Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a královna moderátorů SuperStar (výsledky)

7. Leden 2022 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Celý první týden roku 2022 jste v tradiční silvestrovské anketě vybírali krále a královnu moderátorů SuperStar. Hlasování skončilo včera o půlnoci a nyní už známe oba dva vítěze. Kdo se tedy stává králem a královnou moderátorů SuperStar?

Král moderátorů SuperStar:

1. Martin „Pyco“ Rausch

2. Leoš Mareš

3. Petr Holík

Král moderátorů SuperStar

Mužská kategorie byla očekávaným soubojem dvou titánů, kteří oba moderovali SuperStar hned čtyřikrát. Těsně se z vítězství mohl těšit šarmantní Pyco, který tak odsoudil svého úhlavního konkurenta Leoše Mareše k pouhému stříbru. K překvapení došlo na třetím místě, které získal dnes už téměř zapomenutý moderátor druhé české SuperStar Petr Holík, který porazil mnohem známějšího Ondřeje Gregora Brzobohatého. Poslední skončil moderátor markízáckého Telerána Roman Juraško, kterému však může být útěchou, že neskončil úplně bez bodu, což se o jeho ženském protějšku ze třetí federální SuperStar říci nedá.

Královna moderátorek SuperStar:

1. Adela Banášová Vinczeová

2. Ewa Farna

3. Laďka Něrgešová

Královna moderátorek SuperStar

Na rozdíl od mužů měla ženská kategorie zcela jednoznačnou favoritku, kterou není nikdo menší než mistryně ostrovtipu Adela Banášová Vinczeová, která se zároveň stala i absolutní vítězkou ankety. Vítězka loňské ankety o královnu porotkyň Ewa Farna, která se vloni na podzim ve třinácté SuperStar osvědčila více než dobře i v moderátorské roli, avšak na fenomenální Adelu to nestačilo, tak k loňskému zlatu přidává stříbro. Třetí místo bylo opět mírně překvapivé, jelikož jej získala kontroverzní Laďka Něrgešová, která o celých deset hlasů porazila slovenskou zlatou Slavici Tinu (zde se to ale dá vysvětlit efektem prvního ročníku). První pětku doplnila modelka Jitka Nováčková, která spolu s Pycem moderovala čtvrtou federální SuperStar. Zbylé dvě moderátorky nepřekvapivě zcela propadly.

Oba tituly tak tentokrát putují na Slovensko. Na závěr aknety přeji všem našim čtenárům všechno nejlepší do nového roku a ať už se té potvory jménem covid nadobro zbavíme.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Ales winner Superstar 2023
Reagovat

Aktuální zpráva Nova a Markíza potvrdili přípravy už 8 Federální Superstar castingy se rozběhnou během léta a podzimu a předpokladáný start na jaro 2023 tak to je paráda a už ted se moc těším doufám jenom že tentokrát vyhraje skutečně má favoritka a ne jak ted i když sem prohru přiznal ale i tak nevzdám se toho že porazím Tomáška který určitě bude chtít obhájit své vítězství snad to tentokrát bude štěstí stát při mně no a kdyby ne tak se třeba i sám přihlásím tak snad to klapne

Přidat komentář