Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Co nám holky zazpívají v Superfinále? (+ video)

10. Červen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 3

Tak a je to tady. Již dnes večer se rozhodne o tom, která z trojice superfinalistek se stane novou, dohromady již jedenáctou (počítáme-li české, slovenské i federální ročníky dohromady) SuperStar. Jaké písně nám Tereza, Karmen a Eliška naposledy zazpívají? A jakou šanci mají díky těmto písním bodovat? To vše se dozvíte v poslední letošní analýze od DJ Vlada, který si pro vás navíc připravil i jedno speciální překvapení v samém závěru článku.

Tereza Mašková

zazpívá: Chaka Khan – Ain’t Nobody

Tereza minule ukázala, že funky je směr, kterým by se měla v budoucnu ubírat, pročež si vybrala klasiku tohoto žánru. Tato píseň je v podstatě velmi jednoduchá, v čemž je její obrovská záludnost, jelikož je jí těžké něčím ozvláštnit. Své o tom ví semifinalistka minulé SuperStar Réka Ballová, které se stala osudnou. To však v případě Terezy rozhodně nehrozí.

zazpívá: Christina Aguilera – Fighter

Tuto píseň už Tereza zpívala v posledním kole SuperVýběru, i když tam si trochu pozměnila melodii, pročež se dá předpokládat, že i tentokrát jí dá výborně. Akorát nevím, jestli to bude mít takové koule jako duet Markéty Poulíčkové a Báry Vaculíkové, které s touto bojovnou hymnou bojovaly v souboji v prvním Hlasu.

zazpívá: Věra Špinarová – Jednoho dne se vrátíš

Očekávatelný a výběr. Tento klenot české (a v originále i světové) hudební pokladnice působí na diváky jako kosmický magnet a když ho zpěvačka zazpívá velmi dobře, má napůl vyhráno. Proto se dá očekávat, že Terezu po tomto výkonu bude čekat standing ovation . Nicméně myslím, že nebudu sám, kdo bude srovnávat s touchdownem Gábiny Gunčíkové ze Superfinále druhé federální SuperStar (případně i s touchdownem Patrície Janečkové z Talentmanie, i když ta zpívala instrumentální verzi).

Karmen Pál-Baláž

zazpívá: Queen – The Show Must Go On

Obrovské riziko. Jak už jsem kdysi psal, zpívat po Freddiem Mercurym je jako hrát roli po Rudolfu Hrušínském. A ačkoliv je Karmen výborná zpěvačka, tak rozsah jako Freddie nemá. Ostatně z prvního českého X Factoru si můžeme pamatovat, jak se na této Freddieho labutí písni vysekala i jinak výkonnostně spolehlivá Kamila Nývltová. Je však možné, že nás Karmen překvapí a vytvoří nějakou osobitou verzi.

zazpívá: Evanescence – My Immortal

Tuto píseň Karmen zpívala v SuperVýběru, konkrétně v tom počátečním „komunistickém“ rozstřelu holek. Navíc má na Youtube i svůj cover, takže se dá předpokládat, že má tuto píseň zmáknutou. Pamětníkům se nejspíš bude nabízet srovnání s výtečným podáním Terezy Najdekrové ze třetí české SuperStar, případně i s osobitou verzí Jany Čonkové z první slovenské SuperStar. Karmen má však zajímavější barvu hlasu než obě zmiňované dívky, proto by její podání mohlo být i klidně vůbec nejlepší.

zazpívá: Money Factor / G8 – Vráť trochu lásky medzi nás

Tuto píseň jsme už mnohokrát slyšeli v castingu, přičemž vůbec nejlíp ji zazpíval Peter Račko ve třetí slovenské SuperStar. V živých přenosech ji však uslyšíme poprvé. Jinak si myslím, že na té písni není co zkazit a navíc je velmi chytlavá, takže by s ní Karmen mohla slušně zabodovat.

Eliška Rusková

zazpívá: Whitney Houston – I Will Always Love You

Achjo, proč tuhle odrhovačku? Tento „bodyguardský“ gigahit má na Youtube bambilión cover-verzí, takže ať už to Eliška zazpívá jakkoliv dobře, tak bude těžké přidat do ní něco navíc. Eliška má cover na Youtube, takže by v této písni měla rozhodně dopadnout líp než jiná z mých favoritek, Dorota Dragulová z druhé federální SuperStar, které bylo v té době rovněž patnáct let. Touchdown ale vzhledem k provařenosti písně neočekávám, bohužel.

zazpívá: Pink – Raise Your Glass

Vzpomínám si, že právě díky této písni si mě Eliška ve druhém kole SuperVýběru na Dobříši definitivně získala na svou stranu. Bohužel se však obávám, že si tuto píseň Eliška nezazpívá, pokud se pojede podle scénáře minulé řady a „The Best of“ se bude zpívat až v Top 2. Pokud by si ji přece jen zazpívala, tak by to opět mohl být touchdown.

zazpívá: Helena Vondráčková – Lásko má, já stůňu

Další až příliš provařený výběr, na kterém se nedá zazářit. Dokonce ani taková superzpěvačka, jakou je Gábina Gunčíková, v této písni nezazářila. Ač mám Elišku moc rád a fandím jí, tak se obávám, že její třetí místo je výběrem písní zpečetěno.

Exluzivní ANKETA:

Jistě si vzpomínáte, že jsem před čtyřmi lety při druhém Hlasu založil novou tradici, kdy se (po vzoru Jana Lišky a jeho rekapů z Gorilly) jedno slovo stává červenou nití superfinálového rekapu. Tuto tradici z pochopitelných důvodů započal Hujerbus, na nějž o rok a půl později navázala duchna. Tentokrát jsem se rozhodl, že další slovo nechám vybrat vás čtenáře ze dvou možností, přičemž kandidáty jsou mutant a zvíře. U každého z nich mám navíc připravené bonusové foto na samý závěr článku. Hlasujte až do zítřejší půlnoci, které z těchto dvou slov chcete v rekapu číst raději.



Která z naší trojice finalistek se stane již jedenáctou SuperStar, to se dozvíme už za pár hodin.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 289
1
Bezík
Reagovat

Jak to tak procházím, postupně se mění i moje náboženské preference …
Nejprve … se stávám Taoistou : Shit happens.
Pak Judaistou : Why does this shit always happen to us?
Až nakonec najdu smíření u Zenu Budhismu : What is the sound of shit happening?

2
ales winner Karmen
Reagovat

a je to tady DEN PRAVDY pro mně nadešel achjo je ráno ale už už začínám tak z lehka nechci na to ještě nějak myslet ale za pár hodin prostě bude konec tohoto ročníku SS a bude mi to dost chybět kdoví jestli se tu takto ještě někdy po kopě diskutéři na panáčkovi vůbec sejdem jestli ještě bude někdy další série SS

3
dorka
Reagovat

Takže si to shrňme. Opravdu si Nova myslí, že dobrovolně obětuju tři a půl hodiny svého času kvůli deseti reklamním blokům, přiblblým medailonkům, trapným kecům Gýčové, otrávenému Leošovi, zmatené porotě a devíti odzpívaným stokrát omletým vykopávkám? Tak to, drahá Novo, ani omylem.

4
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karmen a Queen, to bude propadák, což mě dost mrzí. Absolutně na to nemá hlas.

5
J
Reagovat

Zaujimave su aj reakcie na oboch FB. Okrem toho, ze velebuju Terezu a JEDNOHO DNE SE VRATIS, tak tam dost vela ludi nadava na vykopavkove songy velakrat spievane. Najviac sa to ozyva u fanusikov Elisky. Pytam sa z akych vyberov si tie dievcata vyberali, ked si Karmen nakoniec vybral The Show Must Go On a Eliska I Will Always Love You. Podla mna im boli danych niekolko piesni a ony si museli jednu vybrat. Zrejme take, ktore mala kapela nacvicene. Vid The Show Must Go On od Krovakovej. To uz radsej mohla Karmen spievat Still Lovin You od Scorpions, co spievala Krovakova v SuperFinale. Aneta by to nebola, ale bolo by to lepsie nez ten Queen.

6
Tomáš II.
Reagovat

@Dj Vlado: „Vrát trochu lásky medzi nás“ fakt ještě nikdo nikdy nezpíval v semifinále ani finále? Tak to je mazec, jestli je to tak. Přitom je to jedna z nejlegendárnějších slovenských písniček, možná vůbec ta nejlepší ze všech.

7
jj
Reagovat

@J:
Dobrá otázka, z čeho si děvčata vybíraly. Jestli jsem to dobře pochopil, tak první píseň si mohly vybrat, ale nevíme z čeho. Zbylé dvě jsou přidělené. Výběr u Karmen bych chtěl vidět, když si vybrala zrovna tuhle píseň od Queenů. Vypadá jako odstřelovací. Jediná výhoda je, že v ní může jen překvapit, když se jí nepovede, tak to nebude nic překvapivého, očekávaný výsledek :-)

8
ales winner Karmen
Reagovat

Vrat trochu lásky medzi nás jo to Karmen sedne jak něco na hrnec a Evanescence pomalá klavírní verze tu já přesně očakávám no uvidíme jak to dnes dopadne

9
Honza
Reagovat

Ahoj, jenom pro info.
Nova a Makíza vyhlásila casting na Hlas.

„Světoznámá pěvecká show se vrací! Hlas Česko-Slovenska
Máš hlas, který nás uchvátí? Chceme ho slyšet! Hledáme právě tebe – zpěváka, který se nebojí ukázat své schopnosti a splnit si své sny. Stačí vyplnit přihlašovací formulář do show, která z tebe může udělat pěveckou hvězdu!“

Docela překvapující po nízké sledovanosti Superstar.

10
ales winner Karmen
Reagovat

no jak sem si ted všiml tak plno celebrit příjde dnes osobně podpořit růžovku jmenovitě Vladka Erbová Marina Laduda Zdeněk polreich nebo třeba Vyvolený Emil Zajac Karmen zase Emma a Sabina a Elišku Andrej Babiš nebo Petr švancara a spousta dalších jmen tam bude přítomno na dnešním Grandfinále

11
jj
Reagovat

Kdybych si měl tipnout, jak finále procentuálně dopadne.
1. Tereza – 61 % 2. Karmen 28 % 3. Eliška 11 %
Vypadne Eliška, následuje finále ve dvou.
1. Tereza 74 % 2. Karmen 26 %

12
ales winner Karmen
Reagovat

Honza proč to proboha vyhlašují ty castingy tak brzo jako ano víme že bude další HLAS ČS ale je mi divné že to dělaj takhle brzo sem myslel že to udělaj až na Podzim a na jaro 2019 budou vysílat ale je mě záhadou že s tím vyjeli už ted že by HLAS ČS nasadili do podzimního vysílání proti Československému Talentu na konkurečním stanicím jo ale to není jediná novinka Nova na rok 2019 chystá ůplně novou pěveckou show Rising Star a taky i Hvězdná Superstar +Tvoje tvář má známí hlas5 Farmu Masterchefa česko a pozor i Big Brothera psali mi to na fb a taky sem se narovinu zeptal kdy a zdali bude i další řada SS a pozor admin novy mi řekl že ano ale do dvou-tří let takže nás čekaj docela zajimavé novinky ve světě televizí hlavně sem zvědavej co ten Rising Star bude zač

13
J
Reagovat

U toho vyhlasenia na kasting mali uviest, ze chlapci nech sa nehlasia, lebo nie su vitani a postupne ich v SUBOJOCH a K.O. vyvrazdia. Do finalovych live shows postupia muzski tragedi. Muzski vitaz nie je pre produkciu a televizie NOVA a MARKIZA ziaduci. Uz teraz predpovedam dievca zo Slovenska ako vitaza najblizsieho HLASU. S dievcatom sa im lepsie po sutazi pracuje co sa tyka tych estrad a show a Slovensko je na rade.

14
J
Reagovat

@ales winner Karmen: Ja som sledovala Rising Star USA 2014. Vyhral to rocker Jesse Kinch: https://www.youtube.com/watch?v=BFF778XSzO8

Neboj sa na NOVE nehrozi, ze to vyhra chlapec a zrovna rocker.

15
ales winner Karmen
Reagovat

J já se nebojím třeba zase vyhraje holka no

16
Petr
Reagovat

J@J: ja se prihlasuju do Hlasu, ale teda jesti vazne chteji holku,a postoupi do live shows tragedi, tak me odbachnou pri KO,alespon se neztrapnim pisnema co mi naordinuji

17
Iv.S.
Reagovat

Až dnes si pouštím vybrané songy /ne všechny/ :-o Palec nahoru pro Bezíka /1 a Dorku /3 **
Howgh.

18
sali
Reagovat

Karty su uz davno rozdane, dnes neuvidime suboje ale juniorsky Ein kessel buntes. Trofej sa ocitne v spravnych rukach, vysluzena najvacsou spolahlivostou a vykonnostou. Jej ako jedinej zmluvna viazanost moze prospiet.
Mojej oblubenkyni uz od castingu ne-vyhra moze iba prospiet. Emma nevyuzila sancu na tolko, aby obsadila svoj priestor, cize ten je pripraveny pre dievcinu so znamenitou muzikalnostou, hlasofarebnostou a precitenim temy.
Najmladsia je najmladsou, na svoju hviezdnost musi pockat, obavam sa, ze sa ukazala priskoro. Cest za jej bojovnost a schopnost rychlo rast.

19
J
Reagovat

@Petr: Ja by som ti to osobne aj priala aspon by sa zrutili myty o striedani narodnosti a konecne by vyhral chlapec.

Inak intriguje ma s akym songom by si isiel do Blind Audition – Vyber naslepo. Ak to nie je tajne.

20
J
Reagovat

Neviem preco Eliske vybrali tu Vondrackovu. Nemohli jej radsej vybrat nieco Anety Langerovej? Napr. VODA ZIVA alebo iny song od Anety. Viem, ze Eliska by to nezaspievala rovnako ako samotna Aneta, ale tie songy su znacne lepsie nez cokolvek od Vondrackovej.

21
Johana
Reagovat

@Bezík: nevěř nikomu a ničemu, co čteš nebo posloucháš, dokud to sám nezažiješ a nezjistíš, co je skutečně pravda…tak večer sednout na polštář, zkřížit nohy a zírat do bílé zdi, ne na televizi.
Určitě jeden ze schůdnějších způsobů, jak si v klidu užít superfinále :)

22
Bezík
Reagovat

@J: Asi je za vším minimalizovaný rozpočet. Takže i na kapelu je málo, aby se učila nové songy a jedou jen ty, co už umí. Můj tip.
Druhá možnost je totální packalství produkce. Tipoval bych nějakého trvalého „dohližitele“ z vyšších mananžerských míst, který je naprostý blbec, jak už to u managorů bývá.

23
Monika
Reagovat

Na vecer se ani moc netesim, je mi celkem fuk, nemam rada jistoty. Predvidatelne situace jsou nudne, a to se presne letos stalo. Jeste nikdy nebyly vysledky tak jasne, 99,9 % vitez Tereza, 99,9% druhe misto Karmen, 99,9% bronz Eliska.

Nejvetsi karieru vidim u Karmen, Tereza imho zapadne stejne jako Balogova a Styblova. No schvalne, kde bude za rok nejlepsi zpevacka planety, Habero :-))

Ja budu mit tenhle rocnik spojeny s Eliskou. hrozne me bavi povahou, moc mila a usmevava holka, bezprostredni reakce, rozum, na svuj vek pusobi vyzraleji. Proste sympaticke slunicko. Jeji hlas je pro me rozpoznatelny a velmi prijemny, hladi na dusi :-)) V hlase citim velke srdce a emoce, napeti, neco co dokonala tereza uplne postrada. nejednou jsem z Elisky mela husi kuzi, Stay je pro me nejlepsi vykon letosni superstar a Eliska se mi mezi babama dostala na druhe misto za Senkovou a pred Langerovou.

24
Bezík
Reagovat

@Johana: No spíš jak si v klidu užít večer, než superfinále :D Víš, já už jsem dost starej chlap na to, abych čemukoliv věřil bez vlastní zkušenosti, ale i tak díky za radu ;-)

25
J
Reagovat

@Monika: Monika, ja by som na tvojom mieste Elisku neodpisovala. Je to velky talent, ale ma len 15 rokov. Aj ja som mala pri jej STAY zimomriavky. Je vraj prijata na konzervatorium. Myslim si, ze o 2 roky budeme o nej pocut. A vonkoncom by ma neprekvapilo keby nepreskocila len Terezu, ale aj Karmen.

26
dolores
Reagovat

Cau sali!!!♥Tak ty prichadzas ako vzdy, ked uz je po funuse :-/ ;-)
Suhlasim, karty (TOP2) su davno miimalne od 3. finale rozdane.Tretia priecka je jasna od minula.

