Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 6. casting: Paní, čo ste taká?

24. Březen 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2020 porota

I v této těžké době je třeba se umět zasmát, proto můžeme být rádi, když nás pobaví porotci nebo soutěžící SuperStar. Letos je hlavním hláškařem poroty Marián Čekovský, ale i z úst soutěžících občas vypadne nějaká ta perla, která může zlidovět. Z minulosti uveďme například „Je to váš názorrrrrrr“ Aničky Dajdou nebo „Já jsem teď takový záhadný chlapec“ Petra Ševčíka. A nově se k nim přidala hláška, která se dokonce stala titulkem mého článku. Kdo ji pronesl? Které z našich dvou porotkyň byla určena? A hlavně jaké talenty se nám v šestém castingu představily? To vše a ještě mnohem více se dozvíte v rekapu DJ Vlada. A možná znovu dojde i na Macháčka.

Natália Kollárová

zpívala: Demi Lovato – Sober

V letošní silné dámské konkurenci dosud chyběl typ „velké ženy s velkým hlasem“ (přičemž tím velkým hlasem nemyslím nutně pětioktávový velkohlas, ale hlas velký ve smyslu kvality), proto je dobře, že Natália tuto kategorii zaplnila, aby ta sestava byla pestřejší. K jejímu výkonu nemám sebemenší výtku. Krásná barva hlasu, emoce sršící proudem, a když k tomu přidáme sympatické vystupování, tak myslím, že máme co do činění s jednou z nejvážnějších favoritek na celkové vítězství.

Andrea Loužecká

zpívala: Elle King – Ex’s & Oh’s

Bylo mi hned jasné, že další postupující to po Natálii bude mít setsakra těžké. Přitom Andrea nezpívala vůbec špatně, má příjemnou barvu a jde z ní svěží energie. Jediné, co bych vytknul, jsou sykavky, kterými místy připomíná Josefa Kemra ve filmu Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Na finále to v dané ženské konkurenci nevidím, ale Andrea se rozhodně nemá za co stydět. Good job.

Miroslav Šimůnek

zpíval: Nina Simone – Feeling Good

Tento kameník a jmenovec českého herce, kterého proslavila zejména Troškova pohádka Z pekla štěstí, je smolař, který sice nepostrádá muzikálnost, na kytaru hraje výborně, je i zajímavý týpek, ale nebyl mu nadělen hlas. Ten šepot, který z něj při zpěvu vychází, sice může působit specificky, ale větší perspektivu v tom nevidím, leda snad by mohl dabovat vynálezce Šikulu v Kačeřích příbězích, kterého Lubomír Lipský svého času nadaboval podobně sípavě. Ale možná, že má pravdu Leoš a právě jsme viděli nového Kluse.

Lucie Horáčková

zpívala: Peha – Spomaľ

Přesný opak předchozího postupujícího. Horalka Lucie je velmi nenápadná, typově v podstatě nezapamatovatelná, naštěstí má nádherný hlas, který má (jak správně poznamenal Habera) irský nádech, což já jako fanoušek The Corrs jednoznačně můžu. Na delší cestu soutěží to z důvodů malé výraznosti (nejen ve vzhledu, ale i v projevu) nevidím, nicméně to nic nemění na faktu, že Lucie má jeden z nejzajímavějších hlasů, které jsme v letošní SuperStar zatím slyšeli.

Matěj Vávra

zpíval: Rag ‘N‘ Bone Man – Human

Matěje není třeba nijak dlouze představovat. Kdo by si jej náhodou nepamatoval z federálního X Factoru, ten ho bude znát jako ex-přítele Celeste Buckingham. Musím však říct, že jeho podání Human (kterou osobně považuju za nejlepší mainstreamový hit uplynulé dekády) mi úplně nesedlo, přišlo mi to zbytečně překombinované. Nicméně jelikož vím, co se v Matějovi skrývá, tak ho i přes mou výtku řadím do Top 3 tohoto dílu. V dalších kolech se však obávám, že nad Matějem jako Damoklův meč visí „Roman Tomeš syndrom“. Jinak si myslím, že vystřižení Matějova příchodu před porotu, aby se divák nedozvěděl, že má duet s Monikou, bylo celkem zbytečné.

Gabriela Beranová

zpívala: Aretha Franklin – Think / A já taká čárna (lidová)

Další ze zpěvaček tohoto ročníků, která mě nutí opakovat mou oblíbenou repliku Macháčka ze Samotářů. Gábina na mě působí velmi dobře jako typ, má i slušný hlasový potenciál, ale zbytečně si zkomplikovala cestu k vyšší metě výběrem písně, která v jejím podání zněla překombinovaně jako kočkopsí dort. Navíc si nemůžu odpustit srovnání s tím, jak tutéž píseň fantasticky vystřihla Markéta Konvičková (nikoliv však v SuperStar, ale v Tváři), tak je jasné, že z toho Gábina musí vyjít na hlavu poražena. Naštěstí ji zatím zachránila krk lidovka, ale v dalších kolech už by to v silné dámské konkurenci stačit nemuselo.

Hana Peceková

zpívala: Bon Jovi – You Give Love A Bad Name

Hanka na pohled působí jako (řečeno slovy Ondřeje Soukupa) „laskavá teta“, nicméně energie má na rozdávání a promítlo se to i do jejího zpěvu. Tohle byl prostě fajn rockový výkon, kterému nemám co objektivně vytknout, nicméně nová Gunčíková to taky není (to je holt úděl všech rockerek v SuperStar, že budou chtě nechtě srovnávány s tímto Everestem). Nejsem si jistý, zda to bude stačit na finále, přece jen Hanka není úplně typická SuperStar, každopádně dívčí sestavu typově okoření.

Anita Čekan

zpívala: Clean Bandit feat. Jess Glynne – Rather Be

Anita může děkovat mé fenomenální paměti, jelikož se SuperStar účastnila už v roce 2011, kdy vypadla v Top 40, což je taky to jediné zajímavé, co na jejím vystoupení bylo. Jinak to byl čistokrevný průměr, na kterém nebylo nic k zapamatování. Obávám se, že letos se historie bude opakovat a že Anita se stejně jako před devíti lety mezi nejlepší nedostane.

Kristína Vargová

zpívala: Grace – You Don’t Own Me / Billie Eilish – Idontwannabeyouanymore

Ne, nebudu už opakovat tohoto Macháčka, i když tady by se to taky hodilo. Kristína je nádherná holka, jedna z vůbec nejkrásnějších letos. Když zpívala sloky, tak jsem si říkal, že místo v mé Top 3 má jisté, jelikož tam předvedla velmi zajímavou barvu, bohužel jí to zkazily refrény, ve kterých zněla jako papiňák. Píseň od Billie Eilish zase v minulém díle mnohem lépe zazpívala Monalisa. Na finále to nevidím, nicméně postup do divadla mi kvůli Kristínině kráse a barvě v hloubkách ani v nejmenším nevadí, jakkoliv jsou už v soutěži lépe zpívající krásky.

Martin Schreiner

zpíval: A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something

Martina bych hodnotil podobně jako Adélu Krejdlovou ze třetího dílu (ano, to je ta kámoška Adama Mišíka). Martin zpívat umí, o to žádná, i hlasové dispozice má slušné, nicméně jeho zpěv na mě čpí určitou kantilénovou starobou a akademickou nepřitažlivostí. Opět se potvrdilo, že Say Something je vděčný song (jakkoliv já tento provařený slaďák dvakrát nemusím), se kterým slušný zpěvák automaticky boduje. V letošní pánské nekonkurenci patří Martin bezesporu k lepším mužským zpěvákům, nicméně i tak u něj cítím „shocking exit potencial“, jakkoliv je mi jinak sympatický, tak co si budeme povídat, SuperStar roku 2020 to není. Mohu se ale i mýlit a Martin celou soutěž vyhraje.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Jan Sedláček, antiSuperStar roku 1611 (přiletěl strojem času)
2. Matúš Lauro, „Paní, čo ste taká?“ (reakce Matúšových kamarádů na Moniku)
3. Marek Pačan, modlitba v mešitě

Z nepostoupivších, kteří nepatří mezi exoty, zmíním tentokrát jen Kristýnu Pejcharovou, ale to hlavně proto, že už v SuperStar dvakrát byla, ale jelikož její obě účasti v letech 2013 a 2015 byly zmíněny, tak ani nemůžu dělat chytrýho a machrovat se svojí fenomenální pamětí.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Natália Kollárová
2. Lucie Horáčková
3. Matěj Vávra

Hodnocení 6. castingu podle DJ Vlada:

Castingy se nám pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Ten třetí od konce byl z hlediska talentů spíš průměrný. Porotu nemá opět cenu hodnotit, je to dlouhodobě setrvalý stav. A tak jediné, co můžu v závěru řešit, je aktuální situace, kdy stále není jisté, jestli se živáků dočkáme v květnu, nebo budou odloženy na podzim. Nakonec jsem si uvědomil, že by mi odložení live shows na podzim nevadilo, jelikož by tak aspoň mohly být plnohodnotné i s diváky, už by se teoreticky mohla účastnit i Monika, která na začátku roku psala na Instagramu, že si po porodu dá 2-3 měsíce prázdniny, což by vycházelo na léto, a v neposlední řadě bych to vždycky mohl spojit s jinonickým kolínkem, po kterém se mi už teď neskutečně stýská. Nevýhodu by to ovšem mělo pro soutěžící, na které by „sofťáci“ mohli přes léto zapomenout. Na sledovanosti by to však podle mě stopu nezanechalo, protože je jen málo náš hardcore fanoušků, kteří se dívají primárně kvůli soutěžícím, většina lidí to sleduje jako jakýkoliv jiný zábavný pořad a z tohoto titulu by bylo jedno, jestli se živáky odvysílají v květnu, nebo v září. To všechno jsou však jen moje spekulace. Jak to doopravdy bude, to se dozvíme cca za měsíc.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 151
1
Violete
Reagovat

Díky za rekap, u chlapů se tentokrát neshodneme, Miroslav i Martin jsou skvělí. Jinak Andrea Loužecká mě zaujala více než Natálie a má i vlastní tvorbu https://www.youtube.com/watch?v=8E3nbQcrX9g.

