Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2013: Které hity vybrali soutěžícím diváci?

16. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6345 w=420]
Letošní SuperStar pomalu, ale jistě směřuje do finále a v soutěži už nám zůstali jen čtyři zpěváci. Televizní diváci dostali exkluzivní možnost vybrat svým favoritům jednu píseň z nabídky na oficiálních stránkách, přičemž hlasovat mohli celý minulý týden. Soutěžící nám tedy zazpívají jednu píseň na přání diváků, jednu na přání produkce (většinou z těch, pro které bylo možno hlasovat a neuspěly) a jako bonus uslyšíme i dva duety. Na které hity se tedy v neděli můžete těšit?

Adam Kukačka

Roy Orbison – Pretty Woman

Diváci u Adama vsadili na jistotu a vybrali mu další klasický rock´n´roll. Oproti vypalovačkám jako Johnny B. Goode nebo Jailhouse Rock je však Pretty Woman celkově klidnější, takže nějaký velký odvaz čekat nemůžeme. Jinak si ale myslím, že tuto píseň by Adam měl dát v pohodě. Neukáže ale zřejmě nic nového, co bychom od něj ještě neslyšeli.




Kurt Nilsen – She´s So High

Zatímco Pretty Woman je sázkou na jistotu, tato píseň je pro Adama naopak obrovská výzva. Jeho barva hlasu se k této písni hodí dobře, ovšem je to pekelně těžká věc, zvlášť falzety asi dají Adamovi zabrat. V minulé SuperStar se na této písni rozsekal Marcel Dragúň, který následně vypadl jako první ze slovenských kluků. Jak si touto záludností poradí Adam je ve hvězdách, může se vysekat, ale také příjemně překvapit.

Martin Šafařík

Elvis Presley – Love Me Tender

Zdá se mi, že letos je v SuperStar tak trochu přeelvisováno. Adam už jeho písní zpíval několik, Štefan si rovněž střihnul jednu elvisovku a v neděli je doplní i Martin, který zazpívá možná vůbec nejznámější píseň od krále rock´n´rollu. Tuto nesmrtelnou klasiku je třeba zazpívat co nejcivilněji, takže tady Martinovy manýry nebudou absolutně na místě. Každopádně jeho podání bude určitě mužnější než to, které v semifinále první slovenské SuperStar předvedl Mário Dvorský a o němž Lukáš Franta blahé paměti napsal, že to znělo, jako kdyby to zpíval jeden gay druhému.

Jason Derulo – In My Head

Tuto píseň už jsme v letošní SuperStar mohli slyšet v divadle, kde ji jako duet zpívalo exotické duo „Black&Yellow“ neboli Nathael Tsimbazafy a Johny Nguyen. Pro Martina mi to však přijde jako nezajímavá odrhovačka, na které se toho moc předvést nedá. Martin však může překvapit a podobně jako v předminulém kole Justina Timberlakea muže i tuto píseň povýšit nad originál.

Sabina Křováková

Janis Joplin – Cry Baby

Sabina je s Janis spojována od začátku, dokonce ji označila i za svůj idol, takže od tohoto jejího výkonu jsou očekávání veliká. Dokonce i způsob zpěvu, takový lehce rozevlátý, má Sabina s Janis společný, takže nevidím důvod, proč by jí tato píseň neměla sednout. Jediným úskalím je fakt, že se zřejmě bude nabízet srovnání s Alžbětou Kolečkářovou, která v minulé SuperStar vystřihla tuto píseň parádně. Ovšem vzhledem k tomu, že ve výběru měla i Still Loving You od Scorpions, u nějž by se ještě víc nabízelo srovnání s Anetou Langerovou, takže je Janis pořád ta lepší možnost.

Adele – Rolling In The Deep

Zatímco s Janis konvenuje Sabina, tak naopak s Adele nekonvenuje téměř vůbec. Tato píseň patří k vůbec největším hitům posledních let a v minulém roce jsme mohli vidět hned dva příklady, jak je možno ji pojmout: buď jako absolutně věrnou kopii originálu, což nám předvedla Barbora Švidraňová v Hlasu ČS, nebo naopak vytvořit zcela vlastní verzi, což se povedlo Carly Rose Sonenclar z amerického X Factoru. Sabina by měla jít rozhodně tou druhou cestou, i když její verze by měla být rozhodně dost jiná něž ta od Carly. Jisté je, že v tomto případě se výsledek odhaduje dost těžko.

Štefan Pčelár

James Arthur – Impossible

Vítěz loňského britského X Factoru James Arthur s touto písní v současnosti boduje po celém světě. V našich krajinách však málokdo ví, že původní interpretkou této písně je zpěvačka Shontelle a že tato píseň zazněla vloni nejen v britském, ale i v americkém X Factoru, kde byla vůbec prvním společným vystoupení dívčí skupiny Fifth Harmony, která skončila na celkovém třetím místě. Štefanovi vybrali diváci tuto píseň vyloženě na tělo, hlasově si ho v tom dokážu velmi dobře představit, a jelikož se jedná o aktuální hit, může slušně zabodovat.

Sunrise Avenue – Hollywood Hills

Štefan tentokrát celkově vychází z výběru písní nejlépe, přestože ho nadále považuju za nejslabší článek Top 4. Tato píseň je vyloženě chytlavá záležitost a hlasově by měla Štefanovi sednout jako prdel na hrnec. Itcho by tak mohl mít i jednou svůj večer.

Sabina Křováková & Martin Šafařík

Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

Jakkoliv nejsem fanouškem Rihanny, tak tuto píseň jsem si hodně oblíbil (včetně klipu) a považuju ji za jeden nejlepších mainstreamových singlů poslední doby. Jelikož jsem si původně myslel, že duety budou už tradičně v Top 6, tak jsem si myslel, že by právě tuto píseň mohl dát Martin jako duet s Terezkou, ta už však v soutěži není, takže nám ji zazpívá se Sabinou. Každopádně bude velmi zajímavé slyšet tuto ryze popovou záležitost v podání dvou rockerů. Na tohle vystoupení dua SaŠa se vyloženě těším a mohlo by dokonce být i velmi důstojným následovníkem duetu Gábiny Gunčíkové a Lukáše Adamce, který byl jedním z největších touchdownů minulé řady.

Adam Kukačka & Štefan Pčelár

Elton John & George Michael – Don´t Let The Sun Go Down On Me

Tuto píseň už si jako duet v první federální SuperStar střihli Martin Chodúr a Jan Bendig, kteří svým podáním ohromili svého času velkou spoustu diváků (a především divaček). Adam a Štefan to budou mít tedy dost těžké, aby se jejich podání přiblížili. A vzhledem k tomu, že tuto píseň každý zná a že ani jeden z kluků nemá vyloženě monumentální hlas, který je v této písni nezbytný, tak to budou mít ještě těžší. Nejsem přesvědčen, že toto je správná volba. Kdyby kluci vsadili na humor a vybrali si Chtěl bych být víc než přítel tvůj, což jsem jim doporučoval v diskusi, možná by udělali lépe.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 494
1
yeey
Reagovat

ja si nedovedu Sabču moc v ty Adele predstavit :-/ a v Stay uz vubec ne ji ani Šafu, oba na to maji ponekud hrubsi hlasy… podobne jako Vladovi, se mi ovsem Stay velmi libi, tak jsem zvedav, uz sem tu nekdy hazel odkaz, mne se vic nez original libi jedna verze z nemecke SuperStar… http://www.clipfish.de/special/dsds/video/3946797/duett-bei-dsds-2013-erwin-kintop-und-lisa-wohlgemuth-singen-stay/

jinak i Šafa ma oba vybery pro nej dost podivne, nejvetsi prusvih citim u Adama a She’s so high, ty falzety v refrenu si pri nejlepsi vuli nedovedu predstavit, Itcho opet dostal pro nej 2 vhodne pisne (jooo to ma holt nekdo stesti…:-))… na touchdown vecera tipuju jednoznacne Cry Baby…

2
Rena
Reagovat

kdyby bylo pánské finále mohli by dát něco podobného –
http://www.youtube.com/watch?v=7pTvtApmnL0&feature=endscreen&NR=1

3
dolores
Reagovat

Vlado, tvoja veta
“ Itcho by tak mohl mít i jednou svůj večer.“ …je od teba priam heroicky skutok :D .. aj ked mu v skutocnopsti prilis neprajes, cenim si to, ze si to napisal, no obavam sa, ze vyber divakov Impossible nebude pre Itcha to prave orechove :D podla toho, co pisal na FB ho ten song najviac oslovil, ale ked mu ho divaci napokon priklepli, asi si uvedomil co je to za vyzva :DD ja sa necham prekvapit. kazdopadne, ak to okoreni svojim X-factorom, niet sa coho bat ;) som taka rada, ze je v top4,a ked to ma byt jeho posledny vecer, tak nech to bude JEHO vecer, aj napriek zdrbu od poroty. aj napriek vyhadzovu…
ten duet s Admamom by mohli dat kvalitne, len maju malo casu na nacvik, takze tam je len ten problem. uvidime, kto to bude viac kazit :D

4
dolores
Reagovat

2 -tak toto bolo jedno skvele vystupenie, sice asi na playback, ale nevadi. Smajda sa mi tam hlasovo velmi pacil. a Chodur s tymi vlasami vyzeral este normalne ;)

myslim, ze toto vyystupenie dokazalo, ze tito chalani si prve dve miesta v CSS1 skutocne zasluzili. :)

5
Fialka09
Reagovat

1 – Souhlas, Stay v podání SaŠa si vůbec nedokážu představit, já osobně bych jim rozhodně dala něco rockového, bohužel se obávám, že na loňský veleslavný duet GG s Lukym se to nebude čapat ani náhodou, což je škoda, protože při lepším výběru písničky by zrovna tahle dvojka mohla být hvězdná. (Kdyby býval Šafa zpíval duet s Terezkou, napadlo mě, že by jim parádně sedl Phantom of the opera, s jeho silným basem a jejím něžným hláskem).
Koho si ale nedokážu představit absolutně, to je Adam a jeho K.Nielsen, jestli se mu ty falzety povedou, tak budu fakt zírat s otevřenou pusou. Každopádně nás asi čeká hodně zajímavý večer!

6
dolores
Reagovat

5 -ja som spominala pod predchadzajucim clankom, ze Safovi a Sabine mohli dat Summer wine, verziu od Valo-Avelon, hoci pre Sabcu by to bolo prilis jemne, ale ona by sa prisposobila. s Terezkou by to bol touchdown jak prasa. ale sa cudujem, ze Safovi nedali nieco od Ville Valo, spevaka skupiny Him, ktory ma unikatny bas. :)

7
Inna
Reagovat

Šafa a Jason- to mi nejde dohromady- ale když jsem viděla live verzi, tak nemám strach- Martin s tím něco udělá )))http://www.youtube.com/watch?v=p6wnilVhrto

8
T.M.
Reagovat

Nerad to říkám ale na nedělní vyhazov vidím opět Šafu. Já teda sjem asi jeden z mála kdo v tom Elvisovi od Šafy očekává touchdown ale uvidí se jak to dopadne. Tu druhou písničku co Šafa má, tu vůbec neznám. Duet se Sabinou se mu snad povede i když fanda Rihanny nejsem. Jde ale o to že Itcho má fakt písně který mu tentokrát sednou, obzvlášť teda to Sunrise Avenue, kde má zpěvák velmi podobně zabarvený hlas jako Itcho. Každopádně jeden z nich – buď Martin nebo Štefan – už teď vypadne asi určitě a byl bych rád kdybych se opět pletl a kdyby to nakonec byl už konečně přece jen Itcho. U Adama jsem rád že se toho Kurta Nielsena nakonec dočkal když ho tolik chtěl i když mu ho diváci nevybrali, to je super. Jak to dá se uvidí. U Pretty Woman neočekávám žádný problém, to bude opět jeho vysoký standard. Největší touchdown večera ale samozřejmě tentokrát očekávám u Sabiny a jejího Cry Baby o které sem se tak trochu zasadil i já sám. Jak dá Sabina Adele v neděli nevím ale kdyby si yeey pozorně četl příspěvky tak by si věděl že sem tu už dával odkaz jak Sabina tuhle píseň zkouší a neznělo to vůbec špatně. :-D

9
jab
Reagovat

K duetům: Stay vzhledem ke značné hlasové odlišností obou elementů dua SaŠa oproti originálním interpretům bude nejspíš hodně osobitý a sám jsem na to zvědavý. Adam se Štefanem by svůj duet mohli zvládnout.
Sabina – Cry baby se zdá jako náběh na touchdown, ale já radši zůstávám opatrný. Výkon by mohl být velmi podobný oběma vystoupením z minula, kde Sabina zněla neskutečně zajímavě příjemně v tišších a jemných pasážích a pak to rozjela v těch „vyřvanějších.“ Paradoxně více se těším na Rolling In the Deep, očekávám, že ve výsledku to nebude takový průser jako na nahrávce z vily :-D. Domnívám se, že stejně jako u Už nejsem volná nás čeká velmi osobitá verza made by Sabina Křováková. Pokud navíc bude vystoupení pěvecky povedené, může Sabinu výrazně posunout ke kýženému Superfinále.
Martin – Deluro bude podobný šálek čaje jako Timberlake, kterého Šafa vystřihl na výbornou. Větší otazník mám nad Elvisem. Manýr už se snad bát nemusíme, poslední dvě kola se Martinovi daří držet svůj projev na víceméně civilní úrovni. Martinův hlas k téhle písni může dost pěkně pasovat a osobně se rád nechám překvapit konečným výsledkem.
Adam – Pretty Woman jsem mu původně chtěl přišít do filmového kola, nakonec se jí stejně nevyhne…ale bohužel v téhle fázi soutěže není dobré sázet na příliš předvídatelné výkony, tím diváci Adamovi moc nepomohli…naštěstí se zpívá dvakrát. Kromě předpokládaného výborného zpěvu navíc Adam může připojit zábavnou pódiovou prezentaci, která může diváky zvednout ze sedadel a sedacích souprav, případně sáhnout po mobilech. Nielsen bude pro Adama možná totéž co Adele pro Sabinu – obrovská možnost překvapit na zaútočit ze zálohy. Pokud se mu podaří se nevysekat na falzetech, má z velké části vyhráno.
Štefan – S Impossible mu dívaci naložili docela těžkou kládu (zvlášť když se už dýl hovoří, že tahle píseň je spíš pro Jardu), snad ji dá po svém, se správným výrazem a se ctí. Hollywood Hills mu podle mě hlasově sedne perfektně a jestli se navíc doporovodí na kytaru, může svým vystoupením zaujmout a pronést slovenskou vlajku až do TOP 3.
A kdo vypadne? Asi ten, kdo zazpívá nejhůř nebo nejmíň překvapí (v pozitivním slova smyslu)…nebo koho setře porota ať už zazpívá jakkoli :-/

10
lydka
Reagovat

Doufám, že půjde Kukačka. Podle mých uší už měl jít dávno, ten teplý vzduch bez drajvu co z něj jde mi teda vůbec nic neříká. Navíc mu nebaštím ani tu jeho medvídkoidnost, nevím proč, ale mně přijde, že kuky dost často „kuká“ buď dost slizce, nebo hodně zle. Ale to je můj subjektivní pocit, chápu, že většině se může zdát roztomilý. Ale kvůli barvě a síle hlasu bych si příště stokrát radši poslechla Pčelára.

11
Lada
Reagovat

Tak i já jsem zvědavá na Adamova Nielsena.Jeho mamka myslím říkala,že by na tom ty falzety právě mohl ukázat.Mrzelo ji,že fanoušci mu vybrali něco jiného.Tak proto asi dostal příležitost se předvést.Duo se Štefanem – no fakt nevím,nějak si je v tom neumím představit.
Dolly Itchovi se Arthur z těch čtyř líbil nejvíc,ale myslím,že jinak by do toho sám nešel.Sdílím tvoje obavy,ale tak snad si to aspoń užije;-)

12
Mila
Reagovat

stejne jako Vlado si myslim, ze ten duet Kukacky a Stefana bude ve srovnani s tim, co dali Chodur a Bendig asi dost prusvih.. Stefan bude zpivat tu prvni cast a Adam part Eltona? No Adam to da, ale Stefan na to nema hlas, bohuzel… ale doufam, ze aspon ve svych solovych vecech se najde vic a udrzi se..
jinak jsem moc zvedava na Sabinku, jak se popere s Adelou..

13
Mila
Reagovat

ted jsem si pustila obe veci, co bude zpivat Stefan a jo!! tohle by mohlo vyjít.. Hlavne ten Hollywod Hills – to vidim na vrchol vecera

14
Inna
Reagovat

nostalgie :D…mimochodem- Bendikovi bylo 15))

http://www.youtube.com/watch?v=FPv1YTh2K-k

15
Monika
Reagovat

V tomhle kole vidim hned nekolik zabijackejch songu. Osobne si vubec nemyslim, ze Janis Sabce sedne, sama jsem hlasovala pro Scorpions. Jedna vec je mit svuj hudebni vzor a druha, zda je to pro me vhodna skladba k nazpivani. Betka tenhle song zazpivala fantasticky tim svym silnym a zvonivym hlasem, vysky vyzpivala, nevyrvala. Neverim, ze ji Sabina prekona…A co se tyka Adele, tady asi jeji oblibenci budou trpet:-))) Nicmene, Saba ma jeden obrovskej dar a to je vlastni pojeti skladeb, osobite kouzlo, takze i z nepovedeneho vykonu, dokaze vytezit maximum..

16
Lada
Reagovat

13- no a já taky doufám,že mu to vyjde a ještě jedno kolo postoupí.Kdo by v tom případě asi vypadnul? Doufám,že Sabina ne. A nechci,aby vypadl Šafa. Ach jo…

17
Monika
Reagovat

Martin: to ho fanousci chteji poslat domu, ze mu vybrali ten nejpitomejsi song z nabidky? kdo je v teto fazi souteze zvedavej na Elvise? K tomu chybi uz jen ty ulizane vlasy z predminuleho kola a Safa si muze balit kufry:-))) Druhej song asi zazpiva dobre, ale je otazkou na kolik to bude pro lidi zajimave, poslat mu smsku, imho song, kterym se neda prilis zaujmout…

18
Prochor
Reagovat

Nedělní vyřazování bude každopádně masakr.

19
Michal
Reagovat

14 – ted jsem se do toho zaposlouchal a musím říct, že to budou mít kluci fakt těžký překonat tohle srovnání, protože Chodůr s Bendíkem to dali perfektně :)

20
Monika
Reagovat

Stefan: k Impossible sedi jeho barva hlasu pekne, ale to je asi tak vsechno pozitivni, myslim, ze mu ta skladba nesedne a vykon bude pomerne rozpacity… na Sunrise se vylozene tesim, nejlepsi skladba tohoto kola, nadherne vygradovana, chytlava melodie, pokud to napali s patricnou energii, mohl by vyrazne zabodovat a v pohode postoupit dal…..

