Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a královna moderátorů SuperStar

31. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Stejně jako k Vánocům už neodmyslitelně patří cukroví, kapr, bramborový salát, Popelka a Kevin, k Silvestru naopak již tradičně náleží ovárek, šampaňské, chlebíčky, televizní estrády a v neposlední řadě i anketa na Panáčkovi. Ta letošní uzavírá tří letý seriál věnovaný čistě SuperStar, ve kterém jste v minulých letech volili krále a královnu nejprve z řad soutěžících, poté z porotců a nyní přicházejí na řadu moderátoři.

Dosavadních třináct ročníků SuperStar moderovalo pět mužů a sedm žen. V mužské kategorii byli nominováni:

Ondřej Gregor Brzobohatý, Martin „Pyco“ Rausch, Petr Holík, Leoš Mareš, Roman Juraško

Něžné pohlaví v této anketě zastupují:

Laďka Něrgešová, Adela Banášová Vinczeová, Tina, Zorka Kepková Hejdová, JItka Nováčková, Jasmína Alagič Vrbovská, Ewa Farna

Stejně jako vloni je hlasování složitější a pro hlasivání musíte kliknout na tento odkaz:

HLASUJTE ZDE

Hlasovat můžete až do čtvrtka 6. ledna do půlnoci. V pátek 7. ledna pak budou známa jména krále a královny moderátorů SuperStar. Proto neváhejte a HLASUJTE!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Lucas
Reagovat

Já myslím, že jedině Pyco a Adéla. Leoš je občas fajn, ale v posledních letech se mi přejedl. Ewa je taky šikovná. Ondra a Laďka mi kdysi přišli v pohodě. Zbytek nestál za moc.

2
Peto
Reagovat

Pyco a Adela

3
Tomáš
Reagovat

Možná bych řekl i Ewa Farna. Docela se osvědčila a určitě nezklamala. Čistě slovenské SS jsem moc nesledoval takže Pyca s Adelou jsem si společně v jedné SS moc neužil a je to už dávno, přijde mi že jejich styl moderování už trochu vyšel z módy. Je pravda že nejnapínavější vyřazování uměl ale vždy udělat Leoš Mareš.

4
Carr
Reagovat

K Silvestru patri ovar? Jsem v zivote nevidel to nekoho jist natoz na Silvestra. Clovek se porad uci😂

5
DJ Vlado
Reagovat

@Carr: Maxxi, ó já zapomněl, že vy praví hnĕdáci jíte židovinu 😜😀

6
Bezík
Reagovat

Trochu mimo anketu, ale pro příznivce GG čerstvý rozhovor. https://www.youtube.com/watch?v=KO5Ei8BuCYY&ab_channel=FACETOFACE

7
Bezík
Reagovat

Co se ankety týče, tak Pyco s Adélou, s velkým odstupem.

8
J.
Reagovat

Pyco a Adela jsou za mě Topka… Leoš a Ewa by byla dobrá moderátorská dvojice, když chce Leoš utáhnout všechno sám, někdy moc tlačí na pilu… Ale jinak za mě tahle 4 je ok. Zbytek byl spabší nebo pokulhával (ale je fakt že Ondřej s Laďkou mi v době první SS nepřišli tak šílení, jako je třeba Laďka teď)

9
Mila
Reagovat

Adéla a Pyco – oba jsou inteligentní, vtipní, vědí kde jsou hranice vkusu, nepodbízejí se, nestrhávají pozornost na sebe. Top moderátoři. Nikdo se jim nevyrovná.

Přidat komentář