisovalo, ale on nakonec došel až do finále a skončil druhý. A mám pocit, že velmi podobný scénář nás čeká u Mateje.

1. Gabriela Gunčíková – Je na čase, aby SuperStar zase jednou vyhrála holka, protože když nepočítáme Martinu Bártovou z Robina Hooda a Patrícii Janečkovou z Talentmanie, tak s výjimkou Anety Langerové v Česku nikdy holka SuperStar nevyhrála. A Gábina má pro titul SuperStar všechny předpoklady. Je to skutečně výborná zpěvačka, která navíc zastupuje typ, který se tak často nevidí, a sice krásná rockerka. Jsou tu jen dvě rizika, která by mohla Gábinu ohrozit. Za prvé někomu může její chraplák vadit, proto by s ním měla šetřit a ukázat i jiné polohy. A za druhé některé ženy nesnesou takovéto ideální spojení skvělého zpěvu a dokonalého vzhledu. Jinak je ale Gábina tou pravou SuperStar se vším všudy a proto si myslím, že by to měla vyhrát.

Všechno ale může dopadnout úplně jinak, protože vox populi bývá často dost nevyzpytatelný. Proto jsem velmi zvědav jak moc se bude můj názor prolínat s realitou. A jaký je váš tip na pořadí finalistů?

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 498
Reagovat

Tak o tom pódiu říkal Mareš minulý týden v rádiu, že se jen předělá tohle. Přidají se nějaké panely, místo židlí budou stát „davy fanoušků“ a přidělá se zase takové to molo pro exhibicionisty… Takže nové nebude, jen překopávka…

2
irena
Reagovat

Díky, DJ! takže já:
12. Klaudia
11. Celeste
10. Monika Povýšilová
9. Matej Piňák
8. Simona Fecková
7. Alžběta Kolečkářová
6. Martin Kurc
5. Lukáš Adamec.
4. Martin Harich
3. Michal Šeps
2.Petr Ševčík
1.Gabriela Gunčíková

Oproti Scalexovi nevěřím v umístění Lukáše ve finálové trojce, a zrovna tak nevěřím tomu že tam bude Matej. Naopak počítám s lepším umístěním Michala Šepse. Já sama bych si přála za vítěze Petra, ale podle pravidla že moji favorité bývají zásadně druzí (Martin Filák, Ondra Ruml, Miro Šmajda) se radši držím zpět.

3
Monika
Reagovat

12. Klaudia
11. Šeps
10. Piňák
9. Celeste
8. Harich
7. Kolečkářová
6. Kurc
5. Fecková
4. Adamec
3. Gunčíková
2. Povýšilová
1. Ševčík

4
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Můj tip:

12. Cel – pokud nedá velmi dobře, tak mnoho hlasů nedostane

11. Monika Povýšilová – první malé překvapení. Nemá imho velký fanklub v CZ a v SK už tuplem ne.

10. Lukáš Adamec – sice obecně moc nevadí, ale nemyslím, že ho hodně lidí dá na první místo při posílání sms a to mu zlomí vaz

9. Alžběta – o hlasy ji připraví Gábina (rád bych, aby vypadla dřív)

8. Klaudia – pokud nebude dělat totrální show, tak je toto maximum. Pokud ano, mohla by ještě o tak dvě místa výš. Navíc nechápu, co je podle DJ Vlada a priori špatného na estrádě. To je relevantní a desítky let oblíbený žánr, který jistě má své publikum.

7. Matej – bude sice zpívat čistě, ale děsně nudit, jako to dělá celou dobu až dosud

6. Simona – dtto

5. Harich – pubinám dojde kredit

4. Petr Ševčík – bude vrcholit mohutná mediální antikampaň, bude se probírat slizáctví, vlezdoprdelismus, sexuální orientace, podlézání, psí oči, a jiné podobné chujoviny – to mu zlomí vaz

3. MArtin Kurc – neuspěje proti nejsilnější dvojce

2. G8bina – pokud bude Špes dávat jednotlivá kola tak dobře jako to poslední a bude dělat show, tak Gábina skončí v souboji se spoustou sms druhá

1. Špes – dtto

5
DJ Vlado
Reagovat

irena 2 – Čistě česká Top 3 nebude určitě, minimálně jeden Slovák se tam podle mě dostane. A protože vždycky byl někdo, s kým se na začátku moc nepočítalo a kdo se nakonec dostal hodně daleko (Vaňková, Bende, Černá, Pártlová, Šmajda), právě proto si myslím, že černým koněm je Matej, který je pro mě nepochopitelně v této chvíli většinou lidí dost podceňovaný.

Monika 3 – Vzhledem k tomu, co jsi psala v minulé diskusi, mě toto tvé pořadí dost překvapuje, zvlášť v případě Piňáka a Povýšilové. Nebo jsi snad jiná Monika než ta, která tu normálně píše?

6
koc
Reagovat

já si taky prilozim polenko:
CSSS vyhraje dívka – libi se mi zpev Alzbetay proto tipuju ze to bude ona ..

7
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

5 – Piňáka imho nikdo nepodceňuje. Že umí zpívat, to se ví. Ale je to imho děsně nudný patron, že si vůbec neumím představit, že bych mu poslal hlas. A toto je celkem častý názor.

8
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

6 – to bych, jako kdysi chtěl Hejma, sežral vlastní klobouk… Jen to ne, to by byl největší výsměch v dějinách SS…

9
Vlk
Reagovat

Všechno může být jinak, až začnou zpívat písničky, co nemají nadrcený…
12. Celeste
11. Klaudia
10. Harich
9. Povýšilová
8. Piňák
7. Kolečkářová
6. Kurc
5. Fecková
4. Ševčík
3. Adamec
2. Gunčíková
1. Šeps

Jako vím, že je to opimistický, ale na to sere pes :)

10
Honza
Reagovat

Zatím dílčí info z Facebooku soutěžící na téma Moje idoly:

1. Paetr – Queen – Bohemian Rapsody

2. Šeps – Bob Marley – No Woman No Cry

3. Matej – Sinatra – My Way

4. Gábina . Metallica – Unforgiven

5. MArtin – Bryan Adams – Summer 69

6. Harich – Kate Perry – I kissed a girl…

Dál zatím nevím

11
°_m-M-m_°
Reagovat

Myslím, že druhé místo Mateje je nereálné. Sice je to zatím z kluků nejlepší zpěvák, ale pro řadu lidí z cílové skupiny myslím příliš staromódní, usedle působící, zpěvácky, výběrem písní i vizáží. Lukáše bych tipoval spíš do spodní poloviny, podle mě dojede na nevýraznost. Zato Bětka myslím půjde podstatně dál.

12
mhx
Reagovat

Také pořadí:-))

12. Haribo Culibrk
11. Alžběta
10. Michal
9. Matěj
8. Lukáš
7. Martin
6. Monika
5. Simona
4. Gun
3. Petr
2. Celeste
1. Klaudia

13
°_m-M-m_°
Reagovat

10, Honza: No tak po přečtení toho playlistu bych svoje tvrzení ohledně Mateje zkorigoval na „bude zázrak, jestli přežije první kolo“ :-) Původně jsem myslel, že dojede na tatíkovskou image a vkus, ale tohle je spíš záležitost pradědečků… To už málokoho zajímá.

14
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Běta nejdál do pětky, ale přikláním se k častému to názoru, že skončí tak osmá. S názorem na umístění Piňáka a Adamce plně souhlasím…

15
Sandra
Reagovat

Netroufám si tipovat, jak to dopadne, ale přála bych si to přibližně takhle:

12. Celeste
11. Klaudia
10. Harich
9. Fecková
8. Kolečkářová
7. Kurc
6. Piňák
5. Šeps
4. Povýšilová
3. Adamec
2. Gunčíková
1. Ševčík

Pokud to vyjde tak, že nakonec opravdu zůstane moje
oblíbená šestice, pak čekám fakt krásný výkony a pěvecky zajímavý a dramatický souboj. Pak doufám, že vyhraje nejlepší.

16
DJ Vlado
Reagovat

3M: Já si naopak myslím, že Matej může hodně nabrat body právě u starší generace, podobně jako Bende nebo Chodúr, kteří měli také „tatíkovskou image a vkus“. A rozhodně si nedokážu představit, že by Matej vypadl v prvním kole, zvlášť když jsou tam Klaudia a Celeste. Stejně tak Lukáš může mít imho dost silnou základnu jako takový lidový a přímočarý typ jako například Šimko nebo Zonyga. Naopak se obávám, že Bětka bude pro masového diváka příliš „alternativní“, navíc se imho bude přetahovat o hlasy s Gábinou, která zaujme víc lidí, a Češi pro holky moc nehlasují, takže by byl zázrak, kdyby se dvě Češky dostaly tak daleko.

17
piha
Reagovat

Pokud se mohu taky vyjádřit jak to vidím já,mám velký rozdíl mezi tím,jak bych chtěla aby to dopadlo a tím,jak to tipuju.
Tip:
12.Klaudia
11.Celeste
10.Harich
9.Fecková
8.Piňák
7.Šeps
6.Povýšilová
5.Alžběta
4.Martin
3.Adamec
2.Gábina
1.Petr

Přání:
12.Šeps
11.Klaudia
10.Celeste
9.Harich
8.Alžběta
7.Povýšilová
6.Fecková
5.Petr
4.Matej
3.Martin
2.Gábina
1.Lukáš

Vím,že je to nereálné,ale pamatuji si,když jsem u minulé Ss tipovala v téhle fázi superfinále a to se nakonec konalo.:DDDAle letos je to tak silná sestava,že se asi nedočkám,ale ať vyhraje kdokoliv z mé TOP 4,budu spokojená.:)))

18
karla31
Reagovat

Srovnávat Bětku a Leonu Šenkovou se nabízí. Ovšem u Leony sem nikdy neměla pocit, že vychází slunce. U Běty ano.
1) je baculatá – né tlustá
2) je to rockerka ale nestylizuje se násilně do této drsné role a dokáže být roztomilá
tudíž myslím, že se dostane hooodně vysoko. A možná i výš než Gábi, protože jak tu zmiňoval kdos … my ženy opravdu moc neodpouštíme tuto dokonalost. Přiznám se, že vidím, že je opravdu krásná, má i krásný hlas, zpívá i mé oblíbené a zamilované písničky, ovšem něco mi chybí. Jiskra? Úsměv? Energie? A nebo sem fakt jen závistivá baba ? :-)))))) Jdu se nad sebou zamyslet.
Každopádně můj typ je, že se Bětka dostane výš než Gábi.

19
Gusta
Reagovat

Je to jen první nástřel, bez nároku na nějak exaktní přesnost:

12. Klaudia – kéž by to byla pravda a nezacláněla tam ani o kolo déle
11. Celeste – vypadne velmi brzy, jako cizinka neakceptovatelná
10. Simona – nevidím to s ní nijak růžově, spoustu lidí nezaujme, o hlasy Východniarů se bude přetahovat s Lukášem
9. Bětka – zpěvačka s velkým hlasem, navíc prostorově výrazná, bývá předčasně vyřazena
8. Monika – ledová královna, technický dokonalá, ale moc akademická
7. Martin K. – nekontroverzní idol, navíc mu nemusí sednout písně při omezených možnostech výběru
6. Marin H. – pro plyšáky je polovina finále strop, dál to už pubiny nezvládnou ufinancovat
5. Lukáš – černý kůň, pořádný chlapský typ, podpora regionu – ale v jeho neprospěch může hrát menší výraznost.
4. Gábina – předčasný konec další velké favoritky, rockerky
3. Michal – největší fenomén této soutěže, ale na superfinále mu to nakonec nebude stačit
2. Petr – v superfinále mu nejspíš nedovolí vyhrát odpůrci
1. Matej – zpočátku outsider, ale nakonec projde všemi úskalími

Ještě napíšu, jaké alternativy by mohly také nastat:
Klaudia – nedejbože, jestli uspěje se svými nevkusnými estrádami a bude tam opruzovat až někam do 6. místa (viz zkušenost se Za 5 12)
Simona – mohla by převzít roli černého koně místo Lukáše a dojít ještě výše – max. 3. místo
Bětka – díky své pódiové prezentaci by mohla uniknout trpkému údělu a dojít až do TOP3
Martin K. – pokud by měl pořád kliku na výběr písní a pořád dával (skoro) touchdowny, max. 4. místo
Lukáš – nemusí potvrdit roli černého koně a může vypadnout poměrně brzy kolem 8.-10. místa, kvůli menší výraznosti
Gábina – teoreticky by se mohla konečně po dlouhé době podívat do superfinále pěvecké soutěže holka, ale tam by proti chlapovi asi už stejně neuspěla
Michal – může přestat být tolik zábavný o něco dřív, kolem 5. místa

20
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

18 -Běta a roztomilá? To teda fakt sorry, ale to nevím, jak jsi představuješ rotomilost. To možná tak Noah…

21
Monika
Reagovat

5 – DJ Vlado: To nejsem ja, to psala nejaka jina Monika. Taky me to udivilo jak jsem procitala diskusi, asi zmenim jmeno na nick. Puvodne jsem jen na neco reagovala ani jsem si nemyslela, ze budu pravidelne prispivat, tak jsem misto nicku pouzila jmeno a pak to zustalo. Jinak da se to rozeznat i tim, ze ja nikdy nepouzivam hacky a carky. Vyjadrim se prvne k tomuto tematu za chvili.

22
Monika
Reagovat

Je to tezke tipovat, hodne bude zalezet na vyberu pisni. Vice mene souhlasim s DJ Vladem, jen si myslim, ze Kurc dojde mnohem dale (bohuzel), pokud mu Nova dovoli takove ukolebavky jako doposud (v nedeli zas Bryan Adams neskutecne) to se lidem libi a na tom nemuze vypadnout a on to moc dobre vi, Taky neverim, ze Lukas s Pinakem dojdou tak daleko jeden z nich vypadne, Matej je lepsi zpevak, ale Lukas si vybira libivejsi songy.

23
Maxx
Reagovat

Souhlasím s Kurcem, že brzo vypadne, protože je nevýrazný, ale narozdíl od DJ Vlada si myslím, že i právě děsně ošklivý na to, aby přežil víc jak první dva finálové večery. Ale možná, že to holky vidí jinak. S tou top 12 jinak docela souhlasím až na Piňáka, který taky vypadne hodně brzo, protože si tak nějak neumím představit jeho věrnou fanouškovskou základnu, jedná se taky o nevýrazného člověka a navíc pěvecky je velmi přeceňován.

24
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

22 – a co jiného má Kurc zpívat v kole Moje idoly???

25
Gusta
Reagovat

22 – tak Summer 69 bych jako ukolébavku neviděl, to je docela rychlá píseň. Ale zpívat už podruhé věc od stejného původního interpreta, to může být velká nevýhoda.

26
Monika
Reagovat

Sezareni je strasne tezke, bude zalezet na vyberu pisni jednotlivych kol, to byl taky imho duvod, ze Noah vypadl, vubec jsem o tom nepochybovala, na rozdil od Kurce, ktery zpival jen hitovky Noah si vybiral vesmes nezname pisne.
12. Klaudie – pokud prida estradu sance na postup se zvysuje, presto se ale domnivam a taky doufam, ze to nebude stacit a vyleti
11. Celeste – musela by predvest zivotni vykon, aby postoupila
10. Monika – prestoze zpiva dobre, tak imho jeji fanouskovska zakladna je dost mala, neni to typ zpevacky, ktera by tak zaujala, ze by ji lide posilali hlasy
9. Adamec (Pinak)
8. Harich – pubiny bych neprecenovala ( i kdyz ted Martin posilil a zustal jejich jedinym zastupcem v soutezi) dal se imho nedostane, nebot si nedokazu predstavit kdo jiny by mu posilal hlasy, zvlaste kdyz si vybira takove pisne jako I kissed a girl to zas bude divadlo
7. Alzbeta
6. Seps
5. Simona
4. Kurc
3. Sevcik
2. Adamec (Pinak)- nemohu se rozhodnout, Matej je lepsi zpevak, Lukas si vybira libivejsi songy, normalne bych rekla jasnou dvojkou bude Sevcik, ale neverim v ceske superfinale, Matej i Lukas josu sice dost nevyrazne typy, ale to byl Bende taky (prakticky jsem ho v soutezi nezaregistrovala) a kam dosel
1. Gabina

27
Jackolo
Reagovat

Tak jak jsem byl zpočátku vůči Superstar skeptický, tak teď musím uznat, že se zlepšila. Mareš chytil druhý dech a Tina není tak špatná, jak jsem očekával. Jen ta porota je až na Haberu krokem vedle.
Ale stejně dám v neděli přednost nové show Máš minutu! na Primě. Znám ji ze zahraničí a je to nářez, který vám nedovolí vydechnout. Podle soutěžících na facebooku bylo prý natáčení parádní, tak snad se dočkáme pořádné game show :-) Superstar si pustím až ze záznamu.

28
dolores
Reagovat

neviem urobit odhad takto predcasne. musim ich vidiet a pocut aspon v prvych 3 finalovych kolach. pokial ide o osobne pocity a zelania, tak taky rebricek som uz robila.
dost ma ale udivuje ako vysoko odhadol adamca scalex. podobne vlado pinaka, aj ked tu je to co sa vyslovene spevu tyka dost opodstatnene. porovnavat s nimi bendeho by som nemohla. bende pre mna bol a je exkluzivnejsi spevak ako tito dvaja, a ako chlap urcite sarmantnejsi a romantickejsi. adamec je fajn, ale pri vsetkej ucte na take umiestnenie trochu sedlak. a pinak zase nevyrazny a aby siel tak vysoko, potrebuje strhnut na seba aj zensku cast publika, co zatial nijako necitim. (ale moze sa to este zmenit)
judr ma pravdu v tom, ze sevcik nevyhraje hlavne preto, ze doplati na antikampan, co je mi velmi luto. dala som si tu namahu citat reakcie na neho, nielen na fb ale aj pod clankami na nove a markize, na youtube pod videami atd. zda sa, ze oslovil hlavne damy v zrelom veku, a dievcata (a to pritom vobec nie je sexidol) a hoci v mensej miere, ale predsa aj chlapov. prave na tomto portali ma imho uplne tu najmensiu podporu v muzskej casti. aj ti, ktorym sa podvedome mozno paci, daju sa strhnut davom tych, co ho neznasaju. (prikladom je scalex,kt. po jeho vykone v 3.semifinale napisal do diskusie: vytecne! a potom ho do rebricka umiestnil az na 5.miesto :D). my zeny mame v sebe nejake struny, ktore rozochvievaju hlasy ako ma petr. vacsina muzov asi takuto schopnost vnimnia tohto hlasu nema, proste sa s tym nenarodili, nemozu zato, ale niektorym z nich chyba aj porozumenie, ze je to tak, a hladaju potom rozne ine nedostatky, bud v charaktere, a pod. medvediu sluzbu robi petrovi samozrejme habera, ktory neustale zdoraznuje dokonalu techniku, a pasuje ho za vitaza, co musi byt pre ostatnych sutaziacich dost potupne. kedze mu aj rytmus hovori, ze je iny level a bezkonkurencny, ostatych to musi riadne skriet a citia sa podcenovani. petra musia isto velmi neznasat vsetci co su tam, chudak chlapec, hadam to nejako ustoji. dufam, ze aspon monika sa k nemu chova pekne. dokazom, ze je to tak, je nezvladnuta jergusova emocia, aj ked petr ho vobec v semifinale neohrozoval, predsa si jergus kopol prave do neho. a este aj na videu opakoval, ze do sutaze neprisiel predvadzat svoju spevacku techniku… (zase narazka na petra). ja som jergusa mala celkom rada-tu jeho pozu, ani vystupenia nemal az take zle, vcera som si to este raz pozrela, uvedomila som si, ze habera ho ani raz nepochvalil, evidentne ho nemal rad, aj to potvrdil na markizackom videu po vypadnuti, kde hovoril nieco o jeho arogancii. v podstate chapem to ziarlivostne jergusove spravanie, a naburane ego, ale musim sa teraz stotoznit zase s judrovym vystiznym hodnotenim: je tak chytry, az je hloupy !!

29
Monika
Reagovat

24 – Na profilu svych idolu ma mnohem vice nez jen Bryana Adamse. Imho Martin prestoze zpiva dobre je z cele semifinalove 12 nejmene vhodny do showbusinesu, nevyrazny, malo pouzitelny. Kdyz jde na podium presne vim co predvede, jak to zazpiva a svymi vystoupenimi je cim dal nudnejsi. To, ze zpiva jako Bryan Adams nepovazuji za vyhodu, ale velkou nevyhodu. Proc si pustit Kurce kdyz si muzu pustit original? Martin je uplny protipol Lukase, ktery vse zpiva po svem, je originalni a v kazde sve pisni zanecha svuj rukopis. Podobne Pinak vybira si ruzne zanry, v kterych predvadi ruzne hlasove polohy a ja vubec nevim co mam cekat, tim me dostane jako minule, to se mi u Kurce stat nemuze, Summer 69 uz ted slysim..

30
karla31
Reagovat

20 – JUDře … no roztomilá byl fakt asi blbej výběr slova, ale prostě mile milá prostě je. Někdo je milej tak, že bych ho občas kopla a to je případ toho Noaha a toho Haricha. Marně si vybavuju typ kluka, když sem byla puberťačka (přeci jen je to pár pátků :-) ) ale tohle určo NE. Mně teď se osobně nejvíc líbí Lukáš – vzhled, vystupování, barva hlasu, ale je pravda, že tohle asi moc idol mladejch pipek nebude.

31
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

29 – Ano, Kurc zatím moc výrazný není a mnoho toho o něm nevíme, resp. nic. Za to zas může totálně neschopná produkce, která za pomoci mediálních partnerů měla Martina (i další) daleko více přiblížit lidem. Dostat je do novin, do internetových magazínů, atd.. Sakra přece zkušení mediální experti typu Hepnara snad vědí, jak vytvořit mediálně poutavé příběhy. Tohle je prostě zoufale nezvládnutá věc od produkce. Soutěžící jsou někdy samozřejmě nezkušení, tak by se o to měla postarat s plnou parádou Nova. Online chaty, tiskovky, bulvární příběhy, mediální skandálky, apod.

32
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

30 – na mě Lukáš působí řekněme příliš nekultivovaně, trochu sedlácky, ale ne naštěstí tolik, aby mě to fakt iritovalo. Ale aspoň to není takový uspavač hadů jako Matej. Mně přijde roztomilá třeba Monika Bagárová nebo Klaudia, i když každá jinak. Běta na mě působí hrozně tvrdě, babochlapovitě. Žádná ženská něha…

33
dolores
Reagovat

honza – neviem, ci je fejsbuk dost doveryhodny zdroj na to co sa bude spievat. skor ide o odhad fanusikov imho.
ale ak, tak na my way sa doslova tesim, aj ked nie som babicka, tu skladbu milujem:D t
toho petrovho vyberu sa obavam z dovodu,ze tam nebude mat vokaly, aj ked solove casti isto zvladne, ostatne neviem ako budu bez vokalistov vyzerat, pretoze ta skladba ma viac zloziek, je kompikovana pre jedneho spevaka. verim,ze si to nevybral,ale daco ine od queenov.

gabina – zase genialny strategicky vyber, so zenskym vyrazom moze mat ten song velmi emotivny naboj (ale zase sa nedozvieme od gaby nic nove co a tyka spevu)

seps a kurc pojdu ako cez kopirak z minulych kol

toto 1.finale je nieco akoby posledne semifinale, kedy si kazdy zaspieva co chce, takze ani po tomto kole nebudem schopna urobit odhad poradia

niekto na fb tiez napisal, ze dalsie kolo maju byt ceskoslovesnke hity. neviem,ci je to pravda, ale pre mna by bolo zaujimave kolo

34
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

33 – ano, bude CS kolo, ovšem prý pouze písně Zlatých slavíků a slavic. Češi české a Slováci slovenské. Už se fakt těším na touchdown všech dob, Šepsova interpretace Gotta… Ačkoli vzhledem k podobné barvě hlasu by si spíš asi měl vybrat Dalibora Jandu (Oheˇ, voda, vítr anebo Hurikán).

35
Monika
Reagovat

33 Dolores – v zasade s tebou souhlasim, predpokladala jsem, ze Sevcik da Queeny, ale urcite bych volila jinou skladbu, tahle je strasne narocna, navic bez vokalu si to taky nedokazu predstavit a mam docela obavu, aby to dal. Jinak samozdrejme kazdy si zazpiva co chce jako v semifinalovych kolech a nebude to nic noveho pod sluncem.

36
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

35 – já myslím, že má takový fond, že by to mohl dát nádherně. Těším se i na Haricha, takovéto písně jsou přesně pro něj a bude to jistě i super show…

37
Monika
Reagovat

35 – coz o to hlasove na to ma, ale obavam se, ze ty vokaly tam budou chybet a vyrazove to asi taky netrefi, ono zazpivat Queen, aby to bylo dobre je proste tezke.

38
dolores
Reagovat

judr – ano, ma nato, aby to uspieval, to bez pochyb. a mozno to nejaky aranzer upravi do prijatelnej podoby, tak aby divak tych vokalistov nepostradal. vlastne aj westlife bola skladba,kde refreny su umocnene silou vokalov a petr to zvladol uplne v pohode aj sam. :) ale bohemian rapsody je predsa len ine kafe ..

39
Prochor
Reagovat

Můj tip na 1.post: Gábi/Petr

odkaz na kapelu Gábiny – Meryland
http://meryland.blog.cz/

40
Honza
Reagovat

Tak se mi to podařilo dohledat:

1. Petr – Queen – Bohemian Rapsody

2. Šeps – Bob Marley – No Woman No Cry

3. Matej – Sinatra – My Way

4. Gábina . Metallica – Unforgiven

5. MArtin – Bryan Adams – Summer 69

6. Harich – Kate Perry – I kissed a girl…

7. Lukáš – Kabát – Corrida

8. Simona – Celine Dion – Think Twice

9. Celeste – Pussycat Dolls – Sway

10. Monika – Barbra Streisand – Memory

11. Klaudia – Bacara – Yes, Sir I can boogie

12. Alžběta – Radůza – Jednou to pomine

41
Monika
Reagovat

39 – Presne to si myslim, ze jediny kdo ma sanci na vitezstvi z cele finalove dvanactky jsou jen Gabina s Petrem, ale imho v superfinale se nepotkaji, neverim, ze tam Slovaci nebudou mit sveho zastupce.

42
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

38 – já bych chtěl od něj slyšet co mu doporučovala porota – My Heart Will Go On, ale to se asi nedočkám, bohužel…

43
dolores
Reagovat

prochor – no tak s takouto zostavou veteranov v kapele sa uz vobec necudujem jej hudobnemu vkusu:D v 17tich ked niekto spieva starsie rockove balady, to je silny vplyv niekoho a uz aj vieme koho :)))

44
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

42 – po minulém kole věřím, že vyhraje Šeps…

45
Liška
Reagovat

Odhadovala bych to téměř stejně, jen bych prohodila Piňáka s Adamcem. Ve finále si to tak rozdají Lukáš s Gábinou.

46
Monika
Reagovat

Diky Honzo za playlist.

47
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Takovéto zajímavé aranže by jim v SS měli dělat. Doporučuju doposlouchat do konce… :-) http://www.youtube.com/watch?v=pI-PloJWbSk&feature=related

48
dolores
Reagovat

klaudia – bacara :))))))))))))))))) tak ak toto je pravda. habera sa tam asi vazne pogrca xDD

ale ja sa na nu normalne tesiiiiim a chvalim za odvahu xD

alzbeta asi bude valcovat. myslim, ze je v cestine dobra, podobne lukas

celeste – uz som to v jej podani niekde na yutube pocula a nic moc.. dominika mirgova to dala v shs 3 profi, pochybujem, ze dosiahne jej uroven

monika si zase nalozila, ach jaj

judr – celine dion nemusim ani trochu, ale ak to da on, urcite sa mi to bude pacit :)))))))

49
Honza
Reagovat

46 – naní zač, jak se Ti líbí. Cel to bude mít těžké, Adamec touchdown a zadělal si na kvanta sms – Kabáti jsou mega populární, Bětku si neumím představit…

50
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

48 – imho toto je přesně to, co Kladia musí zpívat. A Habera by se pogrcal proč? Vžýdyť je to skoro legendární slavný hit… Monika myslím žádné technické problémy se zpěvem nemá…

51
dolores
Reagovat

judre, no isto si si vsimol, ze habera dost podcenuje lahsie popove hity a netaktne svoje subjektivne nazory povysuje za vseobecnu pravdu, a ani ho nenapadne, ze by sa to mohlo dotknut divakov, ktori napr. s tymi sngami vyrastali :))) ale taky je uz habera . roky rokuce

52
dolores
Reagovat

honza, uz si adamca aj pocul to zaspievat?

