Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Anna Veselovská se vrací a vydává album 10 rozdielov (video)

13. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=6531 w=420]

O účastnících Hlasu ČeskoSlovenska není v médiích téměř vůbec slyšet a vypadá to, jako kdyby se po nich dočista slehla zem. To se však teď chystá změnit stříbrná finalistka Anna Veselovská, která koncem června vydává své debutové CD 10 rozdielov, které předznamenává pilotní singl Lepší ako sme. Na promo fotkách k tomuto CD se Anička navíc představuje tak, jak ji neznáme.

[singlepic id=6532 w=420]




Anička toto CD natáčela pět měsíců (od září 2012 do ledna 2013) a na osmi z jedenácti písní se autorsky podílela. Spolupracovala přitom s Ivanem Táslerem, frontonem populární slovenské kapely IMT Smile, který byl zároveň producentem alba.

První vlašťovkou ze zpěvaččina nového CD je singl Lepší ako sme, který byl do éteru vypuštěn asi před týdnem. Píseň má hodně silnou melodii, která přestože není prvoplánově vlezlá, se vám na vícerý poslech dostane pod kůži. Velkou naléhavost dodává písni i samotná Anička svým specifickým a nezaměnitelným zpěváckým projevem. Ostatně přesvědčte se sami:

K novém CD Anička nafotila s uznávaným fotografem Ondřejem Pýchou i sérii promo fotek, na kterých byste ji možná nepoznali. Je z nich každopádně jasně patrné, že tato kdysi nesmělá holka s kytarou se pomalu, ale jistě mění v sexy ženu. Nevěříte? Tak se na snímky podívejte ve fotogalerii:

[singlepic id=6533 w=420]

[singlepic id=6534 w=420]

[singlepic id=6535 w=420]

[singlepic id=6536 w=420]

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 104
1
přiznivec.obecny
Reagovat

Její artikulace mě trochu vadí, moc jí nerozumím a musím se víc soustředit. Titulky ve videu mi dost pomáhaly. Ale není to pro mě zase tak velká překážka, abych si ji s potěšením nemohla poslechnout. V budoucnu tenhle problém s velkou pravděpodobností odstraní. Aničku jsem slyšela celkem třikrát (počítám i tuto písničku) a pokaždé se mi líbila. Její zpěv byl pro mě vždy moc příjemný díky jejímu sametovému hlasu a citlivému přednesu. Navíc tyto atributy jsou velmi silné a díky tomu je Anička rozpoznatelná a může tak zpestřit hudební scénu. Počkám na reakce posluchačů, jestli na tomto CD jsou další pěkné songy a možná, bych si ho i pořídila.

2
jab
Reagovat

Anka má velmi zajímavý hlas, jen mi vadí, že na začátku snad každé písně (než se trochu rozjede) zní dost dětsky. Nicméně jestli se časem vypracuje, tak se nám tu rodí opravdu zajímavá muzikantka ;-)

3
-bé-bé-
Reagovat

na prebale mi chýba gitara…strašne divne tie jej ruky „bez práce“

4
jab
Reagovat

2 Není hodnocení alba, ale toho, co jsem zatím od Anky slyšel – vystoupení v Hlase + oba singly ;-)

5
přiznivec.obecny
Reagovat

2 To mě se naopak líbí :-)

6
jab
Reagovat

5 – Já na to právě nejsem moc zvyklý, vadilo mi to jak u Aničky, tak letos u Kristíny ;-)

7
přiznivec.obecny
Reagovat

6 Vlastně jednu podobnou interpretku jsem kdysi ráda poslouchala, takže asi jsem zvyklá. Ale nevím jestli je to tím, asi se mi to prostě jen líbí…

8
jab
Reagovat

7 Vzpomeneš si ještě na jméno?

9
přiznivec.obecny
Reagovat

8 Nó, to je horší :-)))) Ale je známá. Snad se mi povede ti ji tu pohodit :-)))) Pokusím se vzpomenout. Ta skleróza :-(

10
W
Reagovat

Na tom singli sa mi najvia páči hudba, na texte som si všimol jednu chybu, ktorá mi „prekáža“ :D keď slovo „váhy nie je vyskloňované :D Alebo som to nepochopil :D

Ale inak pre mňa fajn, najmä tá hudba je na tom singli fakt pekná.

