Panáček v reality show

Top 10 singlů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

5. Prosinec 2022 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020

Top 10 singlů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

Stejně jako jsem před více než měsícem vybral desítku (podle mě) nejlepších singlů českých mainstreamových zpěvaček, nyní jsem učinil totéž u jejich slovenských protějšků. A opět ve výběrů najdete hned několik soutěžících, porotkyň i moderátorek, tentokrát však nejen ze SuperStar, ale i z Hlasu (Voice).

Kterých deset singlů jsem vybral tentokrát, to se dozvíte zde. V prosinci se na blogu můžete těšit na další díl seriálu Sweet 90’s, tentokrát z roku 1996 (na titulce se Spice Girls), glosu na téma českých filmových pohádek či průlet diskografií Red Hot Chili Peppers.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Bezík
Reagovat

Tak mainstreamových budiž. Mě by celou desítku obsadila Katarzia a Zuzana Mikulcová, ale to asi v našich krajích nebude mainstream. ;-)

2
bobina
Reagovat

Souhlasím s Bezíkem. Genderově vyvážit Danem Bártou a bude to dokonalé.

Přidat komentář