Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2015: Ben Cristovao zve v prvním promu nové talenty na casting! (video)

11. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=10919 w=615]
Jak jsme již včera informovali, moderátorem nové řady Superstar se stane ostřílený Pyco. Na TV Markíza se tak vrací po dlouholeté spolupráci s TV JOJ na jejích projektech Česko Slovensko má Talent a X Factor. Jestli bude moderovat sám nebo ve dvojici zatím není jasné. Společně s oznámením o obsazení moderátorského postu legendární pěvecké soutěže, začala Markíza náborovou kampaň. První tváří kampaně se stal komerčně úspěšný finalista 1. česko-slovenské série Superstar Ben Cristovao, který se v soutěži umístil na 7. místě. Video připomínající jeho začátky v Superstar, která odstartovala jeho kariéru, najdete uvnitř článku. 

Ben se i přes své umístění v soutěži po jejím skončení úspěšně etabloval na domácí i slovenské scéně, ve své tvorbě využívá moderních trendů, na které slyší především teen publikum. Ve stylu RnB a dance-pop natočil již tři alba, největších rádiových úspěchů dosáhly singly „Bomby“, „Molly“ a „Sweet Chilli“ z posledního řadového alba „Made in Czechoslovakia“. Kromě jiného se Ben věnuje také tanci, své nadání předvedl již v soutěži. Svého času se o Benovi psalo zejména díky vztahu s jeho kolegyní ze Superstar Monikou Bagárovou, se kterou si také střihl duet v písni „Chci“.

Není pochyb, že Ben za své úspěchy vděčí právě soutěži Superstar, díky které se dostal do podvědomí širšího publika. Přestože v soutěži nepatřil mezi nejkvalitnější zpěváky, dokázal své šance využít. Právě na tom staví první náborové promo do Superstar 2015.

<iframe width=“440″ height=“315″ src=“http://videoarchiv.markiza.sk/embed/27269″></iframe>

Máš talent a chceš taky zkusit své štěstí? Přihlášku na castingy do nové řady Superstar najdeš zde!

 

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
yeey
Reagovat

me by teda Ben od prihlaseni se spis odradil…:-D tenhle slavychtivej dacan bez spetky umeleckyho nebo peveckyho talentu je ukazka toho, jak si SuperStar nepredstavuju…. o to smutnejsi to je, ze zrovna on je ukazkou, ze to „jde“ i po soutezi…

2
Tomáš
Reagovat

Tady souhlas s tím, že Ben je živoucí důkaz toho, že proslavit se díky SuperStar dá, i když člověk vůbec nic neumí. Beník může být dobrej týpek, ale co se týče talentu, tak bych ho poslal makat někam k pásu. Ale aspoň o to větší motivace pro ty, kteří fakt něco umí.

3
jab
Reagovat

@Tomáš: Jen aby to nebyla „motivace“ ve stylu jakou dělat muziku, aby jste se prosadili :-(. I když jsou lidé, kteří dělají kvalitní věci a pořád jsou více či méně vidět – Aneta, GG, na Slovensku docela Itcho nebo Zuzka Mikulcová…

4
Nofux
Reagovat

O Benovo zpěvu si můžete myslet hodně věcí, ale říct o něm, že nic neumí… no nevim :-)

5
Nofux
Reagovat

Abych to rozvinul… slávychtivej? Mně přijde docela jako pokornej kluk a jeho úspěch započala sice Superstar, ale to, že je pořád na vrcholu si tvrdě odmakal. Něco, co většina dalších superstáristů vůbec nezná. Dokáže se obklopit lidma co umí – The Glowsticks, kvalitní režiséři a editoři videoklipů atd. Zpěv možná trochu pokulhává, ale vzhledem k tomu, že v poslední době stejně převážně rapuje, tak to ani nevadí ;) a jakožto rapper je sakra dobrej, vzhledem k tomu, že ho mezi sebe přijala i další velká jména cz/sk rapu :) ale je mi jasný, že lidi jako vy si o tomhle stylu asi myslí svoje – takový to pseudoelitářství a plácání po zádech :) ale budiž.

