Panáček v reality show

Popelka (23.11. – 27.11.): Švýcarské hory a tam narozeninová oslava Jamese Bonda

23. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

popelka1

Do nákupní show Popelka ke dvěma oblíbeným stylistů nastupuje posila, známý módní návrhář Osmany Laffita. Budeme ho vídat každý týden až do vánoc, takže fanynky Libora a Pavla mohou vytáhnout kapesníčky. Hned první zadání je ženské a sexy. Známý agent James Bond slaví narozeniny. Ve Švýcarsku a na horách. Bondy girl alias Popelka bude mít nelehký úkol, zaujmout svým šarmem a outfitem. Uspějí české holky u známého milovníka žen?
„Jsem velmi rád, že tento pořad existuje. Někdy mě totiž velice mrzí, že krásné ženy na sebe umějí kombinovat oblečení takovým stylem, že je z toho cirkus. V samotné Popelce proto budu přísný, ale i když kritizuji, tak to dělám tak, aby to v žádném případě nebylo ponižující. Držím se hesla, že když něco nemám rád, tak to nedělám druhým. Konstruktivní kritika je přijímána lépe než drsná kritika,“ prozradil návrhář. Uvidíme, jaká bude realita.
Pořad Popelka sledujte denně od 16.15 na TV Barrandov.

pop1

Popelky

V pondělí nakupuje studentka Dominika (20). Další dny uvidíme makléřku Elišku (25) a dvě maminky na mateřské dovolené – Kláru (33) a Janu (39).

Pondělí – Dominika

Dominikaaa
20 bodů (Eliška 6, Klára 7, Jana 7)

Úterý – Eliška
Eliškaaa
19 bodů (Dominika 7, Klára 5, Jana 7)

Středa – Klára
Kláraaa
21 bodů (Dominika 5, Eliška 8, Jana 8)

Čtvrtek – Jana
Janaaa
20 bodů (Dominika 6, Klára 6, Eliška 8)

Pátek – FINÁLE

finalea

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 97
1
Lady XL
Reagovat

tak to jsem na to fakt zvědavá! Hlavně proto, že nemá za Popelky samé „modelíny“ :-). Uvidíme, co nám poradí, nebo zda si bude dělat jen reklamu…

2
Wally
Reagovat

Tak konečně si jsou Popelky rovny postavou a asi i věkem. Dřív mi tam vadilo velké věkové i váhové rozpětí.

3
Martina
Reagovat

Jsem moc zvědavá – až do Vánoc, to je pořádná nálož, snad zvedne úroveň ( ikdyž P0avel se snažil). Já se to snad naučím nějuak nahrávat, když nejsem doma.

4
Kačaba
Reagovat

Dominika je moc pěkná ale bez vkusu. A ty tři holky – tetky.

5
Johana
Reagovat

@Kačaba: stačí, že ,,skus“ ( podle Osmanyho ) má její přítel :)
Dnes chaos, nic k sobě neladí a nejhorší ty černé punčochy v zlatých lodičkách. Maminka teda moc neporadila.

6
Náhlice
Reagovat

Tak první dojmy… Osmany je super :D Teda nevim, jak připadá ostatním, ale já se bavila :) Dominika je šílená barbie, zplácala to bez nápadu, takový pěkný téma, ale podle celkový fotky to bude nudaaa. A ty umělý řasy? Co je to teď za trend, vypadat jako slabomyslná mrkací (nebo nafukovací ;) ) panna?

7
Gina
Reagovat

Ahoj kočky ,jak je dlouho Osmany v čechách?10-15 let? mluví strašně, chvilkama mu vůbec nerozumím potřeboval by tlumočníka ..
Jinak ta Dominika na to jak je mladá nic moc chtěla bych jí vidět na těch horách v těch jehlách a hlavně s punčochama které končí kousek nad kolenem,asi v životě na horách nebyla.Jo a ty knoflíčky koupila příteli i když jako pro Bonda , holt holka fikaná:-))))

8
ola
Reagovat

Prosím, jak se jmenuje to téma. Bohužel jsem nestihla pořad vidět. Děkuji

9
Wally
Reagovat

@ola: Bond girl na horské chatě ve Švýcarsku? Taky jsem neviděla od začátku, ale tak mi to tak vyplynulo z komentů soupeřek.

Osmany je tu skoro 30 let a ta jeho řeč je opravdu ostuda.

10
Náhlice
Reagovat

Já nevim přesně to téma, ale myslim, že je to něco jako „Párty u Bonda na horách“. Ta řeč je opravdu příšerná, ale jinak se mi dneska Osmany fakt líbil.

11
Johana
Reagovat

Nejsou na té úvodní fotce všechny Popelky v soutěžních outfitech? Pokud ano, Bond zruší párty.

