Panáček v reality show

Top 10 singlů českých zpěvaček za poslední dekádu

25. Říjen 2022 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Top 10 singlů českých zpěvaček za poslední dekádu

Nový článek na mém blogu, ve kterém jsem vybral deset (podle mě) nejlepších singlů českých popových zpěvaček za posledních deset let, mezi které se dostalo i několik finalistek (porotkyň a moderátorek) SuperStar.

Článek si můžete přečíst zde. Za poslední dva měsíce najdete na blogu i Top 10 nejkrásnějších českých hereček všech dob, reportáž z koncertu Kateřiny Marie Tiché a Bandjeez, vzpomínky na pana herce Josefa Vinkláře a krále slovenského popu Mira Žbirku nebo dva díly seriálu Sweet 90’s, tentokrát věnované rokům 1993 a 1994.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!