Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2013: Jací byli letošní finalisté? 2. část – holky

9. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5992 w=420]
Včera jsme si probrali polovinu finálové dvanáctky Superstar 2013, konkrétně tu chlapeckou, dnes je tedy logicky na řadě ta dívčí. Zatímco v minulých řadách bývaly holky v prvních kolech podrobeny nemilosrdné vybíjené, letos si vedly relativně slušně a dokonce z jejich řad vzešla i samotná vítězka. Holčičí šestice byla letos typově i hlasově velmi pestrá a každá z děvčat zastupovala trochu jiný žánr. Jaké byly tedy silné a slabé stránky nejlepších šesti holek z letošní Superstar a jaké jsou jejich šance na budoucí kariéru?

Natálie Kubištová

[singlepic id=5999 w=420]

DJ Vlado: Jako vůbec první opustila finálovou dvanáctku jediná krátkovlasá dívka, paradoxně ve stejném týdnu, kdy jiná krátkovláska vyhrála Českou Miss. Natálie zazářila příslibem v divadle, kde velmi osobitě podala Vodu živou od Anety Langerové. I v semifinále předvedla velmi slušný výkon, ovšem hned v prvním kole se totálně rozsekala na písni Raise Your Glass od Pink a tento její výkon byl jedním z vůbec největších průšvihů, které jsme v letošní řadě zažili. Velká škoda tohoto neuváženého výběru písně (za který Natálie nejspíš nemohla, jelikož výběr písní měla letos pevně v rukou produkce), protože kdyby Natálie zazpívala místo ní něco pomalejšího a lehce šansonovitého charakteru, mohla se dostat dál. Takhle byla její cesta soutěží dost krátká.




Šance na nějakou větší kariéru u Natálie nevidím, nicméně klubová scéna a šansony, to by měla být cesta, kterou by se Natálie měla vydat. Neříkám, že z ní vyroste nová Hana Hegerová, nicméně jako šansoniérka by mohla být určitě zajímavá.

Merťas: Natálie mi bylo po první live show velmi líto. Nemyslím si, že by byla tak špatnou zpěvačkou. V semifinále mě hodně bavila. Ale Pink byla katastrofální volba a její vystoupení mi občas duní hlavou jako nejhorší vystoupení v historii naší Superstar. Ať mi nikdo neříká, že na generálce to nikdo neslyšel a že s tím nešlo něco dělat. Třeba jiný výběr songu. Natálie měla zajímavý hlubší hlas, na pódiu se uměla odvázat, ale ta Pink… Sice vypadla po právu po nejhorším výkonu v daném kole, ale měla na víc. Kdyby ji produkce nesejmula otřesným výběrem písničky.
Její hudební nevidím moc valně. Může se sice chytnout ve specifickém segmentu hudebních žánrů, ale na masový úspěch to není. Hlas není tak silný a průbojný. Na druhou stranu se mi líbila její divokost. Dodávala jí to šmrnc. Možná už se sice opakuji, ale zase záleží na chuti pokračovat v hudební kariéře a jakým tvůrčím týmem se obklopí.

Virgínia Buberníková

[singlepic id=6004 w=420]

DJ Vlado: Na vyřazení druhé holky jsme si museli počkat až do čtvrtého finále, takže se holčičí masakr v prvních kolech oproti předchozím ročníkům nekonal, což je zvláště pro mužské diváky dobrá zpráva. Jako druhá z dívek nás opustila exotická kráska, kterou mnozí s nadsázkou označovali za slovenskou Aliciu Keys, na jejímž megahitu Girl On Fire v divadle zazářila. Její výkony v živácích však neměly zdaleka takový lesk. I když je Virgínia majitelkou velmi zajímavé barvy hlasu, tak po technické stránce byla z děvčat ve finále nejslabší. Její výkony byly vesměs průměrné, nadprůměrné bylo snad jen semifinálové Video Games, naopak její Depešáci z rockového kola byli těžce podprůměrní. Gina navíc na diváky působila chladně a nepříliš sympaticky, takže na přední příčky mohla rozhodně zapomenout. Přesto si však myslím, že v showbyznysu nemá Gina dveře úplně zavřené. Vzhledem k její výrazné exotičnosti je zde malá naděje, že by ji čistě teoreticky mohl oslovit i nějaký producent. Vzpomeňme na předchozí řadu SuperStar, kde by si v průběhu soutěže málokdo pomyslel, že nejúspěšnější účastnicí bude Celeste Buckingham, v jejíchž stopách by Gina mohla klidně jít. A nebo taky ne, což vidím jako pravděpodobnější možnost.

Merťas: Virgínii jsem na začátku považoval za svěží směr typu zpěvačky, která zvládne nejen velké songy, ale hlasově si se songy pohraje. Bohužel to byl také jen první dojem. Virgínie byla dosti sebevědomá a neproměnila se z neprostupné holky na otevřenou osobnost. Zůstala ledovou královnou. Bohužel pro Virgínii i ve zpěvu. Když se zpětně ohlédnu, tak si nejvíce pamatuji zmršené Depešáky a věčně nadsazené pochvaly od porotců. A velké očekávání, kdy měla zpívat Empirestate… od Alicii Keys a následné uvědomění, že to s Virgínií nebude tak jednoduché. Zdá se mi, že měla hlas dobrý, ale neuměla s ním pracovat a zase jí nikdo ze štábu zřejmě moc nepomáhal.
Její hudební budoucnost by mohla dobrá. Ale jen za předpokladů, že se dravě pustí do práce, odstraní nedostatky a právě sebevědomě si půjde za svým cílem. Má na to být velkou zpěvačkou.

Kristína Debnárová

[singlepic id=5997 w=420]

DJ Vlado: Pokud jsem někoho ve svém tipu na konečné pořadí vyloženě podcenil, byla to právě Kristína. Po semifinále by mě ani ve snu nenapadlo, že tohle děvče vydrží v soutěži celých šest finálových kol. Kristína totiž do finále postoupila vyloženě s odřenýma ušima po velmi besídkovitém výkonu v písni od Katy Perry. Ve finále však předvedla, že není úplně marná a má potenciál, i když není ještě úplně rozvinutý. Vzhledem k jejímu věku měla sice dost nevyrovnané výkony, ale i tak předvedla jeden z největších vývojů, které jsme u letošních soutěžících mohli vidět. Svůj vrchol předvedla v pátém finálovém kole v písni Believe od Cher (respektive ve verzi od Elly Henderson), čímž Ewu Farnou dojala k slzám. Sympatie diváků si mimo jiné získala svým skromným vystupovaním a myslím, že kdyby jen trochu lépe zpívala, tak by měla šanci zaútočit i na vyšší příčky, protože typově se do vkusu českých a slovenských diváků trefovala dokonale. Na větší kariéru podle mě Kristína ještě v současnosti nemá, musí na sobě ještě hodně pracovat. Až bude trochu vyzrálejší, tak bych si ji dokázal představit třeba v nějakém irském folku, do nějž by se její vzlykavý hlas vyloženě hodil.

Merťas: Kristína byla pro mě osobně nejméně oblíbenou soutěžící. Nepůsobila na mě vůbec pozitivně a nemohl jsem se dostat na její vlnu. Dále byl pro mě její hlas naprosto nezajímavý, plochý a ničím originální. Barvou hlasu mi přišla naprosto tuctová. Pořádně si jen pamatuji infantilní vystoupení Avril, ale jinak mám prázdno. Možná nějaký chvilkový záblesk, ale to je málo. Hudební kariéru si odhadnout vůbec nehodlám, ale předpokládám, že to bude pád do zapomnění.

Tereza Mandzáková

[singlepic id=6002 w=420]

DJ Vlado: Jak jistě víte, tady jsem trochu zaujatý, jelikož Tereza pro mě byla Monikou Bagárovou této SuperStar. Se svou předchůdkyní měla společných hned několik věcí. Za prvé to, že byla rovněž nejkrásnější finalistkou, za druhé že se v soutěži zamilovala (bohužel však ne do mě, ale do Martina Šafaříka), ale především po zpěvácké a hudební stránce jsou Tereza s Monikou téměř jako jednovaječná dvojčata. Obě mají překrásnou barvu hlasu a výborné soulové cítění, bohužel však jejich hlasy nejsou příliš silné, takže na velkém pódiu nevyniknou. Monika měla výhodu v tom, že v první Česko Slovenské SuperStar bylo ještě malé komorní semifinále s klavírem nebo minikapelou, díky čemuž jsme si její přenádherný hlas mohli užít v plné kráse. Tereza toto štěstí neměla, jelikož letos se jelo od začátku na velkém pódiu s celou kapelou (k čemuž se ještě vrátím v zítřejším článku), takže většina jejích výkonů mohla na nezaujatého diváka působit matně. Navíc ji podobně jako Moniku svazovala dost velká tréma (přece jen byla to pro ni první zkušenost s živým vystupováním), takže na pódiu často působila strnule a její strach v očích se nedal přehlédnout. Když jí však sedla píseň žánrově, jako například semifinálová Aretha, Kazatelův syn ze čtvrtého finále či obě písně (Proud Mary a Valerie) z šestého finále, proměnila se rázem v jinou zpěvačku, na kterou je radost se dívat i ji poslouchat. V sedmém finále se však stala obětí snad nejokatějšího odstřelu ze všech soutěžících, kterému předcházela celotýdenní mediální kampaň na téma, jaká je Tereza „žárlivá mrcha“, a přehnaná čočka od poroty tomu nasadila korunu, přestože její výkon v písni Power Of Love nebyl vůbec špatný. Možná by v sedmém finále skončila tak jako tak, jelikož před sebou už měla pět silných soupeřů, ale porota by udělala lépe, kdyby jí dopřála odchod se ctí. I tak ale považuju šesté místo za obrovský úspěch, když si navíc pomyslíme, že se do semifinále málem nedostala (rostřel, ve kterém se utkaly právě Sabina a Tereza, tedy pozdější vítězka a nejlepší Slovenka, považuji za možná vůbec největší omyl letošního ročníku a v zítřejším článku se k tomu vyjádřím podrobněji). Co se týče Tereziny posoutěžní kariéry, tak si myslím, že bude spíše klubového charakteru a Tereza bude zpěvačkou pro nepočetné, ale nadšené publikum. O to kvalitnější však může její tvorba být a pevně doufám, že Tereza zůstane věrná svému soulovému založení, jelikož zpěvaček s černošským feelingem je v našich zemích pořád jako šafránu.

Merťas:Pro mě od začátku jedna z velkých favoritek, která na castingu zazářila. Pak šla její výkonost sestupně dolů. Ale stále nechápu, jak ji porota nemohla na základě začátečních vystoupení nevybrat do live shows. Ovšem, sorry Vlado, její působení v živácích nebylo tak hvězdné, jak si asi plno lidí představovalo. Většinou zůstala za očekáváním a jen zlehka jedním vystoupením vystupovala z řady. Hlasově mi natolik výjimečná nepřišla a její barvu hlasu bych neshledal nejoriginálnější. Ale nejvíc na vystoupeních Terezy mi vadilo, že ona si vždycky na pódium stoupla jako to tvrdé y, vyvalila ty své krásné oči a jela jako bezkrevný flašinet.
Co s Terezou dál? Osobně ani nevím, kde bych ji chtěl vidět. V jakém žánru. Ale její dráhu bych spíše viděl jako klubovou. Masovou zpěvačkou se nejspíš nestane. Obávám se, že taky vejde do zapomnění.

Veronika Stýblová

[singlepic id=6003 w=420]

DJ Vlado: V poslední době se stává zvykem, že se čím dál tím víc vracejí známé tváře, které se již v minulosti nějaké soutěže zúčastnily. A letos nesla prapor navrátilců nesla právě Veronika (nepočítám-li Šafu, který se již účastnil třetí české SuperStar, ale tam vypadl v divadle, takže si ho diváci většinou nepamatovali). Pamatovat jsme si ji mohli z prvního Talentu, tentokrát byl však její útok ještě razantnější. Po divadle, kde byla hned třikrát zlatým hřebem, se stala vůbec největší favoritkou na vítězství. Není divu, jelikož po technické stránce neměla letos konkurenci. Zatímco ze začátku byly Veroničiny výkony všeobecně považovány za touchdowny, postupně se z nich stala rutinní záležitost. A stejným způsobem k ní přistupovala i porota, která ji z počátku vynášela do nebes, ale časem byla jejich hodnocení čím dál tím vlažnější. Veroničino vypadnutí v osmém finálovém kole nečekal asi nikdo (tedy kromě mě, jelikož já jsem to vizionářsky předpověděl ve svém tipu na pořadí), ale opět se ukázalo, že rozsah a technika není všechno a pokud zpěvákovi chybí něco navíc, ani sebelepší zpěv ho nezachrání. Veronika totiž předváděla dokonalé kopie světových zpěvaček, ale do výkonů nedávala nic ze sebe. Já měl navíc problém s její barvou hlasu, která mi přijde ze všech děvčat nejméně rozpoznatelná. Vůbec se nedivím, že diváci dali v hlasování přednost technicky méně dokonalé, ale osobitější a charismatičtější Sabině. S Veroničinou kariérou to vzhledem k chybějící osobitosti nevidím příliš růžově. Jako jedinou šanci pro ni vidím muzikál, ale ani zde si nejsem stoprocentně jistý, jestli Veronika dokáže být dostatečně komplexní, co se týče tance a herectví. Obávám se, že osud Ivanny Bagové, která natočila podprůměrné CD a následně se po ní slehla zem, visí nad Veronikou jako Damoklův meč.

Merťas: Veronice jsem moc fandil, protože se mi líbilo to, jak se změnila po fyzické stránce a hlavně její celkové odhodlání, že to po Talentu nezabalila a dál pracovala na svém snu. Musíme si tu přiznat, že z finálové skvadry holek vlastní bezkonkurenčně nejlepší hlas. Ona dokázala zazpívat takřka úplně všechno. Chybou byla bezkrevnost. Tím jak si poradila se vším, tak nebyla schopná do všeho vtisknout pěveckou nadstavbu, ten pověstný faktor x. Suprově odzpívala, ale něco tomu vždy chybělo. Dále také její vystoupení začala být monotónní. Měla skoro vždy stejnou šablonu. Začátek pomalu odzpívat a od půlky gradovat a postupně vyřvávat až na konci si vyřve totálně hlas.
Veronika je vynikající zpěvačkou, ale musí si najít svůj směr, který osloví diváky. Skvělý hlas má, ale vhodný repertoár chybí.

Sabina Křováková

[singlepic id=6000 w=420]

DJ Vlado: Vítězství Sabiny je podle mě to nejlepší, co nás v této řadě mohlo potkat. A to hned z několika důvodů. Zaprvé jsem rád, že konečně po dlouhé době vyhrála SuperStar holka. A navíc si myslím, že Sabina na rozdíl od většiny svých předchůdců (s výjimkou Anety Langerové a Petra Cmoríka) nezapadne a její hvězda bude zářit ještě dlouho. Ze všech dosavadních vítězů má totiž nejvíc atributů, které by SuperStar měla mít, tedy zpěv, vzhled, charisma, osobnost i muzikantství. Po zpěvácké stránce je Sabina přesným opakem Veroniky. Její zpěv není technicky dokonalý, ale vyvažuje to obrovskou osobitostí, že kdykoliv ji uslyšíme tak budeme vědět, že je to Sabina, což je rozhodně víc než čisté tóny. Nemluvě o tom, že když pánbůh nadělovat charisma, tak ho u Sabiny spotřeboval celý vagón. Sabina působí velmi sympaticky a bezprostředně, čímž si získala na svou stranu nejen všechny své soupeře, ale i většinu televizních diváků. Sabina je prostě zářící SuperStar ve všech směrech. Její cesta soutěží však nebyla tak úplně přímočará. Přestože od začátku patřila k nejvýraznějším soutěžícím, postup do semifinále neměla tak úplně jistý a její účast v onom nesmyslném rozstřelu nechápu snad ještě víc než u Terezy. Možná ale už v té chvíli porota (nebo produkce) tušila, že Sabina má velkou šanci celou soutěž vyhrát, proto ji do toho pseudoduelu dali, aby měla příběh podobný vítězce prvního amerického X Factoru Melanii Amaro. Od semifinále patřila Sabina do trojice největších favoritů (spolu s Adamem a Veronikou) a i když měla během soutěže i pár zaváhání, takový touchdown, jakým bylo její Cry Baby, nikdo jiný v této soutěži nepředvedl a už za něj Sabině titul SuperStar právem náleží. Jak už jsem předeslal v začátku, Sabina má velkou šanci svůj titul SuperStar obhájit a stát se pevnou součástí naší hudební scény podobně jako Aneta Langerová. A je vyloženě dobře, že Sabina již vydala jen album plné cover-verzí, který uspokojí nedočkavé fanoušky, zatímco na svém opravdovém debutovém CD (u nějž doufám, že bude autorské) bude moct opravdu poctivě pracovat a výsledek bude opravdu stát za to. Vítězství Sabiny je nejen velkou satisfakcí za to, že minulou SuperStar nevyhrála Gábina Gunčíková, ale také vzhledem k tomu, že tohle je dost možná poslední řada SuperStar, tak lepší tečku než je vítězství takto po všech stránkách zajímavé zpěvačky jsme si skutečně nemohli přát.

Merťas:Musím říct, že jsem velmi rád, že to Sabina vyhrála. Vlastní perfektní osobnost, je jedinečná, její hlas má specifika, dokáže se songy poprat po svém a po většinou se to dá poslouchat. Absolutně doteď nechápu, jak ji mohla porota vyřadit a nechat její budoucnost na divácích, v tom smyslu, že ji šoupli do rozstřelu. I ona byla od začátku brána za zpěvačku, které by nemělo uniknout působení v live shows. Hodně mě bavil kontrast mezi civilním vystupováním a pěveckým projevem. V civilu to byla taková tichá a nenápadná myška, a když začala zpívat tak to bylo jako tsunami. Samozřejmě i Sabina dělá mnoho chyb, ale věřím, že se v budoucnu těch chyb vyvaruje a bude zářit.
Jaká by mohla být kariéra Sabiny? Má našlápnuto trochu rybníček českého a slovenského showbyznysu roztočit. Teď je otázka, jak s tím naloží. Když jsem četl její rozhovor v MF Dnes, tak jsem si říkal, že má nosánek trochu nahoru, v situaci kdy skoro hanila její nadcházející album. Jestli produkce něco udělala dobře, tak právě její cd s písničkama je skvělým tahem. Jen takhle se bude držet v podvědomí diváků, kteří si budou moci pouštět její songy ač ne podle představ, ale zaplní to vakuum mezi debutovým albem a vítězstvím. Každopádně by měl být vítěz pokorný a ne všechny sr*čky svalovat na jinou hlavu. Jednou si ji diváci vybrali, a tak musí počítat s větším zájmem a drobnohledem. Její kariéra by mohla být velmi dobrá. Chce to brzký hit, který bude kvalitní a osloví diváky. A když to nadnesu, tak diváci jsou i určitě nažhavení na nový ženský hlas, protože od dob Anety ještě nevyhrála žádná holka nebo se neprosadila žádná, která by byla na trhu průrazná. Záleží jen na Sabině, jak s tím vším naloží. V rukách má čirý talent a příležitosti před sebou. Jen si správně vybrat.

Zítra náš maratón ohlédnutí za letošní SuperStar zakončíme hodnocením porotců, moderátorů, produkce a vůbec celého ročníku SuperStar.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 686
1
jab
Reagovat

Uff…tak s chutí do další šestky soutěžících, tentokrát zástupkyň něžného pohlaví…

Natálie – Jedna ze zpěvaček, která mě jakožto amatérského diskuzního „recenzenta“ duševně rozpolcuje – subjektivní já říká (alespoň v rámci soutěže) – nula, nula, nic, objektivní já zase – neotřelý hlas, sebevědomé vystupování, zajímavý šansoniérský potenciál. Souhlasím s tím, že Natálii doslova popravil špatný výběr songu – přitom nebylo třeba jít vyloženě pryč od P!nk, někde jsem četl komentáře, proč radši Natce nevybrali Dear Mr. President a já musel souhlasit – nejenže by to nebyl takový průšvih, možná by to mohl být i jeden z vrcholů večera. Jakožto hodný, milý a přející člověk (kolegové z fóra snad potvrdí :-D) přeji Natálii, aby to co nedokázala v soutěži, zvládla s vlastní tvorbou – tj. zabodovat a získat si (nejen) mne ;-). Její kariéru vidím v klubových scénách a šansónech, případně jiných pomalejších skladbách, postavených na procítěném projevu a kvalitním textu.

Virgínia – Zezačátku jsem ji měl jako tip na velmi nespravedlivé vypadnutí, přičemž tento tip se sesypal jako domeček z karet nejen proto, že ía vydržela o 2 kola dýl. Má sice zajímavou exotickou barvu hlasu, se kteoru by mohla prorazit v mainstreamu, a určitě bude i sympatičtější než jak působí, ale pro mne je u ní jedno velké, obrovské ale – kamenný emočně plochý projev, který ve mně nic nevyvolá. Možná Gía dokáže do svých vystoupení ty emoce dávat, ale ke mně prostě nikdy nedoputovaly. Vyloženě se mi líbila jen její semifiánlová Lana, ještě se snést dala Láska v ČS kole, zbytek bohužel za mne ne. Gíe v nejlepším případě věštím budoucnost ve stylu Celeste – prorazí, ale mne to stejně nechytne. Nicméně i tady se v případě druhého řečeného rád budu mýlit.

2
jab
Reagovat

Následují 2 krásné, milé, sympatické, talentované…slečny ze Slovenska, jejichž budoucnost vidím spíše na menších alternativních scénách a kterým bych jakoukoliv formu prosazení se nesmírně přál ;-).

Kristína – Tato slečna mi byla sympatická už od castingu, i když zezačátku víc lidsky a vzhledem než pěvecky. Po příšerném semifinále jsem jí moc nevěřil, ale pak začala čím dál víc překvapovat, byť její výkony měly k dokonalosti daleko. Až do svého vypadnutí však předváděla asi největší progres v soutěži (který byl později možná překonán tím Štefanovým) a osobně věřím, že onen progres bude následovat i v dnech a týdnech příštích. Kristíně bych vzhledem k její povaze rozhodně nedoporučoval zkoušet prorazit do středního proudu, ale radši založit kapelu, tvořit s ní vlastní písně, zpívat po klubech a na fesťácích, plnit si dál svůj sen a rozdávat lidem radost. Žánrově bych si tuto svou velkou oblíbenkyni dokázal představit v jakékoliv formě popu, dále ve folku, country nebo šansonu. S jedinou podmínkou – zpívat slovensky! Právě rodný jazyk této slečně pěvecky nesmírně „sluší.“ Druhý předpoklad vidím v emotivních, procítěných a textově kvalitních písních.

Tereza – Po třech letech další soulová princezna. Ač tvorbu Tereziných vzorů zrovna neposlouchám, na Terčiny počiny se těším. Její hlas je oproti jejím převážně černošský idolům mnohem jemnější a její projev působí příjemně odlehčeněji. Důležité bude sehnat kvalitníího autora, který jí bude psát songy na míru s respektováním Terčiných největších slabin – slabého hlasu a omezeného rozsahu. Naopak očekávám hodně feelingů, ozdob a celkově jemný a procítěný projev. Stejně jako u kolegyně výše se jedná o typ pro menší alternativní scény, jejíž publikum bude menší, ale zato věrné. Rovněž věřím, že jí i po hudební stránce může pomoci vztah se Šafou.

3
jab
Reagovat

Veronika – Technicky nejlepší účastník letošní řady, nicméně až na pár míst v některých písních jsem měl problém u ní zachytit něco jako specifikum barvy hlasu. Její místo vidím hlavně v muzikálech, jak bude vypadat její vlastní tvorba si netorufám odhadovat, viděl bych to spíš do kvalitnějšího mainstgreamového popu, kde může Verča uplatnit svůj rozsah a techniku.

Sabina – Moje favoritka už od castingu. Pro mě nejkrásnější dívčí hlas letošní řady, muzikantka, holka s dobrým hudebním vkusem, jejíž vystoupení byly vždy křovákovskými originály. Myslím že u ní je šance na prosazení poměrně slušná, žánrově to vidím na rock, punk případně blues-rock. Při troše štěstí by se mohla zařadit mezi interprety alternativní scény, kteří se se svou tvorbou dostali do širšího povědomí. Už jen kvůli onomu úžasnému hlasu a nádherně ztřeštěné mimoňské povaze bych to považoval za velké obohacení našeho hudebního rybníčku. Budu držet palce i na nohou ;-).

4
DJ Vlado
Reagovat

jab – Díky za moc hezké zhodnocení :-) Jinak koukám, že podobnou slabost, jakou mám já pro Terezku, máš ty pro Kristínu :-D Ale jsem moc rád, že nejsem sám, kdo se dokáže nadchnout pro soutěžící, která třeba není zdaleka dokonalá, ale něco do sebe prostě má :-)

5
přiznivec.obecny
Reagovat

Já musím taky ocenit zhodnocení od jaba :-) Moc pěkné :-)

7
jab
Reagovat

4,5 – Děkuji :-). Vlado máš pravdu, je to hned o level záživnější, když člověk některé ty soutěžící začne víc prožívat :-D. Jinak doufám, že stejně jako předloni budou zase články ve stylu Hodnocení singlů finalistů, nebo jak se kdo zatím uplatnil :-), zvlášť když to vypadá, že další pěvecká soutěž bude asi v nedohlednu (a bude to třeba na chvíli přerušit, skutečně už pomalu přestává být kde brát…). Tak ať máme o čem diskutovat :-).

8
DJ Vlado
Reagovat

7 – Pokud finalisté budou vydávat singly v dostatečném množství, tak ty články samozřejmě vyjdou :-) A pro příští jaro jsem se rozhodl, pokud opravdu nebude žádná pěvecká soutěž, tak budu vydávat bilanční články všech dosavadních řad SuperStar i ostatních zpěváckých soutěží, což se bude hodit i vzhledem k tomu, že příští rok to bude 10 let od první řady SuperStar :-)

9
Lucas
Reagovat

Tak Terka jako kuchařka dost rozpačitá :D Veronika si vítězství zasloužila.. a Sabča je prostě skvělá, dlouho jsem neviděl někoho tak sympatickýho a jsem rád, že tam byl chvíli i ten Šafa, ten je na tom se sympatiema podobně :))

10
Jana
Reagovat

Jak víte, že další Superstar nebude? Vyjádřil se k tomu někdo z těch, kteří o tom rozhodují?

11
Prochor
Reagovat

11 – Já myslím že sice bude ale ne tak brzy.
Mimochodem jsem na sobě zpozoroval jistou deviaci ze superstar, kterou bych chtěl s vámi konzultovat:
Když slyším nějaký hit, tak se mi automaticky vybaví nějaký finalista.
Třeba před chvílí hráli v rádiu Love is in the air – a mně se automaticky vybavil Ali Amiri včetně toho, jak to zazpíval. Asi se toho člověk už nezbaví, zajímavý. Podvědomí pracuje automaticky. Nebo Over the rainbow a hned slyším Šepse atd.

12
Prochor
Reagovat

12 – Ještě detaily k superstárovské deviaci. Někdy se mi vybaví dva fimalisté – Power of Love = Bende + Terezka Mandzáková. Někdy mi chybí něco v originále Peha a Spomal = Monika a chybí mi její koloratury.

13
irena
Reagovat

Tak tuhle deviaci:)mám taky, například Wicked Game je pro mě už navždy spojená s Miro Šmajdou.

14
karlo
Reagovat

http://kultura.idnes.cz/glosa-superstar-neni-vyhra-dd8-/televize.aspx?c=A130603_031140_televize_vdr

citace -gabina guncikova spolecne zapizpivala Karel Gott jí nabídl společný duet, a díky textu Jaroslava Macheka přezpívali do češtiny píseň americké kapely Starship „Nothing’s Gonna Stop Us Now“ pod názvem „Nic nás nezastaví“. Gabriela sama přiznala, že vrcholové zpívání chtěla pověsit na hřebík a vrhnout se na studia. Po SuperStar totiž zjistila, že v českém šoubyznysu se příliš nenosí pojmy jako férovost, pokora či důvěra. Díky zkušenostem s naší legendou zjistila, že ne každé jablíčko je hned nahnilé a že i tu se najdou pověstné výjimky potvrzující pravidlo. A rovnou na těch nejvyšších místech. S písní z repertoáru Stevieho Wondera „I Wish“ (zde „Život jde dál“) skončila první polovina koncertu a následovala přestávka

15
blixa
Reagovat

14 : Honzu Vedrala mám rád, ale tohle hodně odflákl. Asi mu budu muset vynadat :D

16
T.M.
Reagovat

Natálie – Produkce jí tu likvidační Pink asi přidělila schválně protože hlavními favoritkami byly dvě české holky Sabina a Veronika, tudíž třetí česká holka musela být obětována hned ze začátku. Jinak na tom Natálie byla pěvecky lépe než Karol, Daniel a Virgínia a nebýt toho otřesného výběru tak mohla ještě pár kol vydržet. Mě se od ní nejvíc líbilo její semifinálové Crazy, to bylo fakt super. Je to moc sympatická holka a já bych jí úspěch přál. Velkou kariéru neudělá ale fakt ty kluby a šansony, možná fesťáky s nějakou alternativní kapelou…tam by mohlo být její místo.

Virgínia – Otázkou je jestli se vůbec zpěvem živit bude. Pokud ano tak se to dost těžko odhaduje. Může to skončit propadákem a stejně tak může následovat Celeste Buckingham.

Kristína – Já Kristínu taky nikdy nemusel, přijde mi dost nevýrazná a její hlas pro mě není ničím zajímavý. Prvně potřebuje dospět. Pak by nějaká kariéra na Slovensku možná mohla být, i ten folk by pro ni skutečně byl možností. Ale velké úspěchy rozhodně neočekávám, spíš zapadne stejně jako tolik jí podobných.

Tereza – Rád bych se ohradil Vladovu zevšeobecňování že je Tereza nejhezčí finalistkou letošní řady. Jednak je to nefér k ostatním holkám a jednak to není pravda protože krása je subjektivní pojem. Mě se třeba vzhledově líbí víc Sabina, ta je pro mě nejhezčí ze všech a pak je taky dost hezká Natálie. Je tam ale důležitý ten přídavek ´´PRO MĚ´´ a na ten bych nezapomínal. To jen tak na okraj. Jinak Tereza se hodí opravdu někam do klubu kde je komorní atmosféra, pokud okolo sebe bude mít schopné lidi tak by možná mohla vydat i vcelku zajímavé album soulových věcí ale na větší kariéru to nevidím. Taková záležitost pro fajnšmekry.

Veronika – Teď sem zrovna četl že bude vydávat singl ale vůbec si nedovedu představit co by to mohlo být. S největší pravděpodobností břitký mainstreamový pop protože všechny ostatní styly jsou Veronice na míle vzdálené. Hodí se podle mě akorát do muzikálu ale řekl bych že ani tam možná neuspěje protože jí chybí i takovéto herectví které přece jen měla v sobě Bagová. Veronika je pro mě zpěvačka bez osobnosti a její šance na úspěch vidím jako nulové. Technicky je nejlepší ale paradoxně jinak je ze všech finalistek asi nejméně zajímavá. Tady se happy end konat nebude.

Sabina – Vše už bylo řečeno. Konečně vyhrál SuperStar někdo kdo si toto označení doopravdy zaslouží. Skvělá, charismatická a sympatická zpěvačka, muzikantka, autorka s vlastní hudbou a velký živel. Co víc si přát. Sabina má opravdu velkou šanci se na československé hudební scéně ustálit podobně jako Langerová a mělo by se jí to povést protože co se týče charismatu tak i samotnou Langerovou strčí natřikrát do kapsy. Sabina je lepší než Aneta. Takže hudební dráhu Sabiny budu se zaujetím sledovat a má li toto být skutečně poslední SuperStar tak je skvělé že aspoň na ten poslední pokus se tu hvězdu najít podařilo a účel soutěže tak byl za 5 minut 12 konečně splněn. Zrodila se hvězda, teď už fakt.

17
-bé-bé-
Reagovat

AničkinVE singl má utešenou sledovanost (30 974)
čo sa nedá povedať o súperke IB…

i keď ja som z neho nadšená nebola, pristihla som sa, že si nevdojak pospevujem text (nezdalo sa mi to chytľavé) ale bez tej hudby a jej HLASU by som si naň nespomenula

18
DJ Vlado
Reagovat

16 – Přívlastky „pro mě“ nebo imho se hodí do diskuse, ovšem v článcích by zbytečně překážely. To, že je to jen můj názor, beru jako samozřejmost a doufám, že to tak berou i čtenáři. Navíc názor, že je Terezka nejkrásnější finalistkou, není jen můj názor, ale i mnoha dalších lidí, jinak by nevyhrála anketu Miss SuperStar, takže se jedná o zprůměrovaný názor :-) A navíc když napíšu, že Terezka je nejkrásnější finalistkou, tak tím nemyslím, že jsou ostatní holky ošklivé :-) Sabina je samozřejmě taky krásná holka, i když řekl bych, že méně prvoplánově, ale má i x jiných předností (osobnost, charisma atd.), které se u ní zmiňují přednostněji než vzhled (je to podobné, jako když se vzhled zmiňuje víc u Štefana než třeba u Martina), a já jsem holt trochu víc na tmavovlásky :-) Natálie by pro mě musela mít trochu delší vlasy, i když chápu, že tím se mezi ostatními vymyká. Ale uznávám, že krása je čistě subjektivní věc, protože kdyby se všem chlapům líbily stejné holky (stejně jako všem holkám stejní kluci), byla by to nuda :-)

20
dolores
Reagovat

17 -trochu OT, ale mala si na mysli tento Bagovej klip? prvykrat to vidim… ROFLMAO

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=COXlE6IgM9M#!