21
Monika
Reagovat

Menim svuj tip na vyrazeni:-))) Ocekavam v nedeli vecer totalni pruser budulinka a odchod do Brna. Pretty woman zazpiva v pohode, ale to je opet ocekavany vykon, stejna linie songu x krat zpivana v SS, tim uz moc neoslni. Nielsenova skladba je bombasticka, ale taky pekelne tezke, pamatuji, jak se na ni vysekal Dragun v minule rade, to bude asi nejhorsi vykon Adama v soutezi a svuj vyhazov si pojisti duetem se Stefanem, to jim dali snad za trest, ani jeden se na to hlasove nehodi, Adam to tim slabym hlasem neuzpiva, tady ocekavam masakr letosni rady:-))))

22
T.M.
Reagovat

21: Tak o co se vsadíme že Adam v neděli nevypadne? Co třeba o to že ten kdo prohraje sem už nikdy nenapíše? :-))))))))

23
Fialka09
Reagovat

15 – Ohledně té Janis mám stejný názor, Bětka to tenkrát vystřihla perfektně, a i když je to s podivem, té písničky se hodně bojí i sama Sabča – v deníčkách říkala, že z toho má ještě větší vítr než z té Celine Dion, že to je sice její srdcovka, ale i tak to prý může skončit hrozným průserem. Tak jí držme palce!:-)
Mimochodem, včera jsem si v TV všimla jedné hodně divné věci. V upoutávce na nedělní přenos byly jako vždy záběry z minulého vystoupení – detailní záběr na Adama, na Sabču a na Itcha. Ani JEDNOU jedinkrát se tam neobjevil Martin. Být příznivcem konspiračních teorií, skoro bych si myslela, že tuhle upoutávku mají připravenou už na příští týden a omylem ji dali už teď… Ale snad je to blbost a všechno dopadne dobře… a Šafa mi nevypadne!!!

24
T.M.
Reagovat

Ty jsi totiž chytrá jak kdyby si sežrala celou knihu Moniko, dokonce chytřejší než já. :-D

25
Mila
Reagovat

22 – ja bych souhlasila s Monikou – ze to Adam dost zvrze, ale souhlasila bych i s T.M., ze Adam nevypadne.. fanousci a hlavne fanynky ho podrzi… vypadne nejspis Martin

26
Fialka09
Reagovat

Dolores, souhlasím, Ville Valo by se pro Šafu hodil senzačně, taky jsem už nad tím přemýšlela. Tak možná se ještě dočkáme…

27
T.M.
Reagovat

Teda jak vás některý pročítám tak už nevím kdo je větší pesimista, jestli já nebo vy. :-D

28
Prochor
Reagovat

23 – No a já myslel, že uděláme Sabče radost. Jen jí nechte ať se bojí – alespoň má motivaci pilně cvičit.

29
Mila
Reagovat

23 – no ja si myslim, ze Sabina uz ma neco nazpivano a k Joplin bude pristupovat s pokorou a rozhodne ji nezmrší. Spíš to bude Joplin po Křovácku a na to se docela těším..

30
T.M.
Reagovat

Sabina tu Janis Joplin sama chtěla, je to pro ni výzva a já jí věřím. U Martina nesouhlasím s tím že by se Elvis do téhle fáze soutěže nehodil. Podle mě Love Me Tender je naopak hodně působivá píseň plná emocí kterou může Šafa proměnit v jednoznačný touchdown. A poznámka Moniky o Šafových ulízaných vlasech WTF? Navíc mu toho Elvise vybrali sami diváci tak kdyby to od něj nechtěli slyšet tak by pro to asi nehlasovali ne? Je možný že Šafa vypadne ale nebude to kvůli tomu Elvisovi ale bude to prostě proto že Sabina s Adamem mají asi větší fankluby a Itchovi se to asi relativně povede plus mu pošlou hlas slovenští patrioti. Ale třeba nevypadne, uvidíme.

31
Monika
Reagovat

Tome:-))))))))))))

Tak u Adama mam nejmin jasno od zacatku, nejhure se mi tipuje. Kdyby to bylo jen na zaklade vykonu, tak jsem si vyrazenim jistejsi, ale je tu ta druha stranka pribeh, ktery lidi dojima, typove se Adam nejvic podoba predchozim vitezum- skromny, mily chlapec, ktery to ma v hlave srovnane, je mu naklonena i porota…nedokazu odhadnout do jake miry to na lidi zapusobi a nechaji ho projit do dalsiho kola i v pripade nekolikateho nepovedeneho kola…

cela letosni rada je podivna, takhle vyrovnanou TOP 4 nepamatuju a nemaji jasno ani sazkove kancelare, zaostava jenom Stefan, zbyli tri maji nebo aspon meli uplne totozne kurzy….

32
T.M.
Reagovat

31: No ono se to všechno vyrovnalo a zdramatizovalo vypadnutím Veroniky, to bylo prostě to nejlepší co se pro napětí v soutěži mohlo stát. Nic lepšího už se stát nemohlo. V ČSS1 megafavorit Chodúr tam oxidoval až do konce a pak to taky vyhrál, tentokrát megafavoritka vypadla už v Top 5 a ti ostatní zůstali což je fakt bomba. Já sem chtěl Sabinu slyšet v Cry Baby, Martina v Love Me Tender a Adama jak v Kurtovi Nielsenovi tak i v Pretty Woman. A všechno mi to vyšlo. Takže za mě absolutní spokojenost ať už to dopadne jak chce.

34
Rena
Reagovat

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151456968433207&set=a.10150096631013207.277470.115195153206&type=3&theater

foto ze včera z Košic – Adam s Veronikou zde vypadají jako nejlepší přátelé.. to ji rychle odpustil..

35
Lada
Reagovat

Ale tak,byli by hezký pár ne ?

36
Rena
Reagovat

ano, všichni Češi jsou velice vyrovnaní soupeři, pokud v nedeli půjde Itcho, bude příští neděli opravdu velké vzrušo, kdo vypadne….pokud ted vypadne některý z Čechů, bude už ted jasné, kdo bude v TOP 2 …

31 Moniko – Adam toho právě že tolik jako např. Itcho a Martin nezkazil… se Sabinou to má určitě nastejno..
a určitě má na svém kontě nejvíce opravdu zábavných a vydařených vystoupení a jedno kolo bylo zcela jeho ..
Já si tedy vůbec nemyslím, že si Adam zaslouží výhru proto, že je chudý, že má příběh…ale proto, co umí, co dokázal… a to i přes svůj vzhled (postavu), i přes to, že nemá žádné hudební vzdělání, zkušenosti, a že je mu teprve 16…

37
Rena
Reagovat

35 Lada, no to ti nevím…
s Veronikou nebude snadné být a Adam je pro ni moc velký dobrák.. na fotce jim to ale sluší oběma…

Adam má štěsrtí, že má velmi sympatický hezký obličej, s příjemnou mimikou…
no, sympatie už ted opravdu hrají velkou roli a Veronika na nich dojela..do konce svého učinkování, protože opravdu moc sympatická není..a s tím pomlouváním už vůbec ne.

38
jab
Reagovat

Tak už i Adam se vyjádřil k předčasnému konci autogramiády – v podobném duchu jako Kika…
Z kometářů na facebooku prý trvala autogramiáda asi 15 min a pak to Juraško ukončil s tím, že se „lidi moc tlačili“ nebo co…kdoví jak to bylo…

39
Lada
Reagovat

37 – myslím tím ,že jim to spolu sluší (na fotce)
Hlavně,že je vytáhnou na autogramiádu,pak to utnou a zklamou tím fanoušky.Kdyby je radši nechali zkoušet:-(

40
dolores
Reagovat

31 – na slovenskej Fortune ma Itcho na vypadnutie najnizsi kurz, ale prilis za nim nezaostava ani Martin so Sabcou. najlepsie je na tom Adam, ktory sa od nich mierne vzdaluje najvyssim kurzom. zda sa, ze slovenski bookmekeri podlahli predpovediam Heberu alebo zeby sms-hlasovania boli taketo?
co sa tyka kurzov na vitaza, tam je to jasne, tam Stefan zaostava. ale to bolo so slovakmi takto uplne od zaciatku sutaze

41
W
Reagovat

Mna len uplne sklamal vyber Dont let the sun… Ta pesnicka ma vobec neoslovuje a vzhladom na to, ze su len dva duety, to im produkcia fakt nemohla dat nic ine, ale nieco, co tu uz bolo? :D Ta produkcia ma snad raz zabije :D

Inak, len tak si skusim tipnut, ze vypadne Kukacka – viem si predstavit, ze Habera alebo Soukup budu tvrdit nieco v tom style, ze uz sa opakuje a nedava v piesnach nic nove. Ten vyber piesni, ktorych povodni autori maju podobne hlasy, je podla mna naznak tohto deja :D

S pozdravom, vas SuperStar skeptik :D

42
dolores
Reagovat

citim v kostiach ze vrcholom vecera by mohli byt 2 songy:

Cry baby a Love Me Tender. Safa by mohol v tej piesni vyuzit aj prvky opernej skoly :))

nevylucujem ani Pretty woman a Hollywood Hills.

touchdowny sa ale nerodia na podliu, ale v ustach poroty. ak sa oni rozhodnu, ze to je vrcholne cislo, tak to tak bude, ak nie, tak to tak nebude a basta. :D

43
jab
Reagovat

42 – O tom co je pro nás touchdown si my diskutéři na Panáčkovi rozhodujem sami každý sám za sebe :-)…porota se klidně může jít…však víme co :-))).
Hlasující masa se (bohužel) asi nechá ovlivnit snáz…:-(

44
dolores
Reagovat

12 – Mila, ja si myslim presny opak, Adam imho zaspieva tu uvodnu neznejsiu cast G.Michaela, ta mu aj sadne viac. Itcho naopak si myslim prevezme Eltonov doraznejsi energickejsi part. myslim si, ze prave Itcho bude v tej piesni dominovat, pretoze to chce silu hlasu, a tu Adam nema. v spolocnych castiach ale to bude pekne ladit, obidvaja dobre pocuju. Dufam :)) samozrejme, mozem sa mylit ja, ale momentalne to tak vidim

45
dolores
Reagovat

43 – tak vacsina diskuterov tu na Panackovi ma svoj pohlad a svoje touchdowny a neda sa ovplyvnit, ale urcita cast aj tu podlieha hodnoteniu poroty tak ako ostatna hlasujuca masa :D

46
T.M.
Reagovat

41: Já opravdu nedokážu pochopit myšlenkové pochody těch co tipují že v neděli vypadne Adam. Jako dobrý, může se stát ledacos ale proč by ho zrovna Habera a Soukup měli nějak potápět když mu až doteď podle vás nadržovali a je to jejich favorit, Habera mu řekl že ho tipuje na Superfinále. Já bych řekl že Adam má rozhodně daleko větší fanklub než třeba takovej Itcho a i kdyby to v neděli pokazil tak prostě nevypadne. A to nepíšu proto že mu fandím ale proto že si to prostě fakt myslím. Minule sem se o něj ještě bál ale teď mě spousta věcí utvrdila v tom že jeho pozice ve hře je dost silná a po vypadnutí Veroniky zřejmě ještě zesílila.

47
dolores
Reagovat

celkom som sem zabudla dat hodnotenie minuleho kola od Hyeny

http://www.hyenoviny.sk/index.php/nekultura/45-tv/1920-ss-38-koniec-sireny

48
T.M.
Reagovat

47: Konec sirény? Líp bych to nenazval. :-D

49
Mila
Reagovat

44 – dolores, ja Ti nevim. Ten duet je pro dva odlisne hlasy a na tu prvni cast, co zpiva George Michael se hodi nekdo s tenorem jako mel treba Bendig.. V kazdem pripade to ale urcite dopadle lepe, nez v Hlasu, kde tento duet zpival M.David a Bruno Oravec :-)

50
blixa
Reagovat

48 : to skoro vypadá že Verču nemiluješ :D A ona se tak snažila ;-)
Já sice fakt netuším, kdo v neděli vypadne, ale asi vystupuju z klubu ŠaSa a začínám si přát finále Sabina – Štefan :D Seržant IN mě prostě dostává :D :D

51
Anta
Reagovat

Mě by se tedy Hollywood Hills lépe líbil pro Martina než pro Itcha, fakt nechápu toho Elvise, tuším intriky fanklubů :-/ :-))))

50 blixa – zrádče :-)))))

52
Lada
Reagovat

I ty blixo ! :D Konečně se tady začíná oceňovat Itchova předSS tvorba.Hurá !

53
blixa
Reagovat

51 : I já Brut !!! :D

54
Mila
Reagovat

50 – blixa..:-) jaktoze mame tolik podobnych nazoru? :-)

55
Bob
Reagovat

A bude touchdown večera -Adam (Kurt N.) Bude to bomba,uvidíte! Budulínek lehce vpluje do finále!

56
blixa
Reagovat

52 : no jo, pro mě to je nesrovnatelně podstatnější, než ta soutěž v přezpívávání coverů :D ;-) Fakt hrozná škoda, že nemůžou dávat svoje věci.

57
Mila
Reagovat

Martinuv styl provedeni pisni mi hodne pripomina styl Veroniky – je tam hodne kopirovaní.. mozna je to na konzervatori učí.
Naproti tomu Itcho, Sabina a Jarda – tam je to o prirozenosti a pohrání si s písničkou a o autentickém otisku zpeváka do prevzaté písne

58
blixa
Reagovat

54 : asi trpíme stejnými obsesemi :D :D

59
Mila
Reagovat

58 – treba oblibou Iggy Popa :-)

60
blixa
Reagovat

57 : jo jo, v Martinovi cítím něco chtěného, jako chci aby to bylo hodně dobrý ! U Sabči a Itcha je to spíš „mě se to takhle líbí, tak to tak dám“.

61
blixa
Reagovat

59 : jojo :D :D

62
Mila
Reagovat

60 – tohle jsi asi videl, ze? http://www.csfd.cz/film/162853-kafe-a-cigara/

63
blixa
Reagovat

62 : tak vzhledem k tomu, že Jarmusche jako režizéra miluju, tak tohle mám doma i jako legálně zakoupené DVD :D ;-). Jeho „Dead man“ je pro mě nejlepší film všech dob ;-)

64
blixa
Reagovat

Ještě k 63: tam má přeci Iggy taky úžasnou roli :D :D

65
Inna
Reagovat

55- ráda bych se bomby dočkala- zatím jsem při Adamových vystoupeních žádnou energii nepociťovala, byl mi naprosto šumák- neurazil, nenadchl- všechno stejné s asthmatickým stridorem. Pokud dá falzety a sílu do hlasu, tak proč by nemohl v tom finále být )))

66
Prochor
Reagovat

Aktuální kurs na cekového vítěze ve Fortuně:
Adam 2
Sabina+Šafa 3,5
Štefan 7

67
dolores
Reagovat

50 -ja som sice do klubu ŠaSa nevstupila, lebo neznasam stranicke tricka a clenstva v akychkolvek spolkoch, ale Martina a Sabinu v TOP2 si dokazem predstavit v pohode:) bronz pre Slovensko by mi uplne stacil. :D v grandfinale sa aj tak spievaju len najuspesnejsie songy zo sutaze plus nejaky ten duetik :)) nic nove. pre toho, kto nema byt vitazom je to zbytocny stres. takze pre mna Itcho momentalne hybaaj do top3. :))

52 – Lada, s Milou sme tu predSS tvorbu ocenovali uz niekedy v top10 :D blixa sa tu este vtedy asi nevyskytoval, ked sme server zaplavovali songami od Jamestownu :)

68
blixa
Reagovat

66 : že by teď nová tradice ? Vypadává ten kdo má nejnižší kurs ?! :D

69
Mila
Reagovat

64 – no prave, kvuli tomu jsem na ten film sla :-)

70
Prochor
Reagovat

Ještě pro porovnání tipsport:
Adam 2,5
Sabina+Šafa 3,3
Štefan 6

71
T.M.
Reagovat

66: Tak snad už Itcho konečně vyletí jinak už to fakt není možný. I kdyby se mu to v neděli povedlo tak v týhle fázi soutěže už by se měl brát ohled spíš na to jaký výkony podávali soutěžící za celou soutěž a v tomhle ohledu měl Itcho z celé čtveřice nejvíc nepovedenejch výkonů. Jemu už fakt můžou posílat hlasy jen ženský co jsou do něj zblázněný a nebo slovenští patrioti. A navíc se tu psalo o tom že Markíze letos nebude vadit když bude čistě české Superfinále a i čistě česká Top 3 tak si myslím že by jim poslední slovák v Top 4 měl stačit. Buď půjde on nebo bohužel Martin, to je můj tip. A ani vypadnutí Sabiny se asi nedá úplně vyloučit ale k tomu snad nedojde.

72
Prochor
Reagovat

68 – To je tím, že sázkaři jsou jiný lidi, než ti, co posílají SMS. Takže překvapení je zaručeno.

73
dolores
Reagovat

60 -moja rec. od zaciatku idu svojou cestou, neriesia original, aj ked Sabca sa nechala pocut, ze sa o to velmi snazi :)))

74
ejmi
Reagovat

71- neviem prečo by sme všetci mali mať Tvoj vkus, neviem, prečo by práve Štefan mal vypadnúť. Ani jeden z ostatných nepodával celú súťaž stopercentné výkony a navyše Sabina bola takmer v každom kole falošná, v niektorom viac a v niektorom menej, ale falošná. Ja nemám veľmi rada GG, ale tá nikdy nefalšovala, to je fakt. Ak teda vyhrá Sabina bude to najfalošnejšia zo všetkých doterajších Superstár. Môže byť kreatívna, resp. ako sa tú píše „rozevlátá“ a čo ja viem čo. Je žiaľ falošná. Nechala by som to na ľuďoch nech si vyberú a keď vyberú Štefana na postup budem rada, lebo má skvelú vlastnú tvorbu a to je mi sympatické. Ak si vyberú hocikoho iného, budem to rešpektovať.

75
dolores
Reagovat

71
a Veronika mala kopu povedenych vykonu a predsa vypadla, hmm ..nejako sa ti to komplikuje :D

blixa, prosim tak, ak budes nahodou posielat Itchovi sms, priznaj sa, kto vlastne si? zenska alebo slovensky patriot? :D lebo teraz uz fakt neviem :))

76
dolores
Reagovat

74 -ejmi nejaky ten ton jej obcas usiel, ale slovo falosna je prilis silne. to by ju ludia nepustili ani do top7 ..
podla mna jej tie obcasne intonacne odbocky hrozne pristanu, lebo vie ich tak kuzelne zamaskovat a vyuzit vo svoj prospech :D ale chapem, nie kazdemu sa Sabina prijemne pocuva. ani Motylek, moja krvna slupina v nej nenasla zalubu :// co uz :D

77
blixa
Reagovat

75 : no já na to zrovna čučím !! To mám teda výběr !!!??!! Díky T.M. ! Budu se asi muset nad sebou vážně zamyslet, co jsem vlastně zač !!!! :D :D

78
rosien
Reagovat

Koukám, že si ještě nikdo netipl, že vypadne Sabina. Asi teda budu první :)
Proč tak uvažuju? Štefan -jediný Slovák, skvělé písničky <- nevypadne. Adam – Pokud dá Kurta (jakože asi ano, když si ho sám přál), typ "ideální" vítěz (podobný typ jako Aneta/Chodůr/Vlasta..)+ mu paradoxně může pomoct i Veronika <- nevypadne. Martin – jeho fanklub je zaktivizovaný kvůli tomu, jak pořád zůstává v poslední dvojce, Derulo je mezi teen docela známý <- nevypadne. Sabina – ohromná sympaťačka, ale spousta lidí nemá rádo její normální mluvení, Cry baby odječí a to imho u té hlasující poloviny body nezíská. Proto si myslím, že další na řadě Sabina být klidně může (:-().

