Panáček v reality show

Popelka (26.9. – 30.9.): Můj šéf mě pozval na drink!

26. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1

Vyjádření stylisty k jeho odchodu z pořadu součástí článku.

Tento týden se na skok nákupní show Popelka vrací do brněnské Olympie. Téma – Můj šéf mě pozval na drink! Co radí stylista? Popelky nesmí zapomínat na zásadní fakt, nejdou na rande s přítelem, ale reprezentují firmu. Mohou být sexy, ale zároveň zůstat decentně profesionální. Šéf by se za svoji podřízenou neměl stydět, manžel by neměl mít důvod žárlit. Jak toto zadání zvládnou sledujte denně na TV Barrandov.

Osmany Laffita se rozloučil s úspěšným pořadem Popelka

Copy z FB Osmany Laffity:
V říjnu 2015 nás kontaktoval slovensky producent a režisér Peter Ňunéz, majitel produkční firmy, která vyráběla externě programy pro TVB. Jeden z těch programu se jmenoval Popelka. Popelka měla premiéru 17.8.2015. Program trpěl nízkou sledovaností a proto byl osloven Osmany, aby převzal moderování tohoto pořadu a navýšil tak sledovanost.

Každý týden měl Osmany dva dny natáčení. Formát první série Popelky byl velmi blízko formátu vysílaném ve Francii na kanálu M6. Tento pořad Osmany sledoval již pár let a je mimochodem, také prezentovaný brazilskou stylistkou s jistými nedostatky ve francouzském jazyce stejně jako má Osmany nedostatky v jazyce českém. Velmi rychle po nástupu Osmanyho do show Popelka, „share“ vzrostla z 5% na 7,5%.

V lednu 2016 byl management od TVB přeorganizovaný. Nový výkonný ředitel TVB František Borovský požádal Osmanyho, aby pokračoval v pořadu Popelka s tím, že bude natáčet pouze jeden den místo dvou a tím pádem bude Osmany vidět v televizi jen během pátečního finále. Což Osmany pochopil a akceptoval.

Nikdy nedošlo k žádnému konfliktu mezi Osmanym a režiséry a štábem. Naopak od začátku natáčení byla spolupráce výborná.

Jeden ze dvou problému, který během toho roku nastal byl dne 16.8.2016, a to během nové epizody, která se natáčela v Brně na žádost obchodního domu Olympia. Natáčecí studio v Brně bylo směšné oproti natáčecímu studiu v Praze, byl to malý salónek v malém hotelu, kde jako kulisu použili 6 tzv. papírové roll-ups a bylo to „studio“. Ještě horší byl hluk v salónku, protože salónek byl hned vedle frekventované ulice a kvůli tomu se každých pár minut musel celý text a natáčení opakovat. Tam Osmany požádal, aby se natáčení pozastavilo kvůli absolutně neprofesionálním prostředkům na natáčení. Marketingová manažerka obchodního domu Olympia, která se přišla podívat na první natáčení, souhlasila úplně s Osmanyho názory.

Druhý problém nastal dne 21.9.2016, kdy Osmany téměř 24 hodin před natáčením byl požádán, jestli kadeřník může v den finále, kde Osmany ohodnocuje týdenní nákupy, také něco říct o vlasech. Vzhledem k tomu, že Osmany má smluvně zajištěné, že žádný jiný stylista bez jeho souhlasu, nemůže být v programu, Osmany nesouhlasil s vystoupením kadeřníka v pátek, ale neměl žádný problém s možností, aby kadeřník vystupoval od pondělí do čtvrtka. O svém nesouhlasu na páteční vystoupení informoval Osmany TVB. Osmany jen využil možnost, kterou mu smlouva poskytla. To neznamená, že zasahoval do scénáře nebo že byl arogantní. Páteční den, finále týdenního pořadu bylo pro ohodnocení módy a nákupu každé soutěžící a ne o hodnocení jejich vlasů.