Takze, dnes vecer to uz nebude ziadne sutazenie, ale len slavnostne dekorovanie so spevackym doprovodom :-) Vybery piesni su adekvatne, dalo sa cakat, ze bude Spinarka, Jecko to tu parkrat zmienila. zeby to Terka mohla dostat, a pre Karmen navrhovala Vrat trochu lasky….co sa napokon udeje, zeby nahoda ? Urcite, lebo nahoda je svina :-D Ano, IMHO kapela ma taky notovy zoznam vsetkych piesni, co kedy v SS hrala a asi to davaju sutaziacim, aby si prelistovali a vybrali si z toho :-D Vrat trochu lasky tam bolo asi preto, lebo nedavno to hrali v Chart show, spieval to tam Bezdeda….. Ale tesim sa, lebo Karmen ma 2 mne srdcu blizke piesne, Okrem balady Vrat trochu lasky, ktorej BTW obidvaja autori textar aj autor hudby tragicky zahynuli….tak aj My Immortal mam strasne rada, ale okrem techniky tam treba emocii cely VAGON, a to na YT Karmen nedava, ale verim, ze publikum ju vyprovokuje k inemu vykonu a nie tak dietnemu ako predviedla v nejakej tmavej komore. Queen ? tak to je loteria, ale ako zena tie Fredyho vysky by mala zvladnut. Myslim, zeby to malo byt aj lespie ako od Sabiny.
Terka vsetko spolahlivo odmaka, Spinarku porovname s GG, uvidime, myslim, ze najlepsie svoje schopnosti ukaze vo Fighter. Eliska- tak Hustonka nic pre mna, ale mozno ma jej verzia oslovi a tesim sa na Pink, tam jej vysky mozu zasvietit. A lasko ma ja stunu ? Ma to na Yt, ako dieta 12rocne to dala tak detsky,snad to bude lepsie.

Najviac fandim striebormej Karmen. Ale vsetky 3 miesta na podiu budu zasluzene. Vlastne som rada,ze uz nemusim riesit svojho problemoveho Petra :-D Hoci same zenske….. pre chlapov velka radost, pre mna len akceptacia daneho stavu :-/ Aby estrogenu nebolo malo, pride aj Emma,. este stastie, ze pride aspon Mikolas, ( jediny z nasich krajin, ktory pochopil, co treba urobit pre dobre umiestnenie v Eurovizii.)

Zasa zivy prenos nebudem moct vecer pozerat, ale TV archiv to isti, resp. aj videa na YT bez hodnotenia poroty, co je od Markizy konecne rozumne, ze to aspon sami nahravaju a neblokuju inych, co to nahravali – ako po minule serie. Mozno je to pre mna cesta ako nabuduce sledovatie tieto showky, cisto len vykony bez vaty….. podobne som si vystacila s Tvarou a Zem spieva. Tak nabuduce to vyskusam aj so SS alebo Hlasom.

Ales, nemyslis vazne, ze pride Babis ? :-EE

27
Luke
Reagovat

@Monika: Než napíšeš takovou blbost jako že Styblova zapadla, tak si napřed zjisti, jestli to tak je…uz sem tady psal jednou že koncertuje ve skupině Verona, kde nahradila jinou zpěvačku…A o to jde, když zpěvák koncertuje, to je vlastně to oc tu běží…tak si příště zjistí info než napíšeš takovou hovadinu :-)

28
Johana
Reagovat

@Bezík: to ne já, to radí zen budhismus, ale na dnešní večer a vlastně i na celou letošní SS se to vážně hodí.

29
J
Reagovat

@dolores: Aj mne chyba chlap v TOP 3, ale co narobis. Uz si prostre treba zvyknut, ze to bude skoro vzdy taketo. Chlapci, ale myslim tym zaujimave typy s charizmou, farbou hlasu, prirodzenych sympatakov a navyse dobry spevaci vzdy budu hrozbou pre akukolvek vopred vybranu vitazku a tak nam ich vopred zarezu. Tvoj Matej Bartko by sa mohol pokusit o HLAS, farbu hlasu ma zaujimavu.

Ja Chart Show nesledujem. Vlastne MARKIZU ani JOJ a vobec televiziu vobec nesledujem. Skor si pustime s muzom nejaky film bez reklam. A ja som navyse clovek, ktory ma problem dobehnut k telke v urcitom case napr. o 20:35 lebo ide nejaky film, ci serial, ci SuperStar.

30
ales winner Karmen
Reagovat

no tak už se to začíná sem pomalu scházet do Superfinále zbývá už jen cca 3,5 hodiny a do vyhlášení zhruba necelích pět šampanské sem dal do ledničky chladit a budu se moc modlit aby to vyšlo v posledním článku na webu markízy sem si četl že růžovka začíná dělat chyby a dokonce se spekuluje že tu zkoušku totálně podělala tak uvidíme třeba se fakt stane zázrak a něco mezi nebem a zemí zabrání růžovce vyhrát dolores ano už je to tak Babiš bude přítomen na Superfinále a ted sem si zjistil že podle informací třeba i Dominika Myslivcová nebo Petr Gazdík Ornella koktová prostě samé VIP celebrity

31
Bezík
Reagovat

@Johana: Dobrá, a jaké je v tomto případě řešení předloženého kóanu ? ;-)

32
Filip
Reagovat

ted jsem zaskocenej… Maskove vyhru vubec nepreju… ale nepripada vam… ze ma jednoznacne nejhorsi pisnicky… jak kdyby byla snaha o to… aby to nevyhrala? (osobne bych byl rad)

33
Johana
Reagovat

Řešením tohoto zapeklitého kóanu bude nejspíš to, že nás někdo nahlásí za OT a zbytek dnešního napínavého superfinále budeme smět jen číst a meditovat :)

34
Tomáš
Reagovat

@J: Ty si to napsala úplně přesně. :-D Doufám že tentokrát už na castingy Hlasu nezapomenou dát upozornění aby se nehlásili příliš talentovaní a muzikální chlapci protože pro Novu a Markízu nejsou žádáni a chtějí vždy už jen dívčí vítězku. Těm klukům to ušetří zbytečný čas chodit do show, kde stejně nemají šanci a my si aspoň nebudeme dělat už žádné naděje a nebude nás to tolik mrzet až by je zase produkce vyhodila. Že postoupí z kluků do Live Shows zase zpěváčtí tragédi a z holek jenom ty nejlepší zpěvačky aby pak zase všichni diváci říkali o kolik jsou zase holky lepší, o tom vůbec netřeba pochybovat. On se nějaký nadějný kluk určitě minimálně do výběru naslepo i K.O. dostane ale jakmile si s ním začneme dělat naděje, tak mu dají stopku. Do živáků nesmí projít. Je jasné že to zas vyhraje baba ze Slovenska ale já už se tomu jen směju, dá se dělat něco jiného když je to už tak trapné? I když ono je to spíš k pláči no. Už to nejspíš sledovat nebudu, letošní SS tomu všemu definitivně nasadila korunu.

35
Tomáš
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1922944_drama-pred-superfinale-maskova-sa-zrutila# Tak už i Slováci chtějí za vítězku Terezu? :-D Hra na city vrcholí a až se dnes Terka během Špinarky rozpláče, tak se tu bude psát o tom jak jsme se strašně spletli když jsme v ní ty emoce neviděli. Že je to korunovaná královna dnešního večera, o tom nepochybuje nikdo. Od zítřka už budou na youtube u vystoupení Karmen v SS tklivé komentáře jejích fanoušků o tom jak to měla vyhrát ona a ne Tereza. Já si to myslím taky ale stejně s tím nic nenaděláme.

36
jj
Reagovat

@Filip:
Taky jsem zaskočenej, ale z tvýho komentáře. Tereza a jednoznačně nejhorší písničky? Proč jednoznačně? Ty první dvě jí budou sedět určitě, tohle rychlý sekaný vyjekávání ukázala, že jí sedí v minulém kole, zatím jediná poloha, kde ji můžu poslouchat a docela mě baví. První song má navíc strhující refrén a jestli jí ještě pomůžou sbory… Druhá je vyjekávání a hlasová exhibice, v tom je taky dobrá, sice nic pro mě. U té třetí budu asi jako obvykle postrádat jakokouliv atmosféru, ale zas se předvede technicky a exhibičně, což se mi zdá, že její fanoušci nejvíce oceňují. A jestli se na závěr Špinarky rozbrečí, tak ovace nebudou brát konce. Všechny její tři písničky mají potenciál zaujmout. Třeba u Karmen si myslím, že první Queeni jsou úplně mimo, i s dobrým výkonem bez potenciálu zaujmout nebo dokonce strhnout, druhá na ní asi bude moc vysoko, i když atmosférou by jí mohla sedět. Na třetí jsem si zatím názor nevytvořil. Bude to večer Terezy, její exhibice, i díky skvělému výběru :-)

37
Johana
Reagovat

33 bylo pro Bezíka.
@Filip: já bych to tak neviděla, že nejhorší.
Když jsme si se známým telefonovali a řekla jsem mu, co Tereza bude zpívat, zajásal a že teda obětuje Starou pušku na dvojce. Whitney a Špinarka jsou songy, na které masový divák slyší.

38
ales winner Karmen
Reagovat

no blíží se to blíží začínám mít strach a začínám se potit asi mi půjde o život Karmen dej to prosím tě dej moc tě prosím miluju tě

39
jpp
Reagovat

Přesně, do toho bulvár psal, že se s ní náhle rozešel přítel a má teď strašně těžké období. Tímhle dojákem ještě 3x tolik pojišťují už tak jisté vítěžství.

40
Jardach Pb
Reagovat

Vracim se po 14 dnech domu, mam spousta serialovych resti, takze ze SS kouknu jen na vyhlaseni a vykony mi tu okomentuji mistni experti (pokud karmen vypadne v top 3,tak mozna na chvili prepnu a tady hodim par komentu k ubrecenym prispevkum jednoha Alese ;-) )

41
Karmen
Reagovat

Mojí Ludia dakujem všetkým zo pár zpráv a verte mi uprimne som vdačná že mi fandíte nezklamem vašu duveru ve mna ales winner Karmen áno aj dakujem si hodný chalan občas si napíšme na FB jsi fajn a dakujem teba i všetkým mám strach ale snad to zvládnu držte mi palce at zazpievam čo najlepšie vaša Karmen

42
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Máš kdyžtak po ruce číslo na záchranku? Doufám že to dnes přežiješ. Pořád je ale bohužel mnohem vyšší pravděpodobnost že ty to dnes nepřežiješ než že to Karmen vyhraje.

Jinak pro mě jediné co by na dnešním večeru bylo zajímavé by bylo vítězství Karmen a prohra Terezy. K tomu ale nemůže dojít, je to nereálné takže pro mě to má jediné vyústění – SuperStar Novy a Markízy mě už nebaví a nezajímá. Tipuju nebo spíš je mi úplně jasné že Tereza bude dnes jasná vítězka už v hodnoceních poroty od samého začátku, naopak zbylá dvě děvčata si třeba vyslechnou i nějakou tu kritiku. Možná až bude zastavené hlasování, tak Habera poškádlí Karmen že by mohla vyhrát i ona ale my stejně moc dobře všichni víme že nemohla a že nevyhraje. A myslím si že to moc dobře ví i ten všeobecný lhář Habera.

43
ales winner Karmen
Reagovat

jardach pb ty štvavé komentáře sis mohl už dnes taky odpustit co už

44
jpp
Reagovat

@Karmen: Víš o tom, že ve skutečnosti ovládáš diakritiku, a umíš dělat čárky ve větách za slovy?

45
Prochor
Reagovat

@Karmen: Jestli jsi to opravdu ty tak klídek- je to jenom soutěž.

46
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku jo mám i prášky mám kdyby bylo potřeba jinak můžu tě v dnešní večer když tu jsme o něco poprosit pomodli se za mně za Karmen a za naději tomášku neber mi jí neber mi naději

47
J
Reagovat

Ludia a nezrutila sa nahodou pred SuperFinale aj Emma Drobna. Cosi sa mi mari, ze nieco take sa tiez pisalo pred 2,5 rokmi o Emme.

48
Prochor
Reagovat

@J: Emma byla ale nervák. Klepala prstíčkama o mikrofon vyšší frekvencí než její fanoušci na klávesnici:-)

49
o
Reagovat

Tak jsou venku vysledy popularity poll a jsou veskrze nezajimave:
1. Tereza Anna Mašková – 51,5%
2. Karmen Pál-Baláž – 29,2%
3. Eliška Rusková – 19,3%

Tj. Tereza zisskala oproti predchozimu tydnu necelych sest procent, Karmen necelych pet a Eliska neco pres pet. To ze ziskala Eliska relativne nejvic je vcelku prirozene, protoze posledni tyden dost ztratila po neoslnivem vykonu z 3. kola, zatimco 4. kolo se ji povedlo o dost lepe. Z druhe strany je otazka, jak vyvazeny je to vzorek (napr. pomer Cechu a Slovaku).

50
J
Reagovat

Prave ma napadlo, kedze produkcia si chodi po napady do XF UK, ci Tereza tu piesen od Ch. Khan Ain´t Nobody nebude mat navlas rovnaku verziu ako Tamera Foster s XF UK 2013: https://www.youtube.com/watch?v=3H4Uw4QX9ME

51
ales winner Karmen
Reagovat

no nic tohle je můj doufám že ne ale kdyby náhodou poslední příspěvek pro letošní SS co dodat no byl to zajimavej ročník ve kterém kdybych to měl zrekapitulovat sem nejdřív fandil Marii B pak se to ale zvrtlo a po nicku ales winner Emma jsem objevil jednu vynikající UNIKÁT zpěvačku jednu talentovanou osobu jednu překrásnou zpěvačku Karmen pál baláž a nick se změnil na ales winner Karmen přitvrdil sem v příspěvcích byl sem možná někdy nepříjemný ale spravedlivý vždy jsem si stál za svým v SS 2015 to tak taky bylo budete mi upřímně chybět až na čestné vyjímky jardach pb a Luke jinak to bylo fajn jsem rád že jsem tu opět mohl příspívat že jsem nedostal BAN díky adminům že to se mnou vydrželi díky panáčkovcům no a ještě poslední věc at to dopadne jakkoliv chci vám říct jen jednu věc nejsem troll jsem obyčejnej chlap kterej si vždy stál za svím nikdy na vás nezapomenu a at vyhraje ta nejlepší v případě prohry to sportovně přiznám to pro mně nebude problém ještě jednou děkuju všem splnil se mi sen a nashledanou snad ještě při další SS kdoví třeba se přihlásím a budete na mě koukat skrze TV obrazovky Tomášku chci se ti za vše omluvit a doufám že mi odpustíš že jsem se tak choval jak pokrytec jak idiot myslím to vážně a případnou porážku přiznám a taky třeba budeš mít komu fandit doufám v ještě další řadě SS plánuju na sobě začít makat plánuju chodit na lekce hlasu k pedagogovi plánuju toho moc a nejvíc plánuju to aby jste byli na mě hrdí a neudělal sám sobě i vám ostudu tak nashle MÁM VÁS MOC RÁD

52
Ally
Reagovat

@Bezík: Tak co , máš vsazené na Elišku ? :)

No buď je to PR , nebo se to dalo i čekat , že bude Tereza nervózní ..vypadá , že v klidu profesionálka ,ale taky už měla taky nějaké takové stavy..a to napětí a úloha favoritky ..není co závidět asi zase ..
No a Karmen kdo ví ..takže …??:)
Eliška může dostat i hlasy ze sympatií a “sympathy”..a starší posluchači můžou slyšet i na její songy
A tak nejvíc asi uvidíme, jak to která dá..

53
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, ze mam pocit, ze ti Karmen odpovedala na jeden tvoj prispevok. A nebol to Ales, ale skutocna Karmen. Islo o tvoj prispevok c. 442 v zneni: „Koukej to v neděli vyhrát nad Růžovkou jinak to Aleš nepřežije a mě to taky zabije. Možná by ta televize z okna zase po letech mohla vyletět a byla by sranda kdyby šel po ulici zrovna někdo z produkce SS a padla by mu přímo na hlavu.“

A ona ti odpovedala v prispevku c. 453 v zneni: „Dakujem ti Tomáš no já ju mám rada je to kamoška ale vynasnažím sa vaša KPB“

A ja sa obavam, ze ti odpovedala skutocna Karmen a nie Ales. Ten podpis KPB. To by Alesa nenapadlo. Bolo to v clanku: CO NAM ZAZPIVA TOP 5 PRED BRANAMI SUPER FINALE?

54
jpp
Reagovat

@J: Ach jo, stačí se podívat na čárky :-D Karmen je dělá správně v každém svém textovém příspěvku. Aleš diakritiku vůbec nechápe, a proto v jeho zprávách vždy zcela chybí.

55
jab
Reagovat

Tak úvodní vystoupení parádní až na Jakubovo frázování a občas i Bryanovu češtinu. No a Richardovi to imho bez brýlí sluší víc :-).

56
Rick
Reagovat

Fuha takto sprzniť Príbeh nekončí už druhú sériu po sebe akože wow

57
Bezík
Reagovat

@Ally: Já zásadně nesázím :D Můj poslední tip před SF je …. chvíle napění …. Karmen ! ;-)

58
o
Reagovat

@jpp: Nido není dokonalý. Taky se tu třeba často zaměňuje diakritika a interpunkce :-)

59
jab
Reagovat

Tak paráda, od Elišky (kdyžtak) neuslyším píseň, na kterou jsem nejmíň zvědavý.