21
blixa
Reagovat

20: jezukriste …. blehhhh … to zvládneš doposlouchat do konce ? Já víc jak minutu nevydržím .. :D

22
Mila
Reagovat

ahojte, narazila jsem na zajimave videjko http://www.youtube.com/watch?v=WMpxK4HM-wA hlavne od 24.minuty… :-)

23
-bé-bé-
Reagovat

20 asi ten…len som si klikla na jej novú „tvorbu“…ale na mňa posobila cieľavedomo…takže zrejme sa sústreďuje na školu a potom snáď „vzlietne“

24
Anta
Reagovat

11 Prochor – tak tímhle „trpím“ už dávno a i to jsem zde kdysi obdobně napsala příznivci :-))
Taky jsem si všimla, že po nedělním finále ty písně co zpívali jely i v rádiu :-)

25
-bé-bé-
Reagovat

Míla…
práve som si na teba spomenula, keď som bola v „Jardovom chlívečku“

26
T.M.
Reagovat

Bagová je ukrajinskej transexuál kterej produkuje absolutní hudební sračky. Nejhorší vítěz všech dob, horší než Drda.

27
Mila
Reagovat

25 – ja si zase vzpomnela na tebe vcera, kdyz mi dcera rikala, jestli vim, ze Anicka uz ma novou pisnicku :-)

28
-bé-bé-
Reagovat

Mila
tak je to synchrónne

29
T.M.
Reagovat

Když o tom tak přemýšlím tak ten Zbyňďa Drda měl sice charisma chcíplý krysy ale zase měl docela dobrej vkus na hudbu, poslouchal tuším Queeny, Phila Collinse, Eltona Johna atd. A dokonce předvedl tenkrát v semifinále SuperStar i výkon který se mi hodně líbil – If Tomorrow Never Comes. Kdo si na to pamatuje tak uzná že to se mu vážně povedlo. Jinak samozřejmě byl nudnej a mrtvej a jako vítěz patřil k těm nejhorším ale to co reprezentuje slečna Bagová, tak tomu teprve říkám hudební brak. Začínám věřit že jí loni to první místo v Hlase fakt nějak sám odhlasoval MD protože něčemu takovýmu snad opravdu ani nikdo normální zdravej soudnej hlas poslat nemůže. V tomhle ohledu si myslím že snad ani ta Veronika až takhle nevkusná nebude. Ta bude jen nudit ale tohle je fakt humus.

30
Jai Kudo
Reagovat

16 TM – chápu, že je to tvůj, a tím pádem subjektivní názor, ale přece jen ta troška objektivity by neškodila. Pokud používáš takové absolutní soudy, jako Sabina je lepší než Aneta nebo že ji strčí třikrát do kapsy, dáváš tím najevo, že jsi v této oblasti hudby dost mimo mísu. Já nejsem velký fanda Anety, její hudba jde trochu mimo mě, ale uznávám ji (a nejen já) jako jednu z největších a nejdůležitějších osobnosti naší hudební scény. To není jen můj subjektivní názor, ale objektivně jednoznačný fakt. Já bych si nedovolil tvrdit tady a teď že třeba GG je (zatím) jednoznačně lepší než Aneta. Pěvecky možná (i když nevím, kdo z vás slyšel Anetiny nové věci, zpívá fantasticky a taky čím dál líp). Ale k těm srovnatelným úspěchům, vybudovat si pozici na naší scéně, se musí ještě pomalu a trpělivě dopracovat. Věřím, že to dokáže. Ale Sabina zatím je jen týdenní rychlokvaška ze SS. Nedokázala ani 1/10 toho co GG a ani 1/100 co Aneta. Tvrdit teď, že je lepší než Aneta je výraz nejhorší ignorance a doklad tvé absolutní neznalosti věci. A taky dost necitlivá urážka Anety…A už vůbec nevím, z čeho soudíš, že má velkou šanci se ustálit na scéně jako Aneta. Z jednoho CD cover verzí ze SS? Za dva roky si to (třeba) povíme,. kam to kdo dopracoval….
A její charisma kuňkající blbky (tím nechci říct, že JE blbá, jen že tak někdy vypadá) – sorry, třeba je ve skutečnosti superinteligentní génius, nevím. Ale rozhodně tak ani jednou nepůsobila….
A mimochodem – Tereza JE nejhezčí z této řady SS, DJ Vlado má vždy dobrý vkus….Sabina určitě není nehezká, ale do nějaká velké krasavice má hodně daleko….

31
-bé-bé-
Reagovat

26
T.M. nebuď škaredý na Ivannku…dostala sa do „závozu“…sama nepíše a neskladá…a nemá vlastný názor…ale je „pilná“…takže čas ešte ukáže…

ale možno by boli dobré duo s Veronikou…myslím vážne…

32
Mila
Reagovat

koukam na ten Ivankin song… no zhubla nam, holka a sluší jí to.. ale ta pisen je šílená… představila bych si ji jako doprovod při jízdě takovýma těma autíčkama, co jezdí s poutí

33
Mila
Reagovat

31 – no duo Ivanna Veronika to by bylo neco :-) myslim, ze třeba yeey by z toho byl na vetvi :-)
to uz spis Dan Smidak v nejake ceske formaci ala One Direction.. na to bych se i rada koukla :-)

34
-bé-bé-
Reagovat

30
Jai Kudo, kde Ty na to chodíš…že je Sabina „kuňkající blbka“…
„pohov s týmito súdmi“
čo aj nie je spevácky moj šálek kávy (a vieš, že ani GG)…tak sa ju musím zastať…je dosť inteligentná…len je taká „neukáznená“…čo je paradoxne jej najvačšou devízou ako osobnosti…určite v jej prítomnosti človek sa človek „cíti“ veľmi slobodne…ako pri „užívajúcich si“…

a trochu ma to od teba prekvapilo…lebo som vycítila opateru a i nehu čo sa týka GG

35
-bé-bé-
Reagovat

33
a taky Dave…ten by si tiež „krochtal“

36
Mila
Reagovat

30 – no taky s Tebou nemohu souhlasit… copak tak skveleho udelala GG? Ted sice ma CD, ktere mozna bude uspesne, ale do te doby velke NIC. Sabina uz pred Superstar mela svoje CD a sama si sklada. A jestli narazis na to, ze kuňká, no tak ano, kuňká, ale není to kalkul, je to prostě kus její osobnosti. Rozhodně mi to je milejší než chytře mlčící ledová GG.. :-)

37
T.M.
Reagovat

30: Já samozřejmě Langerovou uznávám, to co dokázala je fakt obdivuhodný. Hodně ale taky vytěžila z toho že byla první vítězkou SuperStar a že byl tehdy ještě velkej hlad po novejch talentech. Čili situace naprosto nesrovnatelná s tou současnou kdy je naopak trh soutěžícími z podobných show už totálně přesycen. Proto taky už nikdy nikdo ze SuperStar nevyhraje Slavíka, podařilo se to jen Langerové protože byla ve správnou dobu na správném místě. Samozřejmě má obrovskej talent a makala na sobě, přesto si troufnu tvrdit že kdyby ona vyhrála až tu letošní SuperStar tak takových úspěchů rozhodně nedosáhne. Ale jinak nic proti ní, obdiv a uznání si plně zaslouží. Možná sem měl napsat že PRO MĚ je Sabina lepší než Aneta, to by asi znělo líp. Pro mě Sabina co se týče charismatu a vystupování prostě skutečně lepší je. Zatím nic nedokázala ale taky na to ještě neměla čas. Já nehodnotím zásluhy ale svoje vlastní pocity ze zpěváka. Když Sabinu nazveš kuňkající blbkou tak ji prostě nemáš rád a nejsi její fanoušek, tohle by o ní někdo kdo ji má rád fakt nenapsal. Ona v šoubyznysu nějaká nadprůměrná inteligence ani není moc důležitá, důležité je mít v sobě talent a hvězdnost a obojího má Sabina požehnaně. A vrchol tvého ignorantství je zase to že o Tereze prohlásíš že prostě nejhezčí je a basta. DJ Vlado aspoň uznal že je to jeho subjektivní názor ale ty ne. Ale ty nejsi bůh a nikdo z nás není, takže nemůžeme objektivně rozhodnout že Tereza je nejhezčí a Sabina má do toho daleko a nebo opačně. Objektivita se nedá uplatnit v hudbě ale v posuzování vzhledu už vůbec ne. Ale to jsem napsal původně jen na okraj a nějak se tu dohadovat kdo je hezčí fakt nehodlám, to by asi byla hodně bezpředmětná a zbytečná diskuse.

31: Já myslím že Ivannka by udělala nejlépe kdyby to s hudbou prostě zabalila a začla se živit něčím jiným v čem by byla více užitečná protože hlas sice nějaký má ( i když podle mě tuctový a nezajímavý, ve výškách nepříjemný) ale vkus a soudnost bohužel absolutně postrádá. Takto vyprofilovaná osobnost zpěvačky je ještě horší než zpěvačka bez osobnosti. Do dua s Veronikou bych ji dal jedině v případě že bych chtěl být k Veronice škodolibý za ty pomluvy které šířila o Adamovi protože jestli má Veronika nějakou aspoň malinkatou naději že by něco okolo hudby mohla dělat tak Ivannka by ji spolehlivě stáhla sebou na absolutní dno a i tu poslední naději pohřbila. Ale třeba se pletu, možná by to bylo zajímavé duo, takové nové Kamélie. :D

38
DJ Vlado
Reagovat

Je mi líto, ale dnes se třetí části celkového shrnutí bohužel nedočkáte. Já i Merťas jsme v současnosti velmi zaneprázdněni a nestíháme to :-( Díky za pochopení :-)

39
dolores
Reagovat

moje poradie dievcat:

6. Virginia
zo zaciatku som ju mala vyssie, bola pre mna zaujimava nielen hlasom, ale aj exot. zjavom, a takou akoby cynickou nobelsou. lenze postupne pocas sutaze stracala u mna sympatie az do takej miery, ze som ju uz ako finalistku vobec nepotrebovala vidiet ani pocut. zvlastne.. jej chyby v speve som dost ostro vnimala, pricom ani nemuseli byt vacsie ako ostatnych, ale viete ako to chodi ked je vam niekto nesympaticky, vnimate jeho chyby a preslapy velmi silno, ak je vam sympaticky, presne to iste bezhlavo odpustate. :)))
ale ani po jej vypadnuti ma nebavilo, ked na nejakom videu s nou robil niekto, napr. Jarda rozhovor. radsej so ju preskakovala a sama neviem preco..

5. Natalia
v divadle ma az tak ako Haberu nenadchla, ale na Ytube sa javila ako velky prislub do finale. par jej videi sa mi vazne pacilo. blba pesnicka v ktorej nezvladla intonaciu na zaciatku sutaze sposobila vyhadzov mozno aj preto, ze neboli tie semif. komorne kola, kedy si ludia vytvaraju vztah k sutaziacemu. cize nebol este vztah, nebol fanklub, nebol kto hlasovat. ja ju v sansonoch ako Hegerku nevidim. ale cestina jej sekne, nejake videa som vzhliadla. ak by jej Grausovci napisali dobry song, vyletela by hore ako Debbie. ma vazne krasnu farbu. a je to sympatacka, zdala sa mi dost nad vecou :)

4. Veronika
tu vlastne nemam co dodat ku komentarom Vlada, Mertasa, Jaba i T.M. spev dobry, ale nieco tomu chybalo. ale zas az tak technicky dokonala ako sa o nej traduje podla mna nie je. to co ma nacvicene, to ano, to zvladala bravurne. ako nahle prisli povinne jazdy, nastala u nej neistota, akysi boj medzi technikou a vyrazom, z coho vzisla nejaka rozpacitost. celkovo na mna na podiu aj mimo posobila ovela lepsie ako napr. Bagova, a vylespila som si k nej vztah v relacii Bez servitky. tam ma prekvapila nielen varenim, ale aj dobrym pristupom k ostatnym sutaziacim, ma dobre pozorovacie schopnosti a je mentalne dost vyzreta. horsie to bolo vo vedomostnej sutazi :D vyhru v tejto kulinarskej show si jednoznacne zasluzila :) vcera som upiekla ten jej kolacik, vazne je to nebicko v papulke :)
jej buducnost je dost otazna. v muzikaloch sa vyskytne, ale pochybujem, ze ako solistka … pomohol by jej velkolepy hit, kde by vynikla jej sila hlasu. napise jej niekto taky ?

3. Kristina
velka sympatacka s hlasom, plnym emocii. ja som s nou pocitala uz od divadla. zdala sa mi nenapana myska, co moze prekvapit a dojst daleko. v semifinale ale ukazala slabiny, tak som si myslela, ze hned po Natalii vypadne, ale nestalo sa. prekvapujuco sa vysplahala az do top7 !!
najviac sa mi pacil jej vzlyk v hlase, ktory sem tam vyuzila. a najlepsie jej vystupenie imho bolo Pokoj v dusi.to sa mi pacilo viac ako od Kirschnerky.
mimo podia na mna posobila este dost detsky, ale psychicky bola dost silna a nebrala sa prilis vazne. :)
jej spevacka buducnost je neista. vidim to len na lokalne vystupenia niekde v okoli Ruzomberka, zatial este studuje, mozno v buducnosti o nej budeme pocut, ale to si musi ist za svojim cielom.

2. Tereza
krasny zamatovy hlas so soulovym citenim, krasnym vibratom … no vsetko uz bolo popisane. mne nevadi, ze ho nema silny .. tzv. studiove slovenske spevacky -Cirova, Pelakova, … maju tiez slabe hlasky, ale dari sa im, lebo mali stastie a natocili studiove hity. mala som moznost ich zazit aj nazivo, a poviem, nie je to bohvie co. Terka si myslim by ich aj prespievala. v SS to ale nestacilo. dozralo ma vsak, ako ju jury sprdla za prekrasne Power of love. presne ten pripad ako u Safu s Love me tender. ://
aj mimo podia je moja oblubenkyna, pretoze s takouto vychodnarskou salenou povahou sa do tejto show hodila. je zabavna, dominantna, ale v srdci dobracka. Safa sa myslim celkom rad necha od nej sekirovat :DD

aj jej buducnost je tazko odhadnutelna. mozno sa jej ujme niekto z presovskych alebo kosickych producentov. a to by vobec nebolo marne … ak pojde byvat so Safom do Prahy, ako celebritny parik by mohli dostat viac prilezitosti

1. Sabina
pre mna KOMPLEXNE najcharizmatickejsia, naprijemnejsia zenska finalista vsetkych SS doteraz (chyta sa na nu svojou prirodzenosou len Katka Koscova, a co sa tyka spevu, Anetu predsa len nezosadila z tronu, ale zas dodala nieco ine …).
kazde jej vystupnie malo smrnc, bolo originalne jej. pesnicky davala po svojom a vytazila z kazdej pre seba co potrebovala. na podiu sa citila ako vo svojom svete. nevyzerala, ze sutazi, len sa do toho ponorila a spievala, a akoby pri tom snivala. kritika od poroty sa od nej odrazala lahko ako pingpongova lopticka, aj tak si isla stale vo svojej lajne. to, co ludom davala, sa jej nakoniec vratilo vo vitazstve, ktore si plne zasluzila,..( hoci aj s pomocou Itchovych antihlasov :D)
aj mimo podia je to jeden uzasny cloviecik, nato, ze je jedinacka, bola ohromne nesebecka, timova a velmi prajna snad uplne kazdemu.
prepdokladam, ze songy, ktore uz ma zlozene su fajn, len im dat nejaky sat a zmastrovat. pacilo by sa mi pocut ju hlavne v cestine :) verim, ze toto nie je vitazka, ktora zapadne prachom. ale ze sancu, ktoru od divakov dostala nezahodi a neda sa pomliet krutostou v tejto brandzi. som zvedava ako jej „pomoze“ Wronka …

40
T.M.
Reagovat

36: Přesně tak, na Sabině je právě největší devizou její uvolněná osobnost která je rozhodně sympatičtější než stále se hlídající konvencemi svázaná GG nebo neupřímně působící Veronika. Nedávno sem v hodnocení Sabiny napsal že ji musí mít rád snad každý kdo není úplně zapšklý a má rád veselé a přátelské lidi, Jai Kudo se hold teď projevil no…..s tou inteligencí to rozhodně u Sabiny tak špatné nebude, ona je daleko chytřejší než se může někomu nezaujatému na první pohled zdát.

41
dolores
Reagovat

30 -Jai, vidim, ze mas problem so Sabinou. trapi ta ze ona vyhrala a GG nie? .. ved to je pre ich spevacku buducnost nepodstatne. podla mna sa lepsie dycha striebornemu. ten zlaty, ak sa mu nedari, zozne o to vacsi posmech.

a vyrazne pekni ludia neyhravaju …(vid Itcho)

43
dolores
Reagovat

42 -zaujimava polemika porotcov a suhlasim s Haberom… song v rodnom jazyku, ak sa podari, boduje viac .. ;)

a Veronika ma u mna bod za odmietnutie spoluprace s MD

44
přiznivec.obecny
Reagovat

42 Díky. Tak u Jardy asi opravdu vyčkávání. S Veronikou to vypadá o něco líp. Ji nemám dodnes pořešenou, baví mě u ní střední tóny, ale vždycky mi u ní nevyzníval ten song jako celek. Asi opravdu půjde o výraz, náladu, možná se soustředí nejvíc na tu techniku a proto možná pocitově neumím její zpívání úplně prožít. Proto jsem zvědavá na ten její song, který nebude živě, tudíž se Veronika může lépe soustředit na kompaktnost.

46
Kalla
Reagovat

Nevíte někdo vyšlo to CD Sabiny Křovákové ?

47
T.M.
Reagovat

45: Už aby byl konec.:D

49
přiznivec.obecny
Reagovat

43 No, nejsem si jistá, jestli je ta hned n začátku čeština vhodná. Záleží na schopnostech textaře, muzikanta. V AJ to jde mnohem líp a není takové riziko. Nevermind se podle mě povedl nad očekávání. Na to, že jde o první song, tak počet shlédnutí a komentů je super. Nevím, asi nejdřív anglický věci. UK pop jde Jardovi víc než dobře, takže v tom je jistota a potom přidávat tu a tam opatrně český songy? Je to ale opravdu polemika…

50
jab
Reagovat

45 – Začátek konce? :-D

51
-bé-bé-
Reagovat

43
odmietla…veď by musela pribrať a ani to nie je hlavná rola…

52
Jai Kudo
Reagovat

1) Vidím, že podle předpokladu zde má několik lidí problém s pochopením psaného textu – citujete, že jsem napsal že „Sabina je kuňkající blbka“, ale už další část věty ne. To není korektní citace – přečtěte si to ještě jednou, prosím. To že Sabina tak působí nejen na mě, ale na (skoro) všechny lidi v mém okolí je sice vedlejší, ale přečtěte si prosím celou větu, ne jen vytržený kousek…pokud je to jinak, rád se nechám překvapit.
2) Nebudu tady komentovat a rozebírat vztah Sabina versus GG, už toho bylo dost. Není to hlavní téma příspěvku….ale určitě mě netrápí, že Sabina vyhrála, a nemám s ní zásadní problém, naopak. Ale kdo nechce, ten to těžko pochopí.
3) TM – napsat, že Sabina je lepší, než Aneta, když (cituji tebe) „Zatím nic nedokázala ale taky na to ještě neměla čas“ je stejný blábol, jako kdybych já napsal, že Martin Šafařík je 3x lepší zpěvák než Karel Gott, protože je mně sympatičtější, má krásnej basbaryton, hraje s Dailym a je to kamarád GG (sorry, už zase :) ).

bebe – víš, že s tebou většinou nesouhlasím, ale přesto mám pro tebe jistou slabost….:D A občas i trefíš do černého….:)

53
blixa
Reagovat

52 : „potíže s pochopením psaného textu ..“, to už jsem tu někdy četl :D. Nebereš ty lekce u yeey/celadrina ? :D

Jinak píšeš doslova
„A její charisma kuňkající blbky (tím nechci říct, že JE blbá, jen že tak někdy vypadá) – sorry, třeba je ve skutečnosti superinteligentní génius, nevím. Ale rozhodně tak ani jednou nepůsobila….“

Víceméně se dá přeložit cca jako „no nejspíš je to kuňkající blbka, ale nevím to jistě“ :D. Jiní použili tvrdší výklad ale až takové „vytrhávání z kontextu mi to teda nepřijde ;-)

54
Mila
Reagovat

52 – to, že na tebe a na lidi ve tvem okoli pusobila jak popisujes, neznamena nic o její inteligenci.. Na rozdíl od GG studuje vysokou školu a jede si svou muziku podle sebe, ne podle svého tatínka.. a už poměrně dlouho..

55
Jai Kudo
Reagovat

53 – neberu lekce nikde, vystačím si sám….:) právě ten „dodatek“ je důležitej, dává tomu myslím trochu jiný smysl…

54 – v tvém příspěvku není téměř nic, s čím bych neslouhlasil, až na toho tatínka – GG je už rok pod „křídly“ Lewronu, jestli sis nevšimla….;)

56
cedarin
Reagovat

Vezmu to rychle :-)))
Natálie – nebavila mě, třeba by ale tačala
Gia – pěkná barva hlasu, toť vše
Kristina – nemám rád statické pěnice, nudím se
Tereza – pořád vidím ten strach v očích, neurval jsem se
Veronika – zpěvačka po hlasové stránce ok, ale postupem času přestala bavit
Sabina – tak tady je to jasný :-)))

57
Anta
Reagovat

56 cedarin – naprosto souhlasím :-))))
K tomu opravdu není co dodat, krátké a výstižné ;.-)

58
karlo
Reagovat

opravdu clovek se divi nad urcitimy jedinci ktery napisi neco a potom to zkousi obracet ze to je to presne jinak myslene aniz my dolni 99 by na to nejak prisla na kloub jak je to vlastne myslene-

a druha vec-to ze aneta vyhrala slavika bylo jen proto ze lidi byly uneseni byly uplne zblbli prestavu ze nastupuje nekdo novi nejaka nova krev ale pochvilce jim presel elan a narazili razne do zdi pred jasnu realitu-ze hlasovali pro ni jen kvuli tomu ze byla ta prvni superstar ktera prohlasovala uz od zacatku ze nepujde do zadnych extrad a bude zpivat na zivo a hudbu bude skladat sama to je opravdu vdek za to ze ji nekdo obejvil ale mela zavazky a mela klepnut usi a poslouchat jak ovce a poslouchat bez superstar by byla jen ucitelka a lomkala by u zdi nohama-svetice vsech svetic-.

59
Prochor
Reagovat

Co by mi vadilo, kdyby si mně Sabča vybrala za managera?

1)Že v playlistu není La,la z GF.

2) Hledal bych muzikanty, kteří jí pro její start udělají tuhle muzku a textaře, kteří jí na ní složí bláznivé a moderní texty. Později to může být jinak.

3) S castingem na kapelu bych byl velice obezřetný protože podle mých zkušeností se chybným výběrem ztrácí ( teď když má Sabča popularitu) vzácný čas.

4) Spojil bych se s Gábi Gunčíkovou a olízal bych jí mozek o co jde konkrétně v dnešní situaci. ( Spoléhal bych na Sabči potencionál, že soupeřku získá).

5) Jako bych rád viděl Anetu ve studiu a v rádiu, viděl bych naopak rád Sabču na pódiu a v TV protože její aktivum je charisma a vzhled. Takže speciální kontakt s médii.

Tak to by prozatím stačilo – snad ještě by se měla řešit technika zpěvu a image (oblékání a styk s médii – už žádné sra*kování atd.

60
Anta
Reagovat

59 Prochor – tak tvůj čtvrtý bod mě pobavil :-)))

61
T.M.
Reagovat

52: No ono to právě nemusí být ani myšleno doslova, už jen to přirovnání Sabiny ke kuňkající blbce o něčem svědčí. Prostě nikdo kdo ji má rád by tohle přirovnání vzhledem k ní nepoužil v jakékoliv souvislosti. A v tom to právě je – já na nějaká pravidla kašlu, nenechám se jima vázat. Občas kvůli tomu narazím ale to už je daň za svobodu slova. Takže jestliže PRO MĚ je Sabina lepší než GG a Langerová a Šafa je PRO MĚ lepší než Gott tak to klidně napíšu a je mi úplně jedno že objektivně podle většiny a podle veškeré logiky je to jinak. Je ale důležité aby tam byl ten přívlastek PRO MĚ, protože je to můj subjektivní názor a ten rozhodně nebudu vnucovat většině jako objektivitu. PRO MĚ může být lepší co já budu chtít a v tom to právě je…..

62
Prochor
Reagovat

46 – Ofiko by mělo vyjít ve čtvrtek ale na slováči jsem pochopil se už podává (brutální ruka trhu). A někde už je dneska dokonce vyprodané- což ovšem nic neříká protože neznáme počáteční náklad, cenu a promo (kromě promo zadarmo což je RS). Prostě obchodníci z čech opět podcenili trh – ale to je pro nás typické. Na Sabině z Děčína prostě vydělali od začátku kšecmani ze slovenska – všechna čest.

63
Prochor
Reagovat

60 – Anto – víš, co si musel asi vyslechnout Bryan Epstein, než Johna Lennona a The Beatles převlékl z kůže do kvádra – ale bylo to nutné a John byl naštěstí natolik inteligentní, že to pochopil.

64
Anta
Reagovat

63 Prochor – ale já ho nezpochybňuji, rozhodně není od věci, jen mě prostě pobavil :)

65
přiznivec.obecny
Reagovat

Výrok Sabiny : „Kromě toho ale nedá dopustit na svou dětskou duši, s níž se nechce po zbytek života rozloučit.“

Ať je to po stránce lidské nebo umělecké, je to v pořádku. Je to její volba a její filozofie a navíc pokud se chce věnovat umění, tak je to pochopitelný přístup…

66
Jai Kudo
Reagovat

59 Prochor – nechceš dělat Sabině manažera? Zajímalo by mě, kolik volnosti bude mít Sabina při vybírání kapely. Tam se krásně ukáže, jestli je taková muzikantka, za jakou ji všichni považují, a vybere si správně….
Ad 4) vtipné, ale logické a výstižné…. …..s GG by asi Sabina neměla. Jen aby ty informace správně vyhodnotila…..

67
Jai Kudo
Reagovat

Správně….:)
…s GG by asi Sabina neměla problém…

68
blixa
Reagovat

59 : Koukám že mladý umělec se dle tebe má stát loutkou v rukou manažera :(

ad 2) a co když tě pošle do hajzlu s tím, že písně a texty má svoje ?

ad 3) kapelu bych zatím nehledal, CD může nahrát Aku-aku, muzikanti to jsou dobří

ad 4) Nelízal bych nikomu ani mozek ani nic jiného :D

ad 5) Co máš na mysli speciálními vztahy s médii ? Rektální horolezectví ? :D

69
přiznivec.obecny
Reagovat

61 Na druhou stranu. Subjektivní názor je dobrý, ale objektivní je nutno vzít v úvahu. Srovnávat Anetu se Sabinou v době, kdy ještě nevíme, jaká bude Sabinina tvorba mi přijde dost předčasný a i nespravedlivý. Svoboda slova je dobrá, ale je taky dobrý počkat na ty holky s čím přijdou, aby i ony měly spravedlivý hodnocení. Mě GG, Aneta moc neoslovily, ale pro pořádek počkám na věci od Sabiny, …. co když to nebude ono a bude 2.,3…. Tohle teď přece nemůžeme vědět…

70
Jai Kudo
Reagovat

68 – správně, mladý umělec se vždyckystává loutkou v rukou manažera :(

3) Aku aku bych neřešil, novou kapelu vyřeší Lewron

4) Lízání nemusí být vždy v souvislosti s něčím lascívním, jak si asi myslíš :D

5) Vztahy s médii jsou alfou a omegou – jen je třeba mít na to žaludek….:)

71
Mila
Reagovat

70 – ted mi to docvaklo – Lewron – stara se o Gabcu, sezene kapelu Sabine… tak to je teda dost pruser…

72
blixa
Reagovat

71 : taky mě to poněkud děsí …

73
-bé-bé-
Reagovat

71
mne to nedocvaklo…a čo mi malo???
farná, gunčíková, křováková…aký je v tom rozdiel???

74
-bé-bé-
Reagovat

65
detskou duši? zdá sa, že vie o čo jde…má odo mňa „ružový puntík“

75
Anta
Reagovat

74 -bé-bé- – a proč růžový ?

76
přiznivec.obecny
Reagovat

74,75 teď jste mě dostaly obě :-))))))

77
T.M.
Reagovat

Ano, Sabina má duši dítěte. Itcho to je taky takový přerostlý bezstarostný dítě. Naopak zase Adam ve svým věku je oproti těmhle dvěma paradoxně o dost starostlivější. Hold každej je nějakej. Taky to hodně dělá výchova, prostředí a okolnosti v jakých člověk vyrůstá. Ale inteligentní jsou podle mě všichni, rozhodně bych ani vzdáleně nikoho z nich nepřirovnal k blbovi nebo k blbce. Jestli sem si někdy o někom v SuperStar myslel že moc inteligence nepobral tak je to třeba Sámer Issa a nebo Michal Šeps. K Sámerovi by se to označení asi i hodilo, Michal byl v tom spíš takovej roztomilej mimoň. Ale přirovnání Šepse k Sabině už tu taky padlo, to je ale úplně mimo. Sabina ho svou inteligencí převyšuje mnohonásobně.

78
přiznivec.obecny
Reagovat

77 Jednou sem poslala Bel jeden song, který přezpíval Michal Šeps a byl to krásný kousek, bohužel si nepamatuju, co to bylo, ale od tý doby si o něm myslím, že je zajímavý, byť třeba já se mu nevěnuju, regge nerozumím a nehovím, kromě samotnýho krále, tam to je o absolutní jednoznačný kvalitě…Otázkou je, jestli Michal svoji tvorbu podává dost srozumitelně a nebo je jen pro určitou část posluchačů. Nevím. Se Sámerem souhlasím, přijde mi poněkud povrchní. Možná si vzpomenu kde hledat a pošlu toho Michala, pokud budeš chtít…ale bude to na dýl…

79
Lucas
Reagovat

já musím říct, že se mi od Šepse líbí i tohle :D http://www.youtube.com/watch?v=g4b2tNYsm1g

80
T.M.
Reagovat

78: Michal je prostě Michal no. V minulý SS sem ho moc nemusel a fandil sem Petrovi ale přiznám se že z Petrovi vlastní posoutěžní tvorby jsem asi dvě písničky slyšel a bohužel mě to moc nechytlo takže se o něj dál už tolik nezajímám. Naopak Michal už mi nevadí a jeho letošní vystoupení v SuperStar se mi líbilo. Jak se ten song co tam zpíval vůbec jmenoval? A ten přezpívanej sem klidně hoď, já už tu dnes asi nebudu ale až tu budu tak si to určitě poslechnu.

81
přiznivec.obecny
Reagovat

79 O tomhle už jsme se kdysi bavili a mě se to líbilo taky.

82
přiznivec.obecny
Reagovat

80 Jo, jen trošku posečkej, než si vzpomenu kde a co… když tak se připoměň :-)

83
Jai Kudo
Reagovat

73 bébé – špatná otázka. Ne jaký je rozdíl, ale co je spojuje = Lewron……

84
Lucas
Reagovat

k Aničce Veselovské – Lepší ako sme živě :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NoNnfI77b2o

85
blixa
Reagovat

84 : postupně se mi z toho noří, že klíčový problém bude u Aničky textař. Ona sama asi zatím nevládne a tihle rutinéři, brrrrrrr … Muzikantsky to není špatný.

86
-bé-bé-
Reagovat

75
Anta…to je predsa jasné, keby bol červený tak to je buď výtka alebo doraz…ale ružový je predsa bebe????

87
-bé-bé-
Reagovat

83
Jai Kudo…otázka nie je špatná len tvoja odpoveď…keby som na ňu vedela odpovedať, tak to napíšem…ako postreh…lenže neviem

88
Pavlína
Reagovat

Štefanův chat
http://www.zenskyweb.sk/superstarista-stefan-itcho-pcelar-bol-online

Je to docela zajímavý, hlavně odpovědi ohledně závazků, průběhu soutěže atd.