Z dat které máme k dispozici, tak v roce 2016 stoupal „share“ programu Popelka až na 9,2 %. Slovy TVB byl pořad Popelka „velmi úspěšný“. Lze tedy říci, že když Osmany nastoupil a sledovanost byla nízká a až do dnešního dne, kdy TVB sám sledovanost chválí, musí být spojitost s Osmanym jako moderátorem pořadu a nárůstem sledovanosti. Osmany a jeho žoviální temperament, jeho pozitivní kritiky a jeho módní rady využil pro nasazení pořadu do dobré pozice mezi pořady v odpoledních hodinách.
„Popelka pro mě byla dobrá zkušenost a jsem spokojený s mým výkonem vzhledem k tomu, že jsem nikdy před tím pořad nemoderoval. To, že TVB sám říkal, že pořad je úspěšný mě potěšilo a potvrdilo, že moje vize o moderování byla správná. Nevstoupil jsem do levné kritiky a vulgarismu, tak jak tomu bylo před mým nástupem do programu, ale preferoval jsem rady a konstruktivní kritiku. Připomínám, že jsem neměl žádnou textařku nebo dramaturga co by mi psali texty. Texty pro každou epizodu jsem si psal sám, make-up jsem si také dělal sám a moji garderobu, tak abych vždy ladil k tématu, jsem také dělal sám. Nesouhlasím s kritikou v bulvárech, že jsem měl vysoké požadavky a že jsem si myslel, že jsem nepostradatelný, nikdo není nenahraditelný. Byl jsem spokojený s celým natáčecím týmem, včetně režisérů Michalem Rykovským a Otakarem Faifrem, se kterými jsem měl vynikající spolupráci. Mimo tyto dva již zmíněné jediné incidenty, které nastali a nebyli kompatibilní s mým jménem a moji profesionalitou bylo vše v naprostém pořádku. Je pravda, že když se do něčeho pustím, očekávám jen nejlepší výkon nejen sám od sebe, ale také od kolegů, kteří se mnou pracují, to však neznamená mít vysoké požadavky, ale znamená to být profesionální. Opět poděkuji TVB za rok moderování pořadu až do jeho dnešního úspěchu a osobně si myslím, že jsem můj úkol více než splnil. Mrzí mě jen trošku, že to co mohlo být ukončeno elegantně se stalo obětí bulvárních článků.“

popelkyaa

Popelky

Tento týden nakupují tři maminky na mateřské dovolené – Monika (34), Katka (33), Martina (32). Čtveřici doplní Mariana (43), která pracuje v divadle.

Pondělí – Monika

MONIKA

25 bodů

Úterý – Martina

martina

27 bodů

Středa – Katka

katka
27 bodů

Omlouvám se, ale čtvrtek a pátek tentokrát bez fotek.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
Reagovat

Jsem to zakřikla, od pátku zase archiv se zpožděním.

Šaty na hraně, vadilo mi, že byla vidět nalepovací podprsenka. Deset bodů nechápu, asi nějaká hra na paní hodnou, uvidíme další dny.

Konec Osmanyho? Mě už nějakou dobu nebavil tak, jako na začátku. Každý je nahraditelný, počkám si, kdo bude mít odvahu jít do toho po něm.

2
Evik
Reagovat

Tak Osmany bude nadobro končit jo? No,ono to občas stojí fakt za houby,a to jak téma tak ony-popelky…myslim,že začátky byly lepší… Tenhle tejden to taky nevidím zrovna růžově-prostě jen další,co si přišly doplnit šatník… Dnešní to celkem slušelo,vzhledem k šatníku jsem to čekala horší…. Jinak mě to vůbec nebavilo,šatník fakt děs,přišel mi starý a obnošený…. :-/ no aspoň si koupila do šatníku šaty a kabelku za 4 litry že…. :-)))

