Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výběr písní na 1. finálový večer Superstar 2015

30. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Písně, 1. finálový večer Superstar 2015

První finálový večer Superstar 2015 nás čeká již tuto neděli od 20:20 a až do té doby máte možnost debatovat a spekulovat, jak si 4 kluci a 4 holky z TOP 8 poradí s vybranými skladbami. A svou spekulací přináší i DJ Vlado, jehož názor na vybrané skladby si můžete přečíst v následujících odstavcích.

Veronika Danišová

zazpívá: Alicia Keys – No One

Tento osm let starý megahit od královny světového r´n´b jsme už v našich zpěváckých soutěžích slyšeli hned dvakrát, poprvé od Sáry Milfajtové ve druhé federální SuperStar a podruhé od Zuzany Mikulcové v prvním Hlasu, a v obou případech z toho byl touchdown. A klidně by se k nim mohla přidat i Veronika, jelikož tato píseň jí hlasově sedne a může zde uplatnit svůj soulový feeling. Myslím, že toto vystoupení bude určitě patřit k těm lepším za večer.

Barbora Hazuchová

zazpívá: Sia – Titanium

Tady jsou dvě možnosti. Pokud Barbora zvolí rychlou verzi, tak jí moc nevěřím, že se na ní nevyseká. Pokud však sáhne po pomalé verzi, může klidně zazářit, podobně jako mnohé zpěvačky ze zahraničních soutěží jako například „malé pivo“ Bea Miller, její jmenovkyně Angie Miller v duetu s hvězdným Adamem Lambertem a vůbec největší smolařka všech světových soutěží Melanie McCabe. Tohle zkrátka může skončit jak průšvihem, tak touchdownem.

Sabina Slepčíková

zazpívá: Meghan Trainor – All About The Bass

Uf, tato píseň je jednou z nejprotivnějších odrhovaček posledních let a minulý rok na nás útočila ze všech rádií téměř imrvére. Jediné, jak je možné tuto píseň pojmout, je s určitou dávkou sebeironie, jako to nedávno udělala Ewa Farna. To si však u chladné a bezemoční Sabiny nedokážu vůbec představit, je to jako kdyby Eva Vejmělková alternovala Jiřinu Bohdalovou. Tady cítím průšvih a na vině je především samotná píseň.

Emma Drobná

zazpívá: Tove Lo – Habits

Z výběru písně mé největší favoritky jsem poněkud v rozpacích. Na jednu stranu jí to výborně sedne k barvě hlasu, avšak je to rychlá a rytmická píseň, což je poloha, ve které jsme Emmu ještě neslyšeli, což představuje určité riziko. Navíc se obávám, že ta píseň jako taková není zas tak výrazná a nedá se s ní vyloženě zazářit. A ještě ke všemu má Emma nemocné hlasivky. Budu jí však držet palce, ať se do neděle uzdraví a dá to co možná nejlíp.

Dalibor Slepčík

zazpívá: Michael Jackson – Billie Jean

Bylo jen otázkou času, kdy Dalibor vyrukuje se svým největším idolem a už je to tady. Tento gigahit patří v Jacksonově tvorbě k těm lehčím písním, které neobsahují tolik náročné jacksonovské výšky. V první české SuperStar s ní zazářil Sámer Issa a myslím, že Dalibor s ní může zabodovat taky, zvlášť pokud zároveň i zatancuje. Osobně bych mu však vybral spíš něco z Jacksonovy rané tvorby, kam by se jeho dětský hlas vyloženě hodil.

Pavol Kovaliček

zazpívá: Imagine Dragons – Demons

Trefa do černého. Druhý největší hit této americké pop-rockové kapely (po Radioactive) je zatraceně chytlavý a melodický, takže pokud se zazpívá dobře, není možné s ním nezazářit. O tom nás ostatně přesvědčil i loňský vítěz britského X Factoru Ben Haenow, který s touto písně zabodoval v Grandfinále. A věřím, že Pavol nás o tom přesvědčí taktéž.

Štěpán Urban

zazpívá: Jason Mraz – I´m Yours

Pro Štěpána vynikající volba, protože tohle je pohodářský song a Štěpán je pohodář každým coulem. Musel by mít hodně špatný den, aby tuto píseň nedal. Navíc si může v této písni pěkně zaimprovizovat a ukázat svoji muzikálnost. Jeden z potenciálních touchdownů večera.

Daniel Křižka

zazpívá: James Blunt – You´re Beautiful

Tohle si vůbec nedokážu představit. Dan se svým basbarytonem a Blunt s jeho pišťákem, to je podobný kontrast (i když opačný), jako kdyby Karel Gott zpíval Vodníka v Rusalce. Předpokládám, že si to Dan posadí níž a může nás tak čekat zajímavá verze která, řečeno slovy Dary Rolins, na rozdíl od originálu „bude mať gule“. Další vystoupení, jehož výsledek je nejistý.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 164
1
ales-winner emma
Reagovat

Emma Drobná Tove lo Habits to bude jasná volba těším se a jak sem tu už psal ona to dá já jí věřím

2
Rick
Reagovat

Síce Slepčíkovcom nefandím ale takúto verejnú popravu si Sabina od produkcie naozaj nezaslúži.

3
Johana
Reagovat

Slepičí duo – skvělý výběr…tuším, že se budu v neděli bavit:)

4
J
Reagovat

Ja som asi telepaticky prepojena s produkciou, pretoze sama by som lepsiu vec Palovi ako je Demons od ID nevybrala. Neviem, ci prekona Bena Haenowa – vitaza Xfactoru UK 2015, ale nemusel by ani zaostat. Predpokladam, rovnako skratenu verziu ako ta Benova. Obliect by mu rovnako mohli cierne nohavice, cierne tricko a navrh ciernu kozenu bundu.
https://www.youtube.com/watch?v=gyJI43baOpc

Tesim sa na Emmu, verim, ze bude mozno aj nejaky ten tanec, Stepana, take roztopasne ceske zlaticko. A hlavne im 3 budem drzak palce.

5
J
Reagovat

@J: Preklep Ben Haenow vyhral Xfactor UK 2014.

6
dolores
Reagovat

@J: asi tazko ho prekona :)) ma iny typ hlasu, inu farbu, ale velmi zaostavat by nemal, dokonca si myslim, ze tie vyssie pasaze by mohol dat Palo priezracnejsie ako Ben. a musi si davat sakramentsky pozor na intonaciu, kedze su tam dlhe rovne tony, co sa nebudu dat len tak narychlo doladit kudrlinkami :D
v minulom vlakne si pisala, ze 2.kolo maju byt piesne SK/CZ. to odkial vies, je to iste ?

7
J
Reagovat

@dolores: Uz niekto tu predo mnou spominal, ze asi 2.kolo budu cz/sk piesne. Ja som sa toho len chytila. Inak s tymi nasimi piesnami by nemuseli dlho otalat, lebo na FB narazis na kritiku ohladom en piesni a nedostatku sk/cz. Pri dievcenskom SF zopar ludi na FB somralo, ze zasa nijaka cz ani sk od sutaznych.

8
ales-winner emma
Reagovat

to snad není pravda slepčíkovci zase řádí ale tento ůtok na emmu drobnou přehnali prý podle deníku blesk cz je vystoupení emmy drobné v ohrožení prý bere antibiotika a co je nejzajimavější je to že emma to dementovala jen slovy sem v pořádku na hotelu s finalisty no nekupte to jsem si jistý že tento prolhaný článek dali na světlo slepčíkovci nebo co si vy myslíte v tom článku se taky píše že má problémy s hlasivkami prostě se mi to nějak nezdá snad to nebude od produkce žádný falešný tah snad doufejme emmičko sluníčko naše ty to v neděli dáš

9
dolores
Reagovat

@J: ak by to naozaj bola pravda, tak mam pre svoju trojicu favoritov tieto songy : :)))
Emma – myslim, ze by zaziarila v piesni Dominiky Mirgovej – Nova, to je taky song s emocno-clivym ucinkom na divaka :) navyse maju s Dominikou dost podobne hlasy a Emma by to tym svojim este viac vyfarbila :)

Stepan – vybrala som mu od Krajca Ty a ja – je to taka cerstva tohorocna hitovka, ktora sa momentalne dost hra aj u nas, ludia to poznaju (dufam). mohol by zaziarit v tom silnom naliehavom refrene. nevadi, ze to nema odzite, myslim, ze Stepan ukazal minule, ze vie dat piesni vyraz aky jej prinalezi

Pavol – jemu som vybrala starsiu , oblubenu slovensku rockovu baladu, Money Factor- Vrat trochu lasky medzi nas.., s ktorou uspesne zahviezdili aj G8 v spolocnom covere. a ked to cesi este nepoculi, malo by to mat efekt na nich aj z prveho pocutia. aj sloha aj refren maju krasne poukladane tahave tony na Pavlov zvonivy hlas je song ako stvoreny

ale to uz predbieham, este neviem, ci vobec postupia v nedelu dalej :)))))