89
-bé-bé-
Reagovat

84
tak táto živá verzia AVE je lepšia…viac tam dáva zo seba…tá štúdiovka je moc uhladená a posobí „bezkrvne“ a ani tam nepočujem jej gitaru…
(včera mala skúšku z klasickej gitary…tak snáď ju dala!!)
85
blixa…ona vravela, že jej texty nejdú…(skor výtvarno)…ale snáď pochopí, že má spievať „samu seba“…čím žije a nie to čím žijú iní“…ako pesničkárka je to o „nej a jej cítení či názore“
to chce čas až autority „zbezvládnu“ zas…culiling

90
jab
Reagovat

88 – Paráda :-)))

91
-bé-bé-
Reagovat

90
ahoj jab, ešte si tu?
zaujíma ma prečo sa ti viac páči „Lepší ako sme“ a nie „Na ceste“ (ktorú som si znovu vypočula a mne sa tam teda viac páči Anička a aj text…ten je práve tak na rozhraní…medzi „realitou“ a teda osobnou rovinou…a…
„mágiou“ teda snom či víziou

92
-bé-bé-
Reagovat

78
Otázkou je, jestli Michal svoji tvorbu podává dost srozumitelně a nebo je jen pro určitou část posluchačů.
příznivče obecnej…tak pre mňa je nezrozumiteľný najma text…sa do toho tak“vkladám“, že mi teda uniká „pohoda reggae“

napr. Manna sa mi zdal začiatok zaujímavý a ďalej som zase nerozumela…i keď text zrejme nie je v hudbe kľúčový…

93
blixa
Reagovat

88 : ten kluk je mi čím dál sympatičtější ! ;-)

94
jab
Reagovat

91 – Tak nějak celkově, Na cestě na mne působilo jako typická katalogová věc složená narychlo specielně pro tyto typy soutěží, byť o třídu lepší než singly ostatních grandfinalistů. Zatímco u Lepší ako sme jaksi mám pocit, že si s tím někdo fakt dal tu práci, jak s hudobu, tak i s textem a aranžemi…můžu říct, že mě to docela zaujalo už na první poslech :-)

95
dolores
Reagovat

93 -zda sa, ze Itcho je nova era superstar !! :)))))

96
blixa
Reagovat

95 : óó, ano , presně tak … Konečně jsme na to přišli !!!!

97
Anta
Reagovat

86 bebe – tak barvy vnímáme každý jinak, budiž :-)

98
Anta
Reagovat

95, 96 – si děláte srandu, že ? :-)))

99
dolores
Reagovat

96 – jo, dlho nam to trvalo, a pritom je to take jednoduche, staci nepodpisat s nimi zmluvu … a nova era je na svete :D

100
dolores
Reagovat

98 – ja nikdy nezartujem Anta, ved ma poznas !! o:)

101
blixa
Reagovat

98 : tak to ani náhodou !!!

102
Anta
Reagovat

100 dolores – zjišťuji, že moc ne :-)

103
Anta
Reagovat

101 blixa – no, jsem se pro jistotu zeptala :-)

104
blixa
Reagovat

103 : no aspoň konečně víš, jak to doopravdy je ;-)

105
yeey
Reagovat

98 neco mi rika, ze to skutecne mysli smrtelne vazne :-DD nova era s nejslabsim grandfinalistou za vsechny rady, ktery zaujima vsim jen ne samotnymi vystoupenimi, je dalsim dukazem, ze nova era nemusi nutne znamenat lepsi era :-)

106
Prochor
Reagovat

Já myslím, že Aneta, GG a Sabča se dají vlastně srovnávat jen v tom, v čem jsou srovnatelné a to je:
Charisma a sympatičnost
výraznost v soutěži
silná osobnost

Srovnávat je jinak nejde protože je každá úplně jiná.
Každá zpívá jinak, každá vypadá jinak na jevišti, každá se jinak chová a působí na fanoušky jinak. Aneta a GG dělají muziku jinak a Sabča bude asi taky odlišná od obou.

107
Anta
Reagovat

105 yeey – mě taky :-)) A opravdu zůstala nezodpovězená otázka, co vlastně ta nová éra znamená, a je lepší ? :-))

108
Jai Kudo
Reagovat

105 yeey – taky se mi zdá , že Nová Itcho Éra SS spočívá v tom, že zpěváci budou stále slabší a slabší, a jejich mediální a jiné velebení větší a větší……
Před chvíli jsem doposlouchal nějakou písničku od L. Adamce. Nemůžu říct, že to bylo úplně špatný, takový pomalý sladký popík (kde zůstala jeho tady tak velebená rocková duše :D )….a dozvěděl jsem se při tom, že LA je strašně úžasný a úspěšný, protože bude na Slovensku zpívat v muzikálu Krysař…..Nic proti, jen bych chtěl touto cestou pozdravit místní haterky a čaramůry …….
A taky jsem si potvrdil názor, že pěvecky je LA na míle vzdálený „nezpěvákovi“ Itchovi…..(ale jinak je Itcho celkem sympaťák….:) )

109
yeey
Reagovat

107 ja uz to ted vsechno vim – nová era je zkratka Itcho a to je proste žůžo, takze jako mocne lepsi nova era :-DD

110
yeey
Reagovat

108 jj Lukas uz stihl udelat skoro vse (solova kariera, muzikal, natrasani se v TV….), co ony haterky vycitaly Gabine a co ho delalo lepsim a poctivejsim umelcem, nez je GG:-DD

111
Anta
Reagovat

109 yeey – :-))) opravdu ?
Já se zřejmě opět uchýlím ke svému oblíbenému citátu „Vím, že nic nevím“ :-( :)))

112
Jai Kudo
Reagovat

110 – Jj, přesně tak…..3:)

113
Jai Kudo
Reagovat

110 – s tím rozdílem, že tak kvalitní album, jako je Celkem jiná nedokáže LA vytvořit nikdy, o tom jsem přesvědčen…

114
dolores
Reagovat

105 – si uplne mimo, nepochopil si ani za mak, co som mala na mysli. … a zial asi ani Anta. vobec to nebolo mierene na spev ani na vystupenia v sutazi. skor ide o jeho postoj k zmluvam a produkcii… zase robis bublinu z niecoho, co ani neexistuje .. :D

a VOBEC nemam chut dokazovat, ci je alebo nie je Itcho najslabsim finalistom vsetych cias niekomu, kto fandi Bagovej :DDDDDD

115
Prochor
Reagovat

Mám takovej nápad přátelé jevišť a podivně nového zpěvu.
Když rekap o soutěži jako takovíé nebude, co kdybychom řekli alespoň svoje názory.
Třeba ve struktuře Gorilly.
Myslím článek „Katastrofa jménem Nová éra.
Čiže by se hodily otázky na témata:
1) V čem byla Nová éra nová pokud vůbec byla
2) Byla Nová éra průšvih nebo ne
3) Pokud ano, kdo je hlavní viník (hlavně soutěžící, produkce, moderátoři, porota)
4) V návaznosti na 3) Ewa byla plus nebo mínus a proč
5) Objektivní důvody letošní kvality/nekvality – schéma soutěže ( castingy, způsob řazení tématických kol, výběr skladeb, vysílací schéma, reklamy, prezentace finalistů atd…)
6) Důvody úspěchu/neúspěchu jednotlivých finalistů ( i když tohle téma bylo v předchozích dvou rekapech kluci+holky dost rozebrané)
7) Jak by měla vypadat soutěž dál (má vůbec ještě být, má být československá, za jak dlouho)

116
Anta
Reagovat

114 dolores – ale pochopila, i když to nebylo jednoznačně napsáno.
Pro mě nová éra, která by spočívala pouze v nepodepsání smlouvy, je tedy sakra málo.

117
jab
Reagovat

115 – Jak to je? Nebude vůbec nebo bude později? Ještě bych přidal žebříčky, osobně už mám v hlavě svou TOP 10, Bottom 3 a možná dám dohromady ještě nějaké special trojice ;-)

118
yeey
Reagovat

114 to se mi libi, jak na me vzdycky tu Ivannu nebo Veroniku vytahnete jako bych spachal trestnej cin, ze se mi libilo par jejich vystoupeni v soutezi, jasne sem vzdy rikal, ze me po soutezi jejich tvorba a smerovani zajimat s nejvetsi pravdepodobnosti nebude, od toho mam jine finalisty…:-)

ja sem to celkem pochopil, jax to myslela, vsak sem napsal, ze fanousky zaujima vsim jen ne samotnymi vystoupenimi – ted si to ve svem prispevku jen potvrdila, tak kdo potom co nechape :-)

119
dolores
Reagovat

naozaj je pozoruhodne citat tu na Panackovi prispevky tazkych odbornikov na spev, ktori kdesi cosi poculi o technike spevu a teraz vynasaju vysokoodborne posudky o tom, kto je, a kto nie je spevak :))))

Jai Kudo, Lukas sice spievat vie, ale ma kopu zlozvykov, manierov, ktore su typicke pre barovych spevakov, a ktore mu v minulej porote nemal kto vytknut (skoda, ze tam nebola Ewa). kazdu frazu ukoncoval ha-ha, co mi liezlo a lezie na nervy. a nepacila sa mi ani jeho farba hlasu. (sorry, ejmi)
pre mna je Itcho lepsi spevak ako on. a zdoraznujem to PRE MNA. lebo ostatni pri vynasani svojich sudov nemate ani len potrebu toto slovne spojenie pouzit.

mne je vazne prijemnejsie pocuvat ledabole, nedokonale frazovanie si silnym vyrazom, ako nabiflenu spevacku techniku s nechutnymi manierami :/

120
cedarin
Reagovat

118 – ještě bych dodal, že byť na jejich vystoupení nepůjdu a desku si nekoupím, tak jak Ivanna, tak Veronika zpívat prostě uměly – na rozdíl … (a jeho desku si taky nekoupím, kdyby to zase chtěl „někdo“ překrucovat)

121
dolores
Reagovat

118- zaujima ma svojimi vystupeniami, a nielen mna, a ty to dobre vies :D

122
Anta
Reagovat

115 Prochor – jak to nebude ? Vlado to tuším sliboval a má to i na konci rekapu.

123
yeey
Reagovat

121 uz sem to tady nekdy zminoval – ok, zrejme te sice opravdu zajimaji i jeho vystoupeni, mam ovsem dojem (ty teda urcite reknes, ze to neni pravda…), ze kdyby sis u tech vystoupeni vypla obraz a mela jen zvuk, tak ti z toho vzrusujiciho zazitku zustane tak 20 %..:-) ale abysme se zas nedostali k tomu, jaxem netolerantni k ostatnim – ja ti to nijak neberu, jak je libo, jen konstatuju, jaky dojem ve mne vy fanousci Itcha budite :-)

124
ejmi
Reagovat

119-Dolores, ja som tu už prestala chodiť, dnes mám chvíľu tak som sa prišla zabaviť. Ako vidím nevieš zabudnúť a naďalej tu trpíte komplexom LA. Ja to mám v paži. Pre mňa je spevák, ktorý zaspieva všetko a má ten dar vyvolať silné emócie (negatívne aj poztivne), Jai Kudo vypočuj si druhý album Siempre, tam nájdeš každý žáner. Najviac sa mi však teraz LA páči v tých baladách, lebo má na ne super hlas. A na jeho Krysařa sa pozrieť určite pôjdem, spievať bude aj Peťo Cmorík, Mirka Partlová a viacerí skvelí speváci. Obsadenie novými ľuďmi a super muzikál. A čo sa týka „skvelého albumu“ GG, nuž pre koho ako. Ja Ti Jai Kudo Tvoju radosť a potešenie z GG neberiem , ale pre mňa nie je speváčka na počúvanie, prepáč, to radšej hociktorí z tohoročnej série. Pišta sa mi páči dosť, len čakám nato, ako sa mu podarí zužitkovať potenciál, ktorý súťažou získal. Je to sympaťák a držím mu palce. Keď „zabrúsi“ niekedy k nám do klubíku, určite si ho nenechám ujsť. Ináč Jai Kudo, všetkého veľa škodí – aj lásky k jednej slečne. Treba diverzifikovať portfólio.

125
dolores
Reagovat

123 -mna bavi ho pocuvat aj bez obrazu. samozrejme s obrazom je to stavnatejsie. bo som zenska a on je pekny chlap :D no a?

ja som tu raz pisala, ak by GG vyzerala ako Paroubkova ex, dokazali by ste jej tak prudko fandit ? :)))

superstar je o komplexnom baliku. Punktum.

126
Jai Kudo
Reagovat

119 dolores – ale vždyť já ti toho Adamce necpu :D Jen ho srovnávám s Itchem podle svých osobních dojmů….Když já mám raději ty kvalitnější zpěváky, kteří alespoň slušně intonují, frázují atd. (i když mají „manýry“).

127
yeey
Reagovat

120 stejne je tohle debata trochu vo ho*ne :-) s nejvetsi pravdepodobnosti stejnak vsichni do jednoho upadnou v zapomeni, jen u tech Ivann a Veronik je to holt prihodnejsi a jednodussi prorokovat, protoze je vskutku dopredu jasny, ze ty velehity, ve kterych je jejich nejvetsi sila, jim tu proste nikdo nenapise…:-) a zapadnou stejne jako zbytek, ktery sice ma nejakou kapelu a tim padem jednodussi moznost se nejak jako hudebnik realizovat, ale nakonec jsou kratce po SuperStar zase tam, kde byli pred ni… bohuzel, je to jen TV porad, po jehoz skonceni 95 % soutezicich nikoho nezajima…:-(

128
yeey
Reagovat

125 stara Paroubkova, ze ktery vychazi hlas GG – teda dik za nocni mury :-DDD

ale proboha nikdy neprirovnavat GG k Itchovi :-) jak uz sem tu psal nedavno, u GG je vzhled 20 % uspechu, u Itcha 80% :-)

129
jab
Reagovat

128 – To přeháníš, nezapomínej na něj ještě na hudební invenci, osobitost, charizma a muzikálnost ;-).
U GG bych s tema 20 i souhlasil, možná bych trochu ubral, i když ten zevnějšek asi taky dost udělá – teoreticky by mohla soutěžit i v Miss (kdyby neměla hudební talent), vysoká je dost (i když nevím přesně kolik cm) ;-)

130
yeey
Reagovat

127 ted nad tim jeste premyslim, a s tim, ze po soutezi budou zase tam kde pred ni, sem to trochu prehnal… kazdopadne maji vsichni soutezici urcitou sanci se hudbou zivit, ale to jeste neznamena ze budou „znami/slavni“ … pro ne je ta soutez urcite velkym prinosem a posunem, ale pro hudebni trh jako takovy je ten prinos celkem nulovy ve smyslu, ze by se tam objevili nejaky novy cesky/slovensky interpret, ktery by s stal nejakou vyraznejsi figurkou hudebni sceny – to se da rict snad jen o Anete, asi Celeste a s privrenim oci o Bendem, GG, Benovi, Konvici nebo Smajdovi, ale je to hodne relativni…:-)

131
dolores
Reagovat

128 – zase si v poslednej vete zabudol dodat – ze podla teba. :))) kazdy ma iny pomer percent. nechodi totiz po republikach 15 milionov yeeyov :)))

napr. ja si GG napr. do sluchatok, okrem 1 piesne nemozem dat. lebo mi jednoducho pili usi. a nie som sama.

132
dolores
Reagovat

127 , 130
no vidis, cekom rozumne prispevky :))

133
blixa
Reagovat

Mě je úplně jedno, jaký je kdo zpěvák, či nezpěvák. Mě zajímají komplexní umělci. A komplexní umělec musí být i autor. Tím nemyslím, že třeba musí být nutně skladatel. Autorský vklad může být i jiný, třeba významný podíl na aranžích nebo třeba na uměleckém směrování skupiny ve které působí, vytváření potřebné chemie pro tvorbu a pod. Pokud zpívá, zajímá mě jeho charisma, jeho souznění s tvorbou, nezajímá mě technika, a to vůbec. V zásadě mě moc nezajímá to karaoke, co vlastně soutěžící během SS předvádějí. Hledám tam v druhém plánu, co jsou zač, jaký je jejich opravdový potenciál. Proto mě zaujala např. Celeste, i když její karaoke výsledky za moc nestály. Proto mě zajímá Štefan. Ani jeho karaoke výkony nebyly často kdoví jaké, ale já tam vidím ohromný potenciál pro tvorbu originální, kvalitní muziky. Vidím osobnost a to že má ve zpěvu technické nedokonalosti je problém zcela marginální. Technika se dá významně vylepšit a nebo se nedokonalosti dají přetavit v přednosti. Ale talent a osobnost, to nevylepšíte, to nepřetavíte. Takže si kvičte, pyskujte, kvákejte cosi o houkání, je to zbytečné. Radši si užívejte svých GG a LK a dalších podobných a radujte se z nich, když už dál nevidíte a nevnímáte. Howgh.

134
Jai Kudo
Reagovat

Jestli jsem si nemyslel, že první čaramůra, která se ozve, bud ejmi :D
Nebudu to komentovat, i když ti pochválím Adamce, tak stejně….
Ale přece jen ti prozradím moje diverzifikované portfolio, je dost široké, např. A7X, Alter Bridge, Stone Sour, Masterplan, Allan-Lande, Lacuna coil, Within Temptation, Xandria, Slash atd, atd. k tomu nějaká alternativa, trip-hop a spousta těch starých klasiků, ale to bych potřeboval celou A4.
Ze CZ/SK poslouchám vlastně jen GG a Šmajdu, protože tady pro mě prostě nic lepšího není. To je ten problém….I když jestli Šafa s Dailym vytvoří něco opravdu kvalitního, tak si jej možná přidám do portfolia….

135
yeey
Reagovat

131 ze se ti neco nelibi jeste neznamena, ze to musim automaticky otitulkovat „imhó-čkem“ :-) zkusim to takto – JA jsem presvedcen, ze to tak objektivne je :-)

129 ok tos mu imho (nebo bez imho-uz nevim :-DD) z tech 80% nakejch deset dvacet jeste ukrojil :-)

132 zapomnelas dodat imho ;-)) :-D

…………….no asi se takhle nikam nedostanem, stejne tu vzdy vsechno skonci u rozporu o tom, co je subjektivni a co objektivni :-D

136
jab
Reagovat

126 – Tak u mě třeba slušně intonují/frázují = že mi to vyloženě netrhá uši :-D.

137
Jai Kudo
Reagovat

133 blixa – překvapí tě, že s tebou asi z 90% souhlasím? Teda až na to, že nezáleží na tom, jestli kdo umí zpívat nebo ne. S tím nesouhlasím, aby ta tvorba byla kvalitní, musí ji někdo kvalitně zazpívat. A je taky otázka, jestli ti opravdu talentovaní dostanou příležitost se prosadit tak, jak píšeš….ono to u nás je většinou o jiných věcech než je kvalita, talent, muzika……
ALe jinak v zásadě souhlas…

138
dolores
Reagovat

ak by som isla len po Itchovom vyzore, tak to by som z neho odpadla uz na kastingu. a tam som prave videla len pekneho chalana, co z neho bola Ewa mimo, a to mi prislo skor usmevne…:)) kratky uryvok z Apologize ma skor odradil lebo ten song nemam rada… a ani Itchova farba ma nenadchla. prislo to, az ked ukazal silu svojej interpretacnej osobnosti na podiu. krasa je povrchna zalezitost, bez vnutornej hodnoty a osobenho kuzla nic neznamena. to by som potom musela fandit aj dalsim krasavcom, ktori v spevackych sutaziach boli.. a nefandila som.

ak je u GG 20% uspechu vzhlad, a az 80% uspechu spev, tak teda naozaj by mohla byt na 80% uspesna s takymto hlasom aj pani Paroubkova? wow :))))))

139
Anta
Reagovat

138 dolores – že zrovna ráda uvádíš vzhled Paroubkové, zkus to u Itcha se vzhledem Paroubka :-))

140
IIII
Reagovat

173 cm

141
yeey
Reagovat

134 1. odst – sorry, nak to tam vsechno nevidim jako ty, ja porad vidim jen prumerneho zpevaka, ktery musi svoje nedostatky tezce dohanet vzhledem a (budiz) charismatem:-) jsem nastavenej proste na ponekud hmatatelnejsi veliciny (nerikam, ze je to tak lepsi, rozhodne to ale, myslim, neni nic povrchniho, jak tu nekdo uz parkrat smerem ke mne naznacoval:-) , tam asi vznika ten rozpor mezi nami :-)
2. odst – you wanna play dirty? :-D tak si predstav na Itchove miste Paroubka a sem na tebe zvedav, jak v tom budes hledat to kouzlo a vnitrni hodnotu :-D

142
Jai Kudo
Reagovat

139 :D :D :D

143
yeey
Reagovat

139 :-DDD ach jo, jsem rad, ze jsme skoro vzdy na jedny vlne, ale tyhle „duplicity“ nasich prispevku uz zacinaj bejt otravujici :-D

145
Anta
Reagovat

143 yeey – :-))) tak ať, můžem za to, že jsme na stejné vlně ? :-)

146
yeey
Reagovat

145 jeste ze je cedarin mimo, jinak by nas zacali admini promazavat :-DDD

147
blixa
Reagovat

137 Jai Kudo : přiznám že trochu překvapí :D Ano, rozdíl našeho vnímání je myslím v tom, že ty požaduješ určité atributy (intonace, frázování) aby si měl vjem kvality. Mě tohle až tak nezajímá, mě zajímá jak se zpěvákův technicky dobrý či špatný projev podřizuje uměleckému záměru či cítění.

125 dolores : copak Paroubková ale fungoval by třeba sám Paroubek s hlasem božského Káji ? :D

148
eva2
Reagovat

141 – … tak průměrný zpěvák…
Jenže zajímavého zpěváka nedělá jenom dokonalá intonace a strojově přesné frázování, ale to něco navíc, co třeba pro mě chybělo u Veroniky… Dá se tomu říkat vlastní vklad, emoce, snaha něco říct, charisma, vlastní tvorba… A to u Itcha nacházím, proto mě zaujal.
Moc hezky je to napsáno tady – http://vaclavfiala.blog.idnes.cz/c/317786/Mame-tu-dalsi-Superstar-takze-hudba-dostane-zase-na-cumak.html
v odstavci o Dylanovi.

149
yeey
Reagovat

148 :-DD vskutku fundovany clanek z blogisku – autor nas v 1 a tom samem odstavci informuje, jak se povazuje za narocneho posluchace a ze jeste na druhem stupni ZŠ poslouchal Britney Spears a Spice Girls :-DDD

jinak klasicka wananbe intelektualni masturbace ve stylu nekterych zdejsich diskutujicich:-) proboha ja taky mam oblibeny kapely a vidim u nich vsechny ty „osobnosti, charismata, osobni vklady a vlastni tvorby,“ ale proc to porad zduraznovat, kuprikladu u Itcha to pak na ty, kteri mu nefandi, pusobi spis jako zakryvani jinejch nedostatku… na SuperStar pak koukam, protoze si chci poslechnout, ze nekdo umi fakt kvalitne zpivat, ma zajimavou barvu hlasu apod., jinak zadnou velkou dusi atd. v kazdotydennim coverovani opravdu nehledam, nebot SuperStar je skutecne velmi umela a s realnou hudbou toho moc spolecneho nema, je to skutecne spis jen zabavni televizni porad a tak k tomu pristupuju :-) hledat vsechny ty hlubokomyslne atributy v SuperStar mi proto prijde ponekud zcestny…:-) podivejte se na zahranicni souteze, v 1 kuse tam otevrene opakuji, jak hledaji interpreta, co bude masinou na prodej desek, ne nejuzasnejsiho clovicka pod sluncem :-)

150
eva2
Reagovat

149 – to jsem přesně čekala, že (ne)vkus na ZŠ ukazuje duševně méněcenného člověka.
Ale jinak mi došlo, v čem je problém. Někteří hledají v SS jen dokonalého interpreta coverů a někdo člověka, který je zajímavý i mimo soutěž. To se potom naše hlediska totálně míjejí :-)

151
jab
Reagovat

149 – Jenže hudební vkus se vyvíjí, já taky jednu dobu poslouchal hlavně to, co jsem znal z rádií (a rádio si naladím rád dodnes), akorát postupem času jsem si začal stále víc libovat v alternativnějších věcech, které se holt do rádia nedostanou (v lepším případě je hraje Hitrádio v rámci legendárních rockových hitů na konci každé hodiny). I když už v dětství a pubertě jsem si začal budovat svůj vztah k umělcům, jako jsou Nohavica, Tučný, Nedvědi, Beatles nebo Simon & Garfunkel ;-). A právě v dětství leží kořeny mé náklonosti k folku a country obecně :-).

152
Anta
Reagovat

149 yeey – souhlas, na SS nahlížím taky tak a hledat v tom něco víc, než bylo zamýšleno, je přeceňující a mimo mísu :-))
To neznamená, že pokud mě někdo opravdu hodně zaujme, že jej nebudu sledovat i po soutěži.

153
yeey
Reagovat

150,151 – hele ja nikde nenapsal, ze autor je dusevne menecenny! i ja obcas posloucham nejaky uchylarny, ale neoznacuju se potom na svym blogisku za narocnyho posluchace :-DD (obzvlast na zaklade jmen jako Britney, Spice Girls, U2, Bob Dylan-autor musi opravdu hudbu prozivat do hloubky, ze dokazal objevit tyto umelce :-DD)

150 – jeste mi dovol, abych te informoval, ze myslenka ty souteze je, ze lidi kazdy tyden pote, co soutezici odzpivaji, poslou hlasy podle toho, jak se jim libili…:-) jestli je interpret zajimavy i mimo soutez, to skutecne neni primarni otazkou a navic se jedna o velmi hypoteticke kriterium pro odeslani sms-ky… to by se v podstate kazdou nedeli vubec nemuseli s*at s dalsimi x pisnickami :-)

154
BarBora
Reagovat

Takže, Štefan nepodpísal zmluvu? Slováčisko neposlušné jedno! No, a nemilujte ho…

155
eva2
Reagovat

153 – děkuju za informaci, mně to nedošlo, jak mám hlasovat. V tom případě měli hlasování spouštět až po odzpívání všech, abychom mohli vyhodnotit, kdo udělal nejméně intonačních chyb a odeslat SMS na správné číslo :DDDD

156
yeey
Reagovat

155 myslim, ze neni duvod si z toho delat srandu, jen konstatuju, jak se veci maji, mel sem pocit, ze ti to unika :-)

157
jab
Reagovat

154 – Je to rebel! :-)

158
BarBora
Reagovat

157 jab – hlavne vie, čo chce. A zmluvy podpisovať bude, po vzájomnej dohode.

159
eva2
Reagovat

156 – holt každý od SS čekáme něco jiného, ale to je normální. Kdybychom to všichni viděli stejně, byla by to strašná nuda :-)

160
eva2
Reagovat

158 – Itcho je formát, od začátku věděl, co chce, a jde si za tím :-)

161
jab
Reagovat

158,160 – A dělá dobře ;-)

162
-bé-bé-
Reagovat

158
a zmluvy podpisovať bude po vzájomnej dohode….super si to napísala…aj o tomto je Nová doba/éra…i keď si z toho robíte srandu…
kombinácia žltej a fialovej je jedným z „kľúčov k úspechu“

163
Lucas
Reagovat

Jaro zpívá Nevermind v Rádiu Expres http://www.youtube.com/watch?v=hwXtYx7puS0

164
Anta
Reagovat

162 be-be – to, že má kombinace žluté a fialové takový potencionál k úspěšnosti jsem doteď nevěděla :)
Zabýváš se barvama a jejich vlivem nějak profesionálněji ? Nemohla jsem si nevšimnout, že je hodně používáš k vyjádření svých pocitů či vysvětlení některých jevů.

165
Jai Kudo
Reagovat

Jestliže někdo ze Superstar dokáže složit, zahrát zazpívat něco takového, pak ta soutěž přece jen možná má nějaký smysl….uvidíme, jestli někdo z letošních to dokáže :)
https://www.youtube.com/watch?v=KUjDE39Z9QY

166
irena
Reagovat

165-souhlas. Jestli má někdo všechny atributy Superstar, tak je to Miro. Jeho pěvecký projev není možná úplně dokonalý, ale charizma má obrovské a hlavně texty jeho písní mají hlavu a patu. A to jak ty anglické, tak slovenské.

167
dolores
Reagovat

126- Jai, viem, ze mi ho necpes, … a ja urcite neprichadzam do tejto debaty niekoho kritizovat (LA,GG) ale ked sa debata stale tak nejak zvrtne do polohy , ze niekto je nespevak a postupoval len vdaka vzhladu, a ti dalsi su idealni spevaci, ktorym sa on nemoze rovnat, tak musim, (hoci povodne som to vobec nemala v umysle) vyslovit aj svoj postoj – ze mne sa prave zle pocuvaju ti neustale vychvalovani spevaci, ktori tiez maju svoje nedokonalosti, len sa to akosi stale prehliada :) ..

139- si zabila,no xD.. skor som cakala nejake od vas vysvetlenie tohoto „javu“ a nie hned tento jednoduchy protiuder :)))
mmch, Paroubek je teda oproti svojej byvalke dost velky krasavec :D

168
gabi
Reagovat

167 dolores obdivujem Ta za to, ze si naozaj bola prajna inym oblubencom, nez je ten tvoj…. nechapem, ze to niektori nechcu pochopit :)

170
blixa
Reagovat

To je zvláštní, vždycky když čtu „Jaro Smejkal“ mi v hlavě začne znít „Jaro“ od Tatabojs :D :D.

171
Flint
Reagovat

Základom budúceho úspechu účastníkov súťaže ako Superstar je kvalitný repertoár a dobrý managent, ktorý pomôže ten repertoár presadiť. Popri tom samozrejme treba aj dobrého interpreta s charizmou…
Poslednú podmienku Sabina splňuje, uvidíme ako sa jej podarí nyplniť prvé dve podmienky…

172
cedarin
Reagovat

167 dolores – to je jednoduché, někdo zpívat umí (i když tebe to řeže do uší) a krása je jako bonus a někomu holt nezbývá než hodit očkem a „zakrýt“ nelibé tony :-)))

173
-bé-bé-
Reagovat

164
áno Anta, zaoberám sa už odvtedy ako som prestala „maľovať…a to je už dávno… teraz i konkrétnou terapiou (aura-soma)
doplnkové farby predstavujú komplexnosť a istú vyváženosť (lebo obsahujú základné farby)…ide len o to, ktoré ako (napr. Itcho niekde povedal o sebe, že je čierna, ktorej chýba „biela“…alebo niečo podobné…a podobne žltá a fialová sú tiež veľký svetelný kontrast)

som sa ťa chcela spýtať? ty nemáš ružovú spojenú s dieťaťom???…v súčasnosti dieťa totiž vyjadruje „moderná“ farba a to tyrkys

174
T.M.
Reagovat

Vy tady ještě pořád řešíte Itcha? Nechápu že vás to ještě baví. Ano, je to samozřejmě technicky průměrný zpěvák který v Grandfinále neměl co dělat, Adam, Martin i Jarda jsou samozřejmě všichni technicky lepší zpěváci se zajímavější barvou hlasu a podle mě to jsou nejen lepší ale i zajímavější zpěváci než Itcho ale naštěstí vyhrála Sabina tak o co jde. On by se tam kdyby nebyl slovák nedostal takže jestli už hledáte pořád příčinu proč byl letos nejslabší grandfinalista všech dob tak ji hledejte v tom že jeden slovák tam prostě být musel a ne v jeho ksichtu protože jen s tím se do GF dostat nedá. Jeho fanynky si na jeho hudbě pošmáknou a my zase můžeme čekat na album od Sabiny. Tím to hasne. Mě spíš štve že zase neukážou ty výsledky a to nám to přitom Majesky sliboval. Aspoň by se tu už řešilo něco jiného a ne pořád dokola Itcho což už mi přijde nudné. Na stránkách superstar taky radši řeší pozadí Farné a podobné hovadiny ale aby ukázali výsledky hlasování tak to ne. Je to opruz.

175
Rena
Reagovat

Vlado – kdy bude třetí část – zhodnocení celé soutěže?

176
blixa
Reagovat

174 T.M. : ale kdež, my Štefana neřešíme, my víme že je nejlepší ! Taky k tomu dojdeš ale chce to čas :D . To jen někteří nešťastní jedinci, zoufalí z toho jaké tupé sračky plodí jejich oblíbenci stále zkoušejí něco řešit. A když náhodou jejich oblíbenec/oblíbenkyně vypotí trošičku méně tupé sračky, to je potom jásotu !!! :D

Ještě pro vysvětlenou mého vztahu ke Štefanovi a Sabině. Někdo by si snad mohl myslet, že jsem na Sabču zapomněl či zanevřel ale tak tomu není. Já prostě nemám v umění stanoveno nějaké pořadí, ten je lepší, ten je horší. To není sport. Proto taky neřeším , kdo je pro mě tím nejlepším z letošní SS. Je to nesmysl. Jsem spokojen s tím jak to dopadlo. Sabča teď ale ztratí spoustu času, než se vymaní z Lewronu a začne skutečně pracovat. Možná rok, možná dva. možná tři, kdo ví. Lewron jí místo souznějících hudebních duší vybere kapelu řemeslníků, kteří budou chtít kšefty. Sabča se v tom bude plácat, není zdaleka tak dobře připravená jako Štefan, asi to bude připomínat Anetu v prvních letech, a to ta měla výhodu vlastního managementu a obrovské popularity. Snad se z toho holka vyhrabe a nepřestane mít chuť dělat dobru muziku.