12
Xaveraj
Reagovat

Osmany v poho, ženy zase bohužel ,,nedomrlé,, se za to slovo omlouvám, ale nic jiného mne nenapadlo. Téma super, člověk by se mohl i vyřádit…

13
Elinor
Reagovat

Osmany je skvělý. Konečně návrhář, který jednak chodí sám velmi dobře oblečen a lahodí oku (Pavel a Libor vypadali většinou jako hadráři, děs běs) a jednak má nadhled osobnosti a nemá potřebu ponižovat soutěžící, jako to dělal hlavně Libor. Ten neměl daleko k tomu, dát si ruce v bok a případně vytáhnout rákosku. Bylo to až trapné, jak se po některých vozil. Jako by se dopustily strašného přečinu, když nebyly podle JEHO vkusu. Navíc se vyžíval jen v kritice, ale neporadil. Asi sám neví jak. Pavel se aspoň snažil poradit.
Osmanyho řeč mi nijak nevadí, už jsem si dávno zvykla a rozumím mu. Prostě nemá talent na slovanské jazyky, asi jako Chantal. A je jedno, jak dlouho tu oba žijou, lepší to nebude :-).

14
wolfee
Reagovat

Konecne zajimavy tema:-) Jen skoda, ze se holky asi moc nevyradi. Dominika je hezka mlada holka a bohuzel to moc ‚neprodala’… Osmany super.

15
haha bimbi
Reagovat

Myslím že ta „roztomilá“ čeština je Osmanyho zcela záměrná značka.
Dneska jsem pořad neviděla, ale ráda slyším, že působil dobře. Myslím si o něm, že je to kýčovitý snob, ale ráda se přesvědčím o opaku. Teda kýčovitej je zcela určitě :-D ale může být přitom aspoň milej.

16
Marta
Reagovat

Holky, jaké byste vybraly punčocháče ke zlatým lodičkám vy? Já jsem je nikdy neměla (a ani se k tomu nechystám), ale fakt by mě to zajímalo.

17
phoebe
Reagovat

Máme jednoho příbuzného – je to rodilý Němec. Německy zapomněl a česky se za 30let nenaučil :-) Takže Lafitovi češtinu odpustím a vtipné komentáře hodnotím za jedna.
Dnes ta blondýna s modrými čočkami a umělými řasami fakt perlila :“Hodinky jako doplněk bez baterky… stejně nepoznám kolik je hodin… a raději kouknu na mobil..“ :-)
Takže, flízový kabát pro Bond girl a černé punčocháče do zlatých lodiček – za mě: módní peklo :-)

18
Winnie
Reagovat

@Wally: někteří si ten svůj přízvuk záměrně „pěstují“, nebo jak to říct. Znám takové případy – tatínek od mojí kamarádky to má taky tak. A ostatně taková Chantal Poullain je taky to samé.

19
RAINMAN
Reagovat

Kde bere peníze na všechny ty značkový věci? „Asi má dobrou brigádu,“ shodly se holky. :D

20
Mia
Reagovat

Já jsem se teda včera bavila :) Osmany byl vtipnej, pěkně oblečenej, i nějaká ta rada padla. Jeho čeština mě ani v nejmenším netrápí. Prostě někteří mají dar na jazyk, jiní ne. První Popelka teda vkusu nepobrala, je to škoda, pěkná je a téma taky super.
Ostatní soutěžící se mi zdají být fajn :)

@Marta: když už bych si chtěla kupovat zlaté střevíčky, což se zatím nestalo, tak bych volila tělové silonky, prostě zlatá bota, opálená noha ale v žádném případě bych si k tomu nevzala flitrované šaty.

21
Martina
Reagovat

Děkuji za fotky.
Mi kočkqa npřijde až tak havarijní, docela se mi líbí. Zlaté lodičky bych na černé punčochy nedala – ale zrovna tady mi to až tak nevadí. Šaty se mi zdají příliš krátké, možná se to nosí – nevím.
Co mi vadí, je ten kabát- vypadá jako moc chlupatý nebo vlněný, sám o sobě pěkný – ale k těm šatům nejde.

22
Martina
Reagovat

Já počkám na Vaše reakce, protože mám šanci vidět pořad juen dnes, možná ještě kolusek ve čtvrtek. A když bude Osmany okouzlující, případně bych i těch 19 korun za aktivaci archívu zaplatila.

23
Ajda
Reagovat

@Johana: Jsou :D
Když jsem v neděli hledala něco k stylistovi, našla jsem fotky přímo z finále :D

24
anapro
Reagovat

Osmany je podle mne moc milej a vtipnej, bavilo mne to…. Šatník té první byl úžasnej, a ty plesový šaty, ty se mi moc líbily….. ALE to co navlíkla na sebe…. já být Bondem, vůbec bych si jí nevšimla…. a to je to taková hezká holka!

25
anapro
Reagovat

Tak jsem zkoukla fotky z finále (podle rady tady jsem googlovala) a nejvíc se mi líbí ta nejstarší….