60
jpp
Reagovat

o: Máš pravdu, můj omyl, samozřejmě jsem měl na mysli interpunkci :). Nicméně zmíněná věta nese klasické rysy Aleše, Karmen čárky prostě píše :)

61
jab
Reagovat

Tak od Karmen jsem už slyšel i lepší výkony, ale tohle nebyl žádný propadák. Píseň si výrazně uzpůsobila svým hlasovým možnostem, pro mne to bylo příjemné vystoupení, ze kterého jsem cítil jistou dávku naléhavosti, byť ne tak exaltované, jako v originále.

62
Bezík
Reagovat

Hmmmm, tak jo, dávalo to smysl, Karmen si to pobalážila, bál jsem se průšvihu ale ten se nedostavil.

63
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak Karmen pecka, překvapila mě, bylo to krásné O__O

64
Ally
Reagovat

@Bezík: Napění..napění ;) Já taky nesázím..a vlastně nevím..zatim..:)

65
Jai Kudo
Reagovat

Karmen – Queen prostě nemůže zazpívat…..Podle očekávání docela průser…..ale menší, než jsem čekal.

66
sali
Reagovat

@dolores: Doly, Motylik, poradte mi, co mam robit: nechcem, aby moja favoritka vyhrala, ale chcem jej poslat SMS ako prejav podpory. Rozcesnite ma mecom…

67
Mila1
Reagovat

Tak čekala jsem to od Karmen horší.Docela se s tím popasovala

68
Ally
Reagovat

No řekla bych že si překvapivě Karmen vybrala lépe než Tereza..

69
Bezík
Reagovat

No Mašková !!! Taková nuda v SF ! Tohle nějak nevyšlo …

70
jab
Reagovat

U Terezy mě troušku zaráželo ouze frázování některých slov („ha-ppy,“ „be-tter“), ale jinak pro mne jeden z jejich nejzábavnějších výkonů. Jakmile dostane vypalovačku, kam se nevejde teatrálnost a patos, tak zní – jak právě Leoš řekl – fantasticky.

71
jab
Reagovat

U Terezy mě troušku zaráželo pouze frázování některých slov („ha-ppy,“ „be-tter“), ale jinak pro mne jeden z jejich nejzábavnějších výkonů. Jakmile dostane vypalovačku, kam se nevejde teatrálnost a patos, tak zní – jak právě Leoš řekl – fantasticky.

72
Katka
Reagovat

Karmen som držala palce vždy. Je zaujímavý typ speváčky, vždy prekvapí niečím novým. A dnes ma dosť prekvapila, lebo som nečakala takýto výkon. Queen v jej podaní sa mi veľmi páčilo! Karmen, bojuj!!!

73
Katka
Reagovat

Karmen som držala palce vždy. Je zaujímavý typ speváčky, vždy prekvapí niečím novým. A dnes ma dosť prekvapila, lebo som nečakala takýto výkon. Queen v jej podaní sa mi veľmi páčilo! Karmen, bojuj!!!

74
Mila1
Reagovat

Tereza se mi líbila. Dokážu si ji představit v muzikálech typu Drákula atd. Proč ne.
Na rozdíl od Karmen, která mi typově připomíná Anetu Langerovou – pokud bych ji měla hudebně někam zařadit. Už z toho vyplývá, že každá je jiná a že je tak trochu nefér je porovnávat..

75
Mila1
Reagovat

Tereza se mi líbila. Dokážu si ji představit v muzikálech typu Drákula atd. Proč ne.
Na rozdíl od Karmen, která mi typově připomíná Anetu Langerovou – pokud bych ji měla hudebně někam zařadit. Už z toho vyplývá, že každá je jiná a že je tak trochu nefér je porovnávat..

76
Jana2
Reagovat

Eliska jednoznacne touchdown! Nejlepsi z prvního kola! Skoda jen, ze stejne vypadne, je to predem dany :-(

77
Bezík
Reagovat

Zajímavé. Tak po prvním kole zatím vede ta třetí vzadu ;-) První výkon od Elišky, který nebyl sterilní. A to ten song dost nesnáším.

78
jab
Reagovat

Eliška za mne, i přes drobné intonační chybičky, touchdown. Fakt nevím, co víc k tomu napsat, tohle si po neděli pustím ještě několikrát :-)))

79
Jai Kudo
Reagovat

Tereza – Mě tahle muzika nebere, ale Tereza to zazpívala slušně….ale to funky v miulém kole (nevím už, jak se jmenovalo) se mně zdálo lepší…
Eliška – Pořád tvrdím, že je škoda, že Eliška šla do soutěže tak brzy. Obrovský talent a potenciál, zazpívá to velice dobře na svůj věk.

Po prvním kole, bohužel: 1 Eliška 2 Tereza 3 Karmen

80
Motylek
Reagovat

@sali: Sali, Dolly psala, že tu večer nebude…, já ještě taky musím něco dořešit, ale při tom sleduju…, a jestli je Tvůj fanoušek Eliška, tak samože pošli – aj deset sms! Taky jí dnes moc fandím..
eště dojdu, neboj.. /a dočtu vše/

81
RAINMAN
Reagovat

Prachařová předbíhala hudbu a byla hrozně moc falešná, podobně jako na galavečeru České Miss.

82
Jana2
Reagovat

@RAINMAN: Pracharova trapas, ale na ty miss megatrapas, to mi za ne bylo az fyzicky trapne. Ta nemit slavne rodice, tak si neskrtne.

83
jab
Reagovat

Karmenino vystoupení výtečné. Opět upraveno do její polohy, ale ta naléhavost byla místy dechberoucí. Úžasná atmoška a druhý touchodown večera.

84
Bezík
Reagovat

Tak holky , Terezo, Eliško, na tohle prostě nemáte. Karmen je jedinečná.

85
Fialka09
Reagovat

Tak Karmen teď naprosto úžasná, nečekala jsem, že to dá takhle! Poslala jsem jí aspoň jeden symbolický hlas.
Eliška mě moc překvapila, ta Whitney byla skvělá!
Tereza – snažím se být aspoň trochu nezaujatá, ale ta první písnička se mi nelíbila vůbec. Aha, takže ta druhá taky nijak extra.

86
jab
Reagovat

Truly sincerelly, pro mne nejepší Terezino vystoupení v soutěži. To byla jízda…a třetí touchdown večera.

87
Bezík
Reagovat

Mašková, Mašková, tak zase nic … no .. ale ono to prostě lepší být nemůže, co se dá dělat.

88
Jai Kudo
Reagovat

Karmen – O hodně lepší než Queen. Ale touchdown to zase nebyl…nevím, něco mi občas u Karmen chybí, nějaký gag nebo co, aby to byl Touchdown..
Tereza – Komplikovaná písnička ve které mě Tereza moc nebavila….

89
Ally
Reagovat

@Fialka09: Taky hlas Karmen odeslán ..:)
Tereza já nevím dobrý ,ale křeč trochu ?

Není zas divný zvuk dnes ?..nebo je chyba na mém prijmači ?:)

Pro zajímavost, ted jsme mluvila s tátou, docela hudební znalec a fanoušek..ale SS už ho nebaví , letos se dnes že dívá poprvé a nejlíp se mu zdá …Eliška / a to není člověk co by poslouchal Whitney :)

90
sali
Reagovat

Necakal som, ze Eliskin TouchDown bude prave ten ktory nik necakal. Silna trojica do GF.

91
jab
Reagovat

U Elišky tentokrát k touchdownu něco chybělo (možná ještě trochu víc energie), ale zazpívala to i tak velmi dobře. Na ní je úžasné, jak je ve svém věku muzikální – i ty trochu složitější pasáže ve slokách ufrázovala s lehkostí a grácií.

92
salia
Reagovat

Ako dobre, ze im neprzni vecer ziaden chlap.

93
Jai Kudo
Reagovat

Eliška – Pink je dost zákeřná zpěvačka na zpívaní, hodně těžký na frázování aj., ani GG se mně v její písničce nikdy moc nezdála….

Takže druhé kolo: 1 Karmen 2 Eliška 3 Tereza

94
Bezík
Reagovat

Eliška podruhé bohužel, sice se na velkém podiu zlepšuje ale pořád ho úplně nedává, dech občas chybí, následkem toho i výraz, ale jo, zase, nebylo to sterilní, v kontextu Elišky to patřilo k tomu nejlepšímu.

Pořadí po dvou písních : Karmen, Eliška, Tereza

95
sali
Reagovat

Preklep v aliase, sorry, admin, nenechaj sa mnou okaslikat.

96
Jai Kudo
Reagovat

Napadla mně jedna pozitivní skutečnost z dnešního GF – a to že všechny finalistky zpívají líp, než naše stříbrná slavice -Mladá Hydra… :-D

97
sali
Reagovat

Dnes pre mna to vyzera na vecer viac ako jedneho tačdavnu = celkovo nechutne kvalitne karaoke. V tomto pohlade je uplne jedno, kto z nich vyhra (z pohladu buducnosti uz nie).

98
Monika
Reagovat

Eliska famozni, ja ji zeru. Mam ohromnou radost, ze odejde se cti. Hrozna skoda, ze takto nezpivala celou dobu. Mohla myslet i na GF, dokonce i vizaz je dnes mnohem lepsi. Predvadi ohromne vykony, mam z ni hroznou radost.

ted bych vyhodila ruzovku, libila se mi nejmene, ale je to scifi samozrejme.

99
Katka
Reagovat

Po druhom kole moje poradie:
1. Karmen
2. Eliška
3. Tereza
Podotýkam však, že ani jedna sa nemá za čo hanbiť.

100
sali
Reagovat

@Motylek: moja krasna, zial, neuhadla si moju phavoritku.

101
Monika
Reagovat

1. kolo: 1.Eliska, 2.tereza, 3.karmen
2.kolo: 1.karmen, 2.Eliska, 3.tereza

102
Monika
Reagovat

Eliska je obrovsky talent, hrozne v te soutezi vyrosla, doufam, ze ten potencial nezanikne. No a ted se jdu pripravit na jeji vyrazeni, ale i tak se nema za co stydet, rozhodne nebyla do poctu.

103
Motylek
Reagovat

Tak Elišce jsem to přála… Třeba nakonec i vyhraje… :-)

104
Monika
Reagovat

Joooooooooo, neuveritelny, neuveritelny, stal se zazrak. Huraaaa, konecne prekvapeni, ale to nejmilejsi. Ja mam takovou radost jako jeste nikdy v SS, nejvetsi sok ever.

105
jab
Reagovat

Jako jo, normálně bych překvapení ocenil, ale holt Karmen si TOP2 zasloužila víc. Navíc měla zajímavější písničku do posledního kola. Ale v tomhle formátu tříčlenného grandfinále už mezi 2, a 3. místem je jen kosmetický rozdíl…

106
Xavi
Reagovat

Neuvěřitelně se směju těm, kteří tady psali jejich 100% teorie o jasných výsledcích dnešního večera a těším se na jejich obhajobu :)))))))

107
Jana
Reagovat

SF je prvni prenos, ktery vidim… To je ten zvuk vzdycky tak priserny? A co je tak skveleho na Tereze? A obavam se, ze souboj tehle dvou pisni je predem rozhodnuty :-(

108
Al
Reagovat

Kto by to bol povedal, že v TOP 2 bude s Terezou nakoniec Eliška? Som absolútne spokojná, Tereza mi narozdiel od tunajších diskutérov nevadí, a Eliška ma svojim dnešným touchdownom (Whitney) dostala…Pre mňa je za tento výkon (a Raise Your Glass z divadla) jednoznačnou víťazkou, v porovnaní s Tereziným vekom a skúsenosťami je oveľa šikovnejšia… obrovská škoda je však to, že v ďalšom kole má produkcia pre Terezu pripravenú Špinarovú a Eliškina pieseň žiaľbohu nezanechá tak silný dojem…

109
Fialka09
Reagovat

Karmen… Ach jo. Až mi hrkly slzy do očí.

110
Rick
Reagovat

Bolo vidno že Karmen od začiatku ťahala za kratší koniec. Jediná mala len balady a celkovo išla prvá čiže áno je to šok že nepostúpila ona aj na základe národnosti ale myslím, že sa to dalo viac menej aj očakávať.

111
Ludvik
Reagovat

Moravské finále!!!! Vážně jsem čekal československé, ale Eliška musí vyhrát!

112
Petr
Reagovat

Tak prece se stalo to v co jsem doufal,a Eliska neskoncila treti,nezaslouzila si to. Kdyz jsem tady psal ze by se hodilo prekvapeni v podobe GF ciste CZ holky,tak jste tomu nedavali sanci a vysmali jste me, a ted co rikate, taky ti followeri na instagramu maji logiku :Eliska s Terezou maji 2x tolik nez Karmen, nemela sanci

113
Jardach pb
Reagovat

Alešu, žiješ? Už si změnil nick? :-))))

114
Pattrick
Reagovat

Já bych se nedivil, kdyby teď lidi začali posílat hlasy Elišce a ona to fakt vyhrála :D

115
Sonja
Reagovat

Nevím co je na ty tereziný písni českýho.. svoboda se se svoji odrhovačkou enricovi nemůže vyrovnat..

116
Monika
Reagovat

Dle ocekavani tereza technicky spicka, ale emoce na nule, nedala do toho vubec srdce, no a vysky vylozene neprijemne a ukricene. Ke GG se ani nepriblizila. Ale co Eliska prekvapila, takze za me spokojenost i tak.

117
Adam
Reagovat

Elišku nechali schválně zpívat jako poslední v rámci kola, aby měli jistotu, že postoupí. Protože jednak je menším ohrožením pro Terezu než Karmen, a potom, přeci musí vyhrát Česka.

118
sali
Reagovat

Vacsie prekvapkanie nez az tretie miesto Karmen uz hadam nenastane.

119
Jana2
Reagovat

@Adam: stejně to vyhraje ten, koho určí produkce. Nechceš mi snad říct, že věříš tomu, že tenkrát Adamec dostal víc hlasů než Gábina Gunčíková.

120
Jardach pb
Reagovat

A je rozhodnuto..Alešu..PINKni sem nejaky komentar ;-)

121
jab
Reagovat

A opět nám vítěze ukázali již na 1. castingu :-)

122
Filip
Reagovat

Maskova herecka az do konce :D jak delala prekvapenou po ohlaseni jeji vyhry

123
Fialka09
Reagovat

No, tak to máme za sebou :-)

124
Rick
Reagovat

Musím vyjadriť svoje zhnusenie nad úplne odfláknutým finálovým rozhodnutím, akože naťahovať večer do 12 a potom odbiť vyhlásenie aj s ďakovačkou za pár minút? Ako to, že už nebýva winner song som si zvykol ale toto bolo teda ultra krátke. Radšej urobiť o kolo naviac aby stíhali ako to takto odfláknuť. Zlatý dobrý American Idol.

125
Ally
Reagovat

Tak skoro mi předtucha vyšla :) Ale Tereza se s tim popere lip
Eliška má školu atd ..vyhrál to vůbec někdo tak mladý někdy ?

A stejně je vítěz Laci ..:)
A nejlepší je Emma..to bylo takové pohlazení ji slyšet :)

126
Monika
Reagovat

Karmen to dost rozhodilo, po vyrazeni pusobila velmi zklamane, necekala to. Dokonce mam pocit, ze tereze gratulovala posledni, ani k ni nebezela jako ostatni. Imho pusobila na lidi nudne (Drahos by mohl vypravet) a odtazite. Nebyla tak otevrena a usmevava jako Eliska. Eliska je pro me po dlouhe dobe super zpevacka a neskutecny talent. Pokud na sobe zamaka, bude mnohem lepsi nez Tereza. Dneska zpivala jako bohyne, vyzrala zpevacka co si veri.

127
hollyoaks
Reagovat

no nič nového sme sa nedozvedeli víťaz bol už známy vopred sledoval som len uvodnu polhodinu a záverečné vyhlasenie viťaza

128
Monika
Reagovat

@Ally: Emma se mi taky libila, moc ji to sluselo, perfektni uces i ohoz. Ja ten song miluju a novej Try zni zase dobre. Po te urvane Tereze to bylo pohlazeni po dusi :-))

129
Rena
Reagovat

Jsem s výsledkem spokojená. Večer se mi tentokrát líbil, vystoupení pěkná, bez průšvihů. Překvapení, že Karmen je nakonec třetí. Ale Eliška na to, že je to díte školou povinné, byla tento večer užasná. Zajímavé, jak si zvykla na podium, na diváky, vypadala naprosto bez trémy. Její hlas je krásný. Teprve má před sebou konzervatoř a zkušenosti, které ji zatím chybí. Jsem moc zvědavá, co z ní až dospěje, za 5 – 10 let, bude… Myslím, že je to nejuspěšnější 15 -16ka v dějinách české ss.

130
Culi
Reagovat

Tak dnes večer nám bohužel cca v 21:30 vypnuli elektřinu, a když ji asi po 20 minutách nahodili, nešly žádné služby od UPC, tudíž jsem z celého finále viděla v televizi pouze první tři vystoupení.
Pokud jste ještě někdo vzhůru, nevíte, kdy na webu Novy dávají ke zhlédnutí kompletní díl? Má smysl dnes ještě čekat, nebo to tam bude až zítra ráno?
Výsledky samozřejmě už znám a moc mě mrzí až třetí místo Karmen, ale ráda bych viděla všechna vystoupení i s komentáři poroty.