177
Rena
Reagovat

Itcho našel své fandy, stejně tak jako GG nebo můj oblíbenec Adam .. A na to vlastně ta soutěž je … vyhraje jeden, ale většina najde své věrné fanoušky – kteří by se o nich nebýt SS možná nikdy nedověděli…
proto by neměla zkončit, ale dát si tak ty 3 roky pauzu, opravdu se poučit z chyb, zajistit kvalitního moderátora (letos největší mínus – a hned po tom hrůzostrašném výběru písní – většinou) a brala bych ten X Faktor mezitím. Talent mě už taky nebaví (nikdy moc nebavil). Bude tam letos zase Bílá? K ní Mareš… to bude dvojka.. podívám se na finále, jinak asi moc sledovat nebudu.

Vlado, nevíš, zda se chystá X Faktor ?

178
T.M.
Reagovat

Tak já už sem tady Itcha v podstatě shrnul a uzavřel protože si myslím že je asi zbytečné pořád dokola to tu řešit. Je po soutěži a oni už spolu nesoupeří tak by asi měla jít veškerá rivalita stranou a každý by se měl zajímat o ty své favority. V mém případě jsou to Sabina, Adam, Šafa, Jarda a Karol. Soutěž dopadla tak jak dopadla a dopadla nakonec dobře, vítězství je ve správných rukou. Kdo je druhý, třetí, čtvrtý nebo jedenáctý je teď už asi docela jedno, přesto by mě ale zajímaly výsledky hlasování a tak na ně stále čekám a čekám a asi se opět nedočkám. Takže čekám na třetí část zhodnocení soutěže a na výsledky hlasování, toť vše.

179
Jai Kudo
Reagovat

167 dolores – já myslím, že slušná a podložená kritika není nic, co by ti tady někdo vyčítal. To, že se Itcho dostal do GF a) díky tomu, že je Slovák b) protože dobře vypadá a je sympaťák – je myslím fakt….ale nikdo neříká, že ti ostatní jsou ideální zpěváci atd…..nejsou, nikdo není, vždycky je jak se zlepšovat a kam růst, nikdo není dokonalý.
To že Itcha ty a spousta jiných tak „prožívá“ je OK, já mu taky nepřeji nic zlého. Ale nedělejme z něj dobrého zpěváka – není.

180
Jai Kudo
Reagovat

176 blixa – nevím, jestli jí hudebníky vybere Lewron. Spíš bude záležet hlavně na ní, koho si do kapely vezme. Tady se poprvé může ukázat, jestli je opravdu tak dobrá muzikantka, nebo ne. A jestli si vybere dobře. Jinak Lewron bude (asi prozatím) dělat je booking, nikoliv produkci, alespoň tak to vypadá podle jeho webu. Jsem docela zvědavý, jak ten booking bude fungovat, nebude ho dělat M. Wronka, jako u Ewy a GG, ale nějaká pracovnice Lewronu, myslím.
Jen pro úplnost, skupina Šafa+Daily Wood je už vlastně taky minulostí, nová doprovodná skupina Šafy (Daily, Bilan, Olinka) je doplněna o druhého kytaristu (Martin Kudla) a baskytaristu (Martin Mišák). Ale Daily napsal, že pilně zkoušejí v Praze a že v létě na podiích to bude“megamasakr“. Tak uvidíme, jestli nekecá :D

181
blixa
Reagovat

179 : sorry, ale Štefan dobrý zpěvák – JE. To , že ty vyžaduješ pro tento pojem jiné parametry je jiná věc. Pro tebe není, pro jiné je. Tady neexistuje žádná objektivita. Pokud dokáže v někom vzbudit svým zpěvem ty správné emoce, tak prostě dobrý je.

182
Rena
Reagovat

Já myslela, že Sabina kapelu má.. proč má hledat novou?

183
T.M.
Reagovat

181: Štefan není technicky dobrý zpěvák. To je objektivní pravda. Ale jinak už samozřejmě závisí na vkusu každého co si na kom najde, takže pro někoho je dobrý zpěvák ten a pro někoho zas někdo jiný….tam už pak skutečně žádná objektivita neexistuje. Takhle by to asi správně mělo být. Vidím že ten Itcho se tu asi řešit nepřestane.

184
Anta
Reagovat

104 blixa – jsem tě nějak přehlídla :-))
Jak je to doopravdy ne, jenom jak to máš ty :-))

185
Anta
Reagovat

167 dolores – no jo, to dělá asi ten sexy mozek :-)))

186
yeey
Reagovat

185 fuuujjj, jezis sexy mozek, tenhle terminus technikus made by Petruška me vzdy spolehlive privede do rozpaku :-D

187
Anta
Reagovat

173 bé-bé – zásadní informace, teď to do sebe zapadá.
Primárně mám s dítětem spojenou bílou.

188
Anta
Reagovat

186 yeey – tak mi řekni, proč se zdá být dolores Paroubek větší krasavec než jeho bývalka :-)))

189
yeey
Reagovat

188 to ti musi zodpovedet sama dolores… treba s Petrou souhlasi a pak tam skutecne vidi paralelu s (ň..) Itchem, nebot z toho co sem tu pochytil, je Itchuv mozek neskutecne sexy (to bude ta hepinééés) :-D

190
Anta
Reagovat

189 yeey – no právě, v tom to možná bude, v té paralele s ňu…. :-))

191
Prochor
Reagovat

133 – Blixo – komplexní muzikant zpěvák + skladatel. Jo to je ideální. Ale ne každý je Allanis, Jarek Nohavica nebo Bob Dylan. Pokud někdo umí „jen“ zpívat, měl by „jen“ zpívat a neplýtvat svým talentem. To ostatní ať nechá na ty druhé talenty. Muzika je prostě týmová práce. Věř mi.

192
blixa
Reagovat

191 : neporozuměl si mi, jasně že jsou i „pouze“ zpěváci, co nemají jinou roli, ale já jsem se vyjadřoval o tom, kdo mě zajímá ! A to jsou komplexní osobnosti. A jak jsem psal, není přímo nutné být skladatel. Jsou i další „autorské“ přínosy.

193
Prochor
Reagovat

Protože mi nikdo nevěří, že se hodnocení soutěže ( čili logicky třetího dílu závěrečného rekapu) nedočkáme, řeknu alespoň své co nejkratší hodnocení:

1) V čem byla Nová éra nová pokud vůbec byla
Byla nová jen v tom, že soutěžící žili spolu ve lile, což vedlo k tomu, že se z nich stala super partička. Hodnotím kladně. Všechno ostatní pokulhávalo za ostatníma řadama.

2) Byla Nová éra průšvih nebo ne
Byla.

3) Pokud ano, kdo je hlavní viník (hlavně soutěžící, produkce, moderátoři, porota)
Hlavní viník je produkce, která katastrofálně podcenila nás diváky. Nízkorozpočtová taktika dala Superstar na delší dobu poslední ránu z milosti.

4) V návaznosti na 3) Ewa byla plus nebo mínus a proč
Ewa byla paradoxně největší plus kromě soutěžících. Odpouštím jí pubertální výlevy protože vlastně jen Ewa byla schopná říct něco konkrétního k výkonům finalistů. Občas to bylo velice zajímavé. Na rozdíl třeba od Soukupa, u kterého naprosto nechápu co tam dělá, protože jeho názory jsou názory druhých.

5) Objektivní důvody letošní kvality/nekvality – schéma soutěže ( castingy, způsob řazení tématických kol, výběr skladeb, vysílací schéma, reklamy, prezentace finalistů atd…)

Takže:
castingy – velmi ošizené ale přesto si myslím, že kvalita finalistů nebyla od TOP5 nejhorší.
řazení tématických kol – totální průšvih – rockové kolo, jako 2.finálové ? To se snad někdo zbláznil. Atd – diety v sestavě 3+1.

6) Důvody úspěchu/neúspěchu jednotlivých finalistů ( i když tohle téma bylo v předchozích dvou rekapech kluci+holky dost rozebrané)
Často diskutované téma – jen sjem rád, že konečně diváci pochopili asi termín Superstar. Díky Bohu – sice nakonec ale přeci. Bál jsem se, že vyhraje Verča nebo Adam.

7) Jak by měla vypadat soutěž dál (má vůbec ještě být, má být československá, za jak dlouho)
Samozřejmně, že mezinárodní československá
Časový odstup je problém – viděl bych to na cca 5 let.

194
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadla jedna věc – nebo spíš pravidlo pro další superstar. Minimálně další 3 řady se nesmí ani jednou opakovat skladba, která zazněla v předchozích řadách. Takže produkce u kafíčka nebude jen poslouchat rádio, ale zapne konečně to, čemu se říká mozek (pokud ho má).

195
Jai Kudo
Reagovat

181 blixa – sorry, ale pro posouzení kvality zpěváka jsou objektivní kritéria. Ty mluvíš o sympatiích, ne o kvalitě. A samozřejmě i méně kvalitní zpěvák může být velice sympatický, populární a úspěšný …máme řadu příkladů – Celeste B., Lucka Vondráčková, nakonec i Leoš Mareš byl svého času hodně populární …..to nejsou kvalitní zpěváci, ale zato jsou spoustě lidí sympatičtí a populární….
A naopak, např. Veronika je naopak dost kvalitní zpěvačka a přesto neuspěla….

183 TM – Itcho se tady řeší už jenom jako příklad……:)

196
Jai Kudo
Reagovat

192 blixa – jinak, tomu co píšeš o „komplexních osobnostech“ a jejich „autorském přínosu“ rozumím a souhlasím s tebou….. :)

197
blixa
Reagovat

195 : ano, přesně vystihuješ zásadní rozdíl mezi námi. Já tvrdím že nejsou. Protože co je výsledným produktem ? Umělecké dílo. Emotivní působení na posluchače. A tomu jsou „technické“ atributy produktu u zadku. Buďto to tam je , nebo není. To nejsou sympatie. Ale ty to máš evidentně natolik celé hozené jinam, že asi nepochopíš.

199
Monika
Reagovat

To jsem vubec netusila, ze to Stefan nenahraval ve studiu, ale jedna se o televizni zaznamy, v takovem pripade mi prijde cena Cd na dnesni pomery sakra vysoka…

200
Prochor
Reagovat

198 – to se dalo čekat. Sabča má prostě 3x větší potencionál. A tak to asi bude i dál.

201
Jai Kudo
Reagovat

197 blixa – ta polemika asi k ničemu nepovede, ale nevadí. Alespoň jsme si ujasnili názory. Přitom s některými tvými závěry celkem souhlasím…ano, rozhodujícím výsledným produktem je „umělecké dílo“. A k tomu, aby vzniklo dobré umělecké dílo slouží právě ty různé atributy, mj. i kvalita.

202
Pavlina
Reagovat

199 – on s nima hlavně nic nepodepsal, CD s covery vůbec nechtěl nahrát, takže ho obešli a vydali jeho live vystoupení, tak trochu podpásovka, protože vydali i to nepovedené. Itcho se k tomu nehlásí

A souhlasím s T.M. Každý si tu našel svého favorita a je jen na nás, jak je budeme podporovat a sledovat. A upřímně, každý nemusíme mít rád to samé, to by byla nuda.

203
Anonymní
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=SfqAbJdPhWc

ewin novej klip -polsky.je tam vice hlasu ale celkove to zni docela dobre.

historie -klidne pisen -pro spanek a lepsi naladu
http://www.youtube.com/watch?v=KoILNyPLFnM

http://www.youtube.com/watch?v=IJ3cdu6Ptjs
tak toto je jine kafe-

204
karlo
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=SfqAbJdPhWc

ewin novej klip -polsky.je tam vice hlasu ale celkove to zni docela dobre.

historie -klidne pisen -pro spanek a lepsi naladu
http://www.youtube.com/watch?v=KoILNyPLFnM

http://www.youtube.com/watch?v=IJ3cdu6Ptjs
tak toto je jine kafe-

205
Anonymní
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=SfqAbJdPhWc

ewin novej klip -polsky.je tam vice hlasu ale celkove to zni docela dobre.

206
cedarin
Reagovat

189, 190 yeey, Anta – předpokládám, že ej řeč o ňufíkovi.Tak člověk tu chvíli není a ňufík už má i sexy mozek. To už je skoro jak nové náboženství :-)))

207
Anta
Reagovat

206 cedarin – bingo :-))) Kdo by to byl řekl, že ? :-))

208
BarBora
Reagovat

Úderka nesklame.

209
cedarin
Reagovat

207 Anta – no prosím, na první dobrou a hned trefa do černého :-)))

210
cedarin
Reagovat

173 -be-be- tak já mám dítě spojenou třeba s hnědou. Znamená to něco?

211
Anta
Reagovat

209 cedarin – hele, nešlo se netrefit :-)))

212
yeey
Reagovat

206 koukam, ze ňufíka ste uz odpalili… :-D ale musim zas dodat, ze s tim sexy mozkem to byla pouze nase dedukce :-) Itchovi fanousci s tou paralelou neprisli, at predejdem nedorozumnenim :-)

213
cedarin
Reagovat

212-nebylo nač čekat :D

214
Anta
Reagovat

212 yeey – tak pokud je mi tvrzeno, že Paroubek je mnohem větší krasavec než bývalka, tak k čemu bys došel ? Že to bude něco, co zachytila Petruška, ale nám všem zůstalo utajeno :-)) Paralela jak blázen :-))

215
yeey
Reagovat

214 no to trochu to tam je, co si budem povidat :-D

216
-bé-bé-
Reagovat

Anta
dieťa v bielom…hmhmh a do akého veku?
je to zaujímavé, lebo dieťa po narodení je „neemočné“ tak ako aj biela…biela niekedy svedčí i o strate, o vyblednutí „seba…ak uprednostňujeme druhých
a ružovú máš teda s čím spojenú? s mamou? s láskou? alebo s obojím?

217
-bé-bé-
Reagovat

cedarin…s tou hnedou si ma dostal???to myslíš vážne…jediné čo ma teraz napadá je „zaschlá krv“

218
cedarin
Reagovat

217 – na napadlo mě to u vaší debaty s Antou, že to je něco, co malé děti nejvíc produkují. Jen první myšlenka, co mě napadla.

219
Anta
Reagovat

216 bé-bé – no vidíš, ten věk jsme měly definovat. To si potom myslím, že by se barvy možná měnily.

220
yeey
Reagovat

218 hele nebudu vam nic nalhavat :-DD deti a barva? napadla me taky prvni hneda :-DDDD

221
Jai Kudo
Reagovat

– bébé – ty barvy a pocity nebo vlastnosti…….a co takhle předstvuje fialová…..a co modrá…..? Ty se v tom vyznáš, protože to máš nějak nastudovaný? Myslím nejen ty barvy ale obecně ty esoterický věci…?

222
-bé-bé-
Reagovat

218,220

HNEDÁ je vlastne „stlmená“ červená…určite je to farba bezpečia…asi to čo potrebujú „nielen“ deti

223
-bé-bé-
Reagovat

221
keď sa tým zaoberám, tak sa v tom určite i „vyznám“…ale pocity sú i tak individuálne pri „prežívaní“ tej ktorej farby…sú viac ako „obecné“ súdy…lebo sa dotýkajú nášho „konkrétneho“ života
tvoja fialová je iná ako tá moja…ale napr. o fialovej sa vraví v súvislosti s „mágiou, mystikou“…mňa skor ako samotná „ezoterika“ zaujíma to „prepojenie magického a normálného života“…niečo ako „magický realizmus“

224
-bé-bé-
Reagovat

farby na rýchlu orientáciu
http://www.zdenekholub.cz/barvy.html

225
Jai Kudo
Reagovat

224 – dík, mrknu na odkaz…:)

226
jab
Reagovat

Vlado, bude teda někdy ta třetí část nebo máme následovat Prochora a zhodnotit si to sami v tomhle vlákně? :-D

227
DJ Vlado
Reagovat

226 – Třetí část jsme bohužel museli odložit na neurčito. Kromě toho, že ani já ani Merťas jsme ji nestíhali napsat, tak je tu ještě jedna komplikace, o které do diskuse psát nemůžeme. Pokud bychom ji nakonec přece jen chtěli vydat, dopředu to oznámíme. Děkujeme za pochopení :-)

228
jab
Reagovat

227 – Díky za info :-)

229
Rena
Reagovat

227 Vlado
no, to je tedy velká škoda, na 3. část jsem se nejvíce těšila!! :-((

230
blixa
Reagovat

Že by cenzura i na panáčkovi ?? :D

231
Anta
Reagovat

227 DJ Vlado – tak to je škoda, že ten avizovaný třetí díl nebude.
Celkové zhodnocení letošní superstar by bývalo bylo zcela jistě zajímavým zakončením.

232
jab
Reagovat

Tak když není rekap, zkusím své hodnocení opřít o Prochorův dotazníki ;-):
1) V čem byla Nová éra nová pokud vůbec byla.
Vila (kvituju, aspoň se líp zformovala party) a bohužel více mimopěveckých povinnosti a podobných pí**vin. Autogramiády ještě chápu, ale ty aktivity a dělání opičáren pro platiče Voya – zvlášť na méně zkušených zpěvácích byl zúžený časový prostor pro nacvičování skladeb až příliš znát. Nacvičit skladbu s intonací, frázováním, angličtinou, procítit ji…během 1 týdne a ještě většinu času zabít podružnými věcmi…pak se má člověk divit, že ty výkony byly letos takové nějaké slabé.

2) Byla Nová éra průšvih nebo ne
Byla.

3) Pokud ano, kdo je hlavní viník (hlavně soutěžící, produkce, moderátoři, porota)
Moderátorská dvojice – nevýrazný Juraško byl jen stínem Mareše nebo Pyca, ale aspoň se dal snést. Křiklavě vytlemená Zorka půsboila jako by přišla z dob před rokem svého narození, naštěstí se v závěrečných kolech stáhla do pozadí a stala se snesitelnější.
Produkce!!! – hlavně výběry songů byly na palici, skoro každý dostal minimálně jeden výběr těžce proti srsti. Některé výběry zas byly naopak perfektní. Dále se mi nelíbilo téma většiny finálových kol – k čemu jsou taková hudebně indiferentní kola jako písně s věnováním nebo kolog legend? Proč nebylo unplugged kolo nebo jazz/swingové kolo? Nebo taneční kolo?
Porota mi přišla super, Ewa se po castinzích vyřádila, Paľa jsem měl vždycky rád a Ondra mi až na jedno nebo dvě kola přišel super, hlavně když občas šel názorově proti zbylým dvěma a jel si po své linii, tím nabídl trochu jiný pohled na hodnocený výkon. Vadilo mi jen protěžování jeho oblíbenců, ale to bych mu ještě nějak skousl.
Soutěžící shledávám nejlepším elementem letošní řady, souhlas s T.M., že se vytvořila úžasná parta lidí. Navíc ve finálové 12 mi hned 7 lidí bylo něčím velmi sympatických a všech 7 prošlo až do TOP 8!!! Takové štěstí mít asi už nikdy nebudu :-). Technicky se sice jednalo o nejslabší sestavu všech SS, ale to mi je absolutně putna. Měli jsme tu technicky dokonalou Veroniku, všestranného Šafu s úžasným basem, lidsky i pěvecky naprosto originální Sabinu a Itcha, skvělého zpěváka, moderátora, showmana a hlavně neskutečně pozitivního dobráka Jardu, 3 velké přísliby do budoucna – muzikanta Adama, soulovou princeznu Terezu a pěvecky emotivní Kristínu, sestavu pak doplňovali exotická Virgínia, bojovník Daniel, vkusný muzikant Karol a poloalternativní Natálie

233
jab
Reagovat

4) V návaznosti na 3) Ewa byla plus nebo mínus a proč
Ewa byla paradoxně největší plus kromě soutěžících.
Jak to na castingu mohlo vypadat všelijak, Ewa se ukázala jako velké plus. Možná odborně nebyla na takové úrovni jako Paľo a Ondřej, ale i tak její komentáře měly hlavu a patu a rozhodně se nezařadila mezi zbytečné porotkyně u Darinky nebo Zeťové. Velmi sympatické od ní je, že nabídla soutěžícím, že se na ní mohou s čímkoliv po soutěži obrátit. (Tuším že to říkal Štefan v jednom rozhovoru).

5) Objektivní důvody letošní kvality/nekvality
Nízkonákladovost, odfláknuté rozlučky s vypadlíky ve stylu „vezmi si sluchátka, řekni 1, 2 věty a nashle“, fackovací panák v (semi)finále, někdy podivné výběry skladeb a snaha stylizovat některé soutěžící do jedné polohy, (pod)průměrní moderátoři, často opakující se výběry skladeb z minulých ročníků.

6) Důvody úspěchu/neúspěchu jednotlivých finalistů
Natálie – rozpoznatelný hlas a osobitý projev/likvidační výběr
Karol – muzikálnost, pohodářství/likvidační výběr, těžce nedokonalý zpěv
Daniel – otloukánek poroty – lítost, bojovnost/silné pěvecké nedostatky
Virgínia – exotočinost, věřím že pro dost hlasujících mohla být sexy/(pro mě) bezemoční zpěv, technické nedostatky, celkově chladný projev
Jarda – originální hlas, velmi sympatický charakter/žánrově obtížnější zařaditelnost, extravagantní zjev (byť v živácích oproti castingu a divadle značně „znormalizovaný“)
Kristína – sympaťačka, na svůj věk poměrně inteligentní, procítěný zpěv/nezkušenost, technické nedokonalosti, absence hudebního názoru
Tereza – jasný hudební názor, fyzická krása, mile ztřeštěná povaha, příjemný hlas/omezený hlasový rozsah, slabý hlas, štvanice v bulváru
Veronika – technická převaha, veselá povaha/jistá indiferentnost, přílišná akademičnost
Martin – úžasný hlas, velmi muzikální, sympaťák/občasné manýry (byť na nich zapracoval), občas podivná výslovnost (na té taky zapracoval)
Adam – vysoce inteligentní, muzikální, kvalitní hudební vkus/osobnostní nevyzrálost, občas poněkud nevýrazná vystoupení, štvanice v bulváru
Štefan – nadhled, originalita projevu, muzikální/technicky nedokonalý, když mu nesedl výběr, tak to občas odflák (Bozk, Patejdl)
Sabina – hlasově, projvově i lidsky nezaměnitelná, sympaticky ztřeštěná/jisté technické nedostatky

7) Jak by měla vypadat soutěž dál
Dát si aspoň 2-3 roky pauzu, pak pokračovat ve federálních projektech a nechat do té doby dorůst nové talenty a hlavně víc vytěžovat ty doposud vygenerované. Vrátit se ke koncepci nejlépe ČSS1, dát soutěžícím více času na nácviky. Výrazně proměnit playlist, dát soutěžícím volnější ruku při výběru skladeb.

234
jab
Reagovat

Tak se taky kdyžtak vyjádřete :-) a na zítřek by mohl každý napsat svou TOP 10 nejlepších výkonů a kdo si troufne tak i aspoň 3, které se mu líbily nejmíň. Tak co, půjdem do toho? ;-)

235
-bé-bé-
Reagovat

a uvítala by som aj hlasového poradcu…nech sa súťažiaci aj „niečo naučia“

236
jab
Reagovat

235 – Toho bych taky bral všemi deseti ;-)

237
DJ Vlado
Reagovat

jab – Díky moc, že jsi nás zastoupil :-) Moc pěkné shrnutí, s nímž převážně souhlasím :-) Zítra se s Merťasem ještě domluvíme, jak to s tím závěrečným rekapem nakonec bude :-)

238
-bé-bé-
Reagovat

kapela by taky nemusela „pořád řvát“…aj trochu iné aranžmá…semifinále by som brala 2 s tým, že by sa vypadávalo až po ščítaní oboch kol…

239
-bé-bé-
Reagovat

Babka Nad Tatrou-ska a De domo(v) muj? :

toto som si nevšimla, vy áno?

240
-bé-bé-
Reagovat

237
jab je šikovný a najma „vidí veľa“ …ja už si teraz „nič“ nepamatám…len občasné „kusé poznámky sa mi v hlave roja“…
najhoršie je asi to, že i na tie výkony „padá prach“…
už sa mi to zdá „celá večnosť“ za nami sa rozprestrela medzi mňa a Superstar…ach jó…

241
-bé-bé-
Reagovat

http://carlachocolate.com/cz/produkty/product/carlotta-dark-70/
dúfam, že aspoń takúto čokoládu bude vyrábať Sabina…

242
blixa
Reagovat

239 : no jasné, veď to je nosný fór ! :D

243
jab
Reagovat

239 – Jj všiml hned, Kuko si umí pěkně hrát se slovy ;-)
240 – No já si samotné výkony taky pamatuju docela obtížně (zvlášť po letech), spíš si ještě někdy vybavím, jaký jsem z toho měl tehdá pocit, semtam i nějaký výrok poroty

244
přiznivec.obecny
Reagovat

Jab napsal perfektní hodnocení.
Když jsem si vše srovnala, tak většina věcí v něm je. Já to mám jen v určitých souvislostech daných do nějakého závěru… už jde o věci, co jsem tady většinou už psala, jen by to bylo v nějakém souhrnu/kombinaci… ..takže nic zvláštního :-)
Takže díky, ušetřilo mi to práci :-)

245
T.M.
Reagovat

Nemá prosím někdo kontakt na Pepeho Majeskyho? Nebo nevíte kde bych ho sehnal?

246
-bé-bé-
Reagovat

244
Příznivče…mňa by tvoj rekap zaujímal…si podobne ako Jab „detailistka“…naozaj sa ti doň nechce?

247
jab
Reagovat

246 – Mě by taky zajímal :-)

248
Anta
Reagovat

244 přiznivec.obecny – jen do toho jdi :))

249
T.M.
Reagovat

Opravdu by někdo neměl kontakt na Majeského? Chtěl sem si ho přidat na facebooku do přátel ale on mi to nepotvrdil a bez toho mu tam nemůžu napsat zprávu. Opravdu nevím jak jinak ho zkontaktovat. On tady na začátku soutěže slíbil že výsledky hlasování letos po konci zveřejní ale pořád nic tak mu to chci trochu připomenout. Já prostě ty výsledky vědět potřebuju, musím znát pravdu. A on je asi jediný člověk který mi v tom může pomoct.

250
jab
Reagovat

249 – Abys viděl, jak jsem velkorysý a jak umím zavřít oči nad místy přehnaně drsnou kritikou některých mých favoritů :-D :-D :-D:
1. Facebook zprávu můžeš poslat i lidem, které nemáš v přátelích, alespoň kdysi to teda šlo.
2. Zadej si do googlu „Anthonyho výsledky Superstar.“ Klidni na odkaz Tomíkovy stránky. Pokud budeš chtít vědět víc, překlikni si vlevo na stránkách na odkaz Hlas Československa a přejeď přes výsledky ČSS1 a nemravně se tvářící odkazy až někam do spodní poloviny. Čeká tam na tebe překvapení ;-)
Za věrohodnost neručím :-)

251
yeey
Reagovat

249 on to neslibil, on rekl, ze by nebyl proti :-)

252
T.M.
Reagovat

250: 1. On zrovna to má ale nastaveno tak že pokud mu napíše někdo koho nemá v přátelích tak to jde automaticky do spamu….

251: A kdo a proč proti je?

253
jab
Reagovat

252 – Tak zkus ty stránky :-). Jestli je to pravda, tak se to sice lehce přesýpalo, ale vyložené turbulence jsme nezaznamenali. Jestli jsem si dobře všiml, tak až na 1 kolo bylo složení TOP 8 od začátku zakonzervované…

254
T.M.
Reagovat

253: Jaký stránky máš na mysli? Já sem nic takovýho nenašel.

255
blixa
Reagovat

253 : Pozdě. Já jsem to ještě stihnul se tam podívat, ale teď jsem to zkoušel znovu a už je to kompletně pryč. takže smůla.
Pro T.M. – byly tam kompletní výsledky všech kol v %.

256
jab
Reagovat

255 – To mě štve teda…nevím jestli to blokli nebo to blok uživatel sám, protože ty výsledky nebyly správné…

257
T.M.
Reagovat

To není možný. A pamatujete si z těch výsledků aspoň něco? Asi někdo hodně nechce aby ty výsledky někdo viděl, to by ale znamenalo že nás tady někdo sleduje…..

258
blixa
Reagovat

257 : no moc ne, jen že předposlední kolo bylo tuším :
Sabina 36
Štefan 32
Adam 30

259
Anonymní
Reagovat

taky sem to videl-a sabina vyhrala vetsinu kol a vzdy se pochybovala kolem 20-39 procent a finale bylo 55-45-
a v kole kdy padl safarik ztracel na kukacku necele 3 procenta -a kdy padl jarda tak na terezu stracel 3-7 procent dost na tesno to bylo v tom 5 kole-.

hold nekdo nechce aby to bylo verejne .-

260
jab
Reagovat

První pětka stále stejné složení, na prvním místě většinou Veronika nebo Sabina, jenom jednou Adam. První osmička téměř pořád stejné složení, jen v ČS kole 8. Gía a Jarda až 9., jinak osciloval spolu s Terezou a Kristínou na 6.-8. místě. Štefan se dostal do TOP 3 až po vyřazení Terezy.
Opakuji – věrohodnost výsledků nepotvrzena ;-)

261
jab
Reagovat

257 – Tak tady si to může přečíst kdokoliv, ale je možné, že sami nějak přišli na ty jeho stránky.
259 – Těsné to bylo několikrát, minimálně v 1., 5. a 6. kole to bylo jen o procento.

262
Monika
Reagovat

Asi jsem cetla jine vysledky:-))) Adam byl prvni minimalne dvakrat, mozna i trikrat, pak asi tri kola vyhrala Veronika a zbytek Saba. I tak to ale bylo pomerne tesne a na rozdil od predchozich rocniku vitez nejel start cil…Podivuhodna byla pozice Stefana, ktery se drzel spise niz a podle tech vysledku bylo znat, ze po vyrazeni posledni Slovenky jeho pozice posilila, nicmene je to stejne jedno, pac to nejsou OFICIALNI vysledky.

263
T.M.
Reagovat

Oficiálně nebylo zveřejněno nikdy nic, ani ten procentuální poměr hlasů v GrandFinále. Prostě nic….takže vůbec nic nemusí být pravda, ani těch 55% pro Sabinu a 45 pro Štefana. Všude možně byly a jsou různé výsledky ale dokud něco oficiálně nepotvrdí Nova s Markízou tak se z toho nedá vycházet. Ale jak se k těm skutečným výsledkům dostat a jak je donutit aby to zveřejnili, existuje vůbec nějaká možnost?

264
přiznivec.obecny
Reagovat

259-60 Mě to ale připomíná internetové hlasování, jak jsem se koukali, kdo koho chce vyřadit. Zdá se mi to přinejmenším podobné(260)… To by znamenalo, že net vykazoval celkem slušný obrázek. A ještě si vzpomínám, že někdo psal, jak v 5.kole vypadl Jarda, že má info, že šlo o těsný rozdíl(259). Možná by se tedy tato čísla dala vzít v potaz.
I když už si na ty výsledky z netu pamatuju dost matně… ale nějak mi to cca sedí…

265
Rena
Reagovat

237 Vlado –
tak jak jste se s Martasem domluvili – ten závěrečný rekap bude ?

266
T.M.
Reagovat

Vlado ty by si nemohl nějak zkontaktovat Novu a Markízu nebo Majeského a poptat se na ty výsledky?

268
Anta
Reagovat

Zdravíme panáčkovce, slovo jsme dodrželi a zrovna jsme zavřeli hospodu :-P :-)))
Anta, cedarin, pimpa a yeey :-)))

269
Jai Kudo
Reagovat

Kvalitní sestava, vidím….taky zdravím….:)

270
Anthony
Reagovat

Zdravím, koukám že tu někdo včera našel moje stránky. Ty výsledky které tam byly podle mě pravé jsou protože je mám od jedné známé která přímo u sčítání hlasů pracovala. Akorát hlasy za Česko a Slovensko se sčítaly dohromady takže tam bohužel není uvedeno kolik hlasů chodilo z ČR a kolik z SK. Pak mi ty stránky někdo bloknul což nechápu. Ale můžu vám ty výsledky hodit sem.