11
Lucas
Reagovat

mně se písnička líbila hned poprvé, text mi nevadí a docela často ji mám v hlavě :) a na těch fotkách je Anička fakt krásná :)

12
-bé-bé-
Reagovat

W
už som na teba aj myslela, že si sa dlho neukázal…

13
-bé-bé-
Reagovat

10
fakt je to nevyskloňované…autor si „pomohol“…ale Anička je aj Váha v skutočnosti (ale v jednej osobe sa hovorí o Váhe, Rybe či Blížencovi)…takže to beriem

14
přiznivec.obecny
Reagovat

…tedy vy jste všímaví :-) Já ten text taky poslouchala a nevšimla jsem si :-)

15
jab
Reagovat

14 – Taky mi to uniklo ;-)

16
Jai Kudo
Reagovat

Není to špatný, ale Tásler jako producent jí mohl zařídit lepšího textaře, teda…..(jinak nic proti Táslerovi, jedna z opravdových osobností)
btw: kámoška byla před týdnem v Brně na IMT Smile a prý byli super! Jedno z nejlepších vystoupení, co v poslední době viděla….prý žádní profláknutí a ulízaní No Name….:)

17
přiznivec.obecny
Reagovat

16 Už jsem tu vícekrát poznamenala, že se vůbec neorientuji v oblasti hudební produkce. Tahle tématika mě začíná docela zajímat, jak můžou talentům pomoci a nebo naopak. Že například někdo v SR umí napsat takovou pěknou písničku, co teď má Jarda, mě hodně překvapilo. A nebo tenhle Aniččin song taky není špatný. A nebo jak bude vypadat CD Sabiny…atd., opravdu docela zajímavé
:-)

18
Jai Kudo
Reagovat

17 – Jardovi to myslím napsali lidé z Creative Music House, umí dělat krásné věci, dostali několik ocenění (mimo jiné za výborné album Tiny – Chillin). Nicméně mě dost štve, jak totálně zmršili první album GG! Ano, oni to dělali, a jak to dopadlo?

19
přiznivec.obecny
Reagovat

18 Ano, Jarda patří pod ně. Jejich logo je na jeho fb.To první Gábino CD bylo opravdu špatné. Tak to je opravdu rozdíl oproti Nevermind. Ale hit tam byl, jak jsme se už bavili – Proudu vstříc. Já spíš viděla velký problém, že Gábina tam taky měla špatnou artikulaci a dost, víc než tady Anička. Podle mě to bylo hodně narychlo a neměla čas. Na to si pamatuju, že jsem se tehdy o tom CD bavila.. Na hudbu si už nevzpomínám, ale myslím, že tam byl nějak dost zkreslený a nevyvážený ? zvuk.

20
Jai Kudo
Reagovat

Jj, zvukově to stálo za …..nic….přitom to zmiňované (a oceněné) CD Tiny bylo právě zvukově skvělé….odflákli to….

V tom CMH nahrávala to CD i Sabina, ne?

21
přiznivec.obecny
Reagovat

20 Nějak špatně hledám. Našla jsem ale foto Sabiny ve studiu. Tak je to u nich dle interiéru. Navíc info, že jela do Bratislavy.
Taky jak jsem to hledala, tak na mě „vyskočila“ pluska.sk a drsná kritika jejího CD, že je celé falešné. No snad to není pravda… Navrhuju ještě počkat na nějaká hodnocení mimo plusku…
http://www.pluska.sk/soubiznis/zahranicny-soubiznis/zahranicne-celebrity/to-je-rychlost-superstar-sabina-krovakova-ide-krstit-svoj-prvy-album.html

22
Jai Kudo
Reagovat

21 Na Kramároch je jaké studio? Proboha, v jednom nahrává, v dalším se to mastruje atd..za dva dny hotovo…to musí být hrůza výsledek…..chudera, má co chtěla……a to Štefanovo CD ze živáků musí být teprve síla……
Z toho vyplývá, že si Nova a její produkce těch účastníků absolutně neváží. Předcházející měli alespoň měsíc dva čas na to CD, neco s tím udělat (nic moc to nešlom, ale přece), ale tohle…..