2
dolores
Reagovat

ta Kristina mi tak vrta v hlave, pobavilo ma to jej: a vy ste ready ? :-D skoda preskoda, ze nema v tych vyskach nejaky priezracny hlas, lebo inak by to bolo vsetko ok, … Snad sa to da nejako zmiernit to jej macacie mnaucanie, hoci farba sa neda zmenit… a mozno do divadla uz prisla uz s nejakymi radami od hlasoveho kouca. Je fakt zaujimava a krasna zena, a ta jej noblesna bezocivost, to ma bavi :-D a tiez ma bavilo ako hrozne s odporom sa na nu divala Pagacova :-D

3
Violete
Reagovat

@dolores: To je ta, co říkali, kde se v ní bere ta starší zpěvačka?

4
Tomáš
Reagovat

Bezik: Zase si přestřelil. Vávra rozhodně tragéd není. Ty si představuju spíš v Hvězdný pěchotě těch co opravdu neumí zpívat a přijdou se tam jenom ztrapnit. Takže tragédů už jsme tam viděli hodně ale on fakt ne, moc silný výraz ať už ho máš rád nebo ne.

Jinak já doufám že Matěje syndrom Romana Tomeše nepotká, i když bych se tomu na druhou stranu vůbec nedivil. Nechápu proč teda dovolují pravidla aby vůbec někdo takový přišel na casting a už vůbec nechápu proč ho teda porota nechá postoupit, když ho pak do Finále stejně nepustí. Proč ho teda nevyhodí rovnou? Ani u Tomeše sem to tehdy nechápal a mrzelo mě to, rozhodně toho mohl ve Finále předvést víc než třeba Slepčík nebo Křižka. Když to dovolují pravidla, tak už to pak neřeším a když mě ten zpěvák baví, tak mě prostě baví. Takže ať si taková zdůvodnění nechají na začátek castingů a nezaříznou tím soutěžícího těsně před živáky.

5
Tomáš
Reagovat

Myslíte že už má porota v současné době vybrané soutěžící do finálových kol?

6
dolores
Reagovat

@Violete: myslim, ze asi nie …..jej toto nehovorili..

to je ona …ale divadle dostane stopku asi, mozno uz v prvej varke
https://www.youtube.com/watch?v=KlBz6cgpThA

7
dolores
Reagovat

@Tomáš: ak je pravda, co tu bolo pisane, ze semifinale nebude, tak finalistov isto uz maju vybranych ;-) koho tipujes ?

8
Monika
Reagovat

Kristina je nadherna baba, nejhezci co tam letos byla, ale ten zpev byl otresny. Neprijemna barva a ve vyskach misto zpevu mnoukani, nedovedu si predstavit, ze by postoupila dal. Uz ten casting je uspech, bez toho obliceje by ji vyhodili hned.

9
Tomáš
Reagovat

Tak ta Kristína mě bavila určitě víc než ta opěvovaná Kollárová ale zase nic extra to nebylo. Na Finále to taky zřejmě nevidím.

10
Tomáš
Reagovat

@dolores: Doufám že se ty finalisty aspoň dozvíme i kdyby živáky nakonec nedejbože nebyly. A koho tipuju? Těžko říct, může tam být nějaký šokující exit ale asi bych si tipl z holek Kovalovou, bohužel Kollárovou, Urcikánovou, Monalisu, možná Juliu nebo Esther z předešlého dílu. U kluků je to složitější, doufám že Timotej, možná Jakobčík ten zpíval dobře a byl takový skromný a tyhle typy má produkce ráda, já bych si přál boxera Jardu ale nejsem si jeho postupem jistý. Myslím ale že do Finále určitě nedají Matěje Vávru a to mě hodně naštve, to by mě hodně překvapilo a moc mile překvapilo kdyby ho tam vybrali. A měli by to udělat když jim ta jeho v uvozovkách provařenost nevadila ani na castingu.

11
Tomáš
Reagovat

Doufám jen že to letos nevyhraje ta Kollárová. To by pro mě byla ta nejhorší vítězka ze všech řad Superstar co kdy byly. Dokonce i horší než Emma a Mašková, na ty se aspoň dalo jakž takž koukat ale tahle mě nebaví ani jako zpěvačka a ani vizuálně se mi nelíbí vůbec. Jestli to má vyhrát slovenka a kluk vyhrát nemůže, tak ať je to raději Diana Kovalová nebo myslím že je jich tam na výběr ještě víc. To bych byl fakt naštvanej a vítězka úplně na nic a zbytečná kdyby to byla ta Kollárová. Tu budu letos nejvíc hejtovat, už teď mě tam pěkně sere.

12
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomáši Tomáši. Víš že to tady produkce čte. A udělá všecko pro to, aby ti „vyhověla“ !!! :-D :-D

13
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak jestli mohu mít přání, kdo to vyhraje, :-) tak Jana Selická https://www.youtube.com/watch?v=zxGB8OGE5E0

14
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak já prosím produkci aby mi tentokrát opravdu vyhověla a nejenom v uvozovkách. Chci aby to letos vyhrál Matěj Vávra, Timotij Májsky, Jaroslav Oláh a nebo aspoň jakýkoliv jiný kluk. Předem děkuji za splněné přání.

15
Tomáš
Reagovat

@Violete: Ta dost možná nebude ani ve Finále, já už sem bab co by se tam mohly dostat napočítal dost a to ani většině z nich sám nefandím.

Tak mě napadá, kolik myslíte že bude letos finalistů?

16
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: I když to nebyla otázka na mě, tak já tipnout taky zkusím:

Holky:
Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Monalisa Al Seify, Natália Kollárová, páté místo si zatím nechávám otevřené (normálně bych tipnul Júliu Kramárovou, ale to bych tam měl moc Slovenek, i když letos je to drtivě nejsilnější kategorie)

Kluci:
Timotej Májský, Michal Šafrata, David Jakubkovič, zbylá dvě místa si nechám otevřená, jelikož se tam ještě v následujících dílech mají objevit jednovaječná dvojčata, ze kterých Nova a Markíza budou dost možná dělat nové Slepčíky

To byl tip a teď ještě napíšu, koho bych vybral já (přičemž bych vybral drtivou převahu holek 8:2):

Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Sandrine Amadou Titi, Jana Selická, Júlia Kramárová, Martina Puchalová, Monalisa Al Seify, Natália Kollárová

Jaroslav Oláh (jediný kluk, který mě letos doopravdy zaujal), Michal Šafrata (abych měl aspoň dva kluky)

17
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Já bych letos udělal klidně jen čistě dámské finále. Kluci jsou o dost horší a Tomášek by měl radost :-D

18
Bezík
Reagovat

@Violete: Jasný, jsem pro ! Janka Selická for Superstar ! Nechám udělat placky ;-)

19
Violete
Reagovat

@Bezík: @Bezík: Placku si objednávám, ale ať je dostatečně velká, ať s ním můžeme mávat z okna :-) A žádný z kluků Tě nenadchnul? Já bych naopak udělala páry kluk, holka a vyhráli by tak obě pohlaví. Všichni bychom byli spokojení :-) Třeba Jarosla Oláh a Jana Selická, to by byl pár.

20
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A jak to víš že finalistů bude 10?

21
Leoš Mareš
Reagovat

Zdravím všechny.
Tady jste všichni srdcaři, kteří milujete Superstar a to mě neskutečně těší.

1. DJ Vlado, ohledně vašeho tipu na finálovou sestavu. Trefil jste zatím 3 finalisty. Víc ne.
2. Opravdu si počkejte na další epizody. Myslím jak ty castingové, ale hlavně ty “divadelní” protože se dočkáte mnohých příjemných překvapení ale také mnohých pěveckých zklamání. Stejně jako jsme se jich dočkali my. Zatím jste slyšeli od každého postupujícího jen jednu píseň. Všichni soutěžící, kteří se dostali do SUPERVÝBĚRU, tedy do poslední epizody před Live přenosy, zpívali před porotou během několika týdnů celkem 6x, ano, ŠESTKRÁT..

Ještě se toho hodně změní..

Moc děkujeme za tento chat. Je občas příjemnou inspirací pro nás, kteří tu show připravujeme.

S úctou, Leoš

22
Tomáš
Reagovat

Kdybych to vybral já tak za mě z holek asi do Finále Diana Koval’ová, Monalisa, Júlia Kramárová a Esther Lubadika i když ani ta Sandrine by nebyla špatná.