1. finálové kolo:
1 Veronika Stýblová 22%
2 Sabina Křováková 18%
3 Adam Kukačka 12%
4 Martin Šafařík 11%
5 Štefan Pčelár 9%
6 Tereza Mandzáková 7%
7 Jaroslav Smejkal 6%
8 Kristína Debnárová 5%
9 Virgínia Bubeníková 4%
10 Daniel Šmidák 3%
11 Karol Komenda 2%
12 Natálie Kubištová 1%

2. finálové kolo:
1 Sabina Křováková 20%
2 Adam Kukačka 18%
3 Veronika Stýblová 14%
4 Martin Šafařík 11%
5 Štefan Pčelár 9%
6 Kristína Debnárová 8%
7 Tereza Mandzáková 6%
8 Virgínia Bubeníková 5%
9 Jaroslav Smejkal 4%
10 Daniel Šmidák 3%
11 Karol Komenda 2%

3. finálové kolo:
1 Veronika Stýblová 22%
2 Adam Kukačka 17%
3 Sabina Křováková 14%
4 Štefan Pčelár 12%
5 Martin Šafařík 10%
6 Tereza Mandzáková 7%
7 Jaroslav Smejkal 6%
8 Kristína Debnárová 5%
9 Virgínia Bubeníková 4%
10 Daniel Šmidák 3%

4. finálové kolo:
1 Sabina Křováková 22%
2 Adam Kukačka 20%
3 Veronika Stýblová 17%
4 Tereza Mandzáková 11%
5 Martin Šafařík 8%
6 Štefan Pčelár 7%
7 Kristína Debnárová 6%
8 Jaroslav Smejkal 5%
9 Virgínia Bubeníková 4%

5. finálové kolo:
1 Sabina Křováková 21%
2 Veronika Stýblová 18%
3 Adam Kukačka 15%
4 Štefan Pčelár 14%
5 Martin Šafařík 11%
6 Kristína Debnárová 10%
7 Tereza Mandzáková 6%
8 Jaroslav Smejkal 5%

6. finálové kolo:
1 Adam Kukačka 30%
2 Veronika Stýblová 18%
3 Sabina Křováková 15%
4 Štefan Pčelár 13%
5 Martin Šafařík 11%
6 Tereza Mandzáková 7%
7 Kristína Debnárová 6%

7. finálové kolo:
1 Sabina Křováková 24%
2 Adam Kukačka 21%
3 Martin Šafařík 19%
4 Veronika Stýblová 15%
5 Štefan Pčelár 13%
6 Tereza Mandzáková 8%

8. finálové kolo
1 Sabina Křováková 30%
2 Adam Kukačka 23%
3 Štefan Pčelár 18%
4 Martin Šafařík 16%
5 Veronika Stýblová 13%

9. finálové kolo
1 Sabina Křováková 34%
2 Štefan Pčelár 28%
3 Adam Kukačka 20%
4 Martin Šafařík 18%

10. finálové kolo
1 Sabina Křováková 36%
2 Štefan Pčelár 33%
3 Adam Kukačka 31%

11 . finálové kolo
1 Sabina Křováková 55%
2 Štefan Pčelár 45%

271
DJ Vlado
Reagovat

266 – Už jsem mu o ty výsledky psal (kontakt na něj mám, ale nemůžu ho jen tak zveřejňovat, sorry) a on mi odpověděl, že už kontaktoval marketingové oddělení, které mu v nejbližší době dá stanovisko. Pokud to ale zveřejní, tak bez počtu SMS hlasů, což je obchodní tajemství. Ty výsledky od Anthonyho se mi nicméně zdají celkem pravděpodobné :-)

272
Monika
Reagovat

Zdat se nam muze co chce, pokud to neni OFICIALNI stanovisko, je to o nicem. To hlasovani si TV pekelne hlida, zna to minimum lidi, a to opravdu hrstka lidi, kdyby to uniklo na verejnost padaji hlavy:-))) Vzdycky se bavim, jak nejaky chytrak tady zverejni sve domnenky a ostatni mu to zerou:-))) Vzpomenu-li na bludy Evy, ktere naletely na spek i chytri diskuteri a desne me to zralo:-))))

273
T.M.
Reagovat

Souhlasím s Monikou, já tomu nevěřím. Takovéhle odhady by si dovedl vymyslet každý, i aby to vypadalo pravděpodobně. Evča, Anthony atd. nejsou důvěryhodné osoby. Údajně nějaké výsledky unikaly na Sazku a tam vyšlo v neděli 2.června ještě před vyhlášením že vítězem se stává s 55% hlasů opět slovenský chlapec Itcho z Nitry. A pak se na facebooku všechny Itchovi fanynky bouřily že je to podvod protože vyhrála Sabina. Takže ať vyjde kde chce co chce, dokud něco oficiálně nevydá Nova nebo Markíza tak se nedá věřit ničemu. Dobrá zpráva je že už PM Vladovi odepsal tak snad tam nějaká naděje na oficiální zveřejnění je. Počty SMS hlasů ať si klidně nechají, úplně bude stačit když budou ty výsledky v procentech.

274
přiznivec.obecny
Reagovat

268 Já taky zdravím :-) Určitě jste se skvěle bavili a je to hezký, že jste se sešli :-)

275
cedarin
Reagovat

274 – příznivče, zdravím :-))
bavili jsme se tak skvěle, že nás museli požádat, ať už opustíme restaurační zařízení, že už chtějí jít také domů :-))

276
jab
Reagovat

275 – A zrovna jsem si na vás v týdnu vzpoměl, jestli tu hospodu fakt uskutečníte :-). Vy jste se viděli poprvé nebo už někdy předtím? :-)

277
cedarin
Reagovat

276 – poprvé :-)) no uskutečnili, našli vhodný termín a bylo to :-))

278
Anta
Reagovat

269 Jai Kudo – díky :-) a sestava opravdu byla skvělá :))

279
Anta
Reagovat

274 přiznivec.obecny – taky zdravím :))) Jak píše cedarin, byli jsme požádáni :-)))

280
Anta
Reagovat

276 jab – no poprvé :)) a mohu dodat, že v této společosti jsem se dobře bavila nejen na panáčkovi, ale i v reálu :-))

281
Ludvík
Reagovat

Pokud by ty výsledky eventuelně byly pravda tak si Sabina i Adam vedli skvěle. Nikdy neskončili hůř než třetí a to ani když měli svoje nejslabší kola. Pro Adamův osud zřejmě bylo rozhodující 9.finálové kolo ve kterém jen o vlásek porazil Šafu a ve kterém bohužel písně natolik pokazil plus k tomu přispěla ještě mediální masáž bulváru že je vidět že i když v kole následujícím jeho fanoušci zabrali víc než fanoušci Sabiny a Štefana a přibylo mu na konto nejvíc hlasů tak už to bohužel na Štefana velmi těsně nestačilo. Ale v tom 10.kole kdy vypadl Adam mohl vypadnout kdokoliv, nejtěsnější výsledky za celou soutěž. Pak taky Štefan a Šafa spolu sváděli velmi vyrovnaný souboj, překvapivě Štefan i s tím s prominutím totálně skurveným podáním Queenů v tom kole rozhodně lepšího Šafu porazil, zato Šafa zase hodně finišoval s písní Lucie a Timberlakea kdy se poprvé a naposled dostal do Top 3. K vyřazení Veroniky tak přispělo podle mě zejména to že letos chodilo nejméně hlasů za všechny ročníky a právě proto byly počty hlasů tak vyrovnané. Veronika klesala pozvolna a i když vždy Štefana porazila, tak v osudném kole jí jediné klesnutí na 5.místo stálo místo v soutěži. Štefan hodně v postupu napodobil Petra Bendeho ale pomohla mu slovenská národnost, i když do Top 2 se dostal až vlastní zásluhou s Impossible, jinak byl vždy Adam před ním. Jarda si nijak zvlášť dobře nevedl ale mohlo to být i horší. Podle očekávání první i třetí kolo měl své nejlepší umístění které přesto mělo být oceněno lépe než 7.místem. Daniel, Karol a Natálie pak byli naprosto jasnými outsidery jejichž osud byl spečětěn v podstatě od začátku finálových kol. Sabina si vedla velmi dobře, vyhrála sice často velmi těsně ale 8 finálových kol to je velký úspěch vyrovnávající se Langerové, Horváthovi i Chodúrovi. Pokud je to všechno pravda…..

282
Jai Kudo
Reagovat

***GG***
278 Anta, cedarin, yeey a spol. – věřím, že jste si to užili, stejně jako my si jedeme zítra užívat dvoudenní „před“narozeninové setkání s GG……doufám, že vyjde počasí a naplánovaná zábava, grilovačka a vše ostatní proběhne skvěle….:)

283
Anta
Reagovat

***GG***
282 Jai Kudo – tak věřím, že si to užijete stejně :-))
Pozdravuj od nás Gabču a vyřiď přání k narozkám :))

284
přiznivec.obecny
Reagovat

282 Držím palce s tím počasím :-)

275,278 Cedarine a Anto, já tomu věřím, že jste byli požádáni, tzn. že jste se skvěle bavili :-) To ani jinak nemohlo dopadnout, což je fajn :-)

285
Rena
Reagovat

Právě jsem přišla z koncertu Adama a jeho skupiny (v Brně) – bylo to super, většinou jejich vlastní skladby..hodně mladých lidí..z SS zaznělo jen Na kolena.. byl ještě sympatičtejší, než v TV – chodil mezi diváky z podia.. docela to rozjel.. na 16 fakt dobrý! TM nebyl jsi tu taky?

286
přiznivec.obecny
Reagovat

285 Super. A kolik cca tam bylo lidí?

287
jab
Reagovat

285 – Vlastní tvorba? Kam bys to žánrově zařadila? rock’n!roll, pop, rock? Rychlé skladby, pomalejší, emotivní? Česky, anglicky? Povídej, přeháněj :-)))

288
pimpa
Reagovat

Já chci jenom poděkovat za včerejší perfektní večer cedarinovi, antě a yeey-ovi, bylo s vámi fajn a třeba zase někdy… :-)

289
T.M.
Reagovat

Jak vypadá yeey vzhledově? To je pro mě stejná záhada jako výsledky hlasování. A mě nikdo nepozval….na druhou stranu je to dobře, protože kdyby byla má identita prozrazena tak už by tomu chybělo takovýto napětí.:-)

290
yeey
Reagovat

cau – vse uz bylo receno, vcerejsi sraz byl fakt super :-) takze diky :-)

289 – a jak si me predstavujes ty hele? :-)

291
pimpa
Reagovat

289 Vypadá rozhodně dobře a je to sympaťák! :-)

292
Anta
Reagovat

289 T.M. – s pimpou rozhodně souhlasím :-)

293
cedarin
Reagovat

289 Tomáši, ty holky tě taky napínaj :-)
Yeey je vysoký, štíhlý a pohledný.

Ale jinak jsi se mohl zúčastnit, já jsem to tu kdysi psal, ale nikdo nereagoval.

294
cedarin
Reagovat

288 pimpa – to si piš, a velké díky Tobě za organizaci v „základním táboře“ :)))

295
Rena
Reagovat

286 příznivec
na Adamovi bylo odhadem tak 200 lidí. Bylo to na oslavách městské části Brno sever, měli pro sebe hodinu… všechny místa k sezení obsazena, u podia asi 50 mladochu.. chodil mezi nimi, přirozený, zábavný, milý kluk. Kluci v kapele jsou o tak o dva starší…prý spolužáci z gymplu..

296
Rena
Reagovat

287 jab
Dali tak 14 písniček – rock’n!roll, rock – půl napůl..dvě české, jinak anglicky, z SS jen Na kolena. Samé rychlé skladby, vzhledem k tomu, že už mi není 25 to na mě bylo až moc rychlé a hlasité..ale synovi (15) se to moc líbilo..chybělo tam něco pomalého, emotivního.. Docela jsem ho obdivovla, bylo přes 30 stupnů v 19h, slunečno – bylo to venku, bylo třeba do toho dát pořádnou dávku energie.. navíc pobíhal i pod jevištěm mezi diáky, pobízel je, aby zpívali s ním .. Chyběli mi některé jeho pecky z ss : Joe Cocker – Summer In The City, Gary Jules – Mad World , Bruno Mars – The Lazy .. to vše se mi od něj líbilo víc, než v originále. Nedočkala jsem se :-( . Myslím, že by měl zařadit také nějaké pomalejší procítěné skladby.. …

297
T.M.
Reagovat

Já sem se na Adamův koncert bohužel nedostal. Ale snad to někdy vyjde, zrovna včera sem si pouštěl jeho výkony ze SuperStar….je skvělej. A má už i vlastní tvorbu, myslím že se o něj nemusíme bát. Myslím že nejvíc se prosadí on se Sabinou a ještě Šafa a Jarda. Tihle všichni mají dobře nakročeno.

298
Rena
Reagovat

Adam by měl hrát i jiné věci, než rock’n!roll, rock, bylo tam dost i starších lidí a ti tu hodinu nevydrželi :-). Také české věci – a sám si je složit. Ono něco jiného je jedna dvě písně a něco jiného hodina. To, že nedal nic z SS mě docela zklamalo… a asi ne jen mě.
Obdivovala jsem ho ale, kde se v něm v tom vedru ta energie bere. Vypadal štíhlejší, než v TV, ale červenej byl až za ušima.. :-). Je to velkej sympaták a když o něm neuslyšíme ted, určitě až dospěje a dokončí aspon střední školu..

299
jab
Reagovat

293 – Až na toho pohledného to mám s yeeyem asi dost podobně :-D (pokud za vysokého považuješ 185 cm a víc)
297 – Já bych přidal i Štefana, pokud tedy do toho budem počítat i alternativní scénu, ten má možná v současnosti nakročeno spolu se Sabinou nejlíp…zbytek je ve hvězdách.
298 – Myslím, že ještě půjde i na vysokou (jako gymplák by asi udělal dost velkou chybu, kdyby nešel), ale jestli bude studovat v Brně, tak u toho může dál vesele koncertovat a makat na sobě ;-)

300
Petr
Reagovat

Mají všichni finalisté maturitu nebo je mezi nimi někdo kdo je jen vyučen? Tedy samozřejmě kromě těch které maturita teprve čeká….

301
Jana
Reagovat

Ahoj, mohl by prosím dát někdo na youtube Jardovo vystoupení Light My Fire v celé délce? Jde o to že si to chci stáhnout do mobilu ale mě to jde jedině z youtube, odnikud jinud ne. Nemusí to být s obrazem, stačí jen ta písnička nazpívaná Jardou. Vím že je tu Jardových fanoušků dost, tak pokud máte možnost to někdo dostat na youtube tak předem Děkuji.:)

302
Lucas
Reagovat

Jardův singl Nevermind se dostal do hitparády radia Kiss Proton, hlasujte, můžete až třikrát denně :))
http://www.kissproton.cz/kissparada/

303
Lucas
Reagovat

Hezky, najednou se Jaro přehoupnul na první místo! :D

304
pimpa
Reagovat

294 Cedárku, dík, ale na triku jsi to měl hlavně Ty – včetně odvozu zúčastněných, já jsem navrhla jen lokál! :-)

305
sunflower
Reagovat

301 – snad to bude fungovat – http://www.youtube.com/watch?v=LZlniYVJf68&feature=youtu.be – (audio)

306
Jana
Reagovat

305: Super. Díky moc.:-)

307
Natálie
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Fuz4CsTvP_s Krásnej duet, podle mě emotivnější a tím pádem i lepší než duet LA a GG.

308
Anta
Reagovat

307 – sorry, ale lepší než GG a LA tedy není. Mě to tvrzení, že čím emotivnější tím lepší bez ohledu na zpěv přijde až absurdní :-))
Něco jako kdybych tvrdila, že mňoukání kočky je vlastně taky velice emotivní, šlapajíce jí na ocas :-))

309
T.M.
Reagovat

No moje postoje k tomuhle jsou známy, pro mě taky čím emotivnější tím lepší. GG a LA nebyli nějací moji favoriti takže pro mě je tohle taky lepší. Ač sem Štefana v soutěži moc nemusel tak tady se Sabinou vytvořili parádní duo. Není všechno jen o technice, to by Veronika neskončila na pátém místě. Ale každý na to má svůj názor.:D

310
Anta
Reagovat

309 T.M. – no já jen nechápu, proč se neustále tyto dva duety porovnávají, jako by jej chtěli degradovat.
Duet GG a LA byl prostě muzikantský bombónek, tečka :)

311
Kurt
Reagovat

Ty výsledky co tu byly jsou smyšlené tak je prosím nikdo neberte vážně. Anthony je známý vtipálek i z jiných diskusí, moc dobře ho znám. Skutečné výsledky může poskytnout až pan Majeský.

312
blixa
Reagovat

307 Natálko, takové věci sem nepiš ( i když je to pochopitelně pravda :D ), nebo tě tu někteří antiitchovci sežerou zaživa :D

313
Anta
Reagovat

312 blixa – no co dodat k pravdě :-))) mňaaau :D

314
blixa
Reagovat

313 : a seš aspoň „kočka“, aby ti to mňoukání šlo k pleti ? :D

315
T.M.
Reagovat

Předevčírem sem měl sen že byl se Sabinou v GrandFinále Karol a nakonec ji porazil a vyhrál celou SuperStar.:D Vůbec nevím proč se mi to zdálo a co to mělo znamenat ale když sem se vzbudil tak sem si ještě chvíli myslel že je to snad pravda.

316
yeey
Reagovat

308,310 – vzdyt tam ani nejsou ty emoce, Sabča teda dejme tomu, ta to jeste dala, ale Itcho to dojebal, to jeho knikani a meceni v tom – to opravdu NE… a ze se tam teatralne objali, tomu teda ja emoce nerikam (beztak se nekde Itcho zminoval, ze to byl jeho napad, jak jinak :-))

srovnavat s duetem GG, LA nebo dokonce tvrdit, ze to je lepsi, to dokazou fakt jen totalni zaslepenci :-)

317
cedarin
Reagovat

307 a včem konkrétně byl letošní duet emotivnější oproti GG a LA? Že se íčko a Sabina objali? Takže zpívat se u toho nemusí?
Já myslím, že nejlepší vysvětlení je to, co tu už někdo psal. Že ho Sabina chtěla přiškrtit, aby jí to tak nekazil, s čímž samozřejmě souhlasím.
Za mě: GG a LA, super, SK a íčko tragedie – a ne vinou Sabiny.

318
Anta
Reagovat

314 blixa – :D :D :D :D

315 T.M. – :D :D :D :D

319
Anta
Reagovat

317 cedarin – jjj taky se přikláním k tomu přiškrcení :-)) a souhlasila jsem i tenkrát, jen taky už nevím autora :)

320
T.M.
Reagovat

Itcho měl v tom duetu dobrej nástup, když začal poprvé zpívat tak to podle mě znělo na jeho poměry až nezvykle dobře. Ale pak jak začaly ty falzety tak ty už nevychytal a pak už to s ním šlo pravda od desíti k pěti. Ale jinak sem GG a LA nijak zvlášť nežral takže já si asi radši pustím tohle ale jen kvůli Sabině.:-)

321
jab
Reagovat

320 – Pravda, Itchův samostatný part rozhodně nebyl špatný.

322
blixa
Reagovat

No vidíš Natálko, už tě žerou a ještě u toho mlaskaj !!! :D

323
Anta
Reagovat

316 yeey – hele, beru v potaz, že někdo může vidět emoce opravdu v čemkoliv :-)), to mu neberu, ale dle mě nejsou samospasitelné a jenom ty nestačí.

324
yeey
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=vjDB21SUqjg teda neco takhle „neemotivniho“ sem uz dlouho nevidel :-D

a cim to asi je , ze v jejich finalovem tam to objimani a chytani za ruce pusobi asi tak 10x prirozeneji nez u „nekoho“ :-) a co se tyce jejich prvniho Cose della Vita, tak sem nazoru, ze Gabinina elegance na podiu a vyborny zpev (plati i pro Lukase) je daleko vetsi zaruka skveleho hudebniho zazitku, nez si kdyz si musi nekdo domyslet u ňufíka emoce a osobni vklady, pac se proste niceho jinyho se u nej opravdu chytit neda :-))

325
jab
Reagovat

Jinak ať sem přihodím něco pozitivního – přeju všecko nejlepší Kristíně k dnešním 18. narozeninám a s předstihem přeju vše nejlepší také GG k 20-tinám a taky Tereze (i když u ní nevím přesné datum nározek) ;-)

326
Rena
Reagovat

311 proč směšné, takhle by to klidně mohlo být. Ale nechápu, proč se s tím dělají takové tajnosti? Jaký to má důvod?

327
Anta
Reagovat

322 blixa – tak když někdo srovnává dva duety, opravdu neporovnatelné (souhlas s 324), tak se reakce dá čekat a o mlaskání bych nemluvila :-))) Tady se někdy tak mlaskalo, až to za hranice bylo slyšet :-))

328
DJ Vlado
Reagovat

325 – Terezka má narozky 30.6. (zjistil jsem to z jejího FB, jelikož si mě předevčírem přidala do přátel:-), takže je o rok a tři dny mladší než GG a o pouhých 5 dní starší než Monička :-)

329
blixa
Reagovat

327 : ano, souhlasím, že duety jsou naprosto neporovnatelné. To je ale taky všechno, s čím souhlasím :D

330
T.M.
Reagovat

328: No vidíš, teď ji můžeš zkusit přebrat Šafovi. A nebo kdyby jim to časem nějak nevyšlo tak máš šanci.:D

331
Anta
Reagovat

329 blixa – no vidíš, i to je pokrok :-))) V tomto s tebou taky můžu souhlasit NEPOROVNATELNÉ :D

332
jab
Reagovat

328 – Díky za info :-), jsou tam holky fakt dobře naskládané. Jinak když už jsme u těch srovnání, tak Kristína je cca o 2 měsíce starší než další zástupce Liptova ve federálních SS Martin Harich, který mj. v těchto dnech vydává své druhé CD ;-).

333
T.M.
Reagovat

326: On píše smyšlené ale má to logiku že když už si ty výsledky někdo vymyslí tak si s tím dá nějakou práci aby to vypadalo důvěryhodně a nenaplácá tam nějaké úplné nesmysly jakože třeba všechny kola až do svého vyřazení vyhrával Jarda, tomu by nikdo nevěřil. Já počkám jaké stanovisko dá marketingové oddělení Majeskému a až nám to tady Vlado pak sdělí. Ničemu jinému nevěřím. Tak nějak ale neblaze tuším že to stanovisko bude nejspíš to že žádné výsledky zveřejňovat nebudou. Kéž bych se pletl, to by mě opravdu mile a taky hodně překvapilo.

334
cedarin
Reagovat

324 – jo jo, to byla úplně jiná liga, tam to fungovalo na 100% a ne jen na 50%.
Ale jinak … je to marný, je to marný, je to marný!!!

335
cedarin
Reagovat

Jinak ještě to gesto plné lásky, citů, emocí… v duetu Sabina a íčka – přišlo mi to celý takový nějaký strojený – a na druhou dobu přijde objetí. Zbytečně teatrální! Měl jsem pocit, jako když si zkouším boty a ty jsou mi sakra malé.

336
T.M.
Reagovat

Tak jste měli posílat víc hlasů Šafovi a Adamovi když se vám v tom duetu Itcho nelíbí. Pak by mohl ten duet vypadat úplně jinak. Mě to objetí přišlo dobrý, taky bych chtěl Sabinu objímat.

337
cedarin
Reagovat

336 Tomáši, Martin bohužel vypadl, a kdybychom hlasovali pro Adama, tak by hrozilo, že íčko bude objímat Kukačku. Víš, že tam být musel :-(((

338
yeey
Reagovat

337 Íčko obijma Kukajdu…no to by se Ewa asi taky rozbrecela, ale z jinych duvodu :-DDD

339
Anta
Reagovat

336 T.M. – v mém případě měl nárok jenom Šafa :-)) ale i tak to bohužel nestačilo :-((

337 cedarin – nestraš :-))) i po skončení soutěže je to stále děsivé :-))

340
jab
Reagovat

336 – Obávám se, že mezi Sabinou a Adamem/Martinem by nebyla taková „chemie“ jako mezi SABITCHO. Navíc u Martina bych ty výšky taky moc neviděl (i když třeba falzety zvádá), on má spíš ty „pevné spodky“ :-)

341
T.M.
Reagovat

On by Itcho mohl objímat i Jardu ale mám takovej pocit že Jarda by v tom GrandFinále nebyl ani kdybysme mu těch hlasů poslali milion. Vypadl příliš brzy takže jeho podpora nebyla valná. Zato Šafa a Adam už byli Itchovi hodně blízko, Adam dokonce přímo na dosah. Taky mám pořád takovej pocit že důvod proč nám ty výsledky hlasování neukážou se jmenuje ITCHO. Bylo by to moc podezřelý jak se do toho GF dostal a stejně tak minule to neukázali kvůli vítězství LA nad GG, tam by to taky bylo moc podezřelý.

342
jab
Reagovat

339 – Kdyby se Adam dokázal v tom jejich duetu tehdá uvolnit a přistoupil k tomu stejně jako Itcho, mohlo to být jedno z nejzábavnějších čísel ročníku :-))). Třeba si hoši dají za pár let reparát :-).

343
Anta
Reagovat

340 jab – tak Martin by asi ten duet nezpíval, ale pokud ano, tak jeho falzety se mi zdály poněkud kvalitnější než ňufíkovi :)

344
yeey
Reagovat

340 jedina znamka chemie v tom duetu bylo, ze mi pripadalo, ze si Itcho loknul naky kyselinky s velmi nizkym pH :-DD

345
Anta
Reagovat

342 jab – jak to myslíš ? Za pár let reparát ? :-)))

346
jab
Reagovat

344 – Jediné vystoupení, kdy se mi zdálo, že si Itcho čehokoliv loknul, bylo Viva La Vida (u Queenů podle mě moc dobře věděl že to neuzpívá, tak mu nejspíš nezbylo než udělat show) ;-). V duetu mu sice falzety téměř nešly, ale i tak se mi to číslo jako celek líbilo :-).

347
jab
Reagovat

345 – Až bude Adam starší a nabere potřebný nadhled, tak si to třeba na nějaké akci střihnou znovu ;-). Ale to jen teoretizuju :-).

348
cedarin
Reagovat

Jinak aby nedošlo k omylu, proč jsem na letošní duet tak alergickej. Je to jednoduchý. Fandil jsem Sabině a tuhle písničku mám hodně rád. Sabina Pink vždy dala levou zadní a tohle mohla být další perla letošní ss. Bohužel se tak nestalo, protože itchoslav to podělal jak jen mohl.

349
Rena
Reagovat

a nešlo by příště, aby byla ČESKÁ A SLOVENSKÁ SUPERSTÁR… tedy, byl by český a slovenský vítěz, každej by dostal půlku…protože na to, aby to dělal každej stát zvlášt – nemá ani zpěváky, ani prachy a dohromady, když se bude hledat jen jedna, tak to dopadne zase jak letos…
pak by to konečně mohla být ta NOVÁ ERA ..

350
Anta
Reagovat

347 jab – jsi mě vyděsil, že opět v ss :-)))
Třeba na nějakým koncertě nebo v klubu ? Obávám se, že ti dva jsou každej úplně jinde, že by se nad něčím společným asi nesešli, leda jako vzpomínkou nad ss :-))

351
jab
Reagovat

350 – Napadá mě leda někde v televizi, tam by je šlo dát dohromady, jinak asi ne :-).
349 – Ve společné vile? To už tu bylo ve Vyvolených 1 a nebylo to podle mne zrovna špatné ;-). Jinak tenhle nápad se mi taky líbí, zvlášť když personální obsazení obou beden se mi letos líbilo – všechno mí oblíbenci :-).

352
Anta
Reagovat

351 jab – no už vidím ten maglajz v hlasování :-))

353
T.M.
Reagovat

352: Ten tam byl beztak i takhle a proto to neukážou.

354
jab
Reagovat

352 – Náhodou…obě republiky budou moci hlasovat pro kohokoliv bez ohledu na národnost, nejhorší Čech a nejhorší Slovák vypadnou. Akorát nevím jestli by bylo zvlášť české a zvlášť slovenské finále? Po něm by pak mohl být special díl, kde vystoupí český a slovenský vítěz a už by to mělo spíš charakter exhibice. Jen nevím jak v jeden večer udělat dve finále a dvě vyhlášení a bojím se, že dohoda, které finále bude v který den by taky nebyla zrovna jednoduchá…

355
Anta
Reagovat

352 jab – no právě, není to moc reálný a zase by se doplácelo na národnost, protože zřejmě nikdy nebudou obě republiky mít naprosto vyrovnané soutěžící, jako třeba letos byla česká strana o něco lepší než slovenská.

356
T.M.
Reagovat

354: A teď si vem že by všichni češi byli tak talentovaní jako letos a všichni slováci zase tak slabí jako letos a nebo obráceně. To by pak z jednoho státu povypadávali ti nejlepší a na neumětele z druhého státu bysme se musely dívat třeba až do konce. Bylo by to to samé jako s Itchem, akorát ještě tisíckrát horší. To bych taky neviděl jako dobré řešení. Já navrhuju soutěže rozdělit a mít u nás už zase jen českou SuperStar a nebo znovuspojení čechů a slováků jako státu v Československo. To by možná bylo vůbec to nejlepší.

357
Anta
Reagovat

355 patří k 354 na jaba :))

358
Rena
Reagovat

355 – proč, jde přece o to, aby hlasovali oba národy, je jedno komu i ted hlasují komu chtějí… no, museli by to promyslet… ale pak by nevznikala averze proti podobným Itchovi, který zpíva huře, než další 2 – 3 kteří skončili pod ním a nebyly by doměnky, že jsou v tom podvody…
byl by nejlepší Čech a Slovák…

Vlado, co ty na to , neuvažuje se o něčem podobném? Protože jak je to stále na střídačku … a navíc zatajují výsledky i procenta …moc dobré světlo to na celý pořad nevrhá…
bylo by to něco nového, co by mohlo přilákat i nové diváky.

359
Rena
Reagovat

356 TM myslíš, jako, že by schválně Slováci vyhazovali Čechy, i když by byli lepší? No, tak pak by mohl každý národ posílat jen tomu svému…
Říkám, museli by to promyslet…Myslím, že nejsou ani zpeváci, ani peníze na to, aby to každý stát delal sám…

360
jab
Reagovat

356 – A o to větší důraz by musel být kladen na to, aby do živých kol byli z obou států opravdu vybráni jen ti nejlepší (nebo alesoň jen ti opravdu dobří) a taky, aby každý dostával písně co mu sednou, aby každý mohl každé kolo ze sebe vydat to nejlepší. Je někdo příliš úzkoprofilový, tzv. zpěvák jednoho žánru/jedné polohy? Nevadí, vybírejme mu stále ty stejné typy songů a diváci se už rozhodnou, jestli mu to dají „sežrat.“ Stále lepší, než aby zpíval pořád něco jiného s tím, že 4 z 5 výkonů by byly za hranicí poslouchatelnosti…
Sloučení do jednoho státu by IMHO nepomohlo, stále by byly lidi schopní fandit komukoliv a lidi fandící převážně soutěžícím ze svého břehu výše jmenovaného toku ;-).

P.S.: Opět trochu nadsazuješ, zas o TOLIK horší ti Slováci letos rozhodně nebyli. :-)

361
T.M.
Reagovat

Já mám jeden obrovskej sen, vidět výsledky letošního hlasování. Tohle kdyby se mi splnilo tak už můžu zítra spokojeně umřít a budu si moct říct že jsem viděl co sem potřeboval. Tak co mám pro to udělat? Mám někoho podplatit aby mi ty výsledky ukázali? Podle mě je neukážou protože kdyby je chtěli ukázat tak už by to udělali. Proč to vždycky dřív šlo a teď je kolem toho najednou tolik caviků? Existují vůbec nějaké výsledky?

362
Rena
Reagovat

TM – tot otázka…kdo to ví? Možná ani neexistují.

363
jab
Reagovat

Jinak já to myslel tak, že pojedou česká a slovenská superstar třeba paralelně sobota-neděle, po týdnu by se to střídalo kdo kdy, a každý týden 1 CZ + 1 SK out ;-). Od určitého počtu (třeba 6+6) by všichni vystupovali v jeden den, ale stále by na konci večera odešel nejhorší Čech a nejhorší Slovák. Tato verze samozřejmě pracuje s tím, že by byla pro obě části jednotná porota a jednotní moderátoři ;-).
S tím, že až do spojení by se vystupovalo na malém pódiu. Ta komornější vystoupení mi letos fakt chyběla…

364
Rena
Reagovat

363 jab
ano, s tím už by se dalo pracovat… a v závěru by byli dva vítězové, pro každou republiku jeden..
pak by to byl pro Slováky letos právem ITCHO a nikdo by neprotestoval..

365
Anta
Reagovat

360 jab – napsala jsem o něco lepší (to není tolik nadsazené :D) a za tím si stojím.
To co popisuješ zde už bylo mnohokrát napsáno a přál si to zde asi každý, co se týká výběru songů.
Pokud by toto vše uskutečnili a současně i odtajňovali hlasování, asi by se SS vůbec nemusela dělit a mohla by být i nadále společná.