23
přiznivec.obecny
Reagovat

22 Souhlasím Sabina na to celé CD měla jediný den, a to ještě po tom vyčerpávajícím kolotoči v SS. Už jen podle toho zápřahu je její schopnost to celé odzpívat za jediný den obdivuhodná. Ale to nikdo bohužel nevezme v úvahu, protože to nikdo neví. S GG předpokládám, že to bylo to samé. Já si myslím, že spíš Nova nemá prachy, tak „takhle“ šetří. Śkoda povídat. Tak u Sabiny bude hlavní to další CD. Prý ale má ráda rychlejší songy a je navíc punkerka, takže já asi její posluchačkou nebudu. Já u ní mám zrovna ráda balady, něco jako blues atd… zrovna ty pomalejší.

24
jab
Reagovat

23 – Tak já budu rád, když to bude kombinace vypalovaček a pomalejších emotivnějších songů ;-). A pokud by aspoň některými písněmi zůstala u blues, byl bych rozhodně taky rád :-).

25
přiznivec.obecny
Reagovat

24 V takové rytmické rovnováze to by šlo … :-)

26
W
Reagovat

12 – to teraz neviem, či to myslíš ironicky, či nie :D
Ale ak nie, tak si ma potešila :)
Aha, tak som sa na to nepozeral, že to môžu brať ako Váhu :D Dáva to tak viac zmyslu, ale stále to považujem za chybu :D

27
bogi
Reagovat

Trocha vam skocim do reci a preladim vas na Anicku. :)
https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F6200076%3Fsecret_token%3Ds-NXmZu
AV sa autorsky podielala na 8 skladbach z 11 a to je z mojho pohladu cenne. Je autorkou hudby aj v pripade singla ‚Lepsi ako sme‘.

28
garf
Reagovat

27 – díky za možnost si poslechnout celé CD Anny, ale měl jsem opravdu co dělat abych to doposlouchal. Ne, že by to bylo tak špatné, ale naříkavý hlas umírající černé labuťe je po určité době tak vlezlý, že by z toho mohla bolet i hlava. A ještě jeden poznatek – sice na první poslech jsou tam zajímavé věci, ale po vyslechnutí celého CD si nepamatuji ani jedinou skladbu, pouze ten naříkavý vlezlý hlas, z kterého zatím čiší amatérismus a dosti špatná výslovnost. Asi bych se nepřinutil to CD poslouchat znovu, kromě jistých emocí chci také od toho pohodu a ta tam tedy není, aspoň pro mě ne.

29
Anonymní
Reagovat

garf – souhlas. To se nedá. Na rozdíl od tebe tam ale neshledávám ani nic zajímavého, ukňourané, nudné, po dvou začátcích na vypnutí.

31
dolores
Reagovat

27 -dakujem ti za tento link. to ma velmi potesilo, ze si mozem popocuvat cely album :) ja si hlas AVE vychutnavam a vobec mi nejde na nervy, naopak, dokazem v nom vnimat jej pocity, nalady, odkaz .. a to celkom bezbolestne. :)
min. 3 songy ma doslova fascinuju. napr. Stacilo povedat, kde si robi aj sama dvojhlas alebo bluesovka 10 rozdielov .. skvele ;)
som prijemne prekvapena. necakala som, ze Anna vyda tak dobru prvotinu.

32
Monika
Reagovat

CD jsem neslysela a nemam zatim chut si to poustet, znam jen ten uvodni singl a ten neni zlej, celkem peknej text. Ovsem co me vydesilo, tak to je ten videoklip k nemu, to je sila, uplne ten song pohrbil:-(( Prazdnej, nudnej, strasne amaterskej s kycovitymi motivy. Nemam vubec tuseni, kdo za tim pocinem stoji, ale je to tak na ranu lopatou po palici..Plus je az prilis podobnej s uvodnim klipem…

33
Monika
Reagovat

Vim, ze klipy jsou i otazkou penez a tenhle pusobi dojmem nizkorozpoctu, ale i tak vysledek mohl byt podstatne lepsi.

35
dolores
Reagovat

Tasler je muzikant par excellence, hitmaker, aj ked spevak pre mna dost biedny, ale klobuk dole ako zmastroval to Ankine cd !
po ludskej stranke ma skor vzdy iritoval, aj teraz povie taku kravinu, ze zabudol, ze jej nejaky album produkoval. :D pritom to robili od septembra do januara ,…ROFL chudak Anka, ona na neho hladi ako na modlu, a on si na to uz nespomina … :DD

36
Anonymní
Reagovat

Dolores, většinou s tebou ve všem lze souhlasit, ale co se týče Anny, tady ani náznakem. Nudná, šedá myš s ukňouraným a uvzlykaným hlasem. Klip příšerný.
Všechno možné, ale tuhle rádoby „pěvuli“ ne.