6
yeey
Reagovat

@Nofux: nerikam, ze mam Benovu tvorbu nejak zmapovanou – treba se tam najde neco, co se da brat vazne a ty stupidity, co vypousti do radii a na youtube, jsou jen k strhnuti pozornosti na jeho osobu, klidne se necham poucit! :-) ale v tech par „peckach,“ ktery se ke mne dostaly, vidim jen pozera s velkym P spatne parodujiciho emerrricky klipy, co proklada usislanou cestinu wannabe cool anglickejma vyrazama a co se ani po 6 letech od Superstar nedokazal rozhodnout, jestli bude drsnej rapper nebo cukrous pro mlady holky (asi naka „sweet chilli“ attitude , btw ten song to je vskutku kulervouci vytvor:-DD)

jooo, ja to asi rikam cely trochu zostra, ale mam dneska asi nakou nezkrotnou potrebu vyjadrit, jak dekadentne na me Benova tvorba kor v ramci ceske hudebni sceny pusobi :-)

7
yeey
Reagovat

ale musim podotknout, ze i vlastne chapu, ze se to nekomu libi a uspech to ma nepopiratelnej… vkus mame ruznej, kazdej necht si tedy vezme z toho, co se na nas vali z medii, neco… :-) nejsem jako nas stupidni prezident a jeho prikurovaci, kteri zrejme nejlepe vedi, co by nam meli v mediich servirovat :-DD sorry za off-topic, ale tohle mi tenhle tyden hnulo zluci – a daleko vic, nez laciny popevky made by BennyCristo :-)

8
jab
Reagovat

@Nofux: Jednu věc Ben opravdu umí – je opravdu pohybově nadaný a skvěle tančí. Ale hudebního talentu imho moc nepobral a pokud zrovna nepřijde s něčím, co má v sobě nějakou výpověď a boduje to tak alespoň textem (Most), tak je to pro mne dost o ničem, často i na hraně Hudebních masakrů (na takové Bomby nebo „miluju tfí tělo aši viš neš by še mjelo“ budu nejspíš vzpomínat do konce života – a rozhodně ne s láskou nebo slastným úsměvem na tváři).

9
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: @jab: Pekne napsano, usetrili jste mne praci…….:D

10
Nofux
Reagovat

Protože všechno musí mít hluboký texty a nějakou spásnou výpoveď a hudba vlastně nemůže bejt zábavná :)) ale budiž. Já nejsem nějakej jeho fanatickej fanoušek a jsem schopnej poslouchat všechno od norskýho black metalu až po slovenskej rap, ale podle mě Benovi prostě křivdíte :) Jeho úspěch je naprosto zaslouženej.

11
jab
Reagovat

@Nofux: Hudba ale může být zábavná a přitom si uchovat i slušné kvality. Viz třeba některé Nohavicovy songy (Fotbal, Přívozská puť,…) nebo tahleta Plíhalovina: https://www.youtube.com/watch?v=w1lBJAsPRMA. Případně hodně písní od Buty, Jablkoň myslím taky dělala vtipné songy a přitom poměrně kvalitní. A asi i v tom středním proudu by se něco podobného našlo. A když už rap a podobný žánry, tak daleko radši Prago Union nebo cokoliv, kde psal texty Kato. Zrovna takové Bomby se s tímhletím vším imho vůbec nemůžou rovnat, ten song je fakt blbej jak troky a dodnes nechápu, jak mohl dostat tak vysoké hodnocení na musicserveru (no vlastně chápu, ale…).
O tom, jak moc to má Ben zasloužené, nepolemizuju – aji věřím, že je to dříč, ale stojím si za tím, že daleko líp by mu to sedělo jako tanečníkovi a choreografovi než jako zpěvákovi. Ale jak se říká, když se to někomu líbí, já mu to brát nebudu ;-).

12
Tomáš
Reagovat

Já mám náhodou rap a hiphop hodně rád. Abych Benovi tolik nekřivdil, tak jedna písnička se mi od něj přece jen líbila, byl to zde myslím už zmíněný Most. Protože tam to mělo hlubší myšlenku, ale třeba to s čím tenkrát hostoval na SuperStar, tak to byla podle mě hrůza. Ono paradoxně u rapu ( respektive hiphopu ) je ta myšlenka v textu a její hloubka ještě daleko důležitější než u ostatních žánrů, protože se nad tím má člověk zamyslet a má to v něm vyvolat emoce. Jakmile v rapu stojí text za ho*no, tak to stojí celý za ho*no. Buty si můžou dovolit recesistický texty, ale tady je to o něčem trochu jiným. Pro mě je třeba jednička v rapu u nás tenhle borec, kterej píše skvělý texty a zrovna je docela nedoceněnej. Třeba tahle písnička od něj je fakt moje srdcová záležitost. O hodně lepší než Ben, takhle má vypadat rap. https://www.youtube.com/watch?v=ZJYqfZzNm6M

13
Nofux
Reagovat

@jab: Na Nohavicovo hudbu budeš těžko pařit v pátek večer v nějakym klubu, to jsem myslel tim „zábavná“ a to je přesně to, co Benova hudba je a přesně takový účel má plnit.