361 Tome, obávám se, že budeš snít i nadále :)))

366
T.M.
Reagovat

363: Tak to ale nikdy nebude. Kromě toho že by se tím stejně moc nevyřešilo tak televize kašle na diváky a vždycky jí budou přednější její vlastní finanční zájmy a tak pokud ještě někdy nějaká SuperStar bude tak bude zase československá a pokud bude v jednom státě příliš slabých kusů tak se opět bude manipulovat s hlasy tak aby bylo GF čech – slovák. Napadlo by někoho že Itcho bude po těch zmrvených kolech v Top 7 a v Top 6 nakonec v GF a Veronika, Martin a ani Adam tam nebudou? Ale jak jde o prachy tak televize dokáže všechno, i nemožné. Vždycky se budou řídit heslem prvně my, potom až divák. To se nikdy nezmění.

367
T.M.
Reagovat

365: Ano budu snít až do smrti. Ale já to přece vím že Majeskému z marketingového oddělení napíšou že výsledky teď zveřejňovat nebudou a nebo to celé vyšumí opět úplně do ztracena.:D Ale neměl on by mít ohledně těch výsledků taky nějaké slovo? Přece jen za tím pořadem stál tak by jeho slovo mělo mít taky nějakou váhu.

368
Anta
Reagovat

367 Tome – opět tě zklamu, Majeský v tom nemá žádné slovo :))

369
jab
Reagovat

365 – Ono to taky bylo na Tomáše ;-). Jinak s tím, že Češi byli jako celek O NĚCO lepší bych taky souhlasil ;-)

370
Anta
Reagovat

369 jab – tak pardon, přehlídla jsem se :-))
Bylo by to ale o trošku větší NĚCO ;-)

371
T.M.
Reagovat

Ale ukázat výsledky v procentech na tom přece nic není, dělalo se to tak vždycky. Když nezveřejní přímé počty sms tak žádné jejich obchodní tajemství vyzrazeno nebude. Teď mě napadá že ve Vyvolených ukazovali přesné počty hlasů i když těch sms chodilo málo, tam se o vyzrazení obchodního tajemství nejednalo? Nevím jaký by mohl být důvod neukázat to aspoň v procentech, navíc když po tom tolik lidí volá. Buď má od ČSS2 hlasování na starosti nějaká jiná firma a nebo opravdu nemají co ukázat protože si ty výsledky cucají z prstu.

372
Rena
Reagovat

Dobrá, ale když kašlou na diváky, tak proč nějakou SS vlastně dělají? Vždyt už letos byla sledovanost ubohá, tou Zorou to už uplně zlikvidovali… kdyby nebylo tolik sympatických soutěžících, tak už by se na to vůbec nikdo nedíval !!!
Pak tedy už tedy nikdy žádná SS nebude…
Bud opravdu něco (hodně) změní, aby se lidi zase dívali, nebo to mohou zabalit… a to by také bylo škoda. Tak co s tím?

373
T.M.
Reagovat

372: Protože se vždycky najde někdo kdo to sledovat bude, bude posílat hlasy, vrážet do toho peníze…oni na tom ušetří protože to dělají s Markízou, najmou neschopný levný moderátory a osvědčené tváře v porotě….dokud to pro ně bude pořád výhodný, větší zisk než proděl tak do toho půjdou. Otázka je jak dlouho se jim ještě bude pořádání SS vyplácet. Řekl bych že ta zlatá éra 2004 a 2005 kdy chodily miliony hlasů a byla obrovská sledovanost jsou už definitivně navždy pryč a nezachrání to ani kdyby pořad předělali od základu což se ale stejně nikdy nestane. Obecně platí že když už změna tak jedině ještě k horšímu.

374
Anta
Reagovat

373 T.M. – ano, vždy se najde někdo, kdo se na to bude dívat a budu patřit mezi ně i já. Budou mě lákat pokaždé, alespoň to zkusit se dívat, co kdyby….
I když k této soutěži se doslova nabízí na závěr dodat, že „lepší už to nebude“.

375
T.M.
Reagovat

Včera v noci se mi zdálo že mi zavolali z marketingového oddělení TV NOVA a TV MARKÍZA s tím že pro mě mají ty výsledky ale že si je musím vyzvednout osobně. Chtěli abych dorazil v noci do jednoho opuštěného parku v Praze a měl sem tam přijít úplně sám a nebrat nikoho sebou. Když sem tam dorazil, čekali tam na mě tři muži v kapucích a černých brýlích na očích. Jeden z nich už se ke mě natahoval s obálkou ve které byly asi ty výsledky ale v tu chvíli se za mnou objevil někdo další a střelil mě zezadu do hlavy. Tělo pak zabalili do igelitu a hodili do nedaleké řeky. Potom šel náhodou okolo Adam, našel moji mrtvolu a začal mi zpívat Mad World aby mě oživil. Zvláštní sen.

376
cedarin
Reagovat

375 Tomáši, řežu se tu smíchy :D:D:D
Co dodat, snad jen: už to nehul. Ale bavíš mě neskutečně :D

377
Anta
Reagovat

375 T.M. – já si poprskala klávesnici :-)))) Ale v pondělí dopoledne fakt dobrý :-))) díky :-)))

378
jab
Reagovat

375 – Je vidět na co ty myslíš :-).

379
-bé-bé-
Reagovat

375
ani kriminálky by si „nemal“…čo takto „pohádky“ len nie pre dospelé…najlepšie 30 rokov dozadu!!!!
T.M.ko si „ľúbezný“

380
jab
Reagovat

Tak já sem teda hodím svůj žebříček TOP 10 výkonů letošního roku. Je dost ovliněný tím, aby se pokud možno dostalo spravedlivě na všechny mé oblíbence, jinak těch dobrých výkonů by bylo za mne rozhodně víc. Budu zvědavý i na vaše pořadí ;-)

Můj TOP 10
I. TOUCHDOWNY
1. Sabina – Cry baby. Pro mě vrchol ročníku v obou verzích. Sabina zde ukázala silný hlas v refrémech, avšak také, že v klidnějších polohách zní opravdu nádherně. Pro mě to byl úžasný hudební zážitek, do něhož se Sabina položila celou svou osobností, a důkaz, že Sabinin obdiv k legendární Janis nejsou jen plané řeči.
2. Štefan – Impossible. Opět fantazie v obou verzích. Jasný důkaz toho, že kde není dokonalá technika, tak nastupují emoce, nasazení a hlavně SRDCE. Z vystopuení mám husí kůži i s časovým odstupem. Spolu se Sabčiným Cry baby pro mě dvě nejsilnější a nejeemotivnější vystoupení Nové éry.
3. Martin – Love Me Tender – Tak tohle byla nádhera a narozdíl od Power of Love v podání Martinovy přítelkyně mi zde rozhodně nevadila chybějící gradace ani absentující „break.“ Martin zde úžasně prodal svůj hluboký hlas a jen podrthl, jak úžasné 9. finále doopravdy bylo. Slast pro uši i duši.
4. Sabina – Už nejsem volná. Zdánlivě likvidační výběr obrácený v touchdown. I přes nemocné hlasivky a technické nedostatky jsem i z tohoto vystoupení měl „zimomravky“ a nesmírně jsem si to užíval od prvního tónu do samotného konce. Sabina pro mě svým originálním křovákovským podání zcela vymazala rovněž kvalitní interpretaci Ivanny Bagové z loňského Hlasu. Z dalších úžasnbých výkonů Sabiny bych jmenoval například obě vystoupení z TOP 5, All By Myself nebo Sen. Sabča jich letos pro mne měla rozhodně nejvíc z celé TOP 12.

381
blixa
Reagovat

375 : nejzajímavější na tom je, že se to oživení Adamovi evidentně podařilo :D

382
jab
Reagovat

II. EMOČNÍ ZÁŽITKY
5. Štefan – Wish You Were Here. Úžasné muzikantské vystoupení, velmi civilní a uvěřitelné. Štefan se díky němu pro mě stal králem kola legend, byla to úžasná tečka na závěr večera. Ze Štefanovy výkonografie bych rád dále vypíchl Adele a Mando Diao z Grandfinále nebo Beat It.
6. Kristína – Believe. Tady budu možná obviněn ze zaujatosti, ale pro mě se jednalo o nádherné a velmi procítěné vystoupení a velmi důstojný cover Elly Henderson. Učebnicový únik z hrobníkovy lopaty. Škoda těch místy až příliš rušivých vzlyků, jinak by to byl možná i touchdown. Ostatní Kristínina vystoupení jsou minimálně o 1-2 třídy pozadu, i tak se mi ještě velmi líbila v Pokoji v duši a také v obou písních ve svém posledním kole, kde i přes jisté nedostatky potvrdila nasbíranou hlasovou i pódiovou jistotu.
7. Jarda – Your Song. Ze tří Jardových úžasných vystoupení ve mě právě tohle nechalo nejhlubší otisk. Jarda zde líp než kdekoliv jinde prodal svou fantastickou barvu hlasu. Čert vem chabějící gradaci, tohle bylo prostě pohlazení na duši a nesmírně procítěný výkon. Jasný důkaz, že zpěvák nemusí mít zrovna kdovíjaký rozsah, aby svým zpěvem ŕozdával lidem radost a pozitivní energii. Kromě tohoto vystoupení se Jardovi nesmírně povedlo i Light My Fire a Sex On Fire.

III. ÚŽASNÉ JÍZDY
8. Martin – Sexy and I Know It. Že je Šafa sexy a že si je toho vědom bych mu věřil, i kdyby to na stagi četl z papíru. Ale on navíc přidal perfektní zpěv a svižnou pódiovou prezentaci okořeněnou o komunikaci s publikem. Další IMHO velmi kvalitní cover vysotpuení z loňského X Factoru, konkrétně Jamese Arthura. Šafa se mi rovněž velice líbil v obou dvou prvních živácích, dále v Timberlakeovi a v In My Head. Spolu se Sabinou měl asi nejvíc úchvatných čísel.
9. Adam – Jailhouse Rock. Adam i přes nízký věk patřil k nejspolehlivějším soutěžícím a s vysokým procentem kvalitních vystoupení. Z nich mě nejvíc bavila tahle jízda ze 6. finále, okořeněná navíc o nezapomenutelnou otočku před porotou. Vyložený touchdown sice pro mne Adam letos neměl, nicméně vystoupení jako např. Johnny Be Good, Rebel Yell, Mad World, Jasná zpráva, Summer of 69 nebo Summer in the City by rozhodně neměla jen tak zapadnout prachem zapomění.
10. Tereza – Valerie. Tereziny výkony sice nebyly tak vyrovnané jako u Adama, ale i ona nám nepředla několik úžasných hudebních lahůdek. Z nich jsem nakonec vybral tuhle věc ze 6. finále, kde se Terka navíc docela slušně odvázala a celé číslo bylo demonstrativním příkladem jak to vypadá, když si zpěvák své vystoupení užívá plnými doušky. Jen těsně za toto číslo bych zařadil Son of a Preacher Man, mezi Terčiny kvalitní výkony rozhodně nelze opomenout Natural Woman, Proud Mary a také začátek Power of Love.

383
DJ Vlado
Reagovat

380: Moje Top 10 výkonů:

1.Sabina – Cry Baby
2.Terezka – Son Of A Preacher Man
3.Sabina – Sen
4.Terezka – A Natural Woman
5.Jarda – Sex On Fire
6.Martin – Dotknu se ohně
7.Sabina – Bitch
8.Adam – Mad World
9.Terezka – Valerie
10.Martin – Use Somebody

384
Mila
Reagovat

375 – Tome, ty nezklames :-)

385
Jai Kudo
Reagovat

***GG***
Díky za přání. Byly to krásné dva dny s GG. A pro zájemce : Zítra ráno bude GG ve Snídani s Novou. A bude i zpívat!

386
jab
Reagovat

***GG***
385 – V kolik? :-)

387
Anta
Reagovat

382 jab – máš pravdu, Martin měl spoustu úchvatných čísel, proto jsem zřejmě byla vždy uchvácená :))
A jeho vystoupení rozhodně patří k těm nejlepším, co jsme tam tuto řadu mohli slyšet a vidět.

388
přiznivec.obecny
Reagovat

385 Jai Kudo, to mě přijde strašně hezký nápad. To pozval klub GG, tuším jsi psal? Tak trošku jen zhruba načrtni ty dva dny až budeš mít chuť a čas :-) Zpívala vám? A kde jste spali? A jak je zatím spokojená s prodejem nové desky?

389
jab
Reagovat

387 – To jo, když nad tím přemýšlím, tak jediné, k čemu bych měl výhrady bylo Hero z filmového kola, kde mě trochu rušily toliko vzpomínané „manýry.“ Naopak mi nevadily v Proklínám ani v Enter Sandman. Proklínám mi přišlo na hranici vkusné parodie podobně jako Už nejsem volná od Sabiny nebo loňská Rihanna od Kristíny Zakuciové, Enter Sandman mi přišel takový sympaticky bizarní – s ohledem nato, že to je prý o nočních můrách a jejich vyhánění si to troufám označit za první případ v historii SS, kdy soutěžící v rámci svého vystoupení využil techniku zvukomalby :-D

390
Anta
Reagovat

389 jab – tak mě tzv. „manýry“ málokdy vadily a nebo jen opravdu místy, takže ani v Hero.
Technikou zvukomalby jsi mě pobavil :-)))

391
přiznivec.obecny
Reagovat

389 Nejsem si jistá, ale myslím, že tam vynechali tu melodickou linku zlověstnýho příchodu Sandmana a tak tam nebyl kompletně vyjádřen ten song po hudební a emoční stránce. Bez tý linky mě to neznělo tak, jak má. To by se pak i Martinovi zpívalo líp a líp by to také celé vyniklo. Ale až na pár chvilek, kdy to trochu přepaloval, to místy znělo tak strašidelně, tak jak má. Tahle věc ohledně toho „bubáckýho“ a temperamentího výrazu není pro každého. On na ten song má, což jsem dost kvitovala… Takže jsme Martina vnímali asi podobně v tý bizardnosti.

392
Anonymní
Reagovat

Všetci, ktorí máte radi Jardu tak hlasujte : http://www.kissproton.cz/kissparada/ Každý deň sa dá hlasovať trikrát.

393
Jai Kudo
Reagovat

386 jab – SNídaně s Novou začíná v 6h. Bude tam zpívat písničky z nového CD – unplugged s celou kapelou :)

394
cedarin
Reagovat

392 – zahlasováno, jsem moc rád, že se Jarda drží na prvním místě, zaslouží si to!!!

395
Jai Kudo
Reagovat

388 příznivec – před chvílí jsem se vrátil do Brna, takže jen stručně: byli jsme v jednom krásném rekreačním středisku blízko u Prahy, kousek od Sázavy. Připravili jsme pro GG super adrenalinový program: lanové centrum, jízda na koni, bojová hra BattleField (laserové zbraně)….. V neděli večer proběhla narozeninová párty (předání dárků, grilování, povídání, popíjení….). Spali jsme ve venkovském penzionu v areálu – GG taky. POčasí super, takže skvělý zážitek… :D

CD Celkem jiná bylo minulý týden 3. neprodávanější CD v Česku, takže zatím dobrý, myslím….:D

396
cedarin
Reagovat

395 Jai Kudo – tak to vypadá, že to byla super akce. To je dobře a jsem moc rád, že Gábiny CD je třetí nejprodávanější a doufám, že bude bude ještě lépe, moc bych jí to přál!

397
yeey
Reagovat

pratele, kdo by to byl cekal… mozna zacina okurkovka, ale ze je Gabi 3. nejprodavanejsi v Cesku – uzasny!!! :-) i pred nafukou Krajcem – gratulace :-))

(je videt ze byt (ehm) „emotivni“ Ňufík neni vsechno:-DDDDDDDDD rypanec sorry:-)))

398
Jai Kudo
Reagovat
399
Monika
Reagovat

Taky si rypnu uvadet Krajcu, ktery se drzi na ctvrtem miste po 33 tydnech!!! je trochu mimo:-)))

400
Y
Reagovat

Odky je Krajčo náfuka?

401
Anta
Reagovat

395,398 Jai Kudo – to je skvělé !!! Mám radost :)))

402
-bé-bé-
Reagovat

Som zvedavá ako sa bude predávať album AničkyVEselovvskej (AVE)???

lebo singl, Lepší ako sme, bol zverejnený (30.5.2013)
= 46 763

Gábina Gunčíková zverejnila, Celkem jiná, (27.5.2013)
= 3 977

404
Jai Kudo
Reagovat

401 Anta – díky, na fb GG jsou už nějaké reakce …. :)

Jinak pro zájemce GG by měla být 16.-.18.8. na festivalu 555 v Poličce…..přesné datum a čas se upřesní…

402 bébé – krásný příklad demagogie podložený naprosto nesouvisejícími čísly…..ale klidně pokračuj, sranda musí být (T. Kerndlová má na jednom svým klipu návštěvnost 9 700 000…..tomu říkám světová hvězda!)

405
Monika
Reagovat

Kundo nemusis se hned certit pri kazde zmince o GG, ty jses GG fakt posedly a tomu odpovidaji i tve komenty tady na Panakovi. Predstavuju si te jako tlusteho, obstarozniho chlapa co kazdej den slinta nad krasnou holkou:-))) Nejen pocet shlednuti na YT ale ani prodejnosti CD neni klicem k uspechu, az budou GG hrat radia, az bude mit skutecnej megahit, pak bude duvod ke gratulaci.

406
yeey
Reagovat

Maxx v damskem provedeni? :-D slovo „dama“ je ovsem trochu nadsezene v tomto pripade :-)

407
blixa
Reagovat

405 : No Moniko !!! Co to oslovení ? To si říkáš jemná dívka ?? :D :D
Ale jinak mám taky pocit, že se to tu mění ve fan club GG ;-)

408
Monika
Reagovat

Kdepak, to je jeste slusnej komentar v porovnani s tim, kterej jsem puvodne mela v umyslu hodit do diskuze. Ty, ac te nemam rada, tak jsi normalni fanousek GG, ale co tady predvadi Kunda, to je uz silne za hranici normalniho fandeni.

409
yeey
Reagovat

408 no co, tak ji proste fandi celym srdcem, zna ji i osobne – obcas diky tomu sice dospeje k trochu zvlastnim zaverum (nicmene 404 bylo na miste), ale aspon se pro to umi nadchnout a nechodi sem jen nadavat, ironizovat a zasobit diskuzi nechutnymi prispevky jak nekdo…

410
Anta
Reagovat

406 yeey – v první chvíli jsem si myslela, že je to přepis a on není :-)

412
Jai Kudo
Reagovat

Monika – Napsal jsem o setkání, protože mě o to příznivec požádal. To, že se do toho zase vložila tvoje neinteligence se dalo čekat. Blixovi a ostatním se omlouvám, u Moniky aspoň vím, na jaké oslovení je zvyklá a bébé nemá cenu řešit.

413
blixa
Reagovat

412 Jai Kudo : jéé, to se neomlouvej, to bylo spíš v žertu, klidně tu o GG piš a nenech ze zviklat ;-)

414
Jai Kudo
Reagovat

413 – blixa – nenechám se zviklat :D A od takové………ehm…………..Moniky……. už vůbec ne. Ale uznávám, že o GG už toho tady bylo dost….:D

415
Lucas
Reagovat

Tak Sabči CD je 5. nejprodávanější :)) a Štefan je na 31. místě

416
-bé-bé-
Reagovat

404
JAI kUDO…dotklo sa ma, že mi nadávaš do demagógov…tiež som sa chcela pochváliť AVE singlom… (inak GG klesla dnes na 16. miesto)
GG som použila lebo sa o nej hovorilo v súvislosti s CD…a približne rovnako uviedli AVE a GG singly na YuT…a tiež je od nich odstup času, čo znamená, že „horké hlavy“ vychladli

ak si si všimol, tak denne si pozerám aj Nevermind…a zverejňujem pod článkom….mám radosť, že to tak utešene rastie

417
přiznivec.obecny
Reagovat

392 Trochu opožděně děkuju za odkaz. To se nedalo si nevšimnout, že Nevermind je v Kissparádě a samozřejmě hlasuju a budu, to je jasné. Hodně mile mě překvapil ten rychlý postup nahoru.

418
přiznivec.obecny
Reagovat

409 Souhlas. Proto jsem se i Jai Kuda ptala, protože se mi líbilo, jakou akci ti fanoušci pro GG připravili. Ať jde o GG nebo někoho jiného, tohle musí toho člověka „nabít“ a musí být rád, že fanoušci něco takového hezkého pro něj uspořádají…

422
Pepa
Reagovat

Viděl sem pravý výsledky. Martin Šafařík vyhrál jedno kolo a Komenda se v prvním kole umístil v Top 8.

423
Anta
Reagovat

Vypadá to, že Šafa má v kapele, vedle Dailyho, dalšího šikovného člena, bubeníka L. Bilana jr. :)

424
jab
Reagovat

423 – Myslím že celá ta kapela bude šikovná :-). Vždyť sám Šafa říká: „Mám tu nejlepší kapelu na světě.“ :-)))

425
Anta
Reagovat

424 jab – a proč ne ? :))))

426
Jai Kudo
Reagovat

423 Anta – ten kluk (Bilan) je úplně fantastickej, hraje se Šafou a Dailym od začátku…………..slyšel jsem ho v Tibetu.

427
Anta
Reagovat

426 Jai Kudo – tak na to jak je mladej toho stihl vyhrát dost ;-)

428
Jai Kudo
Reagovat

427 – to jo. A to celý koncert vypadá jako absolutní flegmatik, jakoby se ho to netýkalo. A hraje skvěle.

429
přiznivec.obecny
Reagovat

427 Anto, bubeník vypadá hodně zajímavě. Na jedný fotce jsem se ještě jednou podívala na příjmení. Není trochu podobný Šafovi? Šafa má i odkaz na Superstar v Teplicích, tak zvuk a obraz nic moc, no, ale dá se…

430
Anta
Reagovat

429 přiznivec.obecny – jj jsou stejný typy :)) a taky talentovaní.

431
přiznivec.obecny
Reagovat

427 Ten odkaz je na nějaký sestřih, ale když dáš např. Šafu a třeba 31.5 Teplice, tak máš jeho vystoupení. Zkoušela jsem dát ještě tři jména a fungovalo to stejně. Pouštěla jsi si ho?

432
Anta
Reagovat

431 přiznivec.obecny – nevím přesně, co máš na mysli, jaký sestřih, našla jsem třeba to z clubu Tibet a i jiné, ale ty Teplice tedy nevím.

433
přiznivec.obecny
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Ncjl45cHTJY

Tak kvalita je děsná, ale jen tak pro zajímavost…

434
Anta
Reagovat

433 přiznivec.obecny – v těch Teplicích jich bylo víc, nj Šafa miláček talentovanej :))))

435
přiznivec.obecny
Reagovat

434 …jj bylo víc, Anto, stačí jen přepsat jméno… Zpíval pěkně.

436
Sidney
Reagovat

405 – Moniko, vaše vysoce objektivní a erudované hodnocení pěveckých a charakterních vlastností všech, kromě, G.G., které jsou dány zřejmě vaší, asi bohatou praxí s prací u továrního pásu nebo v pokladně supermarketu. Nevíte sice ani co znamená slovo „multi“, ale kopírovat názory a někdy i celé pasáže ze starších dialogů na chatu (lidí vám zjevně inteligenčně nadřazených), to vám jde celkem slušně. Hudbě rozumíte sice jako koza petrželi, ale co se týká práce u tyče, na to jste, soudím dle vašeho nedávného erudovaného vyjádření , zřejmě expertka. Vaše osobní, asi praktické zkušenosti v tomto oboru jsou pro mě, jako pro laika, velmi poučné. Původně jsem myslel, že jste jen hloupá, ale stále více mě utvrzujete, že vaše vrozená blbost má mnohem hlubší základy. Už vůbec nechápu, proč urážíte Jai Kuda, který je, co se týká muziky, oproti vám znalec a k vám se choval vždycky poměrně slušně. Tolik nenávisti, zášti a závisti proti G.G. při každé, byť elementární zmínce o její osobě – to musí být už mindrák jako hora! Zkrátka býka dráždí červená a krávu vašeho formátu, zase G.G.
Já si vás představuji jako obtloustlou a těžce zamindrákovanou bytůstku za zenitem, o kterou už nikdo ani pohledem nezavadí…
Je mi vás opravdu líto.V podstatě jste bezvýznamná, rádo by chytrá chudinka snažící se zvedat si své nulové ego pliváním na vám nedosažitelné bytosti . Ubožáčku malý, inteligence prostý.
Odpovězte si co chcete, jste nám jen pro smích…

437
Jai Kudo
Reagovat

416 bébé – co jiné než demagogie je srovnávat regulérní singl AVE a upoutávku na CD GG? Regulérní singl k CD GG je Černý anděl a ten má za necelé 4 měsíce 430 000 (regulérních!!) zhlédnutí. Možná bude mít AVE za 4 měsíce víc, ale srovnávat to teď je ……čistá demagogie. Ale už dost, mám důležitější starosti, než se tady dohadovat….

438
Monika
Reagovat

436 – a jeje tys tu chybel:-)))) ted jste kompletni a prosim ty jeden erudovanej vole v hudebnim prumyslu mluv jen za sebe priste v prvni osobe jednotneho cisle, jestli tvuj inteligencni kvocient vubec vi o cem je rec

439
T.M.
Reagovat

Koukám že vás tu teď místo mě baví Monika. :-D Nicméně ale debat o GG a AVE se já účastnit nebudu protože mě ani jedna vůbec nezajímají a debaty o nich mě zoufale nudí. Tak snad tu brzy bude nějaké pro mě atraktivnější téma i když je jasné že po konci soutěže už to není a nebude co to bývalo. :-)

440
Anta
Reagovat

439 T.M. – omyl Tome :-) ty nás bavíš, po ní zůstává jen pachuť.

441
-bé-bé-
Reagovat

437
tak to som nevedala, oboje (Lepší ako sme aj Celkem jiná) som brala ako upútavku na CD…
„Čierneho anjela“ som brala ako niečo samostatné tak ako Aničkine „Na ceste“

442
Jai Kudo
Reagovat

440 – Anta – tak jsi mi to vzala z klávesnice… TM si vždycky rád přečtu, i když nesouhlasím, alespoň se pobavim..

443
Ludvík
Reagovat

Třeba ty výsledky hlasování neukážou proto že všichni finalisté dopadli úplně ve všech kolech stejně jako je jejich konečné umístění. I když to je asi blbost.:D

444
Ludvík
Reagovat

Jakože by vlastně ani nebylo co ukazovat. Ale nesmysl.

445
Jai Kudo
Reagovat

405 – Už se skutečně asi na nějaký čas odmlčím (ne kvůli zamindrákované blbce s IQ mražené makrely, ale protože mám za to, že čas se navršil), ale neodpustím si: ano česká rádia GG nehrají, jsou v tom asi jisté partikulární zájmy atd. Ale asi nevíte, že cca před rokem byly 2 starší písničky GG hrány asi 2 měsíce každý všední den na španělském rádiu (vysílá anglicky) bigfm.es a její verze skladby Love Hurts byla vyhlášena jako „Song of the week“. A že jí tam dokonce popřáli k narozeninám (tehdy 19.). To jen tak aby bylo jasno…:D Tak snad malou ukázku ……

soundcloud.com/baribal53/gg-bigfm-es-love-hurts

Pokud by měl někdo zájem dozvědět se něco víc, tak odkazuji na email, který jsem tady někde uvedl….:D

446
yeey
Reagovat

445 ale prd se ti cas navrsil, to sou jen kecy, me by tvoje pravidelne info „ze sveta GG“ chybelo :-) mozna ses na Gabi az prilis zatizenej, ale to ja ostatne taky a z ty zamindrakovy makrely si nic nedelej, tu tady bere vazne cim dal tim min lidi a jeji vytvory (nejen) v poslednich dnech ukazujou cim dal tim lepe, co je to za sprostou zavistivou jezibabu, co musi delat chytrou po netu, protoze jeji moudra v jejim okoli patrne nikoho nezajimaj, zkratka internetova diskuterka v tom nejhorsim slova smyslu :-D

447
T.M.
Reagovat

Taky mi připadá že se asi už čas navršil a že tu už dohromady pomalu není o čem diskutovat a tak se nejspíš taky brzy odmlčím. GG mě nezajímá, AVE taky ne. Snad bych se jen zeptal, budou letošní finalisté přes léto někde koncertovat? Jako třeba fesťáky, vlastní koncerty atd.? Nějak o tom nemůžu moc nic najít nebo to možná bude tím že jejich oficiální stránky teď zase až tak moc nesleduju.

448
T.M.
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/nove-duo-ceske-hudebni-sceny-david-bisek-a-jaro-smejkal-planuji-spolupraci.html No tak nevím ale zrovna tuhle spolupráci bych asi Jardovi moc nedoporučoval. Myslím že Bisek asi bude mít poněkud jinou představu o hudbě než Jarda. Ale třeba z toho vyleze něco zajímavýho, kdoví….

449
Jai Kudo
Reagovat

446 – dík za podporu, yeey, ale já se opravdu nestahuji z Panáčka kvůli makrele a ani absolutně…..mám na starosti jisté aktivity týkajíci se Fanklubu a YT kanálu GG, ale občas sem určitě nakouknu….
MOžná máš pravdu, ani já sám si už nepřipadám absolutně nestrannej, co se týká GG, ale to je taky daný tím, že jsem měl to štěstí ji potkat několikrát osobně……věřím, že ty a ostatní fans byste to měli stejně, kdybyste ji znali….:)
Jinak znovu odkazuji GG fans, pokud by měli zájem o info, na svůj email jaikudo@centrum.cz
:D

450
T.M.
Reagovat

Já sem jednou osobně mluvil s Petrem Bendem. Ale byl hrozně lakomej, nedal mi ani cigaretu.:D Stejně sem mu ale dál posílal hlasy. Jinak z ostatních finalistů sem asi neměl tu čest s nikým.

451
DnB
Reagovat

Já se zas jednou pomlátil se Sámerem Issou, taky zajímavý setkání.

452
Karolína
Reagovat

Letošní SuperStar mě bavila ale má to jednu velkou chybu – hrozně mě mrzí že nevyhrál Itcho. Celou dobu sem mu fandila, on se úžasně zlepšoval. Rozhodně nevěřím že by postupoval podvodem a nebo proto že zůstal posledním zástupcem Slovenska. To je přece úplná pitomost. Já znám spoustu lidí kteří mu posílali hlasy. Získal si je svým charismatem. Byl prostě přirozenější než Martin a vyspělejší než Adam, proto získal větší oblibu. Já osobně jsem až do poslední vteřiny věřila a doufala že porazí i Sabinu protože kdyby se rozhodovalo jen podle posledního kola tak v něm byl prostě Itcho lepší a právem měl být vítěz. Ale Sabinu asi zachránily dobré výkony z předchozích kol a Štefana zase potopily nepovedené výkony z předešlých kol podobně jako kolo předtím Adama. Sice jich nebylo moc co se mu nepovedly ale asi to stačilo. Čekala jsem že vyhlásí jeho jméno a když řekli Sabinu tak mi to bylo dost líto. Itcho je pro mě SuperStar a jeho Impossible považuju za nejlepší výkon letošního ročníku. I když nevyhrál, už se moc těším na koncert Jamestownu. Doufám že tam Štefan pořádně ukáže kdo že tím vítězem měl být.

453
Anta
Reagovat

445 Jai Kudo – už před časem jsem zde psala, že za info o GG budu ráda :-) Jinak Prahu stále řeším :)

454
jab
Reagovat

452 – Myslím že on byl sám rád, že nevyhrál :-). Takhle má volné ruce (i když kdoví jestli to letos s těma závazkama bylo tak horké jako v minulosti). Mě se ve finále taky hodně líbil až na ty Coldplay, podle mne mu neseděli už tehdy, ale porota byla bohužel jiného názoru…
Sabča mi ve finále rozhodně nepřišla o moc horší než v dosavadním průběhu soutěže, i když se trošku pomaleji rozjížděla. Ale poslední dvě písně dala fantasticky :-).
Taky se hodně těším na Jamestowny, jen mě trochu štve, že to bude asi v těch divadlech. V tomhle prostředí jsem zažil koncerty Kluse a Nohavicy a vadí mi, že se tam musí sedět…radši na koncertech stojím a vlním se do rytmu :-)))

455
T.M.
Reagovat

Adam na FB

Ahoj všichni !! :) Jak se všichni máte ?? :) Nejdříve Vás chci moc pozdravit a pozvat Vás na další koncert, který se uskuteční tuto neděli v Kyjově.. :) Aby to nevypadalo, že se „flákám“, tak dneska jsme pracovali na nové písničce, tak držte palce, vypadá to velmi slušně.. :) Mimochodem, není Vám trošku vedro ?? :)
Mějte se krásně a brzo se ozvu :) Adam :)

456
přiznivec.obecny
Reagovat

455 Já se přidám a odkazuju zase na info od Járy z fb, že ta Limuzína (Jára s Veronikou) je dneska ve 21:45 na Óčku :-). Tak kdyby jste vy, co máte rádi Járu nebo Veroniku, přehlídli…:-)

457
blixa
Reagovat

http://mtv.nova.cz/clanek/novinky/anna-veselovska-predstavuje-novy-singl-zlepsi-ako-sme.html

Nejen singl ale i celé album Aničky. No … je to megatalent, kterej potřebuje po všech stránkách dospět. Pak to bude teprve stát za to.