79
Mila
Reagovat

76 – Sabina dost lidi irituje tim infantilnim zpusobem mluveni a podeziraji ji, ze to hraje a ze to neni prirozene.. no a to se potom odrazi i v hodnoceni jejiho zpevu. Pro mne je Sabina něco jako zjeveni z jine planety, uživám si každé její vystoupení a ohromně mne bavi. Jestli občas zpívá falešně, to neřeším..
Zajímave je, ze u jejiho typu hlasu ten obcasny falesny ton nerve tak usi, jako treba u kristalove pruzračného tenoru Péti Ševčíka (tam jsem trpěla u jeho prvního finále, kdy se mu moc nepovedla McGregorova pisen). A taky mi přijde, že Sabina už tak neřve jako na začátku SS, ale že umí zazpívat i velice nezně a jemně.. No jsem zvědavá, jak dá Joplinku…

80
blixa
Reagovat

74 ejmi : tak „falošní“ byli někdy úplně všichni, i ten Martin i když ten opravdu minimálně. Ale jak už jsem psal, u někoho to vadí hodně, u někoho málo, u někoho vůbec. Samozřejmě , záleží i na posluchači. Pokud máš v hlavě computer, co nemilosrdně sleduje všechny intonační nepřesnosti, pak jsi odsouzena jen k poslechu nahrávek, chodit na koncerty nedoporučuji :D Tahle soutěž se ale jmenuje Superstar, nikoliv soutěž o absolutní intonaci :D. Na to by stačil mikrofon, computer, v notách zapsané stupnice, nechat přezpívat, nahrát, počítač vyhodnotí odchylky a máme vítěze :D. Jen nevím, kdo by to sledoval :D :D

81
Mila
Reagovat

78 – myslis, ze pubertaci volí Martina? O tom bych pochybovala.. Pubertaci voli spis Sabinu nebo Adama… Sabina nevypadne. Uz proto,ze tam zustala samotna zenska…

82
T.M.
Reagovat

78: Já sem psal že ta možnost tady asi taky je. A to by byl teda fakt paradox že v Superstar ve které vypadli první dva kluci vůbec nejdříve za všechny série – na 11. a 10.místě a ve které ještě v Top 7 byly čtyři holky což se u nás nikdy dřív nestalo, by nakonec v Top 3 zůstali poprvé za všechny řady tři kluci. Ale mrzelo by mě to teda hodně, možná i víc než vypadnutí Martina. Snad k tomu nedojde ale možné je všechno.

83
Lada
Reagovat

62 – a to já vím dolly,že ty ano ;-))) Jsem ráda,za každého dalšího oceňujícího diskutéra
A fakt bych si moc přála ,aby se Štefan do TOP 3 dostal,dál to myslím nepůjde,ale 3.místo by potěšilo

84
T.M.
Reagovat

Jestli Itcho bude v Top 3 na úkor kohokoliv tak se vztekat nebudu a nějak to zkousnu protože Veronika je pryč a díky tomu se budu radovat až do konce Superstar. Přesto doufám že se Itcho do Top 3 nedostane.

85
Monika
Reagovat

Co se zpevu tyce, tak imho GG je o dost lepsi a spolehlivejsi zpevacka nez Sabina. Sice jsem ji nefandila, nebot mi ta jeji cirkularka, jak to trefne pojmenovala Dolores, lezla na nervy. Na druhou stranu pravdou je, ze behem souteze mela vyrovnane vykony, zadne vykyvy a o pruseru vubec nemuze byt rec. Ted uz nejde o zpev (dukazem muze byt vyrazeni Veroniky), ale spise o sympatie a tady paradoxne ma Sabina nad GG navrch a jeji sance na vitezstvi jsou vyssi nez u GG. Sabina nepusobi na lidi tak odtazite a ledove jako Gabina. Myslim, ze je to holka, ktera klidne muze zvitezit.

86
T.M.
Reagovat

Já si nějak nedovedu jako vítěze představit Martina i když bych mu to vítězství přál taky. Asi je to pro to že sem po celou dobu soutěže tak nějak vůbec nepočítal s tím že zrovna on by mohl vyhrát a ani mě to vlastně nikdy nenapadlo. Ale Lukáše Adamce sem si jako vítěze taky neuměl představit a přesto vyhrál tak i Martin může mít šanci…..kdežto Adam a Sabina jsou tak nějak od začátku bráni jako soutěžící kteří by mohli vyhrát.

87
Mila
Reagovat

Gabina zpivala technicky stejne dobre jako Veronika , ale nekopirovala, davala do toho svou invenci… a bylo na ni videt, ze ma jasno, kam chce smerovat – mit za zady takovy Arakain, tak strci vsechny nase soucasne rockove zpevacky do kapsy.. hlasem, vyrazem i tim, jak vypada…
..
No a Sabina se svou kytarou a rozcuchanymi vlasy a ocima rozzarenyma jako hvezdy na nocni obloze dokaze zase cloveka vtahnout do toho sveho tak trochu vílovského světa…
..
a pak si vyber.. no a jako rockerka kupodivu nevolim Gabinu, ale Sabcu, protoze jí to všechno žeru i s navijákem..

88
T.M.
Reagovat

87: U mě taky Sabina vítězí nad GG. Na celý čáře.

89
Monika
Reagovat

Tak pro me GG nikdy nebyla rockerkou v pravem slova smyslu, psala jsem uz v dobe SS, ze ji to rockerstvi nezeru a svoji tvorbou po SS me presvedcila, ze jsem se v ni vubec nemylila. A na otazku, kde je dnes Lukas a kde je GG, rikam no ono to do znacne miry souvisi i s tim, ze GG se zaprodala komerci, Lukas si sel svoji cestou nenechal se zlakat tim pozlatkem, za to si ho vazne cenim. Je to velkej frajer, kdo by se zachoval na jeho miste stejne a odmitnul vydat CD u Universalu, protoze to chce vydat dle sveho gusta. GG to nedokazala, proto vyslo neprilis vydarene CD, katastrofalni klip a pak uz to jelo milion pitomych estrad zakoncenych priblblou Beyonce, kterou klesla na uplne dno. No a doufam, ze mi tu zas nekdo nebude psat hovadiny o smlouve s Novou, tu mel snad i Lukas a dokazal odolat…

90
Monika
Reagovat

Tohle je taky dilo:-)))))))) Hit hudebnich masakru:-))))

http://www.youtube.com/watch?v=myBcIi2EHZA

91
jab
Reagovat

79 – Taky mám ten pocit že u více či méně zastřených hlasů ty falešnosti tolik nebijí do uší jako už hlasů čistých a průzračných…netuším čím to může být…

92
kata
Reagovat

Duet ŠaSa bude asi top letošní SS,to se teda těším mega. Adam a Štefan jsou taková nesourodá dvojka, to bude zvláštní, měli jim dát něco veselého. Škoda jen, že duetů není víc – s Jardou, Terezkou, no nic.

93
-bé-bé-
Reagovat

yeey
90 tu máš tie tvoje lásky „spolem“

94
yeey
Reagovat

93 no asi te neprekvapi, ze bych je preferoval spolu v trochu necem jinym :-D nicmene nevim, co to je za muzikal, asi to do neho nejakym zpusobem zapada… ale pochopil sem z fcb, ze se Gabina s Martou diky tomu skamosily, coz je fajn… :-)

95
dolores
Reagovat

jab – tu je asi vysvetlenie, preco autogramiada v Ke skoncia predcasne ..

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/autogramiada-v-kosiciach-davova-psychoza.html

96
Jai Kudo
Reagovat

89 – Ohledně toto Moničina plácání odkazuji na komentáře Sidneyho pod rozhovorem DJ Vlada. Víc se ktomu už nebudu vracet, ani vyjadřovat…nevím, proč tyhle věci tahá Monika i sem a snaží se tady zaneřádit i tuhle diskuzi.

JInak mám dotaz na DJ Vlada – jestli se nechystá na křest druhého CD GG?

97
dolores
Reagovat

ja mam dotaz na DJ Vlada, preco je to posledne video len s GM bez Eltonovho hlasu ?

98
Anta
Reagovat

96 Jai Kudo – já to ignoruji, nic jinýho ke kolovrátku nelze :-))

99
Rena
Reagovat

90 – to bylo něco, takovou hvězinu jsem dlouho neviděla – neslyšela…mají to GG a Jandová zapotřebí !?

100
ejmi
Reagovat

80-blixa, súhlasím, ale aj napriek tomu si myslím, že superstár by mal-a spievať čisto, aspoň na 99 %. Mám v tejto partii svojho dvoch favoritov, ale myslím, si že to vyhrá Sabina. Lebo táto súťaž je v tejto fáze naozaj hlavne o sympatiách a to by sa musela dopustiť nejakého veľmi veľkého „hriechu“ či už speváckeho, alebo osobnostného. V mojom okolí má veľa fans. Nebudem sa hnevať ak sa tak stane. Verím, že v budúcnosti sa uplatní aj Adam a Pišta.

101
T.M.
Reagovat

Já mám takový podvědomý tušení že to vyhraje Sabina a ne Adam. Uvidíme, jestli se to potvrdí tak mám fakt šestej smysl.

102
blixa
Reagovat

100 : Pišta je kdo ? To mi nějak uniká :D

103
jab
Reagovat

102 – Štefan. Připomíná mi to Rodinu Smolákovu, kde se Gábina láska z dětství jmenovala Pišta Hutnágl, jehož občanské jméno bylo Štěpán (v originále nejspíš István) :-D
101 – Taky mám to tušení a přeju jí to. Asi poprvé by vyhrál můj TOP favorit již od castingů ;-) (Chodúra jsem si všiml až divadle)

104
T.M.
Reagovat

102: Je to Štefan. Je to Štefan Štěvo Itcho Pišta Pčelár. Kolik těch přezdívek ještě během působení v Superstar nasbírá? :-D

105
blixa
Reagovat

100: Jo už vím :D Štefan :D Tak ten už se snad docela uplatnil, taky myslím že to dá ;-)

106
blixa
Reagovat

104 : hlavně je to seržant IN !!! :D

107
jab
Reagovat

106 – Přesně :-). Škoda že to moderátoři někdy nevzpomenou (jestli o tom vůbec vědí).

108
Jai Kudo
Reagovat

104 T.M. – Pišta je na SLovensku domácí jméno pro Štefana…..:)

109
Lada
Reagovat

I v Čechách říkáme Štefanům Pišta. Díky za připomenutí:“ že já jsem si radši nevzala Pištu Hufnágla!“…..Smolíkovi:D

110
T.M.
Reagovat

Tak si začínám připadat jak Vašek v roce 2013 což není úplně dobrý. :-D http://www.youtube.com/watch?v=qVmZHlnWR2E A já vás taky nikam nepozvu heč. :-D Ať vyhraje Sabina nebo Adam.

111
Prochor
Reagovat

– Uvědoměný vědomí????

112
Prochor
Reagovat

Můj názor a ukamenujte mně.
Sabča na GG nemá a duet s Lukim nepřekoná . ALE
V letošní řadě je nejlepší PROTOŽE
Martin je druhá Veronika
Adam je malek kluk bez charisma
Štefan je ze všech nejméně zajímavý a čím dál stejný.
Závěr- měla by to letos vyhrát sice Sabča ale na GG nemá.

113
Pavlina
Reagovat

112 . neboj, neukamenujeme tě, každý má právo na svůj názor. Podle mě jde taky o výběr těch songů, mám pocit, že letos je fakt zoufalý a buď se snaží finalistovi podrazit větev nebo mu cpou to samý, takže nemá ani příležitost zkusit jinou polohu. Škoda, že Štefan nezkusil ten saxofon, bylo by to něco nového.

114
Rena
Reagovat

112 – Adam je mladej kluk, o to je obdivuhodnější, co už okázal, kam až se dostal… charizma má velké, jak dokazují spousty jeho obdivovatelů
Sabča je také symatická, ale někdy místo zpěvu řve a někdy nezpívá čistě, nemusela by už knourat, protože normálně mluvit umí…
Martin mě většinou moc nebaví… je nadaný, snaží se být dokonaly, má ale mnoho manýrů, studuje dlouho zpěv – čímž je před ostatními ve výhodě…
Štefan je sice fešák, ale jeho cukrblíky už mě moc neba a několik dílů vypadá, že už by rád ze soutěže odešel (protože ví, že na 1. místo nemá..)

Závěr – měl by vyhrát Adam, má krásný, poznatelný hlas, je mladý, má život před sebou, může a bude se vyvíjet, má několik zábavných a vydařených vystoupení, jedno kolo bylo zcela jeho ..

115
Rena
Reagovat

114 -ale mám je ráda všechny – i když vítězství přeji Adamovi..

116
-bé-bé-
Reagovat

Je veľmi pravdepodobné že to Sabina vyhrá, podľa jednoduchej logiky žien v Supr…3 2 1…štart

Rena
samozrejme Itcho na 1. miesto má…len som si nie istá, či je to v jeho prípade dostatočná motivácia.

som zvedavá kto vypadne, pretože Martinovi pribudnú fans staršej generácie a najma žien práve vďaka Elvisovi…

117
W
Reagovat

T.M. – 46 – jednoducho si myslím, že pôjde jeden z chalanov Martin alebo Adam. Netrúfam si tipnúť, ktorý má akú podporu, súdil som len na základe pesničiek.
A áno, Habera ho už označil na superfinále, ale cca 3 týždne dozadu o ňom hovoril ako o spevákovi, ktorý je stále na jednej vlne. A tieto pesničky by v ňom teoreticky mohli opäť vzbudiť tento pocit.
Ale to je jedno, myslím, že sa môžeme zhodnúť v tom, že tento ročník je čo sa týka vypadávania celkom nepredvídateľný, a aj preto nemusíš rozumieť všetkým myšlienkovým pochodom čo sa týka SuperStar :)

118
kata
Reagovat

Prochor: Neukamenuju ale moc nesouhlasím:-). Adam právěže charisma má a velké a to je podle mě jeho velká zbraň, Martin je pravý opak Veroniky, je to sympaťák s emocema. Štefan zajímavý je, jen je horší pěvecky než ostatní. Sabča nevím, zda překoná GG, ale pro ženy je každopádně přijatelnější. GG byla přliš hezká (tak modelkovsky) a tudíž budila žárlivost. Tím neřkám, že Sabča hezká není. Na duet ŠaSa se velmi těším, tušm, že to bude bomba.

119
kata
Reagovat

ještě pro upřesnění – veronika působila neemočně a ne moc sympaticky, nemyslím že taková je, bude asi emotivni dost, jen to nedokázala ukázat. A co se týká kritiky Adama, nevm jak ji podala, ale myslím, že šlo o její a Adamův boj o přzeň poroty a Adam vyhrál. A to ji naštvalo, protože porota byla nejdřív na její straně a její zbraní – no a řekněme si narovinu na čí straně je porota, ten vlastně vyhrál. A Adama nakonec má teď porota asi nejraději. Jestli ale Verča říkala, že je Adam nesympaťák, to si nemyslím. samozřejmě soutěž ho může změnit, ale to spíš až po SS.

120
W
Reagovat

119 – iba v tom chate písala, že je z neho sklamaná, lebo že pred kamerami je vraj iný ako za nimi.

121
DJ Vlado
Reagovat

Jai Kudo, 96 – A kdy by měl ten křest vlastně být? Na Gabčiných stránkách o něm v sekci koncerty není ani zmínka. Jinak pokud mi to časově vyjde, tak určitě půjdu :-)

Dolores, 97 – Videa jsem přidával z materiálů, které mi poslal Pepe, to video můžu klidně vyměnit :-)

122
Sidney
Reagovat

89- to je lež. Není pravda, že Adamec odmítnul vydat CD u Universalu. Pravda je, že Universal odmítnul vydat CD Adamcovi, protože jeho hudbu označili pánové Višín a Filip (ředitelé společnosti) za absolutně nezajímavý hudební průjem, což nakonec potvrdí i prodejnost po jeho vydání, které je ve srovnání s relativně „nepodařeným“ CD G.G. směšné.
Ano, je pravda, že po Beyonse byla G.G. na dně (ale bylo to potřeba) Dnes je o to více silnější -viz její tetování na zádech… Viděl jsem její nový koncertní program v Klatovech založený na novém CD a je to nářez! To je pravá G.G. s drivem a 100% intonací!

74- je to s podivem, ale s Ejmi souhlasím. Pokud má člověk hudební sluch, často při letošní SS opravdu hodně trpí a přepíná na jiné programy s nevěřícím kroucením hlavy po hodnocení od porotců. Dokážu si představit, že letos zvítězí Sabina. Vše tomu nahrává.

90 – tohle je parodie na Santu a vše americké. O zazpívání Martu a G.G. požádal jejich dobrý kamarád Janek Ledecký (a to je dobrá značka). Kdo jiný by to takhle skvěle zazpíval než dvě moje nejoblíbenější české zpěvačky, které se osobně moc dobře znají. A pokud vím, natáčení byla ohromná sranda a obě si to parádně užily. Je to recese a každý normální, nezaujatý člověk to tak bere. Kdo je zaujatý, píše blbosti…

123
Jai Kudo
Reagovat

121 – poslední týden v květnu, předpokládám, že Lewron vyhlásí datum příští týden….pak to bude určitě na všech stránkách GG. Já tam na 99,9% budu……:)

124
DJ Vlado
Reagovat

123 – Díky :-) Snad by mi do toho nemělo nic vlézt. Ještě, že to není příští pátek (24.), protože to se mi vdává ségra :-)

125
ejmi
Reagovat

122-Sidney čudujem sa, že máš odvahu sem prísť a pokračovať. Áno čo sa týka vydania CD nedohodli sa, Lukáš nechcel robiť žiadne kompromisy, ale to na kvalite CD-čka nič neuberá. Chlapci sú skvelí a tiež ich pesničky a Ty keď sa tu prezentuješ od branže predsa musíš vedieť aký je rozdiel, keď niekomu vydáva CD agentúra a keď niekto vydáva sám bez možnosti mediálnej masáže. Tak už prestaň, lebo prvé CD GG a CD Siempre to je čo sa týka kvality nebe a dudy. Sú aj iní fans, takí, ktorí nepotrebujú svoj idol vidieť v každej zábavnej relácii a na galaprogramoch. Ja netrpím megalomanstvom a neohúri ma svetlo rámp, aj pod týmto svetlom často spievajú hviezdy a hviezdičky na playback. Želám stajni Lewron, aby sa jej podarilo „vyrobiť“ hviezdu typu „A“, tak ako to robí Wronka v prípade Ewy Farnej, možno bude GG v porote Superstár už na budúci rok, ktovie, veď to je súčasť výroby, to hádam nepoprieš. Takže neporovnávaj neporovnateľné. Ale verím, že si si všimol aspoň fakt, že na rozdiel od Teba som korektná, áno GG nefalšuje. Ale ani Luky.

126
T.M.
Reagovat

112: Tak to já bych tě nejradši ukamenoval. :-D

Sabina na GG nemá hlasově, to je sice pravda ale po stránce uvěřitelnosti a výrazu ji u mě jednoznačně překonává. A i jako člověk je mi sympatičtější. Gábina byla taková rezervovaná a odtažitá, Sabina je mi i jako člověk mnohem bližší. Já to hodně hodnotím i podle sympatií protože to není jen o zpěvu a se Sabinou se prostě člověk zasměje daleko víc než s GG. Sabina mě prostě baví víc než GG a tolik jako Sabině sem asi ještě žádný jiný holce nikdy nefandil.

Říct o Martinovi že je druhá Veronika je pro Martina urážka jako hrom. Martin je opravdu jak už tu bylo psáno absolutní opak Veroniky, prostě sympaťák s emocema a zajímavej zpěvák kterej předvádí zajímavý výkony.

A Adam že nemá charisma? Charisma neměl Horváth, neměl ho Drda, neměl ho Chodúr, neměl ho pro mě ani Adamec tak proč to všichni vyhráli? Narozdíl od těchhle pofiderních vítězů má Adam obrovský charisma a na svůj věk až neuvěřitelný. Je to jeden z nejcharismatičtějších a nejzajímavějších lidí v celý letošní řadě a proto mu taky tolik fandím. Pokud on vyhraje, bude to znamení že češi konečně dostali rozum.

Souhlasím v podstatě jen se Štefanem, ten je z téhle čtveřice rozhodně nejméně zajímavý a tak tam místo něj měl být Jarda nebo Karol kteří byli rozhodně daleko zajímavější. Nic proti Itchovi vlastně nemám jen mě prostě dost často nudí….ale pořád je teda zajímavější než Veronika samozřejmě.