14
jab
Reagovat

@Nofux: I zábavná muzika v klubu se dá dělat vkusněji ;-). Když už se tam jednou za čas dostanu, nejradši pařím na staré dobré oldies typu Roxette a spol., z moderní muziky upřednostňuju vkusné vypalovačky typu Pumped Up Kicks a podobně. Je to zábavné, je to chytlavé, ale na druhou stranu z toho nemám pocit absolutního trapna jako třeba z Benových Bomb :-).

15
Jai Kudo
Reagovat

@Nofux: Měl bys pravdu, pokud by to, co produkuje Ben Cristovao a jemu podobní „umělci“ byla hudba resp. zpěv….. A že je „zábavná“? Není! Je to trapné, je to kýčovité vytloukání zbytku vkusu z hlavy mladého publika a hudbou neřkuli uměnim to nemá nic společného…
Na Nohavicu a spol. se asi moc nepaří, ale na rozdíl od BC to je hudba a navíc to má i určité umělecké kvality (jakkoliv ani Nohavicu apod. neposlouchám, ale to už je můj problém, že poslouchám jiný styl).

16
Tomáš
Reagovat

No kdo viděl včera Benovo vystoupení na Miss, tak musí dát za pravdu Jai Kudovi. Strašně by mě zajímalo jakej za tohle mohl dostat honorář, protože to nemělo ani s rapem absolutně nic společného. I nakopání do pozadí by mi za to co tam včera předváděl přišlo jako moc velká odměna. Je to fakt trapák a zábavný není ani omylem. Jak se tím může živit? Vždyť to nemá logiku, tohle proboha nemůže nikdo poslouchat! Ať jde radši ještě někam studovat a dělá něco jiného, do hudby ať se proboha nese*e když ji neumí dělat. Je to ostuda SuperStar a hlavní ostudou vypovídající o tom nejhorším vkusu je to, pokud skutečně má nějaké posluchače.

17
Monika
Reagovat

@Tomáš: Musim souhlasit, uplne jsem se za nej stydela vcera.

18
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: já to viděl až teď na YT a jen se mi potvrdilo, co si myslím už dávno. Neumí mluvit, zpívat ani rapovat. Hudební podkres jako takový nebyl vůbec špatný, produkcí to tedy nebude, jen ten obsah nestál za nic. Upřímně lituju ty, co utratí peníze za nějaké jeho živé vystoupení, ať už jako pořadatel nebo divák.

19
Tomáš
Reagovat

@Monika: Taky sem se za něj styděl.
@VojtaP: Ano přesně tak, on neumí nic a tím se živí. Hodně smutné. Taky lituju každýho kdo do něj investuje byť jen jedinou korunu, asi by je měli dát někam vyšetřit. Mohl by dělat maximálně tanečníka, ale ať už prosím neotvírá ústa. Kdyby tam byl generál hvězdné pěchoty, tak by předvedl lepší a hlavně daleko zábavnější vystoupení. On i ten Sámer už měl větší uměleckou hodnotu a to sem jeho písničky považoval za paskvily, jeho hudba mi nikdy nic neříkala. Ale Benova včerejší písnička, to je fakt stoka.

20
petra
Reagovat

No vam to teda dobre slape :D hej pozrite sa nato takto…kazdy ma nanho iny nazor hej? ale myslim ze hovorit ze nema talent alebo podobne sracky su uplne zbytocne :) keby nemal talent tak neni tam kde je teraz…podla mna je ben totalne uzasny :) je to iba chlapec co si chce splnit sen (pokial si ho uz teda nesplnil) nemam proti nikomu nic hovorite len svoj nazor a ja to respektujem :) len ja si fakt myslim ze zatu drinu to dotiahol dost daleko a zasluzi si to …

Přidat komentář