458
blixa
Reagovat
459
dolores
Reagovat

457 -ahoj blixa ;) Anicke tu Vlado vytvoril samostatny clanok, ktory som objavila a prave tam i prispela :)

http://reality-show.panacek.com/27233-anna-veselovska-se-vraci-a-vydava-10-rozdielov.html

460
blixa
Reagovat

459 : ahoj, díky za upozornění, to jsem si vůbec nevšiml. Zase jsem tu s křížkem po funuse :D

461
dolores
Reagovat

452 -nesmut, Itcho to dotiahol paradne vysoko :) ja som mu fandila, a v top 2 ani nedufala. Sabina si vyhru zasluzila. jej Cry baby uplne prekrylo jej nie prilis vydarene predchadzajuce vykony aj z kola predtym. a ako vravis, pocas cesty sutazou mala len malo nepodarkov a viac uspesnych vystupeni. technicky na tom tiez nebola najlepsie (vid. Still loving you, kde bola v kuse pod tonom) ale jej hlas mal asi pre vacsinu ludi smrnc, iskru, a rezavy naboj, co provokoval. Stefanov hlas bol obycajnejsi a upokojucejsi.
Sabca je rovnako charizmaticka a pohodacka ako Itcho. a tiez je to krasne ziena :)

462
dolores
Reagovat

460 . neva, pre nahodnych okoloiducich je mozno aj toto dobre :)) btw. o Stefanovi si tiez trkoceme so suflower pod predchadzajucim clankom o chalanoch :D
a vdaka za fotky (403)

ja mam nieco pre Karolinu aj Krovakovcov :)

http://www.zenskyweb.sk/sites/default/files/uploads/images/ZenskyWeb/00-Titulky/Star%2023-24.jpg

463
jab
Reagovat

456 – Viděl, Jarda mi několikrát vykouzlil úsměv na tváři, líbí se mi jeho situační humor :-).

Jinak já taky přispěju svou trochou do mlýna (ale bez odkazu, ten mi vložit nejde) – najdi si na googlu „Kristíně Debnárovej sa splnil sen“ (vyjede ti to hned na první straně když zadáš jen její jméno). Podle mě pěkný článek, má to holka poměrně sympatické plány do budoucna :-).

464
Anonymní
Reagovat

Jedno kolo už Jaro vyhral, tak hlasujme nech vyhrá aj ďalšie. http://www.kissproton.cz/kissparada/
Zatiaľ sa drží na prvom mieste.

465
Xanadu
Reagovat

Je nějaký finalista letošní SuperStar na jehož koncert byste opravdu nešli a pokud ano tak kdo a proč?

466
T.M.
Reagovat

465: Já bych nešel na Veroniku, Terezu ( pokud by vystupovala bez Šafy ), na Kristínu a na Virgínii protože tyhle zpěvačky nejsou zrovna šálek mého čaje a asi bych se na jejich koncertě dost nudil. Pak bych nešel na Daniela protože to podle mě není kvalitní zpěvák ani muzikant a typy jako Lunetic nebo One Direction fakt nemusím. Na Natálii bych možná šel protože je to sympatická milá holka ale záleželo by taky jaký by měla repertoár a podobně. Někde na fesťáku bych si ji klidně poslechl. Na zbytek finalistů bych šel určitě a to dokonce i na Štefana protože jeho kapela dělá vkusnou a kvalitní hudbu. Nejradši samozřejmě půjdu na moje oblíbence tak snad se někdy poštěstí.

467
jab
Reagovat

465 – Zadarmo na náměstí bych šel kliďo na kohokoliv :-), na fesťák nebo do klubu za vstupné už by to s některými bylo horší…
Asi nejmenší očekávání bych měl od Daniela a Virgínie, nejsem si úplně jistý, jestli by mě dokázaly oslovit Veronika a Natálie – hodně by záleželo na repertoáru. Na ostatní bych si klidně rád zašel, na Sabinu, Štefana a Martina obzvláště.

469
jab
Reagovat

Štefan na fb:
„Od pondelka sme v štúúúdiu v Bratislave, ide sa nahrávať, veľmo sa tešíííme :) do ďalšieho pondelka by to malo byť nahrané, tak potom Vám to dám hneď vypočuť, teším sa na Vaše názory :)“

470
-bé-bé-
Reagovat

457
už teraz to stojí za to!!!

471
Jai Kudo
Reagovat

Včera proběhl konkurs na kapelu Sabiny K. Daily Wood byl v porotě :D :D :D

472
-bé-bé-
Reagovat

469
dobrá zpráva…

473
-bé-bé-
Reagovat

Jai Kudo
bola som zvedavá, kedy sa Gábina G. narodila a ťukla som si na blog…a videla som jej minulosť…ani to tu nejdem uverejňovať, aby som ťa neranila (ale čo ma potešilo…že máme s Gábinou spoločnú rovinu myslenia a empatie, taktiež dve 9….ja 4, ona má ešte 7, tak to je „vážne“ učenie sa na vlastnej koži“… je to aj číslo duchovna…v každom prípade je budovanie silnej osobnosti, „vůdčí“ je jej dané do vienka)

474
Jai Kudo
Reagovat

bébé – klidně mě to napiš, pro legraci-…třeba se dozvím něco, co ještě nevím…:)

475
-bé-bé-
Reagovat

474
ááále, ty máš všetko preskúmané…bol to len klip pri športovcov…ukázala tam svoje tanečné nadanie…rada tancuje???

476
Jai Kudo
Reagovat

475 – to bych neřekl :D

Ale co ty, čarodějnice? Dneska slunovrat, Letnice, spousty lidí ve Stonehange a ty nic ? :D

477
T.M.
Reagovat

Tak teprve po soutěži začínám Itchovi přicházet na chuť. Včera i dneska si pouštím celej den na youtube jeho Impossible z Top 4 a začalo mi to připadat skvělý. Pořád si to prospěvuju. Taky se mi v jeho podání hodně zalíbily Dance With Somebody, Hollywood Hills a i ta Adele měla něco do sebe. To bych nečekal.:D

478
-bé-bé-
Reagovat

477
v mojom prípade „tudy cesta nevede“…nemám v obľube rituály a pod. veci, ktoré „robíme“ za účelom nejakého „zisku“ vopred stanoveného…to je cesta Kozoroha…

479
-bé-bé-
Reagovat

478
omyl, patrí k 477

480
-bé-bé-
Reagovat

zase vedľa k 476

človeče, asi sme teraz na jednej vlnovej dĺžke T.M…že somsa už „podruhé“ pomýlila

477
áno…ty teda vieš prekvapiť…inak som písala v predchádzajúcom vlákne, že zrejme „kvoli TEBE“ bude singl Butterflies in me

481
-bé-bé-
Reagovat

T.M.
Impossible z GF? To je vyrovnanejšie a kompaktnejšie…ale i tak mám rada to 1. …vlastne i ty vravíš o tom 1….
dnes som si pustila Adele v jeho podaní…a bez obrazu…

482
-bé-bé-
Reagovat

pre T.M.
možno i tu si niečo najdeš (mne „Prvá Posledná“ napr….pripomenula mi naše spoločné stretnutie vo vlaku)
https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F6200076%3Fsecret_token%3Ds-NXmZu

483
T.M.
Reagovat

Jo Butteflies se mi asi z tvorby JamesTown líbí nejvíc i když je pravda že sem toho zatím zase až tolik dalšího neslyšel.:D Je to taková pozitivně laděná věc tak mi to přijde logický že to bude singl a myslím že to není kvůli mě.:-) No mě se paradoxně líbí víc Impossible číslo 1 z Top 4 a to kvůli tomu že je tam pak ke konci ten moment překvapení jak se do toho opře naplno a pořádně to hlasově rozjede. Tam ten šok fungoval dokonale. Potom v GF už to všichni čekali takže proto. Taky mě hodně baví Dance With Somebody z GF.

484
T.M.
Reagovat

482: Ale jo, ta Prvá Posledná má dobrej refrén…fakt že jo. Na první poslech. Mám rád takový zadumaný smutný písničky. Počkej střetnutí s kým? To jako se mnou?:D

485
Jai Kudo
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/87778/superstar-sabina-krovakova-uz-ma-vlastni-kapelu.html

478 – takže nic podobného např WICCA není pro tebe? Ale ty rituály nemusí nutně být za účelem zisku nebo tak….cotakhle duchovní propojení s vyšší duchovní úrovní, morfickým polem nebo tak…btw věříš na reinkarnaci?

486
-bé-bé-
Reagovat

484
stretnutie s AVE

487
-bé-bé-
Reagovat

485
ako ziskom myslím to, že niečo robíš aby si získal nejaký účinok…napr. medituješ za účelom niečoho…na tom nie je nič špatné…to je ako keď niekto spieva rock a niekto pop…ja len vravím, že ma toto nebaví…baví má reagovať na prítomnú chvíľu…
no morfické pole to je zaujímavé i pre mňa, na tom vlastne „budujem“ …ja tomu hovorím tak ako šamani „znamenia Ducha“…skor vnímam určitú platformu, na ktorej sa všetci možeme stretnúť…hovorme jej „duchovná“ mám radšej moderný výraz „celostná“

488
blixa
Reagovat

477 : já ti říkal, že jsi jeho fanoušek, jen o tom ještě nevíš ;-) :D

489
dolores
Reagovat

477- Tome, to len dokazuje, ze ty si na neho nemal averziu, inak by si si ho nikdy ani teraz nepustal. ;) mal si len plnu hlavu Adama, Sabci a Safu a nikoho ineho si si tam nepripustil, co je skoda :)))
ten prvy Impossible bol ohromne emotivny, plny zivota a energie. mas pravdu tam na konci je to sila, … ja ked si toto vystupenie pozeram ma napada, ze tak toto musi byt echt vasnivy muz … :D
Itcho sam povedal, ze pocas toho sa dostal do tranzu, ktory v zivote nezazil. az mal z toho strach.

druhy bol kvalitnejsie, preciznejsie odspievany, ale ta emocia sa v takej miere uz nezopakovala. je naozaj velka pravda, ze nie je nutne sa az tak zaoberat technikou a radsej to prezit.

490
dolores
Reagovat

Dance With Somebody je super vystupenie, hlavne to solo bez hudby na konci .. a diky, ze si mi pripomenul Hollywood Hills. je vobec na youtube? sunflower, dokonca sa mi zda, ze to ani nemam stiahnute. mozno si to davala, a ja som to v tej euforii z Imposible prehliadla. a pritom tam mal v slohe take krasne spodky ..:D
a stale este ficim aj na Can´t take my eyes off you

bebe. pamatas si este na ten moj sen pred Impossible? nie som na taketo ezotericke veci ako ty, ale stale mam pocit, ze ten sen predznamenal zlom, ktory vtedy nastal.. :D

tak som si nejako zaspominala … velmi mi chybaju nedelne vystupenia… Sabcu aj Itcha by som si pokojne davala aj kazdu nedelu po cely rok :D

491
jab
Reagovat

Tak mě se víc líbil finálový Impossible, i když oba byli super :-)

492
-bé-bé-
Reagovat

490
na sen si nevzpomínam…pripomeň…

493
-bé-bé-
Reagovat

491
I.Impossible bola červená „průlom“
II Impossible ako fialová „zmena“
III Impossible bude purpur „…“

i ja si už častejšie púšťam to z GF…je tam viac odovzdanosti a dovery

494
dolores
Reagovat

492 -snazila som to najst pod starymi clankami, ale nedari sa mi :(( … vtedy po TOP5 sa mi snivalo s Itchom, aj som ta ziadala o vyklad tohto sna. bala som sa ze to je znamenie, ze vypadne … ale ty si to vylozila tak, ze by to malo byt nieco pozitivne … a bolo :)

ja si pustam obidve,a le viac ma uhranul ten prvy ;)

495
-bé-bé-
Reagovat

dolly…to chceš poveda´t, že taký doležitý sen si nepamatuješ…veď on sa ešte aj do „dejín“ dostane /ak ho teda nájdeš…a nebolo to pred TOP4?

496
dolores
Reagovat

495 – ja si ho praveze dobre pamatam, len som ti chcela pripomenut ten nas dialog o nom, lenze nemam silu ho hladat v tom mori prispevkov. pamatam si len, ze predtym Tom pisal, ze sa mu snivalo so Sabinou …

497
-bé-bé-
Reagovat

tak mi ho pripomeň

498
-bé-bé-
Reagovat

ten SEN

499
-bé-bé-
Reagovat

dobrú

500
sunflower
Reagovat

dam link aj sem (ak ma niekto zaujem si to precitat)

Ake maju plany vitazi SuperStar (Star, 12.06. 2013) – Michal Bartek

https://webshare.cz/#/file/4d36u44yO5/ake-maju-plany-vitazi-superstar-star-rar

501
sunflower
Reagovat

490 – dolores, nepamatam si, ze by som Hollywood Hills uploadovala (ale pri mojej pamati …)

https://webshare.cz/file/77B7aw23a6/itcho-holywood-hills-rar (tu chybu v nazve hollywood si nevsimaj(te) :p)

502
T.M.
Reagovat

489: Tak já sem to vlastně přiznával i během soutěže že mě on vlastně ničím nevadí ale že tam prostě fandím Adamovi, Šafovi a Sabině. Takže potom když Šafa a především Adam vypadli tak mě to hodně mrzelo a musel sem hledat viníka. Kvůli tomu sem byl naštvaný. Ale takovou tu averzi opravdu proti jeho osobě, jakože jim vadí on osobně tady mají asi jen yeey a cedarin. Je po soutěži, takže nějaká rivalita a podobné věci jsou pryč a já si jeho vystoupení klidně pouštím, oni nejspíš ne.:D

503
přiznivec.obecny
Reagovat

Zdravím, tak zrovna jsem se dívala jak si vede Jára s Nevermindem, jestli není někde v dalších hitparádách a zrovna se hrál před chviličkou na Evropě2. Myslím, že to bylo poprvé? Takže jsem zvědavá, jestli se tam uchytí. Na tohle rádio se totiž dívám, protože jsem tam taky psala, jak byla výzva na fb. Je v playlistu. Jsem zvědavá na jeho druhý sólo singl, resp. se těším :-)

Jinak jsem četla o Kristíně, jak psal jab. Nevěděla jsem, že se chce stát doktorkou. Dál se mi líbí i to, že se chce ještě kromě houslí naučit na klavír. Je mladá, tak proč se neučit dál. Je vidět, že chce umět a je ochotná se dál učit a to je mě na ní sympatické.

504
Jai Kudo
Reagovat

bébé – OK, jen ještě prosím tě, jak se jmenuje ten areál někde u vás, kde se konají ta vystoupení apod. ? :)

505
-bé-bé-
Reagovat

AMFÍK BUKOVINA

506
jab
Reagovat

503 – Jsem zvědav jak to s tím studiem vyřeší. Připomělo mi to její jmenovkyni Zakuciovou z Hlasu, která právě kvůli tomu, aby se mohla věnovat muzice, přerušila medicínu během prvního ročníku a v současnosti studuje v Praze něco s ochranou přírody na ČZU.
Jarda už dobyl i Evropu2? Paráda :-), doufám že jeho anexe ČS rádiových vln tím zdaleka nekončí :-))). Hlavně jsem zvědav, co vytáhne s Grausovcema příště :-). Taky by mělo zajímalo, co vyleze z jeho spolupráce z Biskem – v Hlase jsem tohohle týpka absolutně nemusel, ale letos si to u mne celkem spravil těma komentama v onlinech na nova.cz. Je vidět, že té muzice docela rozumí…

507
přiznivec.obecny
Reagovat

506 Jabe – jak se to vezme. Ne tu českou evropu2. Teď jsem se znovu podívala a jde o slovenskou evropu2, přitom fanoušci určitě psali. Tak mě například odpověděli, že budou uvažovat a že děkují za tip – je to cca 14 dní. Takže nevím, asi pořád přemýšlí… Uvidíme a můžeme doufat.

508
přiznivec.obecny
Reagovat

506 Bísek? Tak sympatický mě moc není, ale zdá se mi činorodý a kreativní. Prý bude tenhle rok jeho debutové album? Tak jestli má Jára skládat pro kolegy, tak bude rozvíjet svůj potenciál co by talentovaný muzikant a to se mi zdá hodně dobré. Navíc další směr jak se v muzice uživit. To by se mi hodně líbilo, vídat a slýchat ho jako interpereta a i jako autora a pokud bude v širší komunitě muzikantů, proč ne? Naopak…

509
dolores
Reagovat

497 – tak tu je to ..
http://reality-show.panacek.com/26663-superstar-2013-ktere-hity-vybrali-soutezicim-divaci.html#comments
od prispevku 257 a potom este par prispevkov, ale nie za sebou . v podstate o nic nejde, len si davam otazku preco prave vtedy ? :)))

501 – sunflower, DAKUJEM :) a asi to fakt tu este nebolo. ani duetik si nedavala, len odkaz na YT. ten som si sice stiahla, ale v avi, a to mi napr. telka nepodporuje. nemas ho nahodou v mp4?

510
dolores
Reagovat

ked som uz pri tom duete z GF, minule som nasla live vystupenie povodnych spevakov, a niezeby to zle odpsievali, to nie, je to sice akoby duet dvoch zenskych hlasov, ale velmi vydareny …lenze ten Nate Ruess tam tak komicky vyzera, tak divne podskakuje…ze sa az musim smiat :))

http://www.youtube.com/watch?v=R69upSEcSpU

aj napriek vsetkym kritikam, pre mna v lajfkach Itcho aj Sabinka lepsi …on to dal chlapskejsie, ona tak nejako prenikavejsie :)

511
jab
Reagovat

510 – Pravdu díš, a ještě jak se tam chytl za srdce :-D :-D :-D, Itcho skutečně působil civilněji. Nepochopil jsem, proč Sabču volbou oblečení stylizovali do Makové panenky, ale jinak to vystoupení bylo fajn :-).

512
dolores
Reagovat

Makova panenka? si ma pobavil. :))) to by mi nenapadlo. a ja som rozmyslala, ze preco mal Itcho motylika a nie kravatu, … a uz viem, lebo on mal byt vlastne Motyl Emanuel, uz len cylinder mu chybal :D

513
sunflower
Reagovat

509 – dolores – Itcho, Sabina – Just give me a reason https://webshare.cz/#/file/43f15q6vXh

514
T.M.
Reagovat

Tak sem čekal přes týden ale už se zeptám. DJ Vlado: Už dalo marketingové oddělení Majeskému nějaké stanovisko ohledně toho hlasování? Samozřejmě vím že ty výsledky nikdy neukážou ale už mě jen zajímá jakým způsobem se z toho vykroutí a nebo jestli to nechají vyhnít úplně do ztracena. Předpokládám že zatím se asi nijak nevyjádřili že?

515
DJ Vlado
Reagovat

514 – Zatím se nevyjádřil, jelikož je na dovolené a vrací se 1.7. :-) Až se vrátí, tak mu napíšu, dokonce s Merťasem plánujeme s ním udělat rozsáhlý rozhovor… :-)

516
T.M.
Reagovat

515: Ok, tak to by bylo zajímavé.

517
Anta
Reagovat

515 DJ Vlado – tak ten rozhovor by mohl být hodně zajímavý, jsem rozhodně zvědavá :-))

518
T.M.
Reagovat

3.července mám narozeniny. Výsledky hlasování by pro mě byly ten nejlepší dárek ze všech. :D

519
jab
Reagovat

515 – Na rozhovor jsem zvědavý :-), výsledky snad zveřejní, taky bych byl zvědav :-)

520
dolores
Reagovat

513 -zase raz velke DAKUJEM za tento duetik, aj za vsetko predtym, co si uploadla. vdaka tomu nemusim byt fixovana na youtube … a ocenuje to aj moja segra, ktora kvoli dolezitym povinnostiam nepozerala tento rok Superstar a nemoze byt casto na nete ani teraz, takze moznost vidiet to z usb v telke, ci prehrat si to z mobilu je pre nu potesujuca :)

521
dolores
Reagovat

drzim palce Vladovi a Mertasovi, aby sa ten rozhovor podaril, a nezostalo len pri neuskutocnenych planoch

mmch. nevidim jeden jediny logicky dovod, preco nezverejnit vysledky z jednotlivych kol v percentach. ale ak to neracili zverejnit z predchadzajucej serie, tak sa tym asi nebudu zatazovat ani teraz. mozno aj preto, ze verejna mienka netlaci, a tych par jednotlivcov, co sa toho dozaduju im zily netrha :))

522
sunflower
Reagovat

520 – dolores – nemas(te) za co :):):)

toto si uz videla? Jamestown – Down – http://vimeo.com/15409653

523
T.M.
Reagovat

521: No tak kdyby se do toho obul celej panáček tak už je to snad víc než pár jednotlivců. Proto říkám že tady nemůžu po těch výsledcích volat jen já, musíte se přidat všichni. :-) Oni asi fakt vycházejí z toho že to není důležité, že to většina lidí vidět nepotřebuje. A speciálně kvůli jednomu člověku to opravdu zveřejňovat nebudou.

524
-bé-bé-
Reagovat

522
díky sunflowerko, to je dobrééé, aj ako je to zostrihané…tu je presne ukázané sposob spolupráce medzi sebou, návaznosť atď…
mňa „fascinovalo“ ako Itcho vždy „sleduje“ okolie,kapelu i tanečníkov, preň to nebolo len krovie ale „organizmus“, s ktorým je „v spojení“…
dolly, to je o tom, že ho to baví „tvoriť“ hudbu s druhými …“skupinová energia Vodnára“ nedá sa nič robiť…
to už je vyššia méta, ktorá prekračuje „hranice jednotlivca“…prekračuje asi nie je najvhodnejší výraz, skor „prestupuje, vibruje, prelína v mene „společnej tvorby“

525
BarBora
Reagovat

521, 523 – Jediný spôsob, ako bojovať s tými …, čo si nevážia nielen protagonistov svojho potencionálneho zárobku, ale ani dívákov – nepozerať, neposielať SMS. To druhé som tento ročník dodržala, nabudúce (pokiaľ to budú robiť tieto TV) nebudem už ani pozerať.
Kamery v príbytku súťažiacich sú dehonestujúce, rovnako nezverejňovanie výsledkov. A podmienky, na ktoré „slovenská“ TV pristúpila, si môže strčiť za klobúk – úbohosť.

526
Jai Kudo
Reagovat

Něco pro místní Itcho fanclub:
http://www.coolfest.cz/

Abyste neřekli, že jsem nepřející…..sice neumí zpívat, ale….

527
BarBora
Reagovat

Určite ho pozvali preto, lebo „nevie“ spievať.

528
Jai Kudo
Reagovat

527 – Už neudělám nikdy tu chybu, abych se přel s lidmi, k jejichž názoru nemám žádnou úctu.

529
-bé-bé-
Reagovat

Jai Kudo
ako dopadol Amfík Bukovina?
PS. Dnes som si pozrela Gábinu v Beyonce…prekvapili ma jej chlapčenské boky…ale tancovala dobre…tuším, že pri Superstar moc veľký pohyb nevykazovala

531
Jai Kudo
Reagovat

529 – Amfík Bukovina jsem si chtěl jen prohlídnout na netu, pochybuju, že by tam někdy GG vystupovala (museli by ji pozvat).

No to sis vybrala hudební masakr teda….:(

534
-bé-bé-
Reagovat

531
pochybujem, že je ABu na pozvanie…to sú jednotlivé vystúpenia spevákov…nevyznám sa v organizácii…ale je to len cez leto

535
dolores
Reagovat

522 -nie nevidela, dik za vysnorenie :) zaujimavo spracovane, postrihane. a uz 2 roky stare ;)
524 -ano bebe, chapem, co chces povedat.. zrejme ta toto video v tom este viac utvrdilo. spolu s kapelou mu to proste funguje. aj v sutazi to tak bolo.

536
dolores
Reagovat

523 -aj keby cely Panacek prostestoval, to je stale len kvapka v mori. to by musel byt tlak min. 3 bulvarnych serverov a aj titulky v nejakych tlacenych mediach.. a kedze nato zvysoka kaslu aj nasi novinari, tak sa to berie tak, ze po vysledkoch nie je spolocensky dopyt … :/

525 -hoci si ma ako divaka nevazia, ja pozerat budem, lebo mam rada spevacke sutaze…a ak mi niekto bude mocne sympaticky, tak mu poslem svoju energiu … hoci aj vo forme sms. :D nie ta blba televizia, ci stale upadajuci program, ale ten clovek, ktory sa tam prihlasil, aby ukazal, co je v nom . ten je pre mna dolezity ;)

537
dolores
Reagovat

526 . jai, vdaka za odkaz.
mna by zaujimalo, preco je tam pisany Itcho sam? zase nebude s Jamestownom ? :/

a k tej poslednej casti tvojho prispevku:
robis inym presne to, co nechces, aby oni robili tebe .. :))

538
Jai Kudo
Reagovat

537 – to si nemyslím. Kdyby jo, tak už tady zaplavuju diskuzi nenávistnými výpady a vulgárními bláboly na adresu Itchových příznivců, kdykoliv se tady někdo o něm jen jen zmíní, a to jak snad uznáš nedělám….
To že napíšu, že neumí zpívat není totéž, co produkuje BarBora,Monika apod. Když napíšeš, že GG neumí zpívat, myslíš, že se naštvu, nebo to budu nějak komentovat? Ani náhodou. A poslechni si odkaz bébé na 533 – ano, tohle může být budoucí hvězda, dcera Lenky Filipové (Lenny) UMÍ zpívat a i když je to taky cover, nikdo to samozřejmě řešit v jejím případě nebude, že…..
A Itcho by měl opravdu zpívat s kapelou. Od punkové kapely nikdo nečeká, že budou perfektně hrát a zpívat, ani to není účelem. A že i nekvalitní zpěváci mohou být úspěšné hvězdy šoubyznysu se můžeme přesvědčit denně v rádiu nebo v anketách TýTý nebo Český Slavík….. Jestli tam ale bude sám předvádět ty čísla ze SS, tak potěš….

539
jab
Reagovat

538 – A „nejlepší“ na tom je to, že i když Itcho nebyl technicky kvalitní zpěvák, tak svými kvalitami patřil nejspíš do letošní TOP 5 :-D (za Slováky TOP 1, příp. dělené TOP 1 s Terezou).

540
jab
Reagovat

Letos to holt byla technicky celkem slabá řada, naštěstí většina tam měla něco navíc, čím tu horší techniku a slabší rozsah vynahrazovali…

541
Anonymní
Reagovat

538 – Jai Kudo – az na to, ze Jamestown nie je punkova kapela

540 – Jab – prave preto nechapem, preco nemali tento rok hlasoveho pedagoga, ktory by im s technikou aspon trochu pomohol

542
T.M.
Reagovat

536: Tak já s tím počítám na 99,9% že ty výsledky neukážou a jsem s tím už tak nějak smířený. Výsledky za jednotlivá kola se už prostě neukazují. Kdyby ukázali tak by to samozřejmě potěšilo ale asi se to nestane no. Zajímalo by mě jak to panu P.M. zdůvodní ale nějak jistě ano. On ten nezájem o výsledky je hodně dán i tím jak upadá sledovanost a že bohužel hvězdy ze SuperStar mají stále rok od roku víc jepičí život. Lidi si řeknou jo Křováková ta to vyhrála, jo Kukačka ten skončil třetí a hotovo, už je nezajímají nějaké detaily. A pár týdnů po konci veškerý zájem o tyhle talenty u široké veřejnosti opadne a zůstanou jen skalní a věrní fanoušci kteří jsou hodně i tady na Panáčkovi. Je ale asi pořád mnohem víc takových co si po konci SuperStar najdou zase jinou zábavu. Kdyby nezveřejnili výsledky v roce 2004 nebo 2005, byl by okolo toho pěkný humbuk. Zájem veřejnosti byl tehdy velký o vše se SuperStar spojené, tam by si to dovolit nemohli. Jinak tě chápu jak to myslíš že hlasy posíláš soutěžícímu a ne pořadu ani televizím. Já sem se taky zapřísáhl že letos nic nepošlu ale jak mě Adam dostal s tím Joe Cockerem tak sem ho prostě podpořit musel, to v tu chvíli jinak nešlo. A i když to k ničemu nebylo a není vůbec jisté že mu ty hlasy skutečně došly, tak z určitého hlediska sem udělal dobře že sem ho podpořil. Další SuperStar má být podle mých informací z jednoho zatím nepotvrzeného zdroje na jaře 2015 ale jestli se budu dívat to teď s jistotou říct opravdu nedokážu.

544
Monika
Reagovat

A nemela Saba na tu Ibizu letet s Itchem?:-)))) No dalo se cekat…..

545
Monika
Reagovat

Dost me zklamala, aspon ten pitomej zajezd mohla venovat Itchovi.

546
T.M.
Reagovat

Ale proč? Vyhrála přece ona a vítěz bere vše. Já myslím že se nějak dohodli a Itcho je rozumnej, určitě Sabiny mamče to místo rád přenechal. Chtěla jí udělat radost no…..

547
jab
Reagovat

Mám dojem, že Itcho je teď stejnak dost zaneprázdněný…

548
Monika
Reagovat

No vidis a ja si myslim, ze Saba nikdy nemela ani v umyslu ho nekam brat:-))) Zas jen kecy, kecy:-)))

549
Tomino
Reagovat

Výbornej rekap celé SuperStar tady!!!

http://panelakaine.blog.cz/1306/superstar-2013-rekap

550
Monika
Reagovat

Nevim, co je skveleho na rekapu, kde je vlastne vsechno vyborne, vcetne nejtragictejsich moderatoru v historii vsech peveckych soutezi u nas a mozna nejen tu.

551
-bé-bé-
Reagovat

Jai Kudo
dumala som nad tým a máš pravdu, Itcho „nevie“ spievať….ojojojoj kiežby sa dostal so svojím „nespevom“ aspoň tak ďaleko ako Vincent van Gogh, ktorý tiež „nevedel maľovať“…i napriek tomuto „nedostatku“ jeho obrazy milujem a som mu to schopná „prepáčiť“

552
BarBora
Reagovat

Jai Kuido
Chem Ťa pekne poprosiť, Ty si ma do úst neber, áno?

553
BarBora
Reagovat

536 dolores – áno, máš pravdu, tiež som v predchádzajúcich radách vždy nejaké SMSky poslala, ale keď som teraz videla o čom je tá nová éra, rozhodla som sa to nepodporovať, dobrú energiu som vyjadrila fandením.

554
Jai Kudo
Reagovat

551 bébé – ale v tom není zásadní rozpor. Madonna taky „nevie zpievať“, říkal to o ní i Palo Habera….:) A přece je to světová megastar atd…… Nebo u nás Lucka Vondráčková taky vyhrála letos TýTý před Lucií Bílou a Anetou. Přitom pěvecky na tom není o nic líp než třeba ten Itcho…..navíc Itchovy písničky s kapelou jsou daleko zajímavější, než ty bláboly co zpívá L. Vondráčková….

555
dolores
Reagovat

543,544

…nuz, zazvonil zvonec, a rozpravky je koniec :)))

to je skoooda, ze nejdu spolu … :(( ale tazko to komentovat, ked dovody nepozname. mozno to Itcho sam odmietol, mozno sa nejako inak dohodli…
btw. na tych fotkach Sabina nevyzera extra stastna

ja som necakala, ze vobec nieco z tej vyhry daruje jemu, ani neschvalujem, aby sa vyhra delila… ale zdalo sa mi vtedy v tej vitaznej euforii, ze to Sabca myslela uprimne, ked opakovala, ze ho na Ibizu vezme so sebou. este pisala na chate nieco o tom, ze mu financne pomoze pri vydavani albumu, ale to som brala ako malo pravdepodobne

556
dolores
Reagovat

542

„… tak z určitého hlediska sem udělal dobře že sem ho podpořil. “

ano, dobre si to vystihol, to je podobne, ako ked davam nieco na charitu.. tam tiez hrozi, ze to skonci v rukch podvodnikov. ale zato ja uz nemozem. ja davam v dobrej viere, ze niekomu pomaham, a mam z toho dobry pocit. to, ze to niekto zneuzije na svoje vlastne obohatenie je jeho zlyhanie, jeho zly skutok, ktoreho sa dopusti, a za ktory sa bude ako dufam raz zodpovedat

557
dolores
Reagovat

549 -autor blogu by si mal opravit gramaticke chyby, nespisovne slova a preklepy. v diskusnych prispevkoch mi to vobec nevadi, ale v blogoch, kde ide aj o akusi serioznost to posobi dost rozpacito

obsahovo je to pre tvorcov a rezisera prijemne citanie :))

558
-bé-bé-
Reagovat

555
tak ja som nebrala vážne spoločnú Ibizu…ale práve podporu albumu áno…je to tak ako má byť…myslím, že on teraz má iné ako dovolenkovanie…singl…koncerty…

v tom Hrádku bude určite s Jamestownem…myslím, že jeho meno použili len ako „známejší magnet“

559
-bé-bé-
Reagovat

554
rozppr v tom není…to máš pravdu, lebo ja neviem ktorí maliari „vedia“ maľovať…či tí čo vidia „auru“ alebo tí čo vidia „hmotu“ alebo tí čo vidia „oboje“

560
jab
Reagovat

551 – Zrovna Van Gogh je můj oblíbený malíř :-). Další důkaz, že mám zřejmě poněkud alternativní vkus na umění :-D.