127
T.M.
Reagovat

112: A jestli by to Sabina měla vyhrát? Jo to by klidně mohla. Splňuje pro to všechny předpoklady. A stejně tak Adam s Martinem. Sabina, Adam i Martin jsou v podstatě tři Superstar i když jen jeden z nich to bude mít oficiálně a je už jedno kdo to bude protože titul a finanční odměna tentokrát skončí ve správných rukou ať už vyhraje kdokoliv z téhle hvězdné trojky. Superstar nebyla Veronika a proto vypadla. A Superstar není ani Itcho, do toho má hodně daleko.

128
jab
Reagovat

126 – Karol sice něčím zajímavý byl (i když pro mě ne tolik jako Itcho) ale cpát ho do TOP 4 je podobný nonsens jako kdybych já se tam snažil procpat Kristínu :-D (což by mi zdravý rozum v životě nedovolil ;-)). S Jardou by se dalo souhlasit, škoda přeškoda té obrovské konkurence mezi Čechy…
127 – Itcho je superstar. Záleží z jakého úhlu pohledu se na to díváš, ale já v něm tu superstar vidím. ;-)
Ad Jarda) Byť jest majitelem zajímavého hlasu a nezpochybnitelného hudebního cítění (aspoň z mého pohledu), ještě víc než pěvecká z něj roste moderátorská superstar ;-). Jeho výkony v zákulisí rostou týden od týdne („Martine, jakou činností si vynahrazuješ nedostatek Terezky“ :-DDD) a už se moc těším, co zas vymyslí napříště ;-).

129
T.M.
Reagovat

No Karol do Top 4 asi ne, no jo no. Škoda že Veroniku neporazil i Jarda, to mě mrzí nejvíc. Kdyby tam byl teď Jarda místo Itcha tak to už by byla fakt sladká pohádka ale člověk asi nikdy nemůže mít úplně všechno. Stejně je to ale zvláštní že Itcho už to pokazil tolikrát a nikdy nevypadl a Jarda podal jeden trošku slabší výkon a hned letěl. Přitom zpíval jinak skvěle. Nevím proč tam Itcho vydržel o tolik déle. Jestli je to tím že je slovák….ale spíš asi na Itcha letí víc baby než na Jardu a ti mu posílají víc hlasů. V tom bych viděl vysvětlení.

130
DJ Vlado
Reagovat

128 – Člověče, já bych si Kristínu v Top 4 i představit dokázal :-) Kdyby na tom byla trochu líp technicky, mohla klidně zaútočit na přední místa, protože sympatie si jako skromná „holka od vedle“ rozhodně získala :-)
Tedy samozřejmě ještě radši bych tam za Slováky viděl Terezku a to by mi zdravý rozum dovolil, protože podle mě není zpěvácky horší než Itcho, oba střídali lepší a horší výkony, Itcho má navrch v tom, že je starší a zkušenější, z toho vyplývá i větší jistota a uvolněnost na pódiu, ale zajímavější hlasový materiál má pro mě rozhodně Terezka :-) Nemluvě o tom, že by tu Top 4 by Terezka rozhodně víc typově zpestřila, zatímco Itcho v podstatě zastupuje podobnou kategorii jako Martin (tzn. zkušený zpěvák a muzikant, který navíc i dobře vypadá), jen v horším provedení :-)

132
T.M.
Reagovat

131: Kdyby to tam s Adamem bylo tak strašný tak by za ním asi Itcho takhle nešel. Adam je spíš už bez nálady a unavenej z celýho toho kolotoče ale to se není co divit a kór v jeho věku. Je vidět že chyba byla spíš ve Veronice.

133
jab
Reagovat

130 – Hlavně by to chtělo být trochu střídat styly a ne jen středněproudý pop, kde by typově působila jako chudší příbuzná Veroniky. Já bych ji během celé soutěže dal minimálně jednu country a jeden šanson a uvidělo by se :-). Ale to bych od naší slavné produkce chtěl už moc…Terka měla fakt úžasnou výhodu, že byla jedinou zástupkyní soulu v TOP 12, neboť Gía byla spíš na r’n’b, nemluvě o tom že oproti Terce byla pěvecky mnohem horší (a navíc z ní na mne nic nešlo, což je pro mě ještě víc diskvalifikující než falešné tóny nebo špatné frázování). Itchovy zlušenosti a hlavně nadhled podle mě hrály rozhodující roli, bylo vidět že si to oproti Terce uměl na pódiu mnohem víc užít (s Kristínou radši ani nesrovnávám…) a i když zazpíval húře nebo vyloženě mizerně (viz Queen), aspoň to vynahradil zábavnou pódiovou prezentací (akorát Patejdl nebyl ani dobrý ani vizuálně nijak zajímavě provedený). Ale holky v tomhle ještě možná „dorostou“, přece jen jsou na spodní věkové hranici, zatímco Štefan na horní. ;-)

134
Rena
Reagovat

Itcho, Sabča i Martin oproti Adamovi mají tu obrovskou výhodu, že jsou starší a zkušenější, z toho vyplývá i jejich větší jistota na pódiu … jsou to zkušení zpěváci a muzikanti, kteří navíc i dobře vypadají…vědí kam míří a už se toho u nich moc nezmění…
Přesto se Adam dostal do nejlepší 4ky a doufám, že postoupí i zítra…držím mu pěsti..

135
jab
Reagovat

132 – Já se mu ani nedivím, jen už asi 10 týdnů odloučený od svých blízkých, ve vile, navíc myslím není jediný, komu už to trochu leze krkem. A to jak se údajně změnil je IMHO jen podvědomá obranná reakce na danou situaci. Až soutěž skončí, bude to zas ten starý Adam jako na začátku ;-) (moje teorie je postavená na hypotéze, že Veronika mluvila a pravdu a Adam se ve vile skutečně změnil)

136
T.M.
Reagovat

Itcho už měl v soutěži tolik vyloženejch průšvihů že bych je ani nespočítal. IMT Smile, Seal, Queeni, Patejdl….a přesto tam pořád je. :-D A pořád mě mrzí že tak brzy vypadnul nejen Jarda ale i Karol. Je pravda že na Top 4 Karol určitě neměl ale já bych ho tam nechal aspoň tak do Top 7. Mě prostě bavil víc než Virgínia a i než Kristína kterou si tady spousta lidí oblíbila. Mě prostě tyhle holky nic neříkají takže bych se tam na Karola díval raději. Je ale asi pravda to že u Karola je podobně jako u Itcha stěžejní jeho vlastní tvorba která mu sedí a ve který je jako ryba ve vodě, případně covery jeho oblíbených rockových kapel který mu taky jdou. Jenže v Superstar by se asi ničeho tak specifickýho nedočkal a na to aby obstojně zvládal zazpívat témata daných kol prostě bohužel neměl a navíc sám říkal že se zpěvem je teprve v začátku a že ho překvapilo že se do finálové dvanáctky vůbec dostal. Takže asi by se tam Karol jen trápil a je pro něho samotného možná dobře že odešel tak brzo.

137
Rena
Reagovat

Pro pubertálního Adama (doposud zvyklého na matčinu péči a přítomnost malého bráchy..) tolik týdnů mimo rodinu musí být hrozných…navíc, co vše zamešká ve škole – čekají ho prázdniny plné učení a zkoušek… takže ani po návratu domů si neodpočině..
když se do SS hlásil, jistě ho ani ve snu nenapadlo, že by se dostal až na vrchol soutěže, nejspíš ani do nejlepší 12ky… Spadl do vody a plave… jistě to pro něj bude do života velká zkušenost, ale nejspíš mu už docházejí síly… k tomu napadení od Veroniky ..
Moc mu přeji, aby jeho vystoupení v neděli mělo opět tu energii, co tři kola zpět… Pak už bude opravdu mířit k vítězství …

138
T.M.
Reagovat

Já jsem zvědavej jestli to ten Adam vyhraje nebo nevyhraje. Vidím jejich šance se Sabinou hodně vyrovnaně a koneckonců i Martin by mě jako vítěz už asi nepřekvapil. Ale přeju jim to všem třem stejně. Zítra by měl odejít Itcho.

139
Prochor
Reagovat

Rád bych obhájil svůj názor.
Adam nemá charisma pro mně ale respektuju, že má charisma pro jiné – viz kursy. Ale jeho poslední dietní výkony z něho v mých očích favorita opravdu nedělají.
Šafa mi připomíná Veroniku právě tím, co člověku vezme konzervatoř nebo vůbec výuka zpěvu. A to je osobnost. Šafa neustále předvádí manýry, kterých není schopný se zbavit a to mu vyčítám.
Ičo je zase ze všech kluků nejslabší. Upřímně řečeno mně osobně v poslední době nezaujal jeho jediný výkon.
Jedině Sabča je pro mně osobnost, která si zaslouží být v grandfinále. Já jsem takovou dívku ještě nepoznal – absolutně zajímavá a absolutní charisma. Její slabina je technika zpěvu ale to se dá při jejím talentu doučit. To ostatní se doučit nedá.

140
blixa
Reagovat

139 : ač Šafa není mým favoritem, myslím že po něm chceš nesplnitelné. On spíš, než že by ztrácel na škole osobnost, je jakousi přirozenou násoskou všeho, co mu kdy přišlo zajímavé. To všechno vstřebal a vyrobil si z toho neskutečnou zásobu různých manýr, a bohužel asi neměl v okolí nikoho, kdo by ho korigoval. Zbavit se toho opravdu není úkol na měsíc či dva ale spíš na rok až dva. A on na tom zřetelně pracuje, pro mě je jeho pokrok až překvapující. Takže vyčítat mu to není úplně fér, já myslím že dělá co může.

141
Prochor
Reagovat

140 – U Šafy je to strašná škoda hlavně proto, že má neskutečně sexy hlas a to jsem chlap. Podle mně má Šafa obrovký talent a je to rozený zpěvák. Takže jen mu přeju aby s tím něco dělal. Ale to mu už minimálně třikrát řekla porota a já s ní v tomto případě souhlasím.

142
T.M.
Reagovat

No Adamovi se teď poslední kolo moc nepovedlo a i to sám na fb přiznal. Ale jako hlavního viníka vidím fakt stres a únavu, je toho na něj už moc. A samozřejmě výběr těch UB40 taky nebyl úplně nejšťastnější i když nevím kdo mu to vybral. Ale věřím že od něj se ještě zajímavého výkonu dočkáme pokud teda zítra nevypadne a já doufám že ne. Mě se teď Itcho docela líbil v tom Robbiem a přiznám se že sem si to vystoupení během týdne i párkrát pustil. To mělo něco do sebe. Ale na ostatní to už nestačí, je to málo a měl by už jít domů. Sabinu si teď vystihl přesně, v tom s tebou souhlasím a výhru jí taky přeju. Šafu zase úplně přesně vystihnul blixa.

143
Prochor
Reagovat

142 – T.M. Jako dalšího viníka vidím štáb, který Adamovi dává neskutečný repertoár. Z mladého kluka dělá mladého-starého. Moc by mně zajímalo, co by si vybral sám Adam aby to zazpíval s radostí a přesvědčivě. Jestli hraješ na kytaru a zpíváš tak víš, jak je těžký zazpívat přesvědčivě něco, co si publikum vynutí a tobě se to strašně nelíbí.

144
jab
Reagovat

143 – Myslím že teď toho Nielsena si užije, snad se nevymlátí na falzetech :-). Já osobně bych si ho rád někdy poslechl v Let Her Go – nádherná píseň, která se teď docela často hraje…navíc Adamovo podání by mohlo znít lépe než originál, neboť Rosenberg má na můj vkus poněkud asexuální hlas :-)

145
blixa
Reagovat

143 : no možná z něj dělá starého mladého, ale zase na rozdíl od ostatních mu výběrem neskutečně pomáhá , vybírá mu věci které mu výborně sedí jak rozsahem , charakterem tak cítěním. Jediné s čím se nestrefili byli ti UB40, ale i tady si myslím že to nebyla zlá vůle ale jen obyčejný amaterismus. Je jednoduché plivat na Štefana že zprasil Queeny (že Vlado :-) ) , ale jak by asi dopadly v podání Adama ? :D Nebo kdyby mu třeba sázeli jednu rockovou pecku za druhou, na které nemá sílu hlasu ? Byl by ještě v soutěži ?
Zatím si tam produkce i porota Adámka pěkně hýčkají :D

146
Prochor
Reagovat

145 – Ale Blixo opravdu si myslíš, že klukovi v 16-ti v roce 2013 konvenuje Evlis?

147
Rena
Reagovat

145 – ty Queeny dali Štefanovi hlavně proto, že je nejstarší, dát je pubertákovi by teda bylo, dle mě, divný…

148
T.M.
Reagovat

145,146: No na Adamovi Queeny bych byl hodně zvědavej ale radši až někdy někde po soutěži, tady bych mu je moc nedoporučoval. :-D No a k tomu Elvisovi….on Adam není tak úplně obyčejnej šestnáctiletej kluk jako ti ostatní, on je svou zálibou v Elvisovi vyhlášenej. Dokonce je to možná jeho největší vzor? Jak má Sabina za idol Janis tak Adam má zase Elvise. A Martin Freddieho Mercuryho pokud se nepletu. Takže oni se tihle mlaďoši docela dost vezou na starý muzice a je vidět že mají vkus. A Pretty Woman vybrali Adamovi diváci, takže asi nejen produkce ho chce v těch starých věcech slyšet.

149
blixa
Reagovat

146 : ano, Adamovi konvenuje Elvis. Rozhodně víc , jak cokoliv aktuálního. Nakonec před SS dělal sám především revival.

150
blixa
Reagovat

147 : dát Queeny komukoliv, kdo nedisponuje hlasem typu GG je jasná vražda. Je jedno jak je starej :D

151
Prochor
Reagovat

149 – V pořádku ale mladá generace tuhle muziku přeci už 20 let neposlouchá. Proč by se jim měla líbit v superstar?

152
Rena
Reagovat

pravda, tohle by se k Adamovi hodilo a jeho hlas by zněl určitě lépe….
http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA

153
blixa
Reagovat

151 : a jsi si jist, že SS sleduje a do ní hlasuje především mladá generace ? :D Já si myslím že to tak není.

154
Klaris
Reagovat

tak alespoň jednou letos přispěju do diskuze. V té minulé superstar jsem přispívala docela dost a je fakt že u každého článku tady na panáčkovi bylo mnohem víc příspěvků než teď. A myslím, že to bylo tím, že to sledovalo mnohem víc lidí, protože se na to dalo koukat. Já jsem superstar měla vždy moc ráda, vždy jsem ji sledovala a vždy jsem si našla nějakého favorita, kterému jsem fandila. I letos jsem se moc těšila, ale postupně mě to tak znechutilo, že už to sleduju jen jedním očkem a je mi úplně jedno jak to dopadne.
To, co letos Nova provedla s tímto pořadem mě dokonale znechutilo. Chápu, že nemaj peníze, ale zkrácením semifinále, v podstatě docílili toho, že si lidi nemohli ani nikoho pořádně oblíbit a najít si v klidu favorita. Naprosto příšerní moderátoři, kteří nedokážou vzbudit ani trošku emocí ani trošku napětí, a jsou trapní tak, že je člověku těch soutěžících úplně líto. Zlatej Leoš Mareš, teď se teprve ukázalo, jakej to je profík. No a porota tak nic moc, jen ta Ewa to trochu zachraňuje, Habera je pořád stejnej a Soukup nudnej.
A co mi přijde úplně příšerné, je celý ten systém vyzařování ve stejný den, ale hlavně naprostá absence nějakého rozloučení se se soutěžícím, třeba písní nebo medailonkem – myslím, že by si to zasloužili. Hlavně když dostanou sluchátka.
O koncepci jednotlivých dílů a témat se snad ani nemá cenu rozepisovat, vždyť je to opět bez nápadu, zpívá se pořád to samé dokola.
A možná, že bych tohle všechno dokázala aspoň chvílema zkousnout, kdybych si dokázala najít nějakého favorita a fandit mu, ale tak naprosto nemastní neslaní soutěžící tady už dlouho nebyli, vždyť tam není nikdo, kdo by mohl vzbudit alespoň trochu emocí, nikdo aspoň trochu kontroverzní, kdo by rozděloval fanoušky, nikdo, kdo vzbuzoval emoce a tím i zájem na tolik, aby tady na diskuzi lítal jeden příspěvek za druhým.
Včera jsem se podívala na pár videí z minulé superstar a utvrdila jsem se v tom, proč mě ta letošní soutěž prostě nebaví. To se vůbec nedá srovnávat.
Zajímalo by mě, jestli je někdo stejně jako já z té letošní superstar taky tak rozladěný.
ahoj všem a vy, co jste si našli favorita, tak ať vám vyhraje. :)

155
T.M.
Reagovat

151: Právě že Superstar by mohla být i prospěšná věci a mladí by se v ní mohli hudebně dovzdělat. Mohlo by to být užitečný. Třeba puberťačky si oblíbily Adama tak by díky tomu mohly začít poslouchat i Elvise. Ta stará hudba je nesmrtelná. Já se přiznám že fakt nesnáším ty dnešní Rihanny, Lady Gagy, Beyonce a podobně. Kdo si na ně za 20 let vzpomene? To pro mě není hudba. Tenkrát v období 50.,60. a 70.let vzniklo nejvíc těch hitů které lidi dodnes poslouchají. Dneska už nikdo nic takovýho nenapíše. Čím to je?

156
blixa
Reagovat

152 : ale jistě, našla by se spousta věcí, ale to by v produkci musel být někdo příčetnej s hudebním vkusem a rozhledem, což je v případě Novy i Markýzy nejspíš zcela vyloučeno.

157
Prochor
Reagovat

155 – O.K. Ale být v TOP4 , šlo by mi o propagaci Elvise nejmíň:-))) Spíš o výhru.

158
blixa
Reagovat

154 : je to protichůdné, po stránce produkční je to určitě nejhorší SS co kdy byla, ovšem po stránce zajímavosti soutěžících naopak pro mě možná nejlepší :D

159
T.M.
Reagovat

157: Však taky teď Adam Elvise zpívat nebude. :-) Ale jinak myslím že Adam si toho je vědom a chce i změnu proto chtěl tu písničku od Kurta Nielsena. No a Pretty Woman mu vybrali diváci, s tím on nic nenadělá.

160
Prochor
Reagovat

Ještě jedna poznámka – víte co odpovědel John Lennon novináři na otázku, proč předvádějí Beatles tak divný rocn´roll? Johnh prohlásil : protože se mi nelíbí, že ve spojeném království všechny skupiny zpívají jako Elvis Presley. My to chceme dělat jinak (a dělali že). A to bylo v roce 1963!!!

161
T.M.
Reagovat

154: Já bych se zastal Juraška. To co on tam dělá za ty vyřazovací čachry se Šafou kdy mě neustále každé kolo přesvědčuje o tom že teď už Šafa doopravdy vypadne a on pak nakonec stejně postoupí tak tohle by teda ani Mareš nevymyslel. :-D V minulých řadách když někdo stal dvakrát po sobě v poslední dvojici tak většinou už vypadnul, Šafa už tam stál snad desetkrát a vždycky postoupil. :-D Takže tady si člověk u vyřazování nemůže být jistej vůbec ničím a Juraško to napětí dokáže vytvářet. Zora už jiná nebude ale už mi taky nevadí tolik jako na začátku, buď se zlepšila nebo už sem si na ni zvykl. Porota v pohodě a zkrácení semifinále mi nevadí protože je zase aspoň víc finálových kol. Snad jen ty medailonky, ty by jim pouštět mohli no…..a opravdu i mě přijde že jsou letos zdaleka nejlepší, nejzajímavější a nejsympatičtější soutěžící za všechny roky. Takže asi tak.