Reagovat

Fotka dnešní Popelky bude zítra ráno, archiv po delší době zase stávkuje a víc času nemám.
Tento týden budou fotky pouze do středy, pak jsem mimo a tak se už předem omlouvám :-)

4
Evik
Reagovat

@Ajda: Přesně tak,taky si myslim,že začátky byly lepší,a i co se týče soutěžících… Jsem zvědavá jestli to skončí úplně,nebo ho,nahradí třeba Libor zas… :-)

5
Eliška
Reagovat

Téma je velmi zajímavé, oblečení se bude odvíjet asi podle toho, co si děvčata pod tím pozváním na schůzku budou představovat: líbím se mu ? nebo je to jen pracovně?
Tak uvidíme..Dnešní Popelka měla šaty a boty hezké i náhrdelník ale na 10 bodů to nebylo.

6
Kristýna Vlčková
Reagovat

No ona jí prý dala 10 bodu za „odvahu“, že si to koupila. Co je to za hloupost!!
Místo drahé kabelky si mohla koupit raději sako, protože doma toho moc nemá.

7
Johana
Reagovat

Šaty by nebyly marné, až na tu čouhající nalepovačku zboku…to je ještě horší, než vykukující ramínko podprsenky. Sáčkem by to aspoň trochu zamaskovala. Šperky pěkné, ale kabelka se mi do toho nehodila, ani materiálem ani velikostí. I těch 7 bodů se mi zdálo moc, osmičku a desítku nechápu vůbec.

8
inbezka
Reagovat

Ahoj všem. Na Popelku se dívám ze setrvačnosti a s nadějí, že bude nějaké použitelné téma. Dnešní téma se mi líbilo moc. Konečně něco použitelného v běžném životě. Ale dnešní popelka opravdu téma nepochopila vůbec, nebo se to jenom mně zdá? Laciné a lacině i působící šaty, až vulgární, podprsenka vidět, holé nohy, naprosto neprofesionální outfit. Podle mě mohla mít kostýmek na tělo, punčocháče, lodičky. Ne holé nohy a otevřené boty. Něco jemného na krk, hodinky – ať šéf vidí, že jsem vždy v obraze. Tahle paní se oblékla tak, že si musí šéf myslet, že je připravená na všechno. Její šatník bych moc nekritizovala. Je vidět, že na víc nemá a aspoň nesháněla věci po kamarádkách, aby je předvedla jako svoje. Vysoké hodnocení nechápu. To se chtějí takto obléct všechny? no potěš…

Reagovat

Dnešní díl pořád není v archivu. Asi jim nezdrhá jen Osmany :-(

10
Evik
Reagovat

@inbezka: Já tedy nechápu,jak se může někdo jako paní Monika přihlásit do pořadu,když evidentně o móda zájem nemá,a ten její ošuntělý šatník je toho jasným důkazem… jako pardon,ale já bych se styděla s takovým šatníkem jít do televize,těch kabelek a bot jsem se úplně lekla… Nikdo neříká aby měla čtyři skříňě a 25kabelek za 10litrů… ale tohle? to je vážně už přes čáru…. o věci-včetně kabelek a bot, o ty se člověk musí trochu starat,a měnit,a né mít 10let starý,ošuntělý věci,a bejt jak šmudla… :-))

11
Janica
Reagovat

@Ajda: Dík za info v minulém týdnu.
Dnešní Popelka si zřejmě nevšimla, že ji šéf zve na drink, ne aby ho sváděla. Přišla mi poněkud vulgární, v chování hyperaktivní.