53
Monika
Reagovat

Petr – kapela ocekavana, vyber pisne dost odvazny, Petr je urcite vyborny zpevak, ale tohle je opravdu tvrdy orisek,
Seps – sksvely vyber, zaboduje
Matej – sakra to se ale budu bat, aby divaci neusnuli a nezapomeli mu poslat hlas, to budou nervy, aby vubec prosel do dalsiko kola
Gabina – dobry vyber konecne zvolila rychlejsi skladbu, opet to bude jeden z nejlepsich vykonu vecera
Martin – jak pres kopirak…
Harich – to zas bude divadlo
Lukas – na tohle jsem dost zvedava, amm pocit, ze Lukas vse zpiva dost lezerne a tady se bude muset vic oprit a dat do toho dost energie
Simona – hura, hura konecne dobry vyber skladby, pisen je znama a tezka, ale Simona se svoji barvou hlasu na to ma a muze konecne poradne zazarit
Celeste – imho pevecky to nebude nic moc, ale tanecne a vyrazove to poda velmi dobre a muze postoupit
Monika – tuhle klasiku po pevecke strance urcite zazpiva dobre, ja se obavam, ze tam budou chybet emoce, zazitky a uveritelny vyraz
Klaudie – to neni vubec pisen vhodna do superstar a neverim, ze Klaudie muze postoupit i kdyby pridala extra show
Alzbeta – to si vubec nedokazu predstavit a alzbeta dost roskuje vyberem Raduzy do takoveto komernci souteze

54
sedlon11
Reagovat

Já si myslím že vyhraje Ševčík. Pokuď nebude zpívat slaďárny. To k němu vůbec nejde.

Myslím si že první finále bude zpívat od Queenu a pokuď ano tak to bude na 100% nejlepší výkon večera a hodně fanoušků se přiválí na jehou stranu

55
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

51 – už jsem si toho všiml a s..e mě to… :-))) Jako zjebal předminule Klaudii, i když zpívala velký hit…

56
Honza
Reagovat

52 – nevím zda to už zpíval…

57
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

53 – já myslím, že si ke svému stylu vybrala nejlíp jak mohla. Já tipoval Boney M nebo Sabrinu a Boys, boys, boys… Škoda že nedá češtinu. S chutí by viděl výraz Habery, kdyby dala Heja, heja anebo Diskohrátky… :-D

58
piha
Reagovat

Heja,heja mě dostalo…:-))))))

59
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

58 – ale já myslím, že u části publika by s tím Klaudia zabodovala natolik, že by dostala moc sms… Já bych poslal aspoň tolik jako Šepsovi…

60
piha
Reagovat

Bez urážky,ale to si nemyslím!Mně Klaudia nevadí ale vzít si něco od tragédky Bartošové by byla sebevražda…

61
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

61 – já myslím, že by to byl svělý políček hudebním snobům a sranda by to byla. Ale Iveta má krásné písničky, proč by i seriózní soutěžící nemohla zazpívat třeba toto:http://www.youtube.com/watch?v=IKylP1L_8ZU To je vyslovená nádhera i s uměleckou hodnotou…

62
Peta
Reagovat

Baccara – no me asi omejou :D :D Ale jistym zvracenym zpusobem se na tohle v Klaudiine podani docela tesim.

Pak jsem hodne zvedava jak si Betka poradi s mou oblibenu Raduzou. Ja si naopak nemyslim, ze by ji tento vyber mohl nejak vyrazne uskodit. Spis naopak. Ostatni devcata (krome Gabiny) si vybiraji zanrove dost podobne veci (C. Dion, B. Streisand atd.) a Betka by se tim mohla jeste vic odlisit od zbytku. Navic Raduza neni az tak neznama a ty jeji pisnicky jsou hodne silne.

Ševčík – tak jako verim, ze na to hlasove ma (klidne to muze byt nejlepsi vykon kola), ale ocekavam problem ve vyrazu.

Harich – doufam, ze si zmeni text a bude zpivat I kissed a boy :D

Šeps – tesim se nemalo a tipuju, ze to bude daleko lepsi nez I shot the sheriff

63
JUDr. Marek Kalina
Reagovat
64
Peta
Reagovat

63 – Ha! Tohle jsem neznala, dik :) Noo a proc ne ze … jeste by si mohl na podium prizvat kamarada a predvest nazornou ukazku :D :D

65
piha
Reagovat

61-no nevím,chtít zaujmout čímkoli z tvorby Bartošové je dost riskantní záležitost.

66
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

64 – Anebo si to pošetřit na duet s Martinem… :-DDD

67
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

65 – ale přesně na takový šok musí Kladi HRÁT, CHCE-li do první půlky… Musí býttotálně žánrově i výrazově odlišná od ostatních, protože technicky lepší není. Právě Bartošovou, Baccaru, úmyslně co tzv. nejpokleslejší, ale oblíbené písně… Tudy vede cesta…

68
Macík
Reagovat

kdo bude zpívat heja heja ???

69
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

68 – zatím nikdo. Playlist výše… Heja heja by ale imho měla dát Klaudia…

70
Monika
Reagovat

67 – Bohuzel mas pravdu, otazkou, ale je jestli takovy ulet bude stacit. Chudak Habera a porota jen aby to vubec prezily.

71
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

70 – já se na to třeba těším. Podobnou hudbu mám rád…

72
piha
Reagovat

Mně podobná hudba nevadí,je fakt,že mě nejvíc bavila v té tzv.“spartakiádě“ a nechápala jsem reakci poroty.:-)

73
Sophia
Reagovat

Ma vysnena finalova dvojice by byla Gabriela+Lukas, ze ktere by vitezne vysla (samozrejme) Gabriela, ale mam takove zle tuseni, ze do finale se probojuje Seps a Sevcik… A vyhraje Petr. Vsechno ale muze byt uplne jinak.

74
Fialka09
Reagovat

Tak musím přiznat, že z výběru písniček jsem docela nadšená.
PETR – moje nejmilejší věc od Queenů, těžká jak sviňa,ale podle mě tu písničku zvládne bez problémů. Ostatně už na castingu mu šla dobře.
GABI – no bude to určitě super, ale řekla bych, že je skoro nejvyšší čas, aby se už předvedla i v trochu jiném žánru, je jasný, že se bude rockové muzice věnovat celý život,ale lidi jsou zvědaví,jak zvládne i jiné směry. Jinak mi třeba mohlo začít hrozit,že tahle její „jednotvárnost“ začne časem lidi trochu nudit…
MATEJ – tak já nevím, ale vy si fakt myslíte, že My Way je nudná písnička?? Pro mě osobně je to nádherná klasika a já jsem na Matejovo pojetí strašně moc zvědavá. Rozhodně se nebojím,že bych u toho usnula!
LUKÁŠ – to bude nářez, na to se těším!
MICHAL – to samé, těším se moc
BĚTKA – hodně odvážný, super volba, představit si to sice neumím, ale bude to jistě zajímavý
MARTIN K. – což o to, může to být hezký, navíc konečně rychlá písnička v jeho provedení, což je moc příjemná změna, ale tak nějak jsem si vzpomněla na chudáka Petra Poláčka, který právě po Summer 69 vypadl…
MONIKA – krásná písnička, Monča ji imho zvládne skvěle
HARICH – konečně něco, u čeho bude moct předvádět ty svoje hrůzostrašný opičky,aniž by to působilo nějak nevhodně… ale podle mého názoru to bude nejhorší výkon večera
CEL – ale tak jo, tohle by mohla dát. Navíc se umí na pódiu krásně hýbat, což k téhle písničce vyloženě patří. To by nemusel být průšvih.
KLAUDIA – tady očekávám stejnou hrůzu jako u Haricha, možná jí pomůže jenom to,že z toho opět udělá estrádu.

Jinak ohledně vypadávání – chápu to dobře, že vypadnou dva bez ohledu na pohlaví a národnost? Pokud ano, doufám, že poletí dva z tria Klaudia, Harich, Cel.

75
yeey
Reagovat

Já si mysim, že Ševčík snad nevyhraje… Osvaldová už v minulym semifinále začala pracovat na jeho vyřazení…:-) a Helča se taky moc nadšeně netvářila… a ona přeci jen ta porota udělá svý… Každopádně zatim nevíme, jak komu pudou tématický kola

76
piha
Reagovat

73-to snad ne!Na tohle finále bych se snad ani nedívala…:-((((

77
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

76 – Lukáš v superfinále je imho ptákovina. Něco mi na něm navíc nesedí, takový trošku buránek, ale ne úplně protivný… Ale tolik fanošků jako MYichal, Petr anebo Gíbina mít nemůže…

78
Monika
Reagovat

75 – No Bende byl taky kritizovan celou soutez a kam to dotahl. ja si na 90 % myslim, ze jediny kdo ma sanci zvitezit je Petr nebo Gabina. jakekoliv jine jmeno by pro me bylo prekvapenim. Navic Heleny hlas v porote je paty kolo u vozu, nejdulezitejsi je nazor Habery z pohledu ovlivneni divaka.

79
Monika
Reagovat

Z toho playlistu na nedeli si myslim, ze daleko za ocekavanim zustane Lukas. Corrida je strasne rychla svizna pisen plna energie, imho Lukas da takovou hodne dietni verzi, ktere bude chybet ten spravny drive. Navic tato pisen je dost zasadni pro fanousky Kabatu a pokud se mu to nepovede tak mu to fanousci neodpusti do konce souteze.

80
yeey
Reagovat

78-no ale že by Habera nějak nadšeně Ševčíka hodnotil… přijde mi, jako by se snažil najít na něm něco jinýho, než „máš úžasnej hlas,“ a ne a ne to najít…:-) Jinak já osobně si nejvíc všímám toho, co říká Gábina Osvaldová, i když by mě zajímalo, na koho si zasedne tentokrát.. Je fakt že Helena toho až tak nenapovídá, ale vůbec mi tam nevadí, dělá tam tu roli, co minule Marta-hodná, neříká věci moc tvrdě, má charisma, ale občas se jí i něco rozhodí a naštve…. Rytmuse moc vážně neberu, by som vypichol…

Nooo Bende to proplul tenkrát tak nějak, že tam vždycky byl někdo horší než on…

81
Sophia
Reagovat

79 To si vazne nemyslim. Kdyby clovek, kteremu dejme tomu fandim zazpival nejakou mou oblibenou pisnicku a ne uplne podle mych predstav, tak mu kvuli tomu rozhodne fandit neprestanu. Minimalne by ho to pro me neshodilo az do konce souteze :)

82
Monika
Reagovat

81 – Ja nevim, ale takovou poctu jako dostal Petr Sevcik od Habery (Chodur muze byt rad, ze si nepostoupil ty a Cmorik jste uplne jinde nez ostatni soutezici…) nikdo jiny nikdy nemel.

83
Sophia
Reagovat

77 No taky mi to prijde nerealne. Ale to jsem si myslela i loni u Smajdy, ktery mi teda prijde jako horsi zpevak nez Lukas. Osobne si myslim, ze Lukas se nedostane ani do prvni 5, i kdyz bych za to byla velice rada… Nemam rada takove tuctove zpevaky typu Sevcik. Lukas ma pro me urcitou jiskru a charisma.

84
Monika
Reagovat

81 – To jo, ale musel by to byt tvuj top favorit, Lukas urcite nabira na popularite, ale stale je v zavesu, malokdo ho ma v prvni trojce, takovym soutezicim nepovedeny vykon muze ubrat hlasy urcite.

85
Sophia
Reagovat

82 To s tim ale nijak nesouvisi ne :) Navic, nemyslim si, ze co rekne Habera je svate. A to ze Chodur muze byt rad, ze tam loni Sevcik nebyl ani zdaleka neznamena, ze by byl Sevcik lepsi. Jen by mel Chodur srovnatelneho konkurenta. Coz je pravda.

86
piha
Reagovat

Lukáš je i můj favorit,Kabáty nesnáším snad nejvíc ze všech kapel na světě,takže mě playlist nepotěšil,ale i tak mu budu fandit.:)

87
Monika
Reagovat

83 – Bude zalezet kam se dostane Matej, imho jeden z dvojice Lukas a Matej vypadne prekvapive brzo a druhy tam naopak vydrzi pro nekoho prekvapive dlouho.

88
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

83 – jenže Šmajda byl pohledný a dělal největší show v dějinách SS…

89
Sophia
Reagovat

86 Muzu rict prakticky to same :) Teda ze bych Kabaty vylozene nenavidela se rict neda. Nemusim je. Kazdopadne to mi ani v nejmensi nebrani v tom, abych se tesila na Lukasuv pevecky vykon.

90
Monika
Reagovat

85 – To samozdrejme, na druhou stranu jestli nekdo dokaze ovlivnit vkus divaku tak je to pouze Habera, ktereho vetsina bere jako cloveka, ktery tomu opravdu rozumi.

91
Sophia
Reagovat

87 To ja si myslim, ze je mozne, ze oba vypadnou brzo. Minimalne driv, nez by zaslouzili… Toto jsou kazdopadne jen spekulace.

92
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

85 – Chodúra by imho porazil i Šeps…

93
dolores
Reagovat

83 – sevcik, ze je tuctovy spevak ? roflmao :)))))

94
Monika
Reagovat

91 – To by me hodne prekvapilo kdyby oba vypadli brzo, tomu moc neverim, ale stat se to samozdrejme muze.

95
Sophia
Reagovat

90 Je fakt, ze by me docela zajimalo, jestli by se vysledky superstar nejak zmenily, pokud by nebylo hodnotici poroty. Pravdepodobne ano. A asi i k horsimu. Kazdopadne me osobne prilis neovlivnuje, co rikaji. Sms posilaji hlavne ti, kteri maji opravdu sveho favorita, kvuli kteremu ten kredit obetuji a takove nazor poroty moc neovlivni rekla bych.

96
koc
Reagovat

kdyby si Alzbeta vybrala Studený nohy tak z by z toho refrenu doktorovi prasknul zlucnik ;-)
osobně bych ji tedy radeji doporucil Nebe-peklo-raj coz je dynamictejsi skladba ktera by publikum rozhejbala vic
no a na zavěr udelam mensi reklamu „lokalni“ liberecke kapele (i kdyz mozna se pletu a zde ji zna dost lidi) Těla ktera sice neni vhodna do CSSS ale do auta je naprosto super ;-)

97
Monika
Reagovat

92 – Pokud jde o Chodura tak ja jsem vzdy uznavala jeho zpev, technicky excelentni zpevak, vyhru mu preju zaslouzil si ji. Na druhou stranu me strasne iritoval a hrozne nudil po celou soutez, vadilo mi na nem snad uplne vsechno. Vubec si nedokazu predstavit, ze bych si nektere jeho vystoupeni znova pustila na you tube, Prakticky od skonceni souteze jsem to neudelala ani jednou, proto za sebe tvrdim, jeste, ze tam letos neni zadny Chodur.

98
Sophia
Reagovat

93 No, uznavam ze vyraz „tuctovy“ nebude mozna nejvhodnejsi. To je mou malou slovni zasobou :) Kazdopadne minimalne ty sladarny mi od nej zni ponekud „tuctove“ (ber to s nadhledem). Mozna kdyz vystrihne Queeny, trosku si u me polepsi. Jelikoz jediny Petruv vykon, ktery ve me dokazal neco vyvolat (mrazeni) byl prave ten castingovy.

99
irena
Reagovat

88-na Šmajdu strašně ráda vzpomínám. jakou on dostával sodu od poroty, zvláště Habery, ale stejně přišel s další šíleností. Jeho riskování se vyplatilo, ale on byl hlavně pro pódium narozený a hlavně byl neuvěřitelně milý a vstřícný. Což mu zůstalo a taky díky tomu se docela slušně prosazuje. Ideání superstar by byla s osobností Šmajdy a hlasem Chodúra.

100
Sophia
Reagovat

97 Tak a ted chapes muj postoj k Sevcikovi. Tak to mam totiz letos u nej.

101
piha
Reagovat

Naprosto souhlasím s Monikou,kdyby mě chtěl někdo mučit,ať mě nutí poslouchat Chodúra,to by byl nejhorší trest.Loni jsem fandila Mirovi,letos mám ve finále tři favority-kluky a bohužel už teď tuším,že do superfinále se ani jeden nedostane,i když teď je ještě brzo soudit…

102
Monika
Reagovat

100 – Jo chapu a docela te lituju, protoze ja vloni fakt trpela a stupnovalo se to jeste tim, ze jsem vedela ze tam Chodur bude hoooooodne dlouho.

103
Motýlek
Reagovat

92 – Přesně…, být tam loni Ševčík i Šeps, tak by Chodúr neměl žádné sms… Jenže letos už je to o hodně vlažnější co se týká fandění diváků Petrovi…., teď je hodně lidí zvědavých na Michala, Gábinu a Alžbětu.. Už to nemá jednoznačné, a řekla bych, že ani ve finálové dvojce nebude…. I když mu fandím…., ale Michalovi bych to zas víc přála – stejným dílem jako Bětce… U Gábiny si moc nejsem jistá kolik fanoušků nasbírá – podle mě jí baby esemesky posílat nebudou – můj názor… Ledaže by začla zpívat něco jiného než dosud, což nehrozí…

104
Motýlek
Reagovat

99 Šmajda s hlasem Chodúra…. :-( to by si pomohl…. Já jsem toho Toma Jonese nemohla už slyšet…

105
Monika
Reagovat

103- Tak Chodur by i letos patril k nejlepsim a klidne by i vyhral jen by to mel tezsi. Michal to tam dlouho nevydrzi az vypadnout ty slabi zpevaci a zustanou jen silni tak bude prvni na rade, Alzbeta imho vypadne dost brzy, jediny kdo ma sanci na vitezstvi je pouze Gabina a Petr, nemyslim, ze styl ktery zpiva je jen pro kluky, vybira si jemnejsi rockove pisne poslouchatelne i pro zeny.

106
irena
Reagovat

104-to je fakt, ať má Šmajda radši svůj hlas, i tak mu Superstar změnila život a myslím že je spokojený. Pevně doufám že tímto způsobem změní život i Petrovi, ať už skončí na jakémkoli místě. Já bych teda jeho hlas mohla poslouchat pořád.

107
Motýlek
Reagovat

105 – poslouchatelné možná, ale s esemeskama už to bude horší…. Beru to podle sebe, pokud pošlu holce – to už mi na tom musí hodně záležet…. Z holek jsem poslala sms za celou éru superstár Zlatušce /Petra Páchová/ a Gábě…. Jinak jen klukům, Šmajdovi dvě sms…
Letos už by Chodúr takové nadšení nevyvolával….

108
Motýlek
Reagovat

106 – já souhlasím… Jen aby to Petr opravdu ustál psychicky…. To mu opravdu přeju…

109
piha
Reagovat

Souhlasím se Sophií,zatím nemůžu Ševčíka vidět ale sylšet mi jej až tak moc nevadí,ale obávám se,že to přijde…:-(((

110
Vlk
Reagovat

Irénko, domluv Peťánkovi angažmá v Kudykámovi, ať máš stádečko trocha pokupě… :))

111
Vlk
Reagovat

Chodúr by samozřejmě v této (ne)konkurenci kraloval bez obtíží. Dominika byla lepší, než letos Gábina a Šmajdovi tam nesahá nikdo ani po kotníky…

112
Vlk
Reagovat

Jediná neznámá se zove Šeps – Go, rasta, go!

113
Sophia
Reagovat

109 Naprosty souhlas :)

111 S tebou tedy nesouhlasim. Dominika byla dle meho nazoru slabsi nez Gabriela. Jeji hlas nebyl ani nicim vyjimecny. Jeji vykony se mnou nic nedelaly. Z Gabininych dostavam doslova hudebni orgasmy :D A Smajdu by v pevecke kvalite porazila spousta lidi z letosni superstar. Myslim si, ze letosni rocnik je silny.

114
Vlk
Reagovat

Nic si z toho nedělej Sophie, jsem zvyklý :)
To teda nevím kdo by Šmajdíka letos porazil… snad jedině Šepsik a to mi stejně nikdo nevěří :))

115
Motýlek
Reagovat

Vlku – Chodúr by nejenže nekraloval, ale říkám Ti, že by se šel zahrabat!!!! :-D Takový mladý starý by nikoho nezajímal… To bude úděl i letošního Lukáše – ani mladý ani hezký…. To by musel zpívat superdobře aby zaujal… Piňák dtto – pokud se sebou něco radikálního neudělá….

116
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Gábina ne mě působí pořád tak nějak stejně. Navíc mi přijde jako ledová královna, ani při rozhovorech z ní nejdou nějaké emoce, vlastně si s ní jediný rouhovor na pódiu napamatuju, nikdy neudělala žádnou srandičku ani fórek. Strojově dokonalá trochu nuda, obávám se. Nepůsobí na mě v běžném styku vůbec zapamatovatelně…

117
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

115 – Absolutní souhl.as stran Lukáše a Mateje. Mistři šedého průměru…

118
Sophia
Reagovat

116 a strojove dokonaly Sevcik se ti libi? :P

119
Vlk
Reagovat

Motýlku, stran Chodúra není tvůj (jinak samozřejmě vážený a skvělý) názor relevantní. Tys ho nemohla ani slyšet a nám, co tomu rozumíme (:-)), bylo jasný od začátku, že je to vítěz ;-)
Samozřejmě ani Lukáš ani Matěj by Šmajdíkovi konkurovat nemohli. Matěj možná jo, ale nejdřív by musel být Čech.

120
Sophia
Reagovat

115 Ouha, tak jestli uz ve 24 nebudu povazovana za mladou, tak je to celkem bida :D A me Lukas teda sakra zaujal. A myslim, ze jedina nebudu :)

121
Motýlek
Reagovat

116 – Marku, ale zase na druhé straně je to poměrně chytré…. Na tradičního konzervativního diváka to zapůsobí dobře – hezká, půvabná, umí se chovat – čili dobře vychovaná… , teď jde o to, jestli zapůsobí i srdíčkově – to jest nějakou písničkou… Ten rock se rychle omrzí a skoro až otráví…. Já vydržím max. jednu písničku, už ty nervy mám taky kolikrát hodně pocuchané…. :-D

122
Motýlek
Reagovat

Nejde o to, kolik má kdo roků – to mě ani nezajímá…. Ale jak vypadá…. Bohužel… Někdo je starý už v pětadvaceti…. Gábina má 17 a já bych jí tipovala taky minimálně 25…. Je po všech stránkách určitě kvalitní, ale jak říkám – záleží na sms…

123
piha
Reagovat

120,Sophie,nejsi sama!:-)))

124
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

118 – Ševčík je právš pro mě opakem chladné Gábiny. Z něj emoce fakt vyzařují – chtění, strach, radost, nejistota – všechno to tam je… Kdežto Gábina se tváří pořád stejně, tak nějak nezúčastněně… Prostě zpívá pořád stejně, ale i se tváří a mluví pořád stejně. V tomhle mě fakt nudí…

125
Motýlek
Reagovat

Sakra nesakra…., mě Lukáš nic neříká… , takto podle mě zpívá každý druhý…., fakt nic extrovního…

126
Sophia
Reagovat

124 Na me teda ze Sevcika nevyzaruje nic. Leda tak pretvarka. Ale toto je velice subjektivni. Holt zalezi na tom, na cem se shodne vetsina. Teda spis na tom, jaka skupina je ochotna obetovat nejvic penez za sms :)

127
Sophia
Reagovat

125 100 lidi, 100 chuti. Jak rikam, jde o tu vetsinu.

128
Motýlek
Reagovat

Vlku – já si Tvých jedinečných názorů TAKY /jako Ty mých/ moc vážím, a vůbec neříkám, že tomu rozumím…. Já tomu ani nepotřebuju rozumět, mně se buď někdo líbí, nebo se mi líbí hodně /Michal Šeps/, nebo mě prakticky nezajímá…. Letos je tam víc lidí, kteří mě zajímají, loni to byl jen Bendig a Šmajda…

129
Sophia
Reagovat

123 Je fajn videt, ze na tomto chatu nekdo sdili muj nazor :) to se tak casto nestava :D

130
Shadow
Reagovat

nazdar přátelé,
s Vladem souhlasím ohledně pořadí,jen bych možná vyměnil moniku a bětku, přeci jen, jak jsi napsal, se bětka tluče s gábinou a monika se netluče asi s nikým…popřípadě budou kolo od sebe.
u lukáše a simči bude záležel, kdo vypadne 1., pak si myslím, že na tom ten přeživší získá a půjde alespoň o 2 kola dál…
co se týče jen a pouze lukáše, může těžit právě z vyrovnaností výkonů a z toho, že mu budou přibývat hlasy od fanoušků, kteří tam už svěho oblíbence nemaj…v tom bude asi nejlepší

jinak klaudii to vzdychání půjde dobře, to bylo na těch písničkách, který zpívala vždy dominantní…ať jí daj rumba koule a bude to fajn.

a co se týče chodúra a šmajdy….v případě šmajdy to byla show, jako show….spousta věcí se mi v jeho podání líbila.To, co převáděl na podiu mělo hlavu a patu, takže jsem taky fandil šmajdovi, který byl daleko příjemnější osobnostně….když to srovnám letos, tak asi jako kluadie(-) a cel(+).

a co se petra týče…jeho kritika vznikla především po II.SF, a vystupňovala se ve III. teď to zase trochu urovná, a když bude volit rozumně, tak půjde daleko

131
Sophia
Reagovat

A vase argumenty o tom, ze je nekdo kazde kolo stejny jsou rekla bych nemistne. KAZDY zpiva kazde kolo svym hlasem, ktery mu priroda nadelila a kazdy si vybira pisnicky, ktere jsou mu blizke. Tak jako si Gabina jede svuj rock, tak si Seps jede svoje regge, Kurc Adamsovske sladaky, Monika pomaly songy s velkym rozsahem, Pinak, Lukas, Sevcik … Vsichni… Az ted ve finale vsechny uvidime v ruznych polohach, ale stejne to budou zpivat tim svym stylem. Jak jinak taky.

132
piha
Reagovat

Sophie,můžu se jen zeptat,jestli tam máš ještě další oblíbence kromě Lukáše?Jestli se shodneme na více lidech,popř komu jsi fandila v minulých řadách?

133
Motýlek
Reagovat

Jo a taky se mi nelíbí vyčítání poroty a jánevímkohovšeho, že nemají odžité…. Tak když je někomu patnáct, tak těžko může mít odžité jako třicetiletá zpěvačka… Na co je tam teda ten limit 15 let??

134
Shadow
Reagovat

jinak ohledně mimozpěvnýho chování gábiny souhlasím s doktorem…ale , jak jsem napsal dřív nakonec stějně jde jen o hudební vkus, co kdo dělá mimo, by nikoho z nás nemělo zajímat…tak jako nás nezjímá, co dělají účastníci týle diskuse doma, když neprovozujou tu důležitou činnost a nepřispívaj na tyhle stránky svými více, či méně vtinými komentáři…proto bych řek, že ta gábiná odtažitost

a ještě jenda úvaha to, že si zatím každý drží tak nějak svůj styl, dělalo zatím ze SF kol právě tu podívanou, nad kterou se tady dohadujeme….teď to na druhu stranu zase bude zajímavější, až vstoupí lidičkové do neprobádaných vod…každej bude excelovat někde.

135
Motýlek
Reagovat

Vlku – pokud vím, tak ty taky /jako já/ neumíš zpívat.. :-DD, tak já opravdu nevím, o čem je řeč… :-))))

136
Sophia
Reagovat

132 no jasny :) No opravdovy oblibence mam asi jen 2 a to jsou Lukas a Gabina. Jelikoz pouze jejich vykony me pokazdy nejakym zpusobem zasahuji a neco se mnou delaji. I kdyz dobrych zpevaku je tam samozrejme vic. V prvnim semifinale me dostal Martin Kurc, v dalsich kolach uz ale min. I Betka je skvela zpevacka, ale myslim, ze si nevoli dobre pisnicky, coz by se ji mohlo vymstit. No uvidim, jeste na vsechny nemam stoprocentne utvoreny nazor. Treba u Michala Sepse se porad nemuzu rozhodnout, jestli vlastne umi zpivat, nebo ne :D
Loni jsem fandila Chodurovi a Leone Senkove. Ve druhe rade slovenske superstar Cmorikovi. U ostatnich rad mi to bylo bud pomerne jedno nebo jsem je nesledovala :)

Jak jsi na tom ty?

137
irena
Reagovat

110 – to by se mi moc líbilo mít to stádečko pokupě, ale v Kudykamovi to už asi nebude. No, snad se kluci někde sejdou, aby potěšili mé oko a ucho. Ondra se Šmajdou už to párkrát udělali, tak ještě Ševčík a jsem spokojená.

138
dolores
Reagovat

vlku, tak to vyzera, ze sa zhodneme aspon na niecom. tiez som mala dominiku radsej ako gabinu :)) (cmuk)

ale zase gabinu mam ovela radsej ako senkovu ..och, ona sa tak strasne pasovala samu seba do tej pozicie rockerky, ze aj napriek energickemu hlasu ma celkom odradila :)

maly harich tipoval za vitaza noaha :))) a teraz ako lahko vdaka noahovi priesiel k jeho smskam

superstar2011.markiza.sk/clanok-551762-koho-najviac-oplakavali-finalisti

139
FeW
Reagovat

Jak se bude letos vypadávat v prvních finálových kolech? Je jasné, že v prvním vypadnou 2 soutěžící, ale bude tomu tak i v dalším kole? Protože někdo tady psal, že ano, ale já našel v programových plánech Novy a Markízy pro 3. finále tohle:
20:00 Česko Slovenská Superstar
Přímý přenos velké taneční párty, ve které vystoupí devět finalistů a speciální host!