162
Rena
Reagovat

154 klaris – souhlasím a psalo se tu už hodně, že je to nejhorší ss , co byla…hlavně díky moderátorům a produkci…
Souhlasím, je úplně příšerná naprostá absence nějakého rozloučení se se soutěžícím, třeba písní nebo medailonkem – také myslím, že by si to zasloužili…
ale soutěžící špatní nejsou, rozhodně ne ted ti poslední…

163
Rena
Reagovat

162 Juraška se docela polepšil a Zora už tak nemele… dá se aspon snést… jen prosím už nikdy více…

Porotu bych příště ceklou vyměnila, Ewu zase tak za 5 let nejdříve, až trochu dospěje a ti dva pánové už mají odsloužíno, chce to novou krev…

164
Prochor
Reagovat

Navážu na své 160 – Všeobecně sklidil Ben Christovao posměch za svůj projekt Tělo. (Získal jen Ewičku:-)) Ale oceňuji, že se snaží o něco nového i když tentokrát to byla cesta do tunelu. Vyšel mu barvotiskový brak. Přeju mu určitě lepší projekty. Cesta zpátky neexistuje. Toť můj názor.

165
Motýlek
Reagovat

154 – Klaris – taky to tak cítím, letos v podstatě ani nemám co psát, taky jsem z toho všeho rozladěná a otrávená… Není to to zapálení jako minule… Nemám komu poslat sms… Je mi jedno kdo vyhraje, nemám se ani s kým hádat tady… :-D
Teď znovu opakují Talentmanii, tak to si pokaždé znovu uvědomím, jaká je to škoda, že v SS není Adela… I Leoš by byl tisíckrát lepší než ti dva tam… I ten Rytmus mi v porotě chybí… I ta Marta koneckonců.. Ewa mě nebaví, většinou taky mluví z cesty, repliky má připravené a je to moc poznat…
Zdravím kámoše… /Dolly 76 – :-) /

166
T.M.
Reagovat

165: Nemáš komu poslat sms? Hele jestli máš nějaký zbytečný sms navíc tak je prosím zítra nějak rovnoměrně rozděl mezi Adama, Sabinu a Martina aby už konečně vypadnul Itcho. Můžeš to pro mě udělat? :-)

167
Motýlek
Reagovat

166 – pro tebe můžu udělat cokoli… :-D /to byl humor../
No ale vynasnažím se, neboj… Tak pá zítra…

168
Prochor
Reagovat

166 – Na Itchovi se shodnem. TOP3 je jasná.

169
Prochor
Reagovat

POZOR!! změna kurzů – Sabina posiluje:
Adam 2
Sabina 3,3
Šafa 3,7
Itčo 7

Minule Sabina+ Šafa na stejném levelu. Co se děje ?

170
Prochor
Reagovat

Pro porovnání tipsport mluví stejným jazykem:
Adam 2,4
Sabina 3,3
Šafa 4
Štefan 6

Sabina dotahuje Kukačku a Šafa ztrácí.

171
Rena
Reagovat

Myslím, že nám tu nakonec bude chybět Verča – aby bylo napětí… Protože Itcho ted vypadne nejspíš a mnozí mají rádi všechny tři zbylé stejně… já tedy budu bojovat za Adama…Pokud vyhraje, poprvé po Anetě bude vítěz dle mého gusta…
Pro mě to tedy bude vzrůšo až do konce, protože na TOP2 ho vidím… se Sabinou!

172
T.M.
Reagovat

167: Opravdu cokoli? :-) :-D To budeš hodná když jim něco pošleš. :-)
169,170: No třeba si zase někdo vzpoměl na Šafovy manýry. Ale ony ty kurzy stejně v podstatě nic neznamenají, je to jen něčí tipování tak jako my tipujeme tady a jak se ukázalo u Veroniky tak všechno může být nakonec úplně jinak. Já třeba si vůbec netroufám odhadnout jestli se dostane dál Sabina nebo Martin. Martin může zítra vypadnout a Sabina může celou soutěž vyhrát a nebo taky Sabina může skončit třetí a Suuperfinále bude mužské Martin s Adamem. Dost těžko odhadovat jak to dopadne.

173
Prochor
Reagovat

172 – Ano – kursy nejsou směroplatné ale o něčem to vypovídá. Třeba o tom, Sabče se minulé kolo excelentně povedlo, zatím co Adam poněkud stagnoval.

174
blixa
Reagovat

167 : NE ! Kdyžtak prosím rovnoměrně :D Stejným dílem i Štefanovi ;-)

175
blixa
Reagovat

173 : stagnoval ? Zajímavý eufemizmus :D Kdyby něco takového předvedl kdokoliv jiný, tak budou všichni hovořit o totálním průseru :D Ale že je to Adámek, tak „stagnoval“ :D :D

176
jab
Reagovat

174 – Kdyby ty SMS nebyly tak odporně drahé tak asi fakt Itchovi něco pošlu :-).

177
Prochor
Reagovat

175- Nechtěl jsem Adamovi škodit protože je mi v podstatě sympatický. A myslím si, že si zaslouží svou šanci. Nejsem mstivá Veronika.

178
T.M.
Reagovat

174: Ale to už by pak nemělo smysl poslat to všem. :-D
175: Tak on Adam totální průser neudělal. Dobrý, UB40 se mu nepovedly ale pořád to teda mělo opravdu hodně daleko do Itchovejch Queenů a Patejdla. :-D A ty R.E.M. zazpíval dobře, tam byl problém spíš v tom že nedokázal tím podáním tak nějak vyvolat emoce a bylo to takový nemastný neslaný což u něj nebývá zvykem.

179
Rena
Reagovat

UB40 a Karneval byly jediné dvě písně, které se Adamovi opravdu nepovedly a to hlavně proto, že na ně něměl typ hlasu…přesto mu je produkce dala..rozhodně mu vždy nejde na ruku, jak se tu tvrdí. A porota, hlavně Habera, dokud měla favoritku Veroniku mu dávala pěkně zabrat..až v poslední době je při něm..Adam toho (se Sabinou) zkazil nejméně a měl nejvíce dobrých a zábavných vystoupení. Vzhledem k jeho věku a málo zkušenostem je to obdivuhodné…
V TOP 2 by měl být ADAM a SABINA !!

180
T.M.
Reagovat

Já mám takový zvláštní podvědomý tušení že vyhraje Sabina a Adam bude druhej. Nevím proč to tak mám ale něco mi říká že to tak bude. Uvidíme jestli se moje předtucha vyplní nebo ne.

181
Anta
Reagovat

A já stále doufám v ŠaSa !!! :)))

182
blixa
Reagovat

A já v SaŠt :D :D

183
T.M.
Reagovat

Proč musí stát jedna sms 13 kč? To si každej rozmyslí než tam něco pošle. Kdyby to bylo normálně za 3kč nebo aspoň za 6kč tak by na tom vydělali ve výsledku daleko víc protože by víc lidí posílalo hlasy. Nejradši bych zítra něco poslal Martinovi protože fakt nechci aby ho Itcho porazil.

184
T.M.
Reagovat

Počítám s tím že zítra už se v hlasování konečně střetnou Šafa a Itcho tváří v tvář kdo s koho a jeden z nich už fakt vypadne. Doteď to za ně vždycky odnesl někdo jinej – prvně Jarda, pak Kristína, Tereza, Veronika a tak se ten jejich souboj pořád oddaloval….ale teď už těch jinejch možností moc není takže se to mezi nima dvouma zřejmě konečně definitivně rozsekne. A já doufám že postoupí Šafa.

185
Anta
Reagovat

182 blixa – máš tam zřejmě přepis :-DD

186
blixa
Reagovat

185 : Já ? Ale kdež ! To ty :D
Já Brut ;-)

187
Anta
Reagovat

186 blixa – no tak on zítra vypadne, takže se Ti to pak srovná do správného hesla/mota a navrátíš se zpět ;-) :-))))

188
Motýlek
Reagovat

Mně by se líbilo finále Martin Adam…
Adam skutečně nepokazil vůbec nic, ti co to neustále dokolečka kritizují si asi sedí na uších… Dnes jsem to znovu poslouchala a bylo to hodně dobré… To už toho víc pokazil Martin… Štefana budu mít na třetím místě a Sabinu na čtvrtém – bohužel, ani při dnešním opakování jsem nezměnila názor.. Kdybych měla srovnat Sabinu a Gábinu, tak Gábina je oproti ní paní zpěvačka… Gábině jsem nefandila, ale fakticky zpívat uměla… Já bych si přála vítěze, který umí zpívat… :-)

189
Motýlek
Reagovat

Dost lidí podle mě bude hlasovat až ve finále, tak může pak nastat překvapení…

190
Lada
Reagovat

Reno,v předminulé SS dali tu samou písničku od Qeenů,15-letému Bendíkovi.
Blixo finále SaŠt by bylo fakt super! Ale to se asi nestane:-(

191
blixa
Reagovat

190 : Já tomu verím. Bratia Slováci si počujú Babku nadtatrovskú a zahlasujú !!! :D ;-)

192
Lada
Reagovat

191- tvůj optimismus bych chtěla mít;-) .Babka je fakt boží:D
T.M.- kvůli Itchovi a Martinovi,teda podle tvojí logiky vypadl i Karol,Natálka a všichni před nimi ? Zajímavá úvaha……

193
T.M.
Reagovat

192: To ne, Itcho s Martinem začali být v potenciálním ohrožení tak okolo Top 8 ale vždycky to odnesl někdo jinej, zítra se to mezi nimi asi už rozlouskne kdo s koho.

194
yeey
Reagovat

tak ja to rozslousknu – musi vyhrat Sabča, ptze je tam podle me za a) nejlepsi b) nejzajimavejsi c) at konecne vyhraje holka d) aby nevyhral „missák sympatie“ Itcho e) aby nevyhral protezovany budulinek Adam, co se o nem ta oskliva zavistiva technicka furie odvazila rict svuj nazor f) aby Šafa naplnil vestbu GG, ze skonci jako druhy :-))

195
Anta
Reagovat

194 yeey – no ten poslední bod fň se Ti teda povedl ! :D

196
T.M.
Reagovat

A co když vyhraje Šafa? Co když tam vždycky stojí proto že má naopak nejvíc hlasů on?

197
Rena
Reagovat

194 – Nesouhlasím, vyhraje díky svému talentu a charizmu, i přesto, že je budulínek – Adam !!
Sabča bude druhá… :-)

198
T.M.
Reagovat

Já to mám dobrý že ať už vyhraje Adam, Sabina nebo Martin tak já budu spokojenej protože to přeju všem třem stejně. Mů favorit ještě nikdy nevyhrál. Tak aby to nakonec ještě nevyhrál Itcho. :-D Co byste dělaly kdyby to vyhrál Itcho? Byly byste z toho v šoku?

199
Prochor
Reagovat

Soustřeďme se na to nejbližší – Cry je velká výzva a hozená rukavice od Alžbětky Kolečkářový, která to dala super. Pro mně osobně je nesmírně zajímavé, jak to dá Sabča (přezdívaná Joplinka) a jestli Bětku překoná. Samozřejmně, že jí miluju a držím jí palce.

200
T.M.
Reagovat

199: Tak to sme dva. Já Sabinu taky miluju. Od první chvíle co sem ji uviděl.

201
T.M.
Reagovat

http://superstar4.com/superstar-po-8-finale-koho-si-preji-divaci-jako-viteze-vysledky/ Zajímavá anketa. Tak to s tím vítězstvím Sabiny vypadá vcelku reálně. Superfinále bude Sabina – Adam a vyhraje Sabina. Můj tip i když Adamovi to vítězství taky strašně moc přeju. Možná to podvědomě trošičku víc přeju Adamovi ale Sabina by byla taky vynikající vítězka.

202
yeey
Reagovat

198 asi bych nasadil podobnej vyraz, jako bych mel, kdyby mi nekdo pred 2 tydny rekl, ze nas na MS v hokeji 2x porazi a dokonce vyradi Svycari :-DD

195 ze? :-) jeste mam za g) urcita satisfakce za nevyhru GG…

197 urcity talent mu nelze uprit, ale to charisma prede mnou bohuzel Adam od 1. finaloveho kola az doted dukladne ukryva :-))

203
blixa
Reagovat

201 : nětáraj, to sú len čehúni ! :D

204
Anta
Reagovat

Postupně teď poslouchám zpětně všechna Martinova vystoupení a jednak se zlepšuje čím dál víc a jednak ty vystoupení s jeho krásným hlasem jsou prostě lahůdka pro uši :)

Nebudu zde psát, jako pánové, že Šafu miluju :D :D ale mou nedělní smskovou podporu má, jako vždy, stoprocentně zaručenou :)

Letošní superstár už jsem našla = Martin Šafařík Šafa !!! :))

205
T.M.
Reagovat

202: A co třeba to kolo které patřilo celé jemu a kde zazářil s Mad World a pak celou halu rozpumpoval Elvisem? Ani tam na tebe z něj to charisma aspoň trošičku nevykouklo? Ale jestli má pro tebe charisma Veronika tak asi ne. :-D Aspoň že na tý Sabině se shodnem. :-)

206
T.M.
Reagovat

204: A miluješ ho nebo ne? :-D

207
jab
Reagovat

205 – Ty jo mě zrovna ten vychvalovaný Mad World tolik neoslovil…jasně zazpíval to pěkně, hlasově dobré, ale nevyvolalo to ve mně ty emoce, byť to Adam procítil, bylo mu to vidět v očích :-)…naopak je ve mě vyvolala všeobecně spíš kritizovaná Jasná zpráva…cítil jsem z toho jakýsi postesk a celé to bylo pro mě příjemně načichlé písničkařinou :-)

208
Anta
Reagovat

206 T.M. – :D :D :D :D :D :D :D :D A co myslíš ?
Miluju jeho hlas ;-)

209
jab
Reagovat

208 – Šafův hlas. Když ho miluješ, není co řešit :-)

210
Rena
Reagovat

Nechápu, jak může někdo vidět charisma u Veroniky a přitom ne u Adama..?!
V předpřed minulém kole byl zábavnej a měl ve svých dvou písních energii jen on – všichni píší o Kukyho kole..a někomu se přesto líbí jen Stýblová..

211
T.M.
Reagovat

207,208: Ve mě jak Mad World tak i Jasná Zpráva vyvolaly emocionální blaho. Obě vystoupení skvělý, v Mad World zněl Adam místy hodně podobně hlasem jako Michael Stipe z R.E.M., paradoxně daleko víc než když potom minule R.E.M. opravdu zpíval a v Jasný Zprávě to popisuješ dobře, taky to na mě tak působilo. A na Sabině já miluju úplně všechno. :-)

212
T.M.
Reagovat

210: No to je prostě yeey a s tím já se málokdy na něčem shodnu. Já to taky nechápu jak on může vidět charisma u Veroniky a u Adama ne nebo jak loni mohl fandit Ivanně ale tak každej sme nějakej. Hele ale dobrý je že Stýblová už je naštěstí pryč a tak se tím nemusíme už trápit….Kuky tam pořád je takže letos sme vyhrály my a diváci dali taky jasně najevo kdo že má pro ně větší charisma. :-)

213
yeey
Reagovat

205 ajo bych zapomnel, to je pravda, to se mu zadarilo… jinak ty sis snad nekdy vsiml, ze bych psal, ze ma Veronika charisma?

214
Prochor
Reagovat

201 – T.M. díky za odkaz. Zase si připadám míň jako exot, že jsem fanda Sabči. Je nás víc exotů:-)))

215
blixa
Reagovat

214 : tady je nás takových exotů myslím většina :D

216
yeey
Reagovat

212 What the hell is wrong with you? :-)) proc musis z lidi delat nesvepravne osoby jen proto, ze si ze Superstar nedelaji soutez o nejvetsi charisma, ale fandi tem, kdo maji opravdu talent? jasne, charisma je fajn – treba u Sabiny to vyvazuje ten ne uplne 100% zpev, u Veroniky nepotrebuju resit, jestli bych s ni chodil na pivo nebo jaka je to úžo holka apod., ta je proste nesmirne talentovana a hotovo…

217
T.M.
Reagovat

Hele klídek, my exoti nejsme. Exoti jsou ti co chtějí aby zítra postoupil Itcho ( bez urážky ). :-D Mě Sabina asi nejvíc dostala s písní Už nejsem volná a tohle její vystoupení si teda pouštím nejčastěji ze všech jejích vystoupení v soutěži. Fakt se mi ten výkon hrozně líbí a i celkově Sabina při tom vystoupení. Je to docela paradox když se všichni obávali že je to pro ni vražedná písnička ale ona to přitom zazpívala tak že se mi to líbilo od ní daleko víc než originál. Habera si sice na tom chyby našel ale to už je Habera. Pro mě je to možná její nejlepší a nejzajímavější výkon v soutěži i když teď v posledním kole předvedla výkony který taky možná byly její nejlepší za celou soutěž a opravdu se jí to povedlo. blixa když fandí Sabině a i Itchovi tak je asi takovej poloexot. :-D

218
Anonymní
Reagovat

154, 165 jsem na tom stejne, je mi to vsechno fuk

219
Belisana
Reagovat

aaa 218 jsem ja, vypadlo jmeno, jak sem nepisu

220
T.M.
Reagovat

216: Nothing wrong with me. Ale tak jen že si zmínil že Adam podle tebe nemá charisma tak mě zajímalo jestli Veronika podle tebe charisma má protože podle mě ani omylem. Začal si s tím charismatem ty. :-) Talentovaná Veronika určitě je ale někdy ani ten talent hold nestačí a proto už není v soutěži.

221
Prochor
Reagovat

217 – Mně dostala Sabča minule s Bitch. A porota neřešila, jestli bude vůbec zpívat. Porota už řešila, jestli si nemá Sabča postavit dívčí kapelu (Sabča samozřejmě frontmenka jako největší osobnost). Tyhle podprahové informace taky vnímám.

222
blixa
Reagovat

217 : tak dííík, poloexot ještě jde :D Už jsem se bál , že si budu muset vybrat mezi ženskou a slovenským nacionalistou :D :D Poloexotů je nás tu myslím i víc ;-)

223
T.M.
Reagovat

221: Samozřejmě Bitch bylo taky úžasný. A i ten Whats Up. Asi si to teď pustím. Nikdy sem holkám nějak nefandil ale Sabina je obrovská výjimka. A když to tak vezmu tak je to vlastně i jediná z letošních holek ve finále která mi přijde jako zpěvačka doopravdy zajímavá.

224
jab
Reagovat

222 – Jj přesně tak ;-). Navíc kdo se nad tím zamyslí, zjistí, že Sabina a Itcho mají jisté společné rysy a tudíž ho nepřekvapí, že mají i společné fanoušky ;-)

225
T.M.
Reagovat

Já teda upřímně doufám že Superfinále SABITCHO nebude. :-D

226
blixa
Reagovat

225 : Klid ! Pokud nebude SABITCHO, bude určitě PIŠTSAB !!! :D :D

227
T.M.
Reagovat

Já myslím že zítra bude hlavně pořádný ZHULITCHO. Protože přijde Šeps a všem tam vykouzlí blaženej úsměv na rtech. To se pak Itcho bude řechtat i tomu že vypadl. :-D

228
Rena
Reagovat

já se na Šepse docela těším, rozhodně to bude lepší (snad), než ta hrůza od Bena…

229
Belisana
Reagovat

Seps ma dobrou kapelu, ted natocili CD, je to to jediny, nac se vubec tesim
minulou SS to byl jedinej tahak

230
Nika
Reagovat

A už je to tu zasee, prdel na hrnec :D:D Ať žije originalita!

231
Prochor
Reagovat

Zase řeknu něco rebelskýho ale víc se těším na Martina Haricha.