12
Alex
Reagovat

Bohvie, ako by dopadla slovenská verzia, ak by jej tvorcovia na samom začiatku nemali obrovské šťastie pri výbere moderátorov-porotcov… Horňák, Kimlička a samozrejme nezabudnuteľný Kočišík boli a sú skutoční štylisti s úžasným vkusom, s reálnymi výsledkami – až na Kimličku neboli známi mediálne, ako praví štylisti to boli proste ľudia zo zákulisia… Len vďaka nim neboli slovenské Nákupné maniačky len totálne blbá, povrchná a bulvárna šou… Je mi úprimne ľúto českých divákov, že takúto tvár tejto sútaže nemali ani šancu zažiť, ale od neznesiteľne nudného amatérizmu prešli rovno do púťovej prízemnosti a gýču skrachovaného Laffitu, o ktorého už roky nikto ani nezakopne… Akonáhle sa aj na Slovensku chceli tvorcovia pokúsiť tlačiť na pílu a smerovať reláciu týmto smerom, porotcovia jeden po druhom odišli, pretože si nemohli dovoliť, aby sa takto poškodila ich povesť… Vyzerá to tak, že JOJke sa náhradu už nájsť nepodarilo a relácia skončila, ale v prípade českej verzie už nie je kam moc klesať a po Laffitovi to môže zobrať hocikto, môže to byť iba návrat k pôvodnej ešte väčšej slabote a nude

13
Ajda
Reagovat

@Alex: Souhlasím, Maniačky jsme tu sledovali pravidelně a Popelku s nimi srovnávali. Mně se líbila i stylistka Zuzana, i když tam byla minimálně. Hlavní problém vidím v Barrandově. Co pořad, to propadák. V Popelce už chybí jen maskot Barrandova – Brožová, to by byla stylistka :D
Archiv pořád bez Popelky :-(

14
Jarka
Reagovat

Téma je výborné!! Včerejší dívka si myslela , že jí šéf chce svést a podle toho volila outfit. Místo „šály“ mohla sáhnout po sáčku nebo bolerku a tak velká kabela se k minimalistickým šatičkám opravdu nehodí. Že odchází Osmany je mi líto (měla jsem možnost se s ním setkat osobně), má upřímný pohled do očí, je přirozený a nic ze sebe nedělá, ale co se týká outfitů, které vybírá pro Popelky tak se mi málokterý líbil.

15
Mili
Reagovat

Je mi líto, že Osmany bude končit. Svým úsměvem rozsvítil celou obrazovku a bude se mi stýskat po jeho „ola čika“.

16
Martina
Reagovat

Nádherné téma, včerčejší Popelka se do tématu nestrefila – lascivní vulgárnost.

Náhrabdník za O.L. – těžko se bude hledat někdo další, kdo by skákal jak TVB píská a nechal ze sebe dělatloutku.
Možná, kdyby se tématu chopila jiná TV- měl by pořad šanci pokračovat a zaujmout.

17
Tempera
Reagovat

Tento model se mi nelíbí vůbec. Kde je to „sexy, ale decentně profesionální“, jak byla napsáno v zadání? A kabelka evokuje představu, že se cestou domů staví pro malý nákup.

18
Tempera
Reagovat

@Tempera: Pochopitelně hodnotím Moniku.

19
magdalenka
Reagovat

Osmany odchází?!! Velká škoda!! Byl k Popelkám slušný i velké chyby dokázal říci bez urážek. Včera nic moc a kabela opravdu vhodná na nákupy, ale vidím to i na ulicích, jak ženy všech věkových kategorií vláčejí ty ohromné kabely na ramenou a říkají tomu kabelky, jenom proto že je to „hit“? a pro malé ženy se velká kabela vůbec nehodí.
10 bodů? za co?

20
Julie
Reagovat

Téma je oproti minulým týdnům suprové. Popelka Monika jej mohla vzhledem ke svému šatníku využít lépe. Líbí se mi jen kabelka.

21
Ajda
Reagovat

Top jí přes prsa táhnul, chtělo to větší velikost, u kalhot užší nohavice, kabelka jako přes kopírák s pondělkem, nuda v Brně :-(

22
Tempera
Reagovat

Dnes mi Popelka utekla, tak hodnotím jenom podlefotek zde a FB a dovoluji si do písmene souhlasit s Ajdou. V tomto modelu by mohla vyrazit na pochůzky po městě, popř. se složenkami na poštu. A ten top má opravdu těsný.