131
Monika
Reagovat

Eliska to prvnim vykonem uplne zbourala. Na FB pocty lajku po prvnim kole:
karmen 421
tereza 628
Eliska 1800

u Elisky pisou, ze dosud fandili tereze, ale Elsika je prevalcovala. Ty jo kdyby zpivala takhle furt mohlo to byt mozna napinave. Stejne me prekvapila, z otravneho originalu Eliska vytvorila krasnou pisen, snad se neztrati.

132
Bezík
Reagovat

No jo, no. Nějak jsem si neuvědomil, že spektrum hlasujících se prostě mění. Takže nakonec je třeba považovat třetí místo Karmen za velký úspěch. Pokud bude ještě nějaké příště, bude určitě ještě mnohem hůř.
Tereza si svoji roli televizní celebritky a muzikálové hvězdičky určitě užije, potud v pořádku.
Elišku čeká škola, tam je budoucnost fakt ve hvězdách.
No a Karmen čeká klíčový životní boj – repertoár. Ideální kdyby to dala sama nebo v úzké spolupráci s někým, kdo by k ní přistupoval partnersky a ne jen kšeftovně. Něco jako spolupráce Jakuba Zitka s Anetou Langerovou. Zpěvačka je to skvělá, ale je potřeba dodat ten obsah.

133
Filip
Reagovat

@Monika: lepe receno – kdyby produkce porad jen netlacila tema nejvetsima songama Maskovou… tak ano mohl to byt celkem zajimavej rocnik a ne nuda podle predem nalajnovanyho scenare

vyber songu rozhoduje… protoze to je to co vnima divak nejvic

134
Tomáš
Reagovat

Takže co napsat ke GF? Eliška zabojovala a strašně překvapila. V prvním kole byla zcela jasně daleko lepší než Karmen i Tereza. On ten song od Whitney Houston je krásný pokud ho nezpívá nějaká Bagová ale zpěvačka jako je Eliška, tady se zcela zásadně neshodnu s J v tom že by to byla vykopávka i když jinak s ní ve spoustě věcí souhlasím. V druhém kole pro mě byla Eliška jen o chlup slabší než Karmen. Postup Terezy do Top 2 byl jasná záležitost ale o druhém postupujícím sem začal i já váhat. Eliška strašně zabojovala ale pořád sem si říkal že čistě česká Top 2 v této show přece nikdy být nemůže takže sem asi pořád věřil o trochu víc v postup Karmen ale už sem byl na pochybách. No a hups, národnostní mýt minimálně v tom že musí být česko-slovenská Top 2 byl poprvé v historii zbořen a musím říct že Eliška dnes postoupila do Top 2 naprosto zaslouženě. Jen sem tam k ní chtěl Karmen a ne Terezu ale to je asi pochopitelné. Karmen mi ale bylo dost líto, bylo na ní vidět že 3. místo opravdu nečekala, počítala hodně s tím že bude aspoň stříbrná takže to zklamání bylo u ní na místě a bylo to na ní opravdu hodně znát. Asi je to tak jak psala Monika, opravdu dnes Karmen působila trochu chladně a nudně, navíc výkony nevýrazné takže ji Eliška prostě převálcovala. Teda ale co tohle udělá s Alešem, že Karmen dopadla nakonec ještě hůř než jsme si všichni mysleli, to by mě doopravdy zajímalo. Mám o něj fakt strach že si teď něco udělá pokud už se tak nestalo. Pak nastal souboj na ostří nože mezi Eliškou a Terezou. Musím říct že už sem viděl i nějakou malinkatou naději na vítězství Elišky a přál sem si to ale pořád sem si říkal že to stejně vyhraje Mašková protože na takové davy fanoušků už ani ti Elišky fanoušci stačit nebudou. Píseň od Vondráčkové zněla v podání Elišky hezky ale byla prostě málo efektní. No a pak přišla Tereza se Špinarkou a všechno to zabila. Asi to bylo dost způsobené i tím že to bylo poslední vystoupení letošní SS a na mě sednul trochu sentiment a byl sem z toho naměkko, navíc ten song je fakt nádherný ale v Tereze sem poprvé viděl jakousi lidskost a ty výšky tam napálila perfektně, konečně sem u ní viděl aspoň trochu emoce. Pro většinu Panáčka to asi i tentokrát u ní bylo vystoupení bez emocí ale mě tentokrát výjimečně tak trochu dostala. Kdyby se hodnotilo jen podle posledního songu, tak Tereza dnes vyhrála bohužel zaslouženě. V něm prostě byla lepší než Eliška a rozhodně to bylo její nejlepší vystoupení v soutěži. Nelíbila se mi v prvním songu ani v tom druhém od Aguilery, v prvním i druhém kole sem ji měl na třetím místě za Eliškou i Karmen ale Špinarkou i mě tak nějak oslovila. Myslím že tenhle výkon si od ní párkrát pustím, možná i docela často. Díky tomuto výkonu sem její vítězství aspoň částečně schopen akceptovat. I když kdyby vyhrála Eliška, tak by to bylo hustější a bylo by to větší překvapení, taky si to moc zasloužila. Ale bylo mi to tak nějak jasné že na Terezu v SMS hlasech nemá a po té Špinarce už vůbec ne.

Moje pořadí za 1. kolo:

1. Eliška, 2. Karmen, 3. Tereza

Moje pořadí za 2. kolo:

1. Karmen, 2. Eliška, 3. Tereza

Moje pořadí za 3. kolo:

1. Tereza, 2. Eliška

Tak nám to skončilo, nakonec mě to GF i přesto že bylo čistě dívčí záležitostí a že sem v letošní SS jako už tradičně zažil spoustu zklamání, docela bavilo. Vítězka není můj šálek kávy ale závěrečným songem si aspoň trochu získala můj respekt. Největší vítězkou je ale dnes bojovnice Eliška, ta totiž překonala nejen samu sebe ale dokonce i legendární česko-slovenské kvóty což se až do dneška nikdy nikomu nepovedlo. :-D Karmen bohužel dnes neměla svůj šťastný den a nezachránila ji ani její národnost, snad to Aleš nějak přežije. Jinak když sem dnes tu finálovou sestavu viděl po nějaké době zas pohromadě, tak sem rád za to že se ti pro mě zajímaví týpci jako Richard, Dominik nebo Bryan aspoň do toho Finále dostali, už to je ohromný úspěch takže je tam aspoň můžu započítat jako součást letošní SS i když z ní vyletěli dost brzy. Teď by mě zajímaly hodně výsledky hlasování ve finálových kolech, snad se je dozvíme a to dost brzy. A co příště, kdoví? Bude ještě někdy nějaká SS?

135
Monika
Reagovat

Velka skoda Elisce jsem to hrozne prala, to by byl sok. Navic by byla i nejmladsi vitez v historii. Mezi prvnim a druhym mistem je obrovsky rozdil, mit nebo nemit dva mega :-)) Se tu vzdycky smeju, jak rikate, ze nemusi vyhrat, ze je to spis za trest…No co vsak jde jen o dva mice :-))) Je zvlastni Masle vyhraje soutez v LA, sleduje to hafo producentu a jinych lidi v showbyznysu a nic zadnej uspech ji to neprinese, musi jit potupne do superstar. To je jako kdyby cech sel hrat fotbal za druhou ligu v Horni Dolni. I proto si myslim, ze Masle to nikam nedotahme, mimochodem jak rikala co chce zpivat, to fakt neni styl pro ceske publikum. O podobny styl se uz pokousela Styblova s neuspechem. Eliska je imho nejnadanejsi zpevacka co kdy v SS byla, obrovsky potencial, snad ho nepromarni.

136
RAINMAN
Reagovat

1. kolo

Karmen: výborná barva hlasu pro tuto písničku, předbíhala hudbu, občas mírně falešné.

Tereza Mašková: hrozný výběr písničky. Intonačně nudné a špatné.

Eliška Rusková: výborné! Krásně s lehkostí. Možná dvě slabší místa.

137
RAINMAN
Reagovat

2. kolo

Karmen: lepší než originál. V rádiu tuhle písničku od Evanescence přepínám, ale tohle bylo výborné!

Tereza Mašková: druhá písnička od Věry Špinarové už byla velmi dobrá!

Eliška Rusková: písnička od Pink byla velmi dobrá. V první polovině jedna chybička.

138
RAINMAN
Reagovat

3. kolo

Eliška Rusková: intonačně ne moc dobré, konec už byl dobrý. Měla problém se slovem „katedrál“.

Tereza Mašková: velmi dobré, v první polovině písničky jedna chybička v nízké poloze.

139
Bezík
Reagovat

@RAINMAN: Co si během poslechu hulil ? :D Druhá píseň Terezy rozhodně nebyla od Věry Špinarové :D :D Tvé postřehy „chybiček“ jsou zajímavé, ale pokud to myslíš vážně tak jsi dobrej tetřev hlušec ;-)
Ještě by si mohl rozebrat termín „intonačně nudné“. To fakt nevím, co si pod tím představit :D :D

140
RAINMAN
Reagovat

@Bezík: Aha, to jsem tam dal blbě, to jméno. Špinarka byla až jako poslední třetí. Jinak ale moje laické hodnocení platí, tak jak jsem napsal.

141
RAINMAN
Reagovat

intonačně nudné = frekvenční i dynamický rozsah zbytečně moc okleštěný

142
Michal V.
Reagovat

@Monika: ja uz si delsi dobu myslim, ze vejicka s „tvorbou nove superstar“ na prisedsi uz davno nefunguje a soutezici si tam vetsinou jdou pro ty 2 mega, protoze 2mega jsou 2mega…

nicmene je otazka jakyho ocaska ze sebe musej udelat ve smlouve. Videl jsem nejakou analyzu leaknute smlouvy k Britain’s got talent a to se proste 90%ti skutecne sikovnym lidem nevyplati (napr. tam souhlasi s „odevzdanim“ svych online profilu a PRODUKCE firme Syco apod.)

hodne by me zajimala smlouva u CS Superstar, protoze to bude hodne limitujici faktor toho co nakonec v soutezi zustane :-)

143
ales pláče za Karmen
Reagovat

Tomášku nemusíš mít obavu přežil jsem to jak vidíš ale jestli se s tím smířím tak to ti ted nepovím stejně tak jestli sem ještě třeba v budoucnu budu chodit bolí mě to Karmen měla vyhrát je to strašně nespravedlivé

144
Jai Kudo
Reagovat

Já myslím, že o 3. místě Karmen se včera rozhodlo už v 1. kole. Ona se svými hlasovými a výrazovými možnostmi prostě Queen zpívat nemůže. Eliška zazpívala Whitney famózně, na svůj věk neuvěřitelně. Ve 2. kole byla Karmen výborná, ale co si budeme povídat – pro většinového českého diváka nějaká Amy Lee a Evanescence je španělská vesnice a opravdu kvalitní muzika mu nic neříká….
Upřímně – Karmen byla asi nejzajímavější zpěvačka letos, ale pěvecky ani jinak to není zase žádný zázrak. Ale při té letošní úrovni soutěžících měla docela šanci….když už vyřadili Richarda Chovana.

145
dorka
Reagovat

No. Takže Superstar 2018 s pracovním názvem Navoněná bída je za námi. Nova by se měla zamyslet, zda se pouštět do takovýchto projektů, když na ně není ani dost peněz, ani invence. Všechno předtočené nechám být a vyjádřím se k živáčům. Už výběr do Semi tragický, do desítky jakbysmet. Pak 5 (!!) finálových kol a la „rychle to vyhažte, ať to moc nestojí“. Stage jak pro Cirque du Soleil, po které bloudili otrávení soutěžící, kterým se songy vybíraly jakoby natruc. Zmatená taneční crew s tragickými choreografiemi a kapela, která je zřejmě líná nebo neschopná nacvičit neoposlouchané songy, takže recykluje staré vykopávky pořád dokola. Ha, umíme Titanium, tak ho někomu narvem, třeba Richardovi, vždyť je to jedno… Do toho Džezmýna Gýčová zmatená jak lesní včela a Leoše jsem párkrát podezírala, že vzteky jebne mikrofonem o zem a odkráčí středem. Porota byla letos taky jedlá, hlavně nemít vlastní názor, jedem to, co nám režie hučí do uší. U Paliho mě to obzvlášť mrzelo, kde sakra bylo to katisko, co vždycky každému poprávu naložilo? Výběr songů je kapitola sama o sobě, produkci zřejmě velí nějaký ujo 60+, jinak to není možné. Věci z posledního desetiletí aby jeden pohledal, zbytek kolovrátky z 20. století. Nuda, otrava. A už jen k F3, ty holky zpívají všechny dobře, ale ani jedna mě nebaví, takže mi bylo úplně jedno, kdo vyhraje, přiznám se ale, že když vyhlásili Baláš jako třetí, škodolibě jsem si představila místní hysterku a obecního blba Aldu Vyskoče, jak tříská o zeď vychlazeným šáněm a následně se s hlasitým kvílením hroutí k zemi :-D :-D

146
popy
Reagovat

Nejdřív k vítězkách (protože podle mě vyhrály všechny tři, jakkoli to tak možná u Karmen nevypadá). Včera konečně odpadlo jakékoli karaoke a mohli jsme začít diskutovat nad tím, kdo kterou písničku zazpíval líp (ne kdo ji jak zprasil). A vzhledem k tomu, že v prvním kole zazářila Eliška a v posledním Tereza, dopadlo to, jak dopadlo. Nevadí mi to, z hlediska hlasové techniky zpívala Tereza skvěle – a nakonec si minimálně tři věci od ní budu pamatovat – duet s Karmen, Špinarku a Uptown Funk.
Nikdy jsem neměl potřebu Terezu hejtovat – ale je mi jasné, že ji nikdy ani nebudu poslouchat. A to i kdyby se zmohla na nějakou vlastní tvorbu, všechny ty Mariah Carey, Christiny Aguilery, Beyoncé a podobné zpěvačky jdou zcela mimo mě. ale celkově respekt. Zvládla to jako profesionálka.
Eliška se podle mě přihlásila do téhle soutěže brzy. Zatímco Tereza má ve svém věku svobodu volby, kam a jak se vydat, Eliška musí na konzervatoř, a těžko bude paralelně se školou zvládat nějakou větší kariéru (ano, můžete mi oponovat s Ewou, ale to je čestná výjimka, navíc zpočátku velice dobře podchycená producentsky). Potřebuje producenta, potřebuje skladatele, textaře – a jakkoli to k ní Wronka nemá daleko, zrovna toho jí moc nepřeju, protože Ewa byla trochu jinde. A navíc – za tři roky si na ni bohužel nikdo z „masového“ publika nevzpomene – a bude muset začít znovu. Což možná nebude na škodu. Ale bez někoho, kdo jí pomůže a nebude z ní chtít jenom vyrazit prachy, to asi nepůjde.
Obecně si myslím, že na patnáctiletá děcka je to prostě brzy a je velmi sporné, jestli jim podobná soutěž něco dá. ale asi jo, minimálně zvládat obrovské pódium – ten rozdíl byl u ní mezi prvním kolem a finále markantní.
Karmenmá asi k nějaké kariéře nejblíž – minimálně proto, že se pohybuje v muzikantském prostředí a podle mě si je schopná psát písničky i sama, ale opět to stojí a padá s tím, že si sežene schopného producenta. A že si ujasní, co chce vlastně dělat. Ale na Slovensku je chválabohu příznivější prostředí než u nás pro pop-rockové písničkářky (Smatanová, Knechtová, v počátcích i Kirschner), tak snad se to podaří.

147
popy
Reagovat

Nevím, jestli to tady čte Jan Liška, ale k show jako takové mám několik dotazů. Především mě zajímá, nakolik je možná šachovat s věcmi jako počet živáků, počet finalistů – a nakolik je to dané licencí. Samozřejmě jde o to, jestli letošní ještě štíhlejší verze byla dána licencí (je jiná doba než před patnácti lety), nebo jestli šlo opravdu o to co nejvíc ušetřit.
Druhý dotaz směřuje na Supervýběr – celá ta letošní anabáze byla prostě úplně mimo (omlouvám se), ale jak kluci zpívali o jedno vystoupení méně, princip duelů, který nemohl pochopit snad nikdo, nekoncepční žolíci – to všechno ve spojení s tím, že se v posledních dvou ročnících převrátil poměr finalistů, které pošle do finále porota, a které diváci, z 8:2 na 2:8 (nebo 2:6 před třemi lety), napovídá o snaze nějak si to zmanipulovat podle svého. Já nikoho z ničeho neobviňuji, jenom se ptám, jestli tenhle formát je zase přesně určený ze zahraničí, nebo je tam nějaký prostor pro vlastní invenci?
A samozřejmě, nejvíc mi vadí, že castingy + Supervýběr – osm večerů x živáky – sedm večerů. To prostě úplně popírá celý smysl SuperStar (podle mě).
A třetí dotaz – kdo proboha vybíral Jasmínu? Ty některé Leošovy nevěřícné výrazy včera, když z ní vypadla totální kravina, byly sice k nezaplacení, ale nevím, jestli po vás za to, co musel prožívat a hasit, nebude chtít připlatit. V každém případě Jasmína opravdu dosáhla nového moderátorského dna, jak už jsme tady několikrát psali.