… pokud by to tak bylo, tak ale nevychází datum finále na 5. června, jak bylo původně ohlášeno.

140
Laikka
Reagovat

Kurc bude zpívat Summer of 69? Moje nejoblíbenější věc od Briana Adamse, dneska jsem ji slyšela v rádiu a řikala si, že to by měl dát. Mam vážně radost. Tak snad dokáže, že umí i rychlou polohu, ale už za výběr má u mě hlas :)

A muj tip na pořadí:

12.. Klaudia
11. Celeste
10. Simona Fecková
9. Matej Piňák
8. Michal Šeps
7. Monika Povýšilová
6. Lukáš Adamec
5. Alžběta Kolečkářová
4. Martin Kurc
3. Martin Harich
2.Petr Ševčík
1.Gabriela Gunčíková

9.
8.
7.
6.
5. .
4. Martin Harich
3.

141
dolores
Reagovat

myslela som, ze bohemian rhapsody nikdo nikdy na pop idol nespieval, ale predsa som nieco nasla- na singaurskej superstar sa nasla odvazlivkyna a mala aj vokaly :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=XpGb4moLQZ8

142
blanka
Reagovat

Není pochyb, že Petr je vynikající zpěvák. A já doufám, že dojde daleko. Moc mu fandím a doufám, že lidi mají uši a oči a vidí, to že, Petr není vůbec namyšlený jen trochu nejistý. ( a není se co divit). Je to sympaťák s a přitažlivý chlap až moc. A zdá se mi, že se už otrkal. A taky si myslím, že to nemá lehké, když ho Habera a |Rytmus pasují na vítěze. Sice minule se krotili, ale přesto. Ale myslím si, že Chodúra k vítězství dotlačili hlavně ženy , které oslovil svým zpěvem a doufám, že u Petra to bude stejné, protože Petrův hlas je daleko citovější a procítěnější.

143
Garvin
Reagovat

141 – Bohemian Rhapsody parkrat zaznelo, ja osobne mam nejradsi tuhle verzi

http://www.youtube.com/watch?v=ISEE6nEimuY

144
Laikka
Reagovat

Jsem zvědavá, jestli se někdo z nás trefil… Může se stát cokoliv. Nejdůležitější je u většiny lidí stejně jen ten jeden favorit, i kdyby měli všichni třeba Mateje na druhym místě, většina pošle jen prvnímu a Matej může vypadnout… Teprve když muj favorit vypadne tak začnu uvažovat, jestli je tam ještě někdo kdo mi stojí za sms a řekla bych že to tak má většina.

Petr se mi líbí, ale Chodúr mi loni vadil a fandila jsem Mirovi. Sms jsem zatim poslala dvě a to Kurcovi. Snad se mi v neděli bude zase líbit.

145
Adéla
Reagovat

Garvin, díkec za odkaz….
tomu říkám superstar
bohužel ta naše česká je hodně slabý odvar, řekla bych , jak se v poslední době rádo používá, dětská besídka :-)

146
Monika
Reagovat

136 – Tak vidis, 100 lidi 100 nazoru, ja se s tebou naprosto shodnu s Leonou Senkovou, pro me to je dokonce ta uplne nejlepsi soutezici vsech rad, nikdy jsem nikomu nefandila tolik jako ji. Naopak se s tebou neshodnu s Petrem Sevcikem, ktery je pro me spolu s Matejem to nejlepsi teto rady.

147
dolores
Reagovat

garvin – super, ze si nasiel aj take nieco. :O pekne skratene, vokaly vypustene, asi tak si to predstavujem, ze to bude upravene..no az na ten hudobny doprovod (ten bude slabsi) ale spev isto lepsi !:)))

148
jukab
Reagovat

Jen můj názor a pořadí
12.Klaudia
11.Piňák
10.Celeste
9.Adamec
8.Harich
7.Povýšilová
6.Fecková
5.Kurc
4.Alžběta
3.Gabriela
2.Ševčík
1.Šeps

149
K.
Reagovat

Pár ex post poznámek k minulému kolu a k finálové dvanáctce

Vyřazování dopadlo nakonec vcelku spravedlivě. Z kluků byli Jerguš a Noah (spolu s Martinem H.) tentokrát dost výrazně slabší než zbytek. U Noaha jsem si vzpomněla na Benovo památné druhé semifinále, i když až tak to Noah zase nepokopal, refrény se mi celkem líbily (a ta písnička se mi líbí strašně moc, aranž imho lepší než v originále). Jerguš tam měl pár zajímavých míst, jinak ale celkem čajík. Co se Haricha týče, pořád u něj doufám v něco víc, ovšem chtělo by to míň blbnout a víc se soustředit, na což je Martin bohužel moc rozjívenej. Asi měl opravdu mít tak o dva roky víc.
Piňák výbornej, líbí se mi na něm, jak dává všechno po svém, ale sakra ať si hlídá tu mimiku. Kurc není tak svůj jako Piňák, ale zazpíval taky skvěle. Začíná mi ale vadit, že ukazuje v zásadě pořád stejnou polohu, příště už by to opravdu chtělo něco jiného. Adamec rovněž dobrý, ale tak jako předchozí týden mě neoslovil. Ševčík umí zpívat, ale já mu na chuť asi nepřijdu, tentokrát mi navíc připomněl Drdu. No a Šepsík, to byla imitace, ovšem skvělá, bavila jsem se jako vždycky.

Z holek se mi líbila Gábina a docela i Aneta. Gábi se mi líbila nejvíc za celé semifinále, monumentální hlas, monumentální zpěv, skvělá píseň. Pořád je to ale míň, než od ní čekám. Hrozně se mi líbí její hlas, zpívá strašně dobře, má výbornou techniku, umí pracovat s dynamikou a výrazem, její zpěv mi ale pořád přijde takový trochu neosobní. Někdo ji tu někde přirovnal k Najdekrové, bohužel na tom něco je, jakkoli je Gábina o světelné roky zajímavější.
Aneta mě tentokrát překvapila, jiná káva než její předchozí vystoupení. Čistě za tohle kolo bych ji ve finále chtěla víc než technicky lepší Moniku, její zpěv mi přišel takový upřímnější a vřelejší.
Zbytek mě neoslovil. Simona byla lepší než minule, ovšem na její vystoupení zapomenu stejně rychle jako na to z prvního semifinále (vůbec si nevybavuju, co a jak zpívala). Klaudia – osobně jsem toho názoru, že když už některá z těch nanicovatých Sloven ve finále být musí, z hlediska výkonů si to Klaudia zaslouží víc než Alex i než Dorota (sorry Dýdžeji), o té, co vypadla jako první, ani nemluvě. Ne, že by v tom finále byla nějak přínosná, ale antiklaudií hysterie jde mimo mě. Bětka to tentokrát výrazově imho vůbec netrefila, pro mě jela moc na sílu, což se mi do téhle skladby nehodilo. Nejslabší tentokrát Alex a na druhém místě Cel, Alex má pro mě navíc natolik neposlouchatelný hlas, že její vystoupení nejsem ani schopná příliš hodnotit.

Tip na celkové pořadí atd.: sice se mi to nelíbí, ale největší šance na celkové vítězství vidím v tuto chvíli u Ševčíka. I když má dost odpůrců, obávám se, že jich má pořád míň, než jiní příznivců. Z Čechů ho imho nikdo neohrozí. Kurc podle mě dopadne podobně jako kdysi Chrenko, kterého mi lecčíms připomíná. Vítězství Šepse si neumím představit. Slováci – Piňáka bych jako celkového vítěze brala, i když není vyloženě můj favorit. Zpěvem na vítězství určitě má, ale je otázka, jestli dokázal zaujmout dostatek lidí, spíš se bojím, že ne. Adamec – je zajímavé, jak se z naprostého outsidera vyloupl skoro favorit, sama mu i docela fandím, byť ne nějak vášnivě (a tím Patejdlem se u mě prostě trefil; btw Dýdžeji, nevyhlásíš anketu o nej sf songy? nebo už tu někde je? nestíhám číst…), adept na celkové vítězství to ale není. A Harich na to jednoduše nemá. Ve vítězství holky ani nedoufám.

150
Nati
Reagovat

já bych přehodila Simonu a Moniku, poněvadž Simona je nudnější než Monika, soudě podle anket a počet views na youtobe, MOnika si vede prece jen o něco lépe, takže syndrom Terezy Najdekrové a Krystýnu Peterkové může potkat právě spíš Simonu. Každopádně i Monča to bude mít v pánské konkurenci těžké a je dost možné že v první 6 bude 5 kluků a jedna holka. Třeba to ale bude úplně jinak, uvidí se.

151
K.
Reagovat

Dýdžeji, teď (pravda, zatím letmo) koukám na Tvůj odhad a superfinále Piňák – Gábina by se mi líbilo moc.

152
K.
Reagovat

s tím Chrenkem jsem neopisovala :-D

153
anonym
Reagovat

Ve finále podle mě na 100% nebude holka!!!!!!!!!
Doufám že vyhraje letos show 1.MICHAL ŠEPS
-jinak mě ty osoby dá se říct nezajímají!!

154
Jana
Reagovat

111- súhlasím, Miro nemal konkurenciu a mne sa páči práve jeho farba hlasu. Jeho vystúpenia nenudili, vždy som sa ne ne tešila ako malé dieťa a tŕpla som či náhodou nevypadne. Tá súťaž bez neho by nemala žiadne grády. Chodúr je iná parketa a Habera nech neporovnáva nezrovnateľné. Svojim vyhlásením iba provokuje fanúšikov Chodúra, ktorý nepošlú žiadny hlas Ševčíkovi, hoci by sa práve tejto skupine fanúšikov mohol páčiť a tým ho zakopáva.
Čítala som rozhovor v prílohe NČ, kde Habera odpovedal na otázku, kto vyhrá superstar. Bol by veľmi prekvapený ak by to bol niekto, kto sa už súťaže v minulosti zúčastnil.
Nepáči sa mi výber Ševčíka, už to s Queenmi preháňa., mohol by vsadiť na niečo iné, hoci Queenov zbožňujem, počúvať to v podaní Ševčíka dokola ma nebaví.

Pochybujem, že sa tento rok dočkáme niečoho podobného ako v minulej sérii, okrem Šepsa sú tam všetci takí nudní a ten zase nie je bohvieaký spevák.

155
anonym
Reagovat

i když abych řekl pravdu ,jak už tu někdo zminoval vítězství ŠEPSE si představit neumim ale přeju mu to ze všech nejvíc

156
K.
Reagovat

Ještě přání na celkové pořadí:
12. Klaudia
11. Monika
10. Celeste
9. Simona
8. Martin H.
7. Petr
5.-6. Bětka, Martin K.
4. Michal
3. Lukáš
2. Matej
1. Gábi

157
DJ Vlado
Reagovat

Káčko: V první řadě Ti chci moc poděkovat za mail :-) Ohledně té ankety to bohužel nestihnu. Celý víkend budu mimo připojení, ještě teď stihnu napsat svůj odhad toho playlistu. Tedy myslím celý článek, podobný jaký trojité M vydal na Gorille po semifinále v ČSS1, běžnou diskusní anketu vyhlásit klidně můžu.

Jinak už jsem to tu psal několikrát, nakonec jsem rád, že se Dorotka do finále nedostala, protože má šanci se přihlásit ještě jednou až dozraje a já věřím, že až bude vyzrálejší, tak naplní svůj potenciál, který předvedla na castingu. A taky jsem rád, že to ve finále nebudu tak prožívat jako při ČSS1 a zachovám si chladnou hlavu (což bych jako rekapista měl), protože Gábina a Simona jsou teď mé dvě největší favoritky z holek, ale k takovému šílenému fandění, k jakému mě předloni donutila Monička, mě asi nestrhnou. Kdyby ovšem byla v semifinále Dominika Kudolániová, která je tak trochu Mojžíšem v sukních (tzn. záhadně vyřazená v divadle), tak bych vyřazení Dorotky v SF nesl líp, jenže mě štve, že se tam musela dostat právě ta hrozná Klaudie, která je pro mě souborem toho nejhoršího ze Šramlové, Krutákové, MegaBajta a Za 5 12. Antiklaudií histerie je především způsobena tím, jak se Klaudie projevuje, jak je afektovaná a jak dělá všechno proto, aby se zalíbila (viz. její promenádování při společné písni kluků či to, jak líbala Ševčíka při jeho vystoupení), protože jinak by byla totálně o ničem, takových Klaudií jsou plné muzikály, to i ta Alex se aspoň trochu vymykala (když už nic jiného, tak její barva hlasu je aspoň rozpoznatelná, i když ne zrovna dvakrát příjemná). Btw. koukni prosím na tu Kudolániovou, jejíž kousek Verony z divadla mě dost zaujal, je tady od 36:35, nebo taky byla v kvartetu s Harichem a Adamcem. Schválně, co na ní řekneš. Myslíš si stejně jako já, že by to byla náhrada, za Klaudii do finále?

158
zikkurat
Reagovat

K tomu playlistu: Opět chytrá volba Gábiny (zřejmě ji někdo radí). James Hetfield z Metalliky, jako zpívající kytarista, není žádné pěvecké eso. Dá se předpokládat, že Gábina to zazpívá lépe – a to diváci ocení. Ovšem výběr Ševčíka je mimo mé chápání. Vím, že to umí, ale musí mu být jasné, že na Freddieho prostě nemá. Dopadne to stejně jako s Aerosmith. Jakože OK, ale rozdíl proti originálu bude znatelný.

159
sali
Reagovat

NOVINA: gorilla sa chystá obnoviť rekapy od prvého finále. Nechcel som to tu nahlodávať, ale považoval som za slušnejšie na to upozorniť. Alebo to už dávno viete?

160
simiš
Reagovat

Kurc bude v top 3 ….. nikdo z celé dvanáctky není kontroverzní kromě M. Šepse takže se můžou všichni vybarvit. Martin si velmi chytře vybírá písně a nepotřebuje si na nic hrát. Habera to řekl přesně pop-rockový zpěvák , který tu chybí. Možná vyřadí i Ševčíka, protože toho si jako superstar tedy opravdu nedokážu představit i když krásně zpívá . Tak to vidím já:-) Moje tipy na první pětku: Gunčíková, Kurc, Ševčík, Kolečkářová, Adamec:-) Tak schválně.

161
irena
Reagovat

Co se týká toho playlistu, zase bych ho za tak stoprocentní nepovažovala, Petr zatím nikde ani nenaznačil že by měl zpívat Queeny, natož Bohemian Rhapsody (určitě na na facebooku).

162
mhx
Reagovat

161 irena: Ty jo, ty už máš Petra i na fejsku:-) No jí mít fejsbúk, tak už tam mám Moniku taky:)) Hned po Klaudii, samozřejmě.

163
Motýlek
Reagovat

Sali – ja to neviem…. díky za info… Tak to bude zajímavé….

164
Monika
Reagovat

149 – Zdravim Kacko, dik za tvuj komentar. Imho vitezstvi Gabiny je velmi realne. Prakticky si myslim, ze nikdo jiny nez Gabina a Petr nema sanci na vitezstvi. Vzhledem k tomu, ze neocekavam superfinale stejne narodnosti, tak Petr by mohl skoncit treti a Gabina byt v superfinale bud s Matejem nebo Lukasem. To, ze divky nevyhravaji je imho zpusobeno tim, ze se v soutezi od doby Anety neobjevila zadna, ktera by mela vsechny predpoklady stat se superstar a Gabina to splnuje dokonale a minimalne ucast v superfinale vidim jako velmi jistou. Navic Sevcikovi budou pribyvat zaporne hlasy, cim vic ho porota bude chvalit tim vice bude nesnasen.

165
Monika
Reagovat

154 – Tomu moc nerozumim Sevcik letos dal Queen pouze na castingu jinak nikde a je-li tema vecera muj idol tak to tam asi patri ne? Co takovy Kurc, ktery uz podruhe bude zpivat Bryana Adamse.

166
dolores
Reagovat

monika a seps zase dava boba marlyeho, ze? netreba zabudat,ze vela ludi nevidelo kastingy, vtedy sa aj pisalo, ze bola mizerna sledovanost. no a poznam ludi, co zacinaju pozerat az finale. :)

167
dolores
Reagovat

chcela som sa honzy spytat, ci aj poradie bude take ake napisal, alebo ci ten playlist je cely len taka udicka na nas a my sme sa chytili :)))))))

168
pimpa
Reagovat

Tak teď jsem koukala v nočních zprávách na Nově na focení finalistů a Ševčík už má nějaký extra suprkúl sestřih… Zlatej culík! Ale jak znám JUDra, bude jásat…

169
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

161 – a co jiného by dal v kole idolů než Queeny? Nebo vy jste spolu v kontaktu a víš víc?

170
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

168 – je ostříhaný? Popiš víc… :-)

171
Milena
Reagovat

Tak to se musím opravdu smát, jak někdo nazval My way nudnou písní! To je velmi kvalitní, nádherná a na provedení těžká klasika. Copak nevíte, že krásné a hodnotné věci nestárnou? Matěj je jeden z mála, který si ji může dovolit zazpívat a dá ji po svém a opět skvěle. Právě to se mi na něm líbí, že nejde podbízivou a nejschůdnější cestou.

Finále: Matěj a Gábina
Protože je stále dost posluchačů, které zajímá skutečně kvalitní a neotřelý výkon.

172
dolores
Reagovat

168 – woooow))) chcem ho vidiet okamzite!!:DD

173
Paul.
Reagovat

Jak vidím TOP 5:

podle abecedy, bez pořadí : Alžběta, Gábina, Matěj, Michal Š., Petr

174
Sophia
Reagovat

146 Vzhledem k tomu, ze tento prispevek pisu trosku opozdene, nevim jestli ho nejak zaregistrujes :D Jen jsem se chtela zeptat, taky te tak dostalo, jak zpivala Leona v semifinale od Marie Rottrove Lasko vonis destem? Pro me to byl jeden z nejvetsich zazitku za vsechny superstar dohromady (ne-li ten nejvetsi)…

175
Petra
Reagovat

Tak sem se dívala na noční zprávy, tak Ševčíka nám ostříhaly … hooodně nakrátko … pod uši a nechaly mu strniště na bradě … ale náááhodou mu to sluší …

176
Petra
Reagovat

174 : To mě teda dojalo až k slzám … měla sem ji za favoritku, protože zpívala nádherně …

177
Andrea
Reagovat

ty jo tak Petr je nakrátko,má takový rozcuch na hlavě, já sem si to myslela,že až na finále nám je změní,ale ševíka nejvíc

178
Sophia
Reagovat

176 Tak tak. Bylo to jedno z nejnespravedlivejsich vyrazeni za celou historii superstar. Leonu bych si krasne umela predstavit i v uplnem finale. A mam pocit, ze sve v tom bohuzel sehrala jeji postava. Nebyla to totiz zdaleka prvni predcasne vyrazena sirsi soutezici :/

179
°_m-M-m_°
Reagovat

149, K. – vidím to všechno hodně podobně. U té Gábiny si taky říkám, že to bylo výborné, nejlepší, monumentální, ale něco mi u ní taky ještě chybí… Je fakt, že ona celkově, i zpěvem, působí tak nějak odtažitě, ale zrovna u ní mi to až tak nevadí. Pro mě takové zdrženlivé pojetí má i určitou eleganci, efektivitu. Rozhodně je mi to mnohem sympatičtější než nějaké běsnění, prožívání, afektovaný výraz, šílené pohyby a tak. A myslím, že to studenější pojetí je u ní způsobeno částečně i těmi písněmi. Monumentální hymna si žádá trochu nadpozemský odstup. I tím, že přece jenom nemá nějak extra výrazný hlas – když nechraptí a nezesílí volume, je to skoro obyčejný holčičí tenký hlásek, místy i trochu technicky nejistý, byť samozřejmě velmi pěkný. S takovým „obyčejným“ hláskem se těžko dělají nějaké výrazové a barevné kejkle. Trošku mi to v tom i připomíná Dominiku Starou. Ta to nahrazovala velkým srdcem ve zpěvu a decentní pilkou ve výškách, Gábina tam má míň toho srdce a víc pily… Ale líbí se mi oboje.

180
FeW
Reagovat

Když máte Gábinu všichni tak vysoko, tak pro ní hlavně hlasujte. Nerad bych, aby se stalo to samé jako před chvíli v americké superstar, kdy vypadla nejlepší zpěvačka v jejich letošním ročníku……

Jinak můj tip na pořadí u nás:
12.Klaudia
11.Celeste
10. Kurc
9. Šeps
8. Harich
7. Povýšilová
6. Alžběta
5. Piňák
4. Fecková
3. Petr
2. Adamec
1. Gábina

181
DJ Vlado
Reagovat

Na přání Káčka ANKETA o Top 10 nejlepších semifinálových výkonů. Já to mám takhle:

1.Gábina – Send Me An Angel
2.Matej – She´s Out Of My Life
3.Gábina – Love Hurts
4.Petr – This Is The Last Time
5.Lukáš – Nepriznaná
6.Simona – When I Look At You
7.Sára – No One
8.Matej – If There´s Any Justice In The World
9.Šeps – I Shot The Sherrif
10.Simona – Bůrka

A jak to máte vy?

182
Michal V.
Reagovat

tak podle toho playlistu bych tipoval, ze Alzbeta bude mit dost velkej problem nevypadnout.

Co se tyce Bohemian Rhapsody, podle meho nazoru je to pisen naprosto nevhodna pro sestrihani do cca 2 min. pro potreby SS, obzvlast vzhledem k tomu, ze v te pisni Freddy vystrida cca 3 ruzne polohy.
A co se tyce toho borce z AI jak tu nekdo linkoval video tak sice to zvladl dobre (i kdyz mi tam chybel ten Freddyho drajv, kterej je ovsem nenapodobitelnej), ale bylo krasne videt jak ty strihy te pisni velmi vadi.

183
Michal V.
Reagovat

hmm imo by Petr udelal lip vzit si od Queenu spis neco jako Don’t stop me now nebo We are the champions, ktery jsou docela kratky sami o sobe a velky jizdy.

184
irena
Reagovat

177 – Petra jsem téměř nepoznala, je to nezvyk, ale moc mu to sluší
169 – občas s ním ve styku jsem, ale tenhle týden je to horší, v podstatě nemají ani minutu volnou, jindy většinou ve čtvrtek píše co bude zpívat, ale zatím to nevím.
Od téhle neděle na to budu koukat přímo v Inchebě, tak se těším, a třeba speciálně pro tebe, doktore, přijdu s nějakými pikantnostmi :D

185
katy
Reagovat

kde se dá kouknout na Ševčíka jak je ostříhanej? díky – určitě musel hrozně prokouknout, stejně jako tehdy Bendys, když šel nakrátko, hned se z něj stal děsněj fešák :)

186
Petra
Reagovat

185 : Včera byl ve večerních novinách na Nově, takže na tn.cz jestli není záznam a te´d byli ve Snídani s Novou, jestli máš možnost jukni a dej vědět jak vypadá … Ve večerních jsem ho viděla, ale byl to moment a dle mě mu to sluší …

187
Gusta
Reagovat

167 – taky se mi zdá ten playlist takový divný, nikde ve fanclubech na FB nic potvrzeno není, nanejvýš jsou tam jen taková zbožná přání.

Ještě tak nejvěrohodnější ze všeho tam byla zpráva, že Petr si pro to další kolo (za 9 dní) vybral Ztrácíš od Ztraceného, to mě tedy zrovna moc netěší.

188
Petra
Reagovat

To co je tu napsáno prý finalisté nebudou zpívat, to je jen něčí odhad, že to ještě nemohli zvěřejnit …

189
Fialka09
Reagovat

181 – Tak se připojuju k Vladově anketě o nejlepší SF výkony:
1. Matej – She´s out of my life
2. Michal – What a wonderful world
3. Petr – This is the last time
4. Gábi – Send me an angel
5. Bětka – Bad day
6. Simona – When I look at you
7. Sára – No one
8. Matej – It there´s any justice…
9. Gábi – Alone
10. Lukáš – Nepriznaná

190
Gusta
Reagovat

181 – TOP 10 semifinálových výkonů

1. Martin – Heaven
2. Bětka – Bad Day
3. Martin – Right Here Waiting For You
4. Bětka – Jealous Guy
5. Gábina – Send Me An Angel
6. Matej – She´s Out Of My Life
7. Martin – Your Song
8. Gábina – Love Hurts
9. Bětka – You Know I’m No Good
10. Matej – Láska moja

191
miruna
Reagovat

185:všichni finalisté byli ráno ve snídani,Ševčíkovi to moc sluší.

192
Monika
Reagovat

174 – Tak pisen Lasko vonis destem v podani Leony Senkove je muj top vykon vsech vykonu jake kdy byly ve vsech peveckych soutezi naprosta jednicka.

Jinak Petr Sevcik je ostrihany? Neni nekde odkaz na novy sestrih, fakt by me to zajimalo.

193
Petra
Reagovat

192 : To byly ,, zimomriavky “ , když zpívala Leona, škoda, že tak brzo vypadla …

Jo je ostříhaný a má strniště na bradě, na faccebocku má fotku, ale na živo je to lepší …

194
Monika
Reagovat

193 – Tak jako se mi libila Leona se mi nikdo nikdy nelibil, slysela jsem ji zpivat na zivo a je to obrovsky talent, jeji brzke vypadnuti me neskutecne zasahlo a vlastne pro me uz soutez v ten moment skoncila uz tam nebyl nikdo komu bych vylozene fandila.

195
Petra
Reagovat

194 : Přesně, ta to tam mohla pěvěcky rozjet , no bohužel, snad to holka někam dotáhne … taky talent, hlas teda pro mě neuvěřitelný, silný … holt asi nebyla sympatická a tak líbivá … to si dodnes pamatuju tu husí kůži jak zpívalaa Lásko voníš deštěm a Jandová tam slzy ronila …

196
Gusta
Reagovat

67 – předloni v německé Superstar byla jedna holka, která zpívala výhradně estrádní, „pokleslé“ písně a dotáhla to až na 6. místo. Je to ke shlédnutí na http://www.clipfish.de, stačí si zadat do vyhledávače Vanessa Neigert.

197
spejs.tlemon
Reagovat

181: „ANKETA o Top 10 nejlepších semifinálových výkonů.“? Pro mě ta anketa nemá smysl – třeba u bab mi v každém kole přišla nejlepší Gunčíková, ale to nic nemění na tom, že si stejně žádný její výkon už v životě nepustím – holt Škorpíci, Nazareth, Katapult a Turbo nejsou skupiny pro mě :D

Takže si zakládám vlastní anketu – Top 10 výkonů, které mě baví a chci je slyšet znovu:

1. Lukáš Adamec – I’m Yours
2. Michal Šeps – What A Wonderful World
3. Michal Šeps – Eternal Flame
4. Sára Milfajtová – No One
5. Lukáš Adamec – Nepriznaná
6. Celeste Rizvana Buckingham – Mercy
7. Lukáš Adamec – Imagine
8. Jerguš Oravec – Ain’t No Sunshine
9. Michal Šeps – I Shot The Sheriff

*10. special bonus* výkon Celeste R. Buckingham v divadle v kvartetu One Voice – Hey, Soul Sister
(dobrý song, Jurenka+Noah – kvalitní přicmrndávači, nepostupující Izabela – krásná barva hlasu, Celeste – shining star)

198
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tohle má zpívat Klaudie, našel jsem ekvivatent v německé SS – doufám, že to podá takto… http://www.clipfish.de/special/dsds/video/2996672/vanessa-neigert-4-dsds-mottoshow-2/

199
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

A ještě jedna věc, která mi tu proti německé hudební scéně chybí jsou „šlágry“, které tam jsou nesmírně populární a tady to nikdo nezpívá… http://www.clipfish.de/special/dsds/video/3003784/vanessa-neigert-in-der-5-dsds-mottoshow-2/

200
dolores
Reagovat

smarja to je sok :OO kde je neaka emergency:))) sa neviem spamatat zo sevcikovho noveho outfitu :DD

201
Ferdinand
Reagovat

Hlási sa vám agent Ferdinand :D

Matej Piňák – Jamiroquai – Virtual Insanity
Petr Ševčík – Elvis Presley – Come What May
Klaudia Pappová – Alicia Keys – Doesn’t Mean Anything
Gabriela Gunčíková – Pink – You and Your Hand
Michal Šeps – Bob Marley – No Woman No Cry

202
Monika
Reagovat

201 – Dik, tobe jedinemu se da verit ohledne playlistu (jen aby nekdo nepouzil tvuj nick).

203
dolores
Reagovat

ferdinand, ty si minule napisal pravdivy playlist, takze by sme ti mali verit. len nemozem uverit, co si vybral petr, tak to uz ked chcel elvisa, tak nebola lepsia pesnicka naporudzi, kua..xD to akoze jeho idol …..:O?? tak uz chapem preco ho ostrihali :)))))))))))

klaudia teda da presny opak toho,co od nej ocakavame xDD

204
dolores
Reagovat

monika, bodaj by to nebol skutocny ferdinand :D

205
Monika
Reagovat

Petr Sevcik se mi nezda, to je vtip ne? Pokud ne tak to bude totalni pruser.