U kluků rozhodně Matěj Vávra, Timotej Májsky, Jaroslav Oláh, možná taky ten Jakobčík protože u něj bych pro jeho skromnou povahu, skvělý zpěv a slovenskou národnost viděl možná fakt dokonce i šanci že by mohl ohrozit baby pokud bude dál podávat vyrovnané výkony a ten pátý, toho bych si nechal na rozmyšlenou. Já bych za sebe dal Jana Nic abych taky udělal radost Bezikovi když on tolik přeje mě ale u něj jsme ještě ani casting neviděli a vzhledem k tomu že už zbývají dva díly, tak bůhví jestli ho vůbec uvidíme. Ještě je ve hře Mrózek ale toho asi taky zaříznou kvůli účasti ve Voice a určitě bych ještě na pár kluků přišel, jen si ted hned nevzpomenu. Strašně bych si ale přál aby tam Matěj Vávra postoupil, taky tomu spíš nevěřím ale bylo by to super i z důvodu kolik lidí by to tady nasralo. To by vám fakt skvěle vypálilo rybník, škoda že já takové štěstí nemám a Matěj ve Finále asi nebude. Taky už bych si jednou přál abych se naposledy smál já.

23
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Ahoj Leoši, pokud jsi to vážně ty, tak tě zdravím. :-) Když si psal že se u nás inspirujete, nešlo by to aby bylo letos více finalistů? Třeba aspoň 13? Vím že už třeba máte finálovou sestavu vybranou ale co třeba nějaké divoké karty navíc pro ty co původně nepostoupili? Určitě by to soutěžícím i divákům udělalo radost a zároveň by to osvěžilo celou soutěž něčím novým. To je takový můj námět pro Vás, vím že teď určitě máte všichni plné ruce práce s tím jak a jestli vůbec půjdou nějak živáky zrealizovat ale kdyby i tohle šlo nějak udělat, tak to by bylo vážně super. :-)

24
Violete
Reagovat

Tak já své tipy (přání) na finále zatím takhle 8:5:

Dominika Rovňaková, Sandrine, Nikola, Veronika Weissová, Jana Selická, Laura Onušková, Andrea Louzecka a Gabriela.
Samuel, Silvester, Jaroslav Olah, Miro a Martin.

A jsem tedy zvědavá, jak se jim bude dařit v divadle.

25
Tomáš
Reagovat

Bože jak sem mohl zapomenout na Samuela? To jsou ty výpadky paměti no. Takže jasně, chci ve Finále Samuela Meyerse. Toho bych tam chtěl určitě ještě víc než Jakobčíka. Samuel pro mě hodně zajímavý týpek, bohužel šance na Finále u něj vidím téměř nulové. :( A Silvester Roštál, taky zajímavý kluk se zajímavým hlasem a taky bych ho bral jako finalistu. Tyhle dva kluci byli za mě skvělí i když si myslím že asi ani jeden z nich nakonec ve Finále nebude. Pak je tu ještě Michal Šafrata, kterého zmiňoval Vlado. Taky velký sympaťák a dobrý zpěvák i když si myslím že možná trochu nevýrazný. Ale možná by šanci na Finále mít mohl, uvidíme. Ještě by mě zajímalo jestli Leoš myslel že Vlado uhodl tři finalisty u kluků i u holek a nebo že Vlado uhodl celkově z holek i kluků jenom tři finalisty.

26
Tomáš
Reagovat

A ten kameník Miro teď z posledního dílu. Na mě je ta desítka zkrátka málo, dobrých zpěváků tam bylo víc. Dal bych Top 12 nebo Top 13 do Finále.

27
DJ Vlado
Reagovat

@Leoš Mareš: Zdravím, Leoši :-) Jenom 3?????? :-O Myslel jsem, že je to SuperStar a ne Voice, ve kterém jsou podobné zvraty na denním pořádku :-O Njn. od ročníku, kde soutěžila Monika a ve kterém jsem už na startu semifinále tipnul minimálně českou stranu finále komplet, uplynulo hodně vody v řece :-/

28
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Leoš určitě myslel, že jsem uhodl tři finalisty celkově :-)

29
Monika
Reagovat

Tohle urcite nepsal skutecnej Mares, spis nejakej vtipalek. Uverim tomu jenom v pripade, ze bude dukaz na Leosove instaci.

30
Tomáš
Reagovat

Taky spíš myslím že to Leoš nebyl než že to byl. Jinak mě by nějaký twist ani nevadil ale muselo by to být ve prospěch mých favoritů.

31
dolores
Reagovat

ja si myslim, ze je to Leos, ved teraz, ked nema prilis co robit, tak mu asi vysiel cas aj tu posliedit :-D … a myslim, ze aj v davnejsich dobach tu pisal….(Vlado si isto pamata)

A to , co napisal, dava zmysel .. ved uz X-krat sme sa presvedcili, ze aj superfavoriti vypadavaju , ..kedze 6 x zaspievali, co je dost nato, aby sa poznalo ako na tom su … jedna vydarena piesen v kastingu nic nenapovie.
len by ma zaujimalo, ci tych 6 piesni v divadle aspon u niektorych budeme pocut alebo to bude len ako kratka ochutnavka

32
Monika
Reagovat

K tem favoritum, ja si treba myslim od zacatku, ze nepostoupi Timotej. Uz na castingu jsem nechapala, ze tu babicku s obrovskejma brejlema a medvedim brucenim pustili dal.

33
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já zas nechápu tu tvou Kollárovou, stará mladá tlustá ošklivá a ten zpěv dost přeceněnej, zase tak dobrá fakt nebyla. Spíš to bude nudná úspávačka hadů. Tak doufám že postoupí Timotej protože je nekonečněkrát lepší a zajímavější.

34
Tomáš
Reagovat

Timotej má krásnou barvu hlasu, je muzikální a má velké charisma, doufám že ten ve Finále bude. Pro mě favorit na celkové vítězství.

35
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Beziku, nejsi to ty? Mne to k tobe docela sedi, takovej vtipek :-))

36
dolores
Reagovat

@Tomáš: tak mne sa bude tazko tipovat a to si ani nepamatam tych ludi podla mena, co pisal Vlado, …. normalne si ich musim vyguglit :-D
Sa ale dost cudujem, ze ty si netipol Michala Safratu, pre mna je to dost zaujimavy a sikovny typek, a hoci vizualne ani hlasovo tak na kastingu neposobil,… je to rocker ako delo :-)))
To panackovske nadsenie z Olaha ja nezdielam, aj ked farbu aj silu hlasu ma v hrdle dobru, to je bez pochyb, ale mal tam nejake rytmicke chyby sa mi zdalo, resp. netriafal niektore frazy do hudobneho podkladu, neviem ci to v divadle dal, ale jasne mozem sa mylit, mozno tam 6 x zahviezdil :-D a rytmiku nezvladal ani Cristovao a kam to dotiahol, ze ano :-DD

Z dievcat je zatial moja jednotka Diana Kovalova, podla jej webu, zaspieva snad vsetky divy a v 13tich Adele dala len tak lavou zadnou :-O , a to pritom nie je sustredena na matematicky presnu interpreaciu ako Maskova, ale paci sa mi ako sa Diana hra s tymi tonmi, techniku ma do daru, vobec sa nemusi snazit, samo to z nej lezie a emocie na jej vek tiez vyborne… Dost by ma prekvapilo, keby ona nepresla. no a Monalisa u mna efekt prveho dojmu velmi silny , ale co dalej bude s nou neviem….Podobne Miro Simunek a jeho quirky chlapcensky hlas :-D teda mne sa paci, ako mu to ide ladne gitara so spevom. …Martin Schreiner tiez vyborny dojem z prvej pesnicky, ktora je navyse efektna , Hlasovo zaujimava bola aj Lucie Horackova, ostatnych tu spominanych si musim prejst, …snad este ten Silvester ujde

37
Bezík
Reagovat

@Monika: Ne, to nejsem, já bych si vybral úplně jiné alter ego než Leoše :-D

38
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Dřív tady nepsal, ale četl to tu (a pak mě zmínil v živáku) :-D Jinak je mi ale dost divné, že by takový profík tady skoro spoileroval, když jinak (řečeno slovy klasika) nesmí ani naznačovat :-) Já mám podezření na konkrétního člověka, který se za Leoše vydával (ostatně ten dotyčný už jednou něco podobného udělal), ale radši budu opět jednou „záhadný chlapec“ a nebudu ho jmenovat, abych ho nevyplašil :-)

Jinak samozřejmě máš pravdu, že z jednoho castingu nelze dělat definitivní závěry, nicméně těch twistů v SS nikdy nebývalo tolik jako ve Voice, který je spíš takové sportovní utkání, kde víc záleží na konkrétním výkonu, zatímco v SS šlo o ten package, který soutěžící splňuje, proto těm superfavoritům se nějaké to zaváhání promíjí :-) Na druhou stranu letos mezi soutěžícími není žádná jasná hvězda jako Emma nebo Karmen, které byly už od castingu jasné finalistky, takže se stát může opravdu cokoliv…