26
Martina
Reagovat

Já mám jeden nehorázný dotaz – a nerada bych, aby jste mne za něj vypískaly. Ale fakt mi to není jasné. jak může příčešek držet na pleši- to se přece nějak začeše nebo připne na vlastní vlasy- ale na holé holavě? To tam přibodnul špendlíky nebo lepidlem?
Jinak se mil íbí “ že příčešky střídá“, jak někde komentuje, aspoň to není nuda.

27
Lady XL
Reagovat

@Martina: Mám pocit, že Osmany byl v Americe, kde mu „nastřelili“ nové vlasy.
Viděla jsem konec, ale mám to nahrané, tak ještě večer zkouknu s dnešním dílem. Holčina moc pěkná, šaty taky pěkné, ale ve finále – nuda. A kabát děsný. Zlaté boty taky mi k tomu vůbec nejdou (a k černým punčochám to už vůbec nekomentuji). Myslím, že Domča je ještě mladinká a svou ženskost si ještě tolik neuvědomuje a tak jsou pro ni sexy šaty jen šaty mini… Ještě si nedovede pohrát s detaily atp. No uvidíme, co dál. Těším se a podle řečí ostatních soutěžících doufám, že některá obuje sněhule, když je to na horách…:-D… /to byly ale kecy ohledně hor a párty…/.

28
Inbezka
Reagovat

Viděla jsem jen začátek a pak na mžik oka první soutěžící, jak se vyšla předvést.
Moc se mi líbilo počáteční slovo Osmanyho – Ano, jsem to opravdu já..:-) Vypadal dobře a sympaticky. Pamatuju si ho z nějakého VIP Prostřeno, a zaujal mě obrovskou vůlí vyniknout a vyhrát. Myslím, že jsem podle něj dělala avokádovou pomazánku:-)
Chudáček Libor vyšlapal cestičku, když se pořad rozjížděl a holky se předváděly na betonu pokrytém kusem igelitu… Ale třeba se zas po čase i s Pavlem vrátí.. ne tedy, že bych bez něj nemohla být, ale vnučka naříká:-)
Ale téma tohoto týdne – krásné! – je podle mě za deset tisíc nesplnitelné. Představila jsem si večerní toaletu se sobolí kožešinou, a to se za tak málo nedá. První soutěžící byla jako
na vesnický bál, bohužel. Těším se, jak si povedou holky v dalších dílech, to se už budu moct dívat:-)

29
Ajda
Reagovat

Viděla jsem s ním rozhovor, nemá nastřelené vlasy, to by se mu prý ani do takové hustoty neujalo, ani příčesek, má vlasovou protézu. Nepamatuji si cenu, ale něco mi říká že 40 tisíc.

Mluví o vlasech i v tomto článku – http://www.lui-magazine.cz/party-life/item/5474-rozhovor-osmany-laffita-nam-exkluzivne-poodhalil-skutecnou-modni-branzi-dle-nej-jde-vice-nez-o-umeni-spise-o-byznys

30
Lady XL
Reagovat

@Ajda: :-) sorry, já ale věděla, že si něco nechal udělat, nějakou novinku. Dík za článek, přečtu si ho večer v klidu, teď jsem jukla jen na ty vlasy.
@Inbezka: I mne napadla sobolí kožešinka – boa kolem krku, nebo norek až dolů – haha za 10tisíc…

31
Wally
Reagovat

Osmany: Jestli ji v tom JB uvidí tak ji zastřelí zá růská terorístka :D , v reakci na model co sestavily soupeřky.

32
Martina
Reagovat

Laffita je skvělý, sladký, prostě k nakousnutí. To jeho fúúúj, když se mu něco v šatníku nelíbilo – no boží! Určitě výrazně pozvedl atmosféru pořadu, úroveň také – ale ne všechno je v jeho silách.
Dnešní Eliška: šaty samy o sobě moc pěkné, zas se nacpala do menších, volila bych lodičky, kabát příšerný, ccelkově oblečena velmi pěkně na standarní den, na oslavu málo, sexovně nedotaženo

33
Náhlice
Reagovat

Zbožňuju Osmanyho :D

34
Johana
Reagovat

Myslím, že i slečna Moneypanny v práci byla lépe oblečená, než dnešní Popeluše na párty. Nejvíc mi vadily holínkoidní kozačky. Asi jsem přeslechla, ale nechápu, proč se tak mladá holka, s kily navíc, zbavila všech bot na vyšším podpatku.

35
phoebe
Reagovat

Šmarjá! Dneska to vypadalo na téma: učitelka druhého stupně na třídních schůzkách…

36
Slámka
Reagovat

@Johana: Důvodem byla zlomenina v kotníku, nechce riskovat. Její dnešní outfit příšerný – rozhodně ne na setkání s Bondem.
Vůbec se mi nechce věřit, že dokázala něco takového vymyslet. A její původní úmysl jít do pánského looku ? po boku JB? Kabátek, který zvolila se nosil v 60-70 létech. Především bylo klasické to zapínání – čamary. No hrůza. (Ale v sedmdesátkách fajn).
Ale celý díl zachránil Osmany, je kouzelný, úžasně žvatlá. Kvůli němu stojí za to na
pořad koukat.