206
Ferdinand
Reagovat

Možno to u Petra Ševčíka bude trochu informačný šum. Ešte sa pokusím zistiť, či to naozaj má byť Elvis alebo tak isto pomenovaná pieseň z Moulin Rouge.

207
K.
Reagovat

Monika (164) Ahoj :-) Já si naopak myslím, že zajímavý holky byly. Z českých soutěží byla pro mě nej Bára Zemanová, která možná někomu nebyla dvakrát sympatická, ale pěvecky na Drdu rozhodně měla. Po zveřejnění výsledků se nicméně ukázalo, že proti němu a Spilkovi byla zcela bez šance – nevyhrála ani ta jednotlivá kola, kde byla celkem jasně nejlepší.
Finále Gábi vs Piňák i Gábi vs Adamec by se mi moc líbilo. Srdcem fandím z kluků víc Lukášovi, to je ale hodně i kvůli jeho vlastní muzice, což se Superstar až tak nesouvisí. Matej je ale lepší zpěvák, tak nějak „objektivně“ fandím víc jemu i mu přeju lepší umístění. Ale Gábi, i když mi u ní k absolutnímu fandění něco chybí, je z té sestavy pro mě nejlepší. Jestli bude opravdu zpívat Unforgiven, tak se hrozně těším, konečně bude od ní píseň, kterou mám jako takovou šíleně ráda.

208
piha
Reagovat

Sophia-
letos fandím Lukášovi,Matejovi a Martinu Kurcovi,z holek Gábině a Simoně.Loni jsem fandila Šmajdovi,slovenské SS jsem nikdy nesledovala,v české jsem v 1.řadě fandila Savkovi,ve druhé Vlastovi a ve třetí Drdovi.:-)))Vždycky jsem měla favorita v top 5,tak snad i letos.:)))

209
piha
Reagovat

Jak vidm ten playlist,začínám se bát…:-((((

210
K.
Reagovat

eMko (179) – docela to vystihl Judr., když napsal, že ona je takový hvězdný typ.
zajímavé, mně se líbí jak hlas Gábiny, tak hlas Dominiky, ani jeden mi nepřijde obyčejný. Dominika mi ale přišla vždycky taková „školská“, příliš naučená od paní učitelky. líbila se mi až úplně na konci soutěže v Tlakové níži, což pro mě ale byl jeden z nej holčičích výkonů minulé řady.

211
Garvin
Reagovat

145 – Adela, 147 – Dolores : Vzpominam si matne, ze tenhle clovek pozdeji BR nazpival dokonce na vyber Killer Queen, vydanej snad k desatymu vyroci nebo co.

Pro me je bohuzel Sevcik jen ukazkou toho, co s clovekem udela rok prace schopnyho psychologa. Misto otevrene agresivniho chovani neurotika tu mame potlacenou agresivitu dobre maskovanou za naacvicenej usmev, kterej ma budit zdani pohodare. Ja v nem bohuzel ten komplex a nejistotu vidim porad.
Nikdo, kdo se v nedeli dival, nemuze poprit, ze na ostatnich bylo videt, jak Sevcik zapadl do kolektivu. A jeho reakce na poznamku o nedostatku sexappealu (coz je pravda, tenhle clovek ho nema a mit nebude) byla taky dost vymluvna.

212
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pokud je poslední playlist pravý, tak se Ševčík zbláznil a není sám. Jeblo i Klaudii, která nepochopila, že právě estráda ji zaručí úspěch. Btw., co tu pořád někteří máte a proiri proti estrádě. Kde je psáno, že je hudba z estrády míň než třeba jazz??? Už by si tu někteří měli uvědomit, že žádný objektivní kritéria „kvality“ hudby nejsou známa anžto neexistují!!!

213
Ferdinand
Reagovat

Tak Ševčík by mal spievať tu pieseň z Moulin Rouge. To ostatné z môjho playlistu zostáva.

214
FeW
Reagovat

Já jsem hodně zvědavej na Matěje. Tu písničku miluju a v jeho podání by to mohlo být dobrý…a taky by to nemuselo být konečně pro někoho nudné. Ta písnička už v superstar párkrát zazněla, např. http://www.youtube.com/watch?v=2fejdOwsO5c

215
irena
Reagovat

211 – zase další „fundovaný“ psychologický rozbor. Chudák Petr, co všechno si o něm ještě přečteme. Vidět toho mnoho není, a jak zapadl do kolektivu už vůbec ne. Být jím, tak se u mě skrytá agresivita projeví jedině po přečtění všech těhle scestných rozborů jeho osobnosti od lidí, kteří ho v životě nepotkali. Byla bych strašně ráda kdyby Panáčka nečetl, ale bohužel tomu nevěřím.

216
Monika
Reagovat

207 (Kack) – Tak Bara Zemanova se mi taky hodne libila, ze zacatku s Drdou a Spilkou drzela krok, nejake kolo i vyhrala, ale pozdeji uz opravdu nestihala. Imho jednim z duvodu byla nesympatie (Gabina na nekoho sice taky pusobi jako ledova kralovna, prilis odtazite a neosobne), ale u Bary to bylo v mnohem vetsi mire. Myslim, ze Gabina je vnimana uplne jinak nez Bara, navic je i krasna. Jinak na Unforgiven jsem se strasne tesila, jedna z mych nejoblibenejsich pisni, rikala jsem si konecne skvela volba, ale asi to byla jen kachna (Ferdinand pise, ze bude zpivat Pink You and Your Hand, zatim jeho informace byvaly pravdive).

217
°_m-M-m_°
Reagovat

Taky přispěju do dýdžejovy ankety:

1. Gábina – Send Me an Angel
2. Gábina – Love Hurts
3. Michal – What a Wonderful World
4. Matej – She´s Out Of My Life
5. Martin – Right Here Waiting
6. Matej – If There´s Any Justice in the World
7. Michal – I Shot The Sheriff
8. Martin – Heaven
9. Bětka – Bad Day
10. Matej – Láska moja

219
Monika
Reagovat

218 – Petr je dost zzenstely typ, ty dlouhe ulizane vlasy svazany do copu mu vubec neslusely, tohle je o hodne lepsi, fakt prokouknul, jednoznacne palec nahoru.

220
Jarda
Reagovat

Po tom co se stalo dnes ráno (našeho času) v American Idol, kdy vypadla největší favoritka a skvělá zpěvačka, krásná Pia Toscano tak nevěřím tomu, že se neméně krásná Gabriela Gunčíková stane vítězkou tohoto ročníku. Vypadá to tak, že se už nikdy nestane dívka vítězkou této soutěže, leda by se změnila pravidla. Myslím, že spousta lidí, včetně tlustých puberťaček neskousne, že by mohla hezká a výborná zpěvačka, navíc s postavou modelky vyhrát!

221
Monika
Reagovat

220 – To jsou keci Gabina vyhraje a pokud ne ona tak sevcik, nikdo jiny imho nema sanci.

222
K.
Reagovat

Ferdinand – Virtual Insanity bych od Piňáka slyšela hodně ráda. O Ping od Gábiny naproti tomu nestojím vůbec… ;-)

223
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

218- zkrátil bych ještě víc, ale dobrý…

224
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

220 – vyhraje Šeps a konrčně bude zajímavý vítěz

222 – mě ta píseň co bude pět Matej přijde úplně odporná a nudná… :-(

225
Nicky
Reagovat

JuDr. Marek Kalina 224: Nudná? Nikdy pro mě nebude nudná, vždycky když ji slyším, vybaví se mi tohle a zjihnu. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=70iFPfF-TN0

226
°_m-M-m_°
Reagovat

224, JUDr.: ta píseň je úplně na pohodu a svěží, akorát ji musí zpívat někdo s výrazně šmrncovním hlasem. Jako Jay Kay v originálu, nebo právě Matej. Jsem rád, že to dá právě on (pokud nám nezabili Ferdinanda a je to ten pravý Ferdinand – tedy i pravý playlist – a ne jeho dvojník). Tuhle píseň bych nejvíc čekal od Lukáše, ale to by přesně, kvůli jeho stereotypnímu hlasu, byla ta nevýrazná nuda stylu „velmi slušný výkon“, což je asi to nejhorší co může být. Od Mateje jsem na to ale velmi zvědav, zatím si ho nepamatuju v žádné nějaké svěží, svižné, až odvazové poloze…

227
FeW
Reagovat

221, Monika – To si taky plno lidí říkalo, že Pia byla jedna z mála, která má šanci. V letošním ročníku AI byla něco jako u nás Gábina. V celkem silném pánském ročníku vyčnívala nad dívkami a často byla pasována na vítězku… a teď vypadla v top 9. Proto bych nepodceňoval to hlasování :)

228
Shadow
Reagovat

ta anketa se mi líbí…připojuji svůj výběr nejlepších výkonů

1.Gábina- Send me an angel
2.Matěj- She´s Out Of My Life
3.Gábina- Alone
4.Michal- What a wonderful world
5.Simona- When look at you
6.Monika- I have nothing
7.Jerguš- Wish you were here
8.Petr- This is the last time
9.Michal- I shot the sheriff
10.Gábina- Love hurts

bonus…ještě 3 anti výkony

3.Klaudia- Nah neh nah
2.Dorotka- I will always love you
1.Alex- Strong enough
a nejhorší Hallelujah na konci 3.SF s Debbi

229
Luccaesa
Reagovat

12. Klaudia Pappová
11. Celeste B. – dost slabá zpěvačka, posledním výkonem se zakopala, ale pořád bude divákům asi sympatičtější než Klaudia.
10. Martin Harich
9. Matej Piňák
8. Lukáš Adamec
7. Simona Fecková
6. Monika Povýšilová – výborná zpěvačka, ale záleží jestli sklidí i dost sympatií
5. Michal Šeps – možná se bude držet dlouho, možná brzy omrzí, toť ve hvězdách…
4. Martin Kurc
3. Alžběta Kolečkářová – tady bych to viděla na souboj Martina a Bětky
2. Petr Ševčík
1. Gabriela Gunčíková

230
dolores
Reagovat

218-urcite lepsie ako na tych prvych fotkach, co som videla ja :)

213 – ewan mcgregor? tak to uz sa lepsie pocuva ako ellvis, ale bude to asi kopirak ako u sepsa a kurca…

pinak vlastne tiez podobne, ukaze to co o nom uz vieme

akurat gabina sa posunula niekam inam,uvidime ako jej to sadne

garvin – existuje nejaka prirucka ako sa tvarit, ked ti povedia, ze mas nedostatok sexappealu? ty si isto znalec, urob nam seminar na tuto temu:D ozaj, obdivujem ta ako dokazes z kratkych televiznych zostrihov (aj dramaturgiou zamerne poskladanych) vytvorit taky fundovany rozbor sevcikovej neurozy a skryvanej agresivity. :O no esteze su tam aj anjelske povahy, ktori sa neprisli predvadzat spevom, ale iba si trochu zahulit, zabavit alebo priniest posoltvo ako napr. tento typek http://www.cas.sk/clanok/195345/vypadnuty-superstarista-jergus-produkcia-ho-nevedela-zvladnut.html

231
Molly
Reagovat

Taky přidám moje vysněné pořadí, ale většinou to bývá jinak, než bych si přála:) Musím říct, že letošní ČSHS mám vyjímečně hned více favoritů a nikdo mi nijak výslovně nevadí, nemusela bych tam mít asi jedině Celeste a Klaudii…Harich už mě poslední kolo taky nebavil, mnohem radši bych tam viděla z těhle „mládat“ Noaha… ale rozumím, že ten tam musí mít své místo a asi postoupí dále než tipuji.
Je pravda, že můj favorit od dob Anety ještě nevyhrál:) Ovšem myslím, že trojice Ševčík-Gunčíková-Piňák jsou

12. Klaudia – nemusím jí tam mít, to její vrtěnía předvádění na podiu nemusím, jsem radši, když v této soutěži umí zpívat než se předvádět..
11. Celeste – zajímavá, nestabilní výkony, ale ničím výrazná pro mě, ještě dost mladá..
10. Šeps – baví mě hodně, je jiný a zábavný, ale myslím, že další tři kola to bude stačit a opravdu už tam jsou jen mnohem lepší zpěváci…radši bych sice pustila Haricha domu, ale ten tam ještě chvíli zůstane..:)
9. Harich – už by to mohlo stačit a pubertačky budou plakat:)
8. Kurc – zpívá krásně, sametový hlas, krásný kukuč, ale pro mě méně výrazný než ostatní
7. Povýšilová – mě se moc líbí jak zpívá, krásná slečna možná skončí dříve.. ale fandím jí.
6. Fecková – o něco horší než Monika, ale krásný sytý hlas, trochu mi připomíná hlasově Anetu L., nejlepší slovenka jednoznačně… její hudbu si ráda poslechnu.
5. Kolečkářová – úžasná zpěvačka, je mi blízká i povahově.. ale jako 5. skončí maximálně..
4. Adamec – chlapák, který mi tam nesmí chybět:)
3. Piňák – nádherný chlap, nádherný hlas… minule mě dojal k slzám…. pro mě také černý kůn soutěže jednoznačně! Souhlasím s tím Bendem..tomu jsem taky moc fandila.
2. Ševčík – pro mě number 1, citlivý, hodný krásný kluk, co zpívá jak bůh… jeho zpěv na mě působí, není to nikdy nuda
1. Gunčíková – Stejné jako Ševčík, i když víc miluju chrapláky a když tak zpívá ženská, takhle mladá… neuvěřitelný, přeji ji vítězství moc, opravdu by to mohla být konečně ženská! Její hudbu rozhodně budu poslouchat

232
Laikka
Reagovat

Mně se teda Petr v novym účesu líbí, vypadá víc jako chlap a sluší mu to. No, mam ho pořád na druhým místě, ale až Kurc vypadne, budu mu fandit ještě víc.

233
Garvin
Reagovat

Dolores: Nepodsouvej mi, jaky typci by se mi meli libit. Nic to nemeni na tom, jak budu vnimat Sevcika. Pro tebe mozna dokonalej idol, pro me clovek, kterej je dusevne stejny jako vloni, posun je jen v tom, jak se to naucil nedat znat. I to je umeni nutny k tomu, aby mel sanci a ja mu to neberu. Ale niic me nepresvedci, ze si ho mam oblibit.
A at se tvari jak chce, kdyz mu rikaj, ze nema sexappeal, ja mluvim o tom, co na to rekl. To, co lidi rikaj, je pro me casto voditkem pro to, co si o nich mam myslet. Ty to tak nemas?

234
Samantha
Reagovat

Dolores, Irena – to je vtipný, jak když někdo napíše SVŮJ názor na Ševčíka, hned se vrhnete na jeho obranu. Nechte Garvinovi jeho názor, on vám taky nebere váš.

Garvin – Co řekl na ten sexappeal? To mi uniklo.

235
irena
Reagovat

233 – názor bych si tedy představovala nějak jinak. Pokud někdo píše že se mu nelíbí Ševčíkův zpěv, beru to a nepolemizuju. Pokud někdo napíše že se mu nelíbí jako chlap, proč ne. Ale usuzovat z pár záběrů na agresívního (případně potlačeného agresívního) neurotika není názor, ale nesmysl. Protože to se prostě poznat nedá.

236
Carne
Reagovat

Taky připojuju svoji naprosto subjektivní odpověď na anketu:

1. Martin Kurc – Heaven – co dodat, nečekala jsem, že mě někdo, koho jsem předtím vůbec nezaregistrovala, takhle překvapí
2. Michal – What A Wonderful World – další překvapení, docela jsem se děsila, že to opět sklouzne do reggae, naštěstí se tak nestalo
3. Jerguš – Ain’t No Sunshine – Jerguš s kytarou v nejlepší formě
4. Sára – No one – má jediná a poslední velká favoritka mezi holkama
5. Michal – I Shot The Sheriff
6. Lukáš Adamec – Nepriznaná
7. Jerguš – Under The Bridge – ten nakřáplý hlas :), z tohohle mám zimomriavky zase já
8. Klaudia – Nah Neh Nah – celá ta antiklaudiovská mánie jde mimo mě a Klaudia touhle písničkou semifinále oživila
9. Matěj – If There’s Any Justice In The World – jediné, kde jsem si jej výrazněji všimla
10. Jerguš – Wish You Were Here – a Jerguš do třetice :)

237
°_m-M-m_°
Reagovat

234: Paní ireno, názor je vyslovení toho, co si člověk myslí. Pokud si člověk myslí blbost, může mít nesmyslný názor, ale i špatný nebo nesmyslný názor je pořád názor. Já si například myslím, že je spousta lidí, kteří mají (od přírody, zkušenostmi) daleko lepší pozorovací schopnosti a trefnější postřehy než někteří rádobyfundovaní psychologové, kteří dle mého dlouhodobě plácají nesmysly, ale taky je to můj názor, který nikam fanaticky necpu.

238
°_m-M-m_°
Reagovat

229, dolores: Jergušovi chybí soudnost, pokora. Přihlásí se dobrovolně do zpěvácké soutěže, kde se cokoli jiného než zpěv může přidat jen ve výjimečných případech sem tam pro zpestření, kde je předem jasně dané, že má soutěž nějaká pravidla, mantinely a zamýšlenou podobu, a kde každý ví, že o podobě (semi)finálových kole rozhoduje dramaturg a produkce, kteří jsou „nadřízenými“, kteří to mají na povel (a každý, kdo někdy viděl SuperStar, tohle dávno ví), a pak se rozčiluje, že nemůže hrát v každém kole na kytaru a nemůže si všechno dělat po svém. To je jako když zaměstnanec vynadá šéfovi, že se mu šéf nedovolí, aby ho komandoval, nebo když host přijme pozvání na návštěvu, a pak vynadá hostiteli, že mu nedovolí močit na koberec, a ještě se rozčiluje, že do takového baráku vůbec chodit nechtěl. No tak tam neměl chodit, když nechtěl.

239
Papolo
Reagovat

Já jsem pořád jaksi nepochopila, proč Petr Ševčík vyvolává u některých lidí tak negativní reakce. Nevím co bylo v minulé superstar, takže nemůžu srovnávat, musím ale říct, že na mě tenhle kluk působí velice příjemně. Líbí se mi jak vypadá, nemyslím si, že nemá sexappeal (s dlouhými vlasy a andělským obličejem mi trošku připomínal Legolase :-))), a vůbec mi nepřipadá „slizký“ (fuj, jak odporné slovo!), naopak, zdá se mi citlivý a zranitelný a taky se mi strašně líbí jeho plachý úsměv.

A že není oblíbený v kolektivu? Já nevím jestli je nebo není, ale myslím že to pro něj musí být velice těžké, poté, co ho porota opakovaně tak do nebe vychválila, jak je skvělý zpěvák, „o třídu výš, než ostatní“, nedoká žu si představit, jak já bych tohle zvládla, když bych tušila, že kolektivu tímhle už musím jít totálně na nervy, že se asi nejspíš proti mně instinktivně semknul, stejně jako se semknou děcka ve škole proti okatě vychvalovanému spolužákovi. Asi bych se nedokázala chovat úplně přirozeně, cítila bych napětí, zvlášť při své nejistotě, a to by mi rozhodně nepomáhalo, spíš naopak.

240
blanka
Reagovat

Teda vy tady proti Petrovi jedete. Jen díky tomu, že je tady Irena a Dolores osamocená, tak sem občas juknu. Snad Petr nebere tyto názory jako vox populi. Ať si uvědomí , že Chodúra na všech anketách taky šíleným způsobem pomlouvali, ale nakonec ho do finále dostali lidi, kteří se těchto diskuzí vůbec nezúčastňují, protože na to nemají čas a ani náladu poslouchat dokola pořád stejné urážky.
Peťo jseš výborný zpěvák a vždycky do top 3 se dostali ti nejlepší. Hodně lidí ti fandí, víc než si myslíš. Rozbory o tom, kdo postoupí jsou stejně na nic. Stejně žádný superstárista žádnou závratnou kariéru, krom Anetty, neudělal. Ale Petrovi věřím, protože má opravdu božský hlas. Držím palce. A nejlepší song vůbec zazpívaný v superstar je This is the last time od Petra.

241
Monika
Reagovat

Na Matejovi se mi libi vyber skladeb, ktery je velmi pestry urcen pro narocnejsiho divaka. Ja se nebojim, ze to Matej nezazpiva dobre, ale kdo to oceni? Mozna Scalex, Vlado, 3M a par dalsich nadsencu neprvoplanovych skladeb, ale vetsinovy divak Novy radosti tleskat nebude. Docela se o Mateje bojim, nebot pokud si bude vybirat takove skladby brzo vypadne, hodne riskuje. Podobne jako Ruml po odtajneni vysledku se ukazalo, ze i kdyz zazpival skvele, porota jen chvalila, tak v konecnem hlasovani byl treba i sedmy osmy!!! A byl to vlastne zazrak, ze se dostal tak daleko, a to si vybiral i libivejsi songy nez Matej. Pokud se chce Matej dostat co nejdal mel by si vybirat ceskemu divakovi libivejsi songy jako Kurc, Gabina ci Petr.

242
irena
Reagovat

236 – v mnohém souhlasím. Nicméně by mně tyto názory nebo tvrzení, ať je to cokoli, vadily ať by se týkaly jakéhokoli soutěžícího, nejen zrovna Ševčíka. Jsem ráda že zdejší diskuze jsou většinou o zpěvu, případně o zjevu (že, doktore), protože si myslím že strefování se do osobnosti člověka, o kterém vím houby, je, řečeno slovy klasika, „nečestné a nesportovní“ :D

243
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

242 – já opravdu nevím, proč bychom měli někoho vyzdvihovat za výběr nelíbivých písní. Není SS náhodou o lí bení se??? Poslední Matejův výběr je imho strašný a doufám, že představitel nudy pro tzv. vyvolené vypadne. Nesnáším plebejství, ale toto hudební snobsv¨tví a povýšenost mě sejří…

244
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

241 – a to já pokládám za největší selhíní produkce – my o těch jejich povahách málo nebo nic nevíme – jak pak někomu opravdu fandit???

245
irena
Reagovat

243 – no a proto se teď na ně chystám koukát naživo, ať nemám zkreslený pohled. I když mě přece jen nejvíc zajímá ten zpěv. Ale dělat odhady lidí přes obrazovku je nesmysl, což dokládám tím jak jsem se totálně minula v odhadu u prvních Vyvolených.

246
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

243 – mě zajímá kombinace zpěvu, vzhledu a povahy – to si myslím, že jsou 3 určující veličiny „idolovitosti“ a naší schopnosti ztotožnit = fandit…

247
Shadow
Reagovat

242- doktore, doktore, ty už jsi schizofrenní, psát komentáře sám sobě..ach jo :)
ale ber to takhle, nikdy nebudeš moct přijít na chuť Matějovi, nebo Monice…protože, prostě a jednoduše, se ti líbí klaudie. a ta je v přímém rozporu s těmi dvěma.
kvalitnějsí muzika, kvalitně odzpívaná, proti vzdychání a estrádě….to k sobě prostě nejde
ale nehaň produkci, že ti o soutěžících nic neřekne, můžeš se rozhodovat podle pěveckých (ve tvým případě estrádních kvalit)… produkce by ti mohla zničit ideály dobrý zpěvačky :)

248
Shadow
Reagovat

245- ne to jsou tvoje veličiny o schopnosti ztotožnit se=fandit

249
Paul.
Reagovat

240 -a to se mi právě na Matějovi líbí…je to prostě kumštýř, který má svou hudební hrdost a myslím, že je dost náročnějších posluchačů, kteří to ocení.

250
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

246 – jen zpěv je nedostatečné kriterium na to, abych mohl někomu opravdu fandit a sympatizovat s ním. I kdyby Klement Gottwald pěl jak Farinelli, tak bych mu nikdy nmohl fandit. Ten charakter a životní postoje jsou imho důležité. A jakí „kvalitnější“ hudba, když žádná měřítka objektivní kvality neexistují. Kde je psáno, že disco je třeba míň kvalitní než blues neno jazz…?????????? Kdo o tom rozhodl???????

251
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

258 – na tuto aroganci dopadl už Jerguš…

252
Samantha
Reagovat

Irena – šmarjá, to je přece úplně normální, že na nás jiní lidi nějak působí už během první chvíle! Působí na nás lidi, co potkáme na chodníku, proč bysme nemohli lidi přes obrazovku, proboha? Tady nikdo přece netvrdí, že takový doopravdy je. Píšeme, jak na nás Ševčík a nejen Ševčík působí, jak ho vnímáme. Tohle hodnocení není a priori špatně, vždyť se to taky vyvinulo evolučně. Každýmu z nás je sympatický někdo a někdo ne. Tobě taky. Tak se smiř s tím, že někomu připadá Ševčík tak, jak ho popsal Garvin. Pro mě je důležitý, jak na mě zpěváci působí, když se na ně musím koukat. Mně přijde slizký stejně hodně nebo stejně málo urážlivý jako nudný. Nudný mi přijde možná ještě o něco horší.

253
K.
Reagovat

Judr (242) – jaká je definice „líbivé písně“ v situaci, kdy líbivost prakticky čehokoliv hudbu nevyjímaje je krajně subjektivní? mně se např. většina těch písní, které Ty bys kvalifikoval jako „líbivé“, nelíbí. znamená to, že nemám právo v Superstar slyšet něco, co by se mně líbilo?

254
Monika
Reagovat

242 – Ja lidi jako Matej obdivuju, protoze to je fakt risk, ktery nemusi vyjit. Vubec jsem nepochybovala o vypadnuti Noaha (od zacatku jsem to psala v diskusich) ten byl jasny prave proto, ze ve trech pripadech si vybral nelibivy nudny song, proti hitovkam Kurce nemel sanci, stejne tak mi prijde usmevne zarazeni Kurce jak u Vlada tak u Scalexe na konec zebricku, pokud Kurc bude stale zpivat hitovky, ukolebavky (a ja verim, ze bude pokud mu to Nova nejak neprekazi tematickym kolem) tak ma minimalne TOP 5 jistou, protoze to se libi, Matej muze zazpivat sebelip, ale oceni to jen opravdovy znalec hudby. V superstar obecne plati, ze prumerny zpev libiveho songu je mnohem lepe hodnocen nez excelentni zpev netuctove, nezazivne pisne.

255
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

252 – ja reagoval na velebení Mateje za to, že si údajně nevybírá líbivé písně… To mi přijde absurdní…

256
Motýlek
Reagovat

249 – Marku nedej se, máš recht!
Jenom ať není swing…., to je vždycky nejhorší kolo a žádná zábava…

257
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

253 – souhlasím, vybírat si nezáživní písně v SS je imho hloupost a hudební snobství.

258
K.
Reagovat

Motýlek – swing už dávno nezařazujou, to bylo vždycky moje nejoblíbenější kolo

259
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

255 – jediná vyjímka – pro Šepse, tohle se mi v rámci swingu líbí nejvíc.. http://www.youtube.com/watch?v=20_Y7WL2KOc

260
K.
Reagovat

256 – definici „nezáživné písně“ prosím. zatím to vypadá, že co se líbí Judrovi, je „líbivá píseň“, co se Judrovi nelíbí, je „nezáživná píseň“

261
Monika
Reagovat

252 (K) – Libivy song je samozdrejme subjektivni pojem, lepe mozna pouzit vyraz hitovka, takova pisen, kterou kazdy zna, denne se hraje v radiich, boduje v hitparadach a patri do toho nej daneho interpreta. Mrzi ze, ze na jistotu jede Gabina. Imho Gabina je tak vyjimecna, ze nema prakticky v superstar konkurenci mozna s vyjimkou Sevcika, zvlaste v teto fazi souteze nema co riskovat. Neustale se profiluje jako rockerka a metalka, na profilu ma jako vzory kapely, ktere mnoho lidi ani nezna a pak si v kole muj idol vybere Pink. Ja jsem se desne tesila na Unforgiven coz by byl vyborny vyber a Gabina by ji dala famozne, ale bohuzel.

262
Motýlek
Reagovat

K. – :-)) já mám zas radši ty „estrády“… Souhlasím s tím, že známá a líbivá píseň bude vždycky diváky oceněna líp, než jakýkoli risk odzpíváný jakože dobře – což většinový divák nepozná a nedocení…. Ve skutečnosti to ani neposlouchá… Jak mi ta skladba nic neříká, tak to moc neposlouchám…., to je právě ta nuda, která tím pádem nastupuje…. To už se pak člověk těší na cokoli jiného, a to tu letos zastupuje Michal Šeps…
Ale sms stejně neposílám..

263
°_m-M-m_°
Reagovat

244, irena: tím bych taky neargumentoval. U VyVolených se někteří trefili rovnou, z obrazovky, protože některé věci opravdu byly jasně vidět, a šlo jenom o to je vidět, jiným to, s překvapením, došlo až později. Prostě někdo vidí, někdo nevidí. Někdo tu schopnost má. Proto bych rozhodně neříkal, že je nesmysl něco usuzovat z obrazovky, a už vůbec ne u VyVolených, kde je člověk mohl sledovat v reálu prakticky 24 hodin denně po dobu několika měsíců. Prostě někdo umí vidět, někdo ne. Problém je spíš, když ten druhý upírá tomu prvnímu jeho právo na to jeho schopnost vlastnit. To pak pořád dokola, celé roky v diskusích vídám (i nedávno tady) ty klasické řeči typu „já něco dělám blbě, tak ty to musíš taky dělat blbě, abychom měli všichni stejně a život byl fér“, případně obdobně logické perly jako „já to neumím, tudíž nedělej machra, že ty to umíš, protože to je pokrytectví“.