37
zlinm@n
Reagovat

Hlas má vynikající. Projev v písni je zajímavý, ale písničky nudné a tahavé. Album mě nezaujalo. Rád bych Annu slyšel v pořádné písni, jako byla Cesta. Ten pomalý brak co vytvořili mne osobně neupoutal. Nekupuji!

38
-bé-bé-
Reagovat

26
W, myslím to vážne, mne sa tvoje „korektné“ príspevky tak zapáčili, že som si aj zapamatovala, komu si fandil (čo nemožem povedať o iných, s ktorými aj besedujem oveľa viac (Veronika, Kristína, Štefan…je tak?)

39
-bé-bé-
Reagovat

31, 34
kupujem…som celkom potešená z albumu, je dosť košatý…až sa to trochu triešti (som zvedavá ktoré 2 texty si sama napísala, tipujem: „Krídla“,“Prvá Posledná“ tie ma veľa zaujali a aj „Stačilo povedať“

texty sú však príliš „zrelé“ na jej 17…dúfam, že sa vymaní z „neosobného priestoru“ a vráti sa k „osobnému“…ale k tomu potrebuje „osobnostne“ dozrieť, lebo jej „duša je „zrelá dosť“…ba i prezretá…

40
bogi
Reagovat

Na rozdiel od tych, ktorym sa to nepacilo po prvom vypocuti, som album pocul uz velakrat a od dnes mam aj CD. Je to skor na pozornejsie zapocuvanie sa pre tych, co sa neponahlaju. Je jasne, ze to nebude album pre kazdeho. Mne sa urcite paci, pomalsi charakter mi vobec nevadi a jej sposob spievania uz vobec nie. Silna stranka je instrumentalna, Taslerovci to urobili dobre. Mne sa najviac pacia prave niektore pomale: Mozno viem, Kridla, Prva Posledna.

39 – mas dobry odhad, co sa textov tyka! 9 a 11 su jej, presne je to tu: http://music-zone.eu/anna-veselovska-konecne-vydava-svoj-debutovy-album/

41
-bé-bé-
Reagovat

40
ďakujem bogi…tak to je teda dobré???? mne sa práve tie jej veci najviac páčia…
ona síce o sebe povedala, že je živá „flegmatička“…ale tentokrát flegmatizmus „prevládol“…to vobec nevadí…keď som sa s ňu na konci novembra rozprávala, tak práve otázka energie bola „pretriasaná“…ako mesto energiu berie a ako príroda dáva…
album „v podstate“ odráža to čím vtedy prechádzala…

i jej klipy spolu súvisia: purpur/duša „odchádza“…aby dala prednosť „zrodu“ osobnosti/červená

42
bogi
Reagovat

Je to take nezrele vtaca, potrebuje ziskat podu pod nohami. Je to skoro zazrak, ze si 17tka napisala hudbu na velku vacsinu albumu. To ukazuje, ze ide svojou cestou, ze lacny show biznis nie je jej volba a zato jej tlieskam. Prave tie jej vlastne pomale veci ju najviac charakterizuju a preto podla mna vyznievaju najlepsie. Inak album bol nahrany uz v januari, termin vydania stanovil Universal: http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/anna-veselovska-zo-spevackej-sutaze-rytmus-nepomohol-tasler-k-nej-nehlasi.html

43
-bé-bé-
Reagovat

42
no ešte vtedy v novembri to bolo o tom, že nebola „zmluva“, ktorá by vyhovovala…ktovie kedy sa uzavrela
ja jej tiež tlieskam…a sledujem jej „dráhu“
má 17…sweet …sladkých 17…uvidíme čo ju čaká pre mňa „Johanka z Arcu“