10
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: toto s chorymi hlasivkami je uz tradicny bulvarny folklor kazdej superstar :))) vacsinou vsetci cakaju od dotycneho choreho sutaziaceho totalny prepadak, ale nakoniec to takmer vzdy vypali opacne, tak dufam, ze aj u Emmy to dopadne dobre. neboj. a utok od Slepcikovcov to urcite nebude, skor marketingova dohoda Novy s Bleskom vyjst tesne pred prenosom s nejakou senzaciou na zvysenie sledovanosti ….:D

11
ales-winner emma
Reagovat

dolores tak to potom jo už sem ready ano o zvýšení sledovanosti mě to taky napadlo

12
J
Reagovat

@dolores: To ti schvalujem. Aj ked Emme by som ja osobne vybrala POKOJ V DUSI od Kirschner. Ale VRAT TROCHU LASKY MEDZI NAS pre Pala je dobry vyber. Ako aj vsetko od Tublatanky s vynimkou DNES, PRAVDA VITAZI a LOD DO NEZNAMA, ktore by v hornych vyskach neutiahol. Pre Stepana to je tiez dobra volba.
Inak, ked som videla na fotke Stepana s Emmou ako ju drzi ma prve do napadlo, ze su to take zlaticka, uprimne a na nic sa nehrajuce. Dost vela ludi im praje na FB a ma ich za vitazov ako aj Dalibora.
Palo to nesmie v nedelu pokazit. Bude zavisiet tiez aky pojde v poradi. Posledny chalan Slovak v sutazi. To by bolo zle, keby to nedotiahol aspon do 3.kola. Predpokladam zlaty klinec Dalibora.

13
Katynka
Reagovat

Řeknu jen jedno, nelíbí se mi výběr písniček obecně. Prostě docela mimo, pro většinu soutěžících špatné a navíc pro mladé publikum je tam trošku výběr mimo mísu. Nu co, uvidíme, jak to dopadne. Já pořád lituju, že tam není Melinda – ten její poslední výkon byl taaaaak skvostný, že si myslím, že by holka zářila. Ach jo.

14
J
Reagovat

No som zvedava aj na Barboru a Titanium. Mne sa velmi pacil duet Angie Miller s Adamom Lambertom v AI.
https://www.youtube.com/watch?v=q6KdTQc1I5A

15
notickas
Reagovat

@Rick: já bych to na jejím místě zabalila, vůbec si nedokážu představit, co s tím provede :-)

16
J
Reagovat

@notickas: Co sa Sabiny tyka. A co ked to bude nejaka upravena skratena verzia a ona dokonca bude aj tancovat. My vsetci budeme len oci vyvalovat. A porota nakoniec ju este pochvali, ze sa odviazala.

17
notickas
Reagovat

@J: třeba se pletu, ale myslím, že na to nemá. Je hrozně usedlá, v tom je její největší problém. Ale Dalibor dá Billie Jean možná slušně.

18
notickas
Reagovat

začínám si čím dál víc myslet, že Danovi ten Blunt sedne. Když si to dá níž, aby to měl ve své nižší a střední poloze, tak by to mohlo v jeho podání vyznít podobně dobře jako Hozier.

19
J
Reagovat

@notickas: Pamatam sa na minuly rok v Hlase, ked som sa dozvedela, ze M. Cisar bude spievat M. Jacksona. Myslela som, ze vypadne a potom som sa neuveritelne zabavala. Nakoniec postupil priamym hlasovanim od divakov.
https://www.youtube.com/watch?v=vR5nqbhrSQU

Prekvapenia a najma necakane sa stavaju.

20
dolores
Reagovat

@J: Lod do neznama by aj tak nemohol spievat, lebo Peci Uhercik, autor piesne zakazal robit z nej covery celemu svetu, nehovoriac o talentovych sutaziach :DD aj pre Vrat trochu lasky medzi nas, robil aranzma a narokoval si autorske prava, ale asi mu to nepreslo :D

21
notickas
Reagovat

a nesouhlasím, že výběr je špatný, na většinu se těším – výborný výběr pro Veroniku, Štěpána, dobrou písničku má i Pavol a Dalibor, i Dan.

22
J
Reagovat

@dolores: Ja len som odhadla, ktore piesne by od Tublatanky nevyspieval. A mylis sa LOD DO NEZNAMA sa spievala v SHS3 ako duet. Simko s Berkym ju spievali.

23
Monika
Reagovat

@dolores: Ty a ja je nadherna vec, ja ten song zboznuju a poustim si ho dost casto, pro me jedna z nej pisni posledni doby, i ten klip k tomu je famozni, to bych od Stepana chtela hodne slyset…

Jinak ty nemoce, to je takovej evergreen kazde superstar, vzdycky se pise o tom jak je ten ci onen chory (behem jedne rady to postihne hned nekolik lidi), nicmene behem prenosu se zazracne uzdravi :-)))) Snad jedinej kdo opravdu nemohl zpivat byl tehda Lukas v jednom kole co si pamatuji a mozna jeste nekdo, ale v drtive vetsine pripadu je to spis PR na porad. Ja tohle uplne vypoustim.

24
dolores
Reagovat

@J: ved z toho robil vtedy Peci Markize aj Grausovi problemy, riesil to cez SOZA, neviem ako to dopadlo, ale oni s nim uz radsej nechcu mat problemy imho :D

@Monika: dobre som mu vybrala, ze ? :)))

25
J
Reagovat

@dolores: A ak bude rockove kolo a Palo tam dojde, co povies na poriadny rockec pre neho HIGHWAY TO HELL.

26
Tomáš
Reagovat

Nejlepší výběr má IMHO Dalibor. Když k tomu přidá i ten tanec co předváděl už v SF, tak to do tohoto vystoupení krásně zapadne a 1. místo v diváckém hlasování bude mít opět zaručené. Naopak Sabina jde bohužel na popravu a moc mě to mrzí. Porazila Emmu a to se neodpouští. Teď se pro ně stala nebezpečným vetřelcem, kterého je potřeba okamžitě zlikvidovat. Slovenka letos musí vyhrát. Věřte – nevěřte.

27
ales-winner emma
Reagovat

á už zase podvraták a nepřejícný tomáš neboj se mi si na naší emmičku dáme pozor

28
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: no Dalibor bude asi fakt dobrej :-)

29
J
Reagovat

@Tomáš: Podla mna ma najlepsi vyber Palo Demons. A ani Stepan I´m yours nie je zly vyber.

30
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Zalez zpátky do nory ty stará vydro. Nebo na tebe přivolám vlkodlaky.

31
Inna
Reagovat

Těším se na Pavla a Veroniku- mají dobře vybrané skladby. Emmin song je nechytlavy, málo známý….

32
Tomáš
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1809459_divoka-karta-v-superstar-je-v-rukach-porotcov-a-takto-bude-fungovat Tak doufám, že tu kartu dají aspoň nějakému klukovi. Jinak by to snad ani nemělo smysl.

33
J
Reagovat

@Tomáš: V tomto s tebou suhlasim. Napr. Palo Kovalicek.

34
Tomáš
Reagovat

@J: Ano klidně. Nebo Dalibor Slepčík. Proč ne…

35
notickas
Reagovat

@J: @Tomáš: no Štěpán doufám postoupí přímo :-)

36
zuza
Reagovat

@Katynka:
Plně souhlasím, písničky nejsou dobrý výběr . Melodie nic neříkající ….
Melindy je škoda, její výkon byl fantastický, ale píchla do současného stavu populární české scény a tak jí porota vyhodila ….prostě píchla do vosího hnízda . Ty dvě porotkyně nesnesly konkurenci , i když
pro Melindu konkurencí absolutně nejsou …ani vzhledem ani pěveckým uměním .
Já se na Jandovou nemůžu ani dívat , kření se jako by kousla do žáby a mává rukou jako
blázen .,,,asi po vzoru toho co zkoumá vážky …to je taky vizuálně přitažlivý projev ….fuj, fuj.fuj

37
J
Reagovat

@Tomáš: Ja len, ci si uvedomujes, ze ak vypadne Palo ako jedine „slovenske nohavice“, tak slovenska zastava zostane v SS v rukach „sukni“. Preto by to mal byt hlavne on, ak by predcasne vypadol.

38
Tomáš
Reagovat

@J: To máš pravdu no. Dostane to ale ten, koho určí produkce a ne porota. Ta se bude jen řídit pokyny. Takže uvidíme.

39
dolores
Reagovat

@J: ja ti neviem, mal to Petr Sevcik v CSS 2011, dal to super a z*ebali ho ako sirotu Podhradskych..obavam sa, ze Palo to neda ani tak ako Petr

40
notickas
Reagovat

@Tomáš: to je přesná formulace – produkce to má nalinkované a porota poslouchá pokyny

41
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Potom ma napadol ten alternativny rockovy song GREEN DAY – 21 GUNS, co spieval na kastingu. Tu by som mu vybrala. Aj Samo Tomecek SHS1 spieval v rockovom kole piesen, ktoru spieval v semifinale.
https://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4

42
Ally
Reagovat

Tak koukám na opáčko X factor UK a když srovnán to jejich nadšení a projevy typu..toto je celý můj život..nemám plán B..:)
a třeba Sabinino – jak říkal Soukup – „prominte , já bych vám ted zazpívala..a nebo ne..sorry:)
Tak přemýšlím, kdo tam,je z těch , co zbyli největší …bojovník ?