264
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

259 – ideální definici nsjdeš v 260. Tak to myslím i já.

265
K.
Reagovat

Monika – a ta Pink je jistá? v tom případě jsem hodně zklamaná, Pink mě dokonale míjí.
a zrovna Virtual insanity je hitovka jaxviňa, pamatuju si, jak to svého času na MTV běželo několikrát denně

266
Shadow
Reagovat

251- no takže se v závěru bavíme, jestli se ten člověk umí tvářit do kamery, jestli se usmívá, nebo mračí, to je všechno….aroganci můžem vypozorovat po delším čase působení medíí a ani ta nemusí nutně odrážet zkutečnou osobnost tý jedný lidský existence, ale třeba frustraci z médií….tohle se podle mě hodnotit nedá a ani by se zatím hodnotit nemělo…na mě zatím všichni působí tak nějak v rámci toho, co normálně člověk potká…nic zvláštního ani nepříjemnýho

ale mohl by mi někdo odpovědět na otázku, podle čeho soudí, že je ševčík arogantní?
koukal jsem na pár rozhovorů s ním a byl v naprostý pohodě…šlověk kterýho bych si třeba za kamaráda i vybral….co je na něm tak negativního…zkuste prosím poslat názor, docela by mě to zajímalo

267
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

262 – přesně jsi to napsala. Mám to stejně, akorát Michsal ode mě už dostala víc než 100 sms, taky něco Petr a Klaudia…

268
K.
Reagovat

263 – v tom případě by místo „líbivá“ chtělo používat „provařená“, „líbivá“ není adekvátní termín

269
Samantha
Reagovat

239 – °_m-M-m_° – Naprostej souhlas s Jergušem Oravcem. Chybí mu pokora a soudnost.

270
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

264 MTV nemá s hitovosti v CZ vůbec nic společného…

271
Samantha
Reagovat

265 – Shadow – Ale tos to dost zjednodušil a celý to obrátil jinam. O čem chceš diskutovat, když nereaguješ na to, co bylo napsáno a na co jsem reagovala?

272
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

267 – provařená je hanlivě používané synonymum…

273
K.
Reagovat

Motýlek (261) – tak u mě samozřejmě v tom, zda si něčí vystoupení užiju, taky hraje roli, jestli se mi líbí píseň. daleko víc u mě ale zaboduje ten, kdo zazpívá píseň, kterou jinak nemusím, tak, že se mi najednou v jeho podání začne líbit. v Superstar se mi taková věc stala už víckrát a je to jeden z hlavních důvodů, proč ten pořad vůbec sleduju.

274
K.
Reagovat

Motýlek (dodatek) – jinak, je to asi hodně zvláštní, ale zrovna swing jsem začala víc poslouchat právě díky Superstar

275
K.
Reagovat

271 – líbivá je zase irelevantní

276
fx
Reagovat

Já bych Bětku neoznačoval vyloženě za rockerku, jako to mají někteří tendenci dělat.. Když jsem se díval na její profil na YouTube na oblíbená videa, tak je to opravdu pestrý mix.. Podle toho bych řekl, že zvládne všechna kola celkem v pohodě a když přidám, že se navíc (na rozdíl od Leony Šenkové, se kterou bývá srovávána) jeví jako inteligentní bytost, řekl bych, že si bude postupně budovat fanouškovskou základnu.. Každopádně tipuju, že se bude přetahovat o hlasy s Gábinou a tu bych tedy obětoval raději, ačkoliv jsou obě v mé TOP5..

Kdo si myslím že vypadne překvapivě brzy bude Ševčík.. Jednak mu opravdu chybí něco navíc kromě toho technicky bezchybného zpěvu, druhak imho dojede na syndrom jasného favorita..

Jo a hrozně moc se těším na tu Bětky Radůzu, protože je to další můj oblíbený interpret (po Amy Winehouse a Lennonovi).. :-)

277
Papolo
Reagovat

265 Shadow, to by mě taky vážně zajímalo podle čeho lidi soudí, že je Ševčík arogantní. Garvin píše o nejistotě a já ji u něj taky vnímám, ale rozhodně ne aroganci.

278
Monika
Reagovat

264 (K) – Vzhledem k tomu, ze to psal Ferdinand ( a ten se jeste nemylil) tak se obavam, ze ta Pink je jista.

279
Monika
Reagovat

272 (K) – Tak to se mi presne stalo u Mateje minule, pisen se mi vubec v podani Jacksona nelibila a rikala jsem si, ze to zase bude nuda a Matej me svym podanim dostal.

280
Monika
Reagovat

275 – Kdo kdy v superstar dojel na syndrom jasneho favorita?

281
°_m-M-m_°
Reagovat

(Ten systém diskusí tady je vážně šílený, nepřehledný, špatný.)

257, K.: ach, swing… Skutečný swing byl pouze v SHS1, a bylo to nejlepší kolo v historii SuperStar. To byly časy…

260, Monika: Gábina si mohla vybrat něco jiného, na co produkce nepřistoupila a donutila ji si vybrat něco komerčně stravitelnějšího, takže může, jak to často bývá, jít o kompromis. Ve finále bych jim, po tolika zkušenostech z předchozích let, nevyčítal volbu písně, a to ani v kole Můj idol.

282
Motýlek
Reagovat

K. – já to mám taky tak – ale mluvím o písni, kterou neznám vůbec, a kterých je hodně /ostatní to znají/ a tím pádem neznám ani originál, nemám to s čím srovnávat… To, co zpívala Bětka naposled, jsem neznala a navíc se mi to ani nelíbilo… Myslím tu písničku…
Já zastupuju většinového diváka, proto taky často správně tipuju kdo vypadne z kola ven… Ale Jerguše jsem netipovala, to jsem věřila ve vypadnutí Haricha…

283
Samantha
Reagovat

265 – Ještě pro Shadow – Nikde jsem nenapsala a nikdo nenapsal, že by měly vyhrát nejlepší charaktery. To prostě úplně převracíš jinam. Napsala jsem to, že je normální, že na člověka ostatní nějak působí, a když posuzují zpěváka, na kterého se dívají, tak komplexně. Včetně toho, jak na něj působí. Lucie Bílá může zpívat dobře, ale v životě na ni nepůjdu, protože na mě působí nesympaticky. Bartošovou vůbec neberu vážně, nejen kvůli zpěvu, ale i kvůli její sebeprezentaci.
Všichni tady hodnotí účastníky SS NEJEN podle zpěvu, ale i podle toho, jak na ně působí. DJ Vlado sjíždí Klaudii, o Gábině se píše, že je neosobní a bez emocí, o Piňákovi, že je nudný, o Adamcovi, že je buran, o Harichovi, že je ztřeštěný pako, o Alžbětě, že je buranka, o Noahovi tu taky bylo napsáno, že je slizkej…

284
Shadow
Reagovat

170- sory nezformuloval jsem to tak rychle…nevýhoda dlouhých intelektuáních úvah:)

285
Motýlek
Reagovat

K. – já jsem snad nikdy nepoužila termín – provařená… :-))) Tak místo líbivá řeknu třeba známá a jednu dobu i úspěšná….

286
fx
Reagovat

279: Třeba Bára Zemanová.. O té si taky všichni (včetně sázkových kanceláří) mysleli, jak dojde daleko a vypadla.. Ale to není jediný případ.. Takhle už to z hlavy nevyjmenuju ale každoročně na to někdo dojede.. Že si Lidi myslí „Páni, ten umí zpívat, tomu všichni budou posílat hlasy..“ No a tak mu hlas nepošlou, protože „už ho ode mě nepotřebuje“ a soutěžící na to dojede, protože takhle uvažuje lidí moc..

287
K.
Reagovat

Motýlek – s písní, kterou neznám, se to u mě má stejně jako s písní, kterou nemám ráda. dokonce bych řekla, že je snazší u mě zabodovat s písní, kterou neznám a nemám k ní vztah než s nějakou mojí srdcovkou, na ty bývám háklivá. no nic, mizím, mějte se tu ;-)

288
Motýlek
Reagovat

Fx – Bára neměla proti Drdovi a Spilkovi v sms žádnou šanci…. Holky /bez rozdílu věku/ prostě budou posílat klukům, to neovlivníš…

289
°_m-M-m_°
Reagovat

272, K. – přesně to se mi hodněkrát stálo, a je to to, co v SuperStar vrcholně oceňuju. Když někdo zpívá věc, kterou nemusím (dobře, to možná skoro všichni v SuperStar :-)), a dá ji tak, že mě to vezme. Pozitivně, samozřejmě. Naopak mě nebere, když se vybírají ty hitové, „líbivé“ věci, které má každý rád, protože jednak je to to největší a nejočekávatelnější klišé, a pokud něco v hudbě a umění nemám nejvíc rád, je to klišé, prostě když ten a ten interpret, tak automaticky od něj jedině ten a ten největší hit a nikdy jinak, jednak největší hity často patří k těm nejméně zajímavým skladbách daného autora (a naopak), jednak je to strašná nuda když se pořád dokola hraje to samé, co člověk slyšel už tisíckrát. Obzvlášť v SuperStar, kde už ty nejprovařenější obligátní „povinné superstarové“ fláky, co se pořád a všude opakovaly každý rok (Angels atd.) časem lezly krkem i největším fanouškům.

290
sali
Reagovat

Kratulinké jazykové okienko (vindov):

líbivá: po slovensky ľúbivá,
provařená: po slovensky prepečená,
nezáživná: po slovensky detto,
taneční: po slovensky HipHop,
ušidrásajíci: po slovensky ušidrásajúce / ušitrhajúce,
veselá: po slovenskytiež detto,
smutní: po slovesnka takmer totožne.

Reagovat

OT: °_m-M-m_° (280), díky za názor, poslal jsem aktivním autorům návrh řešení na jiné řešení diskuzi. Uvidíme k čemu dospějeme.

292
fx
Reagovat

287 – A proto určitě vyhrála Aneta Langerová nebo v SR Vierka Berkyová, v US Kelly Clarkson atp ;-)? To nikdy není jisté…

293
Motýlek
Reagovat

Káčko – tak u mě neznámou písní /skladbou/ nemůže zabodovat, protože už po dozpívání nevím co zpíval… To stejné jsem měla naposled u Cel, nechápu proč si bere takové věci, s tím se u diváků uspět nedá… Pokud je to závislé čistě na sms – a je to jakože regulérní…. /O tom někdy dost pochybuju…/

294
Honza
Reagovat

Co se Běty týká, souhlasím tentokrát s judrem – ta osoba je už na první pohled úplně pod úroveň… Jak z vesnické čtyřky… Patrně také m(a to mi nevadí
) menšinové orientace. Jinak Ireně jako absovent (skoro) magisterského studia psychologie musím říct, že ty amatérské diagnózy Ševčíka zde nejsou až tak nesmyslné. Máme ho možnost empiricky sledovat v zátěžových situacích… A moc mimo to není…

295
fx
Reagovat

293: A to je jako jasná lesba jen podle toho, že se nestylizuje jako plastiková nanynka? Ikdyby byla, nějak mi tohle usuzování není po chuti.. A neřekl bych vesnická čtyřka, spíš pražský alternativní klubík ;-)

296
Motýlek
Reagovat

fx – Aneta byla jasná, to bylo první Superstár a fakt zazářila – ovšem taky zpívala povětšinou hodně známé věci – někdy líp jak origoš…, ty poslední kola jsem si ji pouštěla mockrát…. Její vlastní tvorba už se mi bohužel nelíbí, to neposlouchám…
Sali – zdravím… :-)) pěkné jazykové okénko, to potřebuju….

297
Motýlek
Reagovat

Honzo – to cos napsal o tobě hodně vypovídá – už nic dalšího ani nemusíš psát… Pokud někdo nazývá mladou dívku osobou, a ještě roztrušuje pomluvy, to je u mě člověk na dost nízké inteligenční úrovni….

298
°_m-M-m_°
Reagovat

282, Samantha: kdyby tu byl Lukáš Franta, mohl by se rozepsat o pojmu „likeability“, používaném Simonem Cowellem. Tedy když se nám soutěžící ve „zpěváckých“ soutěžích líbí, celkově, nejen zpěvem, ale jako osobnost, jako sympaťák, jako vzor. To k tomu prostě patří a tak ta soutěž byla i vymyšlena a je zamýšlena. Jako Pop Idol. Že se nám vítěz musí něčím líbit. X Factor si to pak dal přímo do názvu. Že vítěz musí být něčím „likeable“, že ho mají mít lidi rádi.

V principu na takových diskusích nevidím nic, co by bylo proti něčemu. Samozřejmě jsou konkrétní případy, kdy to někdo něčím konkrétním přežene, ale to není obecně platná věc, to záleží na konkrétním příspěvku. Pokud někdo napíše, že mu nějaký soutěžící přijde nesympatický, slizký, studený, neosobní, arogantní, nevyspělý nebo já nevím jaký ještě, není to žádné urážení, jak se tady scestně dramatizuje, ale pouze sepsání svých pocitů a názorů, které jinak než jako takové není prezentováno.

299
Monika
Reagovat

288 (3M) – “ Gábina si mohla vybrat něco jiného, na co produkce nepřistoupila a donutila ji si vybrat něco komerčně stravitelnějšího“, to je alibismus, kterym casto diskutujici ospravedlnuji sve oblibence ve vyberu pisni. Samozdrejme produkce ma velky vliv a ne vsechno povoli, na druhou stranu zrovna Unforgiven neni skladba, ktera by imho neprosla a kdyz vidim co je povoleno ostatnim nevim proc by Gabina byla vyjimka.. Ja mam s Gabinou jediny problem, ale pro me dost podstatny, ja ji to rockerstvi a metal moc neverim (rada bych se mylila) a jsem moc zvedava na desku, kterou vyda. Jede na strasnou jistotu a snazi se zalibit vsem, a to ej to jedine na co muze v superfinale dojet, pro rockeri bude malo rockova, pro stredni proud malo popova.

Tak s prispevkem 288 si naprosto protirecis. Presne takovy je totiz Kurc, zpiva dobre, ale je jednotvarny, vybira si jen same provarene cukrikove skladby, prijde mi z cele finalove 12 nejvic zbytecny, pro showbusiness naprosto nepouzitelny.

300
sali
Reagovat

Môj názor: chápem, že rozoberanie charakterov a iné rozmazávačky vystupujúcich po médiách má vplyv na poradie a hlasovanie, a ľudí to baví, ale táto omáčka ide na úkor talentu a mne kradne čas. Zaujíma ma vystupovanie v programe. Decit.

301
zikkurat
Reagovat

Jedna věc mě na Superstar opravdu se.re! A to je tzv. hudební produkce. Většinou jde o namistrovaného typana (nezřídka z Prahy), který všem tvrdí, bůhvíjak muzice nerozumí a tvrdí to tak dlouho, až tomu všichni, včetně režiséra, uvěří. Američtí Indiáni by mu dali jméno „Ten, který onanuje se svým egem“ už poslal do kytek hodně talentů. Naposled Jerguše (nedovolil mu hrát na kytaru). Proboha k čemu takoví paraziti vlastně jsou?

302
sali
Reagovat

Hurá! Zaujal som tristovku!

303
Shadow
Reagovat

282- trosšku to stáčim na doktora a podel něj na neprezentaci v medíích.

1. prezentace je pro normálního člověka až dost. reakce soutěžících, rozhovory mezi vystoupeními, těch je dost, ale musí člověk trošku hledat. nebo prostě jen trošku koukat na přenos a nějaký pohled si na toho člověka udělá.já u většiny pozitivní, co se týče charakteru.

2. s tou prezentací Gábiny ses třeba trefila, ale zase to je jen její prezentace do televize. normálně se podle mě bude chovat víc otevřeně. Ale ať to vezmeš jak chceš, tak je pasována na největší favoritku.

3. občas nechápu názory lidí, že je někde sebestřednej, nebo sedlák atd. podle mě to jsou všichni normální lidi, který kdybych potkal, plácnu, třeba v hospodě, tak bych se s nima dal normálně do řeči. takže kromě klaudie, co se týče charakterovejch vad, já proti nikomu nic nemám.
a podle mě opravdu jejich mediální prezentace neodhalí nic zajímavýho, kromě strachu z holubů…hm. takže nakonec stejně bude záležet jak zazpívaj nic víc

a kdo s kým chodí, nebo nemluví je mi celkem šuma fuk, nevím jak tobě

shrnutí….prezentace je dostatečná, bude rzhodovat výkon na place a výběr písniček, toť vše

304
Honza
Reagovat

296 – co je tak urážlivé na sevě „osoba“? Úmyslně jsem použil úplně neutrální označení.

305
Motýlek
Reagovat

Sali – teď jsi mě teda vyplašil – já hledám nick se jménem tristovka….. :-)

306
Honza
Reagovat

297 – souhlas, proto podporuji judra s názorem, že Alžběta je imho social outcast, která se prezentovala /např. v divadle/ tak, že by ji do slušného divadla nepustili přes vchod. Stejně jak tu někdo napsal, že je buranka. Solidního klasického vychování se jí nade vši pochybnost nedostalo. Ani vzdělání… Soukromá škola veřejné správy??? Wtf?

307
Motýlek
Reagovat

302 – ale jo… Osobo, nešly tudy dvě děti?

308
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

299 – to je tak, když soutěžící z hlouposti či arogance podcení práci s médii…

309
Shadow
Reagovat

jo jinak s Káčkem někde výše souhlasím, že výběr náročnější, nebo méně známé, nebo i míň výrazné písničky, pro tuctového posluchače, může mít zásadní vliv na úspěch
viz. matěj a jeho poslední vystoupení.

a musím říct, že u mě většinou ty jednotliví lidičkové zabodujou spíš takhle, než když si naloží megaprovařenou kládu a nevyhnou se srovnání, navíc to blbě odzpívaj,,,,takže dostanou kartáč v 70% případů a třeba i vypadnou.

310
Papolo
Reagovat

Alžbětka je úžasná! Naprosto přirozená, inteligentní a přímo z ní čiší, jak opravdově a úpřimně žije hlavně hudbou. Ona a Gábina jsou jediné holky v SS, které mě opravdu dokážou zaujmout jak zpěvem, tak svým charizmatem. Dělalo se mi úplně zle ze všech cukrblíkových medailónků ostatních holek, jedině Alžbětka a Gábina mi přišly jako fakt osobnosti bez afektovanosti a přeslazenosti. Navíc u Alžbětky hrozně oceňuji a obdivuji, jak, v době všeobecného běsnění po hubenosti, se svou ne vysloveně dokonalé postavou, působí dojmem, naprosto vyrovnaného člověka, bez jakýchkoliv mindráků (což se absolutně nedalo říct třeba o Leoně Šenkové). Je to holka, která když začne zpívat nebo když mluví, jakoby se vše kolem ní rozsvítilo! Všimli jste si, jak kouzelný má Alžbětka úsměv? Já tuhle holku úplně žeru, je krásná, milá a přirozená a ona je taky jediná, komu posílám v každom kole sms-ku a je mi hodně líto, když na ní tady čtu ošklivé a urážlivé narážky.

311
sali
Reagovat

(303) – už som napísal ďalšie jazykové okienečko, ale admin ma zrušil… Aj Tebe sa to stáva, Motýlku?

312
Shadow
Reagovat

306- doktore koukej na to, jak se chovaj při vystupování a na rozhovory s nima a budeš mít mediální prezentaci dostatečnou.

sakra to jsem to zformuloval jednoduše

313
dolores
Reagovat

ach garvin, garvin, zda sa, ze si moj prispevok absolutne nepochopil :)))) ale co uz s tebou, .. chcela som ti naznacit, ze by si sa trebars mohol aj mylit v tom svojom vnimani sevcikovej neurozy, a ze k ziadnemu psychologovi nechodil, ako sa ty domnievas, a ze tam su, alebo aj boli mozno ini finalisti, co nejakou neurozou, ci agresivitou trpia. poviem ti tajomstvo. sevcik nie je pre mna dokonaly idol, fandim mu prave preto, ze je nedokonaly , zranitelny , pretoze dokonalost je nudna. :))) ale hlavne pre jeho spev. a ak si z mojich riadkov vycital, ze ti ho podsuvam, aby si si ho oblubil, tak potom neviem, ale bud mam ja nejaku poruchu pisania alebo ty poruchu vnimania textu. Ani nahodou si nezelam, aby si si ho oblubil, BOZERCHRAN :)))) praveze ti to striktne zakazujem :D pretoze by si z toho mohol aj ochoriet :))) len mi prosim ta vysvetli, kedy a kde reagoval petr na nedostatok svojho sexappealu. alebo ti to nejaki ludia spostredkovali? dost tak tajuplne o tom pises … lebo po hodnoteni zetovej sa zmohol len na : vim, co myslite.( mala som zato, ze komentujes prave tuto situaciu )

314
Motýlek
Reagovat

Sali – já už se sichruju tím, že si každý příspěvek zkopíruju a pak vyčkám…..
Ale pojďme se společně podívat pravdě do očí – to řazení zde je otřesné… :-))))

315
fx
Reagovat

308: S Bětkou to mám podobně.. Je to krásná, sympatická, milá a inteligentní holka.. Každopádně člověk, jakého bych rád potkal někde na pivku, protože bych s ní neměl problém najít společnou řeč.. Minimálně co se muziky týče.. ;-)

304: Co je špatného na Soukromé škole veřejné správy? A z čeho soudíš, že se jí nedostalo klasického vychování? Mně tam přijde nejinteligentnější a nejvyzrálejší ze všech.. Má nějaké názory a ví, kam svoji hudbu směřuje, což se o těch vystajlovaných dětech okolo říct nedá.. :-/

316
dolores
Reagovat

3m – absolutny suhlas s jergusom, to som chcela naznacit aj garvinovi, ze navonok posobil ucite lepsie ako „niekto“ , ale skutocnost bola celkom ina

317
sali
Reagovat

(312) – Lenže tu je bežne k videniu, že jeden nick ide aj 4x za sebou. A mňa to tu oreže už tretí krát – i napriek tomu, že nemám príspevky za sebou. Ako sa tomu po česky hovorí? U nás je na to pekný slovenský ušinedrásajúci výraz: diskriminácia.

318
dolores
Reagovat

nechapem, preco takato diskusna skupina nema poriadne forum … phpBB …ci ako sa to vola… toto tu je ciste psycho:D ked som sem pred chvilou prisla citala som zaradom prispevky, a po ododslani mojho prispevku som si ich presla opat a bolo ich tam zarzu povkladanych ovela viac :)))))))

319
°_m-M-m_°
Reagovat

298, Monika: neprotiřečím. Nikde jsem nepsal, že Kurc je favorit davů. Píšu jenom, že se od začátku celou dobu líbí mně. Zároveň si ale uvědomuju, že je pro mnoho lidí nezajímavý, proto jsem třeba už minule Kurce tipoval na vyřazení. Což je další klasická diskusní věc, pochopit, že když třeba někdo píše tip, není to vlastní gusto a naopak. Stejně jako když píšu o masové „líbitelnosti“, není to jednak o využitelnosti v showbyznysu (o tom jsem nikde nepsal, naopak celé roky pořád píšu, že to je něco, na co ti, co ty soutěže vysílají, navzdory populárním mýtům kašlou), jednak to není můj osobní vkus.

320
Motýlek
Reagovat

fx – stejný názor co se týká Bětky….
Gábina zatím působí hodně nepřístupně, mám z ní nepříjemný pocit, že by nebylo o čem mluvit… Osobně mám radši ukecanější typy….

321
dolores
Reagovat

swing v shs1 bolo uzasne kolo. ja som salela z toho:) aj tam sa daju najst „libive melodie“ :)) ale vo vseobecnosti sa toto kolo povazovalo pre divakov za najnudnejsie a malo aj najnizsiu sledovanost. prislo vraj vtedy aj najmenej smsiek. taky ten ozajstny swing je proste pre komercnu relaciu nevhodny, bohuzial. ozaj bol v minulej serii swing alebo nie? nejak ma to minulo..

322
dolores
Reagovat

sali, nebude to sposobene rozdielnou rychlostou internetu?

323
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Na základě debaty o charakteru přicházím se svými postřehy v maximalistické variantě, tj., že někdy to nebudou jen objektivní fakta, ale i moje dojmy a přesvědčení:

1. Ševčík – inteligentní, z dobré kultivované rodiny, toužící po úspěchu a také po uznání a chvále druhých lidi, citlivý, impulzivní, schopný tvrdě pracovat, motivovaný

2. Šeps – týpek, mající věci dost na salámu, ale v dáli si uvědomující skutečný význam úspěch si peněz, chybí mu formálnější vzdělání a širší rozhled ve světě na úrovni, ke kterému zatím neměl možnost přičichnout. Velmi rychle se tam ale aklimatizuje, bude-li mít dobrého učitele. Bude typický představitel přívržence nekomerčního žántru, který ale bude milovat všechny benefity, které komerční úspěch přináší

3. Kurc – submisivní, průměrně inteligentní, hodný, citlivý, dobrá schopnost se dohodnout – kompromis raději než otevřený konflikt, ideální partner k dominatnějšímu protějšku, bude ho těšit se přizpůsobovat milované osobě v životě i v …

4. Gábina – cosi aristokraticky vznešeného v sobě má, ale extrémně rezervovaná, odtažitá, nespontánní,nedává průchod emocím. NEvím, zda je to citový vypprahlost nebo přílišná sebekontrola. Nicméně má způsoby na úrovni.

5. Běta – buranka, která svou nedostatečnost /jen max. průměrný intelekt, sociální postavení v rodině, postava) maskuje pózou alternaticky, která má zdánlivě na salámu vše,co signalizuje úspěch. Pouze průměrně inteligentní, primitivnější způsoby. Neznalá solidnějších poměrů ani způsobů. Poněkud celkově primitivní.

6. Moniak – jeví se mi relativně inteligentní, zájem v pavědách (esoterika), jinak působí bez vůně a zápachu, velmi nevýrazná, introvertní, nedobré komunikační a špatné prezentační dovedbosti

7. Harich – energický, velmi inteligentní, skvělé komunikační schopnosti, velká bezprostřednost, tah na branku…

8. Adamec – na svůj věk stále poněkud primitivnější sebeprezentace, chybí mu zkušenost z civilizovanějších poměrů, vidím v něm cosi nekultivovaného až sedláckého. Jinak celkem bezprostřední a se smyslem pro humor.

9. Matej – introvert, působí na mě vzhledově a outfity jako číšník z východoslovenského *** horského hotelu, ne skvělé komunikační schopnosti.

10- Klaudia – skvělé prezentační dovednosti, znalá velkého světa, ne úplně odvážná, aby na své vyjímečnosti postavila celé své působení v soutěži. Touží rovněž po uznání a úspěchu.

11. Cel . ještě dětská, ale zahr. původ ji jeví dospělejší, velké sebvědomí, otevřená, komunikativní

12. Simona – těžko říct – nic „neprůměrného“ jsem u ní nezaznamenal, totální šedá myš…

324
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

310 – to je málo. Zboží musí za zákazníkem, ne naopak…

325
irena
Reagovat

262- to co jsme kdo poznali nebo nepoznali, to se dá těžko říct protože kdo z nás se nakonec s těmi lidmi setkal aby viděl realitu? Zvlášť v RS vidíme jen to co chtějí abychom viděli. Takže se tu stejně dohadujeme jen o svých dojmech. A pokud má někdo pocit že tak odhadne charakter člověka, je to fajn, že má takový dar. V superstar se to snese, je to hra, ve skutečnosti bych s odhadem lidí na dálku takhle neexperimentovala. Ale stejně se asi neshodneme, takže je lepší věnovat se jen tomu zpěvu. Já už tedy určitě. Jdu si pustit You rise me up a tiše vrnět.