Ale je pravda, že ve své době nebyl asi moc pozitivně přijímaný…odkazuje nato i Nohavica v Dál se háže kamením a píská (IMHO jedna z jeho nejúžasnějších písní vůbec).

561
-bé-bé-
Reagovat

560
je to na yout? Nohavica?
Už knižka „Smad po živote“ na mňa ako ešte dieťa hlboko „zaposobila“

563
jab
Reagovat

561 – Jj ta píseň tam je ;-). Prý bude i na tom albu Tenkrát, které zrovna vydává (jakási Best of jeho písní z 90. let) ;-)

564
cedarin
Reagovat

510 dolores, a víš kolik lidí se řeže smíchy, když sleduje tento duet v podání Sabina a íčko? A hádej proč? Sabině se nesmějou, tam není důvod. A to, co tam Nate vytváří, tomu se říká zpěv, na to ňufík nějak pozapomněl!

565
jab
Reagovat

564 – Noo v těch vyšších polohách vytváří Nate takové zvuky že jsem měl dlouho zato že tam zpívá Pink sama a furt jsem nechápal, proč tam má Ruess jen ten úvodní part a pak ty dvojhlasy s Pink. Itcho má IMHO lepší hlas, ale neměl to tahat do těch výšek…

566
cedarin
Reagovat

565 – no ňufík má hlavně úplně jiný hlas a řekněme si to na rovinu, výšky nikdy nedával. Nate je proti němu PAN zpěvák. Myslím, že kdyby někdo nabídl Pink, ať dá duet s ňufíkem, tak dostane pěstí :-))

567
sunflower
Reagovat

najzaujimavejsie info z chatu:

„spevácka kariéra už sa rozvíja… ale nie sám… s JAMESTOWNOM mojou kapelou..ja som tímový hráč včera sme boli nahrávať v BA singel…zakrátko dúfam že budete počuť z rádií “

singel sa „Volá sa Butterflies in me…je to skladba ktorú sme mali provizorne už nahratú ako demo…ale teraz sme jej dali nové šaty a som s tým spokojný, do týždna by mal byť singel vonku a ideme na neho hned točiť videoklip“

demo butterflies in me spieva“druhý gitarista a spevák…na singli sme si to podelili presne na polku“

producentom je „Marek Rakovický z Lavagance“

„My sme sa ešte nepreslávili to (superstar) bol len začiatok preslávime sa kvôli hudbe ktorú budeme robiť, kvôli koncertom a divadelnému rocku“

„V každom prípade je mi jedno koľko majú tí ľudia pod podiom rokov, sú to ľudia ktorým sa páči moja hudba ( v prípade superstar niekedy len môj prejav ale superstar už je fuč takže to je jedno) a neriešim koľko majú rokov, o tom hudba nie je…“

„s bijouterrierom ostávam tiež naďalej to je sranda a sú tam mega ľudia“

568
-bé-bé-
Reagovat

567
díky, takže šalamúnske riešenie…rozdelenie spevu…to som zvedavá…aj sa teším i na klip i na CD
(jojo…Vodnár je tímový, práve preto lebo sa už ako individualita narodil, vždy nejako vybočuje)

569
sunflower
Reagovat

ak by mal niekto zaujem: niekto uploadol koncert bijouterrieru (aj so serzantom) z januara (Brno) 2013 – http://www.uloz.to/xeREDeE/bijouterrier-brno-rar

570
sunflower
Reagovat

568 – takze mala pravdu dolores aj my :lol:, som si prave uvedomila, ze aj moja mama je vodnar :)

571
jab
Reagovat

566 – Myslím že stejnak by dopadl, kdyby jí nabídl kohokoliv v ČS hudební scény :-)))

572
jab
Reagovat

571 – Jinak nic ve zlém, Nata uznávám za muziku, kterou dělá s Fun :-)…ale holt jsem si nemohl pomoct a neodpovědět na tvé rýpání stejnou mincí :-D

573
Anta
Reagovat

571 jab – myslíš ? :-))) hůře ja ňufík ? :-)))

574
jab
Reagovat

573 – Zhruba stejně ;-)…nevím jakou má ČS hudební scéna pověst ve světě, ale asi by odpověď jakékoliv světové hvězdy nejspíš zněla „Děkuji, nemám zájem.“

No evidentně jsme trochu odbočili od tématu, což je v tomto případě (strefování se do konkrétního umělce) jen dobře. To píšu, přestože jsem si sám pár peprných poznámek neodpustil ;-).

575
Jai Kudo
Reagovat

Léto plné hvězd – pořešeno, jedeme…….

Btw: je tam piano, podle nepotvrzených zákulisních zpráv Šafa prý plánuje předvést nějakou operu za doprovodu klavíru….:)

577
-bé-bé-
Reagovat

576
díky je tam anketa lrádio…
.lradio.sk/top-20-ciatka-lradia

Vlado,
pozri, objavila som tam vypadnutú Simonu Hegerovú a Over you …VIEŠ NIEČO O NEJ?

578
Jai Kudo
Reagovat

***GG***
KOnečně zase jeden „nebulvární“ rozhovor na serveru novinky.cz
A ten závěr by mohl zajímat hlavně -bébé-…:D
Upozornění pro známé „haterky“! Přečtení následujícího článku by u nich mohlo vyvolat hysterický záchvat, případně psotník….3:)

http://www.novinky.cz/kultura/306209-gabriela-guncikova-dan-kterou-jsem-zaplatila-me-jako-cloveka-nezruinuje.html

579
-bé-bé-
Reagovat

578
kto sú to haterky?

580
Jai Kudo
Reagovat

579 – Angl. hate = nenávidět. Osoby, které nenávistnými a zlomyslnými příspěvky zaplavují občas tento blog i jiné, aby si tak to odreagovaly svůj „minderwertigkeitskomplex“. Tebe k nim nepočítam (zatím) :D

581
Anta
Reagovat

578 Jai Kudo – díky :-)
nj bohužel je to tak, neslavná realita kolem SS :-X

582
jab
Reagovat

578 – Pěkný rozhovor…snad už má GG to nejhorší za sebou…

583
Monika
Reagovat

Ten rozhovor s GG je dobry, nemam k tomu vyhrady. Dostaly se ke mne fotky ze setkani GG s fanousky, no jsem se moc Kudlo nespletla co?:-))) Vlastne jsem byla jeste mirna, realita je podstatne horsi:-)))

584
Jai Kudo
Reagovat

583 – odkdy tebe zajímají fotky se setkání fanklubu GG???

585
Monika
Reagovat

Nezajimaji, nevyhledavam je, ale kdyz se mi objevi na zdi, tak na ne mrknu, to je cele.

586
přiznivec.obecny
Reagovat

578 Tak z toho rozhovoru je nejvíc jasný to, že by Gábina si měla umět najít hodně dobrý muzikanty. Její táta dělá revival IM? Tak to ta kapela musí asi umět – podívám se..
Maidny ani Bruceho jsem až tak úplně nemusela, ale stejně mě nakonec přinutili je poslouchat (2 CD výběrovka, Scream for me Brazil, jedno CD z 2003…). Přes jejich, pro mě nepochopitelný kompozice a způsob zpěvu Bruceho(subjektivní záležitost), jsou muzikantsky strašně dobří. Stejně tak, jsem nikdy nechápala, že Bruce svůj extrémně krásný hluboký hlas málo používá, ale zase, kupříkladu, co se týče artikulace – blázen!; na něj v tom hned tak někdo nemá. Vždycky musím sice ty svoje subjektivní výhrady překonat, ale zatím jsem vždycky tohle zvládla, protože jsou prostě muzikantská špička. Do toho je Bruce dodneška mužskej v pohodě – přes tu všechnu slávu je jeden z nej sympošů..
Vychází mi z toho, že GG půjde postupně mimo mainstream (to už zkouší)a bude se pokoušet o osobitý směr, a to není lehká cesta, vlastně ta nejtěžší a dost riskantní – „všechno a nebo nic“. Je odhodlaná a uvidí se, jestli bude mít výdrž a dostatek kreativity.
Ze začátku jsem na ni byla zvědavá, pak mě její první CD a ta „kariéra“ odradily a zatím jsem na neutrálu. Ale to její odhodlání mě začíná zajímat, přiznám se… takže i muzika. Na něco se podívám ve formě živáků na trubce z novější doby….

587
-bé-bé-
Reagovat

580
aha, ja som si haterov predstavovala ako tých „šikovných“ čo nabúravajú počítače a kódy atď…podľa tohto by si ma k nim nemohol zaradiť, lebo technika a ja sme „na kríž“…

nenávisť nie je moja parketa ale pocit, ktorý pod toto slovo priraďujem, a ktorý som teda zažila, bol v spojení so zúfalstvom, obrovskou zraniteľnosťou a pocitom zrady…
„škodolibost“ tiež moc nepoužívam…skor iróniu…a i tá je vlastne „stínom“ nedostatku odvahy povedať priamo alebo vtedy keď „priamé bolo nevypočuté“…
takže vlastne ako prvok „ozvláštnenia“

588
Jai Kudo
Reagovat

586 příznivec – Bruce D. je úžasnej borec, není moc známý, že např. reprezentoval UK na OH v šermu…nebo že má licenci na řízení Boeingu…..Já IM sice taky moc neprožívám, ale jeho sólový CD mám rád (The Chemical Wedding, Tyrrany Of Souls aj.).
GG už má skvělý muzikanty (Daily Wood, Ondra Pátek, Verča Lukešová….teď byl v Bruntálu nějakej novej mladej basista….). Zkus na YT ty videa ze křtu nebo z Bruntálu (nejnovější). JInak jak zpívá GG na nové desce: „Cesta má = zář i tma“

589
Jai Kudo
Reagovat

587 bébé – to jsou hackeři….:)

590
Jai Kudo
Reagovat

Ještě vyšel jeden rozhovor, jako doplnění k tomu prvnímu……
http://www.play.cz/rozhovory/gabriela-guncikova-konecne-delam-hudbu-tak-jak-bych-chtela/

Aby tady nebyly informace jen kolem GG, Itcho nebo Jarda – Šafa s kapelou prý pilně zkouší nové původní věci a podle Dailyho by asi do měsíce měli začít vystupovat. A snad taky nahrávat CD…. Kromě Šafy a Dailyho je ve skupine kytarista Martin Kudla a fenomenální bubeník Laďa Bilan – Na mezinárodní soutěži World Championships of Performing Arts v Los Angeles,CA, získal 2x zlatou a 1x stribrnou medaili + 2x plaketu division winner – taky si Šafa umí vybrat!

592
blixa
Reagovat

591 : strašný. Dětem do 15 let bych zakázal vystupování v podobných soutěžích. To je zneužívání jako prase :(

593
-bé-bé-
Reagovat

591,2
no to je fakt, očividne nevedala, čo sa deje ani o čo kráča…jasné zneužívanie…ale tá hranica medzi zneužitím a nie je dosť krehká „i keď dieťa spieva popové veci, ktoré nie sú v súlade s ňou, je to dosť divné…

tieto rozpory sa teraz prehlbujú…aby sa ukázala priepasť medzi formou a obsahom….

594
-bé-bé-
Reagovat

590
tvrdá hudba jej nenahradí „život“ ani ju neurobí istejšou…ako som už povedala v predchádzajúcom článku…forma a obsah sa od seba budú „vzďaľovať“ viac a viac…toto vyhranenie „protikladov“…človek nakoniec donúti „vzdať sa“…“svetlo v temnotách“…

jo, zrejme si aj Gábina o takéto „vyhrotenie“ koleduje…
„Cesta má = zář i tma“

595
Pavlina
Reagovat

Dneska by měl být Itcho v Teleráně a měl by tam i zazpívat tři písničky. Asi by to někdo nemohl nahrát?

596
Lada
Reagovat

588 – ještě k tomu přidej,že namlouvá ( Bruce Dickinson) pohádky pro děti ;-) . Hrozně moc se těším na koncert IM v Praze,který je už za dveřmi.
Jinak vás všechny moc zdravím.Mám teď strašně málo času a tak nepřispívám. Ale jinak vás a všechno pořád sleduju ! :D

597
T.M.
Reagovat

Tak co je tu novýho? Dlouho sem tu nebyl.

595: Zrovna sem ráno zapnul TV, byla tam Markíza a zpíval tam Itcho nějakou slovenskou písničku.:D Ale asi už to zrovna končilo protože nic dalšího už pak nezpíval. Ani sem nevěděl že tam má být, náhoda….

598
T.M.
Reagovat

Tak koukám že tu není nic nového.:D

599
dolores
Reagovat

pozdravujem vsetkych :)

ja som rano nepozerala … ale niekto dal na FB

-v prvom videu rozhovor, v druhom piesne. ta slovenska je Vana.

http://www.markiza.sk/clanok/aktualne/itcho-pcelar-sa-ide-vyblaznit-do-azie-bez-ewy-farnej.html

600
jab
Reagovat

599 – 6. července zrovna hraje Jamestown u nás ve Slezsku, škoda že jsem zrovna na dovolené :-(((

601
-bé-bé-
Reagovat

599
díky dolly

603
Rena
Reagovat

602
Anička … Na cestě – je krásná písen….
Lepší ako jsme – krásná hudba (klobouk dolu, že sama složila hudbu), text .. nevím.
Poslechla jsem si všechny písně na její desce a musím souhlasit, že až na jednu dvě písně na mě také působí celkově deska smutně, ponuře, jako by Anička plakala – mají ve článku pravdu…
jaký rozdíl s třeba Adamem, který svým vystoupením každého potěšil, rozveselil, snažil se být zábavný…po Aniččině desce jsem měla chut si dát panáka.. je to rozdíl v jejich povahách? Přitom Adam to v životě nemá jednoduché a normálně působí na hodně lidí jako starší (na Verču a Terku dokonce jako důchhodce :-)).. myslím, že Anička takhle mimo podium nepůsobí…
Viděla jsem Adama nedávno vystupovat živě 45 min a byl celou dobu plný energie a optimismu přesto, že bylo 40st vedra, lidi nabíjel energií…neumím si představit, jak bych se cítila po 45 minutách s Aničkou…s tím bude muset něco udělat…nevím, možná bude stačit počkat pár let až dospěje, nebo bude prožívat štastnou naplnující lásku…jedno ale vím jistě – desku plnou smutných až pochmurných uplakaných písniček si mnoho lidi nekoupí…

604
Rena
Reagovat

Poslechla jsem si desku podruhé a nejvíce se mi líbí asi „10 rozdílů“…ještě bych si vícekrát poslechla – Platne, Krídla a Lepší ako sme? Text jsem až tak neposlouchala… hudba celkově je docela pěkná

605
-bé-bé-
Reagovat

603
Ahoj Rena,

áno sú rozdielni, Adam aj AVE…je to určite aj temperamentom…odpoveď je možné nájsť napr. v „Stačilo povedať“…U Aničky je „problém“ vo vyjadrovaní emócií…to je celkovo problém „flegmatikov“…pretože emócie sú zvyčajne rýchle, stále sa mienia, reagujúc na danú situáciu…v podstate si o chvíľu už nepamatuješ, pokiaľ „emócia“ nie je „uzavretá“…
a temperament flegmatika je v podstate spojená so Zemou teda s hmotou…niečo čo je pevné a ťažké a zmena prebieha pomaly…
jej pesničky nie sú na prvý „dojem“…lebo sa obracajú k tomu čo je u nás „uzavreté“ …a čo musí ísť von…ak sa máme prepracovať k „hĺbke srdca“…v podstate flegmatici sú najstabilnejší v záležitostiach „citu“…pevní vytrvalí…až nudní…niekedy

čo sa týka stretnutia s Aničkou…rozprávali sme sa celou cestou a cítila som sa dobre…iste k tomu prispela aj Anička tým, že bola úprimná a zdieľna…ale i ja, lebo som bola v pohode…
aj teraz som v pohode, počúvam Aničku a necítim sa smutná…skor hľadám „konkrétne“ posolstvo pre mňa…
mňa napr. zaujala Prvá Posledná

606
Rena
Reagovat

205 ahoj be-be…
no, ta slovenština chce soustředení a při tolika písních, to moc nejde… spíš jsem dala na to, jak to na mě celkově zapůsobilo – s hudbou ten zpěv… ty 4 písně bych „unesla“, ale celá deska je na mě moc…
Víš, já nemyslela 45 min rozhovoru s Aničkou – či Adamem – zde možná Anička bude na tom lépe, je více mladistvá a modernější, než Adam, ale 45 minutový živý koncert. Adama bych poslouchala klidně dál …ten by potřeboval spíš zpomalit a dát tam více klidných a citlivých písní (měl jednu trochu pomalejší, ploužák to ale teda nebyl) a Anička zase trochu ožít, já bych tam v té horůčave, co tehdy byla, u ní asi usla…. :)) Přitom Adam není také žádnej energickej impulsivní člověk, ale klidnej přemýšlivej kluk… narodil se 6.8. 1996, je lev, ale to mi moc k jeho povaze nesedí (znám několik mužu – lvů.. :-)

607
Rena
Reagovat

606 je pro 605..

608
T.M.
Reagovat

602: Tak to je jak já. :D

609
T.M.
Reagovat

http://www.super.cz/186796-vime-prvni-zase-se-bude-smirovat-na-obrazovky-se-po-letech-vraci-show-vyvoleni.html Tak tohle by mohlo být zajímavý po takový dlouhý době. Jestli je to pravda tak se možná přihlásím.:D

610
jab
Reagovat

609 – Že bych se na to občas koukl? :-D

611
Rudolf
Reagovat

Tady koukněte na Jendu v boybandu
http://www.super.cz/185275-svetova-premiera-trojice-ceskych-hezounu-utoci-na-srdce-divek-sexy-tely-i-letnim-songem.html
A to jsem čekal, že jako prvního boybandistu vzešlého z pěvecké soutěže uvidíme Lacha.

612
Jai
Reagovat

Tak jsem se přemohl a poslechl si celé CD AVE a jakkoli to není ani náhodou „moje“ hudba, tak mi to nepřipadá zas tak špatné. Na první CD. Sice tomu chybí moment překvapení, a jak už někdo psal, ten projev je dost unylý a uspávající… Chtělo by to pár zajimavých aranžerských nápadů, v řadě skladeb téměř totožná instrumentace. A taky se AVE musí trochu „vyzpívat“. Třeba Na cestě je fakt dobrý song, který kdyby byl o dost líp zazpívaný, mohl by být opravdu super. Ale takový lepší průměr to je….

613
Mila
Reagovat

pro fanousky Petra Ševčíka – tohle je sice „jen“ cover, ale nadherne nazpivany.. https://www.youtube.com/watch?v=0d1MHQdS3bM

614
Rena
Reagovat

613 mila
krásně nazpívaný…i Petovi to sluší, konečně ostříhal vlasy… některé písně na Veveří zněly v přímém kontaktu s ním mnohem lépe, než jen při poslechu jeho desky…kde se mi zdály některé poněkud nudné a stejné… pár bych si jich vybrala, co bych si poslechla klidně denně

615
Rena
Reagovat

612
ano, lepší průměr, na sotva 17 let to jde… jen tak dál… vydržet, vyzpívat se, něco prožít…
a uvidíme za 5 -10 let

616
-bé-bé-
Reagovat

612
to víš, že sa bude zlepšovat…pre mňa je podstatný „duch“ v piesňach a ten tam je…technické veci sa vybrúsia časom
ja si ju púšťam často… a objavujem

619
Prochor
Reagovat

618 – Mnohem zajímavější je, co spáchá Sabča Křováková se svou fungl novou kapelou.

620
Rena
Reagovat

618 – docela pěkná písnička..

621
Jai
Reagovat

618 – tahle poloha jí bude vyhovovat (a muzikály Miška Davídka taky……)

619 – jsem hodně zvědavý, co vydají Sabina a Šafa. Věřím, že to bude lepší než tenhle popík……

622
Monika
Reagovat

618 – dle ocekavani nuda, nuda, nuda, naprosto nezajimavej a totalne nezapamatovatelnej song, zadna melodie, zadnej drajv, jsem docela prekvapena, jeste horsi, nez jsem ocekavala..zlatej Smejkal….ani se to neda doposlouchat, jak to pekelne nebavi…

623
Monika
Reagovat

Jakmile Veronika nekdo nenapise velkosong nema sanci se prosadit, protoze jeji hlas je az prilis tuctovy, tady dokonce ani neprodala to co ji jde nejlepe. Ocekavala jsem, ze dostane pisen na telo, tohle je naprosto promarnena sance, potencial na hit je imho nulovy.

624
Lucas
Reagovat

hlasujte pro Jardu, prosím :)) http://www.kissproton.cz/kissparada/

625
Prochor
Reagovat

623 – Verče chybí talent. Je to jenom interpretka a ne zpěvačka. Škoda se s ní zabývat.

626
přiznivec.obecny
Reagovat

624 Ještě i tady klikejte, kdo mu fandí… :-)

http://www.kisspublikum.cz/kissparada/

627
Jai
Reagovat

A co takhle Sabinka a muzikál? Že by?
https://www.youtube.com/watch?v=xKg4sFVlEvY

628
T.M.
Reagovat

Tak se těším na rozhovor s Majeským, doufám že bude i když ve výsledky už nedoufám.

629
-bé-bé-
Reagovat

627
to robíš naschvál Jai Kudo, že ?áno…no tento typ hudby mňa nebere, bohužiaľ som nerozumela slová…ani ten pán nie je moja šálka čaju

630
blixa
Reagovat

627 : no to je hrůzná sračka :( Jak jsem říkal, mám obavu že Sabině bude 2-3 roky trvat než se z toho vylíže …

631
Jai
Reagovat

629 – tady se furt řeší už měsíc nejakej Itcho, Jarda, pak Anička, teď Veronika – tak proč ne Sabina – vítězka superstar? (od Šafy zatím nic není k dispozici, snad něco představí ve čtvrtek)
630 – já doufám, že je to vyjímka na Silvestra, nebo si ji vymažu z přátel na FB…:D

632
přiznivec.obecny
Reagovat

613 Já bych si od něj právě „jen“ ty covery hodně ráda poslechla. Hlavně Come What May ve studiovým provedení. To slyším jako fakt velký zlepšení v artikulaci, ještě to sice není ono, ale je to fakt posun. Jen tak dál:-) Jeho hlas se mi líbí hodně, to už jsem psala mnohokrát. Vystoupení je moc pěkný :-) Dík. Ještě kdyby se dal do těch básniček, do kvalitních textů, ať sám, nebo by si našel k sobě takový lidičky – pořád si myslím, že by se mohl konečně najít, myslím si… Pořád mi u něj totiž chybí nějaký výraznější osobnostní vyjádření a přitom si nemyslím, že by výraznou osobností nebyl. Tak ještě je pořád u něj na to čas. Někteří se hledají déle, hlavně aby se opravdu našel. Zatím ho proto moc neposlouchám. Mám od něj založený jen dva songy (po SS), a to to tenhle je ten druhý.

618 Písnička není špatná, ale je to dlouhé a pořád tak nějak stejné – ale podle mě je to zpěvem Veroniky. Kvalitní zpěv a velký rozsah to nezachrání, to totiž není to nejhlavnější – alespoň u mě. Tak takhle si nepředstavuju procítěný zpěv. Podle mě to nedala dobře, protože tenhle song je právě na ten prožitek zaměřený.

627 Kdo vybral k sobě takový dva hlasy? Vůbec mi k sobě nepasují.

633
Jai
Reagovat

632 – nepasují……a Sabina není muzikálová zpěvačka, koho to napadlo…..? (asi produkci Novy….)

634
přiznivec.obecny
Reagovat

633 To už jsem si dávno všimla, že Nova má problém.. tak to už tak holt je, no…

Sabina si to nějak odtrpí, jak tu píšete. Pak si půjde svojí cestou. Takže taky si počkám na její další cédéčka.

636
blixa
Reagovat

Pro příznivce seržanta INa, zde známého spíše pod pseudonymem Štefan „Itcho“ Pčelár.
Bijouterrier od 13:45 live na youtube kanálu z Rock for People ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=8GgvZNz2EAQ

637
blixa
Reagovat

Tak došlo i na babku nadtatrovskou ! :D

638
Jai
Reagovat

Nevím, proč pod původním nickem Jai Kudo sem už nemůžu vkládat příspěvky, tak se pokusím aspoň ukázku z vystoupení Šafy v Levoči 4.7. jako Jai….

https://www.youtube.com/watch?v=LeujZHLMgC8#at=171

639
dolores
Reagovat

priznam sa bez mucenia, mne sa Vercin song celkom paci. ma sice slabsi aranz, uvod nudny, ale celkovo ma napadito poskladane noty. a paci sa mi ako jemne to zaspievala. netreba tam nejaku gradujucu emociu. je to melancholicka zalezitost a ona to imho spravne pochopila.

640
dolores
Reagovat

636 – tak asi som nieco presvihla ://

toto Terezke ide. ziadny strach v ociach

https://www.youtube.com/watch?v=J0iSULnzqNk

641
Pavlina
Reagovat

Štefan s Jamestownem v Služovicích
http://www.youtube.com/watch?v=MvqurDWr60s

642
DJ Vlado
Reagovat

640 – Dolly, díky za odkaz :-) Opravdu jí to s těmi Kandráčovci velmi svědčí. Líbilo by se mi, kdyby Terezka vydala 2CD, přičemž první CD by bylo soulové a na druhém by byly rusínské lidovky :-) Ale to je zřejmě utopie, protože i Monička původně plánovala 2CD (na prvním disku r´n´b a na druhém jazzové standardy), ale z časových důvodů nakonec zůstalo jen u 1CD.

Ještě jsem v Terezčině podání našel Čerešně od Hegerové, velká škoda, že je nezpívala v ČS kole místo Búrky, která je v Česku neznámá, zatímco Čerešně zazněly i v Pelíškách, takže jsou českým divákům známé.

644
T.M.
Reagovat

DJ Vlado: Bude někdy rozhovor s tím Majeským? Jinak televize zřejmě dosáhly svého protože už uplynula taková doba že výsledky které stejně nikdy nezveřejní mě už v podstatě ani nezajímají, je mi to už šumák a to byl asi cíl nechat to takhle vyhnít.:D

645
Rudolf
Reagovat

A jako další přichází se singlem Daniel:
http://www.youtube.com/watch?v=TkP5NXHslng

646
T.M.
Reagovat

645: Zpívám daleko líp.

647
DJ Vlado
Reagovat

644 – Přesné datum ti ještě neřeknu, ale ten rozhovor během léta určitě plánujeme :-)

648
jab
Reagovat

642 – To jo, nebo bych jí klidně přidělil Lásku – pédle mě by ji dala mnohem procítěněji a pro mě zajímavěji než Gía

649
jab
Reagovat

648 *podle

650
jab
Reagovat

Jinak Veronika docela dobrý, akorát ten hlas je pořád takový trošku indiferentní…ale píseň se mi celkem líbí, Daniel mě neoslovil vůbec. Píseň ani zpěv nic moc…

652
Anta
Reagovat

646 T.M. – :D :D :D

653
T.M.
Reagovat

652: K smíchu by to bylo kdyby to nebyla pravda.:D On se tam do té SuperStar může dostat prakticky kdokoliv, vždycky je to hlavně o štěstí a o náhodě.

654
Anta
Reagovat

653 T.M. – :D :D :D i přesto mě bavíš :)
Tak jsi to měl zkusit, pokud by na Tebe alespoň oko zálibně mohlo spočinout, postup by jsi měl jistý :-))))

655
Jai
Reagovat

Anta a spol. – nepojedete někdo ve čtvrtek do té Prahy?

656
Anta
Reagovat

655 Jai – řeším ubytování

657
T.M.
Reagovat

654: Tak oko to nevím ale přihlásil sem se do VyVolených tak třeba se mě ještě nakonec v TV dočkáte i když tomu moc nevěřím.:P :D

658
Jai
Reagovat

656 – fajn, ale jak ubytování, ty tam budeš přes noc?
Jak mám info, tak to bývá taková příjemná komorní akce, kde se dá s nimi povídat, fotit se, bude se určitě i podepisovat….
JInak GG má další regulérní koncert v BRně a v POličce 17.8. (oba v jeden den….). O Šafových dalších akcích zatím nic nevím….

659
Anta
Reagovat

658 Jai – poslala jsem ti email.

660
Anta
Reagovat

657 T.M. – no ale my na to čekáme :-)) a mohl bys tedy ve vile i zazpívat :-))

661
T.M.
Reagovat

660: Pokud bych se tam dostal tak klidně ale pravděpodobnost že si mě vůbec pozvou na casting nebo že přes něj postoupím vidím tak 1 ku milionu.

662
Jai
Reagovat

661 – TM – jen se předem nevzdávej! Víš kolik lidí by ti fandilo jen tady na Panáčkovi? :D

663
T.M.
Reagovat

662: To by mě zajímalo.:D

664
Anta
Reagovat

663 T.M. – hele, tak mou podporu by jsi asi měl :-))) určitě :)

665
-bé-bé-
Reagovat

T.M.
moju nie, lebo nepozerám Vyvolených

666
blixa
Reagovat

Kdyby byl T.M. ve vyvolených, tak bych se snad na ně poprvé koukal :D, tedy pokud by to nevyžadovalo intelektuálního dubléra ;-)

668
-bé-bé-
Reagovat

pre milovníkov Itcha a Impossible
http://www.youtube.com/watch?v=1ND6364-oNE

669
blixa
Reagovat

667 : tak golden docela jo :D kids už moc ne ale budiž :D, ještě něco nazpívat ;-)

670
přiznivec.obecny
Reagovat

663 Moji by jsi měl, ale nemám v plánu se dívat. Přemýšlela jsem o pročítání nějakých rekapů, něco bývalo na netu.. a občas se podívat z archivu, … ale jen v případě, že se tam dostaneš. Ale zatím fakt ještě nevím. Tak hlavně hodně štěstí, ať ti to vyjde…

671
-bé-bé-
Reagovat

666
blixa, načo potrebuješ toho in dubléra?

672
blixa
Reagovat

671 : no nevím, jestli bych ho nepotřeboval na ty Vyvolené :D

673
-bé-bé-
Reagovat

672
chápem to tak, že potrebuješ „preklad“…odkiaľ kam? žeby som ti „helfla“?!

675
blixa
Reagovat

673 : :D :D No i tak by se to možná dalo využít, díky za nabídku ;-) Když to bude tak blbé, že už nezvládnu na to koukat, tak mi uděláš stručný výtah/překlad , jo ? :D

676
-bé-bé-
Reagovat

675
ťažko, lebo ja to pozerať nebudem…ja som, že treba T.M. prekladať „pre teba“

678
přiznivec.obecny
Reagovat

677 Už jsem tenhle rozhovor zaregistrovala :-) A navíc, v rozhovoru a i níže pod videem v článku, jsou i hrubé informace o dalších účastnících SS. Pro mě je nejdůležitější info, že se tvoří druhý Jardův singl. Je trochu škoda, že není záznam z toho vystoupení (Olympiáda úspechov v NTC Bratislava), o kterém se zde mluví…

679
přiznivec.obecny
Reagovat

678 Já tedy mluvím o tom druhým rozhovoru.. Ten byl, myslím, hned pod tímhle.. Takže na SS sk jsou dvě videa s Járou a Veronikou…

680
Anonymní
Reagovat

Babka Natatrouska a dedo Momuj (Sirava) – https://www.youtube.com/watch?v=Lx45qO1BP00

681
blixa
Reagovat

680 : dokonalý :D Tomu říkám „unplugged“ !!!! :D To by mohlo zlidovět ! :D

683
blixa
Reagovat

Pro příznivce Štefana (jestli sem ještě někdo kouká ?)

http://musicserver.cz/clanek/43936/Jamestown-Because-Of-You-Lyric-Video/

684
-bé-bé-
Reagovat

683
TU UŽ NECHODÍME…LEN DO TEXTU O GG A MARTINOVI Š.

685
-bé-bé-
Reagovat

683
vyzerá, že recenzent nepoznal, že je pieseň spievaná 2 hlasmi????

686
blixa
Reagovat

685 : jojo, vypadá to tak :D

Přidat komentář