39
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já jsem na víc soutěžících na chvíli pozapomněl, přece jen těch castingů máme za sebou dost. Takže Michal se mi líbil dost, jen mi ze všech těch castingů nepřišel nejvýraznější ze všech a proto mi tak trochu splynul. Kdyby ale šel do živáků, tak mu rozhodně fandit budu. To je jasné. Oláh není pěvecky dokonalý, je spíš začátečník ale barva hlasu super a mě se hlavně líbí jako osobnost a typ, který se do této show prostě skvěle hodí. Je mi hrozně sympatický takže nějaké rytmické nepřesnosti to mu fakt odpustím. Já nejsem učitel zpěvu aby mi to nějak zásadně vadilo a navíc se ještě může o dost zlepšit. No a holky…. Diana se mi taky na castingu hodně líbila, jak se mi jinak tyhle technické zpěvačky vůbec nelíbí, tak ona zrovna ano…asi k tomu přispěl i její vzhled protože je to fakt hezká holka. Uvidíme co dál bude zpívat za songy a podle toho mě bude nebo nebude bavit. To samé Monalisa. Šimůnek byl fajn, je zvláštní že u chlapa mi quirky hlas nevadí :D Asi je to tím že jsem tam teď už rád za každého aspoň trochu šikovného kluka když už v posledních letech vyhrálo tolik bab ale ten Miro je fakt zajímavý. Jen nevím jestli je to hlas pro velké pódium….to se uvidí. Martin Schreiner taky dost dobrý zpěvák ale jiní kluci mě zaujali víc takže pokud by byli ve Finále pro mě zajímavější kluci než on, tak bych mu asi nějak extra nefandil. Lucie Horáčková to už ani nevím která to je, podle jména vím že byla teď v posledním díle ale víc si ji nepamatuju a ani nebudu hledat protože je jasné že mě stejně nezaujala. Takže i když se letos najdou i holky, které nejsou vůbec špatné, stejně bych byl po tolika dívčích vítězkách už konečně pro výhru kluka. Fakt sem zvědavý jestli se mi výhra kluka ještě někdy splní nebo ne ale příliš tomu už nevěřím.

40
Monika
Reagovat

U tech bab to bude strasne tezky vyber, ja mam pocit, ze letos je tam tak dvacet bab se sanci dostat se az do finale. Kterakoliv z tech dvaceti muze byt ve finale ci mimo nej. Vybrat z 20 tech zhruba 5 to je strelba uplne naslepo.

Me ta Diana vubec nebere, kdyby jste o ni nepsali, ani si na ni nevzpomenu. Nicmene co jsem si tak prochazela tech 20 bab, ona ma jednu vyhodu je prirozena a obycejna. Z te dvacitky bab je velke mnozstvi zmalovanych a vyumelkovanych holek s teatralnosti ve zpevu a prehravanim. takze vedle nich pusobi Diana jako cista krasa :-))

41
Tomáš
Reagovat

U mě z holek do Finále Diana Koval’ová, Monalisa Al Seify, Julia Kramárová, Esther Lubadika a Sandrine Amadou Titi. Pakliže tedy bude finalistek 5. Reálně si ale myslím že z těch mých přání mají velké šance jen Diana a Monalisa, ty další tři holky které bych vybral já to vůbec jisté nemají. Julia je sice v podstatě profesionálka ale právě to ji může odstřelit, Esther a Sandrine jsou exotické a hodně by to ozvláštnily ale nějaké velké favoritky to taky nejsou. Bohužel musím počítat s ultranudou nehezkou Kollárovou, která zdá se má místo ve Finále jisté a tak ho nějaké pro mě zajímavější holce vyfoukne. :/

42
Tomáš
Reagovat

Ta slovenská rockerka co zpívala Bon Joviho taky není špatná. Sice taky oplácaná ale o 100 % zajímavější a živelnější než Kollárová, ta by mi ve Finále nevadila.

43
Violete
Reagovat

Vida, na Julii Kramarovou jsem zapomnela, ale nevim, jak vam, ale me u ni to extra designove obleceni prebijelo zpev, nechala bych ji zpivat v necem obycejnejsim.Ale jsem na ni v divadle zvedava. Jaroslav Olah podle me neni zacatecnik, zahledla jsem na YouTube, jak rapuje, ale mne se libi v neznejsi poloze zpevu. Michal Safrata me zatim neoslovil, ale jestli se ukaze v nejakem poradnem rockovem natezu, treba zmenim nazor. Ma zajimavou tvorbu na Bandzone, tak jsem zvedava. Uz aby skoncily castingy a bylo divadlo.

44
Violete
Reagovat

A co říkáte na tohoto švédského zpěváka Chrise Kläfforda z America´s Got Talent https://www.youtube.com/watch?v=h4REvJAGD3g

45
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo Oláh rapuje, vím o tom že má nějaké songy na youtube. Ale zpěv je přece jen trochu jiná disciplína takže sem to myslel tak že v něm rozhodně školený není. Nicméně je tam pro mě fakt jedním z nejzajímavějších chlapů letos. Spíš počítám s tím že ho vyřadí v divadle no ale kdyby se do Finále přece jen dostal, tak to by pro mě bylo úplně SUPER.

46
Violete
Reagovat

@Tomáš: Take si ho preji be finale, myslim, ze na to ma a vyrazny je dost. Treba to vyjde. Pak si jeste preji hodne Samuela Meyerse, ma ve zpevu zvlastni kouzlo, ale u neho nevim, jestli ho porota posune dal. A Miroslav Simunek jeste u me vede, asi tou plachosti, doufam, ze se prosadi.

47
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo Sama Meyerse si přeju taky moc ve Finále ale jak říkáš, myslím že na 99 procent ho tam porota/produkce nepustí. To je přesně typ zpěváka jakého si ve Finále už léta přeju. Bohužel můj vkus se zvláště v SS dost míjí s většinovým vkusem takže pro ostatní asi nebude dost zajímavý. Pravděpodobně by stejně brzy vypadl ale já bych ho tam moc chtěl. Ale to fakt asi budeme mít smůlu no.

48
Violete
Reagovat

V té souvislosti jsem si vzpomněla na Šimona Švidraně, jak se mu daří a ten jeho projekt Darkness Positive je docela fajn https://www.youtube.com/watch?v=CCIDXOF_KRE. Sledujete někoho dalšího z poslední řady Voice?

49
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo Šimon byl super. Škoda že se do letošní SS už nepřihlásil i když oni by ho do Finále určitě stejně nepustili.

51
Violete
Reagovat

Když už jsme u té podobnosti, nepřijde vám, že Matěj Vávra je vizuálně celý Simon Morin, jak na něj dávala odkaz libena, třeba na tomhle videu https://www.youtube.com/watch?v=e9ryKM8Z9uI

52
Monika
Reagovat

Dneska se tesim na jdnu holku co zpiva song od Imagine Dragons, v ukazce zni suprove. Mozna budu mit vedle Kollarove dalsi srdcovku letos.

53
Violete
Reagovat

@Monika: A nebude zpivat Radioactive? To by vysvetlovalo, proc mi zni tahle pisnicka od rana hlave ;-)

54
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Hm, tak tomu asi fandit nebudu. Jedině že by to byl jediný kluk ve Finále.

55
Tomáš
Reagovat

@Monika: Ty ses už úplně pomátla ne, jaktože najednou letos fandíš babám?

56
libena
Reagovat

@Violete: tak vizuelní podoba tady fakt je :-) seš dobrá
ale pěvecky tohle video není simonovo nejlepší…

57
Violete
Reagovat

@libena: Mas pravdu, v tomhle uskupeni je to light verze Simona, Noir je genialni https://m.youtube.com/watch?v=C-iH0OFHLsg Jsem tak nadsena, ze jsi me na nej upozornila a manzelovi se take libi.

58
Tomáš
Reagovat

Tak co ten Jan Nic? Nic? V upoutávkách na dnešek sem ho neviděl ale mohl by tam i tak být. Buď bude dnes nebo příště nebo ho vystřihli a nebude vůbec.

59
libena
Reagovat

@Violete: v téhle pochmurné době to je dobrá zpráva, že jsem někomu udělala radost :-) díky

60
Violete
Reagovat

@Tomáš: Take jsem na Nice dnes myslela, tak treba dnes bude.

61
Tomáš
Reagovat

@Violete: To jo ale i kdyby tam byl tak ho stejně beztak zase hned vyhodí takže budu opět akorát tak nasranej. :D

62
Violete
Reagovat

@Tomáš: Myslis, ze Pagacovou a Marese nedokaze Nic oslnit? Ja bych tomu dala sanci ;-)

63
Tomáš
Reagovat

@Violete: To nevím ale pořád mám pocit že hlavní slovo má produkce. I kdyby z castingu postoupil, tak ho stejně vyhodí v divadle. Ve Finále nebude, to je bohužel jistota.

64
Tomáš
Reagovat

Motorkář byl pozér ale ty Pink Floyd mohl dát dobře, měli ho nechat pořádně zazpívat. Zase se po něm museli svést jak po malým děcku. Tak mi přijde že se potřebuje předvádět porota a je mi trapně spíš za ně než za něho. Fakt myslím že ho nemuseli tak zjebat. Zase vyberou tucet dokonalých nudných zpěvaček, které nebudou nikoho bavit a bude se u nich usínat.

65
Filip
Reagovat

Lucie Bikarova vypada jako mladsi sestra Moniky :D Ta ma podle me finale jisty, protoze dobre vypada, dobre zpiva a Monika bude za ni orodovat, protoze podle me se z Brna moc dobre znaji.