No asi s hysterickýma fanynkama Daliborka naživo to bude zase jiné :)

43
jab
Reagovat

@zuza:
Tak nic proti upřímnosti, ale ačkoliv patří mezi ty, které moc nětěší dopředu odhadnutelné výsledky Slavíka, tak pana Gotta si vážím kvůli jeho povaze a vystupování a Melindina poznámka mi přišla jako typická kritika puberťáka, který hodnotí věci, u kterých mu ještě chybí „pár dílků do mozaiky.“ :-)
Jinak já si taky myslím, že Melindin výkon byl do postupové čtyřky, ale u ní bych měl fakt strach, jestli by to dokázala zopakovat – vždyť já si žádný její předchozí výkon vůbec nepamatuju, snad jen ten povedený duet s Bárou. Ne že by zpívala špatně, ale nic mě tam tehdá nechytlo. Další zajímavost, vím že komentáře na facebooku, případně pod tou anketou „čí nepostup vás mrzí nejvíc,“ mají téměř nulovou odbornou hodnotu, ale docela mě překvapilo, že Melinda je tam hodnocená jako profi zpěvačka, zatímco „na Karolíně je vidět, že teprve začíná.“ Já jsem teda v neděli slyšel víc chybiček (protože to se ani nedalo nazvat loženými chybami) u Melindy než u Karolíny a ze Scalexova rekapu mám pocit, že můj názor víceméně potvrdil. Ale tak, každý to slyší jinak…:-)

44
dolores
Reagovat

@J: jj Samo to zaspieval a hned aj vypadol :// lebo spievat vo finale to iste co v SF je uz trochu prehnane :))
ale z kastingu by mohol Pavol dat ten GD, ale aj Emma by mohla tu piesen z kastingu od Kirschner Obcas.. urcite lepsie ako Pokoj v dusi, co je pre mna strasna radio-odrhovacka.. to som uz tu pisala v diskusii CSS 2013, ked to mala spievat Kristina Debnarova (ona to myslim dala dost dobre) takze za mna od Kirschnerky hocico, len nie Pokoj v dusi :/ ale naj by bola imho pre nu ta Mirgova :)

45
Ally
Reagovat

@jab:

pěkně napsané ..a myslim , že Gott zrovna mladým fandí ..i když by je mohl pěkně setřít, protože je „bůh“ žejo :) umí si dělat i legraci ze sebe ..

46
dolores
Reagovat

@Ally: aj aj suhlasim s jabom, co sa tyla Melindy.. (puboska, raz to pochopi :D) aj Gottaka.. on stelesnuje tu vlastnost, ktoru Kalina v showbiznise tak nenavidi :)) : a to pokoru, normalnu ludsku vlastnost, byt mily, laskavy a ucitvy k ostatnym. a je taky, hoci je velka celebrita. cim vacsia hviezda je niekto, tym je skromnejsi a pokornejsi. raz ho opisal jeden menej vyznamny muzikant, clen orchestra slovenskeho rozhlasu. ked prisiel s nimi raz nieco Gott zaspievat, so vsetkymi si podal ruku a vzdal im uctu a dal najavo, ze si vazi kazdeho jedneho clena orchestra aj toho najposlednejsieho tympanystu. bol akoby jednym z nich vobec sa nevyvysoval ;)
aby som nezabudla, zelam maestrovi skore uzdravenie :)

47
dolores
Reagovat

doplnim k clanku info z webu Markizy:

Diváci sa môžu tešiť aj na spoločnú hymnu, ktorú finalisti nahrávali pod dohľadom Paľa Haberu v jeho pražskom štúdiu.

48
bezik
Reagovat

@dolores: Já bych to Melindě vůbec nezazlíval. Gott je velmi kontroverzní postava, a to z mnoha stránek. Nevím, proč nemá ráda zrovna Melinka, může to přejímat třeba od rodičů, nebo pokud ujíždí na nějaké kvalitnější muzice, jako je třeba je ta Florence, může pro ni Gott představovat takovou tu hrůzu z české zaprděnosti a neschopnosti obrovské části populace, přijmout cokoliv moderního. Ano, Gott umí stárnout, to se mu nedá upřít, na druhé straně ale není důvod zapomínat i na temnější stránky jeho života, a to jak politické, tak lidské a umělecké. Je pravda, že kdybych znal jen jeho posledních 20 let, asi bych ho choval v úctě ale paměť mi bohužel stále funguje.

49
bezik
Reagovat

@bezik: Oprava, začátek třetí věty má být:
„Nevím, proč ho nemá ráda zrovna Melinda, …“

50
Prochor
Reagovat

Melinda je mladý hloupý pako. Nic v životě nedokázala a tak se naváží do Gotta, který něco dokázal a byl populární i v německy mluvících zemích. Melinda se svojí intonací může akorát tak zklapnout – ať si jede do Španělska hvězda, tam na ní čekají a sednou si z ní určitě na zadek:-)))

51
ales-winner emma
Reagovat

na webu superstar byla Vrublovka a měla na emmu keci prý já byla taky nemocná bože furt ty její kecy prostě se nemůže vyrovnat že na emmu a ostatní ona neměla a nemá

52
J
Reagovat

Tak ja sa na zajtra tesim. A kto by mal podla mna vypadnut, ktokolvek okrem tria Palo, Stepan a Emma. Najma ten Palo. Predpoklada sa vypadnutie Sabiny, ku ktoremu ani nemusi prist, ak ju podporia fanusikovia napriek pesnicke. Tak v takom pripade to pripadne na niekoho zo Slovenska. Kedze Danisova ma A. Keys a neviem co by sa muselo stat, aby ju nezaspievala. Moj tip na vypadnutie bude Barbora.

53
ales-winner emma
Reagovat

velmi zajimavé najednou je vše smazané proč asi ale aspon že sem tam taky přispěl a dal jí to za emmu částečně sežrat no nic radši se uklidním mě nějaká Vivi nemůže rozhodit

54
J
Reagovat

@ales-winner emma: Nie je potreba si Vrublovu vsimat. Uz je prec zo sutaze, tak nikto nebude zvedavy na jej komenty. Dokazem si predstavit, ako jej musela vadit ta pozornost okolo Emmy. Vzdy bude v SS niekto hviezdny a ostatny budu na neho zazerat a sycat. A zeny su ovela zavistlivejsie ako muzi. Tipujem, ze aj chalanom nie je urcite po chuti ta pozornost okolo Dalibora. Len chlapi vseobecne nechodia a nekritizuju jeden druheho.

55
ales-winner emma
Reagovat

54 já vím ale kdyby jste to četli taky by jste se asi vytočili vím to ale taky vím že ted je nejdůležitější se soustředit na neděli doufám jen že se emma uzdraví a dá to nesmí odstoupit to bych asi nepřežil a nejenom já mimochodem dnes sem hodím odpoledne můj tip a žebříček od 1-8 místa a trošku to do hloubky probrat

56
J
Reagovat

@ales-winner emma: Ja si myslim, ze bulvar to nafukol. A este tak, ci nas to stve alebo nie okolo nej a Dalibora sa toci tato SS. Co myslis, oni to nepovedia, ale ja si myslim, ze je v rukach skvelych lekarov. Urcite berie kalciove injekcie kvoli hlasu. Podla mna ju nebudu velmi prehanat. A ta piesen si vyzaduje ani nie tak technicku narocnost ako skor pohybovu. Ale predpokladam, ze urcite niekolko krat bola v zivote na diskoteke a tancovala. Preto v tom nevidim ziadny problem. Len sa trosku hybat, ziadna uletena tanecna choreografia. Aby to jej cislo este nebol top v nedelu.

57
ales-winner emma
Reagovat

56 souhlas máš pravdu tak si držme palce

58
notickas
Reagovat

doufám, že je všem jasné, že divadlo kolem Emmy je záměr, aby dostala co nejvíce hlasů. Netvrdím, že není opravdu nemocná, ale je třeba to pořádně nafouknout a i novináři mají o práci postaráno.

59
J
Reagovat

@notickas: Tiez predpokladam, ze bulvar vsetko prehana. Ale vzdy je nieco na tom trosicka pravdy. Ako to bolo aj s Daliborom s SuperVybere. No na druhej strane som na 100% presvedcena, ze tak o Dalibora sa postaral vtedy nejaky lekar ako teraz o Emmu. Iste ziaden lekar nebol v zabere pri SuperVybere, ale to este neznamena, ze tam nebol. Okolo Dalibora a Emmy sa to toci a preto sa o nich stab SS aj postara.

60
Monika
Reagovat

A to ja bych se k Vrublove vratila, ta holka to snad nikdy nevydejcha. ze Emmu nema rada a zarli na ni je evidentni, kdyz si vezmu, ze ji tu pomlouvala pod jinymi nicky..No je mi z ni zle. Na FB opravdu psala a lajkovala koment pod clankem s Emmou, neco ve smyslu, ze na ni nikdo minuly tyden nebral ohledy, ale o Emme a jeji nemoci se napise cely clanek, jakej maji dvoji metr….