148
Dáša
Reagovat

@Otýlie Šmatlavá: myslíš????? koukám na to ze záznamu…. je snad lepší než Freddie

149
Bezík
Reagovat

@RAINMAN: 141 : Jo táááák … tak to ovšem samozřejmě pardóóón … to jsi měl říct hned …. :D :D :D

150
Monika
Reagovat

Doufam, ze Jasmina byla uz konecne varovnym signalem pro produkci nevybirat v dalsi superstar modeliny, ale skutecne moderatorky. Chvilema mi ji bylo i lito. Myslim, ze i sama tusila, ze ji to nejde a celou show se protrapila, vcera si hodne oddechla, ze je uz konec. Videla jsem ji na YT moderovat nejakou modni show, to byl uplne jinej clovek, moda ji bavi a v moderovani to bylo znat. Nicmene vybrat moderatorku modni show do superstar a myslet si, ze bude dobra je proste nesmysl.

Porota byla katastrofalni, takhle slunickovou porotu nepamatuji z zadne rady, Ruppert se vcera prevtelil do BIle a kazdy vykon hodnotil slovt ty jsi neuveritelna. Knechtova takova nadej na zacatku a tak si to pos..e a zazari se po bok bl..e Rolins, Jandove, Csakove….Dokonce i Habera byl letos slaby cajicek uplne rezignoval na intonaci, frazovani, rytmus, vsechno bylo tak peknoucke …

151
Jai Kudo
Reagovat

@popy: Souhlas s oběma příspěvky…. :-) Nic než pravda….

Taky doufám, že už nikdo ze SS nebude spolupracovat s Wronkou a jeho Lewronem…..naposledy se k němu dali Sabina Křováková a Šafa (i když je GG varovala) a po roce rádi a rychle od něj utekli…..teď Wronka zastupuje nějakýho Tomáše Kulhavého, svou polskou manželku Halinu Mlynkovou a nějakou divnou zpěvačku, která si říká H_NA…. to je úpadek…. :-D

152
Monika
Reagovat

Doufam, ze zverejni vysledky hlasovani v jednotlivych kolech i s procenty. Predpokladam, ze ruzovka vyhrala vsechna kola s velkym naskokem, ale dal uz to muze byt zajimave. Podle me Eliska mohla porazit Karmen uz v minulem kole, se skladbou Stay dost zazarila, tak by to ani nebylo prekvapko. Karmen asi sla dolu od toho duetu s Terezou, chtela se ji vyrovnat a dala do toho vsechno, uplne si ale odrovnala hlas a do finale ho nemela v poradku. V tech poslednich kolech asi zacala ztracet, ten chraplak z casti kvuli nemoci byl mistama dost nesnesitelnej. Navic Karmen pusobila i dost uzavrene, malo se usmivala, lidi si k ni nenasli takovou cestu pres sympatie jako u Elisky.

153
Tomáš II.
Reagovat

Souhlasím s názory nade mnou. Na té soutěži jde strašně vidět, jak je odfláknutá a jak se na ní šetří. By mě zajímalo, jestli z tohoto můžou profitovat, vždyť našla nové divácké dno. Než aby takto prznili tento projekt, tak radši už nikdy.

Souhlas s porotou. Ač jsou mi jinak všichni čtyři lidsky sympatičtí, tak bezduché příspěvky jsem ještě snad v žádné porotě neslyšel. Od Rupperta ani Bena jsem za celou show neslyšel nic jiného, než že je někdo neuvěřitelný nebo že je to bavilo. Bohužel i Katarína šla oproti castingům nestutečně dolů a nechápu, co se stalo s Haberou. Takového ho přece nikdo nemůže chtít. Jeho vývoj od kata až po skoro samaritána je odpudivý a vůbec se k němu nehodí. No a samozřejmě Jasmína, bohužel krok úplně mimo, ještěže tam byl aspoň Mareš, kdyby tam dali někoho takovýho jako třeba Juračka, tak to by myslím i venkovská besídka měla vyšší úroveň moderování než tady toto. Příště už se na to Mareš vykašle, šlo vidět, že i letos tam byl jakoby z donucení a že je to pod jeho úroveň.

Podle mě Mašková bude zpívat někde v muzikálech, pokud se neprosadila doteď, když se o ní vědělo, protože byla v Talentu, teď těžko naráz prorazí. Ale živit se zpěvem bude, tak co. Snad se v kariéře uchytí Karmen, která na mě působila nejpřirozeněji a nejvíc lidsky, taková v pohodě normální holka, s kterou zajdeš na pivo a bude to fajn čas.

Suma sumárům, smutné, kam Superstar klesla. Teď bych ji na osm let uspal a v roce 2024 bych uspořádal plnohodnotný a plně zaplacený ročník dvacet roků po první Superstar a pěkně tento formát uzavřel. Protože jestli bude další za dva roky, ještě více se to zhovadí.

154
Prochor
Reagovat

Teda Eliška byla úžasná. V jejím věku se dostat do GF je bomba. Jinak zdravím RAINMENA – ty úchyle, celou dobu nic nenapíšeš a teď tady rozebíráš velké finále:-))) To jsem rád, že se taky ozveš. Tak co, do jaké reality show máš namířeno? Evička tě naštěstí pro tebe nechtěla a šéfka taky ne (jinak bys jí musel nosit buchty do lochu):-)

155
Franz
Reagovat

Přidávám se k davu (jak tu někdo píše) a moc blahopřeji Tereze k vítězství. Byla opravdu nejlepší. Dost mně překvapilo, že Karmen neskončila druhá, ale jak jsem slyšel, tak asi z určité části Slovenska se ji hlasy prostě neposílaly. Nechci tady hodnotit samotnou soutěž, měla svoje chyby jak v organizaci, tak v porotě a i ve výběru soutěžících. Nevím, ale u mně letos kluci neuměli zpívat a poslední pětka klidně mohla být jen ze samých holek.
Nejhorší věc z celého SuperStar byla reklama, a zase reklama a ještě jednou reklama. Chápu tuto věc jako už normální jev této doby, ale v takovém množství to už není normální. Kdoví kolik té reklamy bude až Novu koupí nový majitel, anebo co to udělá až si nechá Nova od diváků zpoplatnit kanály ve vysokém rozlišení.
A co diskuze na Panáčku? No nic moc. Někdy nepochopitelně moc zlé kritiky na Terezu a jeden blouznivec do Karmen, který v tuto chvíli asi s kufrem hledá azylový dům v Rožňavě. :-)

156
Prochor
Reagovat

Tak s tímhle naprosto souhlasím: Supertar nestojí za nic, hotoví zpěváci se tam chodí proslavit: https://www.expres.cz/superstar-csd-/celebrity.aspx?c=A180611_130250_dx-celebrity_krio

157
Filip
Reagovat

ohledne Jasminy – v SuperStar byla naprosto tragicka… asi ji nevyhovoval ani Mares jako „kolega“ – protoze jsem ji videl v Youtube videich a tam byla naopak fantasticka

takze neco ji nesedelo… nebo proste jednoduse nezvladla zivej prenos (ne kazdej to musi nutne zvladat)

158
Bezík
Reagovat

No jo, nejspíš má Franz pravdu a pro velkou část Slovenska byla Karmen jako Maďarka „persona non grata“ a v top 3 je nejspíš držely hlasy z Čech. Neuvědomil jsem si, že tohle na Slovensku stále tak rezonuje. Přitom jsem si měl vzpomenout, jak jsem před lety pracoval pro jednu nejmenovanou banku v Bratislavě v majetku Maďarů a jaké tam byly pekelné vztahy mezi slovenskými slováky a maďarskými slováky (dokonce jsem zažil regulérní rvačku mezi dvěma členy top manangementu :D. Já jsem pracoval pro českou firmu a dojížděl jsem, a vybrali si nás právě proto abychom jim to pískali protože se sami nebyli schopni se dohodnou a hlavně čekali jeden od druhého jen podrazy :D).
A pak přijde Eliška, vrhne pár nevinných úsměvů a konečně něco zazpívá a Karmen je v háji … ale tak ono je to fuk, jestli druhá nebo třetí, jen jsem chvíli nechápal, co se to stalo. Ale logiku to má.

159
ales pláče za Karmen
Reagovat

Franz tak jeden blouznivec říkáš až se ten blouznivec oklepe tak vám ještě ukáže zač je toho loket při další SS se přihlásím tímto to ty blbečku neskončí teprve začne já se pomstím pomstím Karmen pomstím to že nevyhrála a jestli si někdo myslí že složím zbraně tak ani náhodou a že neumím gramatiku k čemu mě doprdele kdy byla k ničemu tak co jako

160
jj
Reagovat

Dojmy z finále. Třetí místo Karmen jsem vůbec nečekal, hlavně vzhledem k tomu, že tam byla jediná Slovenka. Kdyby Eliška s Karmen měly prohozené národnosti, tak bych je tipoval obráceně. Zřejmě rozhodlo více faktorů, větší sledovanost finále v Čechách než u předchozích kol a noví hlasující, působivější písně, výkony, sympatie apod., jen hádám, i tak se tomu stále divím.

K výkonům, hodnocení podle toho, jak mě bavily.
1. kolo:
První místo Tereza, ale nelíbily se mi aranže a že píseň pojala exhibičně, úplně se ztratilo kouzlo originálu a vzniklo z toho vlastně přibližně to samé, co zpívala minule. Přesto zábavné a kvalitní, jeden z jejích lepších výkonů. Lehce za ní Karmen s Eliškou tak nastejno. Whitney od Elišky jistě byla působivá a zaujala více lidí, mě ta písnička už delší dobu nebaví. Platí i pro Queeny, které mám jinak rád. Obě ale zazpívaly lépe, než jsem čekal, dobré výkony, poslouchalo se to příjemně, ale žádný zázrak.
2. kolo:
Těžký rozhodnout, první dávám Karmen, ale zasloužiliy by si první místo všechny tři. Z mého pohledu všechny tři předvedly své nejlepší výkony za celou soutěž. Karmen s Immortal mě atmosférou úplně pohltila, čas přestával existovat. Tereza sice exhibice, ale ohromně kvalitní, do té písně se hodila, velké nasazení, nečekaně jsem si to užíval. Eliška začátek trochu nejistý, pak se ale nevídaně rozjela a bylo to jízda, na úrovni s Terezou.
3. kolo:
1. Eliška opět nebývale sebevědomý zpěv, úplně jsem žasl, kde se to v ní bere. Výrazná ve vysokým polohách, stále s plným hlasem, té písni vládla, opět jeden z jejích nejlepších výkonů. Tereza začala skvěle, zněla skoro jak Špinarka, ale jak šla vysoko, tak to najednou bylo špatný, úzký, nepěkně zabarvený hlas. Zdá se mi, že každá ženská s nepříjemným hlasem ječí podobně, měl bych problém je od ní rozeznat. Na rozdíl od Elišky nebo Karmen, u kterých i ve vysokých polohách jejich hlas lehce rozeznám. V táhlých vysokých tónech mi zní Tereza hrozně tuctově a nepříjemně, to platí i pro výkony z minulých kol, kde se do nich pustila. V některých jiných polohách je ale skvělá a neměla v nich konkurenci.

Nejvíc mě ve finále překvapila Eliška, s jakým sebevědomím zpívala, jak ve výškách byla krásně rozpoznatelná, výrazně a příjemně zabarvená. V předchozích kolech mě až na duet s Jakubem nijak nepřesvědčila, že už je zralá zpěvačka, ve finále ale ano. Porotu, Mareše atd. jsem neposlouchal, tak bez komentáře, zvuk se mi zdál dobrý, finále pěvecky povedené. Emma jako host, úžasná barva hlasu, v té na ní žádná z finalistek nemá.

161
jj
Reagovat

@jj:
oprava u Elišky, až na duet s Petrem, ne s Jakubem.
Ještě co mě zaujalo. Je zajímavý, že když už je známé pořadí, tak se vždycky odněkud vyrojí aspoň jeden pisatel, který to tušil, možná i přímo věděl, aniž by to předtím někde zmínil. Pak se hrozně směje těm, co se netrefili a těší se jak malej na jejich obhajobu, proč se tak hrozně spletli, když on to věděl :-)

162
Aža
Reagovat

Díky za krásné a odborné komentáře, ani jsem včera galavečer SS nestačila sledovat.
Uvízla jsem na STV 1 – krásný dvoudílný film o bratřích fy Adidas a Puma.
Stálo to za to a tak nyní díky za diskuzi.

163
sali
Reagovat

Nerozumiem, preco zatracujete poniektori uroven az do podlahy. Tieto programy vyplavia na povrch to, co by inak s najvacsou pravdepodobnostou zakapalo uz v zarodku, keby zacalo bez promotion. Ci im produkcia natalaci vykopavky, alebo funguje lepsie prava strana sceny oproti lavej, je predsa jedno. Najkrasie klasy psenice rastu uprostred kosatej buriny. Vyextrahujem si to co ma bavi. a na tom ficim.
Kto aspon trochu znesiete Karmen, dajte si (kvoli nej, nie kvoli sebe) Immortal na usi. Ak naozaj uprimne chcete pocut, zaplavi vas jej plac nad tou poslednou labutou. Nechajte spievat Laru Fabian s jej Je Sui Malade, a po nej nechajte nabehnut ACDC s jej TNT. A potom spocitajte SMS.
Vcera sa odohral vecer troch touchdown-ov. Nestaci?

164
dorka
Reagovat

@sali: Sorry, Liško, ale nestačí. V téhle okleštěné podobě opravdu ne.

165
sali
Reagovat

@Bezík: Zhruba si trafil mojho gusta.
Stavte sa, ze DJ sa nebude vediet vynacudovat, ako sa mylil, ked tvrdil, ako baby nedaju tie pecky prevarene. Inak i ja jedinej, co som v tomto veril, bola Tereza.

166
Tomáš
Reagovat

Vypadalo to před včerejším GF tak jasně ale Eliška se v cílové rovině ukázala jako pravý černý kůň soutěže a pořádně to celé zdramatizovala za což sem strašně rád protože kdyby bylo vše podle předpokladů, tak bych asi už nudou umřel. Bohužel to stálo lepší umístění Karmen ale to je taky logické – kolem Terezy vytvořila porota, produkce i diváci takovou auru že přes ni prostě projít nemohla a tak to odnesla Karmen. Ale Eliška si postup do Top 2 za včerejší výkony absolutně zasloužila. Jen díky ní to mělo napětí a nakonec ve mě dokonce hlodal červíček naděje že by mohla porazit i Terezu, i když sem si pořád říkal že na tu to nejspíš ani tak stačit nebude. Přál bych si vidět výsledky hlasování, snad budou.

167
sali
Reagovat

@dorka: Liško nerozumiem…
Keby si okresala so svojich narokov, ani tak? Nie. Netvrdim, ze musim trafit na prvy sup.

168
o
Reagovat

Tomáš:

Výsledky po 1. části hlasování

Eliška Rusková 39,6%
Tereza Mašková 38,7%
Karmen Pál-Baláž 21,7%

Výsledky pouze za 2. část hlasování

Tereza Mašková 59,3%
Eliška Rusková 40,7%

CELKOVÉ VÝSLEDKY

Tereza Mašková 53,0%
Eliška Rusková 47,0%@

170
Tomáš
Reagovat

@o: Už sem to taky viděl. Sakra, tak tohle je fakt škoda že to nevyšlo. Proč je to hlasování v GF vlastně rozděleno do dvou kol? Kdyby to tak v minulé SS nebylo tak by vyhrál Štěpán, který po první části vedl a teď zase Eliška. Ta Monika má v tomhle fakt smůlu. A ještě mě mrzí že si Karmen včera nemohla zazpívat tu slovenskou písničku, myslím že by jí to hodně sedlo. Když už dělají GF ve třech tak se prostě ve třech má jet od začátku do konce, každý má zazpívat všechny songy co jsou v plánu a všichni si to mají stejně užít. Pak bych teprve ukončil hlasování a vyhlásil 1. 2. a 3. místo. A ne to stopoval uprostřed. A teď by minulá i tato SS měla dva jiné vítěze než má.

171
dorka
Reagovat

@sali: 163 – Hájit tuhle trapnou řadu tím, že nakonec jsme slyšeli pytel dobře zazpívaných vykopávek, může snad jenom Liška a jeho týmeček B-/

172
dorka
Reagovat

@Tomáš: Jo, je to hnus. Zbytečné natahování, aby se uplatnily zase dva bloky reklam, k ničemu jinému to není.

173
Tomáš
Reagovat

A ještě by mě teda zajímaly výsledky za všechny kola, tohle rozhodně nestačí.

174
o
Reagovat

@Tomáš: Eliska mela svou nejsilnejsi pisen jako prvni, ty druhe dve nebyly tak dobre hodnocene (viz reakce na facebooku ap.). Tereza presne naopak. A mozna to nekoho prekvapi, ale tato cisla imho znamenaji, ze vetsi cast priznivcu Karmen, kteri se rozhodli v druhem kole hlasovat, vybralo Terezu. Takze spolecny duet zafungoval. Samozrejme, efekt Spinarova taky zafungoval.