Bude to dokonce asi i sestra trosku znamejsi Marii Bikarove.

66
Prochor
Reagovat

Buď mi blbne obrazovka nebo si Bendik brothers barví rty růžovou rtěnkou.

67
Violete
Reagovat

@Prochor: To bude osvetlenim.Zpev me nebavil.

68
libena
Reagovat

raperka nora mě fakt baví :-)

69
Violete
Reagovat

Nora je skvela a souhlasim, ze Lucie Bikarova patri do finale.Dorota me evokovala film Cindy.

70
Mila1
Reagovat

@libena: Taky se mi moc líbila.

71
Violete
Reagovat

Kamila take super, holky to valcuji dnes, kde jsou chlapy?

72
Mila1
Reagovat

Slečna z Hošťálkové pro mne zatím nejlepší

73
Tomáš
Reagovat

Tak zatím je to dnes nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda. A mám pocit že už tam mají nějak nadmíru brunetek mezi postupujícími a skoro všechny jsou jedna jako druhá, neměli by tenhle typ už dál pouštět. Jejich zpěv je stejně nuda. Já si dnes snad na svý nepřijdu, za mě dnes zatím nejlepší snad ten Bendig, no to je fakt trága. :D Marně vyhlížím někoho zajímavýho a kde nic, tu nic…

74
Filip
Reagovat

Pokud se Bendig dostane do finale, tak ma TOP3-4 podle me jisty, protoze ma velky jmeno na internetu – hlavne tedy mezi romsko-ciganskou komunitou.

Raperka byla vyborna, dokonala ceska Nicki Minaj – klidne by mohla „zpivat“ celou soutez pouze jeji pisnicky.

Kazdopadne mi pripadne, ze letosni rocnik je extremne silnej, tak doufam, ze do finale (nejlepe uz do semifinale) vyberou ty, kteri se na velkym podiu nerozklepou, protoze to byl trochu problem minule serie, kde nemel moc kdo konkurovat jinak nudne Maskove, ktera vsak byla na velkym podiu jednoznacn nejjistejsi.

75
Prochor
Reagovat

Někteří adepti zpívají hůž než Hobžovy strážnické brambůrky ale slečna z Hošťálkové by mohla vystupovat s Čechomorem.

76
Prochor
Reagovat

Díky postupu američanky budeme mít alespoň někoho, kdo zpívá anglicky.

77
libena
Reagovat

@Mila1: jj, hošťálková dobrý
dnes jedou prostě lidi, který se vymykají – raperka a čechomorka hošťálková :-)))

78
Violete
Reagovat

Pardon chlapi. Vaclav potesil, ma hezky hlas.

79
Tomáš
Reagovat

Tak za mě dnes nejlepší Vašek Kratina, to je přesně ten zpěvák na kterého sem čekal. Kéž by se dostal do Finále. Druhý nejlepší Jaroslav Dolník, taky dost dobrý. Baby marně se snažím najít nějakou která by mě dnes zaujala ale žádná taková tam bohužel doteď dnes nebyla.

80
Mila1
Reagovat

@Tomáš: A co ta poslední s rovnátky? Ta byla úžasná

81
Violete
Reagovat

Za me nejlepsi Jaroslav, Barbora a Nora. Z holek jeste Lucie, Dorota a Kamila. Vaclav take dobry, mohl by jeste prekvapit.

82
libena
Reagovat

next to me bylo úúúžasné

83
Tomáš
Reagovat

Tak přece jen jedna holka nakonec byla dobrá – Barbora Pieštová. Přišla v mikině a trumfla svým vystoupením všechny ty namalovaný krasavice. Něco v ní je, trochu mi tou hloubkou projevu připomněla Anetu Langerovou. Takže dnes to mám jasný, za mě Top 3 – 1) Vašek Kratina, 2) Jaroslav Dolník a 3) Barbora Pieštová. Ještě že příště castingy končí, už je to moc dlouhé a zajímavých soutěžících je tam na ty počty dílů fakt málo.

84
Monika
Reagovat

Tak ta na kterou jsem se tesila za me zklamani a ukazka jak dobre se da divak navodit v reklame. V ukazce znela super, dneska jen prumer, sloky slabe, prednes mizerny, furt cumela do podlahy, takze stale mi zustava jako jednicka Kollarova.

85
Monika
Reagovat

Dneska slabsi dil, nevic se mi libila ta Hostalka s lidovkou, to bylo krasne vystoupeni, potom jeste ten pekar usel, zbytek si uz ani nepamatuji.

86
Bezík
Reagovat

No já opět souhlasím s naší komerční Monikou, co se to děje ? :-D To děvče bylo takové čisté, pro showbusiness je jí ale škoda. Jinak všechno takový pumprdentlich, nic mě nějak nenadchlo, i když to mnohdy nebylo špatný …
Ještě snad ten Vašek Krušina, takovej fajn civilní projev, ale zase do SS ? To asi nebude jeho cesta. A u tý Barbory Piešový bych byl hodně zvědavej co sama píše za muziku, protože to může být podstatný

87
Violete
Reagovat

@Bezík: Na YouTube má už Barbora vlastní písně https://www.youtube.com/watch?v=eOHAtml2oFc.

88
Violete
Reagovat

Nebo tady Kadiaľ https://www.youtube.com/watch?v=YxfdEs8_bkk&list=RDzuwJcE3iiYg&index=3. Ten prožitek v hlase má fakt zajímavý.

89
Bezík
Reagovat

@Violete: No … není to beznadějný, ale je to strašně „užvaněný“, jak textově tak pěvecky. Musel by jí nějakej producent furt třískat po hlavě „ubrat, ubrat, ubrat !!!“. Uvidíme, jestli jí SS nějak pomůže, Trochu se obávám, že do finále jí předběhnout větší „krasavice“.

90
Violete
Reagovat

@Bezík: Oni z ni tu krasavici treba udelaji.A treba zafunguje efekt Anety Langerove, prala bych ji uspech.

91
dolores
Reagovat

Dnes som si myslela, ze sem pridem a napisem, ze ma nikto nezaujal… az kym sa neschylilo k zaveru a objavil sa velky chlap z pekarne :-) s krasnym zvucnym hlasom, ktory sa len tak nesie v priestore ..vravim si wow ….konecne :-D a potom celkom na konci sa objavila nenapadna seda myska tipu Aneta a zahucala krasou hlasu techniky ,emocii..proste u mna dnes vecer z dievcat topka, ktora mi zosadila z tronu Dianku Kovalovu :-)) Co je na nej uzasne, ze si pride absolutne nenalicena, obycajna baba s rovnatkami, jedina uprava vlasov je ich umytie, nepotrebovala zaujat ani ruzovou farbou vlasov, ani umelymi riasami ani vytetovnym obocim .-))) …stacilo zaspievat a padli vsetky sanky :-))
Poradie mam ako Tomas, len opacne 1. Barbora 2. Jaro 3. Vaclav … a aby som pochvalila aj vlastnu tvorbu a prijemnu interpretaciu tak este ta moravacka..

Vaclav toho vela neukazal, vybral si song taky v jednej lajne, takze u mna presiel hlavne za sympatie a prijemnu farbu hlasu, uvidime ci zvladne tie naloze v divadle.

92
dolores
Reagovat

@Violete: urcite, ja som si ju dokonca predstavila ako by mohla vyzerat, ked ju upravia , ako sa na nej vizazisti vyhraju, …stylisti oblecu, skratka fantazii sa medze nekladu, mily Bezik :-))) Inak podla mna vela vyhlasenych krasok , ked sa odlicia a zobudia rano vyzeraju urcite horsie ako Barbora :-D

93
dolores
Reagovat

@Violete: tak napriklad tu sa uz nieco rysuje, dokonca aj ocny kontakt :-D
https://www.youtube.com/watch?v=faS59z44NUI

btw. Vlado, ta Lenka z Talentu 2010 nebude jej pribuzna ?

94
dolores
Reagovat

@Violete: tak napriklad tu sa uz nieco rysuje, dokonca aj ocny kontakt :-D
https://www.youtube.com/watch?v=faS59z44NUI

95
Filip
Reagovat

Co se mi libi je to, ze Habera pouziva slovo cigani, coz by si dle meho vubec nedovolil, kdyby to vadilo Monice, ktera sedi hned vedle neho.

To jen doklado to, ze spousta romu, ci jednoduse ciganu se samo sobe nazyva hrde cigany a je to v poradku. Nema totiz vubec zadny smysl si hrat se slovicky. Pojdme se spis bavit jako lidi a to vsichni dohromady a prestanme slovickarit, coz je neco, co opravdu nikomu nikdy nepomuze.

Timto dava Habera poradne na frak vsem pseudo-bojovnikum proti rasismu, kteri povine vyzaduji pouzivat slovo rom, jinak jste temito pseudo-bojovniky, co nemaji kolikrat ani zadnou zkusenost s touto komunitou, automaticky onalepkovan jako rasista.