44
dolores
Reagovat

36 -nevadi . nazory sa roznia :) kazdy inak vnimame hudbu a spev :) … seda mys ? u mna ani nahodou. toto dievca je az prilis osobite, pre mna vynimocne. dielko, co teraz vydala je pre mna obrovskym prekvapenim. na „nezrele vtaca“ je to zrelsie ako hociktory album uz etablovaneho spevaka. som o tom presvedcena, aj ked budem sama na svete :D

paradoxne Kridla sa mi az tak nepacia, rusi ma ten country element v aranzi. ale Prva posledna je pecka. uvod ako od Metallicy a vobec kazda skladba je akousi zmesou mne blizkych muzikantskych prudov. moze to posobit depresivne, ale pre mna je to skor odzbrojujuci smutok.. napokon Krausz vzdy pisal texty skor depresivne.. nikdy nie optimisticke. a z Anickinych ust vobec mi nevadia ..
vidim, ze dost jej pomahal Tasler a klobuk dole, co z tej kooperacie s AVE a este s niekym vzislo. citim tam aj prvky stareho Modusu, Hammela, Prudov.. proste taka prijemna zliatina, co mi vo vysledku dava umelecky zazitok. zdoraznujem, ze nie uplne kazda piesen je dobra. ale je toho dost, co ma tam fascinuje. uplne otvaram usta nad tym, ake je to melodicky aj aranzersky napadite ..napr. z kolkych roznych casti je vyskladana Vsetko je len takou hrou …
Stacilo povedat a 10 rozdielov su pre mna vylozene hity!

45
-bé-bé-
Reagovat

44
dobre si to napísala…
ten „country element“ je v protiklade ale možno i nasleduje text…je to ako keď letíš a zrazu si dole pri zemi…ja tak dumám, že tá pesnička je o tom…zo slobody do „priZemnej“ reality

už som to tu „naznačovala“…(Prvá Posledná mi pripomenula naše stretnutie s AVE vo vlaku)

46
bogi
Reagovat

Nezrele vtaca a chybajuca poda pod nohami nebolo myslene hudobne. Bolo to o jej pocite vnutornej istoty, ktory sa prejavuje trebarz pocas zivych rozhovorov pre rozhlas. Myslim, ze potrebuje mat nejake realne uspechy za sebou, aby sa sama citila, ked vystupuje v masmediach, ze niekym je. nielen televiznu talentovu sutaz – v tych uz bolo vela „hviezd“, co potom hviezdami neboli.
Ohladom aranzma suhlasim, mne sa to tiez paci a prijemne ma to prekvapilo. Obaval som sa, ze si tazko zozenie naozaj kvalitnych spoluhracov a ze instrumentalna stranka jej debutu bude slabsia, bal som sa nahradenia zivych zvukov elektronikou. Ked som pocul Lepsi ako sem pred vydanim albumu, prave aranzma ma velmi pozitivne prekvapilo.
http://i44.tinypic.com/fwpxzn.jpg
Prichadzam postupne na chut aj dalsim skladbam… Par nepar, Vsetko je len takou hrou, Stacilo povedat.

47
-bé-bé-
Reagovat

46
ten Tomáš Slavík …bol s ňou aj v Hemendexe?

mne tam chýba pesnička Pád…som dúfala, že ju tu bude mať…ale zrejme to nie je len „jej“ ale kapely, v ktorej hrávala

48
dolores
Reagovat

46 -tie zive rozhovory jej nesli ani pocas Hlasu… a tolkokrat kritizovane tu na Panackovi tajuplne mlcanie … mne absolutne nevadilo. bolo mi to uplne jedno. podstatne bolo, co davala na podiu. viem, ze v sukromi je to nevsedne vtipna baba, to mi staci. to, ze sa nevie este verejne „zrelo“ odprezentovat je na nej prave povabne. :) ved ona raz v tomto smere ta ci tak dozreje… ;)
ja si ju vychutnam aj taku aka je teraz.
tie tri songy, co si vymenoval su pre mna to lepsie z albumu … plus este dalsie dva
a som dost zvedava na „odborne“ recenzie … :D

49
-bé-bé-
Reagovat

49
Vlado, chce sa ti napísať o Aničkinom celom albume?
By ma to zaujímalo…

Tiež niekoho, kto ho počúva
A ešte by ma zaujímal názor „příznivkyně o.“ a „jaba“

50
-bé-bé-
Reagovat

Dnes som teda nabehla do Recordu a nemali AVE 10 rozdielov (ani jeden)…vraj nebol ani v ponuke (na. Morave asi AVE nekraľuje)..ale pani sľúbila objednať!