23
Jarka
Reagovat

Červeno-černá kombinace je dobrá, ty rozšířené kalhoty nejsou lichotivé k postavě snad by jí více sedla úzká černá sukně. Náramek trochu „přeplácaný“. Celkově to na mne působí, že jde úřednice na oběd (bez šéfa).

24
Johana
Reagovat

Paní má větší prsa a silnější paže, takže střih topu úplně nevhodný, i kdybych pominula, že byl těsný. Kalhoty divně neforemné, takové na doma a kabelka vypadá, jak kdyby v ní tu flašku, co má vypít se šéfem, nesla.
Utrpení bylo dnes poslouchat afektovanou intonaci jejího hlasu.

25
Julie
Reagovat

Popelka Martina mě dost zklamala. Čekala jsem elegntnější outfit. Poradce víc uškodil než pomohl. Topík by šel více k džínám. Kalhoty snad ani nechci komentovat. Střevíčky by víc sekly štíhlé postavě. Kabelka ani šperky mě nezaujaly. Jsem moc zvědavá na zítřejší popelku.

26
magdalenka
Reagovat

Oblečení Martiny je vhodné tak do kanceláře v pracovních dnech. Kalhoty mají divný střih (ten nesluší ani dlouhým holkám). Bodování bylo velice velkorysé, zvláště od Katky a nejvíce v reálu je Mariana.

27
Martina
Reagovat

Dnes snad po dlouhé době uvidím Popelku v TV, jinak hodnotím podle fotek. Úterní Popelka určitě lepší než pondělní – ale nějak neforemná, taška havarijní, pěkná barva topu, jinak nic lichotivého. Učitelka, která potřebuje pohodlné kalhoty, když dělá s mrňaty blbosti.

28
lulu
Reagovat

No hlavně, že by si dala desítku :)

29
Ajda
Reagovat

@lulu: Tři desítky :D

30
Evik
Reagovat

@lulu: Taky nechápu tu desítku-stejně jako včerejší…. na 10bodů nebyl ani jeden outfit podle mě tedy… :)))

31
Ajda
Reagovat

Nejdříve se Monika „tvářila“ všelijak a pak perlila. Pomluvila boty, které moc poutaly pozornost a místo do očí se musela dívat na ně. Kdo ví, kam by se šéf díval u ní, tipuji, že oči, dnes fuj zmatlané řasenkou, by to rozhodně nebyly.

Boty a kabelky Katky byla jedna velká hrůza. Nechápu její postoj k oblíkání, manžel vypadal, že by se mu líbilo, kdyby o sebe víc dbala.

32
Tempera
Reagovat

Dneska jsem to viděla naživo. Nic úchvatného, ale na druhé straně Katka nejvíc splnila zadání. Je ale taková nejistá, ani v tom modelu se evidentně necítila dobře. Snad ji účast v soutěži nakopne k tomu, aby se začala víc o sebe starat. Dnes mi nejvíc vadila Monika, to její civilní oblečení, připadalo mi to, jako kdyby vyběhla ze sprchy a omotala si kolem sebe ručník. Je to dost negativní osoba a navíc ze sebe sama dělá ošklivku – to nalíčení a účes, to bylo příšerné. Celkově mám pocit, že první tři soutěžící měly spíš jít do pořadu, který kdysi běžel v nějaké TV – Mohla bys vypadat líp.

33
Jarka
Reagovat

Dnešní Popelka měla hezké šaty a krásné doplňky i kabelku a červené boty to celé oživily. Čekala jsem, že budou do červena i korálky a naušnice aby samotné boty tak „nesvítily“ ale nijak mi to nevadilo. Zatím byla nejlépe oblečená. Ta Monika opravdu ze sebe dělá ošklivku, myslím že ofinka by odpoutala pozornost od výrazného nosu.