96
Bezík
Reagovat

@dolores: Ale jasně, proto jsem slovo „krasavice“ uvedl v uvozovkách, měl jsem spíš na mysli komerčněji vyhlížející děvčata ;-)

97
Violete
Reagovat

@dolores: A tady je i kocka.Ted si rikam, kdovi, jestli ten stud tam byl, asi chteli udelat z ni tu promenu.Ale me vubec nevadi,kdyz se zpevak ponori do sebe, naopak.Pekar byl fakt borec, uz kdyz zpival v pekarne byl dobry.A je lidsky, trochu ako Zonyga.

98
Prochor
Reagovat

@Violete: Jenže pekař má hlas jako zvon kdežto Zonyga chrčel jako porouchaný motor. Ale typově se sobě podobají asi jako dva různí medvědi.

99
Violete
Reagovat

@Prochor: Zonyga je Balu, a jaky je v te roli skvely ;-) Tak Zonygu, Anetu tehle rady mame, ted jenom aby se v poslednim kastingu objevil typ Smajdy.

100
Tomáš
Reagovat

Tak někteří jsme tu už psali náš odhad finalistek ale včerejší Barbora může těmi předpoklady pořádně zamíchat. Pokud se dostane do Finále, tak u ní dokonce vidím i velkou šanci na výhru – v její prospěch hraje i to že je slovenka. Když je baba fakt dobrá, tak ji umím i pochválit. Nebyla nudná jako ty ostatní a byla i sympatická. Sice to nic nemění na tom že bych chtěl za vítěze raději kluka ale kdyby to náhodou byla Barbora, tak to překousne lépe než u jiných holek. Byla fakt dobrá, nevadí mi. Taková Kollárová z minulého dílu se ve srovnání s ní může jít úplně zahrabat. U kluků by zase mohli zamíchat kartami Vašek nebo Jarda ale jde o to jak dopadnou v divadle. A Bendig tak toho bych ve Finále mít nemusel, stejně jako sem tenkrát moc nemusel ani jeho bráchu Honzu. Ne že by mi včera Marcel nějak vadil ale jsou tam myslím letos zajímavější kluci pro finálová kola. Příště poslední casting a pak už se začne lámat chleba.

101
Bezík
Reagovat

@Violete: No jen aby se spíš neobjevil typ „Chodůr“. Brrrrrrrrrrr …..

102
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak třeba by tím novým Šmajdem mohl být Vašek Kratina. :D Asi toho moc společného nemají ale možná nějaká vzdálená podobnost by se najít mohla. Ale spíš počítám s tím že Vašek asi divadlo nepřežije. Bylo by pro mě překvapení a velmi milé, kdyby ho nechali projít do Finále. Zatím pro mě jeden z nejsympatičtějších soutěžících letos, myslím že v těch sympatiích by trumfnul i Timoteje a řadu dalších letošních kluků. Tak uvidíme jak se ještě předvede pěvecky, za mě zatím super a tenhle styl co předvedl na castingu mám fakt hodně rád.

103
Lukša
Reagovat

Info z programu, 12.4.2020: Castingy skončily, vojna začíná! Na 80 nejlepších soutěžících letošní SuperStar čekají čtyři mimořádně náročné večery, při kterých si sáhnou na dno svých sil! A hned při první zkoušce téměř polovina z nich nekompromisně skončí. Soutěžící budou ve vojenském areálu před porotou doslova potit krev! Sledujte první část napínavého Super výběru!
Tzn. že první živák by měl být v plánu 10. května. Takhle to vyřešili letos v Německu a překvapivě se na to dá koukat.

104
Tomáš
Reagovat

@Lukša: No vida, tak při nejhorším to udělat takhle, vždyť se to docela dá. Všechno je lepší než to zrušit! Jinak já teda myslím že první živák by měl být tedy 10. května, to je neděle.

105
libena
Reagovat

čechomorka hošťálková mi hrozně připomíná viki z masterchefa ;-)

106
Violete
Reagovat

@Tomáš: Myslíš Václava Krušinu? Já mám tenhle styl také ráda, ale na Šmajdu ho určitě nevidím, to už spíše Tomáš Mikulka, ten by mohl mít ten drajv a je tam i určitá podobnost. Dávám si Tomáše do svého TOP výběru.

107
libena
Reagovat

@Lukša: aaaaa – německo, alexander klaws, první vítěz dsds, teď moderátor :-) krása, vrátily se mi vzpomínky na sledování prvních cca 3-4 řad dsds. teď už nesleduji, ale omrknu to. alexander byl idol.

108
Ter.
Reagovat

Holčina s rovnátkama je jedinej účastník castingů, kterýho jsem si letos pustila ještě jednou. Absolutně skvělá a v předtáčce i vtipná! Těším se na ní dál.
Trochu off topic: nechápu, proč si s sebou tihle mladí dospělí tahaj na konkurzy rodiče. Neumím si představit, že bych v 19ti šla někam na casting s maminkou. To je jak brát ji s sebou na pracovní pohovor. Produkce to soutěžícím nějak doporučuje, nebo…? Nevíte někdo?

109
Violete
Reagovat

Adéla Krejdlová má krásný videoklip https://www.youtube.com/watch?v=yrVcSk3mo88. U těch holek to bude těžké vybírat.

110
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo tak Krušinu no, omlouvám se že jsem mu zkomolil příjmení. :D Jo s tím Mikulkem máš taky pravdu, ten by mohl být typ jako Šmajda ale nevím jestli v té konkurenci obstojí a dojde až do živáků.

Ta holka co zpívala nějakou tu píseň o svojí vesnici, tak ta mě absolutně nezaujala a nebavila. Je hezká a to je vše, jako zpěvačka mi nedala vůbec nic. Navíc je strašně vizuálně podobná té Adéle, kterou tam v jednom z minulých castingů doprovodil Adam Mišík a x dalším typům holek co už letos postoupily, prostě úplná tuctovka takže ta za mě teda vůbec. A raperka za mě taky ne, na tu sem hned jak odešla zapomněl. Takže za mě pro tento díl byli dobří fakt jen Krušina, Dolník a Barča v mikině.

111
Bezík
Reagovat

@Ter.: Produkce chce příběhy, nebo aspoň minipříběhy, takže ano, určitě to doporučují. A dnešní mládež je hrozně mamánkovská :-D
A to zdaleka nejen u nás. I taková Billie Eilish (nic proti ní), která si vytváří image rebelky má maminku neustále za zadkem a třeba i u každého rozhovoru.

112
Tomáš
Reagovat

@Violete: Adéla je jak vizuální dvojče té Kamily co tam byla včera. Takže jedna z nich určitě neprojde, já bych nepustil do Finále ani jednu z nich. A těch typově podobných brunetek je tam letos strašně moc mezi postupujícími a nejsou vůbec originální, jsou tuctové. Odlišují se Barbora, Diana Kovalová, Julia, k nim by to chtělo nějakou exotiku takže bych vybral Esther nebo Sandrine. Řekl bych že z holek má jisté Finále možná jen Diana Kovalová a kdoví jestli, pak bohužel Kollárová a že by Barbora? Nad zbytkem visí otazník, uvidí se v divadle respektive ve vojenském areálu.

113
Prochor
Reagovat

@Violete: Tak Miro Šmajda byl největší šoumen ze všech řad a jen tak na něj nebude nikdo mít. Ale taky bych byl rád kdyby se objevil šoumen č.2. Jak slyším jméno Šmajda, hned se mi vybaví jeho show Welcome to the Jungle se sjížděním schodiště po zábradlí, rychlým během do schodů a pádem do lidí.

114
Violete
Reagovat

@Tomáš: Problém je, že u některých zpěváků jsme slyšeli buď pouze ukázky, nebo si ani jako Kamila Polonyová nezazpívali píseň, s kterou přišli. Myslela jsem, že jí ještě nechají zpívat po té hymně Hošťálkové. Tak dávám odkaz na jednu její píseň https://www.youtube.com/watch?v=3XonItmBHzg&list=RD3XonItmBHzg&start_radio=1&t=80 Vánoce na jaře, když už je ta zvláštní situace :-)

115
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Sorry, ale to je fakt hodně povrchní srovnání :-) Kamila a Adéla mají společné akorát to, že se na castingu doprovázely na klavír, ale to bys klidně mohl tvrdit, že podobné typy jsou Elton John a Michal David, kteří se rovněž doprovázejí na klavír :-D Podobnost tmavými vlasy, no budiž, ale jinak nemají společného nic, zpěvácky jsou to naprosté opaky, Adéla má silný leč bezbarvý hlas, oproti tomu hlas Kamily je jemný leč barevný a voňavý, k tomu ty folklórní kořeny, pro mě je to taková česká Andrea Corr :-) Navíc Adéla je oplácanější, takže po vizuální stránce je podobná spíš tvé „oblíbenkyni“ Kollárové (jakkoliv zpěvácky si rovněž moc podobné nejsou) :-)

116
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Hele mě je to jedno, já jen napsal co si myslím a víc nechci tyhle holky řešit protože mě vážně nezajímají. Pro mě jsou Adéla i Kamila hezké ale nudné spící panny, které do Finále této show nepatří. Jaké jsou mezi nimi rozdíly nebo ne je mi v podstatě jedno, podstatné je že mě ani jedna ničím nezaujala. A Kollárová ta podle mě nepatří ani do televize. :D Barbora ta jo, jakkoliv letos holku za vítězku nechci ale ta mi zajímavá připadá. To je úplně jiné kafe ale doufám že se z ní nestane až moc povinná četba což u ní asi hrozí protože to by mi ji mohlo taky částečně zprotivit. Ale zatím je dobrá. Tak je aspoň vidět že i holku v této show dokážu ocenit když mě zaujme. :-)