@notickas: jj to je uz evergreen kazde SS a neni posledni, behem souteze nam onemocni jiste i Daliborek :-)))

61
jab
Reagovat

@Monika:
Boha jeho a furt si žiješ v tom svém světě, že tu ViVi pomlouvala pod cizími nicky, přestože to nikdo PROKAZATELNĚ NEDOKÁZAL (ani nevyvrátil, ale fakt se mi tomu nechce věřit) :-D.

Video jsem neviděl, ale jestli je to pravda, tak Veroničino jednání nechápu. Od někoho, kdo na začátku soutěže tvrdí, že účast v soutěži bere pro sehnání lidí, kteří mu pomohou se posunout v kariéře (už nevím jak to přesně znělo a nechce se mi to hledat), bych očekával, že si dá za cíl postup do živáků, tak pokud možno co nejvíc zaujmout a ukázat veřejnosti, co od něj lze na koncertě čekat a pak děj se vůle boží a neřešit, jak daleko v soutěži dojdu. Samozřemě nemám jistotu, že ty komenty před soutěží psala opravdu ViVi, nevím, jestli se prostě soutěží nenechala natolik strhnout, že pozapomněla na své původní cíle (vím ,že to zní směšně, ale stát se to může víc než snadno, v jakémsi „zápalu hry“), nicméně ona by spíš měla být ráda, že nikdo tu její nemoc nemedializoval. Já být soutěžícím a stát se mi něco podobného, tak se to pokusím adamcovsko-gunčíkovsko-zakuciovským způsobem zatlouct co půjde a nenechat na sobě znát, že mě to jakkoliv omezuje.

Dalibor nám onemocněl (byť velmi krátkodobě) už v divadle, nevím, jestli bude mít někdo odvahu na opakovaný vtip :-).

62
J
Reagovat

@jab: Zavist je vseobecna ludska vlastnost. Zavidime tym, ktori su uspesni, slavni, bohati a pekni. Len niekto nad tym mavne rukou a druhy bude jed pluvat. Uvidime, co budu hovorit, ti ktori vypadnu z finalovych kol. Najma komu budu drzat palce na vitazstvo. Kolko z nich povie EMMA.

63
Monika
Reagovat

@jab: Vzdyt se prozrazuje sama kazdym svym pocinem. Jinak Veroniko zdravim te, je videt, ze nas tu porad a verne ctes :-))))

Stacilo, aby tu Ales na ni upozornil a hned sla ten svuj komentar na FB smazat, je dobre v obraze :-)))

@jab: No nehodlam se v tom pitvat, byt si jsem jista kazdym slovem, ktere jsem o ni napsala a myslim si, ze jeji pravou tvar poznala i porota, proto ji tak odpalkovali v semifinale. Neslo o vykon, ale o hodnoceni, urcite ji to mohli rict mene drsnym zpusobem. Ja jsem aspon mela pocit, ze na ni byli docela nastvani. No neni divu, pokud tam chodila celej den se satkem na krku a skuhrala a skuhrala, to takove profesionaly zvykle zpivat i pri nachlazeni dost vytoci. Co si budeme namlouvat, kazdy chce vyhrat a rikat muze na kameru co chce :-))) Kazdy nejakym zpusobem spekuluje, premysli o souperich atd..Ale navenek to nesmi byt znat, tohle Veronika absolutne nezvladla, velmi spatna herecka. Je mi jasny, ze se to tezko priznava, kdyz jsi ji fandil od zacatku. Ja taky nejsem nadsena hlouposti Senkove a jejim omilanim o nepravosti hlasovani, o predem danem vitezi, coz s oblibou dela celou dlouhou dobu od sveho vyrazeni, ale branit ji rozhodne nebudu :-))

64
dolores
Reagovat

@bezik: samozrejme nikto nie je dokonaly a kazdy vratane Gotta ma nejake charakterove vady a urobil v zivote preslapy, ktore mozno aj lutuje .. minulost ma kdekto neblahu, mnohi maju za usami, lebo sa nevedeli zorientovat, …ved pozri na takmer vsetkymi uznavaneho a respektovaneho kata Haberu, dnes si nikto uz ani matne nespomenie, ze za par chechtakov sa zapredal meciarovskym privatizerom a hral im v predvolebnej kampani, pricom stacilo tak malo – odmietnut, ako to urobil Peter Nagy, navyse v tom case uz kazdy vedel kde je „sever“. len buduci porotcovsky kat si akosi nevedel utriedit priority :D pricom na rozdiel od Gotta posobi stale nafukane. Melinda ma sice nazor, co je pekne,.a neberiem jej ho, je mlada, ma nato pravo, ale Gott zostane legendou, s tym nic nenarobi …:))

65
dolores
Reagovat

@J: mozno Veronika by mohla, kedze dopraje kazdemu a urcite aj Emme.. :)

inak Veronika ma tu piesen technicky urcite v malicku, vysky a prechody bude davat lahucko bez nejakeho stresu a napinania ako to len ona vie. zial s mojimi usami ako tradicne nebudu v sulade jej romske zlozvyky, lamanie hlasu a ako hovori Scalex jej krcny knedlik …alebo zeby to tentoraz nepouzila? necham sa prijemne prekvapit

66
ales-winner emma
Reagovat

Monika ano upozornil a jestli to udělala no samozřejmě že ano ale její problém ona i za pár měsíců to nerozdýchá obávám se že je tak nesoudná že si počká a za 2-3 roky se bohužel zas vrátí s nadějí že se prosadí třeba s ůplně stejnou metodou vždyt ona se zmůže opravdu jen na ten šlágr tv na nic jiného a její metoda selže vždy ted by měla udělat jen jednu věc přemýšlet nad sebou což pochybuju jak sem psal ona se bohužel vrátí ale nikdy jí todle už neodpáře a když jí soukup naložil radoval sem se jako prase

67
J
Reagovat

Mas pravdu Dolores, ako ju ma aj Monika. Toto je spevacka sutaz, tak sa bavme o spievani a politiku nechajme bokom. Nechajme kludne odpocivat aj V. Vrublovu. Neviem, ci je to 100% pravda alebo nie. A najma, ci sem nazera. Ona proste musi urobit tlstu ciaru za sutazami tak HLAS ako aj SUPERSTAR. Ak chce robit country, nech ho robi, nech sklada svoje piesne a koncertuje. Len tak si ziska svojich vernych fanusikov, rozhodnie nie tym, ze bude hadzat spinu na niekoho ineho. Uzavrime to uz. A venujme sa nasej TOP 8 a im vykonom.

68
notickas
Reagovat

@Monika: mně Vrublová ze začátku neviděla, ale až časem, když jsem zjistila, jak je falešná a nepřející. Myslím, že musí být i dost nešťastná, protože nepřející lidé takoví jsou.

69
dolores
Reagovat

@J: LOOL, tak su dusicky, nechajme teda ViVi odpocivat v pokoji :))))) …ale ked ona sa sama odkopava z hrobu a dava o sebe vediet :D

btw. Emma aj tak bude mat postupom casu aj bez nej dost hejterov, z jednoducheho dovodu : uspech sa neodpusta ://

70
ales-winner emma
Reagovat

dolores přesně tak ale ono to jinak nejde mi třeba rádi jí necháme na pokoji nebudem si jí všímat ale pak se najde chvilička a ona sama zase začne prostě pořád dokola ale jinak souhlas

71
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Už jsem myslel, že tu něťastnici Vivi necháme ne pokoji, ale když ona se neustále připomíná sama :-D Třeba tady tohle vydala na svým webu a je to prostě……však si to přečtěte a udělejte si názor……. :-(
http://www.veronikavrublova.cz/novinky/prvni-ceska-taylor-swift-v-historii-superstar-u-nas-proc-se-prihlasila/

72
dolores
Reagovat

Veroniku D. som spomenula, tak este k ostatnym dievcatam, ako to vidim ja :

Barbora – dost ma tento vyber zaskocil, slohy asi budu pekne, tam sa Baska vyblazni, ale co s refrenom. uspieva to? alebo pojde na doraz.. okrem vysok musi udrzat ton, spravne to udychat, a nato treba dobre pluca :)) .. trochu sa obavam, ze to moze dopadnut dietne

Sabina – kazdy hovori,ze je to na odstrel, ale nebolo to zamerne vybrane pre male dievcatka, Dalikove fanynky, ktore taketo cukrikove songy asi pocuvaju? ja len podla svojej 8r neterky usudzujem, ze na tom teraz slecinky ficia-ona sice stale tancuje a skace ako blazon na I’m an Albatraoz :)))..(skoda, ze Sabine nepridelili tuto, to by bol nejaky ulet :D) tazko povedat ako to skonci, ale asi aj po sprche poroty ju slepcik-army este udrzi v sutazi. hlasy su este roztriestene a fankluby ostatnych este neukotvene, takze Sabinka asi nebude ta, co vypadne …

Emma – piesen nie zla, ale miestami je to kolovratok, …cize nie je to pre Emmu dostatocne hviezny matros. treba len dufat,ze prave ona tomu songu doda nejake vlastne iskrenie. vsimla som si, ze spieva aj ocami, takze v kombinacii s charizmou a (trochu nachaldenym) hlasom to nakoniec nejako dobre dopadne. :) Veriiiime jej veriiime …:)))

pokracovanie o chalanoch napisem neskor

73
Jai Kudo
Reagovat

Nejlepší je tohle:
Kdyby to bylo soutěž o nejlepší autorskou činnost a předělávku cover verze, určitě by ji vyhrála….. WTF!