232
dolores
Reagovat

201 – tato anketa vyzera sice pre Itcha dost hrozivo, ale mam vysledky z Plusky, co ta asi prilis nepotesia :P

16% Adam Kukačka

18 % Sabina Křováková

25 % Veronika Stýblová

19 % Martin Šafařík

22 % Štefan Pčelár

233
Prochor
Reagovat

232 – Kdo je Veronika Stýblová ? Nic mi to neříká. Asi ta srágora Česko má talent ?

234
dolores
Reagovat

222 -ano, ja ja som poloexot, a milujem Itcha, o tom nikto nepochybujte !!! :)))

SABITCHO – take finale by sa mi pacilo:)

ale pacilo by sa mi aj SaŠa, ŠaŠte. jedine Adamko mi uz do tej top2 akosi nepasuje. ako niekto spominal, posobi teraz ako detska superstar, mozno keby tam bol Harich, tak by im spolu svedcalo sutazit :))

235
dolores
Reagovat

233 – ber to tak, ze ona tam uz nie je, takze ktoze je na prvom mieste ? :)))

236
eva
Reagovat

234 – já se taky hlásím mezi poloexoty a finále SABITCHO se mi teď už nezdá tak úplně nereálné :-)) Moc by se mi to líbilo!

237
Lucka
Reagovat

229- i já se těším na Šepsíka a souhlasím s Bel, ta jeho kapela je fakt výborná

238
dolores
Reagovat

ale inak zaujimalo by ma , kam pojdu teraz Veronikine hlasy. Adamovi asi tazko :D a Itchovi tiez nie, vsimla som si, ze na FB je teraz Itcho hlavnym vinnikom, preco Veronika vypadla :DDD

takze cast asi pojde Safovi a cast Sabine. z toho vyplyva, ze tito dvaja zajtra nebudu v ohrozeni. do rozstrelu sa dostanu Adam a Itcho. to budu nervy :)))

239
dolores
Reagovat

Motylku, bel, klaris .. tak pre mna je tato seria neuveritlna v tom, ze napr. do top 4 sa dostali vsetci moji oblubenci. idealna by bola este top5 aj s Terezou, ale to uz by asi bolo na mna vela :)))
este sa mi v ziadnej superstar nestalo, aby pre mna bolo zaujimavych tolko sutaziacich ;)

240
Belisana
Reagovat

239 dolores aaaale treba i jo, ale je to ucajdany, dlouhy, nudny
porad na hodinu roztahanej pres pulnoc, otravni moderatori, kteri se z myho pohledu ani nelepsi, ani jsem si nezvykla, a chybi tam nakej vzrusujici prvek
i ty diskuze jsou vcelku nuda
letos, coz vubec nechapu, se nedostavila ani jedna ucitelka hudby :-DDD

241
jab
Reagovat

239 – Mám letos ty samé oblíbence + Kristínu, já jsem měl ve finále rovnou 6-tku :-) (ke které pak přibyl ještě Jarda).

242
blixa
Reagovat

No proč ne Šeps, nakonec mám dojem, že jeho dealer letos hojně zásobuje celou produkci a v posledních kolech asi i porotu …. :D

243
T.M.
Reagovat

232: No vzhledem k tomu že tam má nejvíc hlasů Veronika která minule vypadla tak tahle anketa asi moc vypovídající nebude. :-D A jinak teda kdybych byl teoreticky fanouškem Veroniky ( otřesná představa ) tak by pro mě její vypadnutí už v Top 5 vzhledem k tomu jak moc se očekávalo její vítězství, bylo takovým zklamáním že bych už určitě nikomu jinému hlasy neposílal. A když už teda někomu jo, tak nechápu proč Adamovi ne a Sabině a Šafovi jo. Sabina je úplně přesnej opak Veroniky, lidi kteří fandili oběma tak těch asi bude minimum, tady na týhle diskusi je to snad akorát yeey. Takže mi připadá že už snad Adam musel mít s Veronikou víc společných fanoušků než Sabina. A taky je pro mě tahle série výjimečná, rozhodně ani mě se ještě nikdy nestalo abych měl v Top 4 tři favority a aby to dokonce jden z nich vyhrál. Pokud by zítra vypadnul Itcho, tak mám naprosto ideální Top 3, nejlepší za všechny reality show co sem kdy sledoval. No a když nevypadne zítra tak si hold ještě týden počkám. Na Superfinále u něj nevěřím ani omylem. Kluk je to hodnej ale ostatní jsou prostě zajímavější a lepší zpěváci.

244
dolores
Reagovat

240 -tie diskusie by ani v minulej ere neboli take bojovne, ak by tam nebol Sevcik a Seps. myslim ta diskusia sa prevazne tocila okolo nich :D aj ucitelky hudby chodili len kvoli Petrovi, teraz ich asi nikto nezaujal, skoda :D

a zajtra hadam vydrzis do rozhodnutia, a neprepasies si Michala :D

245
dolores
Reagovat

243 – Vercini fanusikovia myslim, po jej nelichotivych vyhlaseniach na Adamovu adresu mu prilis fandit uz nebudu. Verca, podobne ako ostatni vypadlici si svojich fans prekvapivo presmerovala na Sabinu. ;)

246
jab
Reagovat

244 – Učitelky hudby? :-D O těch nevím, vím pouze o těch šepsovcích, co se přestěhovali na gorillu…ale moc se mi nechce ty diskuze číst celé, jsou moc obsáhlé abych je přečet naráz ;-)

247
Belisana
Reagovat

244 dolores nevim
vazne me nebavi to sledovat, je to jak 18x nastavovana kase
tak ja celkem vim, jak hrajou, mne se libej, a verim, ze naky video nekde vyplave
jinak Adam a Sabina by asi bylo pro me optimalni finale. Stefan … je mi zkratka orudce nesympaticky
k Safovi… hlas dobrej, manyry … az se jich zbavi, bude vynikajici
ale jak rikam, nelezim v tom jako minule
pac ja jsem holt na ty neucesany exoty
32 let s Waitsem se na me podepsalo :-D

hele, si delate na panackovi uz (_._)? Po hodine neco napisu, a vono me to stopne, ze posilam komentarw moc rychle po sobe? Asi by to naky reseni chtelo… O_O

248
blixa
Reagovat

247 Belisana : Máš na mysli Toma Waitse ? Celým to jménem Thomase Alana Waitse, rozeného v Californii ? Zpěváka a herce ? Jestliže ano, pak mi prosím vysvětli, jak se milovník tohoto umělce stane příznivcem Adama Kukačky :-o ?! To mi hlava nebere :D

249
T.M.
Reagovat

245: No to máš vlastně pravdu, tomu Veroniky fanoušci asi už fakt nic nepošlou. :-D On vlastně každej kdo vypadne řekne že chce aby to vyhrála Sabina a tím vlastně přesměruje svoje fanoušky na Sabinu. A to jen potvrzuje mou teorii o tom že to Sabina celý vyhraje protože v Superfinále dost možná získá hlasy fanoušků většiny nebo dokonce všech vypadlých soutěžících. Adamovi bych moc přál výhru ale tipuju ho na druhý místo.

250
T.M.
Reagovat

3,2,1….dneska vypadne Itcho!!!

251
dolores
Reagovat

jab -ucitelky pisali vysoko odborne prispevky o tom, ze Petr spieva tehcnicky dokonale, a tym si ziskali na panackovi „nesmiernu populariu“ :D hlavne u sepsovych fanusikov :)))

bel . tak pocuvam toho Waitsa a je tam hlasova podobnost so Sepsikom :D takze chapem, ze ta zaujal prave on … inak ten Waits, ked nechrapti ako Armstrong ma zaujimavy nezny hlasok :DD lubia sa mi tie songy ..

252
Belisana
Reagovat

248 ano, presne toho, a stran Adama Kukacky… priznivcem … je muzikalni …
jako me to letos neba proste, je mi to cely desne fuk

253
Belisana
Reagovat

251 dolores, Waits je genialni, je to moje celozivotni srdcovka
taky o nem kdysi psali, ze neumi zpivat …:-)

254
dolores
Reagovat

250 – Tome, to je len sen, o niekolko hodin sa prebudis do reality :DD

bel, prave citam o Waitsovi, co o nom povedal nejaky kritik :
Daniel Durchholz … hlas ako „namočený v sude s whisky bourbonom, ponechaný v udiarni na niekoľko mesiacov a následne na to prejdený autom.

:DDD

255
T.M.
Reagovat

254: Já sem jak ve snu od tý doby co vypadla Veronika. :-D

256
Belisana
Reagovat

254 dolores, driv o nem bez obalu psali, ze vubec zpivat neumi :-D kdysi ho kdosi pritah, s tim jeho sramlem, jsem ho uslysela jednou a konec
vydrzelo mi to dlouho :-))

257
dolores
Reagovat

255 -:))) a uz sa ti niekedy snivalo so superstaristom/stkou? lebo mne minulu noc. hadaj s kym. ups:)))

258
-bé-bé-
Reagovat

Belisana
čao, teda Michal zajtra, sa aj teším aj som zvedavá…lebo som ho počula pri nejakej divokej karte a šiel si to svoje…čo mne zrovna nevyhovuje ale som sa skúsila započúvať a…tak ma zrazu napadla myšlienka, že sa snaží naladiť NA HLAS ZEME…sprostredkovanie niečoho dávného a zabudnutého…ale ako vravím to len preto lebo som tú snahu mala to takto vnímať…každý kto chce niečo nové…je pochopiteľne „nepochopený“ a ani on sám nie si je istý tým čo rob í…tak som „s ním“…ale jeho hlas mi chýba v tej „čistote“ a kreativite, ktorú prináša výzva s neznámym…lebo tí okolo nás len utvrdzujú v tom čoje…nevedú nás k novým métam!!!!

ja mám tiež divné lásky…vlastne len dve výrazné: Michal a Anička…dnešný rok síce fandím viacerým…až trom ale nie je to také „bezhlavé“

259
-bé-bé-
Reagovat

257
žeby s Itchom?

260
dolores
Reagovat

256 -o nejakom krasospeve sa samozrejme hovorit neda, skor posobi ako spev ochlastu, ale v takom tom bluesovom style to posobi hrozne podmanivo. to je zase jeden interpret, co odovzdava posluchacovi sameho seba, nie nejaky spev :D

261
dolores
Reagovat

259 -neviem to sice na 100%, ale asi to bol on :D

262
-bé-bé-
Reagovat

dolly
a aký pocit to stretnutie v tebe „otvorilo“

263
T.M.
Reagovat

257: Mě se zdá zase každou noc o Sabině. :-)

264
Belisana
Reagovat

258 bebe ano, Anicka se mi libila a libi moc
a opet je to jako vzdy, je nechana napospas sama sobe
ale ona to da, je v ni … proste to neco

a Michal ano, on je takovej ten typ s poselstvim
je jeste mladickej
ale nekam dojde

oni oba, vlastne tri
z poslednich „soutezi“ mam 3 kone – Michala, Anicku a Simonu
Simonu Feherovou

265
Motýlek
Reagovat

257 – Dolly :-D tak už se nedivím, že jsi tak spokojená se soutěžícíma…
Na Michala se taky těším, jeho soutěžní písničky si čas od času pouštím dodneška… Ta euforie co byla v minulé řadě se u mě taky teď nedostavuje… Spíš zklamání…, ale ani ne tak ze soutěžících, jako z písniček… Vůbec se mi netrefili do noty…, snad jen asi třema čtyřma písničkama…, jinak mě to nebavilo…, to co jim dali zpívat českého byla škodolibost podle mě..

266
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=gVC5AMVyP0M Teda kdybych měl srovnávat Šepsovy Queeny s těmi Itchovými tak z toho možná Itcho vyjde ještě docela dobře. :-D

267
dolores
Reagovat

bebe, to ani nebolo stretnutie, skor sme kdesi boli ako stari znami :)) a otvorilo sa mi z toho necakane prijemne rano :))

vies vykladat aj sny? co by to mohlo znamenat? myslis, ze uz vypadne :D

268
-bé-bé-
Reagovat

264
Simona…tiež si spomínam…na to Crazy…tam sa mi veľmi páčila viac ako v jazzu…bola tam taká uvoľnená a bezprostredná

269
Belisana
Reagovat

266 kurna, takovou improvizacku hned tak nekdo neda :-DDD
za me gut, spokojenost absolutni

270
-bé-bé-
Reagovat

267
sny vykladať neviem, na to mám kamošku…ale ak ti bolo príjemne je úplne jedno či vypadne…podľa mňa by ešte nemal…

269
skvelá improvizácia že áno…úplne v súlade s kapelou…jednoducho show

271
dolores
Reagovat

266 -pocuvam, ze by si mohol celkom slusne privyrabat aj v mesite :D

ja som po vypadnuti Petra uz SS takmer nepozerala. uz ma to totalne nebavilo. tie vystupenia som niektore pozrela len potom na nete. jedine, co ma este zaujimalo, kam to dotiahne Michal :))) skoda, ze nesiel do GF :D strasne som chcela vidiet Haberu ako by sa tvaril ..:D

272
-bé-bé-
Reagovat

ale už idem nech som „občerstvená na večer“…

dolly
to impossible musí dať ak nie…tak ho pustím k vode…to je nádhera a ak je pokora tak to vyjde
sa teším viac ako na zvyšok…

273
dolores
Reagovat

270 bebe, ja som pripravena, a vyrovnana s jeho vypadnutim, predne ako som bola vyrovnana s nevyhrou Anky … a dnes som niekde na TIVI zahliadla video, kde povedal, ze este tak do TOP3 to ano, ale potom to uz nechava na osud. tak uvidime.
aj Safarik ma niecim pritahuje, asi tym, aky je poddajny vo vztahu k Terke :D

274
-bé-bé-
Reagovat

271
michal bol na tom podobne ako dominika…ak by bola vo finále…tak by bola ohrozila Chodúra…viac ako Šmajda…tam to poondial Habera…keď povedal, žeby vo finuále radšej šmajdu ako dominiku…

teraz tam nikto jeho kontroverzie nie je…ale zase je to „jemné“…i nuansy sa treab naučiť…ak máme svoju dušu uvoľniť…lebo krehkosť a jemnosť nie je v emóciach

275
dolores
Reagovat

272 -ak neda Impossible, ja ho k vode nepustim, to ani omylom :D rozhodla som sa, ze na neho obetujem 5 eur :D ked uz pre ńic ine, tak aspon zato, ze sa mi priplietol do sna :D a za Babku nadtatrousku :))

276
blixa
Reagovat

261 Dolores : Aby si tě Zita nenašla !!!! :D

277
Jai Kudo
Reagovat

Jak tady vidím ty různý tipy a kombinace na SF, myslím, že je tady málo frekventovaná varianta Adam X Šafa…:) Myslím, že to má tuto logiku: Itcho na SF nemá, na tom se snad většinově shodneme. Sabina by si to určitě zasloužila víc, než Adam, ale je to taky hodě kontroverzní osoba, ne každému sympatická a pokud Itcho vypadne, jeho fanynky budou dávat hlasy klukům spíš, než jí….

278
Rena
Reagovat

Ano, vzhledem k tomu, že Štefan je Slovák,i když není nejlepší zpěvák, možnost, že v SF bude on a Adam, je také..
ted už to není jen o zpěvu..možná to, jak je rozdelili do dvojic, i něco napovídá.
No, u Adama bude dost důležité, jak mu to ted vyjde, když zaujme, myslím, že v SF určitě bude…

279
Prochor
Reagovat

Podle tipsport se Šafa zhoršuje a Adam posiluje:
Adam 2,4 zlepšení na 2,2
Sabina 3,3 = 3,3
Šafa 4 zhoršení na 5
Štefan 6 = 6

Pišta pořád nejhorší.

280
Rena
Reagovat

277 – Adam x Šafa nevím, myslím, že Sabina má více fanoušků, než Šafa a většinou se ji zaujmout podaří, i když nezpívá vždy čistě..myslím, že Sabina má největší naději, že v TOP 2 bude..a kdo s ní? Uvidíme, ale doufám, že Adam. Martin první nebude a i se třetím místem bude, si myslím, spokojenej..
Vítěze ale tipovat nelze, jen doufám, že Itcho to nebude. Z těch tří to může být opravdu kdokoliv..

281
Jai Kudo
Reagovat

Je to jen moje úvaha, může to být samozřejmě úplně jinak. Ale přesto bych nepodceňoval tipy účastníků předchozích ročníků, kteří se tím vším prošli a ví o tom víc, než by my všichni dohromady….Ale jak říká Rena, teď už to bude spíš o sympatiích a ten zpěv bude mít asi jen podružný význam….:)

282
Prochor
Reagovat

Jsem přesvědčený, že Šafa bude moc rád když dneska nevypadne. Natož aby myslel na SF.

283
Jai Kudo
Reagovat

šafa je moc rád, že nevypadl doposud….:) Jasně, teď už může vypadnout kdokoliv, když vypadla Veronika. Nyní všichn ifavorizuijí Sabinu, ale můžou zapracovat právě ty sympatie. Vím, že v tomhle ohledu na tom neni Šafa nejlépe, takže klidně může vypadnout….

284
Rena
Reagovat

jako největší průšvih večera dnes vidím duet Adama a Itcha… ani jeden na to nemají potřebnou sílu hlasu… neuvěříme jim to, bude to karaoke..
Nevím, proč Vlado píše, že si to něměli vybírat, přece ví, že jim to BYLO VYBRÁNO … kdyby mohli volit, určitě by si vybrali tu jeho srandičku, co jim doporučil… aspon bychom se pobavili, oba smysl pro humor mají, jak jsme viděli při vaření vajíček ve vile.. :-)
Vidí to někdo jinak?

285
Rena
Reagovat

U jednotlivců si absolutně nejsem jista jak to dá a bude to mít ze všech nejtěžší – Adam s Nilsnem.. všichni mají opravdové hity… mohou zazářit.. No, dle výběru písní, bude konkurence veliká.. konečně zajímavé kolo.. i tím, že jsou tak nějak všichni vyrovnáni a tedy bude to vzrůšo u vypadávání… šok, jako u Verči už nebude, i když mě by ho způsobil určitě Adam a také Sabina… moc ráda bych je oba viděla v SF .. A at z nich pak vyhraje ten lepší, ten, kdo zaujme více diváků.

286
Monika
Reagovat

Taky myslim, ze “vrcholem“ vecera bude duet Itcha s Adamem, ktery jim vynese rozstrel v zaveru…..Nicmene, strasne se na vecer tesim, prvni prenos bez knedly, neco co jsem vubec neocekavala, nalezite si to vychutnam:-)))

288
T.M.
Reagovat

Taky sem přenos bez Veroniky vůbec neočekával a rozhodně si to náležitě užiju. To bude paráda! Co se týče vyřazování tak doufám v to že už konečně proboha půjde Itcho ale po minulém vyřazování se může stát skutečně cokoliv a může vypadnout úplně kdokoliv. Třeba klidně i Sabina, mě nepřekvapí už nic. Snad to dobře dopadne a těším se na večer, dneska teda obzvlášť na Sabiny Joplinku. No bude to dneska jízda. :-))))))

289
jab
Reagovat

288 – Já se nejvíc těším na Adamova Nielsena, Sabininu Adele a Itchovy Hollywood Hills. Na Šafu jsem samozřejmě taky zvědavý :-). Uvidíme jak to dopadne.

290
dolores
Reagovat

276 -Zity sa nebojim, lebo nic nebolo..(skoda) :D ale ju poznam ovela dlhsie ako Itcha. minimalne 3 roky ju pocuvam v radiu v jednom politickom kabarete, kde s kolegami skvelo glosuju nasu aj zahr. politicku scenu, a kde si aj zaspieva :)) Zita je len meno postavy, ktoru stvarnuje v tom ich projekte Bijouterrier. jej skutocne meno je Alena Pajtinkova, a je to vyborna herecka nitrianskeho divadla.