37
Martina
Reagovat

@Slámka: frajerka prodělala zlomeninu kotníku a nemůže mít podpatky ze zdravotních důvodů-nějak ji ta noha bolí, má jen jedny z nostalgie, ostatní podpatkové boty prodala – prý v tom měla velké jmění. O Lafiťáček to zhodnotil že i placaté boty mohou být ženské, že ty její jsou všehny moc pánksé

38
Johana
Reagovat

@Slámka: aha, to jsem přeslechla. Každopádně, opět nakoupila to, co se bude hodit i na běžné nošení. Nevěřím, že by tu chvilku natáčení neustála v pěkných lodičkách…i když, to už by stejně ten zastaralý kancelářský look nevytrhlo.

39
Esme
Reagovat

@Wally: Tak já si zase nemyslím,že když jsou tam výrazné váhové(a věkové)rozdíly,že je to špatné,mně to nevadilo.:-) Není to přeci váhově ani věkově omezené,(akorát že musíš být starší 18let myslím:-D) Každý se může hezky obléknout,bez ohledu na postavu a věk.Nevidím žádný velký problém v tom,když je tam mladá slečna a starší paní…Proč by ne?Jinak postavou jsou všechny takové s pár kily navíc-až na tu barbie blondýnu,a věkově tuším-dvě mladé slečny-mladší dvacet let,studentka,druhá tušim 24let…a poslední dvě-paní v tom klobouku,a ta černovlasá,těm je okolo pětatřiceti,čtyřiceti let max!….takže váhově i věkově tak půl na půl :-)))) Proč ne…ale můj názor…;)

40
haha bimbi
Reagovat

Osmany je opravdu velice toztomilý a chvílema i vtipný. Vtip s růská terorístka mě rozesmál nahlas. Dnešní outfit ta dívka totálně zazdila tím „daflákem“, nevím jak se to píše, prostě ten kabát. Sice klasický ale k šatům a notabene na mejdan v horskě chatě

41
haha bimbi
Reagovat

Jejda nějak se mi to useklo – prostě ten kabát ne do horský chaty, tak leda pro uklízečku, nikoli Bond girl…
Moc oceňuju, že Osmany je na hony vzdálen posmívání nebo zesměšňování, k čemuž měl Libor někdy trapně blízko

42
Martina
Reagovat

Mi se líbí, jak O.L. řekne i negativa přitom vůbec neurazí. Včer několikrát zmínil nadváhu, vtipné bylo jeho Eliška má nevýhodu, protože je „prdoštíhlá“ a přitom si dal ruce na boky a zakroutil zadkem.

Je fakt, že ty mladé holky většinou se neumí obléknout elegantně. Asi je to tím, že všude převažuje sportovní nabídka oblečení. Do divadel se chodí v kalhotách, běžně se přřes den nosí kecky, prostě je to nikdo nenaučil a neměly to kde odkoukat.

43
Ajda
Reagovat

@haha bimbi: Duffle coat :D

Nestíhám vidět celý díl, jen konec kvůli fotce, ale z vašich komentů je Osmany příjemné oživení a posun vpřed. Je fakt, že tady je v roli stylisty a tu roli zvládá. Ale takový sladký cukroušek to rozhodně není neustále, ale to je vedlejší. Měla jsem obavy z jeho vyhlášené arogance a je dobře, že do Popelky ji odložil někde doma :-)

Eliška – to byl outfit tak na sraz maturantů po 30 letech. Bond by o ni ani očkem nezavadil.

44
Lady XL
Reagovat

Tak jsem si to večer pustila ze záznamu a srdečně jsem se chvílemi zasmála. Fakt začínám OL milovat :-D, tedy aspoň v tomto případě! Ruská teroristka, nešahej na to, to je mojí maminky, to dej mamince, prdoštíhlá atp. Prostě super. A fakt se mi líbí, že neurazí a i poradí. Je fajn, že dají hned na závěr na kameru jeho ohodnocení oblečení. A taky že ukáže, je-li čas, co by si představoval… Fajn, jen tak dál!
Nechápu, proč se holky cpou do oblečení o číslo i více menšího??! Od určité velikostí výše to není sexy, když je to přiléhavé…, obepne to pupek, žaludek, ukáže všechny faldy. No možná neměli větší číslo…, nevím. Ale jak tu někdo zmiňuje – model jak na třídní schůzky. A jestli chtěla, aby si jí JB nevšiml, tak to vyhrála na celé čáře :-D.