74
J
Reagovat

@dolores: A este, nie kazdemu sadne pre mna osobne „zamatovy hlas“, pre ineho „septanie“, „recitacia“ a pod. Myslim tym Emmino spievanie. V duete krasne vynikol. Ale staci si prejst komenty na FB.

75
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ja to cetla a desne jsem se u toho bavila. Autorkou je nejaka Anna, ktera se ani nepodepise celym jmenem, proc…..Rozhovor sepsany naprosto ucelove, je evidentni, ze se obe divky znaji a jsou zrejme velke kamaradky..Teda pokud si to nesepsala sama, i to je dost mozne :-))))

76
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: moc často to slovo nepoužívám, ale směrem k V. V. ho použiju. „Je to guma“, tím jak se chová, si sympatie určitě nezíská!

77
bezik
Reagovat

@dolores: Legenda ? Proboha ! A co zněj dělá legendu ? 50 vítězství ve stupidní anketě zlatý slavík ? :D :D Nebo co ? Dobrý belcantový zpěvák, nic víc, nic míň. Když pominu vše ostatní. To z někoho dělá legendu ? No potěš koště :D

78
notickas
Reagovat

@Monika: no je to divná slátanina, třeba je to její tvorba

79
ales-winner emma
Reagovat

co to proboha je ale co se divím když je Vivi neschopná pořád jen sama sebe připomínat hrůza

80
jab
Reagovat

@bezik:
Já bych řekl výrazně nadprůměrný belcantový zpěvák, to co vyzpíval v 60. ketech v Eloise by imho téměř nikdo u nás nedal. Já sice nejsem ten, který hodnotí zpěváky hlavně podle technicky a rozsahu, ale tohle prostě ocenit musím.

Jinak ten rozhovor s ViVi mi nepřišel moc šťastně vedený, tipl bych to na nějakou amatértskou blogerku nebo studentku žurnalistiky. Veroničina autorská tvorba je nadějná a její cover Stay With Me se mi hodně líbil, ale zas tak jednoznačně bych to neviděl. V autorské tvorbě má silnou konkurenci ve Štěpánovi a v nejlepším coveru zas v Karolíně. Btw. čím dál tím jasněji se mi vykresluje, proč mě to před semi fanouškovsky nejvíc táhlo právě ke Karolíně, přestože Emma nebo ViVi se zdály být žhavějšími želízky (a Emma to i potvrdila). Dle jejich vyjádření a komentářů na fb je mi stále více sympatičtější.

81
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: nakoukla jsem na fb V. V. a je z toho docela špatně. Sebechvála prostě fakt smrdí, IQ asi nemá úplně v pořádku

82
ales-winner emma
Reagovat

notickas ona vůbec mě příjde že není zdravá že je jak bych to řekl lehce nemocná jo a mám zdroj ohledně emmi drobné průser je že nevím jestli ho mám zveřejnit aby se emma na mě nezlobila ale aspon naznačím psala že se to nelepší že doufá v zázrak a já jen dodám to my taky jo a ještě dodatek k V.V taky občas kouknu na fb a je to hnus hnus chce se mi zvracet

83
J
Reagovat

Ludia, mne by sa velmi pacilo, keby kazdeho sutaziaceho sprevadzali urcite medailonky. Ale nie typu, ze sa s nim, ci s nou vyberieme k nim domov. Ale ako napr. prijali volbu, co budu spievat. Napr. zaber na Pala Kovalicka, ktoremu oznamia, ze bude spievat ID – Demons. A sledovat, ako to prijal, ci bol stastny alebo mal strach + jeho koment k danej piesni. Dalej ako nacvicuju jednotlive skladby, ako to bolo napr. minuly rok v HLASE, ako to tam cvicili pri klaviri. Ci im to slo apod. Zeby to trosku ozivili.

84
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: Emma sice není můj hlavní favorit, ale byla by jí škoda. Věřím, že doktoři udělají maximum. A před finále nějaké kalciové injekce atd. …. Naštěstí písnička není až tolik technicky náročná.

85
notickas
Reagovat

@J: to je výborný nápad, ale myslím, že je to tady utopie. Přijde mi, že letos tam jsou opravdu velké kalkulace, a tím by i třeba něco prozradili. A přijde mi strašně nefér, že si písničky nemůžou vybrat. Do takové soutěže bych se nikdy nepřihlásila.

86
jab
Reagovat

@notickas:
Tak mně to teda jako nějaká extra sebechvála nepřijde (i když nějaké blbě formulované věty tam jsou). Je pravda, že ViVi si asi některými výstupy dělá medvědí službu, ale chtělo by to trochu sundat klapky z očí (což platí i pro Moniku). :-)

87
notickas
Reagovat

@jab: mně se v tom Stay with me docela líbila, ale když se na to kouknu zpětně už tam byla falešně sladká. Hraje si na upřímnost a jak jí jde vše od srdce a přitom jí nevěřím ani písmenko. Klapky z očí si sundávat nepotřebuju, ale abych se podívala na ni, tak si vezmu růžové brýle :-)

88
ales-winner emma
Reagovat

notickas tak to je sakra velká pravda že by jí byla škoda a velká

89
dolores
Reagovat

chalani a ich piesne

Dalibor – ocakavany vyber, to myslim nikoho nesokuje. zaspieva to dobre asi, lebo tam az tak niet co pokazit, lenze ta piesen bez nejakej show a taneckov bude len ako polievka bez soli. Dalik sa ale vie tak podarene hybat aj ked netancuje, takze mozno sa mi to jeho vystupenie bude nakoniec aj pacit, iba zeby nie :))

Pavol – len zopakujem, co som uz pisala, piesen dobre vystavana, refren so silnym ucinkom. zalezi na tom ako Palo vyuzije svoju jedinecnu sancu. bud s tou piesnou zaziari az do takej miery(a hlasovo nato ma), ze ten efekt sa prenesie do dalsich par kol alebo jednoducho sancu zbabre a vyleti hned ako prvy, lebo co si budeme navravat, nema zas az tak vela fans ako ostatni chalani.a este je tu jeho slabina – podiovy prejav, za ktory ho kritizuje hlavne Soukup

Stepan – nabeh na pekny vykon a to z dovodu, ze Stepan je proste spolahlivy. piesen sice nie je na zlaty klinec vecera, ale paradoxne este sa moze stat, ze prave Stepan bude najlepsi.. song ma hravost, lahkost, a da sa pri nom dobre hybat, co Stepan vie. a pekne nam to (dufam) naserviruje :)

Daniel – och tak toto je naozaj neodhadnutelne. song pojde samozrejme do nizsej toniny a uvidime, ako ju Dan uchopi. aj tak je tam v refrene skok hore, takze bude musiet aj tak Haberovi ukazat, ze jeho hlas moze byt pekny aj vo vyssej polohe. a hadam sa na tom velkom podiu intonacne neutopi a mna na rozdiel od minuleho vykonu opat presvedci, a vrati sa spat medzi mojich TOP favoritov.

90
dolores
Reagovat

pred chvilou som v markizackej Smotanke zachytila ,ze Pavol byva na izbe so Slepcikom… a zrejme na otazku ako sa mu s nim byva povedal chudak Palo, ze Dalibor ma 15, takze mu obcas pekne sibe….:D

91
J
Reagovat

@dolores: A okrem toho Slepcik este vyzera na take decko.

92
dolores
Reagovat

@J: zaujalo ma co si pisala o tych medailonkoch, ze co by v nich malo byt…suhlasim, prave pozeram Stardance a to sa mi tam prave paci, ze pred vystupenim v dokrutkach ukazuju sutaziacich ako trenuju ako sa nato pripravuju a take tie pikosky okolo toho..:)

94
notickas
Reagovat

@dolores: vzpomínám si, když byl v SS jako host Gott, tak tam byly nějaké prostřihy ze zkoušek a jak jim Gott radil, ale třeba to bylo jen kvůli němu???

95
dolores
Reagovat

@notickas: vtedy ano, akoze im Gott mal preskumat ich hlasy.. a aj ked sa spieval Elan&Lucie, tiez myslim boli nejake zabery zo skusania

96
J
Reagovat

@dolores: Ja si myslim, ze ju nechaju na pokoji a zajtra to da aj ked nie so 100% hlasom. Ked si pisala o podiovej prezentacii Pala, tak aj Emma by sa mala trosku hybat, lebo piesen si to ziada.

97
dolores
Reagovat

@J: ona sa hybat bude podla mna. aj v SF v pomalej piesni stale nieco robila rukami, pomahala si.

98
notickas
Reagovat

@J: oni ji dají do kupy, píchnou před tím kalciovku tak podobně a zabere to. Blbý je, že má příští týden další kolo, aby se daly hlasivky do kupy.