Kazdopadne je zajimave, ze plnych 31% hlasu prislo az ve druhem kole, vzhledem k tomu jak bylo druhe kolo kratke.

175
Bara
Reagovat

Tak první kolo prý vyhrála Eliška, poměr hlásu 39:38:21, celkově po Špinarové pak 53:47. Zdroj: odposlechnuto, někde to psali:D

176
dolores
Reagovat

Tak prve miesto bolo jasne,a potvrdilo sa. Terkinu extremne silnu poziciu produkcia chcela asi pravdepodobne oslabit, preto dostala songy ake dostala a navyse nebola taka presvedciva ako v minulych kolach. Pripadala mi bez iskry. Zeby naozaj bulvarne tamtamy spekulovali opravnene o jej krize ? Jej obrovitanske stado sa podla mna vcera oslabilo a prebehlo k ziariacej Eliske….Druhe miesto mi bolo tiez jasne, ale nepotvrdilo sa a trochu sokovalo..:-O. vypadnutie Karmen ma prekvapilo v zmysle, ze este tak nebolo, aby v top2 neboli cech a slovak, takze kombinaciu cech-cech som necakala, ani ked som videla nejake vysledky ankety, kde Eliska dychala Karmen na krk, ale vravim si toto nemoze dopadnut tak, ze Eliska Karmen ohrozi. Takze koniec konspiraciam o medzinarodnom top2? a je mozne, ze nabuduce sa vitaz ani nebude striedat? Faaakt? .-O

Napriek vsetkemu, Karmen si striebro zasluzila uz za spolahlive vykony, ktore predviedla pocas celej sutaze, hlavne od zaciatku finale. Eliska sa len tak tak predierala, mala velmi slabe vystupenia, ale posilnila uz v predposlednom kole a doslova zapichla Karmen teraz v GF. Pre Karmen to mohlo vyzniet nespravodlivo, ale ona mohla pocitat len s jej vernym fanklubom, asi najeke nove hlasy uz nenabalila. Je to tak,lebo sa hlasuje podla aktualnych vykonov, tak ako pisala tusim Ally, ze jej otecko pozeral SS prvykrat a zauala ho Eliska, pricom nemal paru o jej predchadzajucich vykonoch. A okrem nahodneho divaka je tu aj stadovitost, ktora sa prejavuje prebehovanim celeho stada fanusikov od jedneho sutaziaceho k druhemu, podla aktualneho vykonu alebo podla toho ako chvali porota. Vzdy to tak bolo.(Pamatate si Adamca? Mal napr.rovnake vykony od zaciatku finale a stale malo fanusikov, a tesne pred GF zrazu cele stado fans sa presunulo k nemu,hoci bol stale konstantny, vobec si ho dovtedy nevsimali) Terezu nahodny divak vcera az tak neoslabil, lebo jej zakladna uz bola tak giganticka, ze aj ked mnohi ubudli, stale jej to stacilo. No ktovie co by bolo v dalsom kole, ak by bolo…. Eliska stavila na velesong Hustonky a vyslo jej to. Bola krasne vystajlovana, oblecena, nasvietena a spievala s neuveritelnou istotou, hoci nepouzila koloratury ako v originale, ale tak nejak si to zjednodusila pre seba, trochu aj chybovala, ale nebolo to poznat, mozno jej poradila Finkova? a uzivala si podium, krasne sa tvarila, vlastne tak ako od zaciatku sutaze, nikdy sa na podiu nespravala ustrachane, hoci jej to aj neslo a prave to ju asi posuvalo. Zdalo sa mi ze ten song pozna aj odzadu. :-) Ten druhy song uz nic moc, ale prebil to ten prvy, a na druhej strane Eliska asi predstavovala taku nahradnicku za chalana plysaka, takze male dievcatka sa videli tentokrat v nej. No a obrovska chvala poroty tiez urobila svoje (Terezu akoby schvalne odbili len celkom strucne)

177
Bezík
Reagovat

@Bara: „Někde“ na ofiko stránkách Novy :D :D

178
Bezík
Reagovat

@dolores: Karmen „zapíchli“ Slováci. Ve svých úvahách jsme opomněnli, že pro spoustu Slováků je Karmen „jen“ Maďarkou. A to raději Češku než Maďarku.

179
o
Reagovat

@Bezík: Zejmena kdyz je to Ceska, ktera zazpiva Gombitovou jako Slovenka. Playlist ve tretim kole byl mistrovsky tah produkce.

180
dolores
Reagovat

Skoda, ze sa Karmen nepodarilo zaspievat ocakavany a este nikdy v SS nespievany song od Dubana, nato som sa velmi tesila. Asi je to fakt prekliaty song :-( Ale Immortal bol skvely, pre mna naj vystupenie vecera. Queen dobre, ziadny pruser, ale v ten vecer to bolo to slabsie. Nech si hovori kto chce co chce, ja citim zo spevu Karmen srdce, proste je to vnutorne, ziadne vonkajsie pozlatko. Technicky sa samozrejme na Terezu nechytala, ale nato, ze nemala nikdy hlasoveho pedagoga je prave to na nej zaujimave, ze aj tak sa v tej sutazi dobre drzala.

Eliska zaziarila v piesni, ktoru ja absolutne nemusim a tiez by som ju uz zakazala, ale ocarila nielen spevom, tam bolo viac faktorov, ako som uz pislala, takze ak si date ten song bez obrazu, zistite ze zas az taky zazrak to nie je. Osobne mi cele to vystupenie prislo ako jeden sladky cukricek.:-) Druhy song som cakala lepsi vykon, trochu sklamanie, a za Vondrackovu sa nemusi vobec hanbit, vyborne si s tym poradila, nebola to ziadna detska besiedka ako to mala pred 3 rokmi. Bolo to sice tiez sladke, ale velmi prijemne.

Tereza bola akoby v krci, bez iskry, bez radostl zo spevu, akoby spievala z povinnosti, nasadila len tazku techniku, ale boli to songy, kde sa neda posobit na city divakov, takze som cakala na Spinarku a mam zmiesane pocity, zacala dobre a potom ked nasadila forte tak som dostala neprijemnu slehu, skratka nepaci sa mi jej (ne)farba, prisli mi tie miesta len ukricane a blahozelam vsetkym , co tam nasli emocie. No a zase ten nadbytok vibrata. Takze, aby som k nej nebola len kriticka, nakoniec hodnotim ako najlepsie Terezine vystupenie : Fighter.

Tak teda gratulujem Terke, profesionalnej spevacke k vitazstvu v amaterskej sutazi :-) A buducnost ? ak jej napise niekto song typu Vyznanie, tak mozno prerazi. Ale najde sa taky autor ?

181
Bezík
Reagovat

@o: To tvrdil Habera, nevím. Kolega Slovák mi zase tvrdil, že Slovenčina nic moc. Já poznám prd. Ale asi to bylo oceněno, mnimálně za snahu.

182
dolores
Reagovat

@Bezík: Nemyslim si to. Decka a ich rodicia, co hlasuju toto uz vobec neriesia. Madarska karta uz na Slovensku neleti :-) Proti madarom je tu uz len par dementov… a ti su rovnako aj proti cechom. Ale Vyznanie zabralo na slovakov, to je jasne, co je to pre stado nejaky Chlap z kriza ?

183
o
Reagovat

@Bezík: Imho je to dost patrne z vysledku anket na Markize, kde predpokladam hlasuji predevsim Slovaci (viz vyrazne odlisne vysledky oproti hlasovanim na Nove). Do tretiho kola byvala Karmen jasne prvni, po tretim kole se Tereza dotahla.

184
Monika
Reagovat

Ty jo ty vysledky…to mohl bejt sok, strasne me to mrzi, Eliska je borka. No pokud takhle dopadlo finale, ani ostatni kola nebudou jine. tereza nebyla az takovy favorit jak se zdalo, vubec . karmen koukam total outsider, se nechytala. ta Spinarka prokleta, ta vzdycky zachrani situaci, bohuzel.

185
dorka
Reagovat

Já vám nevím. Tady ty teórie… Karmen mě nebavila, povětšinou chrčela a byla nudná a nesnáším strach v očích a ona prostě byla furt vyděšená… A jestli je ze Záhorá nebo od Košíc je šumák.

186
Ally
Reagovat

@dolores: Tak jak se pěkně všichni nakonec shodneme , i já jsem přikyvovala čtouc příspěvky :)
JJ můj taťka to byl..a ještě říkal, že ho překvapilo , že to finále má docela úroveň, tak že bude koukat do konce :) No šťastný to člověk , nemusel vidět některé výkony v munulých kolech :)
Možná vliv té Lindy Finkové i , pozdě ale přece ?
I v práci lidi dneska , co koukali SS jen z rychlíku a předtím jsme nikdy neprobírali.. že fandili Elišce ,ale ti spíš podle sympatií bych řekla

Já jsem prostě najednou v sobotu měla napůl iracionální vidění Elišky jako vítěze :)
Následovala jsem ani Instagramy nic, spíš asi tím ,jak všichni psali jak je to uplně jasné .. trochu syndrom Šárky Vaňkové atd atd

Líbila se mi ale nejvíc Karmen v My Immortal a vůbec …
Musím řict , že začátek u Terezy – píseň od Špinarky se mi líbil – bylo to takové s citem a bez afektu , jakmile nasadila svoje výšky za a ) pro mě kouzlo skončilo b) bylo mi téměř jasné, že vyhraje..:)

187
jab
Reagovat

@Ally: U Terky se mi taky strašně líbily sloky ve Špinarce, luxusní, klidný, výrazný přednes. Bohužel v těch intenzivnějších polohách má docela mečák, ale za to bych ji, zvlášť jako fanoušek Mira Žbirky, zas kdovíjak neplísnil :-).

188
Monika
Reagovat

Puvod Karmen imho neublizil vubec, vzdyt se o tom nemluvilo. Ja jsem to ani nevedela a takovych byla vetsina. Kolik je blaznu co cte kazdy clanek na netu. Imho roli sehral nadbytecny chraplak, od toho duetu co ji onemocnely hlasivky zpivala hur, v tech poslednich trech kolech zacala ztracet, muj odhad. No ale i celkove byla hrozne nudna, jak rikam nas Drahos. neumela prodat svuj um jako tereza a nebyla sympaticka jako Eliska. Chybela ji osobnost, hvezdnost, tim si prohrala soutez.

Porad rikam, ze vyber songu je dulezitej jako hrom, Tereza zpivala dva hnusne songy, jo zazpivala je vyborne, ale to vetsinoveho divaka nezajima, Kdyz ho nebavi song, nebavi ho zpevak. tak to proste chodi. Spinarka mi z tech songu prisla zazpivana nejhur, ve vyskach ukricene, slabe, neprijemne a nerozpoznatelne od revu dalsich zpevacek a chybelo tomu uplne srdce, emoce. technicky ok, ale studene jak psi cumak. zazpivala to lip nejen Guncikova ale i vendula z Hlasu. presto ten song dopadl nejlepe v hodnoceni, proste je to song na efekt.

189
Ally
Reagovat

Ještě myslím u Elišky hrálo roli, že to brala pořád trochu jako hru – věkem , povahou..
Zatímco druhé dvě holky už se chtějí hudbou živit, nestuduji nebo končí nevím..třeba to brát i tak myslím..

Jinak včechny tři mi případnou takové cilevědomé..hm asi to lidi ocení

Karmen má snad tátu , co se vyzná v branži nebo někoho doufejme

No k porotě mě asi nejvíc zklamal Matěj – odborné hodnocení skoro žádné – jen typu :tvůj dnešní druhý výkon byl lepší než první minule -:) však si dělal srandu i Leoš z toho..
To tam byli jen za cestovné a diety , nebo co ? :)
Katka sporná , myslím, že se snažila i o neotřelé úvahy..ale ..slovník jak dlaždič někdy mi taky nesedl
Ben – čekala jsem horší ,asi tak :) No a Habera nahoru dolů ..

Jasmina ,jo taky jsem přemýšlela ,že ji možná nesedl Leoš a další věci
Když ji někdo srovnával v článku před SS s Adelou Banašovou / jo a včera si Leoš neodpustil nenápadné srovnání.. no to asi nemusel / snad k tomu měl důvod
Mi včera připadla jak loutka / z té scény z Chicago / :)
Tina myslím neměla modratorské zkušenosti ? a dobrý..mžná to chce spíš zkušenosti hudební ,aby k moderátorce měli respekt ?

190
Tomáš
Reagovat

Já v tom žádný maďary nevidím. Podle mě je příčinou celého včerejšku prostě jen Eliška. Ohromně zazářila a navíc má velké kouzlo, kterým působí na lidi a je sympatická. Tím prostě včera Karmen předběhla.

191
dorka
Reagovat

@Tomáš: ano, souhlas

192
Monika
Reagovat

@o: Ty ankety maji nulovej vliv, Jakub i Viktor byli ve vsech anketach posledni (jeste s Karlikem) a presto v semifinale skoncili na prvnich dvou mistech. Ty ankety nevypovidaji vubec o nicem. Je to podobne jako v politice, kdyby se prezident volil jen na socialnich sitich ma Drahos 95%. Internet je strasne zavadejici, uplne minimum lidi sleduje Superstar na netu, drtiva vetsina lidi jen zapne telku a hlasuje. naproste minimum z minima lidi na sitich posila smskz.

193
Tomáš II.
Reagovat

@Monika Karmen jak Drahoš? Eh. :D Asi jsi sledovala soutěž v paralelním vesmíru. Já se naopak s lidmi ve svém okolí, co to sledovali, shodl, že Karmen působila nejvíc lidsky a tak normálně. Prostě fajn holka z Rožňavy. Tereze čouhalo z očí a z vystupování něco nesympatického a Eliška byla prostě ještě díte. Možná v její prospěch zafungoval rodičovský komplex starších hlasujících z řad teenagerů. Věčná škoda, že nezpívala Karmen v prvních dvou kolech Vráť trochu lásky medzi nás. Kéž by ji zazpívala někde aspoň dodatečně.

194
Tomáš II.
Reagovat

zafungoval rodičovský komplex starších hlasujících a VRSTEVNICKÝ FAKTOR z řad teenagerů. :D Teď to dává už smysl. :d

195
Tomáš II.
Reagovat

Že Jasmíně nesedl Leoš je nesmysl. Supervýběr moderovala sama a od semifinále 90% času moderovala odděleně od něj v zákulisí a stejně to bylo prachbídné.

196
Tomáš
Reagovat

Já si pouštím Terezu ve Špinarce a nemůžu si pomoct ale pro mě je to nejlepší song celého GF. Takže vítězka je to zasloužená i když sem jí to jinak nepřál a i když si zasloužila úplně stejně vyhrát i Eliška. S podáním Špinarky od GG bych to nesrovnával – podle mě je to nesrovnatelné. Řekl bych že GG to zazpívala víc podle sebe a Tereza se zase svým podáním i barvou hlasu ve slokách víc blížila podání Věry Špinarové. Ona GG v tom songu taky dost hlasově exhibovala – pamatuju si ten jemný alt v jedné sloce – konkrétně v úsloví Jak loukám tváře kvést – to na rozdíl od ní zpívala Špinarová plným hlasem a Tereza taky. A pak tam GG napálila ty své obří výšky. Asi to bude kacířská myšlenka ale napíšu tu teď něco co se asi moc lidem nebude líbit a ani já sem s tím původně vůbec nepočítal, ale mě se ta Špinarka asi víc líbí od Terezy než od GG! Prostě Tereza tomu dokázala dodat takový zvláštní klid a kouzlo, podle mě do toho víc otiskla ducha Špinarové ( i když je pravda že v době kdy to zpívala GG tak Špinarová ještě žila ale já to myslím jinak ). V téhle písni sem poprvé v Tereze viděl tak trochu tu Edith Piaf ke které ji někdo přirovnával, prostě kvalitní umělkyni. A děkuju jí za to, aspoň v téhle jedné písni je to teď pro mě fantastická zpěvačka. Pokud jde o Aguileru tak to zpívala s velkým nasazením ale stejně to pro mě bylo poněkud protivné vystoupení a to její první jakbysmet. Ale Špinarku dala podle mě skvostně, já se vůbec nedivím že to zabralo.

197
dorka
Reagovat

@Tomáš II.: Já jsem to viděla obráceně, Leošovi nesedla ona, a není se čemu divit. Jak tááágo. Litovala jsem ho.

198
Tomáš
Reagovat

@jab: Souhlasím, sloky ve Špinarce byly fakt luxusní. A pro mě tentokrát byly luxusní i ty výšky a nic mi tam nevadilo. Prostě si to jako celek tak nějak sedlo a zapadlo to do sebe pro mě přesně jak mělo a bylo to geniální. Já tomu nemůžu uvěřit, mě díky tomuhle vystoupení vůbec nevadí že to vyhrála. :-o :-D

199
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Špinarová od Terezy byla úplně stejná, jako všechny ostatní její vystoupení. Forma vynikající, obsah nedodán.

200
Monika
Reagovat

Celou dobu pisu, ze se ruzovka neprosadi no a ted si to myslim dvojnasob. Pokud ji nekdo nenapise songy jako pro Spinarku, Vyznanie je uplne v riti. Ten jeji styl hudby, kterym se chce prezentovat ceskeho divaka nebavi a neposloucha ho.