34
Martina
Reagovat

Viděla jsem poslední třetinu asi. Zatím nejlepší Popelka tento týden. Působila nejistě, ale i ve svém původím oblečení. Jedině bty mi vadily- barva pěkná, ale šněrování se mi nelíbilo. Mohla to trochu oživit barvou, ale i tak pěkné. Decentní,je vidět- že si šéfa váží, ale nic vyzývavého, přesto bylo vidět, že má pěknoupostavu. Téma splnila nejlíp, žádná kabela na kapry.

35
Kristyna Vlčková
Reagovat

Katka opravdu super, decentní doplňky, kabelka, a boty mohla volit raději lodičky.
Zatím byla ze všech nejvíce na 10. ˇPopelka z úterka jí řekla, že sráží bod za to, že si v outfitu není jistá. Myslím, že závist sehrála velkou roli.

36
Juie
Reagovat

Včerejší díl jsem bohužel nestihla. Jakou mají barvu šaty ? A kabelka je na řetízku ?

37
Ajda
Reagovat

@Juie: Nasvícení studia šílené, záběry ve finále také, z Prahy dobrý, ale teď Brno katastrofa. Šaty pudrové a kabelka měla z každé strany část řetízek, cca 30 cm a dál přes rameno popruh.

38
Eliška
Reagovat

Šaty moc hezké boty též ale nevýrazné doplňky.

39
Johana
Reagovat

Včera jsem viděla jen závěr a celkový, celkem dobrý dojem z outfitu byl zničen tou klátivou chůzi a účesem, jak když se ráno vstane a je potřeba rychle sepnout vlasy, aby nepadaly do míchaných vajíček. Všechno to přičítám nízkému sebevědomí. Je to škoda, paní Katka má potenciál vypadat velmi dobře,

40
Evik
Reagovat

Bylo by to fajn,ale nechápu jak ji napadlo si vzít ty kalhoty? mně osobně se hodí tak na lítání po venku,někam k vodě… ale do společnosti-se šéfem na drink… škoda čekala jsem od ní více…

41
Tempera
Reagovat

Dnešní Popelce to slušelo, jen ty kalhoty bych vybrala jiné. Ale jinak vypadala celkově líp, než všechny ostatní. Vyzařovala z ní taková dobrá nálada. Monika ze sebe dělá sama zrůdičku, zase příšerné nalíčení, příšerný účes, krabatí čelo, křiví pusu a je z ní cítit závist. A to nemluvím o modelu, kdy jí koukají ramínka od podprsenky a další od dvou triček. Martina je velice sebevědomá, jenom nevím proč. Katka je hezká holka, ale sama dnes řekla, že se v nalíčení necítila dobře, vypadá to, že na sobě asi pracovat nebude. Takže nejlíp mi z toho vychází Mariana.

42
Julie
Reagovat

@Ajda: Děkuji za odpověď. (Někde se mi ze jména vytratilo „l“) :( :)
Ty šatičky nemusí být špatné, ale mně by na Katce více seděl nějaký šik kalhotový kostýmek a uzavřené lodičky.

43
Ilona
Reagovat

Celkově to nejvic slušelo Marianě….sedlo ji to a omládla. Martina též fajn,ale jen na 85 proc. Katka je mdlá a nevýrazná a to je škoda. Má na víc vypadat líp. A Monika úplně bez komentáře.