99
J
Reagovat

Viete co je dobre. Ze na fb citam kladne aj zaporne komenty na Dalibora, Sabinu a Emmu. Iste Slepcikovci a Emma nesadnu kazdemu. Ale kupodivu som zatial narazila na plno kladnych na Stepana. Po Daliborovi, Emme a Sabine stvrte najpouzivanejsie meno na FB. Sabina skor, ci neskor vypadne. Taka je realita. Tipujem, ze ak nevypadne zajtra, tak o tyzden. Neverim, ze vsetci fans Dalibora + rodina jej poslu dostatok hlasov. A navyse som si ista, ze ak to zajtra zmrvi (co sa moze, ale nemusi stat) tak Daliborovi fanusikovia jej neposlu ani jeden symbolicky. Prekvapuje ma aj to, ze Daniel sa objavuje menej nez po tom duete s Emmou. Ak zajtra nezahviezdi, ze tam nieco pokasle, tak moze este viac padnut s popularitou. Zaroven beriem do uvahy, ked niekto napise, ze fandi Emme, Daliborovi, Bare a Stepanovi zaroven neposle hlasy vsetkym 4. Urcite bude zalezat od zajtrajsieho vykonu u vsetkych. Podla mna su isti len Dalibor, Emma a este Stepan(ale u neho to vyzera dokonca na touchdown podla piesne a ako sa doteraz predviedol).

100
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Myslim si, ze aj ked nie je nejaky vymetac klubov a diskotek, tak uz si bola niekolkorat zatancovat. Preto si myslim, ze tam nebude problem. A aj Palo, keby mu niekto poradil, aby sa trosku aspon pohyboval po podiu. Myslim, ze tam maju take ako to nazvat „chodniky“ z oboch stran okolo poroty. Mohol by to vyuzit a prist aspon dopredu a popr. podat ruku fanusikom. Taka komunikacia s publikom je prospesna.

101
Jai Kudo
Reagovat

Teprve teď jsem si uvědomil, že tu odrhovačku All About The Bass nazpívala nedávno Ewa – Bože, Wronko, kams tu Ewču dostal???
https://www.youtube.com/watch?v=1Z4cPBpJiWc

102
Jai Kudo
Reagovat

Tady je alespoň názorně vidět, kam by se dostala GG, kdyby zůstala u Wronky… :(

103
J
Reagovat

@Jai Kudo: Vy o GG viete asi dost? Ako sa vlastne dostala ku Wronkovi? Bolo to na zaklade zmluvy so SS alebo to bolo neskor?

104
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: ta písnička je opravdu příšerná, chudák Sabina. To ale neznamená, že jí lidi nepošlou hlasy. Aby to nemělo opačný efekt.

105
Jai Kudo
Reagovat

Co je to „dost“? Já myslím, že vím o GG asi 1/10 toho, co moje kamarádka Hanka, vedoucí fanklubu GG (když ještě fungoval), a ta ví asi 1/10 toho, co se kolem GG děje ve skutečnosti. Takže asi tak :-D
OK, podle toho, co vím já, po SS podepsali GG, Adamec a Harich smlouvu s agenturou MPP, která produkuje pro Novu seriály a reality show, včetně SS. A nahrávací smlouvu s Universal Music. Po prvním CD Dvojí tvář, ke kterému se GG dnes moc nehlásí, jí nabídl Wronka nahrání rockovějšího CD víc podle jejích představ. Smlouva s MPP skončila po roce a ze smlouvy s UM se GG vyplatila a uzavřela smlouvu s Lewronem…..výsledkem je druhé CD Celkem jiná….

JInak, kdyby sis ty nebo kdokoliv chtěl popovídat o muzice a o věcech kolem ní mimo SS a Panáčka, můžete mě kontaktovat na jaikudo@centrum.cz nebo se připojit do naší facebookové diskusní skupiny Hudební zajímavosti…je tam pár lidí z Panáčka i odjinud….
https://www.facebook.com/groups/253703611476451/

106
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: zisi, ale to je haluznee!! :DD Ewa si vie zo seba urobit prdel, …je to proste vtipne, parodia a skvela sebaironia:))) toto sa proste nesmie brat vazne:D …

ta nech zaspieva cokolvek, proste Wronkovi znasa zlate vajcia :D

107
Tomáš
Reagovat

Sabina má fakt hroznou píseň, poté co sem si to teď poslechl. Nevím ze kterých rádií to přesně útočilo, ale já to snad ani neznám. No ale možná sem to už slyšel a jedním uchem mi to šlo dovnitř a druhým ven. Už proto, že je to fakt okatý prvoplánově likvidační výběr jí přeju, aby toto kolo přežila. Z holek je tam pro mě jediná které fandím. Nedokážu si vůbec představit ani Danielovo pojetí Bluntovy písně, jejich hlasy jsou IMHO absolutní opak. Nejlepší výběr mají Dalibor a Štěpán. A asi i Pavol, jen si u něj zatím nejsem jistý, jestli se do toho dokáže pořádně opřít a tuto hozenou šanci opravdu využít. Ale fandím mu a přeju mu, ať se mu to povede a postoupí. Můj názor je jasný – chci, aby vypadla Emma. Ale sem realista, takže Barbora nebo Veronika – ani jedna z nich mi narozdíl od Emmy vůbec nevadí, ale ani to narozdíl od všech kluků a Sabiny nejsou moje favoritky a jejich osud je mi zcela lhostejný.

108
Ally
Reagovat

Hele a neni to nakonec nějaký for na nás s tou písničkou Sabiny ? :)
Nějak si nedovedu představit..ale konaly se už různá překvapení ..no uvidíme..

Jinak jsme si poslechla jeste jednou holky minule
Melinda – hm, vlastně nic moc
Barbora – zimomriavky :) možná i tou písničkou
pak mi tam naběhlo od ní New York / Alicia Keys..no nerozuměla jsem ji pomalu ani New York:)
Emma- krásný hlas i do sluchátek..a jak někdo na you tube komentoval, ji je právě dobře i v angličtině rozumět

Reagovat

@Tomáš: jde o megahit patřící do vybraného klubu TOP 10 Youtube skladeb s miliardou zhlédnutí :) http://www.forbes.cz/klub-miliardy-zhlednuti-10-nejsledovanejsich-videi-na-youtube/

110
ales-winner emma
Reagovat

tak sem opět zde a včera sem slíbil žebříček který dám až dnes tady je 1-Emma, 2-Stěpán, 3-Dan, 4-Bára, 5-Pavol 6-Verča 7-8-slepčíkovi k nim jen dodatek slepčíková to s tou Meghan opravdu přehnala

111
J
Reagovat

@Jai Kudo:Vdaka za info o GG. Ja len, ze som o nej skoro nic nevedela, okrem toho, ze je skvela rockerka.

112
J
Reagovat

@Tomáš: Ja na trapas Sabiny takisto neverim. Na rozdiel od teba jej nefandim. Pamatas si ako minuly rok v HLASE zahviezdil M. Cisar s Jacksonom. Bolo to v tom kole, v ktorom Zolo Lebo porazil na hlasy Vendulu. A obaja postupili priamo cez divakov. Skor si myslim, ze si chcu overit sily Slepcikovych fans. Ak to Sabina prezije, tak ta fanusikovska zakladna je velmi silna. To je len moj nazor. Ale dava to zmysel vzhladom na ten vyber.

113
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: K dobru Ewy je třeba připsat,že si ze sebe fakt umí udělat pr*el a na rozdíl od většiny ostatních popových hvězdiček u nás opravdu UMÍ zpívat…..škoda, že v poslední době hlavně takovýhle covery a Leporela.

114
ales-winner emma
Reagovat

a abych nezapomněl hrozně si přeju aby vypadla slepčíková to by bylo super a tomáš chtít můžeš ale ten kdo doufám půjde z kola ven je právě ta tvá opěpovaná slepčíková emma nevypadne od nás bude mít masovou podporu sms

115
Jai Kudo
Reagovat

@J: Není zač, o GG by se dalo zajímavě vyprávět hodiny, nicméně někdy je lepší vědět míň než víc….člověk aspon nepřijde o iluze :)
Jen ještě perlička ohledně těch agentur, nevím, jestli to někdo ví, ale původně měla finalisty SS 2011 zastupovat agentura Jaro Slávika, kterou kvůli tomu založil. Už předem se chlubil na netu. Když mu ti nejlepší odmítli podepsat a „utekli“ k MPP, tak zastupoval nějaký čas Šepse, ale dopadlo to nějak do ztacena. :D Proto taky Slávik pomlouval GG kde mohl…..

116
Saskie
Reagovat

Nějak nechápu, co mají všichni proti All about the bass. Se musím přiznat, že to slyším poprvé, ale je to vcelku chytlavé, konečně žádný canc narozdíl třeba od Blunta. Samozřejmě je trochu škoda, že to dali zrovna Sabině, z holek finalistek si v tom dokážu představit asi akorát Verču. Ale ze semifinalistek by to u takové Aleny mohla být dobrá sranda. :-) Pak nějaké Titanium jsem též v životě neslyšela, navíc další canc, uznávám, že to Báře bude asi vyhovovat, pro mě nudná píseň.

117
Jai Kudo
Reagovat

@SUNíčko: Těžko si dovedu představit, že nějaká videa na YT sleduje miliarda lidí…..to je asi tak věrohodné, jako že singl T. Kerndlové vidělo přes 15 milionů lidí… :-D (to fakt existuje!). Zvlášť když vím, jak se někdy ty lajky a sledovanosti dělají….