201
Bezík
Reagovat

@Monika: Muzikály někdo píše pořád a nějaké to karaoke v TV show se taky najde. Tereza bude v pohodě.

202
Monika
Reagovat

@Bezík: Znas Toma ne, kazdy rok ma nejaky veletoc :-))) Letos to jeste nebylo, jednou to muselo prijit…

203
jj
Reagovat

Takže finále bylo těsný, pro mě opět překvapení. I když tím, že vypadla zrovna jediná Slovenka Karmen, se asi dalo trochu čekat, že druhá musela mít celkem dost, ale že Eliška vedla je skoro šokující.

Sledovanost finále u nás, 830 tisíc. To taky asi mělo vliv na výsledek, noví hlasující, co neviděli minulá kola. Na tak dlouhý pořad a navíc v dnešní době celkem dobrá sledovanost.
Semifinále 1 – Kluci – 629 000 diváků
Semifinále 2 – Holky – 611 000 diváků
Finále 1 – Hity No.1 – 615 000 diváků
Finále 2 – Písně pro blízké – 527 000 diváků
Finále 3 – CZ/SK – 568 000 diváků
Finále 4 – Semifinále – 661 000 diváků
Finále 5 – Super Finále – 830 000 diváků

204
Monika
Reagovat

@Bezík: V tomhle ohledu jo, hele uz ted bych si tipnula, ze bude zpivat v dalsi rade Tvare.

205
Frida
Reagovat

@Tomáš: Tak TOS mě teda překvapil a potěšil. Piaf jsem v ní viděla od začátku a myslela jsem si, že jsem jediná.Ale já fakt viděla malou velkou zpěvačku, jak tam tak stojí a zpívá jako o život a celé je to tam její a o ni

206
Frida
Reagovat

* pardon, o ní

207
Bezík
Reagovat

@Frida: Bože Kriste, Edit Piaf, to se mi snad jen zdá. Vyslovit větší pitomost snad ani nejde. Jestli existuj absolutní protipóly ve zpěvu, tak je to právě Piaf a zpěvačky typu Maškové.

208
Jai Kudo
Reagovat

Haha, s tou Piaf to byl dobrej fór….. :-D

Mně jinak celkové vítězství Terezy nijak zvlášť nevadí, i když mě nejvíc bavila Karmen a Eliška mě taky byla sympatická. Myslím, že ono se to nakonec vyvine tak, jak má. Díval jsem se na hodinové živé vysílání rozhovoru s všemi třemi na netu, Karmen působila jakoby trochu zakřiknutě a hodně introvertně, Tereza samozřejmě přesně opačně, ale asi nejvíc mě byla tak nějak lidsky fakt sympatická Eliška…btw na otázku co udělá s těmi penězi přišla od Terezy očekávaná odpověď o dovolené na Maledivách atd. Věřím, že třeba Karmen by to jistě investovala do sebe a do muziky….

209
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Taky jsem to viděl, na mne půsbily sympaticky všechny tři holky. Líbila se mi i ta chemie mezi nima, nepřišla mi nijak hraná. Terka na mne působila jako taková lehce extrovertní girl next door, akorát s extravagantním účesem. A u Elišky jsem měl asi dvakrát pocit, že máme místy identické názory, hlavně názor na negativní komentáře (prakticky 100% shoda!). Vím, že to tu zaznělo z různých stran mnohokrát, ale fakt ji dost obdivuju za její mentální vyspělost. Když si vzpomenu na sebe v jejím věku, na to snad ani neexistují srovnávací metody :-DDD.

210
Ally
Reagovat

@Bezík: Infarktový stav ? :)
Ale mě to taky zaujalo už předtím..když má někdo tak extrémně jiný názor..proč to tak má
Jakože já viděla film o ní _Edith , ne Tereze. – :) asi tak 10 x , četla knihu , cedečka..a fakt nevím..
Ale to si asi rozumově navzájem nevysvětlíme..
Ale co já vim, možná bych viděla Terezu naživo , vidím to jinak
Ale to ji asi tady nikdo..skoro.. neviděl .ale Edith Piaf předpokládám taky ne :)

211
Ally
Reagovat

No..začínat ze sedmi vět pět slovem ,ale ..to se mi teda povedlo : ) .jsem asi fakt prý ďábluv advokát :)

212
Bezík
Reagovat

@Ally: Ale nééé, srdce funguje dobře :D :D Jen prostě nechápu, jak lze něco takového vymyslet … na druhé straně už dávno chápu, že nemusím všemu rozumět … a ani nechci :D

213
jpp
Reagovat

Zaujal mě komentář Terezy, že peníze použije buď pro svou hudební kariéru, nebo možná ke koupi bytu. Za 2 miliony by dnes v Praze měla tak 24metrovou panelákovou garsonku na sídlišti Hostivař nebo v podobné lokalitě, a to by tedy byla „výhra“ :).

214
Frida
Reagovat

Tak vlastně jediná nejsem. Hodnocení K.Knechtove po písni od Sii

215
sali
Reagovat

@dorka: 171 Cize aspon spevacke vykony uznavas = mame vyextrahovane. + ucim sa od Teba cislovky.

216
Jai Kudo
Reagovat

@jpp: A to ještě ty 2 mega bude muset zdanit….😪

217
ales pláče za Karmen
Reagovat

no takže jsem přece jenom mněl celou dobu pravdu že jste rasisti komentáře typu madarka odkud je apodobné výrazy prohlédl jsem vás skoro všechny až na výjímky velmi dobře ale máte smůlu já nesložím zbraně těšte se že se pomstím nashle při další SS 2020 tentokrát v roli soutěžícího svině rasistický Karmen bude mít stejně nejlepší kariéru po děcku a růžovce neštěkne brzo ani pes

218
ales pláče za Karmen
Reagovat

snad mi tu nechcete říct že Karmen byla tou nejhorší a nejlepší bylo děcko a růžovka jste pošahaní chudáci Karmen rozjede obrovsky hvězdnou kariéru a ještě si povíme kdepak budete mít za pár tejdnů děcko a růžovku Karmen je jasná ta když bude chtít se prosadí i mimo česko i slovensko protože je to talent a měla vyhrát pro mě je jedinou Superstar Karmen a ani vaše hnusné rasistické komentáře to nezmění

219
Karmen
Reagovat

ales pravda kritizuju ma a ani neviem začo že som madarka fanůšikovia ma ale maju radi za to aká som ako i ty dakujem ti za vela podpory, pretože ju budu potrebovat

220
Prochor
Reagovat

Já jsem nejvíc zvědavý do budoucna na Elišku. Protože jestli v 15-ti zpívá tak jak zpívá, tak má neuvěřitelný potenciál a čas se ještě zlepšit. A až ještě vyzraje a dokáže dát do písničky větší prožitek, tak může klidně dosáhnout úrovně jako naše top zpěvačky – napadá mně třeba Marie Rottrová když už jsme na tom Ostravsku. Myslím že se nemýlím, že o Elišce ještě určitě uslyšíme.

221
Nika
Reagovat

@jpp: na co Tereza použije peníze, může být každému z nás úplně šumák, ne? Vyhrála je ona, ať si za ně koupí třeba sto houpacích koní.
Btw, byt v Praze údajně má, takže si koupí třeba hezký byt na Moravě a bude ho pronajímat.
Bože, proč se zde rozebírají tyhle věci??????

222
Tomáš II.
Reagovat

Palo si pustil pusu na špacír a zkritizoval přístup produkce Novy: https://youtu.be/ot_zA5IIlII?t=2m55s

Nevíte, na co naráží?

223
Monika
Reagovat

Nejvic se bojim o Elisku, ted se na ni nalepi kdejakej vykuk a bude se chtit prizivit, ten Wronka si dost mozna uz brousi zuby. Eliska je hrozne mlada neni v jejich silach rozpoznat co je pro ni dobre a co ne. Toho nebudou schopni asi ani rodice. Potrebovala by nejakou skutecnou pomoc, jinak muze skoncit hrozne a zahodit svuj obrovsky talent.

224
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Na jedné straně na mě Eliška působí docela rozumně, ale taky mě trochu zatrnulo, když v tom rozhovoru říkala, že má už domluvené nějaké nabídky a schůzky (neřekla samozřejmě s kým a že si to chce řídit podle sebe bez cizí pomoci…. zní to pěkně, ale GG byly poučená od Spilky i jiných, zkušenější, dospělejší a stejně se v tom vykoupala pořádně. Takže obavy jsou asi na místě.

225
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: No prave ja jsem ten komentar napsala na zaklade nejakeho clanku z Blesku, kde se vyjadruje podobne. To bude pruser, to ani nemuze dopadnout jinak. Na to potrebuje profi pomoc.

226
Bezík
Reagovat

@Monika: No obávám se, že právě ona „profi“ pomoc je ta největší tragédie. Jako nejúčinější pomoc se ukázala asi ta ryze amatérská od bratra Anety Langerové, kterej všechny za dveřmi stojící šizuňky „nakopal“ někam …

228
jpp
Reagovat

@Nika: Tak to ale nebylo myšleno, to byla čistě narážka na šílenou situaci v oblasti cen bytů v Praze :), která je tak hrozná, že i zdánlivě vysoká částka jako 2 mil. se může stát dost malou a nic pořádného za ni nejde pořídit.

229
Prochor
Reagovat

@Bezík: Mně je v téhle souvislosti divný jak všichni nadávají na Leška Wronku. Pořád žiju v domnění, že Wronka jako manažér „udělal“ Ewičku Farnou a docela se mu to povedlo. Neslyšel jsem, že by si Ewa stěžovala.

230
Jarda
Reagovat

Jak se vám líbí nový song Timei Lacové?
https://www.youtube.com/watch?v=lk0OHLyUFjU

231
Bezík
Reagovat

@Prochor: Netuším, já ho neznám, ti co ho znají mu většinou nemůžou přijít na jméno :D S Ewičkou se projekt obchodně povedl, umělecky raději no comment. Ale mohla to být taky šťastná souhra okolností více něž nějaký manažerský um Wronky.

232
Tomáš
Reagovat

Nejsou u mě nějaké velké názorové veletoče. Ale když mě Tereza tou písní prostě dostala, tak co s tím mám dělat? Třeba to bylo víc tím songem ale nemůžu si pomoct, mě se to od Terezky fakt líbilo víc než od Gunčíkové. Když se někomu něco povede, tak ho pochválím i když to jinak nebyl můj favorit. Jako tohle vystoupení bylo jedno z nejlepších za celou éru SS a absolutní touchdown. Zatím sem si od neděle nepustil nic jiného než Terezu, jedině Terezu.

233
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Já mám informace jen zprostředkované, jednak přímo od GG jednak od kamarádky, vedoucí fanklubu, které se GG hodně svěřovala a nic dobrého jsem ani o jednom Wronkovi neslyšel. On Lešek Wronka už dlouho managment nedělá, firmu (Lewron) už dávno řídí jeho syn Michal, který taky dělala manažera GG nebo Ewě atd. Bylo by to na dlouhé povídání, nejlépe někde u piva :-D Ale můžu říct, že některý záležitosti byly dost drsný, vulgarity, urážky a ponižování téměř na denním pořádku atd. (ne vůči Ewě…). Neschopnost a nekompetence taky. Ale jak říkám, je to na delší povídání….

234
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: S tou souhrou okolností máš pravdu… _D

235
orchis
Reagovat

Ještě se vrátím k finále. Nevím, jestli to tady někdo neřešil, ale myslím si, že velkou roli ve výkonech sehrála taky psychika. Karmen s Terezou byly těsně před branami a obě si to dost uvědomovaly a věřily ve vítězství. Zejména Tereza mi přišla tak trochu v křeči a ve větším stresu než obvykle. Eliška si podle mě myslela, že postoupí obě skvělé zpěvačky a tak si chtěla poslední vystoupení na „velké stage“ užít. Bylo vidět, že zpívá s velkou radostí. Myslela hlavně na hudbu a na diváky a ono to z toho výkonu bylo poznat.

236
ales pláče za Karmen
Reagovat

Tomášku a já zase poslouchám Karmen jedině vítězku Superstar Karmen

237
jj
Reagovat

@Jarda:
Nic zvláštního, moderní rap, jehož průkopníkem je dnes již legendární rappper S. z právě skončené Superstar. Všiml jsem si, že tenhle styl je nyní hodně populární, třeba ve zprávách taky rapovali jak o život :-)

238
Nika
Reagovat

@jpp: jj, v této oblasti působím a pohybuji se, takže vím. A bude asi ještě hůř, minimálně tak ještě 3 roky.

239
Tomáš
Reagovat

Tereza by měla zpívat česky a potřebovala by napsat pořádné texty a velké melodie, teď se ukázalo že to jí sedí nejvíc. Mě nebaví v angličtině v těch odrhovačkách, tam je strašně zaměnitelná. Problém je v tom že ty kvalitní texty a hudbu jí u nás nikdo nenapíše, to by jedině musela skládat sama. No a pokud toho není schopna a je to opravdu jen typická zpěvačka s velkým hlasem, tak to fakt vidím jen na muzikály. Je to škoda ale je to tak. U Elišky bude fakt hodně záležet na tom jakým týmem lidí se obklopí ale nadějná je hodně. Karmen asi má nejjistější muzikantské zázemí, sice až ten poprask okolo SS trochu opadne, tak ji nemusí chodit na koncerty masy a davy fanoušků ale své věrné posluchače, kteří na ni nedají dopustit určitě mít bude.

240
Ally
Reagovat

@Tomáš II.:
Nevím, na co Palo naráží, že se přihlásilo málo lidí? asi nějaké finance ?:) Akce na poslední chvíli ? Pak mluví i něco v tom smyslu Ben, že to bylo narychlo..

No však ted vědí, že tady mají externí porotce pro výběr songů atd uplně zdarma..tak už vyhlásili v klidu Hlas :)

241
Bezík
Reagovat

Tak něco na dobrou noc děti …

https://www.youtube.com/watch?v=3gmpGusme3U

242
Jarda
Reagovat

Když provedu rekapitulaci všech dosavadních ročníků tak nejvíce vzpomínám na první český a první slovenský, ale pokud bych měl vybrat ve kterém ročníku byla nejsilnější sestava z hlediska osobností a zpěvu tak u mě jednoznačně vítězí ročník 2009. Téměř celá dvanáctka finalistů stále koncertuje, natáčí videoklipy a jejich jména jsou dost známá.
Chodůr, Šmajda, Stará, Bendik, Bagárová, Konvičková, Šenková, Christovao – stačí se jenom zajímat a najdete toho dost. A Příběh nekončí zazpívali jednoznačně nejlépe.

243
Adam
Reagovat

@Ally: koukněte na instagram Habery, tam o tom pod posledním příspěvkem rozsáhlé píše

244
Bezík
Reagovat

@Adam: Jen mi to potvrzuje dojem, který z letošní SS mám. Že to neměl pevně v paži režisér a jeho produkční tým, ale že se tam angažoval nějaký dementní supervizor (jeden či více), co to celé prasil.

245
Xavi
Reagovat

S odstupem času hodnotím letošní Superstar dost vysoko.

1) Letošní finalová trojka, potažmo dvojka, byla pěvecky neuvěřitelně silná, srovnatelní byli snad jen Adamec s Gunčíkovou v roce 2013.
2) Co se týče počtu touchdownů – Survivor Terezy a Karmen byl zatím asi nejlepší duet v dosavadních ročnících. Dále Terezino Jednoho dne se vrátíš a Chandelier, Karmenino Dream On, Eliščino I Will Always Love You a Kubovo I See Fire. Který ročník měl naposledy tolik touchdownů?
3) Letošní Superstar nabídla vedle technicky dokonalé zpěvačky – Terezy, i jeden z doposavaď nejzajímavějších progresů účastníka – Elišky. Od šedivé myšky z castingu, kde se většina z nás řekla, „oukej, zpívat umí, ale je jedna z mnoha“; přes trápení v Duelu s How Far I’ll Go; zajímavé, ale nedotažené seminále se Skyscraper a rozpačitý nástup do finalových přenosů; po postupný vzestup s Dusk Till Down; fantastické A Thousand Years a Stay v TOP 5; až po absolutní touchdown s I Will Always Love You, které se okamžitě zařadilo mezi nejlepší výkony všech dosavadních řad Superstar.
4) TEREZA. Takhle po všech ohledech kvalitní zpěvačka tady ještě nebyla. Chudák si zasloužila kritiku jen proto, že kvůli ni letošní Superstar nebyla do poslední chvíle napínavou, protože už od semifinále bylo zřejmé, že vyhraje ona.

246
Xavi
Reagovat

Adamec s Gunčíkovou v roce 2011, samozřejmě :)

247
Prochor
Reagovat

@Jarda: Souhlas – Šmajdova řada nejzajímavější a nejlepší. Nejvíc zajímavých a rozdílných osobností.