45
Mia
Reagovat

Díky za fotky, včera jsem díl neviděla ale když pročítám vaše komentáře, tak se snad kouknu, ať se taky pobavím :)
Eliška takhle chce oslnit JB? Její outfit by má spíš opačný efekt…:(

46
Martina
Reagovat

@Ajda: O.L. není ani zde pouze sladký cukroušek- vypadá to tak, protože se nám ten postoj líbí a píšem o něm dokola. Včera byl na moment i za tvrďáka. Včera chtěla kočka rukavice a přišla k pokladně po časovém limitu. Na rukavicích se objevila pracka O.L.. “ žádné rukavice, je po limitu.“ Zkoušela ho přesvěčit a on najednou nasadil docela přísný výraz “ měli jstte 90 minut jako všichni, taková jsou pravidla.“ A nepřipustil dikusi.

47
haha bimbi
Reagovat

@Ajda: takže daflák byl správně :-)
Uvidíme jak se to s Osmanyho slaďáctvím vyvine, fakt je, že takový perfekcionista musí vnitřně asi dost trpět při přehlídce šatníků a la růská terorístka, nákupech neladících a nevkusných kombinací a zřejmě ani ty účastnice s velikostmi nad 40 v něm nebudí zrovna libé pocity…

48
Lady XL
Reagovat

@Martina: A měl pravdu – taková jsou pravidla, ještě nestačila zaplatit, tak sorry rukavice zpět…. naopak soutěžící neměla vůbec smlouvat….. Taky mohli udělat, že jí to nechají nakoupit a pak řeknou, že porušila pravidla a nakupovala po časovém limitu, když už to hodně zamotám :-).
Mimochodem – líbí se mi už i ten komentář k tomu!

49
dejna
Reagovat

K soutěžícím jste všechno napsaly za mě, díky za Osmanyho, baví mě tak, že se směju i nahlas.

50
jarka
Reagovat

@Wally:
No neřekla bych,že jsou na tom podobně s postavou. A věkem už vůbec. Vždyť nejmladší je 20 a nejstarší 39. To je dost velký rozdíl. Navíc pěknou postavu má jen Dominika,ty ostatní jsou spíš oplácané a Klára má navíc po porodu dost velké břicho,což je tedy dost velký hendikep. Zatím se mi tedy nelíbilo ani oblečení Dominiky ani Elišky. Dominika působila lacině a kýčovitě,Eliška zase jako kdyby šla do práce. Jsem zvědavý jak se to bude vyvíjet dál. Osmany mluví přesně jak jeden náš známý, který je také z Kuby. Žije tu ještě déle než Osmany,má za manželku Češku ale mluví přesně tak. Čeština je prý hrozně těžká a skloňování vůbec nemůže pochopit.

51
Martina
Reagovat

@Lady XL: plně souhlasím – pravidla jsou jasná a musí být stejná pro každého, o tom žádná! Zdůrazňuji to, protože v mém předchozím příspěvku to vyznělo nejednoznačně.

52
Johana
Reagovat

Já se bavím, Osmany je kouzelný…,,v těch botech by vysrala ušasně“ :-DDD

53
Gina
Reagovat

Včera jsem bohužel neviděla (kde mohu Popelky vidět ?)
Dnes se mi líbila věta „boty jsou v podstatě z Polska“to mne pobavilo
Osmanyho čáty to je taky hláška:-)))))

54
Gina
Reagovat

@Johana: @Johana:
jo to je taky úžasnýýýýý :-)))

55
Ajda
Reagovat

@Gina: Jedině archiv. Na týden 19 Kč. Jinak repríza je denně kolem 22 h, ale na Barrandov Plus, to je taky placený kanál.
Fotka zde bude ráno.

56
Radka
Reagovat

Barrandov Plus placený kanál není!!!

57
Ajda
Reagovat

@Radka: Ano, někdo ho chytí třeba díky Multiplexu 3, není to však většina, někdo to štěstí nemá. Je součástí nabídky digitálních operátorů UPC a Skylink a O2 TV a ti mají předplacené balíčky.

58
Lady XL
Reagovat

Ahoj, mám prosbu, co jí řekl Osmany na model? Na konci pořadu… Já si to nahrávala, ale oni přetáhli čas a tak se mi nenahrálo bodování a právě koment OL… :-(.
Jinak model dost hrozný…, rukavice pryč… A když teď vidím tu fotku, tak je to pro mne další „ruská teroristka“…:-). Až tam na něj všechny nastoupí, tak bude po párty… JB odvezou do Jihlavy (nechci psát omleté Bohnice)…. :-D :-D

59
Martina
Reagovat

Holky, zkoušeli jste se registrovat na barrandovském archívu? Mi to nefunguje, zašlou mi odkaz s přihlašovacím nikem a heslem na mejl- ale pak už to nejde dál. Zkoušela jsem je kontaktovat a nic.

61
Mia
Reagovat

@Mia: mě to fungovalo… zadala jsem na stránkách archivu heslo a pak mi vše šlo spustit v limitu předplacené doby….