326
fx
Reagovat

318: Ten problém mají Gábina i Ševčík.. Řekl bych, že se neumí skutečně uvolnit a být přirození, aby diváci poznali jejich pravou tvář.. Nebo jak bych to jen popsal.. To se ale samozřejmě může časem zlepšit, jak si budou na kameru zvykat.. Bětka, řekl bych, je v tomhle naprosto přirozená od začátku.. :-)

327
Motýlek
Reagovat

315 – Sali – po česky sa tomu hovorí – bordel….
:-/

328
Ferdinand
Reagovat

Alžběta Kolečkářová – Janis Joplin – Cry Baby
Simona Fecková – Helena Paparizou – My Number One
Martin Harich – ??? – Come Undone

Zdroj z Markízy mi tentoraz dodal iba mená súťažiacich a pesničiek. Čiže je tam veľa neistoty. Come Undone spievajú Duran Duran aj Robbie Williams a nie je to ta istá vec. Zatiaľ neviem nič bližšie. Keď sa dozviem, napíšem. :D

329
Pap
Reagovat

313 (fx) A pro mě je zase Alžbětka holka, jakou bych klidně brala za kamarádku. :-))) Mně se třeba líbilo, jak říkala, že v životě neměla na sobě make-up nebo podpatky, prostě mi to bylo sympatické, u ní mi připadá, že fakt neřeší číčoviny a umí si život hezky užívat, aniž by se snažila dělat ze sebe něco, co není. A i ta její srandovní ofinka, s kterou přišla do divadla, na ní to působí vyloženě jako pohodovost a zářivý usměvavý přístup k životu, přitom neříkám, že jí make-up a nový účes nezkrásnil, to rozhodně ano, ale tyhle detaily, které někdo třeba považuje za neschopnost sebeprezentace, já naopak beru jako její plus. :-)

330
Papolo
Reagovat

Pardon, příspevěk 327 je můj, moc rychla jsem to odeslala. :-P

331
°_m-M-m_°
Reagovat

319, dolores: tenkrát si ten „pro komerční pořad nevhodný“ swing mohli dovolit, protože se to ještě vysílalo na nekomerční stanici. A to mě na tom úplně uchvátilo, takový světový, komerční pořad, ve kterém se najednou, díky té kuriózní shodě okolností (SuperStar na veřejnoprávní stanici) hraje parádní, autentická hudba pro fajnšmekry… Úžasný paradox. Tenkrát jsem z toho byl tak nadšený a STV tak vděčný, že mě opravdu velmi překvapilo, když pak lidé psali, jak se jim to nelíbilo. Podle mě to pozvedlo SuperStar do vyšších sfér, spojilo se světem kvality a umění, a při tom všem výchovném poselství ještě nehorázně pobavilo. Takový kopec srandy, srovnatelný snad jen s legendárním (a rovněž haněným) disco kolem. Dodnes mi to nějak nejde do hlavy…

Swing už pak opravdu nebyl, ani v ČSSS1. Pak už se to jenom maskovalo za název „big band“, kde se za doprovodu velkého orchestru zpívaly popové hity.

332
fx
Reagovat

327: Jj, naprostý souhlas se vším.. Na mě z ní vyzařuje naprosto čistá pozitivní energie :o) I na youtube, když jsem jí psal, tak končila zprávu slovy „užívej života a usmívej se ;-)“.. Doufám, že se dostane daleko :-)

333
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

327 – pro mě je to znouzectnost… :-)

334
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

333 – to bylo pro 329…

335
dolores
Reagovat

samantha, ak niekto, v tomto pripade garvin napise nieco, co sa mi nepozdava, mam pravo reagovat. tak ako samozrejme on mal pravo to napisat. alebo tu platia nejake ine pravidla ?
vies, nejde o to, ze sa my s irenou snazime petra obranovat, ale tuto stranku citaju urcite aj ludia, ktori nemaju ziadny vlastny usudok, a celkom kludne sa mozu dat ovplyvnit tymito pseudocharakteristikami. (irena, petr to urcite necita, bol by blby :))) )
dlhsie vsak pozorujem, ze povaha, charakter, reakcie, ciny, vsetko co urobi sa nerozobera u NIKOHO z finalistov tak ako u sevcika. u ostatnych sa povie len charakteristika s jednym lebo 2 pridavnymi menami, ci privlastkami, (chladny , odtazity, nudny..) ale o sevcikovi sa pisu cele posudky jeho konania :D a to na zaklade tak kratkych dokrutok (ak by bol vo vyvolenych, to by som pochopila) ak by som ja vyjadrila svoj nazor na pokryveny charakter tvojho oblubenca samantha, ostala by si ticho? ja teda ticho nebudem, sorry, ak citim, ze niekto prehana, prekracuje hranice, musim sa ozvat.

neviem, cim to je, ze vo vas vzbudzuje tolko negativnych reakcii, ale myslim, ze je to haberova robota, tym ze ho chvali a pasuje za vitaza, vyvolava to vo vas pocit hnusu, zvlast ked mate svojich oblubencov, ktorych povazujete za daleko lepsich ako je petr. ja vas vlastne chapem, lebo vzdy som mala rada niekoho, koho habera dusil, prvykrat v historii ss sa mi stalo, a ma to az sokuje, ze mojho favorita habera chvali :)))

336
Monika
Reagovat

317, 3M: Reaguji na ty hitovky, ta klise o kterych pises, to je presne Martin Kurc, co kolo to hit navic uplne stejny. Vzhledem k tomu, ze jsem tvych komentaru cetla nekolik, tak neverim, ze by si sel na jeho koncert a poslouchal jeho Cd, takovou tuctovou nenarocnou hudbu. martin zpiva dobre, ale nema cim prekvapit uz predem vim jak tu pisen zazpiva na rozdil od Mateje, ktery je kazdy kolo jiny a vubec nevim co mam od nej cekat, Lukas Adamec, ktery je imho hlasove prumerny mozna v diskusich az prechvalovany, ale je svuj, kdyz vyjde na podium zpiva jako adamec, zatim co Kurc jen kopiruje a spise imituje neda do pisne nic osobniho. to, ze zazpiva skvele adamse je fajn, ale ja nepotrebuju slyset kopii, to si mohu pustit CD ja chci slyset Kurce, a to mi tam chybi. Pro me to je typ Drda naprosto nepouzitelny pro showbusiness. Nicmene lidem se to libi, protoze zpiva tuctove veci a diky nim dojde hodne daleko, ze by ho vyradil Noah bylo uplne nerealne.

337
Motýlek
Reagovat

fx – jj… jenže Petr se neuvolní nikdy, protože se neumí ode všeho tak oprostit jako právě třeba Bětka – proto taky nikdo na ni neútočí, nikdo k ní nějakou velkou kritiku nemá a ani ji nerozebírá co se povahy týká… /Jediný Judr., a teď nově nick Honza/ Gábina se zatím stylizuje do pózy modelky, ale aby na to nedojela…, pro lidi to může být odrazující od posílání sms…

338
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

335 – Habera není hloupý a ví jak to chodí – nedělá to schválně, aby Petra pochopil? Aha? :-)))

339
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

337 – no jistě, syndrom Ošklivky Betty zabírá…

340
irena
Reagovat

321-doktore, dobrý :D. ne že bych to viděla stejně, ale víc než polovinu ano. Ale protože už nechci vířit vášně o tom co jsme nebo nejsme schopni poznat přes obrazovku, v pondělí si je všechny proklepnu osobně. Některé s velkou radostí.

341
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

340 – a s čím souhlasíš a s čím ne?

342
fx
Reagovat

337: Naprostý souhlas.. Každopádně myslím, že Bětka bude přijatelnější pro holky, protože jim bude imponovat svojí reálností.. Řekl bych, že těch anorektických modelek, které holkám jen přivozují deprese z normální postavy, už bylo dost a Bětka může právě ty normální holky reprezentovat :-)

339: Jaký syndrom Ošklivky Betty.. Lidem se zkrátka Bětka líbí taková, jaká je.. Některým se prostě líbí takové normální holky, které si na nic nemusí hrát..

343
Motýlek
Reagovat

339 – na Tebe? :-DDD
Jo to jsem Ti chtěla říct, že jsi hodný, že Michalovi posíláš tolik sms… Já mám malý kredit, tak se moc rozhánět zatím nemůžu…

344
Monika
Reagovat

328, Ferdinand: To jako vazne Simona bude zpivat Helen? Tak to mi pripada jako vtip.

345
dolores
Reagovat

3M – mne sa paradoxne pacilo aj disco kolo 70tych rokov, aj ked vyper piesni nebol najstastnejsi, (vedela by som si predstavit ine pecky) ale pacilo sa mi to, ze sa tam ukazali slabe miesta tych spevacikov :P museli sa nadrilovat piesen, ktoru v zivote nepoculi a to iste aj vo swingovom kole, aj ked koscova asi niektore veci poznala.

ach big band, tak na toto myslel habera,.no nic moc.

a s tou verejnopravnou mi daco hovor, mala som problem s jednym svojim pribuznym, ktory nenavidel superstar,lebo v tom case zaroven zrusili jeho oblubenu hadzanu a ine menej sledovane sporty :)))

346
Monika
Reagovat

328, Ferdinand: U Haricha bych tipla spise Robbie Williams jak jsem to ted poslouchala.

347
Motýlek
Reagovat

342 – mně přijde Alžbětka hezká dost… Ale hlavně je pro mě důležitější, že je to člověk, který nezkazí zábavu, spíš ji sám vytvoří…

348
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

343 – mám naštěstí firemní paušál… :-)

349
Ferdinand
Reagovat

344 – ako som písal, neviem. Viem, že bude spievať My Number One, ale neviem od koho. Ta Helen mi pripadá celkom pravdepodobná. Zajtra budem vedieť viac.

350
fx
Reagovat

347: Já taky neříkám, že není hezká.. Naopak mi přijde jako krásná holka a naopak nemusím ty extrémně vychrtlé, na kterých je vidět každá kost.. ;-) A s tou zábavou určitě souhlas.. Chtěl bych s ní zažít nějakou party :-D

351
irena
Reagovat

335 – dolores, taky to tak vidím. Těch negativních reakcí velmi rapidně přibylo po druhém semifinále, takže nějaká souvislost tam asi bude….jo a taky mám stejný pocit údivu že najednou fandím tomu koho Habera chválí (co ten Šmajda vloni dostával za sodu….)
Prostě dokonalost se neodpouští, i když to vůbec dokonalost není, ale co je řečeno už mu nikdo neodpáře. A když už se nenajde nic jiného tak je i operace očí dobrá (to mě fakt pobavilo). Ale třeba někdo v dalším kole provede něco takového že konečně změníme téma. Třeba kompletní striptýz????

352
Motýlek
Reagovat

fx – taky bych na takovou šla… :-)) Jestli nebydlíš daleko, tak by to možná bylo i reálné… :-D Ona bydlí Zlínsko…

353
°_m-M-m_°
Reagovat

336: Pro mě (a myslím, že i pro řadu diváků) to žádné hity nejsou, tyhle věci jdou úplně mimo mě. A ještě jsem ve finále SuperStar nikdy neviděl nikoho, na čí koncert bych šel. Což pořád a stále, již 7 let, píšu dokola znovu a znovu: mně nezajímá, co bude po SuperStar, mně se nelíbí soutěžící proto, že bych si od nich hodlal koupit cédéčko, zašel na jejich koncert nebo že by zpívali mé oblíbené písně nebo můj oblíbený žánr. Já mám rád hudbu, proto se na SuperStar dívám z úplně jiných důvodů. Kdyby se mi líbili soutěžící, co zpívají moje oblíbené věci, tak bych asi na první sérii SuperStar, kterou bych viděl, čekal do roku 2358.

354
Papolo
Reagovat

342 (fx) Myslím, že Bětka se nelíbí jenom holkám, ale i klukům a připadá mi, že bude mezi kluky hodně oblíbená. Zvlášť u chlapů – pokud je krásná a zajímavá holka sama sebou a oni taky tím pádem můžou být sami sebou a naprosto se uvolnit, je to pro ně mimořádně přitažlivé. Alžbětka umí fantasticky zpívat, umí to úžasně procítit, ona skrze zpěv umí opravdu tak krásně „být“ a tohle, její přirozenost a vyzařování pozitivní energie by ji mohlo v téhle soutěži hodně dlouho udržet. Taky jí přeju, aby se dostala co nejdál, už jenom proto, že se na ní každý týden těším! :-)

355
irena
Reagovat

341 – trochu nesouhlasím s Monikou, Matejem a Simonou – připadají mi výraznější a osobitější než se ti zdá, a mohu li to posoudit jak Simona tak Monika jsou moc krásné baby. I ten Matej je třeba v dotáčkách docela zajímavý typ.
U Klaudie souhlasím částečně, pro mě je až moc velký hujer.
Nejvíc nesouhlasím s Bětkou – není moje favoritka, ale je to strašně sympatická holka a opravdu působí jako sluníčko(tohle jsem si ujasnila až při osobním setkání) a to že ji všichni soutěžící bez rozdílu milují asi nebude jen náhoda.

356
°_m-M-m_°
Reagovat

345, dolores: disco 70s bylo podle mě druhé nejlepší kolo historie hned po swingu. :-) To byl pro mě Everest televizní zábavy. Úlet na všech frontách. Už třeba jenom to doprovodné vokální „trio Veronika & Barbie“, „kytice písní“, kterou si soutěžící pro nás připravili… Bohužel, když si člověk na tyhle časy vzpomene, uvědomí si, jak je česko-slovenská SuperStar oproti těm slovenským nudná. Suchá. A každým rokem čím dál nudnější.

357
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

355 – u Běty jsem zaujatý… Já u ní prostě nevidím úroveň nebo aspoň snahu o ní a to je pro mě zásadní…

358
fx
Reagovat

352: Tak to mám vyloženě kousek z Prahy :-D :-D :-D
354: To nemůžu úplně posoudit, protože už čtyři roky žiju s přítelem :-D Ale mám pár kamarádek, které jsou podobného ražení a o kluky tedy rozhodně nouzi nemají :-))

353: Občas ale i po SuperStar někteří soutěžící udělají něco zajímavého.. Třeba Magda Šalamounová s Photolab nebo Eliška Faicová s Reskatou, se kterou koncertovala i po nějakých těch zahraničních festivalech.. ;-)

359
Monika
Reagovat

353, 3M: Tvuj pohled na superstar je urcite jiny, divas se na to jako clovek, ktery imho hudbe rozumi, ale bezny divak neresi intonaci, rytmus, frazovani atd. nebot to ani nepozna, hodnoti tu skladbu jako celek a tady souhlasim s doktorem, ze pokud ho ta skladba nebavi nebo ji nezna tak ji vetsinou ani po nekolika tonech nevnima a ceka na dalsiho souteziciho. Pro takoveho divaka je znama skladba byt prumerne zazpivana daleko prinosnejsi a milejsi nez excelentne zazpivana narocnejsi netuctova skladba. Ja to mam podobne, a proto taky velmi casto se mi v minulosti darilo uhadnout postupujici. Mam-li hovorit jen o teto rade, tak imho se na 90 % dostane do TOP 5 Gabina, Sevcik i Kurc (pokud nebude nucen zmenit zanr) a jejich vykony budou nejlepe hodnoceny divaky po odtajneni vysledku, i kdyby Pinak zazpival sebelip nema sanci se jim priblizit. Gabina, Sevcik a Kurc ti jediny pochopili vhodny vyber skladeb vedouci k uspechu.Kolikrat zasnu co si nekteri soutezici vybiraji za pisne, viz. Noah s takovym vyberem pisni nemel sebemensi sanci na postup a imho patril k outsiderum od zacatku 9pockejme na vysledky).

360
fx
Reagovat

No nic, půl hodiny mrtvo.. Jdu na kutě.. Dobrou noc všem :-)

362
katy
Reagovat

Lukáš Adamec – Are u gonna go my way -Lenny Kravitz

Monika Povýšilová – Beautiful – Christina Aguilera

Klaudia Pappová – Doesnt mean anything – Alicia Keys

Martin Kurc – Crazy – Seal

Simona Fecková – My number one – Elena Paparizou

Martin Harich – Come undone – Robbie Williams

Alžběta Kolečkářová – Cry baby – Allison

Petr Ševčík – Come what u may – Ewan McGregor

Gabriela Gunčíková – U and your hand – Pink

Matej Piňák – Virtual Insanity – Jamiroquai

Celeste Buckingham – You had me – Joss Stone

Michal Šeps – No woman no cry – Bob Marley

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5843622/prve-finale-bude-v-znameni-idolov.html#ixzz1J0QUIoDQ

363
Piha
Reagovat

Pokud je to fakt pravý playlist,tak se moc těším na mé favority Lukáše a Martina Kurce,oba si vybrali písničky mých oblíbenců.:-)))
Přiznám se,že některé interprety vůbec neznám,budu to muset dohnat.:-)
Nechápu,proč mi chce zase Harich prznit Robbieho!!!
A jsem zvědava na Mateje,nedokážu si tu písničku představit v jeho podání,už se těším.:-)))

364
spejs.tlemon
Reagovat

323: JUDr. Kalina: „Gábina – cosi aristokraticky vznešeného v sobě má, ale extrémně rezervovaná, odtažitá, nespontánní,nedává průchod emocím. NEvím, zda je to citový vypprahlost nebo přílišná sebekontrola. Nicméně má způsoby na úrovni“

Gábina že v sobě má něco aristokraticky vznešeného? :-D Opravdu úžasný popis; hlavně v kontrastu s hodnocením Alžběty…
Hele, radši se podívej, jak Gábina v divadle kopla Ráčka do pštrosa :) velice aristokratické způsoby má ta Gábina…. dyť sama říkala, že je chlap – typická drsňačka, vesnická bigbíťačka, půl třetí ráno, rozlitý pivo a posledních 7 statečných se drží za ramena a halekají „když se u nás chlapi ožerou“…
Nebuď straka, co se nechá ošálit lesklým obalem.

365
spejs.tlemon
Reagovat

Šeps – No Woman No Cry: no jestli Míša zas nebude vnímat text, bude dělat u megasmutné písničky estrádu a zkurví to jako I Shot The Sheriff, tak to asi přestaneme být kamarádi :P

366
spejs.tlemon
Reagovat

358: fx: joóóó! Magdalena Šalamounová je opravdu to nejlepší (nebo jediné dobré?), co všechny PopIdoly světu přinesly :)
a photolab výborná a sympatická kapela: http://www.youtube.com/watch?v=jmo6Qb8EvGA

276: fx: teda mě byla doteď Alžběta tak ňák jedno zpěvem i osobnostně, ale podíval jsem se na ty její oblíbené videa na youtube, jak jsi o nich psala, a nejenom že je to pestrý mix, ale kua taky hodně zajímavý mix! .. reggae, ska, Pixies, Mňága, Nirvana, Manu Chao, Rancid, Fatboy Slim, Lily Allen, Dresden Dolls, Felix Hollzmann… u mě teda tímhle stoupla na ceně :)

367
Garvin
Reagovat

Proc ma v tom playlistu Betka napsano Cry baby od Alison? To je prece jeden z nejproflaknutejsich hitu Janis Joplin.

368
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Playlistem jsem poměrně otrávený, kromě No Women, No Cry nezazná snad nic, co by se mi vysloveně líbilo, naopqak, několik písní je imho totální nuda:

1. Lukáš Adamec – Lenny – pro něj asi dobrý výběr – pro mě to bude nuda

2. MOnika – Aguleira – dorý výběr, ale Christina má pro mě i chytlavější songy

3. Klaudia – Alicia Keys – katastrofální výběr, nuda – vůbec si neumím představit jak s tím chce Klaudia postoupit. Zlatá Baccara… Proč se s..e do takovéto nudy a nedá estrádu, kterou umí a která je v ČR velice oblíbená???????????

4. Kurc – Seal – zas takové nic moc, píseň není monumentální, trochu nuda, ale menší než v předchozím případě

5.Simona – píseň neznám, ale líbí se mi asi nejvíc z celého playlistu. Možná se mi Simona bude letos poprvé líbit.

6. Harich – Robbie – dobrý výběr, to k němu přesně sedí. Bude show.

7. Alžběta – Allison – ještě to není tak hrozné jak mohlo být, ale nic zábavného taky ne

8. Ševčík – Ewan Mc Gregor – oceňuji, že se ukazuje v romantické poloze místo v nějakém šíleném rocku (je to imho přesně jeho parketa), ale píseň strašná, nuda, chybí monumentální tóny, na kterých by se mohl plně ukázat. Kdyby měl s kým, tak bych od něj v duetech chtěl slyšet Barcelonu. Takové věci by měl zpívat.

9. Gábina – Pink – nuda, nijak výrazná píseň, chybí velké tóny ani to nění totální nářez.

10. MAtej – Jamiroquai – největší příšernost ze všeho, budu mít co dělat, abych to fyzicky mohl doposlouchat. To není jen nuda, tato púíseň mě až znechucuje.

11. Cel – Joss Stone – neirituje mě to, ale že bych se na to měl těšit???

12. Šeps – jediný skutečný hit, na který se fakt moc a moc těším.

Celkově mě výběr zklamal. Většinou jsou ty písně takové ani ryba ani rak, nemastně a neslané – pro mě letos nejnudnější playlist, kde mě něco dokonce fakt otráví (Piňák).

369
Garvin
Reagovat

Doktore, tohle ti prijde malo hit? Co bys proboha vic chtel?

http://www.youtube.com/watch?v=JjD4eWEUgMM

370
spejs.tlemon
Reagovat

368: JUDr. Kalina: :-D :D právě že Piňák si konečně vybral song, na který se vyloženě těším :) ale je fakt, že pokud před televizemi sedí a pak hlasují samí Kalinové, tak je tenhle výběr sebevražda…

371
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

369 – ještě to jde, ale osobně mi to nějak velmi ucho nepotěší… Od Alžbětina dunivého hlasu bych spíš chtěl slyšet toto: http://www.youtube.com/watch?v=m0ODbFM5RLo To bych se i těšil…

372
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

370 – já se to snažil zodpovědně doposlouchat na youtube a fakt to skoro nešlo – nejen nuda, ale fakt mi to na chvíli i zkazilo dobrou náladu…

373
Garvin
Reagovat

371 – A tohle ti prijde vic zabavny, zajimavejsi, min nuda, vetsi song atd…? Aha. Tak pak chapu i to, ze ti takova nadhera jako je Virtual Insanity privodi nevolnost. :-)

374
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

373 – no Boney M mi přijde asi 1000x zábavnější než Janis Joplin. Je to jedna z mála skupin, od kterých se mi líbí skoro všechno… A Virtual Insanity mi opravdu nevolnost způsobuje, fakt že jo…

375
Monika
Reagovat

Ja se tesim na spolecnou pisen finalistu, pisen Pribeh nekonci se mimoradne povedla (snad nejvice ze vsech spolecnych pisni techto peveckych soutezi), skvele rozdeleni pasazi u jednotlivych soutezicich a stal se z ni obpravdu hit, letosni finaliste to budou mit tezke prekonat.

376
Monika
Reagovat

Z toho vyberu mi jako nejvetsi sebevrazda prijde Beautiful (pisen na ktere se uz mnoho lidi vysekalo vcetne me oblibene Lucie Bakesove), Monika je sice dobra zpevacka, ale prilis studena, necitim z ni emoce, a to tahle skladba naprosto vyzaduje. Imho to Monika zazpiva plosne a bezvyrazove.

377
Gejbe
Reagovat

Je to 100%…? Pak nechápu, proč si Harich vybral opět Robbieho a proč Petr zpívá píseň od stejného interpreta, jako minulý týden Martin Kurc. Jinak se těším na dívčí vystoupení a myslím, že i Lukáš Adamec si vybral dobrou píseň…loni ji zpíval Chodúr a byla to jedna z mála písní, která se mu nepovedla. Snad ji Lukáš zazpívá lépe :)

378
Anti Bětka
Reagovat

364-pokud si ty chytráku bereš do huby Gábinu i když ji neznáš, měl bys něco vědět! Je abstinentka, která pije pouze kofolu a je nekuřačka…do téhle blbé soutěže šla právě pro to, aby nemusela hrát po zábavách a zpívat pro pár ožralců Kabáty. Má totiž na víc. Pokud chci vidět v televizi zpěvačku, musí odpovídat jejím parametrům. Bětku si pustím v rozhlasu, ale dívat se na ni rozhodně nechci!!!Takových prdelatých buchet je totiž na ulici čím dál víc!

379
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

378 – prdelatá sice je, ale to mi nevadí vůbec. Mně o prostě od pohledu připadá jako ze spodních pater společnosti. Totální low end. Určitou neupraveností, stylem oblékání, který opravdu vidíte tak někde na vesnické „rockotéce“… Navíc nemohu zapomenout na její rozhovor o škodlivosti globalizace a kapitalismu… Brrrr…. :-( Nsvíc je celkově alternativní!!! Nevidím na ní ani touhu se dostat někam výš…

380
Hana
Reagovat

Důkaz hujerstvín a vlezdoprdelismus Ševčíka. Sám potvrdil, že se nechal ostříhat, aby se zavděčil Haberovi. Fuj! http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar/151483/sevcik-ze-superstar-shodil-haro-kvuli-haberovi.html Co až mu Habera řekne, aby si nechal vytetovat kosočtverec naa čelo???

381
Karla
Reagovat

380
No, on to tak úplně neřekl, že… Hanko, nehledejte mouchy. Vadí Vám, že se ostříhal, nebo že umí líp zpívat jak Vy :-D

382
Hana
Reagovat

381 – sorry, ale nechat si ostříhat dlouhé vlasy proto, že je to přání porotce v pěvecké soutěži??? To je rektální alpinismus. Příště přinese švestičky ze zahrádky. Anebo to, že ačkoli je z Brna, tak schálně změnil přízvuk, aby ho cajzli nekritizovali. Stydí se za město kde bydlí???

383
Scalex
Reagovat

Porota je v SuperStar od toho, aby soutěžícím doporučovala, co by měli změnit. Někomu doporučují jiný oděv, někomu zlepšit angličtinu, někomu víc zapracovat na určité hlasové poloze, někomu doporučují pečlivěji vybírat soutěžní skladbu a někomu doporučují jiný účes. Soutěžící tyto rady mohou a nemusí přijmout. To je na nich. Každopádně pokud ty rady přijmou, není to vlezdoprdelismus, protože porota o postupu soutěžících nerozhoduje. Ševčík může klidně udělat bambilion věcí, co mu Habera poradí, ale Habera ho do finále neprotlačí, to můžou udělat jen diváci.

Čili to není anální alpinismus a jen to dokazuje, milá Hano, že jste si ve své omezenosti na Ševčíka zasedla. Vypovídá to tedy mnohé o vás, nikoli o Ševčíkovi.

384
sali
Reagovat

Sa tu posunuli pozície (tuším 2-), ste si všimli? Pre takú plodnú diskusiu je tento web príliš nevhodný partner. (Prepáč, milý webík, že tak otvorene, ale lepšie to pre Teba vedieť).
Miestoprísažne vyhlasujem, že akonáhle sa ozve gorillka aj so svojím CS banánom, tak zase preskakujem späť. Dovtedy to tu nejako vydržím. Howgh!

385
Monika
Reagovat

383, Scalex – Dekuji za komentar, lip bych to nenapsala. Hana, Tomas, Vlk kez by takovych lidi bylo v diskusich co nejmene.

386
Pity
Reagovat

Díval jsem se dneska na opakování superstar a toho Jerguše je taková škoda…..nejde ani popsat o co by byl ve finále přínosnější než Harich.Finále bez Jerguše bude asi takové jako kdyby v X Factoru vůbec nebyl Ondřej Ruml.Takže já Tomáše docela chápu,tohle je prostě chyba,Jerguš tam být měl.Proč sme mu neposílaly víc hlasů?:(

387
Hana
Reagovat

385 – a co jsem napsala tak hrozného? Že mi přijde podivné shodit dlouho pěstované háro proto, že si to přeje Habera? Kde je nějaká osobnost a vlastní pohled?

388
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

386 – Jerguš si naivně myslel, že může měnit trh. Nemůže…

389
Monika
Reagovat

Ja bych urcite Haricha vymenila za Jerguse, ale clovek to nesmi tak prozivat. Pro me daleko vetsi skoda bylo velmi brzke vypadnuti Leony Senkove, kterou povazuji za nejlepsi zpevacku peveckych soutezi u nas.

Scalexi, kdy bude tvuj komentar k pisnim, ktere soutezici zazpivaji zitra?

390
irena
Reagovat

387 – správně, souhlasím s poslední větou. Kde je vlastní názor – což takhle nečíst Blesk a podobný bulvár?

391
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

389 – Leona imho podcenila prezentaci. Působila /mj. oblečením/ leckdy jako vágus nebo sants, a tak nemohla počítat s opravdu masovou sms podporou. I mně se její písně líbily. Ale holt tak jak chodila a prezentovala se v soutěži typu SS dojít nemohla. Nechápu, proč tuto chybu někteří soutěžící stále opakují. Copak za ty roky už nejsou data a zkušenosti, co že to diváci vlastně chtějí vidět?

392
Hana
Reagovat

390 – tam byla citace a navíc Blesk je mediální partner SS a všechno ví z první ruky.

393
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ireno, co myslíš coby zkušená RS znalkyně – kdo by z této SS sestavy vyhrál Vyvolené, kdyby soutěžili?

394
Monika
Reagovat

391 – Bohuzel neco na tom je. Ty outfity mi taky vadily.

395
Monika
Reagovat

393 – Oravec

396
Samantha
Reagovat

Scalex – omyl, pokud Ševčík řekl, že sám by si vlasy nikdy neostříhal a jen na „radu“ poroty si je otříhal, tak to o něm rozhodně něco vypovídá. Všechny skutky o nás něco vypovídají. A zatímco někomu to není sympatický, takový JUDr s Irenou to jistě ocení jako chvályhodnou snahu na sobě pracovat a dosáhnout úspěchu za každou cenu. :-D

Moniko, když by diskuse byly lepší než uvedených diskutérů, proč netepeš taky do autora rekapů za jeho negativné posedlost „Krutou Indulonou“? :-DD

397
Hana
Reagovat

396 – máš pravdu. A tady jevidět jak jsou důležité i ty články v bulváru, poněvadž skutečně mohou odhalit charaktery soutěžích. Jako teď. Jsem ráda, že to takto vidí víc lidí.