291
Bob
Reagovat

Nejvíce se dnes těším na Adama -pro mne nejmuzikálnější, nejupřímnější, nejpřirozenější.
Kdo k němu do finále přibude je mi celkem jedno.
Ze zbývajících: jeden přehrává, druhý ve zpěvu nic moc, další hlavně řve… ale kdybych si mohl k Adamovi vybrat tak raději parťáka trochu pošahaného a nedokonalého než přeumělkovaného.

292
dolores
Reagovat

287 -diky za toto video, myslim, ze tam zostali totalni pohodaci, vratane Adama. :)
Rena diky aj tebe za to video s prazenicou, dobre som sa kosila na tom :DDD

a pridavam video o podpore rodiny a znamych. Itcha prisiel podporit sam Kuko z Horyze slize -to ma fakt prekvapil !! :)

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/rodicia-si-mysleli-ze-vychovali-anjelov-a-su-to-diabli.html

293
dolores
Reagovat

279 -to su kurzy predpokladam na vitaza a ake su tam kurzy na vypadnutie ?

291 -predpokladam, – pre kazdeho z cechov by bol idealny partner do GF prave Itcho, pretoze, ak by aj nahodou bol najlepsi spevk, tak by nevyhral, pretoze tento rok slovak vyhrat nemoze :)))))

294
blixa
Reagovat

290 : díky za info :) Já o Bijouterrierovi vím asi rok, ale chybně jsem ho vnímal jako jakýsi „boční“ projekt Horkýže Slýže. Že jde o fiktivní jména bylo jasné, že „Zita“ hraje v Nitranském divadle jsem taky někde zaznamenal, ale její pravé jméno jsem neznal :)

295
Jana
Reagovat

O jakém Michalovi je tady řeč?

296
Jana
Reagovat

Jo,ted mi to došlo-Šeps….:-)Je to tak?

297
blixa
Reagovat

292 : Kuko v SS ??!!! :-o Aby nám nespadlo nebe na hlavu !!! :D

298
Monika
Reagovat

Dolores-kurzy na vypadnuti:

fortuna:
pcelar 2.6
safa 2.4
krovakova 4
kukacka 5

change:
Adam Kukačka 5.7
Sabina Křováková 3.60
Štefan Pčelár 2.60
Martin Šafařík 2.40

tipsport:
Š.Pčelár 2.50
M.Šafařík 2.50
S.Křováková 4.00
A.Kukačka 5.00

299
T.M.
Reagovat

Dneska asi už bohužel vypadne Šafa. Slovenští patrioti už dobíjejí kredity.

300
Anonymní
Reagovat

204 – anta – ano, i já jsem letos superstar našla, ten Martinův hluboký hlas bych mohla poslouchat pořád, a klidně by to mohla být i opera :)
Takže dneska, jako několik posledních kol, to zas budou nervy. Já bych klidně oželela Adama i Itcha, ovšem Itcho si to u mě babkou nadtatrouskou znatelně vylepšil, takže nejméně zajímavý je pro mě Adam. Šikovný kluk, ale superstar pro mě není ani náhodou.

301
irena
Reagovat

T.M., nestraš furt. Stačí že to budu vědět až večer. Kéž by to bylo s Martinem jako se Šmajdou, se kterým jsem se v duchu loučila téměř od prvního finálového kola. Takže pořád doufám.

302
T.M.
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/251007/pcelara-caka-narocne-finale-superstar-itcho-toto-ta-zachrani.html No ještě ať ti nacionaličtí blbci z cas.sk takhle ovlivňují slováky. Proč o to slovákům tolik jde, copak je to hokej? Myslím že kdyby sme my měly v Superstar posledního čecha tak by se určitě češi takhle nacionalisticky nechovali. Takže dneska půjde Šafa, je to jasný. A jestli fakt jo tak asi vyhlásím válku Slovensku. :-D

303
blixa
Reagovat

299 : tak tak, bratia Slováci dobijú kredity a ostro zahlasujú. Seržant IN do finále !!! :D

304
blixa
Reagovat

299 : já bych s tím Šafou nezoufal. Třeba se zachová dobrá tradice z minulého kola – vypadává sázkový favorit :D ;-)

305
-bé-bé-
Reagovat

304
hlásim kredit dobitý…a sms ide Itchovi a Adamovi…takže žiadne papiere a ich favorit nebude…blixa…nie som si istá či si nerobíš „prču“ z nás „zapálených“

T.M.
čože ty predstieraš zapálenie, keď ho nepodporíš „hmotne“

306
blixa
Reagovat

305 : trošku :D Ale vážně, Itcha ve finále bych si přál ;-)

307
T.M.
Reagovat

Jediný za koho jsem letos slovákům vděčný je Karol. Jinak za nikoho!!!

308
dolores
Reagovat

297 -vidis to? :)) ja by som ho brala aj za porotcu …:D

Monika, dik..

doplnam zo slovenskej Fortuny

kurzy na vitaza:
Křováková S. 3.3
Kukačka A. 1.85
Šafařík M. 3.8
Pčelár Š. 6

kurzy na vypadutie
Pčelár Š. 2.7
Šafařík M. 1.8
Kukačka A. 6
Křováková S. 5

dost ma prekvapuje ako si to u stavkarov pohorsil Martin

309
dolores
Reagovat

302 -toto je podla teba ovplyvnovanie? otvor oci:D ved je to cista haluz:D ak by mal dodrzat tie duchaplne rady, tak si moze rovno vykopat hrob :D

310
jab
Reagovat

308 – Já taky…jsem zvědavý co by z něj padalo :-D

311
dolores
Reagovat

304 -logicka uvaha :)) ale su opatrnejsi, Veronika mala myslim na vypadnutie kurz 15, Adamovi to pre istotu stiahli na 5 az 6 :D

312
ejmi
Reagovat

302-T.M. myslím, že Slováci majú Superstár vcelku v paži. Jediný, kto tu sústavne vyťahuje nacionalistickú kartu si Ty. A že nejaký slovenský denník si „dovolí“ napísať jeden bulvárny článok o tom, že je tam už len jeden Slovák, neznamená, že do niečoho búši. Jednoducho sleduje svoj vlastný biznis, svoje vlastné publikum. Omnoho viac príspevkov zo strany vás Čechov tu má nacionalistický podtón a prepáč, ale Ty si toho najlepší príklad. Daj už tomu Pištovi pokoj. Keď dostane viac hlasov ako hociktorý ďalší postúpi, ak nedostane tak ostane Ti česká trojka. No Bože myslím, že nikto z nás na Slovensku sa z toho nezrúti. Ja teda určite nie a dnes pošlem SMS prvýkrát v tejto rade Pištovi a Adamovi.

313
-bé-bé-
Reagovat

312
keď ich my podporíme, nie je možné „žeby vypadli“
na HRAD A TRÓN

314
T.M.
Reagovat

312: Jsi mimo, mě o národnost nejde a v minulé řadě sem fandil víc slovákům. Zpěváky posuzuju čistě podle toho jak jsou pro mě zajímaví. Ale už ti toho Pištu nechám ok.

315
T.M.
Reagovat

Jaký největší prachy vydělal někdo kdo si minule vsadil na vypadnutí Veroniky? Nevíte někdo?

316
yeey
Reagovat

308 Kuko v porote :-DDD to by byl hodne tezkej ujezd, ale byl bych na to zvedav… myslim, ze by byl uspech, kdyby aspon jednou za cas nebyl v primaku nalitej :-D

317
jab
Reagovat

315 – garf tu psal že vydělal snad 7 litrů nebo kolik
316 – Ještě líp by mi pasoval do X Factoru/Hlasu, kde by mohl i koučovat :-D

318
yeey
Reagovat

317 to by me zajimalo, co by soutezicim poradil :-DD „huhlej vic, je ti strasne dobre rozumnet“, „pred vystoupeni povinne stramprli do kazdy nohy“, „blejes do toho moc malo, vriskej poradne“ nebo „na intonaci se vyser“ ??? :-DDD

(ale jinak sou Horkyzi na festaku jednou do roka super :-DD)

319
dolores
Reagovat

je tu nejake ticho. zeby pred burkou ? :D

najnovsie info z Markizy :

„…dnešná generálka veru nahlodala predovšetkým chalanov. Tešiť sa však môžete na skvelé vystúpenie Sabíny.“

no nazdar :))))

320
blixa
Reagovat

319 : Ale jo, to nejni špatný, Sabinka je přeci jen No1, a Itcho je zkušený borec, tomu věřím, ten to dá i když třeba generálku podělal ;-)

321
Anonymní
Reagovat

Je hrozná škoda, že TV furt jedou podle národnosti. Letos byli čeští kluci hrozně silní a dle mého názoru měli na to být v top 4 všichni. Jarda vypadl nesmyslně brzo a o trapném pérování Martina hlavně Soukupem nebudu ani mluvit. Martinovi bych přála aby postoupil do top 3 už kvůi těm kecům, a kvůli tomu, jak ho neustále stavěli do poslední dvojice. To je nápor na nervy každý týden. Je Navíc to pro diváky signalizuje, on nám vyhodil našeho favorita, on je ten kdo má druhej nejmíň, což je evidentně blbost, když je v top 4. Vítězství přeju komukoliv z 3 Sabina, Adam, Šafa. Na Adamovi se mi líbí, že přiznal, že se mu to minule nepovedlo.

322
kata
Reagovat

To nebyl anonymni to jsem ja:-)

323
kata
Reagovat

Myslím, že divákům je úplně ukradeníé, kdo je jaké národnosti. Nacionalismus vytahuje akoratát markíza nebo nova, střídavě, podle toho která národnost je v kterém roce slabší. v první SS byli strašne silní Slováci a proto televize vyloženě tlačily Chodůra. Myslím, že bez té tlačenky by se do finále nedostal, neříkam, že by nebyl vysoko. Já jsem fandila Dominice a Mirovi, stejně tak letos kromě Terezky jsem fandila jen čehům. Už mě ty národnostní čachry nebaví. Doufám, že porota nechá na divácích, aby rozhodli a nebude zas některé trapně tlačit dopředu a naopak některé zabíjet do země. Ať si diváci vyberou sami!

324
Anta
Reagovat

Daník nám voblbuje tanečnice :D

325
cedarin
Reagovat

324 Anta – ahoj xxx

326
Anta
Reagovat

325 cedarin – ahoj xxx :D že se ukážeš

327
Jai Kudo
Reagovat

Lidi, prosím vás, existuje nějaký chat v průběhu večera SS, kde někdo hodnotí průběh a tak?

328
cedarin
Reagovat

326 – Anta – no já minulý týden pracoval už od neděle, ale dneska si to užiju
Jinak oba naši drahoušci vypadají super :-)))

329
cedarin
Reagovat

Proboha Adan v trencelech, uffff

330
Anta
Reagovat

328 cedarin – ale oni vždycky ! :)))

331
Mila
Reagovat

nezda se vam, ze Adam ma nejaky problem s hlasem?

332
cedarin
Reagovat

Zatím mi to trochu připadá jako recitace, ale porota se z toho jistě radostí podělá, obzvlášť Soukup

333
Tereza
Reagovat

Neudejchá to..

334
jab
Reagovat

Adam – Proti Royovi trochu dietní, ale nehledáme SuperKopírku :-). Hlas parádní, vystoupení příjemné ale nic moc navíc. Slušný začátek večera ;-)

335
Mila
Reagovat

no to byla ale slabota

336
Ája
Reagovat

Adam nic moc, docela mě to nudilo

337
Anta
Reagovat

hm tak Adam mě ze židle nezvedl, ale to už delší dobu bohužel

338
Anonymní
Reagovat

kukacka zase besidkovy vystoupeni jak 20let pozadu :/

339
Mila
Reagovat

to rekla Ewa spravne, bylo to odšeptane.. presne

340
cedarin
Reagovat

Ewa má pravdu, Soukup zřejmě brzy opustí Šoralovou

341
Anta
Reagovat

332 cedarin – Soukup je jasnej :-/ :-))

342
Anta
Reagovat

PROSÍM NOVÝ CHLÍVEČEK :)

343
Tereza
Reagovat

Cederin :)

344
cedarin
Reagovat

341 Anta – třeba mu Soukup bude dělat příště jednu z tanečnic, pokud příště Kukačka bude

345
Anta
Reagovat

344 cedarin – raději ne :DDD

346
blixa
Reagovat

Hmmm, Adam opět dětská besídka, bohužel ….

347
Motýlek
Reagovat

Musím tentokrát s Ewou souhlasit, a ke konci už ani neměl Adam sílu, hrozně rychle se vyčerpal… Tak to bylo takové polovičaté…, ale zas je to těžká písnička..
ahoj Cedárku :-)

348
Jonatána
Reagovat

Jo, i když to je můj oblíbenec, bylo to tak nějak odšeptané. Ale musím říct, že mi vadí, když tam Adamovi neustále dávají ty „baleríny“. Je to šestnáctiletý kluk, prostě mi to tam nejde. Navíc takový kluk, jaký je. Pretty woman se mi líbí, ale to rrr mi taky přišlo tak nějak neadámkovské. To haf haf by bylo vtipné :-). Přesto jsem mu poslala sms, je to kulíšek.

349
kata
Reagovat

Až dnes jsem si uvědomila, jak je adam mladej. Ty tanečnice byly otřesné, produkce by měla mít trochu rozum. To se k němu nehodilo! Adamovi přeju, aby si užil ještě dětství a pak se uchytil jako zpěvák. Já se obavám, že on chudák má dojem, že se musí postarat o rodinu a to je děsný v 16 letech. Já doufám, že ještě bude mít nějaký dětství a přeju mu vše nej, je to sympaťák. Psnička mu nesedla, ale mám dojem, že on ji nechtěl (?).

350
cedarin
Reagovat

347 ahoj Motýlku, a představ si, kdyby Adam měl dát celý koncert, když ho vysílí jedna písnička :-))

351
Jonatána
Reagovat

Zdá se mi to nebo je Ewa nějaká kulatější v obličeji? Třeba bude těhotná, kolem mě to nějak těhotní, tak proč ne ona :-))).

352
Jonatána
Reagovat

349 naprostý souhlas

353
dolores
Reagovat

to som dopadla, u nas sa pozera finale v hokeji, a druha telka ma blby zvuk, takze som vytlacena na voyo, ktore dufam nebude sekat :D

Adam – dobre aj zle miesta. taky priemer.

354
Motýlek
Reagovat

350 – to jo…, ale tady beru v úvahu i ten stres a trému… Já jim to nezávidím…

355
Anta
Reagovat

CHLÍVEČEK !!! :(((

356
cedarin
Reagovat

354 Motýlku, no to já taky ne, ale vědí, do čeho jdou. I když produkce dokáže asi překvapit :-)))

357
cedarin
Reagovat

HLASUJU TAKY ZA CHLÍVEČEK

358
Motýlek
Reagovat

ahoj Dolly – tak dneska budu ráda za hodně reklam, já tam zas mám film na cs filmu… :-) Tak uvidím, jak to budu všechno stíhat, asi budu vypouštět porotu a Zoru…
:-)
Pišta jede… Toto mám ráda, tak ať to dá …

359
dolores
Reagovat

Itcho – pre mna lepsie ako som cakala.

360
cedarin
Reagovat

Tak pozor, obzvlášť dolores, ale IČO se mi líbí

361
Jai Kudo
Reagovat

Štefan nic moc, ale lepší než Adam.Ale stejně ho poplivou….

362
Motýlek
Reagovat

Cede – jaký chlíveček? to je co? :-o

Štefan je dobý kurnik šopa….

363
Jonatána
Reagovat

Itcho se mi líbil.

364
jab
Reagovat

Štefan – začátek pěkný, výšky trošku s chybama ale líbilo se mi to více než Adam

365
Motýlek
Reagovat

Tak zrovna když mám chybu, tak se příspěvek odešle hned…, jinak až na po padesáté…. :-/
Pišta byl výborný…

366
Anta
Reagovat

Tak Itcho kupodivu dobrý, i když to chvílemi dost ujíždělo, poprvé ho asi oceňuju.

367
Laikka
Reagovat

Tak klobouk dolu, to sem nečekala, jestli dá i to Hollywood Hills jak čekáme tak to fakt bude jeho večer… Jé zase se bojím o Martina :)

368
Scalex
Reagovat

Mě to bavilo, bylo to docela emotivní. Intonace rozevlátá, ale to je prostě jeho styl. Nebál se, šel do toho naplno a líbilo se mi to. I s těmi chybami to mělo šmrnc.

369
Ája
Reagovat

Štefan super, sice se mi ten konec už moc nelíbil, přišlo mi, že to tam přehání, ale kam se na něj hrabe Adam

370
Mila
Reagovat

Itcho se zase zacal snazit.. a to jsem moc rada

371
Anta
Reagovat

cedarine – co se děje ? on se nám líbil oběma :D

372
Honzad
Reagovat

Štefan to prožil a prostě to šlo slyšet :) Čert vem, že to nebylo pěvecky vůbec dokonalé, ale mělo to prostě sakra grády.

373
cedarin
Reagovat

362 Motýlku, tak jinak, nové vlákno, nový článek, prostě něco, kde můžeme začít kecat od začátku

374
Motýlek
Reagovat

Mě napadlo přesně to co řekl Habera – že Štefan zpívá o život… :-) Ale taky mě moc bavil, bylo to krásné…, mám radost za Dolores.. :-))

375
sali
Reagovat

Tak si na chvíľu odbieham k vám…
Mal som spolužiaka na výške, prezývali sme ho Ičo. takže:

Ičo, dotoho! Ičo, dotoho!

376
pimpa
Reagovat

Jůůů, já se bála, že Štefana zjezděj, a ono ne! :-)

377
Anonymní
Reagovat

STEFAN PCELAR nejlepsi vykon v cele soutezi(a to nejen jeho! )

378
Peter
Reagovat

Ja už dufám že to dnes vo vyraďovaní odnesie Adam. Naposledy ma bavil v Mad World a predtým vlastne už len zo začiatku keď to nebolo také jednotvárne.

Už aj ten Itcho si ten postup za tento boj zaslúži viac… Adam prišiel a odšeptal ako vždy, Itcho zabojoval o život.

A myslím že je všeobecne známe že som zástanca ŠaSa finále, takže tí dvaja ani spievať nemusia :D

379
cedarin
Reagovat

371 Anta – to je jednoduchý, tohle fakt bylo dobré, navíc máme Adama, který, mám takový pocit, že nám oboum leze dost na nerv :-)))

380
Motýlek
Reagovat

372 – přesně tak…, v takovém případě jdou chybky stranou… Počítá se nasazení a prožitek…

381
W
Reagovat

Itcho – veľmi môžem Arthurovu verziu a táto sa nestane asi mojou obľúbenou (kvôli tej intonácii) ale inak paráda :) zimomriavky taktiež (až sa divím, že som sa takto zhodol s porotou)

382
zuzana
Reagovat

Nikto nie je taky dobrý ako James..pre mna najvacsi talen so vsetkých možných svetových sutaží doteraz…
ale Itcho to dal primnerene

383
Jana.....
Reagovat

Štefan by klidně mohl vyhrát!!!! dívat se na něho a poslouchat mě prostě BAVÍ!!!!! byl skvělej!!!!

384
Anta
Reagovat

379 cedarin – jak jsi to uhodl ? Já to zase tak moc neventilovala :-)

385
Motýlek
Reagovat

Cedárku, děkuju za vysvětlení… , tak už to budu vědět co je chlíveček…

Ahoj Sali – :-* doufám, že tu budeš do konce…A napiš hodnocení… :-)

386
dolores
Reagovat

fuha, tak TOTO som od poroty necakala. Itcho bol vzdy dobry, len oni to az teraz zistili :)))

360 -cedarin, ja som tusila, ze ty si moj clovek :D

p.s. posielam to uz asi po stykrat, mozno do pol noci ten prispevok aj odoslem :DDDD

387
cedarin
Reagovat

A zas ty oči :-)))))

388
Anta
Reagovat

Tak Sabče ten nájezd no to bylo super :)

389
+-
Reagovat

Nový článek se dnes asi nekoná…
Jinak u mě platí pořád totéž co předchozí dva týdny, myslím, že o první dvě místa se porvou Štefan s Martinem, třetí vypadne Sabina a Adam skončí asi dnes.