62
Ividol
Reagovat

Dobrý den, narazila jsem na tohle a doufám, že to nevadí, když sem dám odkaz. http://www.digizone.cz/clanky/popelka-bond-girl-od-moje-babicka/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss :-D

63
Gina
Reagovat

@Ajda: Ajdo moc díky:-)

64
Gina
Reagovat

Přečetla jsem si odkaz na Ividol pisatel má pravdu v tom,že je nemožné nakoupit s tímto časovým limitem a jen 10.000 tak aby vypadala dívka jako Bond Girl jen kožešinové boa které do společnosti na zimu patří by stálo víc jak 60.000.Sami víte,když si jdete něco koupit třeba boty a kabelku jak dlouho vybíráte a je to v pořádku dnes při takovém výběru jaký máme, se nechci ukvapit a koupit první co vidím a neumím si představit ,že bych ještě měla vybírat oblečení a doplnky asi bych v tom stresu na sebe taky naházela pěkný miš maš.Obdivuji ty dámy ,že do toho jdou a poslední co by mě určitě vadilo by bylo hrabání se mi v mých šatech a skříních to produkci vyčítám, myslím že by stačil ten výběr v obchodě a rozebrání co je a co není špatně, víc by to prospělo ženám které moda baví a poučilo ty které tápou.

65
Mia
Reagovat

@Gina: Souhlasím především s tím prohrabáváním šatníku a návštěvou bytu vůbec….to je fakt zbytečné. Ani mě nebaví se na to koukat a poslouchat komentáře soutěžících.
Jako bond girl se za 10 000,- neobléknete ale elegantně a sexy by to mělo jít zvládnout. Dámy nemusí mít zrovna norkový kožich…:)

66
dejna
Reagovat

Dík za odkaz, s většinou psaného souhlasím. Jen se moc nebavím, když vidím marnou snahu soutěžících. Na začátku týdne mě napadlo, jestli by nebylo lepší vybírat téma podle jejich typu. Aspoň přibližně.
Taky bych jim přidala minimálně půl hodiny. Mně samotné sotva stačí 1,5 hodiny na jednu věc.
Na druhou stranu, jestli je pravda ta, že mají možnost se připravit (dva dny), často nechápu jejich výběr. Ale neodsuzuji, protože jsem sama nezkusila být v jejich kůži.
Oproti článku si nemyslím, že téma je vyloženě špatné, Mají napodobit styl, k tomu není podle mě potřeba těch nejdražších věcí. Aspoň podle Maniaček, které běží tento týden a kde se mají holky obléct podle nějaké filmové postavy.

67
phoebe
Reagovat

@Gina: Já tedy hrabání ve skříních většinou nevidím. Soutěžící vyskládá to, co sama uzná za vhodné na šatní tyč, kabelky, boty a doplňky taky vyndá jen ty, co chce, aby ostatní viděly a je to. Nikdo se ve skříních nehrabe. A pokud tyto věci stylista okomentuje v prostřihu, tak mi tato část „soutěže“ přijde zajímavější než nakupování. A Osmany má trefné připomínky – odůvodní je, poradí a nikoho neuráží.
Otázka druhá ovšem je, jestli všechny ty hadry a hlavně boty jsou skutečně majetkem dané soutěžící. Někdy to tak nevypadá :-)

68
Kačaba
Reagovat

Jak si ta ošklivka dovolí říct, že je Jana takové tele!
Many mně taky baví. Dobrá volba.

69
Náhlice
Reagovat

To hrabání v oblečení mi taky nevadí, je to o tom, co holky dovolí, spodní prádlo nevystavují a přijde mi to zajímavé. Nějak se ten čas vyplnit musí.
A co jinak říkáte na výsledky tohoto týdne? Je mi teda líto, že to dopadlo trochu katastrofálně, ale když bych si měla vybrat, tak ta dnešní mi asi připadá nejlepší.

70
jarka
Reagovat

@Náhlice:
Souhlas.Ta dnešní asi opravdu vypadala nejlíp. Mně se docela líbila i s tím kloboukem i když Osmany říkal,že se nehodí. Nejhůř byla asi oblečená Eliška,opravdu jak do kanceláře. Dominika si mohla vzhledem k postavě dovolit nejvíc,ale vypadala lacině a nelíbila se mi. Na 2. místo bych asi dala Kláru. Jinak mě ale rozčiluje,jak furt řeší jestli jim nebude zima. Tak pokud je párty vevnitř,což předpokládám,tak sundají kabát a jsou v teple ne? A nemyslím si,že by šly na party pěšky 3 kilometry. Nanejvýš tak pár kroků od auta,tak na co kožešinovou čepici!

71
dejna
Reagovat

Dívala jsem se teď na dnešní NM – Marian předem probíral se soutěžící její dnešní nákup, říkal jí, na co se má soustředit, dával jí různé tipy – tak by se mi to líbilo i tady. Pak by se nehádaly, jestli klobouk nebo čepice.