398
Adéla
Reagovat

Ševčíkovi to sluší, ze skoro nechutného ulízance se vyklubal pěknej kluk :-) tak proč ne? rozhodně 100% změna k lepšímu. a řešit kdo mu to doporučil a neodporučil…..řešit jestli je gábina aristokratka a bětka buchta….snad není pravda. uvědomte si, co píšete!

No jsem zvědavá jak se poperou s písněma a docela se i těším. Nejvíc asi na Kurce, Bětku, Gábinu, Adamce…a vlastně na všechny, Ševčíkova píseň mi nepřijde jako dobrá volba…. z vypadlých mi tam nebude chybět nikdo, jen haricha bych vyměnila za kohokoli jiného.

399
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

394 – možná by byl vyloučen. Asi by byl imrvére v Duelu. Už aby začly zas dávat nějakou kontejnerovku…

400
Monika
Reagovat

396 – Vlado nema rad Klaudii, ale neni ji posedly, v tom je rozdil mezi tebou, Hankou a nekterymi dalsimi nicky, ktere vznikly ciste a jen proto, aby shazovaly Petra. Vlado tech lidi kritizuje mnohem vice a rozhodne ne takovym nechytnym zpusobem jako vyse zmineny.

401
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

398 – a co tak od věci se zde napsalo?

402
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

400 – no mj. napsal, že je jako kurva a pranýřuje ji jako nechutnou v každém příspěvku. Já Petrovi fandím, ale Klaudia schytává drsnější hlášky. Ševčíka zde analyzují (i když pochybně), tak Klaudii nadávají…

403
Monika
Reagovat

Hanko, Samanto co vas zere, ze Petr vypada mnohem lepe nez predtim a jeho sance na vitezstvi se zvysuji? Ja mam i jine favority, ale diky vam Petrovi hlas na just poslu.

404
Adéla
Reagovat

Samantho, někdo je prostě co se týče vizáže konzervativní a nemá moc rád změny…to zřejmě bude i Ševčík, zvlášt, pokud mu rostou vlasy třeba celou pubertu. i já jsem taková a nemám ráda na sobě změny, ostříhat vždy jen o pár cm, malovat se nenápadně….. jednou mě partner přesvědčil,abych se ostříhala na délku pod bradu, změna jak hrom, jak já nechtěla a pak jsem všude slyšela jen to, jak jsem prokoukla a že by to chtělo ještě barvu ,fakt jsem se cítila a vypadala lépe

můžeš mi říct, co to o mně vypovídá? ( krom toho že nemám ráda změny? a občas nějakou udělám klidně i na radu ostatních?a jsem taky vlezdoprdel?)

naopak nemám ráda zarputilé jedince, kteří si myslí, že jejich názor a čin je ten jediný a dobrý …. ostatně na to doplatil i jerguš

405
Monika
Reagovat

402 – Tam je podstatny rozdil, zatimco Klaudie je evidentne nejslabsi zpevacka, Petr je evidentne nejlepsi zpevak (slova Habery), proto lezi lidem jako Hana v zaludku. Cim vic bude Habera chvalit Petra tim vic zlosti Hanka a ji podobne puknou. Priznam se, ja jsem v prvni rade dost trpela (pro me byl poslech Chodura za trest prestoze to byl vyborny zpevak), ale to co pise Hana o Petrovi bych v zivote o Chodurovi nenapsala.

406
K.
Reagovat

eMko 331 – bigbandová kola v ČHS 1-2 sice neměla zdaleka tu úroveň jako v SHS 1, ale co si vzpomínám, popové hity v nich nezněly. to jsi ale měl asi na mysli spíš ČSHS?

407
Adéla
Reagovat

mně se zdá, že si prostě někteří jedinci muís nutně najít toho jednoho panáčka, do kterého budou zapichovat jehlice za každou cenu

Ševčíkovi to sluší moc. Měl by vybírat jiné písně, nebo na to doplatí. jestli je takový nebo makový jsou jen spekulace…zatím se nechoval nijak tak, aby se o něm mohlo říct, že hajzlík. Chápu, že někomu vadí gesta a ksichty…ale přijde mi, že to trochu přeháníte, stejně jako u Běty a jejího buranství ,kurce jako šampona a tak….nechte ty škatulky a dejte jim šanci, já se na ně těším a pak je zase zdrbnu, jak se jim to povedlo/nepovedlo :-) ale jako hledat v nich nutně homosexuály a lidi s pokřiveným charatkerem…to mi opravdu přijde mimo mísu….

408
K.
Reagovat

405 – Habera není bůh, to, že něco prohlásil, neznamená, že je to pravda. po minulé Superstar bych si navíc nebyla dvakrát jistá ani tím, že to, co říká, si opravdu myslí…

409
K.
Reagovat

Monika (dodatek)- to byla čistě reakce na Tvou první větu, příspěvky Hany jsem nečetla

410
Scalex
Reagovat

I já mám nějaké názory, ze kterých bych slevil velmi nerad, ale když mi proti nim oponuje někdo, koho uznávám, koho si vážím a o kom si myslím, že má v tomto směru více rozumu než já, tak jsem ochoten o změně názoru uvažovat.

Není projevem síly osobnosti trvat si za všech okolností na svém. To je naopak mnohdy projevem beraní tuposti. Zabejčit se a nepovolit…

Věřím, že Petrovi se dlouhé vlasy líbily a považoval svoji image za dobrou. Teď je jeho cílem prosadit se do šoubyznysu a tak je logické, že si nechá poradit od těch, co se tam už nějakých 30 let pohybují. I ty největší světové hvězdy mají své kadeřníky, stylisty a imagemakery a různé poradce, kteří sledují aktuální trendy a hvězdě řeknou: „ty dlouhé vlasy už jsou out, nesluší ti to, shoď to, bude to lepší.“

Pro mě ten Ševčíkův čin není nic, co by si zasluhovalo opovržení. Na druhou stranu ani nic, co by si zasluhovalo adoraci. Prostě se nechtěl stříhat, nějaký zpěvák mu řekl, že ostříhanej bude vypadat líp a on to teda zkusil. Nic víc, nic míň.

Kdo v tom hledá nějaké charakterové rysy nebo dokonce charakterové vady, ten by se měl zamyslet sám nad sebou, proč si kvůli pitomým pár centimetrům vlasového porostu do někoho, koho osobně nezná, projektuje ty nejzápornější lidské vlastnosti.

411
Karla
Reagovat

Z nezávislých zdrojů: Petr Ševčík je agentem STB!!!!!!!!! K odhalení dosud nedošlo, protože:
a) nemá sex-appeal, tudíž se o něj nezajímají sexuální dračice
b) má psí oči, na což mu skočili/ly citlivky
c) je neuvěřitelně falešný a umí předstírat, čímž obelstil všechny ostatní
Bohudíky byl odhalen včas a nepomohla mu ani změna image.

412
Karla
Reagovat

Už se těším, jak tuto informaci zužitkuje Helenka v přímém přenosu, jako posledně o těch psích očích :-D

413
K.
Reagovat

Scalex (410) – Ostříhaného Petra jsem neviděla a jeho vlasy jsou mi srdečně jedno. Co mě ale štve, je, že z každé osoby mužského pohlaví se Superstáří stylisti snaží udělat uniformního metrouše. Obecně mám slabost pro dlouhé vlasy u kluků a mužů, bohužel pro mě to, co je in, určují lidé s estetickými názory blízkými těm, co má náš Judr, takže já se svým vkusem nemám na potěchu oka šanci.

415
Pity
Reagovat

395:Proč myslíte,že by Vyvolené vyhrál Oravec?

416
Vlk
Reagovat

Pokud se splní, co tu anoncoval tuším sali, že od finále budou články na gorille, vyzývám k přechodu na diskuse tam.

Tady to ani formálně není diskuse, spíš to má charakter komentářů a provozovatelé, přestože na to již v minulosti byli mnohokrát upozorňováni, nemají ochotu s tím cokoli dělat. Nejhnusnější je pak praktika filtrace příspěvků nějakým robotem s dodatečným povolováním. Hnus velebnosti…

417
irena
Reagovat

Doktore, v případě Vyvolených bych dávala docela slušné šance Lukášovi Adamcovi.
A jinak – to co je psáno v bulváru, bývá pravda asi tak z 10 procent. Pokud někdo staví argumenty na …v novinách to psali, v televizi říkali…je jakákoli diskuze zbytečná ( a kromě toho v bulváru často Petra favorizují a chválí).

418
dolores
Reagovat

bulvar tak ako to uz byva vytrhol vetu z kontextu a hodil ju na titulku. nic nove, nic prekvapive :) a myslim, ze toto ostrihanie a minule ten vztah s povysilovou su len slabe bulvarne odvary, z toho, co nas este caka :) okrem toho redakcia blesku dost neskryvane fandi sepsovi, takze sa vobec nebudem cudovat, ked v kolach, kde to bude mat seps nahnute, bude blesk nielen petra, ale kazdeho, kto michala ohrozi, kartacovat. :)))

mne sa hlavne paci, ze sevcikov pribeh pokracuje. ziadna nuda. kazdy, aj jeho antifanusik, je zvedavy na jeho vystupenia, a co s nim bude dalej. to vsetko je este umocnene vybornym spevom, len nech v tom pokracuje, je to okrem spevackej sutaze aj reality sou, kde nejaky pribeh nezaskodi… ale hlavne ten vyvoj! to je v superstar to, co ma bavi. niekto napisal: z cervicka sa postupne stava motyl, a to sa mi paci ! :)

pamatate? totalne seda mys aneta langerova sa na konci stala kralovnou. :D (horsie je to s chodurom, chlapec z chudobnej rodiny sa stal snobom, fuj :)) :D.. ale tiez je to pribeh :) )))

419
dolores
Reagovat

karla, no zatial som ziadnemu agentovi stb este nefandila. petr bude prvy :)))))))))))))))))))))))

420
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

418 – Chodúrovi slouží ke cti, že se navzdory původu z nuzných poměrů velmi dobře etabloval ve společnosti, jakoby tam patřil odjakživa… Za to má u mě osobně plus, roli sehrálo jehi IQ a nová partnerka. Starší a úspěšnou partnerku zvyklou se ve společnosti pohybovat – to přesně potřeboval. A prospělo mu to…

Aneta je pravý opak, nějakou změnu k lepšímu jsem u ní tedy nezaznamenal. A ani to nevidím do budoucna…

421
Jana
Reagovat

Ševčíkovi pristane nový účes. Vyzerá trochu žensky, ale to nevadí. Spieva výborne, ale chýba mu istá bezprostrednosť, odviazanosť, veľmi to vnútorne prežíva. Nie je prirodzený, chýba mu charizma, ktorá rozhodne nechýbala Jergušovi. Jerguš si sám zahatal cestu do finále, nástky hlasovali za sopliakov a nepochopili o čom hovorí, staršia generácia takéto reči nemusí. Sám hlavou múr neprebiješ. Rozhovor s Jergušom:
superstar2011.markiza.sk/clanok-551846-byvali-superstaristi-nova-porota-je-bomba

422
Jana
Reagovat

421- omylom som hodila špatný link

/superstar2011.markiza.sk/clanok-551911-jergus-oravec-budem-vela-koncertovat

423
Karla
Reagovat

419 dolores, jdu do toho taky :-D

424
Milena
Reagovat

Zhodnotím kluky i trochu jinak, ale je to můj názor, tak mne nekamenujte.Celkem dost je diváky přeceňován Lukáš Adamec -podle mne naprosto průměrný zpěvák i chlap -neurazí, nenadchne.
Harich -no, to je děcko, divím se, co tam ještě dělá, ale nic proti němu, má zřejmě své fanoušky.
Kurc- asi hezký, hodný, mně nic neříká ani jeho zpěv, ani výběr písní ani zevnějšek .
Ševčík zpívá slušně, ale nemá charisma.
Šeps -toho Armstronga dal s vtipnou nadsázkou, bylo to zábavné. Nebude tak hloupý, jak si někteří myslí, každopádně se vymyká standardu a tím je zajímavý.
Matěj Piňák -můj kůň. Charismatický, inteligentní chlap s nádherným úsměvem a neklidem v očích. Je svůj, je tajemný a liší se od ostatních kluků. Jediný, který se mi líbí i jako chlap! A jeho chraplák, prostě pro mne nesmírně zajímavý po všech stránkách.A věřím, že to tak cítí více dívek.

425
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

424 – souhlasím stran Adamce – myslím si přesně totéž. Totální rozpor zas u Piňáka – jako chlap se mi nelíbí vůbec. Jeho výběr písní je pro mě (s vyjímkou Elánů) je pro mě otřesný a celkově mě nudí.

426
dolores
Reagovat

Lukáš Adamec – Are u gonna go my way -Lenny Kravitz

predpokladam, ze toto ma nacvicene so svojou kapelou, takze to bude dobre, dokonca velmi dobre, ale nie vyborne, lebo lenny ma tak specificky hlas a vyraz, ze priblizit sa k jeho prevedeniu je nemozne.. jedine, zeby tomu chcel dat uplne inu podobu (inu verziu) co ale pochybujem (lebo toto nie je patejdl, u ktooreho sa to dalo )

Monika Povýšilová – Beautiful – Christina Aguilera

toto je od christiny moja srdcovka. vyzivam sa v tom ako to spieva, takze tu budem na moniku velmi citliva ako to ona da. v at last ma nesklamala, dufam, ze ani teraz

Klaudia Pappová – Doesnt mean anything – Alicia Keys

to ako fakt nechapem, preco si klaudia nalozila prave takuto excelentnu spevacku :o na jej uroven nema ani nahodou, aj piesen je dost neznama v nasich koncinach, takze toto ju asi pochova… fakt mala stavit na nieco tanecne

Martin Kurc – Crazy – Seal

tak na toto som vazne zvedava :O hlasovy potencial tam bezpochyby je, ale ten sealov naliehavy krasne smutny vyraz je tazky ´ja svina, ale aj ked to neda, na postup to bude v pohode stacit

Simona Fecková – My number one – Elena Paparizou

simona ma vyberom absolutne prekvapila :O :)) a stavila dobre. na jej hlas a sterilny vyraz je tato eurovizna hopsacka ako stvorena. len by to chcelo tam aj nejaky pohyb

Martin Harich – Come undone – Robbie Williams

on asi toho robbieho vazne zboznuje :) aj na minitalent sou ho spieval,kazdopadne, bude to jeho standard. s vyssimi polohami bude ale problem

Alžběta Kolečkářová – Cry baby – Allison

podla mna toto bude asi highlight vecera. velmi silna vec

Petr Ševčík – Come what u may – Ewan McGregor

stavil zase na to, v com je dobry. tahave tony, a hlas siriaci sa do dialky,…v televiznych prenosoch je prave toto posobive :) aj ked to nie je moja parketa, tu piesen prilis ani nepznam, tak dufam, ze ju petr da tak dobre, ze v jeho podani ju budem pocuvat nemenej tak casto ako to sladidlo you raise me up:) ktore som predtym ale vobec nemusela :D

Gabriela Gunčíková – U and your hand – Pink

paci sa mi, ze jedna z mala sa posunula niekam inam, kde bola doteraz. bod za odvahu! pink je velmi charakteristicka, trochu sa obavam u gabiny, ako ustoji ten modernejsi feeling a svih, u nej som zvyknuta na staru rockovu hlasovu polohu

Matej Piňák – Virtual Insanity – Jamiroquai

nepochybujem o tom, ze to zvladne, na jeho hlas je to absolutne priliehave. tuto piesen nepovazujem ani za taku peckovu ako ju niektori vynasaju, ale ani taku nudu ako hovori kalina, imho taky stred. nepokazi ani neoslni

Celeste Buckingham – You had me – Joss Stone

to som teda na toto zvedava ako to ustoji, neviem, ale asi budem porovnavat s koscovou z shs1

Michal Šeps – No woman no cry – Bob Marley

zlaty standard ako predtym, neviem co by mohol tam este vymysliet, aby bol iny. ale ak ma vsetkych takych fanusikov ako judr, co su mu schopni poslat 100 sms, tak to dotiahne poriadne vysoko :)) na tuto piesen som asi najviac zvedava zo vsetkych co zatial spieval

427
°_m-M-m_°
Reagovat

375, Monika: Píseň Příběh nekončí se povedla možná nejlíp z českých soutěží, ale jinak to byla už v pořadí čtvrtá Haberova společná píseň pro finalisty SuperStar v řadě, a bohužel ta nejslabší. I tak mě mrzí, že letos už nic nenapíše.

428
°_m-M-m_°
Reagovat

400, Monika: házet Samanthu do jednoho pytle s Hanou, Tomášem nebo dalšími účelovými nicky, to je hodně mimo. Samantha jednak nikoho hloupě neuráží, její příspěvky mají hlavu a patu, jednak dlouhodobě patří k nejchytřejším a nejvtipnějším diskutujícím, kteří se tu vyskytují. Pro mě jsou příspěvky fanatických obhájců Ševčíka (nebo kohokoli) prakticky na stejné myšlenkové úrovni jako příspěvky těch, co o něm šíří drby.

429
°_m-M-m_°
Reagovat

406, K.: Měl jsem na mysli hlavně tu slovenskou větev. v SHS2, SHS3, a potom i ČSSS1 se za doprovodu orchestru zpívaly popové hity. V ČHS1 a ČHS2 možná nějaký swing byl, ale pořád se to kolo jmenovalo Big Band a místo echtovního swingu jeho ráz určovali kumžáci se svými svéráznými aranžemi.

430
Motýlek
Reagovat

428 – MMM – jen chci říct, že až se vrátíme zpět na G., tak budu zase psát pod svým jménem… :-)

431
Petromila
Reagovat

Ze SuperStar hymen se mi nejvíc líbily asi So mnou vždy možeš rátat a Kym vieš snivať (SHS 1 a 2) tak jsem docela zvědavá, s čím se zítra vytasí:-)

432
°_m-M-m_°
Reagovat

408, K.: přesně. To, že Habera (nebo kdokoli jiný) něco řekl, neznamená, že to je pravda. Já tedy svým uším věřím daleko víc než Haberovým. Paľo sice slyší dobře a v 90 (možná 95) procentech případů má velmi trefné komentáře, ale už od první slovenské série před 7 lety má pořád takový zvyk, že slyší selektivně. Prostě 90-95 procent slyší, a u zbylých 5-10 se rozhodne neslyšet. Vždycky si vybere soutěžící(ho), u které(ho) si udělá hned na začátku první dojem a pak už jenom každý týden opakuje ze setrvačnosti totéž bez ohledu na výkon. Ať už to pozitivní (třeba neustálé prezentování Martiny Šindlerové jako dokonalé zpěvačky bez jediné chybičky, zpívající jako z cédéčka, a to i v kolech, kde měla řadu dobře slyšitelných hlasových selhání, další podivný případ byl loni Lacho, u kterého v nesmyslném setrvačném módu setrvávala skoro celá porota celé týdny) nebo negativní (v aktuální řadě třeba Aneta, které, snad taky ze zvyku, nakládal neúměrně k tomu jak šetřil jiné). Paľo má prostě někdy takové zpožděné reakce, a vynikajícího zpěváka občas zaregistruje nebo docení až po týdnech opatrných, zdrženlivých hodnocení, a naopak.

430, Motýlek: a budu z toho mít ještě větší guláš než teď. :-) Já už teď skoro ani nevím jak se jmenuju.

433
Motýlek
Reagovat

MMM – :-* v pohodě…

434
Pity
Reagovat

Druhou Československou Superstar bude Matej Piňák.

435
irena
Reagovat

432 -mMm, pamatuji doby kdy jsi býval velmi objektivní, a tvé názory jsem brala i když byly úplně odlišné od mých. Narozdíl od Scalexe, který má také své oblíbence ale dovede zachovat nadhled (a to samé DJ), u tebe mám letos od začátku superstar pocit že čtu úplně někoho jiného.

436
Carne
Reagovat

Co se swingu týče, já bych si vážně přála, aby tento rok bylo fakt pořádné swingové kolo, já osobně swing miluju, miluju zvuk big bandu, ale obávám se, že pokud swing bude, tak dopadne asi jako minule, kdy byla vyloženě swingových písniček možná polovina. (I když nevím, jestli je Voda čo ma drží nad vodou do swingového kola větší úlet než Hot’N’Cold do rockového kola.)

Petr bude zpívat Come What May? Minule Martin, teď Petr, Moulin Rouge je mezi finalisty asi dost populární :) Ještě by někdo mohl dát El Tango de Roxanne a byla bych úplně spokojená. Potěšil mě Lukáš, že nebude zpívat ty Kabáty (agro-rock nesu celkem těžce) a IMHO by Lennyho mohl dát líp než minule Chodúr, přece jen Chodúrovi víc seděly jiné typy písniček. Jsem jako vždycky zvědavá na Michala a teď i na Klaudii (dost by mě zajímalo, jak to dá, přece jen je lepší v bavení obecenstva a tady to asi moc nepůjde). Od zbytku nic moc neočekávám.

437
°_m-M-m_°
Reagovat

435, irena: to si mě asi s někým pletete. Objektivní jsem nebyl nikdy a celé ty roky, co se těchto diskusí účastním, patřím k nejaktivnějším odpůrcům a kritikům volání po „objektivitě“. Prostě nemám rád hloupost, sebestřednost, pitomé argumenty a demagogii. V tom jsem dlouhodobě konzistentní.

438
irena
Reagovat

437- a to je právě ono. Já taky ne, a proto mě to zaráží. Ale to nepatří do téhle diskuze, radši se vrátím zpět k superstar.

439
irena
Reagovat

Mě celkově ten výběr v neděli moc nenadchnul, na to že to jsou písně idolů které si mohli (víceméně) vybírat sami jsem čekala větší pecky. No, ale třeba budu zítra překvapená co z toho udělají. A jsem taky hodně zvědavá na příští týden na české a slovenské. Doktore, třeba se i Helenky dočkáš :D

440
Monika
Reagovat

428, 3M – „Pro mě jsou příspěvky fanatických obhájců Ševčíka (nebo kohokoli) prakticky na stejné myšlenkové úrovni jako příspěvky těch, co o něm šíří drby.“ Tak s tim samozdrejme nelze nez souhlasit a vnimam to uplne stejne. Pokud si cetl me komentare tak tam padla i kritika na Petra Sevcika, a to nemala, vyrazove je uplne mimo, ale ty nesmyslne diskuse ohledne culiku, pytliku, orientace me rozciluji, bez ohledu zda jde o Petra nebo kohokoliv jineho. Navic kdybych byla fanaticka fanynka Petra, tak nekritizuju Tomase (ktery byl prave Oravcem a Sevcikem uplne posedly). Ja chapu odpurce Petra, mela jsem to stejny s Chodurem (technicky vyborny zpevak na kterym se mi, ale nelibilo vubec nic) a presto jsem nikdy v prispevcich nenapsala takove nesmysly jako vytvari nekteri diskutujici, a to hlavne proto, ze Petr patri k hlavnim favoritum souteze a tim se ta nenavist jeste stupnuje.

441
Pity
Reagovat

Pro mě je taky ve finále Oravec místo Haricha.

442
Pity
Reagovat

Máte to tak taky někdo?

443
Monika
Reagovat

428, 3M – „Samantha jednak dlouhodobě patří k nejchytřejším a nejvtipnějším diskutujícím“ jak si na to prisel? chybi tam imho, Samantha se vyjadruje temer vyhradne k Sevcikovi, coz chapu je ti sympaticke, ale to jeste enznamena, ze ma patent na rozum.

444
Carne
Reagovat

442 – já ano, Jerguš byl můj největší favorit… vlastně jediný, koho jsem výrazněji prožívala

445
°_m-M-m_°
Reagovat

440: Moniko, on je i mezi hloupostmi rozdíl. Jestli tady někdo rozšiřuje nějakou nenávist k soutěžícímu, ať už Petrovi nebo komukoli jinému, nebo třicetkrát vytapetuje příspěvek výkřikem, že Harich je p***, potom pro mě vůbec nemá cenu se tím zabývat, protože hlupák se vyfauluje sám, na to nepotřebuje pomoc zvenčí, to je prostě zjevné. Z takových příspěvků mají lidi, kteří obvykle na na Panáčkovi diskutují, akorát tak srandu. (A mimochodem, diskuse o pytlíku a další se prostě z větší části odehrávaly ve formě srandy, absurdní nadsázky.) Co je pro mě odjakživa mnohem „zajímavější“, je méně nápadná hloupost, kterou nevidí každý, protože ne každý se nad věcmi hlouběji zamýšlí. Demagogické argumenty, kde se dotyčný tváří noblesně, ale přitom se rozhořčuje nad něčím, co ve skutečnosti sám dělá. Pokud někdo na příspěvek „já si myslím, že XY nezazpíval dobře“ zareaguje větou „jak si dovolíš vnucovat jako nezvratný fakt všem, že XY nezpívá dobře, když KAŽDÝ, kdo má uši, MUSÍ slyšet, že je to naopak,“ pak to je něco, na co pro mě má mnohem větší cenu reagovat. Protože, řekl bych, mám tuto obzvlášť zakuklenou formu hlouposti za ty roky dost dobře nastudovanou. Ne každý tyhle věci a nuance vidí, chce to trochu méně povrchní čtení a tak.

442: Tomáši, můžeš si rovnou sám sebe započítat do statistiky ještě třeba stokrát, stejně o názor lidí nestojíš.

443: IMHO kdybychom všichni psal IMHO všude tam, kam patří, pak by IMHO Panáčkovi pod tou tíhnou všech těch těch IMHO spadl server. Proto do diskusí nepíšu IMHO redundantní věci a zbytečná slova, které IMHO z podstaty diskuse automaticky vyplývají, to je IMHO přímo definice diskuse. Celá diskuse je IMHO jedno velké IMHO. Já o Samantě nepíšu, že je chytrá a vtipná proto, že se jí nelíbí Ševčík (opravdu nejsem takový primitiv), ale proto, že je (IMHO) chytrá a vtipná. A nikdy jsem od ní nečetl nic „závadného“. Naopak řadu podnětných věcí.

446
Jana
Reagovat

432 – teraz si uderil klinec po hlavičke
Doplním k tvojim poznatkom, ešte Bena Cristovaa, ktorý spevákom nie je a nikdy nebude a Habera to prehliadal. Jandová sa v jednom kole preriekla, že nechápe, čo tam Ben vôbec hľadá.
Lacho bol podľa Haberu najlepší Slovák v súťaži, no fuj.
Moniku Bagárovú, ktorá bola perfektná v SF a totálne zorala finále šetril do konca.
Habera si v každej sérii našiel obetného baránka. V prvej to bol Jaroš, nakladal mu viac ako si zaslúžil.
V tej poslednej si zasadol na Šmajdu. Mal smolu, že diváci pri TV neboli hluchí a tiež Mistr. Gott. Preferovanie Chodúra mi liezlo na nervy.
V tejto sérii nakladal Anete, ktorá bola celú dobu pod tlakom, a pritom spievala slušne.
Na druhej strane Noahovi vraj slušia aj falošné tóny a radšej určil Kurca na vypadnutie,
Zaváňa mi to protekciou, alebo antipatiou k niektorým účastníkom. Objektívny je skôr Rytmus, alebo Zeťová.

447
Motýlek
Reagovat

445 – Emko, nech to být, Monika zmiňovala někoho jiného a Ty /doufám/ mluvíš taky o někom jiném….

448
Pity
Reagovat

Co to vlastně znamená to IMHO?Nikdy sem to nějak nepochopil,kdo to vymyslel?:D

449
Motýlek
Reagovat

448 imho – in my humble opinion / dle mého skromného názoru

450
mhx
Reagovat

445 3M: IMHO ROFL:-)

451
Bobby Brown
Reagovat

448 – říká se jim Akronymy a pokud to nespadlo do spamu, tak tady máš odkaz na některé z nich i s jejich významem:
(http://www.tyl.cz/Pocitace/Internet/Akronymy-maly-slovnik.html)

452
sali
Reagovat

448 – Jazykové okienečko (vindovček):

IMHO – i mňa (to) hrozne ondie

453
Bobby Brown
Reagovat

Akorát tam má nedodělek s LMAO.

Správně to znamená:
Laughing My Ass Off = směju se, až mi ulítla prdel

– ještě vyšší stupeň používaného ROFL

454
sali
Reagovat

ROFL vyhral nejakú superstar… či to bol RUML? A to je čo za skratka, ten RUML?

455
Bobby Brown
Reagovat

454 – tak RUML opravdu neznám :-D
ale existovala zkratka VUML ;-)

456
Motýlek
Reagovat

sali – a to je čo za skratka – sali? :-DD

457
mhx
Reagovat

Koukám, že nejen sesternici nebo Chodúrovi:)).

WTF, kam až se může dostat diskuze o Superstár:)

458
blanka
Reagovat

No mě překvapil Rytmus svým hodnocením. Moc jsem ho nemusela. Ale překvapil mě. Jeho hodnocení je syrové, docela tvrdé, ale má pravdu. Když hodnotil v prvním semifinále Moniku P, tak jsem myslela, že ho zabiju. Etta James je moje srdcovka a Monika to zazpívala opravdu slušně. Ale pak jsem mu dala za pravdu. Řekl to drsně, ale pravdivě. Zítra se těším na Alžbětu tuhle písničku od Janis Joplin zbožňuji. Petrovi držím palce, dá to zase obdivuhodně, ale chtěla bych od něho slyšet i něco svižnějšího. No ale což. Ještě nekončí!!!!. A účes mu sluší a moc. Nevím co je na tom za vlezlost, když se někdo nechá ostříhat. Hana a spol. jsou už posedlí což ukazuje na dost vážnou diagnozu. No snad se z toho v červenci dostanou.