117
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No to si piš, že Barbora povinná četba bude, minimálně tady na Panáčkovi určitě a možná nejen tady :-D Jinak nic proti ní, i mně se moc líbila pěvecky i osobnostně, jen na hardcore fandění ji přenechám jiným, přece jen do mých lolitek má setsakra daleko :-D Oproti tomu Kamila se mi líbí jak vizuálně, tak hlasově, navíc by mi mohla být blízká i hudebně (The Corrs miluju), takže pro mě splňuje „whole package“, proto mě tvé srovnání s Adélou, která je mi určitým způsobem dost nesympatická (hlavně tím přátelstvím s Mišíkem, ale nejen tím), docela urazilo :-/ Ale aspoň ti udělám radost tím, že mě včera zaujal i chlap – Jaroslav, který se mi líbil už před deseti lety (tehdy mě porota solidně nasrala, navíc hned po Jardově vyhazovu okamžitě dál pustila na ksicht bodybuildera, který vůbec neuměl zpívat), ale letos je ještě lepší a je to teď můj největší mužský favorit spolu s druhým Jardou (hh. zajímavá náhoda, že letos jsou oba moji nejoblíbenější chlapi jmenovci :-D), přičemž si myslím, že pokud ho pustí do finále, mohl by to klidně i celé vyhrát, jelikož je to vyloženě lidový typ jako Zonyga nebo Adamec :-)

118
Prochor
Reagovat

Mně se zdá, že tahle řada je snad nejvíc nabitá talenty. Kluci a hlavně holky jsou hodně silní. Takže velká škoda, že se zrovna letošní řada trefila do téhle mizerné doby. Jinak finalisty si teď netroufám vůbec odhadnout. Za mně bych tam chtěl Timoteje, pekaře Jardu, Barboru a Kamilu ale je jich letos opravdu hodně dobrých.

119
Prochor
Reagovat

@Bezík: Proboha – Chodůra mi nepřipomínejte když už jsem na něj skoro zapomněl.

120
Mila
Reagovat

Připadalo mi hodně neprofesionální a trapné, jak se někteří členové poroty pustili do motorkáře a absolutně ho rozhodili. Zejména Mareš ten má co kritizovat- neuměl nic, chtěl proniknout do showbuisnessu a ke zviditelňování používal trapnější způsoby (kožichy, příšerný zpěv, neustálá prezentace jeho osoby), ta seriálová herečka Pagáčová, která je marná, ho kritizovala jak by měla za sebou velké úspěchy, Nepřijatelné, tak rozhodit kluka, který tam přišel zazpívat a zahrát- působil jako pozér-no a co má být, mnohý z nás si hledá způsob, jak nezapadnout do šedi a nudy. Vy „umělci“ jste se chovali jak inkvizitoři.

121
Tomáš
Reagovat

@Mila: Naprostý souhlas, už mě tahle stylizace poroty do mravokárců taky totálně vytáčí. Produkce si prostě potřebuje najít nějaký odstrašující případ aby to bylo zajímavé a zvýšilo to sledovanost a tak k tomu využijí každého kdo se zamane. Vozili se po něm úplně zbytečně a trapně, nafoukli to do 100 x větších rozměrů než to bylo. K porotě se nijak zvlášť drze nechoval, oni ho odepsali okamžitě. Je jasné že tohle měli ve scénáři. Chudák kluk, mohli ho nechat zazpívat aspoň ty Pink Floyd protože si myslím že v tom nezněl marně. Jestli v porotě nesedí náhodou 5 větších pozérů než byl ten motorkář.

122
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Máš pravdu. Pokud se Barbora dostane do Finále, tak rozhodně povinná četba bude. A to jde ruku v ruce s tím že bude velká favoritka na vítězství. Já ale taky žádný její hardcore fanoušek nebudu, myslím že ve finále už to přejde jen k tomu že ji budu respektovat ale vítězství budu přát chlapům. To hardcore fandění si fakt nechám pro kluky, ty to posledních několik let potřebují víc. Nevím nevím jestli s tou Kamilou budeš mít takové štěstí aby ti došla až do živáků protože mi fakt na to přijde dost málo výrazná. Ale ona ve finále nemusí být nakonec třeba ani Barbora, taky to nemá úplně jisté a nejde usuzovat jen podle castingu. Takhle se to fakt dost špatně tipuje. Jaroslav se mi líbil včera stejně jako tobě a doufám že tě aspoň trochu zaujal i Vašek. Já si ale myslím že to stejně letos vyhraje někdo ze Slovenska protože SK je prostě na řadě – a protože slovenky mnozí považují za nejsilnější kategorii letos, tak to bude určitě zase baba. Nedivil bych se kdyby některá z tria Kollárová, Urcikánová a Barbora ze včerejšku. Schválně uvidíme.

123
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: S vyřazením Kamily v divadle počítám, takže to pro mě nebude až takové zklamání, nicméně její posoutěžní tvorbu budu sledovat možná vůbec nejvíc ze všech soutěžících, jelikož ta její píseň Nad našú Hošťálkovú (kterou má na YT i s klipem: https://www.youtube.com/watch?v=xUDrpkA5He4) má silně corrsovský nádech :-) Mojí absolutní letošní srdcovkou bude s největší pravděpodobností Alica, u které doufám, že se do finále dostane, a pak tam mám ještě další záložní lolitku Martinu Puchalovou, která je ale vzhledem k věku ještě větší vabank :-) A máš pravdu, Jarda D. je vlastně Čech (spletlo mě, že před 10 lety byl na castingu v Košicích), takže to spíš vypadá na vítězství některé z jmenovaných Slovenek, mezi nimiž jsi ještě zapomněl na Dianu, kterou dokonce považuju v tuto chvíli za nejjistější finalistku :-)

124
DJ Vlado
Reagovat

A ještě co se týče toho Vaška, ten se mi taky docela líbil, z trojice písničkářů, kterou tvoří Samuel, Miroslav a on, rozhodně nejvíc, ale za včerejšek mi vyšel až na 4. místo (přičemž Top 3 tentokrát napíšu bez pořadí) a taky si počkám, až zazpívá něco těžšího, jelikož ten song od Coopera byl přece jen dost lehký :-)

125
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jo Diana mi vypadla z toho, ta to taky může vyhrát no. Každopádně zase baba, jedině že by překvapivě diváci hlasovali pro slováka Timoteje ale tomu nevěřím. :-)

126
Mia
Reagovat

@Prochor: Chlapi prestante!!! Este teraz sa osypavam z neho. 😮

127
Monika
Reagovat

Jestli me neco nastvalo v poslednim dile, tak to byl vyhazov toho motorkare, vzdyt zpival velmi pekne, mel moc prijemnou barvu hlasu. maji takovy nedostatek zpevaku a vyhodi tak dobreho zpevaka. Vzdyt si z toho delal prcu, schvalne provokoval, se na to mohli povznest, suchari.

128
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ještě by ale ze slováků z kluků mohl mít šanci Jakobčík či jak se jmenuje, který na castingu zpíval písničku od Ďuricy. To je takový skromný typ jaký mají lidi rádi a zpívá dobře. A třeba se ještě někdo další vyprofiluje. Pořád doufám že by nějaký kluk přece jen mohl mít letos šanci.

129
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ale nemohl. Ty sis nevšiml, že když na casting přichází kluk, rozsvítí se nade dveřma nápis „Zanech všech nadějí kdo vcházíš !“ ? :-D

130
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jo, Jakubkovič by teoreticky mohl mít u diváků šanci, i když zpěvácky se mi zatím zdál jako takový lepší průměr, ale třeba překvapí :-) Timotej má velký fanklub, v současnosti dost možná i největší ze soutěžících, ale na vítězství u něj nevěřím, protože typově je to úplný opak našich mužských vítězů :-)

131
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: A co Adrián Ševc? Toho bych možná viděla jako vítěze ráda https://www.youtube.com/watch?v=PxmjjfAVA38. Je tam i náznak šoumenství :-)

132
Tomáš
Reagovat

@Violete: Ten by teoreticky mohl taky když je slovák, otázka je jestli ho pošlou do Finále protože na castingu mu nedali moc prostoru a mě přijde docela nevýrazný. Ale může ještě překvapit. Kdyby to ale byla férová soutěž, tak by rozhodovaly jen hlasy diváků a mohl by klidně letos vyhrát zase i někdo z ČR. Tomu ale moc nevěřím, ty národnosti se na vítězství pořád střídají ale pohlaví už bohužel ne, už vyhrávají pořád jen baby. :/

133
Tomáš
Reagovat

Nakonec by mě stejně vůbec nepřekvapilo že do Finále vezmou nevýrazné kluky a ty od pohledu hvězdy a favority jako je Vávra atd. vyřadí ve vojenském areálu aby holky ve Finále neměly moc konkurenci a zase to nějaká z nich vyhrála. Bohužel už teď sem si skoro jistý že vítězkou bude letos děvče ze Slovenska.

134
Violete
Reagovat

Kdybyste měl někdo zájem, Elis Ochmanová dnes od 19 hodin pořádá online koncert přes Facebook.