44
Evik
Reagovat

Vítězku jsem očekávala, i když mě hrozně vadily ty kalhoty a kabelka,ale jinak ok… :))) Jinak mě bavilo,jak si Monika stála za svým,že takhle by rozhodně šla atd…. :)) :D Jinak opět chytráci ukázali outfit popelky která bude příští týden… no podle toho co jsem mohla vidět,to bude zase tejden… :))

45
Tempera
Reagovat

Vítězství Mariany jsem čekala. Líbila se mi i Katka, ale ta paní všechno zkazí svým nejistým chováním, postojem, posezem. Když se s ní Osmany bavil, měla jsem pocit, že vůbec nechápala, na co se ptá. Potřebovala by dobrého psychologa, aby trochu zapracovala na svém sebevědomí. Moniku jsem dnes viděla naživo, tento outfit ano, pokud šéf je pasákem v Perlovce.

46
lola
Reagovat

@Tempera: možná kdyby ten šišloň mluvil srozumitelněji, tak by mu paní rozuměla. Je tady 20 let a mluví jak tatar.

47
Tempera
Reagovat

@lola: Souhlasím s vámi, ale paní evidentně vůbec nevěděla, která bije.

48
Ajda
Reagovat

@lola: Je tady už 29 let ;-)

49
Martina
Reagovat

Včera už bylo viět, že je při natáčení problém. Omany se ani nerouzloučil, vystřelil a zmizel
Během vysílání se snažil být vtipný, ale přemáhal se. Jeho outfity byly pěkné i s hodnocením jsem spokojená. Aákort k některému outfitu dal zas tu velkou kabelu, které sám nemá rád.

TVB bude jeho výpadek asi řešit reprízami, si myslím.

50
Maya
Reagovat

Ne každý má talent na jazyky, tak bych Osmanyho nesoudila tak přísně. Jsou tu i lidé, kteří tady žijí ještě déle a mluví jak hatla patla. On se svým hodnocením nechce nikoho dotknout a jak se snaží najít ta správná slova, zamotáva se do toho. Nepamatuji se, že by někdy někoho urazil a že by mluvil jakoby s opovržením, což se nedalo říct o panu Kolomnem, který by jako rodilý Čech měl mít jazyk vytříbený. K Popelkam: outfit Mariany byl hezký, až na kalhoty, u kterých mi vadil větší vzor a také by se mi víc líbily lodičky. Martina měla střízlivý outfit, Katka by opravdu měla zapracovat na svém sebevědomí a u Moniky to asi nebude tak jednoduché – prostě ji chybí cit pro to, aby správně vyhodnotila situaci.

51
Eliška
Reagovat

Vítězka měla outfit výborný ale ty barevné kalhoty se mi taky moc nelíbíly. Snad pořad neskončí s odchodem Osmanyho.

52
Janica
Reagovat

Ani mně se barevné kalhoty nelíbily, ale jinak jí to seklo. Vlastně i Martině a Katce, která
bohužel, neumí chodit ani v botách nízkých.
V ukázkách na příští týden jsou nové tváře.

53
Ajda
Reagovat

Mají určitě několik týdnů předtočených, na Zličíně se má podle plánu natáčet až do konce listopadu. Je otázka, jak rychlý Osmanyho odchod bude. Možná dodrží smlouvu a další nepodepsal.

Nový článek vyjde se zpožděním, dostanu se k pc až k večeru.

54
Marcela
Reagovat

Byla jsem unešená z šedých myších šatů s velkým páskem, které vybral Osmany. Je možné zjistit, z jakého obchodu jsou?
Jinak dobrý pořad. Jen nevím proč, ale slovenské Maniačky se mi líbí víc. Možná kvůli častějším komentářům v průběhu pořadu odborníky. Osmany super.
Díky za odpověď.

55
Marie
Reagovat

Zdá se,že popelky jsou týden od týdne horší.Nemám žádný luxusní šatník,ale s takovým šatníkem bych tam nešla,hlavně boty a kabelky to byla hrůza.Jinak se mě líbilo všechno co vybral Osmany.

56
Ajda
Reagovat

@Marcela: Neviděla jsem páteční finále, ale Osmany často vybírá všechny outfity jen v jeho oblíbeném Mangu.

Přidat komentář