Reagovat

@Jai Kudo: tak jasné, že nejde o unikátní lidi. Já třeba tu písničku od Korejce PSY pouštěl za ty 3 roky tak 100x :-) Jinak dokument http://www.csfd.cz/film/63654-revoluce-youtube/prehled/

119
Tomáš
Reagovat

@J: No jestli Sabina vypadne, tak to o Daliborově síle nic moc nepoví, protože to bude znamenat jedině to, že se všechny hlasy přesunuly k němu, ale jeho síla bude stále neodhadnutelná. Naopak pokud Sabina vypadne, tak to Dalibora jedině ještě posílí do dalších kol – pak bude mít svoje hlasy, hlasy Sabiny protože už se jejich hlasy nebudou vzájemně tříštit a lidi všechno pošlou jen jemu a ještě hlasy ze soucitu, že mu vypadla ségra a zůstal tam sám. Takže aby to nakonec pro všechny co nemají rádi Slepčíkovi a přejí si dnes vypadnutí Sabiny nebyl danajský dar. Já nechci aby Sabina vypadla, budu jí dnes moc fandit. Zároveň pokud vypadne, tak to Dalibora hodně posilní. Minimálně na pár kol určitě a vzhledem k tomu, že je letos kol tak málo, může to stačit na dost dlouho. Už takhle je silný až až, co teprve potom….to si nikdo nepamatuje na případ ve VyVolených 2? Jalovec s Hranáčem, nerozlučná dvojice byla v duelech už zralá na vypadnutí, ale jakmiule Hranáč skutečně vypadnul, všechny hlasy se automaticky přesunuly k Jalovci a ten rapidně posílil a nakonec díky tomu celou show vyhrál ( slováci si to možná pamatovat nebudou ). Tohle by IMHO mohl být úplně stejný případ. Takže pokud dnes Sabiny půjde z kola ven – bude mě to hodně mrzet, ale rozhodně nebudu ztrácet naději. Šance na poražení Emmy tím paradoxně vzroste, ale to si samozřejmě neuvědomí ani zabedněnci na Nově a Markíze, kteří prvoplánově operují jen s tím že Sabina měla víc hlasů než Emma a proto je potřeba se jí zbavit. Nakonec taky spláčou nad výdělkem. Je potřeba umět číst mezi řádky…

@ales-winner emma: Prosím už na mě nereaguj ani o mě nepiš. Vím, že si provokatér. Mě je ta tvoje Emma úplně u prdele a vůbec mě nezajímá. Stačí ti to napsat takhle? Je to má hlavní antifavoritka a už se k ní snad ani nechci moc vyjadřovat. Vladovo nadržené Wow!!!!!! v souvislosti s Emmou napíšu jedině ve chvíli, až ze soutěže vypadne. A klidně se raduj z vypadnutí Sabiny, jestli dnes vypadne. Pak bude totiž Dalibor dvakrát tak silný jak teď.

120
Jai Kudo
Reagovat

@SUNíčko: Jasně, máš pravdu, že se ty views nabalují…ale taky mně jako správci YT kanálu bylo nekolikrát nabídnuto umělé navýšení počtu zhlédnutí nebo lajků za peníze….10$ o tolik a tolik, 100$ o víc, 1000$ ještě o víc…..my jsme to nikdy nepřijali a nepoužili, ale nedělám si iluze o jiných.

121
J
Reagovat

@Tomáš: To myslis tu dvojicu „Mamka s tatkou“, co naspievali tu hymnu.
https://www.youtube.com/watch?v=4s85NVQ_WkM
Pozerala som tak trosku. Ale zase nie uplne od zaciatku a ani do konca. Myslim, ze len duely.

Reagovat

@Jai Kudo: tak, že nějaká Kerndlová může mít koupený počet zhlédnutí si iluze nedělám, ale řekl bych, že u globálních hitů jsou ty čísla reálná. Se podívej, v kolika zemích vyšplhala v žebříčcích až na první místo. Jinak mě tedy zaujalo, že zrovna o takové písni lze napsat tak dlouho wiki heslo :-)))) https://en.wikipedia.org/wiki/All_About_That_Bass

123
Tomáš
Reagovat

@J: Ano, přesně tu dvojici myslím. Ti dva byli ve VyVolených taky neodmyslitelně spojeni a když jeden vypadl, druhého to hodně posilnilo, protože začal dostávat hlasy za dva. Možná trochu zvláštní přirovnání, ale v strategii hlasování by to mohlo fungovat stejně a tady ještě víc, když jde dokonce o sourozence ( i když teda u Jalovce není vůbec jisté, že to bylo vše úplně čisté a že mu spoustu hlasů nekoupila jeho tehdejší milenka a jejich bohatí kamarádi – a ani bych se nedivil, taky tam šlo tehdy o výhru 15 milionů Kč ).

124
VojtaP
Reagovat

Výběry zajímavé a docela pestré. Pár finalistů ovšem míří hodně vysoko, třeba ty Imagine Dragons, Alicia Keys, nic lehkého. Nejlíp si vybral Štěpán, když vystihne tu náladu, tak zazáří.
Jinak k výběru Sabiny. Ten song se dá pojmout i jinak a povznést nad originál, jako to udělali Postmodern Jukebox. https://youtu.be/aLnZ1NQm2uk

125
ales-winner emma
Reagovat

tak tomáši asi takhle seš odpad a takový magor na hlavu mě urazit fakt nemůže a piš si o slepčíkovejch co chceš emmu prostě masově budeme vždy podporovat a uvidíme co řekneš ty blbečku až bude právě ve finále jo já na tebe taky ne sbohem tomášku a Vlada si neber do huby

126
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si myslim, ze Sabina dnes nevypadne. Podla mna Slepcik family poslu najviac hlasov Sabine a menej Daliborovi s tym, ze budu ratat pre Dalibora s hlasmi od teens. V takom pripade su ohrozeni 3 Slovaci. Ja budem rada ak dnes nevypadne Palo. Pre mna za mna Danisova alebo Hazuchova. Pala ako jedineho chalana Slovaka a navyse s rockerskym prislubom by bola skoda. Kto potom im bude spievat v rockovom kole. Pretoze ja si zacinam mysliet, ze bude. Len im navyberaju take soft rockove piesne. Ja by som bola radsej keby to dotiahol aspon pred brany GF. Ale taku iluziu zasa nemam. Jednoducho musi dnes spevacky zaziarit. Ale hlavne ho uz musia stylisti lepsie obliect. Ta piesen si priam ziada ciernu kozenku. Alebo aspon cierne rifle s ciernym trickom. A inak ja by som bola ovela radsej keby prvy z chalanov vypadol Dan Krizka.

127
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Jdi do prdele kurva! Koho si myslíš, že tady budeš urážet? Žádám o zabanování ales-winner emma, já se tady urážet nenechám! Ubožáku! Na tebe odteď už nikdy nereaguju ty odpade a magore.Tobě píšu jenom Sbohem

128
ales-winner emma
Reagovat

a jen tak ještě mimochodem nevím jak my všichni fans emmy někdo si třeba nemůže dovolit dát celý krédo někdo ano no hold klidně dám na emmu i milion klidně se i zadlužím když jí to pomůže k vítězství asi tak a budu posílat sms-ku za sms-kou už se těším až dnes dám 1000-2000 sms kousků a postupem času víc a víc

129
J
Reagovat

Ked uz sa tu bavime o sms-kach. Ja si vzdy budem vazit toho sutaziaceho, ktory dostane povedzme 1 sms-ku od 200 ludi, nez toho, co dostane 200 sms-iek od 1 cloveka. Lebo to znamena, ze jednemu by eventualne prislo na koncert 200 fanusikov, kym druhy by mal prepadak s jednym. A uz skoncite s tymi urazkami a prestrelkami. Ja dnes poslem 1 Palovi, ale len za predpokladu, ze Demons zaspieva. Ono ani Ben Haenow nemal isty ten zaciatok piesne asi preto, ze bol v sklenenej klietke. Ale refren napalil. To iste odporucam aj Palovi.

130
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Jsi provokatér. :) Teď už o tom nepochybuju a absolutně tě přestávám brát vážně. Znovu se od tebe už vytočit nenechám, to byla chyba. Odteď už fakt nereaguju, SBOHEM

@J: Jojo přesně tak. :) Teprve kdyby každý mohl poslat jen jeden hlas, pak by soutěž byla skutečně objektivní.

131
ales-winner emma
Reagovat

129 ale já nezačal jen aby bylo jasno já držím slovo emmu drobnou mám rád a co řeknu platí

132
ales-winner emma
Reagovat

130 já taky poslední věc co tady řeknu že slepčíkovci se vytáčí ale jen proto že jím někdo řekne pravdu hold závist je špatná věc

134
ales-winner emma
Reagovat

133 si mě předběhl jinak pro mě hodně hodně povedené no prostě má to koule

135
bezik
Reagovat

@J: Že by jako se ta příšerná sra.ka stala o něco menší sra.kou ? :D Neřekl bych ;-)

136
Monika
Reagovat

To jako nebudou mit svoji hymnu? To snad neni mozne…Kazdej rocnik se vyznacoval vlastni hymnou, tohle je velkej prusvih. Ze by se az tak setrilo? To se mi nechce verit..No ziram, tohle se teda fakt nepovedlo. ta stara hymna je krasna, ja ji mam nejradsi ze vsech, nejvic povedena, ale proste novy rocnik si zada novou hymnu.