72
Phoebe
Reagovat

@Náhlice: Jj. Chudák Osmany. Nastoupí do pořadu a hned v prvním týdnu nafasuje tým stvoření vesměs mimořádně ošklivých, pitomoučkých a nevkusných (navíc s nadváhou – tedy handicapem :-)). Ta dnešní je asi nejlepší, ale je to o tom, že jednooký je mezi slepými králem. Fuuuuj.

73
Johana
Reagovat

Já si budu muset dnes počkat na fotky. Celou promenádu jsem zírala na Kláru, jak tam sedí, nožku přes nožku a v bederním pásu místo sukně odhaluje i to, co by slušná dáma ukazovat neměla.

74
Winnie
Reagovat

@jarka: přesně! Mám dojem, že to ohledně zimy řešila hlavně Dominika a Eliška… No hlavně, že Dominika si koupila lodičky (když teda tak řeší zimu)

75
Ajda
Reagovat

Viděla jsem jako celý tento týden jen konec a tentokrát i se zvukem. To teda byly hloupé komentáře. Jedna trumfovala druhou v blbosti.

Fotka vložena :-)

76
Martina
Reagovat

@Johana: taky jsem si říkala, jestli nemám vlčí mlhu a vidím dobře, když zabrali Kláru. Určitě to netušila.

Jinak dneska asi nejlepší.
Blbé kecy o zimě – to bylo taktizování. V čepici by vypadala rapně, kloubouk dal outfitu jiný rozměr a obdivuji ženy, které jej nosí, nemám na to. Přitom dělám ve městě, kde se vyrábějí v podnikové prodejně jsou za zlomek ceny.

A dík za info, že MN běží, jsem to nezaznamenala už jdu koukat na záznam.

77
Martina
Reagovat

Jinak mi Laffiťáček udělal velkou radost,že se i do společnosti nosí neprůhledné černé punčochy. Asi pět let už denně nosím kompresní punčochy-musím (žíly, otoky) a byl zo problém, jsou pěkné, ale hrubé. Tak jsem nosila šaty a sukně nad kotníky. A teď bez pocitu trapnosti mohu i délku těsně pod kolena. A vypadá to o hodně líp.

78
Inbezka
Reagovat

Jen aby nemuseli Osmanymu zvýšit honorář za to, s jakým materiálem musí pracovat:-)

79
MischaS_
Reagovat

Já se nemůžu pomoci, ale vidím to takhle:
Dobře James Bond a horská chata – bereme, že už tam dojely a převlékly se na místě, tak lodičky a šaty jsou v pořádku. Plus něco na sebe, kdyby chtěly vyjít třeba ven.
Nebo to je, že tam akorát přijíždí, ale i kdyby je auto přivezlo ke dveřím, tak mi tam ty podpadky moc nesedí.

Třeba v NM měli také Bond girl, ale už dál nespecifikované, mohly si sami rozhodnout, kde ho potkají, což mi přišlo lepší.
Bond girl mi přijde jako takové dražší téma. A ty Švýcarské hory jsou taky docela náročné téma. Takže bych je asi rozdělila, nebo jim měli navýšit rozpočet. No uvidíme.

80
Lady XL
Reagovat

Dražší téma-no aspoň jim už nezbývá na hodinky…:-). Mě osobně se moc žádný model nelíbí. Dominice to sluší už kvůli postavě, ale je to nuda bez nápadu. A včera? No možná jí klobouk jde, ale mě pořád děsí ten pohled na odhalené nohy, které za pohled moc nestojí, kožíšek se zasunutými rukávy… Ale kolikrát mne zaujmou ten den víc ostatní Popelky! A jsem ráda, že je OL vždy zhodnotí. Ten „bederní“ pás, ten tedy stál za to! Už i v pokoji se v tom rozvalovala, že jí to lezlo až nahoru. Těším se dnes na Osmyho, který je bude hodnotit a podle ukázky tam půjde i o „Mišelinky“ a děvče nebude nadšené!! A víte co? Já se při ukázkách věcí ze šatníku vždy těším, kdy tam vyjukne Osmy a něco móc hezkého k tomu řekne :-D.
Bohužel se mi tedy holky moc nelíbí ani v obličeji…, pořád mají vlasy ulíznuté a ukazuje to jejich naducané tváře – specielně u Kláry…

81
Gina
Reagovat

taky se těším na dnešní hodnocení bude to Osmany mít těžké! Žádná z děvčat jak se říká mi játra netrhá,vůbec jsem nepochopila ty dárky pro Bonda (spíš mi to připadá jako at i jejich manžele či přítel z toho něco mají).

82
Náhlice
Reagovat

Ale holky mají sebevědomí co? Já se snažim oblečením zakrýt každej špek a nerovnost a přijde mi, že v Popelce převládají účastnice, které milují menší velikosti a narvou se do upnutých hadrů a tváří se při tom, jak jsou sexy.

