Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a královna poroty SuperStar (výsledky)

7. Leden 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Celý týden jste v tradiční silvestrovské anketě vybírali krále a královnu z řad porotců. Úderem včerejší půlnoci však hlasování skončilo a nyní je už rozhodnuto. Kteří dva porotci tedy usednou na trůn?

Král poroty SuperStar:

1. Pavol Habera

2. Eduard Klezla

3. Michal Horáček

Král poroty SuperStar

V mužské kategorii byl od začátku jednoznačným favoritem Paľo Habera, který s výjimkou tří českých ročníků zasedl ve všech porotách SuperStar. Silného konkurenta našel v profesoru Klezlovi, kterému však vítězství uniklo o rovných deset hlasů a náleží mu tak stříbro. Tuhý souboj o bronzovou medaili se svedl mezi dvěma hudebními filosofy Michalem Horáčkem a Lacem Lučeničem, z nichž nakonec skóroval první jmenovaný. Relativně slušně si vedl i loňský nováček Marián Čekovský a také po Haberovi druhý nejobsazovanější porotce Ondřej Soukup. Největším překvapením je propad Bena Cristovaa, který skončil na posledním místě (společně se svým kolegou z poroty SuperStar 2018 Matějem Ruppertem) bez jediného hlasu.

Královna poroty SuperStar:

1. Ewa Farna

2. Gábina Osvaldová

3. Monika Bagárová

Královna poroty SuperStar

Ženská kategorie byla celkově vyrovnanější než ta mužská, její vítězka Ewa Farna však paradoxně dostala o dva hlasy více než Habera a stala se tak absolutní vítězkou. Na paty jí však zdatně šlapala nejstarší porotkyně, ostrovtipná Gábina Osvaldová a nijak výrazně pozadu nezůstala ani naopak nejmladší a nejkrásnější porotkyně Monika Bagárová. Tato trojice utekla zbytku pelotonu s náskokem. První pětku pak ještě doplnila energická Marta Jandová a nejkontroverznější (kvůli epic failu v podobě románku se soutěžícím) porotkyně Katarína Knechtová. Kuriozitou je i shodný počet hlasů dvou hereček – Jany Hubinské a Patrície Pagáčové.

Na závěr této ankety bych všem čtenářům rád popřál, ať je tento rok lepší než ten minulý a abychom si další SuperStar, která proběhne na podzim, užili v klidu a bez covidu.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
libena
Reagovat

proboha kdo dal hlas milanu hermanovi? a lence slané? :-)))))

2
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Mně Herman nevadil :-) I když jako porotce nebyl bůhvíco, tak s jeho názory jsem vesměs souhlasil a líbilo se mi, jak často oponoval zbytku poroty (viz. že jako jediný z nich nebyl tak podělaný ze Sámera atd.) ;-D Slaná byla hrozná, to je fakt, ale tady si ty její tři hlasy vysvětluju aurou, kterou má SHS1 :-) To spíš mě překvapily tři hlasy pro Patrícii, na kterou jsem vloni nečetl snad jediný kladný ohlas :-O

Přidat komentář