137
J
Reagovat

No neviem, co si o tom tiez mysliet. Mna by uz vobec neprekvapilo, keby ziadna dalsia SS uz nikdy nebola. Este budem s radostou spominat na minulorocny HLAS. S vynimkou Simony Gazikovej a timu DARTA sa to dalo kludne pozerat a najma pocuvat.

138
ales-winner emma
Reagovat

Monika ale vždyt to není zase tak špatné mě se to hodně líbí má to koule a přece jen máme rok 2015 tak proč ne ale každý má svůj názor chápu

139
bezik
Reagovat

@J: No než takhle zprzněná SS, to snad radši už žádná …

140
jab
Reagovat

@bezik:
Soory ,ale Demons fakt není sračka. Pro mne je to jedna z nejlepších mainstreamových skladeb poslední doby. Není to žádný plochý kolovrátek, ale naopak dynamická, dobře vystavěná věc.

141
dolores
Reagovat

@J: fuha, to akoze ma byt cover verzia z roku 2009 ? alebo to bude nieco nove, len refren stary? zda sa, ze katovi dosla inspiracia :D

zvlastne, neviem identifikovat z ukazky tu poslednu spievajucu,.. prvy je tam zrejme Palo (a dobre znie), potom Dalibor asi so segrou, no a potom zeby Sabina ?

142
J
Reagovat

@jab: S tym suhlasim. Taky alternativny rock. Ja osobne by som v rockovom kole ozelela hard-rockove skladby a navyberala im indie a alternativny rock. Iste pre dievcata taku Pink.

143
bezik
Reagovat

@jab: Jsem to nepitval skladbu po skladbě. To bylo hodnocení převažující většiny. Tvůj názor o nejlepším mainstreamu sice nesdílím, ale ano, tohle sra.ka není.

144
dolores
Reagovat

@SUNíčko: tie videnia na Gangam sa nabaluju imho aj z toho, ze mnohi tam idu len checkovat, ze o kolko videni viac to uz zase ma :)))

@Jai Kudo: ja dufam, ze tie podvody uz skoncili, ved len nedavno YT mazal vsetky umelo vytvorene prehratia, ked si dobre spominam niektorym v desiatkach melonov. ,,no asi sa to stale da este nejak obchadzat, neviem, ale aj takemu Rytmusovi to uz tak zazracne nerastie ako predtym…:D
a tie reklamy, co ti za peniaze ponukaju umele views budu stale.. :/

145
jab
Reagovat

@bezik:
Mne zmátlo, že před tím se tu řešili právě Demons. Jinak já tam mám vlastně dvě hodně oblíbené skladby a zbytek buď neutrál, nebo nuda (Tove Lo), akorát na tu Meghan mám docela alergii :-D.

146
dolores
Reagovat

ked si tak prezeram 10 miliardovych klipov, tak mi napadlo, ze Dalibor by mohol celkom urcite zaspievat Bieberovu Baby… :D jednak je v tom istom veku ako vtedy Justin a zaroven tak isto este nebol po mutacii..:))) takze to by mohol byt frontalny utok na cesko-slovenske teens :DD

147
Prochor
Reagovat

Já se divím, že se někdo diví. Nikdy nevíš, co se stane v letošní řadě-asi tak jako v hotelu Paradise:-)))
Každopádně si dám jako vzpomínku na Karolínu pizzu a budu se těšit na výkony finalistů. Emma má pech, že se trefila zrovna do téhle řady ale co se dá dělat.

148
ales-winner emma
Reagovat

Prochor a to ještě není vše podle toho co tam pepe říkal budou i filmové nebo vánoční hity jo a budou asi 3 divoké karty jinak ta hymna v nové verzi se mi líbí má koule no emma je výborná na youtube má pár vystoupení z klubů a wau

149
J
Reagovat

@ales-winner emma: Predpokladam vianocne hity v GF.

150
J
Reagovat

No neviem, ci Palo dojde tak daleko ako je filmove kolo, ale kludne BED OF ROSES od BJ. Emma Lovefool od The Cardigans alebo Kiss me od Sixpence Non The Richer.

151
J
Reagovat

Inak ako som si pustala jednotlive skladby, predpokladam tam zivu kapelu a dufam aj v nejakych vokalistov na posilnenie spevu.

152
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: odkial mas tie 3 DK ? teraz som si pozrela piatkovy Superstar magazin a Pepe tam hovoril len o jednej DK, tak ako sa o tom oficialne pisalo.
aj Habera si konecne priznal, ze chalani nie su lepsi ako sa im zdalo, ale ze baby su brutalne !! :))) aj o hymne hovoril, ze je to kvalitnejsia prerabka starsej ,… ale ved pozri si sam, mas tam aj Emmu … (ak to v Cechach vidite)
http://videoarchiv.markiza.sk/video/superstar/magazin/37691_superstar-magazin

153
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Já nevím a je mně to celkem jedno. Jen jsem reagoval na téma.. :-) Nicméně i Jarda KOnáš na Hudebních masakrech před časem odhaloval, jak pro různé interprety chodí stovky i tisíce lajků za jediný den z Thajska nebo z Malajsie, Turecka apod. :-D Dá se to nějak někde zjistit, já to nezkoumám…. Ony se dají manpulovat i pořadí různých žebříčků a hitparád např. Óčka nebo i hlasování do Slavíka……chce to jen fakt dobrého hackera…..ale já myslím, že se o tom v šoubyznysu tak nějak všeobecně ví a počítá… :-)

154
Monika
Reagovat

Uz se zacinam tesit, takhle skvelej playlist dlouho nepamatuju. za nej song povazuju vyber Pavola, on je celkem v ustrani, ale pokud se mu podari dneska zazarit, tak by mohl silne ovlivnit pozice favoritu a mohl by z toho tezit v dalsich kolech. Ten song je uzasnej zabijak na hlasy divaku, dokaze vyvolat excelentni atmosferu a Pavol by to mohl zvladnout a jit klidne jako zlaty hreb vecera.
Myslim si, ze dneska k top vykonum bude patrit i Danisova, hlasove na ten song urcite ma, miluju ten song od Alicie nejvic, jeste dnes mam v zive pameti uzasnou verzi Sary v SS pred par lety.
Titanium je uchvatna pisen, You’re beautiful tez nadherne..no takhle skvelej playlist uz ani nepamatuju :-))))

155
notickas
Reagovat

@Monika: i já myslím, že výběr je dobrý, jen ta Sabina má smůlu a Daliborovi mohli dát něco těžšího od Jacksona.

Reagovat

BTW Veronika ví o Whitney Houston vše :-) https://instagram.com/p/2lQ1dxpap8/?taken-by=wejka

157
Prochor
Reagovat

Mně by vůbec zajímalo, jak se v této řadě vybírají skladby. Pamatuju, jak v kterési řadě se nechal finalista slyšet, že si řeknou seznam skladeb a někdo ze zákulisí (šedá eminence) z toho seznamu vybere asi 3 skladby a z nich už si musí finalista vybrat jednu.
Každopádně ten, kdo rozhoduje o playlistu má v ruce ohromnou moc nad průběhem finále.

158
ales-winner emma
Reagovat

dolores ano dík za info a ano omlouvám se opravdu říká jen o 1 DK dík za info

159
notickas
Reagovat

@Prochor: někde jsem četla, že na semifinále měli omezený výběr, ale na finále jim jsou písničky určeny, je to pravda???? Potom to je opravdu velká hra a produkce si vítěze už dopředu může skoro naplánovat.

160
Jonatána
Reagovat

Tak já se nejvíc těším na Veroniku a Štěpána, protože ty písničky mě nejvíc baví a přijde mi, že jim sednou. a celkově fajn, až tedy na Sabinu Slepčíkovou. Btw, ještě někoho překvapilo, že zrovna ji poslali diváci rovnou dál? Mám pocit, že to nebylo ani tak kvůli ní, jako proto, že sourozenci ve finále ještě nebyli.

161
Rick
Reagovat

tuším sa naozaj šetrí na všetkom, hymna TOP 8 bude prespievaná z ČSS 1 – Príbeh nekončí…trapas

162
J
Reagovat

Boze, chalani cakali, ze postupi priamo Emma. Aj ja som to doma cakala a aj rozni ludia. Preco by sa mali pretvarovat. Su uprimny.

163
ales-winner emma
Reagovat

už za okamžik to vypukne já sem nervozní už ted a ještě mě dorazila anketa na webu kde pořád danišová by vypadla ale moc se mi nelíbí že emma jde v tom článku nahoru doufám že to fakt bude jen na divácích snad emmu nezařízne produkce emma bojuj jsme s tebou

164
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: nemůžeš věřit všemu, co se píše :-). Tak za chvíli jdeme na to.

Přidat komentář