CHCE TO POMOCŤ S PROPAGÁCIOU …len neviem ako…nemám nápad ani skúsenosti

51
přiznivec.obecny
Reagovat

50 Ohledně propagace Bé-bé, nejsi sama, zrovna dneska lítám na netu a studuju co s Járou :-(

Aničku si poslechnu v klidu, je dobře, že je zde link na celé CD a popřemýšlím o koupi, pakliže se mi zalíbí.

52
jab
Reagovat

49 – Jsem zrovna v polovině, zatím dost příjemné. Kromě Lepší ako sme mě zatím hodně zaujalo Stačilo povedať, hned při těch prvních klavírních tónech mi naskočil Jaro Filip :-)

53
-bé-bé-
Reagovat

52
áno…i mne sa pripomenul Jaro Filip…už ma to vťahuje skoro celé…len tá rýchla ma „neba“

54
-bé-bé-
Reagovat

51
Mňa napadlo nejaký plagátik do predajne…lenže oni si propagujú čo chcú…skúsim upozorniť aspoň cez mejly…

55
jab
Reagovat

Ta rychlá je Neverím? Ta se mi celkem líbí :-). Docela mě zaujala i Všetko je Len Takou Hrou a hodně pěkná je Prvá posledná – je pěkně vystavená a ten začátek mi pro změnu lehounce evokuje She’s Gone/Lásko voníš deštěm :-D

56
bogi
Reagovat

Ak neviete album zohnat, objednajte v http://www.suprshop.cz/index.php?id=16402631
Objednal som tam este v predpredaji a uz v piatok rano mi zvonil postar. Navyse, v pripade platby vopred na ucet je postovne a balne zadarmo.

57
bogi
Reagovat

Ohladom tej propagacie, asi by bolo treba upozornit panov z Universal: https://www.facebook.com/annaveselovskaofficial/info

63
bogi
Reagovat

Pre tych, co pocuvaju MP3 z prenosnych playerov, alebo FLAC z PC:
http://www.supraphonline.cz/album/5081-10-rozdielov

64
Lucas
Reagovat

tak asi jsem nějak spadnul do spamu, už třikrát jsem sem posílal odkaz a pořád tu nic není.. mrkněte na mtv nova cz/clanek/porady/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html a hlasujte pro Aničku :)

65
-bé-bé-
Reagovat

Nahrávku se nyní chystá představit posluchačům na různých vystoupeních. Například 17. srpna zahraje na festivalu pod zříceninou hradu Okoř ve společnosti takových jmen, jako jsou vystoupí Miro Žbirka, skupina Kryštof, Tomáš Klus, Nightwork, Ondřej Brzobohatý, Xindl X, Doctor P.P., Eddie Stoilow nebo Vypsaná fixa. „Zatím jsem zvyklá spíše na desítky lidí a tam jich prý budou tisíce. Těším se, ale bude to takový křest ohněm,“ podotkla Veselovská.

69
-bé-bé-
Reagovat

tak toto je zrejme i cesta na ktorú sa Anna vydáva…jej „kapelu“ tvoria dvaja Markovia (gitaristi)
http://www.youtube.com/watch?v=5uU5X9-_w7A

70
Jai Kudo
Reagovat

69 bébé – tohle je opravdu krásná muzika……jen nějak nechápu souvislosti s AVE……

71
bogi
Reagovat

Pokusim sa odpovedat za -bé-bé-

Z jej zivotopisu na cerstvo zverejnenych webstrankach
http://www.annaveselovska.com/index.php?page=bio
Vždy, keď som mala čas, zavrela som sa do izby a hľadala som na Youtube songy, ktoré videlo málo ľudí. Vyžívala som sa v tom, keď som našla niečo nové, čo nikto nepoznal. A takto som našla speváka, ktorý ma neskutočne inšpiruje. Mylesa Kennedyho.

No a Slasha spominala v rozhovoroch viackrat uz pred rokom. Bola aj na ich koncerte https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512160212170131&set=a.407379102648243.111824.404384509614369&type=1

Ale nepovedal by som to tak, ze toto je cesta, na ktoru sa Anna vydava. Bezne vystupuje s jednym az dvoma gitaristami s akustickou gitarou, lebo kompletnu kapelu nema. Keby mala ciel robit hudbu ako z toho videa, jej CD by nebolo instrumentalne tak pestre. Takze podla mna je nimi „len“ inspirovana.