83
Pavlik
Reagovat

To musi byt prudce inteligentni zeny kdyz si ze skoly ani nepamatuji, ze slovo téma je stredniho rodu a ne zenskeho…

84
Enaz
Reagovat

Laffita je opravdu boží. Na Popelky většinou nemohu koukat, protože jsem na cestě z práce a taky mne to tak nebere, ale tohle mne přitáhlo.
Dámám poradil, zhodnotil podle mne dobře a navíc ocenil kdo byl jak spermativní? :). Nebo jak to bylo?
OL se mi líbí. Neurazil, poradil (pokud si to Jana vzala osobně, tak je to její chyba). Vítězka celkem taky.

85
phoebe
Reagovat

OL – perfekt, tleskám! Ale dámy tento týden…. Ty se nenaučí vkusně oblékat nikdy. Chybí kreativita a hlavně inteligence. Zvlášť Janička, jak se dneska čertila, když jí stylista vytkl, co by neměla zdůrazňovat a co zakrýt. Házení perel sviním – jeho rady. Vítězka jak od kolotoče s tím vyrýsovaným klínem a ta druhá flitrovaná si s ní v tomto nezadala. A Dominiku bych tipla na prodavačku nebo tak něco. Netušila jsem, že práva v Bratislavě mají stejnou úroveň jako v Plzni.

86
Winnie
Reagovat

@Enaz: sperimentální! mě taky pobaviol!! :o))) mělo to být kdo byl jak experimentální :o))

Ale jinak jsem taky nadšená tou formou jakou to pojal! Fakt klobouk dolů. Už se těším na další týden!

87
Enaz
Reagovat

@Winnie: Díky, za sperimentální :). Krásný. Než jsem přešla od TV a povinností dole, tak se mi to spojilo s kreativitou a na přesný „ermit“ jsem si nedokázala vzpomenout.

88
Wally
Reagovat

@jarka: Já jsem to psala,, když jsem nevěděla kolik jim je. A podle fota mi přišly všechny věkově celkem blízko sebe. A mimo Dominiky všechny prostorově výraznější. :D

89
Martina
Reagovat

Mi se nevíc líbia pondělní soutěžící. Ale je fakt, že Klára měla podstatně nižší startovací laťku a jsem moc ráda, že to O.L. ocenil.

90
Gina
Reagovat

Ta co vyhrála měla děsnou prdu ,krátkým trikem a bundičkou , teda ukryla všechny svoje nedostatky!:-(

91
Helena
Reagovat

Jana je v šatech pekelně nervaná a ještě si řekne ,že je v nich moc pěkná!!! Jano,trochu sebekritiky by neškodilo!

92
Ludmila
Reagovat

Hm, pondělní a páteční soutěžící se nejspíš předem viděly jako vítězky, tak mě nakonec výběr vítězky potěšil. OL je vtipný, pořad je s ním lepší. No ,ale je zajímavé, vítězka na sobě měla něco jako leginy, to by třeba Libor neskousnul, je vidět, že ač všichni stylisti od stejného fochu, každému se prostě líbí něco jiného. Taky mě napadlo, že ohoz a nějaké to kilo navíc u vítězky OL nejspíš nevadilo, ona vypadala vlastně kubánsky.

93
Gina
Reagovat

@Ludmila: No to je fakt máš pravdu tyhle typy se mu musí líbit, kubánky takhle vypadají čím větší pozadí tím lepší:-))))))

94
Ajda
Reagovat

Sjela jsem jen závěrečné hodnocení a superrrrr! Tak to má vypadat, žádné hulákání kolem ropy, ale konkrétní rady a vysvětlení.

95
Gina
Reagovat

Začínáme další týden, zimní téma .Obchody praskají ve švech naplněným zimním oblečením, radost vybírat…ale co ta holčina na sebe poskládala to byl teda myš maš.
Začala čepicí pak šála uplně jiné barvy vzorem,pak červený svetr no aspon že ho pak vyměnila,ale tou myšinou zrzavou to dodělala! O botech a kabele ani nemluvím a co rukavice do mrazu ,asi zbytečný doplněk.Porota pochvalovala,ale pak kritizovala jako vždy.Jo a vizažistka tento týden není to není fér co myslíte.Hezký večer:-)

96
ok2
Reagovat

@Gina: @Elinor:
On nemá talet na jazyky asi jako Vietnamci,že? Do pořadu se víc rozhodně hodí Libor.
Navíc se s nekompromisní ,až urážlivou kritikou víc rozjel Osmany a završil jí sebráním šperků,což dobře udělal……V každém případě Libora zpět – Osmany na Kubu!

97
Gina
Reagovat

Čím dál tim víc nerozumím Osmanymu mluví rychle a mě to splývá v jeden ušišlaný slepenec škoda..
Paní má bohatý šatník asi hodně využitý,je vidět,že jí moda baví.Kabelky prý neumí vybrat
no je to zvláštní .Téma pánský styl a má být sexy no uvidíme jak se s tím poperou paní to docela zvládla i když ty boty mohly být lepší.

Přidat komentář