135
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Adrián se mi v castingu docela líbil a i v tomto videu zní nadějně, ale jeho casting odbyli v sestřihu, proto šance na finále vidím malé :-/ Navíc vzhledem k tomu, že u holek drtivě dominují Slovenky, tak to u kluků budou chtít vyvážit a postoupí víc Čechů, Slováci imho postoupí maximálně dva :-)

136
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to by me mrzelo.Ale stale doufam v postup.Podle narodnosti to nestiham sledovat, fakt to tak funguje?Snad tedy projde Janka Selicka.

137
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Mělo by být jako kdysi 12 finalistů a jako kdysi by to bylo rozdělené že by postoupili tři češi, tři slováci, tři češky a tři slovenky. Sice to podle kvót nebylo moc spravedlivé ale aspoň to bylo spravedlivé podle národnosti když už ji tam tak musí zohledňovat a teď už to není spravedlivé vůbec. Nechápu proč pořád dávají Top 10 ( jestli to tak teda i letos bude ) když těch 5 a 5 je lichý počet a tím pádem je jasné že to pak takhle nevychází a doplatí na to víc soutěžících než kdyby byla finálová dvanáctka, do které by se ještě jakž takž vešli. Fakt jsou s tou národností pošahaní, já nás beru co se týká této show všechny jako čechoslováky a nemám tím pádem co řešit.

138
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Tak v dosavadních federálních řadách to ve finále (s výjimkou ČSS3, kde to bylo 7:5 pro Čechy) bylo vždycky 50:50, takže se obávám, že to kvóty budou platit i letos, ačkoliv by letos žádné kvóty platit neměly, vzhledem k tomu, jak drtivě letos dominují Slovenky :-/

139
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ale kasting niektorych megauspesnych v minuilosti ani neodvysielali, napr. tusim ze ani Chodur nema kastingove video, ani Adamac , ci ?

mala by sa asi zase samostatne robit slovenska aj ceska Superstar, lebo toto delenie do finale podla narodnosti je nieco otrasne :-/ … a ja by som si rada pozrela aj jednu aj druhu

140
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Pravda, Chodúra jsme poprvé viděli až v divadle, když vystřihl Supreme (casting byl pak odvysílán dodatečně), Adamec byl v castingu utopen v sestřihu a větší prostor dostal rovněž v divadle, kde zpíval Ak niesi moja a Zeťová se do něj „zamilovala“ :-D Nicméně od ČSS3 dál už jsme u všech (semi)finalistů vždycky viděli celé castingy, jedinou výjimkou byla Adéla Kvitová z minulé řady, kterou utopili v sestřihu, ale tam podezírám Lišku, že to udělal schválně, aby nás hardcore-fanoušky zmátl :-D

Ohledně rozdělení bych si dovolil nesouhlasit, protože my bysme na tom byli biti, naše verze by zase šíleně „komunistická“, zatímco vy byste měli perfektní moderní show, kterou bysme vám záviděli (ostatně je to dost vidět u Tváře, kde ten rozdíl je markantní, ačkoliv pro běžného diváka těžko postřehnutelný) :-( Nemluvě o tom, že už takhle se dost šetří na všem možném a takhle by se šetřilo ještě dvakrát tolik (možná by byl jen jeden živák a šmitec) a i talentově by ty národní verze byly poloviční, proto jsem pro zachování federálního formátu (jakkoliv jsem tady možná sám), stačilo by se jen vykašlat na kvóty :-)

141
Violete
Reagovat

Já bych byla také pro se vykašlat na kvóty. A jak to bude s dvojicemi? Budou stále soutěžit dohromady, nebo je v divadle rozdělí?

142
Bezík
Reagovat

@Violete: Kvóty jsou zlo … všude ;-)

143
Leoš Mareš
Reagovat

Dobrý den VŠEM.

Žádné kvóty nejsou. Ani národnostní, dokonce ani podle pohlaví. Do finále mohl postoupit klidně 1 český kluk a zbytek soutěžících by byl ze Slovenska.
Chápu, že na každém fanouškovském fóru se to konspiračními teoriemi jenom hemží, ale během celého ročníku nikdo z kolegů, nikdo ze štábu ani z produkce toto téma neotevřel. Upřímně vlastně ani nevím odkud naši finalisté jsou a to jsem je s kolegy dokonce vybíral. Nikdo to neřešil. Jediné, co všichni chtěli bylo, abychom měli finalisty co nejlepší.

To samé se týká budoucích ale i minulých vítězů. Představa, že někdo z týmu Superstar někoho upřednostňuje nebo upřednostňoval na základě národnosti je absurdní.

A co se týče postupujících dvojic. V dalších kolech už soutěži každý sám za sebe.

Mějte se a jestli chcete, tak se ptejte. Co budu moci prozradit, prozradím. Vy, srdcaři Superstar, si to zasloužíte.

Leoš

144
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já bych tady nechtěl rozdělení Superstar na českou a slovenskou, kdysi sem sice byl pro když mi Itcho vyřadil Adama ale teď už ne. Všechny ty souvislosti, které tu píšeš jsou pravda. A já bych k tomu přidal i to že bych rozhodně nerad přišel o Haberu protože to je nejlepší porotce v Československu best ever a nikdo tak dobrý jako on mezi čechy není. Prostě se jen vyprdnout na kvóty a na střídání vítězů jednou ČR a podruhé SK a bylo by to fajn.

@Leoš Mareš: Ty nejsi žádný Leoš, už jsme tě tu prokoukli. Tvoje IP je prý odněkud od Plzně takže smůla ale věřit ti už nic nebudeme.

145
Mila
Reagovat

@Leoš Mareš:
Ptám se: Proč ses choval ke slušně zpívajícímu motorkáři, který si jen dělal srandu, jako bys byl předseda stranické organizace, inkvizitor a totální suchar, úspěšné ti k tomu trapnými sovy sekundovala i nezpívající seriálová herečka Pagáčová, ostatní taky nezůstali pozadu. Trapné, neprofesionální, ubohé. Neudělala bych to, i kdyby mi to nařídila produkce. Motorkář dobře zpíval i hrál na kytaru. Ty jsi v jeho věku prováděl jen ty své výstřednosti, abys upoutal -bez přidané hodnoty.

146
Monika
Reagovat

@Mila: Lol, vtipalek se smeje. Tohle neni Mares, zbytecne na trolla reagovat. Ted sedi za monitorem a vyckava na reakce, nejlepsi je vubec nereagovat.

147
Lucas
Reagovat

Tak já musím říct, že mi motorkář taky vadil od první chvíle a docela jsem reakce poroty chápal, otrávil mě úplně stejně.

148
jjj
Reagovat

Pár dojmů přece jen…
Nejvíc se mi líbila Kamila, takhle živě se mi to zdálo lepší než ten klip, co má na youtube. Jen škoda, že to nenechali celé a že do toho porota mluvila, pak to nejde pustit nahlas. Když je někdo dobrej, proč do toho kecaj a proč to nenechaj celý. Tohle je vlastně hlavní důvod, proč mě castingy moc neberou. Obdiv soutěžícím, jak se nenechaj rozhodit, když na ně porotci během přednesu pokřikujou nebo se mezi sebou všelijak baví, často gesty naznačujou, jak je to nebaví apod. V tom vynikají hlavně šoumeni Leoš a Čekovský, hlavně teda v tom pokřikování. Snad jen u Habery s Monikou se mi zdá, že se snaží poslouchat.
Bavila mě i ta vokaliska od Emmy, jak to udýchala, i když nepostoupila. Poslední Barbara taky dobrá, hlavně ke konci.
Nejkurióznější a nejzábavnější ale byla kolize s motorkářem. Netvrdím, že byl nějak přehnaně zábavnej, i když mě ta jeho póza celkem pobavila. Nebo že je extra dobrej zpěvák. Z toho, co jsem slyšel, tak bych ho taky nenechal postoupit. Ale nevybavuju si, že by na mě porota kdy působila tak mravokárně a hloupě. Nevím, možná to bylo sestřihem, když snad každýmu divákovi musela být nadsázka jasná a porotci neměli dost informací, ale i tak. Aspoň jeden se mohl chytit. Taková Monika se tvářila, jak když vidí samotnýho satana. Ale ani ostatní se netvářili líp. Odsuzovat ho pro namyšlenost a nedostatek pokory? WTF! :-)

149
Bezík
Reagovat

@jjj: Motorkář – jasné zadání od produkce. Občas je potřeba někoho „sejmout“ :-D

150
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

151
jjj
Reagovat

@Bezík:
Možný je všechno, i když zrovna tady si to nemyslím. Pustil jsem si to ze zvědavosti znovu, Pagáčová vypadala, že by ho klidně sejmula doslova. Prvně se mi zdála celá porota na ránu, zřejmě díky rozhořčeným děvčatům v porotě, druhý dojem už je mírnější a viděl jsem více pochopení. Takový Čekovský byl v pohodě a Leošovi se na závěr v hlavě taky rozsvítilo, předtím jsem ho už po Pagáčový přetáčel a neslyšel ho. Ještě se mi líbilo, jak motorkář schválně protahoval intro k druhé písni. Ještě bych dodal, že silně pochybuju, že cílem motorkáře byl postup, chtěl jen pobavit, no, existujou lepší baviči :-)

Přidat komentář