459
Tomáš
Reagovat

Tak nějak nechápu,proč bude petr Ševčík zpívat písničku od Ewana McGregora,když mají zpívat písně svých idolů a jeho největším idolem jsou podle jeho vlastních slov Queen?Proč tedy nezpívá něco od nich?Dost pochybuju,že Ewan McGregor je jeho idol.

460
Monika
Reagovat

432, 3M – „Paľo sice slyší dobře a v 90 (možná 95) procentech případů má velmi trefné komentáře, ale už od první slovenské série před 7 lety má pořád takový zvyk, že slyší selektivně. Prostě 90-95 procent slyší, a u zbylých 5-10 se rozhodne neslyšet. Vždycky si vybere soutěžící(ho), u které(ho) si udělá hned na začátku první dojem a pak už jenom každý týden opakuje ze setrvačnosti totéž bez ohledu na výkon.“

Rekneme si uprimne tak to ma, ale kazdy z nas. Porota za tu dobu jednotlive soutezici pozna lepe nez my jako divaci, ma k nim urcity vztah a je tezke se od toho odosobnit a byt objektivni, to vlastne ani nelze. Stejne jako Tina nejvic tihla k Noahovi (za coz ji nekteri nepochopitelne vycitali neprofesionalitu atd), tak i porota ma sve oblibene a neoblibene a podle toho hodnoti. Mam to i ja a mas to i ty, viz. Sevcik pro tebe vzdy bude spatny ( a jak nekdo trefne poznamenal zatimco jemu vycitas kdejakou intonaci, rytmus atd pricemz i tak je o tridu vys nez ostatni) u zbylych to ignorujes a v opacnem sledu u Kurce. Jinymi slovy Kurc je obliben (tedy chyby prehlidnes), Sevcik je neobliben (tedy chyby vidis).

461
Tomáš
Reagovat

Stejně tak pochybuju,že rockerka a metalistka Gábina má jako svůj idol Pink.

462
Shadow
Reagovat

Mno-takže jsme se opět dostali k rozebírání charakteru.jen by me zajímalo,proč tu je pro některý lidi zajimavy rozebírat věci,jako proč si Ševčík nechal ostříhat vlasy. Nekteri tu dělají,ze na všechno v zivote přišli samy, a ze nikdy nicí názor neposlední.
Zajímalo by me kolik z vás tu byt jen někdy dělalo nejaký sport. A vsadím na to boty, ze jste určitě poslouchali trenéra. Takže teď si sahněte do svědomí a řekněte mi, na čí popud si někdo vůbec dovolí soudit člověka v tak nepodstatných věci jako je stříhání vlasu.vzyť je to přeci směšný

463
Monika
Reagovat

460 – A to pockej po nedelnim prenosu, to se na Panackovi nebude resit nic jineho nez zda to Petrovi vic slusi ted nebo predtim, proc se vlastne ostrihal….

464
sali
Reagovat

sali je prezývka, ktorú mi prifarili spolužiaci na vysokej. Jednoduché, že?

A skratka by mohla znamenať: sú aj lepšie ingrediencie. Uff, to je nedokonalé… tak ešte inak: 100 ALIgátorov. Alebo aj Elán v jednej spieva: „Na lásku vypíSALI peňažnú domenu, lenže si nedokážu na lásku spomenúť“

465
Samantha
Reagovat

Monika – Nežere mě to, že se jeho šance po ostříhání zvyšují. ;-)) Jestli získá nejvíc hlasů, tak prostě vyhraje. Nic jiného se k tomu nedá napsat. Jestli zaslouženě nebo nezaslouženě nehodlám řešit, Superstar není otázka zásluh.
Patent na rozum… Fakt ho nemám? Já myslela, že jo, teď nevím, co mám dělat. To je konec tohle, zničený život. :-D

Adéla – Nemůžu říct, co to o tobě vypovídá, neznám tě. Kdybys četla můj příspěvek dobře, tak bys zjistila, že jsem napsala, že každý skutek o nás něco vypovídá, nikoli, CO to vypovídá o Petrovi. Co já vím, proč se nechal ostříhat? Reagovala jsem na hysterické reakce fanynek.

Scalex (410) – Takhle, jak by řekl Habera. :-DD To je těžký diskutovat, s kýmkoli, když někdo napíše dvě věty a ostatní mu tam připíšou milion dalších významů, protože bohužel neumí číst. Co ti na to mám napsat? Napíšu jen to, že rozhodně nemám v úmyslu řešit Ševčíkův účes, protože osobně je mi jedno, jaké má vlasy. Co jsem chtěla říct, tak někomu to nemusí být sympatický, že není důvod, abyst se vy jeho fanoušci hned pouštěli do všech, kdo to nevnímají pozitivně. Protože vy se neozýváte, že by vám to přišlo nespravedlivý, to byste ozvali i na Klaudii, Alžbětu, když do ní jde JUDr. nebo Haricha. Jen když jde o Ševčíka.

spejs.tlemon – Tam jak píše o Gabriele – Počkej ale, aristokrati přece vždycky byli největší prasáci. :-DDD Tím neříkám nic o Gábině!!!, jen že píšeš o těch zábavách a chlastu. :-D Já myslím, že vím, jak to JUDr. myslel. Ona působí odtažitě, nedává najevo přehnané emoce. Mně osobně se ta její rezervovanost líbí. Ona může mít emocí v sobě víc než všichni dohromady (nemusí, ale může), ale nedává je třeba najevo způsobem, že by u každé písně lkala a každýho objímala. Já těm vytejkačům, co se zajíkají a lkají, ty jejich emoce v písních stejně nikdy nevěřím. :-D Nejcitlivěji zazpívané písně jsou pro mě písně zazpívané niterně, bez lkaní a zajíkání, civilně.

466
Motýlek
Reagovat

sali – nechápu rébus – 100 aligátorov… z toho mám vydedukovat sali? :-)) vymyslím něco lepšího…. Sam ALI…. /baba/ To je zas můj rébus…, schválně jestli ho vyluštíš…

467
°_m-M-m_°
Reagovat

459, Monika: „mas to i ty, viz. Sevcik pro tebe vzdy bude spatny ( a jak nekdo trefne poznamenal zatimco jemu vycitas kdejakou intonaci, rytmus atd pricemz i tak je o tridu vys nez ostatni) u zbylych to ignorujes a v opacnem sledu u Kurce. Jinymi slovy Kurc je obliben (tedy chyby prehlidnes), Sevcik je neobliben (tedy chyby vidis).“

Není to tak, a už jsem to nejednou vysvětloval. Za prvé, na základě všeho, co jsem v SuperStar slyšel, jsem z hloubi duše, upřímně přesvědčen, že Petr Ševčík není technicky nejlepší zpěvák ze všech, ani nejlepší zpěvák z kluků. A už vůbec, v žádném případě ne o třídu nad ostatními, což je podle mě už naprostá hloupost, nesmysl a mýtus. Ostatně, takovou věc i tady v diskusích (i v článcích autorů) tvrdí málokdo. To je prostě mýtus šířený porotou, zejména Rytmusem, a lidé bez výraznějšího vlastního názoru jej pak přejímají. I taková Monika Povýšilová, jakkoli mě jako zpěvačka vůbec nezajímá a líbí se mi míň než Petr (neboli nějaké osobní sympatie v tom pro mě nehrají roli), je podle mě technicky lepší zpěvačka než Petr. Z kluků Martin Kurc podle mě doposud zpíval technicky precizněji než Petr.

I k tomu přehlížení nebo nepřehlížení jsem se vyjadřoval. Je to tak, že u jednoho jsou chyby slyšet víc než u jiného, u jednoho výkonu vadí víc než u jiného. Což vyplývá i z jednoduchých fyzikálních zákonů, z principů akustiky, ale i z hudebního hlediska. U chrapláku je tón zahalen řadou doplňkových frekvencí, takže intonace je věc méně jednoznačná. U čistého hlasu jako má Petr je to frekvenčně jednodušší, tón je čistý jako křišťál, tudíž jakákoli falešnost v tónu okamžitě velice vyčnívá. Jako když člověk umyje zaflákaná okna, pak je najednou všechno mnohem víc vidět. Stejně tak u zpěváka, který má „černošský“ styl zpěvu, používá dotahované „blue tóny“ (jak jim říkal Soukup – tedy začne záměrně pod nebo i nad tónem, postupně dotahuje, ale nemusí úplně dotáhnout, tam úplná frekvenční přesnost není stylově žádnoucí), skluzy a podobně, zkrátka zpěvák typu Mateje, si může dovolit daleko větší intonační balancování, protože tam je mnohem větší přirozená tolerance – je to jako něco auto s pérovacím podvozkem, který vyrovnává drncání na hrbolech. Opět, Petr zpívá „rovně“, tudíž musí na frekvenční přesnost tónů dbát.

No a speciálně v tom posledním semifinále prostě Petr měl řadu drobných hlasových zaváhání a intonačních nedotažeností. To pro mě není věc, kterou bych hledal s lupou, abych mu ji pak mohl vyčíst v diskusi. To je věc, která mě při poslechu přímého přenosu okamžitě od začátku praštila do uší a narážela do nich v průběhu celé písně. Já ty chyby nehledám, já je slyším. Pokud mě ruší, zmíním je, pokud mě neruší (viz výše) nemusím je zmiňovat, nejsou pro mě důležité. Prostě mě to rušilo, navíc mě to překvapilo, protože jakkoli jsem do té doby nebyl vyznavačem jeho zpěvu, v předchozích dvou semifinále takové chyby nedělal (to nebyla jenom intonace, ale drobné hlasové výpadky v jemnějších pasážích). O to víc mi pak je proti srsti, abych se okruhem vrátil k tomu selektivnímu vypichování, když se porota už předem rozhodne, co na takový výkon řekne, protože prostě zafungoval haló efekt, už o něm má vytvořený první dojem z minula, že zpívá „dokonale“, a potom ve všech dalších kolech, i když udělá chyby, mu pořád opakuje, že tam nebyla jediná chybička. Což nepovažuji za fér. Mimochodem, to, že v tom výkonu chybičky byly, uznali i někteří Petrovi příznivci. Můžeme se bavit o tom, kolik jich bylo a jak byly závažné, nicméně jak je vidět, tak byly, lidé si toho všimli, nicméně Rytmus si prostě předem doma připravil, že zopakuje to hodnocení z minula o tom, že to bylo dokonalé, jak z cédéčka. Setrvačnost, to je porotcovská klasika v takovýchto soutěžích. To se stává v každé z nich. Když se třeba porota předem rozhodne, že třeba bude Zázrivého chválit, protože na ně udělal dobrý první dojem, tak ho vychválí do nebe i po katastrofálním průšvihu, a tak dále a tak dále. Setrvačnost Paľa se projevuje v obou směrech – stejně tak Gábinu poprvé pořádněji pochválil až po posledním semifinále, kdy už se z ní stala hvězda všech hodnocení a recenzí, zatímco předtím, i když nebyla o mnoho horší a i ohlasy na ni byly velice příznivé, byl v hodnoceních jejích výkonů takový zaražený, zdrženlivý, jako by nevěděl, co s tím, jako by s tím předem nepočítal.

468
Monika
Reagovat

463 – Ja se rozhodne neozyvam jen na obhajobu Sevcika (napsala jsem o nem i kriticke veci) a pokud jde o Alzbetu tak jsem na judra take nekolikrat reagovala v jeji prospech. O Harichovi se nic spatneho ani nepise krome toho, ze se mnoha diskutujicim nelibi.

469
Wiktopry
Reagovat

Top 3 holky

1.Gabi Gunčíková
2.Alžběta Kolečkářová
3.Monika Povýšilová

Top 3 kluci

1.Lukáš Adamec
2.Michal Šebs
3.Martin Harich

2
3

470
sali
Reagovat

(464) – Motýlku, tys‘ mně naložil na záda… :-)) Záda šeherezáda.

Sam ALI…. /baba/…. Prepáč, neviem, došli mi krvinky. O tejto nočnej hodine chceš odo mňa priveľa vypáčiť z mojej sivej kôry mozgove. Som zvedavý… ak ma ale chceš ešte „naťahovať“, priblíž mi rébus nejak inak.

100 aligátorov = Sto ALIgátorov.

471
sali
Reagovat

Top 3 dievčiny (subjektívne):
1. Simona
2. Gabi
3. Monika

Top 3 borci (zase subjektívne):
1. Matej
2. Lukáš
3. Martin K. (tu som už dosť váhal, lebo takmer ani neviem… ale určite nie Martin H., ten je u mňa naposlednom mieste z chalanov)

472
Motýlek
Reagovat

Zcela subjektivně…
1. Alžběta
2. Gábina
3. Celeste

1. Michal
2. Petr
3. Martin K.

/sali – chceš říct, že jsem Tě dostala na lopatky? :-D/

473
sali
Reagovat

(472) – áno, vzdávam sa. Prezraď mi, PLS.

474
Motýlek
Reagovat

:-))) to je jednoduché jak facka… Sám /sali/ loupežník….

475
Monika
Reagovat

465, emko – Diky za rozsahly komentar, ktery vypovida o tom, ze hudbe urcite rozumis. Mimochodem uz vim co mi minule na Sevcikovi vadilo „drobné hlasové výpadky v jemnějších pasážích“ jen jsem to neumela pojmenovat. Pokud jde o jeho techniku to netvrdil jen Rytmus (toho bych tak vazne nebrala), ale rekl to i Habera (doslova rekl, ze jediny s kym muze soutezit je Cmorik coz mi prijde jeste nad vyroky Rytmuse), vetsina lidi hudbe nerozumi a hodnoti celkovy projev a vliv poroty neni rozhodujici, ale urcitou vahu ma. To, ze zpiva Petr technicky skvele, ale netvrdi jen Habera (ten v nejvetsi mire), ale cela porota!!!! Proto si clovek rekne, na tom neco bude….

Zajimal by me tvuj nazor (necetla jsem diskuse predchozich rad) na superstar celkove, kdyby si mel vybrat 3-4 nejlepsi ze vsech rad koho by si tam dal?

476
sali
Reagovat

(474) – Motýlku, jednoduché to bolo pre Teba, ale uznávam: si vychytal. Už som bol náchalný si myslieť, že si myslíš že som nejaká /baba/. :-D

K samotnej superstar II si myslím, že je to celkovo slabučký odvar tej prvej. Vyslovená dieta. Aj keď som bol vtedy nahnevaný na Šmajdu, že tam „sčeril vodu“ vreskotom a koncertovou show, dnes je mi ľúto, že podobný náboj táto SS mať nikdy nebude. Vtedy boli Chodúr a Šmajda takí kontrastní ako nikto predtým. Cmorík mieril k víťazstvu v svojom ročníku SS neohrozene.

477
sali
Reagovat

… (pokr.) Preto za najnapínavejšiu SS považujem tú predošlú (Chodúr – Šmajda – Stará).

478
Motýlek
Reagovat

Sali – já si to nemyslím…, ale prečo píšeš – vychytal?
A viš, že sme sa bavili i na Gorille spolu? Akurát že tu píšem pod iným menom…. Tak zapni eště znovu mozkové závity…., a můžeš použít i ten samý rébus…/ta baba souhlasí…, najdi meno/…

479
°_m-M-m_°
Reagovat

475, Monika: ech, to je zase problém, protože když napíšu, kdo se mi z předchozích SuperStar nejvíc líbil, bude zase oheň na střeše, protože mi přijde, že ode mě každý očekává, že nemůžu mít nic, co se mi líbí…:-) Jen tak líbí, aniž by to bylo „objektivní“. Ale kdybych se tedy pokusil vybrat 3-4 „objektivně“ nejlepší, tak určitě Peter Cmorík (mimochodem, to byl opravdu zpěvácký suverén a jednoznačná všemi uznávaná jednička a jasný vítěz od začátku do konce, s tím bych opravdu Ševčíka, ani Chodúra ani nikoho jiného nesrovnával, i když samozřejmě ani on nezpíval pořád naprosto stoprocentně na milimetr přesně), potom Dominika Mirgová (v patnácti letech ohromný talent se spoustou jemných barevných nuancí ve zpěvu, které, pravda, ne každý postřehl) a Martin Chodúr. Speciálně bych pak ještě dal Viktóriu Matušovovou, která sice nebyla v SuperStar, ale jiné soutěži, ale řadil bych ji minimálně na stejnou úroveň.

Co se týče drobných hlasových výpadků v jemných pasáží a Petrovy techniky obecně… Mě hlavně nejvíc ze všeho překvapilo, jak Petr v semifinále zpívá. Nemyslím jak dobře nebo špatně, ale prostě jak. Na castinzích předloni i letos, ale částečně ještě i v Divadle (i když tam už se začal vylupovat jeho semifinálový hlas) jako by to byl jiný zpěvák, iiný člověk. Pro mě třeba ti jeho castingoví i divadelní Queeni byli takovým trochu diletantským, nedokonalým zpěvem s nezvládanými silnými pasážemi chraplákem… Prostě jako když se neškolený zpěvák snaží zpívat Freddieho. Ale to není nutně špatně (ostatně neškolený diletant Freddie na tom byl naživo podobně, a obecně mi je takové mírné diletanství ve zpěvu sympatické). Potom ve finále jako kdyby z toho křičeného chlapského chrapláku přesedlal na jakýsi jemný belcantový styl… A z technického hlediska mu to prospělo, protože v tom je jistější (a bylo to slyšet i v Divadle, kde mu nejvíc sedla ta jemná věc vyšším hlasem). Možná je mu to přirozenější kvůli tomu zpívání ve sboru.

480
sali
Reagovat

(478) – si pre mňa čím ďalej tým väčšia záhada. :-)
1. Ahá, asi myslíš: Salibaba (a 40 zbojníkov). Ja trkvas, že mi to nenapadlo skôr! (Udieram si zápästím na čelo. 40x.)
2. Takže si skúsim už navždy zapamätať, že si ženského rodu. Mne sa ale zdá, že na G. bol naozajstný nick Motýlek. Ja si Ťa naozaj spájam s Motýlkom z G z minulej SS. Ó, mýliš sa: nezjedol som žiadne halucinogénne amarouny.

481
Monika
Reagovat

479 – Jedna vec me docela udivuje Sevcika vubec nemusis, (to je v pohode samozdrejme) a Cmorika jsi jmenoval hned prvniho. Imho oba jsou dost podobny jednak vizazi-oba takovy zzenstely, jak by rekla Gabina potreba vyvalet v blate a oba maji velmi podobne typy hlasu (takove ty ciste). Necekala jsem, ze budes Cmorika jmenovat. Pokud jde o Petra tak co pises v posledni pasazi je pravda, taky mam pocit, ze je to jiny clovek (pro me urcite lepsi).

482
Motýlek
Reagovat

Sali— :-))) Do hlavy nééé….
No já se tu už víc odhalovat nebudu, neboj se… Až přelezeme tam, tak budeš doma… Jakože to budeš vědět..
To s tím Motýlkem se Ti opravdu jenom něco zdálo…. Nemáš moc živé sny? Já už ale skoro spím, tak se loučím, dobrou všem… :-) /Dopovíme si to zítra../

483
sali
Reagovat

Dobrú noc všetkým.

484
°_m-M-m_°
Reagovat

481, Monika: Cmorík čistý hlas? Cmorík zpíval skoro pořád lehce zastřeným chrapláčkem, navíc takovým velice osobitým, charakteristicky perlivým. Když si třeba poslechneš společnou Haberovu píseň finalistů toho druhého ročníku SuperStar, tak ten moment, kdy nastoupí Cmorík, tak to oproti ostatním běžnějším čistým hlasům najednou celé úplně rozsvítí tím svým typickým jemně prostorově perlícím chraplákem:

http://www.youtube.com/watch?v=2us98FafYzE

To je myslím přesně to, co odlišovalo Cmoríka od jináých. Cmorík byl skoro čistokrevný (pop)rocker, toho bláta tam měl přesně tak akorát, tedy ne moc, ale vůbec ne málo (jsi vlastně jediná za celé ty roky, u které jsem takovou výtku nebo připomínku na jeho adresu zaznamenal), byl to výborný muzikant (mimo jiné i učitel na hudební škole), takže měl rozhled a s přehledem zvládl zazpívat jakýkoli styl, ale vždycky po svém, tedy s tím lehkým nakřáplým rockovým nádechem. Vůbec by mě nenapadlo jakkoli ho v čemkoli přirovnávat k Ševčíkovi… To už kdyžtak spíš k Petrovi Bendemu, tam to myslím sedí, stylem, naturelem i hlasem.

Mimochodem, pamatuji si na přísného profesora Klezlu, který v přímém přenosu české SuperStar zmiňoval „vítěze slovenské SuperStar“, se kterým připravoval nějaký muzikál, že „ten je tedy opravdu dobrý…“

485
°_m-M-m_°
Reagovat

Mimochodem, když se tak po čase dívám na tu společnou píseň z SHS2, tak mi to připomnělo jeden zdánlivě nepodstatný, ale celkem výstižný detail. Cmorík byl možná jediný, koho i na studiové nahrávce nechali tak, jak to zrovna vyšlo. Jiné finalisty SuperStar, jak tehdejší, tak dnešní, vždycky buď (zřejmě) nechají zazpívat kousek tisíckrát a vyberou ten jediný, co se povedl dokonale, nebo ho prostě ve studio na počítači doladí, aby to bylo naprosto čisté. Člověk pak vždycky v těch společných písních slyší, že na té studiové nahrávce všichni, hlavně ti horší, zpívají tak čistě a přesně, jak to naživo neumí. Studiové nahrávky jsou vždycky pečlivě vyčištěné k až sterilní dokonalosti. Cmoríka klidně tu jeho pasáž nechali nahodit tím ledabylým stylem s lehce nepřesně trefeným závěrem, a klidně to na té studiové nahrávce nechali… Protože to byl zpěvácky takový frajer, že u něj to bylo úplně jedno. Čili abych se ještě vrátil k tomu předešlému, u některých znějí lehce nepřesné tóny falešně, u Cmoríka i když mu tady pár tónů nevyšlo přesně, tak to ani neznělo nijak nesprávně, nemohlo to kohokoli (včetně něho) jakkoli vyvést z maximální pohody. Což je dáno tím suverénním muzikantským nadhledem.

486
blanka
Reagovat

Je docela srandovní, že snad všichni tady vůbec nemusíte Chodúra a přesto vyhrál. Já mám zato, že u obrazovky sedí spousta lidí, kteří do různých diskuzí vůbec nepíší, ale SMS posílají. A je také úsměvné jak se řeší sexepeal a charisma.
Když se podíváte na žebříčky 10ti nejkrásnějších chlapů světa, tak tam je aspoň polovina chlapů s jemnými rysy a pohledem laně. U Petra je to tak, že z něho přes tu obrazovku něco leze. A spoustu lidí to rozechvívá, no a někteří jsou na to alergičtí. Ale nikomu není lhostejný. A to je první předpoklad k úspěchu. Mě se třeba Piňák jako chlap líbí, ale tím to hasne. Vůbec si nevybavím jak a co zpíval. A ani to se mnou nic nedělá. Prostě hezkej chlap. A ty zmiňované intonační nepřesnosti v Petrově hlasu, já to cítím jako touhu a emoce, které do toho dává. Ostatně každým dalším tonem to smaže. Víte ono není jednoduché vstoupit do stejné řeky. Člověk nato musí mít dost odvahy a síly. A ještě si o sobě číst takové nechutnosti. Asi hodně chce, ale to všichni . A někteří to dávají opravdu falešně až to tahá za uši. Dle mého je tam Petr nejlepší zpěvák, ale každý to má jinak a nebudu urážet někoho, kdo za absolutní jedničku má Noaha nebo Šepse. Někdo by na operu v životě nešel, ale kvůli tomu nemusí kydat špínu na Pavarottiho.

487
Scalex
Reagovat
488
Monika
Reagovat

485, emko – Slovenskou superstar se Cmorikem jsem nesledovala, dodnes nevim komentare poroty, reakce divaku ani neznam jednotliva vystoupeni. O Cmorikovi jsem slysela az dlouho po soutezi a jestli me neco prekvapuje tak je to skutecnost, ze v Cechach je stale pomerne neznamy. Pokud jde o vizaz tak tam jsou velmi podobne typy s Petrem a nedivila bych se kdyby i Cmorik celil narazkam na svuj vzhled behem superstar. Podobne jako Petr i Peter je dost zzenstely, takove mlade, kdyz jsem zjistila kolik mu je let tak jsem byla sokovana. Pokud jde o zpev Cmorika tak Peter je fantasticky (to jsme si mozna nerozumeli), ma tam chraplak, ale takovy netypicky jak pises jemny, rozhodne bych ho nezaradila do kategorie rocker, ale pop, jeho hlas je i s tym chraplakem takovy cisty, kazda pevecka chyba se u nej vice pozna a mezi ty ciste hlasy patri i sevcik a koneckoncu tam patril i Drda, samozdrejme kazdy z nich s tim halsem umel jinak pracovat.

Peter Cmorik, ale taky nahral skladby, ktere jsou nepovedene, viz. Hallelujah s orchestrem (na you tube) to je imho dost bida, jak jsem Chodura nemusela tak tohle dal bravorne nesrovnatelne lepe nez Peter.

489
Monika
Reagovat

12. Michal Šeps
11. Celeste Buckingham
10. Klaudia Pappová
9. Monika Povýšilová
8. Matěj Piňák
7. Simona Fecková
6. Martin Harich
5. Gabriela Gunčíková
4. Martin Kurc
3. Alžběta Kolečkářová
2. Petr Ševčík
1. Lukáš Adamec

490
Monika
Reagovat

489 – Opet jina Monika.

491
ela
Reagovat

jednu vec vôbec nechápem… v celom článku si stále prirovnával všetko iba k českej superstar a akoby si zabúdal na to, že je tu ešte druhý národ, ktorý o tom tiež rozhoduje. takže tvoj rebríček mi príde dosť odveci…

vôbec nesúhlasím s tvojím prvým miestom. sice guncikova spieva dobre, ale tam to aj konci… ziadna vnutorna charizma, pekna sice je, ale kedže vacsinou hlasuju pubertacky, tak neviem ci jej az tolko ludi bude posielat hlasy. a spieva stale stale rovnakym stylom, a uz mi ten jej povestny chraplak zacina liezt pekne hore krkom.

492
K.
Reagovat

Konečně jsem se dostala k tomu zareagovat na mnou vyprosenou anketu ;-) Top10 bych dohromady nedala, tolik vystoupení mě v letošní řadě výrazněji nezaujalo, ale veskrze subjektivní pětka je následující:

1. Lukáš Adamec: Nepriznaná – zatím jediný výkon, který mě opravdu zasáhl
2. Gábi: Škorpíci – tohle považuju za nejlepší vystoupení všech semifinálových večerů
3.-5. Michal Šeps: Wonderful world – Šeps mě baví a tohle byl jeho nejlepší kousek
Jerguš Oravec: Ain’t no sunshine – velmi nedokonalé, ale mě to oslovilo
Matej Piňák: Láska moja – objektivně nejslabší z jeho tří vystoupení, u mě tady ale sehrálo roli, že zbylé dvě skladby mě vůbec neoslovují, a taky se mi moc líbilo, jak Matej Elány pojal

493
K.
Reagovat

ještě pro Dýdžeje (157) – tak ta mě bohužel vůbec neoslovila, taková o něco horší Fecková. V tom kvartetu se mi daleko víc líbí ta druhá holka. A v porovnání s Klaudií – pro mě prašť jako uhoď.

494
K.
Reagovat

Ještě jedna poznámka. Jak jsem hledala v tom Dýdžejově odkazu na divadlo, připomněla jsem si tu Stelu a zpětně si znovu uvědomila, jak obrovská je škoda, že ji nepustili do semifinále. Jsem přesvědčená, že by byla zajímavější než Karasová, Salačová a Povýšilová dohromady.

495
Monika
Reagovat

494, K – Ohledne Stely s tebou naprosto souhlasim uz kdyz ji vyhodily z divadla tak jsem v diskusi psala, ze ji byla velka skoda, mohla patrit k nejlepsim, hlasove na to urcite mela.

496
Vlk
Reagovat

Sice dost bylo Šefčíka, ty jeho hysterky to těžko snáší, ale přesto – udivuje mě, že se v souvislosti s jeho posledním semifinále mluví o „drobných hlasových výpadcích“. Já zaznamenal dvě hrubá hlasová selhání, asi jako když krasobruslař upadne při skoku. Né, že by krasobruslař nemohl i po pádu vyhrát, ale tenhle případ to, myslím, není…

497
Dana
Reagovat

Petr je nejlepší,chtěla bych v jeho podání slyšet Barcelonu.

498
Denisa
Reagovat

Ja si myslim že to vyhraje čech a nejspíč clapec… Doufám že to bude Martin Kurc nebo kdyby to mela byt holka tak Bětka…

Přidat komentář