248
Mia
Reagovat

I keď sa to tu už preberalo a plus 7 dní je pre mňa trápny bulvár, v tomto komentári sa s nimi zhodujem na 100% a nedá mi to sem nedať.. Tak trocha to korešponduje aj s tým vyjadrením Haberu na Instagrame…
https://plus7dni.pluska.sk/Ludia/Lacna-sou-donutenia

249
jj
Reagovat

@Jarda:
Zřejmě sis nevšiml, žes dal špatný odkaz, na nějaký rozhovor s ní, proto jsem prvně reagoval, jak jsem reagoval. Správně předpokládám mělo být:
https://www.youtube.com/watch?v=j9y9WXnGaf0
Poslouchat se to dá, nenadchne, ani neurazí, má lehce mečivý hlas.

250
jj
Reagovat

@Xavi:
U toho bodu č.2 mě zaujala tvá řečnická otázka, kde se ptáš sám sebe, který ročník měl naposledy tolik touchdownů? My samozřejmě nemůžeme vědět, co jsi považoval za touchdowny v minulých řadách a kolik jich teda bylo, nemůžeme jejich počty srovnat. Pro mě třeba ani jeden z tebou vyjmenovaných výkonů není touchdown, některé považuju přímo za průměrně či rovnou špatné. Za špatné třeba oba zmiňované výkony od Terezy, jen lehce nadprůměrný třeba Whitney od Elišky.
Bod č.4 je také zajímavý, tvrzení, že chudák Tereza si zasloužila kritiku jen proto, že kvůli ní nebyla soutěž napínavá, mi připadá postavená na hodně vratkých základech. Představ si, že se opravdu najdou lidi, kterým se nelíbí čistě něco na jejím zpěvu a jestli byla favoritka nebo ne, tak to je jim úplně u ……
Tak nějak jsem z tvého příspěvku pochopil, proč ses v jiném příspěvku tak neuvěřitelně smál teoriím o jasných výsledcích (po zveřejnění) a proč ses těšil na jejich obhajobu :-)

251
Jai Kudo
Reagovat

@Xavi: Taky souhlasím, že asi v průměru nejkvalitnější ročník byl SS2009. Nicméně si nejsem absolutně vědom nějaké záplavy touchdownů v letošní SS2018. Naopak, myslím, že letošní ročník byl na nějaké extra výkony nejchudší. OK, výjimečný byl duet Terezy a Karmen, pak asi 1-2 výkony Karmen a Elišky se touchdownu blížily, ale taková pecka, abych si z toho sedl na zadek tam nebyla žádná—

252
Jarda
Reagovat

@jj: Máš pravdu, omlouvám se.

254
Tomáš
Reagovat

Pro mě nejlepší výkony letošního ročníku : Terezino Jednoho dne se vrátíš, Bryanův Angels, Dominikovo Carry You Home, Dream on od Karmen, Proud Mary od Karmen, od Elišky ta Whitney a mě se od ní dost líbila i Farna. Ještě Human v podání Richarda na castingu, škoda že toho nestihl předvést víc. Nesmím ještě zapomenout na I See Fire od Jakuba. Zkrátka myslím že bylo skvělých výkonů letos dost.

255
sali
Reagovat

@Prochor: + daleko bohatsia debata na webe… prosim Ta, pripomen mi ten nazov domeny, kde sme sa vtedy schadzali, tusim to nebol panacek.

256
popy
Reagovat

@sali: Gorilla?

257
Tomáš
Reagovat

Takže výsledků hlasování v ostatních kolech kromě SF se teda letos zase nedočkáme co? No je mi to už jasné, kdyby to chtěli zveřejnit, tak by to už udělali.

259
J
Reagovat

K super finale. Fajn, ze doslo k nejakemu zvratu a do TOP 2 sa dostala Eliska. Ci druha alebo tretia je nakoniec jedno. Ak sa Karmen bude chciet presadit pojde to aj z 3.miesta. Titul Slovenskej SuperStar jej nik nevezme.
Podla mna je toto ten najhorsi rocnik spolocnych SuperStar CZ/SK. Tak ako si z roku 2009 pamatam Smajdove vystupenia DREAM ON a WELCOME TO THE JUNGLE. Tak si z toho posledneho 2018 rocnika budem pamatat SURVIVOR a Karmenino DREAM ON.

Na dalsi rocnik sa uz nebudem divat. Da sa predpokladat trend dievcenskeho vitaza a slabych chlapcov vo finalovych live shows. A tato vizia je pre mna zenu malo atraktivna. Ja potrebujem fandit chlapcovi a najma rockovemu. Naco mam obetovat cas a namahu oblubit si niekoho takeho z kastingu ci vyberu na slepo, ked mi nepostupi zo semifinale alebo padne za obet v suboji ci K.O. Tieto sou stratili jedneho divaka a to mna.

Ta najlepsia vec, ktora ma tesi tento tyzden je, ze v piatok 15. juna vychadza debutovy album POST TRAUMATIC od Mika Shinodu. Dufam, ze WARNER MUSIC mu urobi poriadne promo, pretoze mam pocit, ze v niektorych krajinach si WARNER nerobi poriadne svoju pracu v tejto oblasti.

Vsetkym panackovcom prajem teple a krasne leto a vela oddychu na dovolenkach.

Specialne zdravim Tomasa. Nie som si ista ci zo zvedavosti nezapnem 1.live show XF UK 2018. Mozno mi tam Briti hodia nejakeho rockoveho chlapca na fandenie, ktory to aj tak nevyhra.

260
Tomáš
Reagovat

@J: Taky tě zdravím. Já mám z SS smíšené pocity. S těmi kluky je to jedna velká nesmrtelná pravda a je mi to strašně líto a hrozně mě to štve jak je poslední roky a obzvlášť letos Nova s Markízou likvidují. Na druhou stranu v tomto GF mě všechny tři holky ( ano dokonce i Tereza se Špinarkou ) mile překvapily a dokázaly mi že mě to může bavit i s nimi. Takže já fakt nevím jestli bych to ještě sledoval příště nebo ne, otázkou je zda hlavně ještě někdy nějaká SS bude. Když už i Habera propálil jak na tom chtějí televize šetřit, tak to je co říct. Podle toho pak vypadá ta úroveň bohužel. XF UK asi už určitě letos sledovat nebudu, to by tam musel být jedině někdo fakt jooo dobrý a stejně by to nevyhrál. Já to vždycky sledoval tak nějak nad rámec kdežto naše SS je u mě taková klasika takže myslím že se na to asi letos už fakt vykašlu.

Mimochodem teď si nejsem jistý ale byl tu už od neděle yeey? Ten by byl myslím z toho ohromného úspěchu Elišky že skončila druhá a dokonce to málem vyhrála nadšený. I když on tak nějak myslím to přál všem třem holkám ale Elišku měl nejradši.

261
sali
Reagovat

@popy: 256 Mas extra pamat, presne tu som myslel. Spomienky sa mi rozvirili v hlave.

262
libena
Reagovat

@J: nenech se znechutit a britský x factor si určitě zapni – letos bude porotcem robbie wiliamms :-)

263
ales winner Karmen
Reagovat

a abych tě pořádně nasral tak já se budu skvěle bavit už v sobotu od 16-18 hodin na Brněnském Výstavišti při koncertu naší Superstar Karmen pál Baláž zatím co ty tu budeš dál psát své komentáře které nikdy neměli hlavu ani patu J ty si mi taky zklamala a to nehorázně takto pošlapat Vítězku že se nestydíš Karmen je nejlepší zapamatuj si to je nejlepší a je LEGENDA a už ted má narvané koncerty a plno fanoušků davy budou řvát křičet a jásat KARMEN KARMEN

264
Luke
Reagovat

No tak já myslím, že je na čase dát uživateli ales winner karmen BAN a to celoživotní, protože příspěvěk 263 hovoří za vše a potvrdilo se, že tento člověk tady nebude nikdy věcně diskutovat a bude jenom nadávat ostatním uživatelům. Admini už je čas s tím něco udělat.

Jinak superstar dopadla tak, jak všichni čekali – vyhrála Tereza, ale překvapilo mě že druhá byla Eliška. Jinak nikdo nezmínil Emmu, která vystupovala jako host a narozdíl od Terezy jí titul superstar naprosto sedí, tak charismatická a hlasem originální zpěvačka…jak nemůže někoho bavit ? :-)

265
dorka
Reagovat

@Luke: Obávám se, že ho nevybanují. Pěstují si ho tady. Zvyšuje celkový počet příspěvků, jednak svými kontroverzními výplody, jednak reakcemi na ně. Smutné.

266
dorka
Reagovat

@Luke: a s Emmou naprostý souhlas.

267
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tak jsem se taky znovu mrknul zpětně na ty nejlepší výkony podle svých preferencí a pořád nemůžu uvěřit jedné věci: jak mohl tak mizerný zpěvák jako Jakub zazpívat Eda Sheerana – I See Fire tak skvěle….nechápu, nerozumím…. :-D Pouštěl jsem si to znovu a on tam snad nedělal intonační ani rytmické chyby, frázování v pořádku, prostě nechápu :-D

268
ales winner Karmen
Reagovat

admini chci vás poprosit o BAN uživateli Luke a to celoživotní tento člověk mě celou dobu jen uráží a napadá děkuji předem jinak příspěvek 263 za něj se omlouvám už se to nebude opakovat aspon ne tak hrubou formou

269
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Jinak mezi mých TOP8 výkonů na letošní superstar jsem vybral tyhle:
1 Karmen&Tereza Survivor TD
2 Eliška I Will Always Love You TD
3 Karmen Proud Mary
4 Karmen Dream On
5 Adéla K IDGAF
6 Jakub I See Fire
7 Richard Také Me To Church
8 Tereza Ain´t Nobody
ad8 – Tereza podávala celou soutěž výkony, řekněme standardně stejně dobré, ale žádný z nich mě nějak absolutně neoslovil, u těch soulových věcí a pomalých balad já ty výkřiky a vzlyky těm bílým zpěvákům prostě nevěřím (až na česné výjimky – Janis Joplin, Joe Cocker apod.). Takže mě u ní asi nejvíc bavilo tohle funky :-D

270
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Jo taky to nechápu s tím Jakubem ale i zázraky se občas dějí. Asi se bůh nad ním slitoval a poslal ho do Finále. Tam fakt asi musely zaúřadovat nějaké vyšší síly v ten večer při jeho vystoupení.

271
Luke
Reagovat

@Tomáš: Přesně tak, jak řikáš, opravdu nevím co tady takovej retard dělá, když je nemocnej, tak má být zavřenej v nějakém ústavu.

272
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já mám Top 5 z živáků a Top 5 z castingu a SuperVýběru, tzn. dohromady Top 10 :-)

Top 5 z živáků:
1. Eliška – I Will Always Love You
2. Karmen – Dream On
3. Eliška – Stay
4. Kristián – Unchain My Heart
5. Eliška a Petr – Dusk Till Dawn

Top 5 z castingu a SuperVýběru:
1. Zuzka – Padám (vlastní píseň)
2. Karmen – All I Want
3. Eliška – Raise Your Glass
4. Richard – Human
5. Ester – Symphony

Koukám, že tam mám trochu přeeliškováno (stejně jako jsem měl přemoničkováno, přeGGováno a přeemmováno) :-D

273
Inbezka
Reagovat

Nechci být hnusná, ale rekap nebude? Je pomalu týden po skončení soutěže a ani Vlado, ani Scalex se k ničemu nemají? Někteří se nemůžeme dočkat!

274
DJ Vlado
Reagovat

@Inbezka: Rekap bude dneska večer, aspoň tedy moje část :-) Omlouvám se, že se tak opožďuju, ale opravdu mám minimum času :-(

275
Monika
Reagovat

Moje TOP 10 :
Eliska – I will always love you
Eliska – Stay
Eliska – Lasko ma ja stunu
Eliska a Petr – Dusk Till dawn
Eliska – Raise your glass
Eliska – How Far I Will Go
Karmen – All I Want
Ester – Symphony
Jasmina – Unconditionally
Kristián – Unchain My Heart

277
Rena
Reagovat

Admini, nechápu, proč tu stále trpíte ales winner Karmen a necháte ho zde sprostě urážet soutěžící i diskutující. Několikrát jste už byli žádáni, aby dostal BAN. Nejen SS není už to, co bývala…

278
Rena
Reagovat

Nechápu, proč tu stále trpíte ales winner Karmen a necháte ho zde sprostě urážet soutěžící i diskutující. Několikrát jste už byli žádáni, aby dostal BAN. Nejen SS není už to, co bývala…

279
Ally
Reagovat

@Luke:
Já Emmu zminila hned..a ne sama ;)
Bylo to zajimave srovnání s Terezou hned po sobě, to ano..

280
Rena
Reagovat

@dorka: Tak jestli je tohle pravda, je to opravdu velice SMUTNÉ…

281
ales winner Karmen
Reagovat

Luke víš co chlapečku jsi akorát děsně k smíchu myslíš si že mě jsi to ty nebo tomášek nandali takže co že zalezu na to zapoměn to vy by jste měli dostat konečně BAN oba dva za všechny ty rasistické a něpekné komentáře na mou osobu i na osobu Karmen doufám že se tady i ona časem vyjádří a znova žádám admina o BAN Uživatelům Luke a Tomáš kteří už mi vyhrožují i fyzicky

282
jab
Reagovat

Tak já taky přidám svůj žebříček (poure z live shows):
1. Tereza a Karmen – Survivor
2. Karmen – Dream On
3. Eliška – I Will Always Love You
4. Tereza – Fighter
5. Karmen – Wings
6. Petr – Human
7. Eliška a Petr – Dusk Till Dawn
8. Eliška – Stay
9. Kristián – Unchain My Heart
10. Jakub – I See Fire

Jinak asi největším zážitkem je pro mne tahle lahůdka z Eliščina youtube channelu.
https://www.youtube.com/watch?v=a5SoecbPtE4
I přes jisté technické chyby (klasické problémy v úvodní hubší, tiché pasáži, možná i mírně „uřvané“ některé výšky) u tohoto coveru nepřestávám žasnout. Jednak nad tím úžasným hlasem, přirozenou muzikalitou, ale hlavně na těma emocema, které postupně prostupují ceým songem a postupně nabírají na intenzitě. Eliška přitom podle mne není typ zpěvačky, která by si „vyzpívala duši,“ spíš mám pocit, že ty emoce jsou zde dány hlavně díky perfektní práci s dynamikou a cosi zajímavé je i v tom hlase jako takovém, jakási přirozená naléhavost? Byl bych hodně rád, kdyby Elišce někdo v budoucnu dokázal psát takové kvalitní skladby, jako mají třeba Adele nebo Sia, ale nevím, jestli takhle talentované popové skladatele u nás máme (ostatně obě dámy si, myslím, skládají hudbu samy). Budu hodně zvědavý, kam se ještě Eliška pěvecky posune třeba za 3-5 let, hlavně doufám, že bude mít šťastnou ruku při výběru spolupracovníků a producentů, občas mám z některých zprostředkovaných historek pocit, že u nás je to v tomto ohledu jako procházet minovým polem.

283
Bezík
Reagovat

@jab: Minové pole je proti tomu rozkvetlá rajská zahrada ;-) :D

284
Tomáš
Reagovat

Věříte těm výsledkům hlasování ve 2. Finále jak byly zveřejněny na pluska.sk? Jak tam byla Horňáková druhá a Eliška až šestá. Zajímá mě váš názor skoro všech, až na jednoho člověka.

285
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Řekl bych, že je to spíš „kvalifikovaný odhad“ ;-)

286
Bezík
Reagovat

Tak taky přidám svých TOP 10

1. Karmen – Dream On
2. Karmen – My Immortal
3. Jakub – I See Fire
4. Aneta – Unikát
5. Karmen – The Show Must Go On
6. Jakub a Aneta – Beneath Your Beautiful
7. Karmen – Wings
8. Karmen – Chlap z kríža
9. Aneta – Can’t Help Falling In Love
10.Tereza a Karmen – Survivor

Promiň Eliško … nějak na tebe nezbylo, no …. ale krásné 11 místo by to asi bylo ;-)

287
ales winner Karmen
Reagovat

no když tu většina normálních až na dva přidávaj své top 10 tak i já přidám svou top 10 výkonů této řady 1-Karmen Dream On 2-Karmen Wings 3-Karmen Show must go on 4-Karmen Chlap z kríža 5-Karmen Proud Mary 6-Karmen+růžovka a duet Survivor 7-Karmen My Immortal 8-Karmen Some like you 9-Karmen Sweet Child od Guns o roses a 10 místo jak jinak než Karmen a Diamonds od rihanny mimochodem právě na tomto ůžasném výkonu jsem si změnil nick ales winner emma na larmen a i když sem s tím skončil až nma 3 místě já se s tím nikdy nesmířím pro mně je KARMEN VÍTĚZKA TOHTO ROČNÍKU SUPERSTAR V ROCE 2018 A je mi u prdele co si o tom myslí místní Lucas s kamenic+pološílený pepík z limtče

288
Ally
Reagovat

Hehe ..Aleš nezklamal se svým žebříčkem..:)

Jinak souhlas,ještě ze starších vzpomenu na Viktorii a The Power od Love
/ jeden z mých dvou hlasů , co jsem letos poslala :) /
A z “feel good “ kategorie Viktor – One Republic…tak nemusím být pořád za hudebního snoba, žejo :) …nebo Pošta ..?:)

289
DJ Vlado
Reagovat

Rekap plný mutantů je venku (i s fotkou jednoho krásného mutanta) :-D

Přidat komentář