72
-bé-bé-
Reagovat

AVE v lrádiu

.lradio.sk/top-20-ciatka-lradia

75
-bé-bé-
Reagovat

Tak po mesiaci má singl návštevnosť 70 000
a klip po týždni 10 000
záujem je…uvidíme ako sa predáva album

76
Lucas
Reagovat

tak album 28. nejprodávanější v ČR

77
Anonymní
Reagovat

Tak jsem se přemohl a poslechl si celé CD AVE a jakkoli to není ani náhodou „moje“ hudba, tak mi to nepřipadá zas tak špatné. Na první CD. Sice tomu chybí moment překvapení, a jak už někdo psal, ten projev je dost unylý a uspávající… Chtělo by to pár zajimavých aranžerských nápadů, v řadě skladeb téměř totožná instrumentace. A taky se AVE musí trochu „vyzpívat“. Třeba Na cestě je fakt dobrý song, který kdyby byl o dost líp zazpívaný, mohl by být opravdu super. Ale takový lepší průměr to je….

79
Lucas
Reagovat

78 je to na ifpi.cz

80
-bé-bé-
Reagovat

79
už som to našla…ono je to prvý nápor…sa uvidí

81
bogi
Reagovat

77 – OK, po jednom vypocuti sa clovek rozhodne, ci mu prave Anna sedi a ci si ju chce znova vypocut alebo nie, lebo hudba je rozna a preferencie posluchacov tiez. Hodnotit tento album po jednom vypocuti je vsak podla mojho nazoru velmi povrchne.

82
-bé-bé-
Reagovat

cover „Lepší ako sme“ aj s klipom
http://www.youtube.com/watch?v=pkBkzSMIqH0

83
Jai
Reagovat

81 – bogi – někomu stačí si to poslechnout jednou, aby věděl, o co jde, někomu víckrát…..ale osobně pochybuju, že si ho poslechnu víckrát, protože je to pro mě ztráta času. Navíc to není hodnocení nebo recenze, ale první dojem z té desky.

84
-bé-bé-
Reagovat
87
-bé-bé-
Reagovat

Lepší ako sme (100 046)

88
-bé-bé-
Reagovat

87 po 2 mesiacoch

89
-bé-bé-
Reagovat

Anna Veselovská
Před 22 hodinami
Už túto sobotu o 14:00 vystúpim v Čechách na festivale OKOŘ.
S kým z vás sa uvidím?

90
Belisana
Reagovat

tak mne se CD libi, Anna se mi libi taky
povazuji ji spolu se Simonou Feherovou a Michalem Sepsem za jediny opravdu zajimavy a svojsky ucastniky vsech tech „peveckych“ soutezi

91
-bé-bé-
Reagovat
92
-bé-bé-
Reagovat
94
-bé-bé-
Reagovat

kousek z Okoří (světla již nehoří…)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nnt0CLo5GLA

96
sali
Reagovat

No to ma podrž… Ako to,že som o albume doteraz nevedel? Čumím ako teľa na nové vráta!

97
Motýlek
Reagovat

ahojky Sali :-* kde ses mi toulal????

98
-bé-bé-
Reagovat

96
Ahoj teľa menom Sali…kde sa túlaš (97)…
taký fanúšik a a a…kde je tvoja podpora????
Ako vidíš, robím čo viem, furt tu niečo dávam …lenže je to už zapadnutý článok…chcelo by to niečo nové!!!!

„Ulet“ to nie je ale Rozdiely hej…ako sa ti lúbia?

100
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj Aňa, nech si šťastná,
som rada, že si , že som ťa stretla, spoznala a že ťa aj naďalej neopúšťa dobrá nálada.
Dúfam, že si si dnešných 18. užila s blízkymi dušami, nielen s Prvou a Poslednou.

101
sali
Reagovat

Nezbabelo priznávam,že som zbabelec, avšak alibisticky sa pýtam: kde je Viq?

102
-bé-bé-
Reagovat

101
tiež som prekvapená…úplne sa stratil

103
-bé-bé-
Reagovat

cover AVE…priznávam, chýba mi tam „vrelosť“
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=opPihS_0qvk

104
-bé-bé-
Reagovat

slovenskypacient.sk/clanok/1984/anna-veselovska:-zjem-vsetko-okrem-pecienky

bogi, ste tu niekde?

Přidat komentář