390
Jana
Reagovat

Sabina je prostě jednička,pro mě letošní Superstar

391
dolores
Reagovat

Sabina – absolutny profik !! donutila som muza prepnut z hokeja ;)

392
zuzana
Reagovat

dnes sa mi Sabina prvý krát naozaj páči…super

393
Ludvík
Reagovat

Jestli Sabina nevyhraje celou tu „novou éru“ tak už končím se všema česko-slovenskýma pěvěckýma soutěžema…

394
Anta
Reagovat

397 cedarin – jj ty oči :)))

395
jab
Reagovat

Sabina – To to jede…nejdřív Štefan, teď Sabina – skvělý výkon, až na pár nudných místeček ve slokách. Výšky parádní, sám jsem zvědav, koho z těch dvou budu mít výš

396
Motýlek
Reagovat

Sabina taky dobrá…, i hadry má dobré… :-) Jj, líbilo se mi to…

397
Miou
Reagovat

Kukačka – nuda, Štefan – faleš, Sabina – docela dobrý :-)

398
Jai Kudo
Reagovat

Sabina….úplně vymazala Kolečkářovou…..za tohle by si zasloužila vyhrát…:D

399
Jonatána
Reagovat

Sabina byla fakt excelentní.

400
Jana
Reagovat

Sabina je pro mě takovej úkaz jako třeba byla Jana Kratochvílová pro českou hudbu

401
Anta
Reagovat

BUDU ZLOBIT NOVÝ CHLÍVEČEK !!!!!! :))

402
Motýlek
Reagovat

ahoj Zuzi…, já to samé, ale je to prostě písničkama…, jak se nelíbí písnička, tak s tím nic nenadělám…

403
Ája
Reagovat

zdá se mi to nebo dělá rozhovory se soutěžícími téměř jen Juraško?

404
Anta
Reagovat

398 Jai Kudo – jakou Kolečkářovou ? :-))))

Sabča byla opravdu úžasná a ten první nájezd byl famózní ! :)

405
Miou
Reagovat

Bohužel, ve finale asi bude Štefan (SK) a Sabina (ČR), ale měl by vyhrát Martin. To je můj názor, zabijte mě :-)

406
pimpa
Reagovat

Tak dnes Sabina u mě poprvé zabodovala. Zpěvem, básněním tedy ne. :-)

407
Mila
Reagovat

kdyz to v minule SS zpivala Koleckarova a vsichni z toho byli paf,tak jsem byla na rozpacich, protoze jsem ji to neverila, ona to zpivala technicky dobre, ale proste tam nebyl ten pribeh.. no a Sabina to dala s pokorou a tak prirozene, ze z toho mrazilo…

408
blixa
Reagovat

„Kdyby Chruščov vylezl z hrobu “ :D :D :D Tuší Sabča kdo byl Chruščov ?? :D

409
Jonatána
Reagovat

Ovšem ta básnička od Sabiny…nebyla ani dobrá, ani vtipná, ani ulítlá. Byla…blbá, sorry.

410
cedarin
Reagovat

Ani jsem nemohl psát, Sabina byla úžasná, to byl nářez jako blázen. Skvělý, prostě skvělý. A teď bude skvělý Martin

411
Motýlek
Reagovat

Martin pěkně…., zpívá lehce…, ten se nezadýchá… :-)

412
dolores
Reagovat

Motylku ahoj, a dik ze na mna myslis :)

Ahoj Sali!

boze. ten MArtin ide nadherne. je dokonaly … ach … dnes su ti traja uzasni. len Adam zaostal …

413
Mila
Reagovat

Safa to tak nejak divne protahuje…moc se mi to nelibi

414
Anta
Reagovat

WOW ten hlas :)) husina – Šafa

415
cedarin
Reagovat

Martin taky super

416
jab
Reagovat

Martin to dává moc hezky. Trochu mi vadí poněkud zvláštní frázování, ale čert to sper :-) Něžné, vkusné, bez afektu, krásně prodaná barva hlasu.

417
sali
Reagovat

Nesľubujem, môj M., len mi pošepkaj: ktoré je dnes finále? 8. alebo 9.?

418
Jonatána
Reagovat

Tak bohužel Šafa zpívá pomalou píseň a ta jeho katastrofální angličtina vynikne. Hrůza. Laf mi tarling. Uáááá. Jinak se mi to líbilo, nerada to říkám, ale všichni se mi líbili víc než Adam.

419
Ája
Reagovat

ten Martinův hlas je úžasnej…..ach

420
Scalex
Reagovat

Uspávačka děsná. 8^( Měli udělat jinou aranž.

421
Anonymní
Reagovat

tak jasne NEJHORSI besidkovej KUKACKA – jinak ostatni fantasticky profi vykony !!!

422
Mila
Reagovat

zase souhlasim s Ewou.. to frazovani bylo divne..

423
Anonymní
Reagovat

Hlas super, ale ne moc uvěřitelný projev. Připomnělo mi to větu Sveřepí šakali zavile vyli
Fakt divné frázování. U mě to zabil :-(

424
jab
Reagovat

Pořadí za 1. kolo
1. Sabina (nemám téměř co vytknout)
2.-3. Štefan, Martin (u obou mi něco málo vadilo, ale oba mě přesto velmi pozitivně zaujali)
odstup
4. Adam (nebyl špatný, ale proti těm 3 tak trochu 3x vyextrahovaný sáček čaje)

425
dolores
Reagovat

nech mi dnes nikto nehovori, ze Superstar je o nicom amaterska, ze je najhorsia zo vsetkych… ved to, co dneska predvadzaju ukazuje, ze su prave najlepsi !!

Ewa, Habera , co to trepu ??????? :DD Safa bol dnes pan !!

426
Anta
Reagovat

Tak Ewa má pravdu ve výběru písničky, mě se tedy výběr diváků taky nelíbil, což jsem i psala.

Přesto byl Martin výborný !!!!!!!!! :))

A Soukup dneska překvapuje :D

427
cedarin
Reagovat

Aha, porota jede do Martina, a už jsem nas…ej. Hlavně, že Kukačka je super. Tohle je hnus!!! A do toho ještě Zorrryna

428
Jai Kudo
Reagovat

424 jab – Souhlas…..:D

429
Pavlina
Reagovat

Po prvním kole
1) Štefan
2) Sabina
3-4) Adam a Martin

430
Peter
Reagovat

Soukup si čítal panáčka či čo taká závratná zmena náklonnosti k Martinovi? :D

Ako musím uznať že aj mňa to trochu nudilo a to už je čo povedať. Ale ten song ma totálne nebaví a aj keby ho spievalo 48 polonahých Miss Universe tak to bude nuda :D

431
Laikka
Reagovat

Ano, výběr nic moc, ale Šáfa to dal krásně, kromě Adama zatim všichni super, zatim jednoznačně nej kolo, jsem fakt zvědavá na duety

432
+-
Reagovat

Naložili mu schválně, lidi se bojí, že vypadne, tak mu to posype hlasy… :o)
Zatím Adam nejslabší dnes, uvidíme jak další písničky

433
Scalex
Reagovat

425 – Šafa nebyl špatný, ale měli udělat jinou aranž. První sloku tak, jak to bylo, ale pak nějaký zlom, break, rozsvítit světla a přejít do našláplejšího stylu.

434
Motýlek
Reagovat

Sali – už jsou tam jen čtyři, čili příště už jenom tři.. :-D
ale počítat neumím, to chceš po mně moc.. :-***

Martin měl ukolébavku, tak to tak dal, já nevím co se komu na tom nelíbí… :-)))

ať je reklama hergot

435
blixa
Reagovat

Po prvním kole :

1.Sabina
2. Štefan
3. Šafa


4. Adam

436
rosien
Reagovat

Moje pořadí:
1. Štefan
2. – 3. Sabina, Martin
4. Adam (:-()

437
milo
Reagovat

Po prvním kolec u mě
1. – 2. Itcho, Sabina (nemožu se rozhodnout, oba skvělí)
3. Martin
4. Adam

438
cedarin
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněl, co říkal Juraško, že tam máme dva chlupaté porotce. Jak to ten chlapec může vědět???

439
Tereza
Reagovat

Martin,Sabina,Štefan……………Adam

440
Anta
Reagovat

427 cedarin – to jsme dvá ! :-/

441
Jai Kudo
Reagovat

433 – jasně, měl tam udělat breakdance……:(

442
Mila
Reagovat

438 – oba -Soukup i Habera prece rikali,ze se jim pri Stefanove zpevu postavily chlupy na hrudi

443
Ája
Reagovat

433 – já mám dojem, že kdyby to hodil do našlápnutějšího stylu, tak ho zas spoustu lidí ukamenuje, že tu písničku překopal, je to těžký, podle mě to je holt úděl té písničky a hlavně toho, že šel po Itchovi a Sabině, kteří do toho dali spoustu emocí a energie (což ty písničky žádaly)

444
Jonatána
Reagovat

438 protože u Itcha oba svorně říkali, že jim stály chlupy, jak je to dostalo :-).

445
Peter
Reagovat

Tak zatiaľ moje poradie za dnes:

1) Štefan
2) Sabina
3) Martin

4312^2) Adam

Moje celkové poradie:
1) Šafa, 2) Sabina, 3) Itcho, 4) Adam

Škoda toho výberu pre Šafu… ale tak keď to diváci chceli, snáď to aj ocenia, či? Vyraďovanie bude dnes sakra zamotané, Štefan myslím jednoznačne utiekol hrobárovi z lopaty a myslím že na Hollywood Hills zaboduje rovnako… tak sa bude asi rozhodovať medzi Adamom a Šafom. Uvidíme.

446
cedarin
Reagovat

442 – no jo vlastně, já už se bál, že se tam dějí nějaké nepřístojnosti :-))

447
Molly
Reagovat

Tak po prvním kole velké překvapení Štefan – čekala jsem velkej průšvih, ta písnička je naprosto neuvěřitelně emotivní a když jí slyšim od Jamese, vždy mám husinu a slzy v očích. Ičovi jsem nevěřila, že to zvládne, ale i když to nebylo jako od Jamese, tak do dal se ctí a i tu husinu jsem měla..ale to je tou písní hlavně :) Sabina super, jak jsem předpokládala i když v těch slokách jsem jí nějak málo slyšela, že by problémy se zvukem?? Adam mě zklamal, ale tušila jsem, že už tenhle typ písní u něj bude nuda a zase ty holky kolem něj..takový furt stejný. Šafovi bych tuhle písničku nedala, i když má na to krásnej hlas, na velký podia se nehodí..je to ukolébavka a tak to i podal, víc bych neočekávala..žádnej vývoj nebo co tam porota chtěla!! Podle mě ho chtěj dneska odstřelit, tak kritizujou…:( tak snad ho fanoušci udrží a nedaj na porotu!!

448
Jai Kudo
Reagovat

Přetávka:
20:15 – „Vsadím se, že Michal Šeps dorazil na Barrandov s jointem,“ říká Gábina Gunčíková. A má pravdu, vyfotili jsme ho, jak hulil na parkovišti.

449
Jana.....
Reagovat

Štefan super, Sabina skvělá jen v refrénech, Martin čistý něžný, ale fakt trochu nuda, Adam nuda velká

450
cedarin
Reagovat

Tak dneska zatím:
1) Sabina – tohle byl nářez jako blázen
2) Šafa – čisté, pěkné
3) Štefan – super energické vystopení
.
.
.587 Adam – besídka

451
Motýlek
Reagovat

448 – a na tom je něco zvláštního že někdo kouří trávu? :-)) To ani nestojí za řeč…

452
irena
Reagovat

Ach ten Martinův hlas-tam jsem teda měla husí kůži já. Mě to spíš probudilo než uspalo

453
sali
Reagovat

434 – Opýtam sa inak: čo spieval Adam minulé kolo? UB40 a R.E.M? Ak áno, tak dnes je 9. kolo…

454
Anta
Reagovat

450 cedarin – naprostý souhlas :)

já dnes asi budu jen souhlasit, pořád se mi to točí a tím pádem píšu pozdě, takže asi budu jen souhlasit :-)))

455
Jai Kudo
Reagovat

1)Sabina
2) Štefan
3) Šafa
4) Adam

456
cedarin
Reagovat

Medajlonek dobrej – je vidět, že se z Adama nikdo moc neurval

457
Scalex
Reagovat

441 – mezi breakem a breakdance je poněkud rozdíl, ale to asi nemá cenu vysvětlovat ichtylovi s plátěnejma ušima.

458
Motýlek
Reagovat

jj, Sali, přesně tak… Tak si to zrátal dobre… :-*

459
cedarin
Reagovat

Tak tohle fakr není dobrý, kéž by dneska šel

460
Mila
Reagovat

no Adam s tim slusne zapasi, spodky dobre, ty vysky dost hruza

461
dolores
Reagovat

trosku dietna verzia, ale nechcem byt na Adama zla …

462
jab
Reagovat

Adam – Sloky hezké až na to protahování na koncích veršů. Falzety s prominutím úsměvné, ale Dragúň byl tuším horší. Jinak jako celek mě to bavilo víc než první vystoupení, byť jsem i ve slokách slyšel asi 3x nějakou faleš.
P.S.: On se na konci fakt koukl na hodinky? :-DDD

463
Laikka
Reagovat

Nebavil, falzety slabý no… Adam by měl dneska fakt jít. Není to první slabý kolo, ostatní si to zaslouží víc… Proč mi chtějí potopit Martina, proč? :)

464
Anta
Reagovat

Adam se mi opět nelíbil, dneska by měl odejít on, podle výkonů do teď.

465
Mila
Reagovat

Adam se mi sice nelibil, ale toho exota si mohla Ewa odpustit, to ho vzalo vic, nez ty nepovedene falsety

466
Anta
Reagovat

Porota mu dává, co to asi znamená ?

467
dolores
Reagovat

chudak Adam, jak sa poti.. dnes ho rezu .. a pritom mal aj minule taketo kolo a ho falosne chvalili

468
blixa
Reagovat

Ewa zabila :D :D „Ty jsi exot , ty se udržíš !“ :D

469
Peter
Reagovat

Soukup zas soukupuje… Pre mňa zatiaľ Adam veľká slabota, myslím že dneškom sa mohol pripraviť o víťazstvo a možno aj o superfinále.

470
Jai Kudo
Reagovat

Podle Soukupa je Adam hvězda…:)

471
cedarin
Reagovat

Teď měl Soukup pravdu, Adam to má všechno v jednom ranku. Jak je mimo něj, tak to nedá.

472
Ludvík
Reagovat

Doufám že Kukačka vypadne…. vůbec ho nemám rád

473
Anta
Reagovat

471 cedarin – Soukup se asi probudil :-))))

474
blixa
Reagovat

Snad i Adamovi příznivci vidí, že držet ho dál v soutěži je trápení malých dětí.

475
Anta
Reagovat

Aj moje oblíbená, já tak chtěla, aby tohle dal Martin :(

Jinak Itcho měl první vystoupení výborný, tohle je děs !

476
cedarin
Reagovat

Tak Štefan v prvním kole super, tohle mě zas úplně nebere, ale na míle lepší než Kukačka

477
Jai Kudo
Reagovat

474 blixa – :D přéééésně tak..:)

478
Scalex
Reagovat

Adam ven, do GrandFinále rovnou Sabina. Mezi Šafou a Itchem se rozhodnu příště.

479
Jonatána
Reagovat

Jo. Pokud jde o Adámka, Soukup to řekl přesně a ostatně i tři další v medailonku to potvrdili. Adam je prostě strašně sympatický a slušný kluk, je mi moc milý. a od jisté doby i Itcho. asi mě hodně bere tím, že to nevzdal. a tohle se mi taky líbí. Sice méně než to první, určitě to není odzpívané dokonale, ale baví mě.

480
+-
Reagovat

Nový článek jest!

481
Mila
Reagovat

Stefan se nejak rozchazi s orchestrem, ze by se neslysel? ale ma to aspon energii

482
jab
Reagovat

Štefan – První část trochu monotónní…a když to rozjel, tak zas naskočilo to jeho šílené frázování. Závěrečná část ale byla suprová :-)))

483
dolores
Reagovat

Itcho patri do top3, jednoznacne !!

484
Peter
Reagovat

Oukej, už sme tu mali kolo Sabiny, kolo Adama, kolo Šafu a myslím že dnes bez pochýb kolo Itcha.

Ako bolo to kúsok slabšie ako Impossible, ale to bol fakt Štefanov vrchol ktorý už asi v súťaži len tak neprekoná.

A v priamom porovnaní s Adamom by si práve Adam dnes zaslúžil „letenku“ domov.

485
Jai Kudo
Reagovat

Nějak moc nechápu, proč Gg tak prožívá Adama…:(

486
Anta
Reagovat

JE NOVÝ ČLÁNEK :)

487
dolores
Reagovat

482 -jab, ale aj v originale je ten zaciatok taky monotonny,a ja som sa bala, ze tie spodky neda, ale dal. ta piesen az v poslednej tretine graduje.. a ja sa som si naivne myslela, ze mu ten dlhy uvod skratia ..:D

a zaujimalo by ma, ked Ewa hovorila, ze Itcho mal na generalke ten Impossible o oktavu nizsie ?? to muselo byt ale uplne ine spievanie :))) o celu oktavu ? fakt?

488
jab
Reagovat

487 – Itcho mi přišel jedště o něco monotónnější než originál…zaplať pánbůh že to vyvážil tím závěrem ;-)

489
Scalex
Reagovat

487 – no pokud to nemělo být totálně falešné, tak to muselo být o celou oktávu (nebo o dvě 8^) ) – kapela se to kvůli němu nebude učit ve dvou různých tóninách, takže kdyby kapela jela to samé a Itcho zpíval posunutý třeba o kvintu, to by bylo dílo… 8^)

490
Jonatána
Reagovat

Tak té Adele jsme moc nevěřila, ale Sabina to opět vává výborně. Jo. Už jsem přišla na to, ke komu ji můžu přirovnat. K Lucii Bílé. Osobně mi nijak zvlášť sympatická není, její projevy mi vadí a mluvit nemusí, ale zpívá výborně. A to je Sabina. I když proti Lucii je mnohem příjemnější.

491
Jonatána
Reagovat

Asi su divná, ale to růžové tričko je moc růžové a ty šle visící pod koleny se mi taky nelíbí. Leč to, jak zpívá, se mi líbí, a to je podstatné.

492
Molly
Reagovat

hm i tím výběrem písně produkce Martinovi moc nepomohla dnes..děsná odrhovačka..zazpíval to ale i přesto super. A jak přesně říká Soukup, zazpívá každou písničku dobře, žádnej extra velkej průšvih za celou dobu neměl na rozdíl od ostatních. Doufam, že nevypadne, měl by být rozhodně ve finále se Sabinou!!!

493
Scaramanga
Reagovat

Farna je dnes hodne divna

494
Jonatána
Reagovat

Ten Habera je kretén! co tím myslel: nie ste homosexuáli, to je pozitívne zjistenie. Však Adamko? co tím chtěl říct, vůl. Jo, pěvecky nic, ano, ale co tam , kur.va tahá homosexualitu. Nejlíp by bylo, kdyby Adam vypadl a byl za to děcko s nádherným hlasem, kterým opravdu je. Je mi jich obou líto.

Přidat komentář